Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk"

Transkript

1 Pr JIN Antall aviser: 156 Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk N=Nynorsk eller begge målformer (46 aviser) S=Samisk (1 avis) Kilder: MBL, NAL, Medienorge og Medietilsynet Avisnavn Målform Adresse Utgiversted Antall dgr Fylke Region Oslo (14) Aftenposten B P.b OSLO alle dager (+ sø) 03 Oslo 1-Østlandet Dagbladet B P.b Sentrum 0107 OSLO alle dager (+ sø) 03 Oslo 1-Østlandet Dagens Næringsliv B P.b Sentrum 0107 OSLO alle dager 03 Oslo 1-Østlandet Dagsavisen B P.b Sentrum 0107 OSLO alle dager (+ sø) 03 Oslo 1-Østlandet Finansavisen B P.b. 222 Vinderen 0319 OSLO alle dager 03 Oslo 1-Østlandet Klassekampen Begge P.b Grønland 0134 OSLO alle dager 03 Oslo 1-Østlandet Nationen Begge P.b Grønland 0135 OSLO alle dager 03 Oslo 1-Østlandet Verdens Gang B P.b Sentrum 0107 OSLO alle dager (+ sø) 03 Oslo 1-Østlandet Vårt Land Begge P.b Sentrum 0107 OSLO alle dager 03 Oslo 1-Østlandet Følgende aviser tas ikke med ved annonsering lokalt i Oslo: Akers Avis/Groruddalen B P.b. 100 Grorud 0905 OSLO on,fr 03 Oslo 1-Østlandet Morgenbladet B Karl Johans gt. 23 b 0159 OSLO fredag 03 Oslo 1-Østlandet Nordstrands Blad B P.b. 36 Bryn 0611 OSLO ma,to 03 Oslo 1-Østlandet Ny Tid B Sørkedalsveien OSLO fredag 03 Oslo 1-Østlandet Dag og tid N P.b St. Olavspl OSLO fr 03 Oslo 1-Østlandet

2 Østfold (7) Moss Avis B P.b. 248/ MOSS alle dager (+ sø) 01 Østfold 1-Østlandet Demokraten B P.b FREDRIKSTAD ma,on,fr 01 Østfold 1-Østlandet Fredrikstad Blad B P.b FREDRIKSTAD alle dager (+ sø) 01 Østfold 1-Østlandet Sarpsborg Arbeiderblad B P.b SARPSBORG alle dager 01 Østfold 1-Østlandet Halden Arbeiderblad B P.b HALDEN alle dager 01 Østfold 1-Østlandet Smaalenenes Avis N P.b. B 1801 MYSEN ikke lø 01 Østfold 1-Østlandet Rakkestad Avis B P.b RAKKESTAD ma,on,fr 01 Østfold 1-Østlandet Akershus (8) Budstikka B P.b BILLINGSTAD alle dager 02 Akershus 1-Østlandet Østlandets Blad B P.b SKI alle dager 02 Akershus 1-Østlandet Akershus Amtstidende B P.b DRØBAK ikke lø 02 Akershus 1-Østlandet Varingen B P.b NITTEDAL on,fr 02 Akershus 1-Østlandet Indre Akershus Blad B P.b BJØRKELANGEN ma,on,fr 02 Akershus 1-Østlandet Romerikes Blad B P.b LILLESTRØM alle dager (+ sø) 02 Akershus 1-Østlandet Eidsvold/Ullensaker Blad B P.b EIDSVOLL ikke fr 02 Akershus 1-Østlandet Raumnes B P.b ÅRNES ti,to,lø 02 Akershus 1-Østlandet Hedmark (5) Glåmdalen B Gågata KONGSVINGER alle dager 04 Hedmark 1-Østlandet Hamar Arbeiderblad B P.b HAMAR alle dager 04 Hedmark 1-Østlandet Ringsaker Blad B Storgt MOELV ti,to,lø 04 Hedmark 1-Østlandet Østlendingen B P.b ELVERUM alle dager 04 Hedmark 1-Østlandet Lokalavisa Sør-Østerdal B Storgata Elverum ti. to, lø 04 Hedmark 1-Østlandet Oppland (5) Gudbrandsdølen Dagningen B P.b LILLEHAMMER alle dager 05 Oppland 1-Østlandet Hadeland B P.b GRAN ikke lø 05 Oppland 1-Østlandet Oppland Arbeiderblad B P.b GJØVIK alle dager 05 Oppland 1-Østlandet Valdres Begge P.b FAGERNES ti,to,fr,lø 05 Oppland 1-Østlandet OPP B Inge Krokansvei OPPDAL 2 dager 05 Oppland 1-Østlandet

3 Buskerud (7) Drammens Tidende B P.b DRAMMEN alle dager (+ sø) 06 Buskerud 1-Østlandet Eikerbladet B P.b Mjøndalen ti, fr 06 Buskerud 1-Østlandet Bygdeposten B P.b VIKERSUND ti,to,lø 06 Buskerud 1-Østlandet Røyken og Hurums Avis B Åsveien SÆTRE ma,to 06 Buskerud 1-Østlandet Ringerikes Blad B P.b. 68 Sentrum 3504 HØNEFOSS alle dager 06 Buskerud 1-Østlandet Hallingdølen N P.b ÅL ti,to,lø 06 Buskerud 1-Østlandet Laagendalsposten B Stasjonsbakken KONGSBERG alle dager 06 Buskerud 1-Østlandet Vestfold (5) Jarlsberg Avis B P.b HOLMESTRAND ti,to,lø 07 Vestfold 1-Østlandet Tønsbergs Blad B P.b TØNSBERG alle dager 07 Vestfold 1-Østlandet Gjengangeren B P.b HORTEN alle dager 07 Vestfold 1-Østlandet Sandefjords Blad B P.b SANDEFJORD alle dager 07 Vestfold 1-Østlandet Østlands-Posten B P.b LARVIK alle dager 07 Vestfold 1-Østlandet Telemark (7) Rjukan Arbeiderblad B Storgata RJUKAN ikke ma 08 Telemark 1-Østlandet Telen Begge P.b NOTODDEN alle dager 08 Telemark 1-Østlandet Telemarksavisa B P.b Kjørbekk 3702 SKIEN alle dager 08 Telemark 1-Østlandet Varden Begge P.b Kjørbekk 3702 SKIEN alle dager 08 Telemark 1-Østlandet Kragerø Blad Vestmar B P.b KRAGERØ ti,to,lø 08 Telemark 1-Østlandet Vest-Telemark Blad N P.b KVITESEID ti,to,lø 08 Telemark 1-Østlandet Porsgrunns Dagblad B P.b PORSGRUNN ikke lø 08 Telemark 1-Østlandet Aust-Agder (6) Setesdølen N Raubekk 4745 BYGLAND ti,fr 09 Aust-Agder 2-Sørlandet Lillesands-Posten B P.b LILLESAND ti,fr 09 Aust-Agder 2-Sørlandet Agderposten B P.b ARENDAL alle dager 09 Aust-Agder 2-Sørlandet Grimstad Adressetidende B P.b GRIMSTAD ti,to,lø 09 Aust-Agder 2-Sørlandet Tvedestrandsposten B P.b TVEDESTRAND ti,to,lø 09 Aust-Agder 2-Sørlandet Aust Agder Blad B P.b RISØR ti,to,lø 09 Aust-Agder 2-Sørlandet

