Rask separering av stallstrø og gjødsel. spar penger spar strø spar tid

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Rask separering av stallstrø og gjødsel. spar penger spar strø spar tid"

Transkript

1 Rask separering av stallstrø og gjødsel spar penger spar strø spar tid

2 Effektiviser dine daglige stallrutiner

3

4 Spar penger jobb raskere med Stall Shifter Spar 30-50% strø Få lavere driftskostnader Jobb inntil dobbelt så fort* Maskinen fungerer som en sil og skiller gjødsel og rusk fra strøet. Du kaster bare vått strø og gjenbruker det tørre. Erfaring viser at du kan redusere forbruket av strø med 30-50%. Det gir innsparing på innkjøpsog transportkostnader. Hele jobben tar under 10 minutter per boks når du bruker Stall Shifter. Tid spart kan senke personalkostnaden eller gi mer tid til hestene. En investering i Stall Shifter lønner seg. En stall med 10 hester kan tjene inn maskinen på ett års drift. *Vi anbefaler sagflis for best effekt og resultat. Beregn noe lengre tid ved dypt strø eller kutterflis.

5 Lettere jobb bedre resultat Jobb lettere Reduser risikoen for slitasjeskader Gjør stallen enda mer representativ Maskinen gjør den tunge jobben med å rense strøet for gjødsel. Du slipper å riste greipet. Det blir lettere for både nakke, skuldre, armer og rygg. Hele jobben tar kortere tid, og du føler deg mer opplagt etterpå. Har du ansatte til å gjøre jobben kan Stall Shifter gi et bedre arbeidsmiljø. Med Stall Shifter blir det perfekt resultat hver gang. Boksene ser innbydende ut, og stallen fremstår ren og veldrevet overfor kundene dine. Leier du ut stallplass til leietakere som møkker selv? La dem bruke Stall Shifter og få en lettere hverdag. Bra for hestene bra for miljøet Gi hestene enda renere underlag Lag mindre avfall fra driften Få lavere utslipp fra transport Stall Shifter bidrar til enda bedre dyrevelferd. Hestene får et renere underlag i boksene. Strøet blir luftet igjennom hver dag. Dette gir mindre risiko for at mikroorganismer utvikler seg. Alle som bruker Stall Shifter kan møkke og få samme rene resultat, uansett ferdigheter. Dette kommer hestene til gode. Forbruket av strø går ned og fører til mindre transport til stallen. Mindre strø i gjødselhaugen gir mindre avfall å transportere bort. Driftens fossile fotavtrykk blir redusert gjennom lavere CO2-utslipp.

6 Historien om Stall Shifter TM Farmerfun Stall Shifter ble funnet opp av Harry Hopkins ved Brockwood Farm i USA i Harrys oppfinnelse har gjennom årene hatt stor suksess i USA og konseptet er velprøvd. Noen av de første maskinene er fortsatt i bruk! I 2011 opp daget hobbyrytter og stalleier Siri Anette Brandtzæg maskinen. Hun ønsket å bringe ideen til Norge og Europa, og fikk lisensavtale med oppfinneren. Siden har hun testet og utviklet maskinen videre med støtte fra Innovasjon Norge. Stall Shifter fra Farmerfun er tilpasset europeiske krav og standarder og er CE-merket. Farmerfun eier rettighetene til å utvikle og selge Stall Shifter i Europa. Selskapet står også for produksjon, distribusjon og kundeoppfølging. Produksjonen foregår i Norge i samarbeid med lokale leverandører. Selskapets filosofi er å produsere kortreist og med europeiske kvalitets komponenter. Kjøper du en Stall Shifter fra Norge støtter du opp om norsk og europeisk industri.

7

8

9 Stall Shifter TM et trygt kjøp Leveres ferdig montert og testet 14 dagers åpent kjøp pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd* 2 års garanti mot fabrikasjonsfeil** Produsert av Farmerfun i Norge Reservedeler på lager Oppfølging av kunder etter kjøp Flere referansekunder Leveringstid 4-6 uker fra bestilling For priser og leveringsbetingelser se *Kunden betaler frakt ved retur **Motor og elektrokomponenter følger fabrikantens garanti. Farmerfun lagerfører kulelagere og andre deler som kan bli slitt avhengig av bruk.

10 Slik bruker du Stall Shifter TM 1 3 4

11 Dine daglige Stall Shifter TM rutiner 1. Fjern det våte og spa sagflisen ut til siden Plasser Stall Shifter rett over det rene området med en dunk på gulvet i enden. 3. Start maskinen. Spa blandingen av strø og gjødsel opp på øverste del av risten. La maskinen sile ferdig og spa på neste ladning. Fortsett til boksen er tømt. 4. Fjern maskinen, tøm gjødseldunken og spre det rene strøet i boksen. 5. Ferdig og fri til å gjøre det du heller vil!

12 Farmerfun Vestbygdvegen Ottestad Tlf facebook.com/farmerfun youtube.com: Farmerfun European Stall Shifter

Biologic Waste Management & Consulting

Biologic Waste Management & Consulting Biologic Waste Management & Consulting Reduser matavfallet Reduser kostnader Spar miljøet! Hvem er vi? er et miljøteknologiselskap som besitter mer en 20 års erfaring og har solide referanser innenfor

Detaljer

MULTILIFT XR18SL - PRO FUTURE ENESTÅENDE EFFEKTIVITET

MULTILIFT XR18SL - PRO FUTURE ENESTÅENDE EFFEKTIVITET MULTILIFT XR18SL - PRO FUTURE ENESTÅENDE EFFEKTIVITET PRODUKTBROSJYRE FORBEDRE EFFEKTIVITETEN, TRANSPORTER MER LAST OG REDUSER MILJØPÅVIRKNINGEN Krokløfteren MULTILIFT XR18SL Pro Future er betydelig lettere

Detaljer

Invitasjon til. kjedesamarbeid. Basisfot Norge AS

Invitasjon til. kjedesamarbeid. Basisfot Norge AS Invitasjon til kjedesamarbeid Basisfot Norge AS Basisfot Norge - 2 Hvorfor samarbeide? I dag ser vi stadig sammenslåinger i alle bransjer, flere og flere går sammen og danner kjeder både nasjonalt og internasjonalt.

