Tent. Norsk S 1. og 2. time Uke 48. Man. 23.11 Tirs. Ons. 25. Tors. Fred. 27.11 Prøve i Spansk

Like dokumenter
PALS-mål: Ta vare på hverandre og pass på at ingen går uønsket alene! Man. 8. Tirs. 9.. Ons. 10. Tors. 11 Fred. 12

PALS-mål: Vi holder fokus på å ha det ryddig og rent i klasserommene. Husk søppelsortering.

Periodeplan 8B. Østersund ungdomsskole skoleåret 2012/ Uke 4-5. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Kunst og håndtverk. Marte. Engelsk.

ARBEIDSPLAN FOR 7C UKE: 10-11

Uke 3-4 Informasjon: Man. 12.jan. Tirs. 13.jan. Ons. 14.jan. Tors. 15.jan. Fred. 16.jan. Uke 3

UKEPLAN for 7A. Vi gratulerer Ingvald med dagen 28/11 og Kristine som hadde bursdag 14/11. Arnfinn, Mona og Heidi

Grindvold skole. Arbeidsplan for 9.trinn. Matematikk. Uke 36 Eleven skal : - tavleundervisning

Studieplan for 7. trinn

Arbeidsplan Spjelkavik Ungdomsskole 10 B Uke 6 og 7 Elev:

Grindvold skole. Arbeidsplan for 9.trinn. Uke 49 Eleven skal : Matematikk. - tavleundervisning

Periodeplan 8B. Østersund ungdomsskole 2012/ Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Kunst og håndtverk. Marte. Engelsk.

Vekeplan 9. klasse. Namn:.. Veke 38. Eng British English. RLE: Likeverd og likestilling Natur:

Info: Familiedag torsdag 10.mars kl.19 i gymsalen Foreldremøte tirsdag 15.mars kl.19 Oppmøte til Polentur kl søndag 20.mars på Grindvold skole

Læringsplan for 10. trinn uke januar 2015

Læringsplan for 9. trinn Nordre Modum ungdomsskole uke 43 19/10 23/

Periodeplan- 9b - uke 7 og 9

LEKSEPLAN 10 A UKE 5 Mål i faget MANDAG TIRSDAG 27.jan

ARBEIDSPLAN for 6A. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Engelsk Engelsk. AP/ Finsk AP/ Finsk Samf.

Læringsplan for 8. trinn uke

Info: Levere loddbok - fristen VAR 21.januar

Læringsplan for 10.trinn Nordre Modum ungdomsskole Uke 43

Info: - Ny timeplan blir delt ut første skoledag etter jul. Loddbøkene skal leveres 15.januar!

Periodeplan 8E uke 46 og 47

Tinestafett på Ås stadion tirsdag 12.mai Man. 27/4 Tirs. 28/4 Ons. 29/4 Tors. 30/4 Fred. 1/5 PRØVE i Uke 18

Mal for vurderingsbidrag

Man. 11. Tirs. 12. Ons. 13. Tors. 14. Fre. 15. tysk

LEKSEPLAN 10B UKE 12 Mål i faget MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Husk/info Religion og moral som tema i sentrale klassiske tekster.

Arbeidsplan 8A uke 15 og 16

Arbeidsplan Uke 34-35

Info: Tirsdag 23.nov: skolefoto. Tentamensdatoene: nynorsk: mandag 22.11, bokmål: fredag 26.11, engelsk: mandag 29.11, matematikk: torsdag 2.

Periodeplan 8D. Østersund ungdomsskole skoleåret 2012/ Uke 2-3. Gratulerer med dagen til: Astrid 12., Espen 18. og Drea 20. januar!

Man. 17.nov. Tirs. 18.nov. Ons. 19.nov. Tors. 20.nov. Fred. 21.nov.

