1 ADRESSEAVISEN 2 AFTENPOSTEN 143 AGDER FLEKKEFJORDS TIDENDE 5 AGDERPOSTEN 6 AKERS AVIS GRORUDDALEN 7 AKERSHUS AMTSTIDENDE 10 ALTAPOSTEN 11

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "1 ADRESSEAVISEN 2 AFTENPOSTEN 143 AGDER FLEKKEFJORDS TIDENDE 5 AGDERPOSTEN 6 AKERS AVIS GRORUDDALEN 7 AKERSHUS AMTSTIDENDE 10 ALTAPOSTEN 11"

Transkript

1 ID-nummer Aktørnavn 1 ADRESSEAVISEN 2 AFTENPOSTEN 143 AGDER FLEKKEFJORDS TIDENDE 5 AGDERPOSTEN 6 AKERS AVIS GRORUDDALEN 7 AKERSHUS AMTSTIDENDE 10 ALTAPOSTEN 11 ANDØYPOSTEN 14 ARBEIDETS RETT 371 ARENDALS TIDENDE 407 Askeravisen 15 ASKER OG BÆRUMS BUDSTIKKE 16 ASKØYVÆRINGEN 17 AURA AVIS 18 AUST AGDER BLAD 397 AVISA HEMNES 326 AVISA NORDLAND 158 AVISA SØR-TRØNDELAG 270 AVVIR 19 BERGENSAVISEN (BA) 20 BERGENS TIDENDE 352 BIRKENES-AVISA 181 BLADET VESTERÅLEN 385 BREMANGER BUDSTIKKE 21 BRØNNØYSUNDS AVIS 204 BYAVISA DRAMMEN 395 BYAVISA FREDRIKSTAD 409 BYAVISA HAUGESUNDNYTT 388 BYAVISA MOSS 383 BYAVISA SANDEFJORD 396 BYAVISA SARPSBORG 368 BYAVISA TØNSBERG 201 BYAVIS LILLEHAMMER 22 BYGDANYTT 23 BYGDEBLADET 310 BYGDEBLADET RANDABERG OG RENNESØY 24 BYGDEPOSTEN 408 Bærumsavisen 284 BØ BLAD 25 BØMLO-NYTT 27 DAGBLADET 28 DAGEN 113 DAGENS NÆRINGSLIV 403 DAGENS PERSPEKTIV 26 DAG OG TID 13 DAGSAVISEN

2 30 DALANE TIDENDE 31 DEMOKRATEN 32 DRAMMENS TIDENDE 316 DRANGEDALSPOSTEN 33 DRIVA 313 DØLEN 34 EIDSVOLD ULLENSAKER BLAD 344 EIKER BLADET 322 ENEBAKK AVIS 35 FANAPOSTEN 245 FINANSAVISEN 38 FINNMARK DAGBLAD 39 FINNMARKEN 37 FINNMARKSPOSTEN 40 FIRDA 43 FIRDAPOSTEN 42 FIRDA TIDEND 311 FISKERIBLADET FISKAREN 271 FJELL-LJOM 44 FJORDABLADET 45 FJORDENES TIDENDE 46 FJORDINGEN 238 FJUKEN 49 FOSNA-FOLKET 375 FRAMTIA 231 FRAMTID I NORD 50 FREDRIKSSTAD BLAD 51 FREMOVER 54 FRIHETEN 370 FROLENDINGEN 206 FROSTINGEN 56 FÆDRELANDSVENNEN 335 GAULA 57 GAULDALSPOSTEN 58 GJENGANGEREN 243 GJESDALBUEN 81 GJØVIKS BLAD 59 GLÅMDALEN 60 GRANNAR 61 GRENDA 62 GRIMSTAD ADRESSETIDENDE 63 GUDBRANDSDØLEN DAGNINGEN 65 HADELAND 66 HALDEN ARBEIDERBLAD 67 HALLINGDØLEN 68 HAMAR ARBEIDERBLAD 69 HAMAR DAGBLAD

3 393 HAMMERFESTINGEN 72 HARDANGER FOLKEBLAD 73 HARSTAD TIDENDE 74 HAUGESUNDS AVIS 76 HELGELANDS BLAD 75 HELGELENDINGEN 85 HITRA-FRØYA LOKALAVIS 78 HORDALAND 79 HORDALAND FOLKEBLAD 307 HØVÅGAVISA 261 INDERØYNINGEN 82 INDRE AKERSHUS BLAD 406 INNHERRED 168 ITROMSØ 249 JARLSBERG AVIS 86 JÆRBLADET 356 KANALEN 400 KARMØYNYTT 600 KLAR TALE 89 KLASSEKAMPEN 373 KLÆBUPOSTEN 345 KORSETS SEIER 90 KRAGERØ BLAD VESTMAR 380 KRISTIANSAND AVIS 404 Kronstadposten 91 KVINNHERINGEN 391 KYST OG FJORD 361 LE MONDE DIPLOMATIQUE 286 LIERPOSTEN 94 LILLESANDS-POSTEN 95 LINDESNES 36 LISTER 96 LOFOTPOSTEN 211 LOFOT-TIDENDE 301 LOKALAVISA NORDSALTEN 367 LOKALAVISA TRYSIL-ENGERDAL 382 LOKALAVISA VERRAN-NAMDALSEID 402 LYNGDALS AVIS 92 LAAGENDALSPOSTEN 237 MALVIK-BLADET 212 MARSTEINEN 213 MELØYAVISA 214 MERÅKERPOSTEN 99 MORGENBLADET 100 MOSS AVIS 102 MØRE 103 MØRE-NYTT

