1.2. Vi lagrer ikke personopplysninger på våre servere med mindre det kreves for den pågående driften av denne Tjenesten.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "1.2. Vi lagrer ikke personopplysninger på våre servere med mindre det kreves for den pågående driften av denne Tjenesten."

Transkript

1 Personvernerklæring Dato for siste endring: 14. januar Sammendrag STRATACT driver nettstedet (kort sagt, Tjenesten). STRATACT er et østerriksk selskap som arbeider under europeisk og østerriksk personvernjurisdiksjon. STRATACT forstår at ditt personvern er svært viktig, og at det er din rett å ha kontroll over dine personopplysninger. Vi forstår at det å oppgi personopplysninger er en tillitshandling, og vi tar denne tilliten på alvor. STRATACT vil ikke be deg om personopplysninger med mindre vi virkelig trenger dem Vi lagrer ikke personopplysninger på våre servere med mindre det kreves for den pågående driften av denne Tjenesten. 2. Dekning 2.1. Denne personvernerklæringen dekker innsamling, bruk og offentliggjøring av personopplysninger som kan samles inn når du samhandler med STRATACT, for eksempel når du besøker STRATACTs nettsted, bruker tjenesten, eller kommuniserer med STRATACTs ansatte Når du bruker STRATACTs tjenester, vil du mest sannsynlig gjøre det som ansatt av eller entreprenør for en STRATACT-kunde. Som sådan er din arbeidsgivers regler eller retningslinjer for personvern i full kraft og omfatter din bruk av Tjenesten, i tillegg til STRATACTs Tjenestevilkår og Personvernerklæring. 3. Kontoinformasjon 3.1. Hvis du er klargjort for tjenesten gjennom arbeidsgiver, eller når du registrerer deg, blir grunnleggende personopplysninger om deg, som navn og e-postadresse, oppgitt til STRATACT. Denne informasjonen brukes kun for riktig funksjonalitet av STRATACT-tjenesten og for å varsle deg om endringer, for eksempel vedrørende Tjenesten. Bortsett fra det som er oppgitt i disse vilkårene, vil STRATACT ikke bruke eller dele eller på annen måte avsløre slike personopplysninger, inkludert din e-postadresse, til tredjepart uten ditt samtykke, unntatt: 1

2 (a) med din arbeidsgiver, for å oppfylle formålet med STRATACT-tjenesten, som avtalt mellom STRATACT og din arbeidsgiver, (b) for å overholde loven, (c) for å beskytte våre rettigheter. 4. Informasjonskapsler og sporingspiksler 4.1. Informasjonskapsler er små datafiler som et nettsted du besøker sender til nettleseren din, som deretter lagres på systemet, og som vanligvis inneholder en anonym unik identifikator. En informasjonskapsel kan ikke hente inn andre data fra harddisken din, overføre datavirus eller fange opp din e-postadresse STRATACT-tjenesten bruker informasjonskapsler som en del av vår normale virksomhetsprosedyre for brukerautentisering, for å spore brukerens preferanser, for programvarefunksjoner som krever brukeridentifikasjon, for å spore besøkende og trafikkmønstre, og i enkelte andre tilfeller Du kan konfigurere nettleseren til å godta informasjonskapsler, avvise informasjonskapsler eller varsle deg når en informasjonskapsel blir brukt. Men hvis du konfigurerer nettleseren til å avvise informasjonskapsler, vil du ikke kunne dra nytte av alle funksjonene i STRATACT-tjenesten, for eksempel bruk av funksjoner som krever at du logger på Vi kan benytte sporingspiksler, som er små grafiske bilder, i våre e-postmeldinger og nyhetsbrev for å spore om meldingene ble åpnet og linkene faktisk ble vist. Hvis du ikke ønsker å motta sporingspiksler, må du deaktivere HTML-bilder under e- postinnstillinger, men dette kan påvirke din mulighet til å se bilder i annen e-post du mottar. 5. Datainnsamling 5.1. Ikke-personlig identifiserbar informasjon. I likhet med de fleste operatører, samler STRATACT inn ikke-personlig identifiserbar informasjon av den typen nettlesere og servere vanligvis gjør tilgjengelig, slik som nettlesertype, språkinnstillinger, henvisende nettsted, og dato og klokkeslett for hvert besøk. STRATACTs formål er å samle inn ikke-personlig identifiserbar informasjon for å bedre forstå hvordan STRATACTs besøkende bruker nettstedet. 2

3 5.2. STRATACT-tjenesten bruker Google Analytics, en tjeneste for webanalyse levert av Google, Inc. ( "Google"). Google Analytics bruker informasjonskapsler, som er tekstfiler plassert på din datamaskin for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukerne bruker nettstedet. Informasjonen informasjonskapselen samler inn om din bruk av nettstedet (inkludert din IPadresse) sendes til Google og lagres på selskapets servere i USA. Google vil bruke denne informasjonen til å spore din bruk av nettstedet, lage rapporter til nettstedet om aktiviteten på nettstedet, samt yte andre tjenester i tilknytning til aktivitet på nettstedet og bruken av Internett. Google kan også overføre denne informasjonen til tredjeparter dersom det er pålagt å gjøre det etter loven, eller dersom slike tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google. Google vil ikke knytte din IP-adresse til andre data Google har om deg. Du kan avvise bruken av informasjonskapsler under innstillinger på nettleseren din, men vær oppmerksom på at hvis du gjør dette, vil du kanskje ikke kunne bruke alle funksjonene i denne tjenesten. Innholdet i STRATACT-tjenesten deles ikke med Google Analytics. Ved å bruke denne tjenesten, samtykker du i behandling av data om deg av Google på den måten og for det formålet som er beskrevet ovenfor. 5.3 Personlig identifiserbar informasjon. Enkelte funksjoner og funksjonaliteter i STRATACTtjenesten bygger på samhandling med tjenesten på en måte som krever innsamling av personlig identifiserbar informasjon. For eksempel ber vi besøkende som registrerer seg for å åpne konto på STRATACT-tjenesten om å oppgi brukernavn og e-postadresse. I hvert tilfelle samler STRATACT inn slik informasjon bare i den utstrekning som er nødvendig eller hensiktsmessig for å oppfylle formålet med den besøkendes interaksjon med STRATACT-tjenesten. STRATACT deler ikke personlig identifiserbar informasjon utover det som er beskrevet i disse vilkårene. Brukere kan nekte å oppgi personlig identifiserbar informasjon, men det kan innebære at de ikke vil være i stand til å delta i visse servicerelaterte aktiviteter. Spesielt samler, lagrer og bruker STRATACT-tjenesten følgende personopplysninger om deg: Ditt navn Din e-postadresse, som formidles til deg av din arbeidsgiver Avdelingen eller organisasjonsenheten du er tildelt av din arbeidsgiver Din funksjon i virksomheten Ditt erfaringsnivå 5.4 Ved å akseptere disse vilkårene, samtykker du til innsamling, behandling og bruk av personopplysninger som beskrevet ovenfor. 6. Informasjonssikkerhet 6.1. STRATACT har implementert teknologi og sikkerhetsfunksjoner, samt strenge interne retningslinjer, for å ivareta personvernet ditt og beskytte personopplysninger mot uautorisert 3

