Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Norges mest. målgruppe. Innovatører. Opinionsledere

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Norges mest. målgruppe. Innovatører. Opinionsledere"

Transkript

1 Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Norges mest målgruppe Innovatører Opinionsledere

2 Påvirk topplederne Kapital-lederne sitter strategisk plassert i bedriften og har avgjørende myndighet på kjøp og investeringer. Kapital har høy andel toppledere og flere med mange styreverv. I Kapital påvirker du ledere med beslutningsmyndighet i mange selskaper ledere 61% toppledere 40% av Kapitals lesere har 2 eller flere styreverv, mot 27% normalt blant ledere. 86% har avgjørende innflytelse på innkjøp til bedriften. Kapital har økning og lengst lesetid av samtlige titler i Fagpressen Kapital har høyere andel lesere blant ledere med avgjørende/innstillende beslutningsmyndighet enn Dagens Næringsliv og Aftenposten på 79 områder: Beslutningstagere i Kapital Andel i % Ansettelser 76 Betalte kurs/seminarer 67 PC/Arbeidsstasjoner 63 Forsikringstjenester 57 Banktjenester 56 Finansieringstjenester 54 Andel i % Betalings-/Kredittkort 52 byråtjenester/hotell 52 Eksterne konferansearrangement 49 Kjøp av firmabiler 44 Aksjer/Opsjoner/Fond o.l. 37 Eiendomsfinansiering 33 Kilde: MMI Fagpresseundersøkelsen 2013 Risikopremie og straff Treff innovatører opinionsledere 160 Index 160 Innovatører Index 300 Opinionsledere Kapital Innovatører Tidlige brukere Tidlig majoritet Sen majoritet Etternølere Kapital Befolkningen Generelt PC/IKT Mat og drikke Helse og velvære Klær og sko Bil Befolkningen Fritid og reise Interiør, hus og hage TV, radio og musikkutstyr Bank og forsikring Politikk og samfunn 2 1 Word of Mouth indeksen, Forbruker & Media 13/2 - MGI

3 g straff Nå en kjøpesterk målgruppe Kapital-leseren representerer den målgruppen i Norge som har høyest personlig inntekt. De er innovatører som vil nyte sin dyrebare fritid til det fulle. Derfor er kvalitet viktig - både når det gjelder biler, båter, hytter, klær, klokker/ smykker, treningsutstyr, interiør osv. - Og prisen for kvalitet er de villige til å betale. Ved et innrykk i Kapital når du kjøpesterke lesere: Kjønn Alder Menn 74 % år 10 % Kvinner 26 % år 52 % % Geografisk fordeling Oslo 20 % Østlandet ellers 43 % Vestlandet 18 % ver seg Nytte Interessant til Emosjonell meg Original Søke Møre Besøkt informasjon & reaksjon Romsdal/Trøndelag Besøke nettside Kjøpsintensjon forhandler13 % Nord Norge 6 % Index Risikopremie og straff Personlig inntekt under 450' 450' 599' 600' 999'1.000' 1.499'1.500'+ Kilde: Forbruker & Media 13/2 - MGI RAM Kapital har valgt å benytte seg av RAM (Research and Analysis of Media) som måler og registrerer hvordan annonser og artikler leses og oppfattes og hvilken effekt de har. Gjennom RAM testene kan vi dokumentere at annonsering i Kapital både kan være lønnsomt og effektiv. Annonser i Kapital bygger både merkevare, og flytter varer ut av butikk. Våre tester kan vise til høye score på både oppmerksomhet, involvering og kjøpsintensjon sammenlignet med annonse tester i andre printmedier. 605 Total oppmerksomhet 63 Lest nøye Avsender-ID Kjenner fra før Totalvurdering/Liking Lettforståelig under 450' Nyhet Positiv Hendvender seg til meg Nytte Interessant Original Emosjonell reaksjon Søke informasjon Besøkt nettside Besøke forhandler Kjøpsintensjon ' 599' ' 999' ' 1.500' ' Eksempel: RAM test på bilannonse i Kapital 2013 Referanse: Print, Norge, Antall referanser: 300, Bransjekode: Bil

4 Bilag Å distribuere bilag, løst eller fast med Kapital, er en meget effektiv måte å kommunisere på. I Kapital bruker leseren god til på produktet. Det gir mulighet til å fortelle en lengre historie eller presentere et bredere produktspekter meget kostnadseffektivt. Kapitals lesere har satt av tid til å lese tidsskriftet når de åpner det, og interessen rundt bilaget vil være en helt annen en hva man kan forvente hos en avisleser som er ute etter raske nyheter. Bilag distribuert med Kapital kommer frem her møter man ingen reservasjoner. Ønsker du å distribuere bilaget ditt med Kapital, kan vi trykke det som en del av bladet, limfrese inn et ferdig bilag, eller legge det ved plastpakket. Har du en mindre trykksak kan det punktlimes. For best mulig oppmerksomhet og eksklusivitet begrenser vi antall bilag i hver utgave. Alle bilag prises individuelt, ut fra vekt, størrelse og distribusjonsform. Vi kan også være behjelpelig med å håndtere trykking av bilag. Alle bilag må merkes: Annonsebilag Leveringsbetingelser: Ferdige bilag leveres 6 dager før utgivelse til Lundeby & Co AS, Lundebyveien 7, 1878 Hærland. Bilag som skal trykkes som en del av Kapital leveres 8 dager før utgivelse til Høyoppløselig PDF. Oppløsning 240 dpi. Snitt brutto opplag: Avbestillingsfrist: 2 mnd. før utgivelse.

5 Annonseinformasjon Kapital Uke Dato Materiellfrist Tema Nr jan 8. jan Eiendom utland Nr jan 22. jan Nr feb 5. feb Nr feb 19. feb Årets produkt Nr mars 5. mars Båt Nr mars 19. mars Nr. 7* april 2. april Nr mai 23. april Nr mai 7. mai 100 mektigste kvinner/ Eat Nr mai 21. mai Nr juni 3. juni Nr. 12* juni 18. juni Norges 500 største bedrifter Nr aug 6. aug Utdannelse/Kunnskap Nr aug 20. aug Nr sep 3. sep Nr sep 17. sep Norges 400 rikeste Nr okt 1. okt Nr okt 15. okt Nr nov 29. okt Miljø Nr nov 12. nov Nr des 26. nov Nr. 22* des 10. des Prognoser 2015 * Påske-, sommer- og juleutgave har ekstra lang levetid og høyere opplag. 2/1 sider 1/1 side 396x x275* Ta høyde for oppslagsbrett mot midten, gjelder 2/1 sider. 1/2 side 178x x135* *legg til 5 mm på alle sider. 88 x 248 Utf. 105 x 275* 178x x275* 2/3 side 178x x175* 117x248 Utf. 131x275* 1/3 side 56 x 1/4 side x80 210x95* Utf. 70 x 275* 178x60 210x75* Priser 2014 Spesialplasseringer 1. oppslag oppslag oppslag omslag, mot innhold 3. omslag omslag mot innhold mot leder mot kommentar innhold 210x almanakken Kapital Kort & Konsist Hvite sider 2/1 side /1 side /3 side /2 side /3 side /4 side Gule sider 1/2 side /3 side /4 side /6 side /8 side Stillingsannonser 1/1 side /3 side /2 side /3 side

