Greåker ble for sterke for Asker i NM-finalen i innebandy i G15-klassen. Likevel var det store smil å se blant historiske Asker-spillere.

Like dokumenter
Glenn Ringtved Dreamteam 3

NEDERLANDS VETERANER GJENTOK BRAGDEN FRA 2016: EUROPAMESTERE 2017

Alltid alt for laget. Landslaget Menn U19 Veien mot VM 2017 Oppsummering Polishcup 2017

1. minutt Sesongen 2009 er i gang på en litt våt plastikkarena rett bak Nadderud Stadion. Vår hjemmebane for fø

Overbevisende av hjemmelaget

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Treningslogg 07. Uke 7 - mandag. Tidspunkt Motbakkeløp 4-2 intervall Kommentar

READY BANDY MÅNEDSBREV - JANUAR INNEHOLD. Nytt lys. Tyskland på GB. NM sluttspill. Bandy VM. Ready cup READY BANDY

Årsberetning Vassøy idrettslag 2013 side 2 av 7

NTNUI C MAUSUND 3 2 (1 0)

NORGE DAG RAPPORTER HOCKEY TEAM. Dagrapport 11 lørdag 19. april Også her

ÅRSMELDING FRA HÅNDBALLSTYRET SESONGEN 2015/2016

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Heming Akademiet. Treningsinnholdet på akademiet varierer i de forskjellige aldersgruppene, men det er noen fellestrekk for alle sammen.

Grovfjord berget plassen

Reisebrev frå Ranking U15 Haugerud September 2017

Uke 7 - mandag. Treninngslogg for Siri. Tidspunkt Motbakkeløp 4-2 intervall Kommentar

Treningslogg for Kristine. Uke 7 - mandag

Sjansesløsing ga spenning

Seier med 10 mann i 70 minutter

også i år vil få se bordtennis på et nivå som man sjelden ser i Norge. Modum Open er et særegent

Tap og seier i Tromsø

Arrangørklubb BASKETBALL VERDENS MORSOMSTE IDRETT!

FOLLO FK En status ved sommerpausen Statistikk

Frankie vs. Gladiator FK

BOGAFJELL IDRETTSLAG

HARSTAD IBK SVEIVA 5. MARS KL HARSTADHALLEN

Uke 7 - mandag. Treningslogg Erlend Puls 07. Tidspunkt Motbakkeløp 4-2 intervall Kommentar

Regionsmesterskap Øst/Vest 2018

Lag-NM Oslo. Informasjon og spilleopplegg VELKOMMEN

ROMJULSCUP Skien Fritidspark og 29. desember. Inngang k r 50,- (barn under 12 år gratis)

Sterk 2-0 seier mot Ham-Kam sikret semifinaleplass på Notodden

Sportslig utvalg Trenere og Lagledere

Av: Tone Kluge Illustrasjoner: Øistein Kristiansen Opplegg: Torbjørn Johnsen Copyright: NHFs fagservice Grafisk prod.

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Damegruppa ved Ålesund Golfklubb sin tur til Atlungstad Golfbane og Hoel Gård august 2011

VESTFOSSEN - HALLINGDAL

Uke 7 - mandag. Tidspunkt Motbakkeløp 4-2 intervall Kommentar. Før aktivitet. Etter aktivitet

Uke 7 - mandag. Tidspunkt Motbakkeløp 4-2 intervall Kommentar. Jeg hadde fri. Før aktivitet. Jeg hadde fri. Etter aktivitet

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

KRETSMESTERSKAP INNLANDET 2015

ROLLON VS HAREID ROLLONBANEN FREDAG KL DAGENS KAMPSPONSOR:

trenerforum 01/12 tirsdag 24. januar 2012 ved Inge Lauritzen

Regionsmesterskap G13-, Elite, og A-serier 2018

HARSTAD IBK SARPSBORG 03. OKTOBER KL HARSTADHALLEN

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Velkommen til ny toppkamp i Sparta Amfi, da Storhamar kommer på besøk tirsdag 26/9 klokka

HARSTAD IBK TUNET IBK

Endelig noen som har lært at det er viktig å spise før en kamp!

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

INFORMASJON VEDRØRENDE HØSTESESONGEN OG VEIEN FREM TIL BDO-SLUTTSPILL 2015

READY BANDY MÅNEDSBREV - OKTOBER INNEHOLD READY BANDY. Full styrke på kontoret. Klubbkolleksjon. Brissekøller. Seriestart. Ready på tur.

