Opplag for norske aviser 2015 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Opplag for norske aviser 2015 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser"

Transkript

1 Opplag for norske aviser tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser Fylke netto 01 Østfold Demokraten (791) (794) Østfold Fredriksstad Blad (1 565) (1 555) Østfold Halden Arbeiderblad (504) (542) Østfold Moss (811) (919) Østfold Rakkestad (113) (114) Østfold Sarpsborg Arbeiderblad (819) (850) Østfold Smaalenenes (564) (496) Akershus Akershus Amtstidende (543) (536) Akershus Budstikka (1 047) (1 809) (980) 02 Akershus Eidsvoll Ullensaker Blad (496) (488) Akershus Enebakk (194) (211) Akershus Indre Akershus Blad (277) (245) Akershus Raumnes (93) (93) Akershus Romerikes Blad (1 485) (1 846) Akershus Varingen (252) (260) Akershus Vestby (58) (69) Akershus Østlandets Blad (482) (581) Akershus Ås (93) (107) Oslo Aftenposten junior Oslo Aftenposten, Morgenutgaven (9 890) (15 665) (6 746) 03 Oslo Akers Groruddalen (391) (391) Oslo Dag og Tid Oslo Dagbladet (2 133) (16 715) Oslo Dagens Næringsliv (5 008) (12 947)

2 netto 03 Oslo Dagens Perspektiv/Ukeavisen Ledelse (797) (981) Oslo Dagsavisen (1 448) (1 552) Oslo Finansavisen (261) Oslo Klar Tale (942) (942) Oslo Klassekampen Oslo Korsets Seier (122) (123) Oslo Morgenbladet (336) (1 014) Oslo Nationen Oslo Nordstrands Blad (229) (251) Oslo Utrop (175) (106) 5 (69) 03 Oslo VG-Verdens Gang (25 472) (25 472) Oslo Vårt Land (1 923) (1 943) Hedmark Glåmdalen (798) (1 049) (734) 04 Hedmark Hamar Arbeiderblad (512) (518) (398) 04 Hedmark Lokalavisa Trysil Engerdal (Sør-Østerdal) (471) (471) (502) 04 Hedmark Ringsaker Blad (257) (271) Hedmark Solungavisa Hedmark Stangeavisa (82) (82) Hedmark Østerdølen (77) 710 (77) Hedmark Østlendingen (837) (1 080) Oppland Dølen Oppland Fjuken (2) (2) Oppland Gudbrandsdølen Dagningen (1 005) (1 000) (871) 05 Oppland Hadeland (275) (317) Oppland Norddalen (14) (16) Oppland Oppland Arbeiderblad (2 125) (1 771) Oppland Valdres (187) (187) (164) 05 Oppland Vigga (3) (3) Buskerud Bygdeposten (233) (289) Buskerud Drammens Tidende (2 123) (2 966) (2 004)

3 netto 06 Buskerud Eikerbladet (109) (101) Buskerud Hallingdølen (272) (268) Buskerud Laagendalsposten (289) (585) (268) 06 Buskerud Lierposten (168) (168) Buskerud Ringerikes Blad (572) (843) Buskerud Røyken og Hurums (29) (24) Vestfold Gjengangeren (311) (432) Vestfold Jarlsberg (90) (127) Vestfold Sande (125) (133) Vestfold Sandefjords Blad (609) (1 171) (571) 07 Vestfold Svelviksposten (160) (163) Vestfold Tønsbergs Blad (2 557) (3 252) (2 498) 07 Vestfold Østlands-Posten (744) (1 113) Vestfold Øyene (53) (49) Telemark Bø Blad (80) (80) Telemark Drangedalsposten (36) (36) Telemark Kanalen Telemark Kragerø Blad Vestmar (38) (219) Telemark Porsgrunns Dagblad (238) (433) Telemark Rjukan Arbeiderblad (144) Telemark Telemarksavisa (360) (1 288) Telemark Telen (137) (233) Telemark Varden (801) (418) Telemark Vest-Telemark Blad (37) (59) Aust-Agder Agderposten (208) (499) (309) 09 Aust-Agder Arendals Tidende (178) (154) 8 (24) 09 Aust-Agder Aust Agder Blad (99) (186) Aust-Agder Birkenesavisa (76) (76) Aust-Agder Frolendingen (97) (97) Aust-Agder Grimstad Adressetidende

4 netto 09 Aust-Agder Lillesands-Posten Aust-Agder Setesdølen (216) (216) Aust-Agder Tvedestrandsposten (48) (108) Aust-Agder Åmli a (35) (35) Vest-Agder Agder (Flekkefjords Tidende) (359) (294) (334) 10 Vest-Agder Fædrelandsvennen (1 326) (3 275) (924) 10 Vest-Agder Lindesnes (310) (385) (313) 10 Vest-Agder Lister (378) (462) (361) 10 Vest-Agder Lyngdals Vest-Agder Søgne og Songdalen Budstikke Vest-Agder Vennesla Tidende Rogaland Bygdebladet Randaberg/Rennesøy Rogaland Dalane Tidende (317) (304) (276) 11 Rogaland Gjesdalbuen (26) (27) (26) 11 Rogaland Haugesunds (2 121) (2 901) (1 943) 11 Rogaland Jærbladet (27) (47) (5) 11 Rogaland Rogalands (703) (704) 1 (4 995) 11 Rogaland Ryfylke (26) (62) Rogaland SandnesPosten Rogaland Solabladet Rogaland Stavanger Aftenblad (3 132) (6 219) (1 727) 11 Rogaland Strandbuen (48) (43) (37) 11 Rogaland Suldalsposten (45) (45) Rogaland Tysvær Bygdeblad (2) (12) Rogaland Øyposten (10) (10) 12 Hordaland Askøyværingen (675) (672) (651) 12 Hordaland Bergens Tidende (3 420) (11 457) (1 444) 12 Hordaland Bergensavisen (1 405) (1 565) Hordaland Bygdanytt (349) (347) (287) 12 Hordaland Bømlo-nytt (47) (47) (42)

5 netto 12 Hordaland Dagen (600) (1 209) Hordaland Fanaposten (84) (85) (101) 12 Hordaland FiskeribladetFiskaren (448) (605) Hordaland Grannar Hordaland Grenda (2) 12 Hordaland Hardanger Folkeblad (160) (57) Hordaland Hordaland (238) (287) Hordaland Hordaland Folkeblad (38) (38) Hordaland Kvinnheringen (202) (222) Hordaland Marsteinen (68) (75) Hordaland Nordhordland (701) (757) Hordaland Norge IDAG Hordaland Os & Fusaposten (224) (224) Hordaland Samningen (5) (5) Hordaland Strilen (226) (223) (207) 12 Hordaland Sunnhordland (353) (353) (331) 12 Hordaland Tysnes (64) (64) 8-12 Hordaland Vaksdal Posten (22) (27) Hordaland Vestavind (75) (75) Hordaland VestNytt (442) (437) (390) 12 Hordaland Åsane Tidende (140) (145) Sogn og Fjordane Firda (825) (642) (749) 14 Sogn og Fjordane Firda Tidend (56) (56) Sogn og Fjordane Firdaposten (214) (23) (162) 14 Sogn og Fjordane Fjordabladet (121) (145) Sogn og Fjordane Fjordenes Tidende (82) (192) Sogn og Fjordane Fjordingen (66) (127) Sogn og Fjordane Sogn (154) Sogn og Fjordane Ytre Sogn (66) (66) Møre og Romsdal Aura (159) (172)