6 Annonseinformasjon Annonsemateriell Høyoppløselig PDF. Oppløsning: 240 dpi. Materiell sendes på mail: eller på ftp:// , kontakt oss for nærmere informasjon. Materiellet merkes med annonsørens navn og utgave av Kapital. Trykkes i 4 farger. (Europaserien. Spesialfarger bygges ut fra denne.) Kapitals gule sider: Kapital Inside og Jobb & karriere. Raster: 54 linjer Trykkmetode: Offsetrotasjon Trykk: Aller Trykk AS, Brennavn. 20b, 1481 Hagan AllerTrykk er svanesertifisert på alle sine trykksaker. Avbestillingsfrist: 1 uke før materiellfrist Reklamasjonsfrist: 14 dager etter utgivelsesdato. Reklamasjoner må gis skriftlig. Bladet har intet ansvar for ferdig materiell mottatt fra annonsør/byrå. Hoffsveien 70 A P.B. 724 Skøyen, 0214 Oslo Tlf.: Fax: Mail: Mer informasjon: Følg oss på facebook

7 Magasiner Verdens Liv s s t ils m a g a s in for forretni ngsrei ser, feri e og fri ti d Nr april 2013 Rio de Janeiro Montenegro St. Barths Bodrum Paris m.m. beste beach clubs Nye Ingierstrand Bad PRIS 89 KRONER INTERPRESS NORGE RETURUKE 29 Kapital er Norges ledende og største reisemagasin for forretnings- og feriereiser, både i opplag og antall sider. Her finner du fargerike reportasjer fra de mest eksotiske og spennende stedene, tips om de beste restaurantene, hippeste hotellene, nyttig informasjon om storbyferier og stadig nye villmarkseventyr. Vi har også nyttige artikler spesielt skrevet for folk som er mye på farten i jobb. Norges f ineste fjellturer Seilferie på Middelhavet + Lei drømmevilla i sommer + Spar tusener på hotellsøk Utgivelse Materiellfrist 27. mars 12. mars Utgivelse Materiellfrist 23. oktober 8. oktober L ivsstilsmagasin for forre tningsre iser, fer ie og fr itid Høstferie i New England Nr oktober 2013 Nytt fra Alpene Norske vinterperler Spis. Drikk. Lev. Unngå sjo kkdyr nettsurfing! London Calling! Magasinet distribueres sammen med Kapital til alle abonnenter i tillegg selges Kapital i løssalg. PRIS 89 KRONER New Yorks heftigste adresser INTERPRESS NORGE RETURUKE 3 San Diego. Maldivene. Umbria. Kitzbühel. Sotsji. Cruise på Middelhavet m.m. Kapital Jul er et magasin til 21. november 2013 inspirasjon og glede for den målgruppen som forbruker mest, og som har råd til å betale for det. En perfekt arena for å profilere dine produkter til en kravstor og pengesterk gruppe. Stor julegaveguide Julemeny fra Fauna Gaver med monogram Julelunsj for meglerne Utgivelse 20. november Materiellfrist 5. november Kapital Jul blir distribuert med Kapital nr. 20, til alle Kapitals abonnenter og løssalg.

8 Kontakt oss: Wenche Wollmann annonsesjef / Kjartan Finholdt / Åsa Iversen / Wenche Selbo / Wenche Spjøtvold / Erland Vestby / Norges ledende tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk

Medieinfo 2015. Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk.

Medieinfo 2015. Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Medieinfo 2015 Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Medieinfo 2015 Norges mest attraktive målgruppe Med Kapital når du beslutningstakere med makt og innflytelse i næringslivet. Privat

Detaljer

Medieinfo 2015. Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk.

Medieinfo 2015. Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Medieinfo 2015 Norges mest attraktive målgruppe Med Kapital når du beslutningstakere med makt og innflytelse i næringslivet. Privat representeres

Detaljer

Medieinformasjon 2014

Medieinformasjon 2014 interiør MAGASINET Medieinformasjon 2014 Interiør Magasinet selges i Skandinavia og har et meget godt renommé. Innholdet er nøye utvalgt for å gi leseren god nytteverdi og inspirasjon. De beste journalister,

Detaljer

Medieplan 2015 NETT & PAPIRANNONSER MØTEPLASSEN FOR DEG SOM TRENER WWWW.TRENINGSFORUM.NO

Medieplan 2015 NETT & PAPIRANNONSER MØTEPLASSEN FOR DEG SOM TRENER WWWW.TRENINGSFORUM.NO Medieplan 0 NETT & PAPIRANNONSER MØTEPLASSEN FOR DEG SOM TRENER WWWW.TRENINGSFORUM.NO Norges største nettsted innen kraftsport Treningsforum.no startet opp i 00 og er Norges største nettsted innen kraftsport

Detaljer

Utdanningsforbundets medier 2015 MEDIEPLAN PRINTANNONSERING. Januar - Juli

Utdanningsforbundets medier 2015 MEDIEPLAN PRINTANNONSERING. Januar - Juli MEDIEPLAN Utdanningsforbundets medier 2015 PRINTANNONSERING Januar - Juli Hvorfor annonsere i Utdanningsforbundets medier? Er målgruppen skoleledere, lærere, styrere i barnehage og barnehagelærere, rådgivere,

Detaljer

INTERIØR MAGASINET. Medieinformasjon 2015 www.interiormagasinet.no

INTERIØR MAGASINET. Medieinformasjon 2015 www.interiormagasinet.no INTERIØR MAGASINET Medieinformasjon 15 www.interiormagasinet.no Her får du det beste livsstilsmagasinet i Skandinavia for den som elsker høy kvalitet og troverdighet laget av de beste journalister, stylister

Detaljer

2016 ANNONSER TIL AVIS Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering på dagensmedisin.no

2016 ANNONSER TIL AVIS Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering på dagensmedisin.no 2016 ANNONSER TIL AVIS Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering på dagensmedisin.no DAGENS MEDISIN DM Avis informasjon Om oss Dagens Medisin er Norges største uavhengige nyhetkanal mot helsevesenet.