4 Vest-Agder (5) Agder (Flekkefjords Tidende) B P.b FLEKKEFJORD ma,on,fr 10 Vest-Agder 2-Sørlandet Lindesnes B P.b MANDAL alle dager 10 Vest-Agder 2-Sørlandet Farsunds Avis B P.b FARSUND alle dager 10 Vest-Agder 2-Sørlandet Fædrelandsvennen B P.b KRISTIANSAND alle dager 10 Vest-Agder 2-Sørlandet Vennesla Tidene B P.b VENNESLA ti,fr 10 Vest-Agder 2-Sørlandet Rogaland (11) Rogalands Avis B P.b STAVANGER alle dager (+ sø) 11 Rogaland 3-Vestlandet Stavanger Aftenblad B P.b STAVANGER alle dager 11 Rogaland 3-Vestlandet Solabladet B P.b SOLA ti, to 11 Rogaland 3-Vestlandet Strandbuen Begge P.b JØRPELAND on,fr 11 Rogaland 3-Vestlandet Ryfylke N P.b SAUDA ti,fr 11 Rogaland 3-Vestlandet Suldalsposten N P.b SAND ons, lø 11 Rogaland 3-Vestlandet Sandnesposten B Ole Bullsgt SANDNES ti, to 11 Rogaland 3-Vestlandet Gjesdalbuen B P.b ÅLGÅRD tir, fre 11 Rogaland 3-Vestlandet Jærbladet Begge P.b BRYNE ma,on,fr 11 Rogaland 3-Vestlandet Dalane Tidende B P.b EGERSUND ma,on,fr 11 Rogaland 3-Vestlandet Haugesunds Avis B P.b HAUGESUND alle dager 11 Rogaland 3-Vestlandet Hordaland (19) FiskeribladetFiskaren B Bontelabo BERGEN ma,on,fr 12 Hordaland 3-Vestlandet Bergens Tidende B P.b BERGEN alle dager (+ sø) 12 Hordaland 3-Vestlandet Os og Fusaposten N P.b OS on,lø 12 Hordaland 3-Vestlandet Askøyværingen B P.b Kleppestø tir, fre 12 Hordaland 3-Vestlandet Vestnytt Begge P.b STRAUME ti,to,lø 12 Hordaland 3-Vestlandet Sunnhordland N P.b STORD ikke lø 12 Hordaland 3-Vestlandet Bømlo-Nytt N Sakseid 5437 FINNÅS ma,on,fr 12 Hordaland 3-Vestlandet Kvinnheringen N Husnes 5460 HUSNES ma,on,fr 12 Hordaland 3-Vestlandet Grenda N P.b ROSENDAL ti,to,lø 12 Hordaland 3-Vestlandet Grannar N P.b ETNE ma,to 12 Hordaland 3-Vestlandet

5 Hordaland Folkeblad N P.b NORHEIMSUND ti,fr 12 Hordaland 3-Vestlandet Hordaland Begge P.b VOSS ti,to,lø 12 Hordaland 3-Vestlandet Hardanger Folkeblad N P.b ODDA ma,on,fr 12 Hordaland 3-Vestlandet Bergensavisen N P.b BERGEN alle dager (+ sø) 12 Hordaland 3-Vestlandet Dagen B P.b Solh.viken 5824 BERGEN alle dager 12 Hordaland 3-Vestlandet Fanaposten B P.b. 374 Nesttun 5853 BERGEN ti,fr 12 Hordaland 3-Vestlandet Bygdanytt Begge P.b. 134 Indre Arna 5888 BERGEN ti,fr 12 Hordaland 3-Vestlandet Nordhordland N P.b. B Knarvik Senter 5902 ISDALSTØ on,lø 12 Hordaland 3-Vestlandet Strilen N P.b ISDALSTØ ti,to,lø 12 Hordaland 3-Vestlandet Sogn og Fjordane (7) Fjordenes Tidende Begge P.b MÅLØY ma,on,fr 14 Sogn og Fjordane 3-Vestlandet Fjordabladet N Rådhusvegen NORDFJORDEID ti,to,lø 14 Sogn og Fjordane 3-Vestlandet Fjordingen Begge P.b STRYN ma,on,fr 14 Sogn og Fjordane 3-Vestlandet Firda N P.b FØRDE alle dager 14 Sogn og Fjordane 3-Vestlandet Firda Tidend N P.b SANDANE ma,on,fr 14 Sogn og Fjordane 3-Vestlandet Sogn Avis N Hanahaug LEIKANGER ikke fr 14 Sogn og Fjordane 3-Vestlandet Firdaposten N P.b FLORØ ti,to,lø 14 Sogn og Fjordane 3-Vestlandet Møre og Romsdal (13) Sunnmørsposten AS Begge P.b ÅLESUND alle dager 15 Møre og Romsdal 3-Vestlandet Vikebladet Vestposten N P.b ULSTEINVIK ti,to,lø 15 Møre og Romsdal 3-Vestlandet Vestlandsnytt N P.b FOSNAVÅG ti,fr 15 Møre og Romsdal 3-Vestlandet Møre N P.b VOLDA ti,to,lø 15 Møre og Romsdal 3-Vestlandet Møre-Nytt B P.b ØRSTA ti,to,lø 15 Møre og Romsdal 3-Vestlandet Sykkylvsbladet N P.b SYKKYLVEN on,fr 15 Møre og Romsdal 3-Vestlandet Bygdebladet N P.b ØRSKOG on,lø 15 Møre og Romsdal 3-Vestlandet Åndalsnes Avis B P.b ÅNDALSNES ti,to,lø 15 Møre og Romsdal 3-Vestlandet Romsdals Budstikke B P.b MOLDE alle dager 15 Møre og Romsdal 3-Vestlandet Nordre (Tidl. Haramsnytt) N Romsdalsgt MOLDE 2 dager 15 Møre og Romsdal 3-Vestlandet Tidens Krav N P.b KRISTIANSUND alle dager 15 Møre og Romsdal 3-Vestlandet Aura Avis B P.b SUNNDALSØRA ti,on,to,lø 15 Møre og Romsdal 3-Vestlandet

6 Driva Begge P.b SUNNDALSØRA ma,on,fr 15 Møre og Romsdal 3-Vestlandet Sør-Trøndelag (8) Adresseavisen B P.b Sluppen 7003 TRONDHEIM alle dager 16 Sør-Trøndelag 4-Trøndelag Fosna-Folket B P.b BREKSTAD ti,to,fr 16 Sør-Trøndelag 4-Trøndelag Trønderbladet B Kroakvartalet 7224 MELHUS ti,to,lø 16 Sør-Trøndelag 4-Trøndelag Hitra-Frøya B Avishuset 7246 SANDSTAD ti,fr 16 Sør-Trøndelag 4-Trøndelag Sør-Trøndelag B Orkdalsveien ORKANGER ikke ma 16 Sør-Trøndelag 4-Trøndelag Opdalingen B O. Skasliens vei 7340 OPPDAL ti,to,fr 16 Sør-Trøndelag 4-Trøndelag Arbeidets Rett B P.b RØROS ma,on,fr 16 Sør-Trøndelag 4-Trøndelag Malvik Bladet B P.b HOMMELVIK on, lø 16 Sør-Trøndelag 4-Trøndelag Nord-Trøndelag (6) Stjørdalens Blad B P.b STJØRDAL ti,to,lø 17 Nord-Trøndelag 4-Trøndelag Levanger-Avisa B P.b LEVANGER ti,to,lø 17 Nord-Trøndelag 4-Trøndelag Innh. Folkebl. og Verdalingen B P.b VERDAL ti,to,lø 17 Nord-Trøndelag 4-Trøndelag Trønder-Avisa B Hamnegt STEINKJER alle dager 17 Nord-Trøndelag 4-Trøndelag Namdalsavisa N Serviceboks NAMSOS alle dager 17 Nord-Trøndelag 4-Trøndelag Ytringen Avis B P.b KOLVEREID ti,fr 17 Nord-Trøndelag 4-Trøndelag Nordland (11) Avisa Nordland B 8002 BODØ alle dager 18 Nordland 5-Nordnorge Saltenposten B P.b FAUSKE ti,to,lø 18 Nordland 5-Nordnorge Lofotposten B Avisgata SVOLVÆR alle dager 18 Nordland 5-Nordnorge Lofot-Tidende B P.b LEKNES on,fr 18 Nordland 5-Nordnorge Bladet Vesterålen B P.b SORTLAND ikke ma 18 Nordland 5-Nordnorge Vesteraalens Avis B P.b STOKMARKNES ti,to,lø 18 Nordland 5-Nordnorge Fremover B P.b NARVIK alle dager 18 Nordland 5-Nordnorge Rana Blad B P.b MO I RANA alle dager 18 Nordland 5-Nordnorge Helgeland Arbeiderblad B Fearnleysgt MOSJØEN alle dager 18 Nordland 5-Nordnorge Helgelands Blad B P.b SANDNESSJØEN ma,on,fr 18 Nordland 5-Nordnorge Brønnøysunds Avis B P.b BRØNNØYSUND ikke ma 18 Nordland 5-Nordnorge

