TELEMARK. Avis. 18 år i. Nr august Telemark SOLBERG BIL OPPGRADERT TIL FORD STORE INTRODUSERER KIA CEE D GT LINE

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 9-12. august 2015. Telemark SOLBERG BIL OPPGRADERT TIL FORD STORE INTRODUSERER KIA CEE D GT LINE"

Transkript

1 TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark Nr august SOLBERG BIL OPPGRADERT TIL FORD STORE STOR INTERESSE FOR CROSSOVER NY LEDER PÅ AUTOSTRADA BILLA INTRODUSERER KIA CEE D GT LINE

2 2 12. august 2015 Hans A.Rønning Daglig leder Autostrada Billa 1. Hva var din første bil? - En VW boble, 1964 modell. 2. Hva kjører du nå? - Subaru Outback med offroadpakke og 20 tommere en kanonbil! 3. Hvorfor bør kundene velge Subaru? - Hos oss er kunden kongen! I tillegg må det jo nevnes at Subaru har en kvalitet og fremkommelighet som passer norske forhold. Med de nye modellene har vi hatt en salgsøkning på over 50 % i forhold til fjoråret. 4. Hva bør en bilkjøper tenke på når han/ hun skal velge bil? - Lytt til magefølelsen følg dine instinkter. Ikke hør på alle de andre, velg den bilen som er riktig for deg! 5. Hva er årets biltrender (utseende, farge, utstyr)? - Kunder har blitt mer bevisst på kvalitet i bilene. Med tanke på miljø, er det også viktig hvor lenge en bil holder. Derfor ser vi at flere velger Subaru som er kjent for lang levetid. Teknologi er også i skuddet. Det nye stereo-kameraet EyeSight, som på samme måte som menneskeøyet bedømmer avstand og fart til objekter foran bilen, er en ekstra sikkerhet for å unngå kollisjoner. Den reddet meg faktisk for et par uker siden da en fotgjenger løp over veien rett foran bilen min; før jeg rakk å reagere bremset bilen. Sett i ettertid er jeg lykkelig over at jeg satt i en bil ned denne teknologien for utfallet kunne blitt fatalt. 6. Hvorfor/hvorfor ikke har du trua på el-bil? - Rekkeviddeangst er blitt et nytt ord i 2015, og det er en grunn til det. En ren el-bil vil kunne fungere som en nærmiljøbil, men ofte som en bil nummer to. Vi er fremdeles tidlig i utviklingen av el-biler, og selv om de ikke slipper ut avgasser under kjøring, er det et stykke igjen før produksjon og resirkulering etter endt livsløp kan gå forbi en konvensjonell bil. 7. Hva er ditt beste bilminne? - Første turen i Lamborghini Countach - 19 år gammel. 8. Hva er ditt verste bilminne? - Da hovedsikringen i en lånt Honda Civic gikk på nattestid over Seterdalsheiene. Etter noen runder med krisemaksimering ble det løst med sikkerhetsnål og gummistrikk «MacGyver Style». 9. Hva tror du blir viktig på neste års modeller? - God fremkommelighet i et uforutsigbart klima Modeller som tar deg frem dit du skal uten at du behøver å sjekke værmeldingen først. 10. Hva er din drømmebil og hvorfor? - Range Rover Holland and Holland. Det er vanskelig å beskrive følelser - søk den opp på nettet! Hans A.Rønning

3 Årgang 18 - nr 9 3 LEVERINGSKLARE VOLVO! «Topp utstyrte biler fra vår lagerkampanje (kun få biler) Volvo V40CC Inkl. vinterhjul Nå ,- Petit Grafi sk AS avslag ,- Volvo V60 Inkl. vinterhjul, skiboks & hengerfeste Nå ,- avslag ,- Gjelder så lenge beholdningen rekker. Med forbehold om trykkfeil og prisendringer.

4 4 KLAR TIL SKOLESTART? 12. august 2015 BEGRENSET ANTALL RIEJU MRT 50 Fra ,- KJØP MOPED TIL GAMMEL PRIS NÅ PEUGEOT EC Kun ,- PEUGEOT SPEEDFIGHT 4 Fra , DERBI XTREME ,- KEEWAY RY6 Kun ,- TGB X RACE Kun ,- PEUGEOT DJANGO Fra ,- NÅ MED AUTOMAT! Fra ,- Tillegg for automat ,- Bedriftsveien 96 - Kjørbekk, 3735 Skien. Åpningstider: Man-fre: Tors: Lør: Som skapt for norske forhold!

5 Årgang 18 - nr 9 5 KIA FEIRER 20 ÅR I NORGE MED JUBILEUMSMODELLER STAPPFULLE AV UTSTYR! KUN FÅ SPORTAGE IGJEN! PICANTO CLASSIC FRA Pr. mnd fra , ,-* RIO CLASSIC FRA ,- Pr. mnd fra 1.515,-* VENGA CLASSIC FRA Pr. mnd SPORTAGE SPAR CEE D SW ,- CLASSIC FRA , ,- CLASSIC PLUS FRA ,- fra 2.147,-* Pr. mnd fra 2.463,-* Pr. mnd fra 2.463,-* Kia har alltid handlet om mye bil for pengene. Og nå får du enda mer. I år feirer Kia 20 år i Norge med 5 jubileumsmodeller stappfulle av utstyr til en veldig god pris. Med på kjøpet får du Norges lengste nybilgaranti som gir deg 7 år bekymringsfritt bilhold. Bestill prøvekjøring og les om alle jubileumsmodellene på kia.com. Veil. priser inkl. frakt og lev.omkostninger (kr ,-) levert Drammen. Lokal frakt samt årsavgift tilkommer. Forbehold om trykkfeil og avvik fra avbildet modell. CO2-utslipp fra 85 g/km, forbruk fra 0,32 l/mil v/bl. kjøring. * Gjelder lån 8 år. Kontant Picanto 30.00,-. Rio, C eed, Venga ,-. Sportage ,-. Nom. rente 4,95%. For fullstendige opplysninger kontakt butikk. Miljø Kvalitet Følg oss på Facebook! Trivsel Trygghet Økonomi Service Trommedalsveien 239, Skien Tlf: Kontakt: Knut I. Westbye: / Direkte Kontakt: Christoffer Hansen: Direkte

