15 år i. Se nye Subaru BRZ hos Formo. Avis. Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "15 år i. Se nye Subaru BRZ hos Formo. Avis. Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL"

Transkript

1 TELEMARK Avis år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL Se nye Subaru BRZ hos Formo

2 2 November 2012w Det komplette skadeverkstedet GB Autotech på Wattenberg har blitt komplett -og har nå også mekanisk verksted GB Autotech bilskadeverksted har blitt medlem av Sjekk Punkt kjeden og tilbyr nå mekaniske reparasjoner. EU-kontroll er selvfølgelig en del av tilbudspakken. Ny verksmester er også på plass! Tomas Rudsro (33) har ansvaret for det mekaniske verkstedet. Tomas kommer fra Bilia i Oslo og har mange års erfaring, med bl.a. ansvaret for Land Rover. Tlf.: Fax: Vakttelefon: e-post: Vår leverandør av deler til BMW NYHET! VÆR FORBEREDT TENK VINTERDEKK NÅ! DUNLOP Ice Touch GISLAVED Nord*Frost 5 Godt utvalg av vinterdekk til 4x4 Kom innom oss, så sjekker vi kvalitet og mønsterdybde på dekkene dine! På jakt etter bruktbil? Det tryggeste kjøpet gjør du hos forhandler! Klikk deg inn på: Telemark SIKKER BRUKTBILHANDEL Her finner du det komplette utvalg av bruktbiler som våre annonsører til enhver tid har å tilby! ALLTID GODE TILBUD HOS DEKKTEAM! DekkTeam Skien Din komplette dekk- og felgleverandør Skotfossveien Skien - Tlf Faks E-post: Utgiver / layout / produksjon: Petit Grafisk as Besøksadresse: Kjørbekkdalen 13B, 3735 Skien Postadresse: Postboks 2544, 3702 Skien Telefon: E-post: Du finner oss på Trykk Agderposten Trykk as Distribusjon: Telemark Distribusjon as NB! Kopiering av annonser, artikler eller bilder fra Telemark Motoravis er forbudt! Vi tar forbehold om mulige trykkfeil i annonsene

3 Årgang 15 - nr 10 3 KLARE FOR LEVERING FLERE MODELLER Å VELGE MELLOM! Golf 85 TSI Pris fra kr ,- Inkl. komplett vinterhjul på alufelg Utstyr: - Alufelger - RCD 510 M/MP3 8 høyttalere - Tlf.forberedelse bluetooth - Cruisekontroll Spar Ill: Arkivbilde. Petit Grafisk AS - Skien SUPERDEAL på lager- og utstillingsbiler Passat 140 TDI Highline Stv. 4-hjulstrekk Passat 140 TDI Highline Stv. 4-hjulstrekk Passat 140 TDI Alltrack Vi har 3 slike biler på lager. Golf 105 TDI Highline Stv. 4-hjulstrekk Tiguan 140 TDI R-Line 4-hjulstrekk m/aut. gir Beetle 105 TSi Design Stv. med 4-hjulstrekk Dyp sort perlmet. Sorte sportsseter i skinn Utstyr: - Sportspakke nappa 18 - Komfortpakke - 18 Alu kansas m/- sportsunderstell - Telefonforb. standard bluetooth - RCD 510 vw soundsystem - Adaptive BI-Xenonlys m/led - Innfellbart hengerfeste Stv. med 4-hjulstrekk Reflexsølv metallic Sort Alcantara/skinn Utstyr: - Komfortpakke - Familiepakke - 17 Alu Minneapolis - Kjørekomputer premium fargedisplay - Telefonforb. standard bluetooth - Tonede vinduer bak, fra b-søylen - RCD 510 MP3 8 høyttalere - Innfellbart hengerfeste Spar Spar *Høstilbudene gjelder kjøp av nevnte modeller så langt lageret rekker. Avbildet modell kan ha utstyr utover standard. Night blue metallic Utstyr: - Sort skinn / Keylesspakke - Ryggekamera - Sportspakke nappa 18 - Xenonpakke m/dyn.lys.ass - Park. sensorer foran / bak - Dekor aluminium børstet - Telefonforb. std. til rns Tonede vinduer bak, fra b-søylen - MS 315 navigasjon farge - Media-in m/ipod- ad.kabel - P. varmer med fj.betjening - Soltak panorama - Innfellbart hengerfeste - Trafikkskilt gjenkjenning Spar Moon rock silver Titansort alcantara/stoff Utstyr: - 17 alu Porto - Speilpakke - Parkeringsassistent - Telefonforb. standard bluetooth - Tonede vinduer bak, fra b- søylen - RCD 510 mp3 10 høyttalere - Parkeringsvarmer - Adaptive BI-Xenonlys - Avtakbart hengerfeste Spar Spar Grenland Auto AS Vallermyrene, Porsgrunn. Tlf: Reflex sølv met. Utstyr: - Teknikkpakke - R-Line Plus 19 - Telefonforb. standard bluetooth - Parkeringsvarmer - Tilhengerfeste - Adaptive Xenonlys - RCD 510 MP3 8 høyttalere Tornadorød Titansort stoff Utstyr: - Lys & sikt pakke - 17 Alu Circle - Tonede ruter - Telefonforb. standard bluetooth - RCD 510 MP3 8 høyttalere - BI-Xenonlys m/led Spar

4 4 November 2012 DEKKOMLEGG GRATIS for Hyundai Eiere! 35% på dekk lørdag 3. november Vi serverer frokost! Fra kr ,- A/C 7 kollisjonsputer Kjørecomputer Fjernbetjent sentrallås m/alarm Kurvelys Alu.felger Met.lakk ipod/usb tilkobling. Grafisk Design: Petit Grafisk AS

5 Årgang 15 - nr 10 5 Kun kr ,- ABS, ESP, 9 kollisjonsputer og aktive hodestøtter El. førersete med minne Oppvarmet baksete Panorama soltak Cruise control Led lys m. Xenon Park. sensor foran og bak 17 aluminiumsfelger 2 sone klima. Met. lakk Oppvarmet Skinnratt Skinninteriør Bluetooth Navigasjon Ryggekamera 7 touchscreen WDFra kr ,- ABS, ESP, 6 kollisjonsputer og aktive hodestøtter Varme i seter foran Bluetooth telefonsystem Kjørecomputer Radio/CD med ipod/usb tilkobling og betjening fra rattet 17 aluminiumsfelger AC 4WDFra kr ,- Grafisk Design: Petit Grafisk AS

6 6 November 2012 ANNONSE Outlander: Endelig i Norge! Den nyeste generasjonen av Mitsubishisuksessen Outlander er endelig kommet til Norge. 15. oktober var den offisielle lanseringsdagen, og hos MotorForum er pågangen enorm om dagen. Dette er en modell mange av våre kunder har ventet på. Nå er den endelig kommet, og nysgjerrigheten er stor; det er ikke mye vi ser til demobilen for å si det sånn, smiler Glenn Jacobsen. RIMELIGERE Det har i lang tid versert rykter om at den nye Outlanderen skulle bli betraktelig rimeligere enn forgjengeren. Prislistene viser at det stemte, og at vi snakker om store forskjeller. - Den dyreste versjonen har falt med over kroner, mens de andre modellene har fått en prisreduksjon på rundt kroner. Når man tenker på at utstyrsnivået og kvaliteten på materialene som er brukt er blitt høyere, lyder det nesten for godt til å være sant. Men nye Outlander er blitt hele 100 kilo lettere, den har fått et mer aerodynamisk design, og dermed er utslippene betydelig redusert. Summen av dette betyr lavere avgifter til staten, og billigere biler til forbrukerne, forklarer selgeren. DETALJER SOM TELLER Det nye designet viser at Mitsubishi har lagt vekt på å få ned NO2-tallene. Utseendet er blitt mer avrundet, grillen er tettet, takrailsene er plassert lenger ut til sidene og spyledysene flyttet til undersiden av panseret. - Disse detaljene bidrar til å minske luftmotstanden, og med det reduseres utslippene. De nye motorene er også blitt mer miljøvennlige; til tross for at man har hentet ut mer effekt (fra 140 til 150 hk), har NO2-tallene gått ned med opptil 38%. Dreiemomentet er fortsatt det samme, og Outlander er like trekkvillig som før, det vil si at den kan dra en tilhenger med totalvekt på 2 tonn. VIDEREFØRER: - Jeg er helt sikker på at nye Outlander vil bli en like stor suksess som forgjengeren, sier Glenn Jacobsen ved MotorForum i Skien. AERODYNAMISK: Mitsubishi har gjort flere grep for å redusere utslippene fra nye Outlander. Blant annet et mer aerodynamisk design. For å redusere luftmotstanden er den nye grillen tettet. AVRUNDET: Nye Outlander har blitt litt rundere i utseendet. HØYERE KOMFORT Innvendig er nye Outlander blitt oppgradert i alle ledd, alt for å gi en høyere kvalitetsopplevelse. Nytt motoroppheng og bedre isolering har gjort modellen mer støysvak. Hardplast er blitt erstattet av myke materialer, og den bakerste seteraden i 7-setersversjonen er nå utstyrt med to fullgode seter. - Jeg vil påstå at det generelle utstyrsnivået har tatt et steg opp: DAB-radio er standard i alle modeller. Adaptiv cruisekontroll, der man selv velger avstanden til bilen foran, er standard i alle dieselversjoner med automatgir. I tillegg har Outlander et helt nytt, minnekortbasert navigasjonssystem som gjør oppdateringene lettere enn før. Man kan nå velge norsk som språk, og skjermene har fire ganger så bra oppløsning, noe som har gjort ryggekameraene betraktelig bedre. Dessuten er det nå mulig å justere rattet i fire retninger, forteller Glenn. INTRODUKSJONSPRISER MotorForum lanserer nyheten til svært hyggelige priser. - Vi har lagt oss litt under de veilendende prisene, og kan i en periode fremover tilby nye Outlander fra kroner ,-. Dette er den forhjulsdrevne bensinmodellen som blant annet kommer med alufelger, cruisekontroll og automatisk klimaanlegg. Samme bil med firehjulstrekk starter på kr ,-. Ønsker man dieselutgaven med firehjulstrekk starter denne på ,-. Her har man både navigasjonssystem, ryggekamera og xenonlys. Automatutgaven koster kroner, opplyser Glenn. ELEGANT: Kupeen byr på høyere kvalitetsfølelse enn hos forgjengeren.