Periodeplan 8E uke 4 og 5

Periodeplan 8E uke 39 og 41 Østersund ungdomsskole skoleåret 2015/2016

Norsk hovedmål. Dette må alle gjøre

Grunnmal A uke 10 (partall) 10.trinn

Arbeidsplan 9D uke 34/35/36

Periodeplan 9b uke 42 og 43

Grindvold skole. Arbeidsplan for 8.trinn. MÅL I PERIODEN METODE GJØRES HJEMME TIL ; Matematikk. - tavleundervisning Eleven skal :

10.trinn uke 50. UKE OVERSIKT Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Informasjon:

Periodeplan uke 42 og 43

Arbeidsplan Uke 51 og uke 2

Info: Det blir musikkframføring de to følgende tirsdager. Siden vi mistet musikken på tirsdag før påske, blir det musikk til 14:45 de to tirsdagene.

Grindvold skole. Arbeidsplan for 9.trinn

Grindvold skole. Arbeidsplan for 10.trinn

STUDIEPLAN 9. TRINN UKE

Arbeidsplan for 8-trinn

Arbeidsplan 10D uke 37-38

Periodeplan 10A Uke 16 og 17 Østersund ungdomsskole skoleåret 2012/2013

Info: Grindvold skole. Arbeidsplan for 8.trinn. Torsdag 20.november tur til ishallen på Ørejordet (11-14)

Periodeplan 9D uke 18 og 19

Man. 8.2 Tirs. 9.2 Ons Tors Fred Innlevering av leserinnlegg i KRLE

Periodeplan 9A uke 46 og 47

AKTIVITETSTILBUD AKS KORSVOLL Trollhulen

9A Arbeidsplan for uke 49

Arbeidsplan Spjelkavik Ungdomsskole 10 F Uke 6 og 7 Elev:

UKE Uke TIMEPLAN FOR 10A. Ordenselever: Selmer & Tobias T. Time Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 1.time

Grindvold skole. Arbeidsplan for 8.trinn. MÅL I PERIODEN METODE GJØRES HJEMME TIL ; Matematikk. - Tavleundervisning Eleven skal :

STUDIEPLAN 8. TRINN UKE 44-45

8A uke 10. UKE OVERSIKT Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Informasjon: Husk konferansetime denne uken. Vel møtt

PALS-målet for denne uka er det å komme rolig inn, og gå rett til plassen din når timen begynner.

STUDIEPLAN 9. TRINN UKE 46-47

ARBEIDSPLAN FOR 7C UKE: 14-15

Man. 5. Tirs. 6. Ons. 7. Tors. 8. Fre. 9. Kartleggingsprøve i matematikk. Man. 12. Tirs. 13. Ons. 14. Tors. 15. Fre. 16.

Benedikte er på sensorskolering mandag 4.april, så da blir det vikar i norsk, samfunnsfag og UDV den dagen. Man. Tirs. Ons. Tors. Fred.

Grindvold skole Arbeidsplan for 10.trinn Periode: uke 45 og 46 Denne planen tilhører: Reduserte lekser 10.trinn Uke:45 og 46

Periodeplan 10C Uke Østersund ungdomsskole skoleåret 2012/2013

Man. 5.jan. Tirs. 6.jan. Ons. 7.jan. Tors. 8.jan. Fred. 9.jan. Matematikk prøve 5.og 6. time. Del 1 av tentamen

Periodeplan 8B. Østersund ungdomsskole skoleåret 2012/ Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Kunst og håndtverk. Marte.

Periodeplan 8D uke 9 og 10

STUDIEPLAN 9. TRINN - UKE 47 OG 48

Info: Grindvold skole Arbeidsplan for 8.trinn. Uke:49, 50 og 51. MÅL I PERIODEN METODE GJØRES HJEMME TIL ; Norsk. Uke 49 Får igjen tentamen 12/12.