7 Troms (7) Framtid i Nord B P.b STORSLETT ti,to,lø 19 Troms 5-Nordnorge itromsø B P.b TROMSØ 19 Troms 5-Nordnorge Nordlys B P.b TROMSØ alle dager 19 Troms 5-Nordnorge Folkebladet B P.b FINNSNES 19 Troms 5-Nordnorge Troms Folkeblad B P.b FINNSNES alle dager 19 Troms 5-Nordnorge Nye Troms B P.b MOEN ti,to,lø 19 Troms 5-Nordnorge Harstad Tidende B P.b HARSTAD alle dager 19 Troms 5-Nordnorge Finnmark (5) Altaposten B P.b ALTA alle dager 20 Finnmark 5-Nordnorge Finnmark Dagblad B Salsgt HAMMERFEST alle dager 20 Finnmark 5-Nordnorge Ságat S P.b LAKSELV ti,ons,to,fr,lø 20 Finnmark 5-Nordnorge Finnmarken B P.b VADSØ alle dager 20 Finnmark 5-Nordnorge Sør-Varanger Avis B P.b KIRKENES ti,to,lø 20 Finnmark 5-Nordnorge Utgår: Årsak Kilde Andøyposten B P.b ANDENES ti,to,lø Færre enn 2000 eks MBL Arendals Tidende B Myreneveien ARENDAL ti,lø Færre enn 2000 eks Medienorge Sunnmøringen N Pb STRANDA alle dager Færre enn 2000 eks MBL Moss Dagblad N P.b MOSS ma,on,fr Færre enn 2000 eks Egen rapportering Nye OPP B Inge Krokansvei OPPDAL 2 dager

Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk

Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk Pr. 28.11.14 JIN Antall aviser: 156 N=Nynorsk eller begge målformer (46 aviser) S=Samisk (1 avis) Kilder: MBL, NAL, Medienorge og Medietilsynet Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk Avisnavn

Detaljer

Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk

Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk Pr. 28.11.14 JIN Antall aviser: 156 N=Nynorsk eller begge målformer (46 aviser) S=Samisk (1 avis) Kilder: MBL, NAL, Medienorge og Medietilsynet Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk Utgiversted

Detaljer

PAPIRAVISER. Forbruker & Media '11/1 - TLF

PAPIRAVISER. Forbruker & Media '11/1 - TLF '12/1 Adresseavisen 212 209 199 Aftenposten (morgen) 663 649 629 Aftenposten AFTEN 315 311 294 Aftenposten LØRDAG 654 638 623 Aftenposten morgen MAN-FRE 702 687 665 Aftenposten morgen MAN-LØR 694 679 658

Detaljer

Aviser godkjent for statsannonsering, etter fylke 2017

Aviser godkjent for statsannonsering, etter fylke 2017 Aviser godkjent for statsannonsering, etter fylke 2017 Antall aviser: 147 N=Nynorsk eller begge målformer (44 aviser) S=Samisk (2 aviser) Kilder: MBL, NAL, Medienorge og Medietilsynet Avisnavn Målform

Detaljer

Gjennomsnittslønn 2013

Gjennomsnittslønn 2013 1 DN Nye medier 12 14,0 319 469 293 541 3 788 616 798 43 250 12 618 2 316 0 674 983 0 21 008 0 695 990 2 Dagens Næringsliv 109 16,9 326 016 299 688 2 830 628 534 26 331 12 351 529 389 668 134 0 48 361

Detaljer

Gjennomsnittslønn 2013

Gjennomsnittslønn 2013 1 Verdens Gang 198 20,5 333 884 231 662 16 376 581 923 66 019 13 869 138 0 661 949 1 072 70 220 0 733 241 2 Dagens Næringsliv 109 16,9 326 016 299 688 2 830 628 534 26 331 12 351 529 389 668 134 0 48 361

Detaljer

Gjennomsnittslønn 2013

Gjennomsnittslønn 2013 1 Adresseavisen 103 21,7 336 582 226 596 13 859 577 036 16 994 20 797 1 506 670 617 003 2 931 38 580 0 658 513 2 Aftenposten 197 22,5 337 900 248 384 24 751 611 035 23 420 8 680 2 128 0 645 262 2 715 12

Detaljer

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2011

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2011 Gjennomsnittlig for bedrifter i 2011 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dagens Næringsliv Verdens Gang DN Nye medier TV 2 Stavanger Aftenblad Aftenposten Adresseavisen Bergens Tidende

Detaljer

Opplag for norske aviser 2014 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser

Opplag for norske aviser 2014 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser Opplag for norske aviser 2014 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser Total Adresseavisen 61 086 60 165 63 981 3 839 Aftenposten Junior 21 817 21 817 1 430 Aftenposten,

Detaljer

Opplag for norske aviser 2015 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser

Opplag for norske aviser 2015 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser Opplag for norske aviser tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser Fylke netto 01 Østfold Demokraten 4 671 5 462 (791) 4 666 (794) 626 624 01 Østfold Fredriksstad Blad 15

Detaljer

Gjennomsnittslønn 2013

Gjennomsnittslønn 2013 1 Dagens Næringsliv 109 16,9 326 016 299 688 2 830 628 534 26 331 12 351 529 389 668 134 0 48 361 0 716 495 2 DN Nye medier 12 14,0 319 469 293 541 3 788 616 798 43 250 12 618 2 316 0 674 983 0 21 008

Detaljer

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2010

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2010 Gjennomsnittlig for bedrifter i 2010 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Verdens Gang Dagens Næringsliv Aftenposten TV2 AS Stavanger Aftenblad Bergens Tidende Adresseavisen VG Multimedia

Detaljer

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2010

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2010 Gjennomsnittlig for bedrifter i 2010 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dagens Næringsliv Aftenposten Stavanger Aftenblad TV2 AS Bergens Tidende Adresseavisen Verdens Gang Journalisten

Detaljer

1 ADRESSEAVISEN 2 AFTENPOSTEN 143 AGDER FLEKKEFJORDS TIDENDE 5 AGDERPOSTEN 6 AKERS AVIS GRORUDDALEN 7 AKERSHUS AMTSTIDENDE 10 ALTAPOSTEN 11

1 ADRESSEAVISEN 2 AFTENPOSTEN 143 AGDER FLEKKEFJORDS TIDENDE 5 AGDERPOSTEN 6 AKERS AVIS GRORUDDALEN 7 AKERSHUS AMTSTIDENDE 10 ALTAPOSTEN 11 ID-nummer Aktørnavn 1 ADRESSEAVISEN 2 AFTENPOSTEN 143 AGDER FLEKKEFJORDS TIDENDE 5 AGDERPOSTEN 6 AKERS AVIS GRORUDDALEN 7 AKERSHUS AMTSTIDENDE 10 ALTAPOSTEN 11 ANDØYPOSTEN 14 ARBEIDETS RETT 371 ARENDALS