4 tilgang eller feil bruk. Vi vil fortsette å forbedre våre sikkerhetsprosedyrer når ny teknologi blir tilgjengelig Selv om vi gjør vårt beste for å sikre at informasjonen er trygg på systemet vårt, kan ingen dataoverføring over Internett garanteres å være 100 % sikker. Av den grunn kan vi ikke garantere sikkerheten for informasjon du sender oss, og du gjør det på egen risiko. 7. Lenker 7.1. STRATACTs nettsted og tjenester kan inneholde lenker til andre nettsteder. STRATACT er ikke ansvarlig for personvern eller annen praksis til nettsteder lenket til, eller fra, STRATACTs nettsted, eller tjenester, informasjon og innhold som finnes der Denne personvernerklæringen gjelder kun for informasjon som samles inn av STRATACTs nettsted og tjenester. 8. Deling av informasjon med tredjeparter Når du deler informasjon med STRATACT-tjenesten, gir du STRATACT tillatelse til å bruke og benytte slik informasjon (som beskrevet i vilkårene for bruk), for å tilby STRATACT-tjenesten Videre kan STRATACT dele informasjonen med andre utenfor STRATACT under følgende omstendigheter: (a) når vi trenger å dele din informasjon for å oppfylle tjenesteforespørselen; (b) vi i god tro mener deling, eller på annen måte å tillate adgang til, avsløre, bruke eller oppbevare slik informasjon, er nødvendig for å overholde juridiske forpliktelser; (c) vi mener det er nødvendig for å undersøke, hindre eller iverksette tiltak vedrørende ulovlige aktiviteter, mistanke om svindel eller potensielle trusler mot personer eller eiendom; (d) vi mener det er nødvendig for å undersøke mulige brudd på våre Tjenestevilkår, eller for å håndheve disse Tjenestevilkårene; 9. Elektronisk kommunikasjon 9.1. For å holde deg informert om driften av tjenesten, kan STRATACT sende tjenestemeldinger til e-postadressen du oppga under registreringen. 4

5 9.2. Ved å bruke tjenesten, gir du ditt samtykke til å motta slike e-poster fra STRATACT. 10. Endringer STRATACT kan endre sin personvernserklæring fra tid til annen, og slike endringer skjer etter STRATACTs eget skjønn. STRATACT oppfordrer besøkende til jevnlig å sjekke denne siden for eventuelle endringer i personvernerklæringen. Din fortsatte bruk av tjenesten etter endringer i personvernerklæringen innebærer aksept av slike endringer. 11. Spørsmål og bekymringer STRATACT tar gjerne imot tilbakemeldinger angående Personvernerklæringen og Tjenestevilkårene. Hvis du har spørsmål, kommentarer eller bekymringer om disse, kan du kontakte oss på e-post via compliance AT stratact.at eller sende vanlig post til: STRATACT GmbH, attn: Compliance Manager Bankgasse 8/Top Z, 1010 Vienna, Austria 5

Disse retningslinjene for personvern beskriver hvordan vi bruker og beskytter informasjon som du oppgir i forbindelse med bruk av nettstedet vårt.

Disse retningslinjene for personvern beskriver hvordan vi bruker og beskytter informasjon som du oppgir i forbindelse med bruk av nettstedet vårt. RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN Disse retningslinjene for personvern beskriver hvordan vi bruker og beskytter informasjon som du oppgir i forbindelse med bruk av nettstedet vårt. Vi er forpliktet til å sikre

Detaljer

Personvernerklæring. for nettstedet MyLyconet. Versjon: 3.00 ( ) Lyoness Group AG Gürtelturmplatz Graz

Personvernerklæring. for nettstedet MyLyconet. Versjon: 3.00 ( ) Lyoness Group AG Gürtelturmplatz Graz Personvernerklæring for nettstedet MyLyconet Versjon: 3.00 (05.2014) Det er viktig for Lyoness og innehaveren av dette MyLyconet-nettstedet å beskytte personopplysningene dine. Nedenfor gir vi deg informasjon

Detaljer

Når du registrerer deg for å få tilgang til Tjenestene som arrangør Kontakter oss med forespørsler

Når du registrerer deg for å få tilgang til Tjenestene som arrangør Kontakter oss med forespørsler RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN 22.01.2016 1. Om Hoopla AS Hoopla AS («Hoopla») gjør det mulig å planlegge, promotere og selge billetter til et arrangement. Vi gjør dette, gjennom tilgjengelig programvare

Detaljer

Personvernerklæring 1. Innledning 2. Når innhenter vi personlige opplysninger? 3. Hvilken personlig informasjon innhenter vi fra deg?

Personvernerklæring 1. Innledning 2. Når innhenter vi personlige opplysninger? 3. Hvilken personlig informasjon innhenter vi fra deg? Personvernerklæring 1. Innledning Vi er Supplies Distributors SA, som har registrert kontor i rue Louis Blériot 5, 4460 Grâce-Hollogne, registrert i handelsregisteret i Liège under nr. 208.795, MVA-nr.

