Hvilken ferietype er du? PERSONVERN

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Hvilken ferietype er du? PERSONVERN"

Transkript

1 Hvilken ferietype er du? PERSONVERN Arrangøren av denne konkurransen er det nasjonale kroatiske nasjonale turistbyrået - Croatian National Tourist Board (CNTB). Siden du er inne på og denne løsningen drives av eller på vegne av Croatian National Tourist Board (CNTB). ("CNTB"). Hvis du vil vite mer om CNTB, klikk her. CNTB er forpliktet til å beskytte ditt personvern. Disse retningslinjene for personvern beskriver de ulike typene informasjon som er samlet inn av CNTB på våre nettsider, og hvordan vi bruker og beskytter den. Dette dokumentet forklarer også hvilke valg du har i forhold til hvordan informasjonen om deg blir samlet og brukt. Denne policyen gjelder kun CNTB nettsider og sosiale nettverk ("Nettstedene"), og det gjelder ikke for bannere, konkurranser og andre annonser eller kampanjer som vi sponser eller deltar på nettsteder eid av tredjeparter. Våre retningslinjer for personvern inneholder følgende emner: 1. Ditt samtykke til retningslinjene for personvern 2. Informasjonen vi innhenter 3. Måten vi bruker personlig informasjon, samt innsamling og bruk av annen informasjon 4. Bruk av cookies 5. Viktig merknad om informasjon fra barn 6. Endringer i vårretningslinjer for personvern 7. Lenker til andre nettsteder 8. Hvordan kontakte oss 9. Gjelder nettsider 1. Ditt samtykke til retningslinjene for personvern Ved å bruke våre nettsteder og sosiale nettverkssider godtar du vilkårene i våre retningslinjer for personvern g som beskrevet på våre nettsider, samt våre vilkår og betingelser. Hvis du ikke er enig med noen av vilkårene i disse retningslinjene eller vilkårene, må du ikke bruke dette nettstedet eller gi noen personlig informasjon til oss. 2. Informasjonen vi innhenter Som brukt i disse retningslinjene, "Personopplysninger" betyr all informasjon som er knyttet til din identitet som navn, kallenavn, alder og / eller e-postadresse. Nettstedet du besøker kan samle noen eller alle

2 disse typer personopplysninger gjennom en undersøkelse, konkurranse eller et registreringsskjema. Noen av våre sider kan kreve registrering av særskilt informasjon, som adresse, for å delta i konkurranser, spill eller andre aktiviteter. For å registrere deg på våre nettsteder, krever vi at du registrerer ditt navn, postnummer, e-postadresse, fødselsdato og kjønn, og i noen tilfeller ditt mobilnummer. CNTB vil ikke samle personlig informasjon fra dine besøk på våre nettsider, med mindre du oppgir personlig informasjon til oss frivillig, og vi vil ikke at du må gi mer informasjon enn det som er nødvendig for å delta i våre nettstedenes aktiviteter. Vi registrerer ikke økonomisk- eller andre sensitive data om våre brukere. Når du gir oss personlige opplysninger, autoriserer du oss å bruke denne informasjonen i samsvar med vilkårene i disse retningslinjene for personvern, som inkluderer retten til å begrense vår bruk av personlig informasjon som beskrevet i disse retningslinjene. 3. Måten vi bruker personlig informasjon, samt innsamling og bruk av annen informasjon Når du registrerer personlig informasjon på et CNTB nettsted, vil vi konsolidere den personlige informasjon for bruk til det formålet de ble samlet inn for (for eksempel å delta i konkurranser eller for å sikre levering av konkurransepremier eller produktbestillinger) i samsvar med vilkårene i denne personvernpolicy. Vi vil ikke bruke informasjonen for kommersielle formål, for å kontakte deg angående CNTBs tilbud eller kampanjer, samt andre produkter og tjenester som kan være a av interesse for deg (inkludert de vi kan tilby i samarbeid med andre selskaper). CNTB respekterer personvernet til brukerne av våre nettsider. Data fra registreringsprosessen og annen informasjon om en bruker vil ikke bli gjort tilgjengelig for en tredjepart, unntatt i tilfeller der en slik forpliktelse er foreskrevet av gjeldende regelverk. I samsvar med loven, kan CNTB samle visse opplysninger om brukere i løpet av deres bruk av disse internettsidene. CNTB bruker innsamlede data primært for å forbedre funksjonaliteten til disse internettsidene og innholdet. Det gjøres for å tilpasse dem til brukere, og den kan også brukes til andre aktiviteter, som markedsføring av kroatiske turisme, dvs. hovedoppgaven til CNTB, som omfatter, men er ikke begrenset til:

3 - Forberede analyser av vaner og preferanser av brukere for markedsundersøkelser og optimalisering av Internett-sidene (herunder analyser som oppnås med bruk av tredjepartsverktøy som Google Analytics, etc.) - Tilpasse nettsidene til nye tekniske løsninger eller brukerne behov - Optimalisering av intuitiv og enkel tilgang til og bruk av innholdet - Videreformidling av brukerforespørsler, eller videreformidling av brukere for å fremme kroatiske turisme. For å samle inn spesifikke data på de aktiviteter eller forespørsler fra brukere, kan CNTB bruke små filer, "cookies", som lastes ned på brukerens datamaskin og tjener bestemte formål. CNTB har offentliggjort et tilsvarende retningslinjer for cookies på sine internettsider, som brukere vil se når de åpne sidene for første gang. Retningslinjene for cookies beskriver hvilke typer informasjonskapsler vi bruker og CNTB sin hensikt med å bruke dem. Det gir brukere muligheten til å nekte å akseptere cookies. På den annen side, hvis de godtar cookies, sier de seg enige i måten og hensikten med å bruke cookies og at CNTB ikke vil bli holdt ansvarlig for eventuelle skader som oppstår ved lagring og bruk av informasjonskapsler, som brukeren aksepterte og for det formålet som brukeren var enige i da retningslinjene for cookies ble akseptert. Vilkårene er publisert separat fra dette personverndokumentet, men inngår som en del del av dem. Ved besøk på våre nettsider kan CNTB midlertidig lagre IP-adressene til brukere. Disse adressene kan lagres og brukes kun for det formål å overvåke aktivitetene til brukere på internettsidene (aktivitetslogg) for å avdekke brudd på lover eller disse vilkårene for bruk, og å etablere ulovlige eller andre uakseptable aktiviteter. Informasjon om IP-adresser og overvåking av aktivitetene kan bli oversendt til offentlige myndigheter ved mistanke om brudd på lovverket. Lagring av IP-adresser og informasjon om brukeres aktiviteter er midlertidig; den lengste periode den vil bli lagret er en måned. CNTB er forpliktet, i henhold til gjeldende regelverk og retningslinjer for personvern, å beskytte personvernet til brukerne av disse internettsidene, unntatt i tilfelle et brudd på vilkårene eller handlinger av en bruker som er i strid med regelverket. CNTBs primære mål med å samle og bruke personopplysninger for å gi deg en meningsfull og brukertilpasset opplevelse når du besøker våre nettsteder.

