2017 ANNONSER TIL AVIS Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "2017 ANNONSER TIL AVIS Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering"

Transkript

1 2017 ANNONSER TIL AVIS Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering

2 DAGENS MEDISIN informasjon Om oss Dagens Medisin er Norges største uavhengige nyhetskanal mot helsevesenet. Avisen ble etablert i 1998 og har et opplag på ex. og distribueres til alle yrkesaktive leger i hele landet inklusive turnusleger. Avisen kommer ut 2 ganger i måneden (med unntak av juli og desember) i tabloid format og har hovedfokus på medisinske nyheter, forskning, helsepolitikk, debatt og kronikker. Dagens Medisin har også daglig oppdaterte nyheter på web samt nyhetsbrev som sendes ut 3 ganger i uken. I tillegg avholder vi Dagens Medisin Arena. Se mer informasjon under: Dagens Medisin Pharma ble etablert august 2016 og er for ledere og ansatte i legemiddelindustrien, apotekene, klinikken, myndighetene og politikere. Vi gir deg de viktigste legemiddel- og apoteknyhetene. DM Pharma kommer tre ganger i uken til abonnenter. Abonnementet gir også tilgang på nyhetsarkivet og frokostmøter. Se mer info under no/dagens-medisin-pharma/ Dagens Medisin eies 100 % av Bonnier Business Press AB. Målgruppe Leger Farmasøyter Legemiddelindustrien Administrative stillinger i helsevesenet Om leger Pr. oktober 2016 er det * yrkesaktive leger i Norge under 67 år. Av disse er 50 % spesialister, som utgjør * *Legeforeningen Øvrig informasjon Dagens Medisin distribueres gratis til alle yrkesaktive leger i hele landet samt via abonnement til legemiddelindustrien, offentlige og private helseinstitusjoner, departement, sykepleiere, farmasøyter og legestudenter. Leserundersøkelse Dagens Medisin oppfattes som seriøs og troverdig, politisk uavhengig og en avis med variasjon og allsidighet. Avisen har høy lojalitet blant leserne 95 % av legene har et positivt inntrykk av Dagens Medisin Gjennomsnittlig lesetid er 19 min 64 % diskuterer saker fra Dagens Medisin med andre kollegaer Annonsetest: Det ble testet 4 ulike annonser, total oppmerksomhet går fra 51 % opp til 56 % som er høyt, sammenlignet med riksaviser ligger det rundt 40%. Kilde: Ipsos leserundersøkelse september Dagens Medisin i alle kanaler

3 PRODUKTANNONSERING DM Avis formater og priser 2017 Faste formater/spesialplasseringer TYPE STØRRELSE i mm (se eget modulkart) PRIS (eks. mva) 2/1 tabloid oppslag 365h x 524b kr ,- 1/1 side M55 365h x 246b kr ,- ½side M35B 181h x 246b kr ,- Magasinformat tilnærmet A4, M44 291h x 196b kr ,- 1/1 side M55 + FK M53 FK M53= 365h x 146b, uplassert kr ,- 1/1 side M55 + FK M52 FK M52= 365h x 96b, uplassert kr ,- M44 + FK M52 kr ,- Tittelannonse forsiden 35h x 75b kr ,- Forside annonse M15 71h x 246b kr ,- Side 2 mot leder M55 kr ,- Side 2 mot leder m/m52 FK tekst side 3 FK M52= 365h x 96b kr ,- Siste side 360h x 246b kr ,- Pris pr. modul gjelder ikke faste format kr 2.500,- Bilag/innstikk etter avtale, priser fra (under 20gram) kr ,- Teknisk informasjon Filformat trykk PDF Farger CMYK Oppløsning Minst 200 dpi Internett JPG, GIF eller Flash Satsflate 365h x 246b (M55) Oppslag (2 helsider) 365h x 524b Papirkvalitet 45g NORNEWS Fargeprofil se support nedlastning hjelpefiler under: nedlasting/hjelpefiler.php Kontaktinformasjon Adm.dir./salgsansvarlig Lise Hjertaas Seniorkonsulent, Hilde Leitring Annonser sendes din kontaktperson eller: Andre betingelser Rabatter Oppnås suksessivt etter volum, etter inngått rammeavtale for året. Ved avvik fra inngått skriftlig avtale forbeholder utgiver seg retten til å kreve refusjon av gitt rabatt. Reklamasjoner Feil i annonser må fremsettes innen 3 virkedager etter utgivelse. Ved innlevering av materiell etter materiellfrist bortfaller reklamasjonsretten. Avbestillinger Må gis skriftlig (mail). For spesialplasseringer gjelder 6 uker før utgivelse, for andre annonser gjelder 3 uker før bestillingsfrist. Fakturering Husk å oppgi PO-nummer eller andre ønskede referanser.

4 PRODUKTANNONSERING DM avis MODULKART 365x x x x x46 51 modulkart 25 moduler 20 moduler 15 moduler 5 modul 291x x x x x moduler moduler 4 modul 218x moduler 181x B 12,5 moduler 144x x B 7,5 moduler 71x moduler 34x B 2,5 moduler 218x x B 144x moduler 107x B 71x moduler 34x B 218x moduler 181x B 7,5 moduler 144x x B 4,5 moduler 71x x B 1,5 moduler 218x x96 32 B 5 moduler 144x moduler 107x96 22 B 71x x96 12 B 1 modul 218x x46 31 B 2250,- 2,5 modul 144x x46 21 B 1,5 modul 71x modul 34x46 11 B 0,5 modul I hver rute er angitt: µ Modulstørrelse (høyde x bredde) µ Formatnummer µ Antall moduler

5 UTGIVELSESPLAN 2017 NB! Materiellfrist for stillingsannonser er kl 14.00, mandag i utgivelsesuke avis Utgave Dato Uke Materiellfrist * ** *** 1. halvår jan 2 5. jan jan jan feb 6 2. feb feb feb 5 9. mar mar mar mar 7 6. apr mar apr apr* 9 4. mai apr mai mai jun mai** jun jun*** 2. halvår aug aug aug aug sep sep sep sep okt okt okt okt nov nov nov nov des nov Påske er i uke 15 så materiellfrist er onsdag 12.april fri torsdag 25.mai så materiellfrist er onsdag 24.mai Tema ASCO, vi dekker ASCO i Chicago 2.-6.juni og har post ASCO møte mandag 12.juni - Med forbehold om små endringer

2016 ANNONSER TIL AVIS Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering på dagensmedisin.no

2016 ANNONSER TIL AVIS Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering på dagensmedisin.no 2016 ANNONSER TIL AVIS Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering på dagensmedisin.no DAGENS MEDISIN DM Avis informasjon Om oss Dagens Medisin er Norges største uavhengige nyhetkanal mot helsevesenet.