7 Årgang 15 - nr 10 7 HØSTKAMPANJE 4008 ALLURE 115HK HDI 4x4 Xenonlys Bluetooth Ryggesensorer foran og bak Navigasjon Radio/cd Ryggekamera 18 Alufelger Panorama glasstak Ekstra farget glass bak og sideruter Automatisk klima Metallic lakk El. innfellbare speil Regnsensor USB Cruise Control Isofix Takrails Delskinn interiør 17 komplette vinterhjul kun 7.000,- Leasing kr 2.800,- inkl. mva. pr mnd. Innskudd kr ,- inkl. mva kun kr Spar kr , ,- Priser inkl. frakt og leveringsomk. levert Skien. CO2 utslipp fra 129 g/km. Drivstoff-forbruk v/blandet kjøring fra 0,49 l/mil. Forbehold om trykkfeil. Bildet er illustrasjonsfoto og utstyr kan avvike. Importør Bertel O Steen as. NYE PEUGEOT x4 Peugeot 4008 er en ny og kompakt SUV - robust og kraftig nok til å takle røffe småveier, men som elegant og smidig gir deg en fullkommen 4x4 som tar deg akkurat dit du vil. Bertel O. Steen Telemark VERKSTEDKONTROLLERTE BRUKTBILER 2007 Mercedes-Benz GL 320 CDI 4M VARE km kr MB ML 250 BlueTEC 4MATIC km kr MB E220 CDI Blue Effiency 170 HK Aut km kr Mercedes-Benz CLS 350 AMG 3,5L km kr MB E220 CDI Avantgarde 170 HK Aut km kr MB E250 CDI Avantgarde 204 HK Aut km kr MB E200 CDI Avantgarde 136 HK Aut km kr E220 CDI Avantgarde 150 HK Aut km kr MB C200T CDI Avantgarde 136 HK Aut km kr MB C200T CDI Avantgarde 136 HK km kr Peugeot 207 1,6 Premium HDi 90 hk Stv km kr Peugeot 207 1,4 Trendy 75 hk Kombi 5D km kr Bertel O. Steen Skien. Bedriftsveien Skien. Tel: Alle våre priser er inkl. reg.avg. Se våre biler på Åpningstider: Man.-fre Torsdag Lørdag

8 8 November 2012 Star Bilsalg GODE ANMELDELSER: - Mottagelsen av nye Kia Cee d stasjonsvogn har vært over all forventning, forteller Jan Einar Larsen og Knut Inge Westbye ved Star Bilsalg i Skien. Praktisk og elegant familiebil Den nye Kia Cee d er blitt større, mer moderne i uttrykket og enda mer praktisk enn sin forgjenger. Likevel er prisene holdt nede, og Kia byr fortsatt på markedets overlegent beste garanti hele 7 år. Det skulle gjøre nyheten attraktiv for mange. Ibegynnelsen av september kom bilen til Skien, og selgerne ved Star Bilsalg er sprekkferdige av stolthet. - Det er helt utrolig at en bil av denne kvaliteten har en startpris på drøye kroner. Den gamle klisjeen om «mye bil for pengene» har aldri passet bedre, sier Jan Einar Larsen. STOR PÅGANG Selgeren forteller at interessen rundt den nye Kia Cee d har vært langt over forventet. - Forgjengeren har vært en av våre mest solgte modeller, så det er klart at vi hadde regnet med stor stor pågang. Men jeg har vel aldri vært borti lignende interesse for en ny modell. Forhåndssalget har vært meget bra, og siden bilen kom til landet har vi solgt flere biler i uka, smiler han. EUROPEISK DESIGN Med den nye stasjonsvognmodellen har Kia tatt store skritt når det kommer til design nyheten tåler i så måte sammenligning med alle sine konkurrenter. - I likhet med de øvrige Kia-modellene er Cee d utstyrt med en sporty grill som gir den sitt helt særegne uttrykk. Lange, slake linjer og LED-lys både foran og bak er med på å gi den et elegant og tidløst utseende. Kia er produsert i Europa for europeere, og det bærer det nye designet preg av, slår selgeren fast. PRAKTISK Til tross for at bilen oppleves som kompakt, har både de ytre målene og den innvendige plassen blitt større. - Nye Cee d stasjonsvogn er litt lengre enn den gamle utgaven; 4,5 meter. Det gir en betydelig større lastekapasitet: nå er den på hele 528 liter. Legger man ned baksetene har man hele 1642 liter til rådighet, hvilket plasserer Cee d blant de største i sin klasse. Den gode plassen er med på å gjøre modellen praktisk, samt gi den et stort bruksområde, mener han. MANGE ALTERNATIVER Nyheten kommer med en rekke ulike motorvarianter, og i flere utstyrsnivåer. I innstegsmodellen sitter en 1.4 liters bensinmotor med 100 hester, men den kan også leveres med en 1.6 liter hvor det sitter 135 hester under panseret. Den største motoren fås både med 6-trinns manuell girkasse, samt med en 6-trinns automatkasse. De samme alternativene fins som dieselmotorer. Blant standardutstyret er varme i rattet, klimaanlegg, kjørecomputer og bluetooth handsfree. - For mange kunder er utstyrsnivået i Classicutgaven mer enn nok. For dem som ønsker mer påkostede utgaver, der ryggekamera, navigasjon og skinninteriør er på utstyrslisten, kan de velge enten Comfort- eller Exclusive-versjonene, avslutter Jan Einar. LEKKERT: Interiøret i nye Kia Cee d bærer preg av høy kvalitet. LED-LAMPER: De nye front- og baklyktene har LED-lamper som er med på å heve helhetsinntrykket. EUROPEISK DESIGN: Nye Kia Cee d stasjonsvogn har fått lange, slake buer og en sporty grill - i tråd med andre nye Kia-modeller.

9 Telemark 9 Årgang 15 - nr 10 mazda.no DIN MAZDA-FORHANDLER I GRENLAND! årets beste bilkjøp - cx-5 nesten for god til å være sann terningkast 6: mazda cx-5 mazda cx-5: - Konkurrentene har grunn til å skjelve i buksene Kom og se vår nye suksess! Nå er den her i flere varianter! NYE M{ZD{ CX-5 MED SKYACTIV-TEKNOLOGI FRA KR KJØRER DU MAZDA? JA ,- FIREHJULSDRIFT, FRA KR ,- VERDIKUPONG KR 1.500,ET TUSEN FEM HUNDRE KRONER VERDIKUPONG på KR 1.500,HOS LASSEN AUTO AS Gjelder ved service OG/eller Reparasjoner utført på din mazda i løpet av 2012 Drivstofforbruk kombinert kjøring 4,6-6,6 l/100km. CO 2 -utslipp g/km. Alle nye Mazda personbiler selges med 5 år/ km nybilgaranti, 12 års rustbeskyttelsesgaranti og inntil 10 års veiassistanse. Priser inkl. frakt og lev.omkostn. Årsavgift tilkommer. Utstyrsnivået på avbildet bil kan avvike fra priseks. Bedriftsveien 96, 3735 Skien Tlf Din Mazda - forhandler i Grenland!