4 4. Bruk av cookies For å gi deg den beste opplevelsen av nettstedet vårt, og for å sikre at siden fungerer godt, lagrer dette nettstedet en liten mengde informasjon (cookies) på din datamaskinen. Ved å bruke nettstedet samtykker du til bruk av cookies. Ved å blokkere cookies, kan du likevel bla gjennom nettstedet, men noen av dens funksjonalitet vil ikke være tilgjengelig for deg. Hva er en cookie? En cookie er informasjon som er lagret på datamaskinen din av nettstedet du besøker. Cookies gjør at nettstedet kan vise informasjon som er skreddersydd til dine behov. De lagrer vanligvis dine innstillinger for nettstedet, slik som foretrukket språk, e-postadresse eller passord. Senere, når du besøker det samme nettstedet, sender nettleseren tilbake cookies som tilhører dette nettstedet. Cookies gjør det også mulig for oss å måle antall besøkende og kilder for trafikk til våre nettsider. Som et resultat av det er vi i stand til å forbedre ytelsen til nettstedet vårt. All informasjon samlet inn av cookies, blir samlet og du forblir anonym. Denne informasjonen gir oss mulighet for å overvåke effekten av nettsteder og deles ikke med noen andre partier. All denne informasjonen kan lagres bare hvis du aktiverer det. Nettsteder kan ikke få tilgang til informasjon som du ikke har gitt dem, og de kan ikke få tilgang til andre data på datamaskinen. Deaktivering av cookies Ved å slå av cookies, kan du bestemme om du vil tillate lagring av cookies på din datamaskin. Cookies-innstillingene kan kontrolleres og konfigureres i nettleseren. Hvis du deaktiverer cookies, vil du ikke kunne bruke noen av de funksjonene som er på våre nettsider. Mer om cookies finner du her: Cookies - https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-pecr/cookies-andsimilar-technologies/ 5. Viktig merknad om informasjon fra barn Vær oppmerksom på at vi ikke samler personlig informasjon fra personer under tretten (13) år. I tillegg forbeholder vi oss retten til å begrense

5 deltakelsen i spesielle konkurranser eller kampanjer til besøkende som er atten (18) år, eller eldre. 6. Endringer i vårretningslinjer for personvern CNTB forbeholder seg retten til å endre eller fjerne denne personvernerklæringen. Vi vil legge ut eventuelle endringer i disse retningslinjene, inkludert e-praksis eller nye retningslinjer her, og vi oppfordrer deg til å besøke dette området ofte for å holde deg oppdatert. Hvis det er noen vesentlig endring i type informasjon vi samler inn, eller måten vi bruker slik informasjon på, inkludert e-postadresse, så vil vi be om tillatelse før vi gjør en slik endring. 7. Lenker til andre nettsteder Som bruker på dette nettstedet bør du være klar over at du kan du bli henvist til andre nettsteder som er utenfor vår kontroll. Det kan være lenker til andre nettsteder, som inneholder lenker fra annonsører, sponsorer og partnere som bruker merker eller logoer fra CNTB-familien. Disse nettstedene kan sende sine egne informasjonskapsler til brukere, eller på annen måte samle inn data eller be om personlig informasjon. Vær alltid oppmerksom på hvor du surfer på nettet. Sjekk den koblede nettstedet for å lokalisere og vurdere deres personvernpolicy, som kan være forskjellig fra disse retningslinjene. CNTB godkjenner ikke og gir ingen garanti eller representerer ikke disse i forhold til tilstrekkelighet, nøyaktighet eller fullstendighet av innholdet eller personvernreglene for alle tredjeparts nettside som du kan bli koblet fra dette nettstedet. 9. Gjelder nettsider Denne personvernerklæringen gjelder for nettsider og sosiale nettverksteder som drives og administreres av CNTB.

PERSONVERNERKLÆRING BARNEVAKTNETT

PERSONVERNERKLÆRING BARNEVAKTNETT PERSONVERNERKLÆRING BARNEVAKTNETT Barnevaktnett tar ditt personvern veldig på alvor, og vil behandle og bruke informasjonen om deg på en sikker måte. For å sikre personvernet ditt vil Barnevaktnett alltid

Detaljer

1.2. Vi lagrer ikke personopplysninger på våre servere med mindre det kreves for den pågående driften av denne Tjenesten.

1.2. Vi lagrer ikke personopplysninger på våre servere med mindre det kreves for den pågående driften av denne Tjenesten. Personvernerklæring Dato for siste endring: 14. januar 2017 1. Sammendrag. 1.1. STRATACT driver nettstedet http://stratact.org (kort sagt, Tjenesten). STRATACT er et østerriksk selskap som arbeider under

Detaljer

Vilkår for medlemskap i Nutrilett Willpower Group. Gjelder fra 1. mai 2016.

Vilkår for medlemskap i Nutrilett Willpower Group. Gjelder fra 1. mai 2016. Vilkår for medlemskap i Nutrilett Willpower Group. Gjelder fra 1. mai 2016. Orkla Health AS, org. 919 661 356 (Orkla Health) tilbyr tilgang til Nutrilett Willpower Group på følgende vilkår, som aksepteres

Detaljer

Avinors Retningslinjer

Avinors Retningslinjer Avinors Retningslinjer PERSONVERN, COOKIES OG MARKEDSFØRING Oppdatert 18. september 2015 Innhold 1. Behandlingsansvarlig... 2 2. Behandling av personopplysninger... 2 3. Nærmere om Avinors Digitale Reisefølge

Detaljer

PERSONVERNPOLICY. Sist oppdatert den 15. januar 2010

PERSONVERNPOLICY. Sist oppdatert den 15. januar 2010 PERSONVERNPOLICY Sist oppdatert den 15. januar 2010 Hva denne policyen omfatter Denne personvernpolicyen for gjester ("Policyen") beskriver hvordan vi i Rezidor Hotel Group, via vårt danske selskap Rezidor

Detaljer

Disse retningslinjene for personvern beskriver hvordan vi bruker og beskytter informasjon som du oppgir i forbindelse med bruk av nettstedet vårt.

