120 - Arkitektkonkurranse for studenter A Scalpella A step closer Academic Review of Norway Acem Studentgruppe Adventistenes Studentlag Oslo

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "120 - Arkitektkonkurranse for studenter A Scalpella A step closer Academic Review of Norway Acem Studentgruppe Adventistenes Studentlag Oslo"

Transkript

1 120 - Arkitektkonkurranse for studenter A Scalpella A step closer Academic Review of Norway Acem Studentgruppe Adventistenes Studentlag Oslo Afghanistankomiteen i Norge avd. Blindern Afghansk ungdomsforening i Norge Afrikansk Studentunion (ASU) Ahmadiyya-muslimsk Studentforening AIESEC Uni.Oslo Akademisk Korforening Akademisk Sjakklubb Oslo Akademisk Skytterlag AKP ved Universitetet i Oslo Albansk studentforening Al-Huda Amnesty International Blindern Amnesty International Juridisk Studentnettverk Ananda marga meditasjonsforening Anestesien Aniara Antropress Arabisk studentfellesskap (ASF) Arbeidslivsutvalget ved Institutt for statsvitenskap ARES Argument Arkeologisk Studentforening Art of Living Foundation Studentforening Oslo ASIKA ATTAC Blindern Babel Filmklubb Bachelor i Business Administration Board - BI Bahai Studentforening Bajass Bal Medicorum Balkanforum ved UiO Bedreviternes Studentforening (B.S.) Bergensbaneløpet Betwixt & Between BI - hulen BI Revyen BI Siviløkonomer

2 Biologisk Fagutvalg BIT - Studentforening for Økonomi og IT-ledelse - BI BITRA (BI- Travel) Linjeforening Biørnegildet 2010 Blindern Akademiske Husmorlag Blindern AUF Blindern Buddhadhamma Studentforening Blindern Dars Blindern Dylanforening Blindern e- sportsklubb Blindern Fred Blindern Haarn Oc Blæse orchaester Blindern KFUK - KFUM Blindern KrFU Blindern Religionsforum Blindern Sosialistisk Ungdom (SU) Blindern SV Blinderns Operaentusiaster BokCaféen Borgarting Improvisasjonsteater British Society Blindern (BSB) Buddhistisk Studentforening Business Psychology Association BI (BPA BI) Byråkratene Bøygen Cameroonian Students Association in Oslo-Norway (Camsa) Cand.Forsk. CARP Champagneballkomitèen Changemaker Oslo Student Chorus Mixtus Christian Student Fellowship (t- net Students) Christiania Chokolade Connaisseurer Cinema Neuf Congregatio Forensis Corpsus Juris Cybernetisk selskab Deep Ecology Workgroup Den Demokratiske unionen for iransk-kurdiske studenter i Oslo (YXDK) Den Konservative Studenterforening (DKSF) Den norsk - aserbajdsjanske studentforeningen -

3 NASt Den norske Studentersangforening Det Blandede Mannschoir Bjældeklang Det Machiavelliske Samfund Det Norske Studentersamfund (DNS) Det Norske Studentersamfunds Mandschor Dialog i aksjon DIN - student Diotima Teatergruppe DNS regi EasyPeasy Community (EPC) EconLink EduNica Blindern (Educacion para Nicaragua) EFNU-studentgruppe ved UiO Eilert ELSA Oslo Emmaus studentforening Erasmus Student Network Ethiopian Students' Union Etter Lemkin Eurotrash Fadderordningen OTS, HiO Fadderstyret Norges Idrettshøgskole Fagutvalget for filosofi Fagutvalget på Historie Fagutvalget ved Institutt for informatikk Fagutvalget ved Institutt for Molekylær Biovitenskap Fagutvalget ved Institutt for spesialpedagogikk Fagutvalget ved Institutt for statsvitenskap Fagutvalget ved Økonomisk Institutt Falun Gong/Falun Dafa Fantasiforbundet Blindern Farmasihytta (farmasøytenes idrettsforening) Farmasøytenes Idrettsforening (FIF) FEST Festforeningen på Aho Festkomiteen ved sosialantropologisk institutt Filologen Filologisk Forening (FF) Filosofisk supplement Finansgruppen ved BI FjellVet Flyktninghjelpen Ungdom

4 FN Studentforum FNsF Forening for Organisasjonspsykologi (FOP) Foreningen for studium av objektivismen Fortid Forum for Arabiske og Islamske studier (FAIS) Foton Fotoutstilling SosAnt Frampeik Framtiden i våre hender - Blindern Frederik FriBits Studentforening i Oslo Frihetsformidlerne Friluftsgruppa NVH Frokost med Bernt Fruktbar Fredag (Biologisk fagutvalg) Fysikkforeningen Fysisk fagutvalg Førkjelaget NVH Gaffel Galleri Neuf Ghanaian Students Union, Oslo Gi Gass! GIS-klubben Glassbaren Glædeskoret Ju titia GO - ing Grøn Liste Grønne Studenter Gæa Norvegica Hans Majestet Grisens Seilere (HMGs Seilere) Helseledernes Studentforening Hippi Tidend Holmenkollstafetten 2011 Hoppeball Hoppeseter Human-Etisk Studentlag Husbjørnen Håkon Hobæk IAESTE Oslo IAPSS - The international association for political science students Idrettsforeningen Blindern Studenterhjem Idrettsforeningen ved Institutt for Statsvitenskap

5 (IFIS) Idrettskomiteen ved MF IFI-dagen Imagonem Impuls Indologisk Studentforening Infinity Internasjonal Dugnad Blindern Internasjonale Sosialister Blindern International Students' Union (ISU) International Veterinary Students Association - IVSA IRINI IWGIA Oslo Jaktgruppa, NVH Juridisk Studentutvalg Juristforeningen (JF) Juristforeningens Humanitæraksjon JURK JusNavigatørene (Kristengruppa på jus) Juss - Buss Jusstudentenes Idrettsklubb Justivalen Kaffe Kaker & Kink Katolsk studentlag Kaukasusklubben KENYAN STUDENTS ASSOCIATION-NORWAY (KESAN) Kjellerutvalget, Traugots kjeller Kjemiforeningen Proton Kjemisk Fagutvalg Kling Kokos Klubb Kadanza Kollenfestivalen 2009 Kommunikasjonsavdelingen ved Det Norske Studentersamfund Konglelogen Konsertforeningen Betong Kreativ Psykologi Kristianiastudentenes Haandbryggerlaug KSI - hytta Kulturutvalget (KU) Kunsthøgskolen 4. Klasse - Teater Kurdisk studentforening

6 Kurdisk Studentforening i Norge Kvindelige Studenters Sangforening (KSS) Kvinnegruppa Ottar, Blindern Latin-Amerikagruppene (LAG) Blindern Latinamerikansk forening (ALA) Ledergruppen for Medlemskapsordningen Legestudentenes Idrettsklubb- LIK LEGIO XV Lektorprogrammets programutvalg Lektorprogrammets studentforening (LeP) Les Féministes Lillesalen konsertserie Linjeforeningen for Entreprenørskap Linjeforeningen for markedsføring BI Linjeforeningen for PR - og kommunikasjonsledelse Linjeforeningen Kultur og Ledelse (BI) Litteraturtidsskriftet Lasso LPU, Lektorprogrammets programutvalg LUKAS Mac user's Club Machiavellisk Forum MAEC MAPS Marokkansk Studentforening Matematisk fagutvalg Mathjelpen Medicinerforeningen Medicinsk Paradeorchæster Medicinske Vinterleker Mediert Medisinernes seksualopplysning Oslo (MSO) Medisinerstudentenes revy Medisinstudentenes Humanitæraksjon (MedHum) Oslo Medisinstudenter for fred og sosialt ansvar, Oslo (MedFred Oslo) Meet the World MENAgeriet Mikro - Studentforeningen for mikroelektronikk Miljøutvalget ved Menighetsfakultetet MinoJur Minoritetenes Helsefaglige Samfunn (MHS) Moderat Gruppe

