Blix, Håvard. Fyllingen, Christoffer. Solbakk, Daniel

Oslo Fotballkrets Teoriprøve 2010

Scoringstrening - avslutninger på mål

Midtstopperen. Fotballforbundets rollebeskrivelse og øvelsesforslag for midtstopperen.

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Seier med 10 mann i 70 minutter

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Slet seg til seiermot Medkila

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Oslo Fotballkrets Teoriprøve 2009

Oslo Fotballkrets Teoriprøve 2012

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Tap og seier i Tromsø

Grovfjord berget plassen

TEORIPRØVE Oslo Fotballkrets FASIT

Sjansesløsing ga spenning

Spilleregler på Julestjerna 2015

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

KLUBBDOMMERMØTE 26.april 2017

Grovfjord var effektive

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

God prestasjon av Grovfjord

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Idrettstegn. Fotball

Spissen. Fotballforbundets rollebeskrivelse og øvelsesforslag for spissen.

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Sjansesløseri av Grovfjord

Seier og ung debutant

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Spillermøte G desember 2012 kl 18:00

Del Hva Bilde Tid Oppvarming FIFA 11 +

UTVIKLINGSPLANER HAUGARØKTENE ÅR

Øvelse 1. Øvelse 2. Diverse Føringer og vendinger til linje

2 og 2 sammen med en ball sender pasninger til hverandre. Bruke innsiden av foten til å sende pasninger til hverandre på 1 touch.

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Starting lineup Norheimsund FK :00 League match Norheimsund FK : Baune 1 : 3. 5 Berge, Sindre. 7 Tvedt, Edvard.

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

1. Spiller i gruppe 1. fører ball skyter utenfor 16m. Forsetter å slå vegg for gruppe 2 og 3.

HÅNDBALLREGLER. Angrepsfeil (brøyt): Det er ikke lov til å løpe ned en forsvarsspiller. Klamring, holding, dytting:

Vikersund fotball G 99- treningsplan høsten 2012.

TRENINGSØKTA 2 Nils Henrik Valderhaug - September Tlf

Sportslig Utviklingsplan for Hana IL avd. Håndball

NFF TEORIPRØVE SESONGEN 2013.

Overbevisende av hjemmelaget

Pasning og mottaksdrill. Beskrivelse: Hvorfor: Variasjon/utbygging: Instruksjonsmomenter: - Plassering av stamfot og kroppen bak ballen ved pasning.

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Snudde for fjerde gang på rad

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

ANGREP DELTEMA: AVSLUTNINGER

Hvordan velge formasjon i nierfotball i Haugar

Sportsplan ungdom spillsituasjoner forsvar

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

1. minutt Sesongen 2009 er i gang på en litt våt plastikkarena rett bak Nadderud Stadion. Vår hjemmebane for fø

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Trippel til ingen nytte

Landslagsskolen. NFFs skoleringsløp og kartlegging inn mot våre yngste aldersbestemte landslag

Grovfjord skuffet stort

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Solid kamp av Grovfjord

UTVIKLINGSPLANER FOR BARNEFOTBALLEN I TIF FOTBALL 9-10 ÅR

Straffespark ødela sjansen

Spilleregler Futsal 10år-senior

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Kl starter stasjonene. 10 min per stasjon. Dette inkluderer forflytning fra en stasjon til en annen.

Innebandy i skolen Innebandy i skolen, Sogn vgs, La Santa 2012

Grovfjord snytt for mål!

INSTRUKTØRHEFTE NBK TINE FOTBALLSKOLE SØNDAG

V-Sentral - Midt. H-Sentral - Midt

Første omgang ødela - tapte 1-4

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Veileder. Orkla Tine Fotballskole 2015

TRENERENS LILLE JUKSELAPP

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Pasning og mottak. Dempe ball med innersiden, evnt. sålen. Dempe med høyre/ventre ben om hverandre.

TURNERINGSREGLER 2017 for 5 er og 7 er fotball (3v3 følger rett etter)

TRENINGSØKTA. Nils Henrik Valderhaug - September Tlf

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Plan gutter 8 år første halvår 2013

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Viking/VBK FFO. 1 : 1 ferdigheter

INSTRUKTØRHEFTE NBK TINE FOTBALLSKOL

Transkript:

NTNUI C MAUSUND 3 2 (1 0) Scoringer: 1-0 Thor Ketil (An) 1-1 Mausund 2-1 Vegard (Thor Ketil) 3-1 Andreas (Erik) 3-2 Mausund Tilskuere: ca. 15 kanskje. Stort sett Mausund-slekt og venner, med kubjeller og noe jeg mistenker var karsk. Vår tilskuer: dama til Vegard. Laget: 4-4-2 Oggi An Vegard Christian Jens Øystein Andreas Fredrik Erik Thor Ketil Jan Sindre Benken: Lars Erik, Anton, Erland Kampen: Årets første flomlyskamp endte med seier. Dette var også sesongens første trepoenger. Vi starter fint, og kommer til et par halvsjanser etter bare 5 minutter. Fint spill og mange trekk ender i et par skudd fra rundt 16 meter, men keeper har kontroll. Etter ti minutter har vi nok en sjanse, Jan Sindre skyter utafor fra 20 meter. Vi presser, og har god kontroll på spillet. Mausund spiller seg gjennom et par ganger når kvarteret er spilt, men stoler for mye på spissen sin, og det ender uten farlige sjanser. Vi tar fort over spillet igjen. Etter 20 minutter kommer den største sjansen hittil i kampen. Jan Sindre slår en utrolig fin pasning gjennom både midtbaneleddet og forsvarsleddet til Mausund, som finner Erik på løp på venstrekanten. Han slår inn til Fredrik, som skyter fra litt utafor 16-meteren. Skuddet går i tverrligger og over. Vi nærmer oss scoring. Det er også verdt å nevne at Anton lever seg inn i oppgaven som linjedommer. Han venter spent på den omdiskuterte situasjonen som skal oppstå, så han kan vise hva han er lagd av. Da denne situasjonen kommer ved et innkast, glemmer han seg helt bort, og blir litt skuffa etterpå. Vi har styring på det meste av spillet, og midtbana er flinke til å holde spillet på bakken. Fredrik takler i alle retninger, og kjemper godt, men dømmes hardt av dommeren, som ikke helt er på vår side i 1.omgang. Andreas viser seg også fram, først og fremst gjennom

gode pasninger. Etter 25 minutter kommer vi til en dobbelsjanse innenfor 16-meteren, men Mausund-forsvaret blokkerer skuddene til Thor Ketil og Erik. Fem minutter etter viser Jens seg fram. Etter utallige løp opp kanten, får han ballen nære dødlinja til Mausund. Han drar en frekk overtrekksfinte (ikke helt tilsiktet ifølge hovedpersonen selv), kommer seg forbi Mausund-backen, og slår ut til Thor Ketil, som dessverre skyter over. Et veldig fint angrep! Første omgang er hittil preget av mye fint spill fra vår side(!). Etter 40 minutter bytter Øystein ut, og inn på høyrekanten kommer Lars Erik. Mausund presser oss igjen, men forsvaret holder stand, og ikke lenge etter tar vi over presset igjen. Resultatet kommer helt på slutten av omgangen. An slår en kjempepasning gjennom forsvaret til Mausund, der Thor Ketil kommer på et lurt løp. Han får ballen aleine med keeper, runder iskaldt, og triller ballen inn. 1-0! Like etter avspark blåser dommer av for 1.omgang, og vi går til pause med ledelse. 2.omgang starter litt roligere, og etter 50. spilte minutter bytter Fredrik ut seg selv mot Erland. Rett etter byttet får en Mausund-spiller skyte fra 16 meter, og ballen går inn. 1-1! En ikke helt fortjent utligning. Men vi kjemper oss tilbake umiddelbart. Bare et par minutter seinere, etter hardt press fra vår side, får Thor Ketil ballen helt ute på krittet, kun noen meter fra dødlinja. Han slår et millimeterpresist innlegg til Vegard, som dukker opp på bakerste stang og header ballen rett ned på streken og inn. 2-1! Vi har tatt tilbake ledelsen, og opprettholder presset. Mausund kommer på et besøk i vår 16-meter, men Jens klarerer sikkert, stang ut. Dommer dømmer 5-meter. Vi spiller oss opp igjen, og Thor Ketil får ballen ute på venstrekanten. Han slår inn til Erik, som prøver å pirke ballen forbi keeper fra et par meter, men skuddet reddes. Ikke lenge etter byttes Thor Ketil ut, og Anton kommer inn på topp. Det tar ikke lang tid før han får sin første sjanse. Erik spiller gjennom Anton, som prøver å sette skuddet til side for keeper, men det blir ikke helt presist nok, og keeper er på ballen. I det 65. minutt får vi frispark på venstresiden, litt utenfor 16-meteren til Mausund. Erik får beskjed fra sidelinja om å slå frisparket, og gjør det bra. Ballen klistres oppi det lengste krysset, men stanga er i veien. Er skudd som absolutt hadde fortjent å gå inn. Men Andreas dukker opp på returen, og stupheader ballen inn fra 2 meter. 3-1! Hans første offisielle mål for klubben, tar jeg ikke helt feil. Vi fortsetter å presse, og et par minutter etter 3-1-scoringen skyter Erland over på volley fra ca. 20 meter. Etter 70 minutter går An ut, og Øystein kommer inn igjen, nå som back. De neste minuttene skjer det ikke så mye, bortsett fra en rekke bytter hos oss. Andreas går ut, og Fredrik kommer utpå igjen. Jan Sindre har også gjort sitt, og Thor Ketil er tilbake i angrepet. An benytter muligheten til å vise fram sine linjedommeregenskaper, og utklasser Anton (beklager Anton). Etter 80 minutter slår Thor Ketil inn til Anton, som avslutter fra et par meter, men keeper redder. Veldig god gjennombruddspasning fra Fredrik! Noen minutter seinere får Mausund et frispark fra rundt 20-25 meter. Dette sendes av gårde som et innlegg, som lander pent i lengste hjørne. 3-2! Undertegnede får ikke helt med seg hva som skjer, men denne burde kanskje keeper hatt bedre kontroll på? (tar kritikk hvis dette ikke stemmer selvfølgelig) Mot slutten av kampen byttes også Erik ut, og An kommer inn igjen, etter å ha vunnet en klassisk stein-saks-papir-kamp mot