Detaljer

Ansvarsfraskrivelse: NETTSTEDETS TILGJENGELIGHET Selv om vi har lagt mye arbeid i utarbeidelsen av nettstedet, kan visse tekniske forhold være

Ansvarsfraskrivelse: NETTSTEDETS TILGJENGELIGHET Selv om vi har lagt mye arbeid i utarbeidelsen av nettstedet, kan visse tekniske forhold være Ansvarsfraskrivelse: NETTSTEDETS TILGJENGELIGHET Selv om vi har lagt mye arbeid i utarbeidelsen av nettstedet, kan visse tekniske forhold være utenfor vår kontroll, og vi kan ikke garantere at du vil ha

Detaljer

PERSONVERNERKLÆRING BARNEVAKTNETT

PERSONVERNERKLÆRING BARNEVAKTNETT PERSONVERNERKLÆRING BARNEVAKTNETT Barnevaktnett tar ditt personvern veldig på alvor, og vil behandle og bruke informasjonen om deg på en sikker måte. For å sikre personvernet ditt vil Barnevaktnett alltid

Detaljer

«Vi vil sikre dine opplysninger og gi deg full åpenhet om og kontroll over opplysningene»

«Vi vil sikre dine opplysninger og gi deg full åpenhet om og kontroll over opplysningene» Norsk Wavin AS Adresse Karihaugveien 89 1086 Oslo Norge Telephone +47(0)22 30 92 00 Internet www.wasdfdfavin.no E-mail wavin.no@wavin.com WAVINS PERSONVERN- OG INFORMASJONSKAPSELERKLÆRING «Vi vil sikre

Detaljer

Vemma Europes personvernerklæring

Vemma Europes personvernerklæring Vemma Europes personvernerklæring Vemma Europe forstår at du er opptatt av hvordan informasjon om deg blir behandlet og fordelt, og vi setter pris på at du stoler på at vi gjør det forsiktig og fornuftig.

Detaljer

Denne personvernerklæringen redegjør for hvilke personlige opplysninger vi innhenter og hvorfor.

Denne personvernerklæringen redegjør for hvilke personlige opplysninger vi innhenter og hvorfor. Shell Personvernerklæring Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvordan vi behandler dine personlige opplysninger, i forbindelse med at du er (i) en av våre kunder, (ii) bruker av Motorist-appen

Detaljer

Honda Maris Pay & Go. Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler

Honda Maris Pay & Go. Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler Honda Maris Pay & Go Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler Honda anerkjenner viktigheten av ærlig og ansvarlig bruk av dine personlige opplysninger. Personvernerklæringen og policyen for

Detaljer

Dersom du har noen spørsmål eller kommentarer, ikke nøl med å kontakte oss ved «Kontakt».

Dersom du har noen spørsmål eller kommentarer, ikke nøl med å kontakte oss ved «Kontakt». Personvern vilkår Om Velkommen til Hoopla, Hoopla AS ( Selskapet, Vi og/eller Vår ) gjør det mulig for mennesker å planlegge, promotere og selge billetter til et Arrangement. Vi gjør det enkelt for alle

Detaljer

PERSONVERNERKLÆRING FOR INREACH

PERSONVERNERKLÆRING FOR INREACH PERSONVERNERKLÆRING FOR INREACH Sist oppdatert: September 1, 2016 (v 2016.2) Ditt personvern er viktig for InReach, Inc. ( inreach ). Vi har laget denne personvernerklæringen slik at du får vite hvordan

Detaljer

Personvern hos Klarna AB

Personvern hos Klarna AB Personvern hos Klarna AB Klarna AB ("Klarna"), org.nr 556737-0431, behandler personopplysninger med største omsorg. Behandling av personopplysninger gjøres innenfor rammen av tilbudet og utførelsen av

Detaljer

PERSONVERNERKLÆRING- LINIO.NO

PERSONVERNERKLÆRING- LINIO.NO PERSONVERNERKLÆRING- LINIO.NO Dato: [31.7.2014 ] 1. Om SPiD og LINIO.NO LINIO.NO er en markedsplass hvor ulike selgere kan markedsføre og selge sine varer. SPiD er en tjeneste som tilbyr innloggings- og

Detaljer

Honda MaRIS Pay & Go. Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler

Honda MaRIS Pay & Go. Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler Honda MaRIS Pay & Go Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler Honda anerkjenner viktigheten av ærlig og ansvarlig bruk av dine personlige opplysninger. Denne Personvernerklæringen og policyen

Detaljer

Personopplysningene som innhentes av oss er som følger:

Personopplysningene som innhentes av oss er som følger: PERSONVERNERKLÆRING OG INFORMASJON OM INFORMASJONSKAPSLER Denne personvernerklæringen er styrende for all innhenting, lagring og bruk av personopplysninger som skjer via nettstedet www.vmall.eu/no («nettstedet»).

Detaljer

Johnson Controls personvernerklæring

Johnson Controls personvernerklæring Johnson Controls personvernerklæring Johnson Controls, Inc. og deres tilknyttede selskaper (i sin helhet kalt Johnson Controls, vi, oss eller vår) tar personvern på alvor og er forpliktet til å behandle

Detaljer

Datasikkerhetserklæring Kelly Services AS

Datasikkerhetserklæring Kelly Services AS SPESIALISTER REKRUTTERER SPESIALISTER Datasikkerhetserklæring Kelly Services AS Innhold Vårt engasjement ovenfor personvern Hvilke personlige opplysninger samler vi inn? Hvem deler vi personopplysninger

Detaljer

Personvernerklæring. Hva slags personlig informasjon som innhentes

Personvernerklæring. Hva slags personlig informasjon som innhentes Personvernerklæring Kelly Services, Inc. og dets tilknyttede selskaper («Kelly Services» eller «Kelly») respekterer personvernet og er innforstått med at du har visse rettigheter når personlig informasjon

Detaljer

Avinors Retningslinjer

Avinors Retningslinjer Avinors Retningslinjer PERSONVERN, COOKIES OG MARKEDSFØRING Oppdatert 18. september 2015 Innhold 1. Behandlingsansvarlig... 2 2. Behandling av personopplysninger... 2 3. Nærmere om Avinors Digitale Reisefølge

Detaljer

Kristiansand Avis policy for personvern

Kristiansand Avis policy for personvern Kristiansand Avis policy for personvern Våre brukeres tillit er av største viktighet for oss, og Kristiansand Avis (KA) er opptatt av å ivareta ditt personvern. I vår personvernpolicy forklarer vi hvordan

Detaljer

Når du deltar i undersøkelser utført av InFact eller CINT, kan du være trygg på at vi vil beskytte ditt privatliv.