ÅRSRAPPORT HELLELAND IDRETTSLAG 2017

Og SIST MEN IKKE MINST en stor takk til dere for at dere har lyst til å være en del av mitt teamt! Det å ha en sponsor som dere med på laget gir meg

READY BANDY MÅNEDSBREV - NOVEMBER INNEHOLD. Kick Off. Bruktmarked. Bane info. Jentetrening. Fyrverkeri salg READY BANDY. Landslagspillere fra Ready

HARSTAD IBK FREDRIKSTAD 22. OKTOBER KL HARSTADHALLEN

Velkommen til årets siste hjemmekamp da Stjernen kommer på besøk lørdag 30/1 klokka i Sparta Amfi.

Brann i matteboken. Elevhefte Tall og regning

Slet seg til seiermot Medkila

ASYLSØKERS HVERDAG I FREDRIKSTAD TRO HÅP & KJÆRLIGHET. En fortelling om asylsøkerens hverdag i tekst og bilder. Foto: Christin Olsen - DMpro - 09

Grovfjord snytt for mål!

Nyheter fra Tidsskjema Stiga Norges Cup 12/13 januar 2013

Til deltakende skoler for fylkesmesterskap i håndball februar 2011

Solid kamp av Grovfjord

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Grovfjord var effektive

Velkommen til toppoppgjør mot Storhamar lørdag 3.oktober klokka 18.00

Samling August 2016

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

God prestasjon av Grovfjord

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Foreldremøte G2002. Sesongen G2002 hva vil vi?

Gull (200 fri) og sølv (100 fri) til Marius (satte sin 10. norske jr. rekord på få måneder under NM) Bronse til Elida på 50 og 100 bryst

Velkommen til ny hjemmekamp mot Lørenskog lørdag 18/2 klokka i Sparta Amfi.

Benjamin (25) fikk en diagnose etter å ha slitt voldsomt: - Det var en lettelse

ÅRSRAPPORT 2017 FANA IL BASKETBALL

Fru Jensen. Sareptas afasikrukke/tekster med oppgaver

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

NYTT MJØLNER. Velkommen til Mjølner. Åpent møte

Nyheter fra serierunde divisjonsspill 28. desember 2011

Kaptein og assisterende kapteiner. Andreas Søberg Holte - Filip Nilsson og Kasper Skrettingland.

HEGGEDAL CUP. Program Søndag 7.april

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Andreas var med en klasse på skoleturnering i fotball. Laget vant hele turneringen. Bra vær på anlegget til Sportgarten. Fin flytur hjem igjen ->

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Puls 07. Uke 7 - mandag

November Sola Fotball Nytt

SARPSBORG BANDYKLUBB

ÅRSMELDING FOFTBALLGRUPPA 2011

Sluttspill Vestlandsligaen og Oslofjordligaen Måløy 18. oktober 20. oktober 2013

Velkommen til ny hjemmekamp mot Vålerenga tirsdag 19/2 klokka i Sparta Amfi.

Transkript:

Page 1 of 8 MANDAG 14. MAI 2018 Min side A N N O N S E INNEBANDY SPORT SPORT ASKER HEGGEDAL FEIRER MÅL, OG FINALEN: Keeper Philip Coquelin (15) gir en klem til Vetle Lindset Korslund (15) etter at sistnevnte har scoret mål - mens resten av spillerne kommer til. Foto: KARL BRAANAAS Av Anders Aspelund 21. april 2018, kl. 18:00 Greåker ble for sterke for Asker i NM-finalen i innebandy i G15-klassen. Likevel var det store smil å se blant historiske Asker-spillere.

