Personvernerklæring. for nettstedet MyLyconet. Versjon: 3.00 ( ) Lyoness Group AG Gürtelturmplatz Graz

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Personvernerklæring. for nettstedet MyLyconet. Versjon: 3.00 ( ) Lyoness Group AG Gürtelturmplatz Graz"

Transkript

1 Personvernerklæring for nettstedet MyLyconet Versjon: 3.00 ( )

2 Det er viktig for Lyoness og innehaveren av dette MyLyconet-nettstedet å beskytte personopplysningene dine. Nedenfor gir vi deg informasjon om hvilke opplysninger som blir innhentet når du besøker denne nettsiden, og hvordan disse blir brukt. Denne erklæringen gjelder for alle MyLyconet-nettsider. 1. Bruk og videreformidling av personopplysninger Dersom du ønsker at vi, altså innehaveren av dette MyLyconet-nettstedet, skal ta kontakt med deg, trenger vi visse opplysninger fra deg. Det samme gjelder dersom du registrerer deg som medlem i Lyoness lojalitetsprogram via dette MyLyconet-nettstedet. Personopplysninger omfatter all informasjon om personlige eller faktiske forhold som direkte eller indirekte kan knyttes til deg (for eksempel ved hjelp av et medlemsnummer). Eksempler på slike opplysninger er fornavn og etternavn, postadresse, telefonnummer, e-postadresse og fødselsdato. I visse tilfeller blir det også innhentet informasjon om interessene og preferansene dine. Vi bruker disse personopplysningene i samsvar med den østerrikske loven om behandling av personopplysninger. Hvis du gir oss personopplysninger (for eksempel hvis du fyller ut kontaktskjemaet eller sender oss en henvendelse per e-post), innhenter og behandler vi opplysningene for å kunne kommunisere med deg og gi deg tilgang til tjenestene våre eller informasjon fra oss. I tillegg kan vi bruke personopplysningene til alle formål som du har gitt oss tillatelse til, for eksempel til å informere deg om tilbud fra Lyoness og våre samarbeidspartnere. Personopplysningene skal kun brukes av Lyoness eller innehaveren av MyLyconet-nettstedet. Lyoness er et internasjonalt konsern med en forretningsvirksomhet, organisasjonsstruktur og teknisk infrastruktur som krysser landegrensene. Personopplysningene dine kan bli formidlet til andre selskaper i konsernet, dersom og i den grad dette er nødvendig for å kunne gi deg en konkret tjeneste. Personopplysningene dine blir bare gitt videre til en tredjepart dersom og i den grad dette er nødvendig for å oppfylle kontrakten, eller dersom du har gitt tillatelse til dette på forhånd. Lyoness Europe AG kan benytte seg av utvalgte firmaer til å tilby enkelte tjenester (for eksempel til å sende ut e-post og direktereklame, drifte kundetelefoner eller behandle transaksjoner) og vil da gi de nødvendige personopplysningene videre til disse firmaene, dersom og i den grad dette er påkrevd. Alle slike firmaer er forpliktet til bare å bruke personopplysningene dine til det konkrete formålet og i samsvar med de østerrikske bestemmelsene om behandling av personopplysninger. Disse tjenesteyterne har ikke adgang til å bruke opplysningene utover dette. Personopplysningene dine vil bare bli overført til utlandet dersom du gir tillatelse til det. Unntaket er overføringer til medlemsstatene i EU og EØS, Sveits eller Canada eller til firmaer som har forpliktet seg til å overholde Safe-Harbor-rammeverket fastsatt av USAs Handelsdepartement, og kun med det formål å oppfylle avtaleforpliktelsene våre overfor deg.

3 2. Informasjonskapsler Du kan bruke en del av nettilbudet vårt uten å oppgi personopplysninger. Også i slike tilfeller innhenter vi bestemte opplysninger som vi får fra nettleseren din i forbindelse med at du bruker nettstedet vårt (bl.a. navn på filer som hentes, dato og klokkeslett, overført datamengde, melding om vellykket tilgang til filer, type nettleser, språk og domenet til den siden du kom til oss fra), for å samle inn statistisk informasjon om bruken av og ytelsen til nettilbudet vårt, slik at vi kan tilpasse det til behovene som brukerne våre har. Vi lagrer informasjon om alle besøk på MyLyconet-nettstedet og all tilgang til filer som ligger på nettstedet. MyLyconet-nettsidene bruker såkalte informasjonskapsler (cookies), som er små tekstfiler som lagres på datamaskinen din, og som kan hentes opp igjen derfra. Formålet med informasjonskapslene er å gjøre tjenestene våre tilgjengelige for deg og tilpasse nettsidene til deg personlig. Informasjonskapsler som brukes på MyLyconets nettsider: Betegnelse Parameter Formål Virkemåte C 7F999A9F96869CB6CBCDBA DED0CDCEC1DDC8DA Beholder data fra internettøkter for brukere som har overført informasjon L 69 Lagrer språk/lokale brukerpreferanser SREPSTARS Brukes for å skille mellom de enkelte brukerne utma Google Analytics Brukes for å skille mellom brukere og økter utmb Google Analytics Brukes for å identifisere nye økter/brukere (1) skiller mellom de enkelte brukerne (2) identifiserer antall tidligere besøk og tidspunktene for disse (3) identifiserer informasjon fra trafikkilder (4) fastslår starten og slutten på økten (5) identifiserer verdiene av besøksvariablene lages når et Javascriptbibliotek brukes og det ikke finnes noen eksisterende umtakapsel. oppdateres hver gang data blir sendt til Google Analytics. lages når et Javascriptbibliotek brukes og det ikke finnes noen eksisterende umtbkapsel. oppdateres hver gang data blir sendt til Google Analytics. utmz Google Analytics Lagrer trafikken eller