Når du deltar i undersøkelser utført av InFact eller CINT, kan du være trygg på at vi vil beskytte ditt privatliv. Personvern Ditt personvern er viktig for oss! Markedsanalyse har en viktig funksjon i samfunnet. Som deltager i InFact Panelet, kan dine meninger bidra til å utvikle nye produkter, gjøre eksisterende produkter

Detaljer

Hvilken ferietype er du? PERSONVERN

Hvilken ferietype er du? PERSONVERN Hvilken ferietype er du? PERSONVERN Arrangøren av denne konkurransen er det nasjonale kroatiske nasjonale turistbyrået - Croatian National Tourist Board (CNTB). Siden du er inne på og denne løsningen drives

Detaljer

PERSONVERNPOLICY. Sist oppdatert den 15. januar 2010

PERSONVERNPOLICY. Sist oppdatert den 15. januar 2010 PERSONVERNPOLICY Sist oppdatert den 15. januar 2010 Hva denne policyen omfatter Denne personvernpolicyen for gjester ("Policyen") beskriver hvordan vi i Rezidor Hotel Group, via vårt danske selskap Rezidor

Detaljer

Plus500UK Limited. Personvernpolitikk

Plus500UK Limited. Personvernpolitikk Plus500UK Limited Personvernpolitikk Personvernpolitikk Plus500s personvernerklæring Beskyttelse av personvernet og sikring av den personlige og finansielle informasjonen til våre klienter og webområdegjester

Detaljer

Det er forventet at du forandrer størrelsen på bilder før du laster dem opp, og ikke endrer størrelsen på dem på siden. Dette har 3 fordeler:

Det er forventet at du forandrer størrelsen på bilder før du laster dem opp, og ikke endrer størrelsen på dem på siden. Dette har 3 fordeler: BETINGELSER OG VILKÅR Lagewebside.no er underlagt disse betingelser og vilkår. Ved å bruke nettsiden og deres funksjonaliteter sier du deg enig i de følgende vilkårene, fra første gang du oppretter en

Detaljer

PERSONVERNSERKLÆRING

PERSONVERNSERKLÆRING PERSONVERNSERKLÆRING SEKSJON 1 HVA GJØR VI MED DIN INFORMASJON? Når du kjøper noe fra vår butikk, så er en del av kjøp og slagprosessen at vi samler personlig informasjon du gir oss slikt som ditt navn,

Detaljer

Policy vedrørende informasjonskapsler og annen tilsvarende teknologi

Policy vedrørende informasjonskapsler og annen tilsvarende teknologi Policy vedrørende informasjonskapsler og annen tilsvarende teknologi 1. Hva omfavner denne policyen? Denne policyen dekker dine handlinger hva angår Tikkurila sine digitale tjenester. Policyen dekker ikke

Detaljer

VILKÅR FOR BRUK AV PREODAY APP OG E-HANDELSLØSNING

VILKÅR FOR BRUK AV PREODAY APP OG E-HANDELSLØSNING VILKÅR FOR BRUK AV PREODAY APP OG E-HANDELSLØSNING Ved å sette opp og lage en Preoday App og E-handelsløsning for ditt utsalgssted eller restaurant godtar du disse vilkårene. Hvis du ikke godtar vilkårene,

Detaljer

UPS: Personvernerklæring

UPS: Personvernerklæring UPS: Personvernerklæring Effektiv dato: 1. januar 2012 Vi i United Parcel Service, Inc., sammen med våre datterselskaper og tilknyttede bedrifter (samlet kalt "UPS"), respekterer personvernet ditt. Denne

Detaljer

Håndtering av personlig informasjon

Håndtering av personlig informasjon Håndtering av personlig informasjon Håndtering av personlig informasjon Du kan alltid besøke vår hjemmeside for å få informasjon og lese om våre tilbud og kampanjer uten å oppgi noen personopplysninger.

Detaljer

Personvernerklæring Web Installasjonskonfigurator

Personvernerklæring Web Installasjonskonfigurator Personvernerklæring Web Installasjonskonfigurator Personvern er viktig for oss i Lexmark Norge, som er en filial av Lexmark Nordic L.L.C. Vi erkjenner at du har behov for tilfredsstillende vern og håndtering

Detaljer

RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN

RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN Områder dekket av retningslinjene. Disse retningslinjene for personvern ("retningslinjene") beskriver hvordan vi i Rezidor Hotel Group gjennom vårt danske selskap Rezidor

Detaljer

Personvernpolicy. Omfang. Type data og innsamlingsmetoder

Personvernpolicy. Omfang. Type data og innsamlingsmetoder Personvernpolicy I denne Personvernpolicyen ("Policyen") gir vi, Qualcomm Incorporated og våre datterselskaper (samlet "vi", "oss" eller "vår") informasjon om hvordan vi samler inn, bruker, bearbeider

Detaljer

Retningslinjer om personvern

Retningslinjer om personvern Retningslinjer om personvern Dato: 19.04.2016 Generelt datavern Vernet av din personlige informasjon er svært viktig for oss. Operatoren av nettsiden trygtklikk.no er simplesurance GmbH, Am Karlsbad 16,

Detaljer

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER VED BRUK AV GATOR-KLOKKE

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER VED BRUK AV GATOR-KLOKKE BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER VED BRUK AV GATOR-KLOKKE Ved bruk av Gator-klokker så vil det behandles personopplysninger om både om den som har satt opp tjenesten for bruk (ofte forelderen, dvs. deg)

Detaljer

Personvernpolicy Telenor Arena

Personvernpolicy Telenor Arena Euforum AS er operatør og drifter av Telenor Arena på Fornebu. Selskapet er ansvarlig for den digitale kommunikasjonen med arenaens brukere som enten skjer via www.telenorarena.no, ved bruk av mobilapplikasjonen

Detaljer

2.5 Hvordan kan du sjekke bruken av personopplysningene dine? Hva er rettighetene dine?

2.5 Hvordan kan du sjekke bruken av personopplysningene dine? Hva er rettighetene dine? Personvern hos VIA EGENCIA Denne personvernerklæringen gjelder for databehandling som foretas av VIA EGENCIA Norway, organisasjonsnummer 981 620 550, postadresse Postboks 1353 Vika, 0113 Oslo, Norway.