10 10 November 2012 Formo - Skien VISER FREM: I neste uke kan du se den splitter nye Subaru BRZ hos Formo i Skien. - Vi gleder oss til å vise fram Subarus nye folkeracer, smiler Nils Skårdal, Jens Arne Sætre og Signe Gro Pedersen. Subaru med spennende sportsbil Om kort tid lanserer Subaru sin nye folke - racer, BRZ. Allerede neste uke kan du se fartsvidunderet i Skien. Da er den nemlig på lynvisitt hos Formo, og du er hjertelig velkommen til å legge turen innom! Onsdag 6. november kommer bilen til oss, og forhåpentlig blir den værende fram til helgen. Det er lenge siden Subaru hadde en kommersiell bil i dette segmentet, og vi gleder oss stort til å vise den fram for publikum, sier subaru-ansvarlig Signe Gro Pedersen. AKTIV KJØRING Bilen er bygd rundt Subarus nykomponerte motor, en 2.0 liters boxer som yter hele 200 hester. Den er trukket mot sentrum av bilen for å sikre at både tyngdepunkt og vektfordeling mellom for- og bakaksel optimaliseres. Alt med tanke på aktiv kjøring. For det er nettopp det som er meningen med modellen. - Dette er ingen familiebil, nei. Her har man ikke gått på kompromiss; dette er en bil som setter kjøreglede og opplevelse i sentrum. KRAFTIGE SAKER Boxeroppsettet kombineres med den nyeste teknologien for direkte innsprøytning. Resultatet er en toppfart på 226 km/t for utgaven med manuelt gir, og et kraftig dreiemoment på hele 205 Nm ved 6600 omdreininger. - Man merker det så fort man trår inn gasspedalen det er et herlig pådrag. Rattet gir umiddelbar respons; styringen er kontant og presis. Og bakhjulstrekket sørger for at man har full kontroll over bilen, selv med høy fart i kurvene. BRZ vil garantert ligge klistret til underlaget, forsikrer Signe Gro. SMAK OG BEHAG Modellen kommer i to versjoner; i den første sitter en 6-trinns manuell girkasse, i den andreen 6- trinns automatkasse. - Mange entusiaster foretrekker manuelt gir på en slik type bil, men den nye automatkassen har mellomgassing, noe som holder momentet oppe hele veien. I tillegg har den rattgir, slik vi kjenner det fra Formel-1 bilene så dette kan fort vise seg å være et alternativ selv for de mest ihuga entusiastene, sier selgeren. RIMELIG PRISET Signe Gro er glad for at Subaru BRZ ikke bare er myntet på bilinteresserte med fete lommebøker. - Jeg tror at de aller fleste vil bli positivt overrasket over prisen. Og det er viktig å understreke at vi kun tar inn toppmodellen, det vil altså si at alt man trenger av utstyr er inkludert. Summen, kroner, er det vel ingen ting å si på?

11 Årgang 15 - nr NORGESLANSERING KIA CEE D STASJONSVOGN Nå lanseres nye KIA cee d Stasjonsvogn, og den skuffer ikke. Her har designere og ingeniører klart å kombinere det beste fra to verdener; tøft, sportslig design, masse plass og praktiske løsninger som gjør hverdagen enklere. Vårt europeiske designteam har sørget for kvalitet og håndverk i toppklasse og utstyrslisten er like lang som plassen er god. Varme i rattet er standard, i tillegg kan du bl.a. få SPAS (automatisk parallellparkering) og et panorama soltak som gir en unik romfølelse. Som alle andre KIA-modeller kommer den med vår unike 7 års garanti. Leasing 659,- * pr mnd inkl mva. NYE KIA RIO GARANTERT OPPMERKSOMHET! Nye KIA cee d Stasjonsvogn fra kun Fra kun , ,- Leasing 1.449,-* pr mnd inkl mva. KIA SPORTAGE Leasing 1.551,- * pr mnd inkl mva. EN TØFF OG MODERNE TURKAMERAT! NYE KIA PICANTO NORGES MEST SOLGTE SMÅBIL! Fra kun ,- Leasing 475,- * pr mnd inkl mva. Fra kun ,- *Priser inkl. frakt og lev.omkostninger levert Skien. Årsavgift tilkommer. Forbehold om avvik i annonsen. CO2-utslipp fra 85 g/km, og forbruk fra 0,32 l/mil ved blandet kjøring. LEASING: Kontant Picanto kr inkl.mva. Kontant C eed og Rio kr inkl.mva. Kontant Sportage kr inkl. mva. Etableringsgebyr kr 3.680,-Terminomk.kr 75,- + mva pr. mnd. Gjelder 36 mnd./ km. KIA Picanto er Norges mest solgte småbil i A-segmentet iflg OFV pr Importør: Bertel O. Steen. STAR BILSALG AS Kjørbekkdalen 15A. Tlf Vis a vis Møblèr og Skeidar Kontakt: Knut I. Westbye: / Direkte Jan Einar Larsen: / Direkte

12 12 November 2012 Kvalitet fra verdens 5. største bilprodusent JUBILEUMSPAKKE 3 års service 1 kun kr 4 990,- Verdi kr ,- Ryggekamera Aut. klima Fjernstyrt sentrallås m.m. Hyundai i20 Classic Pris kr ,- Hyundai i20 Comfort Pris kr ,- HYUNDAI-TILB NÅ JUBILEUMSPAKKER PÅ ALLE NYHET! Den nye Hyundai i20 - En bil, flere sanser. Hyundai i10 - Smart og romslig JUBILEUMSPAKKE 3 års service 1 kun kr 4 990,- Verdi kr ,- i10 1,1l Classic fra kr ,- Leveres også med automatgir fra kr ,- JUBILEUMSPAKKE 3 års service 1 og kompl. vinterhjul kun kr 4 990,- Verdi kr ,- Ryggekamera i speilet 18 alufelger Xenonlys Nøkkelløst start/stopp - system Sotede bak og sidevinduer 1,7l CRDi 115hk 6MT Jubileum fra kr ,- Hyundai i40 Jubileum Biler for omgående levering! Snakk med oss om gunstig finansiering og forsikring! Drivstofforbruk blandet kjøring i20: fra 0,47 l pr. mil. CO2-utslipp: fra 114 g/km. NOx=18 mg/km. i10: i10: fra 0,46 l pr mil. CO2 utslipp: fra 108 g/km. i40: fra 0,43 l pr mil. CO2-utslipp: fra 113 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbudet, eller ha ekstrautstyr som ikke er tilgjengelig på det norske markedet. Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer. 1) Vi dekker /12 mnd /24 mnd km/36 mnd. intervallservice. TA KONTAKT MED: Se Jens Arne Sætre Tlf: Nils Skårdal Tlf: Signe Gro Pedersen Tlf: Ubegrenset kjørelengde

13 Årgang 15 - nr 10 D FRA FORMO! LAGERBILER - SPAR INNTIL ,- JUBILEUMSPAKKE 3 års service 1 og kompl. vinterhjul kun kr 4 990,- Verdi kr ,- Nye i30 5D Kombi fra kr ,- Nye i30 stasjonsvogn fra kr ,- Ny generasjon Hyundai i30 stasjonsvogn NYHET! 13 Velutstyrt flerbruksbil- Hyundai ix20 Snakk med oss om gunstig finansiering og forsikring! JUBILEUMSPAKKE 3 års service 1 og kompl. vinterhjul kun kr 4 990,- Verdi kr ,- 1,4l 90hk Classic fra kr ,- 1,4l 90hk Comfort fra kr ,- JUBILEUMSPAKKE 3 års service 1 og komplette vinterhjul på 17 aluminiumsfelg kun kr 4 990,- Verdi kr ,- ix35 1,7l CRDi 116hk Classic 2WD fra kr ,- ix35 2,0l CRDi 136hk Classic 4WD fra kr ,- Moderne SUV - Hyundai ix35 Biler for omgående levering! Drivstofforbruk blandet kjøring i30: 0,65 l pr. mil. CO2-utslipp: 145 g/km. NOx=27,5 mg/km. (Gjelder 1,4l bensin 100hk 6MT Classic). ix20: fra 0,43 l pr mil. CO2-utslipp: fra 114 g/km. i40: fra 0,43 l pr mil. CO2-utslipp: fra 113 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbudet, eller ha ekstrautstyr som ikke er tilgjengelig på det norske markedet. Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer. 1 Vi dekker /12 mnd /24 mnd km/36 mnd. intervallservice. Se Jens Arne Sætre Tlf: Nils Skårdal Tlf: Signe Gro Pedersen Tlf: Ubegrenset kjørelengde Petit Grafisk AS - Skien