4 kampanjen som viser hvordan brukeren har kommet til dette nettstedet utmc Google Analytics Lages for å oppnå interoperabilitet med urchin.js (Javascriptbibliotek). Brukes ikke i ga.js. lages når et Javascriptbibliotek brukes, og blir oppdatert hver gang data blir sendt til Google Analytics. Denne informasjonskapselen jobber sammen med umtb-kapselen for å fastslå om en bruker har startet en ny økt/et nytt besøk. Du kan stille inn nettleseren din slik at den avviser alle eller enkelte informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at du kanskje ikke kan benytte deg av alle funksjoner og tilbud på nettstedet vårt, hvis du ikke aksepterer informasjonskapsler. MyLyconet-nettsidene kan inneholde såkalte sporingsbilder (Web Beacons), som er små, usynlige grafiske bilder som hjelper oss med å identifisere aktivitet på nettstedet vårt, plassere informasjonskapsler eller finne ut hvor mange besøkende vi har. Vi kan legge inn sporingsbilder eller spesielle kodede lenker i nyhetsbrevene og e-postreklamene våre for å finne ut om denne informasjonen blir lest eller om det ble klikket på lenker i teksten, slik at vi kan vurdere hvor vellykket utsendelsene våre har vært, basert på statistiske data. Ved å bruke dette MyLyconet-nettstedet godtar du at de overfor nevnte informasjonskapslene og sporingsbildene blir brukt. 3. Nettsporing Nettsporing gir oss viktig informasjon om brukernes atferd på nettsidene våre, og gir oss derved en effektiv mulighet til å undersøke i hvilken grad nettaktivitetene lykkes. Vurderingen er anonymisert og kan ikke spores tilbake til deg. Dette MyLyconet-nettstedet bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste fra Google Inc. («Google»). Google Analytics bruker også informasjonskapsler som lagres på datamaskinen din, og som gjør det mulig å analysere bruken av nettstedet. Informasjonen som innhentes via informasjonskapslene om bruken av MyLyconet-nettstedet, blir overført til en server i USA og lagret der. Google vil bruke denne informasjonen til å vurdere bruken av nettstedet, lage rapporter om aktiviteten der for operatøren av nettstedet og finne ut mer om bruken av nettstedet og av tjenester knyttet til nettbruken. I enkelte tilfeller vil Google videreformidle denne informasjonen til en tredjepart, når dette er pålagt ved lov eller hvis tredjeparten har fått i oppdrag av Google å behandle denne informasjonen. Google vil ikke under noen omstendighet knytte IP-adressen din til andre data som lagres av Google. Du kan forhindre installasjonen av informasjonskapsler gjennom en innstilling i nettleseren din. Vi gjør oppmerksom på at det i så fall ikke er sikkert at du kan bruke alle funksjonene på dette MyLyconet-nettstedet.

5 Ved å bruke dette MyLyconet-nettstedet godtar du at informasjon om deg behandles via Google, på den måten og med det formålet som er beskrevet ovenfor. Du kan når som helst nekte Google Analytics å hente inn og bruke IP-adressen din, og for å gjøre dette kan du laste ned et deaktiveringsverktøy på Lyoness har utvidet Google Analytics-koden med koden «_anonymizeip();», for å sikre en anonymisert innhenting av IP-adresser og utelukke en direkte persongjenkjenning (identifisering). 4. Nyhetsbrev Dersom du ønsker å motta et av nyhetsbrevene som tilbys på nettstedet, trenger vi en gyldig e-postadresse og informasjon som bekrefter at du er innehaver av den e-postadressen som er oppgitt, eller at innehaveren ønsker å motta nyhetsbrevet (Double Opt-In). Utover dette blir det ikke hentet inn mer informasjon. Samtykket du gir til at denne informasjonen og e-postadressen blir lagret, samt at den blir brukt til forsendelser av nyhetsbrev, kan når som helst trekkes tilbake ved at du velger Opt-Out-alternativet som alltid er tilgjengelig for å avbestille nyhetsbrevet. 5. Lenker til tilbud fra tredjeparter Nettstedet MyLyconet kan inneholde lenker til nettilbud fra tredjeparter. Vi har ingen innflytelse på utformingen av eller innholdet på disse nettstedene, og heller ikke på hvordan de behandler personlig informasjon, og vi påtar oss ikke ansvar for dette. Gjør deg derfor kjent med personvernerklæringene på de lenkede nettstedene. 6. Spørsmål eller sletting av informasjon Dersom du har spørsmål om hvordan informasjonen om deg brukes, eller hvis du vil at informasjonen skal rettes eller slettes, kan du henvende deg til eller til Innehaveren av dette MyLyconet-nettstedet. 7. Endringer i personvernerklæringen Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne erklæringen fra tid til annen for å gjenspeile endringer i tilbudene våre og tilbakemeldinger fra medlemmer og samarbeidspartnere. Datoen for siste endring finner du helt øverst i denne erklæringen. Vi ber deg derfor sjekke denne erklæringen regelmessig for å se om den foreligger i en ny versjon.

6

PERSONVERNERKLÆRING BARNEVAKTNETT

PERSONVERNERKLÆRING BARNEVAKTNETT PERSONVERNERKLÆRING BARNEVAKTNETT Barnevaktnett tar ditt personvern veldig på alvor, og vil behandle og bruke informasjonen om deg på en sikker måte. For å sikre personvernet ditt vil Barnevaktnett alltid

Detaljer

Personvern hos Klarna AB

Personvern hos Klarna AB Personvern hos Klarna AB Klarna AB ("Klarna"), org.nr 556737-0431, behandler personopplysninger med største omsorg. Behandling av personopplysninger gjøres innenfor rammen av tilbudet og utførelsen av

Detaljer

PERSONVERNPOLICY. Sist oppdatert den 15. januar 2010

PERSONVERNPOLICY. Sist oppdatert den 15. januar 2010 PERSONVERNPOLICY Sist oppdatert den 15. januar 2010 Hva denne policyen omfatter Denne personvernpolicyen for gjester ("Policyen") beskriver hvordan vi i Rezidor Hotel Group, via vårt danske selskap Rezidor

Detaljer

Disse retningslinjene for personvern beskriver hvordan vi bruker og beskytter informasjon som du oppgir i forbindelse med bruk av nettstedet vårt.

Disse retningslinjene for personvern beskriver hvordan vi bruker og beskytter informasjon som du oppgir i forbindelse med bruk av nettstedet vårt. RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN Disse retningslinjene for personvern beskriver hvordan vi bruker og beskytter informasjon som du oppgir i forbindelse med bruk av nettstedet vårt. Vi er forpliktet til å sikre

Detaljer

Personvernerklæring 1. Innledning 2. Når innhenter vi personlige opplysninger? 3. Hvilken personlig informasjon innhenter vi fra deg?

Personvernerklæring 1. Innledning 2. Når innhenter vi personlige opplysninger? 3. Hvilken personlig informasjon innhenter vi fra deg? Personvernerklæring 1. Innledning Vi er Supplies Distributors SA, som har registrert kontor i rue Louis Blériot 5, 4460 Grâce-Hollogne, registrert i handelsregisteret i Liège under nr. 208.795, MVA-nr.