Disse retningslinjene for personvern beskriver hvordan vi bruker og beskytter informasjon som du oppgir i forbindelse med bruk av nettstedet vårt. RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN Disse retningslinjene for personvern beskriver hvordan vi bruker og beskytter informasjon som du oppgir i forbindelse med bruk av nettstedet vårt. Vi er forpliktet til å sikre

Detaljer

Kristiansand Avis policy for personvern

Kristiansand Avis policy for personvern Kristiansand Avis policy for personvern Våre brukeres tillit er av største viktighet for oss, og Kristiansand Avis (KA) er opptatt av å ivareta ditt personvern. I vår personvernpolicy forklarer vi hvordan

Detaljer

ADOBE ONLINE-TJENESTER TILGJENGELIG PÅ ACROBAT.COM TILLEGGSVILKÅR FOR BRUK

ADOBE ONLINE-TJENESTER TILGJENGELIG PÅ ACROBAT.COM TILLEGGSVILKÅR FOR BRUK Tilleggsvilkår for bruk av Acrobat.com Sist oppdatert 18. juni 2014. Erstatter fullstendig versjon av 2. mai 2013. ADOBE ONLINE-TJENESTER TILGJENGELIG PÅ ACROBAT.COM TILLEGGSVILKÅR FOR BRUK Uttrykk skrevet

Detaljer

Vemma Europes personvernerklæring

Vemma Europes personvernerklæring Vemma Europes personvernerklæring Vemma Europe forstår at du er opptatt av hvordan informasjon om deg blir behandlet og fordelt, og vi setter pris på at du stoler på at vi gjør det forsiktig og fornuftig.

Detaljer

Honda Maris Pay & Go. Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler

Honda Maris Pay & Go. Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler Honda Maris Pay & Go Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler Honda anerkjenner viktigheten av ærlig og ansvarlig bruk av dine personlige opplysninger. Personvernerklæringen og policyen for

Detaljer

Når du registrerer deg for å få tilgang til Tjenestene som arrangør Kontakter oss med forespørsler

Når du registrerer deg for å få tilgang til Tjenestene som arrangør Kontakter oss med forespørsler RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN 22.01.2016 1. Om Hoopla AS Hoopla AS («Hoopla») gjør det mulig å planlegge, promotere og selge billetter til et arrangement. Vi gjør dette, gjennom tilgjengelig programvare

Detaljer

Personvern hos Klarna AB

Personvern hos Klarna AB Personvern hos Klarna AB Klarna AB ("Klarna"), org.nr 556737-0431, behandler personopplysninger med største omsorg. Behandling av personopplysninger gjøres innenfor rammen av tilbudet og utførelsen av

Detaljer

Personvernerklæring. for nettstedet MyLyconet. Versjon: 3.00 ( ) Lyoness Group AG Gürtelturmplatz Graz

Personvernerklæring. for nettstedet MyLyconet. Versjon: 3.00 ( ) Lyoness Group AG Gürtelturmplatz Graz Personvernerklæring for nettstedet MyLyconet Versjon: 3.00 (05.2014) Det er viktig for Lyoness og innehaveren av dette MyLyconet-nettstedet å beskytte personopplysningene dine. Nedenfor gir vi deg informasjon

Detaljer

Ansvarsfraskrivelse: NETTSTEDETS TILGJENGELIGHET Selv om vi har lagt mye arbeid i utarbeidelsen av nettstedet, kan visse tekniske forhold være

Ansvarsfraskrivelse: NETTSTEDETS TILGJENGELIGHET Selv om vi har lagt mye arbeid i utarbeidelsen av nettstedet, kan visse tekniske forhold være Ansvarsfraskrivelse: NETTSTEDETS TILGJENGELIGHET Selv om vi har lagt mye arbeid i utarbeidelsen av nettstedet, kan visse tekniske forhold være utenfor vår kontroll, og vi kan ikke garantere at du vil ha

Detaljer

Alt du trenger å vite om Pm-klubben

Alt du trenger å vite om Pm-klubben Alt du trenger å vite om Pm-klubben Innholdsfortegnelse 1 Hvorfor har vi Pm-klubben?... 3 2 Hva får kunden som medlem av Pm-klubben?... 3 3 Hvordan kan kunden melde seg inn i Pm-klubben?... 3 3.1 Innmelding

Detaljer

Håndtering av personlig informasjon

Håndtering av personlig informasjon Håndtering av personlig informasjon Håndtering av personlig informasjon Du kan alltid besøke vår hjemmeside for å få informasjon og lese om våre tilbud og kampanjer uten å oppgi noen personopplysninger.

Detaljer

OSLO KULTURNATT 2015 PUBLIKUMSUNDERSØKELSE. Kjersti Tubaas

OSLO KULTURNATT 2015 PUBLIKUMSUNDERSØKELSE. Kjersti Tubaas OSLO KULTURNATT 201 PUBLIKUMSUNDERSØKELSE Kjersti Tubaas. september 2016 Bakgrunn I forbindelse med Oslo Kulturnatt 201 ble det gjennomført en publikumsundersøkelse. Respondentene ble rekruttert på de

Detaljer

Personvernpolicy Telenor Arena

Personvernpolicy Telenor Arena Euforum AS er operatør og drifter av Telenor Arena på Fornebu. Selskapet er ansvarlig for den digitale kommunikasjonen med arenaens brukere som enten skjer via www.telenorarena.no, ved bruk av mobilapplikasjonen

Detaljer

Slik tjener du penger på web

Slik tjener du penger på web Slik tjener du penger på web Fem konkrete tips til deg som går med en web-gründer i magen Av Nina Furu (nina@webforalle.no) Internett kan være et fantastisk verktøy til å tjene penger, enten du har som

Detaljer

PERSONVERNERKLÆRING- LINIO.NO

PERSONVERNERKLÆRING- LINIO.NO PERSONVERNERKLÆRING- LINIO.NO Dato: [31.7.2014 ] 1. Om SPiD og LINIO.NO LINIO.NO er en markedsplass hvor ulike selgere kan markedsføre og selge sine varer. SPiD er en tjeneste som tilbyr innloggings- og

Detaljer

Honda MaRIS Pay & Go. Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler

Honda MaRIS Pay & Go. Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler Honda MaRIS Pay & Go Personvernerklæring og policy for informasjonskapsler Honda anerkjenner viktigheten av ærlig og ansvarlig bruk av dine personlige opplysninger. Denne Personvernerklæringen og policyen

Detaljer

Personvernerklæring 1. Innledning 2. Når innhenter vi personlige opplysninger? 3. Hvilken personlig informasjon innhenter vi fra deg?

Personvernerklæring 1. Innledning 2. Når innhenter vi personlige opplysninger? 3. Hvilken personlig informasjon innhenter vi fra deg? Personvernerklæring 1. Innledning Vi er Supplies Distributors SA, som har registrert kontor i rue Louis Blériot 5, 4460 Grâce-Hollogne, registrert i handelsregisteret i Liège under nr. 208.795, MVA-nr.

