Ei avis fra Finnsnes IL Fotball, våren årgang, 48. utgave

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Ei avis fra Finnsnes IL Fotball, våren 2008. 23. årgang, 48. utgave"

Transkript

1 GRØNN GENSER Ei avis fra Finnsnes IL Fotball, våren årgang, 48. utgave Historisk Elitelag på småguttenivå Se side 43 Faddere i FIL Se side 47 Til VM i fotball Thomas Berntsen, FIL-historiens første profesjonelle fotballspiller. SE SIDE Se side 62 En vikt ig del av hverdagen

2 GRØNN GENSER Side 2 Våren 2008 LEDER FIL FOTBALL 02NY CMYK TF H02 Grønn Genser - ei avis fra FIL Fotball Opplag: Redaktør: Brynjulf Edvardsen Annonse- og sideproduksjon: Troms Folkeblad AS Trykk: Harstad Tidende Annonsesalg: Hermod Larsen Ivar Holand Verdigrunnlag: All aktivitet i FIL Fotball skal være tuftet på følgende: Folkelighet Innsatsvilje Lagspill Visjon: Vi skaper fotballglede Formålsparagrafen: Laget er selveiende og frittstående med utelukkende personlige medlemmer. Lagets formål er å drive organisert idrett i NIF. Har noen innspill til saker til Grønn Genser, så mail dette til: Så er vi klar for en ny sesong med nye utfordringer noe som bringer med seg sorger og gleder, men forhåpentligvis mest gleder. Som kjent havnet vi midt på treet i sesongen 2007 med vårt seniorlag menn. Dette etter en unik innspurt på høsten. Men også de andre seniorlagene, og ikke minst i ungdomsfotballen og yngres, kom vi i mål. Vi har nå gjennom vinteren planlagt en ny sesong, og vi er fortsatt en stor bidragsyter når det gjelder antall lag i Troms Fotballkrets. Planlegginga har ikke gått bare på det fotballmessige, men også innenfor alt det som hører med rundt fotballkampene, og det meste er nå i boks. Ambisjonene i de forskjellige lagene er sikkert skyhøye - fra de minste 6-8-åringene - til de mer etablerte seniorspillerne. Når det gjelder seniorlaget menn har vi fått tilført en del nye spillere, og for første gang har vi en profesjonell spiller i stallen til FIL Fotball. Når det gjelder ungdomsfotballen og yngres, har vi også fått alt på plass, både trenere og foreldrekontakter. Det er ikke noe å legge skjul på at hadde vi ikke hatt alle de frivillige foreldrene som stiller opp, hadde det blitt vanskelig å stille så mange lag. En stor takk til dere alle som har sagt dere villig til stille opp i sesongen Jeg vil også rette en stor takk til spesielt en person som jeg ser tidlig og sent på banen for at den skal være klar til sesongstart, nemlig Steinar Johansen. Hadde det ikke vært for hans innsats med både snørydding, isfjerning, slådding osv, ville ikke banen vært spilleklar og treningsklar så tidlig som den har vært. Når sant skal sies så har også vår eminente A-lagstrener gjort en fin innsats i form av snørydding på banen. Sesongen 2008 blir en veldig spennende sesong for oss. I følge Sportsplanen har senior menn ambisjoner, og vi har for første gang satt i gang et eliteprosjekt på småguttenivå. I år har vi valgt å satse på et smågutter elite i tillegg til et ordinært småguttelag. Her ligger det et stort ansvar på trenere for småguttelagene å følge opp de spillerne som viser stor interesse og ønsker noe ekstra. Dette samtidig med at de også skal følge opp de andre småguttespillerne slik at alle skal ha muligheten til å være på det småguttelag de fortjener å være. Også i år har vi på jente- og damesiden meldt på lag i samtlige klasser. Vi har lag i samtlige årsklasser i barnefotballen, vi har lag i småjenteklassen, vi har lag i jenteklassen og vi har lag for junior kvinner og damelag. Dette forteller vel egentlig hvor stor bredde det er i FIL Fotball. Når det gjelder det administrative og hovedstyret i klubben, har vi fortsatt vår eminente daglige leder, Ivar Holand, med oss. Med seg har han inntil videre Beate Seljenes som styrer det meste av Yngres, samt en god del av det kontorpraktiske. 28. februar ble det holdt årsmøte i FIL Fotball, og da er det engang slik at noen velger å takke for seg, og nye koster kommer inn. De som valgte å takke for seg i denne omgang var vår leder, Roger Konradsen, lederen av sportslig utvalg, Hugo Konradsen og vårt styremedlem Bente Clausen. Dette av forskjellige årsaker. Men vi har fått inn meget dyktige erstattere. Svein Eikrem, i det sivile sorenskriver på Finnsnes er en. En annen er Heidi Hansen, ei ikke ukjent dame innen yngres avdeling gjennom flere år, samt Hege Tollefsen med mye av den samme FIL-bakgrunnen som Heidi. I tillegg har vi fått inn Gluntans mangeårige leder, Tor Birger Pettersen i vårt styre. Med dette mannskapet i hovedstyret, i tillegg til de som valgte å fortsette, tror jeg vi får en driftig sesong organisatorisk. Så får vi håpe at sesongen 2008 blir god og innholdsrik for fotballfamilien i FIL Fotball. Lykke til alle sammen. Eilif Skogheim Leder FIL Fotball (FOTO: IVAR HOLAND)

3 GRØNN GENSER Side 8 Våren 2008 Enorm aktivitet inneværende sesong AV BRYNJULF EDVARDSEN Denne sesongen vil FIL Fotball stille med rundt 30 lag i seriespill. Vi har hatt en dobling av antall lag fra 15 til 30 på få år. Nå har vi lag i alle klasser for begge kjønn. Det er visstnok bare vi og TUIL som har en slik bredde, sier daglig leder Ivar Holand. Med et så stort antall lag betyr det rundt 200 seriekamper, pluss 50 treningskamper inklusive kamper spilte av andre lag. I underkant av 300 spillere vil ikle seg den grønne drakten og representere klubben. Med så mange lag som skal trene og spille kamper, betyr det et yrende liv på Finnsnes Stadion fra tidlig ettermiddag til langt på kveld, alle dagene i uka. I tillegg til seriekamper og treninger er også andre fotballarrangementer lagt til Finnsnes Stadion. Når du leser dette har det vært arrangert sluttspill i Tryg- Vesta-serien (12. april) og kretssamling for 14- og 15-åringer ( april). Videre utover sesongen kommer Bendit Cup ( mai), Fargerik Fotball (7. juni), Tine Fotballskole ( juni) og NNM Oldboys ( august). - NNM blir arrangert av Gluntan, men de har leid seg inn på vårt anlegg, sier Ivar Holand. 08 CMYK TF H08 Aktiviteten på stadion involverer også foreldre, trenere, lagledere, dommere, anleggspersonell, kioskpersonell og støtteapparat. Med andre ord en anseelig mengde folk. For å illustrere hvor mange som må trø til tar vi med at i sluttspillet til TrygVesta-serien var opp mot 60 personer i sving med funksjoner som sekretariat, speaker, dommere og kafeteria-/kiosksalg. -På kretssamlinga hadde vi 40 personer i sving med salg, bespisning, nattevakter, vaktmester og reinhold, sier Nina Murberg. Klargjøring av anlegget før sesongstart betyr blant annet snørydding av banen(e), oppsett av reklameskilt og seil, samt klargjøring av alle fotballmålene. Etter sesongslutt skal alt dette rigges ned og tas vare på. Også disse oppgavene fordrer at en del personer stiler opp. Mame Konneh (til venstre) og Daniel Seljenes er to av spillerne i FIL Fotball. Vi ser frem til en spennende UNGDOMSFOTBALL-LAG sesong og håper på mange positive opplevelser for alle involverte, Guttelag Jentelag sier Ivar Holand. FIL Fotball stiller med følgende lag i seriespill 1 x småjenter (7 er) 2 x smågutter 2008: SENIORFOTBALL-LAG A-lag 3. divisjon menn Rekruttlag i 4. divisjon menn Junior menn Junior kvinner Damelag (7 er) BARNEFOTBALL-LAG 3 x lillegutter (7 er) 2 x lillejenter (7 er) 4 x minigutter 9-10 år (5 er) 2 x minijenter 9-10 år (5 er) 3 minigutter 7-8 år (5 er) 1 x minijenter 7-8 år (5 er) Utover dette kommer det 2-4 minigutter/minijenter 5-6 år i turneringsspill, samt at vi har et oldboyslag som trener, men ikke deltar i seriespill. De skal dog kanskje stille lag i oldboys-nnm. Totalt blir dette lag i FIL Fotball i Alle lagene som ikke er merket med 7 er eller 5 er er 11 er-lag.

4 GRØNN GENSER Side 6 Våren 2008 Disse styrer klubben i AV IVAR HOLAND På klubbens årsmøte torsdag 28. februar ble det valgt nytt styre som skal styre skuta frem til neste årsmøte i Ny leder etter avgåtte Roger Konradsen ble Eilif Skogheim. Eilif var den i det sittende styret med desidert lengst fartstid, og er den eneste som har vært i styret i klubben siden daglig leder Ivar Holand kom til klubben i Han er også den eneste, foruten daglig leder, som har fullført Fotball-lederkurs III. Styremedlemmens ansvarsområder Nytt styre medfører nye personer innenfor de ulike ansvarsområdene. Fordeling av utvalgsledere ble gjort på det første styremøtet etter årsmøtet, og det er den til enhver tid sittende utvalgslederen som er hovedansvarlig for å følge opp klubbens strategier og tiltak innenfor sitt aktivitetsområde. Av Ivar Holand Klubben har følgende utvalgsledere for de ulike aktivitetsområdene for 2008-sesongen: * FOTBALL-aktiviteter: Eivind A. Winther (sport) og Tor Birger Pettersen (dommer) * DUGNADS- & FORELDREaktiviteter: Beate Seljenes * STYRE- & LEDELSESaktiviteter: Eilif Skogheim * ANLEGGS-aktiviteter Line Sørensen (drift) og Svein Eikrem (eiendom) * ØKONOMI-aktiviteter: Hege Tollefsen * MARKEDS-aktiviteter: Herbjørn Gerhardsen * TRIVSELS - & KOMMUNI- KASJONS-aktiviteter: Mai Bjørklund og Heidi Hansen Alle aktivitetsområdene har et aktivitetsmål knyttet til seg, samt at det er listet opp strategier og tiltak innenfor hvert enkelt aktivitetsområde i strategiplanen. Styret som sådan har et overordnet ansvar for å følge opp strategiplanen og dens aktiviteter, men det vil være den til enhver tid sittende utvalgslederen som er hovedansvarlig for å følge opp klubbens strategier og tiltak innenfor sitt aktivitetsområde. Dette selv om hvert enkelt tiltak innenfor aktivitetene er personifisert til andre. For de av dere som ønsker et inngående innblikk i hva som ligger i de ulike aktivitetsområdene henviser vi til venstresiden av hjemmesiden vår under feltet for organisasjon/administrasjon. Der finner dere vår strategiplan. Styremedlem og leder yngres Beate Seljenes. Styret består av fra venstre Heidi O. A. Hansen, Line Sørensen, Beate Seljenes, Mai Bjørklund, Tor Birger Pettersen, Eilif Skogheim, Hege Tollefsen og Svein Eikrem. Eivind Winther og Herbjørn Gerhardsen var ikke til stede da bildet ble tatt. 06 CMYK TF H06 Videre har tidligere styremedlem Line Sørensen tatt opprykk, og er nå nestleder. Line har også flere års fartstid i styret, og er den med nest lengst sammenhengende fartstid i styret etter Eilif. Eivind Winther har tatt et fagfeltskifte og er nå leder i sportslig utvalg etter Hugo Konradsen, og med seg i sportslig utvalg har han et nyvalgt styremedlem i Tor Birger Pettersen. Fortsetter fra det forrige styret, og i samme posisjon leder i yngres - gjør også Beate Seljenes. Og det gjør også Mai Bjørklund og Herbjørn Gerhardsen som henholdsvis styremedlem og varamedlem. Mai går inn i sitt andre år i styret, mens Herbjørn starter på sitt fjerde år. Nye medlemmer er i tillegg til nevnte Tor Birger Pettersen Svein Eikrem som i det sivile er sorenskriver i Senja Tingrett. Han ble valgt inn med akklamasjon sammen med Heidi Hanssen og Hege Tollefsen. Ut har også Bente Clausen gått. Dermed ble styret fulltallig valgt inn på årsmøtet i slutten av februar etter at det en stund så ut til at vi kunne få en utfordring med å få på plass leder. Men dette løste valgkomiteen under sterk ledelse av Roger Magnussen. Styret er allerede i full gang med arbeidet innenfor sine ulike aktivitetsområder, og i skrivende stund er det avholdt 4 styremøter. Leder Eilif Skogheim. Nestleder Line Sørensen. Styremedlem Mai Bjørklund. Styremedlem Heidi O. A. Hansen.