Detaljer

Medieinformasjon 2013

Medieinformasjon 2013 interiør MAGASINET Medieinformasjon 2013 interiør MAGASINET et norsk magasin med internasjonal touch Magasintid er eksklusiv tid. Magasiner brukes i liten grad sammen med andre mediekanaler både redaksjonelt

Detaljer

STILLINGSANNONSER. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin

STILLINGSANNONSER. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin 2015 2016 STILLINGSANNONSER Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin DAGENS MEDISIN informasjon Om oss Dagens Medisin er Norges største uavhengige nyhetskanal mot helsevesenet.

Detaljer

STILLINGSANNONSER. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin

STILLINGSANNONSER. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin 2015 STILLINGSANNONSER Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin DAGENS MEDISIN informasjon Om oss Dagens Medisin er Norges største uavhengige nyhetskanal mot helsevesenet. Avisen

Detaljer

Lansering av nytt månedsmagasin

Lansering av nytt månedsmagasin Lansering av nytt månedsmagasin Agenda - Presentasjon bakemagasin Bakgrunn for lansering - Konsept Redaktør - Magasinets navn Form og uttrykk Målgruppe Markedsføring - Pris Annonsører / Temaplan Mat fra

Detaljer

Medieinformasjon 2012

Medieinformasjon 2012 interiør MAGASIN ET Medieinformasjon 2012 interiør MAGASIN ET et norsk magasin med internasjonal touch Magasintid er eksklusiv tid. Magasiner brukes i liten grad sammen med andre mediekanaler både redaksjonelt

Detaljer

Utdanningsforbundets medier 2015 MEDIEPLAN. STILLINGER OG KURS Januar - Juli

Utdanningsforbundets medier 2015 MEDIEPLAN. STILLINGER OG KURS Januar - Juli Utdanningsforbundets medier 2015 MEDIEPLAN STILLINGER OG KURS Januar - Juli Hvorfor annonsere i Utdanningsforbundets medier? Er målgruppen skoleledere, lærere, styrere i barnehage og barnehagelærere, rådgivere,

Detaljer

Mediepresentasjon 2014

Mediepresentasjon 2014 Mediepresentasjon 2014 Fakta om Teknisk Ukeblad Media Teknisk Ukeblad er Norges viktigste magasin og nettsted innen teknologi og næringsliv Teknisk Ukeblad har 302.000 lesere pr. utgave 79 000 ledere leser

Detaljer

Medieinformasjon stilling 2015

Medieinformasjon stilling 2015 Medieinformasjon stilling 2015 Dagens Medisin er Norges største uavhengige nyhetsavis mot helsevesenet. Avisen ble etablert i 1998 og har et opplag på opplag på 24.300 ex. og distribueres til alle yrkesaktive

Detaljer

ET PRODUKT FRA TEKNISK UKEBLAD MEDIA AS

ET PRODUKT FRA TEKNISK UKEBLAD MEDIA AS ET PRODUKT FRA TEKNISK UKEBLAD MEDIA AS MEDIEPLAN 2010 Litt om Teknisk Ukeblad Daglige nyheter på nett TU.no Teknisk Ukeblad er Norges viktigste teknologi- og næringslivsmagasin. Teknisk Ukeblad stiller

Detaljer

Nytt magasin! Lansering 31. mars AFTENPOSTEN FORLAG

Nytt magasin! Lansering 31. mars AFTENPOSTEN FORLAG Nytt magasin! Lansering 31. mars Februar 2014 65.000 NYE LESERE SISTE 12 MND. 250000 + 20 % 200000 150000 100000 + 13 % + 13 % + 14 % 50000 0-7 % 2012 2013 Kilde: Forbruker & Media 12/2 og '13/2 - MGI

Detaljer

ANNONSEMULIGHETER. Medieplan 2013

ANNONSEMULIGHETER. Medieplan 2013 ANNONSEMULIGHETER Medieplan 2013 Utdanning inneholder faglig og politisk stoff med tilknytning til pedagogikk og skole Målgruppen er lærere, førskolelærere, skoleledere og pedagogstudenter Utgivelsesplan

Detaljer

Les mer på dn.no/annonse eller ring 22 00 10 75.

Les mer på dn.no/annonse eller ring 22 00 10 75. DN-leserne har som mange andre et aktivt liv utenfor arbeidsplassen. For annonsører innen sport og fritid skiller de seg likevel ut: De er mer enn gjennomsnittlig opptatt av trening. De er i større grad

Detaljer

Norges eneste highend livsstilsmagasin. Prisliste 2015

Norges eneste highend livsstilsmagasin. Prisliste 2015 Norges eneste highend livsstilsmagasin Prisliste 2015 1 D2 Prisliste 2015 154 000 148 000 134 000 128 000 128 000 LESERE D2 har 233.000 lesere per utgave, blant dem er 46 prosent kvinner. D2-leserens gjennomsnittige

Detaljer

Mediepresentasjon 2015

Mediepresentasjon 2015 Mediepresentasjon 2015 Verdens eldste teknologiske magasin 1854 2015 Verdens eldste teknologiske magasin 1854 2015 Verdens eldste teknologiske magasin 1854 2015 Skape engasjement for teknologi Abonnent

Detaljer

Bilag i Aftenposten, Bergens Tidende og Adresseavisen annonser

Bilag i Aftenposten, Bergens Tidende og Adresseavisen annonser til IKF skolene (Tilsvarende rundskriv sendes til IF skolene) IKF Rundskriv 11 2009 Oslo, 6. november 2009 Bilag i Aftenposten, Bergens Tidende og Adresseavisen annonser Fjorårets bilag i Aftenposten var

Detaljer

MEDIEPLAN STUDENTAVISEN INSIDE AS

MEDIEPLAN STUDENTAVISEN INSIDE AS MEDIEPLAN STUDENTAVISEN INSIDE AS 02 MEDIEPLAN STUDENTAVISEN INSIDE Studentavisen INSIDE Studentavisen INSIDE er Norges eneste riksdekkende studentavis. I 2006 ble avisen et aksjeselskapet registret i

Detaljer

Mediepresentasjon 2015

Mediepresentasjon 2015 Mediepresentasjon 2015 Verdens eldste teknologiske magasin 1854 2015 Verdens eldste teknologiske magasin 1854 2015 Skape engasjement for teknologi Abonnent siden 1990 «Teknisk Ukeblad gir meg håp for landet,

Detaljer

Stillingsannonser. Medieplan 2015 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 295.000 105.000 77.650