7 Mopp Morrari Muslimsk Studentsamfunn (MSS) Mål og makt Naturviterne Navet NESCO NestenPresten Nettverk mot rasisme og islamofobi på Blindern New Narratives Nicolay arkeologisk tidsskrift NKP Blindern Nordisk studentforening Nordmarkskapellet Norges Idretthøgskoles Idrettslag (NIHI) Norges Sivilmarkedsførerforening, NSMF Norges Tyrkiske studentforening Norges Veterinærhøgskoles Idrettslag - NVHI NorMUN Norsk Folkehjelp Blindern Norsk jødisk studentforening (NJS) Norsk Klassisk Studentforening - Sodalitas Hunanitatis Antiquae (NKS-SHA) Norsk medisinstudentforening Norsk Tyrkisk Studentsamfunn Norsk-pakistansk studentersamfunn (NPSS) NUIS Blindern Nur Studentforening Ny Generasjon Blindern Observator Odontologforeningen Odontologisk Idrettsklubb Oslo Akuttmedisinske Studentforening (OAMS) Oslo Goklubb Oslo Kristelige Studentforbund Oslo Kristelige Studentlag Oslo liberale studentforening (OLSF) Oslo Røde Kors studentlag Oslo Senterstud Oslo Student - TV Oslo studentlag av Natur og Ungdom og Naturvernforbundet Osloensis finans

8 OsloStudentenes ForsvarsForening Oslostudentenes Idrettsklubb (OSI) Oslostudentens Speidergruppe, OSSG Pacta Pak Jurister Palestinakomiteen Blindern Peace and Conflict Studies Fagtutvalg Pedagogisk profil Pigefaarsamlingen PING Pinsestevnekomitèen 2011 PRESS Redd Barna Student Oslo Programutvalg for Asiatiske og Afrikanske studier Programutvalg for sosiologi Programutvalget for Bachelor Programmet i Internasjonale Studier Programutvalget for Europastudier (EU) Programutvalget for Kultur og Kommunikasjon Programutvalget for Offentlig administrasjon og ledelse Programutvalget for profesjonsstudiet i psykologi Programutvalget for Samfunnsgeografi Programutvalget ved Sosialantropologisk institutt Programutvalget ved Utviklingsstudier PROION ProsIT PsychAid Oslo Psykofil Psykologisk Fagutvalg Radikalt økonominettverk Blindern Radio Nova Realistforeningen Regimet Retorikksamfunnet Rett Kopi Ride Ranke - historisk studentforening Rishovd Robotica Osloensis Romanian Student Association Rød Front Rødt Blindern SAIH - Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond

9 Salam Samfunnsfilosofisk Forum (SFF) Samfunnsgeografen Samfunnsvitenskapelig Fakultetsforening (SVFF) Samfunnsviter'n Samfunnsøkonomenes Støtteaksjon Sangvinergroupies Sangvinerne SBIO (Studentforeningen ved Handelshøyskolen BI i Oslo) Schola Cantorum SERIøs studentforening Sirenene Siviløkonomballkomiteen, BI Skeivt Forum Skubben teater SLAC - Students' Lazynesspreventive Activities Club SLUG, Blindern Småbruket SNERK Socius Solidaritetspub Somalisk studentforening (SSF) Sophia Soria Moria Studentscene Sosialantropologisk forening (SAF) Sosialdemokratisk forening Sosialhumanistene UiO Soupérådet SPE Oslo Student Chapter Spelegruppa Spire, lokallag Blindern St. Edmund's Students Start UiO Statsvitenskapelig trivsel og velferd (STV) Stecak Steinbiten Streptokåken - hyttestyret Stud. Jur. Studentaksjonen UiO Studentenes Elektronikkforening (SEF) Studentenes Esperantoforening

10 Studentenes Fotoklubb Studentenes Skeptikerlag Oslo Studenter for EU Oslo Studenter for fritt Iran Studenter for romfolket Studenter mot EU Studenterhuset Shultz' gate Studenterhytta Studentersangfundet Studentforening for Dyslektikere Studentforeningen for Adventistteologi ved UiO Studentforeningen Veneficus Studentlaget av SOS Rasisme Oslo Studentmenigheten i Oslo Studentmållaget i Oslo Studentorchesteret Biørneblæs Studentutvalget på Matnat Studentutvalget ved Det Samfunnsvitenskapelige Fakultet Studentutvalget ved Institutt for Medier og Kommunikasjon Studentutvalget ved Utdanningsvitenskapelig fakultet STUDiO - Studentfestivalen i Oslo Surfeforeninga SV-lista SVSU Tannlegehytta Tappetårnet Teater Neuf Teaterviterne Tekna - Teknisk-naturvitenskaelig forening Teknovatøren Teologisk Studentforening - Johannes Åpen Bar Teologisk studentutvalg Terra The Chinese Students and Scholars Association in Oslo The Monthly Moose Tidens Tann Tidsskriftforum Blindern Tonus Tonus Uteri Topplederne

11 Tourism Management TSP Blindern Turkish Rhythm Organization UiO FMR (Forbundet mot Rusgift) Uka på Blindern Ung teologi Universitetets Arbeiderpartilag Universitetets Rollespillforening, Levende (URL) Universitetets symfoniorkester Utdanningshjelpen UV - revyen 2011 UWC Blindern VASS - Varehandelens studenter Velferds- og beboerforeningen Vellum Veneficus Venstrealliansen Veterinærmedisinsk Studentforening Vietnamesisk studentforening i Oslo (VSO) Vietnamesisk Studentforening på BI VIRILIS Vox Humana YATA Norge Zoon Politikon ÆSCULAP Økonomi- og administrasjonsstyret BI

Tildelinger 2009. A Scalpella 7 500 0 0 29078. AHOs høstfest (tidligere Lysverket studentforening) 0 0 10 000 29273. AIESEC Oslo 3 000 0 0 29264

Tildelinger 2009. A Scalpella 7 500 0 0 29078. AHOs høstfest (tidligere Lysverket studentforening) 0 0 10 000 29273. AIESEC Oslo 3 000 0 0 29264 A Scalpella 7 500 0 0 29078 AHOs høstfest (tidligere Lysverket studentforening) 0 0 10 000 29273 AIESEC Oslo 3 000 0 0 29264 AIESEC Oslo 0 4 000 0 29015 Amnesty international Blindern 5 000 0 0 29211 Amnesty

Detaljer

Foreninger som har en profil på Min Forening, men som ikke ligger på foreningsoversikten:

Foreninger som har en profil på Min Forening, men som ikke ligger på foreningsoversikten: Foreninger som har en profil på Min Forening, men som ikke ligger på foreningsoversikten: Søk i lista ved å bruke ctrl + b eller ctrl + f Foreningens navn Blindern Haarn oc Blæse Orchaester Universitetets

Detaljer

Oversikt over tidligere registrerte foreninger

Oversikt over tidligere registrerte foreninger Oversikt over tidligere registrerte foreninger Denne lista viser foreninger som på et tidspunkt har vært aktive, og som har en profil på Mitt Studentliv, men som ikke lenger er registrert som aktive foreninger.