Detaljer

STILLINGSANNONSER. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin

STILLINGSANNONSER. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin 2015 2016 STILLINGSANNONSER Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin DAGENS MEDISIN informasjon Om oss Dagens Medisin er Norges største uavhengige nyhetskanal mot helsevesenet.

Detaljer

STILLINGSANNONSER. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin

STILLINGSANNONSER. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin 2015 2016 STILLINGSANNONSER Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin DAGENS MEDISIN Dagens Medisin Avis informasjon Om oss Dagens Medisin er Norges største uavhengige nyhetskanal

Detaljer

STILLINGSANNONSER. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin

STILLINGSANNONSER. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin 2015 STILLINGSANNONSER Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin DAGENS MEDISIN informasjon Om oss Dagens Medisin er Norges største uavhengige nyhetskanal mot helsevesenet. Avisen

Detaljer

Medieinformasjon stilling 2015

Medieinformasjon stilling 2015 Medieinformasjon stilling 2015 Dagens Medisin er Norges største uavhengige nyhetsavis mot helsevesenet. Avisen ble etablert i 1998 og har et opplag på opplag på 24.300 ex. og distribueres til alle yrkesaktive

Detaljer

ANNONSER TIL NETT. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering på dagensmedisin.no

ANNONSER TIL NETT. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering på dagensmedisin.no 2017 ANNONSER TIL NETT Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering på dagensmedisin.no NETT-ANNONSER format og priser 2017 Priser Forside Panorama-banner Panorama-banner 1100 x 120px 15.000,- L

Detaljer

«Klippe, klippe!» sa kjerringa

«Klippe, klippe!» sa kjerringa w w w. u k e a v i s e n l e d e l s e. n o Medieinformasjon 2013 «Klippe, klippe!» sa kjerringa Avisene sliter for tiden. Noen mener aviser som Ukeavisen Ledelse går dystre tider i møte. Jeg nekter å

Detaljer

www.ukeavisenledelse.no Medieinformasjon 2014 Mediainformasjon 2014 Ved slutten av 2012 var det krisestem ning i luften. Konsernet Mentor Medier var ikke lenger interessert i å drive virksomheten videre.

Detaljer

Medieplan 2015 NETT & PAPIRANNONSER MØTEPLASSEN FOR DEG SOM TRENER WWWW.TRENINGSFORUM.NO

Medieplan 2015 NETT & PAPIRANNONSER MØTEPLASSEN FOR DEG SOM TRENER WWWW.TRENINGSFORUM.NO Medieplan 0 NETT & PAPIRANNONSER MØTEPLASSEN FOR DEG SOM TRENER WWWW.TRENINGSFORUM.NO Norges største nettsted innen kraftsport Treningsforum.no startet opp i 00 og er Norges største nettsted innen kraftsport

Detaljer

Utdanningsforbundets medier 2015 MEDIEPLAN PRINTANNONSERING. Januar - Juli

Utdanningsforbundets medier 2015 MEDIEPLAN PRINTANNONSERING. Januar - Juli MEDIEPLAN Utdanningsforbundets medier 2015 PRINTANNONSERING Januar - Juli Hvorfor annonsere i Utdanningsforbundets medier? Er målgruppen skoleledere, lærere, styrere i barnehage og barnehagelærere, rådgivere,

Detaljer

Medieinformasjon 2014

Medieinformasjon 2014 interiør MAGASINET Medieinformasjon 2014 Interiør Magasinet selges i Skandinavia og har et meget godt renommé. Innholdet er nøye utvalgt for å gi leseren god nytteverdi og inspirasjon. De beste journalister,

Detaljer

STILLINGSANNONSER STILLINGSANNONSER. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin

STILLINGSANNONSER STILLINGSANNONSER. Priser, formater og spesifikasjoner for annonsering i Dagens Medisin 40 JOBB DAGENS MEDISIN 8/2016 TORSDAG 28. APRIL - Trygghet når du trenger det mest Sørlandet sykehus er Agders største kompetansebedrift, med over 7000 ansatte fordelt på ulike lokasjoner. Vi har ansvar

Detaljer

2012 Prisene er eks. mva. Prisene er eks. mva. 365 x 246 360 x 196 360 x 146 360 x 96 360 x 46. 365 x 246 360 x 196 360 x 146 360 x 96 360 x 46

2012 Prisene er eks. mva. Prisene er eks. mva. 365 x 246 360 x 196 360 x 146 360 x 96 360 x 46. 365 x 246 360 x 196 360 x 146 360 x 96 360 x 46 Modulkart tekstside MODULKART MODULKART. Produksjonstillegg minimum kr 240,- avhengig av størrelse for uferdig materiell. 2012 2012 Prisene er eks. mva. Prisene er eks. mva. 365 x 246 360 x 196 360 x 146

Detaljer

Utdanningsforbundets medier 2015 MEDIEPLAN. STILLINGER OG KURS Januar - Juli

Utdanningsforbundets medier 2015 MEDIEPLAN. STILLINGER OG KURS Januar - Juli Utdanningsforbundets medier 2015 MEDIEPLAN STILLINGER OG KURS Januar - Juli Hvorfor annonsere i Utdanningsforbundets medier? Er målgruppen skoleledere, lærere, styrere i barnehage og barnehagelærere, rådgivere,

Detaljer

Norges eneste high-end livsstilsmagasin. Prisliste 2017

Norges eneste high-end livsstilsmagasin. Prisliste 2017 Norges eneste high-end livsstilsmagasin Prisliste 2017 1 D2 Prisliste 2017 LESERE D2 har 209.000 lesere per utgave, blant dem er 42 prosent kvinner. D2-leserens gjennomsnittlige inntekt er kr 552.000,

Detaljer

ANNONSEMULIGHETER. Medieplan 2013

ANNONSEMULIGHETER. Medieplan 2013 ANNONSEMULIGHETER Medieplan 2013 Utdanning inneholder faglig og politisk stoff med tilknytning til pedagogikk og skole Målgruppen er lærere, førskolelærere, skoleledere og pedagogstudenter Utgivelsesplan