Page 2 of 8 DEL A N N O N S E ASKER - GREÅKER 5-10 (0-2, 3-4, 2-4) Sett under ett er sølv helt utrolig. Det er helt, helt, helt utrolig. Jeg er så stolt over guttene. Dette er fantastisk fine gutter, som tar hånd om hverandre utenfor banen, og bygger hverandre opp. Det skal bli flott å jobbe videre med disse unge gutta, sier Askers G15-trener Jerker Carlquist etter NM-finalen lørdag. Få nyhetene servert i innboksen. Meld deg på vårt nyhetsbrev For i G15-lagets første sesong i Eliteserien - der topp fem fra seriespillet kvalifiserer seg til NM - var spillere og støtteapparat lykkelige over i det hele tatt komme seg til NM-finalen. For selv om et Asker-lag tidligere har vært i en NM-semifinale, og et av deres første damelag tok et uoffisielt NM-sølv, er dette er første gang i Asker Innebandyklubbs 28 år gamle historie at et lag fra klubben spiller en ofisiell NM-finale. Derfor er klubben utrolig stolte av G15-laget - selv om alle, også spillerne, visste det ville bli tøft mot en av innebandysportens medaljegrossister - Greåker. Dette er det første året vårt i Eliteserien. Vi har følt oss som underdogs hele veien. Greåker var jo favoritter før kampen. Vi kan ikke være annet enn fornøyde med prestasjonen vår i dag, sier Asker-kaptein Robert Andreas Kyllo (15). Ja, det er for eksempel ingen andre lag som har scoret så mange mot Greåker i år som det vi gjorde i dag, supplerer Vetle Lindset Korslund (15). LES OGSÅ: Gullhaug ble gullgutter for 10. gang Og med den rammen som en NM-finale har, med nasjonalsang, innmarsj og fulle tribuner i Ekeberghallen er det ikke rart spillerne gledet seg - og var spente. Jeg gledet meg noe sykt, men man er jo alltid litt nervøs, sier Lindset Korslund. Dette er større enn en vanlig kamp. Det er for eksempel flere i publikum, fortsetter han.

Page 3 of 8 VANT SØLV: Kaptein Robert Andreas Kyllo mottar det synlige beviset på at Asker har vunnet sølv. Foto: KARL BRAANAAS Det var Greåker som begynte best foran de fulle tribunene i Ekeberghallen lørdag. I første periode fikk Asker nemlig tre tominutters utvisninger - og i de to første av disse scoret motstanderne fra Østfold mål. Dermed sto det 2-0 til Greåker etter første periode. Vi kommer ut og er naturlig nok nervøse og spente, både på benken og bak benken. Vi forventer et matchbilde der Greåker har mer ball, og vi skal ligge og hugge på kontringer. Det gjør vi bra lenge, men vi får noen utvisninger, og må spille med en mindre til tider. Det klarer vi også egentlig fint, men de scorer jo to mål på oss, og legger nok et grunnlag der, oppsummerer Carlquist. Det er en tøff kamp. Greåker legger seg høyt, og stresser oss. Vi får beskjed om å bare «pælme» den opp i første periode, og spille derfra. Men i andre periode begynner vi å spille mer rolig, og komme oss på plass, sier Kyllo. For i den andre perioden satt det bedre for Asker. Samtidig fikk man her se hvor raskt det kan gå i innebandy. Allerede etter snaue to minutter av perioden reduserte Lindset Korslund med et flott langskudd, men Greåker økte ledelsen igjen 40 sekunder senere. 25 sekunder etter dette igjen var Robin Gabrielsson iskald alene med keeper, og reduserte på ny - kun for å se Greåker gå opp til 4-2 halvminuttet senere. Men da Kyllo reduserte til 3-4 med 14 minutter igjen av perioden, steg stemningen ytterligere hos Askerdelegasjonen på tribunen. LES OGSÅ: Martin Gøranson (22) kan bli årets ildsjel: Det er en ære Men perioden roet seg noe ned etter Kyllos scoring. Asker hadde et par brukbare muligheter - men det var Greåker som scoret to ganger til. Dermed gikk lagene til siste periode på stillingen 3-6.

