Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Norges mest. målgruppe. Innovatører. Opinionsledere

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Norges mest. målgruppe. Innovatører. Opinionsledere"

Transkript

1 Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Norges mest målgruppe Innovatører Opinionsledere

2 Påvirk topplederne Kapital-lederne sitter strategisk plassert i bedriften og har avgjørende myndighet på kjøp og investeringer. Kapital har høy andel toppledere og flere med mange styreverv. I Kapital påvirker du ledere med beslutningsmyndighet i mange selskaper ledere 61% toppledere 40% av Kapitals lesere har 2 eller flere styreverv, mot 27% normalt blant ledere. 86% har avgjørende innflytelse på innkjøp til bedriften. Kapital har økning og lengst lesetid av samtlige titler i Fagpressen Kapital har høyere andel lesere blant ledere med avgjørende/innstillende beslutningsmyndighet enn Dagens Næringsliv og Aftenposten på 79 områder: Beslutningstagere i Kapital Andel i % Ansettelser 76 Betalte kurs/seminarer 67 PC/Arbeidsstasjoner 63 Forsikringstjenester 57 Banktjenester 56 Finansieringstjenester 54 Andel i % Betalings-/Kredittkort 52 byråtjenester/hotell 52 Eksterne konferansearrangement 49 Kjøp av firmabiler 44 Aksjer/Opsjoner/Fond o.l. 37 Eiendomsfinansiering 33 Kilde: MMI Fagpresseundersøkelsen 2013 Risikopremie og straff Treff innovatører opinionsledere 160 Index 160 Innovatører Index 300 Opinionsledere Kapital Innovatører Tidlige brukere Tidlig majoritet Sen majoritet Etternølere Kapital Befolkningen Generelt PC/IKT Mat og drikke Helse og velvære Klær og sko Bil Befolkningen Fritid og reise Interiør, hus og hage TV, radio og musikkutstyr Bank og forsikring Politikk og samfunn 2 1 Word of Mouth indeksen, Forbruker & Media 13/2 - MGI

3 g straff Nå en kjøpesterk målgruppe Kapital-leseren representerer den målgruppen i Norge som har høyest personlig inntekt. De er innovatører som vil nyte sin dyrebare fritid til det fulle. Derfor er kvalitet viktig - både når det gjelder biler, båter, hytter, klær, klokker/ smykker, treningsutstyr, interiør osv. - Og prisen for kvalitet er de villige til å betale. Ved et innrykk i Kapital når du kjøpesterke lesere: Kjønn Alder Menn 74 % år 10 % Kvinner 26 % år 52 % % Geografisk fordeling Oslo 20 % Østlandet ellers 43 % Vestlandet 18 % ver seg Nytte Interessant til Emosjonell meg Original Søke Møre Besøkt informasjon & reaksjon Romsdal/Trøndelag Besøke nettside Kjøpsintensjon forhandler13 % Nord Norge 6 % Index Risikopremie og straff Personlig inntekt under 450' 450' 599' 600' 999'1.000' 1.499'1.500'+ Kilde: Forbruker & Media 13/2 - MGI RAM Kapital har valgt å benytte seg av RAM (Research and Analysis of Media) som måler og registrerer hvordan annonser og artikler leses og oppfattes og hvilken effekt de har. Gjennom RAM testene kan vi dokumentere at annonsering i Kapital både kan være lønnsomt og effektiv. Annonser i Kapital bygger både merkevare, og flytter varer ut av butikk. Våre tester kan vise til høye score på både oppmerksomhet, involvering og kjøpsintensjon sammenlignet med annonse tester i andre printmedier. 605 Total oppmerksomhet 63 Lest nøye Avsender-ID Kjenner fra før Totalvurdering/Liking Lettforståelig under 450' Nyhet Positiv Hendvender seg til meg Nytte Interessant Original Emosjonell reaksjon Søke informasjon Besøkt nettside Besøke forhandler Kjøpsintensjon ' 599' ' 999' ' 1.500' ' Eksempel: RAM test på bilannonse i Kapital 2013 Referanse: Print, Norge, Antall referanser: 300, Bransjekode: Bil

4 Bilag Å distribuere bilag, løst eller fast med Kapital, er en meget effektiv måte å kommunisere på. I Kapital bruker leseren god til på produktet. Det gir mulighet til å fortelle en lengre historie eller presentere et bredere produktspekter meget kostnadseffektivt. Kapitals lesere har satt av tid til å lese tidsskriftet når de åpner det, og interessen rundt bilaget vil være en helt annen en hva man kan forvente hos en avisleser som er ute etter raske nyheter. Bilag distribuert med Kapital kommer frem her møter man ingen reservasjoner. Ønsker du å distribuere bilaget ditt med Kapital, kan vi trykke det som en del av bladet, limfrese inn et ferdig bilag, eller legge det ved plastpakket. Har du en mindre trykksak kan det punktlimes. For best mulig oppmerksomhet og eksklusivitet begrenser vi antall bilag i hver utgave. Alle bilag prises individuelt, ut fra vekt, størrelse og distribusjonsform. Vi kan også være behjelpelig med å håndtere trykking av bilag. Alle bilag må merkes: Annonsebilag Leveringsbetingelser: Ferdige bilag leveres 6 dager før utgivelse til Lundeby & Co AS, Lundebyveien 7, 1878 Hærland. Bilag som skal trykkes som en del av Kapital leveres 8 dager før utgivelse til Høyoppløselig PDF. Oppløsning 240 dpi. Snitt brutto opplag: Avbestillingsfrist: 2 mnd. før utgivelse.

5 Annonseinformasjon Kapital Uke Dato Materiellfrist Tema Nr jan 8. jan Eiendom utland Nr jan 22. jan Nr feb 5. feb Nr feb 19. feb Årets produkt Nr mars 5. mars Båt Nr mars 19. mars Nr. 7* april 2. april Nr mai 23. april Nr mai 7. mai 100 mektigste kvinner/ Eat Nr mai 21. mai Nr juni 3. juni Nr. 12* juni 18. juni Norges 500 største bedrifter Nr aug 6. aug Utdannelse/Kunnskap Nr aug 20. aug Nr sep 3. sep Nr sep 17. sep Norges 400 rikeste Nr okt 1. okt Nr okt 15. okt Nr nov 29. okt Miljø Nr nov 12. nov Nr des 26. nov Nr. 22* des 10. des Prognoser 2015 * Påske-, sommer- og juleutgave har ekstra lang levetid og høyere opplag. 2/1 sider 1/1 side 396x x275* Ta høyde for oppslagsbrett mot midten, gjelder 2/1 sider. 1/2 side 178x x135* *legg til 5 mm på alle sider. 88 x 248 Utf. 105 x 275* 178x x275* 2/3 side 178x x175* 117x248 Utf. 131x275* 1/3 side 56 x 1/4 side x80 210x95* Utf. 70 x 275* 178x60 210x75* Priser 2014 Spesialplasseringer 1. oppslag oppslag oppslag omslag, mot innhold 3. omslag omslag mot innhold mot leder mot kommentar innhold 210x almanakken Kapital Kort & Konsist Hvite sider 2/1 side /1 side /3 side /2 side /3 side /4 side Gule sider 1/2 side /3 side /4 side /6 side /8 side Stillingsannonser 1/1 side /3 side /2 side /3 side