5 Våren 2008 Vi tilbyr et helhetlig helsekonsept Og den viktigste brikken er DEG! GRØNN GENSER Side 13 AV BRYNJULF EDVARDSEN Friskhuset er gjennom virksomhetsområdene Ernæring, Trening Fysioterapi, Kiropraktikk og Bedriftshelse, et helhetlig helsekonsept. Med basis i vår brede kompetanse innen forebyggende og helsefremmende tiltak, vil det for de fleste være mulig å iverksette tiltak som optimaliserer egen helse og livskvalitet. Du er den viktigste brikken! I begynnelsen av april startet Sissel Hole som akupunktør ved Friskhuset Finnsnes. De siste fem årene har hun kombinert frisøryrket med utdanninga til akupunktør. Eksamen tok hun i februar i år. Vi snakket med Sissel i siste uka i mars. -Jeg gleder meg til å starte opp. Det har jeg gjort helt siden jeg begynte utdanninga. At jeg havnet på Friskhuset er ingen tilfeldighet. Allerede for fem år siden snakket jeg med Per Nymann Andersen, daglig leder og kiropraktor ved Friskhuset, så jeg visste at det ville være jobbmuligheter på Finnsnes. Vi har holdt dialogen hele veien og nå har åpningsdagen nylig vært, sier Sissel Hole. Fordelen med å bli en del av konseptet Friskhuset er at alle aktørene til sammen dekker et bredt spekter av det helsefaglige området og kan dermed utfylle hverandre, noe som kommer våre pasienter til gode, sier Sissel Hole. Per Nymann Andersen er strålende fornøyd med å få Sissel Hole med på laget. Jeg er utrolig glad for at vi har fått en akupunktør i teamet på Friskhuset. Behovet er stort og etterspørselen etter slike tjenester er stadig økende. Med Sissel med på laget har vi nå akupunktør, samtaleterapeut, fysioterapeut, fotterapeut, massører, to kiropraktorer og samarbeid med en lege tilknyttet bedriftshelsetjenesten. Med andre ord så tilbyr vi våre medlemmer og medlemsbedrifter et helhetlig helsekonsept, sier han. Friskhuset Finnsnes er et foregangssenter for utvikling av velværekonsept i kjeden, avslutter Andersen. Han anbefaler en av Friskhusets velgjørende og energigivende velværebehandlinger i vårt intime Friskhuset Spa-avdeling. Akupunktør Sissel Hole er blitt en del av staben ved Friskhuset Finnsnes. Stikk innom, så gir jeg deg behandling ut fra dine behov, sier Sissel. 13 CMYK TF H13

6 54 Side 54 GRØNN GENSER Våren 2008 LILLEJENTER ÅR CELTIC OG UNITED Trenere: Arvid Nordaas, Ann Kristin Evenstad og Arvid Trulsen. Følgende spillere skal fordeles på henholdsvis Celtic og United når serien starter; Vilde Arnesen, Maiken Nordaas, Marte Salmi, Synne Eilertsen, Maria Kristin Hals, Malin Solberg, Guro Clausen, Louise Normann, Andrea Idèn, Malin Bakke, Maiken Hillestad, Tina Fosseng, Tora Simonsen, Celine Kristin Evenstad, Hanna Spissøy, Tone Trulsen, Erika Solberg, Masanjay Kosiah, Fatumata Kannah, Elisabeth Andersen, Eline Øfstbø, Kamila Richardsen. MINIGUTTER 9-10 ÅR ARSENAL Spillere: Amund Normann, Bjørn Nilssen, Viktor Pettersen, Hermann Hovda Lien, Eirik Gamst Kristoffersen, Henrik Helin, Svein Tronstad, Øyvind Saltrø Eriksen. Trenere: Aslak Hovda Lien og Edgar Gamst Kristoffersen. CMYK TF H54 LILLEGUTTER ÅR ARSENAL Spillere: Håkon Borhaug, Lars Kristian Murberg, Marius Thomassen, Hans Borhaug, Lars Holmgren, Vebjørn Borhaug, Sebastian Nergård, Henry Kristiansen, Bjørn Rune Hansen, Markus Bentsen, Eskild Isaksen. Trenere: Knut Bentsen og Jostein Isaksen. MINIGUTTER 9-10 ÅR CITY Spillere: Sander Arnesen, Sander Bruget, Johan Karlsen, Andre Resvoll, Anders Sivertsen, Ola Spissøy, Ulvar Leiknes. Trenere: Stig Eilertsen og Arne Pedersen.

7 Våren 2008 GRØNN GENSER Side 55 MINIJENTER 9-10 ÅR HVIT Trener: Janne Minde. MINIGUTTER 9-10 ÅR LIVERPOOL Spillere: Martin Leo Gjendahl, Robin Pedersen, Ole Hoel Heitmann, Simon Alexandersen, Sebastian Pedersen, Håkon Kristiansen, Aron Nergård, Torstein Torheim. Trenere: Ulf Tore Alexandersen og Roger Gjendahl. MINIJENTER 9-10 ÅR GRØNN Trenere: Bjørn Arve Nordli og Roger Olsen. Følgende spillere skal fordeles på henholdsvis Grønn og Hvit når serien starter; Marlene Sofie Evenstad, Aurora Arnesen, Thea Nordli, Regine Bjørn, Karianne Leiknes, Maja Berglund, Hanna Ingeborg Idèn, Julia Lorentsen, Mawa Kannah, Hanna Norheim, Birgitte Nygård, Marie Ling Hoel, Synne Arnesen, Elise Stenstad, Malen Stigen, Therese Minde Fyhn, Kamilla Dahlgård, Lena Skoglund Fossmo, Mayanlay Kosiah. 55 CMYK MINIGUTTER 9-10 ÅR UNITED Spillere: Even Larsen, Stian Torgersen, Madrian Nordvik, Joakim Hansen, Joakim Seljenes, Andre Hjelle Johansen, Kabeya Moise Mukadi, Elisha Mulumba. Trenere: Frank Fjæreide og Vigdis Flaat. TF H55

8 56 Side 56 GRØNN GENSER Våren 2008 MINIGUTTER 7-8 ÅR INTER Trenere: Stig Bråthen og Ståle Larsen. Bård Raddum Wikmark, Mathias Johansen, Micael Lagnes, Jørgen Larsen, Peter Bråthen, Preben Fosseng Berg, Dennis Sørensen Jacobsen. MINIGUTTER 7-8 ÅR PORTO Trenere: Bjørn Åge Bergland og Vegard Hansen. Eilif Rydeng, Markus Drågen Magnussen, Kristian Hansen, Christer Larsen Bergland, Odin Hansen, Joacim Fjæreide, Israel. CMYK TF H56 MINIGUTTER 7-8 ÅR MILAN Trenere: Stig Bråthen og Ståle Larsen. Birk Lisasønn Myrvang, Odin Lisasønn Myrvang, Rudi Hansen, Isak Lavik, Asgeir Flaat Larsen, Sverre Kristiansen, Lasse Bendiksen, Viljar Livli. MINIJENTER 7-8 ÅR Spillere: Frida Kvalvik Henriksen, Sigrid Norheim, Adelie Hoel, Andrine Andersen, Emma Dalgård, Ulrikke Kolbeinsen, Silje Alexandersen, Emilia Johansen, Kristine Rasmussen, Andrea Fjæreide, Nzamba Mukadi, Anna Hoel Heitmann. Trener: Magne Aksel Rasmussen.

9 Våren 2008 GRØNN GENSER Side 7...og disse styrer yngres Styremedlem Tor Birger Pettersen. Sportslig leder Eivind A. Winther. STYRET I YNGRES. Fra venstre Beate Seljenes, Roger Magnussen, Vanja Sørensen, Gunn Bodil Strømseng, Roger Fjæreide og Nina Murberg. Asle Tuven og Ida Gårseth Hov var ikke tilstede da bildet ble tatt. (FOTO: IVAR HOLAND) Styremedlem Svein Eikrem. Varamedlem Hege Tollefsen. AV IVAR HOLAND Beate Seljenes har fått byttet ut store deler av sitt team i styret i yngres etter valgkomiteens innstilling på årsmøtet i slutten av februar. Ut gikk Foreldrekontaktansvarlig Ket Olufsen og Ungdomsrepresentant Runar Kjær Bech. Inn i disses sted har Gunn Bodil Strømseng og Ida Gårseth Hov kommet. Ut gikk også arrangementsansvarlig Wenche Pedersen, og inn for henne kom Roger Magnussen. Roger har vært primus motor for kampavviklingen i forbindelse med TrygVesta-serien, samt at han blir back-up på kampoppsettet i forbindelse med Bendit-cupen vår. utvide tilbudet vårt radikalt på kiosk-/kafeteriasiden denne sesongen. Dette kan dere lese om i en annen artikkel i denne utgaven av klubbavisa vår. De to siste nykommerne i styret i yngres er Roger Fjæreide og Asle Tuven, mens June Gårdvik, Stig Bråthen og Øystein Elvevold formelt nå har trådt ut av styret i yngres. Alle de som nå sitter i styret i yngres har, på samme måte som styremedlemmene i hovedstyret, fått hver sine arbeidsoppgaver innenfor sitt aktivitetsområde Dugnads- & Foreldreaktiviteter. Også styret i yngres har kommet meget godt i gang med sitt arbeide, og når du leser dette er mange av de ulike arrangementene våre vel i havn, og det kan vi i stor grad takke styret i yngres for. Dette selvfølgelig sammen med den flotte foreldregruppen vi har i klubben som har lost våre arrangement vel i havn i år også! 07 CMYK Varamedlem Herbjørn Gerhardsen Nina Murberg, en av våre tre kvinner på randen, fortsetter i styret i yngres som materialforvalter og kjøkkenansvarlig. Hun får med seg nyvalgte Vanja Sørensen som kjøkkenansvarlig da vi skal Vi takker de avgåtte styremedlemmene både i hovedstyret og styret i yngres for vel utført dugnadsjobb for klubben! TF H07