Detaljer

Ansvarsfraskrivelse: NETTSTEDETS TILGJENGELIGHET Selv om vi har lagt mye arbeid i utarbeidelsen av nettstedet, kan visse tekniske forhold være

Ansvarsfraskrivelse: NETTSTEDETS TILGJENGELIGHET Selv om vi har lagt mye arbeid i utarbeidelsen av nettstedet, kan visse tekniske forhold være Ansvarsfraskrivelse: NETTSTEDETS TILGJENGELIGHET Selv om vi har lagt mye arbeid i utarbeidelsen av nettstedet, kan visse tekniske forhold være utenfor vår kontroll, og vi kan ikke garantere at du vil ha

Detaljer

2.5 Hvordan kan du sjekke bruken av personopplysningene dine? Hva er rettighetene dine?

2.5 Hvordan kan du sjekke bruken av personopplysningene dine? Hva er rettighetene dine? Personvern hos VIA EGENCIA Denne personvernerklæringen gjelder for databehandling som foretas av VIA EGENCIA Norway, organisasjonsnummer 981 620 550, postadresse Postboks 1353 Vika, 0113 Oslo, Norway.

Detaljer

Retningslinjer om personvern

Retningslinjer om personvern Retningslinjer om personvern Dato: 19.04.2016 Generelt datavern Vernet av din personlige informasjon er svært viktig for oss. Operatoren av nettsiden trygtklikk.no er simplesurance GmbH, Am Karlsbad 16,

Detaljer

Personopplysningene som innhentes av oss er som følger:

Personopplysningene som innhentes av oss er som følger: PERSONVERNERKLÆRING OG INFORMASJON OM INFORMASJONSKAPSLER Denne personvernerklæringen er styrende for all innhenting, lagring og bruk av personopplysninger som skjer via nettstedet www.vmall.eu/no («nettstedet»).

Detaljer

Avinors Retningslinjer

Avinors Retningslinjer Avinors Retningslinjer PERSONVERN, COOKIES OG MARKEDSFØRING Oppdatert 18. september 2015 Innhold 1. Behandlingsansvarlig... 2 2. Behandling av personopplysninger... 2 3. Nærmere om Avinors Digitale Reisefølge

Detaljer

REGLER FOR PERSONVERNOG COOKIES (INFORMASJONSKAPSLER) ZARA

REGLER FOR PERSONVERNOG COOKIES (INFORMASJONSKAPSLER) ZARA REGLER FOR PERSONVERNOG COOKIES (INFORMASJONSKAPSLER) ZARA 1. Hver gang du bruker dette nettstedet, er du bundet til de reglene for personvern og cookies som er gyldige i det øyeblikket, og du bør sjekke

Detaljer

RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN

RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN Områder dekket av retningslinjene. Disse retningslinjene for personvern ("retningslinjene") beskriver hvordan vi i Rezidor Hotel Group gjennom vårt danske selskap Rezidor

Detaljer

Personvernerklæring Web Installasjonskonfigurator

Personvernerklæring Web Installasjonskonfigurator Personvernerklæring Web Installasjonskonfigurator Personvern er viktig for oss i Lexmark Norge, som er en filial av Lexmark Nordic L.L.C. Vi erkjenner at du har behov for tilfredsstillende vern og håndtering

Detaljer

Honda MaRIS Pay & Go. Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler

Honda MaRIS Pay & Go. Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler Honda MaRIS Pay & Go Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler Honda anerkjenner viktigheten av ærlig og ansvarlig bruk av dine personlige opplysninger. Denne Personvernerklæringen og policyen

Detaljer

Datasikkerhetserklæring Kelly Services AS

Datasikkerhetserklæring Kelly Services AS SPESIALISTER REKRUTTERER SPESIALISTER Datasikkerhetserklæring Kelly Services AS Innhold Vårt engasjement ovenfor personvern Hvilke personlige opplysninger samler vi inn? Hvem deler vi personopplysninger

Detaljer

Plus500UK Limited. Personvernpolitikk

Plus500UK Limited. Personvernpolitikk Plus500UK Limited Personvernpolitikk Personvernpolitikk Plus500s personvernerklæring Beskyttelse av personvernet og sikring av den personlige og finansielle informasjonen til våre klienter og webområdegjester

Detaljer

2.3 Angi navn, e-post adresse og kontoinformasjon (navn, kontonummer, clearingnummer, bank) eller kredittkort.

2.3 Angi navn, e-post adresse og kontoinformasjon (navn, kontonummer, clearingnummer, bank) eller kredittkort. ALMINNELIGE VILKÅR 1. Velkommen til vår webside www.groupon.no 1.1 Groupon drives av Citydeal - Groupon Norge, org. nr.: 995215888, Sandakerveien 118, 0484 Oslo. Her kan Du som kunde (heretter kalt "Du")

Detaljer

PERSONVERNERKLÆRING- LINIO.NO

PERSONVERNERKLÆRING- LINIO.NO PERSONVERNERKLÆRING- LINIO.NO Dato: [31.7.2014 ] 1. Om SPiD og LINIO.NO LINIO.NO er en markedsplass hvor ulike selgere kan markedsføre og selge sine varer. SPiD er en tjeneste som tilbyr innloggings- og

Detaljer

Honda Maris Pay & Go. Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler

Honda Maris Pay & Go. Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler Honda Maris Pay & Go Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler Honda anerkjenner viktigheten av ærlig og ansvarlig bruk av dine personlige opplysninger. Personvernerklæringen og policyen for

Detaljer

Retningslinjer for personvern

Retningslinjer for personvern Retningslinjer for personvern Skriv ut Lagre PDF Oppdatert: 11 januar 2012 Disney Club Penguin ( Club Penguin ) drives og presenters for brukere på ethvert sted av Disney Online Studios Canada Inc. (tidligere

Detaljer

Krishna Tateneni Jost Schenck Oversetter: Bjørn Steensrud

Krishna Tateneni Jost Schenck Oversetter: Bjørn Steensrud Krishna Tateneni Jost Schenck Oversetter: Bjørn Steensrud 2 Contents 1 Informasjonskapsel 4 1.1 Praksis............................................ 4 1.2 Administrering.......................................

Detaljer

Hvilken ferietype er du? PERSONVERN

Hvilken ferietype er du? PERSONVERN Hvilken ferietype er du? PERSONVERN Arrangøren av denne konkurransen er det nasjonale kroatiske nasjonale turistbyrået - Croatian National Tourist Board (CNTB). Siden du er inne på og denne løsningen drives

Detaljer

Vemma Europes personvernerklæring

Vemma Europes personvernerklæring Vemma Europes personvernerklæring Vemma Europe forstår at du er opptatt av hvordan informasjon om deg blir behandlet og fordelt, og vi setter pris på at du stoler på at vi gjør det forsiktig og fornuftig.