Detaljer

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 1999 - sortert etter samlet lønn

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 1999 - sortert etter samlet lønn Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 1999 - sortert etter samlet = Minste + + Stillings = Ulempe + + Foto + Lokalkontor + + = + + Det er vanlig å ta utgangspunkt i fast pluss under soppgjør Navn Minste

Detaljer

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 1999 - sortert etter fastlønn

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 1999 - sortert etter fastlønn Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 1999 - sortert etter fast = Minste + + Stillings = Ulempe + + Foto + Lokalkontor = + = + (fast avtalt for pr. år) = + + + + Det er vanlig å ta utgangspunkt i fast pluss

Detaljer

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter navn

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter navn = Minste + + Stillings = Ulempe + + Foto + Lokalkontor + = + = + (fast avtalt for pr. år) = + + + + Det er vanlig å ta utgangspunkt i fast pluss under soppgjør Navn Lokalktr Minste + Stillings Ulempe Foto

Detaljer

Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2002 til 2003

Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2002 til 2003 Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2002 til 2003 Fast lønn = Minstelønn + Personlig tillegg + Stillingstillegg Variabel lønn = Ulempetillegg + Opphavsrett + Fototillegg + Lokalkontortillegg

Detaljer

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter samlet lønn

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter samlet lønn Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 2001 - sortert etter samlet = Minste + + Stillings = Ulempe + + Foto + Lokalkontor + + = + + Det er vanlig å ta utgangspunkt i fast pluss under soppgjør Navn Minste

Detaljer

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter fastlønn

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter fastlønn Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 2001 - sortert etter fast = Minste + + Stillings = Ulempe + + Foto + Lokalkontor = + = + (fast avtalt for pr. år) = + + + + Det er vanlig å ta utgangspunkt i fast pluss

Detaljer

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter fastlønn

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter fastlønn Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 2006 - sortert etter fast = Minste + + Stillings = Ulempe + + Foto + Lokalkontor + = + = + (fast avtalt for pr. år) = + + + + Det er vanlig å ta utgangspunkt i fast

Detaljer

NJs lønnsstatistikk for 2012

NJs lønnsstatistikk for 2012 NJs lønnsstatistikk for 2012 Grunnlaget for NJs lønnsstatistikk er data samlet inn av Medeiebedriftenes Landsforening, (MBL), NRK og en rekke uavhengige aviser. Rapportene viser status pr. 31.12.2012.

Detaljer

NJs lønnsstatistikk for 2016

NJs lønnsstatistikk for 2016 NJs lønnsstatistikk for 2016 Grunnlaget for NJs lønnsstatistikk er data samlet inn av Medeiebedriftenes Landsforening, (MBL), NRK og en rekke uavhengige aviser. Rapportene viser status pr. 31.12.2016.

Detaljer

NJs lønnsstatistikk for 2011

NJs lønnsstatistikk for 2011 NJs lønnsstatistikk for 2011 Grunnlaget for NJs lønnsstatistikk er data samlet inn av Medeiebedriftenes Landsforening, (MBL), NRK og en rekke uavhengige aviser. Rapportene viser status pr. 31.12.2011.

Detaljer

NJs lønnsstatistikk for 2014

NJs lønnsstatistikk for 2014 NJs lønnsstatistikk for 2014 Grunnlaget for NJs lønnsstatistikk er data samlet inn av Medeiebedriftenes Landsforening, (MBL), NRK og en rekke uavhengige aviser. Rapportene viser status pr. 31.12.2014.

Detaljer

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2010

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2010 Gjennomsnittlig for bedrifter i 2010 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dagens Næringsliv Verdens Gang TV2 AS Dagbladet Aller Media VG Multimedia Bergens Tidende Adresseavisen DB

Detaljer

Mediestatistikk 19.09.2012. jan feb mar apr mai jun jul aug sep

Mediestatistikk 19.09.2012. jan feb mar apr mai jun jul aug sep Mediestatistikk 19.09.2012 Profil:1000 åpne hager Offset: Profil:1000 åpne hager (1 år) 400 300 200 100 0 jan feb mar apr mai jun jul aug sep Total 0 6 2 66 18 18 35 403 7 555 Åndalsnes Avis - Papirutgaven

Detaljer

Sykepleierstillinger i Norge 1. Kvartal 2014

Sykepleierstillinger i Norge 1. Kvartal 2014 Sykepleierstillinger i Norge Bakgrunn og metode På oppdrag fra Norsk Sykepleierforbund har InterMedium foretatt en analyse av utlyste sykepleierstillinger i norske, trykte medier. Analysen tar utgangspunkt

Detaljer

NETT/MOBIL/STREAMING Tall markert med (*) er basert på data innsamlet 2. halvår 2014

NETT/MOBIL/STREAMING Tall markert med (*) er basert på data innsamlet 2. halvår 2014 '15/1 ABC Nyheter.no (www.abcnyheter.no)* 190* Adressa Mobil (Adresseavisen mobil) 72 84 90 Adresseavisen (adressa.no) 187 173 167 Aftenposten mobil 343 356 382 Aftenposten.no 812 806 778 Agderposten (agderposten.no)

Detaljer

Opplag for norske aviser 2016 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser

Opplag for norske aviser 2016 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser Opplag for norske aviser tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser Fylke Demokraten Fredriksstad Blad Halden Arbeiderblad Moss Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Smaalenenes

Detaljer

Norsk presse - kontaktinfo - Folkevalgte

Norsk presse - kontaktinfo - Folkevalgte Norsk presse - kontaktinfo - Folkevalgte age.starheim@stortinget.no akhtar.chaudhry@stortinget.no aksel.hagen@stortinget.no alf-egil.holmelid@stortinget.no alf.holmelid@stortinget.no anders.anundsen@stortinget.no

Detaljer

Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2003 til 2004

Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2003 til 2004 Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2003 til 2004 Fast lønn = Minstelønn + Personlig tillegg + Stillingstillegg Variabel lønn = Ulempetillegg + Opphavsrett + Fototillegg + Lokalkontortillegg

Detaljer

Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2001 til 2002

Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2001 til 2002 Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2001 til 2002 Fast lønn = Minstelønn + Personlig tillegg + Stillingstillegg Variabel lønn = Ulempetillegg + Opphavsrett + Fototillegg + Lokalkontortillegg

Detaljer

Identiske personer: Lønnsutvikling for tariffområder 2004-2005

Identiske personer: Lønnsutvikling for tariffområder 2004-2005 Identiske personer: Lønnsutvikling for tariffområder 2004-2005 Fast lønn = Minstelønn + Personlig tillegg + Stillingstillegg Variabel lønn = Ulempetillegg + Opphavsrett + Fototillegg + Lokalkontortillegg

Detaljer

Utsendinger til landsmøtet etter 6

Utsendinger til landsmøtet etter 6 Utsendinger til landsmøtet etter 6 Fordeling av delegater (se 6 her): Alle lokalforeninger kan sende en delegat. I tillegg fordeles 50 delegatplasser på fylkene etter medlemstall. Fordelingen av fylkeskvoten

Detaljer

Medieeierskap: Aviser

Medieeierskap: Aviser Medieeierskap: Aviser Idnr Avisnavn Eier Opplag 2014 Medieregion Utgiversted 1 ADRESSEAVISEN Polaris Media 63 981 Trøndelag Trondheim 2 AFTENPOSTEN Schibsted 221 659 Stor-Oslo Oslo 399 AFTENPOSTEN JUNIOR

Detaljer

Her finner dere fag-og ressurspersoner som kan brukes som foredragsholdere:

Her finner dere fag-og ressurspersoner som kan brukes som foredragsholdere: Her finner dere fag-og ressurspersoner som kan brukes som foredragsholdere: Oversikt over alle landets krisentere: Østfold Stiftelsen Eva Senteret, Halden Krise- og incestsenteret i Fredrikstad et i Moss

Detaljer

Hvem ble felt flest ganger? Hvilke punkt ble mediene felt på i Vær Varsom-plakaten?

