16 år i. Avis. Lassen Auto AS EKSKLUSIV FORHÅNDSVISNING. CLASSICS: Over 30 år med Honda Civic TELEMARK. Telemark

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "16 år i. Avis. Lassen Auto AS EKSKLUSIV FORHÅNDSVISNING. CLASSICS: Over 30 år med Honda Civic TELEMARK. Telemark"

Transkript

1 TELEMARK Avis år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark Lassen Auto AS EKSKLUSIV FORHÅNDSVISNING KLART FOR NYE TOYOTA AURIS RENAULT MED BILLIG-SUV CLASSICS: Over 30 år med Honda Civic

2 Telemark 2 Januar 2013 Hei! Vil du bli kundemottaker? w w w. d e k k t e a m. n o RYDDESALG! Vi rydder lageret for vinterdekk! GJØR ETT KUPP NÅ! OLJESKIFT! Kr 449.Vi skifter olje på bilen din mens du venter! Semisyntetisk Priseks.: inntil 4 liter olje Godt utvalg av vinterdekk til 4x4 Mitt navn er Frode Grepperud og jeg har vært kundemottaker hos Grenland Auto i flere år. Av personlige årsaker valgte jeg å flytte til Fredrikstad for et par år siden. Fra den dagen har jeg savnet jobben og kolleger i Porsgrunn Nå vet jeg at det er en ledig jobb som kundemottaker hos Grenland Auto, jeg ble spurt om jeg ville ha den, og jeg vurderte i flere dager, svært seriøst, å ta den jobben. Mine ønsker om fremdeles å bo i Fredrikstad var dessverre for sterke. Jeg vil med dette oppfordre kvinner og menn, med rett kompetanse, å søke stillingen som kundemottaker hos Grenland Auto. Dersom du liker teknikk, har bilteknisk forståelse, setter pris på mye kundekontakt, har evnen til å planlegge mekanikernes hverdag og samtidig ser verdien av å ha svært tilfredse kunder, er dette stillingen for deg. Grenland Auto har det beste arbeidsverktøy i bransjen, skikkelige rutiner og orden og er økonomisk sterk. De ønsker de beste i bransjen personer som er virkelig ønsker å gjøre kunder og kolleger fornøyde. Jeg vet hva jeg snakker om, jeg har steder å sammenligne med Jeg kan trygt anbefale Grenland Auto som arbeidsplass Mvh Frode Grepperud Vi søker ny Kundemottaker Finner du dette interessant og oppfyller følgende kvaliteter: Teknisk kyndig/interessert Evnen til å styre en hektisk hverdag Ønsker kontakt med kunder, hele dagen Ser poenget med godt kundetekke og kan praktisere det Spørsmål om stillingen rettes til: Servicessjef Morgan Sageie: Telefon Grenland Auto AS Send søknad elektronisk til: Servicessjef Morgan Sageie: Vallermyrene, Porsgrunn - Tlf Kom innom oss, så sjekker vi kvalitet og mønsterdybde på dekkene dine! ALLTID GODE TILBUD HOS DEKKTEAM! DekkTeam Skien Din komplette dekk- og felgleverandør Skotfossveien Skien - Tlf Faks E-post: På jakt etter bruktbil? Det tryggeste kjøpet gjør du hos forhandler! SIKKER BRUKTBILHANDEL RUKTBILHAND UKTBILHAND Klikk deg inn på: Her finner du det komplette utvalg av bruktbiler som våre annonsører til enhver tid har å tilby! Telemark Utgiver / layout / produksjon: Petit Grafisk as Besøksadresse: Kjørbekkdalen 13B, 3735 Skien Postadresse: Postboks 2544, 3702 Skien Telefon: E-post: Du finner oss på Trykk Agderposten Trykk as Distribusjon: Telemark Distribusjon as NB! Kopiering av annonser, artikler eller bilder fra Telemark Motoravis er forbudt! Vi tar forbehold om mulige trykkfeil i annonsene

3 Årgang 16 - nr 1 3 Volkswagen Exclusive modeller: Golf stasjonsvogn Exclusive 105 TDI 4MOTION. Kr ,-* Du sparer kr ,- Passat stasjonsvogn Exclusive R 140 TDI DSG. Kr ,-* Du sparer kr ,- Passat stasjonsvogn Exclusive R 140 TDI 4MOTION. Kr ,-* Du sparer kr ,- Tiguan Exclusive R 140 TDI DSG 4MOTION. Kr ,-* Du sparer kr ,- Passat Alltrack Exclusive 177 TDI DSG 4MOTION. Kr ,-* Du sparer kr ,- FRI SERVICE 36 mnd / km inkludert på alle mod. (untatt Touran varebil) Kampanjemodellene Volkswagen Exclusive - med omfattende utstyrspakke inkludert i prisen. I disse dager har vi kampanjepriser på Volkswagen Exclusive modeller med masse ekstra utstyr som blant annet inkluderer metallic lakk, skinninteriør, adaptive bi-xenonlys med LED kjørelys, tilhengerfeste og parkeringsassistent. Du får dessuten parkeringsvarmer med fjernkontroll kjekt nå om vinteren, så slipper du fjerning av snø og skraping av vinduer. Nå får du også Volkswagen Original Service i inntil 3 år eller km med på kjøpet. Du betaler dermed ingenting for at vi passer ekstra godt på bilen din. Velkommen til Volkswagen. * Prisene gjelder bil ferdig levert fra forhandler inkl frakt og lev.omkost. Årsavgift kommer i tillegg. Avbildet modell kan ha utstyr utover standard. Drivstofforbruk fra 5,2-6,0 l/100km, utslipp fra g/km. Kampanjeperioden varer til og med Begrenset antall. Kontakt: Tommy Nikolaisen Stian Svendsen Inge Damm-Larsen Bjørn Østervold GRENLAND AUTO AS Langmyrvegen 1 - Vallermyrene 3917 Porsgrunn Tlf:

4 4 Januar 2013 NÅ ER DET VINTERKAMPANJE PÅ FOLKEFAVORITTEN SUBARU XV SPAR KR ,- USTOPPELIG Pris fra kr ,- VINTERKAMPANJE KUNDEFORDEL KR ,- TA KONTAKT MED: VINTERKAMPANJEN OMFATTER: 17 vinterhjul på aluminiumsfelg Metallic lakk Og selvfølgelig med Symmetrical AWD permanent firehjulsdrift Kampanjeperiode: Forbruk: 0,56-0,66 l/mil, CO2: g/km Se Jens Arne Sætre Tlf: Nils Skårdal Tlf: Signe Gro Pedersen Tlf: NYHET! 3008 Style PEUGEOT 208 SALGSVINNEREN! Bertel O. Steen Skien Bedriftsveien 120, Skien, Tlf.:

5 Årgang 16 - nr 1 5 VOLVO XC60 OG XC70 UANSETT HVOR DU SKAL VIL DU NYTE DETTE PAKKETILBUDET UTSTYRSNIVÅ SUMMUM Nyt høyeste utstyrsnivå m/bl.a. skinninteriør, el. førersete, Aktive Dual Xenon hovedlys. Kr ,- Veil. kr ,- DRIVER SUPPORT PAKKE Volvos høyteknologiske komfortog sikkerhetssystemer. Adaptiv Cruise Control, Auto.brems. m.m. Kr ,- Veil. kr ,- PLUSSPAKKE M/ VOLVO ON CALL Varm bil og isfrie vinduer om morgenen. Koble deg til bilen med smarttelefon. Automatisk redningstjeneste, tyverivarsling m.m. Kr 8 400,- Veil. kr 9 800, NÅ ALLE TRE PAKKER FOR KR ,- For prøvekjøring send SMS XC60 eller XC70 til 2330 VOLVO XC70 VOLVO XC60 D3 2WD 136 hk, man fra kr ,-* VOLVO XC60 D4 AWD 163 hk, man fra kr ,- * VOLVO XC70 D4 AWD 163 hk, man fra kr ,- * LAST NED VOLVO APP LES MER OM PAKKENE PÅ VOLVOCARS.NO/KAMPANJER * Pris inkl. frakt-, leverings- og adm. kostnader levert forhandler. Gj.sn. forbruk 5,3 10,6 l/100 km, CO 2-utslipp g/km (XC60 D3 2WD XC60 T6 AWD). Tilbudet gjelder ved bestilling av ny bil ut modellår 2013 eller så langt lageret rekker. Alle Volvos dieselmodeller har partikkelfilter som standard. Forbehold om trykkfeil. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr. Treff Volvo på facebook.com/volvocarsno og volvocars.no. For mer info skann QR-koden til venstre. Scan QR-koden og se våre hjemmesider på din mobil! Skien: Ulefossveien 44-48, Tlf Porsgrunn: Vallermyrveien 36, Tlf ÅPENT: Man-fre: Tors: Lør: 10-14