Stillingsannonser. Medieplan 2015 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 295.000 105.000 77.650 Stillingsannonser Medieplan 2015 2015 LESERE 295.000 INGENIØRER 105.000 LEDERE 77.650 FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO Fakta om Teknisk Ukeblad Teknisk Ukeblad er Norges viktigste teknologi- og næringslivsmagasin

Detaljer

Norges eneste highend livsstilsmagasin. Prisliste 2016

Norges eneste highend livsstilsmagasin. Prisliste 2016 Norges eneste highend livsstilsmagasin Prisliste 2016 1 D2 Prisliste 2016 LESERE D2 har 240.000 lesere per utgave, blant dem er 42 prosent kvinner. D2-leserens gjennomsnittlige inntekt er kr 578.000, som

Detaljer

Dokumentasjon om lokalavisas styrke i annonsemarkedet

Dokumentasjon om lokalavisas styrke i annonsemarkedet LEFT M Dokumentasjon om lokalavisas styrke i annonsemarkedet Kortversjon, november 01, for bruk frem til 017. TNS Oktober 01 LEFT M Derfor er lokalavisa en nyttig mediekanal for annonsørene: Lokalavisene

Detaljer

SKISPORT FØLGER DET NORSKE SKIMILJØET

SKISPORT FØLGER DET NORSKE SKIMILJØET MEDIEPLAN 2016 TESTER OG UTSTYR TRENINGSTIPS INTERVJUER HELSE OG KOSTHOLD SKISPORT FØLGER DET NORSKE SKIMILJØET DE SOM SKAL KJØPE SKIUTSTYR LESER SKISPORT 01-16 15.016 29.016 02-16 12.02.16 26.02.16 03-16

Detaljer

Informasjonskontorene styrker deltakelsen på utdanningsmesser i 2014

Informasjonskontorene styrker deltakelsen på utdanningsmesser i 2014 Til skolen IKF Rundskriv 04-2013 Oslo, 13. mai 2013 (IF-skolene får tilsvarende informasjon i eget rundskriv) Informasjonskontorene styrker deltakelsen på utdanningsmesser i 2014 Informasjonskontorene

Detaljer

1. Er du mann eller kvinne?

1. Er du mann eller kvinne? 1. Er du mann eller kvinne? 10 9 8 7 70,5% 6 5 29,5% 1 2 1 Mann 2 Kvinne 2. Hva er din alder? 10 9 8 7 6 5 32,8% 34,8% 14,2% 16,2% 0, 2, 1 2 3 4 5 6 1 Under 20 år 2 20-29 år 3 30-39 år 4 40-49 år 5 50-59

Detaljer

Oppslag uplassert Kr. 239.987,- Kr. 267.812,- Midtoppslag (D2-omslag fredag) Kr. 287.985,- Kr. 321.374,-

Oppslag uplassert Kr. 239.987,- Kr. 267.812,- Midtoppslag (D2-omslag fredag) Kr. 287.985,- Kr. 321.374,- prisliste 2014 annonsepriser MANDAG- TORSDAG FREDAG - LØRDAG Modul 55 (helside) Tekstside uplassert Kr. 138.000,- Kr. 154.000,- Spesialside 3 (mandag til fredag) Kr. 207.000,- Kr. 231.000,- Spesialside

Detaljer

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 286.000 105.000 77.

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 286.000 105.000 77. Profil- og stillingsannonser Medieplan 2016 2016 LESERE 286.000 INGENIØRER 105.000 LEDERE 77.650 FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 1 9 LESERE Fakta om Teknisk Ukeblad Teknisk Ukeblad er Norges viktigste

Detaljer

MMI Fagpresseundersøkelsen 2014. Ledernes medievaner. 3000 beslutningstakere i norsk næringsliv og offentlig sektor

MMI Fagpresseundersøkelsen 2014. Ledernes medievaner. 3000 beslutningstakere i norsk næringsliv og offentlig sektor MMI Fagpresseundersøkelsen 2014 Ledernes medievaner 3000 beslutningstakere i norsk næringsliv og offentlig sektor MMI Fagpresseundersøkelsen 2014 Norges ledende undersøkelse for kartlegging av leservaner,

Detaljer

Konjunkturbarometer vare- og netthandel

Konjunkturbarometer vare- og netthandel Konjunkturbarometer vare- og netthandel Varehandelens betydning i Trøndelag og Møre og Romsdal Andel av omsetning fordelt på bransjer Varehandel Industri ellers 19 % Privat tjenesteyting 9 % Bygg og anlegg

Detaljer

Annonser og priser 2015

Annonser og priser 2015 Annonser og priser M e d i e p l a n 2015 119 00 lesere0! Et stilrent blad, sterke bilder og innsiktsfulle historier. Sitat hentet fra: Juryen for Fagpresseprisen 2007. (Kild marke e: Fagpress dsund ersøke

Detaljer

NORDENS STØRSTE HJEMME- ELEKTRONIKKMAGASIN

NORDENS STØRSTE HJEMME- ELEKTRONIKKMAGASIN MEDIAKIT 2016 LESERTALL PR. UTG.: 101.000 UTGAVER PR. ÅR: 11 UTGAVER BRUTTOOPPLAG: 27.500 PR. UTG. MENN: 89 % KVINNER: 11 % ABONNENTER: 7.900 LYDOGBILDE.NO: 60.000 UNIKE PR. UKE NORDENS STØRSTE HJEMME-

Detaljer

Mediepresentasjon TU.no 2014

Mediepresentasjon TU.no 2014 Mediepresentasjon TU.no 2014 Verdens eldste teknologiske magasin 1854 2014 Skape engasjement for teknologi «Teknisk Ukeblad gir meg håp for landet, norske ingeniører er utrolig kreative og dyktige problemløsere.

Detaljer

Medieplan. August - Desember 2014 STILLINGER / KURS

Medieplan. August - Desember 2014 STILLINGER / KURS Medieplan August - Desember 2014 STILLINGER / KURS Hvorfor annonsere i utdanningsforbundets medier? Er målgruppen skoleledere, lærere, styrere i barnehage og barnehagelærere, rådgivere, spesialpedagoger

Detaljer

2011/925 - A- / - Spørreundersøkelsene i abonnent- og annonsemarkedet oppsummering.