Hvem ble felt flest ganger? Hvilke punkt ble mediene felt på i Vær Varsom-plakaten? Tallene for 2017: Pressens Faglige Utvalg (PFU) mottok 417 klager 1 (424 i 2016) PFU behandlet 280 klagesaker 2 (351 i 2016) Utvalget avga 104 uttalelser (124 i 2016) Av disse endte 49 med brudd og 18

Detaljer

Arendal, Grimstad, Froland, Lillesand, Risør 10 Vest-Agder Installerer selv Kristiansand 11 Rogaland Skanner hos seg m/lev

Arendal, Grimstad, Froland, Lillesand, Risør 10 Vest-Agder Installerer selv Kristiansand 11 Rogaland Skanner hos seg m/lev Nr Fylkeskommune/kommune Organisering Eier Brukere 1 Østfold Skanner hos andre Sarpsborg 2 Akershus Skanner hos andre Asker 3 Oslo Skanner hos seg 4 Hedmark Skanner hos andre Hamar 5 Oppland Skanner hos

Detaljer

Pressemelding 1. november 2012

Pressemelding 1. november 2012 Pressemelding 1. november 2012 Konkurstallene for oktober 2012 ligger på omtrent samme nivå som i oktober 2011. Hittil i år har konkurstallene i hele landet sunket med 12,5 prosent. Det er bare små endringer

Detaljer

Setermoen Sortland 11.06.2012 1 Forslag 1 Tromskortet.no 10:35 4 32:02

Setermoen Sortland 11.06.2012 1 Forslag 1 Tromskortet.no 10:35 4 32:02 TEST REISEPLANLEGGER Fra Til Dato Antall Antall Tid forslag bytter FINNMARK - TROMS Kautokeino Tromsø 11.06.2012 2 Forslag 1 177Troms.no Tromskortet.no 04:45 1 12:43 Forslag 2 177Troms.no Tromskortet.no

Detaljer

Kjøpesenterfakta 2014

Kjøpesenterfakta 2014 Kjøpefakta 2014 Her er et lite utvalg av kjøpefakta fra 2014 KJØPESENTER ARAplan viser at det er registrert 572 kjøpe i Norge i 2014. 382 av disse er registrert med en salgsflate på mer enn 2500 kvadratmeter

Detaljer

PFU-statistikken 2016

PFU-statistikken 2016 PFU-statistikken 2016 Korte fakta 2016: Pressens Faglige Utvalg mottok 424 klager i 2016 (500 i 2015) Pressens Faglige Utvalg behandlet 351 klager (406 i 2015) Utvalget avga 124 uttalelser (142 i 2015)

Detaljer

Idnr Avisnavn Eier Opplag 15 Medieregion. 1 ADRESSEAVISEN Polaris Media Trøndelag. 2 AFTENPOSTEN Schibsted Stor-Oslo

Idnr Avisnavn Eier Opplag 15 Medieregion. 1 ADRESSEAVISEN Polaris Media Trøndelag. 2 AFTENPOSTEN Schibsted Stor-Oslo Idnr Avisnavn Eier Opplag 15 Medieregion 1 ADRESSEAVISEN Polaris Media 61 582 Trøndelag 2 AFTENPOSTEN Schibsted 211 769 Stor- 5 AGDERPOSTEN Agderposten 19 006 Sørlandet 6 AKERS AVIS/GRORUDDALEN Andre eiere

Detaljer

færre bos gruppert folketall

færre bos gruppert folketall færre bos Fylke Kommunenavn gruppert folketall enn vedtak Akershus Nes (Ak.) over 5000 1 Akershus Aurskog-Høland over 5000 3 Til grunn for fordeling: Akershus Ås over 5000 4 I beregningen for fordeling

Detaljer

14. Presse. Kommentarar: tekstdel s. 98

14. Presse. Kommentarar: tekstdel s. 98 14. Presse Kommentarar: tekstdel s. 98 14.1 Aviser etter fylke og målform 2008* F 14.1 Målform i norske aviser 2008* 14.2 Opplag norske aviser etter fylke og målform 2008* 14.3 Avisopplag etter fylke og

Detaljer

Kommune Fylke Antall flykninger kommunen er anmodet om å bosette i 2018 Asker Akershus 35 Aurskog Høland Akershus 10 Bærum Akershus 65 Enebakk

Kommune Fylke Antall flykninger kommunen er anmodet om å bosette i 2018 Asker Akershus 35 Aurskog Høland Akershus 10 Bærum Akershus 65 Enebakk Kommune Fylke Antall flykninger kommunen er anmodet om å bosette i 2018 Asker Akershus 35 Aurskog Høland Akershus 10 Bærum Akershus 65 Enebakk Akershus 10 Fet Akershus 10 Frogn Akershus 10 Lørenskog Akershus

Detaljer

Navn Postadresse Besøksadresse Telefonnummer Billingstad trafikkstasjon Postboks 253 Stasjonsveien 21 815 22 000 66 77 29 56 66 77 29 64

Navn Postadresse Besøksadresse Telefonnummer Billingstad trafikkstasjon Postboks 253 Stasjonsveien 21 815 22 000 66 77 29 56 66 77 29 64 Trafikkstasjoner i Akershus fylke Timebestilling gratis Forespørsler og russebilkontroll informasjon Billingstad trafikkstasjon Postboks 253 Stasjonsveien 21 815 22 000 66 77 29 56 66 77 29 64 377 BILLINGSTAD

Detaljer

12. Internett. Kommentarar: tekstdel s. 87

12. Internett. Kommentarar: tekstdel s. 87 12. Internett Kommentarar: tekstdel s. 87 12.1 Nynorsk og bokmål på norskspråklege nettstader 2009* 12.2 Nynorsk og bokmål på norskspråklege nettstader 2004 2009 12.3 Nynorsk og bokmål på norskspråklege

Detaljer

Områder med utlevering innen kl. 09:00 Bedriftspakke Ekspress over natten fra 1/4 2016

Områder med utlevering innen kl. 09:00 Bedriftspakke Ekspress over natten fra 1/4 2016 Områder med utlevering innen kl. 09:00 Bedriftspakke Ekspress over natten fra 1/4 2016 Tabellen under viser postnumre som har levering av innen kl. 09:00 på ukedagene (mandag fredag) på tjenesten Bedriftspakke

Detaljer

Sandvika Storsenter. sandvika storsenter. the largest shopping centre in norway

Sandvika Storsenter. sandvika storsenter. the largest shopping centre in norway sandvika storsenter the largest shopping centre in norway K content About Sandvika Storsenter Sales Floor plans Contact U about Sandvika Storsenter some of our shops FACTS An average of 25,600 visitors

Detaljer

Kommuner 2015 Tilfredshet & Anbefaling April 2016

Kommuner 2015 Tilfredshet & Anbefaling April 2016 r 2015 Tilfredshet & Anbefaling April 2016 Innbyggernes tilfredshet med de kommunale tjenestene I forbindelse med kundeundersøkelsene som ble gjennomført i 2015 så ble respondentene også spurt: Hvor tilfreds

Detaljer

Pressemelding 20. mai 2009

Pressemelding 20. mai 2009 Pressemelding 20. mai 2009 Tariffoppgjøret i kommunal sektor - mellomoppgjøret 2009 Fagforbundet tar ut 13.608 i streik i første uttak Meklingen mellom KS og Fagforbundet går inn i en avsluttende fase.

