1. Spiller i gruppe 1. fører ball skyter utenfor 16m. Forsetter å slå vegg for gruppe 2 og 3.

Midtstopperen. Fotballforbundets rollebeskrivelse og øvelsesforslag for midtstopperen.

Oslo Fotballkrets Teoriprøve 2012

Blix, Håvard. Fyllingen, Christoffer. Solbakk, Daniel

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

TRENERENS LILLE JUKSELAPP

Oslo Fotballkrets Teoriprøve 2009

Tap og seier i Tromsø

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Spillermøte G desember 2012 kl 18:00

Velkommen inn i 11-er fotballens verden!

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

TEORIPRØVE Oslo Fotballkrets FASIT

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

HÅNDBALLREGLER. Angrepsfeil (brøyt): Det er ikke lov til å løpe ned en forsvarsspiller. Klamring, holding, dytting:

V-Sentral - Midt. H-Sentral - Midt

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Seier med 10 mann i 70 minutter

Spillsentrerte øvelser

Spilleregler på Julestjerna 2015

1. minutt Sesongen 2009 er i gang på en litt våt plastikkarena rett bak Nadderud Stadion. Vår hjemmebane for fø

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Spissen. Fotballforbundets rollebeskrivelse og øvelsesforslag for spissen.

Grovfjord snytt for mål!

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

TRENINGSØKTA 2 Nils Henrik Valderhaug - September Tlf

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

FOLLO FK En status ved sommerpausen Statistikk

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord berget plassen

Steg 1: Katten og fotballbanen

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Månedens tema: Pasninger og avslutninger

Pasning og mottak. Dempe ball med innersiden, evnt. sålen. Dempe med høyre/ventre ben om hverandre.

Sjansesløseri av Grovfjord

Treneren har sine egne favoritter som alltid får spille hele kampen. (2)

Merk dere at treningen det er lagt inn enn ekstra økt uke 14. Dette for å ha god tid til spill økter på de andre dagene. Ekstra økten er på onsdag.

Straffespark ødela sjansen

Gla`grisCup Praktisk informasjon Spilleregler

ANGREP DELTEMA: AVSLUTNINGER

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

UTVIKLINGSPLANER FOR BARNEFOTBALLEN I TIF FOTBALL 7-8 ÅR

CSK G02 Foreldremøte fotball Mandag 24. november 2014

KLUBBDOMMERMØTE 26.april 2017

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Oppvarming: Øvingsmomenter i oppvarmingen:

NFF TEORIPRØVE SESONGEN 2013.

Høy stemning! G19: Sunde Mastra 5-3

Eksempel på gode øvelser for barn og unge

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Pasning og mottaksdrill. Beskrivelse: Hvorfor: Variasjon/utbygging: Instruksjonsmomenter: - Plassering av stamfot og kroppen bak ballen ved pasning.

Treningsøkt 5/2017 G2006

Straffespark Introduksjon Scratch Lærerveiledning

Møtt opp i godt tid før treningen starter ferdig påkledd med fotball utstyret på.

Retningslinjer Regel 11 Offside. NFF, februar 2018

Frisk Asker Oldboys' spillemodell

Scoringstrening - avslutninger på mål

2 og 2 sammen med en ball sender pasninger til hverandre. Bruke innsiden av foten til å sende pasninger til hverandre på 1 touch.

Faste dager for de som ønsker å trene 2 ganger i uken er merket blå under.

Slet seg til seiermot Medkila

Treningsøvelser - BØNES G96

Grovfjord var effektive

SoneUtviklingsMiljø 13 år Økt 8 - Pådrag / viderespill

Dana cup 2000 Offisiell hjemmeside Innledende pulje

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Forklaring øvelser i LYN-barnefotball og LYN-akademiet

Solid kamp av Grovfjord

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

S P I L L E R E G L E R ***************************** barnefotball

God prestasjon av Grovfjord

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

TURNERINGSREGLER 2017 for 5 er og 7 er fotball (3v3 følger rett etter)

SoneUtviklingsMiljø 13 år Økt 7 - Duellspill

Selvmål, rødt kort og stortap

Prepp. Fart i beina og kontroll på overkroppen. Homstøl MEST NORGES FOTBALLFORBUND

Solid avslutning på Sletta

Innebandy i skolen Innebandy i skolen, Sogn vgs, La Santa 2012

Ubeseiret på hjemmebane

Fotballspråk. Begrepene under er presentert i alfabetisk rekkefølge som:

VÅLERENGA FOTBALL KEEPERTRENING 2008

Overbevisende av hjemmelaget

Kl starter stasjonene. 10 min per stasjon. Dette inkluderer forflytning fra en stasjon til en annen.

