kućanski uređaji Vodič za kupovinu

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "kućanski uređaji Vodič za kupovinu"

Transkript

1 Vodič za kupovinu kućanski uređaji Možda svi proizvodi (prikazani) nisu dostupni u robnoj kući. Više informacija potraži u robnoj kući ili na IKEA.hr. Više detalja o proizvodima potraži na etiketi s cijenom i na internetu. Sve jedinice zahtijevaju sastavljanje.

2 KUĆANSKI UREĐAJI NA KOJE MOŽEŠ RAČUNATI Mi nastojimo kreirati kućanske uređaje koji će ti olakšati svakodnevnicu i pomoći živjeti na održiviji način kod kuće. Uređaji s mnoštvom pametnih funkcija izrađeni su da godinama izdrže svakodnevan rad u kuhinji danas i sutra. Naši su kućanski uređaji dizajnirani da detaljima istaknu izgled kuhinje koju odabereš te da budu savršeno usklađeni jedni s drugima. Koji god uređaj odabereš, možeš biti siguran/na da će trajati. Naš cjelokupni asortiman ima 5-godišnju garanciju (osim TILLREDA i LAGAN serija).

3 03 KUHALIŠTA /34 SADRŽAJ Setovi kućanskih uređaja...4 Pećnice...8 Mikrovalne i kombo pećnice Kuhališta Nape Hladnjaci i zamrzivači Perilice posuđa i perilice rublja NAPE /52 HLADNJACI I ZAMRZIVAČI /70 PERILICE POSUĐA /86

4 PRONAĐI SVOJ IDEALAN SET KUĆANSKIH UREĐAJA. Nova kuhinja uključuje donošenje nekih odluka. Koji stil želiš? Koji su ti kućanski uređaji potrebni i s kojim funkcijama? Koliki ti je budžet? Kako bismo ti sve olakšali, složili smo setove kućanskih uređaja koji dobro zajedno funkcioniraju te se savršeno uklapaju u naše kuhinje. Više informacija o pojedinačnim kućanskim uređajima pronaći ćeš na sljedećim stranicama ovoga Vodiča za kupovinu.

5 05 MODERAN DIZAJN U BIJELOJ BOJI U ovu se elegantnu i profinjenu kuhinju savršeno uklapaju kućanski uređaji površine bijele boje i visokog sjaja. BEJUBLAD pećnica, kuhalište i mikrovalna pećnica imaju poboljšane funkcije, kvakice koje jednostavno okreneš ili pritisneš te razne mogućnosti kuhanja. Kuhinja će istovremeno biti funkcionalna i moderna. BEJUBLAD pećnica, bijelo staklo BEJUBLAD zidna napa, bijela BEJUBLAD indukcijska kuhalište, 59, bijela BEJUBLAD mikrovalna pećnica, bijela KLASIČAN SET S FANTASTIČNIM FUNKCIJAMA Klasičan izgled s modernom završnom obradom. RAFFINERAD pećnica i mikrovalna pećnica prava su vrijednost za novac. S pregršt odličnih funkcija, idealne su za svakog tko voli kuhati i peći. Kombiniraj ih s FOLKLIG indukcijskim kuhalištem za brzo zakuhavanje ili prženje. Odlično se uklapaju i s MOLNIGT napom od nehrđajućeg čelika. RAFFINERAD pećnica, nehrđajući čelik RAFFINERAD mikrovalna pećnica, nehrđajući čelik FOLKLIG indukcijsko kuhalište s booster funkcijom, 58, crna MOLNIGT zidna napa, 60, nehrđajući čelik.

6 06 JEDNOSTAVNO, SVE ŠTO TI TREBA S ovim ćeš setom imati sve osnovne funkcije po cijeni koja ćete oboriti s nogu. Linije su ravne, a LAGAN pećnica, kuhalište i napa savršeno si odgovaraju. Za jednostavno kuhanje i pečenje, i gdje je sve pri ruci. LAGAN pećnica LAGAN kuhalište LAGAN napa ZA KUHINJE TRADICIONALNOG STILA Tradicionalan stil ne znači da i kućanski uređaji moraju biti tradicionalni. GRÄNSLÖS pećnica i mikrovalna pećnica idealne su za kuhinje starinskog stila sa svojom krem bojom, dok istovremeno imaju moderne funkcije koje možeš samo poželjeti. Kombiniraj ih s OTROLIG indukcijskim kuhalištem i uštedi do 40 % električne energije i za pola smanji vrijeme kuhanja. GRÄNSLÖS pećnica, krem VINDRUM napa, krem OTROLIG indukcijsko kuhalište GRÄNSLÖS mikrovalna pećnica, krem

7 07 CRNA I ČELIK ZA UMJETNIČKU KUHINJU Za stilsku kuhinju s modernim funkcijama, odaberi REALISTISK pećnicu od nehrđajućeg čelika koja je usklađena s FRAMTID mikrovalnom pećnicom, BARMHÄRTIG staklenokeramičkim kuhalištem i LUFTIG zidnom napom. Pećnica može kuhati nekoliko jela bez miješanja aroma zahvaljujući vrućem zraku, dok mikrovalna pećnica uključuje funkciju kuhanja na paru za brza i zdrava jela. REALISTISK pećnica, nehrđajući čelik LUFTIG zidna napa, nehrđajući čelik BARMHÄRTIG staklenokeramičko kuhalište, 59, crna FRAMTID mikrovalna pećnica, nehrđajući čelik KUHINJA S KUHANJEM NA PARU, ZA PRAVE GURMANE Sa svojim ravnim linijama i modernim izgledom, KULINARISK pećnice i napa suvremeni su uređaji koji uključuju funkcije poput 100 % čistog kuhanja na paru i funkciju kombinirane pećnice. Dobro se uklapaju s HÖGKLASSIG indukcijskim kuhalištem s fleksibilnim zonama za kuhanje s kojima intenzitet kuhanja podešavaš jednostavnim micanjem tave ili lonca s jedne zone na drugu. KULINARISK pirolitička pećnica, nehrđajući čelik KULINARISK pećnica na paru, nehrđajući čelik HÖGKLASSIG indukcijsko kuhalište, 78, crna KULINARISK zidna napa, nehrđajući čelik/staklo

8 PEĆNICE Naše su pećnice dizajnirane da ispunjavaju sve tvoje kulinarske zahtjeve i potrebe. Imaju mnoštvo pametnih funkcija i dodataka, pa su uvijek spremne pretvoriti svako jelo u gurmansku poslasticu, a pripremu u pravu zabavu. Čak i ako tražiš napredne kulinarske funkcije ili praktičnu funkciju čišćenja, u ponudi imamo pećnicu za tebe. Jednostavno odaberi onu koja najbolje odgovara tvojem načinu kuhanja i ugradi je tamo gdje će ti biti najpraktičnije. Koji god uređaj odabereš, možeš biti siguran/na da će trajati. Naš cjelokupni asortiman ima 5-godišnju garanciju (osim TILLREDA i LAGAN serija).

9 09 Pećnice s gornjim i donjim grijačima jednostavne su i lake za upotrebu, sa svim osnovnim funkcijama koje ti trebaju za kuhanje i pečenje. Konvekcijske pećnice s vrućim zrakom šire toplinu brzo i ravnomjerno, tako možeš kuhati različita jela u isto vrijeme, bez miješanja okusa. Idealno ako voliš kuhati! Pećnice s vrućim zrakom i funkcijom samočišćenja imaju iste funkcije kao i pećnice s vrućim zrakom i jednostavno ih je održavati čistima. Samo pritisni gumb za sagorijevanje masnoće i prljavštine, koje kasnije možeš obrisati krpom. Idealno ako voliš kuhati, ali ne i čistiti! Pećnice s vrućim zrakom i funkcijom kuhanja na paru odlične su ako voliš pripremati zdrave obroke. Kuhanjem na čistu paru očuvaju se okus i hranjive tvari; kombiniranjem pare i vrućeg zraka hrana postaje mekana i sočna iznutra, a hrskava i zapečena izvana.

10 10 GLAVNE ZNAČAJKE Možeš GRILATI meso i povrće, ili dobiti lijepu zapečenu smeđu boju na svojim gratinima, jer ventilator odmah dovodi toplinu do hrane. Funkcija za pečenje KRUHA i PIZZE daje tvojoj hrani zapečeni gornji sloj i hrskavo dno. FUNKCIJA ZA TIJESTO idealna je za pečenje kolačića i pita. FUNKCIJA ZAGRIJAVANJA omogućuje ti zadržati toplinu hrane bez da se prekuha ili zagori. FUNKCIJA BRZOG ZAGRIJAVANJA zagrijava pećnicu u kratkom roku. Lakše je izabrati odgovarajuću postavku za različite recepte i vrstu hrane koristeći PRETHODNO POSTAVLJENE PROGRAME.

11 11 S pomoću 2 seta IZVLAČNIH KLIZAČA, lako ćeš dohvatiti posude s hranom u pećnici. S integriranim TERMOMETROM ZA MESO sa senzorom za temperaturu savršeno ispeci pečenku i druge vrste mesa, baš svaki put. Sve se pećnice, mikrovalne i kombinirane pećnice lako čiste jer su izrađene od nehrđajućeg čelika, koji je tretiran ZAŠTITOM OD OTISAKA PRSTIJU. Ugrađeni SAT modernog izgleda idealan je za pogledavanje na vrijeme dok kuhaš. Integrirana KONROLNA PLOČA NA DODIR jednostavna je za korištenje i čišćenje. EKSTRA VELIKE dimenzije unutrašnjosti s do 5 razina za rešetku za pečenje osiguravaju dovoljno mjesta za svu hranu koju želiš ispeći.

12 12 KAKO ODABRATI PEĆNICU 1. Najprije uzmi u obzir svoje potrebe. Koliko često pripremaš hranu? Koliko hrane? Voliš li više pripremati jednostavna ili složena jela? 2. Koliko velika mora biti tvoja pećnica? Naše pećnice mogu imati iskoristivi obujam od 55 litara do 72 litre. 3. Uzmi u obzir stil tvoje kuhinje tradicionalan ili moderan i odaberi odgovarajuću pećnicu. Ovdje se nalazi pregled različitih vrsti pećnica. Koja od njih ima funkcije koje su tebi najvažnije? PEĆNICE Za više detalja vidi str. 13. LAGAN, bijela. Iskoristivi obujam: 55 l. GÖRLIG, nehrđajući čelik. Iskoristivi obujam: 55 l. PEĆNICE S VRUĆIM ZRAKOM Za više detalja vidi str. 14. REALISTISK, nehrđ. čelik. Iskoristivi obujam: 65 l. TJÄNLIG, nehrđajući čelik, tamnosiva. Iskoristivi obujam: 65 l. RAFFINERAD, nehrđ. čelik. Iskoristivi obujam: 65 l. BEJUBLAD, bijela, tamnosiva. Iskoristivi obujam: 65 l. MIRAKULÖS, nehrđ. čelik. Iskoristivi obujam: 72 l. GRÄNSLÖS, nehrđajući čelik, krem. Iskoristivi obujam: 72 l. PEĆNICE S VRUĆIM ZRAKOM I PIROLITIČKOM FUNKCIJOM ČIŠĆENJA Za više detalja vidi str. 18. REALISTISK, nehrđ. čelik. Iskoristivi obujam: 65 l. RAFFINERAD, nehrđ. čelik. Iskoristivi obujam: 65 l. MIRAKULÖS, nehrđ. čelik. Iskoristivi obujam: 72 l. GRÄNSLÖS, nehrđ. čelik. Iskoristivi obujam: 72 l. KULINARISK, nehrđ. čelik. Iskoristivi obujam: 72 l. PEĆNICE NA PARU Za više detalja vidi str. 22. KULINARISK, nehrđ. čelik. Iskoristivi obujam: 72 l. KULINARISK, nehrđ. čelik. Iskoristivi obujam: 43 l.

13 13 LAGAN OV3 pećnica 998 kn Bijela A GÖRLIG pećnica 1399 kn A Nehrđajući čelik Usklađena mikrovalna pećnica VÄRMA Ova pećnica ima sve osnovne funkcije koje trebaš i jednostavna je za svakodnevno korištenje. Ova pećnica ima sve osnovne funkcije koje su ti potrebne i jednostavna je za svakodnevno korištenje. Čist i jednostavan dizajn savršeno odgovara našim pećnicama od nehrđajućeg čelika. Glavne značajke Ekstra velika Gornji i donji grijač Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom Samočišćenje (pirolitičko) Kuhanje na paru Gril funkcija Funkcija za pečenje kruha i pizze Funkcija za tijesto Funkcija zagrijavanja Funkcija brzog zagrijavanja Prethodno postavljeni programi Sat Izvlačni klizači Termometar za meso Zaštita od otisaka prstiju Digitalni zaslon Kontrolna ploča na dodir Sigurnosna zaštita za djecu Priloženi dodaci 1 pladanj za pečenje 1 rešetka Iskoristivi obujam: 55 litara Š59,4 D56 V58,9 cm Glavne značajke Ekstra velika Gornji i donji grijač Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom Samočišćenje (pirolitičko) Kuhanje na paru Gril funkcija Funkcija za pečenje kruha i pizze Funkcija za tijesto Funkcija zagrijavanja Funkcija brzog zagrijavanja Prethodno postavljeni programi Sat Izvlačni klizači Termometar za meso Zaštita od otisaka prstiju Digitalni zaslon Kontrolna ploča na dodir Sigurnosna zaštita za djecu Priloženi dodaci 1 emajlirani pladanj za pečenje 1 rešetka Iskoristivi obujam: 55 litara Š59,4 D56 V58,9 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

14 14 REALISTISK A pećnica s vrućim zrakom 1998 kn Nehrđajući čelik TJÄNLIG A pećnica s vrućim zrakom 1998 kn Nehrđajući čelik Usklađena mikrovalna pećnica FRAMTID Usklađena mikrovalna pećnica HUSHÅLLA Ova pećnica ima sve osnovne funkcije koje trebaš i jednostavna je za svakodnevno korištenje. Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom ravnomjerno raspoređuje toplinu omogućavajući pripremu više jela odjednom. Pećnica tradicionalnog izgleda sa svim modernim pogodnostima ima sve potrebno za svakodnevnu pripremu hrane. Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom ravnomjerno i brzo raspoređuje zrak omogućavajući pripremu više jela odjednom. Glavne značajke Ekstra velika Gornji i donji grijači Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom Samočišćenje (pirolitičko) Kuhanje na paru Gril funkcija Funkcija za pečenje kruha i pizze Funkcija za tijesto Funkcija zagrijavanja Funkcija brzog zagrijavanja Prethodno postavljeni programi Sat Izvlačni klizači Termometar za meso Zaštita od otisaka prstiju Digitalni zaslon Kontrolna ploča na dodir Sigurnosna zaštita za djecu Glavne značajke Ekstra velika Gornji i donji grijači Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom Samočišćenje (pirolitičko) Kuhanje na paru Gril funkcija Funkcija za pečenje kruha i pizze Funkcija za tijesto Funkcija zagrijavanja Funkcija brzog zagrijavanja Prethodno postavljeni programi Sat Izvlačni klizači Termometar za meso Zaštita od otisaka prstiju Digitalni zaslon Kontrolna ploča na dodir Sigurnosna zaštita za djecu Priloženi dodaci 1 emajlirani pladanj za pečenje 1 rešetka Priloženi dodaci 1 emajlirani pladanj za pečenje 1 rešetka Vodilice koje se mogu izvaditi Iskoristivi obujam: 65 litara Š59,4 D56 V58,9 cm Iskoristivi obujam: 65 litara Š59,5 D56,4 V59,5 cm

15 15 TJÄNLIG A pećnica s vrućim zrakom 1998 kn Tamnosiva RAFFINERAD A + pećnica s vrućim zrakom 2998 kn Nehrđajući čelik Usklađena mikrovalna pećnica RAFFINERAD Pećnica tradicionalnog izgleda sa svim modernim pogodnostima ima sve potrebno za svakodnevnu pripremu hrane. Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom ravnomjerno i brzo raspoređuje zrak omogućavajući pripremu više jela odjednom. Pregršt pametnih funkcija i pročišćeni dizajn. Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom ravnomjerno i brzo raspoređuje zrak omogućavajući pripremu više jela odjednom. Savršeno je usklađena s RAFFINERAD mikrovalnom pećnicom. Glavne značajke Ekstra velika Gornji i donji grijači Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom Samočišćenje (pirolitičko) Kuhanje na paru Gril funkcija Funkcija za pečenje kruha i pizze Funkcija za tijesto Funkcija zagrijavanja Funkcija brzog zagrijavanja Prethodno postavljeni programi Sat Izvlačni klizači Termometar za meso Digitalni zaslon Digitalni zaslon Kontrolna ploča na dodir Sigurnosna zaštita za djecu Glavne značajke Ekstra velika Gornji i donji grijači Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom Samočišćenje (pirolitičko) Kuhanje na paru Gril funkcija Funkcija za pečenje kruha i pizze Funkcija za tijesto Funkcija zagrijavanja Funkcija brzog zagrijavanja Prethodno postavljeni programi Sat Izvlačni klizači Termometar za meso Zaštita od otisaka prstiju Digitalni zaslon Kontrolna ploča na dodir Sigurnosna zaštita za djecu Priloženi dodaci 1 emajlirani pladanj za pečenje 1 rešetka Vodilice koje se mogu izvaditi Priloženi dodaci 2 seta izvlačnih klizača 1 emajlirani pladanj za pečenje 1 emajlirana gril rešetka 1 rešetka Vodilice koje se mogu izvaditi Iskoristivi obujam: 65 litara Š59,5 D56,4 V59,5 cm Iskoristivi obujam: 65 litara Š59,5 D56,4 V59,5 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

16 16 BEJUBLAD pećnica s vrućim zrakom 3998 kn Bijelo staklo BEJUBLAD + + A A pećnica s vrućim zrakom 3998 kn Tamnosivo staklo Usklađena mikrovalna pećnica BEJUBLAD bijelo staklo Usklađena mikrovalna pećnica BEJUBLAD tamnosivo staklo Pregršt pametnih funkcija i pročišćeni dizajn. Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom ravnomjerno i brzo raspoređuje zrak omogućavajući pripremu više jela odjednom. Savršeno je usklađena s BEJUBLAD kuhalištem i mikrovalnom pećnicom. Pregršt pametnih funkcija i pročišćeni dizajn. Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom ravnomjerno i brzo raspoređuje zrak omogućavajući pripremu više jela odjednom. Savršeno je usklađena s BEJUBLAD mikrovalnom pećnicom. Glavne značajke Ekstra velika Gornji i donji grijači Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom Samočišćenje (pirolitičko) Kuhanje na paru Gril funkcija Funkcija za pečenje kruha i pizze Funkcija za tijesto Funkcija zagrijavanja Funkcija brzog zagrijavanja Prethodno postavljeni programi Sat Izvlačni klizači Termometar za meso Zaštita od otisaka prstiju Digitalni zaslon Kontrolna ploča na dodir Sigurnosna zaštita za djecu Glavne značajke Ekstra velika Gornji i donji grijači Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom Samočišćenje (pirolitičko) Kuhanje na paru Gril funkcija Funkcija za pečenje kruha i pizze Funkcija za tijesto Funkcija zagrijavanja Funkcija brzog zagrijavanja Prethodno postavljeni programi Sat Izvlačni klizači Termometar za meso Zaštita od otisaka prstiju Digitalni zaslon Kontrolna ploča na dodir Sigurnosna zaštita za djecu Priloženi dodaci 2 seta izvlačnih klizača 1 emajlirani pladanj za pečenje 1 emajlirana gril rešetka 1 rešetka Vodilice koje se mogu izvaditi Priloženi dodaci 2 seta izvlačnih klizača 1 emajlirani pladanj za pečenje 1 emajlirana gril rešetka 1 rešetka Vodilice koje se mogu izvaditi Iskoristivi obujam: 65 litara Š59,5 D56,4 V59,5 cm Iskoristivi obujam: 65 litara Š59,5 D56,4 V59,5 cm

17 17 MIRAKULÖS pećnica s vrućim zrakom 3998 kn Nehrđajući čelik GRÄNSLÖS + + A A pećnica s vrućim zrakom 3998 kn Nehrđajući čelik Usklađena mikrovalna pećnica MIRAKULÖS Usklađena mikrovalna pećnica GRÄNSLÖS nehrđajući čelik Pregršt prostora za pripremu hrane za blagdane i mnogo pametnih funkcija uključujući konvekcijsku pećnicu s vrućim zrakom, koja omogućava pripremu više jela odjednom. Savršeno je usklađena s MIRAKULÖS mikrovalnom pećnicom. Pećnica tradicionalnog izgleda sa svim potrebnim modernim pogodnostima. Pregršt prostora i konvekcijska pećnica s vrućim zrakom koja omogućava pripremu više jela odjednom. Savršeno je usklađena s GRÄNSLÖS mikrovalnom pećnicom. Glavne značajke Ekstra velika Gornji i donji grijači Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom Samočišćenje (pirolitičko) Kuhanje na paru Gril funkcija Funkcija za pečenje kruha i pizze Funkcija za tijesto Funkcija zagrijavanja Funkcija brzog zagrijavanja Prethodno postavljeni programi Sat Izvlačni klizači Termometar za meso Zaštita od otisaka prstiju Digitalni zaslon Kontrolna ploča na dodir Sigurnosna zaštita za djecu Glavne značajke Ekstra velika Gornji i donji grijači Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom Samočišćenje (pirolitičko) Kuhanje na paru Gril funkcija Funkcija za pečenje kruha i pizze Funkcija za tijesto Funkcija zagrijavanja Funkcija brzog zagrijavanja Prethodno postavljeni programi Sat Izvlačni klizači Termometar za meso Zaštita od otisaka prstiju Digitalni zaslon Kontrolna ploča na dodir Sigurnosna zaštita za djecu Priloženi dodaci 2 seta izvlačnih klizača 1 emajlirani pladanj za pečenje 1 emajlirana gril rešetka 1 rešetka Vodilice koje se mogu izvaditi Priloženi dodaci 2 seta izvlačnih klizača 1 emajlirani pladanj za pečenje 1 emajlirana gril rešetka 1 rešetka Vodilice koje se mogu izvaditi Iskoristivi obujam: 72 litre Š59,4 D56,7 V58,9 cm Iskoristivi obujam: 72 litre Š59,4 D56,7 V58,9 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