6 6 12. august 2015 SOLBERG AUTOPLUSS NYTT VERKSTED: - Det nye MECA-verkstedet skal være et tilbud til mannen i gata. Her får man gjort alle mulige småreparasjoner samtidig som man kan få tatt service på klimaanlegg og skiftet frontruta ved behov, sier Bård Haugerud (servicesjef), Morten Evensen (daglig leder) og Jostein Rød Nilsen (teknisk leder/kundemottaker). NYTT BILANLEGG: SOLBERG AUTOPLUSS I det tidligere Formosenteret har det i de siste månedene foregått en totalrenovering. Det nye anlegget, som får navnet Solberg Autopluss, huser et varebilsenter, et bruktbilsenter og et toppmoderne MECA-verksted. TRANSIT SENTER: Christer W. Bråthen er ansvarlig for det nye varebilsenteret til Solberg Bil. - Nå er vi blitt sertifisert som Ford Transit Senter, sier han. Mandag åpnet sistnevnte, som er det største verkstedet innen Solberg-gruppen. Med arbeidsplasser til åtte mekanikere og splitter nytt utstyr forventer man å få ned ventetiden på et minimum. I tillegg har man nå godkjenning for å kunne gjennomføre EU-kontroller på kjøretøyer opptil 7,5 tonn (større vare- og bobiler). GODE PRISER - Vi så behov for et verksted som kan ta alle bilmerker, forteller Morten Evensen. Den daglige lederen legger til at de bevisst har valgt å legge seg på et gunstig prisnivå. - Det nye MECA-verkstedet skal være et tilbud til mannen i gata. Her får man gjort alle mulige småreparasjoner samtidig som man kan få tatt service på klimaanlegg og skiftet frontruta ved behov, sier han. ALLE ER VELKOMMEN Med etableringen av det nye verkstedet vil Solberg Bil kunne serve kundene på en helt annen, og mye bedre måte enn før. - Der vi tidligere måtte prioritere Ford-eiere på grunn av begrenset kapasitet, kan vi nå ønske innehavere av alle merker hjertelig velkommen, understreker Morten. tilgjengelighet overfor kundene. Våre unike serviceavtaler dekker alle behov enten man har én bil, eller en hel fl åte, forklarer nyttekjøretøyansvarlig, Christer W. Bråthen. FANTASTISK OMSETNING I de samme lokalene fi nner vi en nyetablert bruktbilavdeling som tilbyr ulike bilmerker i alle prisklasser. Selgerne Signe Gro Pedersen og Jens Arne Sætre forteller en om fantastisk omsetning i juli måned. - Forrige måned solgte vi over all forventning; 171 brukte biler forsvant ut dørene, noe vi selvsagt er veldig fornøyde med, smiler de to bransjeveteranene. FANTASTISK OMSETNING: Signe Gro Pedersen og Jens Arne Sætre styrer bruktbilavdelingen til Solberg Bil. I juli solgte de hele 171 brukte biler! TRANSIT SENTER Det nye anlegget omfatter også et varebilsenter, ett av to såkalte Ford Transit Sentere i Norge. - Dette er betegnelsen på varebilkonseptet til Ford, som blant annet innebærer 24-timers

7 Årgang 18 - nr 9 7 OPPLEV 308 GT Line og 308SW GT Line STANDARDUTSTYR: Sort diffuser med to eksospotter GT Line emblem i grill 17 alufelger Sortlakkerte speil Skinn alcantara m/røde kontrastsømmer Skinnratt med alu-detaljer LED-hovedlys Sideskjørt i bilens farge El-korsryggstøtte med massasjefunksjon begge forseter Intelligent cruise-controll Keyless Go med mer! 308 GT Line fra kr ,- 308SW GT Line fra kr ,- SPAR INNTIL ,- Pris er inkl. frakt og leveringsomk. levert Drammen. CO2 utslipp fra 85 g/km. Drivstofforbruk bl. kjøring fra 0,32 l/mil. Forbehold om trykkfeil. Bildet er ill.foto og utstyr kan avvike. Bertel O. Steen Telemark Bedriftsveien 120, Skien, Tlf.: Foto: Styrk Fjærtoft Trondsen Petit Grafi sk AS - Med forbehold om trykkfeil og prisendringer. NÅ PÅ LAGER IGJEN! DE NYE EL-SCOOTERNE FÅR DU HOS OSS! Klassifisert som sykkel! Toppfart 25 km/t med pedal og elektrodrift! Rekkevidde inntil 70 km! Ingen sertifikater trengs! Anbefalt fra 14 år Fra kr ,- Vi har Drop-In kø! TØMMESALG AV SOMMERDEKK! ALLE MERKER - GJØR ET KUPP! LØRDAGSÅPENT! ÅPENT: MANDAG - FREDAG (18) LØRDAG Dekkspesialisten Skien AS Dekkspesialisten Porsgrunn AS Bøleveien 63B, 3724 Skien Hydrovegen 1C, 3933 Porsgrunn Alle priser er inkl. mva, miljøavgift og ferdig montert på felg. Hjulskift 75,- pr. felg. Ta kontakt for andre dimensjoner og dekkmerker. Følg oss på Facebook!

8 8 12. august 2015 VI UTFØRER ALT TIL ALLE BILMERKER Aircondition-service/reparasjon Autorisert bilverksted Glass-skader EU-kontroll Oppretting Lakkering DITT KOMPLETTE BILVERKSTED! AV KJENT GODKJENT A Autorisert Bilskade Autorisert Bilverksted PPG-sertifisert lakkeringsverksted REPARASJONER OPPRETTING LAKKERING Rødmyrsvingen 66 Tlf:

9

10 august 2015 LASSEN AUTO AKTIV LIVSSTIL: - Nye Mazda CX-3 er en liten crossover som kombinerer det stilfulle KODO-designet med komfort og praktiske egenskaper tilpasset en aktiv livsstil, forteller Kjetil Lassen og Bård Dalene ved Lassen Auto. STOR INTERESSE FOR NY CROSSOVER Mazda har de siste årene hatt enorm suksess med mellomklasse-suv-en CX-5. Nå lanserer de en helt ny crossover som designmessig minner om storebroren, og forventes å bli en minst like stor hit; CX-3. Nye Mazda CX-3 er en liten crossover som kombinerer det stilfulle KODO-designet med komfort og praktiske egenskaper tilpasset en aktiv livsstil. Med den prisbelønnede SKYACTIV-teknologien leverer CX-3 sportslige og dynamiske ytelser kombinert med responsvillige kjøreegenskaper. Det gjør modellen perfekt for kjøring både i byen og på motorveien, sier Bård Dalene ved Lassen Auto i Skien. AMBISIØS MÅLSETNING Han melder om stor interesse for nyheten, noe som har bidratt til å skru forventningene i været. - I likhet med resten av landet så opplever vi større pågang nå enn hva vi gjorde i forkant av CX-5-lanseringen i sin tid. Det er tydelig at de seneste modell-lanseringene har endret på folks oppfatning av Mazda; merket rir nå på en positiv bølge. Blant annet derfor har importøren tillatt seg en meget ambisiøs målsetning; solgte biler i løpet av det første året. Vi håper å kunne bidra sterkt til å nå dette, sier selgeren. TO- OG FIREHJULSTREKK Nyheten bygger på samme chassis som småbilen Mazda 2, men deler understell med storebror CX-5. CX-3 leveres med 2,0-liters bensinmotor på 120 eller 150 hestekrefter. Den minste fås i kombinasjon med forhjulsdrift, mens den større utgaven kan kombineres med drift på alle fire. - For dem som foretrekker diesel fi ns det en 1,5-liter med 105 hk og et dreiemoment på 270 Nm. Her kan kundene velge mellom for- eller firehjulsdrift, og samtlige motorer kan kombineres med sekstrinns automatgir som alternativ til standard manuell girkasse, forteller Dalene. Han legger til at nye Mazda CX-3 starter på kr ,- VITARA MED AUTOMATGIR I våres kom Suzukis bestselger Vitara i en splitter ny utgave, og i forrige måned ble en bensinversjon med automatgir tilgjengelig for norske kunder. - Det er snakk om en 1,6 liters motor med 120 hester som nå kan kombineres med en 6-trinns klassisk automatkasse, forteller Bård Dalene. 4x4 ER STANDARD Suzuki Vitara befinner seg i den såkalte «folke-suv»-klassen, der vi blant annet fi nner biler som Mitsubishi ASX, Citroën C4 Aircross og Skoda Yeti. Til forskjell fra konkurrentene kommer nye Vitara med fi rehjulsdrift som standard. - Nettopp dette er et fortrinn i et segment med sterk konkurranse. Firehjulsdriften er av typen der elektronikken styrer momentfordelingen mellom akslene via en elektrisk kobling. Sammen med muligheten for automatgir, tror vi på en kombo som skal sikre suksess for nye Vitara, sier selgeren.