Detaljer

FORENINGER SOM ER LAGT INN PÅ MIN SIDE:

FORENINGER SOM ER LAGT INN PÅ MIN SIDE: FORENINGER SOM ER LAGT INN PÅ MIN SIDE: A Scalpella A step closer Academic Review of Norway Acem Studentgruppe Adventistenes Studentlag Oslo Afghanistankomiteen i Norge avd. Blindern Afghansk ungdomsforening

Detaljer

Foreninger som har profil på Min Forening, men ikke ligger ute på Foreningsoversikten (www.sio.no/foreningsoversikt)

Foreninger som har profil på Min Forening, men ikke ligger ute på Foreningsoversikten (www.sio.no/foreningsoversikt) Foreninger som har profil på Min Forening, men ikke ligger ute på Foreningsoversikten (www.sio.no/foreningsoversikt) Søk i lista ved å bruke crtl + b eller ctrl + f Navn på foreninger: 120 - Arkitektkonkurranse

Detaljer

Tildelinger fra Kulturstyret 2009

Tildelinger fra Kulturstyret 2009 Søknad nr. 29001 1 - BI Revyen (søker nr. 1226) Søknad om prosjektstøtte på kroner 25 000 til prosjektet revy mars Kulturstyret utsetter behandlingen av søknaden. Kulturstyret ønsker å vite mer om hvordan

Detaljer

Studentforeninger og aktivitetsnivå ved Universitetet i Oslo i 2008

Studentforeninger og aktivitetsnivå ved Universitetet i Oslo i 2008 Studentforeninger og aktivitetsnivå ved Universitetet i Oslo i 2008 Christian Frey Dahl Juni 2009 Studentforeninger og aktivitetsnivå ved Universitetet i Oslo i 2008 Studentliv ved kulturkonsulent Christian

Detaljer

Kulturstyremøte 26. mars

Kulturstyremøte 26. mars Kulturstyremøte 26. mars Til stede: Sigrid Mæhle Grimsrud (Styreleder), Svein V. Tømmerdal (UiO), Stine Molteberg (UiO), Kristian Myhre (MF), Tor-Inge Gloppen (NIH), Camilla Holm (UiO), Niklas Myklebost

Detaljer

Tildelinger fra Kulturstyret 2010, 10. mars.

Tildelinger fra Kulturstyret 2010, 10. mars. Søknad nr. 10055 1 - Medicinsk Paradeorchæster (søker nr. 1015) Søknad om kroner 7 500 til drift av foreningen i 2010 Kulturstyret bevilger kr 7 500 i driftsstøtte til foreningen i 2010. Søknad nr. 10056

Detaljer

Referat fra møte i Kulturstyret 20. mars 2006 I stort møterom 4. etasje, Domus Athletica

Referat fra møte i Kulturstyret 20. mars 2006 I stort møterom 4. etasje, Domus Athletica Referat fra møte i Kulturstyret 20. mars 2006 I stort møterom 4. etasje, Domus Athletica Blindern 9. mai 2006 Tilstede: Tor Ivar Hansen (leder) Sara Lovise Roaldseth, Erlend Sand Bruer, Kaia Nielsen Kjøs,

Detaljer

Referat fra møte i Kulturstyret 5. juni 2008

Referat fra møte i Kulturstyret 5. juni 2008 Referat fra møte i Kulturstyret 5. juni 2008 I Studentlivs lokaler, Idrettsbygningen Blindern, kl 17.00. Blindern 24. juni 2008 Tilstede: Erlend Sand Bruer (leder), Eivind Løvaas, Torbjørn Valum, Camilla

Detaljer

Ekstraordinært Kulturstyre møte, hvor søknader til STUDiO og andre semesterstartarrangementene behandles, er mandag 10. juni klokken 16:00-18:30.

Ekstraordinært Kulturstyre møte, hvor søknader til STUDiO og andre semesterstartarrangementene behandles, er mandag 10. juni klokken 16:00-18:30. Kulturstyremøte 6.juni Til stede: Karl Kristian R Kirchhoff (Styreleder), Svein V. Tømmerdal (UiO), Stine Molteberg (UiO), Kristian Myhre (MF), Tor-Inge Gloppen (NIH), Camilla Holm (UiO), Nikolai Nielsen

Detaljer

Kulturstyremøte 1. oktober

Kulturstyremøte 1. oktober Kulturstyremøte 1. oktober Til stede: Leder: Sigrid Mæhle Grimsrud (UiO), nestleder: Svein V. Tømmerdal (UiO), Stine Molteberg (UiO), Tor-Inge (NIH), Camilla Holm (UiO), Niklas Myklebost (NITH), Eirik

Detaljer

Kulturstyremøte 18. februar

Kulturstyremøte 18. februar Kulturstyremøte 18. februar Til stede: Leder: Svein V. Tømmerdal (UiO), nestleder: Jeanette Viken (UiO), Niklas Myklebost (NITH), Jana Aleksic (UiO), Hedda Eia Vestad (HiOA), Karoline Soot (UiO) og Svend

Detaljer

Kulturstyremøte 25. mars

Kulturstyremøte 25. mars Kulturstyremøte 25. mars Til stede: Leder: Svein Vadset Tømmerdal dy(uio), Niklas Myklebost (NITH), Torgeir Lebesbye (UiO), Hedda Eia Vestad (HiOA) og Svend Sondre Frøshaug (NIH), Karoline Soot (UiO),

Detaljer

Kulturstyremøte 11. juni

Kulturstyremøte 11. juni Kulturstyremøte 11. juni Til stede: Svein V. Tømmerdal (UiO), Stine Molteberg (UiO), Tor-Inge Gloppen (NIH), Camilla Holm (UiO), Niklas Myklebost (NITH), Maria Årthun (AHO), Eirik Borander (UiO) og Jeanette

Detaljer

Blindern 11. mai 2007. Referat fra møte i Kulturstyret 3. mai 2007 På BI Oslo i Nydalen

Blindern 11. mai 2007. Referat fra møte i Kulturstyret 3. mai 2007 På BI Oslo i Nydalen Blindern 11. mai 2007 Referat fra møte i Kulturstyret 3. mai 2007 På BI Oslo i Nydalen Tilstede: Tor Ivar Hansen (leder), Erlend Sand Bruer, Sara Lovise Roaldseth, Kathrine Knoph Nilsen (vara for Robin

Detaljer

Blindern 11. juni 2007. Referat fra møte i Kulturstyret 6. juni 2007 På Helga Engs hus, Blindern.