Detaljer

Stillingsannonser. Medieplan 2015 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 295.000 105.000 77.650

Stillingsannonser. Medieplan 2015 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 295.000 105.000 77.650 Stillingsannonser Medieplan 2015 2015 LESERE 295.000 INGENIØRER 105.000 LEDERE 77.650 FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO Fakta om Teknisk Ukeblad Teknisk Ukeblad er Norges viktigste teknologi- og næringslivsmagasin

Detaljer

Norges eneste highend livsstilsmagasin. Prisliste 2016

Norges eneste highend livsstilsmagasin. Prisliste 2016 Norges eneste highend livsstilsmagasin Prisliste 2016 1 D2 Prisliste 2016 LESERE D2 har 240.000 lesere per utgave, blant dem er 42 prosent kvinner. D2-leserens gjennomsnittlige inntekt er kr 578.000, som

Detaljer

Informasjonskontorene styrker deltakelsen på utdanningsmesser i 2014

Informasjonskontorene styrker deltakelsen på utdanningsmesser i 2014 Til skolen IKF Rundskriv 04-2013 Oslo, 13. mai 2013 (IF-skolene får tilsvarende informasjon i eget rundskriv) Informasjonskontorene styrker deltakelsen på utdanningsmesser i 2014 Informasjonskontorene

Detaljer

MEDIEINFORMASJON 2017 PAPIR OG NETT

MEDIEINFORMASJON 2017 PAPIR OG NETT MEDIEINFORMASJON 2017 PAPIR OG NETT www.tidsskriftet.no Produktannonser Illustrasjonsfoto: Thinkstock Tidsskriftets rekkevidde Papirutgaven: Opplag 31 000 Nettutgaven: 500 000 sidevisninger per måned Facebook:

Detaljer

MEDIEPLAN STUDENTAVISEN INSIDE AS

MEDIEPLAN STUDENTAVISEN INSIDE AS MEDIEPLAN STUDENTAVISEN INSIDE AS 02 MEDIEPLAN STUDENTAVISEN INSIDE Studentavisen INSIDE Studentavisen INSIDE er Norges eneste riksdekkende studentavis. I 2006 ble avisen et aksjeselskapet registret i

Detaljer

Produkt- og profilannonser. Medieplan 2015 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 295.000 105.000 77.650

Produkt- og profilannonser. Medieplan 2015 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 295.000 105.000 77.650 Produkt- og profilannonser Medieplan 2015 2015 LESERE 295.000 INGENIØRER 105.000 LEDERE 77.650 FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO Fakta om Teknisk Ukeblad Teknisk Ukeblad er Norges viktigste teknologiog

Detaljer

Norges eneste highend livsstilsmagasin. Prisliste 2015

Norges eneste highend livsstilsmagasin. Prisliste 2015 Norges eneste highend livsstilsmagasin Prisliste 2015 1 D2 Prisliste 2015 154 000 148 000 134 000 128 000 128 000 LESERE D2 har 233.000 lesere per utgave, blant dem er 46 prosent kvinner. D2-leserens gjennomsnittige

Detaljer

Medieinfo 2015. Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk.

Medieinfo 2015. Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Medieinfo 2015 Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Medieinfo 2015 Norges mest attraktive målgruppe Med Kapital når du beslutningstakere med makt og innflytelse i næringslivet. Privat

Detaljer

INTERIØR MAGASINET. Medieinformasjon 2015 www.interiormagasinet.no

INTERIØR MAGASINET. Medieinformasjon 2015 www.interiormagasinet.no INTERIØR MAGASINET Medieinformasjon 15 www.interiormagasinet.no Her får du det beste livsstilsmagasinet i Skandinavia for den som elsker høy kvalitet og troverdighet laget av de beste journalister, stylister

Detaljer

Oppslag uplassert Kr. 239.987,- Kr. 267.812,- Midtoppslag (D2-omslag fredag) Kr. 287.985,- Kr. 321.374,-

Oppslag uplassert Kr. 239.987,- Kr. 267.812,- Midtoppslag (D2-omslag fredag) Kr. 287.985,- Kr. 321.374,- prisliste 2014 annonsepriser MANDAG- TORSDAG FREDAG - LØRDAG Modul 55 (helside) Tekstside uplassert Kr. 138.000,- Kr. 154.000,- Spesialside 3 (mandag til fredag) Kr. 207.000,- Kr. 231.000,- Spesialside

Detaljer

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2017 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2017 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN Profil- og stillingsannonser Medieplan 2017 2017 LESERE 261.000 INGENIØRER 105.000 LEDERE 77.650 FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO Fakta om Teknisk Ukeblad Teknisk Ukeblad er Norges viktigste teknologi-

Detaljer

2012 Prisene er eks. mva. Prisene er eks. mva. 365 x 246 360 x 196 360 x 146 360 x 96 360 x 46. 365 x 246 360 x 196 360 x 146 360 x 96 360 x 46

2012 Prisene er eks. mva. Prisene er eks. mva. 365 x 246 360 x 196 360 x 146 360 x 96 360 x 46. 365 x 246 360 x 196 360 x 146 360 x 96 360 x 46 Modulkart tekstside. Prisene er eks. mva. Produksjonstillegg minimum kr 220,- avhengig av størrelse for uferdig materiell. MODULKART MODULKART 20 20 Prisene er eks. mva. Prisene er eks. mva. 365 x 246

Detaljer

Norges ledende tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Medieinformasjon 2017

Norges ledende tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Medieinformasjon 2017 Norges ledende tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk Medieinformasjon 2017 Kapital er Businesskanalen Hegnar Medias tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Med Kapital får

Detaljer

TELEMARKSPORTENS KALDE KRIG HAUTE COUTURE I LONDON GLOBAL TRENDETTERRETNING. 26. oktober 2007

TELEMARKSPORTENS KALDE KRIG HAUTE COUTURE I LONDON GLOBAL TRENDETTERRETNING. 26. oktober 2007 26. oktober 2007 TELEMARKSPORTENS KALDE KRIG HAUTE COUTURE I LONDON GLOBAL TRENDETTERRETNING D2 PRISER OG FORMATER FOR 2008 1. Oppslag (560mm x 350mm ) Kr. 200.000,- eks. mva. 2. Oppslag (560mm x 350mm)

Detaljer

2017 Masjon or Mediainf

2017 Masjon or Mediainf Mediainformasjon 2017 Norges største og mest leste uavhengige bilblad! Med noen av landets dyktigste biljournalister i redaksjonen fremstår Bil som et seriøst og levende bilblad. Bils varemerke har alltid

Detaljer

Modul O55 (oppslag) Oppslag uplassert Kr ,- Kr ,- Midtoppslag (D2-omslag fredag) Kr ,- Kr ,-

Modul O55 (oppslag) Oppslag uplassert Kr ,- Kr ,- Midtoppslag (D2-omslag fredag) Kr ,- Kr ,- prisliste 2016 annonsepriser MANDAG- TORSDAG FREDAG - LØRDAG Modul 55 (helside) Tekstside uplassert Kr. 127.000,- Kr. 142.000,- Spesialside 3 Kr. 191.000,- Kr. 213.000,- Spesialside 4-7 Kr. 171.000,- Kr.