14 14 November 2012 Skien Bil AS FØLG OSS PÅ OG FÅ DE BESTE TILBUDENE Kampanjerente 1.99% på lån og leasing Golf Exclusive ,- Golf Trend Extra ,- Komplett bil med vinterhjul Kom innom for tilbud! Passat Alltrack Lagersalg på 2012 modeller Spar inntill ,- Skien Bil AS Telemarksveien 61, 3734 Skien Tlf Velkommen til en hyggelig handel - God gammeldags service går aldri av moten LYNGBAKKVEIEN 1, SKIEN TELEFON

15 Årgang 15 - nr 10 VOLVO XC60 AWD UT I NATUREN PÅ 1. KLASSE VELGER DU HØYESTE UTSTYRSNIVÅ SUMMUM OG VOLVO ON CALL GIR VI DEG ,- i AVSLAG* VOLVO V60 AWD VOLVO XC70 AWD *TILBUDET GJELDER AWD VERSJONENE AV VOLVO V60, XC60, XC70 og XC90 UT ,- i avslag gjelder også ved valg AV R-DESIGN + VOLVO ON CALL SUMMUMUTSTYR og VOLVO ON CALL: Skinninteriør El. førersete m/minne High Performance stereo/ Bluetooth Stereobetjening på rattet DAB+ radio Oppvarmet baksete Ekstra luftrensing og antiallergi Kompass og dimming av sladrespeil Skinn, krom og alu. detaljer Vannavstøtende sideruter foran Aktive Dual Xenon hovedlys Rygge- og regnsensorer 17/18" alu.felger (avh. av modell) Fjernstyrt motor- og kupvarmer Volvo On Call Volvo On Call tar vare på deg og står til din tjeneste 24 timer i døgnet året rundt. Med smarttelefon får du i tillegg direkte tilgang til en rekke komfort- og sikkerhetsfunksjoner. VOLVO V60 D4 AWD 163 HK, AUT Fra kr , -* VOLVO XC60 D4 AWD 163 HK, MAN Fra kr , -* VOLVO XC70 D4 AWD 163 HK, MAN Fra kr , -* LAST NED NORSK VOLVO APP VOLVOCARS.NO * Pris inkl. frakt-, leverings- og adm. kostnader levert forhandler. Gj.sn. forbruk 6.4 6,8 l/100 km, CO 2-utslipp g/km (V60 D4 AWD XC70 D4 AWD). Tilbudet gjelder ut 2012 eller så langt beholdningen rekker. Alle Volvos dieselmodeller har partikkelfilter som standard. Forbehold om trykkfeil. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr. Treff Volvo på facebook.com/volvocarsno og volvocars.no. For mer info skann QR-koden til venstre eller send SMS VOLVO til Scan QR-koden og se våre hjemmesider på din mobil! Skien: Ulefossveien 44-48, Tlf Porsgrunn: Vallermyrveien 36, Tlf ÅPENT: Man-fre: Tors: Lør: 10-14

16 Telemark 16 November Høst inn en Transporter. 4MOTION firehjulsdrift* Kr 0,- Fullpris ,Denne høsten får du kampanjetilbud på en rekke modeller med nyttig og komfortabelt ekstrautstyr til nedsatt pris. Kjøper du ny Transporter 2,0 TDI 140 hk eller 180 hk innen får du 4MOTION firehjulsdrift til kr 0,-. Velkommen til en hyggelig handel! Odd-Ivar Gundersen Tlf: Jan-Øivind Westeng-Hansen Tlf Nyttekjøretøy *Tilbudet gjelder ved kjøp av ny Volkswagen Transporter 2,0 TDI 140 hk eller 180 hk innen Transporter 4MOTION pris fra ,eks. mva. Veiledende pris levert Oslo inkl. leveringsomkostninger. Frakt til forhandler utenfor Oslo og årsavgift kommer i tillegg. Forbruk blandet kjøring Transporter 4MOTION 0,78-0,84 l/mil. CO2-utslipp g/km. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr utover standard. Skien Bil AS Telemarksveien 61, 3734 Skien - Tlf.: VI UTFØRER ALT, TIL ALLE BILMERKER! Åpningstider: mandag-fredag torsdag lørdag Ditt komplette bilverksted! Aircondition-service/reparasjon Autorisert bilverksted Glass-skader EU-kontroll Oppretting Lakkering DKJENT A V GO Autorisert Bilskade Autorisert Bilverksted PPG-Sertifisert lakkeringsverksted STAR BIL AS REPARASJONER OPPRETTING LAKKERING Rødmyrsvingen 66 Tlf:

17 Årgang 15 - nr Skien Bil Siste lørdag i september tok Skien Bil med seg 15 nyttekjøretøykunder til Grenland Motorsport Senter. Der fikk de muligheten til å sitte på med noen av landets beste driftere. DRIFTING: Siste lørdag i september inviterte Skien Bil til drifting ved Grenland Motorsport Senter. Femten kunder hadde meldt seg på og fikk en opplevelse de sent vil glemme. Gir kundene det lille ekstra - GULL VERDT! Han får støtte fra Liane. - Jeg har vært kunde hos Skien Bil de siste 8 årene, og har aldri kjøpt så mange firmabiler noe sted. Vi har to Transportere og en Caddy Maxi, og har nettopp bestilt en ny Transporter. Volkswagen leverer biler med bra komfort, noe vi er avhengige av det er tross alt arbeidsplassen vår. Dessuten er høyt servicenivå, god oppfølging og det at vi alltid blir tatt på alvor, gode grunner til at jeg holder meg til Skien Bil. Her er det aldri noe problem dersom noe oppstår og man trenger bil de har alltid en å låne bort. Slik service er gull verdt i jobben min, fastslår han. KAMPANJEMODELL Akkurat nå kjører Skien Bil en storstilt kampanje på varebilfavoritten VW Transporter. - Fram til 15. desember får du Transporter med 4x4-system uten tillegg i prisen. Det betyr at du sparer kr ,- på en en fullblods varebil. Startprisen på VW Transporter med firehjulstrekk er kr ,- i kampanjeperioden, opplyser selgeren. Skien Bil har de siste årene sponset de lokale drifterne Kim Olsen og Thomas Dohme Pryerdalen, som sammen driver Team Psycho-Tuning. - De kjører en VW Passat et ombyggingsprosjekt som nylig ble helt ferdig. Nå syns vi det var på tide å vise fram deres råspreke stasjonsvogn. Under panseret sitter en V8 med hele 436 hester, og den har et dreiemoment på 650 Nm. Bilen er rett og slett bygd for fart og spenning, smiler Odd-Ivar Gundersen ved Skien Bil. - VELDIG VELLYKKET! Femten kunder hadde meldt seg på til arrangementet, og de fikk seg en opplevelse de sent vil glemme. Blant disse byggmester Leif Inge Liane fra Skien, som skryter av sammenkomsten. - Det var veldig vellykket, med mye frisk kjøring. Vi fikk jo muligheten til å sitte på med drifterne, og for oss som er litt bilinteressert var det veldig moro. Som kunde er slike sammenkomster veldig positivt; slik blir vi bedre kjent med guttene som jobber ved Skien Bil, det skapes en relasjon. Og de hadde virkelig lagt seg i selen denne dagen, med matservering og underholdning i etterkant, forteller han. ULIKE ARRANGEMENTER - Vi vet at et kundeforhold ikke er over i det øyeblikk vi har solgt en bil. Målet er å knytte kundene til oss på permanent basis vi ønsker at de skal komme tilbake til oss også i framtida. Da er det viktig at vi tar oss godt av dem i etterkant, vise at vi setter stor pris på dem. Derfor arrangerer vi jevnlig slike happenings. Isbane-kjøring, offroad-kjøring og båttur er bare noe av det våre nyttekjøretøykunder har blitt invitert med på tidligere, sier Odd-Ivar. STOLT SPONSOR: Skien Bil er stolt sponsor av Kim Olsens og Thomas Dohme Pryerdalen (tar på seg hjelmen) helt spesielle VW Passat. Stasjonsvognen har bakhjulsdrift om cirka 400 hester under panseret. Byggmester Liane har tatt plass i forsetet. KAMPANJEPRIS: Frem til 15. desember får du en VW Transporter med firehjulstrekk uten tillegg i prisen. ALENE PÅ TOPPEN Selgeren er overbevist om at god kundebehandling er en av flere grunner til at Skien Bil troner øverst på salgsstatistikken i Skien. - Gode biler og et modellprogram som tilfredsstiller alle behov, er nok de aller viktigste årsakene til den suksessen vi opplever. Dernest tror jeg at kundebehandlingen har mye å si. Per i dag har vi en markedsandel på hele 31,3%, og har solgt mer enn dobbelt så mange nybiler som vår nærmeste konkurrent. Markedsandelen har vært veldig stabil de siste årene, og vi jobber hardt for at den skal bli enda større i tiden framover, understreker Odd-Ivar. SUKSESSFAKTOR: - God kundebehandling er en av flere viktige årsaker til at Skien Bil de siste årene har toppet salgslisten for nyttebil i Skien. - Per i dag har vi 31,3% markedsandel og har solgt mer enn dobbelt så mange nybiler som vår nærmeste konkurrent, smiler Jan Øivind Westeng Hansen og Odd-Ivar Gundersen.