Detaljer

THATSIT Full støtte ubegrensede bevegelser

THATSIT Full støtte ubegrensede bevegelser THATSIT Full støtte ubegrensede bevegelser Design: Peter Opsvik Konsept Varier stillingen din ved å plassere bakbeina oppå, foran, mellom eller ved siden av kneputene Kroppen din flytter seg i takt med

Detaljer

KJØPEHJELP ARBEIDSSTOLER

KJØPEHJELP ARBEIDSSTOLER KJØPEHJELP ARBEIDSSTOLER Les mer i garantiheftet for MARKUS og VOLMAR arbeidsstoler. Arbeidsstol som passer perfekt Å velge riktig arbeidsstol er enkelt dersom du vet hva du trenger. Tenk over hva slags

Detaljer

Vil du at jeg personlig skal hjelpe deg få en listemaskin på lufta, som får kundene til å komme i horder?

Vil du at jeg personlig skal hjelpe deg få en listemaskin på lufta, som får kundene til å komme i horder? Betaler du for mye for leads? Vil du at jeg personlig skal hjelpe deg få en listemaskin på lufta, som får kundene til å komme i horder? Fra: Sten Morten Misund Asphaug Torshov, Oslo Kjære bedrifteier Jeg

Detaljer

Informasjon om varme til bolig & næring

Informasjon om varme til bolig & næring Informasjon om varme til bolig & næring Generelt om varme fra Lyse Boligen din er tilknyttet Lyses fjernvarmenett. Varmen fra Lyse vil sørge for at du i mange år fremover nyter godt av en miljøvennlig

Detaljer

En skorstein er ikke bare en skorstein

En skorstein er ikke bare en skorstein Stålskorsteiner En skorstein er ikke bare en skorstein Den skal også se godt ut. Vår fabrikk i Danmark har i mer enn 35 år utviklet skorsteiner med fokus på sikkerhet og utseende. Vi har valgt en enkel,

Detaljer

ARBEIDSSTOLER KJØPEHJELP

ARBEIDSSTOLER KJØPEHJELP KJØPEHJELP ARBEIDSSTOLER Les mer i garantiheftet for MARKUS og VOLMAR arbeidsstoler. Arbeidsstol som passer perfekt Å velge riktig arbeidsstol er enkelt dersom du vet hva du trenger. Tenk over hva slags

Detaljer

KJØPEHJELP ARBEIDSSTOLER

KJØPEHJELP ARBEIDSSTOLER KJØPEHJELP ARBEIDSSTOLER Les mer i garantiheftet for MARKUS og VOLMAR arbeidsstoler. Arbeidsstol som passer perfekt Å velge riktig arbeidsstol er enkelt dersom du vet hva du trenger. Tenk over hva slags

Detaljer

Avspenning - nivå 1 og 2

Avspenning - nivå 1 og 2 Avspenning - nivå 1 og 2 Avspenning er stressreduserende og det har også vist god effekt på blodtrykket. Gi denne informasjonen til treningsgruppen din. Avspenningsøvelsene er delt opp i to sekvenser.

Detaljer

Dagens utfordringer. Systemet

Dagens utfordringer. Systemet Dagens utfordringer I byggebransjen står vi daglig ovenfor en rekke HMS relaterte utfordringer. En av dem er å få transportert materiell fra bakkenivå og inn i etasjen de skal monteres. Dagens metoder

Detaljer

Brukerhåndbok 2015-12-01. Optimal forlengelse. Artikkelnr. brukerhåndbok: 95-001373

Brukerhåndbok 2015-12-01. Optimal forlengelse. Artikkelnr. brukerhåndbok: 95-001373 Brukerhåndbok 2015-12-01 Optimal forlengelse Artikkelnr. brukerhåndbok: 95-001373 Innhold Viktige sikkerhetsinstruksjoner 2 Innledning 3 Bruksanvisning 3 Rengjøring 4 Annen informasjon 5 Egne notater 7

Detaljer

Elektrohammere. Slagkraft i en ny dimensjon. Store elektrohammere fra Wacker Neuson.

Elektrohammere. Slagkraft i en ny dimensjon. Store elektrohammere fra Wacker Neuson. H Elektrohammere Slagkraft i en ny dimensjon. Store elektrohammere fra Wacker Neuson. En elektrisk kraftbombe i daglig bruk. Store elektrohammere fra Wacker Neuson. HENT UT DET BESTE FRA STRØMMEN AV TID.

Detaljer

Nesten-ulykke snøskred, Engelberg, Sveits, 5.februar 2016

Nesten-ulykke snøskred, Engelberg, Sveits, 5.februar 2016 Nesten-ulykke snøskred, Engelberg, Sveits, 5.februar 2016 Oppsummering, inntrykk og erfaring fra redningsaksjon. Denne oppsummeringen baseres på tilbakemelding fra Arild Wennberg og hans oppfatning av

Detaljer

HOS OSS FORMES IDÉER

HOS OSS FORMES IDÉER HOS OSS FORMES IDÉER Direktlaminat tilbyr spisskompetanse innen laminatbaserte komponenter og innredning. F900 RETTE VINKLER ELLER AVRUNDEDE HJØRNER? Fleksibilitet og spesialisering gir fornøyde kunder

Detaljer

Nå er vi lei av å se på!