10 18 GRØNN GENSER Side 18 Våren 2008 Den (v)årlige kretssamlingen Værgudene var ikke på arrangørens side da kretssamlinga for jenter og gutter født 1992, 1993 og 1994 ble avviklet på Finnsnes stadion fra fredag 18. til søndag 20. april. AV BRYNJULF EDVARDSEN Natt til lørdag kom det mellom fem og ti centimeter nysnø, men banemannskapene gjorde en utmerket jobb og sørget for at banen var ryddet og klar til bruk til oppsatt tid. Hele 96 spillere fra Midt- Troms, Tromsø og Nord-Troms kom på kretssamlinga, fem av dem fra FIL Fotball. Det var Sondre Antonsen, Andreas Semmingsen, Andrea Salmi, Elisabeth Pedersen og Marianne Fjeldstad. I tillegg er trener for vårt junior kvinnelag, Olav Lund, en av laglederne. Han har vært med i kretsapparatet siden Fredag ettermiddag var det ei lett trening for at spillerne skulle bli kjent med hverandre. Lørdag var Kjell Harald Horn og Jøran Johansen og snakket om skader og skadeforebygging. Dette var ei veldig bra økt. Både guttene og jentene fikk prøve å teipe, sier Steinar Johansen som er ansvarlig for kretssamlinga. Videre utover dagen spilte de tre regionene kamper mot hverandre. På søndag ble jente- og guttespillerne delt i tre lag. De antatt beste spillerne Olav Lund er med i korpset til Troms Fotballkrets. Til daglig trener han junior kvinnelaget til FIL Fotball. CMYK TF H18 Tre av FIL Fotballs jenter var tatt ut til samlinga. Fra venstre: Andrea Salmi, Elisabeth Pedersen og Marianne Fjeldstad. ( på kretslaget, mens de andre ble fordelt på to utfordrerlag. Hvert av kretslagene spilte mot et av utfordrerlagene, mens det andre utfordrerlaget spilte mot lag fra FIL Fotball, henholdsvis junior kvinner og junior menn. For oss er prestasjonene til spillerne det viktigste. Resultatene i de enkelte kampene har liten betydning, sier Steinar Johansen. Hva blir neste oppgave for de som kommer med på kretslaget? -De får være med på interkretsturneringa i Harstad i slutten av mai. Her deltar kretslagene fra Finnmark, Troms, Hålogaland og Nordland. De beste fra hver krets får i tillegg muligheten til å delta på ei landslagssamling i Porsgrunn utpå sommeren. I fjor hadde Troms tre spillere født i 1991 og to spillere født i 1992 med på samlinga i Porsgrunn, sier Steinar Johansen For å betjene sultne munner hadde Nina Murberg en stab på 45 personer i kjøkkentjeneste. Alle spillerne og rundt 20 trenere og lagledere fikk servert frokost, lunsj og middag på klubbhuset. Vi har stående buffé fra til slik at deltakerne kan spise når de har lyst. Matlysten er stor, så det går med atskillige mengder mat. Vi satser på sunn kost med mye salat og frukt. Alt går unna som varmt hvetebrød. Alle skryter av maten, noe vi setter stor pris på, sier Nina Murberg. Spillerne overnattet i Finnsneshallen og på Finnsnes Ungdomsskole. I den forbindelse måtte det utplasseres nattevakter på begge steder. Først og fremst med tanke på at det kunne oppstå brann. Etter endt turnering fikk FIL Fotball denne tilbakemeldingen fra Troms Fotballkrets: Et samlet korps fra Troms Fotballkrets gir veldig mye skryt for årets samling. Det samme gis fra alle spillerne. Det at overnattingen ble fordelt på to plasser (Finnsneshallen og Finnsnes Ungdomsskole) medførte større ro og orden og ikke minst bedre dusj- og garderobeforhold. Maten var fantastisk med mye grønt og frukt, samt grove brød og landganger. Servicen er som vanlig helt på topp, og baneforholdene var veldig gode været tatt i betraktning. Vi ber om at alle som har vært involvert får en velfortjent takk.

11 Våren 2008 GRØNN GENSER Side 23 Silje Stien og laget hennes tok tredjeplass i junior kvinner i årets TrygVestaserie. Wenche Simonsen solgte vafler i hopetall. Nina Murberg gratulerer Marte Simonsen og de andre FIL-jentene med tredjeplass i junior kvinner. Beate Seljenes deler ut førstepremien til glade FIL-jenter etter finaleseieren i småjenteklassen. Marthe Karlsen, Svein Harald Lee Heitmann og Hanne Kristin Wilsgård brukte mobiltelefonen aktivt mellom kampene. 23 Geir Gårset og Inger Gårset Hov var blant de som styrte salget i hallen. -Arrangementet har gått knirkefritt. Komiteen har gjort en flott jobb, sier ansvarlig for sluttspillet, Nina Murberg. TF H23

12 69 Våren 2008 GRØNN GENSER Side 69 FIL AMFI Finnsnes nye rekrutteringsarena Ganske mange av FILs medlemmer jobber på Amfi, de fleste på deltid. Her er en oversikt over hvem de er, hvor de arbeider og hvilken tilknytning de har til FIL. AV CHRISTINE HOLMGREN FIL Turn tok sølv og bronse i NNM AV CHRISTINE HOLMGREN Den 12. og 13.april var turnere fra Finnsnes i Tromsø på Nord-Norsk mesterskap. Det ble i år satt rekord med hensyn til antall deltakere. Over 500 turnere fra 14 forskjellige klubber var med, fra Svalbard i nord til Bodø i sør. FIL Turn hadde med 18 deltakere fordelt på rekrutt (10-13 år), junior (13-18 år) og senior (16+). Alle hadde vært gjennom et uttak i egen klubb. De seks beste i hver gruppe fikk representere FIL Turn på NNM. Rekruttene fra Finnsnes tok sølv i trampett. -Jeg er kjempefornøyd med prestasjonen til jentene. De ble nummer to av hele 21 lag, sier en smilende Johanna. Også seniorene kom på pallen. De tok tredjeplass i tumbling, og fikk dermed bronse. -NNM er en fin opplevelse. Trening, konkurranse og mye sosialt. I tillegg lærer vi også av andre turnere, avslutter Johanna. Jobb: B-Young Navn/alder: Anja Leiknes, 18 år FIL: Gymnast og trener i FIL Turn Jobb: B-Young Navn/alder: Marte Mathiassen, 16 år FIL: Trener i FIL Turn Jobb: Cubus Navn/alder: Marte Markussen, 19 år FIL: Gymnast og trener i FIL Turn Jobb: Gullfunn Navn/alder: Serena Uteng, 17 år FIL: Gymnast og trener i FIL Turn CMYK Jobb: Blend Navn/alder: Frøydis Fjeldstad, 17 år FIL: Gymnast i FIL Turn Jobb: Cubus Navn/alder: Valentina Afanassieva, 19 år FIL: Gymnast og trener i FIL Turn TF H69 Jobb: Parfymelle Navn/alder: Christina L. Sæterbø, 18 år FIL: Gymnast og trener i FIL Turn Jobb: Kremtoppen Navn/alder: Christine Holmgren, 17 år FIL: Gymnast og trener i FIL Turn Jobb: Lindex Navn/alder: Emilie Fjeldstad Thomassen, 16 år FIL: Gymnast og trener i FIL Turn Jobb: Vero Moda Navn/alder Ida Gårseth Hov, 17 år FIL: Fotballspiller og leder av ungdomsutvalget i FIL Fotball (ALLE FOTO: CHRISTINE HOLMGREN)

13 70 Side 70 GRØNN GENSER Våren 2008 TF H70

14 71 TF H71 Våren 2008 GRØNN GENSER Side 71

15 72 Side 72 GRØNN GENSER Våren 2008 VIKTIGE TELEFONNUMMER Telefon: Vi ønsker Finnsnes IL Fotball Daglig leder Ivar Holand Regnskapsfører Arnfinn Hanssen Bend It-cup Beate Seljenes våre lag lykke til med sesongen TINE Fotballskole Ivar Holand Leder FIL Fotball Eilif Skogheim Leder FIL Fotball yngres Beate Seljenes Materialforvalter yngres Nina Murberg Finnsneshallen AS / klubbhuset vaktmestere / / kl alle dager Ved bruk av telefonen får du raskt svar på de fleste spørsmål angående FIL Fotball. Leder FIL Allianse Ingvald Berntsen Leder FIL Turn Hege Leiknes Leder FIL Idrettsskole Wenche Pedersen Vi ber dere ta direkte kontakt med den du ønsker kontakt med. TF H72

16 20 GRØNN GENSER Side 20 Våren 2008 TF H20

17 GRØNN GENSER Side 28 Våren 2008 Mikalsen Transport ny FIL-bedrift Mikalsen Maskin er en ny tilvekst i FIL-lauget. -Som maskinentrepenør ønsker vi å være en totalleverandør innenfor vårt område. Vi driver med snøbrøyting, sandstrøing, gatefeiing, gravearbeid, kloakkspyling og rørinspeksjon. AV BRYNJULF EDVARDSEN 28 CMYK Arbeidstilgangen er god, sier Håvard Mikalsen. Han startet firmaet i 1994 og de er i dag tre ansatte for å kunne ta unna alle oppdragene. De har en maskinpark bestående av to store traktorer, gravemaskin, hjullaster og spylebil. Hvorfor gikk bedriften inn i FILlauget? -Jeg har hatt annonser i Grønn Genser og reklame på Finnsnes Stadion. Vi brøyter baneanlegget og sandstrør rundt anlegget, dermed er vi direkte involvert i klubbens aktiviteter. Gjennom disse aktivitetene har jeg fått et visst inntrykk av klubben. Jeg synes FIL Fotball bidrar positivt i lokalmiljøet og jeg har lyst til støtte opp om klubbens arbeid. For meg er det viktig å bidra til det som skjer lokalt, sier Håvard Mikalsen. Hvilket inntrykk har du av FIL Fotball? -De har en god organisasjon som opptrer profesjonelt. Også anleggsmessig er de godt opppdatert. De gir et fotballtilbud til alle aldersgrupper. Folk går jo ikke på besøk til naboen lengre, derfor blir Finnsnes Stadion et sosialt samlingspunkt. Hvilken befatning har du med idrett? Håvard Mikalsen foran en av firmaets traktorer. -Jeg har aldri drevet med idrett. Har heller ikke barn som driver med idrett. Likevel har jeg god innsikt i frivillige organisasjoner, hvilken betydning de har for lokalsamfunnet og ikke minst hvor avhengig de er av dugnadsinnsatsen. Selv om mange jobber dugnad er det stadig flere som ønsker betaling for den innsatsen de gjør i frivillige organisasjoner. TF H28