Detaljer

Modul O55 (oppslag) Oppslag uplassert Kr. 232.162,- Kr. 262.595,- Midtoppslag (D2-omslag fredag) Kr. 278.594,- Kr. 315.114,-

Modul O55 (oppslag) Oppslag uplassert Kr. 232.162,- Kr. 262.595,- Midtoppslag (D2-omslag fredag) Kr. 278.594,- Kr. 315.114,- prisliste 2013 annonsepriser MANDAG- TORSDAG FREDAG - LØRDAG Modul 55 (helside) Tekstside uplassert Kr. 133.500,- Kr. 151.000,- Spesialside 3 (mandag til fredag) Kr. 200.000,- Kr. 226.000,- Spesialside

Detaljer

Bilag i Aftenposten, Bergens Tidende og Adresseavisen annonser

Bilag i Aftenposten, Bergens Tidende og Adresseavisen annonser til IKF skolene (Tilsvarende rundskriv sendes til IF skolene) IKF Rundskriv 11 2009 Oslo, 6. november 2009 Bilag i Aftenposten, Bergens Tidende og Adresseavisen annonser Fjorårets bilag i Aftenposten var

Detaljer

2016 Masjon or Mediainf

2016 Masjon or Mediainf Mediainformasjon 2016 Bilbransjens ledende nyhetsavis MotorBransjen er landets største frittstående aktualitetsavis for bilbransjen. Avisen formidler nøytral informasjon og belyser aktuelle temaer, gir

Detaljer

STILLING LEDIG. Papir/nett Medieplan 2010 ET PRODUKT FRA TEKNISK UKEBLAD MEDIA AS

STILLING LEDIG. Papir/nett Medieplan 2010 ET PRODUKT FRA TEKNISK UKEBLAD MEDIA AS STILLING LEDIG Papir/nett Medieplan 2010 ET PRODUKT FRA TEKNISK UKEBLAD MEDIA AS Papirutgaven Teknisk Ukeblad best på stilling blant teknologer Skal du være sikker på å treffe dyktige og motiverte ingeniører

Detaljer

Medieinformasjon 2013

Medieinformasjon 2013 interiør MAGASINET Medieinformasjon 2013 interiør MAGASINET et norsk magasin med internasjonal touch Magasintid er eksklusiv tid. Magasiner brukes i liten grad sammen med andre mediekanaler både redaksjonelt

Detaljer

Medieinfo 2015. Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk.

Medieinfo 2015. Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Medieinfo 2015 Norges mest attraktive målgruppe Med Kapital når du beslutningstakere med makt og innflytelse i næringslivet. Privat representeres

Detaljer

ET PRODUKT FRA TEKNISK UKEBLAD MEDIA AS

ET PRODUKT FRA TEKNISK UKEBLAD MEDIA AS ET PRODUKT FRA TEKNISK UKEBLAD MEDIA AS MEDIEPLAN 2010 Litt om Teknisk Ukeblad Daglige nyheter på nett TU.no Teknisk Ukeblad er Norges viktigste teknologi- og næringslivsmagasin. Teknisk Ukeblad stiller

Detaljer

MEDIEPLAN. Mer ras mindre penger NORDENS STØRSTE FAGBLAD FOR VEG, ANLEGG OG TRAFIKK. TEMA: TunnEl og fjell Glad jeg ikke er samferdselsminister

MEDIEPLAN. Mer ras mindre penger NORDENS STØRSTE FAGBLAD FOR VEG, ANLEGG OG TRAFIKK. TEMA: TunnEl og fjell Glad jeg ikke er samferdselsminister ÅRGANG 4 4 VAREVEGER no MEDIEPLAN 2017 TEMA: TunnEl og fjell Glad jeg ikke er samferdselsminister >> PoSitiv nyvinning: Rumlefelt halverer trafikkulykkene >> Må øke kapasiteten: Tunnelpenger brukes på

Detaljer

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 286.000 105.000 77.

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 286.000 105.000 77. Profil- og stillingsannonser Medieplan 2016 2016 LESERE 286.000 INGENIØRER 105.000 LEDERE 77.650 FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 1 9 LESERE Fakta om Teknisk Ukeblad Teknisk Ukeblad er Norges viktigste

Detaljer

Medieinformasjon 2012

Medieinformasjon 2012 interiør MAGASIN ET Medieinformasjon 2012 interiør MAGASIN ET et norsk magasin med internasjonal touch Magasintid er eksklusiv tid. Magasiner brukes i liten grad sammen med andre mediekanaler både redaksjonelt

Detaljer

Medieplan 2013. NettaNNoNser. For DeG som skaper FreMtIDeN WWW.tu.no FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN

Medieplan 2013. NettaNNoNser. For DeG som skaper FreMtIDeN WWW.tu.no FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN Medieplan 2013 NettaNNoNser FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN For DeG som skaper FreMtIDeN WWW.tu.no Fakta om tu.no tu.no er Norges største og raskest voksende nettsted

Detaljer

Lansering av nytt månedsmagasin

Lansering av nytt månedsmagasin Lansering av nytt månedsmagasin Agenda - Presentasjon bakemagasin Bakgrunn for lansering - Konsept Redaktør - Magasinets navn Form og uttrykk Målgruppe Markedsføring - Pris Annonsører / Temaplan Mat fra