6 netto 15 Møre og Romsdal Bygdebladet Møre og Romsdal Driva (238) (252) Møre og Romsdal Møre (56) (104) Møre og Romsdal Møre-Nytt (348) (260) Møre og Romsdal Nordre (21) (34) 15 Møre og Romsdal Nordre (Haramsnytt) (21) (34) 15 Møre og Romsdal Nordvest-nytt (244) (244) Møre og Romsdal Romsdals Budstikke (293) (482) (166) 15 Møre og Romsdal Storfjordnytt (51) (51) Møre og Romsdal Sulaposten (14) (13) 9 (1) 15 Møre og Romsdal Sunnmøringen (80) (87) Møre og Romsdal Sunnmørsposten (947) (1 121) (738) 15 Møre og Romsdal Sykkylvsbladet (59) (59) Møre og Romsdal Synste Møre Møre og Romsdal Tidens Krav (748) (1 086) Møre og Romsdal Vestlandsnytt (115) (129) Møre og Romsdal Vestnesavisa (24) (33) Møre og Romsdal Vikebladet Vestposten (170) (184) Møre og Romsdal Øy-Blikk (112) (112) Møre og Romsdal Åndalsnes (119) (164) Sør-Trøndelag Adresseavisen (2 399) (3 564) (1 518) 16 Sør-Trøndelag Arbeidets Rett (200) (178) Sør-Trøndelag Fjell-Ljom Sør-Trøndelag Fosna-Folket (416) (447) Sør-Trøndelag Gaula (6) (6) Sør-Trøndelag Gauldalsposten (113) (113) Sør-Trøndelag Hitra-Frøya (99) (589) Sør-Trøndelag Klæbuposten Sør-Trøndelag Malvik-Bladet (218) (230) Sør-Trøndelag Opdalingen (122) (157) 63 35

7 netto 16 Sør-Trøndelag OPP (24) (24) Sør-Trøndelag Selbyggen (6) 16 Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag (382) (375) 180 (7) 16 Sør-Trøndelag Søvesten (24) (24) Sør-Trøndelag Trønderbladet (307) (325) Nord-Trøndelag Frostingen (4) 17 Nord-Trøndelag Inderøyningen (20) (18) 16 (2) 17 Nord-Trøndelag Lokalavisa Verran-Namdalseid (78) (76) 9 (2) 17 Nord-Trøndelag Meråkerposten (27) (27) Nord-Trøndelag Namdalsavisa (708) (1 030) Nord-Trøndelag Snåsningen (20) (20) Nord-Trøndelag Steinkjer-a (194) (202) Nord-Trøndelag Stjørdalens Blad (546) (568) Nord-Trøndelag Trønder-a (641) (553) (525) 17 Nord-Trøndelag Ytringen (100) (105) Nordland Andøyposten (124) (102) 380 (22) 18 Nordland a Hemnes (20) (22) Nordland a Nordland (1 417) (2 091) Nordland Bladet Vesterålen (388) (413) Nordland Brønnøysunds (160) (191) Nordland Framtia Nordland Fremover (343) (532) Nordland Helgelands Blad (252) (259) (39) 18 Nordland Helgelendingen (810) (922) Nordland Lofotposten (267) (430) (245) 18 Nordland Lofot-Tidende (537) (491) (562) 18 Nordland Lokalavisen Nordsalten Nordland Meløyavisa (130) (151) Nordland Rana Blad (408) (363) Nordland Saltenposten (240) (240) (213)

8 netto 18 Nordland Sortlandsavisa (161) (163) Nordland Vesteraalens (98) (104) Nordland Våganavisa (17) (19) Nordland Øksnesavisa (108) (108) Troms Folkebladet (453) (557) Troms Framtid i Nord (261) (301) Troms Harstad Tidende (883) (896) Troms Hålogaland (72) (72) Troms itromsø (550) (610) Troms Nordlys (1 883) (2 537) (1 497) 19 Troms Nye Troms (143) (153) Finnmark Altaposten (442) (426) Finnmark Ávvir (51) 966 (58) Finnmark Finnmark Dagblad (676) (649) Finnmark Finnmarken (595) (632) Finnmark Finnmarksposten (95) (97) Finnmark Hammerfestingen (121) (132) Finnmark Kyst og Fjord (59) (35) 184 (24) 20 Finnmark Ságat (6) Finnmark Sør-Varanger (52) (36) (11) 20 Finnmark Østhavet (161) (162) 14 1 Svalbard Svalbardposten (92) (111)

1 ADRESSEAVISEN 2 AFTENPOSTEN 143 AGDER FLEKKEFJORDS TIDENDE 5 AGDERPOSTEN 6 AKERS AVIS GRORUDDALEN 7 AKERSHUS AMTSTIDENDE 10 ALTAPOSTEN 11

1 ADRESSEAVISEN 2 AFTENPOSTEN 143 AGDER FLEKKEFJORDS TIDENDE 5 AGDERPOSTEN 6 AKERS AVIS GRORUDDALEN 7 AKERSHUS AMTSTIDENDE 10 ALTAPOSTEN 11 ID-nummer Aktørnavn 1 ADRESSEAVISEN 2 AFTENPOSTEN 143 AGDER FLEKKEFJORDS TIDENDE 5 AGDERPOSTEN 6 AKERS AVIS GRORUDDALEN 7 AKERSHUS AMTSTIDENDE 10 ALTAPOSTEN 11 ANDØYPOSTEN 14 ARBEIDETS RETT 371 ARENDALS

Detaljer

Opplag for norske aviser 2014 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser

Opplag for norske aviser 2014 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser Opplag for norske aviser 2014 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser Total Adresseavisen 61 086 60 165 63 981 3 839 Aftenposten Junior 21 817 21 817 1 430 Aftenposten,

Detaljer

PAPIRAVISER. Forbruker & Media '11/1 - TLF

PAPIRAVISER. Forbruker & Media '11/1 - TLF '12/1 Adresseavisen 212 209 199 Aftenposten (morgen) 663 649 629 Aftenposten AFTEN 315 311 294 Aftenposten LØRDAG 654 638 623 Aftenposten morgen MAN-FRE 702 687 665 Aftenposten morgen MAN-LØR 694 679 658

Detaljer

Opplag for norske aviser 2016 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser

Opplag for norske aviser 2016 tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser Opplag for norske aviser tilsluttet Mediebedriftenes Landsforening og Landslaget for lokalaviser Fylke Demokraten Fredriksstad Blad Halden Arbeiderblad Moss Rakkestad Sarpsborg Arbeiderblad Smaalenenes

Detaljer

NJs lønnsstatistikk for 2012

NJs lønnsstatistikk for 2012 NJs lønnsstatistikk for 2012 Grunnlaget for NJs lønnsstatistikk er data samlet inn av Medeiebedriftenes Landsforening, (MBL), NRK og en rekke uavhengige aviser. Rapportene viser status pr. 31.12.2012.