18 18 November 2012 Jorkjend Volvo med mini-suv Etter årets suksesslansering av V40 knyttes det store forventninger til svenskenes neste modellslipp. Det skjer etter planen rett over nyttår, og bilen det er snakk om er en mini- SUV ved navn V40XC. Modellen er bygd på den samme plattformen som V40, men kommer til å ha betraktelig høyere bakkeklaring og beskyttelsesdetaljer som både gjør den tøff å se på - og mer robust med tanke på bruksområdet. Dette er en bil som skal kunne ta seg fram også på veier av det kronglete slaget, sier Per Rune Christoffersen ved Jorkjend i Skien. Han legger til at designet har klare likhetstrekk med V40 og storebroren XC60. FULL KONTROLL Det er foreløpig ikke satt noen eksakt dato for når nyheten slippes, men det forventes altså at den vil være hos forhandlerne i løpet av første kvartal neste år. Nyheten blir tilgjengelig med to- og firehjulstrekk, samt omfattende utstyrspakker. - 4x4 blir standard på alle modeller med T5 bensinmotor. Det samme er stabiliseringsprogrammet Hill Decent Control, som gir føreren kontroll i de mest utfordrende bakker under alle slags kjøreforhold. Selvsagt kommer XC40 også med den ultraeffektive dieselmotoren D2, og alle modeller leveres med det nyeste innen start/stop-teknologi, forteller selgeren. BRED APPELL Per Rune er spent på mottakelsen, men kvalifisert gjetting gjør ham svært optimistisk. - Storebroren har vært en publikumsmagnet i en årrekke, og jeg tror vi kommer til å oppleve tilsvarende med XC40. På mange måter er det samme bil; mindre, men med like stort bruksområde. Legger man til at bilen er utstyrt med en rekke detaljer som vil pirre de designbevisste, mener jeg at den vil ha bred appell, smiler han. Som eksempel nevnes det unike informasjonssystemet Sensus. - Her kan man blant annet stille inn styrken på de innvendige LED-lampene, og man kan velge mellom syv forskjellige farger for å skape den rette stemningen i kupeen. Eller man kan slå over til temperaturstyrt belysning som automatisk stiller lyset etter innstillingen på klimaanlegget. INTELLISAFE I likhet med resten av Volvo-rangen er XC40 utstyrt med det siste innen sikkerhetssystemer. - IntelliSafe, Volvos komplette tilnærming til bilsikkerhet, er selvsagt en viktig del av helheten. Adaptiv cruisekontroll, fotgjengerairbag, fotgjengervarsling med autobrems og automatisk nødbrems (CitySafety), er alle med i denne pakken. Når man kjøper en ny Volvo kan man være trygg på at man har skaffet seg en av verdens sikreste biler, sier han. MINI-SUV: Nye Volvo V40XC er bygd på samme plattform som V40, men byr på høyere bakkeklaring og beskyttelsesplater for tøffere bruk. UNIK: Mulighetene for å styre lyset i kupeen er mange. Velg selv mellom syv farger, eller la temperaturinnstilingen avgjøre! TROR PÅ NY SUKSESS: - Storebroren XC60 har vært en storselger i en årrekke, og vi tror den litt mindre V40XC vil følge opp, sier Jon Erling Kåsa, Per Rune Christoffersen og Kjell Gunnar Hus ved Jorkjend i Skien.

19 Årgang 15 - nr Audi Q3 2,0 TDI 140hk Utstyr inkludert i prisen: Metallic lakk Xenon plus med LED lys Cruise control Audi sound system Førerinfosystem Lys / regnsensor Midtarmlene foran El. vinduer El. speil med varme Isofix barnesetefester Start / stop funksjon Tåkelys foran Radio Concert med 6,5 fargeskjerm Audi parkeringssystem bak 2 soners komfortklimaautomatikk 17" alufelger i 10 eikers design Pris kr ,- Kald Beregning 5 års garanti / Grenland Auto Langmyrveien Porsgrunn Tlf Velg mellom flere effektive motoralternativer. Drivstofforbruk 0,52-0,77 l/mil ved blandet kjøring. CO2-utslipp g/km. FRA Null til Gode priser på Dekkhotell Drop-in dekkskift Vi har vinterens testvinnere! GRENLAND DEKK AS Kjørbekkdalen 7b Åpent Ulefossveien 20 Åpent (14.00) Volkswagen presenterer mini-suv under bilmessen i Sao Paulo, Brasil Bilen er fremdeles bare en konseptbil, men røper mye om hva som kommer fra tyske Volkswagen fremover. MOdellen vil konkurrere i samme segment som Nissan Juke og varslede Audi Q2. Vekten er bare på 985 kilo og Taigun er faktisk 10 cm kortere en Volkswagen Polo. Utseendemessig kjenner vi oss igjen fra storebrødrene Tiguan og Touareg med en massiv grill og et stort Volkswagen emblem. Interiøret kan minne litt om Up! med blant annet en trykkfølsom skjerm.

20 20 November 2012 Grenland Auto A6 Allroad skiller seg fra A6 Avant på flere områder. Blant annet er karosseriet hevet og bilen har fått en rekke beskyttelseselementer på kritiske punkter. I tillegg er firehjulsdrift og luftfjæring med høyderegulering som standard. YPPERLIG VINTERBIL: - Audi A6 Allroad er en bil tilpasset vanskelige kjøreforhold. Beskyttelse på utsatte steder gjør Audi A6 velegnet også utenfor allfarvei. Den egner seg derfor godt på snødekte veier, sier Grunde Langkås og Lasse Rød ved Grenland Auto. Tilpasset norske vinterveier Til sammen gjør dette at A6 Allroad blir et hakk eller to mer egnet til å forsere røffe norske veier, spesielt nå på vinterstid, sier merkeansvarlig Grunde Langkås ved Grenland Auto. VELEGNET I utgangspunktet er bilen 60 millimeter høyere enn den vanlige A6 Avant. Men bakkeklaringen kan justeres. - Med luftfjæring har man mulighet til å heve bilen opptil 45 millimeter i lavere hastigheter, noe som vil komme godt med på snødekte veier. En nedstigningskontroll er også en fordel når man skal ned bratte og glatte bakker. Den sørger for å holde hastigheten mellom 10 og 20 kilometer i timen, forklarer Grunde. VALGMULIGHETER Nyheten er utstyrt med såkalt Audi Drive Select, noe som gjør at føreren kan justere alt fra fjæring, girkasse og gassrespons, til styring. Den elektroniske differensialsperren fordeler kreftene mellom de to bakhjulene, slik at man hele tiden har best mulig grep og balanse. TEKNOLOGI Innvendig er ting stort sett som i den vanlige A6 Avant. Men enkelte detaljer, som fargevalg og logoer, sladrer om at dette er en litt mer spesiell utgave. - Og for dem som er opptatt av teknologi, fins en rekke avanserte systemer tilgjengelig. Blant annet trådløst nettverk, navigasjon basert på Google Earth og Google Street View, forteller selgeren. FIRE MOTORER Fire motorer er tilgjengelige; en bensinog tre dieselvarianter. - Bensinvarianten er en 3.0 TFSi og yter hele 310 hk. - Alle tar utgangspunkt i en 3,0-liter med turboladning, og yter henholdsvis 204 hk, 245 hk og 313 hk. Den minste leverer 450 Nm, og har et CO2-utslipp nede i 159 g/km. Versjonen med 245 hk leverer 580 Nm, og kommer også i en egen EURO 6- versjon med lavt NOx-utslipp. Den største dieselmotoren på 313 hk har doble turboer og et dreiemoment på hele 650 Nm. Sprinten fra km/t går unna på 5,6 sekunder. Med andre ord snakker vi om spreke motorer over hele linja, avslutter han. HØY BAKKE- KLARING: - Ved hjelp av luftfjærer kan føreren selv justere bakkeklaringen. RYDDIG: Dashbordet og betjeningspanelet bak er ryddig og lett å betjene kanpper og brytere. FACELIFT: Audis flaggskip i SUV-segmentet, Q5, har vært igjennom en oppgradering. Blant annet har modellen fått nye lykter og flere blanke detaljer. FACELIFT PÅ AUDI Q5 Audis flaggskip innen SUV-segmentet har vært igjennom en makeover. Modellen er nå tilgjengelig som 2013-versjon og nedenfor finner du de vesentligste forandringene. STØRRE MOTORER: 2.0 tdi (170 hk, Quattro/S-tronic) har fått ytterligere 7 hestekrefter. 3,0 tdi (Quattro/S-tronic) har økt effekten fra 240 hk til 245 hk (580 Nm). 2,0 TFSI har økt antallet hester fra 211 til liter TFSI er nå også tilgjengelig med 272 hk. DESIGN: Nye Audi Q5 har fått nye lykter foran og bak. Det er kommet blanke detaljer i grillen og rundt tåkelysene, samt en blank list over kanalene (under dørene). Innvendig er det mer bruk av aluminium rundt betjeningselementene. Også Audi Q5 Hybrid har vært igjennom en facelift og fremstår i ny drakt.