6 Annonseinformasjon Annonsemateriell Høyoppløselig PDF. Oppløsning: 240 dpi. Materiell sendes på mail: eller på ftp:// , kontakt oss for nærmere informasjon. Materiellet merkes med annonsørens navn og utgave av Kapital. Trykkes i 4 farger. (Europaserien. Spesialfarger bygges ut fra denne.) Kapitals gule sider: Kapital Inside og Jobb & karriere. Raster: 54 linjer Trykkmetode: Offsetrotasjon Trykk: Aller Trykk AS, Brennavn. 20b, 1481 Hagan AllerTrykk er svanesertifisert på alle sine trykksaker. Avbestillingsfrist: 1 uke før materiellfrist Reklamasjonsfrist: 14 dager etter utgivelsesdato. Reklamasjoner må gis skriftlig. Bladet har intet ansvar for ferdig materiell mottatt fra annonsør/byrå. Hoffsveien 70 A P.B. 724 Skøyen, 0214 Oslo Tlf.: Fax: Mail: Mer informasjon: Følg oss på facebook

7 Magasiner Verdens Liv s s t ils m a g a s in for forretni ngsrei ser, feri e og fri ti d Nr april 2013 Rio de Janeiro Montenegro St. Barths Bodrum Paris m.m. beste beach clubs Nye Ingierstrand Bad PRIS 89 KRONER INTERPRESS NORGE RETURUKE 29 Kapital er Norges ledende og største reisemagasin for forretnings- og feriereiser, både i opplag og antall sider. Her finner du fargerike reportasjer fra de mest eksotiske og spennende stedene, tips om de beste restaurantene, hippeste hotellene, nyttig informasjon om storbyferier og stadig nye villmarkseventyr. Vi har også nyttige artikler spesielt skrevet for folk som er mye på farten i jobb. Norges f ineste fjellturer Seilferie på Middelhavet + Lei drømmevilla i sommer + Spar tusener på hotellsøk Utgivelse Materiellfrist 27. mars 12. mars Utgivelse Materiellfrist 23. oktober 8. oktober L ivsstilsmagasin for forre tningsre iser, fer ie og fr itid Høstferie i New England Nr oktober 2013 Nytt fra Alpene Norske vinterperler Spis. Drikk. Lev. Unngå sjo kkdyr nettsurfing! London Calling! Magasinet distribueres sammen med Kapital til alle abonnenter i tillegg selges Kapital i løssalg. PRIS 89 KRONER New Yorks heftigste adresser INTERPRESS NORGE RETURUKE 3 San Diego. Maldivene. Umbria. Kitzbühel. Sotsji. Cruise på Middelhavet m.m. Kapital Jul er et magasin til 21. november 2013 inspirasjon og glede for den målgruppen som forbruker mest, og som har råd til å betale for det. En perfekt arena for å profilere dine produkter til en kravstor og pengesterk gruppe. Stor julegaveguide Julemeny fra Fauna Gaver med monogram Julelunsj for meglerne Utgivelse 20. november Materiellfrist 5. november Kapital Jul blir distribuert med Kapital nr. 20, til alle Kapitals abonnenter og løssalg.

8 Kontakt oss: Wenche Wollmann annonsesjef / Kjartan Finholdt / Åsa Iversen / Wenche Selbo / Wenche Spjøtvold / Erland Vestby / Norges ledende tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk

Medieinfo 2015. Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk.

Medieinfo 2015. Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Medieinfo 2015 Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Medieinfo 2015 Norges mest attraktive målgruppe Med Kapital når du beslutningstakere med makt og innflytelse i næringslivet. Privat

Detaljer

Medieinfo 2015. Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk.

Medieinfo 2015. Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Medieinfo 2015 Norges mest attraktive målgruppe Med Kapital når du beslutningstakere med makt og innflytelse i næringslivet. Privat representeres

Detaljer

Medieinformasjon 2014

Medieinformasjon 2014 interiør MAGASINET Medieinformasjon 2014 Interiør Magasinet selges i Skandinavia og har et meget godt renommé. Innholdet er nøye utvalgt for å gi leseren god nytteverdi og inspirasjon. De beste journalister,

Detaljer

2017 Masjon or Mediainf

2017 Masjon or Mediainf Mediainformasjon 2017 Norges største og mest leste uavhengige bilblad! Med noen av landets dyktigste biljournalister i redaksjonen fremstår Bil som et seriøst og levende bilblad. Bils varemerke har alltid

Detaljer

«Klippe, klippe!» sa kjerringa

«Klippe, klippe!» sa kjerringa w w w. u k e a v i s e n l e d e l s e. n o Medieinformasjon 2013 «Klippe, klippe!» sa kjerringa Avisene sliter for tiden. Noen mener aviser som Ukeavisen Ledelse går dystre tider i møte. Jeg nekter å

Detaljer

Medieplan 2015 NETT & PAPIRANNONSER MØTEPLASSEN FOR DEG SOM TRENER WWWW.TRENINGSFORUM.NO

Medieplan 2015 NETT & PAPIRANNONSER MØTEPLASSEN FOR DEG SOM TRENER WWWW.TRENINGSFORUM.NO Medieplan 0 NETT & PAPIRANNONSER MØTEPLASSEN FOR DEG SOM TRENER WWWW.TRENINGSFORUM.NO Norges største nettsted innen kraftsport Treningsforum.no startet opp i 00 og er Norges største nettsted innen kraftsport

Detaljer

Utdanningsforbundets medier 2015 MEDIEPLAN PRINTANNONSERING. Januar - Juli

Utdanningsforbundets medier 2015 MEDIEPLAN PRINTANNONSERING. Januar - Juli MEDIEPLAN Utdanningsforbundets medier 2015 PRINTANNONSERING Januar - Juli Hvorfor annonsere i Utdanningsforbundets medier? Er målgruppen skoleledere, lærere, styrere i barnehage og barnehagelærere, rådgivere,

Detaljer

www.ukeavisenledelse.no Medieinformasjon 2014 Mediainformasjon 2014 Ved slutten av 2012 var det krisestem ning i luften. Konsernet Mentor Medier var ikke lenger interessert i å drive virksomheten videre.