18 18 GRÄNSLÖS + A pećnica s vrućim zrakom 3998 kn Krem REALISTISK A pećnica s vrućim zrakom i pirolitičkom funkcijom 2998 kn Nehrđajući čelik Usklađena mikrovalna pećnica GRÄNSLÖS krem Usklađena mikrovalna pećnica FRAMTID Pećnica tradicionalnog izgleda sa svim potrebnim modernim pogodnostima. Pregršt prostora i konvekcijska pećnica s vrućim zrakom koja omogućava pripremu više jela odjednom. Savršeno je usklađena s GRÄNSLÖS mikrovalnom pećnicom. Glavne značajke Ekstra velika Gornji i donji grijači Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom Samočišćenje (pirolitičko) Kuhanje na paru Gril funkcija Funkcija za pečenje kruha i pizze Funkcija za tijesto Funkcija zagrijavanja Funkcija brzog zagrijavanja Prethodno postavljeni programi Sat Izvlačni klizači Termometar za meso Zaštita od otisaka prstiju Digitalni zaslon Kontrolna ploča na dodir Sigurnosna zaštita za djecu Ova pećnica ima sve osnovne funkcije koje trebaš i jednostavno se koristi. Ima funkciju samočišćenja i konvekcijsku pećnicu s vrućim zrakom koja omogućava pripremu više jela odjednom. Savršeno je usklađena s FRAMTID mikrovalnom pećnicom. Glavne značajke Ekstra velika Gornji i donji grijači Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom Samočišćenje (pirolitičko) Kuhanje na paru Gril funkcija Funkcija za pečenje kruha i pizze Funkcija za tijesto Funkcija zagrijavanja Funkcija brzog zagrijavanja Prethodno postavljeni programi Sat Izvlačni klizači Termometar za meso Zaštita od otisaka prstiju Digitalni zaslon Kontrolna ploča na dodir Sigurnosna zaštita za djecu Priloženi dodaci 2 seta izvlačnih klizača 1 emajlirani pladanj za pečenje 1 emajlirana gril rešetka 1 rešetka Vodilice koje se mogu izvaditi Priloženi dodaci 1 emajlirani pladanj za pečenje 1 emajlirana gril rešetka 2 rešetke Vodilice koje se mogu izvaditi Iskoristivi obujam: 72 litre Š59,4 D56,7 V58,9 cm Iskoristivi obujam: 65 litara Š59,5 D56,4 V59,5 cm

19 19 RAFFINERAD A + pećnica s vrućim zrakom i pirolitičkom funkcijom 3998 kn Nehrđajući čelik Usklađena mikrovalna pećnica RAFFINERAD Ova pećnica s funkcijom samočišćenja prepuna je rješenja, idealnih za pripremu različitih jela. Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom omogućava pripremu više jela odjednom. Savršeno je usklađena s RAFFINERAD mikrovalnom pećnicom. Glavne značajke Ekstra velika Gornji i donji grijači Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom Samočišćenje (pirolitičko) Kuhanje na paru Gril funkcija Funkcija za pečenje kruha i pizze Funkcija za tijesto Funkcija zagrijavanja Funkcija brzog zagrijavanja Prethodno postavljeni programi Sat Izvlačni klizači Termometar za meso Zaštita od otisaka prstiju Digitalni zaslon Kontrolna ploča na dodir Sigurnosna zaštita za djecu Priloženi dodaci 1 emajlirani pladanj za pečenje 1 emajlirana gril rešetka 2 rešetke Vodilice koje se mogu izvaditi Iskoristivi obujam: 65 litara Š59,4 D56,7 V58,9 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

20 20 MIRAKULÖS + A + pećnica s vrućim zrakom i pirolitičkom funkcijom 4669 kn Nehrđajući čelik GRÄNSLÖS A pećnica s vrućim zrakom i pirolitičkom funkcijom 4669 kn Nehrđajući čelik Usklađena mikrovalna pećnica MIRAKULÖS Usklađena kombinirana mikrovalna pećnica GRÄNSLÖS nehrđajući čelik Pregršt prostora i funkcija. Ima funkciju samočišćenja i konvekcijsku pećnicu s vrućim zrakom koja omogućava pripremu više jela odjednom. Savršeno je usklađena s MIRAKULÖS mikrovalnom pećnicom. Pećnica tradicionalnog izgleda s modernim funkcijama. Ima funkciju samočišćenja i konvekcijsku pećnicu s vrućim zrakom za pripremu više jela. Savršeno je usklađena s GRÄNSLÖS mikrovalnom pećnicom. Glavne značajke Ekstra velika Gornji i donji grijači Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom Samočišćenje (pirolitičko) Kuhanje na paru Gril funkcija Funkcija za pečenje kruha i pizze Funkcija za tijesto Funkcija zagrijavanja Funkcija brzog zagrijavanja Prethodno postavljeni programi Sat Izvlačni klizači Termometar za meso Zaštita od otisaka prstiju Digitalni zaslon Kontrolna ploča na dodir Sigurnosna zaštita za djecu Glavne značajke Ekstra velika Gornji i donji grijači Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom Samočišćenje (pirolitičko) Kuhanje na paru Gril funkcija Funkcija za pečenje kruha i pizze Funkcija za tijesto Funkcija zagrijavanja Funkcija brzog zagrijavanja Prethodno postavljeni programi Sat Izvlačni klizači Termometar za meso Zaštita od otisaka prstiju Digitalni zaslon Kontrolna ploča na dodir Sigurnosna zaštita za djecu Priloženi dodaci 2 seta izvlačnih klizača 1 emajlirani pladanj za pečenje 1 emajlirana gril rešetka 2 rešetke Vodilice koje se mogu izvaditi Priloženi dodaci 2 seta izvlačnih klizača 1 emajlirani pladanj za pečenje 1 emajlirana gril rešetka 2 rešetke Vodilice koje se mogu izvaditi Iskoristivi obujam: 72 litre Š59,4 D56,7 V58,9 cm Iskoristivi obujam: 72 litre Š59,4 D56,7 V58,9 cm

21 21 KULINARISK A + pećnica s vrućim zrakom i pirolitičkom funkcijom 4998 kn Nehrđajući čelik Velika unutrašnjost i pregršt opcija. Peče, grila i kuha više jela odjednom jednostavnim korištenjem kontrolne ploče na dodir. Savršeno je usklađena s ostalim KULINARISK kućanskim uređajima. Glavne značajke Ekstra velika Gornji i donji grijači Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom Samočišćenje (pirolitičko) Kuhanje na paru Gril funkcija Funkcija za pečenje kruha i pizze Funkcija za tijesto Funkcija zagrijavanja Funkcija brzog zagrijavanja Prethodno postavljeni programi Sat Izvlačni klizači Termometar za meso Zaštita od otisaka prstiju Digitalni zaslon Kontrolna ploča na dodir Sigurnosna zaštita za djecu Priloženi dodaci 2 seta izvlačnih klizača 1 emajlirani pladanj za pečenje 1 emajlirana gril rešetka 2 rešetke Vodilice koje se mogu izvaditi Iskoristivi obujam: 72 litre Š59,4 D56,7 V58,9 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

22 22 KULINARISK A + pećnica s vrućim zrakom i kuhanjem na paru 4998 kn Nehrđajući čelik KULINARISK pećnica na paru 4998 kn A Nehrđajući čelik Ova pećnica ima veliku unutrašnjost i ne nedostaje joj opcija. Funkcija kuhanja na paru čini hranu ukusnom i sočnom, zadržavajući sve hranjive tvari. Savršeno je usklađena s ostalim KULINARISK kućanskim uređajima. Glavne značajke Ekstra velika Gornji i donji grijači Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom Samočišćenje (pirolitičko) Kuhanje na paru Gril funkcija Funkcija za pečenje kruha i pizze Funkcija za tijesto Funkcija zagrijavanja Funkcija brzog zagrijavanja Prethodno postavljeni programi Sat Izvlačni klizači Termometar za meso Zaštita od otisaka prstiju Digitalni zaslon Kontrolna ploča na dodir Sigurnosna zaštita za djecu Priloženi dodaci 2 seta izvlačnih klizača 1 emajlirani pladanj za pečenje 1 emajlirana gril rešetka 2 rešetke Vodilice koje se mogu izvaditi Iskoristivi obujam: 72 litre Š59,4 D56,7 V58,9 cm Manja pećnica s brojnim funkcijama čini hranu zdravijom i ukusnijom. Možeš kuhati s čistom parom kako bi se očuvale hranjive tvari i dobila dobra hrskavost izvana i sočnost iznutra. Glavne značajke Ekstra velika Gornji i donji grijači Konvekcijska pećnica s vrućim zrakom Samočišćenje (pirolitičko) Kuhanje na paru Gril funkcija Funkcija za pečenje kruha i pizze Funkcija za tijesto Funkcija zagrijavanja Funkcija brzog zagrijavanja Prethodno postavljeni programi Sat Izvlačni klizači Termometar za meso Zaštita od otisaka prstiju Digitalni zaslon Kontrolna ploča na dodir Sigurnosna zaštita za djecu Priloženi dodaci 2 seta izvlačnih klizača 1 emajlirani pladanj za pečenje 1 emajlirana gril rešetka 2 rešetke Vodilice koje se mogu izvaditi Iskoristivi obujam: 43 litre Š59,4 D56,7 V58,9 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

23 Kuhanjem na paru hrana zadržava okus i hranjive tvari te ostaje sočna i ukusna.

24 MIKROVALNE PEĆNICE Kad zbog svog načina života trebaš brzinu, mikrovalne i kombinirane mikrovalne pećnice idealan su izbor. Brze su, učinkovito koriste energiju i odlične su za podgrijavanje ili odmrzavanje hrane. Modernom tehnologijom razvili smo modele na koje se možeš u potpunosti osloniti za ispunjavanje svojih potreba kuhanja i pečenja. Postavi je pokraj odgovarajuće pećnice izgledat će odlično i istovremeno ti pružiti fleksibilnost u kuhanju. Koji god uređaj odabereš, možeš biti siguran/na da će trajati. Naš cjelokupni asortiman ima 5-godišnju garanciju (osim TILLREDA i LAGAN serija).

25 25 POSTAVLJENA ZA PAMETAN RAD Postavljanjem ugradbene mikrovalne pećnice u visoki ili zidni element pametno se iskorištava prostor, ali i stvara ergonomski i neometan kuhinjski raspored koji će odgovarati baš tebi. MIKROVALNA ILI KOMBINIRANA MIKROVALNA PEĆNICA mogu biti savršen izbor za one koji vole raznolikost u pripremi hrane, no ne žele dvije standardne pećnice. Možeš ih koristiti za podgrijavanje ili odmrzavanje hrane i na njih se u potpunosti osloniti kada je riječ o grilu i pečenju.

26 26 KAKO ODABRATI MIKROVALNU I KOMBINIRANU MIKROVALNU PEĆNICU 1. Uzmi u obzir kuhinjski raspored i prostor koji imaš na raspolaganju. Odaberi funkcije i značajke koje odgovaraju tvojim potrebama. Uzmi u obzir stil svoje kuhinje i drugih uređaja. Možeš odabrati pećnicu koja im savršeno odgovara. MIKROVALNE PEĆNICE Glavne značajke Funkcija brzog početka rada Automatsko odmrzavanje Set za kuhanje na pari Unutrašnjost od 20 litara Može se ugraditi u zidni ili visoki element VÄRMA Funkcija brzog početka rada FRAMTID HUSHÅLLA 3D tehnologija za ravnomjernu raspodjelu topline Set za kuhanje na pari Unutrašnjost od 20 litara Može se ugraditi u zidni ili visoki element Funkcija brzog početka rada BEJUBLAD RAFFINERAD Automatsko odmrzavanje 3D tehnologija za ravnomjernu raspodjelu topline Gril Pladanj za hrskavo pečenje Unutrašnjost od 31 litre Može se ugraditi u visoki i podni element Gril GRÄNSLÖS MIRAKULÖS Automatsko odmrzavanje Funkcija brzog početka rada Unutrašnjost od 46 litara Može se ugraditi u visoki i podni element KOMBINIRANE MIKROVALNE PEĆNICE Glavne značajke Pećnica s vrućim zrakom i mikrovalna pećnica 3D tehnologija za ravnomjernu raspodjelu topline Gril Automatsko odmrzavanje Funkcija brzog početka rada Unutrašnjost od 43 litre Može se ugraditi u visoki i podni element RAFFINERAD Pećnica s vrućim zrakom i mikrovalna pećnica Gril Funkcija brzog početka rada Funkcija za pečenje kruha i pizze Unutrašnjost od 43 litre Može se ugraditi u visoki i podni element GRÄNSLÖS

27 27 VÄRMA FRAMTID mikrovalna pećnica mikrovalna pećnica 1199 kn 1949 kn Nehrđajući čelik Nehrđajući čelik Funkcija automatskog odmrzavanja za 4 kategorije hrane: kruh, riba/morski plodovi, meso i perad. Za zdrav i brz obrok možeš iskoristiti priloženi set za kuhanje na paru i pripremiti različite vrste povrća, ribe i morskih plodova. Funkcija brzog početka rada za brzo zagrijavanje maksimalnom snagom. Funkcija automatskog odmrzavanja za 4 kategorije hrane (kruh, riba/ morski plodovi, meso, perad). Set za kuhanje na paru za različite vrste hrane. Lako čišćenje jer je površina od nehrđajućeg čelika tretirana zaštitom od otisaka prstiju. Jednostavno se instalira na praktičnu visinu u zidni ili visoki element. Priloženi dodaci: 1 set za kuhanje na paru. 1 stakleni pladanj. Snaga mikrovalova: 700 W. 6 razina snage: 90, 160, 350, 500, 600, 700. Iskoristivi obujam: 20 litara. Elektronički zaslon s preciznim podacima. Rotirajući pladanj Ø 27 cm. Napon: 230 V. Minimalna jakost struje: 10 A. Š59,5 x D35,5 x V34,7 cm Funkcija brzog početka rada za brzo zagrijavanje maksimalnom snagom. Set za kuhanje na paru za različite vrste hrane. 3D tehnologija toplinu raspoređuje brže i ravnomjernije. Lako čišćenje jer je površina od nehrđajućeg čelika tretirana zaštitom od otisaka prstiju. Bez ručki; s otvaranjem na pritisak stvara se ujednačen izgled. Jednostavno se instalira na praktičnu visinu u zidni ili visoki element. Priloženi dodaci: 1 set za kuhanje na paru. 1 stakleni pladanj. Snaga mikrovalova: 750 W. 4 razine snage: 160, 350, 500, 750 Iskoristivi obujam: 22 litre. Elektronički zaslon s preciznim podacima. Rotirajući pladanj Ø 25 cm. Napon: 230 V. Minimalna jakost struje: 10 A Š59,5 x D32 x V34,7 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

28 28 HUSHÅLLA BEJUBLAD mikrovalna pećnica mikrovalna pećnica 1998 kn 3998 kn Nehrđajući čelik Tamnosiva Toplina se raspoređuje brže i ravnomjernije zahvaljujući 3D tehnologiji. S funkcijom za hrskavo pečenje možeš ispeći biskvitnu tortu za 7 minuta ili pitu s hrskavim dnom za 12 minuta. Funkcija brzog početka rada za brzo zagrijavanje maksimalnom snagom. Set za kuhanje na pari za različite vrste hrane. 3D tehnologija toplinu raspoređuje brže i ravnomjernije. Lako čišćenje jer je površina od nehrđajućeg čelika tretirana zaštitom od otisaka prstiju. Bez ručki; s otvaranjem na pritisak stvara se ujednačen izgled. Jednostavno se instalira na praktičnu visinu u zidni ili visoki element. Funkcija brzog početka rada za brzo zagrijavanje maksimalnom snagom. Funkcija za hrskavo pečenje biskvitne torte za 7 minuta ili pite s hrskavim dnom za 12 minuta. Funkcija automatskog odmrzavanja za 5 kategorija hrane (kruh, riba/ morski plodovi, meso, povrće i perad). Gril se brzo zagrije pa se može brzo ispeći gratin lijepe boje. 3D tehnologija toplinu raspoređuje brže i ravnomjernije. Izdržljiva unutrašnjost od nehrđajućeg čelika. Jednostavno se instalira na praktičnu visinu u podni ili visoki element. Priloženi dodaci: 1 set za kuhanje na paru. 1 stakleni pladanj. Priloženi dodaci: 1 pladanj za hrskavo pečenje s ručkom koja se može skinuti. 1 stakleni pladanj. Snaga mikrovalova: 750 W. 4 razine snage: 160, 350, 500, 750. Iskoristivi obujam: 22 litre. Rotirajući pladanj Ø 25 cm. Napon: 230 V. Minimalna jakost struje: 10 A Š59,5 x D32 x V34,7 cm Snaga mikrovalova: 1000 W. Gril: 800 W. 7 razina snage: 90, 160, 350, 500, 650, 800, Iskoristivi obujam: 31 litra. Rotirajući pladanj Ø 32,5 cm. Napon: 230 V. Minimalna jakost struje: 10 A Š59,5 D46,8 V39,7 cm

29 29 BEJUBLAD RAFFINERAD mikrovalna pećnica mikrovalna pećnica 3998 kn 3998 kn Bijela Nehrđajući čelik Funkcija automatskog odmrzavanja za 5 kategorija hrane (kruh, riba/morski plodovi, meso, povrće i perad). Gril se brzo zagrije na visoku temperaturu pa možeš, primjerice, brzo ispeći gratine, meso i povrće zlatno smeđe boje. Funkcija brzog početka rada za brzo zagrijavanje maksimalnom snagom. Funkcija za hrskavo pečenje biskvitne torte za 7 minuta ili pite s hrskavim dnom za 12 minuta. Funkcija automatskog odmrzavanja za 5 kategorija hrane (kruh, riba/ morski plodovi, meso, povrće i perad). Gril se brzo zagrije pa se može brzo ispeći gratin lijepe boje. 3D tehnologija toplinu raspoređuje brže i ravnomjernije. Izdržljiva unutrašnjost od nehrđajućeg čelika. Jednostavno se instalira na praktičnu visinu u podni ili visoki element. Priloženi dodaci: 1 pladanj za hrskavo pečenje s ručkom koja se može skinuti. 1 stakleni pladanj. Snaga mikrovalova: 1000 W. Gril: 800 W. 7 razina snage: 90, 160, 350, 500, 650, 800, Iskoristivi obujam: 31 litra. Rotirajući pladanj Ø 32,5 cm. Napon: 230 V. Minimalna jakost struje: 10 A Š59,5 D46,8 V39,7 cm Funkcija brzog početka rada za brzo zagrijavanje maksimalnom snagom. Funkcija za hrskavo pečenje biskvitne torte za 7 minuta ili pite s hrskavim dnom za 12 minuta. Funkcija automatskog odmrzavanja za 5 kategorija hrane (kruh, riba/ morski plodovi, meso, povrće i perad). Gril se brzo zagrije pa se može brzo ispeći gratin lijepe boje. 3D tehnologija toplinu raspoređuje brže i ravnomjernije. Izdržljiva unutrašnjost od nehrđajućeg čelika. Lako čišćenje jer je površina od nehrđajućeg čelika tretirana zaštitom od otisaka prstiju. Jednostavno se instalira na praktičnu visinu u podni ili visoki element. Priloženi dodaci: 1 pladanj za hrskavo pečenje s ručkom koja se može skinuti. 1 stakleni pladanj. 1 gril rešetka. Snaga mikrovalova: 1000 W. Gril: 800 W. 7 razina snage: 90, 160, 350, 500, 650, 800, Iskoristivi obujam: 31 litra. Rotirajući pladanj Ø 32,5 cm. Napon: 230 V. Minimalna jakost struje: 10 A Š59,5 D46,8 V39,7 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

30 30 Savršen izbor za tvoje potrebe kuhanja. GRÄNSLÖS mikrovalna pećnica 3998 kn Nehrđajući čelik Lako se čisti jer je površina od nehrđajućeg čelika tretirana zaštitom od otisaka prstiju. Gril se brzo zagrije pa se može brzo ispeći gratin lijepe boje. Velika i izdržljiva unutrašnjost od nehrđajućeg čelika. Lako čišćenje jer je površina od nehrđajućeg čelika tretirana zaštitom od otisaka prstiju. Jednostavno se instalira na praktičnu visinu u podni ili visoki element. Priloženi dodaci: 1 rešetka. Snaga mikrovalova: 1000 W. Gril: 1900 W. 10 razina snage. Iskoristivi obujam: 46 litara. Minimalna jakost struje: 16 A Š59,4 D56,7 V45,5 cm

31 31 GRÄNSLÖS MIRAKULÖS mikrovalna pećnica mikrovalna pećnica 3998 kn 3998 kn Nehrđajući čelik Krem Gril se brže i efikasnije zagrijava na visoku temperaturu pa možeš brzo ispeći meso i povrće. Ekstra velika i izdržljiva emajlirana unutrašnjost s dovoljno prostora za hranu koju želiš ispeći. Gril se brzo zagrije pa se može brzo ispeći gratin lijepe boje. Velika i izdržljiva unutrašnjost od nehrđajućeg čelika. Jednostavno se instalira na praktičnu visinu u podni ili visoki element. Priloženi dodaci: 1 rešetka. Gril se brzo zagrije pa se može brzo ispeći gratin lijepe boje. Velika i izdržljiva unutrašnjost od nehrđajućeg čelika. Lako čišćenje jer je površina od nehrđajućeg čelika tretirana zaštitom od otisaka prstiju. Jednostavno se instalira na praktičnu visinu u podni ili visoki element. Priloženi dodaci: 1 rešetka. Snaga mikrovalova: 1000 W. Gril: 1900 W. 10 razina snage. Iskoristivi obujam: 46 litara. Minimalna jakost struje: 16 A Š59,4 D56,7 V45,5 cm Snaga mikrovalova: 1000 W. Gril: 1900 W. 10 razina snage. Iskoristivi obujam: 46 litara. Minimalna jakost struje: 16 A Š59,4 D56,7 V45,5 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

32 32 RAFFINERAD kombinirana mikrovalna pećnica s vrućim zrakom GRÄNSLÖS 4998 kn 4699 kn Nehrđajući čelik Nehrđajući čelik kombinirana mikrovalna pećnica s vrućim zrakom Funkcija automatskog odmrzavanja za 5 kategorija hrane: kruh, riba/morski plodovi, meso, povrće i perad. Pećnica s vrućim zrakom i mikrovalna pećnica u jednom omogućava ti kombiniranje funkcija za izvrsno pečenje i kuhanje u vremenu koje je inače potrebno za pečenje u mikrovalnoj pećnici. Funkcija automatskog odmrzavanja za 5 kategorija hrane: kruh, riba/ morski plodovi, meso, povrće i perad. Funkcija grila za brzo podgrijavanje i pečenje gratina zlatno smeđe boje. 3D tehnologija toplinu raspoređuje brže i ravnomjernije. Funkcija brzog početka rada za brzo zagrijavanje maksimalnom snagom. Velika i izdržljiva unutrašnjost od nehrđajućeg čelika. Lako čišćenje jer je površina od nehrđajućeg čelika tretirana zaštitom od otisaka prstiju. Jednostavno se instalira na praktičnu visinu u visoki ili podni element. Priloženi dodaci: 1 rešetka. 1 stakleni pladanj. 1 pladanj za pečenje. Snaga mikrovalova: 900 W. Gril: 1900 W. 7 razina snage: 90, 160, 350, 500, 650, 750, 900. Iskoristivi obujam: 43 litre. Rotirajući pladanj Ø 36 cm. Napon: 230 V. Minimalna jakost struje: 16 A Š59,5 D54,5 V45,5 cm Pećnica s vrućim zrakom i mikrovalna pećnica u jednom omogućava ti kombiniranje funkcija za izvrsno pečenje i kuhanje u vremenu koje je inače potrebno za pečenje u mikrovalnoj pećnici. Pećnica s vrućim zrakom i mikrovalna pećnica u jednom omogućava ti kombiniranje funkcija za izvrsno pečenje i kuhanje u vremenu koje je inače potrebno za pečenje u mikrovalnoj pećnici. 3 funkcije grila za jednostavno i praktično kuhanje mesa i povrća. Funkcija za pečenje kruha i pizze daje hrani zapečeni gornji sloj i hrskavo dno. Gornji i donji grijači idealni za hrskavo ili sporo pečenje. Velika i izdržljiva unutrašnjost od nehrđajućeg čelika. Lako čišćenje jer je površina od nehrđajućeg čelika tretirana zaštitom od otisaka prstiju. Jednostavno se instalira na praktičnu visinu u visoki ili podni element. Priloženi dodaci: 1 rešetka. 1 pladanj za pečenje. Snaga mikrovalova: 1000 W. Gril: 1600 W. 10 razina snage. Iskoristivi obujam: 43 litre. Minimalna jakost stuje: 16 A Š59,5 D54,5 V45,5 cm

33 33 GRÄNSLÖS kombinirana mikrovalna pećnica s vrućim zrakom 4699 kn Krem Unutrašnjost velikih dimenzija s puno prostora za brzo zagrijavanje ili pripremu obiteljskog objeda. Pećnica s vrućim zrakom i mikrovalna pećnica u jednom omogućava ti kombiniranje funkcija za izvrsno pečenje i kuhanje u vremenu koje je inače potrebno za pečenje u mikrovalnoj pećnici. 3 funkcije grila za jednostavno i praktično kuhanje mesa i povrća. Funkcija za pečenje kruha i pizze daje hrani zapečeni gornji sloj i hrskavo dno. Gornji i donji grijači idealni za hrskavo ili sporo pečenje. Velika i izdržljiva unutrašnjost od nehrđajućeg čelika. Jednostavno se instalira na praktičnu visinu u visoki ili podni element. Priloženi dodaci: 1 rešetka. 1 pladanj za pečenje. Snaga mikrovalova: 1000 W. Gril: 1600 W. 10 razina snage. Iskoristivi obujam: 43 litre. Minimalna jakost struje: 16 A Š59,5 D54,5 V45,5 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

34 KUHALIŠTA Kako bismo pretvorili svakodnevno kuhanje u užitak, stvorili smo veliku ponudu kuhališta koja će zagrijati srca svih kuhara. Indukcijska su kuhališta brza i precizna, a na plinskim i keramičkim se kuhalištima mogu koristiti sve vrste lonaca i tava. Svako kuhalište ima posebne značajke koje će odgovarati tvom stilu kuhanja. Koji god uređaj odabereš, možeš biti siguran/na da će trajati. Naš cjelokupni asortiman ima 5-godišnju garanciju (osim TILLREDA i LAGAN serija).