2011/925 - A- / - Spørreundersøkelsene i abonnent- og annonsemarkedet oppsummering. 2011/925 - A- / - Spørreundersøkelsene i abonnent- og annonsemarkedet oppsummering. 1 Lesermarkedet. 2 Sammendrag spørreundersøkelse lesermarkedet Demokraten Dette sammendraget tar kort for seg resultatene

Detaljer

STILLING LEDIG. Papir/nett Medieplan 2010 ET PRODUKT FRA TEKNISK UKEBLAD MEDIA AS

STILLING LEDIG. Papir/nett Medieplan 2010 ET PRODUKT FRA TEKNISK UKEBLAD MEDIA AS STILLING LEDIG Papir/nett Medieplan 2010 ET PRODUKT FRA TEKNISK UKEBLAD MEDIA AS Papirutgaven Teknisk Ukeblad best på stilling blant teknologer Skal du være sikker på å treffe dyktige og motiverte ingeniører

Detaljer

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 286.000 105.000 77.

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 286.000 105.000 77. Profil- og stillingsannonser Medieplan 2016 2016 LESERE 286.000 INGENIØRER 105.000 LEDERE 77.650 FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO Fakta om Teknisk Ukeblad Teknisk Ukeblad er Norges viktigste teknologi-

Detaljer

Salg av Fjord Pass kortet har hatt en uvanlig høy vekst i 2013 med en salgsøkning på 17,42 %.

Salg av Fjord Pass kortet har hatt en uvanlig høy vekst i 2013 med en salgsøkning på 17,42 %. 2013 Salg av Fjord Pass kortet har hatt en uvanlig høy vekst i 2013 med en salgsøkning på 17,42 %. Fjord Pass tilbyr en effektiv måte å kommunisere med ditt publikum gjennom vår online nettbutikk. Fjord

Detaljer

Mamma fylte 10 år - og endte reisen! Vi lanserer nytt magasin 9. februar! mange er blitt lei av den rosa «mammalykkeboblen»!

Mamma fylte 10 år - og endte reisen! Vi lanserer nytt magasin 9. februar! mange er blitt lei av den rosa «mammalykkeboblen»! Månedsmagasiner Agenda Bakgrunn for lansering Redaksjonelt konsept Målgruppe Redaktør Form og utrykk Markedsføring Potensielle annonsører Suksessfaktorer i lese-/annonsørmarkedet Mamma fylte 10 år - og

Detaljer

Informasjonssamfunnet i Norge nå

Informasjonssamfunnet i Norge nå Informasjonssamfunnet i Norge nå Status og ferske fakta om e-handel og IKT-bruk. Norsk Regnesentral www.nr.no Promise -99 28. Oktober 15/11-99 Slide 1 Hovedfunn fra undersøkelsene en meget høy andel av

Detaljer

Produkt- og profilannonser. Medieplan 2015 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 295.000 105.000 77.650

Produkt- og profilannonser. Medieplan 2015 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 295.000 105.000 77.650 Produkt- og profilannonser Medieplan 2015 2015 LESERE 295.000 INGENIØRER 105.000 LEDERE 77.650 FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO Fakta om Teknisk Ukeblad Teknisk Ukeblad er Norges viktigste teknologiog

Detaljer

PRESENTASJON AV AMEDIA OG PLANER FOR EN NY OG VITALISERT BILVERTIKAL I SAMARBEID MED BRANSJEN

PRESENTASJON AV AMEDIA OG PLANER FOR EN NY OG VITALISERT BILVERTIKAL I SAMARBEID MED BRANSJEN PRESENTASJON AV AMEDIA OG PLANER FOR EN NY OG VITALISERT BILVERTIKAL I SAMARBEID MED BRANSJEN Monica Onsrud, Direktør rubrikk & Jonas Mjaaland, Redaksjonell innholdsutvikler 2,4 MILLIONER DAGLIGE BRUKERE

Detaljer

PRODUKT OG PRISOVERSIKT 2016

PRODUKT OG PRISOVERSIKT 2016 PRODUKT OG PRISOVERSIKT 2016 DESKTOP Backfill* 9 Run of Network 14 3-dagers dekning 18 (180 000 NOK) Premiumpakke 22 24-timers dekning (minimum 4 M visninger) 22 (88 000 NOK) Herrepakke 25 Skreddersydd

Detaljer

Medieplan 2013. NettaNNoNser. For DeG som skaper FreMtIDeN WWW.tu.no FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN

Medieplan 2013. NettaNNoNser. For DeG som skaper FreMtIDeN WWW.tu.no FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN Medieplan 2013 NettaNNoNser FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN For DeG som skaper FreMtIDeN WWW.tu.no Fakta om tu.no tu.no er Norges største og raskest voksende nettsted

Detaljer

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 LEDERE INGENIØRER LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN 286.000 105.000 77.650 WWW.TU.

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 LEDERE INGENIØRER LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN 286.000 105.000 77.650 WWW.TU. Profil- og stillingsannonser Medieplan 2016 2016 LESERE 286.000 INGENIØRER 105.000 LEDERE 77.650 FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO Fakta om Teknisk Ukeblad Teknisk Ukeblad er Norges viktigste teknologi-

Detaljer

Medieutviklingen: Fra de store medietrendene til wearables & IoT

Medieutviklingen: Fra de store medietrendene til wearables & IoT Medieutviklingen: Fra de store medietrendene til wearables & IoT NB! Knut-Arne Futsæter @Futsaeter 17.09.15 Folks Medievaner 2015 TNS Gallup TNS 2012 AGENDA 1. De store medietrendene 2. Lesing av papiraviser

Detaljer

1501 2000 gr, kr. 5,00 Er produktet adressert øker stykkprisen med 10 øre.

1501 2000 gr, kr. 5,00 Er produktet adressert øker stykkprisen med 10 øre. DKA Nytt NR. 5. Uke 51, 2015 ÅRSMØTE I DKA Styret bestemte at årsmøtet for DKA blir tirsdag 1.mars 2016. Tid og sted, samt sakspapirer kommer senere. Forslag til behandling på styremøte må vare hos klubben,

Detaljer

Salg av Fjord Pass kortet har hatt en uvanlig høy vekst i 2013 med en salgsøkning på 17,42 %.

Salg av Fjord Pass kortet har hatt en uvanlig høy vekst i 2013 med en salgsøkning på 17,42 %. 2013 Salg av Fjord Pass kortet har hatt en uvanlig høy vekst i 2013 med en salgsøkning på 17,42 %. Fjord Pass tilbyr en effektiv måte å kommunisere med ditt publikum gjennom vår online nettbutikk. Fjord

Detaljer

Medietall 2010. Medietall 2010

Medietall 2010. Medietall 2010 Medietall 2010 Avisenes opplagstall 2010 Helge Holbæk-Hanssen Fagsjef i MBL Stabilt abonnement løssalget svikter Opplaget går totalt tilbake med3,5% % til 2 444 084 eks. Tilbakegangen totalt er på 89 753

Detaljer

Agenda Bonnier Media. Om Bonnier Media Markedet 18 merkevarer og deres univers (print/nett/event) Nyheter! Stylista Vi i villa Costume Living!