Detaljer

Søknadsskjema for Phil Parker Lightning Process TM Trening med Inger Marie Moen Reiten

Søknadsskjema for Phil Parker Lightning Process TM Trening med Inger Marie Moen Reiten Søknadsskjema for Phil Parker Lightning Process TM Trening med Inger Marie Moen Reiten Navn: Adresse: Postnummer: Poststed: Tlf. hjem: Mobil: E-postadresse: Mann/Kvinne: Fødselsdato: Yrke/Tidligere yrke:

Detaljer

Policy vedrørende informasjonskapsler og annen tilsvarende teknologi

Policy vedrørende informasjonskapsler og annen tilsvarende teknologi Policy vedrørende informasjonskapsler og annen tilsvarende teknologi 1. Hva omfavner denne policyen? Denne policyen dekker dine handlinger hva angår Tikkurila sine digitale tjenester. Policyen dekker ikke

Detaljer

Tilsyn med brukeromtaler på www.expert.no

Tilsyn med brukeromtaler på www.expert.no Expert AS Postboks 43 1481 HAGAN Deres ref. Vår ref. Dato: Sak nr: 16/1402-1 30.06.2016 Saksbehandler: Eli Bævre Dir.tlf: 46 81 80 63 Tilsyn med brukeromtaler på www.expert.no 1. Innledning Forbrukerombudet

Detaljer

«Vi vil sikre dine opplysninger og gi deg full åpenhet om og kontroll over opplysningene»

«Vi vil sikre dine opplysninger og gi deg full åpenhet om og kontroll over opplysningene» Norsk Wavin AS Adresse Karihaugveien 89 1086 Oslo Norge Telephone +47(0)22 30 92 00 Internet www.wasdfdfavin.no E-mail wavin.no@wavin.com WAVINS PERSONVERN- OG INFORMASJONSKAPSELERKLÆRING «Vi vil sikre

Detaljer

Denne personvernerklæringen redegjør for hvilke personlige opplysninger vi innhenter og hvorfor.

Denne personvernerklæringen redegjør for hvilke personlige opplysninger vi innhenter og hvorfor. Shell Personvernerklæring Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvordan vi behandler dine personlige opplysninger, i forbindelse med at du er (i) en av våre kunder, (ii) bruker av Motorist-appen

Detaljer

2008 Nokia. Alle rettigheter forbeholdt. Nokia, Nokia Connecting People og Nseries er varemerker eller registrerte varemerker for Nokia Corporation.

2008 Nokia. Alle rettigheter forbeholdt. Nokia, Nokia Connecting People og Nseries er varemerker eller registrerte varemerker for Nokia Corporation. Chat 1. utgave 2008 Nokia. Alle rettigheter forbeholdt. Nokia, Nokia Connecting People og Nseries er varemerker eller registrerte varemerker for Nokia Corporation. Nokia tune er et varemerke (lydmerke)

Detaljer

Brukervilkår og personvernregler Exize

Brukervilkår og personvernregler Exize Brukervilkår og personvernregler Exize Velkommen til Exize Takk for at du bruker våre produkter og tjenester («tjenestene»). Disse leveres av Team Telemark AS, org. nr. 915 313 183. Ved å bruke tjenestene

Detaljer

Datasikkerhetserklæring Kelly Services AS

Datasikkerhetserklæring Kelly Services AS SPESIALISTER REKRUTTERER SPESIALISTER Datasikkerhetserklæring Kelly Services AS Innhold Vårt engasjement ovenfor personvern Hvilke personlige opplysninger samler vi inn? Hvem deler vi personopplysninger

Detaljer

IM 2012-004V7. Standard for god saksbehandling Innvilgelse familieinnvandring ektefelle utl 48. 1. Registrering i DUF

IM 2012-004V7. Standard for god saksbehandling Innvilgelse familieinnvandring ektefelle utl 48. 1. Registrering i DUF IM 2012-004V7 Saksnummer: 11/3720-5 Dato: 2. februar 2012 Standard for god saksbehandling Innvilgelse familieinnvandring ektefelle utl 48 1. Registrering i DUF Personopplysninger Vedtak Navn på søker Aliasidentitet/-er

Detaljer

Det er forventet at du forandrer størrelsen på bilder før du laster dem opp, og ikke endrer størrelsen på dem på siden. Dette har 3 fordeler:

Det er forventet at du forandrer størrelsen på bilder før du laster dem opp, og ikke endrer størrelsen på dem på siden. Dette har 3 fordeler: BETINGELSER OG VILKÅR Lagewebside.no er underlagt disse betingelser og vilkår. Ved å bruke nettsiden og deres funksjonaliteter sier du deg enig i de følgende vilkårene, fra første gang du oppretter en

Detaljer

BRUKERMANUAL. Telsys Online Filserver (owncloud)

BRUKERMANUAL. Telsys Online Filserver (owncloud) BRUKERMANUAL Telsys Online Filserver (owncloud) TELSYS AS - 16.03.2016 Innholdsfortegnelse: BRUKERMANUAL 1 GENERELT OM TJENESTEN 3 1. BRUKE WEBGRENSESNITTET 4 2. BRUKE SYNKRONISERINGSKLIENT PÅ DIN DATAMASKIN

Detaljer

Personopplysningene som innhentes av oss er som følger:

Personopplysningene som innhentes av oss er som følger: PERSONVERNERKLÆRING OG INFORMASJON OM INFORMASJONSKAPSLER Denne personvernerklæringen er styrende for all innhenting, lagring og bruk av personopplysninger som skjer via nettstedet www.vmall.eu/no («nettstedet»).

Detaljer

Ingen investeringskostnader Ingen risiko Ingen bindinger eller forpliktelser Løpende oversikt over status Enkel håndtering av nye poster

Ingen investeringskostnader Ingen risiko Ingen bindinger eller forpliktelser Løpende oversikt over status Enkel håndtering av nye poster Innledning GEOREG er et nytt system for registrering i konkurranser. Systemet baserer seg på at deltakerne har en smarttelefon med en app som muliggjør enkel registrering i en database. Systemet er spesielt

Detaljer

Sideordnede spesifikasjoner

Sideordnede spesifikasjoner Norsk bokføringsstandard NBS 8 (April 2015) Innhold 1. Innledning og virkeområde... 2 2. Lov og forskrift... 3 3. Forutsetninger for bruk av sideordnede spesifikasjoner... 4 3.1 Konsolidering av spesifikasjoner...

Detaljer

Første gangs konfigurasjon av ipad - en innføring. Det første som møter deg når du slår på en ipad for første gang, er et vennlig Hei.