35 35 INDUKCIJSKA kuhališta 50 % su brža i 40 % energetski učinkovitija od standardnih. Samo jednim dodirom u trenutku možeš odabrati željene značajke i regulirati toplinu. STAKLENOKERAMIČKA kuhališta praktična su i lako se upotrebljavaju. Neki modeli imaju podesive zone za kuhanje pa se mogu prilagoditi veličini i obliku tvojih posuda. PLINSKA kuhališta nisu samo savršen odabir za ambiciozne kuhare; pružaju i brzu kontrolu topline potrebnu za pečenje i prženje. DOMINO kuhališta lako se kombiniraju s ostalim kuhalištima. Izvrsna su za male kuhinje gdje nema dovoljno mjesta za kuhalište pune veličine.

36 36 KAKO ODABRATI INDUKCIJSKO KUHALIŠTE 1. Najprije uzmi u obzir svoje potrebe i prostor koji imaš na raspolaganju. 2. Razmisli o tome koje značajke i funkcije želiš. Što ti je važnije: snaga, učinkovitost i fleksibilnost ili jednostavnost upotrebe? 3. Želiš li ga kombinirati s drugim vrstama kuhališta? Glavne značajke Odgovarajuće posuđe Kontrolna ploča na dodir i pritisak TILLREDA ANNONS Pojedinačni tajmer Funkcija pauze i ponovnog pokretanja Automatsko gašenje Sigurnosna zaštita za djecu Kontrolna ploča na dodir i pritisak TREVLIG OUMBÄRLIG Automatsko gašenje Sigurnosna zaštita za djecu Kontrolna ploča na dodir i klizanje FOLKLIG OUMBÄRLIG Pojedinačni tajmeri 2 zone za kuhanje s booster funkcijom Upravljanje jačinom Automatsko gašenje Sigurnosna zaštita za djecu Kontrolna ploča na dodir i pritisak MÖJLIG IKEA 365+ posuđe, Pojedinačni tajmeri 2 zone za kuhanje s booster funkcijom Funkcija pauze i ponovnog pokretanja Automatsko gašenje Sigurnosna zaštita za djecu VARDAGEN lonci Kontrolna ploča na dodir i klizanje SMAKLIG IKEA 365+ posuđe Pojedinačni tajmeri 4 zone za kuhanje s booster funkcijom Spojna funkcija Funkcija pauze i ponovnog pokretanja Automatsko gašenje Sigurnosna zaštita za djecu VARDAGEN TROVÄRDIG Kontrolna ploča na dodir i klizanje BEJUBLAD IKEA 365+ posuđe Pojedinačni tajmeri 4 zone za kuhanje s booster funkcijom Spojna funkcija Funkcija pauze i ponovnog pokretanja Automatsko gašenje Sigurnosna zaštita za djecu VARDAGEN TROVÄRDIG Kontrolna ploča na dodir i klizanje OTROLIG SENSUELL posuđe Pojedinačni tajmeri 4 zone za kuhanje s booster funkcijom Fleksibilne zone za kuhanje 2 1 Funkcija pauze i ponovnog pokretanja Automatsko gašenje Sigurnosna zaštita za djecu SENIOR posuđe Kontrolna ploča na dodir i klizanje HÖGKLASSIG SENSUELL posuđe Pojedinačni tajmeri 4 zone za kuhanje s booster funkcijom Fleksibilne zone za kuhanje 3 1 Funkcija Multi flex Prethodno postavljeni programi Funkcija pauze i ponovnog pokretanja Automatsko gašenje Sigurnosna zaštita za djecu SENIOR posuđe

37 37 TILLREDA TREVLIG prenosivo indukcijsko kuhalište indukcijsko kuhalište 349 kn 1998 kn Crna Crna Idealno za manje kuhinje ili ako trebaš dodatnu zonu za kuhanje. Kontrolna ploča na dodir i pritisak omogućuje ti lako i precizno reguliranje temperature pritiskom na simbole + i -. Kontrolna ploča na dodir omogućuje ti lako i precizno reguliranje temperature. Tajmer je savršen za kuhanje jaja, tjestenine i riže. Lako čišćenje prolivena hrana i tekućine neće zagorjeti na kontrolnoj ploči. Može se aktivirati sigurnosna zaštita za djecu. Funkcija pauze i trenutačnog ponovnog pokretanja kuhanja. Prenosivo. Zbog priloženog utikača lako i brzo možeš početi kuhati. Ručka za lakše pomicanje i nošenje kuhališta. Zbog rupica na poleđini lako ćeš ga objesiti, a i ručku možeš koristiti kao kuku kad ga želiš objesiti. Kontrolna ploča na dodir i pritisak omogućuje lako i precizno reguliranje temperature svake zone za kuhanje. Lako čišćenje prolivena hrana i tekućine neće zagorjeti na kontrolnoj ploči. Automatsko gašenje kuhališta ako se sadržaj koji se kuha izlije na kontrolnu ploču. Može se aktivirati sigurnosna zaštita za djecu. Kuhalište s indukcijskim zonama za kuhanje: mm. 1 zona za kuhanje: W. Priključna snaga: 2000 W. Jakost struje: 8,5 A Š30 D38,5 V5,4 cm Kuhalište s indukcijskim zonama za kuhanje: mm; mm i mm. 3 zone za kuhanje: W; W; W. Priključna snaga: 5100 W. Jakost struje: 2 16 A ili 1 32 A. Š58 D51 V5,6 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

38 38 FOLKLIG MÖJLIG indukcijsko kuhalište s booster funkcijom 2199 kn 1799 kn Crna Crna domino indukcijsko kuhalište s booster funkcijom Booster funkcija (P) dodaje snagu jednoj zoni za kuhanje, idealno za prženje hrane i zakuhavanje vode u samo nekoliko minuta. Funkcija pauze omogućuje ti zaustavljanje kuhanja ako te nešto prekinei trenutačno ponovno pokretanje na istoj temperaturi. Kontrolna ploča na dodir i klizanje omogućuje lako i precizno reguliranje temperature svake zone za kuhanje. Pojedinačni tajmeri savršeni za kuhanje jaja, tjestenine i riže. Booster funkcija na 2 zone za kuhanje s intenzivnom toplinom za brzo prženje i zakuhavanje. Upravljanje jačinom za prilagođavanje unaprijed postavljene jačine prikladno za različite zahtjeve montaže. Lako čišćenje prolivena hrana i tekućine neće zagorjeti na kontrolnoj ploči. Automatsko gašenje kuhališta ako se sadržaj koji se kuha izlije na kontrolnu ploču. Može se aktivirati sigurnosna zaštita za djecu. Kontrolna ploča na dodir i pritisak omogućuje lako i precizno reguliranje temperature svake zone za kuhanje. Pojedinačni tajmeri savršeni za kuhanje jaja, tjestenine i riže. Booster funkcija na 4 zone za kuhanje s intenzivnom toplinom za brzo prženje i zakuhavanje. Funkcija pauze i trenutačnog ponovnog pokretanja kuhanja. Lako čišćenje prolivena hrana i tekućine neće zagorjeti na kontrolnoj ploči. Automatsko gašenje kuhališta ako se sadržaj koji se kuha izlije na kontrolnu ploču. Može se aktivirati sigurnosna zaštita za djecu. Kuhalište s indukcijskim zonama za kuhanje: mm, mm i mm. 2 zone za kuhanje s booster funkcijom (P) priložene W zona za kuhanje s booster funkcijom; 2300 W W zona za kuhanje s booster funkcijom; 2100 W W W. Priključna snaga: 7200 W. Jakost struje: 2 16 A ili 1 32 A. Š58 D51 V5,6 cm Kuhalište s indukcijskim zonama za kuhanje: mm. 2 zone za kuhanje s booster funkcijom (P) priložene zone za kuhanje s booster funkcijom 2500 W. S pomoću NYTTIG spojne letve moguće kombinirati s drugim kuhalištima. Priključna snaga: 3700 W. Jakost struje: 1 16 A. Š29 D52 V5,1 cm

39 39 SMAKLIG BEJUBLAD indukcijsko kuhalište sa spojnom funkcijom indukcijsko kuhalište 3499 kn 2998 kn Crna Bijela Kad aktiviraš funkciju pauze, zona za kuhanje automatski se prebacuje na postavku održavanja topline. Kontrolna ploča na dodir i klizanje omogućuje lako i precizno reguliranje temperature svake zone za kuhanje. Pojedinačni tajmeri savršeni za kuhanje jaja, tjestenine i riže. Booster funkcija na 4 zone za kuhanje s intenzivnom toplinom za brzo prženje i zakuhavanje. Spojna funkcija za spajanje 2 zone u 1 za velike posude, ovalne posude s poklopcem i kuhala za vodu. Funkcija pauze i trenutačnog ponovnog pokretanja kuhanja. Lako čišćenje prolivena hrana i tekućine neće zagorjeti na kontrolnoj ploči. Automatsko gašenje kuhališta ako se sadržaj koji se kuha izlije na kontrolnu ploču. Može se aktivirati sigurnosna zaštita za djecu. Spojna funkcija pruža fleksibilnost korištenja velikih posuda i tava za posebne prilike i recepte. Samo spoji dvije manje zone u jednu veliku kada je potrebno. Kontrolna ploča na dodir i klizanje omogućuje lako i precizno reguliranje temperature svake zone za kuhanje. Pojedinačni tajmeri savršeni za kuhanje jaja, tjestenine i riže. Booster funkcija na 4 zone za kuhanje s intenzivnom toplinom za brzo prženje i zakuhavanje. Spojna funkcija za spajanje 2 zone u 1 za velike posude, ovalne posude s poklopcem i kuhala za vodu. Funkcija pauze i trenutačnog ponovnog pokretanja kuhanja. Lako čišćenje prolivena hrana i tekućine neće zagorjeti na kontrolnoj ploči. Automatsko gašenje kuhališta ako se sadržaj koji se kuha izlije na kontrolnu ploču. Može se aktivirati sigurnosna zaštita za djecu. Kuhalište s indukcijskim zonama za kuhanje: mm, mm i mm. 4 zone za kuhanje s booster funkcijom (P) priložene W indukcijske zone za kuhanje s booster funkcijom; 3200 W W indukcijske zone za kuhanje s booster funkcijom; 1800 W W indukcijske zone za kuhanje s booster funkcijom; 2500 W. Priključna snaga: 7400 W. Jakost struje: 2 16 A ili 1 32 A. Kuhalište s indukcijskim zonama za kuhanje: mm, mm i mm. 4 zone za kuhanje s booster funkcijom (P) priložene W indukcijske zone za kuhanje s booster funkcijom; 3200 W W indukcijske zone za kuhanje s booster funkcijom; 1800 W W indukcijske zone za kuhanje s booster funkcijom; 2500 W. Priključna snaga: 7400 W. Jakost struje: 2 16 A ili 1 32 A. Š58 D51 V5,6 cm Š58 D51 V5,6 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

40 40 OTROLIG HÖGKLASSIG indukcijsko kuhalište indukcijsko kuhalište 2998 kn 4998 kn Crna Crna Možeš postaviti dodatnu raznoliku površinu za kuhanje korištenjem nekoliko fleksibilnih zona zajedno ili odvojeno, s loncima i tavama različitih veličina i oblika. Kontrolna ploča na dodir i klizanje omogućuje lako i precizno reguliranje temperature svake zone za kuhanje. Pojedinačni tajmeri savršeni za kuhanje jaja, tjestenine i riže. Booster funkcija na 4 zone za kuhanje s intenzivnom toplinom za brzo prženje i zakuhavanje. Fleksibilne zone za kuhanje mogu se koristiti zajedno ili odvojeno s loncima i tavama različitih veličina i oblika za ujednačeno kuhanje. Jedna razina snage može se postaviti na proširenu zonu, za ujednačene rezultate kuhanja. Funkcija pauze i trenutačnog ponovnog pokretanja kuhanja. Lako čišćenje prolivena hrana i tekućine neće zagorjeti na kontrolnoj ploči. Automatsko gašenje kuhališta ako se sadržaj koji se kuha izlije na kontrolnu ploču. Može se aktivirati sigurnosna zaštita za djecu. Kuhalište s indukcijskim zonama za kuhanje: mm, mm i mm. 4 zone za kuhanje s booster funkcijom (P) priložene. Fleksibilne zone za kuhanje: W, indukcijska zona za kuhanje s booster funkcijom; 2200 W W indukcijska zona za kuhanje s booster funkcijom; 3000 W W indukcijska zona za kuhanje s booster funkcijom; 1800 W. Priključna snaga: 7200 W. Jakost struje: 2 15 A ili 1 30 A. Napon: 230 V. Š58 D51 V5,6 cm Sa samo jednim dodirom fleksibilne se zone mogu podesiti na 3 različite razine temperature: visoka, srednja i niska, pa jednostavnim klizanjem tave po površini zone za kuhanje možeš podesiti toplinu kuhanja. Kontrolna ploča na dodir i klizanje omogućuje lako i precizno reguliranje temperature svake zone za kuhanje. Pojedinačni tajmeri savršeni za kuhanje jaja, tjestenine i riže. Booster funkcija na 4 zone za kuhanje s intenzivnom toplinom za brzo prženje i zakuhavanje. Fleksibilne zone za kuhanje mogu se koristiti zajedno ili odvojeno s loncima i tavama različitih veličina i oblika za ujednačeno kuhanje. Jedna razina snage može se postaviti na proširenu zonu, za ujednačene rezultate kuhanja. Unaprijed postavljeni programi s 3 različite razine temperature: visoka, srednja i niska. Klizanjem posude s jedne na drugu stranu zone za kuhanje jačina kuhanja podesit će se prema postavkama. Funkcija pauze i trenutačnog ponovnog pokretanja kuhanja. Lako čišćenje prolivena hrana i tekućine neće zagorjeti na kontrolnoj ploči. Automatsko gašenje kuhališta ako se sadržaj koji se kuha izlije na kontrolnu ploču. Može se aktivirati sigurnosna zaštita za djecu. Kuhalište s indukcijskim zonama za kuhanje: mm, mm i mm. 4 zone za kuhanje s booster funkcijom (P) priložene. Fleksibilne zone za kuhanje: W indukcijska zona za kuhanje s booster funkcijom; 3300 W W indukcijska zona za kuhanje s booster funkcijom; 3200 W W indukcijska zona za kuhanje s booster funkcijom; 2800 W. Priključna snaga: 7400 W. Jakost struje: 2 16 A ili 1 32 A. Š78 D52 V5,3 cm

41 S pomoću indukcijskog kuhališta možeš kuhati više i istovremeno uštedjeti 40 % energije i 50 % vremena potrebnog za kuhanje.

42 42 KAKO ODABRATI KERAMIČKO KUHALIŠTE 1. Najprije uzmi u obzir svoje potrebe i prostor koji imaš na raspolaganju. 2. Razmisli o tome koje značajke i funkcije želiš. 3. Želiš li ga kombinirati s drugim vrstama kuhališta? Glavne značajke Odgovarajuće posuđe Kontrolna ploča s ručkama LAGAN HGC3K KAVALKAD tave za prženje 3 zone za kuhanje različitih veličina Kontrolna ploča na dodir i pritisak MÖJLIG DOMINO IKEA 365+ posuđe Pojedinačni tajmeri 2 zone za kuhanje različitih veličina Podesiva dvostruka zona Funkcija pauze i ponovnog pokretanja Automatsko gašenje Sigurnosna zaštita za djecu Kontrolna ploča na dodir i pritisak BARMHÄRTIG ANNONS posuđe, set od 5 Pojedinačni tajmeri 4 zone za kuhanje različitih veličina Automatsko gašenje Sigurnosna zaštita za djecu Kontrolna ploča na dodir i klizanje DAGLIG SKÄNKA posuđe Pojedinačni tajmeri 4 zone za kuhanje različitih veličina Podesiva trostruka zona Podesiva dvostruka zona Funkcija pauze i ponovnog pokretanja Automatsko gašenje Sigurnosna zaštita za djecu

43 43 LAGAN HGC3K BARMHÄRTIG staklenokeramičko kuhalište 998 kn 1499 kn Crna Crna staklenokeramičko kuhalište Ručkama možeš izravno kontrolirati toplinu svake zone za kuhanje. Kontrolna ploča na dodir i pritisak omogućuje ti lako i precizno reguliranje temperature pritiskom na simbole + i -. Ručke s indikatorom topline. Strugalica koja se prodaje kao dodatak preporučuje se za lakše čišćenje kuhališta W W W. Potrošnja energije u mirovanju: 0 W. Priključna snaga: 5300 W. Jakost struje: 2 16 A ili 1 32 A Napon: V. Š59 D52 V3,9 cm Kontrolna ploča na dodir i pritisak za izravnu kontrolu topline svake zone za kuhanje. Automatsko gašenje kuhališta ako se sadržaj koji se kuha izlije na kontrolnu ploču. Može se aktivirati program za čišćenje. Može se aktivirati sigurnosna zaštita za djecu. Strugalica koja se prodaje kao dodatak preporučuje se za lakše čišćenje kuhališta. Kuhalište s vidljivim zonama za kuhanje: mm, mm i mm W W W. Priključna snaga: 6500 W. Jakost struje: 2 16 A ili 1 32 A Š59 D52 V3,9 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

44 44 MÖJLIG DAGLIG domino staklenokeramičko kuhalište 1199 kn 1749 kn Crna Crna staklenokeramičko kuhalište Možeš koristiti posude i tave različitih veličina jer se dvostruka zona za kuhanje može podesiti da odgovara tavi. Zahvaljujući dvostrukim i trostrukim zonama za kuhanje možeš koristiti posude i tave različitih veličina i okvira ili ovalne posude i lonce za kuhanje ribe. Kontrolna ploča na dodir i pritisak za izravnu kontrolu topline svake zone za kuhanje. Pojedinačni tajmeri savršeni za kuhanje jaja, tjestenine i riže. Podesiva dvostruka zona za posude i tave različitih veličina. Automatsko gašenje kuhališta ako se sadržaj koji se kuha izlije na kontrolnu ploču. Funkcija pauze i trenutačnog ponovnog pokretanja kuhanja. Može se aktivirati program za čišćenje. Može se aktivirati sigurnosna zaštita za djecu. Strugalica koja se prodaje kao dodatak preporučuje se za lakše čišćenje kuhališta. Kuhalište s produljivim zonama za kuhanje: mm, / 180 mm dvostruka zona W dvostruka zona / 1700 W trostruka zona. Priključna snaga: 2900 W. Jakost struje: 1 16 A. Š29 D52 V3,9 cm Kontrolna ploča na dodir i klizanje za izravnu kontrolu topline svake zone za kuhanje. Pojedinačni tajmeri savršeni za kuhanje jaja, tjestenine i riže. Podesiva trostruka zona za posude i tave različitih veličina. Podesiva dvostruka za ovalne posude i lonaca za kuhanje ribe. Automatsko gašenje kuhališta ako se sadržaj koji se kuha izlije na kontrolnu ploču. Funkcija pauze i trenutačnog ponovnog pokretanja kuhanja. Može se aktivirati program za čišćenje. Može se aktivirati sigurnosna zaštita za djecu. Strugalica koja se prodaje kao dodatak preporučuje se za lakše čišćenje kuhališta. Kuhalište s produljivim zonama za kuhanje: 2 x 145 mm, / 265 mm dvostruka zona i / 175 / 210 mm trostruka zona. 2 x 1200 W / 2400 W dvostruka zona / 1600 / 2300 W trostruka zona. Priključna snaga: 7100 W. Jakost struje: 2 x 16 A ili 1 32 A. Š59 D52 V3,9 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