Detaljer

Siteimprove analytics Tekniske spesifikasjoner

Siteimprove analytics Tekniske spesifikasjoner Siteimprove analytics Tekniske spesifikasjoner whitepaper Hvem er Siteimprove? Siteimprove er den eneste softwaren innen web governance som gjør det lettere å administrere og opprettholde ditt nettsted

Detaljer

Vilkår for bruk av tjenesten

Vilkår for bruk av tjenesten Vilkår for bruk av tjenesten Denne avtalens formål er å regulere forholdet mellom Make AS ("Make"), som leverandør av tjenesten, og ditt firma ("kunden"), som lisenshaver. Avtalen gjelder for alt innhold,

Detaljer

Personvernpolicy for forbrukerkunder

Personvernpolicy for forbrukerkunder Personvernpolicy for forbrukerkunder 1. Kontrollør av filer med personlige data Tikkurila Norge AS (heretter kalt Tikkurila) Stanseveien 25 0976 Oslo Tlf.: (+47) 22 80 32 90 Faks: (+47) 22 80 32 91 2.

Detaljer

Databehandleravtale. I henhold til personopplysningslovens 13, jf. 15 og personopplysningsforskriftens kapittel 2 inngås følgende avtale.

Databehandleravtale. I henhold til personopplysningslovens 13, jf. 15 og personopplysningsforskriftens kapittel 2 inngås følgende avtale. Databehandleravtale I henhold til personopplysningslovens 13, jf. 15 og personopplysningsforskriftens kapittel 2 inngås følgende avtale mellom.. (barnehagen) og MyKid AS. (databehandler) 1. Avtalens hensikt

Detaljer

Retningslinjer for personvern

Retningslinjer for personvern Retningslinjer for personvern Skriv ut Lagre PDF Oppdatert: 11 januar 2012 Disney Club Penguin ( Club Penguin ) drives og presenters for brukere på ethvert sted av Disney Online Studios Canada Inc. (tidligere

Detaljer

Personvernerklæring Samtykke Direktechat Informasjonskapsler Skreddersydde e-poster til markedsføringsformål

Personvernerklæring Samtykke Direktechat Informasjonskapsler Skreddersydde e-poster til markedsføringsformål Personvernerklæring Det kan hende at denne personvernerklæringen («Personvernerklæringen») endres fra tid til annen. Vi kommer ikke nødvendigvis til å melde fra om endringer, så sørg for at du besøker

Detaljer

ADOBE ONLINE-TJENESTER TILGJENGELIG PÅ ACROBAT.COM TILLEGGSVILKÅR FOR BRUK

ADOBE ONLINE-TJENESTER TILGJENGELIG PÅ ACROBAT.COM TILLEGGSVILKÅR FOR BRUK Tilleggsvilkår for bruk av Acrobat.com Sist oppdatert 18. juni 2014. Erstatter fullstendig versjon av 2. mai 2013. ADOBE ONLINE-TJENESTER TILGJENGELIG PÅ ACROBAT.COM TILLEGGSVILKÅR FOR BRUK Uttrykk skrevet

Detaljer

Standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett

Standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett Standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett 1. Avtalen 2. Partene 3. Priser 4. Avtaleinngåelse 5. Ordrebekreftelse 6. Betaling 7. Levering m.v. 8. Risikoen for varen 9. Angrerett

Detaljer

EasyParks Personvernerklæring

EasyParks Personvernerklæring EasyParks Personvernerklæring 1 Om EasyParks Personvernerklæring Når du benytter Easy Park AS ("EasyPark") tjenester betror du dine personopplysninger til EasyPark. I denne personvernerklæringen ("EasyParks

Detaljer

Databehandleravtale etter personopplysningsloven

Databehandleravtale etter personopplysningsloven Databehandleravtale etter personopplysningsloven Databehandleravtale I henhold til personopplysningslovens 13, jf. 15 og personopplysningsforskriftens kapittel 2. mellom Fjellinjen AS. behandlingsansvarlig

Detaljer

Versjon 2.0 Desember 2016 Norwex Privacy Policy - Personvernerklæring

Versjon 2.0 Desember 2016 Norwex Privacy Policy - Personvernerklæring Norwex Privacy Policy - Personvernerklæring Innholdsfortegnelse 1. Barn under 13 år...3 2. Opplysninger vi samler inn...3 a. a. Opplysninger om Internett-bruk... 3 aa. IP-adresser... 4 bb. Informasjonskapsler...

Detaljer

Betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår Betingelser og vilkår BETINGELSER OG VILKÅR FOR BRUK AV ELECTROLUX SITT NETTSTED Hvis det oppstår en konflikt mellom vilkårene her og vilkårene på den engelske nettsiden så skal det alltid tas utgangspunkt

Detaljer

Medica Nord AS etterstreber en rask levering innen 4-9 arbeidsdager fra bestillingsdagen.

Medica Nord AS etterstreber en rask levering innen 4-9 arbeidsdager fra bestillingsdagen. Vilkår 1. Leveranse/frakt 1.1 Fraktfritt Alle bestillinger levereres fraktfritt. 1.2 Leveringstid Medica Nord AS etterstreber en rask levering innen 4-9 arbeidsdager fra bestillingsdagen. Leveringstiden

Detaljer

2.3 Angi navn, e-post adresse og kontoinformasjon (navn, kontonummer, clearingnummer, bank) eller kredittkort.

2.3 Angi navn, e-post adresse og kontoinformasjon (navn, kontonummer, clearingnummer, bank) eller kredittkort. ALMINNELIGE VILKÅR 1. Velkommen til vår webside www.groupon.no 1.1 Groupon drives av Citydeal - Groupon Norge, org. nr.: 995215888, Sandakerveien 118, 0484 Oslo. Her kan Du som kunde (heretter kalt "Du")

Detaljer

Komplette og detaljerte tekniske opplysninger om informasjonskapsler

Komplette og detaljerte tekniske opplysninger om informasjonskapsler Digital Control Room Limited Apex Plaza, Forbury Road, Reading, RG1 1AX United Kingdom t: +44 20 7129 8113 www.digitalcontorlroom.com Komplette og detaljerte tekniske opplysninger om informasjonskapsler

Detaljer

Personvernserklæring

Personvernserklæring Personvernserklæring Introduksjon Dette dokumentet er Personvernserklæringen til Travian Games GmbH, Wilhelm-Wagenfeld Straße 22, 80807 München, Tyskland. Den omfatter alle selskap som tilhører Travian

Detaljer

VENNLIGST LES DISSE VILKÅRENE OG BETINGELSENE NØYE FØR DU BRUKER DETTE NETTSTEDET.