Detaljer

NJs lønnsstatistikk for 2011

NJs lønnsstatistikk for 2011 NJs lønnsstatistikk for 2011 Grunnlaget for NJs lønnsstatistikk er data samlet inn av Medeiebedriftenes Landsforening, (MBL), NRK og en rekke uavhengige aviser. Rapportene viser status pr. 31.12.2011.

Detaljer

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2010

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2010 Gjennomsnittlig for bedrifter i 2010 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Verdens Gang Dagens Næringsliv Aftenposten TV2 AS Stavanger Aftenblad Bergens Tidende Adresseavisen VG Multimedia

Detaljer

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2010

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2010 Gjennomsnittlig for bedrifter i 2010 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dagens Næringsliv Aftenposten Stavanger Aftenblad TV2 AS Bergens Tidende Adresseavisen Verdens Gang Journalisten

Detaljer

NJs lønnsstatistikk for 2014

NJs lønnsstatistikk for 2014 NJs lønnsstatistikk for 2014 Grunnlaget for NJs lønnsstatistikk er data samlet inn av Medeiebedriftenes Landsforening, (MBL), NRK og en rekke uavhengige aviser. Rapportene viser status pr. 31.12.2014.

Detaljer

Norsk presse - kontaktinfo - Folkevalgte

Norsk presse - kontaktinfo - Folkevalgte Norsk presse - kontaktinfo - Folkevalgte age.starheim@stortinget.no akhtar.chaudhry@stortinget.no aksel.hagen@stortinget.no alf-egil.holmelid@stortinget.no alf.holmelid@stortinget.no anders.anundsen@stortinget.no

Detaljer

Gjennomsnittslønn 2013

Gjennomsnittslønn 2013 1 DN Nye medier 12 14,0 319 469 293 541 3 788 616 798 43 250 12 618 2 316 0 674 983 0 21 008 0 695 990 2 Dagens Næringsliv 109 16,9 326 016 299 688 2 830 628 534 26 331 12 351 529 389 668 134 0 48 361

Detaljer

Gjennomsnittslønn 2013

Gjennomsnittslønn 2013 1 Verdens Gang 198 20,5 333 884 231 662 16 376 581 923 66 019 13 869 138 0 661 949 1 072 70 220 0 733 241 2 Dagens Næringsliv 109 16,9 326 016 299 688 2 830 628 534 26 331 12 351 529 389 668 134 0 48 361

Detaljer

Gjennomsnittslønn 2013

Gjennomsnittslønn 2013 1 Adresseavisen 103 21,7 336 582 226 596 13 859 577 036 16 994 20 797 1 506 670 617 003 2 931 38 580 0 658 513 2 Aftenposten 197 22,5 337 900 248 384 24 751 611 035 23 420 8 680 2 128 0 645 262 2 715 12

Detaljer

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2010

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2010 Gjennomsnittlig for bedrifter i 2010 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dagens Næringsliv Verdens Gang TV2 AS Dagbladet Aller Media VG Multimedia Bergens Tidende Adresseavisen DB

Detaljer

NETT/MOBIL/STREAMING Tall markert med (*) er basert på data innsamlet 2. halvår 2014

NETT/MOBIL/STREAMING Tall markert med (*) er basert på data innsamlet 2. halvår 2014 '15/1 ABC Nyheter.no (www.abcnyheter.no)* 190* Adressa Mobil (Adresseavisen mobil) 72 84 90 Adresseavisen (adressa.no) 187 173 167 Aftenposten mobil 343 356 382 Aftenposten.no 812 806 778 Agderposten (agderposten.no)

Detaljer

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2011

Gjennomsnittlig lønn for bedrifter i 2011 Gjennomsnittlig for bedrifter i 2011 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 Dagens Næringsliv Verdens Gang DN Nye medier TV 2 Stavanger Aftenblad Aftenposten Adresseavisen Bergens Tidende

Detaljer

Gjennomsnittslønn 2013

Gjennomsnittslønn 2013 1 Dagens Næringsliv 109 16,9 326 016 299 688 2 830 628 534 26 331 12 351 529 389 668 134 0 48 361 0 716 495 2 DN Nye medier 12 14,0 319 469 293 541 3 788 616 798 43 250 12 618 2 316 0 674 983 0 21 008

Detaljer

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter fastlønn

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter fastlønn Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 2006 - sortert etter fast = Minste + + Stillings = Ulempe + + Foto + Lokalkontor + = + = + (fast avtalt for pr. år) = + + + + Det er vanlig å ta utgangspunkt i fast

Detaljer

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 1999 - sortert etter samlet lønn

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 1999 - sortert etter samlet lønn Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 1999 - sortert etter samlet = Minste + + Stillings = Ulempe + + Foto + Lokalkontor + + = + + Det er vanlig å ta utgangspunkt i fast pluss under soppgjør Navn Minste

Detaljer

Mediestatistikk 19.09.2012. jan feb mar apr mai jun jul aug sep

Mediestatistikk 19.09.2012. jan feb mar apr mai jun jul aug sep Mediestatistikk 19.09.2012 Profil:1000 åpne hager Offset: Profil:1000 åpne hager (1 år) 400 300 200 100 0 jan feb mar apr mai jun jul aug sep Total 0 6 2 66 18 18 35 403 7 555 Åndalsnes Avis - Papirutgaven

Detaljer

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 1999 - sortert etter fastlønn

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 1999 - sortert etter fastlønn Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 1999 - sortert etter fast = Minste + + Stillings = Ulempe + + Foto + Lokalkontor = + = + (fast avtalt for pr. år) = + + + + Det er vanlig å ta utgangspunkt i fast pluss

Detaljer

NJs lønnsstatistikk for 2016

NJs lønnsstatistikk for 2016 NJs lønnsstatistikk for 2016 Grunnlaget for NJs lønnsstatistikk er data samlet inn av Medeiebedriftenes Landsforening, (MBL), NRK og en rekke uavhengige aviser. Rapportene viser status pr. 31.12.2016.