45 Stvori savršenu zonu za kuhanje koja odgovara tvojim potrebama i prostoru.

46 46 KAKO ODABRATI PLINSKO KUHALIŠTE 1. Najprije uzmi u obzir svoje potrebe i prostor koji imaš na raspolaganju. 2. Razmisli želiš li ga kombinirati s drugim vrstama kuhališta ili uskladiti stil s ostalim uređajima. Glavne značajke Odgovarajuće posuđe Integrirano paljenje SMÅKOKA OUMBÄRLIG Rešetka koja se može skinuti 4 plamenika 2 seta ručki priložena VARDAGEN Integrirano paljenje LIVSGNISTA OUMBÄRLIG Rešetka koja se može skinuti 4 visoko učinkovita plamenika Površina od kaljenog stakla 2 seta ručki priložena VARDAGEN Integrirano paljenje LIVSLÅGA IKEA 365+ Rešetka koja se može skinuti 4 plamenika 3 visoko učinkovita plamenika 2 seta ručki priložena 1 plamenik za wok Dodatak za wok 2 seta ručki priložena posuđe Integrirano paljenje ELDSLÅGA IKEA 365+ Rešetka koja se može skinuti 5 plamenika 4 visoko učinkovita plamenika 1 plamenik za wok Dodatak za wok 2 seta ručki priložena posuđe

47 Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr 47

48 48 SMÅKOKA plinsko kuhalište 998 kn Nehrđajući čelik Ne moraš koristiti šibice ili upaljač jer se plamenici pale pritiskom i okretanjem ručki. Kontrolna ploča postavljena s prednje strane za siguran i lak pristup i upotrebu. Rešetka od izdržljivog lijevanog željeza koja se može skinuti; za bolju stabilnost. 2 seta ručki priložena. Električno paljenje; samo gurni i okreni ručku. Instalacija u električnu mrežu W plamenik W plamenik W plamenika. Š58 D51 cm

49 49 LIVSGNISTA LIVSLÅGA plinsko kuhalište plinsko kuhalište 1949 kn 1499 kn Crna Nehrđajući čelik Visoko učinkoviti plamenici 12 % su brži i 13 % učinkovitiji od standardnih plinskih plamenika. Ručke postavljene s prednje strane olakšavaju podešavanje topline i čine ga sigurnijim. Kontrolna ploča postavljena s prednje strane za siguran i lak pristup i upotrebu. Rešetka od izdržljivog lijevanog željeza koja se može skinuti; za bolju stabilnost. Električno paljenje; samo pritisni i okreni ručku. Glatka staklena površina lakše se čisti nego površina standardnih plinskih kuhališta. 2 seta ručki priložena. 4 visoko učinkovita plamenika. Instalacija u električnu mrežu W plamenik W plamenik W plamenika. Kontrolna ploča postavljena s prednje strane za siguran i lak pristup i upotrebu. Rešetka od izdržljivog lijevanog željeza koja se može skinuti; za bolju stabilnost. Električno paljenje; samo pritisni i okreni ručku. 2 seta ručki priložena. 3 visoko učinkovita plamenika. 1 plamenik za wok. Dodatak za wok od lijevanog željeza. Instalacija u električnu mrežu W plamenik W plamenik W plamenika. Š59 D51 cm Š58 D51 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

50 50 LIVSLÅGA plinsko kuhalište ELDSLÅGA plinsko kuhalište 1499 kn 1799 kn Tamnosiva Nehrđajući čelik Ručkama koje se okreću lako je regulirati odgovarajući toplinu za svako jelo. Idealno za pečenje hrane u woku jer plamenik za wok brzo daje veliku toplinu. Kontrolna ploča postavljena s prednje strane za siguran i lak pristup i upotrebu. Rešetka od izdržljivog lijevanog željeza koja se može skinuti; za bolju stabilnost. Električno paljenje; samo pritisni i okreni ručku. 2 seta ručki priložena. 3 visoko učinkovita plamenika. 1 plamenik za wok. Dodatak za wok od lijevanog željeza. Instalacija u električnu mrežu W plamenik W plamenik W plamenika. Š58 D51 cm Kontrolna ploča postavljena s prednje strane za siguran i lak pristup i upotrebu. Rešetka od izdržljivog lijevanog željeza koja se može skinuti; za bolju stabilnost. Električno paljenje; samo pritisni i okreni ručku. 2 seta ručki priložena. 4 visoko učinkovita plamenika. 1 plamenik za wok. Dodatak za wok od lijevanog željeza. Može se instalirati i u podni element od 60 cm. Instalacija u električnu mrežu W plamenik W plamenik W plamenika W plamenik. Š73 D51 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

51 Visoko učinkovita kuhališta daju ti brzu i preciznu kontrolu topline.

52 NAPE Nape oslobađaju prostor od isparavanja i mirisa od prženja i kuhanja, ali su i bitan element dizajna. Neovisno o tome tražiš li zidni, ugradbeni ili stropni model koji ćeš postaviti iznad svog otoka, imamo asortiman napa koje će odgovarati tvojoj kuhinji. Naše nape imaju različite kapacitete usisavanja koji će održati tvoju kuhinju svježom, tvom će kuhinjskom prostoru pružati dodatnu rasvjetu sa svojim štedljivim LED svjetlima. Koji god uređaj odabereš, možeš biti siguran/na da će trajati. Naš cjelokupni asortiman ima 5-godišnju garanciju (osim TILLREDA i LAGAN serija).

53 53 STROPNE NAPE savršeno su rješenje ako želiš zonu za kuhanje postaviti na kuhinjski otok i postići opušten, eklektičan izgled. UGRADBENE NAPE Sakrij svoju napu s ugradbenim modelom. Potpuno je integrirana u zidni element kako bi nadopunjavala tvoju kuhinju ujednačenim dizajnom. STIL I VELIČINA Napa može ostaviti veliki dojam, neovisno o tome odabereš li model čiji je izgled sličan izgledu tvojih ostalih uređaja ili nešto jedinstveno, samo se pobrini za to da pokriva cijelu zonu za kuhanje kako bi osigurao/la idealnu učinkovitost.

54 54 KAKO ODABRATI NAPU 1. Odaberi stil i boju koji odgovaraju drugim uređajima u tvojoj kuhinji. Inspiriraj se našim setovima; vidi str Odaberi između poluintegrirane, ugradbene, stropne ili zidne nape. 3. Razmisli o tome koje funkcije i značajke želiš i o vrsti instalacije koja će odgovarati prostoriji i modelu nape. RAZINE BUKE Razina buke kućanskih uređaja mjeri se u decibelima (db). Naši su uređaji testirani kako bi se utvrdila razina buke koju proizvode. Kod napa brzina rada i vrsta instalacije mogu utjecati na razinu buke. db < Razina buke u decibelima navedena je u podacima o proizvodu. Usporedi podatke i odaberi napu koja najbolje odgovara tvojim potrebama.

55 55 Protok zraka kod odvod. zraka, m³/h Razina buke kod maks. brzine odvod. zraka, db (A) Fleksibilna cijev za napu za spajanje na ventil Ugljeni filtar za upotrebu s recirkulacijom Poluintegrirane nape LAGAN BF NYTTIG TUB NYTTIG FIL NYTTIG TUB 125 LAGAN NYTTIG TUB NYTTIG FIL NYTTIG TUB 125 Ugradbene nape UTDRAG ugradbena napa NYTTIG TUB 150/125/120 1 NYTTIG FIL NYTTIG TUB 120 UNDERVERK ugradbena napa NYTTIG TUB 150/125/120 1 NYTTIG FIL NYTTIG TUB 150 Zidne nape LUFTIG napa NYTTIG TUB NYTTIG FIL NYTTIG TUB 150 UDDEN HW NYTTIG TUB NYTTIG FIL NYTTIG TUB 120 UPPDRAG napa NYTTIG TUB 150/125/120 1 NYTTIG FIL NYTTIG TUB 150 UPPDRAG napa 90 VINDIG napa 60 VINDRUM napa NYTTIG TUB 150/125/120 1 NYTTIG FIL NYTTIG TUB NYTTIG TUB 150/125/120 1 NYTTIG FIL NYTTIG TUB NYTTIG TUB 150/125/120 1 NYTTIG FIL NYTTIG TUB 150 MOLNIGT napa 60 KLARLUFT napa NYTTIG TUB 150/125/120 1 NYTTIG FIL NYTTIG TUB NYTTIG TUB 150/125/120 1 NYTTIG FIL NYTTIG TUB 150 BEJUBLAD NYTTIG TUB 120/125/150 1 NYTTIG FIL NYTTIG TUB 150 FÖLJANDE NYTTIG TUB 120/125/150 1 NYTTIG FIL NYTTIG TUB 150 KULINARISK zidna napa NYTTIG TUB 120/125/150 1 NYTTIG FIL NYTTIG TUB 150 Stropne nape LÄCKERBIT napa nije potrebno 2 NYTTIG 400 SVÄVANDE napa NYTTIG TUB 150/125/120 1 NYTTIG FIL NYTTIG TUB 150

56 56 LAGAN LAGAN zidna napa zidna napa 299 kn 449 kn Bijela Nehrđajući čelik Kontrolna ploča nalazi se s prednje strane za lakši pristup i upotrebu. 1 filtar za masnoću koji se može prati u perilici posuđa priložen. 1 halogena žarulja priložena. Može se instalirati na dva načina: s usisnom cijevi koja odvodi zrak ili s ugljenim filtrom koji omogućuje recirkulaciju zraka. Kontrolna ploča nalazi se s prednje strane za lakši pristup i upotrebu. 1 filtar za masnoću koji se može prati u perilici posuđa priložen. Može se kombinirati s LAGAN ukrasnom cijevi za napu. Može se instalirati na dva načina: s usisnom cijevi koja odvodi zrak ili s ugljenim filtrom koji omogućuje recirkulaciju zraka. Protok zraka kod odvodnje zraka: 272 m³/h. Razina buke kod maks. brzine odvodnje zraka: 70 db (A). Protok zraka kod recirkulacije: 78 m³/h. Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: 69.5 db (A). Snaga motora: 115 W. Informacije: Za instalaciju s odvodnjom zraka: upotrijebi NYTTIG TUB 125. Za instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi NYTTIG FIL 900 ugljeni filtar. Š59,8 D51 V13 cm Protok zraka kod odvodnje zraka: 320 m³/h. Razina buke kod maks. brzine odvodnje zraka: 73 db (A). Protok zraka kod recirkulacije: 125 m³/h. Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: 75 db (A). Snaga motora: 162 W W žarulja. Informacije: Za instalaciju s odvodnjom zraka: upotrijebi NYTTIG TUB 125. Za instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi NYTTIG FIL 900 ugljeni filtar. Može se kombinirati s LAGAN ukrasnom cijevi za napu. Š59,8 D51 V13 cm

57 57 UTDRAG UNDERVERK ugradbena napa ugradbena napa kn 2499 kn Nehrđajući čelik Nehrđajući čelik Izvlači se i stvara veću površinu usisavanja. 2 filtra za masnoću koja se mogu prati u perilici posuđa priložena. 2 halogene žarulje priložene. Lako se postavlja u zidni element. Može se instalirati na dva načina: s usisnom cijevi koja odvodi zrak ili s ugljenim filtrom koji omogućuje recirkulaciju zraka. Protok zraka kod odvodnje zraka: 320 m³/h. Razina buke kod maks. brzine odvodnje zraka: 71 db (A). Protok zraka kod recirkulacije: 209 m³/h. Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: 70,3 db (A). Snaga motora: 131 W. Kontrolna ploča nalazi se ispod nape za lakši pristup i upotrebu. 1 filtar za masnoću koji se može prati u perilici posuđa priložen. 2 halogene žarulje priložene. Potpuno integrirana; skrivena iza vrata kuhinjskog elementa nadopunjava kuhinju ujednačenim dizajnom. Može se instalirati na dva načina: s usisnom cijevi koja odvodi zrak ili s ugljenim filtrom koji omogućuje recirkulaciju zraka. Protok zraka kod odvodnje zraka: 625 m³/h. Razina buke kod maks. brzine odvodnje zraka: 66 db (A). Protok zraka kod recirkulacije: 384 m³/h. Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: 73 db (A). Snaga motora: 250 W. Informacije: Za instalaciju s odvodnjom zraka: upotrijebi NYTTIG TUB 120. Za instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi NYTTIG FIL 220 ugljeni filtar i NYTTIG TUB 120 (ako je potrebno). Informacije: Za instalaciju s odvodnjom zraka: upotrijebi NYTTIG TUB 150/125/120. FZa instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi NYTTIG TUB 150 i NYTTIG FIL 440 ugljeni filtar. Š59,8 D30 45 V18 cm Š56,1 D35,5 V35,8 cm Za potpun opis i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

58 58 LUFTIG zidna napa 749 kn Nehrđajući čelik Kontrolna ploča nalazi se ispod nape za lakši pristup i upotrebu. 1 filtar za masnoću koji se može prati u perilici posuđa priložen. 2 halogene žarulje priložene. Može se instalirati na dva načina: s usisnom cijevi koja odvodi zrak ili s ugljenim filtrom koji omogućuje recirkulaciju zraka. Protok zraka kod odvodnje zraka: 400 m³/h. Razina buke kod maks. brzine odvodnje zraka: 64 db (A). Protok zraka kod recirkulacije: 270 m³/h. Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: 72 db (A). Snaga motora: 105 W. Informacije: Za instalaciju s odvodnjom zraka: upotrijebi NYTTIG 150/125/120. Za instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi NYTTIG FIL 440 i NYTTIG TUB 150 ugljeni filtar. Š59,8 D47,1 VMin.62 cm, VMaks.99,5 cm

59 59 UDDEN UPPDRAG zidna napa zidna napa 1149 kn 1499 kn Nehrđajući čelik Nehrđajući čelik Kontrolna ploča nalazi se ispod nape za lakši pristup i upotrebu. 1 filtar za masnoću koji se može prati u perilici posuđa priložen. 1 halogena žarulja priložena. Može se instalirati na dva načina: s usisnom cijevi koja odvodi zrak ili s ugljenim filtrom koji omogućuje recirkulaciju zraka. Kontrolna ploča nalazi se ispod nape za lakši pristup i upotrebu. 2 filtra za masnoću koja se mogu prati u perilici posuđa priložena. 2 halogene žarulje priložene. Može se instalirati na dva načina: s usisnom cijevi koja odvodi zrak ili s ugljenim filtrom koji omogućuje recirkulaciju zraka. Protok zraka kod odvodnje zraka: 320 m³/h. Razina buke kod maks. brzine odvodnje zraka: 70 db (A). Protok zraka kod recirkulacije: 175 m³/h. Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: 72.5 db (A). Snaga motora: 140 W. Informacije: Za instalaciju s odvodnjom zraka: upotrijebi NYTTIG TUB 120. Za instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi NYTTIG FIL 900 ugljeni filtar. Protok zraka kod odvodnje zraka: 625 m3/h. Razina buke kod maks. brzine odvodnje zraka: 66 db (A) Protok zraka kod recirkulacije: 368 m3/h Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: 73 db (A) Snaga motora: 180 W. Informacije: Za instalaciju s odvodnjom zraka: upotrijebi NYTTIG TUB 150/125/120. Za instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi NYTTIG FIL 440 i NYTTIG TUB 150 ugljeni filtar. Š50 D52 V20 cm Š59,9 D51,5 V69,8 111,3 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

60 60 UPPDRAG VINDIG zidna napa zidna napa 1799 kn 1899 kn Nehrđajući čelik Nehrđajući čelik/staklo Kontrolna ploča nalazi se s prednje strane za lakši pristup i upotrebu. 3 filtra za masnoću koja se mogu prati u perilici posuđa priložena. 2 halogene žarulje priložene. Zahvaljujući usisnoj površini od 90 cm, brzo i učinkovito uklanja mirise i pare od kuhanja. Može se instalirati na dva načina: s usisnom cijevi koja odvodi zrak ili s ugljenim filtrom koji omogućuje recirkulaciju zraka. Kontrolna ploča nalazi se s prednje strane za lakši pristup i upotrebu. 1 filtar za masnoću koji se može prati u perilici posuđa priložen. 2 halogene žarulje priložene. Površina od kaljenog stakla; lako se čisti. Može se instalirati na dva načina: s usisnom cijevi koja odvodi zrak ili s ugljenim filtrom koji omogućuje recirkulaciju zraka. Protok zraka kod odvodnje zraka: 625 m3/h Razina buke kod maks. brzine odvodnje zraka: 66 db (A) Protok zraka kod recirkulacije: 368 m3/h Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: 73 db (A) Snaga motora: 180 W. Protok zraka kod odvodnje zraka: 603 m³/h. Razina buke kod maks. brzine odvodnje zraka: 70 db (A). Protok zraka kod recirkulacije: 336 m³/h. Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: 73 db (A). Snaga motora: 225 W. Informacije: Za instalaciju s odvodnjom zraka: upotrijebi NYTTIG TUB 150/125/120. Za instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi NYTTIG FIL 440 i NYTTIG TUB 150 ugljeni filtar. Š89,9 D51,5 V69,8 111,3 cm Informacije: Za instalaciju s odvodnjom zraka: upotrijebi NYTTIG TUB 150/125/120 i adapter za druge promjere. Za instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi NYTTIG FIL 559 ugljeni filtar. Za ovu je instalaciju potrebna i NYTTIG TUB 150. Š59,8 D45 Vmaks.113 cm

61 61 VINDRUM VINDRUM zidna napa zidna napa 1499 kn 1499 kn Nehrđajući čelik Tamnosiva Kontrolna ploča nalazi se ispod nape za lakši pristup i upotrebu. 2 filtra za masnoću koja se mogu prati u perilici posuđa priložena. 2 halogene žarulje priložene. Može se instalirati na dva načina: s usisnom cijevi koja odvodi zrak ili s ugljenim filtrom koji omogućuje recirkulaciju zraka. Kontrolna ploča nalazi se ispod nape za lakši pristup i upotrebu. 2 filtra za masnoću koja se mogu prati u perilici posuđa priložena. 2 halogene žarulje priložene. Može se instalirati na dva načina: s usisnom cijevi koja odvodi zrak ili s ugljenim filtrom koji omogućuje recirkulaciju zraka. Protok zraka kod odvodnje zraka: 625 m³/h. Razina buke kod maks. brzine odvodnje zraka: 66 db (A). Protok zraka kod recirkulacije: 368 m³/h. Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: 73 db (A). Snaga motora: 250 W. Protok zraka kod odvodnje zraka: 625 m³/h. Razina buke kod maks. brzine odvodnje zraka: 66 db (A). Protok zraka kod recirkulacije: 368 m³/h. Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: 73 db (A). Snaga motora: 250 W. Informacije: Za instalaciju s odvodnjom zraka: upotrijebi NYTTIG TUB 150/125/120 i adapter za druge promjere. Za instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi NYTTIG FIL 440 ugljeni filtar. Za ovu je instalaciju potrebna i NYTTIG TUB 150. Š60 D51,5 V75,5 115 cm Informacije: Za instalaciju s odvodnjom zraka: upotrijebi NYTTIG TUB 150/125/120 i adapter za druge promjere. Za instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi NYTTIG FIL 440 ugljeni filtar. Za ovu je instalaciju potrebna i NYTTIG TUB 150. Š60 D51,5 V75,5 115 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

62 62 VINDRUM MOLNIGT zidna napa zidna napa 1499 kn 1399 kn Krem Nehrđajući čelik Kontrolna ploča nalazi se ispod nape za lakši pristup i upotrebu. 2 filtra za masnoću koja se mogu prati u perilici posuđa priložena. 2 halogene žarulje priložene. Može se instalirati na dva načina: s usisnom cijevi koja odvodi zrak ili s ugljenim filtrom koji omogućuje recirkulaciju zraka. Kontrolna ploča nalazi se s prednje strane za lakši pristup i upotrebu. 2 filtra za masnoću koja se mogu prati u perilici posuđa priložena. 2 halogene žarulje priložene. Može se instalirati na dva načina: s usisnom cijevi koja odvodi zrak ili s ugljenim filtrom koji omogućuje recirkulaciju zraka. Protok zraka kod odvodnje zraka: 625 m³/h. Razina buke kod maks. brzine odvodnje zraka: 66 db (A). Protok zraka kod recirkulacije: 368 m³/h. Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: 73 db (A). Snaga motora: 250 W. Informacije: Za instalaciju s odvodnjom zraka: upotrijebi NYTTIG TUB 150/125/120 i adapter za druge promjere. Za instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi NYTTIG FIL 440 ugljeni filtar. Za ovu je instalaciju potrebna i NYTTIG TUB 150. Š60 D51,5 V75,5 115 cm Protok zraka kod odvodnje zraka: 603 m³/h. Razina buke kod maks. brzine odvodnje zraka: 69 db (A). Protok zraka kod recirkulacije: 336 m³/h. Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: 73 db (A). Snaga motora: 255 W. Informacije: Za instalaciju s odvodnjom zraka: upotrijebi NYTTIG TUB 150/125/120 i adapter za druge promjere. Za instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi NYTTIG FIL 559 ugljeni filtar. Za ovu je instalaciju potrebna i NYTTIG TUB 150. Š59,8 D45 V68 111,3 cm

63 63 MOLNIGT KLARLUFT zidna napa zidna napa 1399 kn 1799 kn Tamnosiva Nehrđajući čelik/staklo Kontrolna ploča nalazi se s prednje strane za lakši pristup i upotrebu. 2 filtra za masnoću koja se mogu prati u perilici posuđa priložena. 2 halogene žarulje priložene. Može se instalirati na dva načina: s usisnom cijevi koja odvodi zrak ili s ugljenim filtrom koji omogućuje recirkulaciju zraka. Protok zraka kod odvodnje zraka: 603 m³/h. Razina buke kod maks. brzine odvodnje zraka: 69 db (A). Protok zraka kod recirkulacije: 336 m³/h. Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: 73 db (A). Snaga motora: 255 W. Kontrolna ploča nalazi se s prednje strane za lakši pristup i upotrebu. 1 filtar za masnoću koji se može prati u perilici posuđa priložen. 2 halogene žarulje priložene. Površina od kaljenog stakla; lako se čisti. Može se instalirati na dva načina: s usisnom cijevi koja odvodi zrak ili s ugljenim filtrom koji omogućuje recirkulaciju zraka. Protok zraka kod odvodnje zraka: 603 m³/h. Razina buke kod maks. brzine odvodnje zraka: 70 db (A). Protok zraka kod recirkulacije: 336 m³/h. Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: 73 db (A). Snaga motora: 255 W. Informacije: Za instalaciju s odvodnjom zraka: upotrijebi NYTTIG TUB 150/125/120 i adapter za druge promjere. Za instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi NYTTIG FIL 559 ugljeni filtar. Za ovu je instalaciju potrebna i NYTTIG TUB 150. Š59,8 D45 V68 111,3 cm Informacije: Za instalaciju s odvodnjom zraka: upotrijebi NYTTIG TUB 150/125/120. Za instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi NYTTIG FIL 559 ugljeni filtar. Za ovu je instalaciju potrebna i NYTTIG TUB 150. Š90 D45 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