Første gangs konfigurasjon av ipad - en innføring. Det første som møter deg når du slår på en ipad for første gang, er et vennlig Hei. Første gangs konfigurasjon av ipad - en innføring Det første som møter deg når du slår på en ipad for første gang, er et vennlig Hei. Plasser en finger på skjermen - skyv for å konfigurere - og dra den

Detaljer

Høring - finansiering av private barnehager

Høring - finansiering av private barnehager Høring - finansiering av private barnehager Uttalelse - Alta Status: Innsendt til Utdanningsdirektoratet. Bekreftet av instans via: karin.kristensen@alta.kommune.no Innsendt av: Karin Kristensen Innsenders

Detaljer

UPS: Personvernerklæring

UPS: Personvernerklæring UPS: Personvernerklæring Effektiv dato: 1. januar 2012 Vi i United Parcel Service, Inc., sammen med våre datterselskaper og tilknyttede bedrifter (samlet kalt "UPS"), respekterer personvernet ditt. Denne

Detaljer

Plus500UK Limited. Personvernpolitikk

Plus500UK Limited. Personvernpolitikk Plus500UK Limited Personvernpolitikk Personvernpolitikk Plus500s personvernerklæring Beskyttelse av personvernet og sikring av den personlige og finansielle informasjonen til våre klienter og webområdegjester

Detaljer

Dersom du har noen spørsmål eller kommentarer, ikke nøl med å kontakte oss ved «Kontakt».

Dersom du har noen spørsmål eller kommentarer, ikke nøl med å kontakte oss ved «Kontakt». Personvern vilkår Om Velkommen til Hoopla, Hoopla AS ( Selskapet, Vi og/eller Vår ) gjør det mulig for mennesker å planlegge, promotere og selge billetter til et Arrangement. Vi gjør det enkelt for alle

Detaljer

Barneforsikring veiledende bransjenorm ved flytting av avtale til nytt forsikringsselskap

Barneforsikring veiledende bransjenorm ved flytting av avtale til nytt forsikringsselskap NR 20/2015 Dato:16.11.2015 Til: Skade- og livselskapene Att: Ansvarlig for barneforsikring Kontaktperson i Finans Norge: Ove Røinesdal Arkivref: Rundskriv fra Finans Norge til medlemsbedriftene omfatter

Detaljer

Tilsynsrapport. Tilsyn etter Lov om elektronisk kommunikasjon. 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies

Tilsynsrapport. Tilsyn etter Lov om elektronisk kommunikasjon. 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies Tilsynsrapport Tilsyn etter Lov om elektronisk kommunikasjon 2-7 b. Bruk av informasjonskapsler/cookies Sammendrag Lov om elektronisk kommunikasjon (ekomloven) og 2-7 b om «bruk av informasjonskapsler/cookies»

Detaljer

VILKÅR FOR BRUK AV PREODAY APP OG E-HANDELSLØSNING

VILKÅR FOR BRUK AV PREODAY APP OG E-HANDELSLØSNING VILKÅR FOR BRUK AV PREODAY APP OG E-HANDELSLØSNING Ved å sette opp og lage en Preoday App og E-handelsløsning for ditt utsalgssted eller restaurant godtar du disse vilkårene. Hvis du ikke godtar vilkårene,

Detaljer

Når du deltar i undersøkelser utført av InFact eller CINT, kan du være trygg på at vi vil beskytte ditt privatliv.

Når du deltar i undersøkelser utført av InFact eller CINT, kan du være trygg på at vi vil beskytte ditt privatliv. Personvern Ditt personvern er viktig for oss! Markedsanalyse har en viktig funksjon i samfunnet. Som deltager i InFact Panelet, kan dine meninger bidra til å utvikle nye produkter, gjøre eksisterende produkter

Detaljer

VELKOMMEN. Velkommen til en hyggelig bolighandel!

VELKOMMEN. Velkommen til en hyggelig bolighandel! leilighet hus hytte VELKOMMEN Boligen er den største investeringen for de aller fleste nordmenn. Derfor er det viktig at kjøp og salg av bolig foregår på en trygg og forutsigbar måte. Vi er med deg hele

Detaljer

Personvernpolicy. Omfang. Type data og innsamlingsmetoder

Personvernpolicy. Omfang. Type data og innsamlingsmetoder Personvernpolicy I denne Personvernpolicyen ("Policyen") gir vi, Qualcomm Incorporated og våre datterselskaper (samlet "vi", "oss" eller "vår") informasjon om hvordan vi samler inn, bruker, bearbeider

Detaljer

Startveiledning for det nye AdWords-grensesnittet En veiledning til endringene i kampanjeadministrasjonen

Startveiledning for det nye AdWords-grensesnittet En veiledning til endringene i kampanjeadministrasjonen Startveiledning for det nye AdWords-grensesnittet En veiledning til endringene i kampanjeadministrasjonen Introduksjon og oversikt AdWords har vokst, takket være deg. Siden 2005 har vi lagt til over tjue

Detaljer

Metodenotat 2015 Lundbeck

Metodenotat 2015 Lundbeck Dato for offentliggjøring/revisjon: 30. Juni 2016 Metodenotat 2015 Lundbeck Utfyllende informasjon ang. EFPIA Disclosure Code OFFENTLIGGJØRING AV FINANSIELLE OVERFØRINGER FRA LEGEMIDDELFIRMAER TIL HELSEPERSONELL

Detaljer

Medica Nord AS etterstreber en rask levering innen 4-9 arbeidsdager fra bestillingsdagen.

Medica Nord AS etterstreber en rask levering innen 4-9 arbeidsdager fra bestillingsdagen. Vilkår 1. Leveranse/frakt 1.1 Fraktfritt Alle bestillinger levereres fraktfritt. 1.2 Leveringstid Medica Nord AS etterstreber en rask levering innen 4-9 arbeidsdager fra bestillingsdagen. Leveringstiden

Detaljer

VENNLIGST LES DISSE VILKÅRENE OG BETINGELSENE NØYE FØR DU BRUKER DETTE NETTSTEDET.

VENNLIGST LES DISSE VILKÅRENE OG BETINGELSENE NØYE FØR DU BRUKER DETTE NETTSTEDET. VENNLIGST LES DISSE VILKÅRENE OG BETINGELSENE NØYE FØR DU BRUKER DETTE NETTSTEDET. VILKÅR FOR BRUK AV NETTSTED Disse vilkårene for bruk (sammen med dokumentene som er referert til her) forteller deg betingelsene

Detaljer

Saksbehandler: Rigmor J. Leknes Tlf: 75 10 10 12 Arkiv: 033 Arkivsaksnr.: 11/2292-25

Saksbehandler: Rigmor J. Leknes Tlf: 75 10 10 12 Arkiv: 033 Arkivsaksnr.: 11/2292-25 VEFSN KOMMUNE Saksbehandler: Rigmor J. Leknes Tlf: 75 10 10 12 Arkiv: 033 Arkivsaksnr.: 11/2292-25 NETTVETT Nettvettregler for e-post Slett mistenkelig e-post Ikke svar på eller følg oppfordringer i spam

Detaljer

SUKSESS for deg FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT

SUKSESS for deg FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT SUKSESS for deg FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT ETEIN SELSKAP UNTERNHEMEN AUF for deg ERFOLGSKURS. Siden etableringen for ca. 10 år siden har GGM Gastro International GmbH skapt seg et navn som en

Detaljer

Lisensavtale for norske DRG-definisjoner

Lisensavtale for norske DRG-definisjoner Lisensavtale for norske DRG-definisjoner Versjonslogg Versjon Versjondato Kommentar Første versjon. Lisensavtalen er utviklet med utgangspunkt i lignende avtale for NPK, som igjen er utviklet med inspirasjon

Detaljer

Positivt [ ] Negativt [ ] Ingen mening [ ] 6. Hvor mange tastevalg er akseptabelt å gjøre innen du blir koblet til en kundebehandler?

