16 år i SATSER I KOMPAKTKLASSEN. Avis. Skoda Rapid. Telemark TELEMARK SATSER OFFENSIVT PÅ NYTTEKJØRETØY AUDI A3 SPORTBACK SOM 5-DØRS KOMBI

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "16 år i SATSER I KOMPAKTKLASSEN. Avis. Skoda Rapid. Telemark TELEMARK SATSER OFFENSIVT PÅ NYTTEKJØRETØY AUDI A3 SPORTBACK SOM 5-DØRS KOMBI"

Transkript

1 TELEMARK Avis år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark Skoda Rapid SATSER I KOMPAKTKLASSEN SATSER OFFENSIVT PÅ NYTTEKJØRETØY AUDI A3 SPORTBACK SOM 5-DØRS KOMBI HYUNDAI NÅ MED 7 ÅRS GARANTI

2 Telemark 2 Mars 2013 RETT OG SLETT! Tlf.: fax: Vakttelefon: e-post: Ditt lokale bilverksted Ta kontakt med oss for timebestilling og tilbud. Komplett skadeverksted med topp moderne oppretting- og lakkeringsverksted Vi utfører EU-kontroll Alle verkstedtjenester Oljeskift Hjulstillingskontroll Alt av service og reparasjoner AC- og klimaservice Bilglass Dekk Egne lånebiler - både person- og varebiler Vi har samarbeidsavtale med Gjensidige og Sparebank 1 Skadesenteret på Wattenberg w w w. d e k k t e a m. n o NYHET! NYE SOMMERDEKK? NS-20 OLJESKIFT! Vi skifter olje på bilen din mens du venter! Kr 449.Semisyntetisk Sport BlueResponse Priseks.: inntil 4 liter olje Lav rullemotstand gir lavt drivstofforbruk På jakt etter bruktbil? Det tryggeste kjøpet gjør du hos forhandler! SIKKER BRUKTBILHANDEL RUKTBILHAND UKTBILHAND Klikk deg inn på: Her finner du det komplette utvalg av bruktbiler som våre annonsører til enhver tid har å tilby! Godt utvalg av sommerdekk til 4x4 Telemark Kom innom oss, så sjekker vi kvalitet og mønsterdybde på dekkene dine! ALLTID GODE TILBUD HOS DEKKTEAM! DekkTeam Skien Din komplette dekk- og felgleverandør Skotfossveien Skien - Tlf Faks E-post: Utgiver / layout / produksjon: Petit Grafisk as Besøksadresse: Kjørbekkdalen 13B, 3735 Skien Postadresse: Postboks 2544, 3702 Skien Telefon: E-post: Du finner oss på Trykk Agderposten Trykk as Distribusjon: Telemark Distribusjon as NB! Kopiering av annonser, artikler eller bilder fra Telemark Motoravis er forbudt! Vi tar forbehold om mulige trykkfeil i annonsene

3 Årgang 16 - nr 3 3 Benytt anledningen nå! JORKJENDS STORE XC-KAMPANJE! TILBUDET INKLUDERER UTSTYR FOR KR ,- Pris inkl. utstyr: XC60 D4 AWD AUT. Kr ,-* Petit Grafisk AS - Skien XC60 OG XC70 Leasingtilbud Kr 4.390,- inkl.mva forskuddsleie ,- eks mva (93.750,-) 3 år / km pr. mnd Pris inkl. utstyr: XC70 D4 AWD AUT. Kr ,-* LAST NED VOLVO APP Tilbudet gjelder ut mars måned! * Pris inkl. frakt-, leverings- og adm. kostnader levert forhandler. Gj.sn. forbruk 6.4 6,8 l/100 km, CO 2-utslipp g/km (XC70 D4 AWD). Alle Volvos dieselmodeller har partikkelfilter som standard. Forbehold om trykkfeil. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr. Treff Volvo på facebook.com/volvocarsno og volvocars.no. VOLVOCARS.NO Scan QR-koden og se våre hjemmesider på din mobil! Skien: Ulefossveien 44-48, Tlf Porsgrunn: Vallermyrveien 36, Tlf ÅPENT: Man-fre: Tors: Lør: 10-14

4 4 Mars 2013 NYBIL - TIL BRUKBILPRIS! SPAR ,- Golf 122 TSI Cabriolet 6G Farge: Pure white Sort skinninteriør 17" Porto Speilpakke Exclusive pakke Golf cab Skuff under begge forseter Telefonforb. standard bluetooth RCD 510 MP3 8 høyttalere Media-in m/ipod - Adaterkabel Sportsunderstell til sportspk. 17" Før , ,- SPAR ,- SPAR ,- Golf 105 TSI BMT Cabriolet Farge: Dyp sort perlmet. Trøffel skinninteriør 17" Porto Speilpakke Exclusive pakke Golf cab Skuff under begge forseter Telefonforb. standard bluetooth RCD 510 MP3 8 høyttalere Media-in m/ipod - Adaterkabel Sportsunderstell til sportspk. 17" Før , ,- CC 170 TDI BMT DSG 4 MOTION Farge: Light brown metallic Dynamisk lysassistent Ambientpakke Caratpakke CC ACC Adaptive cruise-control Lane assist Dekor alu. dark brushed Telefonforb. std. til RNS 315 RNS 315 navigasjon Media-in m/ipod -adapterkabel Panoramasoltak glass Innfellbart hengerfeste Trafikkskilt gjenkjenning Før , ,- SPAR ,- SPAR ,- Passat 170 TDI DSG alltrack Farge: Islandgrå perlef. Sort skinninteriør Xenon intro pakke Sportspakke nappa 18 Keylesspakke Park sensorer foran og bak Ryggekamera Dekor børstet aluminium Telefonforb. std. til RNS 315 Tonede vinduer bak, fra B-søylen RNS 315 navigsajon Media-in m/ipod- adapterkabel Parkeringsvarmer med fjernbetjening Soltak panorama Innfellbart hengerfeste Trafikkskilt gjenkjenning Før , ,- Touran 105 TDI BMT COMF. VAREBIL Farge: Reflexsølv metallic 16 alu Sedona Dekktrykkontroll Telefonforb. standard bluetooth RCD 510 MP3 8 høyttalere Climatronic Multifunksjonratt i skinn Før , ,-