Regelprøve 2010 for dommere i NHF s serier

Vikersund fotball G 99- treningsplan høsten 2012.

Syverfotball LYN. Tips:

Gla`gris Cup Praktisk informasjon Spilleregler

Del Hva Bilde Tid Oppvarming FIFA 11 +

9er dommerkurs Del 7 spillereglene i 9er fotball Regel 14 straffespark Regel 15 Innkast Regel 16 Målspark Regel 17 Hjørnespark

Øvelse 1. Øvelse 2. Diverse Føringer og vendinger til linje

Praktisk informasjon Spilleregler Områdekart

Transkript:

NTNUI C BYÅSEN 4 1 (1 1) Målene: 1-0 Erik 1-1 Han med de lilla strømpene på Byåsen 2-1 Andreas 3-1 Vegard (str.) 4-1 Vegard (Thor Ketil) Laget: 4-3-1-2 Oggi An Rune Christian Toke Vegard Fredrik Erik Andreas Thor Ketil Jan Sindre Benken: Lars Erik, Øystein, Erland, Anton, Robert

Referat: Årets andre hjemmekamp var mot Byåsen, og endte med årets andre sier. Vi er altså ubeseiret på hjemmebane. Vi gikk ut i en ny formasjon, med tre på midten, og Fet som bindeledd mellom midtbane og angrep. Dette fungerte med vekslende hell, og før 2.omgang la vi om til 4-4-2. Kampen forløp i et rolig tempo. Byåsen sakket ned tempoet så mye de kunne, og vi ble dessverre i store deler av kampen med på det. Vi møtte et erfarent lag, men de manglet det helt store på hurtighet, noe som førte til at vi fikk en enormt antall sjanser. Allerede etter fem minutter er Larsen frampå, med et skudd fra 16 meter. Dessverre er det ikke nok kraft i det, og det blir ufarlig. Bare et par minutter seinere er samme mann der igjen, og fyrer av et hardt skudd fra drøye 20 meter, men mål blir det ikke. Robert kommenterer fra siden at han har lagt merke til at det er noen små barn ikke langt unna oss. Etter ti minutter blir Thor Ketil avblåst korrekt for offside på 5- meteren, etter diverse skudd fra Fet. Ballen blir sendt i mål, så vi setter det som et annullert mål. Det er verdt å nevne at Robert, rundt samme tid, saboterer spillet fra sidelinjen, ved å gi ballen til en annen spiller når Erik roper på den for et raskt innkast. Etter 12 minutter er igjen Larsen der, og sender et innlegg i stanga. Dette er vår største sjanse hittil. Byåsen har ikke hatt noen nevneverdige sjanser. Minuttet etter vender Jan Sindre av en mann, setter fart mot mål, og skyter like utenfor fra 16-20 meter. Når kvarteret har gått skyter en Byåsen-spiller ballen i brystet på Fet, som blir tydelig oppgitt, noe han gir uttrykk for gjennom et høylytt irritert utpust! Men dette er fullt forståelig, da Fet pratet om hjerteproblemer før kampen. Minutter seinere har Byåsen sine første reelle muligheter, men vi blokkerer innefor 16-meteren. Etter 25 minutter får vi endelig uttelling for sjansene våre. Erik tupper inn 6-7 meter, etter retur fra keeper og rot i feltet. 1-0! Byåsen går rett i angrep, og før undertegnede har rukket å skrive ned at Erik har gitt oss ledelsen header en Byåsen-angriper rett utenfor fra kloss hold. Vegard bytter ut seg selv, og Lars Erik tar hans plass på midtbanen. Noen minutter etter spiller Byåsen en ball gjennom til høyrebacken/vingen sin, som kommer på et fantomløp. Bare synd at han er i klar offside. Men dommeren er ikke så pirkete på dette, og lar spillet gå. Forsvaret roper, men den stilfulle Byåsen-spilleren, med lilla strømper for anledningen, triller ballen til side for Oggi. 1-1! Det er mye roping, både fra banen og benken, men Byåsens ene midtstopper erklærer at han er 99,9 % sikker (altså veldig) på at det ikke var offside. Så da var vel den saken klar? Etter 30 minutter får Robert beskjed om at han skal inn. Han klager over at han kommer til å bli svett. Like etter blir Thor Ketil spilt gjennom, og kommer fullstendig upresset alene med keeper. Noe keeperen blir såpass redd for at han snubler før Thor Ketil engang har kommet fram. Likevel klarer han å stable seg på beina igjen, og redder skuddet. Her skulle vi nok tatt ledelsen. Robert får komme inn, og Andreas går ut. Ikke lenge etterpå sender Thor Ketil et veldig bra frispark like utenfor fra ca. 16 meter. Etter 35 minutter kommer en kjempepasning fra Lars Erik fra høyresiden på midtbanen. Ballen havner hos Thor Ketil, som drar av en forsvarer og skyter. Keeper redder, og på returen er Robert, som bommer fra 5 meter. Her skulle vi kanskje gått opp i ledelsen, igjen? Noen minutter seinere er Byåsen framme og presser oss. De slår inn fra sida,