Detaljer

NY LAYOUT NYTT FORMAT NYE MULIGHETER

NY LAYOUT NYTT FORMAT NYE MULIGHETER - STORTINGET MÅ TA MAKTEN side 10 1100 NYE HOTELLROM side 16 DANSKER PÅ VEI I REGIONEN side 38 Rosenkilden NÆRINGSLIVSMAGASINET NR. 2 2014 ÅRGANG 20 Vi trenger et bedre veisystem for å gjøre norske produkter

Detaljer

Nytt magasin! Lansering 31. mars AFTENPOSTEN FORLAG

Nytt magasin! Lansering 31. mars AFTENPOSTEN FORLAG Nytt magasin! Lansering 31. mars Februar 2014 65.000 NYE LESERE SISTE 12 MND. 250000 + 20 % 200000 150000 100000 + 13 % + 13 % + 14 % 50000 0-7 % 2012 2013 Kilde: Forbruker & Media 12/2 og '13/2 - MGI

Detaljer

STANDARDBETINGELSER VED DISTRIBUSJON AV INNSTIKK OG VEDLEGG

STANDARDBETINGELSER VED DISTRIBUSJON AV INNSTIKK OG VEDLEGG STANDARDBETINGELSER VED DISTRIBUSJON AV INNSTIKK OG VEDLEGG Innhold 1. GENERELLT OM INNSTIKKPRODUKTER/VEDLEGG*... 2 2. BESTILLING... 2 3. MATERIELLKRAV... 2 PRODUKTSPESIFIKASJONER... 2 4. BEARBEIDING...

Detaljer

Medieplan. August - Desember 2014 STILLINGER / KURS

Medieplan. August - Desember 2014 STILLINGER / KURS Medieplan August - Desember 2014 STILLINGER / KURS Hvorfor annonsere i utdanningsforbundets medier? Er målgruppen skoleledere, lærere, styrere i barnehage og barnehagelærere, rådgivere, spesialpedagoger

Detaljer

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 286.000 105.000 77.

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO 286.000 105.000 77. Profil- og stillingsannonser Medieplan 2016 2016 LESERE 286.000 INGENIØRER 105.000 LEDERE 77.650 FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO Fakta om Teknisk Ukeblad Teknisk Ukeblad er Norges viktigste teknologi-

Detaljer

produkter og priser 2011

produkter og priser 2011 Postboks 227, 2711 Gran Besøksadresse: Granstunet Sentralbord Tlf. 61 31 31 31 Annonseavd. Tlf. 61 31 31 07, Fax 61 31 31 04 annonse@hadeland.net www.hadeland. net produkter og priser 2011 1/1-2011 31/12-2011

Detaljer

Medieplan 2014 NETTANNONSER FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN

Medieplan 2014 NETTANNONSER FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN Medieplan 2014 NETTANNONSER FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO Fakta om tu.no tu.no er Norges største og raskest voksende nettsted

Detaljer

Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Norges mest. målgruppe. Innovatører. Opinionsledere

Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Norges mest. målgruppe. Innovatører. Opinionsledere Tidsskrift for næringsliv, børs og økonomisk politikk. Norges mest målgruppe Innovatører Opinionsledere Påvirk topplederne Kapital-lederne sitter strategisk plassert i bedriften og har avgjørende myndighet

Detaljer

Prisliste Budstikka.Media

Prisliste Budstikka.Media Prisliste Budstikka.Media 2011 Budstikka Annonsesider, tekstsider, guider, fargetillegg, magasiner, innstift, formatbegrensininger, tekniske opplysninger og innleveringsfrister Innstikk Priser, formater,

Detaljer

Flaskehalser bit for bit. Om bedre ressursutnyttelse i poliklinikk. Karl-Arne Johannessen Sykehuspartner

Flaskehalser bit for bit. Om bedre ressursutnyttelse i poliklinikk. Karl-Arne Johannessen Sykehuspartner Flaskehalser bit for bit Om bedre ressursutnyttelse i poliklinikk Karl-Arne Johannessen Sykehuspartner Tematikk Hva Hvorfor - Hvordan Viktige forhold i et makro perspektiv Eksempler fra vårt arbeid fra

Detaljer

T IDSPERIODER OG PRISER IGJENNOM DØGNET

T IDSPERIODER OG PRISER IGJENNOM DØGNET P RISER OG BETINGELSER FOR 2004 T IDSPERIODER OG PRISER IGJENNOM DØGNET A-sesong B-sesong 06.30-12.00 CPT 161 / GRP-pris 5.836 CPT 125 / GRP-pris 4.531 12.00-18.00 CPT 170 / GRP-pris 6.163 CPT 137 / GRP-pris

Detaljer

SALGSKATALOG FOR STUDENTMEDIENE I TRONDHEIM

SALGSKATALOG FOR STUDENTMEDIENE I TRONDHEIM SALGSKATALOG FOR STUDENTMEDIENE I TRONDHEIM 2017 1 INNHOLD 02 KONTAKTINFORMASJON 03 MAGASINET UNDER DUSKEN 04 NETTAVISEN DUSKEN.NO 05 STUDENTGUIDEN 06 RADIO REVOLT 07 IBOK, NORGES STØRSTE BRUKTBOKPORTAL

Detaljer

MEDIA- PLAN 2015. Webannonser: Abonnement: 11 utgaver i året. Bekreftet opplag: 42 000 Bankgiro: 6087.05.28267. Grafisk produksjon:

MEDIA- PLAN 2015. Webannonser: Abonnement: 11 utgaver i året. Bekreftet opplag: 42 000 Bankgiro: 6087.05.28267. Grafisk produksjon: NORGES STØRSTE POLY TEKNISKE AVIS ISSN 0332-611X NYTT Utgiver/Adresse: Ingeniørnytt AS Nils Lassons vei 5, 1359 Eiksmarka Postboks 164, 1332 Østerås Telefon: 67 16 34 99 Telefax: 67 16 34 10 Utgiver/Publisher:

Detaljer

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 LEDERE INGENIØRER LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN 286.000 105.000 77.650 WWW.TU.

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 LEDERE INGENIØRER LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN 286.000 105.000 77.650 WWW.TU. Profil- og stillingsannonser Medieplan 2016 2016 LESERE 286.000 INGENIØRER 105.000 LEDERE 77.650 FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO Fakta om Teknisk Ukeblad Teknisk Ukeblad er Norges viktigste teknologi-

Detaljer

Helsider Tekstside uplassert Kr. 154.000,- Høyreside ved innholdsfortegnelse Kr. 207.900,- Nest siste side Kr. 184.800,- Siste side Kr. 231.