Blindern 11. juni 2007. Referat fra møte i Kulturstyret 6. juni 2007 På Helga Engs hus, Blindern. Blindern 11. juni 2007 Referat fra møte i Kulturstyret 6. juni 2007 På Helga Engs hus, Blindern. Tilstede: Tor Ivar Hansen (leder), Sara Lovise Roaldseth, Renèe Katrin Bjørstad, Johannes Aicher, Torbjørn

Detaljer

Referat fra Kulturstyrets møte 19. og 20 mars 2002

Referat fra Kulturstyrets møte 19. og 20 mars 2002 Referat fra Kulturstyrets møte 19. og 20 mars 2002 19. mars, kl. 17.00-22.30 Tilstede: Audun Halvorsen (leder), Carina Møller (til 21.30), Finn Olav Haga, Ida Laake, Kristina Ringheim, Martin Holtet, Heidi

Detaljer

Logoen kan lastes ned fra Velferdstingets nettsider. www.studentvelferd.no

Logoen kan lastes ned fra Velferdstingets nettsider. www.studentvelferd.no Kulturstyremøte 7.mai Til stede: Karl Kristian R Kirchhoff (Styreleder), Svein V. Tømmerdal (UiO), Stine Molteberg (UiO), Kristian Myhre (MF), Tor-Inge Gloppen (NIH), Camilla Holm (UiO), Nikolai Nielsen

Detaljer

Kulturstyremøte 6.november

Kulturstyremøte 6.november Kulturstyremøte 6.november Til stede: Karl Kristian R. Kirchhoff (Styreleder), Svein V. Tømmerdal (UiO), Stine Molteberg (UiO), Kristian Myhre (MF), Camilla Holm (UiO), Kaia Marie Rosseland (BI), Sigrid

Detaljer

Referat fra møte i Kulturstyret 1. november 2005

Referat fra møte i Kulturstyret 1. november 2005 Blindern 5. desember 2005 Referat fra møte i Kulturstyret 1. november 2005 i Studentlivs lokaler, Idrettsbyggningen, Blindern Tilstede: Torgeir Tofte Jørgensen (leder), Ulrik Motzfeldt, Torunn Fjermestad,

Detaljer

Referat fra møte i Kulturstyret 10. mai 2006

Referat fra møte i Kulturstyret 10. mai 2006 Referat fra møte i Kulturstyret 10. mai 2006 I biblioteket, 2. etasje, Chateau Neuf. Blindern 14. august 2006 Tilstede: Tor Ivar Hansen (leder) Sara Lovise Roaldseth, Erlend Sand Bruer, Kaia Nielsen Kjøs,

Detaljer

Referat fra møte i Kulturstyret 25. april 2005

Referat fra møte i Kulturstyret 25. april 2005 Referat fra møte i Kulturstyret 25. april 2005 I SiO-Læringsmiljøs lokaler, Idrettsbygningen Blindern. Blindern 24. mai 2005 Tilstede: Torgeir Tofte Jørgensen (leder), Filip Ferris Nicolaisen, Ulrik Motzfeldt,

Detaljer

Oppsummering av erfaringsutvekslingsseminar om tilrettelegging overfor religion og livssynspraksis 8.03.11

Oppsummering av erfaringsutvekslingsseminar om tilrettelegging overfor religion og livssynspraksis 8.03.11 Oppsummering av erfaringsutvekslingsseminar om tilrettelegging overfor religion og livssynspraksis 8.03.11 Til sammen deltok 26 deltakere på seminaret. Enhetene som var representert var: MN, Med, HF, SV,

Detaljer

Logoen kan lastes ned fra Velferdstingets nettsider. www.studentvelferd.no

Logoen kan lastes ned fra Velferdstingets nettsider. www.studentvelferd.no Kulturstyremøte 4. september Til stede: Sigrid Mæle Grimsrud (HiOA), Svein V. Tømmerdal (UiO), Stine Molteberg (UiO), Kristian Myhre (MF), Tor-Inge Gloppen (NIH), Camilla Holm (UiO), Nikolai Nielsen (UiO),

Detaljer

Referat fra møte i Kulturstyret 4. desember 2007 I Studentlivs lokaler, Idrettsbyggningen, Blindern, kl. 16.00.

Referat fra møte i Kulturstyret 4. desember 2007 I Studentlivs lokaler, Idrettsbyggningen, Blindern, kl. 16.00. Blindern 6. desember 2007 Referat fra møte i Kulturstyret 4. desember 2007 I Studentlivs lokaler, Idrettsbyggningen, Blindern, kl. 16.00. Tilstede: Tor Ivar Hansen (leder), Torbjørn Valum, Ellen Bjareng,

Detaljer

Kulturstyremøte 17. juni

Kulturstyremøte 17. juni Kulturstyremøte 17. juni Til stede: Leder: Svein Vadset Tømmerdal dy(uio), Jeanette Viken (UiO), Jana Aleksic (UiO), Torgeir Lebesbye (UiO), Hedda Eia Vestad (HiOA), Munir Jaber (HCK), Karoline Soot (UiO),

Detaljer

Referat fra møte i Kulturstyret 14. august 2006

Referat fra møte i Kulturstyret 14. august 2006 Blindern 29. september 2006 Referat fra møte i Kulturstyret 14. august 2006 Stort møterom, Domus Athletica. Tilstede: Tor Ivar Hansen (leder), Erlend Sand Bruer, Robin Sande (vara for Kaia Nielsen Kjøs),

Detaljer

Kulturstyremøte 4.desember 2013

Kulturstyremøte 4.desember 2013 Kulturstyremøte 4.desember 2013 Til stede: Karl Kristian R. Kirchhoff (Styreleder), Svein V. Tømmerdal (UiO), Stine Molteberg (UiO), Kristian Myhre (MF), Tor-Inge Gloppen (NIH). Camilla Holm (UiO), Nikolai

Detaljer

Referat fra møte i Kulturstyret 6. desember 2005 i Studentlivs lokaler, Idrettsbyggningen, Blindern

Referat fra møte i Kulturstyret 6. desember 2005 i Studentlivs lokaler, Idrettsbyggningen, Blindern Blindern 10. januar 2006 Referat fra møte i Kulturstyret 6. desember 2005 i Studentlivs lokaler, Idrettsbyggningen, Blindern Tilstede: Torgeir Tofte Jørgensen (leder), Ulrik Motzfeldt, Torunn Fjermestad,

Detaljer

Kulturstyremøte 22. april

Kulturstyremøte 22. april Kulturstyremøte 22. april Til stede: Leder: Svein Vadset Tømmerdal dy(uio), Jeanette Viken (UiO), Niklas Myklebost (NITH), Jana Aleksic (UiO), Sigmund Berg (UiO), Munir Jabar (HCK), Svend Sondre Frøshaug

Detaljer

VEILEDNING TIL SKJEMA REGISTRERE STUDENTFORENING

VEILEDNING TIL SKJEMA REGISTRERE STUDENTFORENING VEILEDNING TIL SKJEMA REGISTRERE STUDENTFORENING Denne veiledningen er en punkt for punkt gjennomgang av skjema for å Registrere studentforening. Her finner du: o reglementet for registreringsordningen

Detaljer

Referat fra møte i Kulturstyret 4. februar 2007 På Gjestfriheten fjordstue, Grymyr.

Referat fra møte i Kulturstyret 4. februar 2007 På Gjestfriheten fjordstue, Grymyr. side 1 av 6 Blindern 7. februar 2007 Referat fra møte i Kulturstyret 4. februar 2007 På Gjestfriheten fjordstue, Grymyr. Tilstede: Tor Ivar Hansen (leder), Erlend Sand Bruer, Sara Lovise Roaldseth, Robin

Detaljer

KULTURSTYREMØTE 16. SEPTEMBER

KULTURSTYREMØTE 16. SEPTEMBER KULTURSTYREMØTE 16. SEPTEMBER Til stede: Leder: Svein Vadset Tømmerdal dy(uio), Jeanette Viken (UiO), Munir Jaber (HCK), Svend Sondre Frøhaug (NIH), Felicitas Scheffknecht (UiO), Simon Pettersen Skjerven

Detaljer

KULTURSTYREMØTE 7. OKTOBER

KULTURSTYREMØTE 7. OKTOBER KULTURSTYREMØTE 7. OKTOBER Til stede: Leder: Svein Vadset Tømmerdal dy (UiO), Munir Jaber (HCK), Svend Sondre Frøhaug (NIH), Felicitas Scheffknecht (UiO), Simon Pettersen Skjerven (UiO), Maren Høyland