4 104 NAMDALSAVISA 105 NATIONEN 369 NORDDALEN 107 NORDHORDLAND 110 NORDLYS 70 NORDRE 111 NORDSTRANDS BLAD 235 NORDVESTNYTT 325 NORGE IDAG 392 NYE HÅLOGALAND AVIS 116 NYE TROMS 121 NY TID 340 NYTT I UKA 119 OPDALINGEN 357 OPP 401 OPPEGÅRD AVIS 120 OPPLAND ARBEIDERBLAD 215 OS OG FUSAPOSTEN 123 PORSGRUNNS DAGBLAD 190 RAKKESTAD AVIS 124 RANA BLAD 125 RAUMNES 379 REGIONAVISA 126 RINGERIKES BLAD 127 RINGSAKER BLAD 128 RJUKAN ARBEIDERBLAD 130 ROGALANDS AVIS 8 ROMERIKES BLAD 133 ROMSDALS BUDSTIKKE 135 RYFYLKE 217 RØYKEN OG HURUMS AVIS 137 SAGAT 300 SALTENPOSTEN 218 SAMNINGEN 268 SAMORA 265 SANDE AVIS 141 SANDEFJORDS BLAD 246 SANDNESPOSTEN 140 SARPSBORG ARBEIDERBLAD 219 SELBYGGEN 144 SETESDØLEN 343 SMAALENENES AVIS 295 SNÅSNINGEN 147 SOGN AVIS 299 SOLABLADET 381 SOLUNGAVISA 376 SORTLANDSAVISA

5 365 STANGEAVISA 148 STAVANGER AFTENBLAD 220 STEINKJER-AVISA 150 STJØRDALENS BLAD 234 STORFJORDNYTT 152 STRANDBUEN 153 STRILEN 221 SULAPOSTEN 222 SULDALSPOSTEN 154 SUNNHORDLAND 202 SUNNMØRINGEN 156 SUNNMØRSPOSTEN 232 SVALBARDPOSTEN 223 SVELVIKSPOSTEN 283 SYDVESTEN 157 SYKKYLVSBLADET 228 SYNSTE MØRE 321 SØGNE OG SONGDALEN BUDSTIKKE 159 SØR-VARANGER AVIS 285 SØVESTEN 161 TELEMARKSAVISA 163 TELEN 165 TIDENS KRAV 166 TOTENS BLAD 167 TROMS FOLKEBLAD 169 TRØNDER-AVISA 97 TRØNDERBLADET 203 TS-AVISEN (AUST-AGDER) 170 TVEDESTRANDSPOSTEN 224 TYSNES 225 TYSVÆR BYGDEBLAD 171 TØNSBERGS BLAD 355 UKEAVISEN LEDELSE 364 UTROP 226 VAKSDAL POSTEN 174 VALDRES 175 VARDEN 176 VARINGEN 177 VENNESLA TIDENDE 227 VESTAVIND BYGDEBLAD FOR SVEIO 258 VESTBY AVIS 180 VESTERAALENS AVIS 183 VESTLANDSNYTT 236 VESTNESAVISA 233 VESTNYTT 179 VEST-TELEMARK BLAD 178 VG

6 289 VIGGA 186 VIKEBLADET VESTPOSTEN 259 VÅGANAVISA 188 VÅRT LAND 405 Yderst 318 YTRE SOGN 189 YTRINGEN 247 ØKSNESAVISA 320 ØSTERDØLEN 296 ØSTHAVET 192 ØSTLANDETS BLAD 193 ØSTLANDS-POSTEN 195 ØSTLENDINGEN 230 ØY-BLIKK 323 ØYENE 309 ØYPOSTEN 374 ÅMLIAVISA 198 ÅNDALSNES AVIS 274 ÅSANE TIDENDE 273 ÅS AVIS opplag alle aviser 2015 Copyright (c) salesforce.com, inc. Med enerett. Konfidensiell informasjon ikke distribuer Generert av: Bjørn Tore Østeraas :45 Medietilsynet

Opplag for norske aviser 2015 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser

Opplag for norske aviser 2015 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser Opplag for norske aviser tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser Fylke netto 01 Østfold Demokraten 4 671 5 462 (791) 4 666 (794) 626 624 01 Østfold Fredriksstad Blad 15

Detaljer

Opplag for norske aviser 2014 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser

Opplag for norske aviser 2014 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser Opplag for norske aviser 2014 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser Total Adresseavisen 61 086 60 165 63 981 3 839 Aftenposten Junior 21 817 21 817 1 430 Aftenposten,

Detaljer

PAPIRAVISER. Forbruker & Media '11/1 - TLF

PAPIRAVISER. Forbruker & Media '11/1 - TLF '12/1 Adresseavisen 212 209 199 Aftenposten (morgen) 663 649 629 Aftenposten AFTEN 315 311 294 Aftenposten LØRDAG 654 638 623 Aftenposten morgen MAN-FRE 702 687 665 Aftenposten morgen MAN-LØR 694 679 658

Detaljer

Gjennomsnittslønn 2013

Gjennomsnittslønn 2013 1 Adresseavisen 103 21,7 336 582 226 596 13 859 577 036 16 994 20 797 1 506 670 617 003 2 931 38 580 0 658 513 2 Aftenposten 197 22,5 337 900 248 384 24 751 611 035 23 420 8 680 2 128 0 645 262 2 715 12

Detaljer

Gjennomsnittslønn 2013

Gjennomsnittslønn 2013 1 DN Nye medier 12 14,0 319 469 293 541 3 788 616 798 43 250 12 618 2 316 0 674 983 0 21 008 0 695 990 2 Dagens Næringsliv 109 16,9 326 016 299 688 2 830 628 534 26 331 12 351 529 389 668 134 0 48 361

Detaljer

Gjennomsnittslønn 2013

Gjennomsnittslønn 2013 1 Verdens Gang 198 20,5 333 884 231 662 16 376 581 923 66 019 13 869 138 0 661 949 1 072 70 220 0 733 241 2 Dagens Næringsliv 109 16,9 326 016 299 688 2 830 628 534 26 331 12 351 529 389 668 134 0 48 361

Detaljer

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2010

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2010 Gjennomsnittlig for bedrifter i 2010 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Verdens Gang Dagens Næringsliv Aftenposten TV2 AS Stavanger Aftenblad Bergens Tidende Adresseavisen VG Multimedia

Detaljer

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2011

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2011 Gjennomsnittlig for bedrifter i 2011 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dagens Næringsliv Verdens Gang DN Nye medier TV 2 Stavanger Aftenblad Aftenposten Adresseavisen Bergens Tidende

Detaljer

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2010

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2010 Gjennomsnittlig for bedrifter i 2010 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dagens Næringsliv Aftenposten Stavanger Aftenblad TV2 AS Bergens Tidende Adresseavisen Verdens Gang Journalisten

Detaljer

Gjennomsnittslønn 2013

Gjennomsnittslønn 2013 1 Dagens Næringsliv 109 16,9 326 016 299 688 2 830 628 534 26 331 12 351 529 389 668 134 0 48 361 0 716 495 2 DN Nye medier 12 14,0 319 469 293 541 3 788 616 798 43 250 12 618 2 316 0 674 983 0 21 008

Detaljer

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2010

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2010 Gjennomsnittlig for bedrifter i 2010 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dagens Næringsliv Verdens Gang TV2 AS Dagbladet Aller Media VG Multimedia Bergens Tidende Adresseavisen DB

Detaljer

NJs lønnsstatistikk for 2011

NJs lønnsstatistikk for 2011 NJs lønnsstatistikk for 2011 Grunnlaget for NJs lønnsstatistikk er data samlet inn av Medeiebedriftenes Landsforening, (MBL), NRK og en rekke uavhengige aviser. Rapportene viser status pr. 31.12.2011.

