TELEMARK. Avis. 18 år i. Nr april Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE"

Transkript

1 TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark Nr april Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID BRUKTBILER PÅ BESTILLING STAR BIL PRESENTERER MILJØBILER SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE

2 2 30. april 2015 NYHET! Vi lager også: Striper Custom merker osv! Adresse: Håndverksvn Porsgrunn Tlf: E-post: Åpningstider: Kl. 08:00-16:00...Neste nummer av Motoravisa kommer ut TORSDAG 13 MAI 2015 Utgiver / layout / produksjon: Petit Grafisk as Telemark Besøksadresse: Kjørbekkdalen 13B, 3735 Skien Postadresse: Postboks 2544, 3702 Skien Telefon: E-post: Du finner oss på Trykk Edda Trykk AS Distribusjon: Telemark Distribusjon AS NB! Kopiering av annonser, artikler eller bilder fra Telemark Motoravis er forbudt! Vi tar forbehold om mulige trykkfeil i annonsene SE VÅRT FLOTTE UTVALG AV VOLVO OG FORD BRUKTBILER TLF BRUKTBILSENTER TELEMARKSVEIEN SKIEN

3 Årgang 18 - nr 4 3 KIA FEIRER 20 ÅR I NORGE MED JUBILEUMS- MODELLER STAPPFULLE AV UTSTYR! Sportage fra SPAR ,- Sportage Jubileum fra , ,- Pr mnd fra 2.595,-* Nå får du vår bestselger Kia Sportage i en utstyrsspekket jubileumsutgave med bl.a fullintegrert NAVI, automatisk klimaanlegg, ryggekamera, skinninteriør, xenonlys, 17 alufelger og mye mer, til en helt fantastisk god pris og med Norges beste garanti på hele 7 år. Bestill prøvekjøring og les mer om alle jubileumsmodellene på Pr mnd fra 1.249,-* Pr mnd fra 1.695,-* Pr mnd fra 2.298,-* FACELIFT FACELIFT FACELIFT *Sportage: ,- kontant. Picanto: ,- kontant. Rio, Venga, C eed: ,- Kontant. 8 år. Inkl. alle gebyrer. Nom. rente 4,95%. For fullstendige betingelser se butikk. Med forbehold om prisendringer og trykkfeil. Pr mnd fra 2.425,-* Picanto fra Picanto Jubileum fra Rio fra Rio Jubileum fra Venga fra Venga Jubileum fra cee d Kombi fra cee d Kombi Jubileum fra , , , , , , , ,- Veil. priser inkl. frakt og lev.omkostninger (kr ,-) levert Drammen. Lokal frakt samt årsavgift tilkommer. Forbehold om trykkfeil og avvik fra avbildet modell. CO2-utslipp fra 86 g/km, forbruk fra 0,33 l/mil v/bl. kjøring. Trommedalsveien 239, Skien Tlf: Kontakt: Knut I. Westbye: / Direkte Kontakt: Christoffer Hansen: Direkte