Nå er vi lei av å se på! Hvorfor skjer det aldri noe nytt med rengjøringsvogner? Vi har år etter år sett hvordan designet på barnevogner har utviklet og endret seg og vi har med misunnelse sett nye innovative, ergonomiske og tøffe

Detaljer

Snart får du automatisk strømmåler! Fordeler for både deg og samfunnet

Snart får du automatisk strømmåler! Fordeler for både deg og samfunnet Snart får du automatisk strømmåler! Fordeler for både deg og samfunnet Hva er smart strøm? Det elektroniske hjertet i huset ditt! Innen 1. januar 2019 er det pålagt at alle strømkunder i Norge skal ha

Detaljer

Det effektive fundamenteringssystemet

Det effektive fundamenteringssystemet Det effektive fundamenteringssystemet Terrawing vingfundamenter Vingfundament TerraWing AB er en ledende produsent og leverandør av vingfundamenter mot det skandinaviske markedet. Firmaets ledelse har

Detaljer

Tte,Tema. Tema: Rengjøring. INFORMASJON OM OSTEOPOROSE fra Norsk Osteoporoseforbund

Tte,Tema. Tema: Rengjøring. INFORMASJON OM OSTEOPOROSE fra Norsk Osteoporoseforbund 1 INFORMASJON OM OSTEOPOROSE fra Norsk Osteoporoseforbund Tte,Tema Tema: Rengjøring Rengjøring på tradisjonelt vis er oftest tidkrevende, slitsomt og belastende på ryggen. De fleste av oss står krumbøyd

Detaljer

Introduksjon til Friskhjulet

Introduksjon til Friskhjulet 3 Introduksjon til Friskhjulet Hvor kommer ryggplagene fra og hvorfor forsvinner de ikke? Det er så frustrerende å ikke få svar. Eller kanskje får du altfor mange svar. Kanskje får du vite at det «sitter

Detaljer

Gulvvarme Gir deg velvære i hverdagen

Gulvvarme Gir deg velvære i hverdagen Gulvvarme Gir deg velvære i hverdagen living full of energy opplever det som en ideell oppvarming av rommet og dermed føler best velvære når det er ca 22 C ved gulvet og ca 19 C i hodehøyde. Gulvvarme

Detaljer

Ansvarlighet i hele produktets livssyklus. Ditt valg gjør en forskjell

Ansvarlighet i hele produktets livssyklus. Ditt valg gjør en forskjell Ansvarlighet i hele produktets livssyklus Ditt valg gjør en forskjell Vi utvikler produktene slik at forbruket reduseres. Bruk mindre, spar mer Du kan fokusere på forretningsdriften og være trygg på at

Detaljer

Bud-guiden. Lykke til på jobb! Hilsen oss i Dørsalg. En god start på arbeidslivet!

Bud-guiden. Lykke til på jobb! Hilsen oss i Dørsalg. En god start på arbeidslivet! Bud-guiden Som Dagblad-bud bidrar du til at folk kan lese Dagbladet Helgeavisa i helgen. Det er en viktig jobb. Uten deg er alt arbeidet som er lagt ned i å lage avisa forgjeves, for en avis trenger lesere.

Detaljer

Kundetilpasset Montasje

Kundetilpasset Montasje Utdrag fra Hovedkatalog 6 Kundetilpasset Montasje Delkatalog Billingstadsletta 97 Postboks 160 1378 Nesbru Tlf.66 98 33 50 Fax.66 98 09 55 www.jfknudtzen.no Kundetilpasset montasje Å ta frem løsninger

Detaljer

Veiledning før sertifisering

Veiledning før sertifisering Veiledning før sertifisering Dette dokumentet har vi i TRYGG E-HANDEL utformet for å hjelpe deg som søker med prosedyren for sertifisering. I dokumentet finner du eksempler på hvordan din hjemmeside og

Detaljer

PUST INN. PUST UT. Her er fremtidens luftrensing for bygg og industri.

PUST INN. PUST UT. Her er fremtidens luftrensing for bygg og industri. PUST INN. PUST UT. Her er fremtidens luftrensing for bygg og industri. FØR ETTER IONEX 600 og 2000 l IONEX er den mest effektive måten å rense luften på! l Takler byggebransjens tøffe krav til ytelse,

Detaljer

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2013 Rexair LLC R15815s-0 Trykket i USA

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2013 Rexair LLC R15815s-0 Trykket i USA rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2013 Rexair LLC R15815s-0 Trykket i USA kundeservicenummer Som en del av Rexairs kundeserviceprogram blir hver MinJet tildelt et kundeservice-serienummer etter

Detaljer

Slik skaper du orden i kaoset

Slik skaper du orden i kaoset Slik skaper du orden i kaoset Ta deg tid til å organisere tingene dine og invester i smarte og praktiske oppbevaringsløsninger. Med alt på rett plass forsvinner et stress- og frustrasjonsmoment, og du

Detaljer

VARIABLE Den originale knelestolen

VARIABLE Den originale knelestolen VARIABLE Den originale knelestolen Design: Peter Opsvik Konsept Kroppen din flytter seg i takt med stolens forsiktige vipping Den store vinkelen mellom overkroppen og underkroppen bedrer blodsirkulasjon.