64 64 BEJUBLAD zidna napa FÖLJANDE zidna napa 3998 kn 4699 kn Bijela Nehrđajući čelik Kontrolna ploča nalazi se s prednje strane za lakši pristup i upotrebu. Vrh od kaljenog stakla se lako čisti. 3. brzina s booster funkcijom. 2 LED žarulje priložene. Može se instalirati na dva načina: s usisnom cijevi koja odvodi zrak ili s ugljenim filtrom koji omogućuje recirkulaciju zraka. Protok zraka kod odvodnje zraka: 580 m³/h. Razina buke kod maks. brzine odvodnje zraka: 62 db (A). Protok zraka kod recirkulacije: 380 m³/h. Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: 71 db (A). Snaga motora: 270 W. Kontrolna ploča nalazi se s prednje strane za lakši pristup i upotrebu. 2 filtra za masnoću koja se mogu prati u perilici posuđa priložena. 2 halogene žarulje priložene. Lak pristup praktičnoj polici za začine; oslobađa prostor na radnoj ploči. Šipke s donje strane; za vješanje pribora. Maks. opterećenje: 2 kg po šipki. Zahvaljujući usisnoj površini od 80 cm, brzo i učinkovito uklanja mirise i pare od kuhanja. Može se instalirati na dva načina: s usisnom cijevi koja odvodi zrak ili s ugljenim filtrom koji omogućuje recirkulaciju zraka. Protok zraka kod odvodnje zraka: 647 m³/h. Razina buke kod maks. brzine odvodnje zraka: 72 db (A). Protok zraka kod recirkulacije: m³/h. Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: 72 db (A). Snaga motora: 255 W. Informacije: Za instalaciju s odvodnjom zraka: upotrijebi NYTTIG TUB 120/125/150. Za instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi NYTTIG FIL 500 ugljeni filtar (dugotrajni filtar). Za ovu je instalaciju potrebna i NYTTIG TUB 150. Š59,8 D37,8 V38,2 cm Visina dimnjaka: min./maks 530/790 Informacije: Za instalaciju s odvodnjom zraka: upotrijebi NYTTIG TUB 120/125/150. Za instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi NYTTIG 440 ugljeni filtar (dugotrajni filtar). Za ovu je instalaciju potrebna i NYTTIG TUB 150. Š80 D48 V99 153,5 cm

65 65 KULINARISK zidna napa 3998 kn Nehrđajući čelik/staklo A Inovativna kontrolna ploča na dodir pomaže ti precizno regulirati funkcije i protok zraka. 3 filtra za masnoću koja se mogu prati u perilici posuđa priložena. 2 LED žarulje priložene. Zahvaljujući usisnoj površini od 90 cm, brzo i učinkovito uklanja mirise i pare od kuhanja. 4. brzina s booster funkcijom. Može se instalirati na dva načina: s usisnom cijevi koja odvodi zrak ili s ugljenim filtrom koji omogućuje recirkulaciju zraka. Protok zraka kod odvodnje zraka: 625 m³/h. Razina buke kod maks. brzine odvodnje zraka: 71 db (A). Protok zraka kod recirkulacije: 415 m³/h. Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: 72.8 db (A). Snaga motora: 250 W. Informacije: Za instalaciju s odvodnjom zraka: upotrijebi NYTTIG TUB 120/125/150. Za instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi NYTTIG FIL 559 ugljeni filtar. Za ovu je instalaciju potrebna i NYTTIG TUB 150. Š90 D45,5 V6 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

66 66 LÄCKERBIT napa A SVÄVANDE stropna napa 2998 kn 3899 kn Bijela Nehrđajući čelik Kontrolna ploča nalazi se ispod nape za lakši pristup i upotrebu. 1 filtar za masnoću koji se može prati u perilici posuđa priložen. 2 halogene žarulje priložene. Može se instalirati na zid ili strop iznad kuhinjskog otoka. Protok zraka kod recirkulacije: 329 m³/h. Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: 76 db (A). Snaga motora: 140 W. Informacije: Za instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi 2 NYTTIG FIL 400 ugljena filtra. Kontrolna ploča nalazi se s prednje strane za lakši pristup i upotrebu. 3 filtra za masnoću koja se mogu prati u perilici posuđa priložena. 4 LED žarulje priložene. Zahvaljujući usisnoj površini od 90 cm, brzo i učinkovito uklanja mirise i pare od kuhanja. Može se instalirati na dva načina: s usisnom cijevi koja odvodi zrak ili s ugljenim filtrom koji omogućuje recirkulaciju zraka. Protok zraka kod odvodnje zraka: 603 m³/h. Razina buke kod maks. brzine odvodnje zraka: 69 db (A). Protok zraka kod recirkulacije: 415 m³/h. Razina buke kod maks. brzine recirkulacije: db (A). Snaga motora: 240 W. Informacije: Za instalaciju s odvodnjom zraka: upotrijebi NYTTIG TUB 150 i adapter za druge promjere. Za instalaciju s recirkulacijom: upotrijebi NYTTIG FIL 559. Za ovu je instalaciju potrebna i NYTTIG TUB 150. Š60 D42 V40 cm Š90 D60 V74,5 105,5 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

67 67

68 68 UGLJENI FILTRI ZA NAPE NYTTIG FIL 220 ugljeni filtar kn NYTTIG FIL 400 ugljeni filtar kn NYTTIG FIL 440 ugljeni filtar kn NYTTIG FIL 559 ugljeni filtar kn NYTTIG FIL 900 ugljeni filtar kn NYTTIG filtar ,90 kn CIJEVI ZA NAPE NYTTIG TUB 120 fleksibilna cijev za napu ,90 kn NYTTIG TUB 125 fleksibilna cijev za napu ,90 kn NYTTIG TUB 150 fleksibilna cijev za napu kn Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

69 Prenosivo indukcijsko kuhalište koje možeš koristiti gdjegod ti treba. TILLREDA kućanski uređaji koji štede prostor lako se i jednostavno koriste gdjegod i kadgod ti trebaju. Kuhalište je indukcijsko, što znači da ćeš uštedjeti vrijeme i energiju. Ima i ručku pa se zato lako prenosi ili objesi o kuku kada ga ne koristiš. Kuhalište i hladnjak odlični su ako nemaš puno prostora i kada ti treba malo dodatne pomoći oko kuhanja. TILLREDA kuhalište Crna kn TILLREDA hladnjak Bijela kn

70 HLADNJACI I ZAMRZIVAČI IKEA hladnjaci i zamrzivači imaju mnoštvo pametnih funkcija i dodataka s kojima tvoja hrana dulje ostaje svježa. Od ugradbenih do samostojećih modela, svi su izrađeni da odgovaraju tvojoj obitelji i oslobode radni prostor. Lako se čiste i koriste, a što je najbolje, svi pripadaju energetskim razredima A+ do A+++. Koji god uređaj odabereš, možeš biti siguran/na da će trajati. Naš cjelokupni asortiman ima 5-godišnju garanciju (osim TILLREDA i LAGAN serija).

71 71 UGRADBENI S našim asortimanom ugradbenih hladnjaka možeš svoj hladnjak sakriti iza kuhinjskih vrata. Dizajnirani su da pristaju u tvoj prostor i lako ih možeš postaviti u visoke elemente ili ispod radne ploče. SAMOSTOJEĆI U ove hladnjake možeš staviti više stvari nego u ugradbene, a zauzimaju jednako kuhinjskog prostora. Imaš i više slobode gdje ih smjestiti tako da ti sve bude nadohvat ruke.

72 72 FUNKCIJE I DODACI KOJE ĆEŠ OBOŽAVATI. Ugrađeni ventilator potiče kruženje zraka i ujednačava temperaturu tako da možeš spremiti sve vrste hrane bilo gdje u hladnjaku. Zahvaljujući podesivim policama od kaljenog stakla sa zaštitom od prolijevanja i multifunkcionalnim policama sa stalkom za boce možeš prilagoditi prostor za odlaganje potrebama svog kućanstva. Kontrolna ploča na dodir olakšava biranje funkcija i postavki temperature za namirnice iz tjedne nabavke, pripremu zabave ili vrijeme godišnjeg odmora. Dovoljno je mjesta za odvojeno odlaganje voća i povrća kako bi dulje zadržali svoj okus, svježinu i hranjivu vrijednost. Ne trebaš odleđivati ni strugati led; funkcija hlađenja bez zaleđivanja automatski regulira razinu vlage kako bi spriječila zaleđivanje i stvaranje leda na hrani ili uređaju. Površina hladnjaka i zamrzivača od čistog nehrđajućeg čelika otporna je na ostavljanje otisaka prstiju.

73 73 KAKO ODABRATI HLADNJAK I ZAMRZIVAČ: 1. Najprije uzmi u obzir svoje potrebe za odlaganjem hrane. Koliko je velika tvoja obitelj i koliko često kupujete namirnice? 2. Uzmi u obzir raspored svoje kuhinje i koliko imaš prostora. 3. Trebaš li neke posebne funkcije ili dodatke? Ugradbeni hladnjaci i zamrzivači Samostojeći hladnjaci i zamrzivači Hlad. i zamrz. ispod radne ploče SVALNA A + Obujam hladnjaka: 142 l. RÅKALL TILLREDA + A + A Obujam hladnjaka: 152 l. Obujam zamrzivača: 45 l. Obujam zamrzivača: 79 l. HUTTRA A ++ Obujam hladnjaka: 108 l. Obujam zamrzivača: 18 l. SVALKAS A ++ Obujam hladnjaka: 109 l. Obujam zamrzivača: 14 l. EFFEKTFULL A + Obujam hladnjaka: 193 l. Obujam zamrzivača: 79 l. LAGAN A ++ Obujam hladnjaka: 97 l. Obujam zamrzivača: 16 l. KALLNAT A ++ Obujam hladnjaka: 144 l. DJUPFRYSA A + Obujam zamrzivača: 98 l. HÄFTIGT A + Obujam hladnjaka: 219 l. Obujam zamrzivača: 64 l. LAGAN GENOMFRYSA + + A A Obujam hladnjaka: 194 l. Obujam zamrzivača: 91 l. Obujam zamrzivača: 109 l. AVKYLD A + Obujam hladnjaka: 208 l. HÄFTIGT A ++ Obujam hladnjaka: 219 l. Obujam zamrzivača: 64 l. KYLD A ++ Obujam hladnjaka: 220 l. Obujam zamrzivača: 91 l. FÖRKYLD A ++ + Obujam hladnjaka: 173 l. Obujam zamrzivača: 14 l. HÄFTIGT Obujam hladnjaka: 219 l. Obujam zamrzivača: 64 l. KYLIG A ++ Obujam hladnjaka: 220 l. Obujam zamrzivača: 91 l. KYLSLAGEN A +++ Obujam hladnjaka: 220 l. Obujam zamrzivača: 91 l.

74 74 SVALNA ugradbeni hladnjak SVALKAS + A A kn 2499 kn Bijela Bijela ugradbeni hladnjak s odjeljkom za zamrzivač Ladica za voće i povrće. Mali odjeljak za zamrzivač. Obujam hladnjaka: 142 l. 4 podesive police od kaljenog stakla sa zaštitom od prolijevanja. Odjeljci u vratima s razdjelnicima za boce i staklenke. Integrirana LED rasvjeta osvjetljava svaki kutak. Transparentne staklene police i ladica za povrće. Priloženi dodaci: 3 police od kaljenog stakla + 1 na ladici za povrće. 1 ladica za povrće. 1 uložak za 6 jaja. Potrošnja energije: 123 kwh/god. Sustav odleđivanja: automatski. Razina buke: 38 db (A). Klimatski razred: SN/T. Rashladno sredstvo: R600a. Š54 D54,9 V87,3 cm Obujam hladnjaka: 109 l. Obujam zamrzivača: 14 l. Mali odjeljak za zamrzivač. 3 podesive police od kaljenog stakla sa zaštitom od prolijevanja. Odjeljci u vratima s razdjelnicima za boce i staklenke. Integrirana LED rasvjeta osvjetljava svaki kutak. Transparentne staklene police i ladica za povrće. Priloženi dodaci: 2 police od kaljenog stakla + 1 na ladici za povrće. 1 ladica za povrće. 1 uložak za 6 jaja. 1 strugalica za led. Potrošnja energije: 152 kwh/god. Sustav odleđivanja: automatski (hladnjak) / ručni (zamrzivač). Razina buke: 38 db (A). Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka struje: 10 h. Klimatski razred: SN/T. Kapacitet zamrzavanja: 2 kg/24 h. Rashladno sredstvo: R600a. Š54 D54,9 V87,3 cm

75 75 DJUPFRYSA ugradbeni zamrzivač AVKYLD + + A A ugradbeni hladnjak 2299 kn 2199 kn Bijela Bijela Funkcija brzog zamrzavanja za veće količine hrane. 1 multifunkcionalna polica sa stalkom za boce priložena. Obujam zamrzivača: 98 l. 4 transparentne ladice. Funkcija brzog zamrzavanja za brzo zamrzavanje većih količina hrane. Alarm na vratima, oglasi se ako vrata nisu pravilno zatvorena ili ako se povećala temperatura. Obujam hladnjaka: 208 l. 4 podesive police od kaljenog stakla sa zaštitom od prolijevanja. 1 multifunkcionalna polica sa stalkom za boce. Odjeljci u vratima s razdjelnicima za boce i staklenke. Integrirana LED rasvjeta osvjetljava svaki kutak. Transparentne staklene police i ladica za povrće. Priloženi dodaci: 4 ladice. 1 kalup za led. 1 strugalica za led. Potrošnja energije: 197 kwh/god. Sustav odleđivanja: ručni. Razina buke: 36 db (A). Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka struje: 16 h. Klimatski razred: SN/N/ST/T. Kapacitet zamrzavanja: 16 kg/24 h. Rashladno sredstvo: R600a. Š54 D54,9 V87,3 cm Priloženi dodaci: 3 police od kaljenog stakla + 1 na ladici za povrće. 1 polica sa stalkom za boce. 1 ladica za povrće. 1 uložak za 6 jaja. Potrošnja energije: 132 kwh/god. Sustav odleđivanja: automatski. Razina buke: 35 db (A). Klimatski razred: SN/T. Rashladno sredstvo: R600a. Š54 D54,5 V122 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

76 76 FÖRKYLD A ++ + ugradbeni hladnjak s odjeljkom za zamrzivač RÅKALL 3349 kn 2998 kn Bijela Bijela ugradbeni hladnjak/zamrzivač A 2 ladice, 1 za voće i 1 za povrće. Integrirana LED rasvjeta osvjetljava svaki kutak. Obujam hladnjaka: 173 l. Obujam zamrzivača: 14 l. Mali odjeljak za zamrzivač. 3 podesive police od kaljenog stakla sa zaštitom od prolijevanja. 1 multifunkcionalna polica sa stalkom za boce. Odjeljci u vratima s razdjelnicima za boce i staklenke. Integrirana LED rasvjeta osvjetljava svaki kutak. Transparentne staklene police i ladica za povrće. Priloženi dodaci: 2 police od kaljenog stakla + 1 na ladici za povrće. 1 polica sa stalkom za boce. 2 ladice za povrće. 1 uložak za 6 jaja. 1 strugalica za led. Potrošnja energije: 184 kwh/god. Sustav odleđivanja: ručni. Razina buke: 36 db (A). Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka struje: 10 h. Klimatski razred: SN/N/ST/T. Kapacitet zamrzavanja: 2 kg/24 h. Rashladno sredstvo: R600a. Obujam hladnjaka: 152 l. Obujam zamrzivača: 79 l. 4 podesive police od kaljenog stakla sa zaštitom od prolijevanja. Odjeljci u vratima s razdjelnicima za boce i staklenke. Integrirana LED rasvjeta osvjetljava svaki kutak. 3 transparentne ladice za zamrzivač. Transparentne staklene police, ladica za povrće i ladice za zamrzivač. Priloženi dodaci: 3 police od kaljenog stakla + 1 na ladici za povrće. 1 ladica za povrće. 1 uložak za 6 jaja. 3 ladice za zamrzivač. 1 uložak za hlađenje. 1 strugalica za led. 1 kalup za led. Potrošnja energije: 278 kwh/god. Sustav odleđivanja: automatski (hladnjak) / ručni (zamrzivač). Razina buke: 35 db (A). Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka struje: 15 h. Klimatski razred: SN/T. Kapacitet zamrzavanja: 3,5 kg/24 h. Rashladno sredstvo: R600a. Š54 D54,9 V121,8 cm Š54 D55 V157 cm

77 77 EFFEKTFULL A + ugradbeni hladnjak/zamrzivač 3499 kn Bijela transparentne ladice za zamrzivač. Obujam hladnjaka: 193 l. Obujam zamrzivača: 79 l. 4 podesive police od kaljenog stakla sa zaštitom od prolijevanja. Odjeljci u vratima s razdjelnicima za boce i staklenke. Integrirana LED rasvjeta osvjetljava svaki kutak. 3 transparentne ladice za zamrzivač. Transparentne staklene police, ladica za povrće i ladice za zamrzivač. Priloženi dodaci: 3 police od kaljenog stakla + 1 na ladici za povrće. 1 polica sa stalkom za boce. 1 ladica za povrće. 1 uložak za 6 jaja. 3 ladice za zamrzivač. 1 uložak za hlađenje. 1 strugalica za led. Potrošnja energije: 297 kwh/god. Sustav odleđivanja: automatski (hladnjak) / ručni (zamrzivač). Razina buke: 35 db (A). Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka struje: 19 h. Klimatski razred: SN/T. Kapacitet zamrzavanja: 3,5 kg/24 h. Rashladno sredstvo: R600a. Š54 D54,5 V177 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

78 78 HÄFTIGT A + ugradbeni hladnjak/zamrzivač HÄFTIGT 4998 kn 5998 kn Bijela Bijela A ++ ugradbeni hladnjak/zamrzivač Prekidač za brzo hlađenje dobro dođe nakon tjedne kupovine ili za hlađenje pića. Prekidač za brzo hlađenje dobro dođe nakon tjedne kupovine ili za hlađenje pića. Obujam hladnjaka: 219 l. Obujam zamrzivača: 64 l. 5 podesivih polica od kaljenog stakla sa zaštitom od prolijevanja. 1 multifunkcionalna polica sa stalkom za boce. 1 potpuno izvlačna velika podijeljena ladica za povrće. Hlađenje ventilatorom za ravnomjernu raspodjelu temperature. Prekidač za brzo hlađenje; idealno nakon tjedne kupovine ili za hlađenje pića. Ne zaleđuje se. Funkcija brzog zamrzavanja za brzo zamrzavanje većih količina hrane. Elektronički zaslon jasno pokazuje status postavki i funkcija. Alarm na vratima; oglasi se ako vrata nisu pravilno zatvorena ili ako se povećala temperatura. Odjeljci u vratima s razdjelnicima za boce i staklenke. Integrirana LED rasvjeta osvjetljava svaki kutak. 3 transparentne ladice za zamrzivač. Transparentne staklene police, ladica za povrće i ladice za zamrzivač. Priloženi dodaci: 4 police od kaljenog stakla + 1 na ladici za povrće. 1 polica sa stalkom za boce. 1 velika ladica za povrće. 1 uložak za 6 jaja. 3 ladice za zamrzivač. 2 uloška za hlađenje. 1 kalup za led. Potrošnja energije A+: 311 kwh/god. Potrošnja energije A++: 244 kwh/god. Sustav odleđivanja: automatski. Razina buke: 39 db (A). Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka struje: 21 h. Klimatski razred A+: SN/ST/T. Klimatski razred A++: SN/N/ST/T. Kapacitet zamrzavanja: 8 kg/24 h. Rashladno sredstvo: R600a. Š54 D55,2 V182,7 cm Obujam hladnjaka: 219 l. Obujam zamrzivača: 64 l. 5 podesivih polica od kaljenog stakla sa zaštitom od prolijevanja. 1 multifunkcionalna polica sa stalkom za boce. 1 potpuno izvlačna velika podijeljena ladica za povrće. Hlađenje ventilatorom za ravnomjernu raspodjelu temperature. Prekidač za brzo hlađenje; idealno nakon tjedne kupovine ili za hlađenje pića. Ne zaleđuje se. Funkcija brzog zamrzavanja za brzo zamrzavanje većih količina hrane. Elektronički zaslon jasno pokazuje status postavki i funkcija. Alarm na vratima; oglasi se ako vrata nisu pravilno zatvorena ili ako se povećala temperatura. Odjeljci u vratima s razdjelnicima za boce i staklenke. Integrirana LED rasvjeta osvjetljava svaki kutak. 3 transparentne ladice za zamrzivač. Transparentne staklene police, ladica za povrće i ladice za zamrzivač. Priloženi dodaci: 4 police od kaljenog stakla + 1 na ladici za povrće. 1 polica sa stalkom za boce. 1 velika ladica za povrće. 1 uložak za 6 jaja. 3 ladice za zamrzivač. 2 uloška za hlađenje. 1 kalup za led. Potrošnja energije A+: 311 kwh/god. Potrošnja energije A++: 244 kwh/god. Sustav odleđivanja: automatski. Razina buke: 39 db (A). Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka struje: 21 h. Klimatski razred A+: SN/ST/T. Klimatski razred A++: SN/N/ST/T. Kapacitet zamrzavanja: 8 kg/24 h. Rashladno sredstvo: R600a. Š54 D55,2 V182,7 cm

79 Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr 79

80 80 TILLREDA hladnjak LAGAN + A A kn 1499 kn Bijela Bijela hladnjak s odjeljkom za zamrzivač Mali, samostojeći hladnjak koji odgovara kuhinjama svih veličina. Samostojeći; možeš ga lako smjestiti gdje ti odgovara u kuhinji. Obujam hladnjaka: 45 l. Mali, samostojeći hladnjak koji odgovara kuhinjama svih veličina. Ako želiš ekstra rashlađena pića, možeš ih staviti u odjeljak za hlađenje. Vrata se mogu montirati na desnu ili lijevu stranu.el att installera. Kr Obujam hladnjaka: 97 l. Obujam zamrzivača: 16 l. Vrata se mogu montirati na desnu ili lijevu stranu. S pomoću 2 podesive police možeš podesiti unutrašnjost. LED svjetlo. Priloženi dodaci: 1 rešetkasta polica. Uložak za odleđivanje. Priloženi dodaci: 2 police od kaljenog stakla. 1 ladica za povrće. 1 uložak za 6 jaja. 1 kalup za led. 1 strugalica za led. Potrošnja energije: 105 kwh/god. Sustav odleđivanja: ručni. Razina buke: 42 db (A). Klimatski razred: N-ST. Rashladno sredstvo: R600a. Napon: 230 V. Š47,2 D45 V49,2 cm Potrošnja energije: 174 kwh/god. Sustav odleđivanja: ručni. Razina buke: 39 db (A). Klimatski razred: N-ST. Kapacitet zamrzavanja: 2 kg/24 h. Rashladno sredstvo: R600a. Napon: 230 V. Š55 D57 V84,5 cm