6 6 Januar 2013 Telemarks største u 07 TOYOTA RAV4 136 HK 4X4 07 TOYOTA AVENSIS D-4D 126 HK ST.V. 09 TOYOTA URBAN CRUISER 90 HK 2.2 diesel, km 12 mnd. garanti inkl. reg ,- 2.0 diesel, km 12 mnd. garanti inkl. reg. 2.2 diesel, km 6 mnd. garanti inkl. reg , ,- 1.4 diesel, km 12 mnd. garanti inkl. reg. 08 TOYOTA VERSO 136 HK 7-SETER 07 PEUGEOT HK PANORAMA 09 TOYOTA HIL. 4X4 X-CAB SR5 120 HK 2.5 diesel, km 12 mnd. garanti inkl. reg. Pål Jensen Bjørn Gunnestad Torgeir Jansen / Terje Svalbjørg Arne Malerød bensin, km 3 mnd. garanti inkl. reg , , ,- Funnemark I disse dager lanseres en splitter ny utgave av Toyota Auris. Andre generasjon av den populære småbilen har fått et helt nytt utseende, nye motorer og ny, miljøvennlig teknologi. - Dette er langt mer enn en facelift, vi snakker om en helt ny bil, sier Pål Jensen ved Funnemark i Porsgrunn. SPENNENDE: - Vi er spente på mottakelsen av nye Toyota Auris, sier Pål Jensen ved Funnemark i Porsgrunn. KJENNETEGN: Den blå Toyota-logoen er det synlige beviset på at modellen er utstyrt med en hybridmotor. Klart for nye Toyota Auris: Nå også som hybrid rer. - Nye Toyota Auris er tilgjengelig i tre versjoner; Sense, Active Designmessig har Auris fått et utseende som er både og Style. Foreløpig er det 5-dørsvarianten som blir tilgjengelig dristig og sporty; rette linjer, smale lykter og lavt tyngdepunkt. Et stort panoramasoltak, og større plass i her hjemme, men til høsten vil også stasjonsvognutgaven bli introdusert, forteller selgeren. kupeen bidrar til å heve komforten for fører såvel som passasje- MYE UTSTYR I innstegsmodellen finner vi blant annet LED-lys, automatisk klimaanlegg og seter med elektrisk justering av korsryggstøtte. Ønsker man en fullspekket bil, er det Style-versjonen som gjelder. Denne har blant annet ryggekamera, DAB-radio og cruisekontroll, pluss sportsseter og bixenonlys foran. Ellers presenterer Toyota et omfattende motorprogram: Aurismodellene er tilgjengelig i to bensinvari anter, en 1.3 liter med 100 hester og en 1.6 liter med 132 hester, samt en 1.4 liters dieselmotor med 90 hestekrefter og firehjulstrekk. I tillegg kommer Auris i en hybridversjon, opplyser Pål. STORSELGER Og det er nettopp denne modellen man regner med at vil bli storselgeren. - For de pris- og miljøbevisste er Auris Hybrid et naturlig valg; modellen er markedsleder

7 Årgang 16 - nr 1 7 tvalg av bruktbiler 09 TOYOTA IQ 68 HK 06 TOYOTA LAND CRUIS. VX AUT. 4WD 06 TOYOTA RAV4 136 HK SPORT PERSONBIL 1.0 bensin, km 12 mnd. garanti inkl. reg ,- 3.0 diesel, 166 hk km 12 mnd. garanti inkl. reg. 2.2 diesel km 12 mnd. garanti inkl. reg. 09 TOYOTA AVENSIS ST.V HK 05 TOYOTA COROLLA 110 HK SOL ST.V. 08 VW POLO CROSS 80 HK 1.6 bensin, km 3 mnd. garanti inkl. reg. Porsgrunn tlf bensin km 3 mnd. garanti inkl. reg. 3.90% rente 2.0 diesel, km 12 mnd. garanti inkl. reg , , , , ,- Inntil 2år/ km garanti 30 dager retur/bytterett der i sin klasse når det kommer til forbruk og utslipp. Vi snakker om rekordlave tall; 0.38 liter pr. mil og et CO2- utslipp på 87g/km ved blandet kjøring. Dette betyr lavere utsalgspris på grunn av reduserte avgifter, samtidig som modellen sørger for lave driftskostnader gjennom hele sin levetid. Toyotas kundetilfredshetsundersøkelser viser at hybrideierne er våre mest fornøyde kunder, og vi har derfor store forventninger til nye Auris Hybrid, understreker selgeren. MANGE ØNSKER AUTOMAT Han legger at modellen kommer med en 1.8 liters bensinmotor som får ekstra krefter fra en liten elektromotor plassert under baksetene. Til sammen gir det en motoreffekt på småpene 136 hestekrefter. Hybrid-utgaven er satt opp med en 6-trinnsautomatkasse, noe som i følge selgeren er svært positivt med tanke på det norske markedet. - Mange av våre kunder etterspør automatkasser, og vi er derfor godt fornøyd med å kunne tilby dette i en hybridmodell. Auris Hybrid leveres i to ulike versjoner, Active og Executive, der sistnevnte har alt man kan ønske seg av utstyr som standard, avslutter Pål. 2. GENERASJON: Toyota Auris ble lansert for fem år siden. Nå er 2. generasjon kommet, og den byr på dristigere design og enda mer utstyr enn forgjengeren. DRISTIG: Nytt design med rette linjer og smale lykter er med på å gi Toyota Auris et sporty utseende. TO VERSJONER: Nye Toyota Auris fins både med vanlig forbrenningsmotor, og som hybrid. I denne sitter en 1.8 liters bensinmotor og en liten elektromotor som tilsammen gir 136 hk. STØRRE PLASS: De nye Auris-modellene byr på god oversikt og større plass i kupeen.

8 8 Januar 2013 Audi A4 allroad quattro Limited Edition Alt utstyr i pakkene under er inkludert i prisen S tronic Utstyrpakkene er inkludert i kampanjeprisen - tilbudet gjelder t.o.m. 10. februar Vinterpakke Fjernbetjent kupévarmer El. innklappbare speil Skipose Lyspakke Teknikkpakke Xenon plus Cruise control Audi parkeringssystem bak Audi sound system Bluetooth DAB+ radio Aut. avblendb. innv. speil Lys- og regnsensor m/fjernlysassistent Navigasjonspakke *** Navigasjonssystem basic Førerinfosystem i farger Avtagbart tilhengerfeste Sportspakke plus Setetrekk i skinn/alcantara 18 aluminiumsfelger Sportsseter med el. korsryggstøtte Øvrig tilleggsutstyr Met. lakk Multifunksjonssportsratt Komplette 17 vinterhjul Audi A4 allroad 2.0 TDI 177 HK quattro Tilbudt modell ved kjøp kr ,- * Kundefordel kr ,- S tronic 5 års garanti Kontakt oss for prøvekjøring og nærmere informasjon! * Veil. pris levert forhandler, inkl. frakt og leveringssomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. Drivstofforbruk 4,5-8,1 l/100 km ved blandet kjøring. CO 2 -utslipp g/km. Tallene gjelder samtlige motorer som tilbys. Bildet kan avvike fra tilbudet. *** Må kombineres med multifunksjonsratt Grenland Auto Langmyrveien Porsgrunn Tlf Vinterhjul til BMW Komplette hjulpakker fra Trenger du nye Vinterdekk? Spør om pris til din bil. Monter tilhengerfeste, og få med tillhenger fra Tysse! Tysse Fra kun ,- Deler - Utstyr - Verksted. Alt til BMW Rødmyrsvingen 60, 3740 SKIEN Telefon

9 Årgang 16 - nr 1 MotorForum ANNONSE 9 PRISGUNSTIG: Billig SUV-en, Dacia Duster, lanseres i disse dager for fullt i Norge. - Med en startpris på kr ,- er dette et fornuftig alternativ til langt dyrere modeller. Avbildet modell er utstyrt med en sportspakke som gjør den kroner dyrere, opplyser Jan Skogen ved MotorForum. RENAULT MED BILLIG-SUV ROBUST: Dacia Duster byr blant annet på firehjulstrekk, høy bakkeklaring, samt inn- og utgangsvinkler som gjør den velegnet i terrenget. Det har vært en snakkis i lang tid, Renaults billigmerke Dacia. Nå er SUV-en Duster endelig tilgjengelig over hele landet. Modellen er produsert i Romania, med motorteknologi hentet fra Frankrike og Japan. - Renault eier store deler av aksjene i Nissan, og Dacia henter sin plattform fra begge sine storebrødre, sier Tom Grave ved MotorForum i Skien. Når man nå introduserer Dacias foreløpig eneste modell, SUV-en Duster, er det med en motorisering som man også finner i velkjente modeller som Renault Scenic og Nissan Qashqai. - Vi kan derfor trygt si at det som sitter under panseret på Dacia Duster er velfungerende; en 1.5 liters turbodiesel med 109 hester en motor som har fått bred anerkjennelse her hjemme, sider den daglige lederen. Med en startpris på kr ,- er dette helt klart et fornuftig alternativ til langt dyrere biler. Tar man med i betraktningen at man får firehjulstrekk, sikkerhetssystemer som blant annet omfatter ESP og antispinn-/skrens, samt at bilen er utstyrt med kollisjonsputer, er det ingen tvil om at man får mye bil for pengene. Vi har stor tro på at vi skal kunne selge mellom 30 og 40 eksemplarer her i Telemark, sier han. ROBUST Dacia Duster er konstruert for å kunne ta seg frem på de mest ulendte underlag, og selgeren har selv testet fremkommeligheten utenfor allfarvei. - Jeg må innrømme at jeg ble imponert. Modellen har en bakkeklaring på hele 21 centimeter, samt store inn- og utgangsvinkler som gjør at den takler de fleste hindringer i terrenget. Samtidig har den en lav egenvekt, noe som bidrar til å gjøre den smidig når forholdene krever raske reaksjoner. Under vår testtur beviste modellen at den klatrer som en fjellgeit, og at den tar deg trygt ned igjen, smiler selgeren. TREKKVILLIG Firehjulssystemet er det samme som sitter i Nissan Qashqai, det vil si at man kan koble det inn ved behov, eller la bilen avgjøre ved å bruke automatfunksjonen. I tillegg er modellen utstyrt med lavgir som gjør den godt egnet med tanke på bratte bakker og kjøring med tung last. I denne forbindelse er bidraget fra den manuelle 6-trinns girkassen vesentlig. - Med en kort førstegirsutveksling opprettholdes trekkraften også i ulendt terreng, samtidig som veigrepet optimaliseres når du skal opp eller ned en bakke. Dacia Duster er således en modell som egner seg ypperlig for aktive mennesker, hyttefolk og alle andre som ferdes utenfor landeveien, understreker Jan Skogen. FORNUFTIG ALTERNATIV Selger Jan Skogen understreker at Duster er bilen for folk som har fokus på pris, og dem er det mange av. Men det er også bilen for dem som ønsker et driftssikkert fremkomstmiddel. - I likhet med alle andre nybiler har også Dacia Duster fem års garanti (eller kilometer). NYTT MERKE: Dacia er Renaults nye billigmerke, men bygges på samme plattform som mer kjente modeller fra franskmennene og japanske Nissan.