VENNLIGST LES DISSE VILKÅRENE OG BETINGELSENE NØYE FØR DU BRUKER DETTE NETTSTEDET. VENNLIGST LES DISSE VILKÅRENE OG BETINGELSENE NØYE FØR DU BRUKER DETTE NETTSTEDET. VILKÅR FOR BRUK AV NETTSTED Disse vilkårene for bruk (sammen med dokumentene som er referert til her) forteller deg betingelsene

Detaljer

Personvern og sikkerhet

Personvern og sikkerhet Personvern og sikkerhet Formålet med personvern er å verne om privatlivets fred, den personlige integritet og sørge for tilstrekkelig kvalitet på personopplysninger. Behandlingen av personopplysninger

Detaljer

Personvernbestemmelser Bosch Power Tools

Personvernbestemmelser Bosch Power Tools Personvernbestemmelser Bosch Power Tools Vi hos Robert Bosch GmbH Power Tools ("Bosch Power Tools" hhv. "Vi" nedenfor) gleder oss over ditt besøk på nettsidene og mobilapplikasjonene og over din interesse

Detaljer

Personvernserklæring

Personvernserklæring Personvernserklæring Introduksjon Dette dokumentet er Personvernserklæringen til Travian Games GmbH, Wilhelm-Wagenfeld Straße 22, 80807 München, Tyskland (heretter betegnet som TRAVIAN GAMES ). Den omfatter

Detaljer

Tilsynsrapport. Tilsyn etter Lov om elektronisk kommunikasjon. 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies

Tilsynsrapport. Tilsyn etter Lov om elektronisk kommunikasjon. 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies Tilsynsrapport Tilsyn etter Lov om elektronisk kommunikasjon 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies Sammendrag Lov om elektronisk kommunikasjon (ekomloven) og 2-7 b om «bruk av informasjonskapsler/cookies»

Detaljer

Databehandleravtale. I henhold til personopplysningslovens 13, jf. 15 og personopplysningsforskriftens kapittel 2. mellom

Databehandleravtale. I henhold til personopplysningslovens 13, jf. 15 og personopplysningsforskriftens kapittel 2. mellom Databehandleravtale I henhold til personopplysningslovens 13, jf. 15 og personopplysningsforskriftens kapittel 2 mellom Utdanningsdirektoratet direktoratet for barnehage, grunnopplæring og IKT Organisasjonsnummer:

Detaljer

Seniorsurfdagen 18.sept Foredrag av Viggo Bjerke Johansen

Seniorsurfdagen 18.sept Foredrag av Viggo Bjerke Johansen Hva vet om deg?? Presentasjonen er laget med tillatelse som et utdrag fra en artikkel i Teknisk Ukeblad i Aug. 2015 Dette vet Google om deg! Hver gang du bruker internett legger du igjen spor etter deg.

Detaljer

Ingram Micro Personvernerklæring

Ingram Micro Personvernerklæring Formål og omfang Denne personvernerklæringen for Ingram Micro ( personvernerklæringen ) styrer hvordan Ingram Micro Inc., som er en bedrift registrert Delaware, og bedrifter som vi eier eller kontrollerer

Detaljer

PERSONVERNERKLÆRING FOR NETTSTEDET

PERSONVERNERKLÆRING FOR NETTSTEDET PERSONVERNERKLÆRING FOR NETTSTEDET Ermenegildo Zegna Group er klar over at det er viktig å ivareta kundenes personopplysninger på en skikkelig måte. Derfor vil vi informere dem og gi dem så mye kontroll

Detaljer

Staples EthicsLink - vanlige spørsmål

Staples EthicsLink - vanlige spørsmål Staples EthicsLink - vanlige spørsmål Innledning Formålet med dette dokumentet er å informere Staples-ansatte om bedriftens hjelpelinje for etikk og overholdelse, kjent som "Staples EthicsLink," samt betingelsene

Detaljer

Abonnementsvilkår Versjon

Abonnementsvilkår Versjon Abonnementsvilkår Versjon 11-27.11.2014 Definisjoner Tjenesten: Nettbasert verktøy for gjennomføring av spørreundersøkelser. Easyfact: Virksomheten som tilbyr Tjenesten. Kunde: Juridisk person som har

Detaljer

IKT-reglement for Norges musikkhøgskole

IKT-reglement for Norges musikkhøgskole IKT-reglement for Norges musikkhøgskole Norges musikkhøgskole (NMH) er forpliktet til å kontrollere risiko og håndtere informasjon og tekniske ressurser på en sikker måte. Når du får tilgang til disse

Detaljer

REGLER FOR PERSONVERNOG COOKIES (INFORMASJONSKAPSLER) ZARA

REGLER FOR PERSONVERNOG COOKIES (INFORMASJONSKAPSLER) ZARA REGLER FOR PERSONVERNOG COOKIES (INFORMASJONSKAPSLER) ZARA 1. Hver gang du bruker dette nettstedet, er du bundet til de reglene for personvern og cookies som er gyldige i det øyeblikket, og du bør sjekke

Detaljer

Personvernerklæring. 1. Generell erklæring.

Personvernerklæring. 1. Generell erklæring. 1. Generell erklæring. Tesla Motors, Inc. ("Tesla") respekterer ditt personvern. Denne personvernerklæringen forklarer Teslas retningslinjer og prosedyrer angående personopplysninger og annen informasjon

Detaljer

Bruksvilkår for nettside

Bruksvilkår for nettside Bruksvilkår for nettsiden/servicevilkår for imerchant Connect. Bruksvilkår for nettside MERKNAD. VENNLIGST LES DISSE VILKÅRENE OG BETINGELSENE NØYE. VED TILGANG TIL DENNE SIDEN OG ENHVER SIDE DERAV, SIER

Detaljer

2.1 Lisens. Betinget av din overholdelse av disse tilleggsbetingelsene, kan du få tilgang til og bruke tjenestene.

2.1 Lisens. Betinget av din overholdelse av disse tilleggsbetingelsene, kan du få tilgang til og bruke tjenestene. Tilleggsbetingelser for bruk av Document Cloud Sist oppdatert 7. april 2015. Erstatter versjonen fra 18. juni 2014, i sin helhet. Begreper som brukes i disse tilleggsbetingelsene for Document Cloud («tilleggsbetingelsene»)

Detaljer

Personvernerklæring. Informasjon som innhentes

Personvernerklæring. Informasjon som innhentes Personvernerklæring Kelly Services, Inc. og dets datterselskaper («Kelly Services» eller «Kelly») respekterer personvernet. Kelly Services anerkjenner at du har visse rettigheter i tilknytning til eventuelle