Detaljer

John Deere Reman Overhalte byttekomponenter til John Deere maskiner

John Deere Reman Overhalte byttekomponenter til John Deere maskiner John Deere Reman Overhalte byttekomponenter til John Deere maskiner Deler like gode som nye til en brøkdel av prisen skurtreskere FÔRHØsTERE TRakToRER ÅkERspRØyTER plenutstyr oem MoToRER 2 Det er tid for

Detaljer

PROFESSIONAL LASTESYSTEMER

PROFESSIONAL LASTESYSTEMER PROFESSIONAL LASTESYSTEMER Tidsbesparende - Slitesterkt - Trygt Stigeholder - sparer deg for tid og ryggproblemer Den tiltbare stigeholderen er en praktisk løsning for de fleste type stiger. Den gjør det

Detaljer

hjemmekompostering Gratis kurs!

hjemmekompostering Gratis kurs! Begynn med hjemmekompostering Gratis kurs! Hva er kompostering? Kompostering er resirkulering på naturens premisser. I naturen foregår det en stadig resirkulering av organisk materiale. Løvet som faller

Detaljer

IBM3 Hva annet kan Watson?

IBM3 Hva annet kan Watson? IBM3 Hva annet kan Watson? Gruppe 3 Jimmy, Åsbjørn, Audun, Martin Kontaktperson: Martin Vangen 92 80 27 7 Innledning Kan IBM s watson bidra til å gi bankene bedre oversikt og muligheten til å bedre kunne

Detaljer

Individuell plan - for et bedre liv. Nordlandssykehuset. Individuell plan

Individuell plan - for et bedre liv. Nordlandssykehuset. Individuell plan Individuell plan - for et bedre liv Individuell plan 1 Ta godt vare på dagen, la den gjøre deg glad og positiv. Se på resten av ditt liv, lev med musikk og sang. Ta godt vare på dagen, la den tenke på

Detaljer

Individuell plan - for et bedre liv. Nordlandssykehuset. Individuell plan

Individuell plan - for et bedre liv. Nordlandssykehuset. Individuell plan - for et bedre liv 1 Til deg! Dette heftet er ment å være en hjelp til deg som ønsker en individuell plan. Her får du informasjon om hva en individuell plan er, og hva du kan få hjelp og støtte til. Til

Detaljer

Teko print & kopi AS

Teko print & kopi AS 6.1.215 Statistikk Teko print & kopi AS Miljøfyrtårn Teko print & kopi AS Miljørapport for 214 Du har levert miljørapporter for årene: 29 21 211 212 213 214 Arbeidsmiljø Sykefravær i prosent 25 2 21 %

Detaljer

PILATES KJERNEMUSKULATUR

PILATES KJERNEMUSKULATUR PILATES KJERNEMUSKULATUR 1 Gjør disse øvelsene to tre ganger i uken. Følg de grunnleggende prinsippene på side 23, slik at du bruker riktig teknikk og fokus. 1 PILATES 100 REP: INNTIL 100 SIDE 24 2 RULL

Detaljer

GUTZ ABC. Benytt gjerne vår ABC guide om du trenger informasjon.

GUTZ ABC. Benytt gjerne vår ABC guide om du trenger informasjon. GUTZ ABC Benytt gjerne vår ABC guide om du trenger informasjon. VELKOMMEN / HVORFOR GUTZ VELKOMMEN! Kjære kunde, det begynner som oftest med at foreningen, idrettslaget eller klassen gir uttrykk for å

Detaljer

UTVALG AV TESTER FOR GUTTER. 14 år Løp 800 meter Kassehopp h=30 tid=75sek tilløp Knebøy 0,5 kv

UTVALG AV TESTER FOR GUTTER. 14 år Løp 800 meter Kassehopp h=30 tid=75sek tilløp Knebøy 0,5 kv UTVALG AV TESTER FOR JENTER Ferdighet Aerob Anaerob Max / eksplosiv Submax/Utholdende Stabilisering Overkropp Armene Hexagonal Obstacle Test Alder Utholdenhet Utholdenhet Styrke i beina Styrke i beina

Detaljer

BRUKERVEILEDNING FOR SERVICE PÅ WEBSHOP

BRUKERVEILEDNING FOR SERVICE PÅ WEBSHOP BRUKERVEILEDNING FOR SERVICE PÅ WEBSHOP Transport rutine Skog & Hage Web-Shop 1 Brukerveiledning for Service på Webshop 1. Forord 2. Opprette Kolli 2.1. Halvpall / Helpall / Egne mål 2.2. Servicekasse

Detaljer

Framtiden er elektrisk

Framtiden er elektrisk Framtiden er elektrisk Alt kan drives av elektrisitet. Når en bil, et tog, en vaskemaskin eller en industriprosess drives av elektrisk kraft blir det ingen utslipp av klimagasser forutsatt at strømmen

Detaljer

NYE MULIGHETER TIL Å SKAPE NY BUSINESS FOR DIN BEDRIFT

NYE MULIGHETER TIL Å SKAPE NY BUSINESS FOR DIN BEDRIFT NYE MULIGHETER TIL Å SKAPE NY BUSINESS FOR DIN BEDRIFT MED EU S TYPEGODKJENNINGSDIREKTIV (ECWVTA) NYE MULIGHETER LIGGER FORAN OSS Hva er ECWVTA? I april 2009 bestemte EU at det skulle innføres en lov som

Detaljer

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT - DIN PARTNER I BIL MOTOR FORUM BERGEN Motor Forum Bergen er autorisert merkeforhandler for Mitsubishi og Renault. Vår viktigste oppgave er å gi deg som kunde profesjonelle råd om bil og tjenester som

Detaljer

Mezzanin Sigma til mezzanin

Mezzanin Sigma til mezzanin Mezzanin Sigma til mezzanin Sigma til mezzanin Med Weland`s mezzanin frigjør du gulvareal og utnytter ditt lagerlokale på en meget effektiv måte. Å kunne få ytterligere gulvplan med hjelp av en mezzanin