Detaljer

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter samlet lønn

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter samlet lønn Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 2001 - sortert etter samlet = Minste + + Stillings = Ulempe + + Foto + Lokalkontor + + = + + Det er vanlig å ta utgangspunkt i fast pluss under soppgjør Navn Minste

Detaljer

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter fastlønn

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter fastlønn Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i 2001 - sortert etter fast = Minste + + Stillings = Ulempe + + Foto + Lokalkontor = + = + (fast avtalt for pr. år) = + + + + Det er vanlig å ta utgangspunkt i fast pluss

Detaljer

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter navn

Lønnsnivået i de enkelte bedrifter i sortert etter navn = Minste + + Stillings = Ulempe + + Foto + Lokalkontor + = + = + (fast avtalt for pr. år) = + + + + Det er vanlig å ta utgangspunkt i fast pluss under soppgjør Navn Lokalktr Minste + Stillings Ulempe Foto

Detaljer

Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2002 til 2003

Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2002 til 2003 Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2002 til 2003 Fast lønn = Minstelønn + Personlig tillegg + Stillingstillegg Variabel lønn = Ulempetillegg + Opphavsrett + Fototillegg + Lokalkontortillegg

Detaljer

Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2003 til 2004

Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2003 til 2004 Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2003 til 2004 Fast lønn = Minstelønn + Personlig tillegg + Stillingstillegg Variabel lønn = Ulempetillegg + Opphavsrett + Fototillegg + Lokalkontortillegg

Detaljer

Identiske personer: Lønnsutvikling for tariffområder 2004-2005

Identiske personer: Lønnsutvikling for tariffområder 2004-2005 Identiske personer: Lønnsutvikling for tariffområder 2004-2005 Fast lønn = Minstelønn + Personlig tillegg + Stillingstillegg Variabel lønn = Ulempetillegg + Opphavsrett + Fototillegg + Lokalkontortillegg

Detaljer

Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2001 til 2002

Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2001 til 2002 Gjennomsnittlig lønnsutvikling sortert på tariffområde, fra 2001 til 2002 Fast lønn = Minstelønn + Personlig tillegg + Stillingstillegg Variabel lønn = Ulempetillegg + Opphavsrett + Fototillegg + Lokalkontortillegg

Detaljer

Sykepleierstillinger i Norge 1. Kvartal 2014

Sykepleierstillinger i Norge 1. Kvartal 2014 Sykepleierstillinger i Norge Bakgrunn og metode På oppdrag fra Norsk Sykepleierforbund har InterMedium foretatt en analyse av utlyste sykepleierstillinger i norske, trykte medier. Analysen tar utgangspunkt

Detaljer

Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk

Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk Pr. 28.11.14 JIN Antall aviser: 156 N=Nynorsk eller begge målformer (46 aviser) S=Samisk (1 avis) Kilder: MBL, NAL, Medienorge og Medietilsynet Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk Avisnavn

Detaljer

Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk

Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk Pr. 28.11.14 JIN Antall aviser: 156 N=Nynorsk eller begge målformer (46 aviser) S=Samisk (1 avis) Kilder: MBL, NAL, Medienorge og Medietilsynet Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk Utgiversted

Detaljer

Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk

Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk Pr. 28.11.14 JIN Antall aviser: 156 Aviser godkjent for statsannonsering, alfabetisk N=Nynorsk eller begge målformer (46 aviser) S=Samisk (1 avis) Kilder: MBL, NAL, Medienorge og Medietilsynet Avisnavn

Detaljer

Medieeierskap: Aviser

Medieeierskap: Aviser Medieeierskap: Aviser Idnr Avisnavn Eier Opplag 2014 Medieregion Utgiversted 1 ADRESSEAVISEN Polaris Media 63 981 Trøndelag Trondheim 2 AFTENPOSTEN Schibsted 221 659 Stor-Oslo Oslo 399 AFTENPOSTEN JUNIOR

Detaljer

Aviser godkjent for statsannonsering, etter postnummer 2017

Aviser godkjent for statsannonsering, etter postnummer 2017 Aviser godkjent for statsannonsering, etter postnummer 2017 Antall aviser: 147 N=Nynorsk eller begge målformer (44 aviser) S=Samisk (2 aviser) Kilder: MBL, NAL, Medienorge og Medietilsynet Utgiversted

Detaljer

Lokalavisa. Lyst til å selge mer? Her får du tolv lettleste sider om hvordan lokalavisene kan bidra til enda mer klingende mynt i kassaapparatet ditt.

Lokalavisa. Lyst til å selge mer? Her får du tolv lettleste sider om hvordan lokalavisene kan bidra til enda mer klingende mynt i kassaapparatet ditt. Lokalavisa Avis om lokalavisene. Utgitt av Landslaget for lokalaviser (LLA) Lyst til å selge mer? Her får du tolv lettleste sider om hvordan lokalavisene kan bidra til enda mer klingende mynt i kassaapparatet

Detaljer

Aviser godkjent for statsannonsering, etter avisnavn

Aviser godkjent for statsannonsering, etter avisnavn Pr. 02.06.16 JIN Antall aviser: 147 N=Nynorsk eller begge målformer (44 aviser) S=Samisk 2 aviser) Kilder: MBL, NAL, Medienorge og Medietilsynet Aviser godkjent for statsannonsering, etter avisnavn Avisnavn

Detaljer

Aviser godkjent for statsannonsering, etter fylke 2017

Aviser godkjent for statsannonsering, etter fylke 2017 Aviser godkjent for statsannonsering, etter fylke 2017 Antall aviser: 147 N=Nynorsk eller begge målformer (44 aviser) S=Samisk (2 aviser) Kilder: MBL, NAL, Medienorge og Medietilsynet Avisnavn Målform

Detaljer

Idnr Avisnavn Eier Opplag 15 Medieregion. 1 ADRESSEAVISEN Polaris Media Trøndelag. 2 AFTENPOSTEN Schibsted Stor-Oslo

Idnr Avisnavn Eier Opplag 15 Medieregion. 1 ADRESSEAVISEN Polaris Media Trøndelag. 2 AFTENPOSTEN Schibsted Stor-Oslo Idnr Avisnavn Eier Opplag 15 Medieregion 1 ADRESSEAVISEN Polaris Media 61 582 Trøndelag 2 AFTENPOSTEN Schibsted 211 769 Stor- 5 AGDERPOSTEN Agderposten 19 006 Sørlandet 6 AKERS AVIS/GRORUDDALEN Andre eiere

Detaljer

Opoints trykte medier (Norge)

Opoints trykte medier (Norge) Opoints trykte medier (Norge) 15. juli 2015 A-magasinet Adresseavisa Advokatbladet Aftenposten Morgen Agder Flekkefjords Tidende Agderposten Akers Avis Groruddalen Akershus Amtstidende Allers Allers Bilag