Detaljer

Policy vedrørende informasjonskapsler og annen tilsvarende teknologi

Policy vedrørende informasjonskapsler og annen tilsvarende teknologi Policy vedrørende informasjonskapsler og annen tilsvarende teknologi 1. Hva omfavner denne policyen? Denne policyen dekker dine handlinger hva angår Tikkurila sine digitale tjenester. Policyen dekker ikke

Detaljer

Tilsynsrapport. Tilsyn etter Lov om elektronisk kommunikasjon. 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies

Tilsynsrapport. Tilsyn etter Lov om elektronisk kommunikasjon. 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies Tilsynsrapport Tilsyn etter Lov om elektronisk kommunikasjon 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies Sammendrag Lov om elektronisk kommunikasjon (ekomloven) og 2-7 b om «bruk av informasjonskapsler/cookies»

Detaljer

Personvernerklæring. Hva slags personlig informasjon som innhentes

Personvernerklæring. Hva slags personlig informasjon som innhentes Personvernerklæring Kelly Services, Inc. og dets tilknyttede selskaper («Kelly Services» eller «Kelly») respekterer personvernet og er innforstått med at du har visse rettigheter når personlig informasjon

Detaljer

Personvern og sikkerhet

Personvern og sikkerhet Personvern og sikkerhet Formålet med personvern er å verne om privatlivets fred, den personlige integritet og sørge for tilstrekkelig kvalitet på personopplysninger. Behandlingen av personopplysninger

Detaljer

Johnson Controls personvernerklæring

Johnson Controls personvernerklæring Johnson Controls personvernerklæring Johnson Controls, Inc. og deres tilknyttede selskaper (i sin helhet kalt Johnson Controls, vi, oss eller vår) tar personvern på alvor og er forpliktet til å behandle

Detaljer

UPS: Personvernerklæring

UPS: Personvernerklæring UPS: Personvernerklæring Effektiv dato: 1. januar 2012 Vi i United Parcel Service, Inc., sammen med våre datterselskaper og tilknyttede bedrifter (samlet kalt "UPS"), respekterer personvernet ditt. Denne

Detaljer

Håndtering av personlig informasjon

Håndtering av personlig informasjon Håndtering av personlig informasjon Håndtering av personlig informasjon Du kan alltid besøke vår hjemmeside for å få informasjon og lese om våre tilbud og kampanjer uten å oppgi noen personopplysninger.

Detaljer

Dersom du har noen spørsmål eller kommentarer, ikke nøl med å kontakte oss ved «Kontakt».

Dersom du har noen spørsmål eller kommentarer, ikke nøl med å kontakte oss ved «Kontakt». Personvern vilkår Om Velkommen til Hoopla, Hoopla AS ( Selskapet, Vi og/eller Vår ) gjør det mulig for mennesker å planlegge, promotere og selge billetter til et Arrangement. Vi gjør det enkelt for alle

Detaljer

Vanlige spørsmål. GallupPanelet. TNS Panel-app. TNS Juni 2015 v.1.3

Vanlige spørsmål. GallupPanelet. TNS Panel-app. TNS Juni 2015 v.1.3 Vanlige spørsmål Innhold 1 Hvor kan man laste ned appen 1 2 Vanlige spørsmål 03-19 3 Begrensninger i GallupPanel-app v. 2.3.2 20 4 Kontakt oss 21 2 Hvor kan man laste ned GallupPanel-appen? For ios kan

Detaljer

Konkurransen «#StarlockMoment» Konkurranseregler

Konkurransen «#StarlockMoment» Konkurranseregler Konkurransen «#StarlockMoment» Konkurranseregler Innledning Del ditt #StarlockMoment med oss, og opplev unike øyeblikk fra mange andre land! Som takk får de 1000 første deltakerne et sagblad av typen Starlock

Detaljer

Når du deltar i undersøkelser utført av InFact eller CINT, kan du være trygg på at vi vil beskytte ditt privatliv.

Når du deltar i undersøkelser utført av InFact eller CINT, kan du være trygg på at vi vil beskytte ditt privatliv. Personvern Ditt personvern er viktig for oss! Markedsanalyse har en viktig funksjon i samfunnet. Som deltager i InFact Panelet, kan dine meninger bidra til å utvikle nye produkter, gjøre eksisterende produkter

Detaljer

BRUKERVEILEDNING FO R WWW.STYREVERVREGISTERET.NO

BRUKERVEILEDNING FO R WWW.STYREVERVREGISTERET.NO BRUKERVEILEDNING FO R WWW.STYREVERVREGISTERET.NO Noen av illustrasjonene i denne brukerveiledningen er hentet fra kommunens tilsvarende system. Virkemåten er imidlertid den samme. 1 Innholdsfortegnelse

Detaljer

Personvernpolicy for forbrukerkunder

Personvernpolicy for forbrukerkunder Personvernpolicy for forbrukerkunder 1. Kontrollør av filer med personlige data Tikkurila Norge AS (heretter kalt Tikkurila) Stanseveien 25 0976 Oslo Tlf.: (+47) 22 80 32 90 Faks: (+47) 22 80 32 91 2.

Detaljer

Det er forventet at du forandrer størrelsen på bilder før du laster dem opp, og ikke endrer størrelsen på dem på siden. Dette har 3 fordeler:

Det er forventet at du forandrer størrelsen på bilder før du laster dem opp, og ikke endrer størrelsen på dem på siden. Dette har 3 fordeler: BETINGELSER OG VILKÅR Lagewebside.no er underlagt disse betingelser og vilkår. Ved å bruke nettsiden og deres funksjonaliteter sier du deg enig i de følgende vilkårene, fra første gang du oppretter en

Detaljer

Siteimprove analytics Tekniske spesifikasjoner

Siteimprove analytics Tekniske spesifikasjoner Siteimprove analytics Tekniske spesifikasjoner whitepaper Hvem er Siteimprove? Siteimprove er den eneste softwaren innen web governance som gjør det lettere å administrere og opprettholde ditt nettsted

Detaljer

Personvernerklæring Samtykke Direktechat Informasjonskapsler Skreddersydde e-poster til markedsføringsformål

Personvernerklæring Samtykke Direktechat Informasjonskapsler Skreddersydde e-poster til markedsføringsformål Personvernerklæring Det kan hende at denne personvernerklæringen («Personvernerklæringen») endres fra tid til annen. Vi kommer ikke nødvendigvis til å melde fra om endringer, så sørg for at du besøker