Detaljer

Kulturstyremøte 30. april

Kulturstyremøte 30. april Kulturstyremøte 30. april Til stede: Sigrid Mæhle Grimsrud (Styreleder), Svein V. Tømmerdal (UiO), Stine Molteberg (UiO), Kristian Myhre (MF), Tor-Inge Gloppen (NIH), Camilla Holm (UiO), Niklas Myklebost

Detaljer

Kulturstyremøte 3. desember

Kulturstyremøte 3. desember Kulturstyremøte 3. desember Til stede: Leder: Sigrid Mæhle Grimsrud (UiO), nestleder: Svein V. Tømmerdal (UiO), Stine Molteberg (UiO), Camilla Holm (UiO), Niklas Myklebost (NITH), Jeanette Viken (UiO)

Detaljer

KULTURSTYREMØTE 20. APRIL 2016

KULTURSTYREMØTE 20. APRIL 2016 KULTURSTYREMØTE 20. APRIL 2016 Til stede: Fast: Leder: Svein Vadset Tømmerdal dy (UiO). Svend Sondre Frøhaug (NIH). Mikkel Lahlum (UiO). Gunvor Evenrud (UiO). Fujan Parsa (UiO). Kamilla Skallerud (MTH).

Detaljer

KULTURSTYREMØTE 16. MARS 2016

KULTURSTYREMØTE 16. MARS 2016 KULTURSTYREMØTE 16. MARS 2016 Til stede: Fast: Leder: Svein Vadset Tømmerdal dy (UiO). Nestleder: Jeanette Viken (UiO). Mikkel Lahlum (UiO). Gunvor Evenrud (UiO). Fujan Parsa (UiO). Joel Gianni (HiOA).

Detaljer

Kulturstyremøte 20. mai

Kulturstyremøte 20. mai Kulturstyremøte 20. mai Til stede: Leder: Svein Vadset Tømmerdal dy(uio), Jeanette Viken (UiO), Jana Aleksic (UiO), Torgeir Lebesbye (UiO), Sigmund Berg (UiO), Karoline Soot (UiO), FelicitasScheffknecht

Detaljer

UiO har fremdeles flest førstevalgsøkere per studieplass (opptaksramme) sammenliknet med de andre store universitetene:

UiO har fremdeles flest førstevalgsøkere per studieplass (opptaksramme) sammenliknet med de andre store universitetene: Sakstype: Møtesaksnr.: O-sak 1 Møtenr. 3/11 Orienteringssak Møtedato: 12.05.2011 Notatdato: 04.05.2011 Arkivsaksnr.: Saksbehandler: Til Universitetets studiekomité Fra Studiedirektøren Opptaksleder Camilla

Detaljer

Referat fra møte i Kulturstyret 8. februar 2005

Referat fra møte i Kulturstyret 8. februar 2005 Referat fra møte i Kulturstyret 8. februar 2005 I SiO-Læringsmiljøs lokaler, Idrettsbygningen Blindern. Blindern 17. januar 2005 Tilstede: Torgeir Tofte Jørgensen (leder), Filip Ferris Nicolaisen, Ulrik

Detaljer

NEDRE EIKER Mangfold og inkludering ANATOLIAFORENING I NEDRE EIKER NEDRE EIKER Interesseorganisasjoner AUTISMEFORENINGEN I NORGE BUSKERUD 4 72 NEDRE

NEDRE EIKER Mangfold og inkludering ANATOLIAFORENING I NEDRE EIKER NEDRE EIKER Interesseorganisasjoner AUTISMEFORENINGEN I NORGE BUSKERUD 4 72 NEDRE NEDRE EIKER Mangfold og inkludering ANATOLIAFORENING I NEDRE EIKER NEDRE EIKER Interesseorganisasjoner AUTISMEFORENINGEN I NORGE BUSKERUD 4 72 NEDRE EIKER Interesseorganisasjoner BUSKERUD FYLKESLAG AV

Detaljer

NOM 2015 NOM 2014. Søkertall99%_april2014.xlsx. O:\SSO\opptak\Opptak, studierett\nom\nom-2011\statistikk\søkertall

NOM 2015 NOM 2014. Søkertall99%_april2014.xlsx. O:\SSO\opptak\Opptak, studierett\nom\nom-2011\statistikk\søkertall Page 1 NOM 2015 NOM 2014 2015, 17. april 2014, 23. april Sted Stnr Studium Ramme Søknader Endring Førstevalgssøker Endring Førstevalgssøker pr studieplass Ramme Søknader Endring Førstevalgssøker Endring

Detaljer

Universitetet i Oslo Studieavdelingen

Universitetet i Oslo Studieavdelingen Universitetet i Oslo Studieavdelingen Minoritetsstudenter ved Universitetet i Oslo 2011 Innledning Universitetet i Oslo (UiO) innhenter årlig opplysninger om studentenes familietilhørighet for å få kjennskap

Detaljer

Nominerte til Årets studentforening 2012. Kategori Årets enkelttiltak

Nominerte til Årets studentforening 2012. Kategori Årets enkelttiltak Nominerte til 2012 Kategori Årets enkelttiltak Nominerte Storsalsarrangement på DNS, Foredrag ved Noam Chomsky Babel filmklubb/arabiske filmdager «Feltfortellinger» Sosialantropologisk forening (SAF) Kommentarer

Detaljer

Det samfunnsvitenskapelige fakultet Universitetet i Oslo

Det samfunnsvitenskapelige fakultet Universitetet i Oslo Det samfunnsvitenskapelige fakultet Universitetet i Oslo Notat Til: Fakultetsstyret Fra: Fakultetsdirektøren Sakstype: Studier Saksnr: O-sak 3 Møtedato: 12. desember 2013 Notatdato: 5. desember 2013 Saksbehandler:

Detaljer

Institutt for filosofi, ide og kunsthistorie og klassiske språk

Institutt for filosofi, ide og kunsthistorie og klassiske språk Institutt for filosofi, ide og kunsthistorie og klassiske språk Det humanistiske fakultet Til SiO Foreninger Dato: 21. august 2013 Nominasjon til Årets nyskaping Forslagsstiller: Ellen Krefting, 1.amanuensis

Detaljer

Publiseringsmønsteret i forskningen ved universiteter og høgskoler

Publiseringsmønsteret i forskningen ved universiteter og høgskoler Vit publisering 53816 publikasjoner 2005-2010 Humaniora Medisin og helse Samfunnsfag Naturvitenskap Teknologi Publiseringsmønsteret i forskningen ved universiteter og høgskoler Gunnar Sivertsen Oversikt

Detaljer

KULTURSTYREMØTE 10. NOVEMBER

KULTURSTYREMØTE 10. NOVEMBER KULTURSTYREMØTE 10. NOVEMBER Til stede: Leder: Svein Vadset Tømmerdal dy(uio) Jeanette Viken (UiO) Sigmund Berg (UiO), Felicitas Scheffknecht (UiO)Maren Høyland (UiO)Rune Keisuke Kosaka (UiO) og Marius

Detaljer

Alfabetisk liste over trossamfunn med tilskudd. År: 2007. Medlemmer. AB Kirken Ahmadiyya Muslim Jamaat Albansk Islamsk Kultursenter

Alfabetisk liste over trossamfunn med tilskudd. År: 2007. Medlemmer. AB Kirken Ahmadiyya Muslim Jamaat Albansk Islamsk Kultursenter Alfabetisk liste over trossamfunn med tilskudd År: 27 Navn AB Kirken Ahmadiyya Muslim Jamaat Albansk Islamsk Kultursenter Medlemmer 187 4144 Tilskudd 352188 1342656 Al-Huda kultursenter 31 97524 All Nations