Detaljer

HMS. Energi og klima. Våre prioriterte miljøområder er: Eksterne samarbeidspartnere

HMS. Energi og klima. Våre prioriterte miljøområder er: Eksterne samarbeidspartnere Miljø og samfunnsansvarsrapport 2014 HMS Energi og klima Berendsen har gjennom mange år arbeidet med miljø- og kvalitetskrav og dette er i dag en integrert del av selskapets daglige virke. Sammen arbeider

Detaljer

Moods of You AS Side 1

Moods of You AS  Side 1 Hestehus er et frittstående bygg, bygd av mennesker og bygd for at hester som lever i løsdrift, kan søke ly for vær og vind, når de selv ønsker det Hestehus må ikke forveksles med stall i tradisjonell

Detaljer

Dagens utfordringer. Systemet

Dagens utfordringer. Systemet Dagens utfordringer I byggebransjen står vi daglig ovenfor en rekke HMS relaterte utfordringer. En av dem er å få transportert materiell fra bakkenivå og inn i etasjen de skal monteres. Dagens metoder

Detaljer

Avspenning og forestillingsbilder

Avspenning og forestillingsbilder Avspenning og forestillingsbilder Utarbeidet av psykolog Borrik Schjødt ved Smerteklinikken, Haukeland Universitetssykehus. Avspenning er ulike teknikker som kan være en hjelp til å: - Mestre smerte -

Detaljer

Faktura. Hemmeligheten ligger i flyten. Best i test for fjerde år på rad

Faktura. Hemmeligheten ligger i flyten. Best i test for fjerde år på rad Faktura Hemmeligheten ligger i flyten I Uni Økonomi flyter verdier og informasjon sømløst gjennom systemet og munner ut i rapporter som ikke bare er enkle å forstå, men også lekkert presentert. Dette gir

Detaljer

CGH s svar på «morgendagens «utfordringer Bygge grønt! Industrielt og med høy kvalitet! Erstatte bruken av hender med teknologi

CGH s svar på «morgendagens «utfordringer Bygge grønt! Industrielt og med høy kvalitet! Erstatte bruken av hender med teknologi Framtida er nå! CGH s svar på «morgendagens «utfordringer Bygge grønt! Industrielt og med høy kvalitet! Erstatte bruken av hender med teknologi HVORFOR Grønne bygg? Bygget får økt verdi og økt etterspørsel!

Detaljer

Skulder hev-senk. Skuldre frem-tilbake. Rull med skuldrene

Skulder hev-senk. Skuldre frem-tilbake. Rull med skuldrene Øvelsesbank Treningsprogram Når en setter opp treningsprogram for hver enkelt pasient må en velge ut de 5-7 viktigste øvelse for hver enkelt. Samtidig bør et program inneholde minst en øvelse fra hver

Detaljer

Nr 1 2013. Tilbud. Nyheter. Tilbudene gjelder 1/2 1/4

Nr 1 2013. Tilbud. Nyheter. Tilbudene gjelder 1/2 1/4 Tilbudene gjelder 1/2 1/4 Tilbud Nr 1 2013 Nyheter Ergonomisk storkjøkkenutstyr Vi starter årets første nyhetsbrev med å fokusere på ergonomisk storkjøkkenutstyr. Det er ofte bare enkle grep og hjelpemidler

Detaljer

Reduser dine verkstedutgifter, - og få mer igjen for pengene.

Reduser dine verkstedutgifter, - og få mer igjen for pengene. Reduser dine verkstedutgifter, - og få mer igjen for pengene. Lei av å ligge på gulvet å skru! En rimelig investering i bedre økonomi Garantert investering i større fortjeneste Proffe løftebukker til hobbypris

Detaljer

En lysende idé på det store verdensmarkedet. - Hvordan tørre tenke stort!

En lysende idé på det store verdensmarkedet. - Hvordan tørre tenke stort! En lysende idé på det store verdensmarkedet. - Hvordan tørre tenke stort! Hvem er jeg? Siri Damsleth Skøien (30) Gründer av Comlight AS- Daglig leder Diplommarkedsfører BI, spesialisering bedriftsutvikling

Detaljer

GROM IDE WWW.GROMIDE.NO. Side 1

GROM IDE WWW.GROMIDE.NO. Side 1 Hestehus er et frittstående bygg, bygd av mennesker og bygd for at hester som lever i løsdrift, kan søke ly for vær og vind, når de selv ønsker det Hestehus må ikke forveksles med stall i tradisjonell

Detaljer

Styrketrening nivå 1 og 2

Styrketrening nivå 1 og 2 Styrketrening nivå 1 og 2 Styrketrening er viktig for å forebygge skader og vondter, og for å mestre dagliglivets oppgaver. i blir anbefalt å trene styrke to ganger i uken. Dette er viktig informasjon

Detaljer

Nokia sykkelladersett. 3.0. utgave

Nokia sykkelladersett. 3.0. utgave Nokia sykkelladersett 2 3 6 1 4 5 8 7 9 10 11 3.0. utgave 12 13 15 14 16 17 18 20 19 21 22 2010 Nokia. Alle rettigheter forbeholdt. Innledning Med Nokia sykkelladersett kan du lade batteriet i en kompatibel

Detaljer

PÅ TIDE MED NYTT ILDSTED? Vi leverer, monterer og garanterer

PÅ TIDE MED NYTT ILDSTED? Vi leverer, monterer og garanterer PÅ TIDE MED NYTT ILDSTED? Vi leverer, monterer og garanterer SÅ RASKT! Ta med deg din peisdrøm til din nærmeste Ildstedet-butikk og snakk med en av våre rådgivere om løsninger som passer ditt rom og lommebok.