vinner duellen i feltet, og header fra 5 meter. Oggi er på den med en hånd, og redder på streken. Kjemperedning! Etter dette tar Byåsen faktisk over spillet, men vi kjemper oss tilbake. Ikke alt for lenge etter kommer et innlegg til Jan Sindre i feltet, men headingen går rett på keeper. Helt på slutten av 1.omgang kommer Jan Sindre fri på høyresiden, og skjærer inn mot mål. Han skyter, men keeper er på den. Thor Ketil går på returen, men takles av en Byåsen-spiller omtrent på streken. Dommeren blåser av for pause. 2.omgang starter, og Øystein har gått inn for Toke på venstre back. Etter 53 minutter kommer Thor Ketil til en sjanse etter fint spill, men skyter over. Få minutter etter kommer Erland inn for en utslitt Robert. Han markerer seg fort, med en tunnel på sida og driv framover, men blir som de andre et offer for tempoet i kampen. Erik kommer til skudd, men blokkeres han også, som så mange andre i denne kampen. Referathore Robert sitter i bar overkropp på sidelinja, kanskje fordi det var små barn der. Etter 60 minutter runder Thor Ketil keeper, men blir taklet reint (evt. snubler i sine egne bein, husker ikke dette helt). Men da han skal reise seg opp og gå på sin egen retur, blir han dratt ned igjen en meter fra mål. Dommeren gjør som han gjorde noen ganger i første omgang, og overser regelverket. Byåsen klarerer. Like etterpå kommer en veldig god soloprestasjon av Lars Erik som skjærer gjennom fra midtbanen. Han kommer seg innenfor 16-meteren, og spiller noe overraskende ut til Thor Ketil, som skyter i keeper/forsvar fra 10-11 meter. Fredrik er på returen, men også skuddet hans blokkeres. Tempoet i kampen senkes enda mer, og kampbildet preges av bytter fra vår side fram til det er igjen ti minutter. Thor Ketil går ut for Anton. Lars Erik går ut igjen, og Vegard kommer tilbake. Også Erland går ut igjen, og Fet får muligheten på slutten. Innimellom byttene våre har An klarert like over egen tverrligger. I kampens 80. spilleminutt får An ballen innenfor Byåsens 16-meter. Han finter en mann, og skyter like utenfor det lengste hjørnet. Minuttet etterpå runder Fredrik keeper, men takles. Straffe? Spillet går uansett videre. Etter 84 minutter går Erik og Jan Sindre ut, og Thor Ketil og Robert kommer inn igjen. Minuttet etter gir Fet oss ledelsen, etter at han lomper ballen inn fra 8-9 meter. Med venstre! 2-1! Vi presser voldsomt mot slutten, og øker faktisk presset etter at vi har tatt ledelsen. Vegard slår en veldig god gjennombruddspasning til Thor Ketil, som kommer gjennom, og takles/felles. Dommer dømmer straffe. Dette var muligens ikke en straffesituasjon, men vi hadde vel strengt tatt en straffe til gode etter to veldig tvilsomme dommeravgjørelser. Vegard setter straffen sikkert i det høyre hjørnet, og feirer på Robbie Keane-vis, ved å slå hjul, stupe kråke og late som han skyter med pil-og-bue. Ikke helt stilrent, men han virker fornøyd selv. 3-1! Minuttet før vi går over i tilleggstid, skyter Anton over fra et par meter. Dette kan høres ut som litt av en prestasjon, men han blir taklet i skuddøyeblikket, og mister ganske naturlig litt kontroll. I det 90. minutt header Vegard inn en corner fra Thor Ketil, og det står plutselig 4-1! Byåsen sender fram menn på slutten, og kommer seg til noen sjanser, men Oggi er fint nede i hjørnet og kommer med enda en veldig god redning. Ikke lenge etter blåser dommeren av kampen, og vi har tatt sesongens andre seier.