Detaljer

Nominerte til Årets studentforening 2012. Kategori Årets forening

Nominerte til Årets studentforening 2012. Kategori Årets forening Nominerte til Årets studentforening 2012 Kategori Årets forening Nominerte OSI Proton Proton Proton Kulturutvalget ved Det Norske Studentersamfund ESN UIO/Erasmus Student Network Navet LPU - Lektorprogrammets

Detaljer

VS: Forslag til Årets studentforening og Årets enkelttiltak Vedlegg:

VS: Forslag til Årets studentforening og Årets enkelttiltak Vedlegg: Christian Frey Dahl Fra: Katrine Knoph Nilsen på vegne av SiO Foreninger Sendt: 13. juni 2013 10:47 Til: Christian Frey Dahl Emne: VS: Forslag til Årets studentforening og Årets enkelttiltak Vedlegg: Forslag

Detaljer

Det juridiske fakultet Antall. Antall Navn. 2009/10 møtt 2007

Det juridiske fakultet Antall. Antall Navn. 2009/10 møtt 2007 Det juridiske fakultet Rettsvitenskap, integrert master 100 127 134 127 Master of Laws in Law of the Sea 10 5 10 Det kunstfaglige fakultet Faglærerutdanning i musikk, bachelor Ikke satt 11 9 8 Fagstudium

Detaljer

Innkalling til valgforsamling for Velferdstinget i Oslo og Akershus

Innkalling til valgforsamling for Velferdstinget i Oslo og Akershus 1 2 3 4 Innkalling til valgforsamling for Velferdstinget i Oslo og Akershus 5 6 7 8 9 10 Fredag 1. november 2013, klokka 16.30-18.00. Møtet blir avholdt på Blindern, Lucy Smiths hus 10. etasje i Rådsalen:

Detaljer

Velferdstinget i Oslo og Akershus

Velferdstinget i Oslo og Akershus Velferdstinget i Oslo og Akershus NOK regnskap 2012 Budsjett 2013 Budsjett 2014 Inntekter 3600 Tilskudd fra semesteravgiften 700 000 1 074 875 1 070 000 3610-3634 Tilskudd fra medlemsinstitusjonene 1 180

Detaljer

Doktorgradsstatistikk. Tabeller og figurer. Terje Bruen Olsen. April 2013

Doktorgradsstatistikk. Tabeller og figurer. Terje Bruen Olsen. April 2013 Doktorgradsstatistikk Tabeller og figurer April 2013 Terje Bruen Olsen Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning Wergelandsveien 7, NO-0167 Oslo www.nifu.no Doktorgradsstatistikk

Detaljer

Ingen mennesker er ulovlige. Gi din underskrift!

Ingen mennesker er ulovlige. Gi din underskrift! Ingen mennesker er ulovlige. Gi din underskrift! Det er nødvendig å finne en løsning for menneskene som har levd papirløst i det norske samfunnet i mange år nesten uten rettigheter, noen i opptil 17 år,

Detaljer

UiB hva er det? By-universitet. Seks fakultet Kantine, lesesaler, forelesningssaler, pc-saler, bibliotek. Internasjonalt universitet

UiB hva er det? By-universitet. Seks fakultet Kantine, lesesaler, forelesningssaler, pc-saler, bibliotek. Internasjonalt universitet UiB hva er det? By-universitet Universitetsområdet i Bergen sentrum Seks fakultet Kantine, lesesaler, forelesningssaler, pc-saler, bibliotek Internasjonalt universitet Studenter fra 70 land 400 samarbeidsuniversitet

Detaljer

Den internasjonale karrieredagen. 29. april 2009

Den internasjonale karrieredagen. 29. april 2009 Den internasjonale karrieredagen 29. april 2009 Velkommen Er du reiselysten? Kan du tenke deg å ta deler av utdanningen din i utlandet? Høres det spennende ut med en internasjonal karriere? På den internasjonale

Detaljer

ISS ønsker å redusere antall plasser på masterprogrammet i sosiologi fordi søkergrunnlag er for dårlig. Instituttet

ISS ønsker å redusere antall plasser på masterprogrammet i sosiologi fordi søkergrunnlag er for dårlig. Instituttet Det samfunnsvitenskapelige fakultet Universitetet i Oslo Notat Til: Fra: Sakstype: Fakultetsstyret Fakultetsdirektøren Studier Saksnr: V-sak 3 Møtedato: 24. september 2015 Notatdato: 10. september 2015

Detaljer

Oversikt over bestilling av mastergradsoppgaver fra universiteter og høgskoler - Undersøkelse om bruk av bokstavkarakterer 2007

Oversikt over bestilling av mastergradsoppgaver fra universiteter og høgskoler - Undersøkelse om bruk av bokstavkarakterer 2007 Oversikt over bestilling av mastergradsoppgaver fra universiteter og høgskoler - Undersøkelse om bruk av bokstavkarakterer 2007 Institusjoner Mastergradsoppgaver Merknader Sensorer Høgskolen i Agder, 5

Detaljer

MØTEREFERAT. Studentparlamentsmøte Møteleder: Eirik Iversen Referent: Linda Catrine Stenvold. Møtedato: 140313

MØTEREFERAT. Studentparlamentsmøte Møteleder: Eirik Iversen Referent: Linda Catrine Stenvold. Møtedato: 140313 MØTEREFERAT Studentparlamentsmøte Møteleder: Eirik Iversen Referent: Linda Catrine Stenvold Møtedato: 140313 Agenda: Side Referat- og orienteringssaker: (40 min) 1. Godkjenning av innkalling og dagsorden

Detaljer

UiS er stedet! Campus Adamstuen - midt i byen Campus Ås - alt på et sted Veterinærmedisin / Dyrepleier / Økonomi og administrasjon / Samfunnsøkonomi / Landskapsarkitektur / Landskapsingeniør / Eiendom

Detaljer

Parkveien 1 Telefon: 55 58 99 40 E-post: kulturstyret@uib.no 5007 Bergen

Parkveien 1 Telefon: 55 58 99 40 E-post: kulturstyret@uib.no 5007 Bergen 1 REFERAT KS-MØTE 09/11 Tid: Fredag 9. desember 2011, kl. 17.15 Sted: Seminarrom 210, Studentsenteret Til stede: Jorid Martinsen, Trine Gabrielsen, Mathilde Smestad, Geir Ask-Henriksen, Jorunn Eidesen,

Detaljer

Invitasjon til. Forbundsting 2010. Bergen 19. - 21. mars

Invitasjon til. Forbundsting 2010. Bergen 19. - 21. mars Invitasjon til Forbundsting 2010 Bergen 19. - 21. mars Invitasjon til NSIs 89. ordinære Forbundsting Norges Studentidrettsforbund (NSI) er en paraplyorganisasjon for alle studentidrettslag i Norge. Organisasjonen

Detaljer

Vedlegg til tilråding pkt 2 i styresak 77/10, Opptaksrammer for studieåret 2011/12 30.11.10

Vedlegg til tilråding pkt 2 i styresak 77/10, Opptaksrammer for studieåret 2011/12 30.11.10 Vedlegg til tilråding pkt 2 i styresak 77/10, Opptaksr for studieåret 2011/12 30.11.10 Opptak, fordelt på studium og nivå med tilhørende studieprogram. Fakultet for arkitektur og bildekunst Bildekunststudiet

Detaljer

Søknad om tilskudd fra Velferdstinget til Det Norske Studentersamfund

Søknad om tilskudd fra Velferdstinget til Det Norske Studentersamfund Søknad om tilskudd fra Velferdstinget til Det Norske Studentersamfund Med denne søknaden ønsker Det Norske Studentersamfund (DNS) å søke om 1 000 000 kr til drift av vår organisasjon på Chateau Neuf. Hva

Detaljer

I tillegg har Kulturstyrets leder Sigrid Mæhle Grimsrud vært med på en del møter etter invitasjon, for å orientere om Kulturstyrets bevillinger.