Detaljer

Katalog RIKTIG PRISET, ENKELT Å BRUKE SERVICE OG SLITEDELER SETT 2014

Katalog RIKTIG PRISET, ENKELT Å BRUKE SERVICE OG SLITEDELER SETT 2014 Katalog SERVICE OG SLITEDELER SETT 2014 Originale RAVO reservedeler, riktig kvalitet, riktig tilpasset Utgivelses dato: 01-02-2014 RIKTIG PRISET, ENKELT Å BRUKE ORIGINALE RAVO RESERVEDELER Originale RAVO

Detaljer

1 Oppvarming. 8 Vg1 Oppvarming

1 Oppvarming. 8 Vg1 Oppvarming 8 Vg1 Oppvarming 1 Oppvarming Før du går i gang med et hardt fysisk arbeid, bør du varme opp. Oppvarming fra hvile til arbeid Kroppen trenger tid til å omstille seg fra hvile til arbeid. Derfor bør du

Detaljer

Sweepmaster 900 / 980 R/RH

Sweepmaster 900 / 980 R/RH Sweepmaster 900 / 980 R/RH Effektiv feiing av mellomstore arealer Kjørbare feiemaskiner med en arealkapasitet på opptil 7200 m2/t Effektiv feiing raskt og rent Sweepmaster 900/980 R effektiv, helt enkelt...

Detaljer

Sans for kvalitet i en verden i rask utvikling

Sans for kvalitet i en verden i rask utvikling Sans for kvalitet i en verden i rask utvikling P L U S Nyskapende reparasjonsløsninger Fordelene økt lønnsomhet for kunden Til sluttbrukeren Nexa Autocolor, Europas ledende storvognslakkmerke, har fokus

Detaljer

Mål tegninger maler: Hvordan bestille glass

Mål tegninger maler: Hvordan bestille glass Mål tegninger maler: Hvordan bestille glass Glass og Fasadedagene Trondheim 11-14 april 2013 Anne Ma. Bern Forventing fra kunder: Konkurransedyktige priser Raske tilbakemeldinger Gode leveringstider Riktig

Detaljer

Støvsuger 1600 watt. Bruksanvisning

Støvsuger 1600 watt. Bruksanvisning Støvsuger 1600 watt Bruksanvisning Introduksjon Støvsugerposer er den største utgiftsposten når det gjelder støvsugere. Denne støvsugeren brukes uten støvsugerpose. Luft og støv skilles av en syklon og

Detaljer

Ditt design din fordel

Ditt design din fordel Ditt design din fordel Registrer designet ditt og få en unik posisjon i markedet. Gjør ideer til verdier Designreg.: 083858 Foto: Einar Aslaksen/Vestre AS Designreg.: 084460 Foto: Exentri AS Designreg.:

Detaljer

ET HELT NATURLIG VALG

ET HELT NATURLIG VALG ET HELT NATURLIG VALG MILJØSERTIFISERT Vi bruker kun PEFC -sertifiserte leverandører til egenproduserte produkter og alle våre produkter er også CE-merket. 2 DINE VALG PÅVIRKER MILJØET Som profesjonell

Detaljer

1.4.1. Hjul... 4 1.4.2. Stell... 4 1.4.3. Søyle... 5 1.4.4. Polstret... 5

1.4.1. Hjul... 4 1.4.2. Stell... 4 1.4.3. Søyle... 5 1.4.4. Polstret... 5 N b r u k e r m a n u a l 120 w w w. v e l a. E U INNHOLDSFORTEGNELSE 1.0. innledning......................................................... 3 1.1. Sikkerhet...........................................................

Detaljer

Enterprise Europe Network - Bedrifters link til Europa. Sølvi Silset, Innovasjon Norge

Enterprise Europe Network - Bedrifters link til Europa. Sølvi Silset, Innovasjon Norge Enterprise Europe Network - Bedrifters link til Europa Sølvi Silset, Innovasjon Norge Globalisering Trend i samfunnet Globalisering Nå: økonomisk krise som påvirker oss Innovation distinguishes between

Detaljer

EKTORP Sofaserie KJØPEHJELP

EKTORP Sofaserie KJØPEHJELP KJØPEHJELP Sofaserie MODELLER Lenestol 2-seters sofa 3-seters sofa 2-seters sofa med sjeselong 3-seters sovesofa Hjørnesofa 2 + 2 Nakkepute Ryggpute fotskammel TULLSTA lenestol JENNYLUND lenestol MUREN

Detaljer

Hva er bra med dagens skole som vi må beholde?

Hva er bra med dagens skole som vi må beholde? Referat fra paneldebatt under konferansen 21st Century Learning & Future Classroom Dagskonferanse Hvilke ønsker har du for fremtidens skole? Gi noe til hver elev. Motivasjon - mestring - muligheter. Vi

Detaljer

BIOLOGISK BEHANDLING av fettfeller og tilsluttende rørsystemer

BIOLOGISK BEHANDLING av fettfeller og tilsluttende rørsystemer BIOLOGISK BEHANDLING av fettfeller og tilsluttende rørsystemer BIOLOGISK BEHANDLING av fettfeller og tilsluttende rørsystemer Ren bakteriekultur Sporeformulering Bosetting (hefte) Reproduksjon Produksjon

Detaljer

Byen er stedet. KULTUR Satser på latter. INTERIØR Endelig hjemme. NY BOLIG Helt nytt i Kværnerbyen