Arbeidsplan 9a uke 49 og 50

Arbeidsplan 8A uke 41

Grindvold skole. Arbeidsplan for 8.trinn. MÅL I PERIODEN METODE GJØRES HJEMME TIL ; Matematikk Eleven skal : Øve til tentamen

8A uke 20. UKE OVERSIKT Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Naturfagsprøve i kap mai

8.TRINN uke 14. No HF NO AGV. Ma CMK ENG SLS AGV. hf Ma. Språkfag AGV/SLS/EL/HH/KI. Ma CMK. CMK låp AGV. Lunsj Lunsj Lunsj Lunsj Lunsj.

Periodeplan 8D uke 46 og 47

STUDIEPLAN 8. TRINN UKE 21 OG 22

Info: Fredag 7.januar: Planleggingsdag for lærerne elevene har studiedag

Arbeidsplan 9D uke 3 og 4

Info: - Ta med geografiboka. - Fra og med torsdag 22.januar blir det 2 timer fordypningsfag i stedet for samfunnsfag.

Klasse: 10G Uke: 10 og 11 PLAN FOR DE NESTE 4 UKENE. Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Hele uka 10 Presentasjon. 11 Alireza 16 år Framføring

Periodeplan 8E Østersund ungdomsskole skoleåret 2012/ 2013 Uke 4 og 5

Periodeplan 8B Uke 35 og 36 Østersund ungdomsskole skoleåret 2013/2014

Onsdag Valgfag. Invictus film KRØ. Kristoffe r. Naturfag. Onsdag Valgfag K&H. Engelsk. Trygg-Arne Norsk KRØ. Kristoffer.

Grindvold skole. Arbeidsplan for 10.trinn. Matematikk. Uke 45 Eleven skal : RMA's gr.: tavleundervisning,

Transkript:

Uke:47-48 rbeidsplan 8D avn... Informasjon:Tentamen starter med orsk hovedmål og sidemål i uke 47. Uke 49 har tentamen i engelsk og matematikk. PL-mål: Hvordan planlegger og gjennomfører du en god tentamensdag. Man. 16.11 Tirs. Ons. Tors. Fred. 20.11 Uke 47 Generasjon grønn Tent. orsk H Hele dagen Tent. orsk 1. og 2. time Uke 48 Man. 23.11 Tirs. Ons. 25. Tors. Fred. 27.11 Prøve i pansk O Mål: Å forberede og gjennomføre tentamen i bokmål og nynorsk Lærestoff til målene: Fra saga til CD 8 kap 4 (fortelling) og 8 B kap 3 (eventyr) og 4 (nynorsk) og utdelt hefte om eventyr. Oppgaver til målene: ette innleverte eventyr. Øve på å bøye verb på nynorsk. Lære ord som er annerledes på nynorsk enn på bokmål. e gjennom tilbakemeldingene du har fått på bokomtalen og eventyret. Hva skal du være spesielt obs på når du skriver på tentamen? E G M T M T Mål: Lære om Dickens. jenne til hans viktigste verker. Lærestoff til målene: earching. Oliver Twist-filmatisering. Oppgaver til målene: Lekse til fredag uke 48_ Les s.118. Gjør oppgave 6 s.119. Mål: LGEB: Du skal lære å regne ut verdien av et uttrykk ved hjelp av flere ulike regneoperasjoner. unne tolke uttrykk med variabler og kunne skrive dem. unne regne ut verdien av et uttrykk med variabler og kunne multiplisere dem. Lærestoff til målene: Tetra, kap. 3 s. 87-96 Hjemme og på skolen + ITL Hjemme: Faktor 8: ap. 6 Tall og algebra 6.1-6.4 med eksempler m.m (Egentrening i starten) Oppgaver til målene: (ITL faktor 8 hjemme) + Tetra oppg. 1-36 ( larer du stjerneoppgavene? ) år du er ferdig, starter vi repetisjon til tentamen. Matte Tors. 3.12 Mål: Lære om revolusjonens siste fase og resultatene av den. Lærestoff til målene: Underveis, historie. Oppgaver til målene: Lekse til mandag uke 49. les s. 38-43, samt sammendraget s. 44. Gjør oppgave 2 og 4 s. 45. Bruk tid på oppgave 4. Den er viktig for prøven senere. Mål: Lære om bakterienes oppbygning og om bakterier og kroppen vår. Lærestoff til målene: ap. 3 s 50-53. Les, noter og svar på nøkkelspørsmål. + (ITL kap. 3) Oppgaver til målene: Til ons. uke 47:s. 50-51 Til ons. uke 48: s. 52-53 L E Mål: Lære om «Jødedommen»: Hva vil det si å være jøde, viktige hendelser og mangfoldet i jødedommen i vår tid. rkitektur, kunst og musikk. Lærestoff til målene: Horisonter ap. 3, s.47-58 + Powerpoint på ITL ( med og uten dybdeinfo ) Oppgaver til målene: Les, noter og svar på oppgaver s.47-53, nr. 1-5 og 8-9. Til tors. Uke 48. & Enkelttimen mandag: Vi jobber med visuelle virkemidler. Guros gruppe tirsdag: Uke 47: løyd: Vi gjør ferdig tavla. Oppgaveark med mål er delt ut. (Ta med ei stor, gammel skjorte om du vil beskytte klærne dine.) Uke 48: Vi begynner med ideer og utprøvinger i leire.