Detaljer

INTERIØR MAGASINET. Medieinformasjon 2015 www.interiormagasinet.no

INTERIØR MAGASINET. Medieinformasjon 2015 www.interiormagasinet.no INTERIØR MAGASINET Medieinformasjon 15 www.interiormagasinet.no Her får du det beste livsstilsmagasinet i Skandinavia for den som elsker høy kvalitet og troverdighet laget av de beste journalister, stylister

Detaljer

2016 ANNONSER TIL AVIS Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering på dagensmedisin.no

2016 ANNONSER TIL AVIS Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering på dagensmedisin.no 2016 ANNONSER TIL AVIS Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering på dagensmedisin.no DAGENS MEDISIN DM Avis informasjon Om oss Dagens Medisin er Norges største uavhengige nyhetkanal mot helsevesenet.

Detaljer

MEDIEPLAN 2016/17. LederNytt Norges ledende magasin og nettsted med fokus på nyttig innhold for ledere.

MEDIEPLAN 2016/17. LederNytt Norges ledende magasin og nettsted med fokus på nyttig innhold for ledere. MEDIEPLAN 2016/17 PRINT- MAGASIN DIGITALT MAGASIN Les begge magasinene her: http://projectstorehouse.com/ledernytt052016 http://projectstorehouse.com/ledernytt-digitalv2 LederNytt Norges ledende magasin

Detaljer

2017 ANNONSER TIL AVIS Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering

2017 ANNONSER TIL AVIS Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering 2017 ANNONSER TIL AVIS Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering DAGENS MEDISIN informasjon Om oss Dagens Medisin er Norges største uavhengige nyhetskanal mot helsevesenet. Avisen ble etablert

Detaljer

STILLINGSANNONSER. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin

STILLINGSANNONSER. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin 2015 2016 STILLINGSANNONSER Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin DAGENS MEDISIN informasjon Om oss Dagens Medisin er Norges største uavhengige nyhetskanal mot helsevesenet.

Detaljer

STILLINGSANNONSER. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin

STILLINGSANNONSER. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin 2015 STILLINGSANNONSER Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin DAGENS MEDISIN informasjon Om oss Dagens Medisin er Norges største uavhengige nyhetskanal mot helsevesenet. Avisen

Detaljer

Mediepresentasjon 2014

Mediepresentasjon 2014 Mediepresentasjon 2014 Fakta om Teknisk Ukeblad Media Teknisk Ukeblad er Norges viktigste magasin og nettsted innen teknologi og næringsliv Teknisk Ukeblad har 302.000 lesere pr. utgave 79 000 ledere leser

Detaljer

Norges eneste high-end livsstilsmagasin. Prisliste 2017

Norges eneste high-end livsstilsmagasin. Prisliste 2017 Norges eneste high-end livsstilsmagasin Prisliste 2017 1 D2 Prisliste 2017 LESERE D2 har 209.000 lesere per utgave, blant dem er 42 prosent kvinner. D2-leserens gjennomsnittlige inntekt er kr 552.000,

Detaljer

STILLINGSANNONSER. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin

STILLINGSANNONSER. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin 2015 2016 STILLINGSANNONSER Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin DAGENS MEDISIN Dagens Medisin Avis informasjon Om oss Dagens Medisin er Norges største uavhengige nyhetskanal

Detaljer

Lansering av nytt månedsmagasin

Lansering av nytt månedsmagasin Lansering av nytt månedsmagasin Agenda - Presentasjon bakemagasin Bakgrunn for lansering - Konsept Redaktør - Magasinets navn Form og uttrykk Målgruppe Markedsføring - Pris Annonsører / Temaplan Mat fra

Detaljer

Medieinformasjon 2013

Medieinformasjon 2013 interiør MAGASINET Medieinformasjon 2013 interiør MAGASINET et norsk magasin med internasjonal touch Magasintid er eksklusiv tid. Magasiner brukes i liten grad sammen med andre mediekanaler både redaksjonelt

Detaljer

Utdanningsforbundets medier 2015 MEDIEPLAN. STILLINGER OG KURS Januar - Juli

Utdanningsforbundets medier 2015 MEDIEPLAN. STILLINGER OG KURS Januar - Juli Utdanningsforbundets medier 2015 MEDIEPLAN STILLINGER OG KURS Januar - Juli Hvorfor annonsere i Utdanningsforbundets medier? Er målgruppen skoleledere, lærere, styrere i barnehage og barnehagelærere, rådgivere,

Detaljer

Medieinformasjon 2012

Medieinformasjon 2012 interiør MAGASIN ET Medieinformasjon 2012 interiør MAGASIN ET et norsk magasin med internasjonal touch Magasintid er eksklusiv tid. Magasiner brukes i liten grad sammen med andre mediekanaler både redaksjonelt

Detaljer

Medieinformasjon stilling 2015

Medieinformasjon stilling 2015 Medieinformasjon stilling 2015 Dagens Medisin er Norges største uavhengige nyhetsavis mot helsevesenet. Avisen ble etablert i 1998 og har et opplag på opplag på 24.300 ex. og distribueres til alle yrkesaktive

Detaljer

Nytt magasin! Lansering 31. mars AFTENPOSTEN FORLAG

Nytt magasin! Lansering 31. mars AFTENPOSTEN FORLAG Nytt magasin! Lansering 31. mars Februar 2014 65.000 NYE LESERE SISTE 12 MND. 250000 + 20 % 200000 150000 100000 + 13 % + 13 % + 14 % 50000 0-7 % 2012 2013 Kilde: Forbruker & Media 12/2 og '13/2 - MGI

Detaljer

Norges eneste highend livsstilsmagasin. Prisliste 2015

Norges eneste highend livsstilsmagasin. Prisliste 2015 Norges eneste highend livsstilsmagasin Prisliste 2015 1 D2 Prisliste 2015 154 000 148 000 134 000 128 000 128 000 LESERE D2 har 233.000 lesere per utgave, blant dem er 46 prosent kvinner. D2-leserens gjennomsnittige

Detaljer

MEDIEINFORMASJON 2017 PAPIR OG NETT

MEDIEINFORMASJON 2017 PAPIR OG NETT MEDIEINFORMASJON 2017 PAPIR OG NETT www.tidsskriftet.no Produktannonser Illustrasjonsfoto: Thinkstock Tidsskriftets rekkevidde Papirutgaven: Opplag 31 000 Nettutgaven: 500 000 sidevisninger per måned Facebook:

Detaljer

Les mer på dn.no/annonse eller ring 22 00 10 75.

