Jaaaadaa; «kvart n neste» etter sterk andre omgang mot Bryne FK

Like dokumenter
Sterk 2-0 seier mot Ham-Kam sikret semifinaleplass på Notodden

Gutter Først kampen er allerede glemt.. Macron Eliteturnering Notodden. Skrevet av Fredrik Wille

KM-laget har definitivt tatt steg i riktig retning denne sesongen

Ytterligere bevis på at vi har tatt steg i riktig retning.

Treneren har sine egne favoritter som alltid får spille hele kampen. (2)

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Seier med 10 mann i 70 minutter

Grovfjord var effektive

UNGDOMSTREFF I ØSTFOLDHALLEN 2013 TURNERING FOR UNGDOM ÅR. KRETSMESTERSKAP 5'er FOTBALL INNENDØRS

Tap og seier i Tromsø

TEORIPRØVE Oslo Fotballkrets FASIT

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

1. minutt Sesongen 2009 er i gang på en litt våt plastikkarena rett bak Nadderud Stadion. Vår hjemmebane for fø

Glenn Ringtved Dreamteam 3

FOLLO FK En status ved sommerpausen Statistikk

Seier og ung debutant

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Overbevisende av hjemmelaget

KLUBBDOMMERMØTE 26.april 2017

Grovfjord berget plassen

Solid kamp av Grovfjord

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Sjansesløseri av Grovfjord

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

NTNUI C MAUSUND 3 2 (1 0)

Samarbeid i Sund Fotballen. mellom Sund Sportsklubb og Telavåg idrettslag

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Mestring i fysisk aktivitet. Professor Oddrun Samdal Åpning av Nasjonalt senter for mat, helse og fysisk aktivitet 29.

Selvmål, rødt kort og stortap

Slet seg til seiermot Medkila

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

READY BANDY MÅNEDSBREV - JANUAR INNEHOLD. Nytt lys. Tyskland på GB. NM sluttspill. Bandy VM. Ready cup READY BANDY

Oslo Fotballkrets Teoriprøve 2010

Ledelse snudd til tap

ROMJULSCUP Skien Fritidspark og 29. desember. Inngang k r 50,- (barn under 12 år gratis)

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Oslo Fotballkrets Teoriprøve 2012

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Uke 7 - mandag. Treningslogg Erlend Puls 07. Tidspunkt Motbakkeløp 4-2 intervall Kommentar

Oslo Fotballkrets Teoriprøve 2009

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Uke 7 - mandag. Tidspunkt Motbakkeløp 4-2 intervall Kommentar. Jeg hadde fri. Før aktivitet. Jeg hadde fri. Etter aktivitet

MIC-CUP BARCELONA 2012

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Samhandling i team. Hvordan bygge grunnlaget for god samhandling i et dommerteam

NEDERLANDS VETERANER GJENTOK BRAGDEN FRA 2016: EUROPAMESTERE 2017

NFF vil ha stort fokus på fair play og gode holdninger for alle nivåer og serier og håper dette etterleves på best mulig måte.

KLUBB BDO U-13 KAMPDAG 2

Grovfjord skuffet stort

Treningsplan for Sverresborg Fotball Junior / senior 2011

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Idrettstegn. Fotball

Brann i matteboken. Elevhefte Statistikk

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Sjansesløsing ga spenning

Glenn Ringtved Dreamteam 1

Veiledere: Karakter og rapport

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Uke 7 - mandag. Tidspunkt Motbakkeløp 4-2 intervall Kommentar

Veiledning til dommere

CUP 2014 BLÅBYHALLEN SORTLAND - 22 FEBRUAR. Turneringens hovedsponsor: elteamcup@gmail.com. facebook.