Detaljer

NJs lønnsstatistikk for 2012

NJs lønnsstatistikk for 2012 NJs lønnsstatistikk for 2012 Grunnlaget for NJs lønnsstatistikk er data samlet inn av Medeiebedriftenes Landsforening, (MBL), NRK og en rekke uavhengige aviser. Rapportene viser status pr. 31.12.2012.

Detaljer

Opplag for norske aviser 2016 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser

Opplag for norske aviser 2016 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser Opplag for norske aviser tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser Fylke Demokraten Fredriksstad Blad Halden Arbeiderblad Moss Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Smaalenenes

Detaljer

Norsk presse - kontaktinfo - Folkevalgte

Norsk presse - kontaktinfo - Folkevalgte Norsk presse - kontaktinfo - Folkevalgte age.starheim@stortinget.no akhtar.chaudhry@stortinget.no aksel.hagen@stortinget.no alf-egil.holmelid@stortinget.no alf.holmelid@stortinget.no anders.anundsen@stortinget.no

Detaljer

NJs lønnsstatistikk for 2014

NJs lønnsstatistikk for 2014 NJs lønnsstatistikk for 2014 Grunnlaget for NJs lønnsstatistikk er data samlet inn av Medeiebedriftenes Landsforening, (MBL), NRK og en rekke uavhengige aviser. Rapportene viser status pr. 31.12.2014.

Detaljer

NETT/MOBIL/STREAMING Tall markert med (*) er basert på data innsamlet 2. halvår 2014

NETT/MOBIL/STREAMING Tall markert med (*) er basert på data innsamlet 2. halvår 2014 '15/1 ABC Nyheter.no (www.abcnyheter.no)* 190* Adressa Mobil (Adresseavisen mobil) 72 84 90 Adresseavisen (adressa.no) 187 173 167 Aftenposten mobil 343 356 382 Aftenposten.no 812 806 778 Agderposten (agderposten.no)

Detaljer

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter fastlønn

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter fastlønn Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 2006 - sortert etter fast = Minste + + Stillings = Ulempe + + Foto + Lokalkontor + = + = + (fast avtalt for pr. år) = + + + + Det er vanlig å ta utgangspunkt i fast

Detaljer

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 1999 - sortert etter samlet lønn

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 1999 - sortert etter samlet lønn Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 1999 - sortert etter samlet = Minste + + Stillings = Ulempe + + Foto + Lokalkontor + + = + + Det er vanlig å ta utgangspunkt i fast pluss under soppgjør Navn Minste

Detaljer

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 1999 - sortert etter fastlønn

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 1999 - sortert etter fastlønn Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 1999 - sortert etter fast = Minste + + Stillings = Ulempe + + Foto + Lokalkontor = + = + (fast avtalt for pr. år) = + + + + Det er vanlig å ta utgangspunkt i fast pluss

Detaljer

NJs lønnsstatistikk for 2016

NJs lønnsstatistikk for 2016 NJs lønnsstatistikk for 2016 Grunnlaget for NJs lønnsstatistikk er data samlet inn av Medeiebedriftenes Landsforening, (MBL), NRK og en rekke uavhengige aviser. Rapportene viser status pr. 31.12.2016.

Detaljer

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter navn

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter navn = Minste + + Stillings = Ulempe + + Foto + Lokalkontor + = + = + (fast avtalt for pr. år) = + + + + Det er vanlig å ta utgangspunkt i fast pluss under soppgjør Navn Lokalktr Minste + Stillings Ulempe Foto

Detaljer

Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2002 til 2003

Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2002 til 2003 Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2002 til 2003 Fast lønn = Minstelønn + Personlig tillegg + Stillingstillegg Variabel lønn = Ulempetillegg + Opphavsrett + Fototillegg + Lokalkontortillegg

Detaljer

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter samlet lønn

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter samlet lønn Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 2001 - sortert etter samlet = Minste + + Stillings = Ulempe + + Foto + Lokalkontor + + = + + Det er vanlig å ta utgangspunkt i fast pluss under soppgjør Navn Minste

Detaljer

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter fastlønn

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter fastlønn Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 2001 - sortert etter fast = Minste + + Stillings = Ulempe + + Foto + Lokalkontor = + = + (fast avtalt for pr. år) = + + + + Det er vanlig å ta utgangspunkt i fast pluss

Detaljer

Mediestatistikk 19.09.2012. jan feb mar apr mai jun jul aug sep

Mediestatistikk 19.09.2012. jan feb mar apr mai jun jul aug sep Mediestatistikk 19.09.2012 Profil:1000 åpne hager Offset: Profil:1000 åpne hager (1 år) 400 300 200 100 0 jan feb mar apr mai jun jul aug sep Total 0 6 2 66 18 18 35 403 7 555 Åndalsnes Avis - Papirutgaven

Detaljer

Identiske personer: Lønnsutvikling for tariffområder 2004-2005

Identiske personer: Lønnsutvikling for tariffområder 2004-2005 Identiske personer: Lønnsutvikling for tariffområder 2004-2005 Fast lønn = Minstelønn + Personlig tillegg + Stillingstillegg Variabel lønn = Ulempetillegg + Opphavsrett + Fototillegg + Lokalkontortillegg

Detaljer

Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2003 til 2004

Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2003 til 2004 Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2003 til 2004 Fast lønn = Minstelønn + Personlig tillegg + Stillingstillegg Variabel lønn = Ulempetillegg + Opphavsrett + Fototillegg + Lokalkontortillegg