5 Årgang 16 - nr 3 5 Annonse SE vår DM - Ute i dag! BILLIG-SUV STOR TRO: - Vi har satt oss som mål å selge mellom 30 og 40 Dacia Duster i løpet av året, og har allerede levert våre første biler, sier en optimistisk Tom Grave hos MotorForum. HØSTER ANERKJENNELSE ROBUST: Dacia Duster byr blant annet på firehjulstrekk, høy bakkeklaring, samt inn- og utgangsvinkler som gjør den velegnet i terrenget. Introduksjonen av Dacia Duster markedets suverent rimeligste SUV har vært en suksess, til tross for skepsis blant enkelte i bilbransjen. Ingenting gleder Tom Grave i MotorForum mer. Enkelte motorjournalister har forsøkt å prate bilen ned ved å henvise til gamle EuroNCAPtester med kun tre oppnådde stjerner. Da er det viktig å opplyse kundene om at det ikke er disse bilene som er kommet til Norge. Alle bilene som er tatt inn til landet har fire airbags, antispinn og antiskrens det hadde ikke bilene som i sin tid ble testet. Med andre ord er sikkerheten nå ivaretatt på mer enn forsvarlig vis, understreker han. GODT SALG Og jevnt over har da også Dacia Duster blitt møtt med rosende omtaler. De fleste anmeldere berømmer bilen for å tilby det som trengs, og skryter av egen - skapene på utfordrende underlag. Legger man til den uslåelige prisen man får en fullblods firehjulstrekker til kroner er det kanskje ikke så rart at salget har gått over all for - ventning. - Dette er en ujålete «folkevogn», en bil som appellerer til de som først og fremst er ute etter et sikkert fremkomstmiddel til en rimelig penge. Her er ikke fancy touchskjerm eller det feteste lydanlegget, men likefullt alt nødvendig utstyr, sier den daglige lederen. UNIK FREMKOMMELIGHET I en nylig publisert test foretatt av TV2 er det spesielt én egenskap som trekkes frem på plussiden. - Frem - kommeligheten ute i terrenget er kanskje bilens aller største fortrinn, ved siden av prisen. Dacia Duster har en bakkeklaring på hele 21 centimeter hele veien, noe som gjør at man kan kjøre ned i ordentlig dype groper og over ganske kraftige hindringer uten at du på noen måte ødelegger understell og skjermer. Dette er en bil som er konstruert for å tåle tøff behandling, påpeker Grave. SALGSREKORD I motsetning til her hjemme, hvor Dacia er et helt nytt merke, har det eksistert på det europeiske markedet i noen år nå. Utviklingen internasjonalt lover godt for fremtiden. - Dacia satte salgsrekord i Europa med hele solgte biler i fjor. Det var en økning på hele 67% fra 2011, og viser hvilken posisjon merket er i ferd med å skape seg. Med finanskrise og stram økonomi i flere land tror jeg at eierselskapet Renault har gjort en genistrek ved å lansere en hel range av billig-biler. Og det virker som om nordmenn blir stadig mer bevisste på hva de får for pengene, derfor tror jeg merket har livets rett også her hjemme. Vi har satt oss som mål å selge mellom 30 og 40 Dacia Duster i løpet av året, og har allerede levert våre første biler, avslutter han optimistisk.

6 6 Mars 2013 Grenland Auto NY STORSELGER: - Vi forventer at nye Audi A3 Sportback blir den nye storselgeren, sier Grunde Langkås og Lasse Rød. Audi A3 Sportback: Årets bil som 5-dørs kombi I desember i fjor ble Audi A3 kåret til «Årets bil» av Dagbladet og Vi Menn. Nå er 5-dørs kombi-utgaven kommet til landet, og den lokale forhandleren merker fornyet interesse. Med tredje generasjon A3 har Audi satt fokus på sportslighet og luksusfølelse; linjene er mer markerte og spesielt skulderlinjen stikker seg ut. Samtidig er lyktene foran og bak blitt smalere og dratt lengre ut mot sidene. Det gir modellen et nytt uttrykk. - Nye A3 er enda mer sporty enn sin forgjenger, og byr nå på en helt formidabel kjøreopplevelse, sier Grunde Langkås ved Grenland Auto. STOR INTERESSE Selgeren forteller at mange kunder har ventet på 5-dørs kombi-utgaven, og legger ikke skjul på de høye forventningene. - Interessen har vært enorm, og pågangen startet allerede før den nye Audi A3 ble lansert i fjor høst. At nyheten ble kåret til «Årets bil» har ikke gjort interessen mindre, smiler han. MINIMALISTISK INTERIØRDESIGN Også interiørmessig har den nye generasjonen Audi A3 hevet seg betraktelig. Med et nytt betjeningskonsept har Audi funnet en genial måte å kombinere avanserte utstyrsløsninger med minimalistisk interiørdesign. Nesten alle betjeninger kan gjøres via et svært enkelt knappe- og dreiehjulsystem i midtkonsollen. - Dette er en videreføring av den velfungerende løsningen man finner i Audi A6; men jeg vil påstå at både design og funksjonalitet er forbedret et par hakk. Løsningen har bidratt til at man kan holde dashbordet slankt og elegant, forklarer selgeren. NY STANDARD Med tredje generasjon A3 setter Audi en ny standard for tilgjengelig utstyr i en småbil. - Nå får man tilgang til utstyr som tidligere var forbeholdt de større modellene. Blant annet navigasjonssystem med touch-pad, tilkobling til Google Earth og Audi Connect med mer, samt tilpasset kjøreopplevelse gjennom systemet Audi Drive Select (selvvalgt program for kjøremodi), opplyser han. Audi A3 Sportback leveres med flere motoralternativer både i bensin og diesel. - Kom innom oss for å utforske nye Audi A3, oppfordrer Grunde Langkås. ENKEL BETJENING: Ved hjelp av dette hjulet betjener man enkelt de fleste funksjoner i multimedieanlegget. NYTT DESIGN: Lyktene er blitt smalere og mer langstrakte. STØRRE: - Sportback-versjonen av Audi A3 byr på mer plass både i kupé og bagasjerom sammenlignet med 3-dørs utgaven, forteller Grunde Langkås.

7 Årgang 16 - nr 3 7 Nye Audi A3 Kåret til årets bil hos Dagbladet! Flottere. Mer sportslig. Mer dynamisk. Nye Audi A3 Sportback er nå på plass! Teknikkpakke kr ,- veil. kr ,- Xenon plus DAB+ radio Lys- og regnsensor Gir du den splitter nye Audi A3 Sportback en sjanse, er det ingen vei tilbake. Det oppdaterte designet understreker bilens sportslighet, både utvendig og når du setter deg bak rattet. Der er du omringet av avansert teknikk som både begeistrer, imponerer og underholder når du tar bilen ut på veien. Audi A3 Sportback er målestokken i det kompakte premiumsegmentet. Opplev nye Audi A3 Sportback. 5 års garanti Kontakt oss for prøvekjøring! Nye Audi A3 Sportback fra kr ,- * * Veil. pris levert forhandler, inkl. frakt og leveringssomkostninger. Årsavgift tilkommer. Forbruk 3,8-5,6 l/100 km ved bl. kjøring. CO 2 -utslipp g/km. Tallene gjelder samtlige motorer som tilbys. Bildene kan avvike fra tilbudet Grenland Auto Langmyrveien Porsgrunn Tlf NYE VOLKSWAGEN BEETLE VI HAR NORGES STØRSTE UTVALG AV PÅ LAGER! GRENLAND AUTO AS PRIS FRA KR ,- SE OG PRØVEKJØR NÅ! * Prisene gjelder bil ferdig levert fra forhandler inkl frakt og lev.omkost. Årsavgift kommer i tillegg. Drivstofforbruk fra 0,45-0,66 l/mil. CO2-utslipp fra g/km. Avbildet modell kan ha utstyr utover standard. Kontakt: Tommy Nikolaisen Stian Svendsen Inge Damm-Larsen Bjørn Østervold GRENLAND AUTO AS Langmyrvegen 1 - Vallermyrene 3917 Porsgrunn Tlf:

8 8 Mars 2013 AS Mobile Opel ADAM: VALGMULIGHETER: - Opel ADAM gir eierne et hav av muligheter til å velge hvordan utseende og innhold skal være. Her er det kun fantasien som setter grenser, sier André Jensen ved Mobile i Skien. Design din egen bybil! Nye Opel ADAM gir eierne et hav av muligheter til å velge hvordan utseende og innhold skal være. Her er det kun fantasien som setter grenser! MULTIMEDIASYSTEM: "IntelliLink" tilbyr tilkobling til smarttelefon både Android og ios og gir deg mulighet til å ta del i en verden av musikk, filmer, bilder og kart på bilens 7- tommers berøringsskjerm. FRISK: Opel ADAM kombinerer et dristig utseende med et innvendig design som uttrykker stil. Opel ADAM er et frisk pust, der individualitet og moderne design står i fokus. Listen over tilpasningsalternativer er så å si endeløs, og det er din unike personlighet som avgjør hvordan din nye bil skal se ut. Med sin tøffe fremtoning, knæsje farger og fremtidsrettede utseende er dette bilen det vil bli snakket om på byen. Men best av alt; startprisen. En splitter ny Opel ADAM får man fra kun kr ,-, smiler en entusiastisk André Jensen ved Mobile i Skien. DESIGNDETALJER ADAMs silhuett har fått sin distinkte karakter gjennom et kort panser, myke taklinjer og en skrånende bakende. Et flytende takkonsept løftes av høyglanselementer i svart, og en elegant kromdetalj understreker den tydelige vindusgrafikken. - Designet er helstøpt og linjeføringen tydelig - som den karakteristiske bladformen nederst på dørene. Dette er en modell som skiller seg ut i mengden, forklarer selgeren. PERSONLIGHETEN AVGJØR Han legger til at Opel ADAM leveres i tre ulike versjoner; ADAM SLAM som oser av action, ADAM JAM som er en avslappet funky versjon, mens ADAM GLAM har klassiske trekk. - Uansett hvilken versjon du velger konfigurerer du din egen bil; valget er ditt når det gjelder farge på eksteriør, interiør, tekstil, felger, dekor og kombinasjoner av sett. Taket gjør det mulig å kombinere to fargetoner, det samme gjør interiøret. Og for å få deg i riktig stemning kan ADAM også tilby ulike pakker med spesialfunksjoner, poengterer André. NYTELSE FOR ØYET For Opel er den nye modellen snakk om en aldri så liten revolusjon. Selgeren har stor tro på at de mange valgmulighetene vil gi den bred appell blant det norske folk. - Enten det er SLAM, JAM eller GLAM, er ADAM en sann nytelse for øyet. Her kombineres et dristig utseende med et innvendig design som uttrykker stil. I tillegg fins alt av topp moderne teknologi, både når det gjelder sikkerhet og komfort. Spesielt verdt å nevne er mulitimediasystemet "IntelliLink" som tilbyr tilkobling til smarttelefon både Android og ios og gir deg mulighet til å ta del i en verden av musikk, filmer, bilder og kart på bilens 7-tommers berøringsskjerm. Stikk innom oss å la deg bergta av Opels siste skudd på stammen, avslutter André.

9 Årgang 16 - nr 3 9 PREMIEREDAGER MARS Nye OPEL ADAM En bil. Tusen personligheter. Opel ADAM er en bil på dine premisser. Med tre forskjellige utstyrsnivå og utallige variasjonsmuligheter i form av tilbehør ADAM&YOU. og design både innvendig og utvendig, setter Opel ADAM en ny standard innen kreativitet på veien. Sammen med ADAM kan du skape din helt individuelle kjøreopplevelse. Hvem er din ADAM? Gå inn på ADAMOPEL.NO og lag din helt unike bil. Pris fra kr ,-. - Følg oss på /OpelNO CO2 utslipp fra 118g/km, 5,0 l/100 km. Gjelder utslipp og drivstofforbruk blandet kjøring. Euro 5. Frakt og lev. omk. Skien kr tilkommer. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr. Importør Opel Norge AS. Oscarsgt. 3, 3724 Skien.Tlf.: Pris fra kr: ,- Nye OPEL MOKKA SALGSSUKSESSEN FORTSETTER. 5 stjerner og best i sin klasse i Euro NCAPs sikkerhetstest. Nye Opel Mokka kombinerer SUV-ens fremkommelighet med kompaktbilens kjøreegenskaper i et fremragende formspråk. På sikkerhet er nye Opel Mokka dokumentert best i sin klasse. Med høyeste poengsum og 5 stjerner i Euro NCAPs sikkerhetstest 2012 fremstår nye Opel Mokka som en sikker vinner. Euro NCAP er det ledende og mest kjente uavhengige kollisjonstestprogrammet i Europa. Kom innom oss og prøvekjør det siste innen tysk kvalitet (4x4 eller FWD). - Følg oss på /OpelNO CO2 utslipp fra 120g/km, 4,5 l/100 km. Gjelder drivstofforbruk og utslipp blandet kjøring. Euro 5. Frakt og lev. omk. Skien kr tilkommer. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr. Importør Opel Norge AS. Oscarsgt. 3, 3724 Skien.Tlf.:

10 10 Mars 2013 Grenland Bilservice I høst lanserte de by-bilen Citigo, og 2013 starter med introduksjonen av Rapid en snerten kombisedan i kompaktklassen. Skodakonsernet har lovet å lansere en ny bilmodell hver 6. måned i tiden som kommer, og ser ut til å holde ord. Det er liten tvil om at Grenland Bilservice går et spennende år i møte. TENKER NYTT: - Med Rapid satser Skoda i en klasse de aldri tidligere har konkurrert i, nemlig kompaktklassen, sier Bjørn Jensen, Sturla Rørvik og Erik Christian Wang. Skoda satser i kompaktklassen Det skjer mye rundt Skoda i disse dager, og det er klart vi er spente på Med den splitter nye Rapid som ble lansert rett over nyttår har vi fått en tilvekst; denne størrelsen har Skoda aldri før hatt i sin range. Modellen plasserer seg mellom Fabia og Octavia, og er blitt en kompaktbil som byr på et spenstig utseende, romslig plass og høyt utstyrsnivå. Med en startpris på kun kr ,- har den allerede fått mye skryt i bilpressen for å være en bil som gir mye for pengene, sier Bjørn Jensen. MASSE PLASS Rapid skiller seg vesentlig fra sine konkurrenter i kompaktklassen. Først og fremst når det gjelder pris og romslighet. - Skoda Rapid har et gedigent bagasjerom som sluker drøye 550 liter. Det er på størrelse med det man finner i de aller største stasjonsvognene på markedet i dag. Dessuten byr den på en rekke smarte løsninger, og moderne teknologi når det gjelder drivlinjen. Rapid vil dekke det daglige bilbehovet MYE PLASS: Baggasjerommet sluker drøye 500 liter. - Det er på størrelse med plassen i de aller største stasjonsvognene på markedet i dag, sier Erik Christian Wang og Bjørn Jensen ved Grenland Bilservice. for svært mange mennesker, og er et opplagt valg for kunder som er opptatt av komfort til en fornuftig pris, forteller salgssjefen. EFFEKTIVE MOTORER I Norge satses det på tre bensinmotorer; 1.2-litere med henholdsvis 86 og 105 hester, samt en 1.4-liter med 122 hk. De som foretrekker diesel velger 1,6 TDI Green Tec med 105 hk.- De minste motorene har 5- trinns manuell girkasse som standard. På 105-hesteren leveres en 6-trinns kasse, mens 122-hesteren har 7-trinns DSG som standard, opplyser Jensen. Han legger til at Rapid leveres i to utstyrsnivåer, Ambition og Elegance. SPORTY OG DYNAMISK Salgssjefen understreker at den nye modellen har fått et design som skiller den ut i mengden. - Linjeføringen er litt skarpere enn hva man ser hos de fleste konkurrenter, noe som gir Rapid et sporty og dynamisk utseende. I konstruksjonen har man prioritert stor akselavstand, hvilket bidrar til god plass hele veien. Både design og størrelse gjør Rapid til en modell som vil være attraktiv for en bred kundegruppe; den egner seg like godt til aktive unge, småbarnsfamiliene, som til de godt voksne. BESTSELGER I NY VERSJON Mens man gleder seg over publikumsinteressen for nykommeren, bygges det store forventninger frem mot neste lansering. Det skjer allerede i løpet av denne måneden. - Vi snakker om modellen som helt siden introduksjonen har vært vår soleklare bestselger; Skoda Octavia. I likhet med mange av våre kunder gleder vi oss veldig, og vi både håper og tror at den nye versjonen vil bidra til å holde trykket oppe. Det er kombiversjonen av storselgeren som først finner veien til Norge, men allerede i april vil stasjonsvognen være på plass, avslutter Bjørn Jensen. SPORTY OG DYNAMISK: - Linjeføringen er litt skarpere enn hva man ser hos de fleste konkurrenter, noe som gir Rapid et sporty og dynamisk utseende, sier Bjørn Jensen.