18 Våren 2008 Eltele gjør hverdagen enklere GRØNN GENSER Side 25 For 2008 er Eltele blitt samarbeidspartner til FIL Fotball. Med levering av alle it-tjenester (ASP) til idrettslaget, skal bedriften være med på å høyne nivået på serverdrift, internett, overvåking, backup, drift m.m. AV KARIN MERETE WIRKOLA Det er med spent forventing vi nå har fått implementert en fullverdig it-løsning for FIL Fotball, sier avdelingsleder på Eltele sitt Tromsø-kontor, Lill Tove Amundsen. Samarbeidet med idrettslaget har så langt fungert utmerket og med driftsløsning (ASP) fra oss, vil idrettslaget gå opp flere divisjoner innen datakommunikasjon. Fra vår avdeling i Tromsø vil de ansatte serve idrettslaget med de tjenester som er nødvendig for en god løsning og enklere hverdag. Hvem er Eltele? -Eltele er en kompetansebedrift med 30 ansatte som ble etablert i 1998 og er fordelt på et hovedkontor i Alta, samt avdelinger i Lakselv og Tromsø. Vi tilbyr totale informasjons-, drifts- og kommunikasjonsløsninger. Vi har høy fokus på kvalitet, service og tilgjengelighet. Bedriften har i hovedsak tre langsiktige eiere i Alta Kraftlag, Luostejok kraftlag og Repvåg Kraftlag. Bedriften feirer dette året 10 års-jubileum, og har i disse årene hatt en meget positiv utvikling på alle områder. Vi har høy kompetanse på Cisco, Microsoft Exchange, Citrix Metaframe, Nimbus, CRM, VMware, fillagring, backup og drift av over 100 forskjellige applikasjoner med ulike databaser. Eltele leverer i dag tjenester til Finnmark og deler av Troms, og da spesielt på Bynett i Troms. De leverer it-tjenester til private og bedrifter over de fleste nett; fiberkabel, xdsl-, og radionett. Bedriften har lang erfaring med drift av større nettverk/kommunikasjonsløsninger til blant annet kommuner og fylkeskommuner. De leverer bredbåndsaksess og internettjenester til både bedriftsog privatmarkedet, og samarbeider med flere e-verk i forbindelse med fiberprosjekt, Triple Play (Internett, TV og IP-telefoni). Bedriftene er tilgjengelige for kundesupport 365 dager i året. -Eltele er en kunnskapsbedrift med alt fra ansatte som er selvlært, og opp til de med sivilingeniørutdannelse og lang fartstid i bransjen. Vi har stadig ansatte på kurs og i opplæring for å kunne være med i utviklingen og hele tiden ha fagfolk med den ekspertisen som kundene krever. I Alta flyttet bedriften inn i hypermoderne lokaler i kunnskapsparken høsten Her har de nå en driftssentral som er den mest moderne og sikreste som vi kjenner til i Nord-Norge. Tromsø-kontoret holder til i Forskningsparken hvor vi har en moderne driftssentral og lokaler. Elteles avdeling i Tromsø består av fra venstre: Systemkonsulent Kristian Solheim, avdelingsleder Lill Tove Amundsen og systemkonsulent Mikal Johnsen som er teknisk ansvarlig for Finnsnes IL. (FOTO: ELTELE) Tilbyr totalpakke Produktspekteret til Eltele er stadig i endring og utvikling. Gjennom sine systemer kan de i dag tilby drift av IT-systemer, back-up og sikkerhet, kommunikasjonsløsninger/bredbånd, LAN-LAN, driftsovervåkning, domene-web-hotell, IP-telefoni, BBS og CRM system fra Microsoft, rådgiving, prosessmodellering og prosessutvikling og videokonferanseløsninger. Bedriftens mål er å levere fleksible, sikre og stabile løsninger, samt ha fornøyde kunder og ivareta høy kompetanse hos de ansatte. Og i tillegg å utvikle kvalitetsprodukter og tjenester. Hva leverer vi til FIL Fotball? FIL Fotball har flere tjenester fra Eltele som høyner nivået på deres IT-tjenester med flere divisjoner. I hovedsak inneholder leveransen følgende produkter fra oss; SDSL linje (VLAN mot Eltele nett), terminalserver med roaming profile, sentralisert applikasjonene sine (Office/Mamut datax/cupassist) gjennom Citrix, Exchange e-postkontoer, filserver hvor hver bruker har eget filområde i tillegg til et fellesområde (30 GB totalt), en printer tilgjengelig gjennom printserver i Tromsø, tilgang til applikasjoner/filer og dokumenter gjennom RSA utenfor kontor og daglig backup av vitale data (filserver, terminalserver og exchangeserver). Frisk, Fokusert og Framtidsrettet! For å kunne levere de produktene kundene etterspør har Eltele nå inngått en avtale der de kan levere MS CRM til sine kunder. Dette CRM-systemet er enkelt i bruk og har samme grensesnitt som outlook. -For å kunne ta dette i bruk må kunden ha exhange fra oss. Trenger du et godt system for kundebehandling, salg, tjenester, oppfølging, kampanjer m.m. kontakt oss for en vurdering. Bedriften har også en rådgivingstjeneste til disposisjon for de som måtte ønske dette. Vurderer din bedrift å skifte utstyr, endre leverandør av tjenester, kjøpe nye tjenester, eller annet It- og kommunikasjonsrelatert utstyr for bedriften? -Kontakt oss, og vi kan hjelpe med utarbeidelse av kravspesifikasjon. For bl.a. å spare miljøet med lange og dyre reiser, har vi gått til anskaffelse av videokonferanseutstyr. Vi er fornøyd med utstyret og har høstet flere erfaringer som kan være nyttig å vite for andre. Kontakt oss for videre orientering og veiledning om dette. Klare mål Vårt mål er å gjøre hverdagen enklere for våre kunder. 25 CMYK TF H25

19 46 Side 46 GRØNN GENSER Våren 2008 TF H46

20 47 TF H47 Våren 2008 GRØNN GENSER Side 47 Faddere i FIL Tre av jentene på småjentelaget, Kamilla Bentsen, Andrea Salmi og Mariell Nordvik, har sagt ja til å være faddere for spillerne på minijenter 9-10 år. AV BRYNJULF EDVARDSEN Med fadderordningen oppnår vi mange fordeler, for alle impliserte. Det er en fin måte å koble lag på, noe som vil styrke klubbfølelsen. Mange unge ønsker å bidra i klubber uten at de får muligheten. Med fadderordningen gir vi ungdommen ansvar som igjen kan bidra til rekruttering av fremtidige ledere. Minijentene får nå direkte kontakt med noen av sine forbilder i klubben og blir på den måten inspirert til å yte litt ekstra, sier en av trenerne for minijentene Roger Olsen. Ordningen går ut på at fadderne skal være med på arrangementer omtrent en gang i måneden, totalt seks ganger. Arrangementet kan være trening, kamp, foreldremøte eller sosial samling. -Opplegget er fleksibelt på den måten at ikke alle tre jentene trenger å være med alle gangene, sier Roger Olsen. Det er opp til fadderne å bestemme når de vil møte. -En undersøkelse fra 2002 viste at da var 92 % av fotballtrenerne i Norge menn i alderen år. Mens en annen undersøkelse fra samme år viste til at 4 av 10 ungdommer som er aktiv innen idretten kan tenke seg å bli trenere og ledere, men 90 % av disse blir aldri spurt om å bidra. Jeg tror bestemt at fadderordningen, spesielt på jentesida, kan føre til at flere jenter og kvinner kan tenke seg å bli fotballtrenere. Det er absolutt et behov for det, sier Roger Olsen. Fadderne deltok første gang da minijentene hadde foreldremøte i mars måned. Her fikk de gjennom gruppearbeid sammen med minijentespillerne blant annet ansvaret for å ta et tilbakeblikk på fjorårssesongen. Etterpå presenterte fadderne svarene for foreldrene. Fadderne har ellers vært på treninger og kosekveld hvor de har tilrettelagt for aktivitet og deltatt selv. Flere fadderbesøk etterspørres av jentene på laget. Mens fadderne selv har tatt initiativ til flere fadderbesøk enn først tiltenkt. Både faddere, spillere og foreldre synes initiativet og ordningen er flott. Det er utfordrende og jeg får bruke av meg selv. Jeg synes det er artig å være sammen med de yngre, sier Andrea Salmi. Fadderne kan lære oss ting. I enkelte sammenhenger er det lettere å snakke med fadderen enn treneren, sier en av jentene på minijentelaget. Denne ordningen er veldig positiv og vil garantert være god inspirasjon for jentene, både fadderne og spillerne, sier Robin Nordheim som har en spiller på minijentelaget. -Kanskje vil vårt initiativ føre til at flere lag vil benytte samme ordningen. Det er uten tvil en fin Fadderne og noen av spillerne på minijenter 9-10 år. Bak fra venstre: Kamilla Bentsen, Andrea Salmi, Mariell Nordvik. I midten: Therese Minde Fyhn, Maja Berglund, Aurora Arnesen, Hanna Strand Iden, Thea Nordli. Foran: Malen Stigen, Kamilla Dahlgård. måte å engasjere ungdommen i FIL på. Koblingen mellom lag tror jeg vil styrke FIL som organisasjon og binde lagene tettere sammen. Når det gjelder våre faddere, ser jeg tre meget gode treneremner, som klubben kan få meget god nytte av i årene fremover, sier Roger Olsen. Her er jentene i sving med å svare på noen spørsmål om sesongen. Fra venstre: Andrea Salmi, Malen Stigen, Kamilla Dahlgård, Therese Minde Fyhn.

Årsberetning Vassøy idrettslag 2013 side 2 av 7

Årsberetning Vassøy idrettslag 2013 side 2 av 7 Årsberetning 2013 Årsberetning Vassøy idrettslag 2013 side 2 av 7 Styrets sammensetning 2013 Leder: Ole Jacob Johannessen Nestleder: Espen Lyse Styremedlemmer: Kjersti Trondsen, Stig Arve Alveskjær Varamedlemmer:

Detaljer

Referat fra møte i håndballgruppa 25.02.2015.