11 Årgang 18 - nr 9 11 EKSOSMESTER STOR ÅPNINGSFEST PÅ RØDMYR Tidligere i sommer var det duket for stor åpningsfest hos Eksosmesteren på Rødmyr. Nå er de blitt Sjekkpunkt verksted og det ble feiret med storfint besøk. - Hos oss kan du nå få utført alt av reparasjoner på bilen din, forteller Fredrik Halvorsen. Iforbindelse med åpningen av det nye Sjekkpunkt verkstedet på Rødmyr var også Il Tempo Gigante nok en gang på besøk i Skien. II Tempo Gigante er et populært innslag for alle. På den store åpningsfesten ble det servert pølser, kaker og brus i tillegg ble det laget en offroadog RC drifting bane som både barna og de voksne kunne leke seg med. EKOSBYTTE Fredrik Halvorsen som driver Eksosmesteren har også tidligere hatt besøk av Il Tempo Gigante. Da ble det gigantiske eksosanlegget skiftet ut med spesiallagde rustfrie enderør. - Det var jo skikkelig moro at det var akkurat vi som fikk dette spesielle oppdraget, smiler Fredrik stolt. CELEBERT BESØK Da eksosrøret til Il Tempo Gigante skulle byttes ut fikk han nemlig en telefon fra selveste Asgeir Borgemoen fra programmet Garasjen. Han ville gjerne komme å filme hele eksosbyttet. Og sånn ble det, et helt filmteam med Asgeir i spissen stilte opp. - Det var litt skremmende å skulle utføre en så komplisert og spesiell jobb med fullt av filmkameraer og mennesker på alle kanter. Man blir jo litt stresset av sånt, men heldigvis det gikk veldig bra med både meg og Il Tempo Gigante, forteller Fredrik. RADIOSTYRTE BILER. I tillegg til eksos og godkjent bilverksted er Fredrik en ivrig utøver av radiostyrte biler i alle varianter. I butikken på Rødmyr driver han også med salg av dette.- Vi har et stort og variert utvalg av biler og utstyr. Om du ikke trenger service eller nytt eksosanlegg på bilen din, er det verdt et besøk for å se utvalget vårt av radiostyrte biler. Velkommen skal du være, avslutter Fredrik Halvorsen. Sjefen sjøl, Asgeir Borgemoen, hjalp til med å skifte eksosanlegget på Il Tempo Gigante i programmet Garasjen. Her har Fredik hengt opp et av de gamle enderørene som han skiftet ut på Il Tempo Gigante i 2011.

12 august 2015 SOLBERG BIL LEGENDARISK: - 6. generasjon Ford Mustang er et skue for øyet, smiler Espen Evjen, Thor Kristian Iversen og Eric Lomme ved Solberg Bil. SOLBERG BIL ER B Solberg Bil har nylig blitt oppgradert til Ford Store. For kundene betyr det en helt ny opplevelse i salgshallen, og muligheten til å kjøpe biler som man ikke får tak i overalt. Det er kun dedikerte Fordforhandlere som får muligheten til å bli Ford Store. For å oppnå statusen har en betydlig oppgradering vært nødvendig. Inne i salgshallen er alt av interiør erstattet av splitter nye Ford Store-elementer; stoler, sittegrupper, enorme tv-skjermer og en egen lounge for Ford Vignale-kunder er nå på plass i anlegget på Nenset. FORD MUSTANG Med oppgraderingen til Ford Store følger ikke bare utgifter, men også noen skikkelige goder. Den nye statusen gir blant annet muligheten til å selge den legendariske Ford Mustang som en av to merkeforhandlere i Norge. Bilen, som foreløpig står godt gjemt under et silkelaken i butikken, er den første som selges offisielt i Europa og modellen vil bli behørig lansert i løpet av september. IKONSTATUS 50 år etter at amerikaneren så dagens lys lanseres den i en helt ny versjon, der eksteriøret er inspirert av klassiske modeller, mens interiøret henter elementer DETALJER: Nye Ford Mustang har et utseende som er inspirert av tidligere modeller, mens interiøret henter elementer fra flycockpiten.

13 Årgang 18 - nr 9 13 ITT FORD STORE fra flycockpiten. Det er snakk om sjette generasjon av bilen som er udødeliggjort gjennom deltakelse i mer enn 3000 filmer, og utallige musikalske klassikere Mustang Sally inkludert. Uansett om du velger den klassiske motoren en 5.0-liters V8 eller den tidstypiske 2.3-liters Eco Boost-varianten er du sikret en ting; alle Ford Mustang kommer med ikonstatus som standardutstyr. VIGNALE-SERIEN Et annet gode som følger oppgraderingen er muligheten for å selge Fords range av premiumline-biler. Den såkalte Vignale-serien, som blir å fi nne på fl ere Ford-modeller i tiden som kommer, introduseres med Mondeo og S-Max i løpet av november. Vignale-kunder skal forvente seg litt mer, både av bilene de kjøper og av selve kjøpsprosessen. Derfor fi nner man nå en egen Vignale-lounge i bilhallen, der kundene i ro og mak kan sette seg ned i skinnsofaen og designe sin egen bil via et gedigent interaktivt sofabord. MODELLRUSH I tillegg til lanseringen av Mustang og Vignale-serien byr høsten på en rekke nye Ford-modeller. Folkefavoritten Mondeo er nylig sluppet med fi rehjulsdrift, og snart er det klart for familiefrakteren S-Max også den med 4x4-system. Litt senere på året vil den nye Galaxy bli å fi nne i butikken. Ford-kundene har med andre ord en spennende tid foran seg! FORD STORE: Hos Solberg Bil er alt av interiør erstattet av splitter nye Ford Store-elementer. 4X4: Ford Mondeo fås nå også med firehjulstrekk.

14 august Behov for ny Transporter med 4MOTION i år? Vi har sikret oss av de siste tilgjengelige Transporter 4MOTION som kan leveres i år - de står leveringsklare i Skien nå! Første mann til mølla! Skien Bil AS har sikret seg 20 av de siste Transporter 4MOTION som kan leveres i år. Bilene står på lager hos oss og er leveringsklare. Varebilene varierer både i farge og utstyr, men alle har bl.a. Bluetooth handsfree, radio/cd med Dab+, parkeringsvarmer med fjernkontroll, innvendig kledning, el. speil, el. vindu, sommer- og vinterhjul, tilhengerfeste, ABS, ESP, skyvedør med vindu og mye mer. Kom innom og finn din Transporter 4MOTION! Volkswagen Nyttekjøretøy. Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul. *Tilbudet gjelder for kjøp av ny Volkswagen Transporter 4MOTION lagerbil. Forbruk blandet kjøring 0,63-1,08 l/mil. CO 2 -utslipp g/km. Avbildet modell har utstyr ut over standard. Skien Bil AS Telemarksveien 61, 3734 Skien. Tlf.: Velkommen til en hyggelig handel! Jan-Øivind Westeng-Hansen Odd-Ivar Gundersen PEUGEOT-KAMPANJE PEUGEOT KISBEE SCOOTER PEUGEOT DJANGO SPORT PEUGEOT ECO3-200 ELSYKKEL Brun, sort og hvit på lager ,- Kjøp nå, betal til vinteren! Registrering og klargjøringsomkostninger kommer i tillegg. NYHET! ENDELIG I NORGE Telemarks største mopedforhandler! Rødmyrsvingen 78, 3740 Skien SUPERTILBUD , ,- FÅ MED HJELM PÅ KJØPET! FØR KR ,- Tlf.: Fax: Åpent: Mandag - torsdag: tirs-ons-fre: Lør: 11-15