Byen er stedet. KULTUR Satser på latter. INTERIØR Endelig hjemme. NY BOLIG Helt nytt i Kværnerbyen NR 9 DESEMBER 2016 KULTUR Satser på latter SIDE 62 INTERIØR Endelig hjemme SIDE 62 NY BOLIG Helt nytt i Kværnerbyen SIDE 86 TEMA: BYEN Byen er stedet Dorte Mandrup: Byen gir frihet Drabantbyen slår tilbake

Detaljer

Hako-Jonas 900 / 980. Effektiv feiing av mellomstore arealer

Hako-Jonas 900 / 980. Effektiv feiing av mellomstore arealer Hako-Jonas 900 / 980 Effektiv feiing av mellomstore arealer Kjørbare feiemaskiner med en arealkapasitet på opptil 7200 m2/t Effektiv feiing raskt og rent Hako-Jonas 900/980 effektiv, helt enkelt... Kvalitet

Detaljer

Vi kan mer, enn du aner...

Vi kan mer, enn du aner... Vi kan mer, enn du aner... VI KAN MER, ENN DU ANER... Lokal forankring. Global rekkevidde. Logitrans ble grunnlagt i 1940 som en liten smie og har en lang og tradisjonsrik historie bak seg. I dag er virksomheten

Detaljer

10 punkter for grønnere kjøring

10 punkter for grønnere kjøring Målet med kampanjen Gjør bilbruken grønn (MAKE CARS GREEN) er å redusere påvirkningen biler har på miljøet samt å hjelpe førere å tenke grønt før de kjører. 10 punkter for grønnere kjøring Kjøp grønt Planlegg

Detaljer

HYDRAULIKK INSTRUMENTERING MEKANISK SVEISING ELEKTRO UTLEIE AV PERSONELL 24T SERVICEBIL FIRMA PRESENTASJON

HYDRAULIKK INSTRUMENTERING MEKANISK SVEISING ELEKTRO UTLEIE AV PERSONELL 24T SERVICEBIL FIRMA PRESENTASJON HYDRAULIKK INSTRUMENTERING MEKANISK SVEISING ELEKTRO UTLEIE AV PERSONELL 24T SERVICEBIL FIRMA PRESENTASJON HVEM ER VI? En kosteffektiv og innovativ leverandør av produksjons, service-tjenester og kvalifisert

Detaljer

Billige driftsbygninger for sau Alternative driftsformer

Billige driftsbygninger for sau Alternative driftsformer Billige driftsbygninger for sau Alternative driftsformer Tør vi tenke nytt? Rolf Ingar Eggum, Nortura Region Nord 11-12/4 2007 Billige? Mål: Skape interesse for å tenke alternativt til - tradisjonelle

Detaljer

Tilbud Elektromateriell og lyskilder. Forretningsidé. Aura og el-materiell. Sortimentsbredde/service

Tilbud Elektromateriell og lyskilder. Forretningsidé. Aura og el-materiell. Sortimentsbredde/service Side 1 av 5 Presentasjon av Auralight AS Auralight AS (heretter kalt Aura) er først og fremst kjent som lyskildeprodusent og lyskildeleverandør. Våre tradisjoner går langt tilbake i tid. Selskapet ble

Detaljer

RAMIFLEXTM MOBILE OG FLEKSIBLE PERSONALBRAKKER

RAMIFLEXTM MOBILE OG FLEKSIBLE PERSONALBRAKKER RAMIFLEXTM MOBILE OG FLEKSIBLE PERSONALBRAKKER FULL FUNKSJON PÅ UNDER 30 MINUTTER Med Ramirent RamiFlex TM kan du etablere personalrom med omkledningsrom, dusj og spiseplass på mindre enn 30 minutter.

Detaljer

Tel.: 51 47 75 67 Mobil.: 900 28 720 post@rebekkaboden.no www.rebekkaboden.no. Slike ting kan være:

Tel.: 51 47 75 67 Mobil.: 900 28 720 post@rebekkaboden.no www.rebekkaboden.no. Slike ting kan være: Mette Wahlberg Øvre Myssa Tel.: Mobil.: 00 0 post@rebekkaboden.no www.rebekkaboden.no Mål og bestilling ved tilsendt drakt Vi har lagt ut mål- og bestillingsskjema. Nederst finner du tegninger og beskrivelse

Detaljer

Pedagogiske figurer. opsjon Hvite bokstaver, teksthøyde 100mm Pris stk kr 52,

Pedagogiske figurer. opsjon Hvite bokstaver, teksthøyde 100mm Pris stk kr 52, Ringer, farge hvit RAL 9016, linjebredde 50mm 7 stk ringer diameter=500mm 5 stk ringer diameter = 800mm 2 stk ring diameter= 1100mm 46 stk sirkel, fylt RAL1023, diameter=200mm 7 stk sirkel, fylt RAL 1023,

Detaljer

En god idé kan bli god butikk

En god idé kan bli god butikk En god idé kan bli god butikk hvis du gjør det riktig. sektor.no Sektor Eiendomsutvikling vil hjelpe gode butikk-idéer i gang! Sektor Eiendomsutvikling kan mye om å drive butikk. I våre sentre leier vi

Detaljer

10 mistak du vil unngå når du starter selskap

10 mistak du vil unngå når du starter selskap 10 mistak du vil unngå når du starter selskap Ove Brenna Senior Bedriftsrådgiver Kontakt: E-post: ove.brenna@norskbedriftstjenste.no Tlf: 21 89 92 37 Ove Brenna har over 20 års erfaring fra selskapetableringer

Detaljer

Hjul finnes i flere forskjellige varianter, blant annet for harde og myke gulv. Du kan også utstyre stolen med glideknapper i stedet for hjul.