Helsider Tekstside uplassert Kr. 154.000,- Høyreside ved innholdsfortegnelse Kr. 207.900,- Nest siste side Kr. 184.800,- Siste side Kr. 231. prisliste 2014 DN lørdag MAGASINET Priser Helsider Tekstside uplassert Kr. 154.000,- Høyreside ved innholdsfortegnelse Kr. 207.900,- Nest siste side Kr. 184.800,- Siste side Kr. 231.000,- Oppslag Oppslag,

Detaljer

- vi er den einaste samkøyringa som dekkjer Nordfjord

- vi er den einaste samkøyringa som dekkjer Nordfjord I Nordfjord bur omlag ein tredel av folket i Sogn og Fjordane. Det er ein spennande region med eit variert næringsliv og eit rikt kulturliv frå bre til kyst. Ingen andre speglar alt som hender og har ein

Detaljer

www.glomdalen.no Prisliste

www.glomdalen.no Prisliste www.glomdalen.no Prisliste 2013 Annonsepriser 2013 Annonsesider: Annonseside pr. modul 1 350,- Annonseside reservert plass pr. modul 1 610,- Stillingsmarked pr. modul 2 405,- For stillingsportal og karusell

Detaljer

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN

Profil- og stillingsannonser. Medieplan 2016 INGENIØRER LEDERE LESERE FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN Profil- og stillingsannonser Medieplan 2016 2016 LESERE 286.000 INGENIØRER 105.000 LEDERE 77.650 FOR DEG SOM SKAPER FREMTIDEN WWW.TU.NO Fakta om Teknisk Ukeblad Teknisk Ukeblad er Norges viktigste teknologi-

Detaljer

SALGSKATALOG FOR STUDENTMEDIENE I TRONDHEIM

SALGSKATALOG FOR STUDENTMEDIENE I TRONDHEIM SALGSKATALOG FOR STUDENTMEDIENE I TRONDHEIM 2017 1 INNHOLD 02 KONTAKTINFORMASJON 03 MAGASINET UNDER DUSKEN 04 NETTAVISEN DUSKEN.NO 05 STUDENTGUIDEN 06 RADIO REVOLT 07 IBOK.NO, NORGES STØRSTE BRUKTBOKPORTAL

Detaljer

MEDIEPLAN 2016/17. LederNytt Norges ledende magasin og nettsted med fokus på nyttig innhold for ledere.

MEDIEPLAN 2016/17. LederNytt Norges ledende magasin og nettsted med fokus på nyttig innhold for ledere. MEDIEPLAN 2016/17 PRINT- MAGASIN DIGITALT MAGASIN Les begge magasinene her: http://projectstorehouse.com/ledernytt052016 http://projectstorehouse.com/ledernytt-digitalv2 LederNytt Norges ledende magasin

Detaljer

Annonsering på Kursguiden.no

Annonsering på Kursguiden.no Annonsering på Kursguiden.no Kursguiden.no er Norges største kursoversikt på internett med kurs fra kurstilbydere over hele landet. Hvert år formidler vi tusenvis av påmeldinger og henvendelser fra vår

Detaljer

Annonse informasjon. 30 000 unike brukere og 250 000. 20 000 unike brukere og 35 000. 5 500 mottakere av vårt nyhetsbrev og 11 000 utsendelser pr dag

Annonse informasjon. 30 000 unike brukere og 250 000. 20 000 unike brukere og 35 000. 5 500 mottakere av vårt nyhetsbrev og 11 000 utsendelser pr dag Annonse informasjon Med annonser i Kampanje treffer du beslutningstagerne innenfor markedsføring, kommunikasjon og medier. Som Norges ledende mediekanal på disse områdene, kan vi tilby en spisset målgruppe

Detaljer

Mediepresentasjon 2015

Mediepresentasjon 2015 Mediepresentasjon 2015 Verdens eldste teknologiske magasin 1854 2015 Verdens eldste teknologiske magasin 1854 2015 Verdens eldste teknologiske magasin 1854 2015 Skape engasjement for teknologi Abonnent

Detaljer

Medieplan. Januar - Juli 2014 STILLINGER / KURS

Medieplan. Januar - Juli 2014 STILLINGER / KURS Medieplan Januar - Juli 2014 STILLINGER / KURS Hvorfor annonsere i utdanningsforbundets medier? Er målgruppen skoleledere, lærere, styrere i barnehage og barnehagelærere, rådgivere, spesialpedagoger eller

Detaljer

Annonse informasjon. 30 000 unike brukere og 250 000 sidevisninger pr uke på web. 25 000 unike brukere og 35 000 sidevisninger pr uke på mobil

Annonse informasjon. 30 000 unike brukere og 250 000 sidevisninger pr uke på web. 25 000 unike brukere og 35 000 sidevisninger pr uke på mobil Annonse informasjon Med annonser i Kampanje treffer du beslutningstagerne innenfor markedsføring, kommunikasjon og medier. Som Norges ledendene mediekanal på disse områdene, kan vi tilby en spisset målgruppe

Detaljer

Kyllingbladet Nr SLF-melding for klekking av hønse- og kalkunkyllinger

Kyllingbladet Nr SLF-melding for klekking av hønse- og kalkunkyllinger Kyllingbladet Nr. 7 2011 SLF-melding for klekking av hønse- og kalkunkyllinger Kyllingtellinger per 1. juli 2011 1 Klekking av kyllinger av verperase i juni Det ble i juni klekket om lag 570 000 kyllinger

Detaljer

Medieplan. Januar - Juli 2014 PRODUKTANNONSER

Medieplan. Januar - Juli 2014 PRODUKTANNONSER Medieplan Januar - Juli 2014 PRODUKTANNONSER Hvorfor annonsere i utdanningsforbundets medier? Er målgruppen skoleledere, lærere, styrere i barnehage og barnehagelærere, rådgivere, spesialpedagoger eller

Detaljer

Mediepresentasjon 2014

Mediepresentasjon 2014 Mediepresentasjon 2014 Fakta om Teknisk Ukeblad Media Teknisk Ukeblad er Norges viktigste magasin og nettsted innen teknologi og næringsliv Teknisk Ukeblad har 302.000 lesere pr. utgave 79 000 ledere leser