15 Årgang 18 - nr 9 15 AUTOSTRADA BILLA FRA REKLAMEFOTO TIL BILSALG Rett før sommerferien inntok han sitt nye kontor på Vallermyrene, et par steinkast fra stedet han vokste opp. Eidangergutten Hans Rønning har gått fra å være reklamefotograf i Europas storbyer, til jobben som daglig leder av Autostrada Billa i Porsgrunn. UTENLANDSERFARING Den daglige lederen ble valgt ut blant mange kandidater til jobben, og han er både glad og takknemlig for å bli vist den tilliten stillingen innebærer. Han er opptatt av å bygge videre på Autostrada - -gruppens styrker, og tror han har et og annet å bidra med i den forbindelse. - Jeg har den fordelen å ha drevet min egen bedrift i utlandet i flere år, noe som har gitt meg innsikt i hvordan andre gjør ting. Det gjør at jeg ser muligheter som kanskje ikke alle andre gjør. PRIVILEGERT - I Tyskland, for eksempel, er det ikke noe som heter Jantelov. Folk unner hverandre suksess, og forsøker i størst mulig grad å bidra til at andre lykkes. Det samme ser jeg i Autostrada-gruppen; de ansatte er dyktige til å spille hverandre gode. Derfor føler jeg meg privilegert som har fått muligheten til å jobbe sammen med disse menneskene. Og jeg har tro på at vi kan utvikle oss enda mer; flinke folk blir fl inkere blant flinke folk! NATURLIG SAMARBEIDSPARTNER På spørsmål om personlige visjoner er han tydelig, samtidig som han velger å holde NY SJEF: Hans Rønning er Autostrada Billas nye daglige leder. litt tilbake. - Enkelte tanker har jeg ikke rukket å dele med de ansatte ennå, så dem får vi ta etterhvert. Men generelt kan jeg si at jeg ønsker at Autostrada Billa skal bli en butikk der folk føler seg hjemme. Det skal være lov å ta seg en tur innom for en kopp kaffe og en liten titt mens kona er i byen og shopper. Vi skal også være en naturlig samarbeidspartner for alt som har med bil å gjøre fra salg til verkstedtjenester, avslutter Hans Rønning. Overgangen kan virke brå, men den har foregått gradvis. Etter studier i Kent, etablering av egne selskaper i Hamburg og Oslo, valgte fotografen å hoppe av og vende snuta mot hjemtraktene. Stoppestedet ble Skien; mange vil nok dra kjensel på Rønning fra eventfi rmaet Land Rover Experience, som holder til i Løvenskjolds skoger litt nord for byen. GOD PÅ TEAMBUILDING Det var her han møtte Autostrada-gründer Gisle Valen.- Noe av det første jeg registrerte ved Gisle var at han er god til å ta vare på de gode folkene. Han er opptatt av kvalitet hele veien, og har sørget for å skaffe det i alle ledd. I Autostrada-gruppen har han skapt et tre med en solid stamme og ditto grener; alle de ansatte er hel ved og dette var noe jeg gjerne ville være med på. Derfor tok jeg kontakt, forklarer Rønning. ENESTE I NORGE: Autostrada Billa er uortodokse. - Den nye Renault Espace det ypperste innen familiebilluksus er vi alene om å presentere i Norge, sier Morten Løwer.

16 august 2015 KIA CEE D GT LINE I disse dager introduseres Kia cee d GT Line. De nye modellene henter designtrekk fra den sporty cee d GT, og kan blant annet leveres med Kias helt nye 1.0-liters T-GDI motor og 7-trinns DCT-girkasse.

17 Årgang 18 - nr 9 17 SPORTY: I disse dager introduseres Kia cee d GT Line. De nye modellene henter designtrekk fra den sporty cee d GT, forteller Christoffer Hansen og Knut Inge Westbye ved Star Bil på Rødmyr. Imars viste Kia fram den nye Kia cee d GT Line på bilmessen i Genève. Nå er modellene ankommet Norge, og du kan oppleve dem hos Star Bil på Rødmyr fra slutten av september. - GT Line er en ny utstyrsversjon av cee d. Samtidig er det Kias første europeiske modell med den helt nye turbobensinmotoren og 7-trinns automatkasse, forteller Christoffer Hansen hos forhandleren. SPORTY GT Line er tilgjengelig på alle cee d-versjoner, og de nye modellene kjennetegnes av et mer sporty utseende enn normalutgavene. Utvendig finner vi igjen mye av designen til cee d GT; blant annet de karakteristiske firkantede LED-kjørelysene, og en kraftig støtfanger som omslutter grillen. Bak har modellene samme støtfanger, doble eksospotter, LED-lys og helt nye 17 aluminiumsfelger. FORSEGGJORTE DETALJER - Også interiøret er oppgradert, med høyere materialkvalitet og en forseggjort finish. Nye farger, GT Line logoer, skinnratt med detaljer i pianolakk og aluminiumspedaler er bare noe av det kupeen har å by på. I tillegg er dashbordet utstyrt med en start-stopp-knapp i aluminium, GT-inspirert midtkonsoll, lys i USB-portene og nye brytere med kromdetaljer. Alt i alt er kvalitetsfølelsen hevet flere hakk, fastslår selgeren. HØYERE EFFEKT Når Kia lanserer cee d GT Line debuterer de også med sin nye 3-sylindrede 1.0-liters turbobensinmotor på 100 eller 120 hk. - Dette er Kias første motor i rangen av mindre motorer som skal lanseres i Europa. Motoren gir lavere forbruk og utslipp, høy ytelse og god respons, forklarer Christoffer, og legger til at også den annerkjente dieselmotoren på 1.6-liter er blitt finjustert. - Bedre ytelse og mindre utslipp er resultatet; effekten er økt fra 128 til 133 hk, og dreiemomentet fra 265 til 285 Nm. 7-TRINNS DCT-KASSE Kia introduserer også den helt nye 7-trinns dual-clutch transmission (DCT) girkassen. - Dette er en egenutviklet girkasse som vil sørge for raskere girskifter enn på en tradisjonell automatkasse, samt sørge for lavere driftskostnader. DCT-kassen blir tilgjengelig på GT Line modeller med 1.6-liters dieselmotor med 133 hk, avslutter Christoffer Hansen ved Star Bil. FORSEGGJORT: Interiøret er oppgradert, med høyere materialkvalitet og en forseggjort finish. Nye farger, GT Line logoer, skinnratt med detaljer i pianolakk og aluminiumspedaler er bare noe av det kupeen har å by på. VAREBIL: Flaggskipet Kia Sorento kan sees i butikken nå.