I tillegg har Kulturstyrets leder Sigrid Mæhle Grimsrud vært med på en del møter etter invitasjon, for å orientere om Kulturstyrets bevillinger. ÅRSRAPPORT Studenthovedstaden 2014 Studenthovedstaden Studenthovedstaden ble konstituert 19. september 2011. I utgangspunktet var det leder av Velferdstinget i Oslo og Akershus (VT), formand på Det Norske

Detaljer

Universitetshistoriske samlinger ved NTNU

Universitetshistoriske samlinger ved NTNU Roland Wittje og Ola Nordal Universitetshistoriske samlinger ved NTNU Rapport fra kartleggingen av vitenskaps- og teknologihistoriske gjenstander og samlinger ved NTNU, og perspektiver for bevaring og

Detaljer

Planlagt behandling i følgende utvalg: Sak nr.: Møtedato: Votering: ORIENTERING OM FORVALTNING AV IMDI - MIDLER FOR 2015.

Planlagt behandling i følgende utvalg: Sak nr.: Møtedato: Votering: ORIENTERING OM FORVALTNING AV IMDI - MIDLER FOR 2015. Saksframlegg STAVANGER KOMMUNE REFERANSE JOURNALNR. DATO AMEA-15/18530-1 108634/15 26.11.2015 Planlagt behandling i følgende utvalg: Sak nr.: Møtedato: Votering: Kommunalstyret for kultur og idrett / 16.12.2015

Detaljer

Arbeidsprogram for Norsk medisinstudentforening Utland 2015/2016

Arbeidsprogram for Norsk medisinstudentforening Utland 2015/2016 Arbeidsprogram for 2015/2016 Norsk medisinstudentforening er en partipolitisk uavhengig organisasjon, som er delt fagforening og interesseorganisasjon. Nmf Utlands overordnede mål er å arbeide for alle

Detaljer

INNKALLING OG SAKSPAPIRER

INNKALLING OG SAKSPAPIRER INNKALLING OG SAKSPAPIRER Ekstraordinært møte Onsdag 15. januar kl. 17:00-18:00 Lucy Smiths hus - administrasjonsbygget Velkommen, kjære representanter! 1 Til: Alle valgte representanter i Velferdstinget

Detaljer

Bursdagsfesten på Ole-Johan Dahls hus 2. september 2011 Kortversjon av rapporten cyb.no/festen/kort.pdf

Bursdagsfesten på Ole-Johan Dahls hus 2. september 2011 Kortversjon av rapporten cyb.no/festen/kort.pdf Bursdagsfesten på Ole-Johan Dahls hus 2. september 2011 Kortversjon av rapporten cyb.no/festen/kort.pdf Arne Hassel Festgeneral Cybernetisk Selskab arnehass@ifi.uio.no Høst 2011 Kapittel 1 Erfaringer og

Detaljer

Ingen mennesker er ulovlige

Ingen mennesker er ulovlige Ingen mennesker er ulovlige Norge er i ferd med å få en økende underklasse av mennesker som har levd her i inntil 17 år nesten uten rettigheter, og ofte i stor nød. 36 organisasjoner har derfor lansert

Detaljer

Alfabetisk liste over trossamfunn med tilskudd. År: 2010

Alfabetisk liste over trossamfunn med tilskudd. År: 2010 År: 21 Navn Ahmadiyya Muslim Jamaat Albansk Islamsk Kultursenter Albansk trossamfunn og kultursenter i Norge Medlemmer 1224 4119 685 Tilskudd 463896 156111 259615 Al-Huda kultursenter 292 11668 All Nations

Detaljer

Dokumenter: a) Saksframlegg b) Vedlegg a. Notat fra instituttleder ved IØR om Handelshøyskolen ved UMB Formalisering av navnet

Dokumenter: a) Saksframlegg b) Vedlegg a. Notat fra instituttleder ved IØR om Handelshøyskolen ved UMB Formalisering av navnet US-SAK NR: 59/2012 UNIVERSITETET FOR MILJØ- OG BIOVITENSKAP UNIVERSITETSDIREKTØREN 1302 1901 SAKSANSVARLIG: ASS UNIVERSITETSDIREKTØR SAKSBEHANDLER(E): JAN OLAV AASBØ ARKIVSAK NR:2009/13 Endelig fastsetting

Detaljer

Velferdstingets lille håndbok

Velferdstingets lille håndbok Velferdstingets lille håndbok 2 Om håndboken Velferdstinget er en stor interesseorganisasjon tilknyttet Studentsamskipnaden i Oslo, og vi har mange tillitsvalgte i systemet. Å ha mange tillitsvalgte betyr

Detaljer

Alfabetisk liste over trossamfunn med tilskudd. År: 2012. Medlemmer 1337 4233 1254 311 35 152 751

Alfabetisk liste over trossamfunn med tilskudd. År: 2012. Medlemmer 1337 4233 1254 311 35 152 751 År: 212 Navn Ahmadiyya Muslim Jamaat Albansk Islamsk Kultursenter Albansk trossamfunn og kultursenter i Norge Al-Huda kultursenter Al-Kheyr islamsk senter All Nations Full Gospel Church Al-Noor Islamic

Detaljer

Medisin, helse og sosialfag:

Medisin, helse og sosialfag: Medisin, helse og sosialfag: Aktivitet og bevegelse Avansert klinisk sykepleie - psykisk helse, fulltid Avansert klinisk sykepleie - psykisk helse, deltid Avansert klinisk sykepleie somatikk, fulltid Avansert

Detaljer

Georg Brochmann 1894-1952 Studentersamfundet i Trondheim

Georg Brochmann 1894-1952 Studentersamfundet i Trondheim Tek 68 Georg Brochmann 1894-1952 Studentersamfundet i Trondheim Redaktør og forfatter. Født 15.5.1894 i Ullensvang Hordaland. Foreldre var Sokneprest Bodvar Fredrik Johannes Brochmann og Eisabeth Falsen

Detaljer

Studenthyttene. En presentasjon av studenthyttene som er tilknyttet Studentsamskipnaden i Oslo

Studenthyttene. En presentasjon av studenthyttene som er tilknyttet Studentsamskipnaden i Oslo Studenthyttene En presentasjon av studenthyttene som er tilknyttet Studentsamskipnaden i Oslo Velkommen til Studenthyttene Studenthyttene er et tradisjonsrikt velferdstilbud til studenter og andre. Hyttene

Detaljer

Studietilbud med under 20 studieplasser

Studietilbud med under 20 studieplasser Studietilbud med under 20 studieplasser Tall hentet fra database for statistikk om høyere utdanning (DBH) studieplasser i 2013 Høgskolen i Bergen 4 studietilbud under 20 studieplasser Avdeling for lærerutdanning

Detaljer

Referat fra møte i Kulturstyret 16. januar 2005

Referat fra møte i Kulturstyret 16. januar 2005 Referat fra møte i Kulturstyret 16. januar 2005 på Gjestfriheten Fjordstue, Gran Bedre vilkårene for små foreninger Kulturstyret skal vurdere tiltak som kan lette hverdagen for de minste studentforeningene.