4 4 30. april 2015 STOR TRO: - Historisk har Vitara vært den viktigste modellen for Suzuki i Norge. Med den nye utgaven har vi tro på at merket skal få et skikkelig løft, sier Trond Johnsen. BEST I TEST: Suzuki Vitara fikk nylig høyeste score i sin klasse - i sikkerhetstesten Euro NCAP. SUZUKI VITARA: BEST - Vi har stor tro på at nye Vitara skal bidra til å løfte Suzuki som merke. Husk at modellen historisk sett har vært vår viktigste bil, og den nye utgaven er rett og slett perfekt for norske kjøreforhold, sier Trond Johnsen ved Lassen Auto. Nye Vitara er en moderne SUV med økonomiske og miljøvennlige bensin- og dieselmotorer som kan kombineres med automatgir. Firehjulsdrift, ulike kjøreprogrammer og høy bakkeklaring er med på å gjøre den svært fremkommelig også på kronglete underlag. - Importøren har satt seg som mål å selge 2500 Vitaraer i løpet av 2015, og vi mener at det skal være mulig, smiler han. 4X4 ER STANDARD Suzuki Vitara plasserer seg i den såkalte «folke-suv»-klassen, eller «kompakt- SUV»-klassen om man vil. Der vi finner også biler som Mitsubishi ASX, Citroën C4 Aircross, Skoda Yeti og Opel Mokka for å nevne noen. Til forskjell fra disse kommer nye Vitara med firehjulsdrift som standard. - Nettopp dette er et fortrinn i et segment med sterk konkurranse. Firehjulsdriften er av typen der elektronikken styrer momentfordelingen mellom akslene via en elektrisk kobling. Sammen med muligheten for automatgir, tror vi på en kombo som skal sikre suksess for nye Vitara. ØKONOMISKE MOTORER I første omgang leveres Vitara med en 1,6-liters bensinmotor og 120 hester, med 5-trinns manuell girkasse. I løpet av sommeren vil en versjon med automatgir bli tilgjengelig for norske kunder. - Det blir ikke en trinnløs kasse som på S- Cross, men en 6-trinns klassisk automat. Ellers er nye Vitara selvsag tilgjengelig 2015 MAZDA PLUTSELIG FÅR DU LYST PÅ EN STØRRE GARASJE RENTEKAMPANJE 2,95% * MAZDA FINANS Mazda6 kampanje, inkl. vinterdekk og met. lakk Diesel AWD manuell Kampanjepris ,- Mazda CX-5, Norges mest solgte SUV 2013 og 2014 Prisfra340000,- DieselautomatAWDfra432000,- Helt nye Mazda2, en stor liten bil Pris fra ,- VÅR- KAMPANJE Mazda 6 4x4 LIVET BESTÅR AV VALG, MEN NOEN ER VANSKELIGERE ENN ANDRE: Skal du velge helt nye Mazda2, som har teknologi som i en stor bil og som er skapt for byen, Mazda6 med Ôrehjulsdrift som tar deg frem uansett vær og underlag eller Mazda CX-5 som var Norges mest solgte SUV i både 2013 og 2014, som nå har blitt enda bedre? Uansett hva du velger, får du Mazdas berømte kjøreglede og banebrytende SKYACTIV-teknologi sammen med en lang utstyrsliste og vårt innovative infotainmentsystem. For å ikke snakke om førsteklasses aktivt sikkerhetssystem med bl.a LED-lykter, som bidrar til optimal sikkerhet. Din Mazda -forhandler i Telemark! 2015 Mazda6, drivstofforbruk kombinert kjøring 3,9-6,4 l/100 km, CO2-utslipp g/km, NOx 7-55 mg/km Mazda CX-5, drivstofforbruk kombinert kjøring 4,6-7,2 l/100 km. CO2-utslipp g/km, NOx 6-72 mg/km. Helt nye Mazda2, drivstofforbruk kombinert kjøring 3,4-4,8 l/100 km. CO2-utslipp g/km, NOx 9-46 mg/km. Alle nye Mazda personbiler selges med 5 år/ km nybilgaranti, 12 års rustbeskyttelsesgaranti, 3 års lakkgaranti og inntil 10 års Mazda Veiassistanse. Fra-priser inkl. frakt og lev.omkostn. pålydende kr ,-, årsavgift tilkommer. Utstyr avhenger av utstyrsnivå. Bedriftsveien 96 - Kjørbekk, 3735 Skien. Tlf Åpningstider: Man-fre: Tors: Lør:

5 Årgang 18 - nr 4 5 FINE LINJER: Nye Suzuki Vitara har fått en moderne design, med rene linjer og muligheter for kontrasterende farger. FIRE KJØREPROGRAMMER: Med denne bryteren stiller man inn bilens ønskede oppførsel. SELGER I NY UTGAVE med en dieselmotor. Denne er på 1,6 liter og har 120 hester, og byr på 320 Nm fra 1750 omdreininger. Denne fås allerede nå i kombinasjon med automatgirkasse, opplyser Trond. FIRE KJØREPROGRAMMER Nye Vitara er først og fremst en «soft-roader» mer enn en terrengbil, men tradisjonen tro ønsker Suzuki å tilby kundene mer offroad-følelse og muligheten for å velge maksimal fremkommelighet ved behov. - Derfor er Vitara utstyrt med det såkalte Allgrip-systemet til Suzuki, som ble introdusert med S-Crosser. Via et dreiehjul i midtkonsollen kan man velge mellom fire kjøreprogrammer som gir ulike innstillinger på kjøreelektronikk og firehjulsdrift, forklarer selgeren. OPTIMALISERER Allgrip-systemet skal bidra til å optimalisere kjøringen, og tilgjengelige innstillinger er Auto, Sport, Snow og Lock. - Auto-modus prioriterer drivstofføkonomi under vanlige kjøreforhold. Systemet bruker forhjulsdrift som standard, og går over til firehjulsdrift hvis den oppdager hjulspinn. Sport-modus er optimal for svingete veier. Systemet gir maksimal utnyttelse av 4-hjulsdriften og skjerper gir for raskere akselerasjon. Ved lavt turtall endrer systemet dreiemomentet for å optimalisere motorens respons. Snowmodus er ideelt for norske vinterveier og våt veibane. Systemet bruker 4WD som standard. Modusen optimaliserer 4WD kontrollen og skjerper ESP funksjonene. Lock-modus er utviklet for å forsere hindringer som snø, gjørme eller sand. Systemet bruker 4x4 som standard, men distribuerer også kontinuerlig høyt moment til bakhjulene. Kom innom oss for priser og prøvekjøring av nye Vitara, oppfordrer Trond Johnsen ved Lassen Auto. NY SELGER: Bård Dalene er ny selger hos Lassen Auto. NY VITARA! ÅRETS BILSENSASJON SportTech pakke: Skinn/Alcantara-seter 17 Sport Aluminiumsfelger Chrom Sport grill Tåkelys Takrails sølv Mørke ruter fra B-Pilar Lakkerte dørhåndtak/speil El.oppvarmet og innfellbare speil Skinn multifunksjonsratt Analog sentermontert klokke Lyspakke interiør Radio/CD/Bluetooth/USB/DAB+ Navigasjon Ryggekamera Smartphone link Hill descent control Hill hold control Adaptive Cruise Control Radar Brake Support Automatisk Klimaanlegg LED Kjørelys LED Hovedlys Alarm Parkeringssensor foran og bak Startknapp/nøkkelfritt system Regnsensor Verdi kr Kampanjetilbud: kr Spar kr Vitara 4x4 fra ,- Levert Skien BEST I TEST Bedriftsveien 96 - Kjørbekk, 3735 Skien. Tlf Åpningstider: Man-fre: Tors: Lør: Som skapt for norske forhold!