Detaljer

Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2001 til 2002

Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2001 til 2002 Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2001 til 2002 Fast lønn = Minstelønn + Personlig tillegg + Stillingstillegg Variabel lønn = Ulempetillegg + Opphavsrett + Fototillegg + Lokalkontortillegg

Detaljer

Sykepleierstillinger i Norge 1. Kvartal 2014

Sykepleierstillinger i Norge 1. Kvartal 2014 Sykepleierstillinger i Norge Bakgrunn og metode På oppdrag fra Norsk Sykepleierforbund har InterMedium foretatt en analyse av utlyste sykepleierstillinger i norske, trykte medier. Analysen tar utgangspunkt

Detaljer

Medieeierskap: Aviser

Medieeierskap: Aviser Medieeierskap: Aviser Idnr Avisnavn Eier Opplag 2014 Medieregion Utgiversted 1 ADRESSEAVISEN Polaris Media 63 981 Trøndelag Trondheim 2 AFTENPOSTEN Schibsted 221 659 Stor-Oslo Oslo 399 AFTENPOSTEN JUNIOR

Detaljer

Idnr Avisnavn Eier Opplag 15 Medieregion. 1 ADRESSEAVISEN Polaris Media Trøndelag. 2 AFTENPOSTEN Schibsted Stor-Oslo

Idnr Avisnavn Eier Opplag 15 Medieregion. 1 ADRESSEAVISEN Polaris Media Trøndelag. 2 AFTENPOSTEN Schibsted Stor-Oslo Idnr Avisnavn Eier Opplag 15 Medieregion 1 ADRESSEAVISEN Polaris Media 61 582 Trøndelag 2 AFTENPOSTEN Schibsted 211 769 Stor- 5 AGDERPOSTEN Agderposten 19 006 Sørlandet 6 AKERS AVIS/GRORUDDALEN Andre eiere

Detaljer

Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk

Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk Pr. 28.11.14 JIN Antall aviser: 156 N=Nynorsk eller begge målformer (46 aviser) S=Samisk (1 avis) Kilder: MBL, NAL, Medienorge og Medietilsynet Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk Avisnavn

Detaljer

Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk

Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk Pr. 28.11.14 JIN Antall aviser: 156 N=Nynorsk eller begge målformer (46 aviser) S=Samisk (1 avis) Kilder: MBL, NAL, Medienorge og Medietilsynet Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk Utgiversted

Detaljer

Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk

Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk Pr. 28.11.14 JIN Antall aviser: 156 Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk N=Nynorsk eller begge målformer (46 aviser) S=Samisk (1 avis) Kilder: MBL, NAL, Medienorge og Medietilsynet Avisnavn

Detaljer

Hvem ble felt flest ganger? Hvilke punkt ble mediene felt på i Vær Varsom-plakaten?

Hvem ble felt flest ganger? Hvilke punkt ble mediene felt på i Vær Varsom-plakaten? Tallene for 2017: Pressens Faglige Utvalg (PFU) mottok 417 klager 1 (424 i 2016) PFU behandlet 280 klagesaker 2 (351 i 2016) Utvalget avga 104 uttalelser (124 i 2016) Av disse endte 49 med brudd og 18

Detaljer

Opoints trykte medier (Norge)

Opoints trykte medier (Norge) Opoints trykte medier (Norge) 15. juli 2015 A-magasinet Adresseavisa Advokatbladet Aftenposten Morgen Agder Flekkefjords Tidende Agderposten Akers Avis Groruddalen Akershus Amtstidende Allers Allers Bilag

Detaljer

14. Presse. Kommentarar: tekstdel s. 98

14. Presse. Kommentarar: tekstdel s. 98 14. Presse Kommentarar: tekstdel s. 98 14.1 Aviser etter fylke og målform 2008* F 14.1 Målform i norske aviser 2008* 14.2 Opplag norske aviser etter fylke og målform 2008* 14.3 Avisopplag etter fylke og

Detaljer

Lokalavisa. Lyst til å selge mer? Her får du tolv lettleste sider om hvordan lokalavisene kan bidra til enda mer klingende mynt i kassaapparatet ditt.

Lokalavisa. Lyst til å selge mer? Her får du tolv lettleste sider om hvordan lokalavisene kan bidra til enda mer klingende mynt i kassaapparatet ditt. Lokalavisa Avis om lokalavisene. Utgitt av Landslaget for lokalaviser (LLA) Lyst til å selge mer? Her får du tolv lettleste sider om hvordan lokalavisene kan bidra til enda mer klingende mynt i kassaapparatet

Detaljer

PFU-statistikken 2016

PFU-statistikken 2016 PFU-statistikken 2016 Korte fakta 2016: Pressens Faglige Utvalg mottok 424 klager i 2016 (500 i 2015) Pressens Faglige Utvalg behandlet 351 klager (406 i 2015) Utvalget avga 124 uttalelser (142 i 2015)

Detaljer

Aviser godkjent for statsannonsering, etter fylke 2017

Aviser godkjent for statsannonsering, etter fylke 2017 Aviser godkjent for statsannonsering, etter fylke 2017 Antall aviser: 147 N=Nynorsk eller begge målformer (44 aviser) S=Samisk (2 aviser) Kilder: MBL, NAL, Medienorge og Medietilsynet Avisnavn Målform

Detaljer

Utvikling i medieomtale for Forskningsdagene per år Antall oppslag per år

Utvikling i medieomtale for Forskningsdagene per år Antall oppslag per år Medieanalyse Bakgrunn og metode På oppdrag fra Norges Forskningsråd har InterMedium foretatt en analyse av Forskningsdagenes medieomtale i papir-, nett- og etermedier. Analysen tar utgangspunkt i Norges

Detaljer

Papirkilder Opoint overvåker i Norge

Papirkilder Opoint overvåker i Norge Papirkilder Opoint overvåker i Norge 26. juli 2017 A-magasinet Adresseavisen Advokatbladet Aftenposten Agder Flekkefjords Tidende Agderposten Akers Avis Groruddalen Akershus Amtstidende Allers Allers Bilag

Detaljer

PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår 2007-2016

PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår 2007-2016 PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår 2007-2016 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015* 2016 Innkomne klager 168 141 156 144 145 194 186 207 259 245 Behandlede klager 137 156 156 135

Detaljer

Publikasjoner og presentasjoner fra prosjektet Barns levekår - betydningen av familiens inntekt for barns hverdag 2001-2011.