11 Telemark 11 Årgang 16 - nr 3 NORGESPREMIERE! Stor plass - liten pris! ŠKODA Rapid For fullstendig liste over standard- og ekstrautstyr og prøvekjøring se skoda.no. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Forbruk fra 4,0-5,5 l/100km, g/km. Pris fra ,- inkl. frakt og levering Oslo. Årsavgift kommer i tillegg. ŠKODA Rapid gir deg masse plass for pengene, for bak de elegante linjene skjuler det seg smarte løsninger og en enorm bakluke som svelger det meste hverdagen kan by på. Kupeen er utformet med tanke på romfølelse, ergonomi og sikkerhet for alle om bord. Bagasjerommet har et volum på hele 550 liter, og det kan økes til 1490 liter ved å legge ned baksetene. Det holder for de aller este daglige behov. tuder apid n rmere på våre nettsider, eller kom innom for bilprat og prøvekjøring. Det er helt gratis. skoda.no/om-skoda/pages/prøvekjøring.aspx fra , Kjørbekkdalen Skien Tlf.:

12 12 Mars 2013 Formo Bil AS NORGES BESTE GARANTI: - Med syv år eller kilometer gir Hyundai nå markedets beste nybilgaranti, sier Jens Arne Sætre og Nils Skårdal ved Formo. I slutten av februar slapp Hyundai Norge nyheten om at de gjør garantien på nye biler til Norges beste nybilgaranti. Med syv år eller kjørte kilometer er dette landets beste garantiordning. Garantien gjelder for alle modeller som er registrert etter 1. januar i år, og omfatter både produksjonsfeil, -mangler, samt feil ved produksjonsmaterialer. Som bileier trenger man bare å følge bilens vedlikeholdsprogram for å innfri kravene til garantien. - Det er klart at vi er stolte over å kunne slippe denne nyheten, sier Jens Arne Sætre ved Formo Bil EKSTRA TRYGGHET Salgssjefen presiserer at dette er Norges beste nybilgaranti, og at den strekker seg hele to år utover gjeldende bestemmelser i forbrukerkjøpsloven. Han legger til at den nye bilgarantien også omfatter syv års fri veihjelp. Hyundai innfører Norges beste nybilgaranti - Hyundai har i en årrekke vist at de lager biler som er til å stole på, og det gir oss muligheten til å tilby våre kunder ekstra lang garantitid. Vi har stor tro på våre produkter, og ved å innføre Norges beste nybilgaranti ønsker vi å gi kundene en ekstra grad av trygghet. FEM GANGER RUNDT JORDEN Nye Hyundai-eiere har dermed muligheten til å kjøre inntil kilometer før nybilgarantien går ut en kjørelengde som tilsvarer hele fem ganger rundt jorden langs ekvator. - Det er mange forhold som spiller inn når man kjøper seg ny bil, men vi er overbevist om at økonomi og driftssikkerhet er vesentlig for de aller fleste. Kombinasjonen av gunstige priser og biler som til en hver tid fungerer har alltid vært Hyundais fortrinn i markedet. Det har ført merket opp blant verdens mestselgende, og med lanseringen av markedets beste garanti viser vi at vi akter å holde oss på toppen. HØYERE ANNENHÅNDSVERDI Et annet poeng som er verdt å ta med i betraktningen når man skal kjøpe nybil gjelder bilens verdi ved bruktsalg. - Mange kunder skifter bil etter tre-fire år, gjerne før de har kjørt kilometer. Med den nye ordningen vil man kunne selge bilen med restgaranti, noe som gjør den langt mer interessant for kjøpere. Vi har stor tro på at annenhåndsverdien på nye Hyundai-modeller vil bli enda høyere enn hva man ser i dag, sier Sætre. Han gjør for ordens skyld oppmerksom på at varebilen H-1 har syv års garanti, men en kilometerbegrensning på kilometer. OMFATTER ALLE MODELLER: Alle 2013-modeller registrert etter 1. januar i år omfattes av den nye garantiordningen. Unntaket er varebilen H-1, som har en kilometerbegrensning på

13 Årgang 16 - nr 3 13 TA KONTAKT MED: Jens Arne Sætre Tlf: Nils Skårdal Tlf: Signe Gro Pedersen Tlf: HELT NYE FORESTER For den aktive familie USTOPPELIG Nye Forester er skreddersydd for aktive familier, med større plass, lavere støynivå og bedre komfort. Nye Forester har selvsagt vårt legendariske permanent AWD system, høy bakkeklaring, 5 stjerner i Euro NCAP og svært god fremkommelighet. Nye Forester er i tillegg svært barnevennlig, med god sikkerhet, enkel adkomst til baksetet og brede døråpninger som gjør det lett å sette inn barnestol. Kombinerer du dette med Subarus velkjente driftssikkerhet og det laveste forbruket i klassen får du det beste fra to verdener. SUBARU FORESTER Bensin Fra kr ,- * * LEVERT SKIEN. Reg. omk. samt årsavgift kommer i tillegg. Det tas forbehold om trykkfeil og eventuelle endringer i spesifikasjoner fra fabrikk. Bildet kan avvike fra tilbudte modeller. -Forbruk fra 0,65-0,70, CO2 fra g/km / Diesel: Forbruk fra 0,57-0,59, CO2 fra g/km TA KONTAKT MED: Se Jens Arne Sætre Tlf: Nils Skårdal Tlf: Signe Gro Pedersen Tlf:

14 14 Mars 2013 Bertel O. Steen I november åpnet Bertel O. Steen dørene til sin splitter nye varebilavdeling på Kjørbekk. - Dette har vi ventet lenge på! Endelig kan vi tilby kundene en elegant utstilling, og et trivelig sted å avlevere og hente bilen, sier Knut Bjørn Hansen. BREDT UTVALG: Hos Bertel O. Steen i Skien finner man en varebiler som dekker et hvert behov. - Her er alt fra de minste modellene Mercedes Citan og Peugeot Partner, og helt opp til Mercedes lastebiler, sier Knut Bjørn Hansen og Steffen E. Sørlie. Satser offensivt på nyttekjøretøy De nye lokalene er riktig så forseggjorte; i tillegg til utstillingen er en innbydende tv-krok med på å gjøre en eventuell ventetid behagelig. - Her kan man sette seg ned og nyte en kopp nytraktet kaffe fra vår selvbetjeningsmaskin, lese dagsferske aviser, eller følge nyhetene på tv. Vi føler at anlegget er blitt akkurat slik vi ønsket det; passe stort og veldig trivelig, smiler salgssjefen. OPPSØKENDE SALG Det er liten tvil om at Bertel O. Steen satser offensivt på nyttekjøretøy. 1. januar ansatte de en ny selger i avdelingen, med målsetning om å kapre flere kunder. - Vi henvender oss til næringslivet, hvilket betyr at mye av jobben består i oppsøkende salg. Det er vi som må henvende oss til kundene, ikke omvendt. I den forbindelse blir Steffen E. Sørlie vårt nye ansikt utad, det er i hovedsak han som skal ha ansvaret for det oppsøkende salget, forteller Hansen. ENKEL BILADMINISTRASJON Vel vitende om at bilene som leveres er kundenes arbeidsredskap, tilbyr Bertel O. Steen skreddersydde serviceavtaler. - Vi vet at trygghet er alfa og omega. Samtidig er det totalpakken som teller, derfor har vi utarbeidet omfattende serviceavtaler som dekker kundenes behov fra A til Å. Velger man å gå inn på det som kalles BOS Partner vil man kunne samle alle bilkostnadene på en faktura, og også få spesielt gode rabatter på drivstoff, forsikring, tilbud om leiebil og svært gunstige priser på servicer. 4X4-KAMPANJE I de senere år har flere varebiler blitt NY AVDELING: - Velkommen til vår nye nyttebilavdeling på Kjørbekk, sier Knut Bjørn Hansen og Steffen E. Sørlie. lansert med 4x4-systemer, og etterspørselen er stigende. Denne måneden har Bertel O. Steen satt ned tilleggskostnaden for firehjulsdrift på tre av sine mest populære modeller. - Kampanjen omfatter Peugeot-modellene Partner, Expert. Disse kan man nå få med firehjulstrekk for et tillegg på kun kr. 9900,-. Tilbudet gjelder både lagerbiler og biler som bestilles innen utgangen av mars, understreker han. UTVIDET GARANTI Bertel O. Steen er også stolte over å kunne presentere en utvidet garanti på Peugeot varebiler. - Vi har nå hevet kilometergrensen slik at garantien gjelder i fem år, eller inntil kjørte kilometer for Peugeot 4x4. Såvidt vi vet er det landets beste garanti for nyttekjøretøyer, avslutter salgssjefen. 4X4-KAMPANJE: I hele mars får man Peugeot-modellene Partner og Expert med firehjulstrekk for et tillegg på kun kr. 9900,-. - Tilbudet gjelder både lagerbiler og biler som bestilles innen utgangen av måneden, understreker Steffen E. Sørlie. MERCEDES BENZ CITAN: Det siste tilskuddet i en komplett nyttekjøretøyrange sier salgssjef Knut Bjørn Hansen.

15 Årgang 16 - nr 3 15 UKENS TILBUD peugeot.no 2010 MB C200T CDI Avantgarde 136HK Aut. Delskinn, h.feste, bluetooth, kun km kr PRIVATLEASING: Fra kr 1395,- pr/mnd* inkl mva Komplett bil med vinterhjul og LED-lys Startleie: kr ,- inkl mva Totalt kr ,- over 3 år 3 år/ km Priser inkl. frakt og leveringsomk. levert skien. CO2 utslipp fra 87 g/km. Drivstoff-forbruk v/blandet kjøring fra 0,34 l/mil. Forbehold om trykkfeil. Bildet er illustrasjonsfoto og utstyr kan avvike. Importør Bertel O Steen as. *1,99 % nom. flytende rente i 36 mnd. Etter dette går løpende kontrakter over på ordinære markedsbetingelser. Etablering/tinglysningskostnader, 4.140,- inkl. mva kommer i tillegg. Privatleasing: 3 år/45000 km. Eksempel startleie kr inkl mva for 208 Active 68 bensin. Lån forutsetter 35% egenkapital. Tilbudet forutsetter finansiering hos BOS Finans AS og gjelder ut mars Peugeot 308 stv 1,6 HDi Access 93 hk Isofix barnesefester, h.feste, km kr OPPLEV NYE PEUGEOT 208 HOS OSS. Bertel O. Steen Skien. Bedriftsvn Skien. Tel: Alle våre priser er inkl. reg.avg. Se våre biler på Åpningstider: Man.-fre Torsdag Lørdag Bertel O. Steen Skien Bedriftsveien 120, Skien, Tlf.:

16 16 Mars 2013 Få elektronisk kjørebok inkludert i prisen! Komplett med adresser, antall kjørte kilometer og tidsforbruket på distansene. Bi-Xenon Teknikkpakke Bi-Xenon med LED kjørelys og lyktespylere Kurve-/tåkelys foran Lys- og siktpakke (inkl. lysautomatikk), regnsensor, automatisk avblendbart spei l, coming-/leaving home Elektronisk kjørebok Registrerer kjøringen automatisk i systemet og få enkelt dokumentasjon med Guard Systems Ryggekamera og navigasjonsystem Ryggekamera inkl. parkeringssensor bak Radi o/navigasjon RNS 315 DAB+ digitalradi o Transporter med kampanjepakker fra kr ,-* eks. mva Transporter 115 Hk kr 2.854,-** pr mnd eks. mva Transporter 140 Hk 4MOTION kr 3.600,-** pr mnd eks. mva **Leasing 3 år/ km. Engangsleie kr ,- eks. mva. 5,5% rente. Etableringsgebyr kr 3.990,- og termingebyr kr 85,- eks. mva. Årsavgift kommer i t i llegg. Norges mest komplette varebil. Nå har vi kampanjepriser hos Volkswagen Nyttekjøretøy på komplette varebiler. Dette er meget godt utstyrte modeller hvor utstyrslisten er lang i tillegg til alle innovasjoner som er standard. Våre komplette varebiler kan leveres i flere motorog drivverkkombinasjoner, så ta kontakt for et godt tilbud eller mer informasjon. Veil. levert inkl. leveringsomk. Årsavgift kommer i tillegg. Forbruk blandet kjøring Transporter 0,63-1,09 l/mil. CO 2-utslipp g/km. Avbildet modell kan ha utstyr utover standard. Kampanjeperioden varer til og med Velkommen til en hyggelig handel! Odd-Ivar Gundersen Tlf: Jan-Øivind Westeng-Hansen Tlf Åpningstider: mandag-fredag torsdag lørdag Skien Bil AS Telemarksveien 61, 3734 Skien - Tlf.: Vårtilbud på verkstedkontrollerte bruktbiler! Inntil 2 års bruktbilgaranti 10 VW Tiguan hk TDi 4x4 Hvit, ABS, cruiskont., ESP, klima, el.speil, sperre, soltak, radio/cd km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 11 VW Polo Cross hk TDI 5 dørs Orangemet., servo, ABS, sperre, s.lås, radio/cd, sportsseter, ESP ++ km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 12 VW Golf st.v. 105 hk TDi Exclusive 4x4 Sortmet., avtagb. h.f., climatronic, forhøyet understell, soltak+++ km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 08 Nissan Qashqai +2 Tekna 150 hk TDi 4x4 Sølvmet., ABS, CD-veksler, hengerf., soltak, handsfree, navigasj. ++ km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 10 VW Tiguan 140 hk TDi 4x4 mye utstyr Gråmet., DVD, media ipod (norsk utstyr), s.lås, navigasjon, +++ km kr ,- Inntil 2 års bruktbilgaranti 10 VW Passat hk TDi Blue Motion Sølvmet., s.lås, servo, ABS, radio/cd, sperre, climatronic, iso-fix feste + km kr ,- Leiebil 50 % rabatt 1 mnd bytterett Veihjelp ved garantireparasjon inntil km 24 timer i døgnet Rimlig finansiering fra 0,- kontant LÅN INNTIL 7 ÅR Kim Taraldlien Bruktbilansvarlig Tlf