Positivt [ ] Negativt [ ] Ingen mening [ ] 6. Hvor mange tastevalg er akseptabelt å gjøre innen du blir koblet til en kundebehandler? Spørsmål Svar 1. Ditt mobilnummer for å delta i trekningen av en ipad Mini? (frivillig) 2. Din alder? 18-20 21-2 26-30 31-3 36-40 41-4 46-50 51-5 56-60 Over 60 3. Kjønn? Mann Kvinne 4. Dato for besvarelsen?

Detaljer

Simply Brilliant. Sette opp din LifeSmart Dør-/vindussensor Brukerhåndbok Versjon 1.0 NORWEGIAN

Simply Brilliant. Sette opp din LifeSmart Dør-/vindussensor Brukerhåndbok Versjon 1.0 NORWEGIAN Simply Brilliant Dør-/vindussensor Modell. LS013 Sette opp din LifeSmart Dør-/vindussensor Brukerhåndbok Versjon 1.0 NORWEGIAN PRODUKT INNFØRING Kombiner LifeSmart dør-/vindussensoren med LifeSmart smartstasjon

Detaljer

Veiledning i bruk av Kundeundersøkelsen på nett

Veiledning i bruk av Kundeundersøkelsen på nett Veiledning i bruk av Kundeundersøkelsen på nett Logg inn Du finner Kundeundersøkelsen ved å skrive adressen i nettleseren http://coopgitekno/ku/pmwsdll/login For å se resultater i Kundeundersøkelsen må

Detaljer

Konkurransen «#StarlockMoment» Konkurranseregler

Konkurransen «#StarlockMoment» Konkurranseregler Konkurransen «#StarlockMoment» Konkurranseregler Innledning Del ditt #StarlockMoment med oss, og opplev unike øyeblikk fra mange andre land! Som takk får de 1000 første deltakerne et sagblad av typen Starlock

Detaljer

Å skrive søknad i Regionalforvaltning.no en veiledning

Å skrive søknad i Regionalforvaltning.no en veiledning Å skrive søknad i Regionalforvaltning.no en veiledning Registrere deg som bruker For å søke om midler gjennom Interreg ØKS-programmet må man registrere seg som søker i RF13.50 (www.regionalforvaltning.no).

Detaljer

Deres referanse Vår referanse (bes oppgitt ved svar) Dato 2011/02036 11/00585-2/MAB /3. september 2011 ME/ME1

Deres referanse Vår referanse (bes oppgitt ved svar) Dato 2011/02036 11/00585-2/MAB /3. september 2011 ME/ME1 :,..,=_g: -- = lk E Datatilsynet (( D-03 0-Da Kulturdepartementet Postboks 8030 Dep 0030 OSLO Deres referanse Vår referanse (bes oppgitt ved svar) Dato 2011/02036 11/00585-2/MAB /3. september 2011 ME/ME1

Detaljer

Kunnskap om regelverket en forutsetning for gode innkjøp. 02.05.13 Espen I. Bakken/Ronny Rosenvold

Kunnskap om regelverket en forutsetning for gode innkjøp. 02.05.13 Espen I. Bakken/Ronny Rosenvold Kunnskap om regelverket en forutsetning for gode innkjøp 02.05.13 Espen I. Bakken/Ronny Rosenvold Tema Avrop under en rammeavtale Hvilke rettigheter forbigåtte leverandører har etter tildeling er gjort

Detaljer

Informasjon og medvirkning

Informasjon og medvirkning Informasjon og medvirkning Formålet med denne veilederen er å legge opp til gode prosesser i forbindelse med fysiske endringer på arbeidsplassen, slik at arbeidstakernes helse og arbeidsmiljø blir tatt

Detaljer

Bilag 8 til Avtale om «Jobb og muligheter» med leveringssted i Sandvika. Databehandleravtale

Bilag 8 til Avtale om «Jobb og muligheter» med leveringssted i Sandvika. Databehandleravtale «Jobb og muligheter» For Akershus vest med leveringssted i Sandvika Side 1 av 5 Bilag 8 til Avtale om «Jobb og muligheter» med leveringssted i Sandvika Databehandleravtale I henhold til personopplysningslovens

Detaljer

HURTIGVEILEDNING FOR BRUKERGRENSESNITTPROGRAM FOR NOKIA OBSERVATION CAMERA

HURTIGVEILEDNING FOR BRUKERGRENSESNITTPROGRAM FOR NOKIA OBSERVATION CAMERA HURTIGVEILEDNING FOR BRUKERGRENSESNITTPROGRAM FOR NOKIA OBSERVATION CAMERA Copyright 2003 Nokia. Alle rettigheter forbeholdt. Dato: 28.11.03, versjon 1.0 Innhold 1. INNLEDNING...1 2. INSTALLERE PROGRAMVAREN...1

Detaljer

Visma Flyt skole. Foresatte

Visma Flyt skole. Foresatte Visma Flyt skole Foresatte 1 Foresatte Visma Flyt Skole sist endret: 14.08.2016 Innhold Innlogging:... 3 Oversiktsbildet... 4 Meldinger/SMS... 5 Samtykke... 6 Info/foresatte... 7 Fravær... 8 Anmerkninger...