Publikasjoner og presentasjoner fra prosjektet Barns levekår - betydningen av familiens inntekt for barns hverdag 2001-2011. Publikasjoner og presentasjoner fra prosjektet Barns levekår - betydningen av familiens inntekt for barns hverdag 2001-2011. Mediedekning 2011 Lav barnetrygd gir fattige barn. Nettavisen 08.05.11 2010

Detaljer

Stiftelsen Elektronikkbransjen Uttak 06.06.2014 100 artikler

Stiftelsen Elektronikkbransjen Uttak 06.06.2014 100 artikler Stiftelsen Elektronikkbransjen Uttak 06.06.2014 100 artikler Nyhetsklipp Klappet og klart for DAB Oppland Arbeiderblad 04.04.2014 Millionsalg av nettbrett Dagens Næringsliv 24.04.2014 Tre tips til påskefotograferingen

Detaljer

Stiftelsen Elektronikkbransjen April 2014 71 artikler

Stiftelsen Elektronikkbransjen April 2014 71 artikler Stiftelsen Elektronikkbransjen April 2014 71 artikler Nyhetsklipp Klappet og klart for DAB Oppland Arbeiderblad 04.04.2014 Millionsalg av nettbrett Dagens Næringsliv 24.04.2014 Tre tips til påskefotograferingen

Detaljer

ØKONOMIEN I NORSKE MEDIEVERKSEMDER DELRAPPORT 1: ØKONOMIEN I AVISHUSA

ØKONOMIEN I NORSKE MEDIEVERKSEMDER DELRAPPORT 1: ØKONOMIEN I AVISHUSA ØKONOMIEN I NORSKE MEDIEVERKSEMDER 2012 2016 DELRAPPORT 1: ØKONOMIEN I AVISHUSA Innhald 1 Samandrag... 2 2 Avishusa sin økonomi 2012 til 2016... 3 2.1 Lønnsemda til avisene... 3 2.2 Avisene sine driftsinntekter...

Detaljer

ØKONOMIEN I NORSKE MEDIEVERKSEMDER DELRAPPORT 1: ØKONOMIEN I AVISHUSA

ØKONOMIEN I NORSKE MEDIEVERKSEMDER DELRAPPORT 1: ØKONOMIEN I AVISHUSA ØKONOMIEN I NORSKE MEDIEVERKSEMDER 2012 2016 DELRAPPORT 1: ØKONOMIEN I AVISHUSA Innhald 1 Samandrag... 2 2 Avishusa sin økonomi 2012 til 2016... 3 2.1 Lønnsemda til avisene... 3 2.2 Avisene sine driftsinntekter...

Detaljer

ØKONOMIEN I NORSKE MEDIEVERKSEMDER DELRAPPORT 1: ØKONOMIEN I AVISHUSA

ØKONOMIEN I NORSKE MEDIEVERKSEMDER DELRAPPORT 1: ØKONOMIEN I AVISHUSA ØKONOMIEN I NORSKE MEDIEVERKSEMDER 2012 2016 DELRAPPORT 1: ØKONOMIEN I AVISHUSA Innhald 1 Samandrag... 2 2 Avishusa sin økonomi 2012 til 2016... 3 2.1 Lønnsemda til avisene... 3 2.2 Avisene sine driftsinntekter...

Detaljer

Lokalavisa. Lyst til å selje meir?

Lokalavisa. Lyst til å selje meir? Lokalavisa Avis om lokalavisene. Utgitt av Landslaget for lokalaviser (LLA). Lyst til å selje meir? Her får du tolv sider som er lette å lese om korleis lokalavisene kan vere med på å få endå meir klingande

Detaljer

PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår 2007-2015

PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår 2007-2015 PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår 2007-2015 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 Innkomne klager 168 141 156 144 145 194** 186*** 207**** 259***** Behandlede klager 137 156 156

Detaljer

PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår

PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår 2007-2014 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 Innkomne klager 168 141 156 144 145 194** 186*** 207**** Behandlede klager 137 156 156 135 154 207 185

Detaljer

Stiftelsen Elektronikkbransjen Uttak 13.09.2013 Elektronikkbransjen i media

Stiftelsen Elektronikkbransjen Uttak 13.09.2013 Elektronikkbransjen i media Stiftelsen Elektronikkbransjen Uttak 13.09.2013 Elektronikkbransjen i media Oppsummering august 2013 Antall saker totalt: 145 Antall saker papir: 30 Antall saker nett: 115 Antall oppslag riksmedier: 11

Detaljer

Delegater til landsmøtet

Delegater til landsmøtet Delegater til landsmøtet Systemet i dag Utjevning 31 LS 15 Lokallag 40 Klubber 40 Konsernlag 12 NJ Frilans 2 Frilansere Student 7 2 Systemet i dag Utjevning 31 LS 15 Lag 56 Klubber 40 Frilansere 7 Klubber

Detaljer

Mediedekning juli 2013 Stiftelsen Elektronikkbransjen

Mediedekning juli 2013 Stiftelsen Elektronikkbransjen Mediedekning juli 2013 Stiftelsen Elektronikkbransjen Oppsummering juni 2013 Antall saker totalt: 161 Antall saker papir: 30 Antall saker nett: 131 Antall oppslag riksmedier: 11 Antall oppslag regional-

Detaljer

Mediaseminar i regi av A-pressen ASA Christiania Markets. Oslo, 4. april 2000 Alf Hildrum

Mediaseminar i regi av A-pressen ASA Christiania Markets. Oslo, 4. april 2000 Alf Hildrum Mediaseminar i regi av ASA Oslo, Alf Hildrum Viktigste strategiske hendelser 1999 kjøper og etablerer flere mindre aviser; Øyene, Halden Dagblad, Jarlsberg og Porsgrunn DB etablerer avistrykkeri i Ekaterinburg

Detaljer

12. Internett. Kommentarar: tekstdel s. 87

12. Internett. Kommentarar: tekstdel s. 87 12. Internett Kommentarar: tekstdel s. 87 12.1 Nynorsk og bokmål på norskspråklege nettstader 2009* 12.2 Nynorsk og bokmål på norskspråklege nettstader 2004 2009 12.3 Nynorsk og bokmål på norskspråklege