Hjul finnes i flere forskjellige varianter, blant annet for harde og myke gulv. Du kan også utstyre stolen med glideknapper i stedet for hjul. RH Support RH Support er en serie med støttestoler som er spesielt konstruert for deg som trenger ekstra avlastning for rygg og ben ved stående arbeid i forskjellige høyder. Sete- og ryggvinkelen på stolen

Detaljer

Jungheinrich JungSTARs. 4-stjerners brukttrucker

Jungheinrich JungSTARs. 4-stjerners brukttrucker Jungheinrich JungSTARs 4-stjerners brukttrucker Er du på jakt etter en profesjonelt oppusset truck? Vi utfører presisjonsarbeid ned til minste detalj! Jungheinrich JungSTARs står for presisjonsarbeid.

Detaljer

RAPPORT FOR TILDELING AV STIPEND TIL OSLOFORM.

RAPPORT FOR TILDELING AV STIPEND TIL OSLOFORM. RAPPORT FOR TILDELING AV STIPEND TIL OSLOFORM. 30.mai 2016 Oslo Rapport for tildeling av stipend høsten 2015 Osloform fikk tildelt kr 10.000,- til prosjektet: utvikling og synliggjøring av utstillingsarkitektur.

Detaljer

Nasjonal Innovasjonscamp 2016 Rev EL usjonen

Nasjonal Innovasjonscamp 2016 Rev EL usjonen Nasjonal Innovasjonscamp 2016 Rev EL usjonen Vår løsning på oppgaven er et helhetlig konsept, som vil fungere både i nåtiden og i framtiden. RevELusjonen sitt hovedfokusområde er å forbedre tilbudet som

Detaljer

Nyhetsbrev juni 2006

Nyhetsbrev juni 2006 Nyhetsbrev juni 2006 Endelig er høysesongen her. Det er nå bilene våre fylles med ferieklare og forventningsfulle kunder som skal erobre verden via landeveien. Noen ønsker større og nyere bil enn sin egen

Detaljer

Gründertrening. ofte stilte spørsmål

Gründertrening. ofte stilte spørsmål Gründertrening ofte stilte spørsmål SPØRSMÅL OG SVAR OM HVEM GRÜNDER- TRENING PASSER FOR Kan jeg være med selv om jeg ikke er klar til å starte bedriften ennå? JA! Du kan være med hvis du VIL STARTE din

Detaljer

snøfreser Jo enklere du kan manøvrere tuten, desto bedre er det.

snøfreser Jo enklere du kan manøvrere tuten, desto bedre er det. Ta snøen uten spade med en snøfreser Snøfresere finnes i et utall av varianter, og med svært store prisforskjeller. Er det verdt å betale dyrt for de beste, eller klarer du deg med en god snøfreser til

Detaljer

Verditransport for fremtiden.

Verditransport for fremtiden. Verditransport for fremtiden. Vi produserer trygge og varige rørløsninger, gjennom innovasjon på et stødig grunnlag. Vi vet at vi har et stort ansvar, og at den jobben vi gjør er uhyre viktig. Hver dag.

Detaljer

b r u K e r m a n u a l

b r u K e r m a n u a l N b r u K e r m a n u a l w w w. v e l a. E U INNHOLDSFORTEGNELSE 1.0. innledning......................................................... 3 1.1. sikkerhet..........................................................

Detaljer

BACK 2 BASIC PROGRAMMERINGS- VEILEDNING

BACK 2 BASIC PROGRAMMERINGS- VEILEDNING QT-6100/6000/6600 BACK 2 BASIC PROGRAMMERINGS- VEILEDNING Januar 2010 Importør: Forhandler: KASSE OG BUTIKKDATA AS Ravnsborgveien 52 1395 Hvalstad TELEFON: 66 77 80 30 TELEFAX: 66 77 80 31 E-post: Web:

Detaljer

Som jeg har skrevet om flere ganger tidligere, er det tre faktorer som påvirker hvor stor formue du vil ende opp med:

Som jeg har skrevet om flere ganger tidligere, er det tre faktorer som påvirker hvor stor formue du vil ende opp med: FORMUEBYGGING I PRAKSIS http://pengeblogg.bloggnorge.com/ Mange av oss ønsker å bygge oss opp en stor formue, slik at vi kan leve det livet vi ønsker og realisere våre drømmer. I denne e boken skal vi

Detaljer

Pusteteknikk og stillinger som letter tung pust. Å leve med tungpust 2

Pusteteknikk og stillinger som letter tung pust. Å leve med tungpust 2 Pusteteknikk og stillinger som letter tung pust Å leve med tungpust 2 Pusteteknikk og stillinger som letter tung pust Denne informasjonen er laget for å hjelpe deg å håndtere tung pust. Hvis pusten er

Detaljer

Markedets bredeste produkttilbud

Markedets bredeste produkttilbud Markedets bredeste produkttilbud Vi vil tilby deg en postboks som passer perfekt akkurat til deg. Derfor har vi utviklet markedets bredeste produkttilbud med seks forskjellige serier: Norboks, Norboks

Detaljer

Gull for deg! Gull for foreningslivet i Norden

Gull for deg! Gull for foreningslivet i Norden Gull for deg! Gull for foreningslivet i Norden Produktkatalog 2008-2009 Gull for foreningslivet! 1000 foreninger i Norge, Sverige og Finland har tjent 100 millioner kroner på salg av Ullmax! Gull for deg!

Detaljer

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388S-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388S-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388S-0 Printed in U.S.A. kundebetjeningsnummer Som en del av Rexairs kundebetjeningsprogram får hver Rainbow AquaMate et serienummer for

Detaljer