Detaljer

Modem og lokalt nettverk Brukerhåndbok

Modem og lokalt nettverk Brukerhåndbok Modem og lokalt nettverk Brukerhåndbok Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informasjonen i dette dokumentet kan endres uten varsel. De eneste garantiene for HP-produktene og -tjenestene

Detaljer

Hva skal til for å lykkes med de digitale løsningene. Eivind Skogen @eivindskogen

Hva skal til for å lykkes med de digitale løsningene. Eivind Skogen @eivindskogen Hva skal til for å lykkes med de digitale løsningene Eivind Skogen @eivindskogen Det er lett å snuble - Jeg skriver så mye jeg kan om alt jeg vet. Vi bryr oss mest om oss selv Forsiden Dype strukturer

Detaljer

Standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett

Standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett Standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett 1. Avtalen 2. Partene 3. Priser 4. Avtaleinngåelse 5. Ordrebekreftelse 6. Betaling 7. Levering m.v. 8. Risikoen for varen 9. Angrerett

Detaljer

Sakstype: Innvilgelse familieinnvandring ektefelle utl. 40

Sakstype: Innvilgelse familieinnvandring ektefelle utl. 40 IM 2010-026V1 Saksnummer: 09/4697 1. januar 2010 Sakstype: Innvilgelse familieinnvandring ektefelle utl. 40 1 Registrering i DUF Personopplysninger Navn på søker Aliasidentitet/er Statsborgerskap Fødselsdato

Detaljer

EasyParks Personvernerklæring

EasyParks Personvernerklæring EasyParks Personvernerklæring 1 Om EasyParks Personvernerklæring Når du benytter Easy Park AS ("EasyPark") tjenester betror du dine personopplysninger til EasyPark. I denne personvernerklæringen ("EasyParks

Detaljer

IT-sikkerhet på autopilot

IT-sikkerhet på autopilot IT-sikkerhet på autopilot POLICY MANAGER Det er enklere enn noen gang å sentralisere administrasjonen av sikkerhet F-Fecure Policy Manager har verktøy for å automatisere de fleste daglige operasjonene

Detaljer

Vilkår for FY16 skybasert PBX-innføringstilbudet

Vilkår for FY16 skybasert PBX-innføringstilbudet Revidert 1. februar 2016 Side 1 av 5 I dette dokumentet fremgår detaljer for FY16 skybasert PBX-innføringstilbudet ( Tilbudet ), inkludert kvalifikasjonskrav og kravene overfor både Microsoft Corporation

Detaljer

Effektiv bruk av sosiale medier for reiselivsbransjen

Effektiv bruk av sosiale medier for reiselivsbransjen Effektiv bruk av sosiale medier for reiselivsbransjen Andel av Norges befolkning som bruker daglig 90 80 70 60 50 40 30 20 10 0 97 98 99 00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 TV Papiravis

Detaljer

Obs! Det er viktig å følge veiledningen under for å sikre korrekte a-meldinger og sammenstilling av inntektsopplysninger til de ansatte.

Obs! Det er viktig å følge veiledningen under for å sikre korrekte a-meldinger og sammenstilling av inntektsopplysninger til de ansatte. Harmoni Lønn versjon 2016-1 I årets versjon av Harmoni Lønn er det flere endringer: Skattetabeller for 2016 Sammenstillingsoppgave (erstatter tidligere lønns- og trekkoppgave til ansatte) Ny avstemmingsrapport

Detaljer

Dette er meg på Internett. Domenenavn livsviktig og usynlig infrastruktur 5. oktober 2011 Elisabeth Farstad

Dette er meg på Internett. Domenenavn livsviktig og usynlig infrastruktur 5. oktober 2011 Elisabeth Farstad Dette er meg på Internett Domenenavn livsviktig og usynlig infrastruktur 5. oktober 2011 Elisabeth Farstad Hvem er Norid? Hva er et domenenavn? Domenenavn og nettbruk Klart for.hvasomhelst 2 Kommunikasjonsutfordringer,

Detaljer

Personvernerklæring Web Installasjonskonfigurator

Personvernerklæring Web Installasjonskonfigurator Personvernerklæring Web Installasjonskonfigurator Personvern er viktig for oss i Lexmark Norge, som er en filial av Lexmark Nordic L.L.C. Vi erkjenner at du har behov for tilfredsstillende vern og håndtering

Detaljer

Nye byggeregler. Dispensasjon

Nye byggeregler. Dispensasjon 1 Dispensasjon 2 Ny lov ny oppbygging - fem deler Alminnelig del Plandel Plan Gjennomføring Byggsaksdel Bygging g Håndhevings- og gebyrregler Sluttbestemmelser 3 Søknad om dispensasjon, pbl 19-11 Dispensasjon

Detaljer

Brukerveiledning for PedIT - Web

Brukerveiledning for PedIT - Web Brukerveiledning for PedIT - Web PedIT- Web Logg inn For å kunne logge inn, trenger du et brukernavn og et passord. Det er administrator sin oppgave å legge til brukere. Venstremargen Margen til venstre

Detaljer

Dyrevelferden i Norge 1. tertial 2016. Mattilsynets funn på tilsyn

Dyrevelferden i Norge 1. tertial 2016. Mattilsynets funn på tilsyn Dyrevelferden i Norge 1. tertial 2016 Mattilsynets funn på tilsyn Dyr skal ha det godt Mattilsynet skal fremme god dyrevelferd og respekt for dyr. Det er dyreholderens ansvar at dyra har det bra. Mattilsynets

Detaljer

Modem og lokalnett Brukerhåndbok

Modem og lokalnett Brukerhåndbok Modem og lokalnett Brukerhåndbok Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Informasjonen i dette dokumentet kan endres uten varsel. De eneste garantiene for HP-produktene og -tjenestene

Detaljer

2.3 Angi navn, e-post adresse og kontoinformasjon (navn, kontonummer, clearingnummer, bank) eller kredittkort.

2.3 Angi navn, e-post adresse og kontoinformasjon (navn, kontonummer, clearingnummer, bank) eller kredittkort. ALMINNELIGE VILKÅR 1. Velkommen til vår webside www.groupon.no 1.1 Groupon drives av Citydeal - Groupon Norge, org. nr.: 995215888, Sandakerveien 118, 0484 Oslo. Her kan Du som kunde (heretter kalt "Du")

Detaljer

BIBSYS Brage Administrasjon

BIBSYS Brage Administrasjon BIBSYS Brage Administrasjon Brukerhåndbok Oppdatert: 2007-01-31 2007-01-31 Figur 5 var feilplassert, den skulle være under opprettelse av samlinger ikke enheter. Litt redigering av teksten der figuren

Detaljer

Her er noen tips som du kan bruke for å få hjelp til vanlige oppgaver. Komme i gang -serien

Her er noen tips som du kan bruke for å få hjelp til vanlige oppgaver. Komme i gang -serien Her er noen tips som du kan bruke for å få hjelp til vanlige oppgaver. Komme i gang -serien 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 og Microsoft Dynamics CRM Online høsten 2013 Først må du velge det høyre arbeidsområdet,

Detaljer

Personvernerklæring Samtykke Direktechat Informasjonskapsler Skreddersydde e-poster til markedsføringsformål

Personvernerklæring Samtykke Direktechat Informasjonskapsler Skreddersydde e-poster til markedsføringsformål Personvernerklæring Det kan hende at denne personvernerklæringen («Personvernerklæringen») endres fra tid til annen. Vi kommer ikke nødvendigvis til å melde fra om endringer, så sørg for at du besøker

Detaljer

BÆRUM KOMMUNE. Bilag 1: Kundens kravspesifikasjon

BÆRUM KOMMUNE. Bilag 1: Kundens kravspesifikasjon BÆRUM KOMMUNE Bilag 1: Kundens kravspesifikasjon Innhold 1. INNLEDNING... 3 2. OPPBYGNING... 4 2.1. ABSOLUTTE KRAV SOM ER UFRAVIKELIG... 4 2.2. VEDLEGG 1 PERSONAS... 4 2.3. VEDLEGG 2 BRUKERHISTORIER...