Detaljer

14. Presse. Kommentarar: tekstdel s. 98

14. Presse. Kommentarar: tekstdel s. 98 14. Presse Kommentarar: tekstdel s. 98 14.1 Aviser etter fylke og målform 2008* F 14.1 Målform i norske aviser 2008* 14.2 Opplag norske aviser etter fylke og målform 2008* 14.3 Avisopplag etter fylke og

Detaljer

PFU-statistikken 2016

PFU-statistikken 2016 PFU-statistikken 2016 Korte fakta 2016: Pressens Faglige Utvalg mottok 424 klager i 2016 (500 i 2015) Pressens Faglige Utvalg behandlet 351 klager (406 i 2015) Utvalget avga 124 uttalelser (142 i 2015)

Detaljer

Utvikling i medieomtale for Forskningsdagene per år Antall oppslag per år

Utvikling i medieomtale for Forskningsdagene per år Antall oppslag per år Medieanalyse Bakgrunn og metode På oppdrag fra Norges Forskningsråd har InterMedium foretatt en analyse av Forskningsdagenes medieomtale i papir-, nett- og etermedier. Analysen tar utgangspunkt i Norges

Detaljer

Publikasjoner og presentasjoner fra prosjektet Barns levekår - betydningen av familiens inntekt for barns hverdag 2001-2011.

Publikasjoner og presentasjoner fra prosjektet Barns levekår - betydningen av familiens inntekt for barns hverdag 2001-2011. Publikasjoner og presentasjoner fra prosjektet Barns levekår - betydningen av familiens inntekt for barns hverdag 2001-2011. Mediedekning 2011 Lav barnetrygd gir fattige barn. Nettavisen 08.05.11 2010

Detaljer

Stiftelsen Elektronikkbransjen April 2014 71 artikler

Stiftelsen Elektronikkbransjen April 2014 71 artikler Stiftelsen Elektronikkbransjen April 2014 71 artikler Nyhetsklipp Klappet og klart for DAB Oppland Arbeiderblad 04.04.2014 Millionsalg av nettbrett Dagens Næringsliv 24.04.2014 Tre tips til påskefotograferingen

Detaljer

Stiftelsen Elektronikkbransjen Uttak 06.06.2014 100 artikler

Stiftelsen Elektronikkbransjen Uttak 06.06.2014 100 artikler Stiftelsen Elektronikkbransjen Uttak 06.06.2014 100 artikler Nyhetsklipp Klappet og klart for DAB Oppland Arbeiderblad 04.04.2014 Millionsalg av nettbrett Dagens Næringsliv 24.04.2014 Tre tips til påskefotograferingen

Detaljer

PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår 2007-2016

PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår 2007-2016 PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår 2007-2016 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015* 2016 Innkomne klager 168 141 156 144 145 194 186 207 259 245 Behandlede klager 137 156 156 135

Detaljer

Lokalavisa. Lyst til å selje meir?

Lokalavisa. Lyst til å selje meir? Lokalavisa Avis om lokalavisene. Utgitt av Landslaget for lokalaviser (LLA). Lyst til å selje meir? Her får du tolv sider som er lette å lese om korleis lokalavisene kan vere med på å få endå meir klingande

Detaljer

Papirkilder Opoint overvåker i Norge

Papirkilder Opoint overvåker i Norge Papirkilder Opoint overvåker i Norge 26. juli 2017 A-magasinet Adresseavisen Advokatbladet Aftenposten Agder Flekkefjords Tidende Agderposten Akers Avis Groruddalen Akershus Amtstidende Allers Allers Bilag

Detaljer

ØKONOMIEN I NORSKE MEDIEVERKSEMDER DELRAPPORT 1: ØKONOMIEN I AVISHUSA

ØKONOMIEN I NORSKE MEDIEVERKSEMDER DELRAPPORT 1: ØKONOMIEN I AVISHUSA ØKONOMIEN I NORSKE MEDIEVERKSEMDER 2012 2016 DELRAPPORT 1: ØKONOMIEN I AVISHUSA Innhald 1 Samandrag... 2 2 Avishusa sin økonomi 2012 til 2016... 3 2.1 Lønnsemda til avisene... 3 2.2 Avisene sine driftsinntekter...

Detaljer

Delegater til landsmøtet

Delegater til landsmøtet Delegater til landsmøtet Systemet i dag Utjevning 31 LS 15 Lokallag 40 Klubber 40 Konsernlag 12 NJ Frilans 2 Frilansere Student 7 2 Systemet i dag Utjevning 31 LS 15 Lag 56 Klubber 40 Frilansere 7 Klubber

Detaljer

ØKONOMIEN I NORSKE MEDIEVERKSEMDER DELRAPPORT 1: ØKONOMIEN I AVISHUSA

ØKONOMIEN I NORSKE MEDIEVERKSEMDER DELRAPPORT 1: ØKONOMIEN I AVISHUSA ØKONOMIEN I NORSKE MEDIEVERKSEMDER 2012 2016 DELRAPPORT 1: ØKONOMIEN I AVISHUSA Innhald 1 Samandrag... 2 2 Avishusa sin økonomi 2012 til 2016... 3 2.1 Lønnsemda til avisene... 3 2.2 Avisene sine driftsinntekter...

Detaljer

ØKONOMIEN I NORSKE MEDIEVERKSEMDER DELRAPPORT 1: ØKONOMIEN I AVISHUSA

ØKONOMIEN I NORSKE MEDIEVERKSEMDER DELRAPPORT 1: ØKONOMIEN I AVISHUSA ØKONOMIEN I NORSKE MEDIEVERKSEMDER 2012 2016 DELRAPPORT 1: ØKONOMIEN I AVISHUSA Innhald 1 Samandrag... 2 2 Avishusa sin økonomi 2012 til 2016... 3 2.1 Lønnsemda til avisene... 3 2.2 Avisene sine driftsinntekter...