17 17 KUN 3 BILER IGJEN! Vi tømmer lageret for 2012-modeller Gjør et kupp på følgende biler: Golf Cabriolet 122 hk bensin SPAR ,- Utstyrt med: Skinninteriør Adaptive Xenonlys Telefonforberedelse 17 alufelg Sportsunderstell med mer Touran 105 TSI Highline 7-seter SPAR ,- Utstyrt med: Parkeringsvarmer Telefonforberedelse Hengerfeste Adaptive xenon-lys Navigasjon med mer Passat Alltrack 140 hk TDI SPAR ,- Utstyrt med: Navigasjon Alufelg Parkeringsvarmer Panorama soltak Tilhengerfeste med mer Kontakt: Tommy Nikolaisen Stian Svendsen Inge Damm-Larsen Bjørn Østervold GRENLAND AUTO AS Langmyrvegen 1 - Vallermyrene 3917 Porsgrunn Tlf: Petit Grafisk AS Nå har du anledning til å skaffe deg årets bruktbil! Audi A4 best blant 15 millioner bruktbiler* * STORT UTVALG TOPP KVALITET Kontakt: Grunde Langkås Lasse Rød GRENLAND AUTO AS Langmyrvegen 1 - Vallermyrene 3917 Porsgrunn Tlf: Finansiering fra 0,- kontant

18 18 Mars 2013 KAMPANJEDAGER HOS FORMO! VI GIR DEG MINIMUM Finansiering fra 0 kontant! kr ki ) FOR DIN GAMLE BIL (med (med ( d skilter) t ) Ved kjøp av utvalgte bruktbiler denne uken! TA KONTAKT MED Sætre på tlf , Skårdal på tlf eller Pedersen på tlf Felg pakke fra 4990,- Vi har sommerens testvinnere! DEKKHOTELL - BESTILL ROM NÅ! DET ER VIKTIG Å VÆRE SYNLIG! Petit Grafisk AS kan hjelpe deg med: Brosjyrer / DM Tidsskrift Program Foldere Årsrapporter Aviser Annonser Plakater Messemateriell Kursmateriell Tekstforfatter GRENLAND DEKK AS Kjørbekkdalen 7b Åpent Ulefossveien 20 Åpent (14.00) Det koster ingenting å ta en prat med oss! Kjørbekkdalen 13b Postboks 2544 Kjørbekk, 3702 Skien Telefon E-post

19 Årgang 16 - nr 3 19 zoo} }-zoo} mazda.no NYE M{ZD{ CX-5, MED SKYACTIV-TEKNOLOGI FRA KR ,- FIREHJULSDRIFT, DIESEL AUTOMAT FRA KR ,- "BEST I TEST!" SKYACTIV technology GRENLANDS NYE SUV! Fantastiske kjøreegenskaper Drivstofforbruk fra 0,46 l/mil CO 2 -utslipp fra 119 g/km i-stop (start/stopp) Sterke motorer, diesel 150 hk (380Nm), bensin fra 160 hk Tohjuls- eller firehjulsdrift 6 trinns manuelt- eller automatgir kg tilhengervekt Klasseledende aktiv sikkerhet med blant annet autobrems (SCBS) Velkommen til prøvekjøring! Bestill prøvekjøring, se film, og få mer informasjon her. NORGESPREMIERE HELT NYE M{ZD{ 6 Pris fra: ,- " Hurra for automatkassen! DinSide.no " SKYACTIV technology SKYACTIV-teknologi kombinerer sterke motorer og lavt drivstofforbruk Bensin 2.0 l fra 145 hk og diesel 2.2 l fra 150 hk Førsteklasses sikkerhetsteknologi Godt utstyrt med bl.a. cruise control, autobrems, lettmetallfelger, Bluetooth og regnsensor som standard på alle utstyrsnivåer " Sexy 6'er. Førsteinntrykket av bilen er at Mazda er inne på et gullspor" Autofi l nr , Knut Arne Marcussen Opplev 360-graders visning med vår gratis Mazda6-app. Last den ned fra App Store eller Google Play. " Sexy Mazda6. Med det nye designspråket er nye Mazda6 en nytelse for øyet. Med selskapets nye teknologi i tillegg er det mye som tyder på at det er en vellykket bil" Finansavisen Motor Bedriftsveien 96, 3735 Skien Tlf Din Mazda - forhandler i Grenland!

20 20 Mars 2013 Peugeot-kampanje hos Telemarks største mopedforhandler! Peugeot scooter til under kr ,-! Få med toppboks! Peugeot V-Click V-Clic - er kvalitetssterk tross sin gunstige pris. V-Clic er utstyrt med en sterk luftkjølt 4t motor og 2-trinns automat. Tenker du å begrense investeringen på det første kjøretøyet er dette scooteren for deg. KANON-PRISER på Peugeot scootere nå i februar! Peugeot Kisbee Få med hjelm på kjøpet Inkludert hjelm! verdi kr 1.100, Kjøp nå, betal til høsten! Peugeot Speedfight 3 Registrering og klargjøringsomkostninger kommer i tillegg. Rødmyrsvingen 78, 3740 Skien Tlf.: Fax: Åpent: mandag - torsdag tirsd-onsd-fred Lørd FRA Null til Med 0,09 liter på mila Concept Style Coupé Mercedes-Benz vinner designpriser XL1 er Volkswagens siste tilskudd til hybridsegmentet. Bilen er fakstisk ikke en fremtidsvisjon, men skal serieproduseres i løpet av året. Kun 50 eksemplarer vil innledningsvis bli laget i fabrikken i Osnabrück, og den vil også bli stilt ut i Geneve nå i mars. XL1 veier bare 795 kilo og det er bare plass til to i kupéen. Forbruket er på utrolige 0,09 liter per mil og utslippet 21 g/km. Når bilen kjører helelektrisk bruker den 0,1 kwh per kilometer med en rekkevidde på 50 kilometer. Noen stor bil er den ikke. 115 centimeter høy, 389 centimeter lang og 167 centimeter bred. Blant annet er den syv centimeter lavere enn en Porsche Boxter. Mercedes-Benz sine to modeller Consept Style Coupé og Actros har vunnet den prestisjetunge prisen IF for beste produksjonsdesign Consept Style Coupé har også vunnet bestemannsprisen under Automotive Brand Contest og for flaggskipet Actros er dette den fjerde store prisen modellen håver inn. Actros