Detaljer

Ottar Eide, generalsekretær NIHF. 2014 Norges Ishockeyforbund Bad, Park & Idrett 2016 1

Ottar Eide, generalsekretær NIHF. 2014 Norges Ishockeyforbund Bad, Park & Idrett 2016 1 NIHF ANLEGGSPOLITIKK 2015-2019 STRATEGIPLAN Ottar Eide, generalsekretær NIHF 2014 Norges Ishockeyforbund Bad, Park & Idrett 2016 1 DE VIKTIGSTE ARBEIDSPROSESSER FOR NORSK IDRETT KJERNEPROSESSER STØTTEFUNKSJONER

Detaljer

sørlandssenteret BYGGETRINN 1 - ferdig! BYGGETRINN 2A - ferdig Q4-2012 BYGGETRINN 2B - ferdig Q4-2013 BYGGETRINN 1, 2A OG 2B

sørlandssenteret BYGGETRINN 1 - ferdig! BYGGETRINN 2A - ferdig Q4-2012 BYGGETRINN 2B - ferdig Q4-2013 BYGGETRINN 1, 2A OG 2B sørlandssenteret STAGE 1 - ferdig! STAGE 2A - ferdig! STAGE 2B - ferdigstilles Q4-2013 BYGGETRINN 1 - ferdig! BYGGETRINN 2A - ferdig Q4-2012 BYGGETRINN 2B - ferdig Q4-2013 K K Innhold Dagens Sørlandssenter

Detaljer

Fartstest mellom mobiloperatører

Fartstest mellom mobiloperatører Contents 1 Konklusjon 3 2 Metodikk 6 3 4 Fylkesmessige forskjeller 15 5 Resultater fylke for fylke 18 Resultater vektet på befolkning og kommune 12 2 1 Konklusjon Flere kunder Vekstkart Nye markeder 4

Detaljer

Bedriftspakke Ekspress Over natten Innhentings- og utkjøringsområder

Bedriftspakke Ekspress Over natten Innhentings- og utkjøringsområder Bedriftspakke Ekspress Over natten Innhentings- og utkjøringsområder I kolonner markert med x) i tabellen under, er deler av postnummeret utenfor utkjøringsområdet kl. 09.00. Pakken til disse adressene

Detaljer

Oversikt over frifondsutbetaling til lokallag i KRIK 2014 Fylke Lokallag Tildelt generell driftstøtte Tildelt oppstartstøtte Akershus StudentKRIK Ås

Oversikt over frifondsutbetaling til lokallag i KRIK 2014 Fylke Lokallag Tildelt generell driftstøtte Tildelt oppstartstøtte Akershus StudentKRIK Ås Oversikt over frifondsutbetaling til lokallag i KRIK 2014 Fylke Lokallag Tildelt generell driftstøtte Tildelt oppstartstøtte Akershus StudentKRIK Ås kr 13 183 Akershus KRIK Nittedal kr 8 337 Akershus KRIK

Detaljer

TVOL: Antall fødte per fødeinstitusjon 13:14:20 L/tvol_ant_fodte_institusjon.lst 1

TVOL: Antall fødte per fødeinstitusjon 13:14:20 L/tvol_ant_fodte_institusjon.lst 1 13:14:20 L/tvol_ant_fodte_institusjon.lst 1 1967 Haukeland Sykehus 4350 E.C.Dahls St Trondheim 2808 Aker sykehus 2636 Rikshospitalet 2506 Sentralsjukehuset i Rogaland 2265 Ullevål Sykehus 2050 Sentralsykehuset

Detaljer

HINST INSTITUSJONSNAVN RHF HF 10501 Sykehuset Innlandet Gjøvik SØ Sykehuset Innlandet HF 10502 Sykehuset Innlandet Lillehammer SØ Sykehuset Innlandet

HINST INSTITUSJONSNAVN RHF HF 10501 Sykehuset Innlandet Gjøvik SØ Sykehuset Innlandet HF 10502 Sykehuset Innlandet Lillehammer SØ Sykehuset Innlandet HIST ISTITUSOSAV RHF HF 10501 Sykehuset Innlandet Gjøvik SØ Sykehuset Innlandet HF 10502 Sykehuset Innlandet Lillehammer SØ Sykehuset Innlandet HF 10504 Valdres Fødestogo SØ Sykehuset Innlandet HF 10503

Detaljer

TVISTESAKER INNKOMMET

TVISTESAKER INNKOMMET TVISTESAKER INNKOMMET 2004-2008 Alstahaug 71 53 40 63 67 Alta 1 64 51 58 72 60 Asker og Bærum 604 551 523 555 496 Aust-Agder 1 194 185 192 212 261 Aust-Telemark 79 52 Bergen byfogdembete 95 84 Bergen 3

Detaljer

høyskoleutd.forb. Bibliotekarforb. Fysioterapeutforbundet Ergoterapeutforbundet Universitet-/ SUM UNIO Forskerforbundet Delta

høyskoleutd.forb. Bibliotekarforb. Fysioterapeutforbundet Ergoterapeutforbundet Universitet-/ SUM UNIO Forskerforbundet Delta Fagforbun Sykepleierforbun Fysioterapeutforbun Ergoterapeutforbun Forskerforbun 1 Akershus Akershus fk. 73 7 80 83 83 0 163 1 Asker 176 74 45 2 297 2 190 52 8 8 1 261 0 558 1 Aurskog-Høland 88 88 0 0 88

Detaljer

PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår

PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår 2007-2014 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 Innkomne klager 168 141 156 144 145 194** 186*** 207**** Behandlede klager 137 156 156 135 154 207 185

Detaljer

DISTRIKTSKONTORENE PÅ NETT OG MOBIL SAMMENLIGNET MED LOKALE AKTØRER. NRK November 2014

DISTRIKTSKONTORENE PÅ NETT OG MOBIL SAMMENLIGNET MED LOKALE AKTØRER. NRK November 2014 DISTRIKTSKONTORENE PÅ NETT OG MOBIL SAMMENLIGNET MED LOKALE AKTØRER NRK November 2014 Fra hele landet til hele landet NRK har 13 distriktskontorer landet rundt. Disse kontorene har igjen små og større

Detaljer

PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår 2007-2015

PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår 2007-2015 PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår 2007-2015 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 Innkomne klager 168 141 156 144 145 194** 186*** 207**** 259***** Behandlede klager 137 156 156

Detaljer

Opoints trykte medier (Norge)

Opoints trykte medier (Norge) Opoints trykte medier (Norge) 15. juli 2015 A-magasinet Adresseavisa Advokatbladet Aftenposten Morgen Agder Flekkefjords Tidende Agderposten Akers Avis Groruddalen Akershus Amtstidende Allers Allers Bilag

Detaljer

Stiftelsen Elektronikkbransjen Uttak 06.06.2014 100 artikler

Stiftelsen Elektronikkbransjen Uttak 06.06.2014 100 artikler Stiftelsen Elektronikkbransjen Uttak 06.06.2014 100 artikler Nyhetsklipp Klappet og klart for DAB Oppland Arbeiderblad 04.04.2014 Millionsalg av nettbrett Dagens Næringsliv 24.04.2014 Tre tips til påskefotograferingen

Detaljer

Bedriftspakke Ekspress Over natten Utkjøringsområder

Bedriftspakke Ekspress Over natten Utkjøringsområder Bedriftspakke Ekspress Over natten Utkjøringsområder I kolonner markert med x) i tabellen under, er deler av postnummeret utenfor utkjøringsområdet kl. 09:00. Pakken til disse adressene blir normalt levert

Detaljer

Gjennomsnittlig ventetid innen psykisk helse barn og unge

Gjennomsnittlig ventetid innen psykisk helse barn og unge Gjennomsnittlig ventetid innen psykisk helse barn og unge Behandlingssted Totalt antall pasienter som har startet helsehjelp Hele landet 6 804 1 - _UP_Helse Sør-Øst RHF 647 2 - _UP_Akershus universitetssykehus

Detaljer

Norge tekst 2. Oppgaver. Arbeid med ord læremidler A/S, 2012. Astrid Brennhagen www.arbeidmedord.no

Norge tekst 2. Oppgaver. Arbeid med ord læremidler A/S, 2012. Astrid Brennhagen www.arbeidmedord.no Norge tekst 2 Oppgaver Arbeid med ord læremidler A/S, 2012 1 Hvor mange fylker er det i Norge? 16? 19 21 19 2 Hvilket ord skal ut? Trøndelag Akershus Østlandet Sørlandet Vestlandet 3 Hvilket ord skal ut??