Agenda Bonnier Media. Om Bonnier Media Markedet 18 merkevarer og deres univers (print/nett/event) Nyheter! Stylista Vi i villa Costume Living! Agenda Bonnier Media Om Bonnier Media Markedet 18 merkevarer og deres univers (print/nett/event) Nyheter! Stylista Vi i villa Costume Living! Ipad Agenda Events/sponsorat Nyhet! Iform/stella/tara-løp Bonnier

Detaljer

Medieplan 2014 NETTANNONSER FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN

Medieplan 2014 NETTANNONSER FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN Medieplan 2014 NETTANNONSER FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO Fakta om tu.no tu.no er Norges største og raskest voksende nettsted

Detaljer

Finansavisen er det eneste mediet som fokuserer på IT med forretningsperspektiv.

Finansavisen er det eneste mediet som fokuserer på IT med forretningsperspektiv. Finansavisen IT Hver mandag! Finansavisen er det eneste mediet som fokuserer på IT med forretningsperspektiv. Temautgaver Flere ganger i året har Finansavisen IT utgaver der vi setter ekstra søkelys på

Detaljer

2012 Prisene er eks. mva. Prisene er eks. mva. 365 x 246 360 x 196 360 x 146 360 x 96 360 x 46. 365 x 246 360 x 196 360 x 146 360 x 96 360 x 46

2012 Prisene er eks. mva. Prisene er eks. mva. 365 x 246 360 x 196 360 x 146 360 x 96 360 x 46. 365 x 246 360 x 196 360 x 146 360 x 96 360 x 46 Modulkart tekstside MODULKART MODULKART. Produksjonstillegg minimum kr 240,- avhengig av størrelse for uferdig materiell. 2012 2012 Prisene er eks. mva. Prisene er eks. mva. 365 x 246 360 x 196 360 x 146

Detaljer

Besøk siste 12 måneder

Besøk siste 12 måneder Rapport for helsenorge.no februar 215 12 1 8 6 4 2 662 44 695 446 Besøk siste 12 måneder 1 4 68 1 1 72 1 31 453 1 42 169 94 692 777 779 825 391 912 38 92 189 75 576 Samme mnd Nøkkeltall Denne mnd Forrige

Detaljer

Kapittel 4 Arbeidsmarkedet

Kapittel 4 Arbeidsmarkedet Kapittel 4 Arbeidsmarkedet 5 4.1 Arbeidsledige (AKU), registrerte arbeidsledige og personer på arbeidsmarkedstiltak Antall i tusen. Sesongjustert 1) 5 1 Registrerte ledige og arbeidsmarkedstiltak AKU-ledighet

Detaljer

KLIKK BOLIG Brukerundersøkelse Desember 2008

KLIKK BOLIG Brukerundersøkelse Desember 2008 KLIKK BOLIG Brukerundersøkelse Desember 2008 Om undersøkelsen Undersøkelsen ble gjennomført på web lagt ut som sak og annonse på klikk.no/bolig Undersøkelsen lå ute i perioden 5. november 9. desember 2008

Detaljer

19. februar 2013 MEDIETALL 2012 19.02.2013

19. februar 2013 MEDIETALL 2012 19.02.2013 19. februar 2013 MEDIETALL 2012 19.02.2013 DET STORE BILDET Samlet sett styrker mediehusene sine markedsposisjoner i de respektive markedene Fortsatt nedgang på de papirbaserte plattformene, økning på

Detaljer

Modul O55 (oppslag) Oppslag uplassert Kr. 232.162,- Kr. 262.595,- Midtoppslag (D2-omslag fredag) Kr. 278.594,- Kr. 315.114,-

Modul O55 (oppslag) Oppslag uplassert Kr. 232.162,- Kr. 262.595,- Midtoppslag (D2-omslag fredag) Kr. 278.594,- Kr. 315.114,- prisliste 2013 annonsepriser MANDAG- TORSDAG FREDAG - LØRDAG Modul 55 (helside) Tekstside uplassert Kr. 133.500,- Kr. 151.000,- Spesialside 3 (mandag til fredag) Kr. 200.000,- Kr. 226.000,- Spesialside

Detaljer

SKAGEN Høyrente Statusrapport oktober 2015

SKAGEN Høyrente Statusrapport oktober 2015 SKAGEN Høyrente Statusrapport oktober 2015 Nøkkeltall pr 30. oktober Nøkkeltall SKAGEN Høyrente Referanseindeks* Avkastning oktober 0,14 % 0,02 % 0,09 % Avkastning siste 12 mnd 1,27 % 1,12 % 1,36 % 3 mnd

Detaljer

Effs årsrapport Hytter ved sjøen. Utført av TNS Gallup på oppdrag for Eiendomsmeglerforetakenes Forening i samarbeid med FINN Juni 2013

Effs årsrapport Hytter ved sjøen. Utført av TNS Gallup på oppdrag for Eiendomsmeglerforetakenes Forening i samarbeid med FINN Juni 2013 Effs årsrapport Hytter ved sjøen Utført av TNS Gallup på oppdrag for Eiendomsmeglerforetakenes Forening i samarbeid med FINN Juni 2013 Oppsummering 2012 I 2012 ble det solgt 1 376 fritidsboliger ved sjøen

Detaljer

Avislesing 2014: Sterk tilbakegang for papiravisene

Avislesing 2014: Sterk tilbakegang for papiravisene Avislesing 2014: Sterk tilbakegang for papiravisene Knut-Arne Futsæter @Futsaeter 03.03.15 TNS Gallup Forbruker & Media Forbruker & Media (F&M) er den eneste fullverdige multimedieundersøkelsen i Norge.