Les mer på dn.no/annonse eller ring 22 00 10 75. DN-leserne har som mange andre et aktivt liv utenfor arbeidsplassen. For annonsører innen sport og fritid skiller de seg likevel ut: De er mer enn gjennomsnittlig opptatt av trening. De er i større grad

Detaljer

ANNONSEMULIGHETER. Medieplan 2013

ANNONSEMULIGHETER. Medieplan 2013 ANNONSEMULIGHETER Medieplan 2013 Utdanning inneholder faglig og politisk stoff med tilknytning til pedagogikk og skole Målgruppen er lærere, førskolelærere, skoleledere og pedagogstudenter Utgivelsesplan

Detaljer

Mediepresentasjon 2015

Mediepresentasjon 2015 Mediepresentasjon 2015 Verdens eldste teknologiske magasin 1854 2015 Verdens eldste teknologiske magasin 1854 2015 Verdens eldste teknologiske magasin 1854 2015 Skape engasjement for teknologi Abonnent

Detaljer

ET PRODUKT FRA TEKNISK UKEBLAD MEDIA AS

ET PRODUKT FRA TEKNISK UKEBLAD MEDIA AS ET PRODUKT FRA TEKNISK UKEBLAD MEDIA AS MEDIEPLAN 2010 Litt om Teknisk Ukeblad Daglige nyheter på nett TU.no Teknisk Ukeblad er Norges viktigste teknologi- og næringslivsmagasin. Teknisk Ukeblad stiller

Detaljer

Bilag i Aftenposten, Bergens Tidende og Adresseavisen annonser

Bilag i Aftenposten, Bergens Tidende og Adresseavisen annonser til IKF skolene (Tilsvarende rundskriv sendes til IF skolene) IKF Rundskriv 11 2009 Oslo, 6. november 2009 Bilag i Aftenposten, Bergens Tidende og Adresseavisen annonser Fjorårets bilag i Aftenposten var

Detaljer

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2017 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2017 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN Profil- og stillingsannonser Medieplan 2017 2017 LESERE 261.000 INGENIØRER 105.000 LEDERE 77.650 FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO Fakta om Teknisk Ukeblad Teknisk Ukeblad er Norges viktigste teknologi-

Detaljer

MEDIEPLAN STUDENTAVISEN INSIDE AS

MEDIEPLAN STUDENTAVISEN INSIDE AS MEDIEPLAN STUDENTAVISEN INSIDE AS 02 MEDIEPLAN STUDENTAVISEN INSIDE Studentavisen INSIDE Studentavisen INSIDE er Norges eneste riksdekkende studentavis. I 2006 ble avisen et aksjeselskapet registret i

Detaljer

Dokumentasjon om lokalavisas styrke i annonsemarkedet

Dokumentasjon om lokalavisas styrke i annonsemarkedet LEFT M Dokumentasjon om lokalavisas styrke i annonsemarkedet Kortversjon, november 01, for bruk frem til 017. TNS Oktober 01 LEFT M Derfor er lokalavisa en nyttig mediekanal for annonsørene: Lokalavisene

Detaljer

Norges eneste highend livsstilsmagasin. Prisliste 2016

Norges eneste highend livsstilsmagasin. Prisliste 2016 Norges eneste highend livsstilsmagasin Prisliste 2016 1 D2 Prisliste 2016 LESERE D2 har 240.000 lesere per utgave, blant dem er 42 prosent kvinner. D2-leserens gjennomsnittlige inntekt er kr 578.000, som

Detaljer

Stillingsannonser. Medieplan 2015 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 295.000 105.000 77.650

Stillingsannonser. Medieplan 2015 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 295.000 105.000 77.650 Stillingsannonser Medieplan 2015 2015 LESERE 295.000 INGENIØRER 105.000 LEDERE 77.650 FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO Fakta om Teknisk Ukeblad Teknisk Ukeblad er Norges viktigste teknologi- og næringslivsmagasin

Detaljer

Mediepresentasjon 2015

Mediepresentasjon 2015 Mediepresentasjon 2015 Verdens eldste teknologiske magasin 1854 2015 Verdens eldste teknologiske magasin 1854 2015 Skape engasjement for teknologi Abonnent siden 1990 «Teknisk Ukeblad gir meg håp for landet,

Detaljer

Oppslag uplassert Kr. 239.987,- Kr. 267.812,- Midtoppslag (D2-omslag fredag) Kr. 287.985,- Kr. 321.374,-

Oppslag uplassert Kr. 239.987,- Kr. 267.812,- Midtoppslag (D2-omslag fredag) Kr. 287.985,- Kr. 321.374,- prisliste 2014 annonsepriser MANDAG- TORSDAG FREDAG - LØRDAG Modul 55 (helside) Tekstside uplassert Kr. 138.000,- Kr. 154.000,- Spesialside 3 (mandag til fredag) Kr. 207.000,- Kr. 231.000,- Spesialside

Detaljer

SKISPORT FØLGER DET NORSKE SKIMILJØET

SKISPORT FØLGER DET NORSKE SKIMILJØET MEDIEPLAN 2016 TESTER OG UTSTYR TRENINGSTIPS INTERVJUER HELSE OG KOSTHOLD SKISPORT FØLGER DET NORSKE SKIMILJØET DE SOM SKAL KJØPE SKIUTSTYR LESER SKISPORT 01-16 15.016 29.016 02-16 12.02.16 26.02.16 03-16

Detaljer

Informasjonskontorene styrker deltakelsen på utdanningsmesser i 2014

Informasjonskontorene styrker deltakelsen på utdanningsmesser i 2014 Til skolen IKF Rundskriv 04-2013 Oslo, 13. mai 2013 (IF-skolene får tilsvarende informasjon i eget rundskriv) Informasjonskontorene styrker deltakelsen på utdanningsmesser i 2014 Informasjonskontorene

Detaljer

1. Er du mann eller kvinne?

1. Er du mann eller kvinne? 1. Er du mann eller kvinne? 10 9 8 7 70,5% 6 5 29,5% 1 2 1 Mann 2 Kvinne 2. Hva er din alder? 10 9 8 7 6 5 32,8% 34,8% 14,2% 16,2% 0, 2, 1 2 3 4 5 6 1 Under 20 år 2 20-29 år 3 30-39 år 4 40-49 år 5 50-59

Detaljer

NORDENS STØRSTE HJEMME- ELEKTRONIKKMAGASIN

NORDENS STØRSTE HJEMME- ELEKTRONIKKMAGASIN MEDIAKIT 2016 LESERTALL PR. UTG.: 101.000 UTGAVER PR. ÅR: 11 UTGAVER BRUTTOOPPLAG: 27.500 PR. UTG. MENN: 89 % KVINNER: 11 % ABONNENTER: 7.900 LYDOGBILDE.NO: 60.000 UNIKE PR. UKE NORDENS STØRSTE HJEMME-

Detaljer

Leserkretsundersøkelse. Juni Leserkretsundersøkelse

Leserkretsundersøkelse. Juni Leserkretsundersøkelse Juni 2016 Innhold 1 Modellert lesertall 6 2 Lesing av bladet og nettutgaven 9 Contents 3 Redaksjonellmodul 21 4 Annonsemodul 29 5 Beslutningstakerindeks 33 6 Word of mouth 42 7 Bakgrunnsinformasjon 52

Detaljer

Ukentlig mediebruk 42 prosent leser bøker på fritiden i løpet av uka. 65 prosent av jenter 9-15 år leser bøker ukentlig.