6 6 30. april 2015 STORT UTVALG: Hos Autostrada Billa på Vallermyrene finner du et stort utvalg av brukte biler. HJELPER DEG: De ansatte ved Autostrada Billa hjelper deg med å finne din drømmebil. - Vårt mål er å oppfylle kundenes bildrøm, og gjennom vårt omfattende europeiske leverandørnett har vi svært gode muligheter til å gjøre nettopp det, sier Benjamin Holmern. BRUKTBILER PÅ BESTILLING AUTOSTRADA BILLA Ved siden av å forhandle nye Subaru-modeller selger Autostrada Billa finere bruktbiler av alle slag. Akkurat nå har de en rekke nyere modeller på lager til svært gunstige priser. Vi har et enkelt motto: Å selge gode biler til gode priser! Dette har gjort Autostrada-gruppen til en av de største og mest suksessrike bruktbilforhandlerne i landet, sier Morten Løwer. PÅ BESTILLING Han legger til at Autostrada Billa på Vallermyrene har spesialisert seg på et segment som passer folk flest. - Vi mener selv å ha et utvalg som favner bredt. Alt fra sporty småbiler til praktiske familiebiler er tilgjengelige fra vårt store lager. Dessuten ønsker å få fram at vi skaffer kundene akkurat den bilen de ønsker. Vårt mål er å oppfylle kundenes bildrøm, og gjennom vårt omfattende europeiske leverandørnett har vi svært gode muligheter til å gjøre nettopp det! GRUNDIG TESTET Han legger til at importbilene er særdeles velholdte, alle blir testet ved Autostrada Billas eget serviceanlegg, og leveres med inntil 5 års garanti. - For oss er det viktig at vi vet hva vi selger, og at våre kunder vet hva de kjøper. Derfor opplyser vi om alle kjente forhold ved bilen være seg brukt eller ny. Våre selgere er opplærte til å finne det best mulige biltilbudet for den enkelte kunde, og selvsagt gir vi et skredder sydd tilbud på finansieringsløsning. LAGERBILER Morten forteller at de for tiden har mange spennende modeller på lager. Det dreier seg i all hovedsak om nyere biler, med lav kilometerstand. - Blant annet kan vi tilby en strøken Mazda CX-5, flere forkjellige Volvo-modeler og bestselgeren VW Golf i ulike utgaver. Vi venter også på å få inn to plug-in hybrider; en Mitsubishi Outlander og en VW Golf GTE. PRISEKSEMPLER De nevnte modellene er det nå svært gode priser på, og det er mulighet for å inngå gunstige leasingavtaler dersom man foretrekker det. - Mazda CX-5 Sport (2013 modell, 175 hk, automat) koster kr ,-. Mitsubishi Outlander PHEV (facelift, hengerfeste) vil få en prislapp på kr ,- og VW Golf GTE PHEV (med høyt utstyrsnivå) selger vi for kr ,-. Kom innom oss for å se det store utvalget av bruktbiler og for en hyggelig bilprat vi hjelper deg gjerne med å fi nne din drømmebil, avslutter Morten Løwer ved Autostrada Billa i Porsgrunn.

7 Årgang 18 - nr 4 7

8 8 30. april 2015 Opplev nye Audi A1 hos Grenland Auto Kontakt oss for prøvekjøring! Forbrukerleie 1.698,-** pr. mnd. Følgende ekstrautstyr er inkludert i prisen: Komfortklimaautomatikk Cruise control Midtarmlene foran Multifunksjonssportsratt Lys- og regnsensor m/fjernlysautomatikk Førerinformasjonssystem Audi parkeringssystem bak Xenon plus Audi sound system Tilkoblingspakke Komplette vinterhjul Følg oss på Facebook! Åpningstider salg: Man - fre , tors , lør Audi A1 Sportback TFSI 95 hk S tronic Nå kr ,-* Grenland Auto AS Langmyrveien 1, 3917 Porsgrunn Tlf: * Tilbudspris levert forhandler, inkl. frakt og leveringssomk. Årsavgift tilkommer. Forbruk 5,2-7,7 l/100 kmved bl. kjøring. CO2-utslipp g/km. Tallene gjelder samtligemotorer somtilbys. Bildet kan avvike fra pristilbudet. Vi tar forbehold omtrykkfeil. ** Startleie/etableringsgebyr gjennomaudi Finans ,-,månedsleie 1.698,- og totalkostnad ,- vil varieremed rentenivet. 3 års bindingstid, kjørelengde km. Alle priser inkl.mva. Tilbudene gjelder fremtil 30. april Behov for ny Transporter med 4MOTION i år? Vi har sikret oss av de siste tilgjengelige Transporter 4MOTION som kan leveres i år - de står leveringsklare i Skien nå! Første mann til mølla! Skien Bil AS har sikret seg 20 av de siste Transporter 4MOTION som kan leveres i år. Bilene står på lager hos oss og er leveringsklare. Varebilene varierer både i farge og utstyr, men alle har bl.a. Bluetooth handsfree, radio/cd med Dab+, parkeringsvarmer med fjernkontroll, innvendig kledning, el. speil, el. vindu, sommer- og vinterhjul, tilhengerfeste, ABS, ESP, skyvedør med vindu og mye mer. Kom innom og finn din Transporter 4MOTION! Volkswagen Nyttekjøretøy. Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul. *Tilbudet gjelder for kjøp av ny Volkswagen Transporter 4MOTION lagerbil. Forbruk blandet kjøring 0,63-1,08 l/mil. CO 2 -utslipp g/km. Avbildet modell har utstyr ut over standard. Skien Bil AS Telemarksveien 61, 3734 Skien. Tlf.: Velkommen til en hyggelig handel! Jan-Øivind Westeng-Hansen Odd-Ivar Gundersen