18 august 2015 AUTOSTRADA JORKJEND REKORDSOMMER: John André Steinhaug melder om usedvanlig godt sommersalg. - Jeg har vært i bransjen i 20 år men aldri opplevd lignende tilstander. I juli satte jeg rekord, smiler han. STRÅLENDE SOMMERSALG! En nitrist juli til tross; Brede Bomhoff ved Autostrada Jorkjend smiler fra øre til øre. - Dette har vært en alle tiders salgsmåned, stråler han. Den daglige lederen forteller om mer enn 100 solgte biler og nye kundegrupper som lar seg tiltrekke av Volvos friske satsing på et helt nytt modellprogram. - Vi opplever at Volvo er veldig i skuddet om dagen. Vi setter veldig stor pris på at så mange velger Autostrada Jorkjend! ØKT SLAGKRAFT Bomhoff tror årsaken til det gode sommersalget er to-delt. - Mange kunder er nysgjerrige på nyskapningen Autostrada Jorkjend, og ser at vi er kommet styrket ut av sammensmeltningen. Både Jorkjend og Autostrada er tradisjonsrike selskaper og utfordringen har vært å få to kulturer til å bli ett med tanke på service og kundebehandling. Sammen har vi fått økt slagkraft, forklarer han. FOLKELIG - Dessuten betyr det mye å ha et bilmerke med en så høy standig som den Volvo har. Kundene vet hva de får; trygge, driftssikre familiebiler med masse plass og høy komfort. De senere årene har man også lagt mer og mer vekt på design, slik at bilene framstår i en helt annen klesdrakt enn før. Volvo kan i dag skilte med å ha et modellprogram bestående av biler med et moderne, sofistikert utseende og mange spreke farger som gir dem bred appell. REKORDSOMMER Avdelingsleder ved Autostrada Jorkjend Bruktbilsenter, John André Steinhaug, er i likhet med Bomhoff en glad mann i disse dager. Han ser en tydelig utvikling i markedet. - De siste årene er feriepågangen blitt stadig større. Det virker som om mange reiser på bilferie, og at folk velger å kjøpe ny bil før de drar. Juli er derfor generelt en god måned, men i år har den vært spesielt god. Jeg har vært i bransjen i 20 år men aldri opplevd lignende tilstander. Forrige måned satte jeg personlig rekord, smiler han. NYTT ANSIKT: Pål Erik Skyttemyr er ny selger hos Autostrada Jorkjend bruktbilsenter. V60 i Cross Country-versjon Volvo er i ferd med å fornye modellparken sin, en revolusjon som startet i våres med lanseringen av nye XC90. Flaggskipet fi kk enorm oppmerksomhet, noe som har bidratt til at en annen nyhet har havnet litt i bakgrunnen. Vi snakker om V60 Cross Country en bil som skal appellere til et ungt og aktivt publikum. - Dette er en modell som vi har store forventninger til, sier Brede Bomhoff, og legger til: - V60 Cross Country er på mange måter en perfekt bil for norske familier. Her har man et velfungerende firehjulssystem som sammen med den høye bakkeklaringen gjør at bilen kommer seg fram nær sagt overalt. I tillegg har den markedets beste sikkerhetsutstyr tilgjengelig. Nyheten er for lengst på plass i butikken, og kan prøvekjøres når som helst!

19 Premium brukte Ford FORD C-MAX 1,6 TITANIUM 150 hk, navigasjon, avt.bart h.feste m.m , km År: 2011 FORD FIESTA 1,6 TDCI TITANIUM 95 hk, bluetooth, 8 x alufelg, USB m.m , km År: 2012 FORD FOCUS 1,0 ECOBOOST TITANIUM 125 hk, Sony Radio, p-sensor m.m , km År: 2013 FORD FOCUS 1,6 TDCI TITANIUM 115 hk, Sony Radio, xenonlys, nøkkelfri m.m , km År: 2011 FORD FOCUS 1,6 TDCI TITANIUM 115 hk, Sony Radio, delskinn, spoiler m.m , km År: 2012 FORD FOCUS 1,6 TDCI TITANIUM 115 hk, Sony Radio, oppv. frontrute m.m , km År: 2012 FORD FOCUS 1,6 TDCI TITANIUM 115 hk, bi-xenon lys, bluetooth m.m , km År: 2012 FORD FOCUS 1,6 TDCI TITANIUM 115 hk, takluke, xenon, cruise m.m , km År: 2012 FORD FOCUS 1,6 TDCI TREND 95 hk, el. soltak, met. lakk m.m , km År: 2011 FORD FOCUS 1,6 TDCI TREND 95 hk, radio/cd, klima, el. vindu m.m , km År: 2011 FORD FOCUS 1,6 TDCI TREND 95 hk, kjørecomputere, radio/cd m.m , km År: 2011 FORD FOCUS 1,6 TDCI TREND 95 hk, klima, radio/cd, startsperre m.m , km År: 2011 Telemarksveien Skien ÅPNINGSTIDER Hverdager Torsdager Lørdager Med forbehold om trykkfeil og prisendringer.

20 august 2015 Dino 206 GT NESTEN EN FERRARI Dino-merket skulle være Ferraris svar på en lavere priset og rimelig sportsbil. Den første brosjyren beskrev den som nesten en Ferrari og bilen hadde ingen synlige Ferrari-merker. Motoren inneholdt kun en V8-motor, V12-motoren ble forbeholdt Ferrari. Selv om den ble markedsført som rimelig, kostet Dino tre ganger mer enn en Jaguar XJ6 i Bilen ble oppkalt etter Enzo Ferraris sønn Alfredo Dino Ferrari, som døde etter sykdom bare 24 år gammel. 17 DINO 206 GT Dino 206 S debuterte allerede under bilutstillingen i Paris i Tre år senere var Enzo endelig fornøyd med tilbakemeldingene og satte i gang produksjonen. Denne gangen med navnet 206 GT. Designet stod legendariske Sergio Pininfarina for. Motoren var en midtstilt 2.0-liters V6-motor med 160 hestekrefter og en femtrinns manuell girkasse. Ytelsene var imponerende. Den 160 hestekrefters store motoren gjorde km/t på under 8 sekunder og toppfarten var 235 km/t. 246 GT: Denne gule skjønnheten er fra Legg merke til at rattet er på feil side. Under er et interiørbilde fra samme modell. Alle foto: Dino 206 GT Årsmodell HK Antall sylindere Max. hastighet 0 til 100 km/t Vekt km/t 7,9 s 898 kg DINO 246 GT OG GTS Da kundene krevde mer kraft ble 246 GT lansert året etter. Motoren, en 2.4 liters V6 med 195 hestekrefter utkonkurrerte såvidt Porsche 911S med en toppfart på 238 km/t. Av Stefan Strøm DET ER VIKTIG Å VÆRE SYNLIG! Petit Grafisk AS kan hjelpe deg med: Telemark Brosjyrer / DM Tidsskrift Program Foldere Årsrapporter Aviser Annonser Plakater Messemateriell Kursmateriell Tekstforfatter Det koster ingenting å ta en prat med oss! Kjørbekkdalen 13b Postboks 2544 Kjørbekk 3702 Skien Utgiver / layout / produksjon: Petit Grafisk as Besøksadresse: Kjørbekkdalen 13B, 3735 Skien Postadresse: Postboks 2544, 3702 Skien Telefon: E-post: Du finner oss på Trykk Edda Trykk AS Distribusjon: Telemark Distribusjon AS NB! Kopiering av annonser, artikler eller bilder fra Telemark Motoravis er forbudt! Vi tar forbehold om mulige trykkfeil i annonsene SE VÅRT FLOTTE UTVALG AV VOLVO OG FORD BRUKTBILER TLF BRUKTBILSENTER TELEMARKSVEIEN SKIEN

21 Årgang 18 - nr Stk Subaru Forester 2,0i Sport Premium 150hk Automat (Hvit metallic) Spar ,- Veil. Pris ,- Kun ,-* 1 stk. Subaru XV 2,0 i Premium Automat 150hk (Sort metallic) Spar ,- Veil. Pris ,- Kun ,-* 1 Stk. Impreza 1.6i Sport Classic Automat 114hk (Blå metallic) Spar ,- Veil. Pris ,- Kun ,-* Telemarks NYE Subaru forhandler * Gjelder under Porsgrunn Elvefest