Ukentlig mediebruk 42 prosent leser bøker på fritiden i løpet av uka. 65 prosent av jenter 9-15 år leser bøker ukentlig. 42 prosent leser bøker på fritiden i løpet av uka. 65 prosent av jenter 9-15 år leser bøker ukentlig. 81 prosent bruker PC per uke, 74 prosent bruker PC hjemme. Tre av fire bruker Internett i løpet av

Detaljer

MMI Fagpresseundersøkelsen 2014. Ledernes medievaner. 3000 beslutningstakere i norsk næringsliv og offentlig sektor

MMI Fagpresseundersøkelsen 2014. Ledernes medievaner. 3000 beslutningstakere i norsk næringsliv og offentlig sektor MMI Fagpresseundersøkelsen 2014 Ledernes medievaner 3000 beslutningstakere i norsk næringsliv og offentlig sektor MMI Fagpresseundersøkelsen 2014 Norges ledende undersøkelse for kartlegging av leservaner,

Detaljer

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 286.000 105.000 77.

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 286.000 105.000 77. Profil- og stillingsannonser Medieplan 2016 2016 LESERE 286.000 INGENIØRER 105.000 LEDERE 77.650 FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 1 9 LESERE Fakta om Teknisk Ukeblad Teknisk Ukeblad er Norges viktigste

Detaljer

Mediepresentasjon TU.no 2014

Mediepresentasjon TU.no 2014 Mediepresentasjon TU.no 2014 Verdens eldste teknologiske magasin 1854 2014 Skape engasjement for teknologi «Teknisk Ukeblad gir meg håp for landet, norske ingeniører er utrolig kreative og dyktige problemløsere.

Detaljer

Produkt- og profilannonser. Medieplan 2015 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 295.000 105.000 77.650

Produkt- og profilannonser. Medieplan 2015 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 295.000 105.000 77.650 Produkt- og profilannonser Medieplan 2015 2015 LESERE 295.000 INGENIØRER 105.000 LEDERE 77.650 FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO Fakta om Teknisk Ukeblad Teknisk Ukeblad er Norges viktigste teknologiog

Detaljer

Medieplan. August - Desember 2014 STILLINGER / KURS

Medieplan. August - Desember 2014 STILLINGER / KURS Medieplan August - Desember 2014 STILLINGER / KURS Hvorfor annonsere i utdanningsforbundets medier? Er målgruppen skoleledere, lærere, styrere i barnehage og barnehagelærere, rådgivere, spesialpedagoger

Detaljer

MEDIEPLAN PRINT- OG DIGITALANNONSERING 2017

MEDIEPLAN PRINT- OG DIGITALANNONSERING 2017 TREFF BLINK I UTDANNINGS- SEKTOREN! UTDANNINGSFORBUNDETS MEDIEPLAN PRINT- OG DIGITALANNONSERING 2017 Annonsér i Utdanningsforbundets medier! Foto: StockLayouts Hvorfor anno i Utdannings medier? Er målgruppen

Detaljer

Konjunkturbarometer vare- og netthandel

Konjunkturbarometer vare- og netthandel Konjunkturbarometer vare- og netthandel Varehandelens betydning i Trøndelag og Møre og Romsdal Andel av omsetning fordelt på bransjer Varehandel Industri ellers 19 % Privat tjenesteyting 9 % Bygg og anlegg

Detaljer

2016 Masjon or Mediainf

2016 Masjon or Mediainf Mediainformasjon 2016 Bilbransjens ledende nyhetsavis MotorBransjen er landets største frittstående aktualitetsavis for bilbransjen. Avisen formidler nøytral informasjon og belyser aktuelle temaer, gir

Detaljer

Medieplan. Januar - Juli 2014 PRODUKTANNONSER

Medieplan. Januar - Juli 2014 PRODUKTANNONSER Medieplan Januar - Juli 2014 PRODUKTANNONSER Hvorfor annonsere i utdanningsforbundets medier? Er målgruppen skoleledere, lærere, styrere i barnehage og barnehagelærere, rådgivere, spesialpedagoger eller

Detaljer

PRESENTASJON AV AMEDIA OG PLANER FOR EN NY OG VITALISERT BILVERTIKAL I SAMARBEID MED BRANSJEN

PRESENTASJON AV AMEDIA OG PLANER FOR EN NY OG VITALISERT BILVERTIKAL I SAMARBEID MED BRANSJEN PRESENTASJON AV AMEDIA OG PLANER FOR EN NY OG VITALISERT BILVERTIKAL I SAMARBEID MED BRANSJEN Monica Onsrud, Direktør rubrikk & Jonas Mjaaland, Redaksjonell innholdsutvikler 2,4 MILLIONER DAGLIGE BRUKERE

Detaljer

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 286.000 105.000 77.

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 286.000 105.000 77. Profil- og stillingsannonser Medieplan 2016 2016 LESERE 286.000 INGENIØRER 105.000 LEDERE 77.650 FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO Fakta om Teknisk Ukeblad Teknisk Ukeblad er Norges viktigste teknologi-

Detaljer

Ipsos MMI Fagpresseundersøkelsen Ledernes medievaner 2016

Ipsos MMI Fagpresseundersøkelsen Ledernes medievaner 2016 Ipsos MMI Fagpresseundersøkelsen Ledernes medievaner 2016 1 Ipsos MMI Fagpresseundersøkelsen 2016 Fagpresserapporten 2016 Internett & Ledere 2016 Fagpresserapporten 2016 + + PAPIR DIGITALT TOTAL Dekningstall:

Detaljer

MEDIEPLAN. Mer ras mindre penger NORDENS STØRSTE FAGBLAD FOR VEG, ANLEGG OG TRAFIKK. TEMA: TunnEl og fjell Glad jeg ikke er samferdselsminister

MEDIEPLAN. Mer ras mindre penger NORDENS STØRSTE FAGBLAD FOR VEG, ANLEGG OG TRAFIKK. TEMA: TunnEl og fjell Glad jeg ikke er samferdselsminister ÅRGANG 4 4 VAREVEGER no MEDIEPLAN 2017 TEMA: TunnEl og fjell Glad jeg ikke er samferdselsminister >> PoSitiv nyvinning: Rumlefelt halverer trafikkulykkene >> Må øke kapasiteten: Tunnelpenger brukes på

Detaljer

2011/925 - A- / - Spørreundersøkelsene i abonnent- og annonsemarkedet oppsummering.