10 10 Januar 2013 AVDUKING IMORGEN 17/1 HELT NYE M{ZD{ 6 MED SKYACTIV-TEKNOLOGI Sterke motorer, bensin 2.0 l fra 145 hk og diesel 2.2 l fra 150 hk Lavt drivstofforbruk og lave utslipp 6-trinns manuelt- eller automatgir Det siste innenfor sikkerhetsteknologi Avdukning av bilen hos oss torsdag 17/1 kl Vi inviterer deg og dine til en ekslusiv forhåndsvisning ca 3 uker før den offisielle lanseringen.velkommen! mazda.no NYE Mazda 6 fra KR ,- Sexy 6 er. Førsteinntrykket av bilen er at Mazda er inne på et gullspor. Autofil nr 13, Knut Arne Marcussen Opplev 360-graders visning med vår gratis Mazda6-app. Last den ned fra App Store eller Google Play. Kom og se vår nye suksess! terningkast 6: mazda cx-5 årets beste bilkjøp - cx-5 nesten for god til å være sann mazda cx-5: - Konkurrentene har grunn til å skjelve i buksene Nå er den her i flere varianter! NYE M{ZD{ CX-5 MED SKYACTIV-TEKNOLOGI FRA KR ,- FIREHJULSDRIFT, FRA KR ,- MAZDA.NO Drivstofforbruk: Mazda6 5,2-7,7l/100 km. CO2-utslipp g/km. Mazda CX-5 4,6-6,6l/100 km. CO2-utslipp g/km. Alle nye Mazda personbiler selges med 5år/ km nybilgaranti,12 års rustbeskyttelsesgaranti, 3års lakkgaranti og inntil 10 års veiassistanse. Pris inkl. frakt og lev.omkostn., årsavgift tilkommer. Utstyrsnivået på avbildet bil kan avvike frapris eksempelet. Begrenset tilbudsperiode,tilbudet gjelder et begrenset antallbiler. Bedriftsveien 96, 3735 Skien Tlf Din Mazda - forhandler i Grenland!

11 Årgang 16 - nr 1 11 Lassen Auto AVDUKNING: Kjetil Lassen ønsker ikke å røpe for mye, derfor beholdes seglet på inntil avdukningen på torsdag. - Hit er alle hjertelig velkommen, sier han. Eksklusiv forhåndsvisning av NYE MAZDA6 Lassen Auto har vært så heldig å få en demo - modell av den nye Mazda6, tre uker før landets øvrige for - handlere. - Avdukning av bilen skjer torsdag den 17., og alle er hjertelig velkommen til å stikke innom, sier Kjetil Lassen. Grenlands nye Mazda-forhandler er stolt over å kunne tilby sine kunder denne enestående sjansen, og vil derfor invitere både nye og gamle kunder til begivenheten. - Selve avdukningen vil finne sted kl Deretter blir bilen stående i hallen fram til den offisielle lanseringen om tre uker. Fra og med uke fire blir det muligheter for prøvekjøring, understreker han. - ETT STEG VIDERE Den daglige lederen sier at det er knyttet store forventninger til den nye Mazda6. - Modellen har vært en av Mazdas bestselgere i en årrekke, og en naturlig favoritt i familiebilsegmentet. Med de grepene som er gjort for å forbedre modellen ytterligere, tror vi at bilen vil ta oss et steg videre og bidra til å holde Mazda-interessen oppe. Det er gøy å registrere at selv grunnmodellen er blitt mer enn godt nok utstyrt for norske forhold, og at det fabrikken påstår med tanke på kjøreegenskaper og -opplevelse virkelig stemmer. Nye Mazda6 har allerede fått mye skryt, takket være at den holder ord, sier han. MER VELKJØRENDE Blant høydepunktene i den nye modellen er produsentens vektlegging av økt effektivitet og reduserte utslipp. - Tekno - logien kalles SkyActiv, og innebærer at alle nye motorer har fått nytt design, samtidig som transmisjon, karosseri og understell er tilpasset for å kunne oppnå de ønskede resultater. De nye modellene oppleves som enda mer velkjørende, og langt mer økonomiske. Den opp - merksomme fører vil legge merke til at man har mer kraft til disposisjon, at girkassene er både kvikke og velsjaltende, og at behagelig avstemte chassis bidrar til økt kjørekomfort, forteller Lassen. RETTE LINJER Tredje generasjon Mazda6 har tatt et gigantisk steg når det gjelder design. Borte er de buede formene som tidligere ga modellen sitt karakteristiske ytre. Disse er blitt erstattet av et helt nytt designuttrykk, kalt KODO Soul of Motion. Nå er det rette linjer som gjelder, og disse er med på å gi nyheten et mer aggressivt og langt røffere preg. - Lyktene foran og bak er også med på å under - streke forandringene. Disse er blitt smalere og lengre, det samme gjelder den nye grillen. KODO vil være det gjennomgående designuttrykket på alle nye Mazda-modeller, forklarer den daglige lederen. KRAFTIGE MOTORER Han understreker at Mazda6 er blitt større enn forgjengeren, noe som blant annet gir mer plass til bena for passasjerer i baksetene. Nyheten vil være til - gjengelig i utstyrsvariantene Core, Vision og Optimum, og motorutvalget består av tre bensinutgaver (både 6-trinns manuell, samt automatkasse), med henholdsvis 145, 165 og 192 hester, samt to dieselmotorer med 150 og 175 hk (både manuell og automat). Startprisen er kr ,-. SUKSESS: Mazda CX-5 ble lansert i fjor, og ble en umiddelbar hit. - Denne modellen har vi solgt mange av, forteller Kjetil Lassen. KLASSIKER: Sportsbilen Mazda MX-5 er fortsatt populær blant kundene, og i fjor fikk den et kledelig ansiktsløft

12 12 Januar 2013 JAGUAR XFR-S: Karbonfiber, 5-liters V8 motor med 550 hestekrefter og en toppfart på 299 km/t. Hva mer kan vi ønske oss? HYUNDAI SANTA FE: Nye Santa Fe kommer i to versjoner. En Sport-versjon med plass til fem eller den litt større med tre seterader og plass til syv. Kommer til Norge i juli. LANGE KØER: Det kom besøkende under årets bilutstilling i Los Angeles Convention Center. Over 1000 modeller stod på podiet da bil utstillingen i Los Angeles åpnet i slutten av november. 24 modeller hadde dessuten verdenspremiere. Her presenterer vi et knippe av høydepunktene. NISSAN HI-CROSS CONCEPT: Neste generasjon crossover fra Nissan viser nye futuristiske linjer. Hybridmotor, LED-lys, 7-seter og enda større innvendig plass er lovet. Høydepunkter fra biluts Alt er stort i Amerika og LA Auto Show er ikke et unntak besøkende var innom den kvadratmeter store utstillingen. Det var en økning på 22 prosent siden 2009, og Los Angeles befestet sin stilling som USAs viktigste bilutstilling, nest etter Detroit. På ti dager fikk vi se over flere verdens - premierer, Green Car of the Year - prisen og en egen design-konkurranse for konseptbiler. MANGE NYHETER Nesten 50 modeller fikk sin debut under årets utstilling, og rundt 25 modeller ble introdusert for første gang i Nord- Amerika. Til sammen fikk publikum se over 1000 modeller, fra de siste sportsmodellene til familiebiler, hybridog cross-over biler. I tillegg var ettermarkedet godt representert med det siste innen elektronikk og mobilt tilbehør. MOT EN RENERE FREMTID Som vanlig fikk hybridbilene stor oppmerksomhet under årets messe. Fem biler var dessuten nominert i klassen for grønne biler. Ford Fusion stakk av med seieren i hard konkurranse med Dodge Dart Aero, Ford C-Max, Mazda CX-5 Skyactive og Toyota Prius C. Det er ikke uten grunn at disse bilene får stor oppmerksomhet i California. Man regner med at dette området vil bli et av de største markedene i verden innen hybrid-segmentet. 106 ÅR MED UTSTILLING Det hele begynte i 1907 med 29 biler stilt ut i Morley s skøytebane. Utover i tyveårene og tredveårene skiftet utstillingslokalene adresse ettersom motor - industrien bare ble større og større. I 1929 brant hele utstillingen ned etter at det begynte å brenne i et utstilt fly. Det resulterte i skader for mer enn en million dollar, men med hjelp av stor innsats fra det lokale næringsliv åpnet utstillingen kun en dag senere. Etter et lite opphold under og etter krigen, åpnet LA Auto Show igjen i 1952 og feiret 100 år i 2006.