Referat fra møte i håndballgruppa 25.02.2015. Referat fra møte i håndballgruppa 25.02.2015. Trenere, lagledere og styret var innkalt til møte. Tilstede: Sissel Romundset, Helen Romundset, Randi Stormyr, Ina Ulfsnes, Rolf Terje Ulfsnes, Ingeborg Dyrnes,

Detaljer

VAREGG FOTBALL Årsberetning 2008

VAREGG FOTBALL Årsberetning 2008 VAREGG FOTBALL Årsberetning 2008 Styret: Leder: Anne Lynngård Nestleder: Trond Tystad Kasserer: Rune Langeland Sekretær: Sverre Høynes Styremedlem: Vidar Trengereid Varemedlem: Jan Bendiksen Sportslig

Detaljer

ÅRSBERETNING FOR STOKKE HÅNDBALL 2012

ÅRSBERETNING FOR STOKKE HÅNDBALL 2012 ÅRSBERETNING FOR STOKKE HÅNDBALL 2012 HÅNDBALLSTYRET: Verv Leder Nestleder Kasserer Sekretær Sportslig leder Markedsleder Anleggsleder Dommerkontakt AMD/ Webansvarlig/ Navn Svein Fure Larsen Tone Rogne

Detaljer

Årsrapport for Jevnaker IF Fotball 2010

Årsrapport for Jevnaker IF Fotball 2010 Årsrapport for Jevnaker IF Fotball 2010 Innholdsfortegnelse - Styret 2010 - Økonomi - Barn og ungdomsfotballen - JIF Budbiler - Daglig leder - Vedlegg: - Budsjett 2011 - Resultatregnskap 2010 - Balanse

Detaljer

Årsberetning Fotballavdelingen årsmøte 2016 ÅRSBERETING 2015 FOTBALLAVDELING HEGRA IL

Årsberetning Fotballavdelingen årsmøte 2016 ÅRSBERETING 2015 FOTBALLAVDELING HEGRA IL ÅRSBERETING 2015 FOTBALLAVDELING HEGRA IL Fotballstyret har i 2015 bestått av følgende medlemmer: - Odd Roar Husbyn, leder - Vegard Lufall, nestleder - Helge Aune, kasserer - Eirin Kvaal, sekretær - Odd

Detaljer

ÅRSMELDING FOFTBALLGRUPPA 2011

ÅRSMELDING FOFTBALLGRUPPA 2011 ÅRSMELDING FOFTBALLGRUPPA 2011 STYRET Styret har bestått av: * Johnny Hansen Leder og økonomi * Lars Magnus Vongraven Nestleder * Ann Bente Drøyvollsmo Styremedlem/materialforvalter * Bente Botnan Styremedlem/økonomi

Detaljer

Årsberetning Vassøy idrettslag 2015 side 2 av 8

Årsberetning Vassøy idrettslag 2015 side 2 av 8 Årsberetning 2015 Årsberetning Vassøy idrettslag 2015 side 2 av 8 Styrets sammensetning 2015 Ole Jacob Johannessen Leder Stig Arve Alveskjær Styremedlem Johnny Alveskjær Styremedlem Kjersti Trondsen Styremedlem

Detaljer

Årsberetning for EIF Håndball Sesongen 2014 2015

Årsberetning for EIF Håndball Sesongen 2014 2015 Årsberetning for EIF Håndball Sesongen 2014 2015 Styrets sammensetning: Leder: Kai Robert Hallberg Nestleder: Jan-Erik Pedersen Leder Yngres: Tone Wilsgård Arrangementsansvarlig: Henning Slettvold Dommerkontakt:

Detaljer

Årsberetning. GIL Fotball 2015

Årsberetning. GIL Fotball 2015 Årsberetning GIL Fotball 2015 Fotball styrets sammensetning Leder: Per Egil Moseng Nestleder: Ole Petter Bjerke Kasserer: Marit Skolseg Styremedlem: Solveig Nyland (kioskansvarlig) Kjell Sand (baneansvarlig)

Detaljer

Svarthopen rundt. Offisiell resultatliste 01.05.2013

Svarthopen rundt. Offisiell resultatliste 01.05.2013 Jenter/Gutter 6-10 år Emma Anine Helstad Amundsen Brønnøysund IL 57 13:28 Thea Rørmark Anderson Sømna IL 21 17:02 Jens Arnes Sømna IL 43 13:35 Håvard Barlien Sømna IL 77 16:18 Sofie Reinfjord Bredesen

Detaljer

Årsberetning. Ottestad IL Fotball

Årsberetning. Ottestad IL Fotball Årsberetning Ottestad IL Fotball 2013 Interimstyrets sammensetning Thommy Mikkelsen (leder) Erik Schriwer Henning Olsen Odd Arne Røe Kai Overmo Hans Jørgen Rognlien Hilde Borchgrevink Per Torgerhagen Interimstyrets

Detaljer

MØTE TIRSDAG 15.DES 2016 J-16 & DAME FOTBALL 2016 SESONGEN

MØTE TIRSDAG 15.DES 2016 J-16 & DAME FOTBALL 2016 SESONGEN MØTE TIRSDAG 15.DES 2016 J-16 & DAME FOTBALL 2016 SESONGEN AGENDA - GRUNNIDÉ - DAMELAG - FLINT BASIS TILBUD - FLINT UTVIDET TILBUD - FLINT RESSURSER - FLINT SPILLERE - TRENINGSLEIR - DATO - TRENINGSTIDER

Detaljer

Lykke til! Med sportslig hilsen Nina Johnsson (leder)

Lykke til! Med sportslig hilsen Nina Johnsson (leder) Da er det klart for nok èn Bringhelg med mange spennende oppgjør. IK Grane Arendal Håndball ønsker dere alle velkommen til 4. runde i denne landsomfattende serien spesielt dommerne og våre gjestende lag

Detaljer

Til spillere og deres klubber

Til spillere og deres klubber Til spillere og deres klubber 3. apr. 2012 INFORMASJON OG PROGRAM FOR STATOIL REGION Region 1 Statoil Region er et tiltak for de presumptivt beste spillerne i regionen i alderen 13-16 år på det tidspunktet

Detaljer

Klikk på uthevet tekst og annonser for mer informasjon

Klikk på uthevet tekst og annonser for mer informasjon PROGRAM Velkommen til Liverpool International Football Academy i Kvam Idrettspark 2015! Vi ønsker velkommen til Liverpool International Football Acadamy her hos oss i Kvam. Vi er mange frivillige som har

Detaljer

Siljan Idrettslag. Stiftet 7/6-1925 Fotballgruppa Sportsplan Siljan fotball 2015

Siljan Idrettslag. Stiftet 7/6-1925 Fotballgruppa Sportsplan Siljan fotball 2015 Siljan Idrettslag Stiftet 7/6-1925 Fotballgruppa Sportsplan Siljan fotball 2015 «Samhold og glede gjennom mestring og trivsel» SILs visjon «Flest mulig lengst mulig» SIL fotballs visjon «Fotballglede,

Detaljer

Resultatliste REGIONS TOUR 2015 - Herrer

Resultatliste REGIONS TOUR 2015 - Herrer Resultatliste REGIONS TOUR 2015 - Herrer Bodø Narvik Tromsø Lofoten Sum poeng Nr. Fornavn Etternavn Klubb Poeng Poeng Poeng Poeng Plass Poeng Poeng NNM 1 Rune Karlsen Tromsø Golfklubb 880 1700 1350 2200

Detaljer

REKRUTERINGS PLAN NIL FOTBALL

REKRUTERINGS PLAN NIL FOTBALL REKRUTERINGS PLAN NIL FOTBALL Vedtatt av styret i NIL Fotball 4. februar 2015 Side 1 av 7 Innhold 1. Innledning... 2 2. Hvordan klubben ønsker å rekruttere nye årskull... 3 2.1. Bydelserie lag:... 3 2.2.

Detaljer

Årsberetning Fotballavdelingen årsmøte 2015 ÅRSBERETING 2014 FOTBALLAVDELING HEGRA IL

Årsberetning Fotballavdelingen årsmøte 2015 ÅRSBERETING 2014 FOTBALLAVDELING HEGRA IL ÅRSBERETING 2014 FOTBALLAVDELING HEGRA IL Fotballstyret har i 2014 bestått av følgende medlemmer: - Odd Roar Husbyn, leder - Vegard Lufall, nestleder - Helge Aune, kasserer - Eirin Kvaal, sekretær - Odd

Detaljer

Saksnr. Tid Sak Ansvar. 06/13 Innkalling, saksliste Bjørn

Saksnr. Tid Sak Ansvar. 06/13 Innkalling, saksliste Bjørn Referat fra styremøte i Kurland Fotballklubb Dato: Torsdag 17.01.13 Tid: Kl 18.30 21.00 Sted: Klubbhuset Tilstede:, Simen, Ole, Lea, Wenche Forfall: Nina, Klaus (sak 6 og 7 pkt sportslig utvalg) 06/13

Detaljer

STATISTIKK A-LAGET Seriekamper 1978-2012

STATISTIKK A-LAGET Seriekamper 1978-2012 STATISTIKK A-LAGET Seriekamper 1978-2012 NAVN SERIEKAMPER Tor Anders Hustad 267 Yngve Nordlund 266 Arild Heitmann 261 Willy Olsen 259 Håvard Vesterheim 248 Roger Boltås 229 Edin Gimsøy 221 Harald Pettersen

Detaljer

Evaluering/årsavslutning aldersbestemt fotball

Evaluering/årsavslutning aldersbestemt fotball Evaluering/årsavslutning aldersbestemt fotball Agenda Styret Aldersbestemt utvalg Sportslig utvalg Sportsplanen Lag-evaluering Anlegg Kiosk/Dugnad Styret Sammensatt av: Leder aldersbestemt utvalg (Ann

Detaljer

ÅRSMELDING FOR BINDAL FOTBALL FOR 2009

ÅRSMELDING FOR BINDAL FOTBALL FOR 2009 ÅRSMELDING FOR BINDAL FOTBALL FOR 2009 Styret har bestått av: Leder Nestleder Kasserer/sekretær Styremedlem Styremedlem Ove Valan/Wenche Næsvold Arnstein Bekkavik Jonny Tørriseng Wenche Næsvold Jonny Tørriseng/Adelsten

Detaljer

Kretssamling for gutter og jenter 1997-1999 Tromsø, Alfheim søndag 10.februar kl.11.45

Kretssamling for gutter og jenter 1997-1999 Tromsø, Alfheim søndag 10.februar kl.11.45 Til aktuelle klubber Tromsø, 30. januar 2013 (klubbene MÅ gi kopi av innkallinga til de uttatte spillerne og deres klubbtrener) Kretssamling for gutter og jenter 1997-1999 Tromsø, Alfheim søndag 10.februar

Detaljer

Kretssamling for gutter og jenter 1997-1999 Tromsø, Fløyahallen søndag 10.februar kl.11.30

Kretssamling for gutter og jenter 1997-1999 Tromsø, Fløyahallen søndag 10.februar kl.11.30 Til aktuelle klubber Tromsø, 30. januar 2013 (klubbene MÅ gi kopi av innkallinga til de uttatte spillerne og deres klubbtrener) Kretssamling for gutter og jenter 1997-1999 Tromsø, Fløyahallen søndag 10.februar

Detaljer

HAMAR VOLLEYBALLKLUBB ÅRSBERETNING 2011

HAMAR VOLLEYBALLKLUBB ÅRSBERETNING 2011 HAMAR VOLLEYBALLKLUBB ÅRSBERETNING 2011 1. MEDLEMMER Vi har hatt ca 40 aktive medlemmer i 2011. Dette er noen færre enn i 2010. Vårt fokus har i 2011 vært på å gi de medlemmene vi har i klubben et best

Detaljer

Siljan Idrettslag. Stiftet 7/6-1925 Fotballgruppa Sportsplan Siljan fotball 2013

Siljan Idrettslag. Stiftet 7/6-1925 Fotballgruppa Sportsplan Siljan fotball 2013 Siljan Idrettslag Stiftet 7/6-1925 Fotballgruppa Sportsplan Siljan fotball 2013 «Samhold og glede gjennom mestring og trivsel» SILs visjon «Flest mulig lengst mulig» SIL fotballs visjon «Fotballglede,

Detaljer

Sportsplan Eidskog Fotball SPORTSPLAN

Sportsplan Eidskog Fotball SPORTSPLAN SPORTSPLAN 2015 2019 1 Eidskog Fotball skal ha fokus på fire grunnverdier: 1. Trygghet 2. Trivsel 3. Mestring 4. Gode holdninger 2 Holdningsmål for spillerne: 1. Fair Play (Fair Play kontrakt) 2. Være

Detaljer

Sportsplan. Revidert 11. juni 2013. Flint for alle Best i Vestfold på spillerutvikling

Sportsplan. Revidert 11. juni 2013. Flint for alle Best i Vestfold på spillerutvikling Sportsplan Revidert 11. juni 2013 Flint for alle Best i Vestfold på spillerutvikling Innhold www.ilflint.no 1 ORGANISASJONEN... 5 1.1 Fotballstyret... 5 1.2 Sportslig Utvalg... 5 2 SPORTSLIGE MÅL... 6

Detaljer

FORELDREMØTE J02 VÅR 2014 VÅR VISJON ALLE PÅ BANEN!