2011/925 - A- / - Spørreundersøkelsene i abonnent- og annonsemarkedet oppsummering. 2011/925 - A- / - Spørreundersøkelsene i abonnent- og annonsemarkedet oppsummering. 1 Lesermarkedet. 2 Sammendrag spørreundersøkelse lesermarkedet Demokraten Dette sammendraget tar kort for seg resultatene

Detaljer

Mamma fylte 10 år - og endte reisen! Vi lanserer nytt magasin 9. februar! mange er blitt lei av den rosa «mammalykkeboblen»!

Mamma fylte 10 år - og endte reisen! Vi lanserer nytt magasin 9. februar! mange er blitt lei av den rosa «mammalykkeboblen»! Månedsmagasiner Agenda Bakgrunn for lansering Redaksjonelt konsept Målgruppe Redaktør Form og utrykk Markedsføring Potensielle annonsører Suksessfaktorer i lese-/annonsørmarkedet Mamma fylte 10 år - og

Detaljer

STILLING LEDIG. Papir/nett Medieplan 2010 ET PRODUKT FRA TEKNISK UKEBLAD MEDIA AS

STILLING LEDIG. Papir/nett Medieplan 2010 ET PRODUKT FRA TEKNISK UKEBLAD MEDIA AS STILLING LEDIG Papir/nett Medieplan 2010 ET PRODUKT FRA TEKNISK UKEBLAD MEDIA AS Papirutgaven Teknisk Ukeblad best på stilling blant teknologer Skal du være sikker på å treffe dyktige og motiverte ingeniører

Detaljer

Informasjonssamfunnet i Norge nå

Informasjonssamfunnet i Norge nå Informasjonssamfunnet i Norge nå Status og ferske fakta om e-handel og IKT-bruk. Norsk Regnesentral www.nr.no Promise -99 28. Oktober 15/11-99 Slide 1 Hovedfunn fra undersøkelsene en meget høy andel av

Detaljer

Medieplan 2013. NettaNNoNser. For DeG som skaper FreMtIDeN WWW.tu.no FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN

Medieplan 2013. NettaNNoNser. For DeG som skaper FreMtIDeN WWW.tu.no FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN Medieplan 2013 NettaNNoNser FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN For DeG som skaper FreMtIDeN WWW.tu.no Fakta om tu.no tu.no er Norges største og raskest voksende nettsted

Detaljer

Magasinopplag Totalopplaget for norske magasiner er eksemplarer. Det ble solgt 51 mill. blader i 2016

Magasinopplag Totalopplaget for norske magasiner er eksemplarer. Det ble solgt 51 mill. blader i 2016 MEDIETALL 2016 MAGASIN Magasinopplag 2016 Totalopplaget for norske magasiner er 1.876.175 eksemplarer Det ble solgt 51 mill. blader i 2016 Totalopplaget gikk tilbake med 4,5 prosent på sammenlignbare titler

Detaljer

PRODUKT OG PRISOVERSIKT 2016

PRODUKT OG PRISOVERSIKT 2016 PRODUKT OG PRISOVERSIKT 2016 DESKTOP Backfill* 9 Run of Network 14 3-dagers dekning 18 (180 000 NOK) Premiumpakke 22 24-timers dekning (minimum 4 M visninger) 22 (88 000 NOK) Herrepakke 25 Skreddersydd

Detaljer

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 LEDERE INGENIØRER LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN 286.000 105.000 77.650 WWW.TU.

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 LEDERE INGENIØRER LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN 286.000 105.000 77.650 WWW.TU. Profil- og stillingsannonser Medieplan 2016 2016 LESERE 286.000 INGENIØRER 105.000 LEDERE 77.650 FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO Fakta om Teknisk Ukeblad Teknisk Ukeblad er Norges viktigste teknologi-

Detaljer

Annonser og priser 2015

Annonser og priser 2015 Annonser og priser M e d i e p l a n 2015 119 00 lesere0! Et stilrent blad, sterke bilder og innsiktsfulle historier. Sitat hentet fra: Juryen for Fagpresseprisen 2007. (Kild marke e: Fagpress dsund ersøke

Detaljer

Modul O55 (oppslag) Oppslag uplassert Kr ,- Kr ,- Midtoppslag (D2-omslag fredag) Kr ,- Kr ,-

Modul O55 (oppslag) Oppslag uplassert Kr ,- Kr ,- Midtoppslag (D2-omslag fredag) Kr ,- Kr ,- prisliste 2016 annonsepriser MANDAG- TORSDAG FREDAG - LØRDAG Modul 55 (helside) Tekstside uplassert Kr. 127.000,- Kr. 142.000,- Spesialside 3 Kr. 191.000,- Kr. 213.000,- Spesialside 4-7 Kr. 171.000,- Kr.

Detaljer

Salg av Fjord Pass kortet har hatt en uvanlig høy vekst i 2013 med en salgsøkning på 17,42 %.

Salg av Fjord Pass kortet har hatt en uvanlig høy vekst i 2013 med en salgsøkning på 17,42 %. 2013 Salg av Fjord Pass kortet har hatt en uvanlig høy vekst i 2013 med en salgsøkning på 17,42 %. Fjord Pass tilbyr en effektiv måte å kommunisere med ditt publikum gjennom vår online nettbutikk. Fjord

Detaljer

KLIKK BOLIG Brukerundersøkelse Desember 2008

KLIKK BOLIG Brukerundersøkelse Desember 2008 KLIKK BOLIG Brukerundersøkelse Desember 2008 Om undersøkelsen Undersøkelsen ble gjennomført på web lagt ut som sak og annonse på klikk.no/bolig Undersøkelsen lå ute i perioden 5. november 9. desember 2008

Detaljer

Salg av Fjord Pass kortet har hatt en uvanlig høy vekst i 2013 med en salgsøkning på 17,42 %.

Salg av Fjord Pass kortet har hatt en uvanlig høy vekst i 2013 med en salgsøkning på 17,42 %. 2013 Salg av Fjord Pass kortet har hatt en uvanlig høy vekst i 2013 med en salgsøkning på 17,42 %. Fjord Pass tilbyr en effektiv måte å kommunisere med ditt publikum gjennom vår online nettbutikk. Fjord

Detaljer

Agenda Bonnier Media. Om Bonnier Media Markedet 18 merkevarer og deres univers (print/nett/event) Nyheter! Stylista Vi i villa Costume Living!