22 august 2015 HÅPER PÅ FOLKEFEST: De lokale sjåførene David Nordgård og Tov Kaasin håper å se mange publikummere på Grenland Motorsportsenter under helgens NEZ-runde. Her sammen med representanter fra sponsorene Verktøy-Huset (Thor Magne Sundet) og Auto XL (Stian Mæhle og Jan Tore Hørta). NMK GRENLAND INVITERER TIL RALLYCROSSFEST! NMK GRENLAND Kommende helg arrangerer NMK Grenland sesongens fjerde og siste løp i North European Zone Rallycross Championship (NEZ). Fartsfesten går av stabelen på Grenland Motorsportsenter, med innledende runder på lørdag og finaler søndag. Det er første gang at et internasjonalt rallystevne av dette kaliberet arrangeres i Telemark. For de Det er første gang at et internasjonalt rallycrossstevne av dette kaliberet arrangeres i Telemark. For de lokale entusiastene blir det en skikkelig happening. Nå håper NMK Grenland at publikum kjenner sin besøkelsestid og innfinner seg til helgen. - Dette er veldig stort! NEZ er den grenen som er størst etter EM og VM, og for NMK Grenland er det fantastisk å få muligheten til å arrangere et løp med så høy status, forteller David Nordgård, som selv stiller til start. EN TEST For Skiens store rallycrosssønn blir NEZ-runden en viktig oppkjøring til finalerunden i EM som han skal kjøre den påfølgende helgen. - Jeg kjører jo vanligvis ikke i NEZ-serien, men siden denne runden går på hjemmebane tar jeg løpet som en test før EM-runden, sier David. Han legger til at målsetningen er deretter: - For meg så handler det om å fullføre uten å ødelegge noe på bilen. Jeg er avhengig av å være klar til neste helg! LOKAL FAVORITT Men for en annen lokal kjører, Tov Kaasin, er saken litt annerledes. - Tov er blant favorittene i sin klasse; biler med motorer over 2-liter. Han trener mye på Grenland Motorsportsenter, og har derfor en stor fordel av å være på hjemmebane, forteller David som kjører i klassen under; biler med motorer opptil 2-liter. Under helgens NEZ-runde får de lokale gutta skarp konkurranse fra sjåfører fra Litauen, Latvia og Danmark, foruten en rekke norske navn. FLOTT ANLEGG David forteller at publikumsinteressen for rallycross i Grenland er stor, men at den kunne vært enda større. - Få er klar over hvor bra anlegg vi har i Skien det er faktisk et av Norges beste. Petter Solberg og andre statussjåfører skryter av den, og det er noe å ta med seg videre for NMK Grenland, sier han. Nå håper han at et arrangement med internasjonalt snitt skal få folk opp av sofaen og ut i Løvenskiold-Fossums skoger. FOR HELE FAMILIEN Helgens NEZ-runde legges opp som et familiearrangement. Billettprisen er kr. 150,- og gir inngang til begge dagene. Barn under 16 år kommer inn gratis. Som vanlig på løpsdag blir det muligheter til å kjøpe seg noe å bite i samt forfriskninger i kiosken. Og har man lyst til å grille er det bare å ta med mat griller fins på området. Ellers er det verdt å merke seg at sjåførene kjører treningsrunder fra klokka på lørdag, og første innledende omgang starter kl Søndag starter løpet klokken Vel møtt til en fartsfylt helg ved Grenland Motorsportsenter! Vi støtter NMK Grenland og Grenland Motorsportsenter:

23 Årgang 18 - nr 9 23 VI RYDDER LAGERET FØR VINTERSESONGEN. BENYTT SJANSEN NÅ! 1/2-PRIS PÅ KURANTE DIMENSJONER Skotfossveien Skien Tlf E-post: OLJESKIFT Vi skifter olje mens du venter Husk å bestille time - da rekker vi å bestille riktig oljefilter til deg! NÅ ER DET LEDIG PLASS PÅ VÅRT DEKKHOTELL Vask og montering Kontroll av mønsterdybden Oppbevaring i riktig temperatur Oppfølging før et nytt dekkskift Kontroll av lufttrykk KOM INNOM OSS SÅ SJEKKER VI KVALITET OG MØNSTERDYBDE PÅ DEKKENE DINE! DIN KOMPLETTE DEKK- OG FELGLEVERANDØR Antirustbehandling på vårt autoriserte verksted BILGLASS - REPARASJONER - EU-KONTROLL - KILOMETERSERVICE - DEKK/FELG VI ER LEDENDE PÅ ANTIRUST-BEHANDLING GODKJENT AV NB! Hos oss får du full dokumentasjon i form av bilder. Du får GRATIS LÅNEBIL når vi antirustbehandler din bil hos oss! Her har vi sandblåst og sprøytet med zink og er klare for behandling etter tidligere «synder». Herre, Rafnesveien 10 Telefon Åpent: mandag-fredag Her er ett eksempel på tidligere rustbehandling hvor plastskjermer ikke har vært demontert fritt fram for rusten!

24

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID BRUKTBILER PÅ BESTILLING STAR BIL PRESENTERER MILJØBILER

Detaljer

Legeforeningens avtalerabatt kommer til fratrekk

Legeforeningens avtalerabatt kommer til fratrekk Sporty kompaktbil. Komplett utstyrt A-Klasse med AMG Pluss-pakke. Spar 38.221,- Kampanjerente 1 % A 180 AMG Pluss utstyr: AMG Line 7-trinns automatgir Stor 8 fargeskjerm Ryggekamera LED hovedlys Lys- og

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot.

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot. Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er et effektivt og trendy fremkomstmiddel. Scooter er ikke bare effektivt i trafikken, men det gir

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 2013 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 2012 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy PRESSEMELDING Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for, S-Max og Galaxy Fords storbiler med omfattende drivverksforbedringer 1,6-liters Duratorq TDCi-motor med 115 HK - ny volummotor for Mondeo, S-MAX

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Ferdig utstyrt A 180 AMG Pluss. Meget gunstig leasing.

Ferdig utstyrt A 180 AMG Pluss. Meget gunstig leasing. Agrol avtalerabatt kommer til fratrekk Ferdig utstyrt A 180 AMG Pluss. Meget gunstig leasing. Kampanjerente 0,99 % Kjøpspris 374.900,- 2.495,- A180 AMG Pluss AMG Line 7-trinns automatgir Stor 8 fargeskjerm

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 7-13. mai 2015. Telemark. Autostrada NYE DISCOVERY SPORT VW GOLF KNUSER KONKURRENTENE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 7-13. mai 2015. Telemark. Autostrada NYE DISCOVERY SPORT VW GOLF KNUSER KONKURRENTENE TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 7-13. mai 2015 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 5 Autostrada NYE DISCOVERY SPORT INTRODUSERER AUDI Q3 MED FACELIFT KOMPLETT VERKSTEDTILBUD

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

VI INTRODUSERER NY AVENSIS

VI INTRODUSERER NY AVENSIS VI INTRODUSERER NY AVENSIS 2 NYE AVENSIS DET BESTE ER NÅ BLITT STANDARDUTSTYR Fra de avanserte sikkerhetssystemene og det brede motortilbudet til det eksklusive interiøret, de klasseledende spesifikasjonene

Detaljer

bil Glamour og glede Egil Sandvik har 20 glamourmodeller i hus. Det er ikke rart at han gliser. side 34 T I R S D A G 4. N O V E M B E R 2 0 0 8

bil Glamour og glede Egil Sandvik har 20 glamourmodeller i hus. Det er ikke rart at han gliser. side 34 T I R S D A G 4. N O V E M B E R 2 0 0 8 bil T I R S D A G 4. N O V E M B E R 2 0 0 8 Glamour og glede FOTO: MARIT BORGEN Egil Sandvik har 20 glamourmodeller i hus. Det er ikke rart at han gliser. side 34 TEKST: ANETTE K. HALDORSEN FOTO: MARIT