Detaljer

Innføringen av elektronisk faktura

Innføringen av elektronisk faktura Innføringen av elektronisk faktura Direktoratet for forvaltning og IKT Avd. for offentlige anskaffelser Olav Astad Kristiansen Oslo, 11. april 2013 Agenda 1. Historien om elektronisk faktura 2. Er vi i

Detaljer

HJEMMESIDER LITEN HJEMMESIDE. (3 STK. DESIGN UTKAST. FERDIG UTFØRT HJEMMESIDE. MAX 8 SIDER)

HJEMMESIDER LITEN HJEMMESIDE. (3 STK. DESIGN UTKAST. FERDIG UTFØRT HJEMMESIDE. MAX 8 SIDER) HJEMMESIDER HJEMMESIDE (LITEN) LITEN HJEMMESIDE. (3 STK. DESIGN UTKAST. FERDIG UTFØRT HJEMMESIDE. MAX 8 SIDER) KR: 5.000,- EKS MVA. HJEMMESIDE (MEDIUM) MEDIUM HJEMMESIDE (3. STK UTKAST. FERDIG UTFØRT HJEMMESIDE.

Detaljer

annonseprisar - fjordenes tidende - fjt.no

annonseprisar - fjordenes tidende - fjt.no annonseprisar 2016 - fjordenes tidende - fjt.no Annonsekart mobil fjt.no Toppbanner 600x300 Toppbanner 600x300 40 40 øre per pr sidevisning Toppbanner 600x600 Toppbanner 600x600 60 øre per pr sidevisning

Detaljer

Mamma fylte 10 år - og endte reisen! Vi lanserer nytt magasin 9. februar! mange er blitt lei av den rosa «mammalykkeboblen»!

Mamma fylte 10 år - og endte reisen! Vi lanserer nytt magasin 9. februar! mange er blitt lei av den rosa «mammalykkeboblen»! Månedsmagasiner Agenda Bakgrunn for lansering Redaksjonelt konsept Målgruppe Redaktør Form og utrykk Markedsføring Potensielle annonsører Suksessfaktorer i lese-/annonsørmarkedet Mamma fylte 10 år - og

Detaljer

NORDENS STØRSTE HJEMME- ELEKTRONIKKMAGASIN

NORDENS STØRSTE HJEMME- ELEKTRONIKKMAGASIN MEDIAKIT 2016 LESERTALL PR. UTG.: 101.000 UTGAVER PR. ÅR: 11 UTGAVER BRUTTOOPPLAG: 27.500 PR. UTG. MENN: 89 % KVINNER: 11 % ABONNENTER: 7.900 LYDOGBILDE.NO: 60.000 UNIKE PR. UKE NORDENS STØRSTE HJEMME-

Detaljer

Digitale medier 2013 Prisene gjelder fra 01.02.2013

Digitale medier 2013 Prisene gjelder fra 01.02.2013 Digitale medier Prisliste 2013 Prisene gjelder fra 01.02.2013 plasseringer nettavis Lokale plasser Nasjonale plasser Delte plasser glomdalen.no Illustrasjonene viser plasseringer av annonsene på glomdalen.no.

Detaljer

Finansavisen er det eneste mediet som fokuserer på IT med forretningsperspektiv.

Finansavisen er det eneste mediet som fokuserer på IT med forretningsperspektiv. Finansavisen IT Hver mandag! Finansavisen er det eneste mediet som fokuserer på IT med forretningsperspektiv. Temautgaver Flere ganger i året har Finansavisen IT utgaver der vi setter ekstra søkelys på

Detaljer

salgskatalog for studentmediene i trondheim

salgskatalog for studentmediene i trondheim salgskatalog for studentmediene i trondheim Høst 2015 1 Innhold Praktisk 02 Kontaktinformasjon 03 Pakketilbud Annonse i redaksjonelle produkter 04 Magasinet Under Dusken 05 nettavisen dusken.no 06 Studentguiden

Detaljer

Medlemsutvikling Fagforbundet 8. august 2005

Medlemsutvikling Fagforbundet 8. august 2005 Medlemsutvikling Fagforbundet 8. august 2005 Medlemsutvikling totalt per fylke Fylkeskrets 04.01.05 01.04.05 03.05.05 01.06.05 27.06.05 01.07.05 08.08.05 Endring siste måned Endring fra 04.01.05 01 Østfold

Detaljer

FERSKE HOTELLTALL OSLO OG ULLENSAKER

FERSKE HOTELLTALL OSLO OG ULLENSAKER FERSKE HOTELLTALL OSLO OG ULLENSAKER Noen highlights fra denne rapport: Nok en god måned for hotellene på Gardermoen belegget ble 61.7 %. 30. nov var snittprisen for hotellene på Gardermoen mer enn kr

Detaljer

Komplett terminliste for Stange og Romedal Skytterlag 2015

Komplett terminliste for Stange og Romedal Skytterlag 2015 Komplett terminliste for Stange og Romedal Skytterlag 2015 Dag Dato Gruppe Avstand Aktivitet Sted Klokkeslett Startkontigent Ansvarlig/medhjelper Mandag 05.jan Alle 15m Opplæring LKS Bryhnitjernet 18.00

Detaljer

Resultatpresentasjon Asker og Bærums Budstikke ASA

Resultatpresentasjon Asker og Bærums Budstikke ASA Resultatpresentasjon Asker og Bærums Budstikke ASA 27. september 2012 1 Resultatpresentasjon 29.05.12 1. Innledning v/ styrets leder Kaare Frydenberg 2. Sentrale utviklingstrekk v/adm.dir. Terje Tandberg

Detaljer

Annonsepriser 2015 Annonsematrise dagsavisen.no

Annonsepriser 2015 Annonsematrise dagsavisen.no Annonsematrise dagsavisen.no Hovedformater dagsavisen.no: Priser visningsbasert Hestesko 1020+2x(180x500) (Kontakt selger) 980x300 (Kontakt selger) 980x300 0,25 kr per visning Netbanner1 980x300 0,20 kr

Detaljer

Fagpressen. Trender Hva skjer fremover og hva bør vi følge ekstra godt med på? Hva fokuserer mediebyråene på?