Detaljer

BRUKERVEILEDNING FO R WWW.STYREVERVREGISTERET.NO

BRUKERVEILEDNING FO R WWW.STYREVERVREGISTERET.NO BRUKERVEILEDNING FO R WWW.STYREVERVREGISTERET.NO Noen av illustrasjonene i denne brukerveiledningen er hentet fra selskapenes tilsvarende system. Virkemåten er imidlertid den samme. 1 Innholdsfortegnelse

Detaljer

Vilkår for abonnement og bruk av Dagsavisens tjenester

Vilkår for abonnement og bruk av Dagsavisens tjenester ABONNEMENTSVILKÅR Vilkår for abonnement og bruk av Dagsavisens tjenester Sist oppdatert: 24.oktober 2014 1 INNLEDNING Disse vilkårene regulerer bruk av Dagsavisens tjenester som bruker ConnectID og abonnement

Detaljer

Tilbakestill nettleser

Tilbakestill nettleser Tilbakestill nettleser Dersom nettbanken ikke vises eller fungerer som den skal, så hjelper det ofte å slette midlertidige filer i din nettleser. Midlertidige filer er filer som lagres hver gang du besøker

Detaljer

ADOBE ONLINE-TJENESTER TILGJENGELIG PÅ ACROBAT.COM TILLEGGSVILKÅR FOR BRUK

ADOBE ONLINE-TJENESTER TILGJENGELIG PÅ ACROBAT.COM TILLEGGSVILKÅR FOR BRUK Tilleggsvilkår for bruk av Acrobat.com Sist oppdatert 18. juni 2014. Erstatter fullstendig versjon av 2. mai 2013. ADOBE ONLINE-TJENESTER TILGJENGELIG PÅ ACROBAT.COM TILLEGGSVILKÅR FOR BRUK Uttrykk skrevet

Detaljer

Personvernpolicy for markedsføringsregister

Personvernpolicy for markedsføringsregister Personvernpolicy for markedsføringsregister 1. Kontrollør av filer med personlige data Tikkurila Norge AS (heretter kalt Tikkurila) Stanseveien 25 0976 Oslo Tlf.: (+47) 22 80 32 90 Faks: (+47) 22 80 32

Detaljer

Cookietype Kilde Formål Utløp Hvordan man blokkerer

Cookietype Kilde Formål Utløp Hvordan man blokkerer Vedlegg A: Cookietyper som brukes på denne nettsiden Cookietype Kilde Formål Utløp Hvordan man blokkerer Informasjonskapsler og andre sporingsteknologier betjent av Johnson & Johnson Consumer Nordic, a

Detaljer

Hvordan registrere et nytt medlem

Hvordan registrere et nytt medlem Gå til web siden til den som er sponsor. (eks. www.mxi.myvoffice.com/sponsors navn) Klikk på SIGN UP 1) Velg det landet du bor i 2) Diskuter med din sponsor, hvilket alternativ du skal velge. I eksempelet

Detaljer

Abonnementsvilkår Versjon

Abonnementsvilkår Versjon Abonnementsvilkår Versjon 11-27.11.2014 Definisjoner Tjenesten: Nettbasert verktøy for gjennomføring av spørreundersøkelser. Easyfact: Virksomheten som tilbyr Tjenesten. Kunde: Juridisk person som har

Detaljer

Vedlegg A: Cookietyper som brukes på denne nettsiden

Vedlegg A: Cookietyper som brukes på denne nettsiden Vedlegg A: Cookietyper som brukes på denne nettsiden Cookietype Kilde Formål Utløp Hvordan man blokkerer Informasjonskapsler og andre sporings betjent av Johnson & Johnson Consumer Nordic, a division of

Detaljer

Brukermanual for drift og installasjon av Pasienttransport, elektronisk rekvisisjon for. ProMed. for Windows. Kundeoppfølging og Administrasjon

Brukermanual for drift og installasjon av Pasienttransport, elektronisk rekvisisjon for. ProMed. for Windows. Kundeoppfølging og Administrasjon Side 1 av 9 Brukermanual for drift og installasjon av Pasienttransport, elektronisk rekvisisjon for ProMed for Windows Kundeoppfølging og Administrasjon Versjon 1.5 01.02.2013 Innhold A. Hvordan bruke

Detaljer

VEILEDNING VED INNHENTING OG BRUK AV FORBRUKERES PERSONOPPLYSNINGER PÅ INTERNETT

VEILEDNING VED INNHENTING OG BRUK AV FORBRUKERES PERSONOPPLYSNINGER PÅ INTERNETT VEILEDNING VED INNHENTING OG BRUK AV FORBRUKERES PERSONOPPLYSNINGER PÅ INTERNETT INNHOLD OG FORMÅL Næringsdrivende benytter i økende grad Internett til å innhente og ta i bruk personopplysninger fra forbrukere.

Detaljer

Personvernserklæring

Personvernserklæring Personvernserklæring Introduksjon Dette dokumentet er Personvernserklæringen til Travian Games GmbH, Wilhelm-Wagenfeld Straße 22, 80807 München, Tyskland. Den omfatter alle selskap som tilhører Travian

Detaljer

Informasjonsplikt og innsynsrett etter personopplysningsloven

Informasjonsplikt og innsynsrett etter personopplysningsloven Veileder Informasjonsplikt og innsynsrett etter personopplysningsloven Veileder for offentlig sektor Veileder Informasjonsplikt og innsynsrett etter personopplysningsloven Veileder for offentlig sektor

Detaljer

Lærebok. Opplæring i CuraGuard. CuraGuard Opplæringsbok, - utviklet av SeniorSaken -

Lærebok. Opplæring i CuraGuard. CuraGuard Opplæringsbok, - utviklet av SeniorSaken - Lærebok Opplæring i CuraGuard 1 Med dette heftet gis en innføring i hvordan bruke CuraGuard og andre sosiale medieplattformer med fokus på Facebook. Heftet er utviklet til fri bruk for alle som ønsker

Detaljer

BRUKERVILKÅR FOR SLUTTBRUKERE AV REFLECT

BRUKERVILKÅR FOR SLUTTBRUKERE AV REFLECT BRUKERVILKÅR FOR SLUTTBRUKERE AV REFLECT 1. Generelt Disse brukervilkårene ( vilkår ) gjelder Reflect-tjenesten og tjenestens nettsider ( tjeneste ) som tilbys av Reflect Career Partners Oy (Vattuniemenranta