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION

RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION RENAULT KANGOO Z.E. ÅRETS VAREBIL 2012 RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION DRIVE THE CHANGE TID FOR ENDRINGER Renault ZE står for Zero Emission og betyr null utslipp. Renaults elbiler er enkle og funksjonelle

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 807 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr SR Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

Nå er årets vinterkampanje. i gang hos Møller Bil i Vestfold

Nå er årets vinterkampanje. i gang hos Møller Bil i Vestfold Nå er årets vinterkampanje i gang hos Møller Bil i Vestfold Vi markerer starten på det nye året med en lang rekke gode tilbud på mange forskjellige Volkswagen modeller. Enten du er på jakt etter en Volkswagen

Detaljer

Ford S-MAX. Bilia prisliste. Prisliste pr. 06. mai 2016

Ford S-MAX. Bilia prisliste. Prisliste pr. 06. mai 2016 Bilia prisliste Ford SMAX Prisliste pr. 06. mai 2016 Prisene er inkl. reg.omk., kr 13.800,. Årsavgift kommer i tillegg. Forbehold om prisendringer fra importør. Sjekk www.bilia.no for lokal veibeskrivelse

Detaljer

PEUGEOT. Oppdatert:

PEUGEOT. Oppdatert: PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Oktober 2016 Oppdatert: 05.09.2016 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

KLARGJØRING & TJENESTER

KLARGJØRING & TJENESTER KLARGJØRING & TJENESTER Auto Transport Service AS Auto Transport Service AS (ATS) er en av Norges største transportører av nye og brukte biler. Med våre 38 spesialbygde jernbanevogner samt 48 moderne biltrailere

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

Gruppe 8: Jubilerende modeller

Gruppe 8: Jubilerende modeller Gruppe 8: Jubilerende modeller Mercedes Benz 300 SL Roadster 1957 Denne bilen er i utgangspunktet konstruert som en racerbil. Mercedes fabrikken produserte i 1952 en løpsbil som de vant mange seire med

Detaljer

Ferdig utstyrt A 180 AMG Plus. Spar kr ,-

Ferdig utstyrt A 180 AMG Plus. Spar kr ,- Ferdig utstyrt A 180 AMG Plus. Spar kr 51.000,- A 180 AMG Plus Kjøpspris 369.900,- 2.195,- AMG Line Stor 8 fargeskjerm Lys- og siktpakke 122 Hk Bensinturbo 18 Lettmetallfelger Sportsunderstell Diamond

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen.

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. Ny Prius DYNAMISK, RAFFINERT, EFFEKTIV Akkurat slik den første Prius skrev et helt nytt sett av regler tilbake i 1997, løfter den helt nye modellen den banebrytende

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

Ford Galaxy. Bilia prisliste. Prisliste pr

Ford Galaxy. Bilia prisliste. Prisliste pr Bilia prisliste Ford Galaxy Prisliste pr. 01.01.2017 Prisene er inkl. reg.omk., kr 13.800,. Årsavgift kommer i tillegg. Forbehold om prisendringer fra importør. Sjekk www.bilia.no for lokal veibeskrivelse

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

CITROËN DS4 Forførelse Raffinement Stil Citroën DS4 En unik bil Med sine robuste linjer og sterke personlighet er det ikke enkelt for noen å bli sammenlignet med Citroën DS4. Denne unike bilen

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

20.000,- i avslag på ny ŠKODA med DSG automatgir

20.000,- i avslag på ny ŠKODA med DSG automatgir KAMPANJEDAGER 08.-19. MARS 2016 Utvidet åpningstid til kl 20.00 tirsdag 15., onsdag 16. og torsdag 17. mars 20.000,- i avslag på ny ŠKODA med DSG automatgir Serviceavtale 3år/45.000km inkludert ved kjøp

Detaljer

BRUKTBILUNDERSØKELSEN 2011

BRUKTBILUNDERSØKELSEN 2011 BRUKTBILUNDERSØKELSEN 11 Stemningsrapport fra bruktbilkjøperen Av Anders G. Hovde, TNS- Gallup Metode og Utvalg 725 Web intervju mot Gallups Internett panel. Galluppanelet består av 66 personer som utgjør

Detaljer

1,99% RENTE PÅ UTVALGTE MODELLER. - FÅ 4x4 UTEN TILLEGG I PRISEN! ÅRS ŠKODA HOS MØLLER BIL TØNSBERG FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 17. TIL 30. SEPTEMBER!

1,99% RENTE PÅ UTVALGTE MODELLER. - FÅ 4x4 UTEN TILLEGG I PRISEN! ÅRS ŠKODA HOS MØLLER BIL TØNSBERG FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 17. TIL 30. SEPTEMBER! ŠKODA HOS MØLLER BIL TØNSBERG FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 17. TIL 30. SEPTEMBER! ÅRS KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - FÅ 4x4 UTEN TILLEGG KJØP NY ŠKODA - FÅ SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM) 1,99% RENTE PÅ UTVALGTE MODELLER

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

Introduksjon. Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot.

Introduksjon. Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot. 2011 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er et effektivt og trendy fremkomstmiddel. Scooter er ikke bare effektivt i trafikken, men det

Detaljer

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 PEUGEOT 308 CC STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 Oppdatert: 01.03.2013 Standardutstyr 308 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

NISSAN NV200 EVALIA. Prisliste, utstyr, tekniske data, farger NO-16C-0980

NISSAN NV200 EVALIA. Prisliste, utstyr, tekniske data, farger NO-16C-0980 NISSAN NV200 Prisliste, utstyr, tekniske data, farger 1.1.2017 01-01-2017 NV200- PRISLISTE Motor effekt Modell Bakdører Skyvedører Girkasse Totalvekt Engangs-avgift inkl. vrakpant Veil pris ekskl. mva

Detaljer

Hvorfor velge NIKKO Evolution? NIKKO Evolution NIKKO Evolution NIKKO Evolution NIKKO Evolution NIKKO Evolution 1/24 NIKKO Scandinavia AS har:

Hvorfor velge NIKKO Evolution? NIKKO Evolution NIKKO Evolution NIKKO Evolution NIKKO Evolution NIKKO Evolution 1/24 NIKKO Scandinavia AS har: Hvorfor velge NIKKO Evolution? NIKKO Evolution biler har lader som kopler seg ut når batteriet er ferdig ladet NIKKO Evolution biler har høykapasitets oppladbare batterier NIKKO Evolution biler har miljøvennlige

Detaljer

2002, Mopeden er 50 år Tekst: Ole-Petter Aareskjold Foto: Hans Tore Bråten, Stig O. Bakkan, Ole-Petter Aareskjold

2002, Mopeden er 50 år Tekst: Ole-Petter Aareskjold Foto: Hans Tore Bråten, Stig O. Bakkan, Ole-Petter Aareskjold 2002, Mopeden er 50 år Tekst: Ole-Petter Aareskjold Foto: Hans Tore Bråten, Stig O. Bakkan, Ole-Petter Aareskjold Ja tenk, nå er mopeden alt blitt 50 år. Det hele startet i det herrenes år 1952. Dette