13 Årgang 16 - nr 1 13 HOLLYWOODSTJERNER: Mila Kunis var en av stjernene som kastet glans over bilutstillingen. ÅRETS GRØNNE BIL: Ford Fusion stakk av med prisen Green Car of the Year. Utstillerområdet er på romslige kvadratmeter. BILER: Kranbilen Bill, i full skala, gledet mange barn på den enorme standen dedikert for den yngre garde. Her kunne publikum prøve Mario Kart og mange andre kule attraksjoner. tillingen i Los Angeles LEXUS LF-LC CONSEPT: Nok en konseptbil med hybridmotor og karbon fiber. Selv om bilen kun er på planleggingsstadiet gir Lexus oss et hint om hva fremtiden vil bringe. Fargen er opal blå, inspirert av Australias edelsten. MERCEDES-BENZ SLS AMG BLACK SERIES: Måkevingedørene er tilbake. Denne gangen med 622 hestekrefter, 6,3 liter og km/t på cirka 3,5 sekunder. Denne lille tassen bjeffer høyt og ikke forvent å ha råd til en! PORSCHE 911 CARRERA 4: USA er Porsches viktigste marked og var en av to modeller utstilt i Los Angeles. NY TOYOTA RAV4: Japanerne avduket den nye RAV4, den første skikkelige redesignen på syv år.

14 14 Januar 2013 Spar ,- 2WDKun Begrenset antall kr ,- Inkl. metallic lakk i sølv, sort og cool brown ABS, ESP, 6 kollisjonsputer og aktive hodestøtter Varme i seter foran Bluetooth telefonsystem Kjørecomputer Radio/CD med ipod/usb tilkobling og betjening fra rattet 17 aluminiumsfelger AC Grafisk Design: Petit Grafisk AS KAMPANJERENTE 1.99% KUN 4 STK KUN 10 STK Skien Bil AMAROK Transporter 4MOTION med parkeringsvarmer Kun 2 928,- eks mva. pr. mnd Leasing km Forskuddsleie kr ,- Kun 3 196,- eks mva. pr. mnd Leasing km Forskuddsleie kr ,- *Tilbudet gjelder til og med 15. februar ved kjøp av Volkswagen Transporter 2,0 TDI 140 hk eller Amarok på lager. Transporter 4MOTION pris fra ,- eks. mva. Veiledende levert hos Skien Bil AS inkl. leveringsomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. Forbruk blandet kjøring Transporter 4MOTION 0,78-0,84 l/mil. CO2-utslipp g/km. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr utover standard. Skien Bil AS Telemarksveien 61, 3734 Skien Tlf

15 Årgang 16 - nr 1 15 BRUKTBILKAMPANJE HOS AS MOBILE 13 Opel Astra 1,7 CDTi 110hk S/S Sports Tourer Klima, antispinn, navi ++, km. kr ,- 12 Opel Zafira Tourer Cosmo 1,4T 140hk Aut Navi, klima, Xenon ++, km. kr ,- 12 Opel Zafira Tourer Cosmo 1,4T 140hk 7 seter! Mye utstyr, km kr ,- 11 Opel Insignia 2,0 CDTi 130hk ecoflex Cosmo Sports Navi, klima, km. kr ,- 11 Opel Astra 1,7 CDTi Sport kinnseter, xenon +++, km.. kr ,- 09 Opel Meriva 1,6 105hk Cosmo -1 eier! Ryggesensor, klima++, km. kr ,- 09 Opel Insignia 2,0 CDTi 130hk Cosmo Navi, skinn, klima, km.. kr ,- 09 Opel Insignia 2,0 CDTi 130hk Aut Cosmo Sportstour Klima, ++, km. kr ,- 08 Opel Meriva 1,3 CDTI Cosmol Klima, Kjørecomp., km kr ,- 08 Opel Meriva 1,7 CDTI Cosmo H.feste, ryggesete, km.... kr ,- 07 Opel Vectra 1,9 CDTI 150hk Aut Cosmo H.feste, klima, delskin, km.... kr ,- 12 Opel Insignia 2,0 CDTi 160hk AWDAut Cos. S-tourer Av tagbart.feste, kmkr ,- 06 Opel Astra 1,6 Cosmo 1 eier! Delskin, klima km kr ,- 03 Opel Zafira 1,8 Comfort aut-7 seter Motorvarmer, alu.felger, km kr ,- 01 Opel Corsa 1,2 16 Comfort 1 eier! Automat! H.feste, Radio/CD, km... kr ,- 12 Honda CR-V 2,2 i-dtec Elegance Lifestyle AT Alu.felger, delskinn, klima, kmkr ,- 10 Honda Jazz 1,2 Trend Nybilgaranti! Klima, servo., radio/cd, km.. kr ,- 09 Honda Accord 2,2 i-dtec Executive Navi 1 eier! Klima, navi.,skin, km... kr ,- 09 Honda Accord 2,2 i-dtec Elegance H.feste, klima, Isofix., km.. kr ,- 07 BMW X3 2,0 D Velholdt! Motor/kupe varmer km kr ,- 09 Ford Fiesta 1,4 TDCi 68hk Trend Lav km Klima, el.vindu/speil,, km.... kr ,- 06 Ford Fusion 1,4 TDCI Trend H.feste, takstativ, km kr ,- 06 Peugeot 307 1,6 HDI 90 hk Oxygo H.feste, klima ++, km kr ,- 10 Peugeot Partner 1,6 e-hdi 90hk L1 Som NY! El.vindu, el.speil, radio/cd, kmkr ,- Oscarsgt. 3, 3724 Skien.Tlf.:

16 16 Januar 2013 OVER 25 ÅR I GRENLAND DEKK HOTELL NYHET! ALLTID GODE TILBUD PÅ FELGPAKKER VI REPARERER ELLER BYTTER DIN FRONTRUTE! - Gjelder kun Dekkspesialisten Skien Vi reparerer eller skifter alle typer bilglass* Vi prøver alltid å reparere først! Ingen kostnad ved reparasjon - forutsetter kasko/delkasko Ingen bonustap på din forsikring Vi har lånebil! Prisene er inkl. mva og miljøavgift. Pristilbudene gjelder så langt lageret rekker. *Gjelder personbil. Følg oss på Dekkspesialisten Skien AS TELEFON: Bøleveien 63b, 3725 Skien VI TØMMER LAGERET FOR VINTERDEKK! GJØR ET KJEMPEKUPP - BE OM TILBUD!

17 Årgang 16 - nr 1 17 VI GIR DEG MINIMUM FOR DIN GAMLE BIL UANSETT TILSTAND 2 ÅRS BRUKT- BILGARANTI! VED KJØP AV BRUKT GOLF GJELDER I PERIODEN BILEN MÅ VÆRE REGISTERT OG ÅRSAVGIFT BETALT FOR 2012 VI HAR ET STORT UTVALG AV BRUKTE GOLF! Inntil 2 års bruktbilgaranti 10 VW Golf hk TDi 5D Highline Sølvmet., cruiskontroll, sentrallås, radio/cd, sperre, ESP, climatronic, +++ km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 10 VW Golf hk TDi 4D Trendline Sølvmet., climatronic, servo, fjenrb. s.lås, sperre, ABS, radio/cd, +++ km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 10 VW Golf hk TDi 4D Trendline Sølvmet., servo, sentrallås, sperre, ESP, fjenb. s.lås, dieselp.filter, radio/cd, ++ km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 10 VW Golf hk TDi 4D Trendline Gråmet., climatronic, cruisk., servo, ESP, sperre, fjenb. s.lås, radio/cd, ++ km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 10 VW Golf hk TDi 4D Trendline Blåmet., climatronic, servo, sperre, ESP, iso-fix, fjernb. s.lås, radio/cd, ++ km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 10 VW Golf hk TDi 4D Trendline Beigemet., sperre, servo, s.lås, ESP, handsfree, ABS, climatronic, radio/cd, ++ km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 10 VW Golf hk TDi 4D Trendline Sortmet., servo, s.lås, climatronic, ESP, isofix feste, ABS, radio/cd, ++ km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 12 VW Golf hk TDi 5D Highl. SOM NY Gråmet., skinn, climatronic, cruisk., kjørecomp., ABS, iso-fix feste, radio/cd, ++++ km 708 kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 12 VW Golf hk TSi Highl. st.v. Hvit, soltak, ABS, climatronic, cruisk., multif.ratt, sportsseter, radio/cd, +++ km kr ,- 1 mnd bytterett Veihjelp Låneeks.: Leiebil 50 % rabatt ved garantireparasjon inntil km 24 timer i døgnet Tilbudet gjelder i perioden Bilen må være registrert og årsavgift betalt for år (max 2.95% rente i 5 år) Bilpris kr ,- 35% egenkapital ,- Lånebehov ,- Rente 2.95% 60 mnd, terminb ,- Eff. rente 5,20% Kredittkjøpspris ,- Kredittkostnader ,- Terminbeløpet er inklusive tinglysning og etableringskostnader på 4.140,- og termingebyr 85.- Rimlig finansiering fra 0,- kontant LÅN INNTIL 7 ÅR Kim Taraldlien Bruktbilansvarlig Tlf