Agenda Bonnier Media. Om Bonnier Media Markedet 18 merkevarer og deres univers (print/nett/event) Nyheter! Stylista Vi i villa Costume Living! Agenda Bonnier Media Om Bonnier Media Markedet 18 merkevarer og deres univers (print/nett/event) Nyheter! Stylista Vi i villa Costume Living! Ipad Agenda Events/sponsorat Nyhet! Iform/stella/tara-løp Bonnier

Detaljer

KLIKK TEKNOLOGI Brukerundersøkelse gjennomført av Innsikt v/ Marta Holstein-Beck Januar 2009

KLIKK TEKNOLOGI Brukerundersøkelse gjennomført av Innsikt v/ Marta Holstein-Beck Januar 2009 KLIKK TEKNOLOGI Brukerundersøkelse gjennomført av Innsikt v/ Marta Holstein-Beck Januar 2009 Om undersøkelsen Undersøkelsen ble gjennomført på web lagt ut som sak og annonse på klikk.no/teknologi Undersøkelsen

Detaljer

Ferieplaner høsten 2016

Ferieplaner høsten 2016 Ferieplaner høsten 2016 Contents 1 Først: Hva med sommeren som var? 5 2 Ferieplaner høsten 2015 7 3 Reisemål og ferieform i Norge høsten 2016 4 12 Ferieform i utlandet 17 5 Økonomi og reiseplaner 21 6

Detaljer

1501 2000 gr, kr. 5,00 Er produktet adressert øker stykkprisen med 10 øre.

1501 2000 gr, kr. 5,00 Er produktet adressert øker stykkprisen med 10 øre. DKA Nytt NR. 5. Uke 51, 2015 ÅRSMØTE I DKA Styret bestemte at årsmøtet for DKA blir tirsdag 1.mars 2016. Tid og sted, samt sakspapirer kommer senere. Forslag til behandling på styremøte må vare hos klubben,

Detaljer

Finansavisen er det eneste mediet som fokuserer på IT med forretningsperspektiv.

Finansavisen er det eneste mediet som fokuserer på IT med forretningsperspektiv. Finansavisen IT Hver mandag! Finansavisen er det eneste mediet som fokuserer på IT med forretningsperspektiv. Temautgaver Flere ganger i året har Finansavisen IT utgaver der vi setter ekstra søkelys på

Detaljer

Besøk siste 12 måneder

Besøk siste 12 måneder Rapport for helsenorge.no februar 215 12 1 8 6 4 2 662 44 695 446 Besøk siste 12 måneder 1 4 68 1 1 72 1 31 453 1 42 169 94 692 777 779 825 391 912 38 92 189 75 576 Samme mnd Nøkkeltall Denne mnd Forrige

Detaljer

Modul O55 (oppslag) Oppslag uplassert Kr. 232.162,- Kr. 262.595,- Midtoppslag (D2-omslag fredag) Kr. 278.594,- Kr. 315.114,-

Modul O55 (oppslag) Oppslag uplassert Kr. 232.162,- Kr. 262.595,- Midtoppslag (D2-omslag fredag) Kr. 278.594,- Kr. 315.114,- prisliste 2013 annonsepriser MANDAG- TORSDAG FREDAG - LØRDAG Modul 55 (helside) Tekstside uplassert Kr. 133.500,- Kr. 151.000,- Spesialside 3 (mandag til fredag) Kr. 200.000,- Kr. 226.000,- Spesialside

Detaljer

SOSIALE MEDIER ADVANCED

SOSIALE MEDIER ADVANCED SOSIALE MEDIER ADVANCED Mats Flatland / Digital rådgiver / Mediateam Telemark Online AGENDA «Facebook Advanced» Planlegging Facebook-annonsering Analyse Case: «Fra 0 til 1.000 likere» YouTube Snapchat

Detaljer

Avislesing 2014: Sterk tilbakegang for papiravisene

Avislesing 2014: Sterk tilbakegang for papiravisene Avislesing 2014: Sterk tilbakegang for papiravisene Knut-Arne Futsæter @Futsaeter 03.03.15 TNS Gallup Forbruker & Media Forbruker & Media (F&M) er den eneste fullverdige multimedieundersøkelsen i Norge.

Detaljer

2012 Prisene er eks. mva. Prisene er eks. mva. 365 x 246 360 x 196 360 x 146 360 x 96 360 x 46. 365 x 246 360 x 196 360 x 146 360 x 96 360 x 46

2012 Prisene er eks. mva. Prisene er eks. mva. 365 x 246 360 x 196 360 x 146 360 x 96 360 x 46. 365 x 246 360 x 196 360 x 146 360 x 96 360 x 46 Modulkart tekstside MODULKART MODULKART. Produksjonstillegg minimum kr 240,- avhengig av størrelse for uferdig materiell. 2012 2012 Prisene er eks. mva. Prisene er eks. mva. 365 x 246 360 x 196 360 x 146

Detaljer

Kapittel 4 Arbeidsmarkedet

Kapittel 4 Arbeidsmarkedet Kapittel 4 Arbeidsmarkedet 5 4.1 Arbeidsledige (AKU), registrerte arbeidsledige og personer på arbeidsmarkedstiltak Antall i tusen. Sesongjustert 1) 5 1 Registrerte ledige og arbeidsmarkedstiltak AKU-ledighet

Detaljer

Avislesing 2015/2016: Sterk tilbakegang for papiravisene. Knut-Arne

Avislesing 2015/2016: Sterk tilbakegang for papiravisene. Knut-Arne Avislesing 2015/2016: Sterk tilbakegang for papiravisene Knut-Arne Futsæter @Futsaeter 20.09.16 Forbruker & Media Forbruker & Media (F&M) er den eneste multimedie-undersøkelsen i Norge. Den inneholder

Detaljer

Medietall 2010. Medietall 2010

Medietall 2010. Medietall 2010 Medietall 2010 Avisenes opplagstall 2010 Helge Holbæk-Hanssen Fagsjef i MBL Stabilt abonnement løssalget svikter Opplaget går totalt tilbake med3,5% % til 2 444 084 eks. Tilbakegangen totalt er på 89 753

Detaljer

Kjære medlemmer og gode samarbeidspartnere

Kjære medlemmer og gode samarbeidspartnere Kjære medlemmer og gode samarbeidspartnere Det har vært en hektisk høst og snart er det tid for alle og enhver for å feire jul sammen med familie og venner. Vi ønsker dere alle en riktig god førjulstid

Detaljer

Medieplan 2014 NETTANNONSER FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN

Medieplan 2014 NETTANNONSER FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN Medieplan 2014 NETTANNONSER FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO Fakta om tu.no tu.no er Norges største og raskest voksende nettsted

Detaljer

Fagpressedagen, 17.11.2010. Daglig leder og ansvarlig redaktør, Knut Kristian Hauger

Fagpressedagen, 17.11.2010. Daglig leder og ansvarlig redaktør, Knut Kristian Hauger Fagpressedagen, 17.11.2010 Daglig leder og ansvarlig redaktør, Knut Kristian Hauger Kampanje Forlag utgir redaksjonelle produkter for bedriftsmarkedet (B2B). Vårt nedslagsfelt er medie- og kommunikasjonsindustrien.