Page 4 of 8 I denne økte Greåker til 7-3 relativt tidlig, men Asker reduserte to ganger - først på en slags volley gjennom Magnus Gulliksen, og så da Lindset Korslund skapte fornyet håp med sin andre scoring syv minutter før slutt. Dessverre for Asker var det Greåker som satte den neste scoringen. Og da Asker ikke kunne respondere umiddelbart, ble det etter hvert klart at her ville Greåker stikke av med seieren. Da luften var gått ut av hardt arbeidende Asker-gutter i de siste to minuttene av kampen satte Greåker sine to siste mål for dagen. Vi manner oss opp i periodepausen, snakker om det vi skal gjøre: Avlaste hverandre, hjelpe hverandre, fortsette å jakte kontringer. Vi kommer ut og gjør en mye, mye bedre andreperiode. Vi gjør mange mål, og kommer ganske tett på Greåker. Men når vi gjør 4-3, så øker de til 5-3 kort etter det. Da går nok luften litt ut av oss, tror trener Carlquist. Men laget henger ikke med hodet av den grunn. Dette er en fantastisk opplevelse, både for oss i støtteapparatet, og for guttene som kommer hit til NM-finalen. Vi sa i garderoben etter kampen, at hit skal vi komme tilbake, sier Carlquist. Så må jeg få fremheve at vi har spilt og vært sammen som en gjeng i nærmere åtte år. De fleste er fra Heggedalsområdet, så har det fylt på med spillere fra Asker, og vi har et par fra Sandvika-området. HEIER: Jonas Holm Slettmyr (nærmest) og de andre Asker-spillerne som for øyeblikket hviler følger spent med på et Askerangrep. Foto: KARL BRAANAAS LES OGSÅ: Ingen grunn til å slappe av Nå står dere her med sølvmedaljer. Det må vel føles godt? Å ja! Dette betyr veldig mye, sier Lindset Korslund - som også ble kåret til Askers beste spiller i finalen. Hvordan føles det å se ballen gå i mål? Og du var jo til og med Askers første i en ofisiell finale, Vetle?

Page 5 of 8 Ja, det er veldig gøy det, smiler Lindset Korslund Å se ballen gå i mål er helt ubeskrivelig. Det er veldig deilig, supplerer Kyllo. Og som trener Carlquist sier - dette er et minne for livet. Det er nok mange 15-åringer som skulle gjort hva som helst for å spille NM-finale i en hvilken som helt lagsport. Dette er en fantastisk opplevelse, som jeg kommer til å ta med meg for resten av livet. Det tror jeg guttene også vil. Det er mange som er skuffet helt med en gang, men i ettertid er det mange fornøyde gutter her og, sier han. Les mer om Asker Innebandyklubb og finalefeberen i tirsdagens UngSport KAMPFAKTA Stabæk 5 Greåker 10 Finale NM-sluttspill innebandy, G15, Ekeberghallen Perioderesultater: (0-2, 3-4, 2-4) Skuddstatistikk: 25-13 (6-2, 10-6, 9-5) Mål: 1. periode: 0-1 (7.39) Stian Søndreli (Sander Fauskanger), 0-2 (11.33) Fauskanger (Pontus Erik Anderzon) 2. periode: 1-2 (21.53) Vetle Lindset Korslund, 1-3 (22.31), Fauskanger (Andreas Grønli), 2-3 (22.56) Robin Gabrielsson (Jonathan Carlquist), 2-4 (23:24) Niklas Sebastian Norheim (Fauskanger), 3-4 (26.21) Robert Andreas Kyllo (Gabrielsson), 3-5 (29.15) Theodor Kristian Larsen, 3-6 (38.14) Andreas Grønli (Pontus Erik Anderzon). 3.periode: 3-7 (46.56) Wilmer Erik Anderzon, 4-7 (50.02) Magnus Gulliksen (Even Snare Sandbakk), 5-7 (53.00) Lindset Korslund, 5-8 (54.37) Fauskanger (Anderzon), 5-9 (58.19) Markus Jørgensen Larsen (T.K.Larsen), 5-10 (59.56) Søndreli (Anderzon) Askers lag: Philip Coquelin, Arvid Falck-Ytter - Adrian Gunnar Lauterer, Robert Andreas Kyllo, Even Sandbakk, Jonathan Carlquist, Vetle Korslund, Ole Andreas Årøen, Robin Gabrielsson, Emil Lenassønn Tjelle, Jonas Holm Slettmyr, Gard Vilsvik, Magnus Gulliksen, Nicklas Rustand, Mattis Daasvand Solli, Peter Meyer Vevatne, Andreas Torres Heyerdahl, Henrik Melvoll Nøstvik, Emil Hvesser Utvisninger: Asker 5 x 2 min, Greåker 3 x 2 min Dommere: Davidsen/Kopperud

Page 6 of 8 MÅL: Vetle Lindset Korslund scorer sitt første for dagen. Foto: KARL BRAANAAS Lik Budstikka på Facebook Liker Hilde Frigaard og 42 k andre liker dette. Les mer om: Innebandy Sport sport Asker Heggedal Se kommentarer Flere saker