Andreas om en plass på midtbanen. Vegard bytter seg selv ut når det gjenstår 5 minutter, med krampe både foran og bak begge lår og legger og under føttene. Andreas får med seg noen minutter mot slutten likevel. Mausund presser oss på slutten, men en matchvinnertakling av Christian på 6 meter er sterkt delaktig i å redde 3 poeng for oss (skrev jeg det riktig Christian?).

Børsen: Oggi 6 Står nok en god kamp. Så vidt jeg kan se ikke så fryktelig mye å gjøre med det første målet. Et lite spørsmålstegn ved det andre. Ellers solid innsats, og mange gode utspill. Jens 7 Fortsetter der han slapp sist, men hever seg enda mer. Løper ustanselig, kjemper hele tida, og er med opp på mange angrep. Blir litt ivrig noen ganger, og glemmer plassen sin bak, og selger seg fortsatt litt lett. Pluss for overtrekksfinta. Gjør alt i alt en veldig god kamp! Christian 7 Nok en solid kamp av Christian. Vinner det meste på hodet, og har god kontroll langs bakken. Sikker i spillet. Flink til å bryte. Vegard 8 (BB) En kjempekamp av dagens kaptein. Tar ansvar fra avspark av, og kjemper gjennom hele kampen, til han går ut med x antall kramper. Scorer vårt andre mål, og er sikker bak. Har sammen med Christian god kontroll på luftrommet, og er også sikker langs bakken. An 7 Har igjen god kontroll på kanten sin, og gjør svært få feil. Kjapp i føttene, og har flere fine finter på siden sin. Pluss for en veldig god pasning i forkant av vårt første mål. Har også stort sett kontroll på hodet. Erik 7 Tilbake mot toppformen i denne kampen. Finter seg gjennom på venstrekanten en haug av ganger, og slår et kjempefrispark før scoringen til Andreas. Er flink til å se løp, og slår mange gode pasninger i denne kampen. Fredrik 7 Tar jobben som rivjernet på midten, og gjør det bra. En innsatsvilje de fleste, undertegnede inkludert, kan lære av. Får dommeren imot seg, men fortsett å gjøre jobben. Pluss for vilje til å avslutte mot mål. Andreas 6 Viser godt overblikk og slår mange gode pasninger. Er også som kjent god med ballen, og finter bort de fleste midtbanespillerne til Mausund et par ganger. Blir noen ganger litt for mye, men har blitt mye bedre til å bruke en touch når det trengs. Vokser hver kamp. Pluss for målet. Øystein 6 Er ikke helt venn med ballen, men gjør en ålreit innsats. Løpsvillig, og tar jobben hjem. Gjør en god jobb på backen. Trekkes ned for litt for mange feilpasninger i 1. omgang. Får ikke vist fram det han kan ute på kanten i denne kampen.

Jan Sindre 6 Jobber bra, og er god med ballen. Slår et par veldig gode gjennombruddspasninger. Skulle gjerne sett enda flere avslutninger. Er som kjent skada, og kommer garantert sterkere tilbake seinere. Thor Ketil 7 En veldig god kamp, kronet med både mål og målgivende. Jobber bra på topp. Får ikke slått så mange innlegg fra sida, men når han først gjør det er de veldig bra. Gjør mye bra med ballen i beina. Lars Erik 6 Kommer inn for Øystein på høyrekanten, og hever seg betraktelig fra forrige kamp. Løper mye, og gir seg ikke. Har god kontroll defensivt. Taklingsvillig. Erland 6 Kommer inn sentralt for Fredrik, og gjør en god jobb. Får ballen i fart ute på kanten et par ganger, og får vist hva han kan. Sterk og god til å holde på ballen, og slår et par veldig fine pasninger som skaper sjanser også. Anton 6 Kommer inn for Thor Ketil på topp. Vinner mye på hodet, og kommer seg til et par avslutninger også. Flink til å være på riktig sted til riktig tid. Regner med at målet kommer i neste kamp.