Detaljer

TVISTESAKER INNKOMMET

TVISTESAKER INNKOMMET TVISTESAKER INNKOMMET 2004-2008 Alstahaug 71 53 40 63 67 Alta 1 64 51 58 72 60 Asker og Bærum 604 551 523 555 496 Aust-Agder 1 194 185 192 212 261 Aust-Telemark 79 52 Bergen byfogdembete 95 84 Bergen 3

Detaljer

Utsendinger til landsmøtet etter 6

Utsendinger til landsmøtet etter 6 Utsendinger til landsmøtet etter 6 Fordeling av delegater (se 6 her): Alle lokalforeninger kan sende en delegat. I tillegg fordeles 50 delegatplasser på fylkene etter medlemstall. Fordelingen av fylkeskvoten

Detaljer

DISTRIKTSKONTORENE PÅ NETT OG MOBIL SAMMENLIGNET MED LOKALE AKTØRER. NRK November 2014

DISTRIKTSKONTORENE PÅ NETT OG MOBIL SAMMENLIGNET MED LOKALE AKTØRER. NRK November 2014 DISTRIKTSKONTORENE PÅ NETT OG MOBIL SAMMENLIGNET MED LOKALE AKTØRER NRK November 2014 Fra hele landet til hele landet NRK har 13 distriktskontorer landet rundt. Disse kontorene har igjen små og større

Detaljer

Saker etter barneloven. Innkomne saker (antall)

Saker etter barneloven. Innkomne saker (antall) Saker etter barneloven Innkomne saker (antall) Domstol 2008 2009 2010 2011 Alstahaug tingrett 17 12 23 16 Alta tingrett 10 17 17 11 Asker og Bærum tingrett 53 77 69 72 Aust-Agder tingrett 44 55 52 61 Aust-Telemark

Detaljer

Arbeidsrettssaker. Innkomne saker (antall)

Arbeidsrettssaker. Innkomne saker (antall) Arbeidsrettssaker Innkomne saker (antall) Domstol 2007 2008 2009 2010 2011 Alstahaug tingrett 3 3 4 6 3 Alta tingrett 6 2 5 5 Asker og Bærum tingrett 40 36 68 32 40 Aust-Agder tingrett 6 5 10 16 14 Aust-Telemark

Detaljer

Mediedekning juni 2012 Stiftelsen Elektronikkbransjen

Mediedekning juni 2012 Stiftelsen Elektronikkbransjen Mediedekning juni 2012 Stiftelsen Elektronikkbransjen Elektronikkbransjen i media, juni 2012 Enda mer tv-revolusjon Stavanger.. (1 likt treff) 27.06.2012 Overtar Elektronikkbransjen Aftenposten Morgen

Detaljer

MEVIT1510. Kulturindustriens oppbygning og produksjonsprosesser. Innhold. Kulturindustriene slik de blir presentert av David Hesmondhalgh.

MEVIT1510. Kulturindustriens oppbygning og produksjonsprosesser. Innhold. Kulturindustriene slik de blir presentert av David Hesmondhalgh. MEVIT1510 Kulturindustriens oppbygning og produksjonsprosesser Innhold Kulturindustriene slik de blir presentert av David Hesmondhalgh. Nyhetsproduksjon i NRK og TV2, som beskrevet av Gunnar Sand og Knut

Detaljer

Pressemelding 1. november 2012

Pressemelding 1. november 2012 Pressemelding 1. november 2012 Konkurstallene for oktober 2012 ligger på omtrent samme nivå som i oktober 2011. Hittil i år har konkurstallene i hele landet sunket med 12,5 prosent. Det er bare små endringer

Detaljer

Områder med utlevering innen kl. 09:00 Bedriftspakke Ekspress over natten fra 1/4 2016

Områder med utlevering innen kl. 09:00 Bedriftspakke Ekspress over natten fra 1/4 2016 Områder med utlevering innen kl. 09:00 Bedriftspakke Ekspress over natten fra 1/4 2016 Tabellen under viser postnumre som har levering av innen kl. 09:00 på ukedagene (mandag fredag) på tjenesten Bedriftspakke

Detaljer

Landsmøtet 27. 28. april 2015 på Gardermoen

Landsmøtet 27. 28. april 2015 på Gardermoen Arbeiderbevegelsens Presseforbund Til alle medlemmer og avdelinger Oslo 17-3-2015 Landsmøtet 27. 28. april 2015 på Gardermoen Vi viser til tidligere innkalling til seminar og landsmøte i Arbeiderbevegelsens

Detaljer

Arendal, Grimstad, Froland, Lillesand, Risør 10 Vest-Agder Installerer selv Kristiansand 11 Rogaland Skanner hos seg m/lev

Arendal, Grimstad, Froland, Lillesand, Risør 10 Vest-Agder Installerer selv Kristiansand 11 Rogaland Skanner hos seg m/lev Nr Fylkeskommune/kommune Organisering Eier Brukere 1 Østfold Skanner hos andre Sarpsborg 2 Akershus Skanner hos andre Asker 3 Oslo Skanner hos seg 4 Hedmark Skanner hos andre Hamar 5 Oppland Skanner hos

Detaljer

2011/925 - A- / - Spørreundersøkelsene i abonnent- og annonsemarkedet oppsummering.

2011/925 - A- / - Spørreundersøkelsene i abonnent- og annonsemarkedet oppsummering. 2011/925 - A- / - Spørreundersøkelsene i abonnent- og annonsemarkedet oppsummering. 1 Lesermarkedet. 2 Sammendrag spørreundersøkelse lesermarkedet Demokraten Dette sammendraget tar kort for seg resultatene

Detaljer

Pressemelding 20. mai 2009

Pressemelding 20. mai 2009 Pressemelding 20. mai 2009 Tariffoppgjøret i kommunal sektor - mellomoppgjøret 2009 Fagforbundet tar ut 13.608 i streik i første uttak Meklingen mellom KS og Fagforbundet går inn i en avsluttende fase.