18 Telemark 18 Januar VW TOURAN 1,9 TDI 105 HK FREESTYLE 7 seter, navi, 8xalu, km..... kr , AUDI A6 2,0 TDI AVANT 136 HK Bi-Xenon, skinn, h.feste, km. kr ,- 11 VW GOLF 1,6 TDI 105 HK BLUEMOTION 5D 8xalu, bluetooth, cruise, km.. kr ,- 10 AUDI A4 ALLROAD 2,0 TDI 170 HK AVANT Quattro, bi-xenon, h.feste, km kr ,- 10 AUDI Q5 2,0 TDI 170 HK QUATTRO S-TRONIC Automat, skinn, h.feste, km.. kr ,- 08 VW TIGUAN 2,0 TDI 140HK 4MOTION Dieselvarmer, h.feste, km... kr ,- 08 VW POLO 1,2 70 HK COMFORT EDITION 5D Klima, kjørecomputer, ESP, km. kr ,- 09 AUDI A5 2,0 TDI 170 HK QUATTRO Navi, skinn, DAB-radio, km... kr ,- 07 AUDI A4 1,9 TDI 115 HK ADVANCE 4D Bi-Xenon, delskinn, 8xalu, km kr ,- 07 VW Passat 2,0 Tdi 140 hk Highline DSG Bi-xenon, skinn, Defa, km... kr ,- 10 AUDI A4 2,0 TDI 143 HK AVANT H.feste, delskinn, handsfree, km kr , AUDI A3 1,9 TDI 105 HK S-TRONIC 5D H.feste, førerinfosystem, km. kr ,- Kontakt: Inge Damm-Larsen Stian Svendsen Tommy Nikolaisen Bjørn Østervold Grunde Langkås Lasse Rød GRENLAND AUTO AS Langmyrvegen 1 - Vallermyrene 3917 Porsgrunn Tlf: HONDA CIVIC 1972 En modell for alle Honda Civic selger fremdeles godt over førti år etter debuten. Modellen er inne i sin niende generasjon og selges i 160 land. Bilen etablerte etter hvert Honda som en dominerende aktør blant verdens bilprodusenter. Honda Civic ble introdusert i juli 1972 og solgt som en 1973-modell. Den første modellen var en to-dørs versjon, mens mens tre-dørsvarianten kom i september samme år. Oljekrisen preget verdensmarkedene og mange valgte å kjøpe småbiler med et lavt forbruk. Civic var spesiell da den kunne både kjøre på blyfri og blybensin og gav dermed folk flere muligheter. 16 GOD PLASS OG UTSTYR Med tverrmontert motor og forhjulstrekk bød bilen på god plass, til tross for de begrensede ytre målene. Standardutstyret på denne tiden var en radio, varmeapparat, skumfylte plastpaneler, vindusvisker med to hastigheter og lakkerte stålfelger. FREMDELES LIKE POPULÆR Dagens Civic er inne i sin niende generasjon og er med sitt futuristiske utseende en trendsetter. Honda har fremdeles store planer for sin lille verdenssuksess. Av Stefan Strøm 1972-MODELL: Honda ønsket at Civic skulle være en bil for hele verden eller folket om du vil. I tre år på rad ble bilen kåret til Årets Bil i Japan. Honda Civic Årsmodell HK Antall sylindere Max. hastighet 0 til 100 km/t Vekt km/t 11,3 s 640 kg TREDJE GENERASJON: Modellen har hele tiden blitt utvidet og relansert. Her er en Honda Civic fra NYE CIVIC: Nye Civic tilbys med tre motoralternativer; 1,4 og 1,8 liters i-vtec-motorer og dieselmotoren på 2,2 liter i-dtec. Petit Grafisk AS - Skien BRUKTBILER FRA GRENLAND AUTO

19 Årgang 16 - nr 1 Grenland Auto FOKUS: - Vi har størst fokus på våre egne merker, VW og Audi, men man finner også andre bruktbiler hos oss, sier Inge Damm-Larsen Vi har et fantastisk godt utvalg av nyere brukte biler. Quattro, 4Motion, automatgear, stasjonsvogner, sier Inge Damm-Larsen. OPTIMISME i bruktbilmarkedet NYERE BILER: Bruktbilavdelingen ved Grenland Auto satser fortrinnsvis på nyere bruktbiler, typisk to-tre år gamle som denne Audi A4. Bruktbilansvarlig Inge Damm-Larsen ved Grenland Auto forteller om et positivt fjorår, og generell optimisme i markedet sett under ett var et godt bilår, og vi satser på at 2013 vil fortsette i samme stil. Etter en litt rolig desembermåned har begynnelsen av januar vært veldig bra, smiler han. Inge er opptatt av kundenes trygghet når han selger brukte biler. Han peker på en rekke fordeler ved å kjøpe bruktbil fra forhandler, kontra det å handle privat. - Vi ønsker å levere fra oss brukte biler som er i orden, og som ikke byr på uforutsette problemer for kjøperen. Derfor tar verkstedet vårt hånd om alle bilene når de kommer til oss, og sørger for å sette dem i tipp-topp stand til de skal leveres, understreker han. TRYGT KJØP: Bruktbilansvarlig Inge Damm-Larsen med dokumentasjon som viser at bilene han selger er i topp stand. OPPLYSER KUNDEN Grenland Auto har valgt å informere sine kunder grundig om bilen de kjøper. - Man får selvfølgelig en tilstandsrapport som beskriver bilens stand. I tillegg opplyser vi om alle påkostninger som er gjort på bilen fra den ble tatt inn. Vi er stolte over å kunne si at vi er nøye på at alt fra riper til småbulker blir utbedret, samtidig som vi påkoster EU-kontroller og servicer der hvor disse nærmer seg. Kunden kan også være trygg på at bilen blir levert med to sett hjul som skal holde i flere sesonger, forsikrer han. SKAL VÆRE FORNØYD - Målsetningen er alltid at kunden skal være fornøyd med sin nye bil. Da holder det ikke at bilen er gått over og ser ok ut. Når man velger å kjøpe bruktbil fra Grenland Auto kan man være sikker på at det ikke vil komme en ubehagelig og kostbar overraskelse etter kort tid. Det har våre dyktige mekanikere sørget for, understreker han. NYERE MODELLER At bruktbilprisene fra forhandler ligger noen tusenlapper over det man betaler ved et privatkjøp, er naturlig. - Det er hva man må betale for å være sikker på å få en bil som er i topp stand, forklarer Damm-Larsen. Han legger til at Grenland Auto satser på nyere bruktbiler, fortrinnsvis med lav kilometerstand. - Vi har til en hver tid rundt 40 bruktbiler på lager. Stort sett er det snakk om velholdte VW- og Audi-modeller, men også andre bilmerker er å finne inne i hallen. At vi foretrekker å ha fokus på egne merker handler i første rekke om at det er disse bilene vi kjenner best, avslutter han.

20 20 Januar 2013 CHRYSLER / JEEP / DODGE / ISUZU-SENTERET I TELEMARK! JEEP ER JEEP - ALT ANNET ER KOPIER! VELKOMMEN TIL VISNING OG PRØVEKJØRING! NYE ISUZU D-MAX TROOPER EDITION SUVERENE SPESIFIKASJONER 3 TONN TREKKVEKT! SE DEN HOS OSS! 2012 Jeep Grand Cherokee 4x4 Overland kr ,- Utstyr: 3,0 CRD, Automat, luftfjæring, Takluke Jeep Compass 2,2 CDi Limited Kr ,- Kan leveres med 2,4 l bensin m/automat, kr ,- Godt Nytt år! 2012 Jeep Wrangler Unlimited 4x4 Varebil kr ,- Utstyr: 2,8 CRD, 200 HK, automat. Isuzu D-Max Trooper Edition varebil Fra kr ,- inkl. mva Fåes med automatgir BILER PÅ LAGER FOR OMGÅENDE LEVERING! 5 års garanti / km Japansk kvalitet! Tøffest i klassen Petit Grafisk AS - Skien Pris levert Skien inkl. Frakt og lev. omk. Årsavgift kommer i tillegg. Driv - stofforbruk blandet kjøring Compass: fra 0,66 l pr mil. CO2-utslipp: fra 172 g/km. Grand Cherokee: fra 0,83 l pr mil. CO2-utslipp: fra 218 g/km. Wrangler: fra 0,83 l pr mil. CO2-utslipp: fra 230 g/km. Illustrasjonsfoto - avbildete biler kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer. Hagebyvn. 38, Kjørbekk 3734 SKIEN Telefon JANUARTILBUD PÅ VELHOLDTE FIREHJULSTREKKERE Subaru Forester 2.0 4WD 147 HK Diesel Premium Edition Nybilgaranti, skinn, soltak, bluetooth, oppv. frontrute, s+v-hjul km kr Nissan X-Trail 2.2 TDI Sport 4WD Diesel Stv. H.feste, klima, s+v-hjul, radio/cd, km...kr Subaru XV 1.6 4WD Classic Bensin Nybilgaranti Ryggekamera, xenon, radio/cd, km...kr Subaru Forester 2.0 4WD VR H.feste, soltak, skistativ, km kr Hyundai Santa Fe 2,2 CRDI LUX 4WD Aut. H.feste, klima, s+v-hjul, km kr Subaru Outback 2,0 4WD Diesel Classic H.feste, klima, cruise, km...kr Toyota RAV4 2,2 Cross Sport 4WD 136 HK Radio/CD, bluetooth, km...kr Du finner oss på facebook TA KONTAKT MED: Sætre: Skårdal: Pedersen:

21 Årgang 16 - nr 1 21 FRA Null til E-klasse med facelift og mange oppgraderinger Mercedes-Benz stiller ut den nye E-klassen under bilutstillingen i Detroit nå i januar. Bilen har ikke bare fått en facelift, men også en hel del nye oppgraderinger og finesser. Fronten er likevel det første man legger merke til med nye lykter og grill (stjerne i midten er tilleggsutstyr). Støtfangern og frontspoileren har fått mer bølgete linjer. Innvendig er midtkonsollen redesignet og dekorpanelet fortsetter rundt hele dashbordet. Av sikkerhetsforbedringer er et nytt kamera bak speilen i frontruten som ser 500 meter fram og forbedret radarsystem som sitter i grillen. Når bilen kan forventes til Norge er usikkert, men den burde være her i løpet våren. Skoda Octavia i ny vårdrakt Verdenspremieren av nye Skoda Octavia er ikke før til våren - nærmere bestemt mars. Likevel har noen pressebilder lekket ut til. Tredje generasjon av modellen er både lengre, bredere og lettere. Bagasjerommet er dessuten vokst til 590 liter. Det er i følge Skoda best i klassen. Åtte motorer er aktuelle til lanseringen så får vi se hvor mange som kommer til Norge. Den mest gjerrige er en 1,6 TDi GreenLine med 110 hestekrefter som kun bruker 0,34 liter pr mil. Nok en crossover B-segmentet vokser raskt og Renaults nye satsing heter Captur. I følge franskmennene så byr Captur på det beste fra tre verdener. Den har utseendet og førerposisjon som en SUV, fleksibiliteten og romsligheten til en MPV og smidighet og kjøreglede som en liten personbil. Bilen kan skreddersys til minste detalj og kombinasjonen av et kompakt ytre, høy bakkeklaring og store hjul skal dekke hverdagens behov. Totallengden blir 412 centimeter og den er bygget på samme plattform som Nissan Juke. Bilen skal bygges i Valladolid i Spania. Motoralternativene er ikke fastsatt ennå. Peugeot lanserer 2008 Peugeot satser videre og nytt i år blir blant annet denne kompakte crossoveren i B- segmentet. Bilen er basert på konseptbilen HR1 som først ble vist under bilutstillingen i Paris høsten 2010 og 208 og 3008 som ble lansert i fjor. Utfordrerne i dette segmentet er blant annet nye Opel Mokka og Nissan Juke. Interiørbilder og hvilke motorer som skal tilbys er ikke kjent, men regn med gjerrige motorer og kanskje kommer den med Hybrid4-motoren som i modellen. Det vil si en dieselmotor som driver framhjulene og en elmotor som driver bakhjulene. Bilen skal bygges på tre steder; i Frankrike, i Kina og i Brasil.

22 22 Januar 2013 Antirustbehandling med Tectyl-produkter Ditt komplette Autorisert VERKSTED - BILGLASS - BILPLEIE - EU-kontroll - KILOMETERSERVICE bilverksted! - DEKK/FELG Telemarks eneste Tectyl-forhandler Nå også godkjent av VW/Audi/Skoda GODKJENT AV Du får GRATIS LÅNEBIL når vi Tectylbehandler din bil hos oss! Her har vi sandblåst og sprøytet med zink og er klare til å påføre Tectyl etter tidligere «synder». Herre, Rafnesveien 10 Telefon Her er ett eksempel på tidligere rustbehandling hvor plastskjermer ikke har vært demontert fritt fram for rusten! LEVERINGSKLARE BRUKTBILER CITROËN BRUKTBILER 08 Citroën C5 2.0 HDi aut., exclusive sedan km kr Citroën C5 1.6 HDi st.v., delskinn km kr Citroën Berlingo Multispace 1.6 HDi km kr Citroën C5 1.6 HDi st.v km kr Citroën GC4 Picasso 1.6 HVI 7-seter km kr Citroën C3 1.6 HDi km kr Citroën Berlingo Multispace km kr Citroën C5 2.0 HDi sedan km kr Citroën C5 2.0 HDi st.v km kr Citroën C5 1.7 bensin sedan km kr BRUKTBILER 10 Mitsubishi Outlander 2.2 Intense km kr Ford C-Max 1.6 TDCi km kr Mercedes Benz B km kr Opel Vivaro 1.9 TDi 6-seter km kr Renault Megane 1.6 st.v km kr Subaru Legacy 2.0 4x km kr Opel Meriva-A 1.7 diesel km kr Chevrolet Nubira 1.6 sedan km kr Ford Fiesta km kr Peugeot st.v km kr VARE 07 Mitsubishi Outlander 2.0 4x4 vare km kr Citroën Berlingo 1.6 HDi vare km kr Ford Connect 1.8 T 220 LX km kr Citroën Jumpy 2.0 HDi 3-seter vare km kr Citroën Berlingo 1.9 D km kr Velkommen til en hyggelig handel! Alle priser er inkl. registrering

23 Årgang 16 - nr 1 23 Jorkjend Porsgrunn AS NYHETER & HIGHLIGHTS: FORD FIESTA: Lanseres nå med 1.0 liters EcoBoost-motor (turboladet, 100 hk), kåret til verdens beste motor i fjor. Start/stop-funksjon, PowerShift (dobbeltklutsjet autmatkasse) og mye ny teknologi (blant annet MY KEY, Ford SYNC og DAB-radio) er på listen over utstyr. FORD TRANSIT: Helt ny bil, kåret til «Van of the year 2012». Første varebil med fem stjerner i EuroNCAP. Lanserers med nye motorer; en 2.2 liters turbodiesel med hk. Modellen er blitt større, lengre, høyere og byr nå på fantastisk personbilkomfort. FORD KUGA: SUV-favoritten er redesignet, har fått større plass både i kupeen og i bagasjerommet, samt det anerkjente sikkerhetssystemet City Stop. Blir tilgjengelig med en 2.0 liters dieselmotor med 140 hk, og en 1.6 liters bensinmotor med hele 182 hester. VOLVO V60 Plug-In HYBRID: En pris- og miljøvennlig versjon av den populære stasjonsvognen er rett rundt hjørnet. VOLVO V40 CROSS-COUNTRY: Dette er en mer robust utgave av fjorårets suksess V40; høyere bakkeklaring, skidplater og stabilitetsprogram for å gjøre den best mulig egnet for utfordrende underlag. Fås både med to- og firehjulstrekk. VOLVO V60 AWD: Introduseres nå med D4-motor og 163 hester, noe som gjør den nesten kroner rimeligere. - Ford Fiesta er kommet i en helt ny versjon, sier Thor Kristian Iversen. JORKJEND FOSSER FRAM Etter et strålende fjorår har salgsavdelingen ved Jorkjend i Porsgrunn tatt fatt på 2013 med stor entusiasme. - Vi nådde alle våre mål med god margin i fjor, og forventer å gjøre det samme i år, slår Thor Kristian Iversen fast. SUKSESSMODELLER: Ford B-max og Volvo V40 bidro sterkt til det gode salget i fjor. - Nå gleder vi oss til V40 Cross-country kommer, sier Jan Yngvar Alfredsen. RIMELIGERE: Volvo V60 AWD lanseres nå med en mindre motor, som gir en prisreduksjon på nærmere kroner. KOMMER SNART: Nye Ford Kuga. NYHET 1: - Ford B-Max er akkurat introdusert. Salgssjefen er stolt over tallene fra 2012, som viser at Jorkjend har erobret hele 21,6% av det totale bilsalget i Porsgrunn. - Fordelt på våre merker dreier det seg om 12,6% for Ford, og 9% for Volvo. Målt i antall solgte biler snakker vi om henholdsvis 260 nye Forder og 165 nye Volvoer. I praksis betyr tallene at hver femte bilkjøper i Porsgrunn handler bilen sin hos oss. Det er jo litt morsomt å tenke på, smiler han. SUKSESSMODELLER Grunnen til at det gikk så bra i 2012 er sammensatt, men lanseringen av modeller som har slått til umiddelbart er en del av forklaringen. Dessuten har man i stallen en bestselger ved navn Ford Focus. - Denne modellen har vært en kjempehit i en årrekke. I fjor havnet den på andreplass på salgslisten for hele Norge, og den representerer også høyt salg her i Porsgrunn. I tillegg lanserte Ford den nye flerbruksbilen B-max, og nesten samtidig entret Volvo V40 markedet. Begge modellene har solgt veldig bra siden, forklarer han. spår at det vil fortsette i samme stil. For vår egen del skjer det mye; Ford slipper i disse dager to splitter nye modeller, Fiesta og Transit. I tillegg er det snart klart for den nye Kuga, som for første gang lanseres i en global versjon det vil si at den er lik i alle land. På Volvo- fronten venter vi spent på cross country- utgaven av V40, samt Plug-In hybrid- utgaven av V60. Det er også verdt å nevne at den populære V60 AWD nå lanseres med en D4-motor som innebærer en pris - reduksjon på nærmere kroner. NYHET 2: Varebilen Ford Transit ble i fjor kåret til «Van of the year». NYHET 3: - Ford Fiesta er kommet i en helt ny versjon. STOR OPTIMISME Iversen forteller om stor optimisme i markedet, mye takket være fjorårets høye omsetning. - Det ble solgt hele personbiler i Norge i fjor, og bransjen OVER LANDSGJENNOMSNITTET: Jorkjend har en markedsandel på hele 21,6% i Porsgrunn, fordelt på 12,6% (Ford) og 9% (Volvo). Tallene på landsbasis er 8% (Ford), og 8,6% (Volvo). - Vi er stolte av å ligge over landsgjennomsnittet, sier salgssjef Thor Kristian Iversen.