Børsen: Oggi 6 Gjør en nok en god kamp, og har et par kjemperedninger! Men trekkes litt ned for å være for passiv noen ganger. An 5 Spiller en ok kamp, men varierer litt. Er veldig flink til å være med framover, men trekkes ned pga slurv/feilpasninger. Rune 6 Har god kontroll bak, men er ikke like mye med framover som vi har sett før. Gjør en solid kamp, men markerer seg ikke nok. Men vi veit at det kommer.. Christian 7 (BB) Nok en veldig god kamp av Christian. Vinner mye på hodet, og er flink til å bruke ett spark på ballen når det trengs. Slår også gode pasninger. I likhet med resten av forsvarsrekka ingen feil på baklengsmålet. Toke 5 En ok kamp av Toke. Gjør ingen store feil, og er med opp noen ganger. Med litt mer kamptrening kommer nok storformen tilbake. Vegard 6 Trekkes opp for målene, men bortsett fra det er ikke Vegard helt seg selv i denne kampen, noe som merkes da han selv bytter seg ut etter 25 minutter. Men pluss for å ta over som lagets toppscorer! Fredrik 6 En god kamp av Fredrik. Nok en gang skuddvillig, og går foran med et godt eksempel. God kontroll defensivt. Venter på målet fra 16 meter nå Erik 5 Scorer vårt første mål, men får ikke markert seg så mye ellers. Er frampå med noen skudd, men blir litt anonym i det rolige tempoet. Andreas 5 Scorer sitt andre seriemål, og får starte i drømmerollen. Men har ikke helt dagen, og mangler de geniale pasningene vi har sett tidligere. Kommer nok sterkere tilbake. Thor Ketil 7 Hadde en gyllen mulighet til BB her, men sjansestatistikken gjør det umulig. Spiller ellers en veldig god kamp, og skaper mye. Er involvert i de aller fleste sjansene våre, og slår mange gode pasninger. Løper også mer enn han pleier. Lager dessuten straffe for oss, og slår corneren til 4-1.

Jan Sindre 7 En veldig god kamp av Jan Sindre. Gjør veldig mye bra med ball. Vi venter enda på målet. Skaper i likhet med Thor Ketil mange sjanser. Løper mye, og er flink til å trekke litt ned og hente ball. Lars Erik 6 Nok et godt innhopp av Lars Erik. Har fått spille mer sentral, og gjør en bedre figur der. Slår noen gode pasninger, og får pluss for soloprestasjonen. Øystein 6 Kommer inn på venstrebacken i pausen, og gjør en veldig god jobb. Har vel kontroll defensivt, og er offensiv og bra framover. Robert 5 Kommer både inn og ut et par ganger, da hvilepauser var nødvendig. Rekker ikke helt å markere seg med teknikken sin, men med bedre kondis blir vel resten bedre også. Har noen fine raid og pasninger. Erland 5 Er offensiv fra start da han kommer inn, men blir et offer for det rolige spillet. Får ikke nok tid på banen til å vise hva han kan, som vi så sist. Anton 5 Inn som spiss, og kommer seg til et par sjanser. Er flink til å være på riktig sted til riktig tid. Målene kommer vel snart..