PROGRAM. Velkommen til GR-cup Kvam Idrettspark, lørdag 20. september 2014 Turnering for jenter og gutter 11 og 12 år

Foreldremøte for G 2002

David Levithan. En annen dag. Oversatt av Tonje Røed. Gyldendal

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

INFORMASJON HØSTSESONGEN 2014 Ungdom år

Blix, Håvard. Fyllingen, Christoffer. Solbakk, Daniel

Sportslig utviklingsplan Sportslige retningslinjer. Tønsbergs Turn håndballgruppe

Berget uavgjort i målkalas

SPILLEREGLER FOR NILUT CUP 2014

Velkommen til foreldremøte Jenter 1997

Uke 7 - mandag. Treningslogg for Bo. Tidspunkt Motbakkeløp 4-2 intervall Kommentar

Informasjon om KIWI Skrim Cup 2019

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

REGLEMENT Grong Sparebank Indoor, 13 til 19 år

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Gla`gris Cup Praktisk informasjon Spilleregler

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Gla`grisCup Praktisk informasjon Spilleregler

Kurland FK VinterCup 2018

Forutsetningene er: Gult kort benyttes i klassene år. Gult kort tildeles en spiller som

Praktisk informasjon Spilleregler Områdekart

Spilleregler Futsal barn Oslo fotballkrets 2013/2014

Mo IL Barn og Ungdom ønsker velkommen til. Randulf Alteren Cup mars 2014

Reisebrev frå Ranking U15 Haugerud September 2017

Tok poeng fra serielederen

Transkript:

Gutter 2002 Macron Eliteturnering 2017 - Notodden Jaaaadaa; «kvart n neste» etter sterk andre omgang mot Bryne FK Skrevet av Fredrik Wille Bryne FK var motstander i den siste gruppespillkampen og oppgaven var ganske konkret og klar. Med seier så var vi garantert plass i kvartfinalen i denne eliteturneringen! Bryne som trenes av den gamle legenden Gabriel Høiland ville garantert gi oss motstand. Tipper at en busstur på åtte timer tilbake til Jæren ikke fristet med kun tap i bagasjen! Vi kunne selvfølgelig håpe på hjelp fra Kolbotn, men det er bedre å «ordne» slike ting selv Kent er grundig i sine forklaringer på spillermøte.. Kampforberedelser blant spillerne noen konsentrer seg Spillermøtet med Robert og Kent var kort og presist. Trenerduoen hadde gjort hjemmeleksen sin og hadde fått vite at Bryne var ekstremt gode på dødballer. Det var et fysisk lag og ville gi oss tøff motstand i duellspillet. Med andre ord; vi måtte være ekstra fokusert og vi måtte ikke lage unødvendige frispark i farlige situasjoner (les.; nærme vår egen «boks»). I tillegg måtte vi fortsette å vise høyt engasjement og tilstedeværelse akkurat som vi hadde gjort mot Randesund.

God oppvarming er viktig. Klar for årets viktigste kamp som alltid er den «neste». Vi fikk en fantastisk start på kampen. Den var kun to minutter gammel før Ron førte oss i ledelsen da han «pirket» ballen over linjen etter en assist fra Abdi. En perfekt start på kampen som umiddelbart ga Kent «bad vibes». Og dessverre fikk han rett! Hva som skjedde med våre gutter etter «gållen» vites ikke, men vi hadde mer eller mindre en liten kollektiv kollaps. Og i løpet av ti minutter midt i omgangen så scoret jærbuen to mål på dødballer. Utlikningen om på en god «serve» (som Lars Tjernås hadde kalt det.), men maken til dårlig duellspill fra våre gutter skal man lete lenge etter. Forferdelig dårlig! Når Elias fikk gult kort etter både arm- og munnbruk noen minutter senere så fikk vi problemer. Vi fulgte ikke med på et kort frispark som resulterte i et godt innlegg som Bryne FK nok en gang utnyttet og deres gode midtstopper «banka» ballen forbi Ludvig. Resultattavle viste 1-2 til Bryne FK. Resten av omgangen var et «mareritt» - forferdelig svakt og det var nok mange av de tilreisende fra Halden som fikk «flashback» til kampen mot Kolbotn på