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud Velkommen til jubileum Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. Oppegård Bil AS Tømteveien 3, 1410 Kolbotn. Tlf.: 24 03 53 50. www.oppegardbil.no Škoda Superb NY ŠKODAFORHANDLER I FOLLO. 1 ÅR

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr 1,99% Rente A-Klasse fra kr 269.90 35% egenkapital ved lån. 10% engangsleie ved leasing. 1,99% nominell rente gjelder i 3 år. Etablering- og termingebyr tilkommer. Forutsetter

Detaljer

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 Bil og motor test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 12 BIL OG MOTOR KRAGERØ BLAD VESTMAR TORSDAG 19. SEPTEMBER 2013 Høy ytelse, lavt Pris fra kr: 249 900,- TESTET: Honda Civic Kombicoupé

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-)

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Spar kr 12.000,- - Sportsseter i skinn - Sportsratt, girkule og håndbrekk i skinn X-pakke til Touran

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER.

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. ALLE TILBUD GJELDER TIL OG MED 31.08.2015. BESØK OSS I RINGERIKSVEIEN 5 TLF. 32 24 33 00 1,99% * DSG kr 0,- flytende rente fra Volkswagen Finans på up!, Polo, Golf,

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr A-Klasse fra kr 269.90 levering Oslo. Forbruk blandet kjøring: 0,38-0,71 l/mil. CO2-utslipp: 98-161 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. B-Klasse kr 20.74 Automatgir

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot.

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot. Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er et effektivt og trendy fremkomstmiddel. Scooter er ikke bare effektivt i trafikken, men det gir

Detaljer

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen.

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. Ny Prius DYNAMISK, RAFFINERT, EFFEKTIV Akkurat slik den første Prius skrev et helt nytt sett av regler tilbake i 1997, løfter den helt nye modellen den banebrytende

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 2012 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

16 år i PRISBOMBE FRA MITSUBISHI. Avis. MotorForum NYE SKODA OCTAVIA ER ANKOMMET! Telemark TELEMARK

16 år i PRISBOMBE FRA MITSUBISHI. Avis. MotorForum NYE SKODA OCTAVIA ER ANKOMMET! Telemark TELEMARK TELEMARK Avis www.motoravisa.no 04-2013 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 3 MotorForum PRISBOMBE FRA MITSUBISHI NYTTEKJØRETØY UTENOM DET VANLIGE KLAR FOR VM I BILOPPRETTING NYE

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 2013 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa

Detaljer

15 år i. Se nye Subaru BRZ hos Formo. Avis. Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL

15 år i. Se nye Subaru BRZ hos Formo. Avis. Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL TELEMARK Avis www.motoravisa.no 10-2012 15 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 2 Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL

Detaljer

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA, E-, CLS og S-Klasse. Serviceavtale 4 år/60.000 km* Kr

Detaljer

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar Klikk HER for prøvekjøring >> PREMIEREDAGER 17. - 26. januar NYE AURIS. Les mer på side 2-3 SE OGSÅ VÅRE KOMMENDE NYHETER! NYE VERSO SIDE 4. NYHETEN AURIS TOURING SPORTS SIDE 4. NYE RAV4 SIDE 4. NYHETEN

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Touran Mål Utvendige mål t o u r a n c r o s s Lengde, mm 4 407 4 407 Bredde, mm 1 794 1 799 Høyde, mm 1 635 1 670 Akselavstand, mm 2 678 2 677

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touran Mål 1064 (1021)* 979 (952) 930 (930) 2035 Utvendige mål Lengde, mm 4527 Bredde uten speil/med speil, mm 1829/2087 Høyde med takreling, mm

Detaljer

Kundeprisliste Amarok 1. januar 2016

Kundeprisliste Amarok 1. januar 2016 Kundeprisliste 1. januar 2016 Modellbeskrivelse Drivlinje Motor CO 2 -utslipp NO x -utslipp Registrering Registreringsavgift inkl. vrakpant Kundepris eks mva. Kundepris inkl. avg. og mva. Singel varebil

Detaljer

Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat Alltrack Das Auto Mål Utvendige mål Passat Alltrack Lengde, mm 4771 redde, mm 1820 redde inkludert utvendige speil, mm 2062 Høyde, mm 1550 Akselavstand,

Detaljer

16 år i. Avis. Lassen Auto AS EKSKLUSIV FORHÅNDSVISNING. CLASSICS: Over 30 år med Honda Civic TELEMARK. Telemark

16 år i. Avis. Lassen Auto AS EKSKLUSIV FORHÅNDSVISNING. CLASSICS: Over 30 år med Honda Civic TELEMARK. Telemark TELEMARK Avis www.motoravisa.no 01-2013 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 3 Lassen Auto AS EKSKLUSIV FORHÅNDSVISNING KLART FOR NYE TOYOTA AURIS RENAULT MED BILLIG-SUV CLASSICS:

Detaljer

CITROËN DS4 Forførelse Raffinement Stil Citroën DS4 En unik bil Med sine robuste linjer og sterke personlighet er det ikke enkelt for noen å bli sammenlignet med Citroën DS4. Denne unike bilen

Detaljer

VI INTRODUSERER NY AVENSIS

VI INTRODUSERER NY AVENSIS VI INTRODUSERER NY AVENSIS 2 NYE AVENSIS DET BESTE ER NÅ BLITT STANDARDUTSTYR Fra de avanserte sikkerhetssystemene og det brede motortilbudet til det eksklusive interiøret, de klasseledende spesifikasjonene

Detaljer

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW BMW 520d xdrive Touring Automat, Månedsleie inkl. mva. kr 5.900,- Advantage Edition inneholder blant annet: Oppvarmbart sportsratt i skinn, 18 alu.felger, takrails,

Detaljer

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk OFV Frokostmøte 14. juni 2016 16.06.2016 1 Kjøretøyparken i Norge 1. kvartal 2016 16.06.2016 2 Kjøretøyparken fordelt på kjøretøygrupper 30.3.2016 Tilhengere;

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service Audi Service Garantert Audi Service Med Audi Service er ansvaret for dine garantier 100% vårt Audi Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Audis foreskrevne vedlikehold

Detaljer

RENTE KAMPANJE RENTE* LÅNEFINANSIERING MED UTROLIGE DRIVE THE CHANGE. www.renault.no

RENTE KAMPANJE RENTE* LÅNEFINANSIERING MED UTROLIGE DRIVE THE CHANGE. www.renault.no RENTE KAMPANJE LÅNEFINANSIERING MED UTROLIGE gjelder alle modeller www.renault.no DRIVE THE CHANGE FREMTIDENS BILER NÅ Inspirert av «Drive The Change» har designsjef Laurens van den Acker gravd dypt i

Detaljer

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp!