Detaljer

Datasikkerhetshåndbok for Saferoad Group

Datasikkerhetshåndbok for Saferoad Group Datasikkerhetshåndbok for Saferoad Group Innholdsfortegnelse 1. Introduksjon til datasikkerhet 5 2. Sammendrag 7 3. Datainnsamling 8 4. Sensitive personopplysninger og spesielle kategorier med personopplysninger

Detaljer

Videokonsultasjon - sjekkliste

Videokonsultasjon - sjekkliste Utgitt med støtte av: Norm for informasjonssikkerhet www.normen.no Videokonsultasjon - sjekkliste Støttedokument Faktaark nr. 54 Versjon: 1.0 Dato: 08.06.2017 Sjekkelisten inneholder krav som skal ivaretas

Detaljer

Personvernpolicy for markedsføringsregister

Personvernpolicy for markedsføringsregister Personvernpolicy for markedsføringsregister 1. Kontrollør av filer med personlige data Tikkurila Norge AS (heretter kalt Tikkurila) Stanseveien 25 0976 Oslo Tlf.: (+47) 22 80 32 90 Faks: (+47) 22 80 32

Detaljer

Personvernerklæ ring. Gyldighetsdato: [04/01/2012]

Personvernerklæ ring. Gyldighetsdato: [04/01/2012] Personvernerklæ ring Gyldighetsdato: [04/01/2012] HTC respekterer ditt privatliv. HTC Corporation HTC Corporation of No. 23 Xinghua Road, Taoyuan City and County 330, Taiwan, Republic of China (e-postadresse:

Detaljer

Vilkår og betingelser. Vår tjeneste. Godtakelse av vilkårene. Tilbakekalling og suspensjon. Registrering og klargjøring av informasjon.

Vilkår og betingelser. Vår tjeneste. Godtakelse av vilkårene. Tilbakekalling og suspensjon. Registrering og klargjøring av informasjon. Vilkår og betingelser DET ER VIKTIG AT BRUKERE ( DU ) NØYE LESER FØLGENDE VILKÅR OG BETINGELSER FOR BRUK ( VILKÅR OG BETINGELSER ) FORSIKTIG FØR DU REGISTRERER DEG FOR VIELIFES NETTJENESTER ( TJENESTE

Detaljer

SIKKERHETSINSTRUKS - Informasjonssikkerhet

SIKKERHETSINSTRUKS - Informasjonssikkerhet SIKKERHETSINSTRUKS - Informasjonssikkerhet Sikkerhetsinstruksen er fastsatt av fylkesdirektøren 23.08.2017, og erstatter «Reglement for bruk av fylkeskommunens IT-løsninger» fra 2014. Instruksen er en

Detaljer

Databehandleravtale. I henhold til personopplysningslovens 13, jf. 15 og personopplysningsforskriftens kapittel 2 inngås følgende avtale.

Databehandleravtale. I henhold til personopplysningslovens 13, jf. 15 og personopplysningsforskriftens kapittel 2 inngås følgende avtale. Databehandleravtale I henhold til personopplysningslovens 13, jf. 15 og personopplysningsforskriftens kapittel 2 inngås følgende avtale Mellom (behandlingsansvarlig) og Nasjonalt senter for læringsmiljø

Detaljer

BRUKERVILKÅR FOR SLUTTBRUKERE AV REFLECT

BRUKERVILKÅR FOR SLUTTBRUKERE AV REFLECT BRUKERVILKÅR FOR SLUTTBRUKERE AV REFLECT 1. Generelt Disse brukervilkårene ( vilkår ) gjelder Reflect-tjenesten og tjenestens nettsider ( tjeneste ) som tilbys av Reflect Career Partners Oy (Vattuniemenranta

Detaljer

Reglement for bruk av Hedmark fylkeskommunes IT-løsninger (IT-reglement)

Reglement for bruk av Hedmark fylkeskommunes IT-løsninger (IT-reglement) Reglement for bruk av Hedmark fylkeskommunes IT-løsninger (IT-reglement) Fastsatt av Fylkesdirektøren 18.12.13, gjelder fra 1.1.14. Erstatter «IT-instruks for HFK» fra 2008. Protokoll str 14 1. Virkeområde

Detaljer

BBM CHANNELS ADDENDUM (TILLEGG)

BBM CHANNELS ADDENDUM (TILLEGG) BBM CHANNELS ADDENDUM (TILLEGG) Velkommen til BBM Channels, et sosialt nettverkstilbud innenfor BBM som utvider nettverket ditt ut over dine familie- og vennekrets og gjør det mulig for deg å komme i kontakt

Detaljer

Om EthicsPoint. Om EthicsPoint Rapportering - Generelt Rapportering - Sikkerhet og fortrolighet Tips og beste praksis

Om EthicsPoint. Om EthicsPoint Rapportering - Generelt Rapportering - Sikkerhet og fortrolighet Tips og beste praksis Om EthicsPoint Rapportering - Generelt Rapportering - Sikkerhet og fortrolighet Tips og beste praksis Om EthicsPoint Hva er EthicsPoint? EthicsPoint er et omfattende og konfidensielt rapporteringsverktøy

Detaljer

Spørsmål og svar for AAR-ansatte

Spørsmål og svar for AAR-ansatte Spørsmål og svar for AAR-ansatte Om EthicsPoint Hva er EthicsPoints poeng med AARs etikkhotlinje? Hvorfor trenger vi et system som EthicsPoint? Hva er EthicsPoint? Rapportering - generelt Hvem kan kontakte

Detaljer

Krishna Tateneni Jost Schenck Oversetter: Bjørn Steensrud

Krishna Tateneni Jost Schenck Oversetter: Bjørn Steensrud Krishna Tateneni Jost Schenck Oversetter: Bjørn Steensrud 2 Contents 1 Informasjonskapsel 4 1.1 Praksis............................................ 4 1.2 Administrering.......................................

Detaljer

Informasjonssikkerhet Retningslinjer for behandling av personopplysninger og annen informasjon underlagt taushetsplikt

Informasjonssikkerhet Retningslinjer for behandling av personopplysninger og annen informasjon underlagt taushetsplikt Informasjonssikkerhet Retningslinjer for behandling av personopplysninger og annen informasjon underlagt taushetsplikt For hvem? Retningslinjene omfatter alle som har tilgang til kommunens IT-systemer.