Detaljer

VELKOMMEN TIL DAG 2! Molde november 2012

VELKOMMEN TIL DAG 2! Molde november 2012 VELKOMMEN TIL DAG 2! Molde november 2012 Dagen i dag Har du gjort deg noen tanker om opplæringsdagen? NAV, 12.08.2013 Side 2 Dagen i dag våre mål for dagen Når du går hjem i dag, skal du kjenne til hva

Detaljer

Retningslinjer om personvern

Retningslinjer om personvern Retningslinjer om personvern Dato: 19.04.2016 Generelt datavern Vernet av din personlige informasjon er svært viktig for oss. Operatoren av nettsiden trygtklikk.no er simplesurance GmbH, Am Karlsbad 16,

Detaljer

Google Chrome. Microsoft Edge. Mozilla Firefox. Internet Explorer. Opera. Safari

Google Chrome. Microsoft Edge. Mozilla Firefox. Internet Explorer. Opera. Safari Google Chrome Microsoft Edge Mozilla Firefox Internet Explorer Opera Safari Google Chrome Dersom nettbanken ikke vises eller fungerer som den skal, så hjelper det ofte å slette midlertidige filer i din

Detaljer

KVALIFISERINGSPROGRAM KVALIFISERINGSSTØNAD. v/ Nils Aadnesen Konferansen «På vei til jobb» 11.04.13

KVALIFISERINGSPROGRAM KVALIFISERINGSSTØNAD. v/ Nils Aadnesen Konferansen «På vei til jobb» 11.04.13 KVALIFISERINGSPROGRAM KVALIFISERINGSSTØNAD v/ Nils Aadnesen Konferansen «På vei til jobb» 11.04.13 STANDARD ARBEIDSRETTET BRUKEROPPFØLGING Tjenestene etter lov om sosiale tjenester i NAV gjenfinnes her

Detaljer

Sircon People. Utvidelse til WordPress

Sircon People. Utvidelse til WordPress Sircon People Utvidelse til WordPress Innhold Om Sircon People... 2 Praktisk bruk... 3 Legg til en person... 3 Egenskapene til en person... 4 Vise personer på nettsiden... 6 Vis personer på en side eller

Detaljer

Informasjonsskriv fra Sosial- og familieavdelingen

Informasjonsskriv fra Sosial- og familieavdelingen Postboks 8111 Dep, 0032 OSLO Telefon 22 00 35 35 fmoapostmottak@fylkesmannen.no www.fmoa.no Organisasjonsnummer: NO 974 761 319 Informasjonsskriv fra Sosial- og familieavdelingen Samarbeid mellom barneverntjenesten

Detaljer

Brukerhåndbok for Nokia videosamtaleholder PT-8 (for Nokia 6630) 9234164 1. utgave

Brukerhåndbok for Nokia videosamtaleholder PT-8 (for Nokia 6630) 9234164 1. utgave Brukerhåndbok for Nokia videosamtaleholder PT-8 (for Nokia 6630) 9234164 1. utgave ERKLÆRING OM SAMSVAR Vi, NOKIA CORPORATION, erklærer under vårt eneansvar at produktet PT-8 er i samsvar med bestemmelsene

Detaljer

Personvern og sikkerhet

Personvern og sikkerhet Personvern og sikkerhet Formålet med personvern er å verne om privatlivets fred, den personlige integritet og sørge for tilstrekkelig kvalitet på personopplysninger. Behandlingen av personopplysninger

Detaljer

Konkurranse med forhandlinger - Kravspesifikasjon, designtjenester

Konkurranse med forhandlinger - Kravspesifikasjon, designtjenester Vedlegg A Kravspesifikasjon, beskrivelse av leveransen Innhold 1.0 Innledning... 2 2.0 Cinemateket i Oslo... 2 2.1 Målgrupper... 3 2.2 Størrelse og omfang... 3 2.3 Krav til leverandøren... 3 2.4 Krav til

Detaljer

BRUKERMANUAL 2016. MinGnist

BRUKERMANUAL 2016. MinGnist BRUKERMANUAL 2016 MinGnist MinGnist MinGnist er en foreldreportal hvor vi daglig utveksler informasjon og beskjeder med foreldre. Dette gjør det mulig å følge opp barnet på en bedre måte, og hverdagen

Detaljer

Forespørsel om deltakelse i forskningsprosjektet. «Internett-behandling for insomni»

Forespørsel om deltakelse i forskningsprosjektet. «Internett-behandling for insomni» Forespørsel om deltakelse i forskningsprosjektet «Internett-behandling for insomni» Bakgrunn og hensikt Har du søvnvansker? Da er dette en forespørsel til deg om å delta i en forskningsstudie for å prøve

Detaljer

PROGRAMBLAD MESSEPROGRAM SCANDIC MARITIME - 7 ST LOKALA EIENDOMSMESSER I NORGE UNDER 2016

PROGRAMBLAD MESSEPROGRAM SCANDIC MARITIME - 7 ST LOKALA EIENDOMSMESSER I NORGE UNDER 2016 PROGRAMBLAD HAUGESUND MESSEPROGRAM SCANDIC MARITIME - 7 ST LOKALA EIENDOMSMESSER I NORGE UNDER 2016 Åsbygata 3, HAUGESUND ONSDAG 27. APRIL, KL. 17.00-20.00 Arrangert av: Marknadsrespons AB Fabriksgatan

Detaljer

Betal kun for resultater slik fungerer affiliate markedsføring

Betal kun for resultater slik fungerer affiliate markedsføring Betal kun for resultater slik fungerer affiliate markedsføring Affiliate markedsføring er prestasjonsbasert markedsføring på Internett, der såkalte Publisister (også kjent som "affiliates" eller "publishers")

Detaljer

Saksframlegg. Utvalg Utvalgssak Møtedato Komite Levekår Kommunestyret. Moderasjonsordning i Stjørdal kommune.

Saksframlegg. Utvalg Utvalgssak Møtedato Komite Levekår Kommunestyret. Moderasjonsordning i Stjørdal kommune. STJØRDAL KOMMUNE Arkiv: 221 Arkivsaksnr: 2012/2517-1 Saksbehandler: Laila Vikan Skjevik Saksframlegg Utvalg Utvalgssak Møtedato Komite Levekår Kommunestyret Moderasjonsordning i Stjørdal kommune. Rådmannens

Detaljer