Detaljer

Stiftelsen Elektronikkbransjen Uttak 13.09.2013 Elektronikkbransjen i media

Stiftelsen Elektronikkbransjen Uttak 13.09.2013 Elektronikkbransjen i media Stiftelsen Elektronikkbransjen Uttak 13.09.2013 Elektronikkbransjen i media Oppsummering august 2013 Antall saker totalt: 145 Antall saker papir: 30 Antall saker nett: 115 Antall oppslag riksmedier: 11

Detaljer

PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår

PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår 2007-2014 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 Innkomne klager 168 141 156 144 145 194** 186*** 207**** Behandlede klager 137 156 156 135 154 207 185

Detaljer

PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår 2007-2015

PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår 2007-2015 PRESSENS FAGLIGE UTVALG Hovedstatistikk 1. halvår 2007-2015 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 Innkomne klager 168 141 156 144 145 194** 186*** 207**** 259***** Behandlede klager 137 156 156

Detaljer

Mediedekning juli 2013 Stiftelsen Elektronikkbransjen

Mediedekning juli 2013 Stiftelsen Elektronikkbransjen Mediedekning juli 2013 Stiftelsen Elektronikkbransjen Oppsummering juni 2013 Antall saker totalt: 161 Antall saker papir: 30 Antall saker nett: 131 Antall oppslag riksmedier: 11 Antall oppslag regional-

Detaljer

12. Internett. Kommentarar: tekstdel s. 87

12. Internett. Kommentarar: tekstdel s. 87 12. Internett Kommentarar: tekstdel s. 87 12.1 Nynorsk og bokmål på norskspråklege nettstader 2009* 12.2 Nynorsk og bokmål på norskspråklege nettstader 2004 2009 12.3 Nynorsk og bokmål på norskspråklege

Detaljer

DISTRIKTSKONTORENE PÅ NETT OG MOBIL SAMMENLIGNET MED LOKALE AKTØRER. NRK November 2014

DISTRIKTSKONTORENE PÅ NETT OG MOBIL SAMMENLIGNET MED LOKALE AKTØRER. NRK November 2014 DISTRIKTSKONTORENE PÅ NETT OG MOBIL SAMMENLIGNET MED LOKALE AKTØRER NRK November 2014 Fra hele landet til hele landet NRK har 13 distriktskontorer landet rundt. Disse kontorene har igjen små og større

Detaljer

Mediaseminar i regi av A-pressen ASA Christiania Markets. Oslo, 4. april 2000 Alf Hildrum

Mediaseminar i regi av A-pressen ASA Christiania Markets. Oslo, 4. april 2000 Alf Hildrum Mediaseminar i regi av ASA Oslo, Alf Hildrum Viktigste strategiske hendelser 1999 kjøper og etablerer flere mindre aviser; Øyene, Halden Dagblad, Jarlsberg og Porsgrunn DB etablerer avistrykkeri i Ekaterinburg

Detaljer

TVISTESAKER INNKOMMET

TVISTESAKER INNKOMMET TVISTESAKER INNKOMMET 2004-2008 Alstahaug 71 53 40 63 67 Alta 1 64 51 58 72 60 Asker og Bærum 604 551 523 555 496 Aust-Agder 1 194 185 192 212 261 Aust-Telemark 79 52 Bergen byfogdembete 95 84 Bergen 3

Detaljer

Pressemelding 1. november 2012

Pressemelding 1. november 2012 Pressemelding 1. november 2012 Konkurstallene for oktober 2012 ligger på omtrent samme nivå som i oktober 2011. Hittil i år har konkurstallene i hele landet sunket med 12,5 prosent. Det er bare små endringer

Detaljer

Utsendinger til landsmøtet etter 6

Utsendinger til landsmøtet etter 6 Utsendinger til landsmøtet etter 6 Fordeling av delegater (se 6 her): Alle lokalforeninger kan sende en delegat. I tillegg fordeles 50 delegatplasser på fylkene etter medlemstall. Fordelingen av fylkeskvoten

Detaljer

HL langrenn Stafett Startliste 02.03.2014 09:00:00

HL langrenn Stafett Startliste 02.03.2014 09:00:00 Agder og Rogaland skikrets 10 Agder og Rogaland skikrets lag 1 36 Agder og Rogaland skikrets lag 2 50 Agder og Rogaland skikrets lag 3 72 Agder og Rogaland skikrets lag 4 115 Agder og Rogaland skikrets

Detaljer

Personell i Den offentlige tannhelsetjenesten, budsjetterte årsverk og ledige stillinger Fylkesvis 1992-2002

Personell i Den offentlige tannhelsetjenesten, budsjetterte årsverk og ledige stillinger Fylkesvis 1992-2002 Personell i Den offentlige tannhelsetjenesten, budsjetterte årsverk og ledige stillinger Fylkesvis 1992-2002 Antall budsjetterte årsverk, omregnet til stilling med 1648,8t (1992-2000), 1634,3t (2001) og

Detaljer

MEVIT1510. Kulturindustriens oppbygning og produksjonsprosesser. Innhold. Kulturindustriene slik de blir presentert av David Hesmondhalgh.

MEVIT1510. Kulturindustriens oppbygning og produksjonsprosesser. Innhold. Kulturindustriene slik de blir presentert av David Hesmondhalgh. MEVIT1510 Kulturindustriens oppbygning og produksjonsprosesser Innhold Kulturindustriene slik de blir presentert av David Hesmondhalgh. Nyhetsproduksjon i NRK og TV2, som beskrevet av Gunnar Sand og Knut

Detaljer

Saker etter barneloven. Innkomne saker (antall)

Saker etter barneloven. Innkomne saker (antall) Saker etter barneloven Innkomne saker (antall) Domstol 2008 2009 2010 2011 Alstahaug tingrett 17 12 23 16 Alta tingrett 10 17 17 11 Asker og Bærum tingrett 53 77 69 72 Aust-Agder tingrett 44 55 52 61 Aust-Telemark

Detaljer

Arbeidsrettssaker. Innkomne saker (antall)

Arbeidsrettssaker. Innkomne saker (antall) Arbeidsrettssaker Innkomne saker (antall) Domstol 2007 2008 2009 2010 2011 Alstahaug tingrett 3 3 4 6 3 Alta tingrett 6 2 5 5 Asker og Bærum tingrett 40 36 68 32 40 Aust-Agder tingrett 6 5 10 16 14 Aust-Telemark

Detaljer

Bilene som ikke har fått oblater har en eller flere av manglene under:

Bilene som ikke har fått oblater har en eller flere av manglene under: Østfold Antall oblatpliktige: 153 220 Antall tildelte oblater: 127 224 Får ikke oblater: 25 840 Solgt, men ikke omregistrert: 3571 Mangler forsikring: 5956 Ikke godkjent EU-kontroll: 7375 Ikke betalt årsavgift:

Detaljer

Parti og partiledd som har fått vedtak om avkortning av partistøtte for 2017

Parti og partiledd som har fått vedtak om avkortning av partistøtte for 2017 Parti og partiledd som har fått vedtak om avkortning av partistøtte for 2017 Partinavn Parti Fylke Hemsedal Arbeidarparti Arbeiderpartiet Buskerud Norddal Arbeidarparti Arbeiderpartiet Sogn og Fjordane

Detaljer

Pressemelding 20. mai 2009

Pressemelding 20. mai 2009 Pressemelding 20. mai 2009 Tariffoppgjøret i kommunal sektor - mellomoppgjøret 2009 Fagforbundet tar ut 13.608 i streik i første uttak Meklingen mellom KS og Fagforbundet går inn i en avsluttende fase.