24 24 Januar 2013 Noen valg Ford i Grenland er enkle Veil. kr ,- Kundefordel kr ,- Kampanjepris kr. PRIVATLEIE: , ,- Pr mnd inkl mva kr. *Forutsetter et forskudd på kr ,- / 36 mnd / km * Ford KUGA 4x4 Titanium S HK Med vinterdekk på aluminiumsfelg og i tillegg: oppvarmede og justerbare bakrutespeil Flere modeller / automatgir tilgjengelig på lager! Ny teknologi gjør hverdagen enklere Quick Clear oppvarmet frontrute gir dugg- og isfri sikt på sekunder. * Inkludert frakt- og leveringsomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. CO2 utslipp ved kombinert kjøring 159 g/km. Drivstoffforbruk ved kombinert kjøring 0,60 l/mil. Bildet kan avvike fra annonsert modell. Åpningstider: Man-Fre kl Torsdag kl Lørdag kl PORSGRUNN: Vallermyrveien 36 Tlf

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

Sikre biler 2009. EuroNCAP. Statens vegvesen. Notat. Anne Beate Budalen Ivar Haldorsen

Sikre biler 2009. EuroNCAP. Statens vegvesen. Notat. Anne Beate Budalen Ivar Haldorsen Statens vegvesen Notat Til: Fra: Kopi: Anne Beate Budalen Ivar Haldorsen Saksbehandler/innvalgsnr: Ivar Haldorsen +47 22073668 Vår dato: 11.03.2010 Vår referanse: Sikre biler 2009 Det ble i 2009 i alt

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk OFV Frokostmøte 14. juni 2016 16.06.2016 1 Kjøretøyparken i Norge 1. kvartal 2016 16.06.2016 2 Kjøretøyparken fordelt på kjøretøygrupper 30.3.2016 Tilhengere;

Detaljer

Gradering av stöld- och inbrottsskydd 2013-06-17 Samtliga fordon introducerade sedan 2008-06-01, sorterade på Märke

Gradering av stöld- och inbrottsskydd 2013-06-17 Samtliga fordon introducerade sedan 2008-06-01, sorterade på Märke Gradering av stöld- och inbrottsskydd 2013-06-17 Samtliga fordon introducerade sedan 2008-06-01, sorterade på Märke = Importörens uppgifter = Fordon kontrollerat * = Ny modell eller ändrad/uppdaterad modell

Detaljer

Gradering av stöld- och inbrottsskydd 2013-06-17 Samtliga fordon introducerade sedan 2008-06-01, sorterade på Märke

Gradering av stöld- och inbrottsskydd 2013-06-17 Samtliga fordon introducerade sedan 2008-06-01, sorterade på Märke Gradering av stöld- och inbrottsskydd 2013-06-17 Samtliga fordon introducerade sedan 2008-06-01, sorterade på Märke = Importörens uppgifter = Fordon kontrollerat * = Ny modell eller ändrad/uppdaterad modell

Detaljer

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp!

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Bilia på Vitbank inviterer til Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Prøvekjøringskonkurranse Tegnekonkurranse for barna Enkel servering Prøvekjør ny eller brukt

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service Audi Service Garantert Audi Service Med Audi Service er ansvaret for dine garantier 100% vårt Audi Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Audis foreskrevne vedlikehold

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 Bil og motor test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 12 BIL OG MOTOR KRAGERØ BLAD VESTMAR TORSDAG 19. SEPTEMBER 2013 Høy ytelse, lavt Pris fra kr: 249 900,- TESTET: Honda Civic Kombicoupé

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER.

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. ALLE TILBUD GJELDER TIL OG MED 31.08.2015. BESØK OSS I RINGERIKSVEIEN 5 TLF. 32 24 33 00 1,99% * DSG kr 0,- flytende rente fra Volkswagen Finans på up!, Polo, Golf,

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping?

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Skal du ha med familien, sportsutstyr, materialer, henger, båt, hest..? Vi har bilen som passer DEG! Sjekk sommerpriser som

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar Klikk HER for prøvekjøring >> PREMIEREDAGER 17. - 26. januar NYE AURIS. Les mer på side 2-3 SE OGSÅ VÅRE KOMMENDE NYHETER! NYE VERSO SIDE 4. NYHETEN AURIS TOURING SPORTS SIDE 4. NYE RAV4 SIDE 4. NYHETEN

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

15 år i. Se nye Subaru BRZ hos Formo. Avis. Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL

15 år i. Se nye Subaru BRZ hos Formo. Avis. Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL TELEMARK Avis www.motoravisa.no 10-2012 15 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 2 Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr 1,99% Rente A-Klasse fra kr 269.90 35% egenkapital ved lån. 10% engangsleie ved leasing. 1,99% nominell rente gjelder i 3 år. Etablering- og termingebyr tilkommer. Forutsetter

Detaljer

Sikre biler 2013. Årlige oversikt over antallet solgte nye personbiler av de 100 mest solgte bilmodellene

Sikre biler 2013. Årlige oversikt over antallet solgte nye personbiler av de 100 mest solgte bilmodellene Vegdirektoratet Trafikksikkerhet, miljø- og teknologiavdelingen Trafikksikkerhet 24 januar 2014 Sikre biler 2013 Årlige oversikt over antallet solgte nye personbiler av de 100 mest solgte bilmodellene

Detaljer

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-)

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Spar kr 12.000,- - Sportsseter i skinn - Sportsratt, girkule og håndbrekk i skinn X-pakke til Touran

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger FORD TRANSIT CONNECT Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort)

Detaljer

Sikre biler 2007. EuroNCAP. Statens vegvesen. Notat. Anne Beate Budalen Hansen Ivar Haldorsen

Sikre biler 2007. EuroNCAP. Statens vegvesen. Notat. Anne Beate Budalen Hansen Ivar Haldorsen Statens vegvesen Notat Til: Fra: Kopi: Anne Beate Budalen Hansen Ivar Haldorsen Saksbehandler/innvalgsnr: Ivar Haldorsen +47 22073668 Vår dato: 28.03.2008 (rev) Vår referanse: Sikre biler 2007 Det ble

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

16 år i SATSER I KOMPAKTKLASSEN. Avis. Skoda Rapid. Telemark TELEMARK SATSER OFFENSIVT PÅ NYTTEKJØRETØY AUDI A3 SPORTBACK SOM 5-DØRS KOMBI

16 år i SATSER I KOMPAKTKLASSEN. Avis. Skoda Rapid. Telemark TELEMARK SATSER OFFENSIVT PÅ NYTTEKJØRETØY AUDI A3 SPORTBACK SOM 5-DØRS KOMBI TELEMARK Avis www.motoravisa.no 03-2013 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 3 Skoda Rapid SATSER I KOMPAKTKLASSEN SATSER OFFENSIVT PÅ NYTTEKJØRETØY AUDI A3 SPORTBACK SOM 5-DØRS KOMBI

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 807 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr SR Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

BILSPECIFIK ANTENNE LISTE.

BILSPECIFIK ANTENNE LISTE. ALFA ROMEO ALFA 145 Tag 1994> 7651006 ALFA 156 Tag 1995> 7651006 ALFA ROMEO 156 Tag 2004> 7677908 ALFA 164 1987>1997 7677150 ALFA 33 Tag 1983 > 1995 7651006 ALFA 75 1985 >1992 7677150 ALFA GTV 1995>2006

Detaljer

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten.

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten. Bilia Fleet Når du kjøper bil hos oss, ønsker vi at du skal bli en fornøyd kunde. Bilia er autorisert merkeforhandler for BMW, Ford og Volvo. Bilias firmabilavdeling, Bilia Fleet, har solid erfaring med

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ!

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Vi har kuttet prisene på Sirion og Terios START ÅRET MED ET KJEMPEKUPP! SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Årsavgift, samt leveringsomkostninger tilkommer. Gj.snittlig forbruk ved blandet kjøring: Sirion: 6,3-6,8

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 1.02.2013

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 1.02.2013 PEUGEOT 308 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2013 O p p d a t e r t: 2 1.02.2013 Standardutstyr 308 Access Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Polo Mål Utvendige mål GTI Lengde, mm 3 916 3 915 Bredde, mm 1 650 1 650 Høyde, mm 1 467 1 459 Akselavstand, mm 2 466 2 464 Sporvidde foran og bak,

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr A-Klasse fra kr 269.90 levering Oslo. Forbruk blandet kjøring: 0,38-0,71 l/mil. CO2-utslipp: 98-161 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. B-Klasse kr 20.74 Automatgir

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

15 år i. Avis JORKJEND NY TØFFING FRA VOLVO I30 STASJONSVOGN ENDELIG I NORGE LENGRE OG HØYERE ISUZU D-MAX TELEMARK TRYKKLUFTSPESIALISTEN I SKIEN

15 år i. Avis JORKJEND NY TØFFING FRA VOLVO I30 STASJONSVOGN ENDELIG I NORGE LENGRE OG HØYERE ISUZU D-MAX TELEMARK TRYKKLUFTSPESIALISTEN I SKIEN TELEMARK Avis 15 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no 07-2012 1 9 9 7-2 0 1 2 JORKJEND NY TØFFING FRA VOLVO I30 STASJONSVOGN ENDELIG I NORGE LENGRE OG HØYERE ISUZU D-MAX TRYKKLUFTSPESIALISTEN

Detaljer

Driv Karr Dør Syl./ Effekt Gir Pris PERSONBILER stof type ant volum Kw/Hk ant (ca.kr.)