FORELDREMØTE J02 VÅR 2014 VÅR VISJON ALLE PÅ BANEN! FORELDREMØTE J02 VÅR 2014 VÅR VISJON ALLE PÅ BANEN! AGENDA Velkommen Oppsummering 2013 Sportslig Økonomi Ambisjoner 2014 Nytt fra HIL Kommunikasjon med foreldregruppen Sosialt iløpet av 2014 Organisering

Detaljer

FOLLO FK 2014. En status ved sommerpausen Statistikk

FOLLO FK 2014. En status ved sommerpausen Statistikk FOLLO FK 2014 En status ved sommerpausen Statistikk Bildet: Followers på Ski stadion INNLEDNING TIL SESONGEN Det var knyttet stor spenning til sesongen 2014 for Hans-Erik Eriksen og hans mannskap. Treningskampene

Detaljer

Tromsø Taekwon-Do klubb. Årsmelding 2013. Styret har hatt følgende sammensetning: Martin J. Svendsen

Tromsø Taekwon-Do klubb. Årsmelding 2013. Styret har hatt følgende sammensetning: Martin J. Svendsen Tromsø Taekwon-Do klubb Årsmelding 2013 Styret har hatt følgende sammensetning: Leder: Nestleder: Kasserer: Styremedlem: Styremedlem Varamedlem: Martin J. Svendsen Silje Mari Mathiassen Hilde C. Thoresen

Detaljer

Saksnr. Tidspunkt Sak. - Regnskapsrapport Alt OK. Brukt opp utstyrsposten vår, Nina gir beskjed til Oddrun.

Saksnr. Tidspunkt Sak. - Regnskapsrapport Alt OK. Brukt opp utstyrsposten vår, Nina gir beskjed til Oddrun. Referat: Dato: Tirsdag 11. juni 2002 Tid: 19.30-22.00 Sted: Klubbhuset Saksnr. Tidspunkt Sak 60/02 Innkalling og saksliste Godkjent uten merknader 61/02 Referat fra styremøtet i mai Nina påpeker at det

Detaljer

Sonerenn Manndalen. Offisiell resultatliste 23.01.2010. Klubb Start nr. Tid Etter Tobias Farstad Burfjord IL 6 Harald Hauge Nordreisa IL 5

Sonerenn Manndalen. Offisiell resultatliste 23.01.2010. Klubb Start nr. Tid Etter Tobias Farstad Burfjord IL 6 Harald Hauge Nordreisa IL 5 G 9 år 1 km klas. fellesstart Tobias Farstad Burfjord IL 6 06:02 Harald Hauge 5 07:03 DNS Isak Sørensen 7 Fullførte: 2 Påmeldte: 3 Startende: 2 G 10 år 1 km klas. fellesstart Martin Kaasen 8 05:50 Hans

Detaljer

ELVERUM ISHOCKEY Årsmelding 2006

ELVERUM ISHOCKEY Årsmelding 2006 ELVERUM ISHOCKEY Årsmelding 2006 ÅRSMELDING FOR ELVERUM ISHOCKEY 2006 Side 2 av 5 STYRET I ELVERUM ISHOCKEY 2006 Leder: Iren Rønningen (fra medio februar 2007) Nestleder: Kasserer: Sekretær: Styremedlem:

Detaljer

Innkalling. Årsmøte. CSK fotball

Innkalling. Årsmøte. CSK fotball ÅRSMØTE for 2015 Innkalling Årsmøte CSK fotball 16.03.2016 1. Åpning 2. Godkjenning av innkalling 3. Godkjenning av stemmerett 4. Godkjenning av saksliste 5. Valg av møtedirigent 6. Valg av sekretær 7.

Detaljer

TROMS FOTBALLKRETS. Postboks 12, 9251 Tromsø Telefon 776 10750 E-post: troms.fotball@fotball.no. Til aktuelle klubber Tromsø, 16.03.

TROMS FOTBALLKRETS. Postboks 12, 9251 Tromsø Telefon 776 10750 E-post: troms.fotball@fotball.no. Til aktuelle klubber Tromsø, 16.03. Til aktuelle klubber Tromsø, 16.03.15 (klubbene MÅ levere kopi av innkallinga til de uttatte spillerne og deres klubbtrenere) Kretsturnering for gutter og jenter 1999-2001 Alfheim 27.03 29.03 Troms Fotballkrets

Detaljer

ELVERUM ISHOCKEY Årsmelding 2005

ELVERUM ISHOCKEY Årsmelding 2005 ELVERUM ISHOCKEY Årsmelding 2005 ÅRSMELDING FOR ELVERUM ISHOCKEY 2005 Side 2 av 5 A. STYRET I ELVERUM ISHOCKEY 2005 Leder: Nestleder: Kasserer: Sekretær: Styremedlem: Styremedlem: Stein Øvergård Nina Midthun

Detaljer

SPORTSPLAN. Retningslinjer for trenere, spillere og foreldre HÅNDBALL

SPORTSPLAN. Retningslinjer for trenere, spillere og foreldre HÅNDBALL SOTRA SPORTSKLUBB En klubb for alle SPORTSPLAN Retningslinjer for trenere, spillere og foreldre HÅNDBALL Innledning Sportsplan for Sotra SK gjelder for alle som driver med håndball i klubben Visjonen er

Detaljer

Invitasjon 2014 GANGAVSTAND VELORGANISERT GOD SERVICE GRESSBANER GOD MAT KJEMPEDISKO TIVOLI 29. - 31. AUG GRUE KOMMUNE.

Invitasjon 2014 GANGAVSTAND VELORGANISERT GOD SERVICE GRESSBANER GOD MAT KJEMPEDISKO TIVOLI 29. - 31. AUG GRUE KOMMUNE. GANGAVSTAND VELORGANISERT GOD SERVICE GRESSBANER GOD MAT KJEMPEDISKO TIVOLI Invitasjon 2014 29. - 31. AUG Grue Kommune GRUE KOMMUNE VELKOMMEN Grueturneringen har igjen gleden av å invitere deres jente-

Detaljer

Sparebanken Hedmark FART CUP Søndag 6. september 2015 kl. 10.00

Sparebanken Hedmark FART CUP Søndag 6. september 2015 kl. 10.00 Sparebanken Hedmark FART CUP Søndag 6. september 2015 kl. 10.00 Fotballaget FART ønsker alle velkommen til GLA'FOTBALL på Fartbana for 34. gang! Velkommen til Fart! Hei alle fotballvenner! Vi er klare

Detaljer

Invitasjon 2015 28. - 30. AUG. Gangavstand Velorganisert God service Gressbaner God mat Kjempedisko Tivoli GRUE KOMMUNE.

Invitasjon 2015 28. - 30. AUG. Gangavstand Velorganisert God service Gressbaner God mat Kjempedisko Tivoli GRUE KOMMUNE. Invitasjon 2015 28. - 30. AUG Gangavstand Velorganisert God service Gressbaner God mat Kjempedisko Tivoli GRUETURNERINGEN 35 år! Grue Kommune GRUE KOMMUNE VELKOMMEN I år er det 35. gangen vi har gleden

Detaljer

LIF-malen 2014. (Som vedlegg til Organisatorisk Sportsplanen 2014)

LIF-malen 2014. (Som vedlegg til Organisatorisk Sportsplanen 2014) LIF-malen 2014 (Som vedlegg til Organisatorisk Sportsplanen 2014) Et veiledende dokument for trenere og støtteapparat for satsningslag gutter\jenter 13-19 år i Lørenskog IF Trivsel - Muligheter - Spillerutvikling

Detaljer

Resultat etter 3 distanser

Resultat etter 3 distanser Kretsløp, 14.01.2012-15.01.2012 Bane: Tromsdalen kunstisbane, Utskrift: 15.01.2012, kl.12:19 Resultat etter 3 distanser Jenter Rekrutt 300 m 100 m (1) 400 m (1) Navn Klubb tid tid tid 2 Ida Kristine Løngårdh

Detaljer

HARSTAD IBK SARPSBORG 03. OKTOBER KL. 14.00 HARSTADHALLEN WWW.HARSTADIBK.ORG

HARSTAD IBK SARPSBORG 03. OKTOBER KL. 14.00 HARSTADHALLEN WWW.HARSTADIBK.ORG HARSTAD IBK SARPSBORG 03. OKTOBER KL. 14.00 HARSTADHALLEN WWW.HARSTADIBK.ORG Styrets ord Forrige hjemmekamp fikk HIBK en leksjon av Akerselva. Gjestene gav seg ikke før resultattavla viste 11-3. Tidvis

Detaljer

ÅRSMØTE 2006 for Bardufoss Gymnastikk og Turnforening Stiftet 4.april 1990 www.bardufossturn.org

ÅRSMØTE 2006 for Bardufoss Gymnastikk og Turnforening Stiftet 4.april 1990 www.bardufossturn.org INNHOLD: ÅRSMØTE 2006 for Bardufoss Gymnastikk og Turnforening - Saksliste - Årsberetning for 2006 - Regnskap 2006 - Budsjettforslag 2007 - Innkomne forslag - Valg Stiftet 4.april 1990 BARDUFOSS GYMNASTIKK

Detaljer

FOLLO FK 2014. En status ved sommerpausen Statistikk

FOLLO FK 2014. En status ved sommerpausen Statistikk FOLLO FK 2014 En status ved sommerpausen Statistikk Bildet: Followers på Ski stadion Sesonginnledningen Det var knyttet stor spenning til sesongen 2014 for Hans-Erik Eriksen og hans mannskap. Treningskampene

Detaljer

Påmeldt Startnr Navn Klasse Brikke Starttid Resultat Plass Lisensb Brikkeleie Kontigent Ordinært påmeldt

Påmeldt Startnr Navn Klasse Brikke Starttid Resultat Plass Lisensb Brikkeleie Kontigent Ordinært påmeldt Alta IF Dato 1.1.21 Nummer 1 Kundeid: 64554 Kontigentliste Kretsrenn Nordreisa dato: 2.1.1 FI 77 Henriksen Magne M 17 år 7,5 km 398241 11:38:3 15 Sum 15 Antall Løpere 1 Vennligst betal skyldig beløp til

Detaljer

Foreldremøte April 2013

Foreldremøte April 2013 Foreldremøte April 2013 10. April 2013 emblemg04@gmail.com Agenda 1. Sammenslåing - hensikt og utfordringer 2. Trenere og oppmenn 3. Treninger og spillerutvikling 4. FairPlay - på trening og kamp 5. Sesongaktiviteter

Detaljer

Vefsntråkket 2015. Offisiell resultatliste 10.05.2015. Klubb Start nr. Tid Etter. 1 Ingrid Grande Bodø SK 20 1:11:46,31 00:00,00

Vefsntråkket 2015. Offisiell resultatliste 10.05.2015. Klubb Start nr. Tid Etter. 1 Ingrid Grande Bodø SK 20 1:11:46,31 00:00,00 MENN 10 ÅR 10 KM 1 Odd-Erling Reppen Brønnøy SK 1 24:42,67 00:00,00 MENN 11-12 10 KM 1 Martin Solhaug Hansen MOC 5 19:01,33 00:00,00 2 Stener Johansen MOC 8 19:05,30 00:03,97 3 Daniel Sæterstad Helgå MOC

Detaljer

VELKOMMEN TIL LISLEBY FOTBALLKLUBB LFK. www.lislebyfk.no

VELKOMMEN TIL LISLEBY FOTBALLKLUBB LFK. www.lislebyfk.no VELKOMMEN TIL LISLEBY FOTBALLKLUBB LFK. www.lislebyfk.no Velkommen til Lisleby fotballklubb Generell informasjon Klubben består av en fotballgruppe, en håndballgruppe og en skøytegruppe. Sistnevnte har,

Detaljer

Ålen IL - Fotballgruppa. Årsmelding fotballgruppa 2012

Ålen IL - Fotballgruppa. Årsmelding fotballgruppa 2012 Ålen IL - Fotballgruppa Årsmelding fotballgruppa 2012 Innhold Styret har bestått av... 1 Møter... 1 Styrets Arbeid... 2 Investeringer... 2 Handlingsplanen... 2 Sportslig... 2 Ledere/trener og oppmenn...