Detaljer

Mediedekning juni 2012 Stiftelsen Elektronikkbransjen

Mediedekning juni 2012 Stiftelsen Elektronikkbransjen Mediedekning juni 2012 Stiftelsen Elektronikkbransjen Elektronikkbransjen i media, juni 2012 Enda mer tv-revolusjon Stavanger.. (1 likt treff) 27.06.2012 Overtar Elektronikkbransjen Aftenposten Morgen

Detaljer

Vedlegg 13. Følgende forskrifter oppheves:

Vedlegg 13. Følgende forskrifter oppheves: Vedlegg 13 Forskrift om oppheving av forskrifter gitt med hjemmel i lov om havner og farvann 8. juni 1984 nr. 51 Fastsatt av Fiskeri- og kystdepartementet med hjemmel i lov om havner og farvann av 8. juni

Detaljer

Tabellvedlegg. Kommunenes forvaltning av alkoholloven 2014. SIRUS Statens institutt for rusmiddelforskning

Tabellvedlegg. Kommunenes forvaltning av alkoholloven 2014. SIRUS Statens institutt for rusmiddelforskning Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven 2014 SIRUS Statens institutt for rusmiddelforskning 1 Innhold Tabell 1 - Salgssteder fordelt på bevillingskombinasjon, 1980-2013... 3 Tabell 2 - Salgssteder

Detaljer

Norge tekst 2. Oppgaver. Arbeid med ord læremidler A/S, 2012. Astrid Brennhagen www.arbeidmedord.no

Norge tekst 2. Oppgaver. Arbeid med ord læremidler A/S, 2012. Astrid Brennhagen www.arbeidmedord.no Norge tekst 2 Oppgaver Arbeid med ord læremidler A/S, 2012 1 Hvor mange fylker er det i Norge? 16? 19 21 19 2 Hvilket ord skal ut? Trøndelag Akershus Østlandet Sørlandet Vestlandet 3 Hvilket ord skal ut??

Detaljer

Universitetet i Stavanger. Professor Aslaug Mikkelsen, førsteamanuensis Egil Gabrielsen prorektor. Valgt: Media:

Universitetet i Stavanger. Professor Aslaug Mikkelsen, førsteamanuensis Egil Gabrielsen prorektor. Valgt: Media: Universitetet i Stavanger Professor Aslaug Mikkelsen, førsteamanuensis Egil Gabrielsen prorektor Universitetet i Stavanger - Aslaug Mikkelsen blir ny rektor ved UiS Stavanger Aftenblad - Aslaug Mikkelsen

Detaljer

Landsmøtet 27. 28. april 2015 på Gardermoen

Landsmøtet 27. 28. april 2015 på Gardermoen Arbeiderbevegelsens Presseforbund Til alle medlemmer og avdelinger Oslo 17-3-2015 Landsmøtet 27. 28. april 2015 på Gardermoen Vi viser til tidligere innkalling til seminar og landsmøte i Arbeiderbevegelsens

Detaljer

Forskningsdagene 2007

Forskningsdagene 2007 Forskningsdagene 2007 Kathrine Ytterdal Sørum, medieananlytiker 23 00 25 71 kathrine.ytterdal.sorum@cision.com Anniken Solheim, medieanalytiker 23 00 25 23 anniken.solheim@cision.com 2 Bakgrunn og utvalg

Detaljer

Arendal, Grimstad, Froland, Lillesand, Risør 10 Vest-Agder Installerer selv Kristiansand 11 Rogaland Skanner hos seg m/lev

Arendal, Grimstad, Froland, Lillesand, Risør 10 Vest-Agder Installerer selv Kristiansand 11 Rogaland Skanner hos seg m/lev Nr Fylkeskommune/kommune Organisering Eier Brukere 1 Østfold Skanner hos andre Sarpsborg 2 Akershus Skanner hos andre Asker 3 Oslo Skanner hos seg 4 Hedmark Skanner hos andre Hamar 5 Oppland Skanner hos

Detaljer

OSEAN Framdriftsrapport. Per 31. oktober 2014

OSEAN Framdriftsrapport. Per 31. oktober 2014 OSEAN Framdriftsrapport Per 31. oktober 214 Antall legekontor med OSEAN Planlagt totalt Resultat Måloppnåelse 1644 1) 141 2) 77% 3) 1) Tall per 31.1 er basert på kundelister fra leverandørene. Dette gir

Detaljer

Kommune Fylke Antall flykninger kommunen er anmodet om å bosette i 2018 Asker Akershus 35 Aurskog Høland Akershus 10 Bærum Akershus 65 Enebakk

Kommune Fylke Antall flykninger kommunen er anmodet om å bosette i 2018 Asker Akershus 35 Aurskog Høland Akershus 10 Bærum Akershus 65 Enebakk Kommune Fylke Antall flykninger kommunen er anmodet om å bosette i 2018 Asker Akershus 35 Aurskog Høland Akershus 10 Bærum Akershus 65 Enebakk Akershus 10 Fet Akershus 10 Frogn Akershus 10 Lørenskog Akershus

Detaljer

Estimert innsamlet beløp husvis pr

Estimert innsamlet beløp husvis pr Estimert innsamlet beløp husvis pr.26.4.212 Antall Estimerte Innsamlede Estimert Antall faste innsamlings- gaver totalt innsamlede Fylker medlemmer givere beløp FG så langt i år beløp 1 Østfold 18 71 19

Detaljer

2011/925 - A- / - Spørreundersøkelsene i abonnent- og annonsemarkedet oppsummering.

2011/925 - A- / - Spørreundersøkelsene i abonnent- og annonsemarkedet oppsummering. 2011/925 - A- / - Spørreundersøkelsene i abonnent- og annonsemarkedet oppsummering. 1 Lesermarkedet. 2 Sammendrag spørreundersøkelse lesermarkedet Demokraten Dette sammendraget tar kort for seg resultatene

Detaljer

Avsluttede saker i 3-årsperioden 2012-2014. Fylkesmannen i Østfold. Sakstype: Rettighetsklager - helse og omsorg

Avsluttede saker i 3-årsperioden 2012-2014. Fylkesmannen i Østfold. Sakstype: Rettighetsklager - helse og omsorg Avsluttede saker i 3-årsperioden - Fylkesmannen i Østfold - helsetjenester i hjemmet 1 14 4 3 - plass i sykehjem 5 5 8 5 - plass i annen institusjon 4 6 3 0 - praktisk bistand og opplæring 10 18 15 10

Detaljer

Her finner dere fag-og ressurspersoner som kan brukes som foredragsholdere:

Her finner dere fag-og ressurspersoner som kan brukes som foredragsholdere: Her finner dere fag-og ressurspersoner som kan brukes som foredragsholdere: Oversikt over alle landets krisentere: Østfold Stiftelsen Eva Senteret, Halden Krise- og incestsenteret i Fredrikstad et i Moss

Detaljer

Om statistikken. Innhold i rapporten Antall og andel av alderspensjonister som mottar gradert alderspensjon. Formål/bestiller.