Detaljer

Bedriftspakke Ekspress over natten, områder med utlevering innen kl. 09:00 mandag fredag, fra 1/1 2017

Bedriftspakke Ekspress over natten, områder med utlevering innen kl. 09:00 mandag fredag, fra 1/1 2017 Bedriftspakke Ekspress over natten, områder med utlevering innen kl. 09:00 mandag fredag, fra 1/1 2017 Tabellen under viser postnumre som har levering av innen kl. 09:00 på ukedagene (mandag fredag) på

Detaljer

Høyere utdanning hva nå? Forskningspolitisk seminar 7.11.06 Steinar Stjernø

Høyere utdanning hva nå? Forskningspolitisk seminar 7.11.06 Steinar Stjernø Høyere utdanning hva nå? Forskningspolitisk seminar 7.11.06 Steinar Stjernø 1 Mandatet: Omfatter det meste Men utvalget skal ikke drøfte: Statlig eierskap av institusjonene Gratisprinsippet Gradsstrukturen

Detaljer

Bedriftspakke Ekspress over natten

Bedriftspakke Ekspress over natten KK-273-06.2017 Bedriftspakke Ekspress over natten Områder med utlevering innen kl. 09:00 mandag fredag, fra 1/4 2017 Tabellen under viser postnumre som har levering innen kl. 09:00 på ukedagene (mandag

Detaljer

Publikasjoner og presentasjoner fra prosjektet Barns levekår - betydningen av familiens inntekt for barns hverdag 2001-2011.

Publikasjoner og presentasjoner fra prosjektet Barns levekår - betydningen av familiens inntekt for barns hverdag 2001-2011. Publikasjoner og presentasjoner fra prosjektet Barns levekår - betydningen av familiens inntekt for barns hverdag 2001-2011. Mediedekning 2011 Lav barnetrygd gir fattige barn. Nettavisen 08.05.11 2010

Detaljer

Invitasjon til å opprette byantikvarstilling

Invitasjon til å opprette byantikvarstilling SAKSBEHANDLER Sissel Carlstrøm VÅR REF. 14/00521-1 ARK. 351.0 Forvaltningsarkivet DERES REF. INNVALGSTELEFON DERES DATO VÅR DATO 27.02.2014 TELEFAKS +47 22 94 04 04 postmottak@ra.no www.riksantikvaren.no

Detaljer

Kortkoder andre helseforetak - Sykehuset i Vestfold Kortkode HF Langnavn HF Langnavn (sykehus/klinikk)

Kortkoder andre helseforetak - Sykehuset i Vestfold Kortkode HF Langnavn HF Langnavn (sykehus/klinikk) Kortkoder andre helseforetak - Sykehuset i Vestfold Kortkode HF Langnavn HF Langnavn (sykehus/klinikk) SykehusapotekNord Finnmarkssykehuset HF Universitetssykehuset Nord-Norge HF Nordlandssykehuset HF

Detaljer

Bedriftspakke Ekspress over natten

Bedriftspakke Ekspress over natten KK-057-02.2017 Bedriftspakke Ekspress over natten Områder med utlevering innen kl. 09.00 mandag fredag, fra 1/2 2017 Tabellen under viser postnumre som har levering innen kl. 09.00 på ukedagene (mandag

Detaljer

Delegater til landsmøtet

Delegater til landsmøtet Delegater til landsmøtet Systemet i dag Utjevning 31 LS 15 Lokallag 40 Klubber 40 Konsernlag 12 NJ Frilans 2 Frilansere Student 7 2 Systemet i dag Utjevning 31 LS 15 Lag 56 Klubber 40 Frilansere 7 Klubber

Detaljer

45 4 Vekst 57,3 % 4 277 35 3 25 25 6 2 15 2 21 22 23 24 25 26 27 28 29 21 211 212 213 9 8 Vekst 59,5 % 783 7 6 5 491 4 3 2 21 22 23 24 25 26 27 28 29 21 211 212 213 Vestfold Vest-Agder Oppland Hedmark

Detaljer

Statens vegvesen. Ny tilskuddsordning til kommunesektoren - søknad om midler

Statens vegvesen. Ny tilskuddsordning til kommunesektoren - søknad om midler HORDALAND FYLKESKOMMUNE.nr. / Fylkeskommuner Bykommuner Pilotkommuner universell utforming Statens vegvesen 16 JAN. 2008 Arkivar. >3/ Saksh. Eksp. U.off. Behandlende enhet: Saksbehandler/innvalgsnr: Vår

Detaljer

Stiftelsen Elektronikkbransjen April 2014 71 artikler

Stiftelsen Elektronikkbransjen April 2014 71 artikler Stiftelsen Elektronikkbransjen April 2014 71 artikler Nyhetsklipp Klappet og klart for DAB Oppland Arbeiderblad 04.04.2014 Millionsalg av nettbrett Dagens Næringsliv 24.04.2014 Tre tips til påskefotograferingen

Detaljer

Henvisningsformalitet i psykisk helsevern for voksne

Henvisningsformalitet i psykisk helsevern for voksne Henvisningsformalitet i psykisk helsevern for voksne Behandlingssted Nye henvisninger med registrert henvisningsformalitet Hele landet 78,1 1 - _UP_Helse Sør-Øst RHF 80,7 2 - _UP_Akershus universitetssykehus

Detaljer

Andel (%) fristbrudd for pasienter som står på venteliste innen psykisk helse for voksne

Andel (%) fristbrudd for pasienter som står på venteliste innen psykisk helse for voksne Andel (%) fristbrudd for pasienter som står på venteliste innen psykisk helse for voksne Behandlingssted Andel fristbrudd for pasienter som står på venteliste Hele landet 8,6 - _UP_Helse Sør-Øst RHF 9,2

Detaljer

Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven SIRUS Statens institutt for rusmiddelforskning

Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven SIRUS Statens institutt for rusmiddelforskning Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven 2015 SIRUS Statens institutt for rusmiddelforskning 1 Innhold Tabell 1 - Salgssteder fordelt på bevillingskombinasjon, 1980-2014... 3 Tabell 2 - Salgssteder

Detaljer

PRISER NORDIC CHOICE HOTELLAVTALE UH-SEKTOREN Alle priser er gitt med LRA (last room availability) og inkluderer mva

PRISER NORDIC CHOICE HOTELLAVTALE UH-SEKTOREN Alle priser er gitt med LRA (last room availability) og inkluderer mva ER NORIC CHOICE HOTELLAVTALE UH-SEKTOREN STANAR ROM Alta 0 0 0 0 0 Alta 0 0 Arendal Clarion Hotel Tyholmen 1184 200 1245 46 30 Arendal 46 30 Asker Quality Hotel Leangkollen 1200 0 0 98 0 Asker 98 0 Bardufoss

Detaljer

Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven Folkehelseinstituttet, avdeling for rusmiddelbruk

Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven Folkehelseinstituttet, avdeling for rusmiddelbruk Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven 2016 Folkehelseinstituttet, avdeling for rusmiddelbruk 1 Innhold Tabell 1 - Salgssteder fordelt på bevillingskombinasjon, 1980-2015... 3 Tabell 2 -