H T Y I F P E G F. Ø M U Valg Fag Toves gruppe tirsdag: Vi fortsetter med å sy forkle. Mål: Lære fakta om Berlin. everdigheter. Mattradisjoner. Mote. port. Lage veggavis og holde presentasjon om selvvalgt tema (= gruppearbeid). Lærestoff: uf Deutsch 1 kap. 4 + utvalgte internettressurser. Oppgaver til torsdag 19.: Finn ut så mye som mulig om det temaet din gruppe skal jobbe med. Bruk læreboka og f.eks. www.berlin.de når du leter etter informasjon. Mål: Lære noen uregelrette verb, klokka, ukedagene og nektelse. amt noe om den franske skolen. Lærestoff til målene: ap. 6 Oppgaver til målene: Uke 48 Onsdag: Lær uttrykkene for klokka. Torsdag: ukedagene, gloseprøve. Mål: Eiendomspronomen, tall opp til 100, familiebegrep. epetisjon til kap. prøve Lærestoff til målene: migos 1 og www.gyldendal.no Oppgaver til målene: Til 17.11.: Oversett teksten på s. 22 i tekstboka. var på spørsmålene i oppg. E2 s. 26 i arbeidsboka. Til 18.11.: B, C, D og M s. 24-29. Til torsdag 26.11.: kriv glosene til kap. 6 s. 114. Onsdag 25.11.: ap. prøve (kap. 5) Mål: Jobbe vider mot kapittelprøve. Lære nye ord. Lærestoff til målene: On the move 1 Oppgaver til målene: Gis på skolen Mål: Forbedre teknikk i volleyball. Mestre fingerslag, bagerslag og serve I denne perioden blir vi inne. Lærestoff til målene: Uke 47 Torsdag: Volleyball og lekaktiviteter. Fredag: Volleyball og hjørne fotball Uke 48 Torsdag: Volleyball og fredag volleyball og innebandy Oppgaver til målene: Mål: Å kunne bruke musikkens grunnelementer i samspill, å improvisere over et eksisterende musikalsk materiale som inspirasjon for egne komposisjoner og notere egenprodusert musikk. Lærestoff til målene: Det dere trenger av utstyr til rytmekomposisjonen. Oppgaver til målene: Ta med det dere trenger til komposisjonen til hver time. Bruk tida godt på skolen. Leksa er å øve på rytmekomposisjonen i gruppene og notere komposisjonen på arket dere får av meg. Torsdag 19.november utgår p.g.a. tentamen. al og scene: Benediktes gruppe: Møt ved auditoriet. Uke 48 blir kun med elevene fra 8.trinn p.g.a. tentamen.