Detaljer

Parti og partiledd som har fått vedtak om avkortning av partistøtte for 2017

Parti og partiledd som har fått vedtak om avkortning av partistøtte for 2017 Parti og partiledd som har fått vedtak om avkortning av partistøtte for 2017 Partinavn Parti Fylke Hemsedal Arbeidarparti Arbeiderpartiet Buskerud Norddal Arbeidarparti Arbeiderpartiet Sogn og Fjordane

Detaljer

Vedlegg 13. Følgende forskrifter oppheves:

Vedlegg 13. Følgende forskrifter oppheves: Vedlegg 13 Forskrift om oppheving av forskrifter gitt med hjemmel i lov om havner og farvann 8. juni 1984 nr. 51 Fastsatt av Fiskeri- og kystdepartementet med hjemmel i lov om havner og farvann av 8. juni

Detaljer

Kommune Fylke Antall flykninger kommunen er anmodet om å bosette i 2018 Asker Akershus 35 Aurskog Høland Akershus 10 Bærum Akershus 65 Enebakk

Kommune Fylke Antall flykninger kommunen er anmodet om å bosette i 2018 Asker Akershus 35 Aurskog Høland Akershus 10 Bærum Akershus 65 Enebakk Kommune Fylke Antall flykninger kommunen er anmodet om å bosette i 2018 Asker Akershus 35 Aurskog Høland Akershus 10 Bærum Akershus 65 Enebakk Akershus 10 Fet Akershus 10 Frogn Akershus 10 Lørenskog Akershus

Detaljer

Universitetet i Stavanger. Professor Aslaug Mikkelsen, førsteamanuensis Egil Gabrielsen prorektor. Valgt: Media:

Universitetet i Stavanger. Professor Aslaug Mikkelsen, førsteamanuensis Egil Gabrielsen prorektor. Valgt: Media: Universitetet i Stavanger Professor Aslaug Mikkelsen, førsteamanuensis Egil Gabrielsen prorektor Universitetet i Stavanger - Aslaug Mikkelsen blir ny rektor ved UiS Stavanger Aftenblad - Aslaug Mikkelsen

Detaljer

færre bos gruppert folketall

færre bos gruppert folketall færre bos Fylke Kommunenavn gruppert folketall enn vedtak Akershus Nes (Ak.) over 5000 1 Akershus Aurskog-Høland over 5000 3 Til grunn for fordeling: Akershus Ås over 5000 4 I beregningen for fordeling

Detaljer

Stiftelsen Elektronikkbransjen Mediedekning mars 2015

Stiftelsen Elektronikkbransjen Mediedekning mars 2015 Stiftelsen Elektronikkbransjen Mediedekning mars 2015 Nyhetsklipp Oppland Arbeiderblad 31.03.2015 15:33 Bergensavisen 31.03.2015 13:27 7 tips som gir deg perfekte påskebilder Glåmdalen 31.03.2015 15:57

Detaljer

Medlemmer per. februar 2016

Medlemmer per. februar 2016 Medlemmer per. februar 2016 Østfold Østfold fylkeskommune Askim kommune Fredrikstad kommune Halden kommune Hobøl kommune Hvaler kommune Marker kommune Moss kommune Rakkestad kommune Rygge kommune Rømskog

Detaljer

Her finner dere fag-og ressurspersoner som kan brukes som foredragsholdere:

Her finner dere fag-og ressurspersoner som kan brukes som foredragsholdere: Her finner dere fag-og ressurspersoner som kan brukes som foredragsholdere: Oversikt over alle landets krisentere: Østfold Stiftelsen Eva Senteret, Halden Krise- og incestsenteret i Fredrikstad et i Moss

Detaljer

Fakta om NJs krav i MBL-oppgjøret 2004

Fakta om NJs krav i MBL-oppgjøret 2004 Fakta om NJ-kravene MBL-oppgjørene 2004 1 Fakta om NJs krav i MBL-oppgjøret 2004 11.05.05 Dette heftet er myntet på NJ-medlemmer som skal informere om NJs krav på streikevakter, stands og andre steder.

Detaljer

Tabellvedlegg. Kommunenes forvaltning av alkoholloven 2014. SIRUS Statens institutt for rusmiddelforskning

Tabellvedlegg. Kommunenes forvaltning av alkoholloven 2014. SIRUS Statens institutt for rusmiddelforskning Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven 2014 SIRUS Statens institutt for rusmiddelforskning 1 Innhold Tabell 1 - Salgssteder fordelt på bevillingskombinasjon, 1980-2013... 3 Tabell 2 - Salgssteder

Detaljer

har din kommune den etiske kompetansen som trengs i helse- omsorgs- og sosialtjenesten?

har din kommune den etiske kompetansen som trengs i helse- omsorgs- og sosialtjenesten? har din kommune den etiske kompetansen som trengs i helse- omsorgs- og sosialtjenesten? invitasjon til deltakelse i et nasjonalt utviklingsprosjekt - søknadsfrist 29.02.12 Januar 2012 I samarbeid med Helse-

Detaljer

MBL-medlemmer per 31.12 2015. Side 1 av 10

MBL-medlemmer per 31.12 2015. Side 1 av 10 Avis/Mediehus Adresseavisen Postboks 3200 Sluppen 7003 Trondheim 07200 Tove Nedreberg Aftenposten Postboks 1 0051 Oslo 22 86 30 00 Espen Egil Hansen Agder Postboks 40 4401 Flekkefjord 38 32 03 00 Sigve

Detaljer

Forskningsdagene 2007

Forskningsdagene 2007 Forskningsdagene 2007 Kathrine Ytterdal Sørum, medieananlytiker 23 00 25 71 kathrine.ytterdal.sorum@cision.com Anniken Solheim, medieanalytiker 23 00 25 23 anniken.solheim@cision.com 2 Bakgrunn og utvalg

Detaljer

MBL 2012. Medietall 2011. 16. februar 2012

MBL 2012. Medietall 2011. 16. februar 2012 Medietall 2011 16. februar 2012 Rammebetingelser Det store - bildet mediepolitikken Opplagene både for papiravisene og magasin/ukepresse faller Mediebruken på digitale plattformer øker veksten er nå størst

Detaljer

Ottar Eide, generalsekretær NIHF. 2014 Norges Ishockeyforbund Bad, Park & Idrett 2016 1

Ottar Eide, generalsekretær NIHF. 2014 Norges Ishockeyforbund Bad, Park & Idrett 2016 1 NIHF ANLEGGSPOLITIKK 2015-2019 STRATEGIPLAN Ottar Eide, generalsekretær NIHF 2014 Norges Ishockeyforbund Bad, Park & Idrett 2016 1 DE VIKTIGSTE ARBEIDSPROSESSER FOR NORSK IDRETT KJERNEPROSESSER STØTTEFUNKSJONER

Detaljer

ÅRSSTATISTIKK

ÅRSSTATISTIKK ÅRSSTATISTIKK 2006 39 Innholdsfortegnelse Innledning Definisjoner... 41 Saksbehandlingstid... 41 Feilkilder og usikkerhet... 41 Årsstatistikk 2005 for Førsteinstansedomstolene Landstall 02-06 Straffesaker...