Detaljer

HORDALAND PÅ BØRS AUGUST 2014

HORDALAND PÅ BØRS AUGUST 2014 HORDALAND PÅ BØRS AUGUST 2014 Velkommen til 2014 Arrangeres for niende gang sammen med DNB Presenterer årlig undersøkelse om helsetilstanden Totalt 21 selskaper presenterer seg 5 selskaper legger frem

Detaljer

Halvårsrapport Frankrike 2013

Halvårsrapport Frankrike 2013 Halvårsrapport Frankrike 2013 Tendenser i det franske MICE markedet 2013 2013 er preget av sosiale og økonomiske spenninger. Frankrike er gått inn i resesjon med en ventet BNP på - 0.1%, økt arbeidsledighet

Detaljer

Hur finansiera och driva open accesstidskrifter

Hur finansiera och driva open accesstidskrifter Hur finansiera och driva open accesstidskrifter vid ett universitet? Kungliga biblioteket, Stockholm 25. oktober 2012 Jan Erik Frantsvåg Open Access-rådgiver Universitetsbiblioteket i Tromsø Litt om meg

Detaljer

KLIKK TEKNOLOGI Brukerundersøkelse gjennomført av Innsikt v/ Marta Holstein-Beck Januar 2009

KLIKK TEKNOLOGI Brukerundersøkelse gjennomført av Innsikt v/ Marta Holstein-Beck Januar 2009 KLIKK TEKNOLOGI Brukerundersøkelse gjennomført av Innsikt v/ Marta Holstein-Beck Januar 2009 Om undersøkelsen Undersøkelsen ble gjennomført på web lagt ut som sak og annonse på klikk.no/teknologi Undersøkelsen

Detaljer

LOKAL SHOPPING. Store annonser til liten pris

LOKAL SHOPPING. Store annonser til liten pris LOKAL SHOPPING Store annonser til liten pris HAMMERFEST SHOPPING - VI TILBYR STORE ANNONSER TIL SMÅ PRISER I LOKAL TILBUDSKATALOG! - Helsidesannonse kun kr 2917,- med årsavtale, se prisoversikten vår.

Detaljer

SOSIALE MEDIER ADVANCED

SOSIALE MEDIER ADVANCED SOSIALE MEDIER ADVANCED Mats Flatland / Digital rådgiver / Mediateam Telemark Online AGENDA «Facebook Advanced» Planlegging Facebook-annonsering Analyse Case: «Fra 0 til 1.000 likere» YouTube Snapchat

Detaljer

Lesing av papirmagasiner 2015 (MU 16/1):

Lesing av papirmagasiner 2015 (MU 16/1): Lesing av papirmagasiner 2015 (MU 16/1): Sterk tilbakegang for magasinene Knut-Arne Futsæter @Futsaeter 08.03.16 TNS Gallup http://www.tns-gallup.no/medier Sammendrag: Sterk tilbakegang for blader og magasiner

Detaljer

SKAGEN Høyrente Statusrapport november 2015

SKAGEN Høyrente Statusrapport november 2015 SKAGEN Høyrente Statusrapport november 2015 Nøkkeltall pr 30. november Nøkkeltall SKAGEN Høyrente Referanseindeks* Avkastning november 0,00 % 0,08 % 0,09 % Avkastning siste 12 mnd 1,12 % 1,09 % 1,32 %

Detaljer

Virkes ehandelsbarometer Q2 2015

Virkes ehandelsbarometer Q2 2015 Virkes ehandelsbarometer Q2 2015 Virkes ehandelsbarometer Q2 2015 Forord Vi netthandlet varer for hele 6,6 mrd. kroner i løpet av 2. kvartal 2015, en økning på hele 15,5 prosent fra samme periode i fjor.

Detaljer

Kan vi skape felles løsninger?

Kan vi skape felles løsninger? Grafisk bransje og Bring/Posten har felles utfordringer. Kan vi skape felles løsninger? Jon Erik Grylling (Reklamesjef) 9/10/2015 2 Volumutvikling i brevpost, fra 2010 1 400 000 1 200 000 1 000 000 Uadressert

Detaljer

Velkommen til vår hjemmeside abha-casa.no/lysern. I det etterfølgende vil du finne de fleste opplysninger om vår hytte. Dersom du skulle ønske

Velkommen til vår hjemmeside abha-casa.no/lysern. I det etterfølgende vil du finne de fleste opplysninger om vår hytte. Dersom du skulle ønske Velkommen til vår hjemmeside abha-casa.no/lysern. I det etterfølgende vil du finne de fleste opplysninger om vår hytte. Dersom du skulle ønske ytterligere informasjon, vær vennlig å kontakte oss på mailadresse:

Detaljer

Medieplan. Januar - Juli 2014 STILLINGER / KURS

Medieplan. Januar - Juli 2014 STILLINGER / KURS Medieplan Januar - Juli 2014 STILLINGER / KURS Hvorfor annonsere i utdanningsforbundets medier? Er målgruppen skoleledere, lærere, styrere i barnehage og barnehagelærere, rådgivere, spesialpedagoger eller

Detaljer

Rapport og undersøkelse utviklet av Future Foundation og Experian AS På vegne av: NORDMA

Rapport og undersøkelse utviklet av Future Foundation og Experian AS På vegne av: NORDMA Forbrukerens erfaring med postkassereklame Rapport og undersøkelse utviklet av Future Foundation og Experian AS På vegne av: NORDMA Forbrukerundersøkelsen folks holdning til Direkte Markedsføring Gjennomført

Detaljer

SKAGEN Høyrente Statusrapport mars 2016

SKAGEN Høyrente Statusrapport mars 2016 SKAGEN Høyrente Statusrapport mars 2016 Nøkkeltall pr 31. mars Nøkkeltall SKAGEN Høyrente Referanseindeks* Avkastning mars 0,32 % 0,08 % 0,09 % Avkastning siste 12 mnd. 1,33 % 0,90 % 1,21 % 3 mnd NIBOR

Detaljer

NY LAYOUT NYTT FORMAT NYE MULIGHETER

NY LAYOUT NYTT FORMAT NYE MULIGHETER - STORTINGET MÅ TA MAKTEN side 10 1100 NYE HOTELLROM side 16 DANSKER PÅ VEI I REGIONEN side 38 Rosenkilden NÆRINGSLIVSMAGASINET NR. 2 2014 ÅRGANG 20 Vi trenger et bedre veisystem for å gjøre norske produkter

Detaljer

Fra surfer til shopper?

Fra surfer til shopper? Fra surfer til shopper? Hva kjennetegner dem som handler på nettet i dag. Forsker Norsk Regnesentral www.nr.no DND Høsttreff 10. november 1999 Slide 1 Formål Å vise; hvor stor andel av befolkningen som

Detaljer

SKAGEN Høyrente Institusjon

SKAGEN Høyrente Institusjon Kunsten å bruke sunn fornuft SKAGEN Høyrente Institusjon November 2009 Porteføljeforvalter Ola Sjöstrand Sammen for bedre renter Skagen Sønderstrand. Septemberdag. 1893. Utsnitt. Av Michael Ancher, en

Detaljer

Ja, vi elsker båtlivet!

Ja, vi elsker båtlivet! Ja, vi elsker båtlivet! www.norskmaritimtforlag.no Sammen om båtlivet Er du på båttur i løpet av sommeren? Da er du i selskap med halvparten av Norges befolkning. Det finnes 750 000 fritidsbåter i Norge,

Detaljer

Hva forklarer lesing av lokalaviser?