Detaljer

V I L K Å R F O R A D M I N I S T R A S J O N S V E R K T Ø Y T I L M O B I L E P A Y F O R B E D R I F T

V I L K Å R F O R A D M I N I S T R A S J O N S V E R K T Ø Y T I L M O B I L E P A Y F O R B E D R I F T V I L K Å R F O R A D M I N I S T R A S J O N S V E R K T Ø Y T I L M O B I L E P A Y F O R B E D R I F T Gjelder fra 08.05.2017 Administrasjonsverktøyet til MobilePay (heretter admin) gir bedriften mulighet

Detaljer

Om EthicsPoint. Om EthicsPoint Rapportering Generelt Rapporteringssikkerhet og konfidensialitet Tips og beste praksis

Om EthicsPoint. Om EthicsPoint Rapportering Generelt Rapporteringssikkerhet og konfidensialitet Tips og beste praksis Om EthicsPoint Rapportering Generelt Rapporteringssikkerhet og konfidensialitet Tips og beste praksis Om EthicsPoint Hva er EthicsPoint? EthicsPoint er en omfattende og konfidensiell rapporteringsverktøy

Detaljer

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER. Tone Tenold 2017

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER. Tone Tenold 2017 BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER Tone Tenold 2017 PERSONVERNLOVGIVNINGEN - bygger på en kjerne av grunnleggende personvernprinsipper Disse springer ut fra et ideal om at alle skal ha bestemmelsesrett over

Detaljer

For bruk med Xerox ConnectKey Technology-aktiverte multifunksjonsprintere (MFP-er)

For bruk med Xerox ConnectKey Technology-aktiverte multifunksjonsprintere (MFP-er) Xerox App Gallery Hurtigveiledning 702P03997 For bruk med Xerox ConnectKey Technology-aktiverte multifunksjonsprintere (MFP-er) Bruk Xerox App Gallery for å finne apper med nye funksjoner og muligheter

Detaljer

LEGO Technic Bygg det... digitalt! Konkurranse Generelle vilkår

LEGO Technic Bygg det... digitalt! Konkurranse Generelle vilkår Vilkår Bygg det digitalt! Vilkår LEGO Technic Bygg det... digitalt! Konkurranse Generelle vilkår Vær oppmerksom på at alle som deltar i en nettkonkurranse, må følge konkurransevilkårene nedenfor. Ved å

Detaljer

GENERELLE BRUKERVILKÅR FOR mypku

GENERELLE BRUKERVILKÅR FOR mypku GENERELLE BRUKERVILKÅR FOR mypku Disse generelle brukervilkårene ("Vilkår") angir de vilkår som gjelder mellom deg som bruker ("Brukeren") og Nutricia Norge AS org. nr. 880346792, Holbergsgate 21, N-0166

Detaljer

UNIBLUE PARTNERAVTALE

UNIBLUE PARTNERAVTALE Sist oppdatert: 02/04/2013. UNIBLUE PARTNERAVTALE 1. Innledning 1.1. Denne partneravtalen (heretter "Avtalen") inngås mellom Uniblue Systems Ltd., Orange Point, Dun Karm Street, B'Kara By- Pass, Birkirkara,

Detaljer

Innledning til mal for databehandleravtaler ved bruk av tjenester i Dataporten

Innledning til mal for databehandleravtaler ved bruk av tjenester i Dataporten Innledning til mal for databehandleravtaler ved bruk av tjenester i Dataporten Nedenfor følger mal for databehandleravtaler ved bruk av tjenester som tilbys via Dataporten. Malen kan anvendes av universiteter

Detaljer

Personvernsreglene. Bruk og beskyttelse av personopplysninger. Vår Policy om Personvern

Personvernsreglene. Bruk og beskyttelse av personopplysninger. Vår Policy om Personvern Persnvernsreglene Persnvern er viktig fr ss i Genwrth Financial. Vi verdsetter den tillitt du har til ss, g ønsker med dette å hjelpe deg til å frstå hvrdan vi samler inn, beskytter g bruker persnlige

Detaljer

Databehandleravtale. I henhold til personopplysningslovens 13, jf. 15 og personopplysningsforskriftens kapittel 2. mellom

Databehandleravtale. I henhold til personopplysningslovens 13, jf. 15 og personopplysningsforskriftens kapittel 2. mellom Databehandleravtale Databehandleravtale I henhold til personopplysningslovens 13, jf. 15 og personopplysningsforskriftens kapittel 2. mellom Statens innkrevingssentral (SI) behandlingsansvarlig og (Inkassoselskapet)

Detaljer

Webhotell 1. FORUTSETNINGER 2. BESKRIVELSE AV TJENESTEN. Disse betingelsene er sist revidert April 2011.

Webhotell 1. FORUTSETNINGER 2. BESKRIVELSE AV TJENESTEN. Disse betingelsene er sist revidert April 2011. Webhotell Disse betingelsene er sist revidert April 2011. 1. FORUTSETNINGER Tjenestevilkårene inneholder denne avtalen, standard betingelsene for det bestilte produkt samt informasjon oppgitt av kunde

Detaljer

Juridiske problemstillinger ved avskaffelsen av papirskjema

Juridiske problemstillinger ved avskaffelsen av papirskjema Juridiske problemstillinger ved avskaffelsen av papirskjema Dette dokumentet beskriver de juridiske problemstillingene ved overgang til elektronisk avgitt egenerklæring, og avskaffelse av erklæring ved

Detaljer

LEGO Technic Bygg det digitalt! Generelle konkurransevilkår

LEGO Technic Bygg det digitalt! Generelle konkurransevilkår Bygg det digitalt! Vilkår LEGO Technic Bygg det digitalt! Generelle konkurransevilkår Vær oppmerksom på at alle som deltar i en nettkonkurranse, må følge konkurransevilkårene nedenfor. Ved å delta i en

Detaljer

Vanlige spørsmål. GallupPanelet. TNS Panel-app. TNS Juni 2015 v.1.3

Vanlige spørsmål. GallupPanelet. TNS Panel-app. TNS Juni 2015 v.1.3 Vanlige spørsmål Innhold 1 Hvor kan man laste ned appen 1 2 Vanlige spørsmål 03-19 3 Begrensninger i GallupPanel-app v. 2.3.2 20 4 Kontakt oss 21 2 Hvor kan man laste ned GallupPanel-appen? For ios kan

Detaljer