Fagpressen. Trender Hva skjer fremover og hva bør vi følge ekstra godt med på? Hva fokuserer mediebyråene på? Fagpressen Trender Hva skjer fremover og hva bør vi følge ekstra godt med på? Hva fokuserer mediebyråene på?... tar mer eller mindre dris@ge skria inn i den digitale virkeligheten. Fagpressedagen Markedsforum

Detaljer

Besøk siste 12 måneder

Besøk siste 12 måneder Rapport for helsenorge.no februar 215 12 1 8 6 4 2 662 44 695 446 Besøk siste 12 måneder 1 4 68 1 1 72 1 31 453 1 42 169 94 692 777 779 825 391 912 38 92 189 75 576 Samme mnd Nøkkeltall Denne mnd Forrige

Detaljer

Medlemsutvikling Fagforbundet 1. juli 2005

Medlemsutvikling Fagforbundet 1. juli 2005 Medlemsutvikling Fagforbundet 1. juli 2005 Medlemsutvikling totalt per fylke Fylkeskrets 04.01.05 01.04.05 03.05.05 01.06.05 01.07.05 Endring siste måned Endring fra 04.01.05 01 Østfold 17 421 17 331 17

Detaljer

Sykefraværsutvikling 2012, 2013 og 2014

Sykefraværsutvikling 2012, 2013 og 2014 Sykefraværsutvikling 2012, 2013 og 2014 Styremøtet april 2014 Tore Prestegard Utvikling av sykefraværet 2012-2013 12,00% 10,00% 8,00% 6,00% 4,00% 2013 2012 2,00% 0,00% jan feb mar apr mai jun jul aug sep

Detaljer

Teatersalen, Prøvesalen, Week Numbers

Teatersalen, Prøvesalen, Week Numbers mar 2015 (Oslo) 23 24 25 26 27 28 1 TeaterNova/Simone/Prøver dagtid Anton og Henrik prøver Uke 9 i 2015 Kim Fairchild 2 3 4 5 6 7 8 Anton og Henrik prøver Anton og Henrik forestilling. Uke 10 i 2015 9

Detaljer

Inger Cathrine Kann, Trygdeforskningsseminaret Bergen 2014. Håndheving av aktivitetskravet i Hedmark har redusert sykefraværet

Inger Cathrine Kann, Trygdeforskningsseminaret Bergen 2014. Håndheving av aktivitetskravet i Hedmark har redusert sykefraværet Inger Cathrine Kann, Trygdeforskningsseminaret Bergen 214 Håndheving av aktivitetskravet i Hedmark har redusert sykefraværet Artikkel av : Inger Cathrine Kann, Ivar Andreas Åsland Lima, Per Kristoffersen

Detaljer

nsepriser 2011 INNENRIKS UTENRIKS SPORT NYHETER AKTUELT RA M PA Ser et r «fyrtårn» ser etter et skikke Ny sprin tfest på Bir Gjest i Ramallah

nsepriser 2011 INNENRIKS UTENRIKS SPORT NYHETER AKTUELT RA M PA Ser et r «fyrtårn» ser etter et skikke Ny sprin tfest på Bir Gjest i Ramallah NYHE TER SIDE TORSDAG SIDE 36 37 Gjest i Ramallah Stine Renat e Håhei AKTU m ELT SIDE 5 Ønsker du kultur/ fritidsjob b? Jobb innen Fritid en/flere person med bistand for Lønn og utgiftdeer? avtale. Søkere

Detaljer

Kvalitet ved Ahus - en oversikt

Kvalitet ved Ahus - en oversikt Kvalitet ved - en oversikt *Kvalitetsindikator - et indirekte mål, en pekepinn, på kvalitet og sier noe om kvaliteten på det området som måles *Pasientsikkerthetskulturundersøkelse - Pasientsikkerhetskultur

Detaljer

Blåreseptordningen i et elektronisk perspektiv. Prosjektleder Anne Britt Thuestad Rådgiver Hilde Røshol

Blåreseptordningen i et elektronisk perspektiv. Prosjektleder Anne Britt Thuestad Rådgiver Hilde Røshol Blåreseptordningen i et elektronisk perspektiv Prosjektleder Anne Britt Thuestad Rådgiver Hilde Røshol Hovedpunkter : Dagens ordning Bakgrunn for endring Mandat - Blårev Forslag til ny løsning innhold

Detaljer

Kyllingbladet Nr SLF-melding for klekking av hønse- og kalkunkyllinger

Kyllingbladet Nr SLF-melding for klekking av hønse- og kalkunkyllinger Kyllingbladet Nr. 10 2011 SLF-melding for klekking av hønse- og kalkunkyllinger Kyllingtellinger per 1. oktober 2011 1 Klekking av kyllinger av verperase i september I september ble det klekket 491 000

Detaljer

Mediepresentasjon 2015

Mediepresentasjon 2015 Mediepresentasjon 2015 Verdens eldste teknologiske magasin 1854 2015 Verdens eldste teknologiske magasin 1854 2015 Skape engasjement for teknologi Abonnent siden 1990 «Teknisk Ukeblad gir meg håp for landet,

Detaljer

Kyllingbladet Nr SLF-melding for klekking av hønse- og kalkunkyllinger

Kyllingbladet Nr SLF-melding for klekking av hønse- og kalkunkyllinger Kyllingbladet Nr. 11 2011 SLF-melding for klekking av hønse- og kalkunkyllinger Kyllingtellinger per 1. november 2011 1 Klekking av kyllinger av verperase i oktober Klekketallene for oktober falt for andre

Detaljer

Annonsematrise dagsavisen.no DESKTOP FORMAT MAKS KB BRUTTO CPM PRISER VISNINGSBASERT

Annonsematrise dagsavisen.no DESKTOP FORMAT MAKS KB BRUTTO CPM PRISER VISNINGSBASERT Annonsematrise dagsavisen.no DESKTOP FORMAT MAKS KB BRUTTO CPM PRISER VISNINGSBASERT Hestesko 1020+2x(180x500) 90 250 0,25 kr per visning 980x300 90 150 0,15 kr per visning 980x300 90 180 0,18 kr per visning

Detaljer

Årsrapport for radiolytting i Norge 2014 Offisielle lyttertall fra Radioundersøkelsen

Årsrapport for radiolytting i Norge 2014 Offisielle lyttertall fra Radioundersøkelsen Årsrapport for radiolytting i Norge 2014 Offisielle lyttertall fra Radioundersøkelsen Sammendrag Radiolytting er stabilt i Norge. 70 prosent av befolkningen lyttet til radio en gjennomsnittsdag i 2014,

Detaljer