Detaljer

Kristiansand Danseklubb

Kristiansand Danseklubb Kristiansand Danseklubb Kristiansand, 6.2.2011 ÅRSBERETNING 2010 FOR KRISTIANSAND DANSEKLUBB. Virksomhetens art og lokalisering Virksomhetsområdet til Kristiansand danseklubb er å gi barn og unge glede

Detaljer

ROLLON VS HAREID ROLLONBANEN FREDAG 26.08.2011.2011 KL 18.30 DAGENS KAMPSPONSOR:

ROLLON VS HAREID ROLLONBANEN FREDAG 26.08.2011.2011 KL 18.30 DAGENS KAMPSPONSOR: ROLLON VS HAREID ROLLONBANEN FREDAG 26.08.2011.2011 KL 18.30 DAGENS KAMPSPONSOR: SPILLERSTALLEN 2011: KEEPERE: KRISTIAN MURIAAS EIVIND HODDER OG STEFAN SÆTRE FORSVAR: WILHELM AARØE ANDERS GISKE HAGEN KJELL

Detaljer

IL AASGUTEN Gutter 12

IL AASGUTEN Gutter 12 Kampoppsett med kaffeliste Tid Mandag 23.4. 18.00, oppmøte banken Mandag 7.5. 18.00, oppmøte banen Mandag 14.5 Remyra 16.40 Mandag 21.5. 18.00, oppmøte banen Fredag 1.6. 18.00 Verdal mini 2(stadion) 16.45

Detaljer

RESULTAT-LISTE FOR Tverlandet IL

RESULTAT-LISTE FOR Tverlandet IL 2 år jenter 200 meter Silje Dyrhaug Stoknes Deltatt 3 år gutter 200 meter Henrik Bakejord Svendsen Deltatt Kristian Krane Deltatt Ola Østvik Deltatt 4 år gutter 200 meter Aleksander Vollan Deltatt Petter

Detaljer

Nye TUIL lag 15.10.2014

Nye TUIL lag 15.10.2014 Nye TUIL lag 15.10.2014 Vi skal utvikle mennesker, og dersom noen av dem blir gode fotballspillere er det bra. Per Høgmo, tidligere TUIL trener Idrettens (våre) verdier Klubbens verdier Trygg Utviklende

Detaljer

VELKOMMEN TIL SESONGEN

VELKOMMEN TIL SESONGEN 2 TEKST INNHOLDSLISTE 3 VELKOMMEN TIL SESONGEN 2010 4 FØR AVSPARK 8 FAKTA & INFO 4. DIVISJON 9 DAGENS SPILELRPROFIL 10 SPONSORER SESONGEN 2010 12 3 VELKOMMEN Styret i Vanvik IL Fotballavdelingen ønsker

Detaljer

Årsberetning Vassøy idrettslag 2014 side 2 av 6

Årsberetning Vassøy idrettslag 2014 side 2 av 6 Årsberetning 2014 Årsberetning Vassøy idrettslag 2014 side 2 av 6 Styrets sammensetning 2014 Leder: Ole Jacob Johannessen Nestleder: Johnny Alveskjær Styremedlemmer: Kjersti Trondsen, Stig Arve Alveskjær

Detaljer

Gutter2004. Agenda. Der alle har glede av å være

Gutter2004. Agenda. Der alle har glede av å være Gutter2004 Agenda 1. Status/oppsummering sesongen 2015 2. Status spillere og støtteapparatet 3. Nivådeling 4. Hospitering 5. Planlagte treningstider kommende vinter 6. Seriespillet 2016 7. Treningskamper

Detaljer

Skaun ballklubb SPORTSLIGE RETNINGSLINJER

Skaun ballklubb SPORTSLIGE RETNINGSLINJER Skaun ballklubb SPORTSLIGE RETNINGSLINJER Innhold INNLEDNING...3 MÅLSETTING...3 HOLDNING, INNSTILLING OG MILJØ...3 ANSVAR, RESPEKT, DISIPLIN OG TOLERANSE....4 KLUBBENS FORVENTNINGER...5 TIL TRENERE/LAGLEDERE

Detaljer

Velkommen til foreldremøte Jenter 1997

Velkommen til foreldremøte Jenter 1997 Velkommen til foreldremøte Jenter 1997 Foreldremøte NIF J97 Kort oppsummering av sesongen 2009/2010 Bortecuper Vårens hjemmecuper Opplegg for sesongen 2010/2011 Skadeforebygging basistrening Eventuelt

Detaljer

ÅRSMELDING 2015 IL SØYA FOTBALLGRUPPA

ÅRSMELDING 2015 IL SØYA FOTBALLGRUPPA ÅRSMELDING 2015 IL SØYA FOTBALLGRUPPA Styret i fotballgruppa Leder: Leder aldersbestemte: Trenerkoordinator: Sekretær: Kenneth Bergstad Geir Atle Røen Torgeir Kvendset Knut Haugen Innledning Fotballgruppa

Detaljer

Protokoll fra ordinært styremøte

Protokoll fra ordinært styremøte Protokoll fra ordinært styremøte Sted: Budbil/fotballkontoret Jevnaker Dag/dato: Onsdag 25.februar 2015 Varighet: 17.30 20.00 Tilstede styret: Espen A. Johansen (EJ), Christian Bjertnæs (CB), Geir Hagen

Detaljer

Tillitsverv Navn Poststed

Tillitsverv Navn Poststed 1978 Styreleder Tor Johan Aalstad Våg Styremedlem Kristen Falch Bogøy Styremedlem Sivert Kristiansen Bogøy Styremedlem Ragnar Kildahl Våg Styremedlem Ole Winsnes Bogøy 1.vara Jan Stensland Skutvik 2.vara

Detaljer

Vi skulle til topps og kom dit!

Vi skulle til topps og kom dit! Vi skulle til topps og kom dit! Kan et lag fra en bygd på 4000 innbyggere etablere seg blant de 14 beste håndballagene i en av verdens ledende håndballnasjoner over en 10-års periode? Svar: JA!!! Selbu

Detaljer

ÅRSHJUL FOR G03 2014

ÅRSHJUL FOR G03 2014 ÅRSRAPPORT SESONGEN 2014 LAG: SKRIM G03 LAGLEDER: Hanne Lindh FORELDREKONTAKT: Knut Almås TRENER: Vebjørn Engerud, Bjørn Johannessen og Svein Tore Bråthen ANTALL SPILLERE: 25 ÅRSHJUL FOR G03 2014 Spillere

Detaljer

Sportsplan for Flint Fotball

Sportsplan for Flint Fotball Sportsplan for Flint Fotball Revidert 24 mai 2014 Flint for alle! - Vi vinner SAMMEN gjennom stolthet, samhold og glede. Innhold www.ilflint.no 1 Organisasjonen side 3 1.1 Fotballstyret side 3 1.2 Sportslig

Detaljer

Bring-kvalifisering i Charlottenlundhallene

Bring-kvalifisering i Charlottenlundhallene Bring-kvalifisering i Charlottenlundhallene Kampprogram 10. september 2011 1 Viktig å være våken på eksamensdagen :-) Sommeren er over, og hverdagen har på nytt startet. Vi kan alle føle at vi snart er

Detaljer

BERGBY S OG SHELL FOTBALLCUP 2009

BERGBY S OG SHELL FOTBALLCUP 2009 BERGBY S OG SHELL FOTBALLCUP 2009 Pors Stadion 6. 7. juni Informasjon til lagledere Reglement Støttespillere Spillerlister Klasseinndeling Baneoversikt Våre samarbeidspartnere VELKOMMEN TIL CUP Pors Grenland

Detaljer

SELBU BALLKLUBB SPORTSPLAN. Revidert på årsmøte 30.01.2005

SELBU BALLKLUBB SPORTSPLAN. Revidert på årsmøte 30.01.2005 SELBU BALLKLUBB SPORTSPLAN Revidert på årsmøte 30.01.2005 1. FORORD Behovet for felles retningslinjer for trening, kamper og holdninger har lenge vært et savn i Selbu Ballklubb. Denne planen er utarbeidet

Detaljer

Velkommen til sesongen 2013!

Velkommen til sesongen 2013! Velkommen til sesongen 2013! Hei, her følger litt informasjon til spillere og foresatte fra MIF breddefotball om sesongen 2013! Deltageravtale Alle som skal spille fotball i MIF breddefotball må lese gjennom

Detaljer

ÅRSMØTE 2006 Onsdag 23. mai 2007 kl. 19:00 Fiskeriforskning Universitetet i Tromsø

ÅRSMØTE 2006 Onsdag 23. mai 2007 kl. 19:00 Fiskeriforskning Universitetet i Tromsø ÅRSMØTE 2006 Onsdag 23. mai 2007 kl. 19:00 Fiskeriforskning Universitetet i Tromsø Saksliste: 1. Godkjenning av møteinnkalling og saksliste 2. Valg av møteleder, sekretær og to personer til å signere protokollen

Detaljer

serien 2015 Generell info INFORMASJON OM KLASSER M.V. Aktuelle klubber Finnsnes primo september 2014

serien 2015 Generell info INFORMASJON OM KLASSER M.V. Aktuelle klubber Finnsnes primo september 2014 Vi skaper fotballglede Aktuelle klubber Finnsnes primo september 2014 serien 2015 Generell info Da er vi klare for historiens tolvte Vinterserie for Ungdomslag i Midt-Tromshallen, og det er fortsatt Ishavskraft

Detaljer

Avisen GOD JUL OG GODT NYTTÅR HUSK JULEMESSEN I HANAHALLEN AJAX FOTBALLSKOLE. til alle medlemmer, frivillige og sponsorer i Hana idrettslag.