81 81 LAGAN 198/111 hladnjak/zamrzivač A + KYLD A ++ hladnjak/zamrzivač 2669 kn 3799 kn Bijela Bijela transparentne ladice za zamrzivač. Prekidač za brzo hlađenje dobro dođe nakon tjedne kupovine ili za hlađenje pića. Obujam hladnjaka: 194 l. Obujam zamrzivača: 109 l. 3 podesive staklene police. Odjeljci u vratima s razdjelnicima za boce i staklenke. 3 transparentne ladice za zamrzivač. Integrirana LED rasvjeta osvjetljava svaki kutak. Transparentne staklene police, ladica za povrće i ladice za zamrzivač. Priloženi dodaci: 2 police od kaljenog stakla + 1 iznad ladice za povrće. 2 ladice za povrće. 1 uložak za 6 jaja. 3 ladice za zamrzivač. 1 kalup za led. 1 strugalica za led. Potrošnja energije: 297 kwh/god. Sustav odleđivanja: automatski (hladnjak) / ručni (zamrzivač). Razina buke: 40 db (A). Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka struje: 20 h. Klimatski razred: SN/T. Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24 h. Rashladno sredstvo: R600a. Š59,5 D64,2 V174,5 cm Obujam hladnjaka: 220 l. Obujam zamrzivača: 91 l. 3 podesive police od kaljenog stakla sa zaštitom od prolijevanja. 1 multifunkcionalna polica sa stalkom za boce. Hlađenje ventilatorom za ravnomjernu raspodjelu temperature. Prekidač za brzo hlađenje; idealno nakon tjedne kupovine ili za hlađenje pića. Ne zaleđuje se. Funkcija brzog zamrzavanja za brzo zamrzavanje većih količina hrane. Odjeljci u vratima s razdjelnicima za boce i staklenke. 3 transparentne ladice za zamrzivač. Integrirana LED rasvjeta osvjetljava svaki kutak. Transparentne staklene police, ladica za povrće i ladice za zamrzivač. Priloženi dodaci: 2 police od kaljenog stakla + 1 na ladici za povrće. 1 polica sa stalkom za boce. 2 ladice za povrće. 1 uložak za 6 jaja. 3 ladice za zamrzivač. 1 kalup za led. 2 uloška za hlađenje. 1 strugalica za led. Potrošnja energije: 242 kwt/year. Sustav odleđivanja: automatski. Razina buke: 43 db (A). Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka struje: 12 h. Klimatski razred: SN/T. Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24 h. Rashladno sredstvo: R600a. Š59,5 D64,2 V184,5 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

82 82 KYLIG hladnjak/zamrzivač KYLSLAGEN A ++ A +++ hladnjak/zamrzivač 3998 kn 6229 kn Bijela Nehrđajući čelik Hlađenje ventilatorom za ravnomjernu raspodjelu temperature. 4 police od kaljenog stakla. 1 polica sa stalkom za boce. Obujam hladnjaka: 220 l. Obujam zamrzivača: 91 l. 3 podesive police od kaljenog stakla sa zaštitom od prolijevanja.. 1 multifunkcionalna polica sa stalkom za boce. Hlađenje ventilatorom za ravnomjernu raspodjelu temperature. Prekidač za brzo hlađenje; idealno nakon tjedne kupovine ili za hlađenje pića. Ne zaleđuje se. Funkcija brzog zamrzavanja za brzo zamrzavanje većih količina hrane. Odjeljci u vratima s razdjelnicima za boce i staklenke. 3 transparentne ladice za zamrzivač. Integrirana LED rasvjeta osvjetljava svaki kutak. Transparentne staklene police, ladica za povrće i ladice za zamrzivač. Površina otporna na ostavljanje otisaka prstiju. Priloženi dodaci: 2 police od kaljenog stakla + 1 na ladici za povrće. 1 polica sa stalkom za boce. 2 ladice za povrće. 1 uložak za 6 jaja. 3 ladice za zamrzivač. 1 kalup za led. 2 uloška za hlađenje. 1 strugalica za led. Potrošnja energije: 242 kwh/god. Sustav odleđivanja: automatski. Razina buke: 43 db (A). Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka struje: 12 h. Klimatski razred: SN/T. Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24 h. Rashladno sredstvo: R600a. Š59,5 D64,2 V184,5 cm Obujam hladnjaka: 220 l. Obujam zamrzivača: 91 l. 4 podesive police od kaljenog stakla sa zaštitom od prolijevanja. 1 multifunkcionalna polica sa stalkom za boce. Hlađenje ventilatorom za ravnomjernu raspodjelu temperature. Prekidač za brzo hlađenje; idealno nakon tjedne kupovine ili za hlađenje pića. Ne zaleđuje se. Funkcija brzog zamrzavanja za brzo zamrzavanje većih količina hrane. 3 transparentne ladice za zamrzivač. Elektronički zaslon jasno pokazuje status postavki i funkcija. Odjeljci u vratima s razdjelnicima za boce i staklenke. Integrirana LED rasvjeta osvjetljava svaki kutak. Transparentne staklene police, ladica za povrće i ladice za zamrzivač. Površina otporna na ostavljanje otisaka prstiju. Priloženi dodaci: 3 police od kaljenog stakla + 1 na ladici za povrće. 1 velika podijeljena ladica za povrće. 1 polica sa stalkom za boce. 1 uložak za 6 jaja. 3 ladice za zamrzivač. 2 uloška za hlađenje. 1 kalup za led. Potrošnja energije: 161 kwh/god. Sustav odleđivanja: automatski. Razina buke: 43 db (A). Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka struje: 18 h. Klimatski razred: SN/N/ST/T. Kapacitet zamrzavanja: 4 kg/24 h. Rashladno sredstvo: R600a. Š59,5 D67,7 V184,5 cm

83 Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr 83

84 84 HUTTRA A ++ ugradbeni hladnjak s odjeljkom za zamrzivač 2199 kn Bijela Podesive police od kaljenog stakla. Obujam hladnjaka: 108 l. Obujam zamrzivača: 18 l. Praktičan za male kuhinje jer ga možeš postaviti ispod radne ploče. 3 podesive police od kaljenog stakla sa zaštitom od prolijevanja. Mali odjeljak za zamrzivač. Odjeljci u vratima s razdjelnicima za boce i staklenke. Integrirana LED rasvjeta osvjetljava svaki kutak. Transparentne staklene police i ladica za povrće. Priloženi dodaci: 2 police od kaljenog stakla + 1 na ladicama za povrće. 2 ladice za povrće (1 veća, 1 manja). 1 uložak za 6 jaja. 1 kalup za led. Potrošnja energije: 141 kwh/god. Sustav odleđivanja: automatski (hladnjak) / ručni (zamrzivač). Razina buke: 38 db (A). Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka struje: 13 h. Klimatski razred: N/ST. Kapacitet zamrzavanja: 2 kg/24 h. Rashladno sredstvo: R600a. Š59,6 D54,5 V81,5 cm

85 85 KALLNAT ugradbeni hladnjak GENOMFRYSA A ++ + ugradbeni zamrzivač 2399 kn 2199 kn Bijela Bijela A Odjelnici s razdjelnicima u vratima. Alarm na vratima koji se oglasi ako vrata nisu pravilno zatvorena ili ako se povećala temperatura. Obujam hladnjaka: 144 l. 3 podesive police od kaljenog stakla. Praktičan za male kuhinje jer ga možeš postaviti ispod radne ploče. Odjeljci u vratima s razdjelnicima za boce i staklenke. Integrirana LED rasvjeta osvjetljava svaki kutak. Transparentne staklene police. Obujam zamrzivača: 91 l. 3 transparentne ladice za zamrzivač. Alarm na vratima; oglasi se ako vrata nisu pravilno zatvorena ili ako se povećala temperatura. Priloženi dodaci: 3 police od kaljenog stakla + 1 bijela na ladicama za povrće. 2 ladice za povrće (1 veća, 1 manja). 1 uložak za 6 jaja. Potrošnja energije: 94 kwh/god. Sustav odleđivanja: automatski. Razina buke: 37 db (A). Klimatski razred: SN/T. Rashladno sredstvo: R600a. Priloženi dodaci: 3 ladice za zamrzivač. 1 kalup za led. 1 strugalica za led. 1 uložak za hlađenje. Potrošnja energije: 185 kwh/god. Sustav odleđivanja: ručni. Razina buke: 38 db (A). Vrijeme čuvanja u slučaju nestanka struje: 29 h. Klimatski razred: SN/T. Kapacitet zamrzavanja: 10 kg/24 h. Rashladno sredstvo: R600a. Napon: V. Š59,6 D54,5 V81,5 cm Š59,6 D54,5 V81,5 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

86 PERILICE POSUĐA Pranje u perilici posuđa troši manje vode i energije od ručnog pranja. Također, higijenski je prihvatljivije! Naši potpuno ugradbeni modeli perilica mogu se opremiti vratima po tvom izboru kako bi savršeno pristajali u tvoju kuhinju. Sve su naše perilice posuđa energetskih razreda od A+ do A++ i dolaze s visokom unutrašnjosti u kojoj ima dovoljno prostora za veliku količinu posuđa. Koji god uređaj odabereš, možeš biti siguran/na da će trajati. Naš cjelokupni asortiman ima 5-godišnju garanciju (osim TILLREDA i LAGAN serija).

87 87 UČINKOVITA POTROŠNJA VODE S malom će količinom vode velika količina posuđa biti blistavo čista. POTPUNO UGRADBENE Možeš ih sakriti iza fronti koje odgovaraju vratima i ladicama u ostatku tvoje kuhinje. AUTOMATSKO OTVARANJE VRATA Vrata se otvaraju automatski kada program završi, kako bi se posuđe posušilo što prije. KAPACITET Naše perilice posuđa imaju različite veličine za razne potrebe i kuhinje. Široke su 45 cm ili 60 cm, i možeš birati između modela s 2 ili 3 razine 3 razine mogu držati još više posuđa.

88 88 FUNKCIJE Mala zraka svjetlosti svijetli na vašem podu kad je perilica posuđa uključena zahvaljujući funkciji BEAM ON FLOOR. Funkcija TIME BEAM ON FLOOR pokazuje koliko je vremena ostalo u programu zrakom svjetla koja je projicirana na podu. LED SVJETLA u perilici posuđa pružaju dobro i pogodno svjetlo kada slažeš posuđe u perilicu ili ga vadiš iz nje. Zahvaljujući funkciji ODGODE PRANJA možeš prati kad to vama odgovara. Naše perilice imaju različite odgode, od 3 do 24 sata. PODESIVA KOŠARA za napraviti mjesta za tanjure i čaše različitih veličina. SIGURNO POSUĐE I PAMETNO RASPOREĐENO Nježni plastični šiljci i držači čaša za vino drže razne vrste čaša čvrsto na mjestu i smanjuju rizik od razbijanja. Naše košarice za pribor za jelo omogućuju ti da uspraviš pribor za jelo kako bi se u potpunosti očistio.

89 89 PROGRAMI AUTO Za sve vrste posuđe, pribor za jelo, i lonce i tave. BRZO PRANJE Izvrsno ako si u žurbi ili imaš puno posuđa. Za prethodno korišteno posuđe i pribor za jelo. NOĆNO PRANJE Jako tiho idealno za domove otvorenog plana ili kad je perilica posuđa blizu mjesta gdje jedeš. Za normalno prljavo posuđe i pribor za jelo. ECO PRANJE Održivija opcija koja štedi vodu. Za normalno prljavo posuđe i pribor za jelo. INTENZIVNO PRANJE Za sve vrste posuđe, pribor za jelo, i lonce i tave kad su jako prljavi! PRETPRANJE Ovo je pretpranje za sve prljavo posuđe. NJEŽNO PRANJE ČAŠA Za osjetljivo posuđe i stakleno posuđe koje nije jako prljavo. NORMALNO PRANJE Izvrsno za normalno prljavo posuđe i pribor za jelo. RAZINE BUKE Razina buke kućanskih uređaja mjeri se u decibelima (db). Naši su uređaji testirani kako bi se utvrdila razina buke koju proizvode. Kod perilica posuđa program rada i vrsta instalacije mogu utjecati na razinu buke. Pogledaj razinu decibela (db) uređaja, navedenu u podacima o proizvodu i odaberi perilicu posuđa koja najbolje odgovara tvojim potrebama. db <

90 90 Raz. buke Kapacitet Potrošnja energije Potrošnja vode Programi Napon MEDELSTOR 47 db 9 kompleta posuđa. 222 kwh/god, A + 0,789 kwh/standardni ciklus, ECO program l/god, 9,5 l/standardni ciklus, ECO program. 6 programa V LAGAN 52 db 13 kompleta posuđa. 290 kwh/god, A + 1,02 kwh/standardni ciklus, ECO program l/god, 15 l/standardni ciklus, ECO program. 3 programa V RENGÖRA 47 db 13 kompleta posuđa. 290 kwh/god, A + 1,05 kwh/standardni ciklus, ECO program l/god, 12 l/standardni ciklus, ECO program. 5 programa V RENODLAD 44 db (42 db) 13 kompleta posuđa. 241 kwh/god, A +++ 0,857 kwh/standardni ciklus, ECO program l/god, 11 l/standardni ciklus, ECO program. 7 programa V HYGIENISK 42 db (40 db) 15 kompleta posuđa. 234 kwh/god, A +++ 0,832 kwh/standardni ciklus, ECO program l/god, 10,5 l/standardni ciklus, ECO program. 7 programa V

91 91 MEDELSTOR ugradbena perilica posuđa, 45 cm 2998 kn Siva LAGAN + + A A ugradbena perilica posuđa, 60 cm 2399 kn Bijela Ovaj je model savršen za male kuhinje. Ima nekoliko funkcija za pojednostavljivanje kuhinjskog posla. Pouzdana perilica posuđa ima sve osnovne funkcije koje su potrebne za dobro obaviti posao. Funkcije Programi Zvučni signal Funkcija Beam on the floor Funkcija Time beam on the floor Podesiva gornja košara Odgoda pranja do 24 sata Odgoda pranja do 3, 6 ili 9 sati Sustav zaustavljanja vode Unutarnje LED svjetlo Automatsko otvaranje vrata AUTO Normalno pranje ECO pranje Intenzivno pranje Brzo pranje Nježno pranje čaša Pretpranje Noćno pranje Broj programa: 6 Kapacitet: 9 kompleta posuđa Razine: 2 Razina buke: 47 db (A) Š44,6 D55,5 V81,8 89,8 cm Pristaje u vrata od 45 cm. Funkcije Zvučni signal Funkcija Beam on the floor Funkcija Time beam on the floor Podesiva gornja košara Odgoda pranja do 24 sata Odgoda pranja do 3, 6 ili 9 sati Sustav zaustavljanja vode Unutarnje LED svjetlo Automatsko otvaranje vrata Programi AUTO Normalno pranje ECO pranje Intenzivno pranje Brzo pranje Nježno pranje čaša Pretpranje Noćno pranje Broj programa: 3 Kapacitet: 13 kompleta posuđa Razine: 2 Razina buke: 52 db (A) Š59,6 D55,5 V81,8 89,8 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

92 92 RENGÖRA A + ugradbena perilica posuđa, 60 cm 2998 kn Siva SKINANDE A ++ ugradbena perilica posuđa, 60 cm 3799 kn Siva Sadrži sve osnovne funkcije koje su ti potrebne kako bi život u kuhinji bio što lakši. Nekoliko različitih funkcija omogućavaju prilagođavanje prema vrsti posuđa koje imaš. Funkcije Programi Zvučni signal Funkcija Beam on the floor Funkcija Time beam on the floor Podesiva gornja košara Odgoda pranja do 24 sata Odgoda pranja do 3, 6 ili 9 sati Sustav zaustavljanja vode Unutarnje LED svjetlo Automatsko otvaranje vrata AUTO Normalno pranje ECO pranje Intenzivno pranje Brzo pranje Nježno pranje čaša Pretpranje Noćno pranje Broj programa: 5 Kapacitet: 13 kompleta posuđa Razine: 2 Razina buke: 47 db (A) Š59,6 D55,5 V81,8 89,8 cm Funkcije Programi Zvučni signal Funkcija Beam on the floor Funkcija Time beam on the floor Podesiva gornja košara Odgoda pranja do 24 sata Odgoda pranja do 3, 6 ili 9 sati Sustav zaustavljanja vode Unutarnje LED svjetlo Automatsko otvaranje vrata AUTO Normalno pranje ECO pranje Intenzivno pranje Brzo pranje Nježno pranje čaša Pretpranje Noćno pranje Broj programa: 5 Kapacitet: 13 kompleta posuđa Razine: 2 Razina buke: 45 db (A) Š59,6 D55,5 V81,8 89,8 cm

93 93 RENODLAD ugradbena perilica posuđa, 60 cm 3998 kn Siva HYGIENISK ugradbena perilica posuđa, 60 cm 4998 kn Siva A +++ A +++ Ova perilica posuđa, koja štedi energiju i vodu, ima sve funkcije koje su ti potrebne kako bi tvoj život u kuhinji bio lakši. Prostrana perilica posuđa, koja štedi energiju, ima pregršt funkcija koje će ti olakšati svakodnevni život. Funkcije Programi Zvučni signal Funkcija Beam on the floor Funkcija Time beam on the floor Podesiva gornja košara Odgoda pranja do 24 sata Odgoda pranja do 3, 6 ili 9 sati Sustav zaustavljanja vode Unutarnje LED svjetlo Automatsko otvaranje vrata AUTO Normalno pranje ECO pranje Intenzivno pranje Brzo pranje Nježno pranje čaša Pretpranje Noćno pranje (42 db) Broj programa: 7 Kapacitet: 13 kompleta posuđa Razine: 2 Razina buke: 44 db (42 db) (A) Š59,6 D55,5 V81,8 89,8 cm Funkcije Zvučni signal Funkcija Beam on the floor Funkcija Time beam on the floor Podesiva gornja košara Odgoda pranja do 24 sata Odgoda pranja do 3, 6 ili 9 sati Sustav zaustavljanja vode Unutarnje LED svjetlo Automatsko otvaranje vrata Programi AUTO Normalno pranje ECO pranje Intenzivno pranje Brzo pranje Nježno pranje čaša Pretpranje Noćno pranje (40 db) Broj programa: 7 Kapacitet: 15 kompleta posuđa Razine: 3 Razina buke: 42 db (40 db) (A) Š59,6 D55,5 V81,8 89,8 cm Za potpun opis funkcija i upute za sastavljanje posjeti IKEA.hr

94 SVA POMOĆ KOJA TI JE POTREBNA ZA KUHINJU IZ SNOVA Mi vjerujemo da svatko ima pravo na novu kuhinju. Zato, osim što nudimo široki asortiman kuhinja, mi također nudimo i široki asortiman usluga, uključujući mjerenje, planiranje i montažu. Sve što ti treba kako bi tvoja kuhinja iz snova postala stvarnost. Inter IKEA Systems B.V. 2016/2017 Evo nekih od usluga koje možeš ugovoriti u robnoj kući IKEA, ako ti je potrebna pomoć. Usluga montaže Profesionalna montaža prilagođena tvojim potrebama po privlačnoj cijeni. Posebno pogodna kada je riječ o sudoperima, miješalicama za vodu, radnim pločama i kućanskim uređajima. Usluga preuzimanja robe s dostavom Mi ćemo preuzeti proizvode s tvojeg popisa za kupovinu i dostaviti ih u tvoj dom ili ured. Usluga planiranja kuhinje Jedan od naših planera kuhinja pomoći će ti isplanirati kuhinju iz snova. Usluga mjerenja Možemo ti izmjeriti dom ili ured kako bismo ti pomogli isplanirati projekt brzo i precizno. Usluga sastavljanja Naši nezavisni, profesionalni partneri mogu sastaviti tvoje proizvode i odnijeti pakovanje.

kućanski uređaji Vodič za kupovinu

kućanski uređaji Vodič za kupovinu Vodič za kupovinu kućanski uređaji Možda svi proizvodi (prikazani) nisu dostupni u robnoj kući. Više informacija potraži u robnoj kući ili na IKEA.hr. Za više detalja o proizvodima potraži na etiketi s

Detaljer

1. DHB-E 18/21/24 Sli art ELEKTRONIČKI PROTOČNI GRIJAČ VODE

1. DHB-E 18/21/24 Sli art ELEKTRONIČKI PROTOČNI GRIJAČ VODE ZAGREB, SRPANJ, 2017. VELEPRODAJNI CIJENIK STIEBEL ELTRON ZA 2017 G. PROTOČNI BOJLERI 1. DHB-E 18/21/24 Sli art.232016 - ELEKTRONIČKI PROTOČNI GRIJAČ VODE Protočni grijač vode za trenutno zagrijavanje

Detaljer

ALUMINIJSKE VODILICE ZA ODJELJIVANJE PROSTORA

ALUMINIJSKE VODILICE ZA ODJELJIVANJE PROSTORA ALUMINIJSKE VODILICE ZA ODJELJIVANJE PROSTORA ALU. VODILICE ZA ODJELJIVANJE PROSTORA AV 04.01-04.10...jer o tome mnogo ovisi... S C H W O L L E R - L U Č I Ć AL 400 AV 04.01 minijska vodilica za odjeljivanje

Detaljer

nastri adesivi adhesive tape collection

nastri adesivi adhesive tape collection nastri adesivi adhesive tape collection Comet d.o.o. / Varaždinska 40c / 42220 Novi Marof. Hrvatska Tel: +385 42 408 500 / Fax: +385 42 408 510 / E-mail: comet@comet.hr GEKO KREP TRAKA BASIC GEKO KREP

Detaljer

1 REALNE FUNKCIJE REALNE VARIJABLE

1 REALNE FUNKCIJE REALNE VARIJABLE REALNE FUNKCIJE REALNE VARIJABLE. Neka je f() = ln 4e 3 e. Odredite a) f b) D(f) i R(f) c) Odredite min f, inf f, ma f, sup f. 2. Odredite prirodnu domenu funkcije f() = ln (3e e 3 ) + 5 log 5 +3 + ( cos

Detaljer

Nr. 11/238 EØS-tillegget til Den europeiske unions tidende KOMMISJONSFORORDNING (EU) nr. 605/2014. av 5. juni 2014

Nr. 11/238 EØS-tillegget til Den europeiske unions tidende KOMMISJONSFORORDNING (EU) nr. 605/2014. av 5. juni 2014 Nr. 11/238 EØS-tillegget til Den europeiske unions tidende 22.2.2018 KOMMISJONSFORORDNING (EU) nr. 605/2014 2018/EØS/11/25 av 5. juni 2014 om endring av europaparlaments- og rådsforordning (EF) nr. 1272/2008

Detaljer

Kartlegging av leseferdighet Trinn 2 og 3 på bosnisk

Kartlegging av leseferdighet Trinn 2 og 3 på bosnisk Lærerveiledning Bosnisk, 2. og 3. trinn Lærerveiledning Kartlegging av leseferdighet Trinn 2 og 3 på bosnisk Priručnik za učitelje Ispitivanje sposobnosti čitanja 2. i 3. razred na bosanskom jeziku 2013

Detaljer

BAŠTENSKI PROGRAM. SMM RODA COMPANY d.o.o.