Detaljer

Webanalyse av identifisert trafikk Muligheter og utfordringer

Webanalyse av identifisert trafikk Muligheter og utfordringer Webanalyse av identifisert trafikk Muligheter og utfordringer Bjørnulf Vik Arena Data AS Dagens feilmelding Eller bedre slik? Om Arena Ledende på webanalyse i Norge Webtrends siden 1996 Google Analytics

Detaljer

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Installasjon og aktivering Tidligere versjon Installasjon Du trenger ikke å avinstallere den tidligere versjonen av F-Secure Mobile Anti-Virus. Kontroller innstillingene

Detaljer

Innføring i bruk av skolens/barnehagens hjemmesider (for ansatte)

Innføring i bruk av skolens/barnehagens hjemmesider (for ansatte) : Innføring i bruk av skolens/barnehagens hjemmesider (for ansatte) nyweb.no as (2008) Side: 1 av 14 Innhold: Pålogging:... 4 Administrasjonsforsiden:... 5 Legge til Ny artikkel :... 6 Legge til Nytt vedlegg

Detaljer

Kjøpsvilkår for Nettbutikk Butikkenes brukere kan være personer som fylte 18 år og er habile i henhold til loven.

Kjøpsvilkår for Nettbutikk Butikkenes brukere kan være personer som fylte 18 år og er habile i henhold til loven. KJØPSVILKÅR Salg i nettbutikken blir gjennomført på grunnlag av nettbutikkens Kjøpsvilkår som Kunden bør bli kjent med for han/henne legger inn bestilling. Sending av bestillingen betraktes som godkjenning

Detaljer

Google Chrome. Microsoft Edge. Mozilla Firefox. Internet Explorer. Opera. Safari

Google Chrome. Microsoft Edge. Mozilla Firefox. Internet Explorer. Opera. Safari Google Chrome Microsoft Edge Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Safari Google Chrome Dersom nettbanken ikke vises eller fungerer som den skal, så hjelper det ofte å slette midlertidige filer i din

Detaljer

esøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler

esøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler esøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere som ikke har benyttet esøknad tidligere. Systemkrav

Detaljer

Brukerveiledning Webline Portal for E-post Bedrift/E-post Basis

Brukerveiledning Webline Portal for E-post Bedrift/E-post Basis Brukerveiledning Webline Portal for E-post Bedrift/E-post Basis Innholdsfortegnelse 1 PÅLOGGING...4 1.1 Ny bruker...6 1.2 Endre bruker...9 1.2.1 Endre produkttype fra E-post basis til E-post bedrift...10

Detaljer

Hurtigveiledning. Innhold: Opprette et prosjekt Administrere og redigere et prosjekt Vise et prosjekt / vurderingsresultater

Hurtigveiledning. Innhold: Opprette et prosjekt Administrere og redigere et prosjekt Vise et prosjekt / vurderingsresultater Hurtigveiledning Innhold: Opprette et prosjekt Administrere og redigere et prosjekt Vise et prosjekt / vurderingsresultater Dette dokumentet er laget for å hjelpe deg med å administrere evalueringer på

Detaljer

Brukerveiledning for kontaktpersoner i kommuner og fylkeskommuner www.styrevervregisteret.no

Brukerveiledning for kontaktpersoner i kommuner og fylkeskommuner www.styrevervregisteret.no Brukerveiledning for kontaktpersoner i kommuner og fylkeskommuner www.styrevervregisteret.no Noen av illustrasjonene i denne brukerveiledningen er hentet fra det tilsvarende systemet i de kommunale selskapene.

Detaljer

Oblig 5 Webutvikling. Av Thomas Gitlevaag

Oblig 5 Webutvikling. Av Thomas Gitlevaag Oblig 5 Webutvikling Av Thomas Gitlevaag For oppgave 1 og 2 skal dere levere en funksjonell webside på deres hjemmeområde. Dere skal også levere alle phps-filene slik at man for en hver side kan slenge

Detaljer

WWW.POLARPRODUKSJON.NO

WWW.POLARPRODUKSJON.NO GUIDE RSHL.NO Av Fredrik Mediå Oppgraderingen av nettstedet RSHL.NO har ført til at det kan oppstå en del spørsmål og forvirringer rundt hvordan forskjellige elementer fungerer. Denne guiden skal fungere

Detaljer

Foreldrekontroll MERKNAD TIL FORELDRE. Vita-systemet før du lar barnet spille. Still inn foreldrekontrollene på PlayStation 4-419-422-01(1)

Foreldrekontroll MERKNAD TIL FORELDRE. Vita-systemet før du lar barnet spille. Still inn foreldrekontrollene på PlayStation 4-419-422-01(1) Foreldrekontroll MERKNAD TIL FORELDRE Still inn foreldrekontrollene på Vita-systemet før du lar barnet spille. 4-419-422-01(1) Vita-systemet har funksjoner som kan hjelpe foreldre å styre hva slags opplevelse

Detaljer

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile

F-Secure Mobile Security for Windows Mobile F-Secure Mobile Security for Windows Mobile 1. Installasjon og aktivering Tidligere versjon Installasjon Aktivering Starte produktet Hvis du har en tidligere versjon av F-Secure Mobile Security installert,

Detaljer

Internett-deling 3.1. 1. utgave

Internett-deling 3.1. 1. utgave Internett-deling 3.1 1. utgave 2008 Nokia. Alle rettigheter forbeholdt. Nokia, Nokia Connecting People og Nseries er varemerker eller registrerte varemerker for Nokia Corporation. Nokia tune er et varemerke

Detaljer

KUNNSKAP.NO (versjon 7)

KUNNSKAP.NO (versjon 7) KUNNSKAP.NO (versjon 7) 1. Innlogging 1 2. Endre passord 1 3. Mine mapper 2 4. Hvordan jobbe med læremidlene? 2 5. Hvordan jobbe med oppgaver fra lærer? 4 6. Kalender 8 7. Internpost 8 8. Maskinkrav 10

Detaljer

Deres referanse Vår referanse Dato 15/01099-1/JSK 22.10.2015

Deres referanse Vår referanse Dato 15/01099-1/JSK 22.10.2015 Se mottakerliste Deres referanse Vår referanse Dato 15/01099-1/JSK 22.10.2015 Safe Harbor - Informasjon til berørte virksomheter om EU-domstolens avgjørelse om Safe Harbor-beslutningen - Konsekvensene