21 Telemark 21 Årgang 15 - nr Audi A3 1,8 TFSI 160 HK Ambition Cabriolet Bi-xenon, sportsseter, km... kr ,- 10 AUDI A4 2,0 TDI 143 HK Avant 8xalu, h-feste, klima, km... kr ,- 06 AUDI A6 2,7 TDI 180HK V6 4x4 AVANT S-tronic, 8xalu, skinn, km.. kr ,- 08 VW Tiguan TDI 140 HK 4x4 H.feste, 8xalu, cd-veksler, km kr ,- 08 AUDI A3 1,9 TDI 105 HK Ambition 3D 8xalu, sportsseter, km kr ,- VW POLO 1,2 TDI 75 HK Highline 5D Radio/CD, aircon, s/v hjul, km kr ,- 10 AUDI A4 2,0 TDI 120 HK AVANT S-line sportspakke, km kr ,- 07 VW TOURAN 1,9 TDI 105 HK Highline 5 seter Bi-xenon, kjørecom, 8xalu, km kr ,- 08 VW PASSAT 2,0 TDI 140 HK Highline (Aut) Stv Bi-xenon, 8xalu, radio/cd, km kr ,- 07 VW PASSAT 2,0 TDI 140 HK 4x4 Highline 8xalu, bi-xenon, radio/cd, km kr ,- 10 AUDI Q5 2,0 TDI 170 HK 4x4 S-TRONIC 8xalu, sportsseter, skinn, km. kr ,- 09 VW GOLF 1,9 TDI Comfortline DSG Stv 8xalu, radio/cd, cruise., km.. kr ,- Kontakt: Inge Damm-Larsen Stian Svendsen Tommy Nikolaisen Petit Grafisk AS - Skien BRUKTBILER FRA GRENLAND AUTO GRENLAND AUTO AS Langmyrvegen 1 - Vallermyrene 3917 Porsgrunn Tlf: Fiat Verdens første bybil Etter andre verdenskrig var det stor etterspørsel etter økonomiske og billige biler. Fiat 500 redefinerte betegnelsen småbil og er regnet som en av verdens første bybiler. Bilen ble en stor suksess og helt fram til 1975 ble det produsert i underkant av fire millioner enheter. Modellen ble lansert i 1957 som Nuova (ny) 500 og var en billig og praktisk bil. Lengden er bare tre meter og vekten er kun 499 kilo. Motoren var en 0,5 liters luftavkjølt to-sylindret motor på bare 18 hestekrefter. På denne tiden var det vanlig å plassere motoren bak 14 Fiat 500 Årsmodell HK Antall sylindere Max. hastighet 0 til 100 km/t Vekt km/t 28,4 s 499 kg slik Volkswagen hadde gjort det med sin Beetle-modell. 50-ÅRS JUBILEUM Til bilens 50-års jubileum presenterte Fiat den nye 500 i mars Bilen er basert på Fiats egen Trepuino-modell og har samme chassis som Ford Ka. Bilen fikk umiddelbar suksess og har fått masse ros blant verdens bilpresse. POPULÆR FILM-BIL Fiat 500 har blitt et lite ikon på europeisk bilproduksjon. Mens man i Amerika gikk motsatt vei og lagde kjempestore doninger er 500 på den andre siden av skalaen. Dette har gjort bilen populær i Hollywood og kan sees i mange filmproduksjoner. Hvem husker ikke Luigi i filmen Biler og nå nylig i Jonnhy Depps The Rum Diary. Av Stefan Strøm SØT: Fiat 500 er en av verdens søteste biler. Som samlerobjekt er den fremdeles kjempepopulær. DETALJER: Som den nye Mini og Beetle kan den nye Fiat 500 bestilles i mange varianter med mange spennende detaljer. Her er det Gucci som gjør et forsøk.

22 22 November 2012 TRIVSELSTILTAK: Siste fredag i måneden er det pølsefest for de ansatte, og det er god stemning rundt bordet i spiserommet når daglig leder Jan Inge Lia serverer. F.h. Jan Erik Næset, Pål Wilhelmsen, Kim Olav Foss, Rune Løberg og Jon Anders Wigersdalen. TRIVSEL EN SUKSESSFAKTOR Sporty bil NY MANN: 3. juli startet Rune Løberg i ny jobb hos Sporty Bil. Den erfarne mekanikeren forteller at han stortrives. Tredje juli skiftet den erfarne mekanikeren Rune Løberg arbeidsplass. Etter en årrekke på verkstedet til Formo har han nå funnet seg vel tilrette hos fylkets største Hyundai - forhandler, Sporty Bil på Klyve. For Rune er trivsel på arbeidsplassen alfa og omega. - Det hjelper ikke å ha godt betalt hvis man gruer seg til å gå på jobb. Man tilbringer en så stor del av livet sitt på jobben, og da er det vesentlig at man trives, understreker han. Etter et snaut halvår på Sporty Bil er Rune sikker på at han har havnet på rett sted. - Her er det helt topp! LAGMETAFOR Sporty Bil er en liten bedrift med et stort hjerte, noe som illustreres gjennom den inkluderende atmosfæren som råder. - Vi ønsker å jobbe som et lag, og er opptatt av at alle spillerne skal finne en posisjon som de trives i. Gjennom god kommunikasjon vi har ukentlige samtaler med den enkelte medarbeider er alle med på å bidra til å skape en god arbeidsplass. Har folk det bra på jobb, blir resultatene bedre. Hos oss er ikke forholdene større enn at også daglig leder trår til på verkstedet når det trengs. At alle er med på å trekke lasset skaper et større samhold, understreker Anders Holm. FORSTERKNING Ettermarkedssjefen er tydelig på at Runes lange erfaring kommer kundene til gode. - Sporty Bil ønsker ikke bare å være best på Hyundai, men også å ha et fullgodt servicetilbud til kunder med andre bilmerker. I Rune har vi sikret oss Grenlands mest erfarne Subaru-mekaniker, og en mann med masse kompetanse på Hyundai. Med det har laget sikret seg en betydelig forsterkning. EU-kontroller, servicer og mekanisk arbeid er hans spesialområder. Med andre ord kan bileiere av alle slag føle seg trygge på at de er i de beste hender når de velger å bruke oss, smiler han. SKILLER SEG UT Rune mener at Sporty Bil skiller seg vesentlig fra andre bedrifter i samme bransje. Og han er tydelig på hva det er som gjør at han trives så godt. - Jeg liker å jobbe sammen med andre mennesker, og er spesielt begeistret for team - konseptet som er grunnfilosofien hos Sporty Bil; at vi sammen utgjør et lag der alle hjelper hverandre. Dessuten har vi en daglig leder som virkelig bryr seg; han er opptatt av å lytte til den enkelte, og er en person man kan snakke med alt mulig om. Det gjør at man føler seg både sett og verdsatt, forteller han. GOD OPPLEVELSE - For oss handler det i bunn og grunn om god folkeskikk. Å behandle mennesker være seg ansatte eller kunder ordentlig, er elementært. Vi ønsker å tilby våre kunder en god opplevelse; de skal være fornøyd med alt fra måten de blir mottatt, til det faglige resultatet når de får tilbake bilen sin. For å få til det må vi først og fremst sørge for at våre ansatte trives. Når de trives vil også kundene våre gjøre det, avslutter Anders.