Om statistikken. Innhold i rapporten Antall og andel av alderspensjonister som mottar gradert alderspensjon. Formål/bestiller. Om statistikken Innhold i rapporten Antall og andel av alderspensjonister som mottar gradert alderspensjon. Formål/bestiller Målgruppe Tellebegreper Antall og andel av alderspensjonister Tallene i rapporten

Detaljer

har din kommune den etiske kompetansen som trengs i helse- omsorgs- og sosialtjenesten?

har din kommune den etiske kompetansen som trengs i helse- omsorgs- og sosialtjenesten? har din kommune den etiske kompetansen som trengs i helse- omsorgs- og sosialtjenesten? invitasjon til deltakelse i et nasjonalt utviklingsprosjekt - søknadsfrist 29.02.12 Januar 2012 I samarbeid med Helse-

Detaljer

Skoler som inngår i forsøksordningen Tilskudd for økt lærertetthet

Skoler som inngår i forsøksordningen Tilskudd for økt lærertetthet Skoler som inngår i forsøksordningen Tilskudd for økt lærertetthet Fylke Kommune Skole Elevtall 8.-10. trinn (2011-2012) Årsverk per skole fra KD ÅRSVERK TILDELT etter søknadsbeh. Akershus Aurskog- Aursmoen

Detaljer

Prisliste 2012. Transport og blåsing av løs Leca i bulk Gjelder fra 01.06.2012

Prisliste 2012. Transport og blåsing av løs Leca i bulk Gjelder fra 01.06.2012 Prisliste 2012 og blåsing av løs Leca i bulk Gjelder fra 01.06.2012 Juni 2012 1 OSLO AKERSHUS pris (kr/ m³) pris bil pris bil + henger pris (kr/ m³) Oslo 50,00 1 500,00 3 100,00 36,00 2 700,00 Asker 65,00

Detaljer

Ottar Eide, generalsekretær NIHF. 2014 Norges Ishockeyforbund Bad, Park & Idrett 2016 1

Ottar Eide, generalsekretær NIHF. 2014 Norges Ishockeyforbund Bad, Park & Idrett 2016 1 NIHF ANLEGGSPOLITIKK 2015-2019 STRATEGIPLAN Ottar Eide, generalsekretær NIHF 2014 Norges Ishockeyforbund Bad, Park & Idrett 2016 1 DE VIKTIGSTE ARBEIDSPROSESSER FOR NORSK IDRETT KJERNEPROSESSER STØTTEFUNKSJONER

Detaljer

Stiftelsen Elektronikkbransjen Mediedekning mars 2015

Stiftelsen Elektronikkbransjen Mediedekning mars 2015 Stiftelsen Elektronikkbransjen Mediedekning mars 2015 Nyhetsklipp Oppland Arbeiderblad 31.03.2015 15:33 Bergensavisen 31.03.2015 13:27 7 tips som gir deg perfekte påskebilder Glåmdalen 31.03.2015 15:57

Detaljer

færre bos gruppert folketall

færre bos gruppert folketall færre bos Fylke Kommunenavn gruppert folketall enn vedtak Akershus Nes (Ak.) over 5000 1 Akershus Aurskog-Høland over 5000 3 Til grunn for fordeling: Akershus Ås over 5000 4 I beregningen for fordeling

Detaljer

Delegatfordeling til landsmøtet 2017

Delegatfordeling til landsmøtet 2017 NOTAT Til: Landsstyret Fra: Trine Frydenlund og Anne Hilde Thue Dato: 21. september 2016 Saksnummer: 16-751 Delegatfordeling til landsmøtet 2017 Fordelingen av landsmøtedelegater skal skje iht. vedtektenes

Detaljer

Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven SIRUS Statens institutt for rusmiddelforskning

Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven SIRUS Statens institutt for rusmiddelforskning Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven 2015 SIRUS Statens institutt for rusmiddelforskning 1 Innhold Tabell 1 - Salgssteder fordelt på bevillingskombinasjon, 1980-2014... 3 Tabell 2 - Salgssteder

Detaljer

Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven Folkehelseinstituttet, avdeling for rusmiddelbruk

Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven Folkehelseinstituttet, avdeling for rusmiddelbruk Tabellvedlegg Kommunenes forvaltning av alkoholloven 2016 Folkehelseinstituttet, avdeling for rusmiddelbruk 1 Innhold Tabell 1 - Salgssteder fordelt på bevillingskombinasjon, 1980-2015... 3 Tabell 2 -

Detaljer

Medlemmer per. februar 2016

Medlemmer per. februar 2016 Medlemmer per. februar 2016 Østfold Østfold fylkeskommune Askim kommune Fredrikstad kommune Halden kommune Hobøl kommune Hvaler kommune Marker kommune Moss kommune Rakkestad kommune Rygge kommune Rømskog

Detaljer

Økonomiske rammer for det nye fylkesvegnettet Ved økonomidirektør Johnny Stiansen

Økonomiske rammer for det nye fylkesvegnettet Ved økonomidirektør Johnny Stiansen Økonomiske rammer for det nye fylkesvegnettet Ved økonomidirektør Johnny Stiansen Netto driftsresultat Hordaland fylkeskommune 1999-2008 Netto resultatgrad fylkeskommunar Det nye fylkesvegnettet frå 1.1.2010

Detaljer

Jakt og fangsttider 2007-2012 Art Område Jakttid

Jakt og fangsttider 2007-2012 Art Område Jakttid Jakt og fangsttider 2007-2012 Art Område Jakttid Skarver Toppskarv All storskarv Storskarv Ungfugl med hvit buk Andefugler Kortnebbgås Grågås Finnmark, Troms, Nordland og Nord-Trøndelag fylker samt kommunene

Detaljer

Gruppe g. Den øvrige voksne befolkningen 6 6 6 6 7 7 7 6 6 6 6 0-5 % Gruppe h. Hele befolkningen 30 30 30 30 30 30 30 29 29 29 30 0 1 %

Gruppe g. Den øvrige voksne befolkningen 6 6 6 6 7 7 7 6 6 6 6 0-5 % Gruppe h. Hele befolkningen 30 30 30 30 30 30 30 29 29 29 30 0 1 % Oppsummeringstabell 1 Omfang av Den offentlige tannhelsetjenesten for de prioriterte gruppene og den øvrige voksne Andel personer under tilsyn og andel personer undersøkt/behandlet (prosent) Landsgjennomsnitt

Detaljer

Bosetting. Utvikling

Bosetting. Utvikling Bosetting Utvikling Bedrift Besøk Kap 1: Kap 2: Kap 3: Kap 4: Befolkning og arbeidsplasser Nærings-NM Attraktivitetsbarometeret Attraktivitetspyramiden Befolkningsutvikling Flytting Arbeidsplassutvikling

Detaljer