Detaljer

Tvangsinnleggelser. Hele landet 16, _UP_Helse Sør-Øst RHF 15, _UP_Akershus universitetssykehus HF 18,3. 3 _UP_Akershus universitetssykehus

Tvangsinnleggelser. Hele landet 16, _UP_Helse Sør-Øst RHF 15, _UP_Akershus universitetssykehus HF 18,3. 3 _UP_Akershus universitetssykehus Tvangsinnleggelser Andel tvangsinnleggelser i psykisk helsevern for Behandlingssted voksne Hele landet 16,6 1 - _UP_Helse Sør-Øst RHF 15,6 2 - _UP_Akershus universitetssykehus HF 18,3 3 _UP_Akershus universitetssykehus

Detaljer

LOKASJONER 2014. NR Lokasjon Type kontor SK

LOKASJONER 2014. NR Lokasjon Type kontor SK LOKASJONER 214 NR Lokasjon Type kontor SK 38 Bryn Oljeskattekontoret 31 Helsfyr SITS/SKD 311 Kalbakken 1 Datahall 312 Kalbakken 3 Printhall 313 Kalbakken 2 Energisenter 152 Molde Skattekontor 12 153 Kristiansund

Detaljer

Andel (%) fristbrudd for pasienter på venteliste innen somatisk helsetjeneste

Andel (%) fristbrudd for pasienter på venteliste innen somatisk helsetjeneste Andel (%) fristbrudd for pasienter på venteliste innen somatisk helsetjeneste Andel (%) fristbrudd for pasienter som står på Behandlingssted venteliste innen somatisk helse Hele landet 6,7 - _UP_Helse

Detaljer

Selvbestemt abort. Hele landet 77, _UP_Helse Sør-Øst RHF 80, _UP_Akershus universitetssykehus HF 82,1

Selvbestemt abort. Hele landet 77, _UP_Helse Sør-Øst RHF 80, _UP_Akershus universitetssykehus HF 82,1 Selvbestemt abort Andel selvbestemte aborter gjennomført inntil Behandlingssted utgangen av 8. uke (7 + 6 dager) Hele landet 77,4 1 - _UP_Helse Sør-Øst RHF 80,2 2 - _UP_Akershus universitetssykehus HF

Detaljer

Finnmark fylkeskommune: Alta videregående skole (to karakterer, oppstart 2013) Kirkenes videregående skole (én karakter, oppstart 2013)

Finnmark fylkeskommune: Alta videregående skole (to karakterer, oppstart 2013) Kirkenes videregående skole (én karakter, oppstart 2013) Med hjemmel i opplæringsloven 1-4 innvilger Utdanningsdirektoratet søknad om forsøk med én eller to karakterer i norskfaget på studieforberedende utdanningsprogram offentlige skoler Akershus fylkeskommune:

Detaljer

Utvikling i medieomtale for Forskningsdagene per år Antall oppslag per år

Utvikling i medieomtale for Forskningsdagene per år Antall oppslag per år Medieanalyse Bakgrunn og metode På oppdrag fra Norges Forskningsråd har InterMedium foretatt en analyse av Forskningsdagenes medieomtale i papir-, nett- og etermedier. Analysen tar utgangspunkt i Norges

Detaljer

IMP SP VP 1 Kirkenes BK - Vadsø BK ,77-15,23 2 Vadsø BK 2 - Vadsø BK ,62-12,38 3 Kirkenes BK - Vadsø BK

IMP SP VP 1 Kirkenes BK - Vadsø BK ,77-15,23 2 Vadsø BK 2 - Vadsø BK ,62-12,38 3 Kirkenes BK - Vadsø BK Hjemmelag Bortelag IMP SP VP 1 Kirkenes BK - Vadsø BK 1 46-74 0-2 4,77-15,23 2 Vadsø BK 2 - Vadsø BK 1 65-76 0-2 7,62-12,38 3 Kirkenes BK - Vadsø BK 2 55-47 2-0 11,90-8,10 4 Mix-klubben Tromsø 1 - Alta

Detaljer

HEVA Brønnøysund 17-18. april 2013

HEVA Brønnøysund 17-18. april 2013 HEVA Brønnøysund 17-18. april 2013 Brødrene Dahl As Tor Arne Vågø Dagens tekst. Litt om Brødrene Dahl AS Tidsperspektiv på renovering av gamle anlegg 100-150 års horisont på nye VA-anlegg Krav til samarbeidspartnere

Detaljer

sei E k+ 2 min LANDSFORBUND Kommunale gebyrer forvann, avløp, renovasjon og feiing 2007

sei E k+ 2 min LANDSFORBUND Kommunale gebyrer forvann, avløp, renovasjon og feiing 2007 sei E k+ 2 min LANDSFORBUND Kommunale gebyrer forvann, avløp, renovasjon og feiing 2007 RAPPORT NR. 2 2007 Juni 2007 I Forord Huseiernes Landsforbund presenterer i denne rapporten kommunale vann- og avløpsgebyrer

Detaljer

IMP SP VP 1 Kirkenes BK - Vadsø BK Vadsø BK 2 - Vadsø BK Kirkenes BK - Vadsø BK Mix-klubben Tromsø 1 - Alta BK

IMP SP VP 1 Kirkenes BK - Vadsø BK Vadsø BK 2 - Vadsø BK Kirkenes BK - Vadsø BK Mix-klubben Tromsø 1 - Alta BK Hjemmelag Bortelag IMP SP VP 1 Kirkenes BK - Vadsø BK 1 - - - 2 Vadsø BK 2 - Vadsø BK 1 - - - 3 Kirkenes BK - Vadsø BK 2 - - - 4 Mix-klubben Tromsø 1 - Alta BK - - - 5 Mix-klubben Tromsø 1 - Sørreisa BK

Detaljer

Dato Arrangør/Pmld.adr UTID/Sted Arrangement Type Kontonr. Pmld.frist. AG + AG Hopp 2800.22.58910 11.12.2008 11.01.2009 Bygning 35, Hove Leirsenter

Dato Arrangør/Pmld.adr UTID/Sted Arrangement Type Kontonr. Pmld.frist. AG + AG Hopp 2800.22.58910 11.12.2008 11.01.2009 Bygning 35, Hove Leirsenter 11.01.2009 Arendal Og Omegn Hundeklubb 090002 AG + AG 2800.22.58910 11.12.2008 11.01.2009 Bygning 35, Hove Leirsenter Lillesand 4818 FÆRVIK arendal.hunde@klubb.nkk.no 24.01.2009 Follo Brukshundklubb 25.01.2009

Detaljer

Saker etter barneloven. Innkomne saker (antall)

Saker etter barneloven. Innkomne saker (antall) Saker etter barneloven Innkomne saker (antall) Domstol 2008 2009 2010 2011 Alstahaug tingrett 17 12 23 16 Alta tingrett 10 17 17 11 Asker og Bærum tingrett 53 77 69 72 Aust-Agder tingrett 44 55 52 61 Aust-Telemark

Detaljer

25 indikatorer for regional utvikling

25 indikatorer for regional utvikling ØF-notat 06/2005 25 indikatorer for regional utvikling av Tor Selstad ØF-notat 06/2005 25 indikatorer for regional utvikling av Tor Selstad Tittel: 25 indikatorer for regional utvikling Forfattere: Tor

Detaljer

Adresseinformasjon fylles inn ved ekspedering. Se mottakerliste nedenfor.

Adresseinformasjon fylles inn ved ekspedering. Se mottakerliste nedenfor. Adresseinformasjon fylles inn ved ekspedering. Se mottakerliste nedenfor. Postadresse: Postboks 4350 NO- 2308 Hamar postmottak@ jernbaneverket.no Sentralbord: 05280 Org. Nr.: 971 033 533 MVA Henvendelse

Detaljer