Detaljer

Prisliste 2012. Transport og blåsing av løs Leca i bulk Gjelder fra 01.06.2012

Prisliste 2012. Transport og blåsing av løs Leca i bulk Gjelder fra 01.06.2012 Prisliste 2012 og blåsing av løs Leca i bulk Gjelder fra 01.06.2012 Juni 2012 1 OSLO AKERSHUS pris (kr/ m³) pris bil pris bil + henger pris (kr/ m³) Oslo 50,00 1 500,00 3 100,00 36,00 2 700,00 Asker 65,00

Detaljer

Skoler som inngår i forsøksordningen Tilskudd for økt lærertetthet

Skoler som inngår i forsøksordningen Tilskudd for økt lærertetthet Skoler som inngår i forsøksordningen Tilskudd for økt lærertetthet Fylke Kommune Skole Elevtall 8.-10. trinn (2011-2012) Årsverk per skole fra KD ÅRSVERK TILDELT etter søknadsbeh. Akershus Aurskog- Aursmoen

Detaljer

høyskoleutd.forb. Bibliotekarforb. Fysioterapeutforbundet Ergoterapeutforbundet Universitet-/ SUM UNIO Forskerforbundet Delta

høyskoleutd.forb. Bibliotekarforb. Fysioterapeutforbundet Ergoterapeutforbundet Universitet-/ SUM UNIO Forskerforbundet Delta Uttak nr El og IT Fagforbundet Fellsorg - FO Musikernes fellesorg Skolenes Landsforbund SUM LOK Presteforening. Akademikerforb. Utdanningsforb. Sykepleierforbundet Fysioterapeutforbundet Ergoterapeutforbundet

Detaljer

Stiftelsen Elektronikkbransjen Uttak 02.02.2015 Elektronikkbransjen i media

Stiftelsen Elektronikkbransjen Uttak 02.02.2015 Elektronikkbransjen i media Stiftelsen Elektronikkbransjen Uttak 02.02.2015 Elektronikkbransjen i media Oppsummering januar 2015 Antall saker totalt: 60 Antall saker papir: 14 Antall saker nett: 46 Antall oppslag riksmedier: 5 Antall

Detaljer

Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven SIRUS Statens institutt for rusmiddelforskning

Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven SIRUS Statens institutt for rusmiddelforskning Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven 2015 SIRUS Statens institutt for rusmiddelforskning 1 Innhold Tabell 1 - Salgssteder fordelt på bevillingskombinasjon, 1980-2014... 3 Tabell 2 - Salgssteder

Detaljer

Delegatfordeling til landsmøtet 2017

Delegatfordeling til landsmøtet 2017 NOTAT Til: Landsstyret Fra: Trine Frydenlund og Anne Hilde Thue Dato: 21. september 2016 Saksnummer: 16-751 Delegatfordeling til landsmøtet 2017 Fordelingen av landsmøtedelegater skal skje iht. vedtektenes

Detaljer

SEERUNDERSØKELSER LOKAL-TV TV Øst DESEMBER 2014

SEERUNDERSØKELSER LOKAL-TV TV Øst DESEMBER 2014 SEERUNDERSØKELSER LOKAL-TV TV Øst DESEMBER 2014 METODE Metode Datainnsamling: Telefoniske intervju fra Norfaktas call-senter i Trondheim. Utvalg: I hovedsak ble det gjennomført 350 intervju med personer

Detaljer

Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven Folkehelseinstituttet, avdeling for rusmiddelbruk

Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven Folkehelseinstituttet, avdeling for rusmiddelbruk Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven 2016 Folkehelseinstituttet, avdeling for rusmiddelbruk 1 Innhold Tabell 1 - Salgssteder fordelt på bevillingskombinasjon, 1980-2015... 3 Tabell 2 -

Detaljer

Domstolene i Norge ÅRSSTATISTIKK Se statistikk for saksbehandlingen i domstolene på aarsmelding.domstol.no

Domstolene i Norge ÅRSSTATISTIKK Se statistikk for saksbehandlingen i domstolene på aarsmelding.domstol.no ÅRSSTATISTIKK 2014 Se statistikk for saksbehandlingen i domstolene på aarsmelding.domstol.no 1 INNHOLDSFORTEGNELSE ÅRSSTATISTIKK 2014 FOR DOMSTOLENE I FØRSTEINSTANS 3 Sivile saker 2010-2014 4 Tvistesaker

Detaljer

Frekvensoversikt FM lokalradio. 15. mars 2016 Side 1 av 7

Frekvensoversikt FM lokalradio. 15. mars 2016 Side 1 av 7 Frekvensoversikt FM lokalradio Område 01-01 01-01.0 Allmenn P5 Radio Hele Østfold AS 98,7 107,5 01-02 01-02.0 Allmenn P5 Radio Fredrikstad AS 104,2 107,7 01-03 01-03.0 Nisje Radio Øst AL 97,3 01-03 01-03.1

Detaljer

Kommuner 2015 Tilfredshet & Anbefaling April 2016

Kommuner 2015 Tilfredshet & Anbefaling April 2016 r 2015 Tilfredshet & Anbefaling April 2016 Innbyggernes tilfredshet med de kommunale tjenestene I forbindelse med kundeundersøkelsene som ble gjennomført i 2015 så ble respondentene også spurt: Hvor tilfreds

Detaljer

Domstolene i Norge ÅRSSTATISTIKK Se statistikk for saksbehandlingen i domstolene på aarsmelding.domstol.no

Domstolene i Norge ÅRSSTATISTIKK Se statistikk for saksbehandlingen i domstolene på aarsmelding.domstol.no ÅRSSTATISTIKK 2015 Se statistikk for saksbehandlingen i domstolene på aarsmelding.domstol.no 1 INNHOLDSFORTEGNELSE ÅRSSTATISTIKK 2015 FOR DOMSTOLENE I FØRSTEINSTANS 3 Sivile saker 2011-2015 4 Tvistesaker

Detaljer