Hva forklarer lesing av lokalaviser? LEFT MARGIN RIGHT MARGIN RGIN 2 TOP Hva forklarer lesing av lokalaviser? 4 IS ARGIN Ivar Frønes & Knut-Arne Futsæter @Futsaeter LLAs landsmøte 18. april 201 TNS Gallup www.tns-gallup.no/medier/nyheter

Detaljer

SKAGEN Høyrente Statusrapport desember 2015

SKAGEN Høyrente Statusrapport desember 2015 SKAGEN Høyrente Statusrapport desember 2015 Nøkkeltall pr 31. desember Nøkkeltall SKAGEN Høyrente Referanseindeks* Avkastning desember 0,09 % 0,05 % 0,10 % Avkastning siste 12 mnd. 1,06 % 0,98 % 1,29 %

Detaljer

Vårens skoler og kurs. Vårens skoler og kurs. Vårens skoler og kurs. Vårens skoler og kurs. Vårens skoler og kurs. Vårens skoler og kurs

Vårens skoler og kurs. Vårens skoler og kurs. Vårens skoler og kurs. Vårens skoler og kurs. Vårens skoler og kurs. Vårens skoler og kurs Aktiviteter 2013 Januar UKE 5 UKE 4 UKE 3 UKE 2 UKE 1 UKE 5 7 8 9 10 11 12 13 1 2 3 4 5 6 1. nyttårsdag Reise 31 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 2 5 26 27 28 29 Kortreist magasin 27 28 29 1. nyttårsdag

Detaljer

Perioderapportering for. Tromsø Ryttersportsklubb 30.06.2014

Perioderapportering for. Tromsø Ryttersportsklubb 30.06.2014 Perioderapportering for Tromsø Ryttersportsklubb 30.06.2014 Økonor Trom sø, Account-IT AS - Postboks 2034-9265 TROMSØ - Telefon: 77 66 02 00 Økonor Tromsø, Account-IT AS Autorisert regnskapsførerselskap

Detaljer

Fagpressen. Trender Hva skjer fremover og hva bør vi følge ekstra godt med på? Hva fokuserer mediebyråene på?

Fagpressen. Trender Hva skjer fremover og hva bør vi følge ekstra godt med på? Hva fokuserer mediebyråene på? Fagpressen Trender Hva skjer fremover og hva bør vi følge ekstra godt med på? Hva fokuserer mediebyråene på?... tar mer eller mindre dris@ge skria inn i den digitale virkeligheten. Fagpressedagen Markedsforum

Detaljer

Høye prisforventninger og sterkt boligsalg, men fortsatt mange forsiktige kjøpere

Høye prisforventninger og sterkt boligsalg, men fortsatt mange forsiktige kjøpere Høye prisforventninger og sterkt boligsalg, men fortsatt mange forsiktige kjøpere Det månedlig BoligMeteret for september 29 gjennomført av Opinion as for EiendomsMegler 1 Norge Oslo, 23. september 29

Detaljer

Fagpressedagen, 17.11.2010. Daglig leder og ansvarlig redaktør, Knut Kristian Hauger

Fagpressedagen, 17.11.2010. Daglig leder og ansvarlig redaktør, Knut Kristian Hauger Fagpressedagen, 17.11.2010 Daglig leder og ansvarlig redaktør, Knut Kristian Hauger Kampanje Forlag utgir redaksjonelle produkter for bedriftsmarkedet (B2B). Vårt nedslagsfelt er medie- og kommunikasjonsindustrien.

Detaljer

Innledning. De tre rådene jeg vil ta for meg i denne e boken er: 1. Sett på turboen 2. Bytt jobb 3. Skaff deg flere inntektskilder

Innledning. De tre rådene jeg vil ta for meg i denne e boken er: 1. Sett på turboen 2. Bytt jobb 3. Skaff deg flere inntektskilder TRE RÅD FOR VIDEREKOMNE http://pengeblogg.bloggnorge.com/ Innledning I denne e boken skal jeg ta for meg tre råd for hvordan man kan komme videre, gitt at man har det grunnleggende på plass. Dette er altså

Detaljer

Mediepresentasjon 2015

Mediepresentasjon 2015 Mediepresentasjon 2015 Verdens eldste teknologiske magasin 1854 2015 Verdens eldste teknologiske magasin 1854 2015 Skape engasjement for teknologi Abonnent siden 1990 «Teknisk Ukeblad gir meg håp for landet,

Detaljer

Medieplan 2014 STILLINGSANNONSER FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN

Medieplan 2014 STILLINGSANNONSER FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN Medieplan 2014 STILLINGSANNONSER FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 1 9 SIDE 40 SIDE 20 SIDE 20 LESERE SIDE 18 SIDE 37 SIDE 6 SIDE

Detaljer

CloudWindow digital skjermløsning

CloudWindow digital skjermløsning CloudWindow digital skjermløsning Din enkeltleverandør av digitale annonseløsninger Enkeltleverandør av digitale annonseløsninger Improviser annonseringen din og oppnå salgsfremmende effekt ved å avertere

Detaljer

Hvordan få oppmerksomhet. Ung:leder 25. april Charlotte Svensen Kommunikasjonssjef i Norges Friidrettsforbund

Hvordan få oppmerksomhet. Ung:leder 25. april Charlotte Svensen Kommunikasjonssjef i Norges Friidrettsforbund Hvordan få oppmerksomhet Ung:leder 25. april Charlotte Svensen Kommunikasjonssjef i Norges Friidrettsforbund Mål: Bevisstgjøring av hvorfor vi skal bruke ulike kanaler for oppmerksomhet Bruk av ulike kanaler

Detaljer

4. KVARTAL 2014. 27. februar 2015 ARE STOKSTAD, KONSERNSJEF GLENN VEIBY, CFO

4. KVARTAL 2014. 27. februar 2015 ARE STOKSTAD, KONSERNSJEF GLENN VEIBY, CFO 4. KVARTAL 2014 27. februar 2015 ARE STOKSTAD, KONSERNSJEF GLENN VEIBY, CFO God avslutning på 2014 220 000 aktive abonnenter med aid Betydelig effekt av omstillingstiltak Fortsatt fall i rubrikkinntektene

Detaljer

Medietrender 11.10.12. Knut-Arne Futsæter @Futsaeter

Medietrender 11.10.12. Knut-Arne Futsæter @Futsaeter Medietrender 11.10.12 Knut-Arne Futsæter @Futsaeter AGENDA 1. Papiraviser 2. Blader og magasiner 3. Radio 4. TV og streaming 5. Internett og mobil 6. Sosiale nettsamfunn 7. Oppsummering 2 Antall leste

Detaljer