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Bilia på Vitbank inviterer til Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Prøvekjøringskonkurranse Tegnekonkurranse for barna Enkel servering Prøvekjør ny eller brukt

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Golf Alltrack Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 578 redde, mm 1 799 redde inkl utvendige speil, mm 2 027 Høyde 1 515 Akselavstand, mm 2 630 Sporvidde

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 807 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr SR Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Polo Mål Utvendige mål GTI Lengde, mm 3 916 3 915 Bredde, mm 1 650 1 650 Høyde, mm 1 467 1 459 Akselavstand, mm 2 466 2 464 Sporvidde foran og bak,

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Passat Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 765 Bredde, mm 1 820 Høyde, mm 1 472 Akselavstand, mm 2 709 Sporvidde foran og bak, mm 1 552/1 551 Snudiameter,

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Golf Cabriolet Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 246 redde, mm 1 782 Høyde, mm 1 423 Akselavstand, mm 2 578 Sporvidde foran og bak, mm 1535/1508 Snudiameter,

Detaljer

MØLLER BIL SØR-ROGALAND FEIRER 90 ÅR MED TIDENES KAMPANJE 23. MAI TIL 4. JUNI

MØLLER BIL SØR-ROGALAND FEIRER 90 ÅR MED TIDENES KAMPANJE 23. MAI TIL 4. JUNI MØLLER BIL SØR-ROGALAND FEIRER 90 ÅR MED TIDENES KAMPANJE 23. MAI TIL 4. JUNI GISLE KVERNELAND MØLLER BIL SANDNES OG JÆREN OVE TUNHEIM MØLLER BIL EGERSUND MORTEN DANIELSEN MØLLER BIL STAVANGER LISE OLSEN

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no RENAULT Autoindex 2013 Fremgangen fortsetter www.renault.no DRIVE THE CHANGE DETTE ER AUTOINDEX 2012 Over 9.000 norske bileiere har sagt sin mening i Autoindex 2013. Svarene er delt inn i fire hovedkategorier:

Detaljer

9.-18. 3,95% rente. september 2010. Norges nyeste Volkswagen anlegg finner du i Larvik

9.-18. 3,95% rente. september 2010. Norges nyeste Volkswagen anlegg finner du i Larvik 9.-18. september 2010 3,95% rente på finansiering av bil i kampanjeperioden Volkswagen Finans Volkswagen Finans tilbys gjennom Volkswagen Møller Bilfinans AS, et finansieringsselskap eid av Volkswagen

Detaljer

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL Påskefristelser fra Volvo Forsikringstilbud 3.990,- Forsikringstilbud 4.390,- Forsikringstilbud 4.390,- Tilbud V50 DRIVe Momentum

Detaljer

NYE HILUX. Flytter grenser!

NYE HILUX. Flytter grenser! Ny Hilux NYE HILUX Flytter grenser! Bli kjent med tidenes beste Hilux. Ny Euro 6 motor med økt dreiemoment og redusert utslipp Ny manuell og automat girkasse 3200 kg hengervekt på Extra Cab og Double Cab

Detaljer

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten.

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten. Bilia Fleet Når du kjøper bil hos oss, ønsker vi at du skal bli en fornøyd kunde. Bilia er autorisert merkeforhandler for BMW, Ford og Volvo. Bilias firmabilavdeling, Bilia Fleet, har solid erfaring med

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Sharan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Sharan Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Sharan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 634 Bredde, mm 1 810 Høyde med takreling, mm 1 762 Akselavstand, mm 2 835 Sporvidde foran og bak, mm 1 530/1

Detaljer

16 år i INVITERER TIL SUBARU-FEST. Avis NY FORESTER LEGENDEN CORVETTE FYLLER 60 ÅR! Telemark TELEMARK

16 år i INVITERER TIL SUBARU-FEST. Avis NY FORESTER LEGENDEN CORVETTE FYLLER 60 ÅR! Telemark TELEMARK TELEMARK Avis www.motoravisa.no 02-2013 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 3 NY FORESTER INVITERER TIL SUBARU-FEST LANSERER VOLVO V40 CROSS COUNTRY NESSCO ER NORGES TOTALLEVERANDØR

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 PEUGEOT 308 CC STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 Oppdatert: 01.03.2013 Standardutstyr 308 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

Introduksjon. Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot.

Introduksjon. Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot. 2011 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er et effektivt og trendy fremkomstmiddel. Scooter er ikke bare effektivt i trafikken, men det

Detaljer

HVA SLAGS MILJØPROFIL SIGNALISERER BILPARKEN I DIN BEDRIFT?

HVA SLAGS MILJØPROFIL SIGNALISERER BILPARKEN I DIN BEDRIFT? HVA SLAGS MILJØPROFIL SIGNALISERER BILPARKEN I DIN BEDRIFT? 1 2 Vis at bedriften tar ansvar Firmabilene er på mange måter bedriftens ansikt utad. De blir sett av mange mennesker hver eneste dag. Derfor

Detaljer

Design. dager. Designdager. hos Nissan 5. 21.mai. vinn bilen! Delta i konkurransen på micrablogger.eu. Ta et bilde av Micra og

Design. dager. Designdager. hos Nissan 5. 21.mai. vinn bilen! Delta i konkurransen på micrablogger.eu. Ta et bilde av Micra og Design dager Ta et bilde av Micra og vinn bilen! Delta i konkurransen på micrablogger.eu Designdager hos Nissan 5. 21.mai Nissan nr 4 på Fast Companys liste over Mest innovative selskaper s.2-3 2011 Nissan

Detaljer

17år i. e-golf: En hit på direkten! Avis TELEMARK. Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST. Telemark KLARE FOR HØYSESONGEN

17år i. e-golf: En hit på direkten! Avis TELEMARK. Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST. Telemark KLARE FOR HØYSESONGEN TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 4-20. mars 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST KLARE FOR HØYSESONGEN TO STORE NYHETER FRA MERCEDES-BENZ

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touareg Mål Utvendige mål Touareg Lengde, mm 4795 Bredde, mm 1940 Bredde inkludert utvendige speil, mm 2208 Høyde, mm 1732 Akselavstand, mm 2893

Detaljer

testet: Opel Adam Side 12 og 13 Buick 1972 Side 10 og 11 Gode tips til bilkjøp Side 14

testet: Opel Adam Side 12 og 13 Buick 1972 Side 10 og 11 Gode tips til bilkjøp Side 14 Bilmagasinet testet: Opel Adam Side 12 og 13 Buick 1972 Side 10 og 11 Gode tips til bilkjøp Side 14 10 Bilmagasinet KRAGERØ BLAD VESTMAR TORSDAG 16. MAI 2013 I 1920- og 30-årene var mange av drosjene og

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping?

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Skal du ha med familien, sportsutstyr, materialer, henger, båt, hest..? Vi har bilen som passer DEG! Sjekk sommerpriser som

Detaljer

Vinn en Mercedes-Benz ut året! Se side 2. 125-års kampanje ut oktober

Vinn en Mercedes-Benz ut året! Se side 2. 125-års kampanje ut oktober år med innovasjon Vinn en Mercedes-Benz ut året! Se side 2 125-års kampanje ut oktober Jahre Innovation Jahre Innovation Nye B-Klasse lanseres i november! Nyhet! CLS nå med 4MATIC Nye C 250 CDI 4MATIC

Detaljer

KLARGJØRING & TJENESTER

KLARGJØRING & TJENESTER KLARGJØRING & TJENESTER Auto Transport Service AS Auto Transport Service AS (ATS) er en av Norges største transportører av nye og brukte biler. Med våre 38 spesialbygde jernbanevogner samt 48 moderne biltrailere

Detaljer