BAŠTENSKI PROGRAM. SMM RODA COMPANY d.o.o. SMM RODA COMPANY d.o.o. BAŠTENSKI PROGRAM Proizvodnja creva obuhvata širok asortian proizvoda od plastike sa prieno u poljoprivredi / hortikulturi. Visok kvalitet creva po veoa konkurentni cenaa nas čini

Detaljer

MINIMARK stampac za industrijsko obelezavanje

MINIMARK stampac za industrijsko obelezavanje MINIMARK stampac za industrijsko obelezavanje SISTEM 710141 MINIMARK + Markware (evropska verzija) 800975 Markware softver PRIBOR 710118 Kofer za transport stampaca 710257 Kofer za transport potrosnog

Detaljer

Izmena i dopuna konkursne dokumentacije

Izmena i dopuna konkursne dokumentacije SPECIJALNA BOLNICA ZA LEČENјE I REHABILITACIJU 36210 Vrnjačka Banja, Bul. Srpskih ratnika br. 18 Telefon i telefaks: 036/515-514-5 Broj: 01-3114/4 Datum: 25.07.2017.godine Izmena i dopuna konkursne dokumentacije

Detaljer

VOLKSWAGEN Golf V (1K) V TDi (AZV) Motor -> Priručnik za popravak -> Remen razvodnog mehanizma: uklanjanje/postavljanje

VOLKSWAGEN Golf V (1K) V TDi (AZV) Motor -> Priručnik za popravak -> Remen razvodnog mehanizma: uklanjanje/postavljanje VOLKSWAGEN Golf V (1K) 2.0 16V TDi (AZV) 01.2004-01.2009 Motor -> Priručnik za popravak -> Remen razvodnog mehanizma: uklanjanje/postavljanje 4.2.2016. Upozorenja i preporuke Osim ako nije drugačije savjetovano

Detaljer

SECURIT table za pisanje kredom TABLE STONE ZA PISANJE KREDOM ILI KREDA MARKEROM...

SECURIT table za pisanje kredom TABLE STONE ZA PISANJE KREDOM ILI KREDA MARKEROM... 2 SECURIT table za pisanje kredom TABLE STONE ZA PISANJE KREDOM ILI KREDA MARKEROM... Table za pisanje sa kredom su najbolji način da ostavite željenu poruku Vašim posetiocima i gostima. Područja primene

Detaljer

Kjøpehjelp. Hvitevarer. Bli inspirert på IKEA.no

Kjøpehjelp. Hvitevarer. Bli inspirert på IKEA.no Kjøpehjelp Hvitevarer Bli inspirert på IKEA.no HVITEVARER DU KAN STOLE PÅ Vi gjør det vi kan for å lage hvitevarer som gjør hverdagen din enklere og hjelper deg med å leve litt grønnere. Hvitevarene er

Detaljer

Razni canape zalogaji finger food (pršut, vratina, pjenica od tune, kulen, pjenica od sira, povrće...)

Razni canape zalogaji finger food (pršut, vratina, pjenica od tune, kulen, pjenica od sira, povrće...) (pršut, vratina, pjenica od tune, kulen, pjenica od sira, povrće...) Pršut Kulenova seka Sušena vratina Milanska salata sa šunkom i sirom Francuska salata Salata sa piletinom U CIJENU PONUĐENOG MENUA NIJE

Detaljer

Kako dostaviti logo. USBnet. Powered by

Kako dostaviti logo. USBnet. Powered by Kako dostaviti logo USBnet Powered by Sadržaj Sadržaj Upute za dostavljanje loga Vektorski dokumenti Bitmap dokumenti Tekst i fontovi Boje Dimenzije i površina loga 2 3 4 5 6 7 8 2 Upute za dostavu loga

Detaljer

JEDNA ZA SVE POWER PAMETNA BATERIJA ZA RADIONICU I VRT CHANGE JEDNOM KUPNJOM, ŠTEDITE ZAUVIJEK. BEZ KABLOVA. 3,0 Ah

JEDNA ZA SVE POWER PAMETNA BATERIJA ZA RADIONICU I VRT CHANGE JEDNOM KUPNJOM, ŠTEDITE ZAUVIJEK. BEZ KABLOVA. 3,0 Ah POWER JEDNA ZA SVE PAMETNA BATERIJA ZA RADIONICU I VRT JEDNOM KUPNJOM, ŠTEDITE ZAUVIJEK. BOOSTED BY TWIN PACK 2 x 18 V = 36 V SUPERPOWER BEZ KABLOVA. EINHELL POWER X- INOVATIVNI SISTEM UŠTEDE 1. NOVAJLIJE

Detaljer

do minimalno 8 kreativnih objava mjesečno Povlaštena cijena nakon završetka akcije: 900,00 kn

do minimalno 8 kreativnih objava mjesečno Povlaštena cijena nakon završetka akcije: 900,00 kn do 30.09.2015. 9 2 Društvene mreže izrada nove ili redizajn postojeće fan stranice minimalno 4 kreativnih objava mjesečno 1.200,00 kn 50% 600,00 kn Povlaštena cijena nakon završetka akcije: 900,00 kn Yellow:

Detaljer

VEIT Škola peglanja: Tehnika peglanja [7.1 METODE MEDJUFAZNOG PEGLANJA MEDJUFAZNO PEGLANJE = RASPEGLAVANJE ŠAVOVA

VEIT Škola peglanja: Tehnika peglanja [7.1 METODE MEDJUFAZNOG PEGLANJA MEDJUFAZNO PEGLANJE = RASPEGLAVANJE ŠAVOVA [7.1 METODE MEDJUFAZNOG PEGLANJA MEDJUFAZNO PEGLANJE = RASPEGLAVANJE ŠAVOVA 1. VUNA I PAMUK 3. FINA VLAKNA I SOMOT a) Raspeglaj šav početi peglanje sa parom / bez usisavanja a) Raspeglaj šav počni peglanje

Detaljer

1 - Prvi deo upitnika

1 - Prvi deo upitnika Copyright! All rights reserved www.anestesi.no 2010- Serbo-Kroatisk side 1 av 6 Serbia Kroatia osnia Språk: Serbo-Kroatisk Oversatt av: Ivan uljovcic to: Juni 2010 1 - Prvi deo upitnika Del 1 Spørreskjema:

Detaljer

Mašina za sušenje Priručnik za korisnika Tørretumbler Brugermanualen Tørketrommel Brukerhåndboken DCY 7202 YW3 2960310952_SB/300715.

Mašina za sušenje Priručnik za korisnika Tørretumbler Brugermanualen Tørketrommel Brukerhåndboken DCY 7202 YW3 2960310952_SB/300715. Mašina za sušenje Priručnik za korisnika Tørretumbler Brugermanualen Tørketrommel Brukerhåndboken DY 7202 YW3 2960310952_SB/300715.1119 Molimo da prvo pročitate ovo uputstva za upotrebu! Poštovani kupče,

Detaljer

Programiranje 1 grupno spremanje (zadaci) datoteke

Programiranje 1 grupno spremanje (zadaci) datoteke Programiranje 1 grupno spremanje (zadaci) datoteke Tipovi datoteka Datoteke se mogu podeliti na binarne i tekstualne. Iako su na prvi pogled ova dva tipa veoma slična oni se suštinski razlikuju. Binarne

Detaljer

POWER -CHANGE JEDNA ZA SVE. PAMETNA BATERIJA ZA RADIONICU I VRT. einhell.hr einhell.ba einhell.rs >>>

POWER -CHANGE JEDNA ZA SVE. PAMETNA BATERIJA ZA RADIONICU I VRT. einhell.hr einhell.ba einhell.rs >>> POWER -CHANGE JEDNA ZA SVE. PAMETNA BATERIJA ZA RADIONICU I VRT. einhell.hr einhell.ba einhell.rs >>> 2 POWER -CHANGE Sadržaj POWER X-CHANGE Akumulatorski sistem Vrt i okućnica Radionica Power X-Change

Detaljer

Sveučilište u Zagrebu PMF Matematički odsjek. Mreže računala. Vježbe 04. Zvonimir Bujanović Slaven Kožić Vinko Petričević

Sveučilište u Zagrebu PMF Matematički odsjek. Mreže računala. Vježbe 04. Zvonimir Bujanović Slaven Kožić Vinko Petričević Sveučilište u Zagrebu PMF Matematički odsjek Mreže računala Vježbe 04 Zvonimir Bujanović Slaven Kožić Vinko Petričević Klijent / Server paradigma internet daje infrastrukturu koja omogućava komunikaciju

Detaljer

DOMAĆINSTVO. SMM RODA COMPANY d.o.o. 652, 653, 654, 657, 658

DOMAĆINSTVO. SMM RODA COMPANY d.o.o. 652, 653, 654, 657, 658 SMM RODA COMPANY d.o.o. DOMAĆINSTVO Proizvodi za domaćinstvo su proizvedeni od kvalitetnih polimera visoke čistoće, po veoma ekonomičnim cenama. Asortiman obuhvata sirkove i plastične metle, četke za domaćinstvo,

Detaljer

Kjøpehjelp. Hvitevarer. Bli inspirert på IKEA.no

Kjøpehjelp. Hvitevarer. Bli inspirert på IKEA.no Kjøpehjelp Hvitevarer Bli inspirert på IKEA.no HVITEVARER DU KAN STOLE PÅ Vi gjør det vi kan for å lage hvitevarer som gjør hverdagen din enklere og hjelper deg med å leve litt grønnere. Hvitevarene er

Detaljer

RS BA ME DETALJNA UPUTSTVA ZA UPOTREBU ELEKTRIČNE RERNE

RS BA ME DETALJNA UPUTSTVA ZA UPOTREBU ELEKTRIČNE RERNE RS BA ME DETALJNA UPUTSTVA ZA UPOTREBU ELEKTRIČNE RERNE www.gorenje.com Zahvaljujemo vam na poverenju kojeg ste nam iskazali kupovinom našeg aparata. Za lakšu upotrebu proizvoda priložili smo vam detaljna

Detaljer

Kjøpehjelp. Hvitevarer. Bli inspirert på IKEA.no

Kjøpehjelp. Hvitevarer. Bli inspirert på IKEA.no Kjøpehjelp Hvitevarer Bli inspirert på IKEA.no HVITEVARER DU KAN STOLE PÅ Sammen med Whirlpool Corporation og Electrolux Group har vi utviklet et hvitevaresortiment for å hjelpe deg med å gjøre livet på

Detaljer

UPUTSTVA ZA KORISTENJE INSPIRATION SERIES

UPUTSTVA ZA KORISTENJE INSPIRATION SERIES UPUTSTVA ZA KORISTENJE INSPIRATION SERIES Uputstva za korištenje 1004249-00A / hr / 06.2008 Inspiration 400 Super Power Inspiration 400 Twin Power Inspiration 400 Turbo Power Inspiration 450 Super Power

Detaljer

nama! -40KM -50% -20% Jednostavno do čistog doma! H2O X2 parni čistač Otkrijte nešto novo! POVJERENJA Paint Roller Četka za ravnanje kose

nama! -40KM -50% -20% Jednostavno do čistog doma! H2O X2 parni čistač Otkrijte nešto novo! POVJERENJA Paint Roller Četka za ravnanje kose Slavite sa nama! POVJERENJA Otkrijte nešto novo! HO X parni čistač Jednostavno do čistog doma! Više na stranici 7. Paint Roller Okrečite brže i jednostavnije! Više na stranici 6. -50% -40KM Četka za ravnanje

Detaljer

Hladnjak / Zamrzivač Køleskab / Fryser Jääkaappi / Pakastin Kjøleskap / Fryser Kyl / Frys RCSA340K20W

Hladnjak / Zamrzivač Køleskab / Fryser Jääkaappi / Pakastin Kjøleskap / Fryser Kyl / Frys RCSA340K20W Hladnjak / Zamrzivač Køleskab / Fryser Jääkaappi / Pakastin Kjøleskap / Fryser Kyl / Frys RCSA340K20W Prvo pročitajte ovaj korisnički priručnik! Poštovani kupci, Nadamo se da će vam naš proizvod, proizveden

Detaljer

MIKROBØLGEOVNER. muligheter når du skal lage mat.

MIKROBØLGEOVNER. muligheter når du skal lage mat. MIKROBØLGEOVNER En kombiovn er et godt valg når du trenger raske løsninger i hverdagen. Kombiovner er raske, energieffektive og perfekte til gjenoppvarming og tining. Og med dagens teknologi har vi modeller

Detaljer

Ord og begreper. Norsk Morsmål: Tegning (hvis aktuelt)

Ord og begreper. Norsk Morsmål: Tegning (hvis aktuelt) Ord og begreper Norsk Morsmål: Tegning (hvis aktuelt) Få Dobiti Mange Mnogo Venstre Lijevo Høyre Desno Øverst Iznad Nederst Niže Lite Malo Mye Mnogo Flest Vecina Færrest Najmanje Oppe Gore Nede Dole Mellom

Detaljer

2018 AKCIJA TRAJE DO:

2018 AKCIJA TRAJE DO: GARDEROBNI ORMAN TRAŽITE BOMBASTIČNU CENU! JESENJI AKCIJSKI KATALOG 2018 AKCIJA TRAJE DO: 31.10.2018. 2 GARDEROBNI ORMAN 300 mm 400 mm SA DUGIM VRATIMA 1800 mm SA PREGRADNIM ZIDOM 1800 mm SA PREGRADNIM

Detaljer

HRVATSKI. LCD televizor UPUTE 0516MTH-VT-VT

HRVATSKI. LCD televizor UPUTE 0516MTH-VT-VT HRVATSKI LCD televizor UPUTE 0516MTH-VT-VT Poštovani korisniče, Ovaj uređaj proizveden je u skladu s važeći europskim direktivama i standardima u vezi s elektromagnetskom sukladnošću i električnom sigurnošću.

Detaljer

Činjenice o hepatitisu A, B i C i o tome kako izbjeći zarazu

Činjenice o hepatitisu A, B i C i o tome kako izbjeći zarazu Činjenice o hepatitisu A, B i C i o tome kako izbjeći zarazu Fakta om hepatitt A, B og C og om hvordan du unngår smitte Bosnisk/kroatisk/serbisk/norsk Hva er hepatitt? Hepatitt betyr betennelse i leveren.

Detaljer

Prije uporabe Sigurnost...1 Važne napomene...1. Tablet FISKAL1... 2

Prije uporabe Sigurnost...1 Važne napomene...1. Tablet FISKAL1... 2 Sadržaj Prije uporabe... 1 Sigurnost...1 Važne napomene...1 Tablet FISKAL1... 2 Sadržaj pakiranja FISKAL1 paketa...2 Tablet FISKAL1... 2 Izgled tableta FISKAL1... 3 Tablet FISKAL1 GO... 4 Sadržaj pakiranja

Detaljer

TOPLINSKA CRPKA ZRAK-VODA

TOPLINSKA CRPKA ZRAK-VODA UPUTE ZA KORIŠTENJE I UPRAVLJANJE KORISNIČKI TOPLINSKA CRPKA ZRAK-VODA UNUTARNJA JEDINICA - HYDROBOX GSH-IRAD H E A T P U M P S Prijevod originalnih uputa za korištenje BRZI VODIČ Opis upravljačke ploče

Detaljer

Sustavi za rad u stvarnom vremenu

Sustavi za rad u stvarnom vremenu SVEUČILIŠTE U ZAGREBU FAKULTET ELEKTROTEHNIKE I RAČUNARSTVA Zavod za elektroniku, mikroelektroniku, računalne i inteligentne sustave Skripta iz predmeta Sustavi za rad u stvarnom vremenu Leonardo Jelenković

Detaljer

COLORMAIL Broj 01 / Studeni 2016

COLORMAIL Broj 01 / Studeni 2016 COLORMAIL Broj 01 / Studeni 2016 2015/16 Selekto d.o.o., Vida Ročića 138, 10040 Zagreb- Dubrava, Hrvatska/ e-adresa: info@selekto.hr / www.selekto.hr. Pridržavamo pravo tiskarskih grešaka, tehničkih promjena,

Detaljer

POWER -CHANGE //JEDNA ZA SVE. Pametna baterija za radionicu i baštu. POWER -CHANGE. 1

POWER -CHANGE //JEDNA ZA SVE. Pametna baterija za radionicu i baštu. POWER -CHANGE.   1 POWER R -CHANGE -C //JEDNA ZA SVE. Pametna baterija za radionicu i baštu. POWER R -C -CHANGE www.einhell.com www.einhell.rs 1 2 POWER -CHANGE //SADRŽAJ POWER X-CHANGE Aku-sistem Bašta Alati PXC nova generacija

Detaljer

Poslovanje Centri izvrsnosti za poslovnu podrπku

Poslovanje Centri izvrsnosti za poslovnu podrπku PriruËnik za Centri izvrsnosti za poslovnu podrπku Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj Ulaganje u buduênost PriruËnik za trenere Predgovor E-poslovanje se u

Detaljer

ZBIRKA PRAKTIČNIH RADOVA IZ KOMPLETA DIJELOVA MT- radio

ZBIRKA PRAKTIČNIH RADOVA IZ KOMPLETA DIJELOVA MT- radio ZBIRKA PRAKTIČNIH RADOVA IZ KOMPLETA DIJELOVA MT- radio Detektorski prijamnik s titrajnim krugom - zavojnica induktiviteta koji odgovara rezonantnoj frekvenciji od 3,550 MHz - promjenjivi kondenzator (

Detaljer

FIL FILOZOFIJA. Ispitna knjižica 2 FIL.25.HR.R.K2.12 FIL IK-2 D-S025. FIL IK-2 D-S025.indd :31:00

FIL FILOZOFIJA. Ispitna knjižica 2 FIL.25.HR.R.K2.12 FIL IK-2 D-S025. FIL IK-2 D-S025.indd :31:00 FIL FILOZOFIJA Ispitna knjižica 2 FIL.25.HR.R.K2.12 12 1.indd 1 20.4.2016. 13:31:00 Prazna stranica 99 2.indd 2 20.4.2016. 13:31:00 OPĆE UPUTE Pozorno pročitajte sve upute i slijedite ih. Ne okrećite stranicu

Detaljer

Osiguranje kotlova i strojeva

Osiguranje kotlova i strojeva GE Insurance Solutions Bosnia Re Workshop Osiguranje kotlova i strojeva Markus Wittke Senior Loss Prevention Consultant GE GAP Services PREGLED GE Global Asset Protection Services Izvod iz osiguranja kotlova

Detaljer

NEMA ZIME! kn kn MOTORNE I ELEKTRIČNE PILE ODLIČNA KVALITETA PRISTUPAČNA CIJENA JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE. Jesenska akcija 2018 Hrvatska

NEMA ZIME! kn kn MOTORNE I ELEKTRIČNE PILE ODLIČNA KVALITETA PRISTUPAČNA CIJENA JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE. Jesenska akcija 2018 Hrvatska NEMA ZIME! MOTORNE I ELEKTRIČNE PILE ODLIČNA KVALITETA PRISTUPAČNA CIJENA JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE 849 00 kn 1199 00 kn 1199 00 kn VET 2440 VBV 230 E VGS 380 E ELEKTRIČNA PILA BENZINSKO PUHALO MOTORNA PILA

Detaljer

HRVATSKI. LCD televizor UPUTE 0716MTH-VT-VT

HRVATSKI. LCD televizor UPUTE 0716MTH-VT-VT HRVATSKI LCD televizor UPUTE 0716MTH-VT-VT Poštovani korisniče, Ovaj uređaj proizveden je u skladu s važeći europskim direktivama i standardima u vezi s elektromagnetskom sukladnošću i električnom sigurnošću.

Detaljer

KATALOG KOSA KAO NAJLJEPŠI UKRAS DENTALNA NJEGA RUJAN dm.hr. Sve što trebaš znati o kosi i vlasištu. Zdravi zubi, blistav osmijeh!