Detaljer

2004 20 14 J U B I L E U M w w w. a u t o 8-8. n o

2004 20 14 J U B I L E U M w w w. a u t o 8-8. n o 2004 10 20 14 JUBILEUM w w w. a u t o 8-8. n o 10 år i 2014 Auto 8-8 Sildnes & Halaas AS feirer i 2014 10-års jubileum etter sammenslåingen av to tradisjonsrike bilforretninger på Nordmøre, Sigv. Halaas

Detaljer

Ford S-MAX. Bilia prisliste. Prisliste pr

Ford S-MAX. Bilia prisliste. Prisliste pr Bilia prisliste Ford SMAX Prisliste pr. 01.01.2017 Prisene er inkl. reg.omk., kr 13.800,. Årsavgift kommer i tillegg. Forbehold om prisendringer fra importør. Sjekk www.bilia.no for lokal veibeskrivelse

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

Volkswagen New Beetle

Volkswagen New Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen New Beetle Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 129 Bredde, mm 1 721 Høyde, mm 1 498 Akselavstand, mm 2 515 Sporvidde foran og bak, mm 1 507/1 487 Snudiameter,

Detaljer

NAF Vurdering av unormal slitasje

NAF Vurdering av unormal slitasje NAF Vurdering av unormal slitasje Side 1 av 6 Navn DNB Nor AS, avd Autolease Adresse Postboks 7125 5020 BERGEN Telefon Fax 06007 Kundenummer X99000900075 Bilmerke Nissan QASHQAI J10 2,0B 104,00kw Person.

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA, E-, CLS og S-Klasse. Serviceavtale 4 år/60.000 km* Kr

Detaljer

Lokaler. Bilde fra 2008

Lokaler. Bilde fra 2008 For 30 år siden startet vi opp som forhandler for Polaris Industries. Vi følger naturlignok et behov for å markere jubileet med å feire begivenheten ved å takke alle våre kunder som har fulgt oss lojalt

Detaljer

IMAP08. Produktkampanjer IMAP08 Q1 SENTRAL MARKEDSFØRING. Annonsenedlasting: Saab 9-3 TTiD. Saab 9-5 TiD. Saab 9-3 Cabriolet.

IMAP08. Produktkampanjer IMAP08 Q1 SENTRAL MARKEDSFØRING. Annonsenedlasting: Saab 9-3 TTiD. Saab 9-5 TiD. Saab 9-3 Cabriolet. 15:38 SENTRAL MARKEDSFØRING Side 1 Produktkampanjer IMAP08 Q1 1.8i, 1.8t og 1.9 TiD Dieselsalget i Norge har vist en kraftig økning det siste året. Vi fortsetter å kommunisere vår dieselrange med størst

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner November 2008 oppdatert 11.11.2008

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner November 2008 oppdatert 11.11.2008 Peugeot // 207 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner November 2008 oppdatert 11.11.2008 Standardutstyr Urban Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse Kollisjonsputer

Detaljer

NISSAN NV200 VAREBIL. Prisliste, utstyr, tekniske data, farger NO-16C-0979c

NISSAN NV200 VAREBIL. Prisliste, utstyr, tekniske data, farger NO-16C-0979c NISSAN NV200 Prisliste, utstyr, tekniske data, farger 1.1.2017 01-01-2017 NO-16C-0979c NV200- PRISLISTE Motor effekt Modell Bakdører Skyvedører Lasterom m 3 Girkasse Totalvekt Engangsavgift inkl. vrakpant

Detaljer

Ford Tourneo Connect

Ford Tourneo Connect Bilia prisliste Ford Tourneo Connect Prisliste pr. 03. mai 2016 Prisene er inkl. reg.omk., kr 13.800,. Årsavgift kommer i tillegg. Forbehold om prisendringer fra importør. jekk www.bilia.no for lokal veibeskrivelse

Detaljer

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no RENAULT Autoindex 2013 Fremgangen fortsetter www.renault.no DRIVE THE CHANGE DETTE ER AUTOINDEX 2012 Over 9.000 norske bileiere har sagt sin mening i Autoindex 2013. Svarene er delt inn i fire hovedkategorier:

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud Velkommen til jubileum Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. Oppegård Bil AS Tømteveien 3, 1410 Kolbotn. Tlf.: 24 03 53 50. www.oppegardbil.no Škoda Superb NY ŠKODAFORHANDLER I FOLLO. 1 ÅR

Detaljer

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ!

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Vi har kuttet prisene på Sirion og Terios START ÅRET MED ET KJEMPEKUPP! SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Årsavgift, samt leveringsomkostninger tilkommer. Gj.snittlig forbruk ved blandet kjøring: Sirion: 6,3-6,8

Detaljer

5 0 0 T I L B E H Ø R

5 0 0 T I L B E H Ø R TILBEHØR Styling & eksteriør Styling & eksteriør Bilde på forsiden Blomsterdekor kirsebærrød 0071805742 Litt ekstra og et personlig preg! Skvettlapper Bak 0050901694 Sidelister Sett á 4 deler + valgt emblem.

Detaljer

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL Påskefristelser fra Volvo Forsikringstilbud 3.990,- Forsikringstilbud 4.390,- Forsikringstilbud 4.390,- Tilbud V50 DRIVe Momentum

Detaljer

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT - DIN PARTNER I BIL MOTOR FORUM BERGEN Motor Forum Bergen er autorisert merkeforhandler for Mitsubishi og Renault. Vår viktigste oppgave er å gi deg som kunde profesjonelle råd om bil og tjenester som

Detaljer

TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER. onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april

TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER. onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april Dette er ingen aprilsnarr! NB: gjelder listepris 3990 395 FELGPAKKE OG DEKK- Gjelder 4 stk EKSEMPEL: Kumho Ecowing

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger FORD TRANSIT CONNECT Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort)

Detaljer

NAF Vurdering av unormal slitasje

NAF Vurdering av unormal slitasje NAF Vurdering av unormal slitasje Side 1 av 5 Navn Adresse Postboks 7125 5020 BERGEN Telefon Fax 06007 Kundenummer X99000900075 Renault LAGUNA 1,9DCI,68kw,stv. G Tester Bjørn-Olav Torper Testsenter Industriveien

Detaljer

Ford Transit Connect

Ford Transit Connect Bilia prisliste Ford Transit Connect Prisliste pr. 2. mars 217 Prisene er inkl. reg.omk., kr 13.8,. Årsavgift kommer i tillegg. Forbehold om prisendringer fra importør. jekk www.bilia.no for lokal veibeskrivelse

Detaljer

FORD Transit Connect Prisliste fra 1. januar 2016

FORD Transit Connect Prisliste fra 1. januar 2016 FORD Transit Connect 1601 Prisliste fra 1. januar 2016 FORD TRANSIT CONNECT Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort) 1.6L TDCi 75HK M5 200 Ambiente FWD 115 193 189270

Detaljer

Focus accessoires. Fokus på tilbehør

Focus accessoires. Fokus på tilbehør Focus accessoires Fokus på tilbehør August Décembre2012 2011 Innledning Peugeot har utviklet et utvalg tilbehør som har som formål å berike det utstyret som allerede er standard på 4008. Ved å skaffe seg

Detaljer

Cornelias Hus ligger i Jomfrugata, i Trondheim sentrum. cornelias hus.indd 22 08-07-09 14:05:10

Cornelias Hus ligger i Jomfrugata, i Trondheim sentrum. cornelias hus.indd 22 08-07-09 14:05:10 Cornelias Hus ligger i Jomfrugata, i Trondheim sentrum. cornelias hus.indd 22 08-07-09 14:05:10 Butikkbesøk: Cornelias Hus Kremmerånden råder i Cornelias Hus Du må være kremmer for å drive butikk. Det

Detaljer