Detaljer

Informasjon om organisasjonen. Kontaktinformasjon. Brønnøysundregisteret. Revisor eller regnskapsbyrå. Søknadsstørrelse.

Informasjon om organisasjonen. Kontaktinformasjon. Brønnøysundregisteret. Revisor eller regnskapsbyrå. Søknadsstørrelse. Informasjon om organisasjonen Organisasjonens navn (obligatorisk) Det Norske Studentersamfund Organisasjonens adresse (obligatorisk) Slemdalsveien 15, 0369 Oslo Organisasjonens kontonummer (obligatorisk)

Detaljer

Q1 Alder: Medlemsundersøkelse Oslostudentenes Idrettsklubb 1 / 23. Besvart: 600 Hoppet over: 0 18-20 20-23 24-26. 27-eldre

Q1 Alder: Medlemsundersøkelse Oslostudentenes Idrettsklubb 1 / 23. Besvart: 600 Hoppet over: 0 18-20 20-23 24-26. 27-eldre Q1 Alder: Besvart: 600 Hoppet over: 0 18-20 20-23 24-26 27-eldre 18-20 20-23 24-26 27-eldre 4,33% 26 34,67% 208 28,83% 173 32,17% 193 Totalt 600 1 / 23 Q2 Kjønn: Besvart: 600 Hoppet over: 0 Mann Kvinne

Detaljer

æsculap Kan en medisinstudent redde et liv?

æsculap Kan en medisinstudent redde et liv? æsculap Hospitering på bygda i Sør-Etiopia Life down under Æsculap & medisinstudiet gjennom tidene Helse i et okkupert land Mitt innbilte møte med dengue Spesialisten: Ortoped Mens vi venter på turnus

Detaljer

HANDELSHØGSKOLEN VED UMB

HANDELSHØGSKOLEN VED UMB 1 HANDELSHØGSKOLEN VED UMB SCHOOL OF ECONOMICS AND BUSINESS Institutt for økonomi og ressursforvaltning Instituttleder Ragnar Øygard 17. November 2010 Litt historie Økonomifaget ved UMB Fra 1866- Driftsøkonomi

Detaljer

Vedlegg A Ressursgruppen - kompetanseoversikt

Vedlegg A Ressursgruppen - kompetanseoversikt Vedlegg A Ressursgruppen - kompetanseoversikt Høringsuttalelse til RAPPORT AV 26. MARS 2012 NESØYA SKOLE OG IDRETTSHALL SKOLEDRIFT I ANLEGGSPERIODEN Denne oversikten presenterer Ressursgruppen som innehar

Detaljer

Innhold HiOA Idrettslag HiOA IL... 2 Det Islamske Nettverk for Studenter Islam Net Student... 3 Erasmus Student Network -ESN...

Innhold HiOA Idrettslag HiOA IL... 2 Det Islamske Nettverk for Studenter Islam Net Student... 3 Erasmus Student Network -ESN... Innhold HiOA Idrettslag HiOA IL... 2 Det Islamske Nettverk for Studenter Islam Net Student... 3 Erasmus Student Network -ESN... 4 Foreningen for Høgskolen i Oslos homser og lesber... 4 AIESEC UiO... 5

Detaljer

REFERAT STUDENTHOVEDSTADEN SAKSLISTE. SAK A) ORIENTERINGER Birgit, Mats, Marianne, Tuva og Morten orienterte.

REFERAT STUDENTHOVEDSTADEN SAKSLISTE. SAK A) ORIENTERINGER Birgit, Mats, Marianne, Tuva og Morten orienterte. REFERAT fra møte i Studenthovedstadens arbeidsgruppe Dato: Onsdag 12.september 2012 Tidsrom: 17:00-19:00 Sted: Velferdstinget i Oslo & Akershus, Villa Eika Tilstede: Leder i VT, Birgit Lovise R. Skarstein

Detaljer

Innkalling/varsel om menighetsrådsmøte Herved innkalles det til møte i Skåre menighetsråd tirsdag 8.desember kl. 19.00 i Udland kirke.

Innkalling/varsel om menighetsrådsmøte Herved innkalles det til møte i Skåre menighetsråd tirsdag 8.desember kl. 19.00 i Udland kirke. DEN NORSKE KIRKE Skåre menighet Til Medlemmer av Skåre menighetsråd Varamedlemmer Prost Kirkeverge Ansatte i Skåre mandag, 14. desember 2015 Innkalling/varsel om menighetsrådsmøte Herved innkalles det

Detaljer

Humanisme i et internasjonalt perspektiv

Humanisme i et internasjonalt perspektiv International Humanist and Ethical Union advocacy support outreach community Humanisme i et internasjonalt perspektiv Roar Johnsen IHEU Vice President Disposisjon Hvordan står humanistbevegelsen i verden

Detaljer

Reglement for tildeling av velferdsmidler

Reglement for tildeling av velferdsmidler Reglement for tildeling av velferdsmidler Vedtatt på Studentting 1-2013, redigert januar 2014. 1 Velferdsmidlene 1.1 Formål Velferdsmidler deles ut til lag og foreninger på Campus Ås for å bidra til et

Detaljer

ÅRSRAPPORT 2013. Kirkelig dialogsenter. Mål for arbeidet: Eget dialogarbeid: Oslo/12. februar 2014

ÅRSRAPPORT 2013. Kirkelig dialogsenter. Mål for arbeidet: Eget dialogarbeid: Oslo/12. februar 2014 Oslo/12. februar 2014 Kirkelig dialogsenter ÅRSRAPPORT 2013 Mål for arbeidet: 1. Å skape et verksted, ressurs- og kompetansesenter for religionsmøte og dialog i kirke og samfunn. 2. Å utvikle en modell

Detaljer

Innhold Bislettstudentenes idrettslag - BSIL... 2 Det Islamske Nettverk for Studenter Islam Net Student... 3 Erasmus Student Network -ESN...

Innhold Bislettstudentenes idrettslag - BSIL... 2 Det Islamske Nettverk for Studenter Islam Net Student... 3 Erasmus Student Network -ESN... Innhold Bislettstudentenes idrettslag - BSIL... 2 Det Islamske Nettverk for Studenter Islam Net Student... 3 Erasmus Student Network -ESN... 4 Foreningen for Høgskolen i Oslos homser og lesber... 4 AIESEC

Detaljer

Høring - Forslag til endringer i opplæringsloven og privatskoleloven - Krav om relevant kompetanse i undervisningsfag m.m.

Høring - Forslag til endringer i opplæringsloven og privatskoleloven - Krav om relevant kompetanse i undervisningsfag m.m. Ifølge liste Deres ref Vår ref Dato 14/4955-22.10.14 Høring - Forslag til endringer i opplæringsloven og privatskoleloven - Krav om relevant kompetanse i undervisningsfag m.m. Kunnskapsdepartementet sender

Detaljer

Stillingsinstruks for Studentstyret NSO-Ås (Vedtatt Allmøtet høst 2009)

Stillingsinstruks for Studentstyret NSO-Ås (Vedtatt Allmøtet høst 2009) Stillingsinstruks for Studentstyret NSO-Ås (Vedtatt Allmøtet høst 2009) Felles for hele Studentstyret: Studentstyret skal sikre studentmedvirkning i alle formelle og uformelle organer. Det gjelder faglige,

Detaljer