23 Årgang 15 - nr 10 Antirustbehandling med Tectyl-produkter Ditt komplette Autorisert VERKSTED - BILGLASS - BILPLEIE - EU-kontroll - KILOMETERSERVICE bilverksted! - DEKK/FELG 23 Telemarks eneste Tectyl-forhandler GODKJENT AV Tør du kjøre en vinter til uten tectyl-behandling? Du får GRATIS LÅNEBIL når vi Tectylbehandler din bil hos oss! Her har vi sandblåst og sprøytet med zink og er klare til å påføre Tectyl etter tidligere «synder». Herre, Rafnesveien 10 Telefon Her er ett eksempel på tidligere rustbehandling hvor plastskjermer ikke har vært demontert fritt fram for rusten! LEVERINGSKLARE BRUKTBILER CITROËN BRUKTBILER 09 Citroën C5 1.6 HDi st.v., delskinn km kr Citroën DS3 1.6 HDi km kr Citroën GC4 Picasso 1.6 HVI 7-seter km kr Citroën C5 1.6 HDi st.v km kr Citroën Jumpy 2.0 HDi km kr Citroën Jumpy 2.0 HDi km kr Citroën C5 2.0 HDi st.v km kr Citroën Jumpy 1.6 HDi km kr Citroën Berlingo 1.6 HDi km kr Citroën C3 1.4 HDi km kr Citroën C5 2.0 HDi sedan km kr Citroën Berlingo 1.9D vare km kr Citroën C5 3.0 V6 204 hk sedan km kr Citroën Xzara Picasso km kr BRUKTBILER 99 Chevrolet Karlos km kr Subaru Legacy 2.0 4x km kr VW Passa V5 4x km kr Renault Megane 1.6 st.v km kr Chevrolet Nubira 1.6 sedan km kr Opel Meriva-A 1.7 diesel km kr Ford Fiesta km kr Suzuki Baleno 1.6 st.v km kr Seat Ibiza km kr Velkommen til en hyggelig handel!alle priser er inkl. registrering Tuven Telefon: Fax:

24 24 November 2012 Noen valg Ford i Grenland er enkle Veil. kr ,- Kundefordel kr ,- Kampanjepris kr ,- Fantastiske betingelser leasing/lån Rimeligere blir det ikke! Ford KUGA 4x4 Titanium S HK Med vinterdekk på aluminiumsfelg og i tillegg: oppvarmede og justerbare bakrutespeil Flere modeller / automatgir tilgjengelig på lager! Ny teknologi gjør hverdagen enklere Quick Clear oppvarmet frontrute gir dugg- og isfri sikt på sekunder. * Inkludert frakt- og leveringsomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. CO2 utslipp ved kombinert kjøring 159 g/km. Drivstoffforbruk ved kombinert kjøring 0,60 l/mil. Bildet kan avvike fra annonsert modell. Åpningstider: Man-Fre kl Torsdag kl Lørdag kl PORSGRUNN: Vallermyrveien 36 Tlf

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

Nå er årets vinterkampanje. i gang hos Møller Bil i Vestfold

Nå er årets vinterkampanje. i gang hos Møller Bil i Vestfold Nå er årets vinterkampanje i gang hos Møller Bil i Vestfold Vi markerer starten på det nye året med en lang rekke gode tilbud på mange forskjellige Volkswagen modeller. Enten du er på jakt etter en Volkswagen

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

Legeforeningens avtalerabatt kommer til fratrekk

Legeforeningens avtalerabatt kommer til fratrekk Sporty kompaktbil. Komplett utstyrt A-Klasse med AMG Pluss-pakke. Spar 38.221,- Kampanjerente 1 % A 180 AMG Pluss utstyr: AMG Line 7-trinns automatgir Stor 8 fargeskjerm Ryggekamera LED hovedlys Lys- og

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

Ferdig utstyrt A 180 AMG Pluss. Meget gunstig leasing.

Ferdig utstyrt A 180 AMG Pluss. Meget gunstig leasing. Agrol avtalerabatt kommer til fratrekk Ferdig utstyrt A 180 AMG Pluss. Meget gunstig leasing. Kampanjerente 0,99 % Kjøpspris 374.900,- 2.495,- A180 AMG Pluss AMG Line 7-trinns automatgir Stor 8 fargeskjerm

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-)

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Spar kr 12.000,- - Sportsseter i skinn - Sportsratt, girkule og håndbrekk i skinn X-pakke til Touran

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr 1,99% Rente A-Klasse fra kr 269.90 35% egenkapital ved lån. 10% engangsleie ved leasing. 1,99% nominell rente gjelder i 3 år. Etablering- og termingebyr tilkommer. Forutsetter

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER.

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. ALLE TILBUD GJELDER TIL OG MED 31.08.2015. BESØK OSS I RINGERIKSVEIEN 5 TLF. 32 24 33 00 1,99% * DSG kr 0,- flytende rente fra Volkswagen Finans på up!, Polo, Golf,

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr A-Klasse fra kr 269.90 levering Oslo. Forbruk blandet kjøring: 0,38-0,71 l/mil. CO2-utslipp: 98-161 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. B-Klasse kr 20.74 Automatgir

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

nye KIA CEE D 199.900,- Inkl. lev. omkostninger* norgespremiere 7 års garanti har aldri sett bedre ut! Nye KIA rio Prøvekjør og vinn!

nye KIA CEE D 199.900,- Inkl. lev. omkostninger* norgespremiere 7 års garanti har aldri sett bedre ut! Nye KIA rio Prøvekjør og vinn! norgespremiere Prøvekjør og vinn! se side 8 nye KIA CEE D Nye KIA cee d fra kun 199.900,- kia sportage 7 års garanti har aldri sett bedre ut! se side 6 KIA Sportage fra kun 259.600,- inkl. lev.omkostninger*

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service Audi Service Garantert Audi Service Med Audi Service er ansvaret for dine garantier 100% vårt Audi Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Audis foreskrevne vedlikehold

Detaljer

20.000,- i avslag på ny ŠKODA med DSG automatgir

20.000,- i avslag på ny ŠKODA med DSG automatgir KAMPANJEDAGER 08.-19. MARS 2016 Utvidet åpningstid til kl 20.00 tirsdag 15., onsdag 16. og torsdag 17. mars 20.000,- i avslag på ny ŠKODA med DSG automatgir Serviceavtale 3år/45.000km inkludert ved kjøp

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Golf Cabriolet Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 246 redde, mm 1 782 Høyde, mm 1 423 Akselavstand, mm 2 578 Sporvidde foran og bak, mm 1535/1508 Snudiameter,

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ!

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Vi har kuttet prisene på Sirion og Terios START ÅRET MED ET KJEMPEKUPP! SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Årsavgift, samt leveringsomkostninger tilkommer. Gj.snittlig forbruk ved blandet kjøring: Sirion: 6,3-6,8

Detaljer

NISSAN NV200 EVALIA. Prisliste, utstyr, tekniske data, farger NO-16C-0980

NISSAN NV200 EVALIA. Prisliste, utstyr, tekniske data, farger NO-16C-0980 NISSAN NV200 Prisliste, utstyr, tekniske data, farger 1.1.2017 01-01-2017 NV200- PRISLISTE Motor effekt Modell Bakdører Skyvedører Girkasse Totalvekt Engangs-avgift inkl. vrakpant Veil pris ekskl. mva

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 4007 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr Premium Sikkerhetsutstyr: 4x4 (kan veksle mellom 2- og 4-hjulsdrift) ABS-bremser med bremsekraftfordeler

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touareg Mål Utvendige mål Touareg Lengde, mm 4795 Bredde, mm 1940 Bredde inkludert utvendige speil, mm 2208 Høyde, mm 1732 Akselavstand, mm 2893

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

FUNKSJON, ERFARING OG KJØREGLEDE

FUNKSJON, ERFARING OG KJØREGLEDE NORGES MEST VELUTSTYRTE VAREBILER FUNKSJON, ERFARING OG KJØREGLEDE PROFF I 20 ÅR NYE JUMPY FRA KR 211.900,- Høyde 1,90 m 3 lengder EN GANG PROFF, ALLTID PROFF Tlf. 69 33 07 77 bil-senter.no citroen.no

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Polo Mål Utvendige mål GTI Lengde, mm 3 916 3 915 Bredde, mm 1 650 1 650 Høyde, mm 1 467 1 459 Akselavstand, mm 2 466 2 464 Sporvidde foran og bak,

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 807 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr SR Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 PEUGEOT 308 CC STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 Oppdatert: 01.03.2013 Standardutstyr 308 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner. Gjeldende fra 04/2012 ajourholdt 30.08.2012. Peugeot // Partner varebil 4x4

Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner. Gjeldende fra 04/2012 ajourholdt 30.08.2012. Peugeot // Partner varebil 4x4 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Gjeldende fra 04/2012 ajourholdt 30.08.2012 Peugeot // Partner varebil 4x4 MOTOR 1.6 HDi Sylindervolum: 1560 Antall sylindre: 4/8v Maks ytelse kw (CEE

Detaljer

PEUGEOT. Oppdatert:

PEUGEOT. Oppdatert: PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Oktober 2016 Oppdatert: 05.09.2016 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juni 2009 ajourholdt 21.04.09