Avisen GOD JUL OG GODT NYTTÅR HUSK JULEMESSEN I HANAHALLEN AJAX FOTBALLSKOLE. til alle medlemmer, frivillige og sponsorer i Hana idrettslag. Avisen Informasjon til sponsorer julen 2014 GOD JUL OG GODT NYTTÅR til alle medlemmer, frivillige og sponsorer i Hana idrettslag. HUSK JULEMESSEN I HANAHALLEN ONSDAG 10.12. KL 17-21 AJAX FOTBALLSKOLE SANDNES

Detaljer

Utleira IL Håndball. Årsmelding 2015

Utleira IL Håndball. Årsmelding 2015 Utleira IL Håndball Årsmelding 2015 Håndballstyret har gjennom året 2015 bestått av følgende personer: Leder Per Kristian Norddal Økonomiansvarlig Inge Osen Infoansvarlig Kari Aslaksen Aasly Materialansvarlig

Detaljer

Årsberetning Express Håndball 2015

Årsberetning Express Håndball 2015 Årsberetning Express Håndball 2015 Express Håndball (EH) er nå halvveis i sin første sesong som selvstendig håndballklubb. Vi gikk ut av samarbeidsklubben Grimstad Håndball med virkning fra 1. mai 2015,

Detaljer

ÅRSMELDING KRISTIANSUND VOLLEYBALLKLUBB 2009/2010. Kristiansund Volleyballklubb. Sikter høyt satser bredt! www.kvbk.no

ÅRSMELDING KRISTIANSUND VOLLEYBALLKLUBB 2009/2010. Kristiansund Volleyballklubb. Sikter høyt satser bredt! www.kvbk.no ÅRSMELDING KRISTIANSUND VOLLEYBALLKLUBB 2009/2010 Kristiansund Volleyballklubb Sikter høyt satser bredt! www.kvbk.no GENERELL INFORMASJON Kristiansund Volleyballklubb Postadresse: Postboks 891, 6501 Kristiansund

Detaljer

- et meningsfullt samarbeid!

- et meningsfullt samarbeid! Photo: Anne Buckle, Solabladet 2014 - et meningsfullt samarbeid! Fotball = Verdier Fotballen har fått meg til å le og gråte. Den har gjort meg lykkelig og gjort meg sur. Jeg har både bommet, scoret og

Detaljer

Egge IL - G 2004. Sesongen 2013 - evaluering Sesongen 2014 planlegging. Foreldremøte Mandag 14. oktober kl 18:00 19:45 Klubbhuset

Egge IL - G 2004. Sesongen 2013 - evaluering Sesongen 2014 planlegging. Foreldremøte Mandag 14. oktober kl 18:00 19:45 Klubbhuset Egge IL - G 2004 Sesongen 2013 - evaluering Sesongen 2014 planlegging Egge IL - G 2004. Bilde tatt sommeren 2004. Foreldremøte Mandag 14. oktober kl 18:00 19:45 Klubbhuset Til stede Trenere Stig Arthur

Detaljer

Søknad om tilskudd til frivillig aktivitet Skjema for basisopplysninger. skeidfotball@skeid.no 91103557

Søknad om tilskudd til frivillig aktivitet Skjema for basisopplysninger. skeidfotball@skeid.no 91103557 Søknad om tilskudd til frivillig aktivitet Skjema for basisopplysninger Skjemaet skal utgjøre side 1 i søknaden. Lag helst én fil av skjema, søknad og eventuelle vedlegg. Det forutsettes at man ved innsendelse

Detaljer

Korgen IL. Innstranden 2. 4.divisjon HESA 2011. Søndag 19. juni kl. 14.00. Dommer: Knut Arild Antonsen, Dønna Dagens bedrift: mot

Korgen IL. Innstranden 2. 4.divisjon HESA 2011. Søndag 19. juni kl. 14.00. Dommer: Knut Arild Antonsen, Dønna Dagens bedrift: mot 4.divisjon HESA 2011 Søndag 19. juni kl. 14.00 Korgen IL mot Innstranden 2 Korgen IL Dagens tropp: Mats Buskli Geir Magne Reinfjell Bård Arne Vatnan Tom Rune Reinfjell Glenn Kalmar Hjemaas, Sondre Pedersen

Detaljer

Kretssamling, Mo i Rana 30.jan-1.feb 2015

Kretssamling, Mo i Rana 30.jan-1.feb 2015 Innkalling til Kretssamling, Mo i Rana 30.jan-1.feb 2015 arrangerer Kretssamling for spillere født 1999, 2000 og 2001 på Mo i Rana 30.januar -1.februar. Uttaket er basert på de samlingene vi har hatt høsten

Detaljer

Årsmelding 2008 Oslo BowlingKrets

Årsmelding 2008 Oslo BowlingKrets 1 Årsmelding 2008 Oslo BowlingKrets 2 Innholdsfortegnelse: 1 Styrets sammensetning... 3 2 Styrets Intensjoner... 4 3 Organisasjon... 4 4 Klubbene i OBK... 5 5 Aktiviteter... 6 6 Gratulasjoner... 7 3 1

Detaljer

Årsmøte. Store Bergan IL Fotball Fredag 27. februar 2015. Avholdes på Magasinet Cafè, Framnæs

Årsmøte. Store Bergan IL Fotball Fredag 27. februar 2015. Avholdes på Magasinet Cafè, Framnæs Årsmøte Store Bergan IL Fotball Fredag 27. februar 2015 Avholdes på Magasinet Cafè, Framnæs 1 1. Godkjennelse av innkallingen Dagsorden 2. Valg avmøteleder, sekretær og to representanter til å underskrive

Detaljer

Sportsplan for Nordby IL!

Sportsplan for Nordby IL! Sportsplan for Nordby IL! Dette er den overordnede sportsplanen for idrettslaget og omhandler verdier og målsetninger. De enkelte gruppene i Idrettslaget skal etter behov utarbeide egen sportsplaner, som

Detaljer

ALTATURNERINGEN 2013

ALTATURNERINGEN 2013 ALTATURNERINGEN 2013 NORD-NORGES STØRSTE IDRETTSARRANGEMENT Altaturneringen har i over 30 år vært en kulturell og idrettslig begivenhet uten sidestykke i Alta, og viser stadig vekst og utvikling. Fra den

Detaljer

Dahle-Info. Dahle IL s jentelag vant årets Åpningscup på Nordlandet. De ble også avdelingsmestere for jenter 7 er sesongen 2007. www.dahlecup.

Dahle-Info. Dahle IL s jentelag vant årets Åpningscup på Nordlandet. De ble også avdelingsmestere for jenter 7 er sesongen 2007. www.dahlecup. Dahle-Info 2008 Dahle IL s jentelag vant årets Åpningscup på Nordlandet. De ble også avdelingsmestere for jenter 7 er sesongen 2007 Dahle IL s guttelag vant årets Åpningscup på Nordlandet. De ble også

Detaljer

PROTOKOLL FRA STYREMØTE. Mandag 12.april kl 20.00 på kantina i idrettshallen. SAKSLISTE

PROTOKOLL FRA STYREMØTE. Mandag 12.april kl 20.00 på kantina i idrettshallen. SAKSLISTE BÅTSFJORD SPORTSKLUBB Runar Mikalsen Mette Aarnes Ann Kristin Jacobsen Solveig Lund Tove Laila Ingebrigtsen Jarle Nilsen May Bente Eriksen Båtsfjord 12. april 2010 PROTOKOLL FRA STYREMØTE Mandag 12.april

Detaljer

SKEDSMO TIUR ÅRSPLAN SESONGEN 2015

SKEDSMO TIUR ÅRSPLAN SESONGEN 2015 SKEDSMO TIUR ÅRSPLAN SESONGEN 2015 Dette dokumentet omhandler mål, ambisjoner og treningsopplegg for Skedsmo Tiur sesongen 2015. Fokuset i denne sesongen vil være å opprettholde trivselen og fotballgleden

Detaljer

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL Grovfjord reiste seg Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 23.05.2015 Jonas gjorde sitt tredje mål (ikke i denne situasjonen) for sesongen da han ga hjemmelaget ledelsen mot Landsås (1-1) i ettermiddag. 4.divisjon

Detaljer

Foreløpig prosjektbeskrivelse: Samarbeidsprosjekt. mellom. Team Strømmen. Akershus Fotballkrets. Tittel: Publikumsoppsving for Team Strømmen

Foreløpig prosjektbeskrivelse: Samarbeidsprosjekt. mellom. Team Strømmen. Akershus Fotballkrets. Tittel: Publikumsoppsving for Team Strømmen Foreløpig prosjektbeskrivelse: Samarbeidsprosjekt mellom Team Strømmen og Akershus Fotballkrets Tittel: Publikumsoppsving for Team Strømmen Foreløpig versjon 4. mars 2007 1 Utgangspunkt Team Strømmen og

Detaljer

Vaktliste Meløyturneringa 2014.

Vaktliste Meløyturneringa 2014. Vaktliste Meløyturneringa 2014. Fredag 25. juli 2014 Utegrilling v/godt vær Kl 19.00 21.00 Fredrik Helgesen Selge bøttelodd og plukke tomflasker på banen. Kl 19.00-21.00 Heise/fire flagg. Sette opp/ta

Detaljer

ÅRSMØTE 2012 ORKDAL IDRETTSLAG HOVEDLAGET

ÅRSMØTE 2012 ORKDAL IDRETTSLAG HOVEDLAGET ÅRSMØTE 2012 ORKDAL IDRETTSLAG HOVEDLAGET Torsdag 12. april - kl. 19.00 Knyken skisenter 1 Årsmelding 2011 Orkdal idrettslag - Hovedlaget STYRET: Leder: Nestleder: Sekretær: Kasserer: Styremedlem: Oddbjørn

Detaljer

INFORMASJONSMØTE Mini 1-2015 Presentasjon av klubben

INFORMASJONSMØTE Mini 1-2015 Presentasjon av klubben INFORMASJONSMØTE Mini 1-2015 Presentasjon av klubben HOVEDMÅL OG VISJON Vi skal gi et godt sportslig tilbud og skal ha et sunt aktivitetsmiljø som skal være åpent for alle. Videre skal vi jobbe for at

Detaljer

Individuell plan - for et bedre liv. Nordlandssykehuset. Individuell plan

Individuell plan - for et bedre liv. Nordlandssykehuset. Individuell plan Individuell plan - for et bedre liv Individuell plan 1 Ta godt vare på dagen, la den gjøre deg glad og positiv. Se på resten av ditt liv, lev med musikk og sang. Ta godt vare på dagen, la den tenke på

Detaljer

HANDLINGSPLAN 2015 IL HOLEVÆRINGEN FOTBALL

HANDLINGSPLAN 2015 IL HOLEVÆRINGEN FOTBALL IL HOLEVÆRINGEN FOTBALL - Idrettsglede for alle - HANDLINGSPLAN 2015 Post adresse Postboks 6 3529 Røyse Besøksadresse Svendsrudmoen Stadion Trongmoen 45 3530 Røyse Foretaksregisteret NO 985 195 501 MVA

Detaljer

Individuell plan - for et bedre liv. Nordlandssykehuset. Individuell plan

Individuell plan - for et bedre liv. Nordlandssykehuset. Individuell plan - for et bedre liv 1 Til deg! Dette heftet er ment å være en hjelp til deg som ønsker en individuell plan. Her får du informasjon om hva en individuell plan er, og hva du kan få hjelp og støtte til. Til

Detaljer

PROGRAM MANNSKAPER HL

PROGRAM MANNSKAPER HL Hovedlandsrennet 2015 5. - 8. mars 2015 Stevningsmogen INFORMASJON MANNSKAPER PROGRAM MANNSKAPER HL - endelig rev. 05 Til alle funksjonærer under Hovedlandsrennet 2015 Hovedlandsrennet (HL) er et stort

Detaljer