Detaljer

Huldt & Lillevik Lønn 2014-06-16. Lønn 5.0. Versjon 5.14.2

Huldt & Lillevik Lønn 2014-06-16. Lønn 5.0. Versjon 5.14.2 Lønn 5.0 Versjon 5.14.2 Innhold Hva er nytt i denne versjonen... 2 1 Integrasjoner... 2 2 Oppdatere til 5.14.2... 2 3 A-ordningen... 2 3.1 Hva er a-ordningen... 2 3.2 Forberedelser før 2015... 3 3.3 Endringer

Detaljer

Standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett

Standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett Standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett 1. Avtalen 2. Partene 3. Priser 4. Avtaleinngåelse 5. Ordrebekreftelse 6. Betaling 7. Levering m.v. 8. Risikoen for varen 9. Angrerett

Detaljer

Personvernserklæring

Personvernserklæring Personvernserklæring Introduksjon Dette dokumentet er Personvernserklæringen til Travian Games GmbH, Wilhelm-Wagenfeld Straße 22, 80807 München, Tyskland (heretter betegnet som TRAVIAN GAMES ). Den omfatter

Detaljer

Brukerveiledning digital eksamen via FLOWlock

Brukerveiledning digital eksamen via FLOWlock Brukerveiledning digital eksamen via FLOWlock For at du skal kunne gjennomføre eksamen digitalt, må følgende være på plass før eksamensstart: - Du må ha et gyldig HiT-brukernavn og passord! - Du må ha

Detaljer

UNIBLUE PARTNERAVTALE

UNIBLUE PARTNERAVTALE Sist oppdatert: 02/04/2013. UNIBLUE PARTNERAVTALE 1. Innledning 1.1. Denne partneravtalen (heretter "Avtalen") inngås mellom Uniblue Systems Ltd., Orange Point, Dun Karm Street, B'Kara By- Pass, Birkirkara,

Detaljer

BRUKERMANUAL FOR NETTINTRO CMS Dette dokumentet er skrevet for Nettintro CMS versjon 1.9.0, og kan derfor avvike noe fra nåværende versjon.

BRUKERMANUAL FOR NETTINTRO CMS Dette dokumentet er skrevet for Nettintro CMS versjon 1.9.0, og kan derfor avvike noe fra nåværende versjon. BRUKERMANUAL FOR NETTINTRO CMS Dette dokumentet er skrevet for Nettintro CMS versjon 1.9.0, og kan derfor avvike noe fra nåværende versjon. Denne brukermanualen vil gi deg en innføring i hvordan man bruker

Detaljer

Brukerveiledning digital eksamen via WISEflow

Brukerveiledning digital eksamen via WISEflow Brukerveiledning digital eksamen via WISEflow. For å kunne gjennomføre en skriftlig skoleeksamen i WISEflow, må du ha installert en egen browser i forkant. Du logger deg på via https://uia.wiseflow.dk.

Detaljer

I denne oppgaven blir du introdusert for programmeringsspråket JavaScript. Du skal gjøre den klassiske oppgaven Hei verden, med en katt.

I denne oppgaven blir du introdusert for programmeringsspråket JavaScript. Du skal gjøre den klassiske oppgaven Hei verden, med en katt. Hei JavaScript! Introduksjon Web Introduksjon I denne oppgaven blir du introdusert for programmeringsspråket JavaScript. Du skal gjøre den klassiske oppgaven Hei verden, med en katt. Steg 1: Bruke JS Bin

Detaljer

Brukerhåndbok Min Side

Brukerhåndbok Min Side Brukerhåndbok Min Side Innholdsfortegnelse Hva er Min Side... 3 Komme i gang med MinSide... 4 Forutsetninger... 4 Firmainnstillinger i Xakt... 4 Innlogging... 6 Medlemsnr/Fødselsdato... 6 Epostadresse/Medlemsnr...

Detaljer

Beskyttelse av personopplysninger

Beskyttelse av personopplysninger Beskyttelse av personopplysninger Somfy registrerer både personopplysninger som er gitt av deg i forbindelse med kjøp av produkter fra Hjemmesiden, og såkalt anonym informasjon som for eksempel viste sider

Detaljer

Brukerhåndbok for drift hos Kirkedata AS. Denne håndboken er utarbeidet av

Brukerhåndbok for drift hos Kirkedata AS. Denne håndboken er utarbeidet av Brukerhåndbok for drift hos Kirkedata AS Denne håndboken er utarbeidet av Oppdatert: 18. desember 2012 Innhold Innhold Innledning... 3 Oppsett av PC... 3 Windows XP... 3 Windows Vista og Windows 7... 3

Detaljer

LEVERINGSBETINGELSENE... 2 Disse vilkårene aksepteres ved å ta i bruk tjenesten... 2 Postens forpliktelser:... 2 Dine forpliktelser:... 2 Ansvar:...

LEVERINGSBETINGELSENE... 2 Disse vilkårene aksepteres ved å ta i bruk tjenesten... 2 Postens forpliktelser:... 2 Dine forpliktelser:... 2 Ansvar:... LEVERINGSBETINGELSENE... 2 Disse vilkårene aksepteres ved å ta i bruk tjenesten... 2 Postens forpliktelser:... 2 Dine forpliktelser:... 2 Ansvar:... 2 Mislighold:... 2 Oppsigelse av tjeneste:... 2 Hvordan

Detaljer

H V O R DAN GENERERE LEADS F RA DITT NETTSTED W W W. E B S. N O

H V O R DAN GENERERE LEADS F RA DITT NETTSTED W W W. E B S. N O H V O R DAN GENERERE LEADS E N LEADSGUIDE F RA DITT NETTSTED F R A EURO BUSINESS SCHOOL W W W. E B S. N O Hvordan generere leads fra ditt nettsted En leadsguide fra Euro Business School Bakgrunn De aller

Detaljer

Brukerveiledning WISEflow

Brukerveiledning WISEflow Brukerveiledning WISEflow Pålogging WISEflow s.2 Installasjon og test av Flowlock- browser s.4 Innlevering av oppgaver/hjemmeeksamen via WISEflow s. 6 Hvordan slette cookies? s. 9 1 Pålogging WISEflow

Detaljer

RPM INTERNATIONAL INC. OG DETS DATTER- OG DRIFTSSELSKAPER KUNNGJØRING OM PERSONVERN IHT. SAFE HARBOR-PRINSIPPENE. GYLDIG FRA OG MED: 12.