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juni 2009 ajourholdt 21.04.09 Peugeot // 4007 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juni 2009 ajourholdt 21.04.09 Standardutstyr Premium Sikkerhetsutstyr: 4x4 (kan veksle mellom 2- og 4-hjulsdrift) ABS-bremser med bremsekraftfordeler

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner November 2008 oppdatert 11.11.2008

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner November 2008 oppdatert 11.11.2008 Peugeot // 207 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner November 2008 oppdatert 11.11.2008 Standardutstyr Urban Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse Kollisjonsputer

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger FORD TRANSIT CONNECT Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort)

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Sharan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Sharan Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Sharan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 634 Bredde, mm 1 810 Høyde med takreling, mm 1 762 Akselavstand, mm 2 835 Sporvidde foran og bak, mm 1 530/1

Detaljer

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud Velkommen til jubileum Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. Oppegård Bil AS Tømteveien 3, 1410 Kolbotn. Tlf.: 24 03 53 50. www.oppegardbil.no Škoda Superb NY ŠKODAFORHANDLER I FOLLO. 1 ÅR

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

Ford Transit Connect

Ford Transit Connect Bilia prisliste Ford Transit Connect Prisliste pr. 2. mars 217 Prisene er inkl. reg.omk., kr 13.8,. Årsavgift kommer i tillegg. Forbehold om prisendringer fra importør. jekk www.bilia.no for lokal veibeskrivelse

Detaljer

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no RENAULT Autoindex 2013 Fremgangen fortsetter www.renault.no DRIVE THE CHANGE DETTE ER AUTOINDEX 2012 Over 9.000 norske bileiere har sagt sin mening i Autoindex 2013. Svarene er delt inn i fire hovedkategorier:

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

FORD Transit Connect Prisliste fra 01. juni 2017 Inkludert leveringsomkostninger levert Ski

FORD Transit Connect Prisliste fra 01. juni 2017 Inkludert leveringsomkostninger levert Ski FORD Transit Connect 173 Prisliste fra 1. juni 217 Inkludert leveringsomkostninger levert ki FORD TRANIT CONNECT Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort) 1.5L TDCi 75HK

Detaljer

KUNDEPRISLISTE NORGE 2016 Oppdatert

KUNDEPRISLISTE NORGE 2016 Oppdatert KUNDEPRISLISTE NORGE 2016 Oppdatert 01.09.2016 Prisliste 2016 Modell Drift Best. kode HK NOx CO 2 Reg. Avgift inkl. vrakpant 2016 Veil. Utsalgspris ink. reg avgift og levering RENEGADE Longitude 2.0 MJD-

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 1.02.2013

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 1.02.2013 PEUGEOT 308 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2013 O p p d a t e r t: 2 1.02.2013 Standardutstyr 308 Access Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Passat Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 765 Bredde, mm 1 820 Høyde, mm 1 472 Akselavstand, mm 2 709 Sporvidde foran og bak, mm 1 552/1 551 Snudiameter,

Detaljer

PEUGEOT. Nye 508 SW. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juli 2015

PEUGEOT. Nye 508 SW. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juli 2015 PEUGEOT Nye 508 SW STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juli 2015 Oppdatert: 03.06.2015 Standardutstyr 508 SW Active ESP; ASR og Hill assist Intelligent Traction control 6 kollisjonsputer:

Detaljer

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk OFV Frokostmøte 14. juni 2016 16.06.2016 1 Kjøretøyparken i Norge 1. kvartal 2016 16.06.2016 2 Kjøretøyparken fordelt på kjøretøygrupper 30.3.2016 Tilhengere;

Detaljer

FORD Transit Connect Prisliste fra 1. januar 2016

FORD Transit Connect Prisliste fra 1. januar 2016 FORD Transit Connect 1601 Prisliste fra 1. januar 2016 FORD TRANSIT CONNECT Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort) 1.6L TDCi 75HK M5 200 Ambiente FWD 115 193 189270

Detaljer

CITROËN DS4 Forførelse Raffinement Stil Citroën DS4 En unik bil Med sine robuste linjer og sterke personlighet er det ikke enkelt for noen å bli sammenlignet med Citroën DS4. Denne unike bilen

Detaljer

Ford Tourneo Connect

Ford Tourneo Connect Bilia prisliste Ford Tourneo Connect Prisliste pr. 03. mai 2016 Prisene er inkl. reg.omk., kr 13.800,. Årsavgift kommer i tillegg. Forbehold om prisendringer fra importør. jekk www.bilia.no for lokal veibeskrivelse

Detaljer

VI INTRODUSERER NY AVENSIS

VI INTRODUSERER NY AVENSIS VI INTRODUSERER NY AVENSIS 2 NYE AVENSIS DET BESTE ER NÅ BLITT STANDARDUTSTYR Fra de avanserte sikkerhetssystemene og det brede motortilbudet til det eksklusive interiøret, de klasseledende spesifikasjonene

Detaljer

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten.

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten. Bilia Fleet Når du kjøper bil hos oss, ønsker vi at du skal bli en fornøyd kunde. Bilia er autorisert merkeforhandler for BMW, Ford og Volvo. Bilias firmabilavdeling, Bilia Fleet, har solid erfaring med

Detaljer

Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat Alltrack Das Auto Mål Utvendige mål Passat Alltrack Lengde, mm 4771 redde, mm 1820 redde inkludert utvendige speil, mm 2062 Høyde, mm 1550 Akselavstand,

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn Mål 1782 985 (949) 1007 (972) 529 1045 973 10,5 13,4 145 12,3 2791 4767 4882 1477 890 2047 1584 1832 1568 2083 2018 3798 1506

Detaljer

PEUGEOT. Nye 308. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Oktober 2013

PEUGEOT. Nye 308. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Oktober 2013 PEUGEOT Nye 308 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Oktober 2013 Oppdatert: 18.11.2013 Standardutstyr 308 Access Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touran Mål 1064 (1021)* 979 (952) 930 (930) 2035 Utvendige mål Lengde, mm 4527 Bredde uten speil/med speil, mm 1829/2087 Høyde med takreling, mm

Detaljer

Ferdig utstyrt A 180 AMG Plus. Spar kr ,-

Ferdig utstyrt A 180 AMG Plus. Spar kr ,- Ferdig utstyrt A 180 AMG Plus. Spar kr 51.000,- A 180 AMG Plus Kjøpspris 369.900,- 2.195,- AMG Line Stor 8 fargeskjerm Lys- og siktpakke 122 Hk Bensinturbo 18 Lettmetallfelger Sportsunderstell Diamond

Detaljer

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 Bil og motor test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 12 BIL OG MOTOR KRAGERØ BLAD VESTMAR TORSDAG 19. SEPTEMBER 2013 Høy ytelse, lavt Pris fra kr: 249 900,- TESTET: Honda Civic Kombicoupé

Detaljer

PEUGEOT. Oppdatert: 05.08.2015

PEUGEOT. Oppdatert: 05.08.2015 PEUGEOT 508 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juli 2015 Oppdatert: 05.08.2015 Standardutstyr 508 Active Sikkerhetsutstyr: ESP; ASR og Hill assist Intelligent Traction control 6 kollisjonsputer:

Detaljer

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL Påskefristelser fra Volvo Forsikringstilbud 3.990,- Forsikringstilbud 4.390,- Forsikringstilbud 4.390,- Tilbud V50 DRIVe Momentum

Detaljer

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp!

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Bilia på Vitbank inviterer til Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Prøvekjøringskonkurranse Tegnekonkurranse for barna Enkel servering Prøvekjør ny eller brukt

Detaljer

Norges mest solgte småbil! kia eneste merke med 7 års garanti i norge! KIA Sportage fra kun 259.600,- Inkl. lev. omkostninger* se side 5.

Norges mest solgte småbil! kia eneste merke med 7 års garanti i norge! KIA Sportage fra kun 259.600,- Inkl. lev. omkostninger* se side 5. KIA SPORTAGE EN TØFF OG MODERNE TURKAMERAT Nye kia CEE D MED FOKUS PÅ DESIGN OG KVALITET se side 4 KIA Sportage fra kun 259.600,- Fra kun 199.900,- Nye KIA rio garantert oppmerksomhet! se side 5 Fra kun

Detaljer

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA, E-, CLS og S-Klasse. Serviceavtale 4 år/60.000 km* Kr

Detaljer

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012 Partner Mester fra november produksjon 2012 Grip Control ABS med bremsekraftfordeler Aicondition WIP Sound Radio/CD MP3, 4 høyttalere WIP Bluetooth, USB- og Jack kontakt Skyvedør høyre side med vindu 3

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Touran Mål Utvendige mål t o u r a n c r o s s Lengde, mm 4 407 4 407 Bredde, mm 1 794 1 799 Høyde, mm 1 635 1 670 Akselavstand, mm 2 678 2 677

Detaljer