Detaljer

Leserkretsundersøkelse. Juni Leserkretsundersøkelse

Leserkretsundersøkelse. Juni Leserkretsundersøkelse Juni 2016 Innhold 1 Modellert lesertall 6 2 Lesing av bladet og nettutgaven 9 Contents 3 Redaksjonellmodul 21 4 Annonsemodul 28 5 Beslutningstakerindeks 32 6 Word of mouth 41 7 Bakgrunnsinformasjon 51

Detaljer

MEDIEPLAN 2016 OFFISIELL MEDIEPARTNER:

MEDIEPLAN 2016 OFFISIELL MEDIEPARTNER: Oslo - Telenor Arena 13-15 Januar 2017 MEDIEPLAN 2016 OFFISIELL MEDIEPARTNER: THE SCANDINAVIAN TRAVEL TRADE MAGAZINE - NORWAY Oslo - Telenor Arena 13-15 Januar 2017 OM REISELIVSMESSEN Reiselivsmessen Oslo

Detaljer

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN Profil- og stillingsannonser Medieplan 2016 2016 LESERE 286.000 INGENIØRER 105.000 LEDERE 77.650 FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO Fakta om Teknisk Ukeblad Teknisk Ukeblad er Norges viktigste teknologi-

Detaljer

Lesing av magasiner 2016 (MU 17/1) Samlet sett stabilt magasinmarked. Knut-Arne

Lesing av magasiner 2016 (MU 17/1) Samlet sett stabilt magasinmarked.  Knut-Arne Lesing av magasiner 2016 (MU 17/1) Samlet sett stabilt magasinmarked Knut-Arne Futsæter @Futsaeter http://www.tns-gallup.no/medier Sammendrag: Stabilt magasinmarked 52 magasiner øker, mens 31 går tilbake

Detaljer

Avislesing 2016: Fra papir til digitalt

Avislesing 2016: Fra papir til digitalt Avislesing 2016: Fra papir til digitalt 07.03.17 Knut-Arne Futsæter Kantar TNS @Futsaeter Forbruker & Media Forbruker & Media (F&M) er den eneste multimedie-undersøkelsen i Norge. Den inneholder blant

Detaljer

MEDIA- PLAN 2015. Webannonser: Abonnement: 11 utgaver i året. Bekreftet opplag: 42 000 Bankgiro: 6087.05.28267. Grafisk produksjon:

MEDIA- PLAN 2015. Webannonser: Abonnement: 11 utgaver i året. Bekreftet opplag: 42 000 Bankgiro: 6087.05.28267. Grafisk produksjon: NORGES STØRSTE POLY TEKNISKE AVIS ISSN 0332-611X NYTT Utgiver/Adresse: Ingeniørnytt AS Nils Lassons vei 5, 1359 Eiksmarka Postboks 164, 1332 Østerås Telefon: 67 16 34 99 Telefax: 67 16 34 10 Utgiver/Publisher:

Detaljer

Medieutviklingen: Fra de store medietrendene til wearables & IoT

Medieutviklingen: Fra de store medietrendene til wearables & IoT Medieutviklingen: Fra de store medietrendene til wearables & IoT NB! Knut-Arne Futsæter @Futsaeter 17.09.15 Folks Medievaner 2015 TNS Gallup TNS 2012 AGENDA 1. De store medietrendene 2. Lesing av papiraviser

Detaljer

CloudWindow digital skjermløsning

CloudWindow digital skjermløsning CloudWindow digital skjermløsning Din enkeltleverandør av digitale annonseløsninger Enkeltleverandør av digitale annonseløsninger Improviser annonseringen din og oppnå salgsfremmende effekt ved å avertere

Detaljer

Lesing av magasiner 2015/2016 (MU 16/2): Færre magasinlesere. Knut-Arne

Lesing av magasiner 2015/2016 (MU 16/2): Færre magasinlesere. Knut-Arne Lesing av magasiner 2015/2016 (MU 16/2): Færre magasinlesere Knut-Arne Futsæter @Futsaeter 20.09.16 http://www.tns-gallup.no/medier Sammendrag: De fleste magasinene går tilbake 13 magasiner øker, mens

Detaljer

Statistikk og diagrammer

Statistikk og diagrammer Kapittel statistikk og sannsynlighet SE SIDE, 11, 1, 13 og 1 I grip Statistikk og diagrammer TOLKE og tegne DIAGRAMMER 1 Linjediagrammet viser temperaturforandringene i løpet av en dag. Hvor mange grader

Detaljer

Medietrender 11.10.12. Knut-Arne Futsæter @Futsaeter

Medietrender 11.10.12. Knut-Arne Futsæter @Futsaeter Medietrender 11.10.12 Knut-Arne Futsæter @Futsaeter AGENDA 1. Papiraviser 2. Blader og magasiner 3. Radio 4. TV og streaming 5. Internett og mobil 6. Sosiale nettsamfunn 7. Oppsummering 2 Antall leste

Detaljer

BT ANNONSE. Bergen Næringsråd 8.mars Gunnar Nilsen

BT ANNONSE. Bergen Næringsråd 8.mars Gunnar Nilsen BT ANNONSE Bergen Næringsråd 8.mars 2016 Gunnar Nilsen gunnar.nilsen@bt.no 932 52 922 Markedsføring i en digital hverdag Schibsted Målgrupper og kontekst Innholdsmarkedsføring Hva med papiret? Hva er det

Detaljer

Tidsskriftet KYSTEN. Leserkretsundersøkelse. September 2010 Prosjekt 106602 (8/10) TNS Gallup 2010 Bjarne Kristiansen www.tns-gallup.

Tidsskriftet KYSTEN. Leserkretsundersøkelse. September 2010 Prosjekt 106602 (8/10) TNS Gallup 2010 Bjarne Kristiansen www.tns-gallup. Tidsskriftet KYSTEN Leserkretsundersøkelse September 2010 Prosjekt 106602 (8/10) TNS Gallup 2010 Bjarne Kristiansen wwwtns-gallupno/medier Bakgrunn for undersøkelsen Standard leserkretsundersøkelse Undersøkelsen

Detaljer

LOKAL SHOPPING. Store annonser til liten pris

LOKAL SHOPPING. Store annonser til liten pris LOKAL SHOPPING Store annonser til liten pris HAMMERFEST SHOPPING - VI TILBYR STORE ANNONSER TIL SMÅ PRISER I LOKAL TILBUDSKATALOG! - Helsidesannonse kun kr 2917,- med årsavtale, se prisoversikten vår.

Detaljer

Lesing av papirmagasiner 2015 (MU 16/1):

Lesing av papirmagasiner 2015 (MU 16/1): Lesing av papirmagasiner 2015 (MU 16/1): Sterk tilbakegang for magasinene Knut-Arne Futsæter @Futsaeter 08.03.16 TNS Gallup http://www.tns-gallup.no/medier Sammendrag: Sterk tilbakegang for blader og magasiner

Detaljer