KATALOG KOSA KAO NAJLJEPŠI UKRAS DENTALNA NJEGA RUJAN dm.hr. Sve što trebaš znati o kosi i vlasištu. Zdravi zubi, blistav osmijeh! KATALOG RUJAN 2018. KOSA KAO NAJLJEPŠI UKRAS Sve što trebaš znati o kosi i vlasištu. DENTALNA NJEGA Zdravi zubi, blistav osmijeh! Katalog vrijedi od 1.9. do 15.9.2018. dm.hr KOSA MOŽE BITI TVOJ NAJLJEPŠI

Detaljer

ZP120N Online UPS VISOKA GUSTOĆA ENERGIJE ODLIČNE PERFORMANSE FLEKSIBILNOST VISOKA EFIKASNOST, NISKA TEMPERATURNA DISIPACIJA DUGE AUTONOMIJE

ZP120N Online UPS VISOKA GUSTOĆA ENERGIJE ODLIČNE PERFORMANSE FLEKSIBILNOST VISOKA EFIKASNOST, NISKA TEMPERATURNA DISIPACIJA DUGE AUTONOMIJE Online UPS 1,2,3,6,10,20 kva jednofazni/jednofazni i trofazno/jednofazni UPS VISOKA GUSTOĆA ENERGIJE ODLIČNE PERFORMANSE FLEKSIBILNOST VISOKA EFIKASNOST, NISKA TEMPERATURNA DISIPACIJA DUGE AUTONOMIJE Smart

Detaljer

BOSANSKI LCD TV UPUTSTVA 0516MTH-VT-VT

BOSANSKI LCD TV UPUTSTVA 0516MTH-VT-VT BOSANSKI LCD TV UPUTSTVA 0516MTH-VT-VT Poštovani kupče, Ovaj aparat u skladu je sa važećim europskim direktivama i standardima o elektromagnetnoj kompatibilnosti i električnoj bezbjednosti. Europski predstavnik

Detaljer

COMMISSION REGULATION (EU) No 605/2014 of 5 June 2014 amending, for the purposes of introducing hazard and precautionary statements in the Croatian

COMMISSION REGULATION (EU) No 605/2014 of 5 June 2014 amending, for the purposes of introducing hazard and precautionary statements in the Croatian COMMISSION REGULATION (EU) No 605/2014 of 5 June 2014 amending, for the purposes of introducing hazard and precautionary statements in the Croatian language and its adaptation to technical and scientific

Detaljer

Eksamen FSP5822/PSP5514 Bosnisk nivå II Elevar og privatistar / Elever og privatister. Nynorsk/Bokmål

Eksamen FSP5822/PSP5514 Bosnisk nivå II Elevar og privatistar / Elever og privatister.  Nynorsk/Bokmål Eksamen 20.11.13 FSP5822/PSP5514 Bosnisk nivå II Elevar og privatistar / Elever og privatister Nynorsk/Bokmål Oppgåve 1 Skriv ein kort tekst på 4 5 setningar der du svarer på spørsmåla nedanfor. Skriv

Detaljer

Uvod u web dizajn i obrada slike

Uvod u web dizajn i obrada slike Uvod u web dizajn i obrada slike Tomislav Keščec Dragana Savić Zagreb, 2016. Autor: Tomislav Keščec Dragana Savić Urednica: Ana Belin, prof. Naslov: Uvod u web dizajn i obrada slike Izdanje: 1. izdanje

Detaljer

902/961/971/974 Elektronski upravljač za rashladne sustave

902/961/971/974 Elektronski upravljač za rashladne sustave IDPLUS 902/961/971/974 HR Elektronski upravljač za rashladne sustave SADRŽAJ IDPLUS 902/961 KORISNIČKO SUČELJE (TIPKE I LAMPICE)... 4 IDPLUS 971/974 KORISNIČKO SUČELJE (TIPKE I LAMPICE)... 6 IDPLUS 902/961

Detaljer

VETERINARSKI FAKULTET HEINZELOVA ZAGREB TIP ZAGREB JADRANSKA AV. B.B ZAGREB RAZNA UREDSKA OPREMA I POTREPŠTINE

VETERINARSKI FAKULTET HEINZELOVA ZAGREB TIP ZAGREB JADRANSKA AV. B.B ZAGREB RAZNA UREDSKA OPREMA I POTREPŠTINE VETERINARSKI FAKULTET HEINZELOVA 55 10000 ZAGREB TIP ZAGREB JADRANSKA AV. B.B. 10000 ZAGREB RAZNA UREDSKA OPREMA I POTREPŠTINE * uredske potrepštine za nastavu OPIS jed. mjera cijena bez PDV-a BILJEŽNICA

Detaljer

OLE for Process Control

OLE for Process Control OPC OLE for Process Control OPC novi koncept sustava automatizacije Nove tehnologije pridonose progresu u automatizaciji i upravljanja u industrijskim procesima koji se iz godine u godinu ubrzava. Zahtjevi

Detaljer

Likovna umjetnost umjetnost, matematika i algoritmi

Likovna umjetnost umjetnost, matematika i algoritmi Likovna umjetnost, matematika i algoritmi Vlatko Čerić Sadržaj Kratak pregled povijesti veze umjetnosti i matematike Matematika i računalna tehnologija u likovnoj umjetnosti Algoritamska umjetnost Neki

Detaljer

Primena računara u fizičkoj hemiji. Profesor: Miloš Mojović Asistent: Aleksandar Ignjatović

Primena računara u fizičkoj hemiji. Profesor: Miloš Mojović Asistent: Aleksandar Ignjatović Primena računara u fizičkoj hemiji Profesor: Miloš Mojović Asistent: Aleksandar Ignjatović Literatura i ispit: Literatura: 1. Predavanja 2. Internet 3. Knjige Ocenjivanje 1. aktivnost u toku predavanja

Detaljer

BOSANSKI LCD TV UPUTSTVA 0716MTH-VT-VT

BOSANSKI LCD TV UPUTSTVA 0716MTH-VT-VT BOSANSKI LCD TV UPUTSTVA 0716MTH-VT-VT Poštovani kupče, Ovaj aparat u skladu je sa važećim europskim direktivama i standardima o elektromagnetnoj kompatibilnosti i električnoj bezbjednosti. Europski predstavnik

Detaljer

Bluetooth autoradio MEX-BT3800U. Uputstvo za upotrebu (1) Za isključenje demonstracionog (DEMO) prikaza, pogledajte str. 7.

Bluetooth autoradio MEX-BT3800U. Uputstvo za upotrebu (1) Za isključenje demonstracionog (DEMO) prikaza, pogledajte str. 7. 4-158-429-31(1) Bluetooth autoradio Uputstvo za upotrebu Za isključenje demonstracionog (DEMO) prikaza, pogledajte str. 7. MEX-BT3800U 2009 Sony Corporation Iz sigurnosnih razloga, ugradite ovaj uređaj

Detaljer

AKCIJA. Početak akcije: god.

AKCIJA.   Početak akcije: god. www.faber-rs.com www.faber-rs.com BEOLEKS d.o.o. Novi Beograd Bulevar Arsenija Čarnojevića 66 lokal br. 0 Tel: 0/ 98 Tel: 0/ 97 Fax: 0/ 64 e-mail: office@beoleks.rs Regionalni Distributer: NILEKS d.o.o.

Detaljer

Topografske karte. Dr. sc. Aleksandar Toskić, izv. prof.

Topografske karte. Dr. sc. Aleksandar Toskić, izv. prof. Topografske karte Dr. sc. Aleksandar Toskić, izv. prof. Topografske karte u RH Izradba topografskih karata srednjih i sitnijih mjerila bila je prije osamostaljenja Republike Hrvatske u nadležnosti saveznih

Detaljer

Eksamen FSP5819 Bosnisk I PSP5512 Bosnisk nivå I. Nynorsk/Bokmål

Eksamen FSP5819 Bosnisk I PSP5512 Bosnisk nivå I. Nynorsk/Bokmål Eksamen 19.05.2017 FSP5819 Bosnisk I PSP5512 Bosnisk nivå I Nynorsk/Bokmål Nynorsk Eksamensinformasjon Eksamenstid Hjelpemiddel Eksamen varer i 5 timar. Alle hjelpemiddel er tillatne, bortsett frå Internett

Detaljer

Katalog fronti - kuhinje

Katalog fronti - kuhinje Katalog fronti - kuhinje je Vaš jak i pouzdan partner u proizvodnji najraznovrsnijih elemenata pločastog namještaja poput korpus elemenata, front elemenata, zakrivljenih elemenata, kuhinjskih radnih ploča,

Detaljer

Katalog proizvoda. Krovni sistemi

Katalog proizvoda. Krovni sistemi Katalog proizvoda Krovni sistemi 2 Sadržaj Skoro 200 godina inovacija... 4 Svetski lider u proizvodnji glinenih građevinskih materijala... 4 Tondach je izbor za moj novi krov...7 Sveobuhvatna vrhunska

Detaljer

Biološki pročistači otpadnih voda

Biološki pročistači otpadnih voda Biološki pročistači otpadnih voda KUĆNI POV KOMUNALNI POV INDUSTRIJSKI POV Azerbajdžan, Bjelorusija, Bugarska, Burkina Faso, Češka Republika, Francuska, Kanada, Hrvatska, Indija, Kazahstan, Kuvajt, Cipar,

Detaljer

ŠKODA Rapid Spaceback MY modeli. Cjenovnik vrijedi od ACTIVE

ŠKODA Rapid Spaceback MY modeli. Cjenovnik vrijedi od ACTIVE ŠKODA Rapid Spaceback MY 2018 - modeli Cjenovnik vrijedi od 01.01.2018. ACTIVE ŠIFRA MODELA OPREMA MOTOR SNAGA (kw) SNAGA (KS) BROJ VRATA MJENJAČ CIJENA s PDV-om NH12L4 ACTIVE 1.6 MPI 81 110 5 5 brzina

Detaljer

ŠKODA Fabia HB MY modeli. Cjenovnik vrijedi od ACTIVE

ŠKODA Fabia HB MY modeli. Cjenovnik vrijedi od ACTIVE ŠKODA Fabia HB MY 2018 - modeli Cjenovnik ACTIVE ŠIFRA MODELA MOTOR SNAGA (kw) SNAGA (KS) BROJ VRATA MJENJAČ CIJENA s PDVom NJ32C4 1.0 MPI 44 60 5 5 brzina manuelni 19.456 NJ32E4 1.0 MPI 55 75 5 5 brzina

Detaljer

Prevela Ta nj a Mi lo s a v lj e v ić

Prevela Ta nj a Mi lo s a v lj e v ić 2 3 Prevela Ta nj a Mi lo s a v lj e v ić 4 5 Na slov or i g i na l a Hester Browne The Lit tle Lady Agency Copyright 2005 by He ster Brow ne Translation copyright 2009 za srpsko izdanje, LAGUNA Za PAR,

Detaljer

ŠKODA Fabia A06 FL HB MY modeli. Cjenovnik vrijedi od

ŠKODA Fabia A06 FL HB MY modeli. Cjenovnik vrijedi od ŠKODA Fabia A06 FL HB MY 2019 - modeli Cjenovnik vrijedi od 01.01.2019. ŠIFRA MODELA ACTIVE MOTOR SNAGA (kw) SNAGA (KS) BROJ VRATA MJENJAČ CIJENA s PDVom NJ32C4 1.0 MPI 44 60 5 5 brzina manuelni 20.123

Detaljer

1.5.Di skala LPWN 1.6.Di skala SKY

1.5.Di skala LPWN 1.6.Di skala SKY MIKROTEHNA d.d. Zagreb, Draškovićeva 58 Poduzeće za proizvodnju proizvoda od metala plastike, gume, drva i papira Servis mjernih uređaja, vaga, utega i ostalih mjerila Servis i postavljanje grijanja i

Detaljer

Troškovnik za nabavu i ugradnju prometne opreme i signalizacije

Troškovnik za nabavu i ugradnju prometne opreme i signalizacije Troškovnik za nabavu i ugradnju prometne opreme i signalizacije Nabava i ugradnja fco Poreč - Parenzo, prometne opreme i signalizacije, u svemu prema važećem Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, odnosno

Detaljer

4. Rad i energija 4.1. Rad Rad u svakodnevnom životu bilo koji oblik aktivnosti koji zahtjeva miši

4. Rad i energija 4.1. Rad Rad u svakodnevnom životu bilo koji oblik aktivnosti koji zahtjeva miši 4. Rad i energija 4.1. Rad Rad u svakodnevnom životu predstavlja bilo koji oblik aktivnosti koji zahtjeva mišićni napor ili djelovanje strojeva. Rad u fizici se općenito definira kao - svladavanje sile

Detaljer

VERTIKALNA POLARIZACIJA

VERTIKALNA POLARIZACIJA VERTIKALNA POLARIZACIJA Driver 433 MHz Driver 145 MHz AKTIVNI ELEMENTI U JEDNOJ RAVNI Aluminijumska zica precnika 4mm(obelezena crnom bojom)savija se u U oblik,zatim provuce kroz letvicu 20 x 20x600mm(obelezenu

Detaljer

TEHNIČKA ŠKOLA Ruđera Boškovića Vinkovci. Alati i naprave. - predavana, vježbe i zadaci -

TEHNIČKA ŠKOLA Ruđera Boškovića Vinkovci. Alati i naprave. - predavana, vježbe i zadaci - TEHNIČKA ŠKOLA Ruđera Boškovića Vinkovci Alati i naprave - predavana, vježbe i zadaci - ALATI I NAPRAVE Razvoj alata Cilj uporabe alata i naprava kroz povijest je olakšavanje i ubrzavanje rada. U početku

Detaljer

Strukture. Strukturirani (složeni) tip podataka koji definiše korisnik. Razlike u odnosu na niz

Strukture. Strukturirani (složeni) tip podataka koji definiše korisnik. Razlike u odnosu na niz Strukture Strukture Strukturirani (složeni) tip podataka koji definiše korisnik sastoji se od više komponenti komponente imaju identifikatore ne moraju biti istog tipa struktura se smatra jednim objektom

Detaljer

Cjenovnik vrijedi od ACTIVE

Cjenovnik vrijedi od ACTIVE ŠKODA Fabia A06 HB MY 2017 - modeli Cjenovnik vrijedi od 07.11.2016. ACTIVE ŠIFRA MODELA MOTOR SNAGA (kw) SNAGA (KS) BROJ VRATA MJENJAČ CIJENA s PDVom NJ32C4 1,0 MPI 44 60 5 5 brzina manuelni 19.169 NJ32E4

Detaljer

ŠKODA Fabia A06 HB MY modeli. Cjenovnik vrijedi od ACTIVE

ŠKODA Fabia A06 HB MY modeli. Cjenovnik vrijedi od ACTIVE ŠKODA Fabia A06 HB MY 2017 - modeli Cjenovnik vrijedi od 29.05.2017. ACTIVE ŠIFRA MODELA MOTOR SNAGA (kw) SNAGA (KS) BROJ VRATA MJENJAČ CIJENA s PDVom NJ32C4 1.0 MPI 44 60 5 5 brzina manuelni 19.456 NJ32E4

Detaljer

M-BOX INTELIGHT Inteligentno osvetljenje

M-BOX INTELIGHT Inteligentno osvetljenje INTELIGHT Inteligentno osvetljenje Regulatori osvetljenja UVOD Zašto koristiti regulatore osvetljenja? Smanjenje potrošnje električne energije kako u javnim tako i u privatnim zgradama postalo je tema

Detaljer

CJENIK ožujak 2009 : bez PDV-a, ocarinjeno, fco Zagreb. JAMSTVO : 24 mjeseci.

CJENIK ožujak 2009 : bez PDV-a, ocarinjeno, fco Zagreb. JAMSTVO : 24 mjeseci. CJENIK ožujak 2009 : bez PDV-a, ocarinjeno, fco Zagreb. JAMSTVO : 24 mjeseci. 1. INVERTERSKI UREĐAJI ZA REL/TIG ZAVARIVANJE: 815482 TECNICA 164 1.890,00 Kn 815196 TECNICA 150 2.280,00 Kn PRIBOR: *801000

Detaljer

Uvod u Veb i Internet tehnologije HTML

Uvod u Veb i Internet tehnologije HTML Uvod u Veb i Internet tehnologije Filip Marić Vesna Marinković Filip Marić, Vesna Marinković Uvod u Veb i Internet tehnologije 1 / 49 Jezici za obeležavanje Pristupi kreiranju dokumenata Dva osnovna pristupa

Detaljer

web:

web: www. www. 1157 dvopolna boja crvena 5 x 5w cree chip www. 10x 5w crre 10 x 5w cree chip pozicija 1w,kocenje 8 w lumen 800 www. 16 smd +5w cree canbus 40 w cree X -dizajn 6x3 xqb cree 10-32 volt 180 ma

Detaljer

Komapnija br. 1 u Jugoistočnoj Evropi u razvoju, proizvodnji i dsitribuciji podkonstrukcija za fotonaponske panele - solarne elektrane

Komapnija br. 1 u Jugoistočnoj Evropi u razvoju, proizvodnji i dsitribuciji podkonstrukcija za fotonaponske panele - solarne elektrane Komapnija br. 1 u Jugoistočnoj Evropi u razvoju, proizvodnji i dsitribuciji podkonstrukcija za fotonaponske panele - solarne elektrane Alumil je najveća grupacija za ekstruziju aluminijumskih profila u

Detaljer

0.1. PREDMJER NABAVKE ROBA I ELEKTRO RADOVA JAKE I SLABE STRUJE ZA OPREMANJE CENTRA ZA ODBRANU OD POPLAVA U OKVIRU ISV-a

0.1. PREDMJER NABAVKE ROBA I ELEKTRO RADOVA JAKE I SLABE STRUJE ZA OPREMANJE CENTRA ZA ODBRANU OD POPLAVA U OKVIRU ISV-a 0. PREDMJER NABAVKE ROBA I ELEKTRO RADOVA JAKE I SLABE STRUJE ZA OPREMANJE CENTRA ZA ODBRANU OD POPLAVA U OKVIRU ISV-a r/b OPIS POZICIJE Jedin. Količ. Jed. cijena (KM) Ukup. cijena (KM) 0. ELEKTRO INSTALACIJE

Detaljer

Matematičke metode u kemiji Numeričke metode u kemiji

Matematičke metode u kemiji Numeričke metode u kemiji Matematičke metode u kemiji Numeričke metode u kemiji Mnogi na matematiku svedivi kemijski problemi nisu egzaktno rješivi. Stoga se u kemiji puno koriste numeričke metode. 1 Metoda najmanjih kvadrata Jedna

Detaljer

Cjenovnik vrijedi od

Cjenovnik vrijedi od ŠKODA Superb Combi MY 2015- modeli Cjenovnik vrijedi od 03.11.20 ŠIFRA MODELA OPIS MODELA SNAGA (kw) SNAGA (KS) BROJ VRATA MJENJAČ CIJENA s PDV-om ACTIVE 3T51G5 1.4 TSI Active 92 125 5 6 brzina 42.670

Detaljer

OSNOVNI KONCEPTI GRAFIČKOG PROGRAMIRANJA Interaktivna manipulacija oblikom igra glavnu ulogu u CAD/CAM/CAE sistemima. Programiranje koje kreira

OSNOVNI KONCEPTI GRAFIČKOG PROGRAMIRANJA Interaktivna manipulacija oblikom igra glavnu ulogu u CAD/CAM/CAE sistemima. Programiranje koje kreira Interaktivna manipulacija oblikom igra glavnu ulogu u CAD/CAM/CAE sistemima. Programiranje koje kreira grafički displej na displej monitoru je dakle bitan dio CAD/CAM/CAE softvera. Dakle, mi treba da analiziramo

Detaljer

DO ŽIV LJA JI HAK L BE RI JA FI NA

DO ŽIV LJA JI HAK L BE RI JA FI NA Mark Tven DO ŽIV LJA JI HAK L BE RI JA FI NA Nas lov ori gi na la Mark Twa in Adven tu res of Huc k le ber ry Finn 1884 Pre vod Je li sa ve ta Mar ko vić Beleška Ko po ku ša da na đe ne ku po bu du u ovom

Detaljer

Glasilo Hrvatske Provincije Sv. Jeronima Franjevaca Konventualaca

Glasilo Hrvatske Provincije Sv. Jeronima Franjevaca Konventualaca Glasilo Hrvatske Provincije Sv. Jeronima Franjevaca Konventualaca Br. 2/2016 kazalo Uvodna riječ Provincijala VEDRO NAPRIJED!..................... 3 IJ Provincijski kapitul 2016. Misije i nova evangelizacija.......

Detaljer

Projekat EUROWEB+ Ovo je program namenjem isključivo razmeni, a ne celokupnim studijama.

Projekat EUROWEB+ Ovo je program namenjem isključivo razmeni, a ne celokupnim studijama. Projekat EUROWEB+ 1. Otvoren je Konkurs za novi program mobilnosti studenata i osoblja na Univerzitetu u Nišu EUROWEB+ Konkurs je otvoren do 15.02.2015. 2. Ko može da se prijavi? Ovim programom biće omogućen

Detaljer

Korisnički priručnik. Modena E501

Korisnički priručnik. Modena E501 Korisnički priručnik Modena E501 RS PORUKA OD COOLPAD Hvala na kupovini vašeg Modena E501 mobilnog telefona! Sledite jednostavna ali važna uputstva za optimalnu upotrebu vašeg novog telefona: Pre prve

Detaljer

Riješeni zadaci: Funkcije

Riješeni zadaci: Funkcije Riješeni zadaci: Funkcije Domena funkcije, kompozicija funkcija, invertiranje funkcije, parnost funkcije Domene nekih funkcija: f(x) = x D f = [0, f(x) = x D f = R \ {0} f(x) = log a x, a > 0, a D f =

Detaljer

Zimska oprema Pripremite se za snijeg i mraz

Zimska oprema Pripremite se za snijeg i mraz AKCIJA ZIMA 2012. Zimska oprema Pripremite se za snijeg i mraz SKROBACZKA WIELOFUNKCYJNA Strugalica za led s metlicom, DUGA, namijenjena za kombije, kamione, autobuse i slično. SKROBACZKA MALA SKROBACZKA

Detaljer

PC i multimedija 3. deo: Audio

PC i multimedija 3. deo: Audio S P E C I J A L N I D O D A T A K #141 februar 2008 PC i multimedija 3. deo: Audio Zvezdan Dimitrijević PC SPECIJALNI DODATAK Organizacija audio/video fajlova Postoji mnoštvo programa za katalogizaciju

Detaljer

SINUS M -VARIABLE FREQUENCY DRIVE- UPUTSTVO ZA INSTALIRANJE I PROGRAMIRANJE

SINUS M -VARIABLE FREQUENCY DRIVE- UPUTSTVO ZA INSTALIRANJE I PROGRAMIRANJE SINUS M -VARIABLE FREQUENCY DRIVE- UPUTSTVO ZA INSTALIRANJE I PROGRAMIRANJE SRPSKI JEZIK Ovo korisničko uputstvo je osnovno uputstvo za uređaj. Pažljivo pročitati instrukcije koje se nalaze u njemu, jer

Detaljer

Činjenice o HIV u i aidsu

Činjenice o HIV u i aidsu Činjenice o HIV u i aidsu Bosnisk/kroatisk/serbisk/norsk Fakta om hiv og aids Aids er en alvorlig sykdom som siden begynnelsen av 1980-tallet har spredd seg over hele verden. Aids skyldes et virus, hiv,

Detaljer

ŠKODA Octavia A7 MY modeli. Cjenovnik vrijedi od ACTIVE ŠIFRA MODELA

ŠKODA Octavia A7 MY modeli. Cjenovnik vrijedi od ACTIVE ŠIFRA MODELA ŠKODA Octavia A7 MY 2016 - modeli Cjenovnik vrijedi od 25.05.2015. ACTIVE ŠIFRA MODELA OPREMA MOTOR SNAGA (kw) SNAGA (KS) BROJ VRATA MJENJAČ CIJENA s PDV-om 5E32C4 ACTIVE 1,2 TSI 63 86 5 5 brzina manuelni

Detaljer

2017/2018. Katalog. Veleprodaja opreme za centralno grejanje

2017/2018. Katalog. Veleprodaja opreme za centralno grejanje 2017/2018 Katalog Veleprodaja opreme za centralno grejanje Katalog opreme za centralno grejanje Sezona 2017/2018 Ovaj katalog izrađen je sa namerom lakše prezentacije i sagledavanje tehničkih karakteristika

Detaljer

Višekanalni AV prijemnik

Višekanalni AV prijemnik 2-680-065-11 (1) Višekanalni AV prijemnik Upute za uporabu STR-DG700 2006 Sony Corporation UPOZORENJE Kako biste spriječili požar ili električki udar, ne izlažite uređaj kiši ili vlazi. Kako biste spriječili

Detaljer

P R A V I L N I K O ZAHTJEVIMA KOJI SE ODNOSE NA URE AJE I SISTEME SA MJERNOM FUNKCIJOM

P R A V I L N I K O ZAHTJEVIMA KOJI SE ODNOSE NA URE AJE I SISTEME SA MJERNOM FUNKCIJOM 634. 12-29 22. 2013. Na osnovu lana 14 stav 4 Zakona o metrologiji ( Službeni list CG, broj 79/08 ) i lana 6 Zakona o tehni kim zahtjevima za proizvode i ocjenjivanju usaglašenosti ( Službeni list CG broj

Detaljer

ŠKODA Fabia A06 HB MY modeli. Cjenovnik vrijedi od ACTIVE SNAGA (KS)

ŠKODA Fabia A06 HB MY modeli. Cjenovnik vrijedi od ACTIVE SNAGA (KS) ŠKODA Fabia A06 HB MY 2016 - modeli Cjenovnik vrijedi od 25.05.2015. ACTIVE ŠIFRA MODELA MOTOR SNAGA (kw) SNAGA (KS) BROJ VRATA MJENJAČ CIJENA s PDVom NJ32C4 1,0 MPI 44 60 5 5 brzina manuelni 18.959 NJ32E4

Detaljer