Driv Karr Dør Syl./ Effekt Gir Pris PERSONBILER stof type ant volum Kw/Hk ant (ca.kr.) A L F A R O M E O 147 1,9 JTD 120 Hk. 5D. Distinctive D COM 5 4/1910 88/120 5 309 900 159 1,9 JTD 120 HK Elegante D SED 4 4/1910 88/120 6 389 900 159 1,9 JTD 120 HK Sport D SED 4 4/1910 88/120 6 409 900

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touran Mål 1064 (1021)* 979 (952) 930 (930) 2035 Utvendige mål Lengde, mm 4527 Bredde uten speil/med speil, mm 1829/2087 Høyde med takreling, mm

Detaljer

VIKTIG VED BESTILLING

VIKTIG VED BESTILLING VIKTIG VED BESTILLING VI TRENGER F LGENDE OPPLYSNINGER VED BESTILLING/FORESP RSEL: BILMERKE: MODELL: F RSTEGANG REG. REG.NR: TYPE ORGINAL STEREO (Usikker ta bilde og send oss) Spesifiser ogsе om du har

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no RENAULT Autoindex 2013 Fremgangen fortsetter www.renault.no DRIVE THE CHANGE DETTE ER AUTOINDEX 2012 Over 9.000 norske bileiere har sagt sin mening i Autoindex 2013. Svarene er delt inn i fire hovedkategorier:

Detaljer

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000!

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS VINN BIL I ETT ÅR! Gevinster til en verdi av kr 100 000! NYE CITROËN C1 - NATURALLY URBAN NYE CITROËN C1 NORDIC EDITION VTi 68 5-DØRS Besøk oss og bli med i trekningen

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD TRANSIT Varebil 1501 Prisliste fra 01. januar 2015. Inklusive leveringsomkostninger

Kverneland Bil NYE FORD TRANSIT Varebil 1501 Prisliste fra 01. januar 2015. Inklusive leveringsomkostninger Kverneland Bil NYE FORD TRANIT Varebil 151 Prisliste fra 1. januar 215 Inklusive leveringsomkostninger FORD Transit Girkasse* Totalvekt Modell Drift Akselutveksling CO2 Nox Bilpris Avgift Veil.pris L2

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Golf Cabriolet Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 246 redde, mm 1 782 Høyde, mm 1 423 Akselavstand, mm 2 578 Sporvidde foran og bak, mm 1535/1508 Snudiameter,

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD TRANSIT CUSTOM 1502 Prisliste fra 26. februar 2015 Leveringsomkostninger inkludert

Kverneland Bil NYE FORD TRANSIT CUSTOM 1502 Prisliste fra 26. februar 2015 Leveringsomkostninger inkludert Kverneland Bil NYE FORD TRANIT CUTOM 152 Prisliste fra 26. februar 215 Leveringsomkostninger inkludert FORD Transit Custom Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort) 2.2L

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juni 2009 ajourholdt 21.04.09

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juni 2009 ajourholdt 21.04.09 Peugeot // 4007 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juni 2009 ajourholdt 21.04.09 Standardutstyr Premium Sikkerhetsutstyr: 4x4 (kan veksle mellom 2- og 4-hjulsdrift) ABS-bremser med bremsekraftfordeler

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat Alltrack Das Auto Mål Utvendige mål Passat Alltrack Lengde, mm 4771 redde, mm 1820 redde inkludert utvendige speil, mm 2062 Høyde, mm 1550 Akselavstand,

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 4007 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr Premium Sikkerhetsutstyr: 4x4 (kan veksle mellom 2- og 4-hjulsdrift) ABS-bremser med bremsekraftfordeler

Detaljer

20 år med Opel. på Haugalandet, fra 1991 til 2011. Åkra Bilimport. Åkra Bil

20 år med Opel. på Haugalandet, fra 1991 til 2011. Åkra Bilimport. Åkra Bil på Haugalandet, fra 1991 til 2011 Jubileumsdager! En mengde modeller til jubileumspriser kr 244 900,- 2011 Opel Astra Sport Tourer Splitter ny av året! Det er nok ikke urimelig å hevde at Astra Sport Tourer

Detaljer

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 PEUGEOT 308 CC STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 Oppdatert: 01.03.2013 Standardutstyr 308 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

8 17 Dekksenteret as Kragerø Dalane Næringspark TIMEBESTILLINGILLING OG DROP IN. www.dekk-kragero.no dekksenteret@kebas.no Tlf.

8 17 Dekksenteret as Kragerø Dalane Næringspark TIMEBESTILLINGILLING OG DROP IN. www.dekk-kragero.no dekksenteret@kebas.no Tlf. Bilmagasinet Testet: Peugeot 208 GTi Arbeidsom veteran ÅPENT 8 17 lørdag 10 14 SOMMER- TILBUD! Dekksenteret as Kragerø Dalane Næringspark as TIMEBESTILLINGILLING OG DROP IN www.dekk-kragero.no dekksenteret@kebas.no

Detaljer

16 år i PRISBOMBE FRA MITSUBISHI. Avis. MotorForum NYE SKODA OCTAVIA ER ANKOMMET! Telemark TELEMARK

16 år i PRISBOMBE FRA MITSUBISHI. Avis. MotorForum NYE SKODA OCTAVIA ER ANKOMMET! Telemark TELEMARK TELEMARK Avis www.motoravisa.no 04-2013 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 3 MotorForum PRISBOMBE FRA MITSUBISHI NYTTEKJØRETØY UTENOM DET VANLIGE KLAR FOR VM I BILOPPRETTING NYE

Detaljer

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud Velkommen til jubileum Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. Oppegård Bil AS Tømteveien 3, 1410 Kolbotn. Tlf.: 24 03 53 50. www.oppegardbil.no Škoda Superb NY ŠKODAFORHANDLER I FOLLO. 1 ÅR

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

308 Stasjonsvogn. Peugeot. Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner November 2011 ajourholdt 01.12.11

308 Stasjonsvogn. Peugeot. Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner November 2011 ajourholdt 01.12.11 Avbildet modell: 308 Active stasjonsvogn med glasstak som ekstrautstyr. Peugeot 308 Stasjonsvogn Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner November 2011 ajourholdt 01.12.11 Standardutstyr 308

Detaljer

Bruktpriser og statsbudsjettet

Bruktpriser og statsbudsjettet Bruktpriser og statsbudsjettet Forutsigbarhet eller politisk hasard? Bilkonferanse 18. november 2014 Eilert Molstad DNB Finans eilert.molstad@dnb.no Politiske signaler Grønne skatter (bilavgifter, bompenger)

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014. Telemark. Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI ROMSLIG OG INNOVATIVT FRA PEUGEOT

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014. Telemark. Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI ROMSLIG OG INNOVATIVT FRA PEUGEOT TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI SKODA OCTAVIA MEST SOLGTE BIL! SNART KLART FOR EL-BIL

Detaljer

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT - DIN PARTNER I BIL MOTOR FORUM BERGEN Motor Forum Bergen er autorisert merkeforhandler for Mitsubishi og Renault. Vår viktigste oppgave er å gi deg som kunde profesjonelle råd om bil og tjenester som

Detaljer

NYE HILUX. Flytter grenser!

NYE HILUX. Flytter grenser! Ny Hilux NYE HILUX Flytter grenser! Bli kjent med tidenes beste Hilux. Ny Euro 6 motor med økt dreiemoment og redusert utslipp Ny manuell og automat girkasse 3200 kg hengervekt på Extra Cab og Double Cab

Detaljer

Det meste for de fleste

Det meste for de fleste Det meste for de fleste Det meste for de fleste Gundersen Galvano startet opp i 1976, og er en familiebedrift med tilhold på Hafslundsøy i Sarpsborg. Etter snart 40 år i faget har vi opparbeidet unik erfaring

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touareg Mål Utvendige mål Touareg Lengde, mm 4795 Bredde, mm 1940 Bredde inkludert utvendige speil, mm 2208 Høyde, mm 1732 Akselavstand, mm 2893

Detaljer

18 år i. Avis TELEMARK. Star Bil: Inviterer til storslått åpningsfest. Telemark PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER

18 år i. Avis TELEMARK. Star Bil: Inviterer til storslått åpningsfest. Telemark PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 2-4. februar 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 AUTO XL NY OPEL CORSA PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER Star Bil:

Detaljer

SKODA RAPID SPACEBACK. 16 år i. Avis GRENLAND BILSERVICE. Telemark TELEMARK NY KONSEPTBIL FRA VOLVO: CONSEPT COUPÉ

SKODA RAPID SPACEBACK. 16 år i. Avis GRENLAND BILSERVICE. Telemark TELEMARK NY KONSEPTBIL FRA VOLVO: CONSEPT COUPÉ TELEMARK Avis 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no 11-2013 1 9 9 7-2 0 1 3 GRENLAND BILSERVICE SKODA RAPID SPACEBACK SE VOLKSWAGENS HELELEKTRISKE E-UP! DEKKTEAM: FULL FART PÅ

Detaljer