fredagen. Gutter; trodde vi var enige om at vi ikke skulle lage «ørten» frispark i farlige situasjoner??? Robert og Kent var ikke spesielt godt fornøyd med innsatsen og ga klart uttrykk for det i pausen. De var rett og slett forbannet! Noen ganger er det viktig å kalle «en spade en spade» - og det gjorde spesielt Kent. Og skribenten utelukker ikke at fansen på andre siden av banen hørte hva som ble sagt. Akkurat på dette tidspunktet så var sjansen for en pizzakveld liten. I tillegg og kanskje det verste måtte fansen belage seg på en tidlig morgenkamp. Og her «snakker» vi tidlig klokken stilles nemlig på Notodden natt til søndag! Klar tale fra klubbens beste trenerduo i pausen.. «This was shitty boys!!!» Heldigvis så skjønte guttene alvoret og brukte ikke mange minuttene å gi Robert og Kent «svar på tiltale». I løpet av de første ni minuttene i andre omgang så scoret vi hele tre ganger! Sterkt! Klasse! Respekt!! Elias revansjerte sitt dumme gule kort med å utligne til to-to etter litt «klabb og babb» i boksen. Bra Elias!! Viktig at midtstoppere også scorer i ny og ne! Deretter kommer Ron alene med keeper og scorer sikkert. Og kun noen minutter senere kommer tre av våre gutter alene med deres keeper. Det ble en merkelig situasjon; Ron sentret til Uranik som scoret sikkert, men «gållen» ble annullert for en korrekt idømt offside. Heldigvis så var dommeren observant og så at keeperen «meide ned» Ron akkurat da han hadde sentret ballen til Uranik og dommeren var klar i sin tale; og dømte straffespark til våre gutter. Ron var sikker som «banken» (og ja, vi snakker fortsatt om DNB og ikke italienske ) og vi ledet plutselig 4-2. «Crazy, just crazy!!!!». Hvem hadde trodd på en slik opphenting??? Trenerteamet fulgte også med på «live-oppdatering» fra den andre kampen og med tanke på at Randesund ledet så var disse første ni minuttene «livsviktige»!! Vi kontrollerte resten av kampen og vi var gode. Og det er vi jo nesten alltid når vi spiller sammen som et lag. På slutten av kampen scoret Uranik på et frispark fra ca. tretti meter fra

mål. Frisparket var ikke hardt, men velplassert og veldig ekkelt for keeper som tror at forsvaret vil avklare, men ingen gjorde noe som helst. Godt å vite at det ikke er bare våre gutter som «sovner» i ny og ne. «Supersub» Kristian fikk gleden av å score dagens siste mål med et klokkerent treff fra ni meter på et innlegg fra Ron. Knallbra!!!! Hvem hadde trodd at resultattavle skulle vise 6-2 til våre gutter ette den bedrøvelige første omgangen??? Det våre gutter viste i andre omgangen var rett og slett imponerende og som gode og gamle Willy Raillo hadde sagt; «det er bra å være best når det gjelder»!!! Lettelsen var stor blant guttene, trenerteamet og tilreisende fans fra Halden. Kvartfinalespill var sikret i Macron Eliteturnering på Notodden og det er ikke dagligdags for lag fra Halden. Og gutter; dersom dere enn ikke har skjønt det så kan det gjerne repeteres; engasjement og tilstedeværelse er ekstremt viktig dersom man ønsker å vinne kamper! Spesielt viktige kamper. Kampens høydepunkter: Fantastisk opphenting og «svar på tiltale» i begynnelsen av andre omgang. Legenden Høiland skjønte antakelig ingenting.. Gleden blant alle guttene når Kristian fastsatte sluttresultatet til 6-2 rett før slutt. Roberts og Kents «tordentale» i pausen! Det er vel det man kaller «coaching i verdensklasse» Well done lads! Resultatet etter dagens to kamper ble en «Fredrik-sponset» pizzakveld fra Pizzabaker n samt en kvartfinale mot det gamle storlaget Ham-Kam fra mjøsbyen Hamar! Herlig! De gladeste Haldenserne på Notodden denne lørdagen.

Kampfakta Gruppespillkamp Macron Eliteturnering 2017 Lørdag 25. mars 2017, Notodden stadion Kvik Halden Bryne FK 6-2 (1-2) Tilskuere: Haldenserne viser en enorm utholdenhet og lagde mye støy og leven på stadion. Respekt! Mål: 1-0 2 min Ron (assist: Abdi) 1-1 10 min 1-2 18 min 2-2 29 min Elias (assist: Criss) 3-2 31 min Ron 4-2 34 min Ron (str.) 5-2 40 min Uranik 6-2 47 min Kristian (assist: Ron) Gult kort: Elias Laget bestod av: Ludvig, Ron, Simen, Jacob, Adrian M., Elias, Trim, Laurits, Kristian, Oskar, Max, Abdi, Criss, Ola og Uranik.