RPM INTERNATIONAL INC. OG DETS DATTER- OG DRIFTSSELSKAPER KUNNGJØRING OM PERSONVERN IHT. SAFE HARBOR-PRINSIPPENE. GYLDIG FRA OG MED: 12. RPM INTERNATIONAL INC. OG DETS DATTER- OG DRIFTSSELSKAPER KUNNGJØRING OM PERSONVERN IHT. SAFE HARBOR-PRINSIPPENE GYLDIG FRA OG MED: 12. august 2015 Denne kunngjøringen beskriver prinsippene som RPM International

Detaljer

FACEBOOK WORKSHOP 31.08.2011. Copyright 2011, iprospect, Inc. All rights reserved.

FACEBOOK WORKSHOP 31.08.2011. Copyright 2011, iprospect, Inc. All rights reserved. FACEBOOK WORKSHOP 31.08.2011 SIGRID SAXEVIK Head of Performance Marketing iprospect Norge Performance marketing er målbar markedsføring der resultatene (ROI) bestemmer videre strategi Fleksible budsjetter

Detaljer

Retningslinjer for børsmeldinger via Internett

Retningslinjer for børsmeldinger via Internett Retningslinjer for børsmeldinger via Internett Versjon 3.2 / 08.11.2001 Innholdsfortegnelse 1. Innledning...3 2. Programvare...3 3. Tilgang til systemet...4 4. Navigering...5 5. Børsmelding...5 5.1 Velg

Detaljer

Brukerhåndbok for esøknad

Brukerhåndbok for esøknad HB 9.C.25 Brukerhåndbok for esøknad Behandling av esøknader i bostøttesystemet Foto: Colourbox.com Alle skal bo godt og trygt Innholdsfortegnelse 1. Innledning 4 2. Nytt i esøknad 4 3. Administrasjon

Detaljer

Google Analytics Jørgen Brunborg-Næss, Synlighet

Google Analytics Jørgen Brunborg-Næss, Synlighet 1 2 Google Analytics Jørgen Brunborg-Næss, Synlighet 09.06.2011 Fjord Norge Internettforum 2011 Google Analytics for Fjord Norge Jørgen Brunborg-Næss jorgen@synlighet.no Tre sentrale spørsmål Hvor bra

Detaljer

Dette er en demonstrasjonsside som vi skal bruke for å se litt nærmere på HTTP protokollen. Eksemplet vil også illustrere et par ting i PHP.

Dette er en demonstrasjonsside som vi skal bruke for å se litt nærmere på HTTP protokollen. Eksemplet vil også illustrere et par ting i PHP. 1 Dette er en demonstrasjonsside som vi skal bruke for å se litt nærmere på HTTP protokollen. Eksemplet vil også illustrere et par ting i PHP. (Læreboka kapittel 2-5) Legg merke til den første blokken,

Detaljer

Mamut. Installasjonsveiledning. Oppdatering til versjon 12.1. Detaljert steg-for-steg veiledning i hvordan oppdatere ditt datax-program fra Mamut

Mamut. Installasjonsveiledning. Oppdatering til versjon 12.1. Detaljert steg-for-steg veiledning i hvordan oppdatere ditt datax-program fra Mamut Mamut Installasjonsveiledning Oppdatering til versjon 12.1 Detaljert steg-for-steg veiledning i hvordan oppdatere ditt datax-program fra Mamut 2 sjekkliste OPPDAteRiNG AV Ditt system Sjekkliste før du

Detaljer

Huldt & Lillevik Ansattportal 2013-10-29. Ansattportal. Versjon 2013.3

Huldt & Lillevik Ansattportal 2013-10-29. Ansattportal. Versjon 2013.3 Ansattportal Versjon 2013.3 Innhold 1 Huldt & Lillevik Kjørebok... 2 2 Kompetanse og opplasting av dokumenter... 5 3 Registrere per uke, a- og b-uker ved månedsskille... 6 4 Andre endringer... 6 4.1 Varsler

Detaljer

Distribusjon av varslinger

Distribusjon av varslinger Innhold Distribusjon av varslinger... 2 Definering av varslinger... 2 Opprette nytt varsel... 2 Generelt... 3 Generelt - Flettefelter... 5 Funksjoner... 7 Varsel alternativ kobling mot funksjoner... 8

Detaljer

SAMTYKKE. Frokostseminar OMG 12. mars 2014 Hanne Pernille Gulbrandsen daglig leder i NORDMA

SAMTYKKE. Frokostseminar OMG 12. mars 2014 Hanne Pernille Gulbrandsen daglig leder i NORDMA SAMTYKKE Frokostseminar OMG 12. mars 2014 Hanne Pernille Gulbrandsen daglig leder i NORDMA om Hanne Daglig leder i NORDMA Jurist Master i EU-rett (LLM) Datatilsynet Kunnskapsdepartementet Hvorfor samtykke?

Detaljer

Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad om videreføring av flerårige prosjekter

Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad om videreføring av flerårige prosjekter esøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad om videreføring av flerårige prosjekter Videreføring av

Detaljer

Appbutikker: Google Play og Apple Store. Appen kan lastes ned på flere måter: - fra App Store for ios (itunes- konto kreves)

Appbutikker: Google Play og Apple Store. Appen kan lastes ned på flere måter: - fra App Store for ios (itunes- konto kreves) ALMINNELIGE VILKÅR FOR BRUK AV LINK MYPEUGEOT- APPEN 1 - INNLEDNING Appen Link MyPeugeot (heretter kalt "appen") er en gratis mobilapp som er kompatibel med ios 6 eller nyere og Androïd 2.3 eller nyere,

Detaljer

For bruk med Xerox ConnectKey Technology-aktiverte multifunksjonsprintere (MFP-er)

For bruk med Xerox ConnectKey Technology-aktiverte multifunksjonsprintere (MFP-er) Xerox App Gallery Hurtigveiledning 702P03997 For bruk med Xerox ConnectKey Technology-aktiverte multifunksjonsprintere (MFP-er) Bruk Xerox App Gallery for å finne apper med nye funksjoner og muligheter

Detaljer

Ida Festervoll 15.11.2010

Ida Festervoll 15.11.2010 Brukerveiledning Legg inn portfolio Ida Festervoll 15.11.2010 Dette er en steg for steg veileder som hjelper deg å legge prosjekter i portfolioen Innhold Legg INN Portfolio... 2 Hvordan kan en portfolio

Detaljer

Brukerbetingelser CATSJ

Brukerbetingelser CATSJ Brukerbetingelser CATSJ 1. Fastsettelse av betingelser 1.1. Disse forholdene ("Vilkårene") for bruk av CATSJs applikasjon ("App") regulerer forholdet mellom CATSJ og deg. 1.2. Forholdene må aksepteres

Detaljer