9 Årgang 18 - nr 4 9 STAR BIL PRESENTERER MILJØBILER PÅ DOWN TOWN Fram til juni vil besøkende på Down Town få muligheten til å se nærmere på Kias miljøvennlige bilmodeller mens de er ute på handletur. Selgerne fra Star Bil har vært å fi nne på handlesenteret i et par uker allerede, der de har vist fram den nye versjonen av småbilen Picanto. I tiden som kommer vil de presentere Kias «grønne modeller», den helelektriske Soul EV og hybriden Optima. - Vi ønsker å få fram budskapet om at Kia har en tydelig miljøprofil og en omfattende satsning på både el-biler og ladbare hybrider, sier Christoffer Hansen. ÅRETS BIL 2015 Han nevner spesielt Soul EV, som for en stund siden ble kåret til Årets Bil i Norge. - Med denne modellen beviser Kia at det ikke trenger å koste mye for god plass, rikelig med utstyr, kult design, praktiske løsninger, 7 års garanti og ikke minst lang rekkevidde i en el-bil. Med en rekkevidde på hele 212 kilometer overgår Soul EVde andre bilene i klassen. I tillegg er den testet i minus 20 grader og utviklet i samarbeid med den norske avdelingen til Kia. Det gjør den til en ordentlig Norgesbil, sier selgeren. NY HYBRID For ganske nøyaktig et år siden kom Kia Optima til Norge. Bilen, som deler plattform med den velkjente søster modellen Hyundai i40, har fått mye ros for sitt elegante utseende. I tillegg byr den på masse plass, noe som gjør at den har blitt en sterk utfordrer til familiefavoritter som VW Passat, Mazda6 og Toyota Avensis. Nå har Kia lansert en hybridversjon av modellen, og denne kan du også stifte nærmere bekjentskap med om du legger turen innom Down Town. HSG-TEKNOLOGI - Optima Hybrid er utstyrt med det Kia kaller HSG-teknologi (Hybrid Starter Generator). Dette er en smart måte å lage en hybrid på; svinghjulet er byttet ut med en elektromotor, som blant annet tar seg av ladefunksjonen til dynamoen, og den drar i gang motoren når du skal starte opp. På denne måten tar den seg også av automatisk start-stopp i lyskryss, forklarer Christoffer. MASSE KREFTER Foruten den nevnte elektromotoren, som yter 47 hestekrefter, består hybridpakken av en lithium-polymer batteripakke med en kapasitet på 47 kw. Kombinert effekt på forbrenningsmotor og elektromotor er oppgitt til 177 hestekrefter, med et dreiemoment på 319 Nm. - Med andre ord byr nye Optima Hybrid på krefter i massevis noe som gjør den til en morsom familiebil. At den i tillegg er særdeles økonomisk gjør den ekstra attraktiv, påpeker han. ANNERLEDES Samtidig som Optima nå får en hybrid drivlinje, så får den også en litt annen design enn originalversjonen. - I front sitter en ny grill med nye LED-lykter som kun er å finne på hybridutgaven. Ellers har felgene også fått en egen design, så de som er opptatt av detaljer kan lett gjenkjenne hybridutgaven. Kom innom vår stand på Down Town i løpet av de neste ukene å få vite mer om våre miljøvennlige biler, oppfordrer Christoffer Hansen ved Star Bil. MILJØPROFIL: I disse dager viser Star Bil fram Kias miljøvennlige modeller på Down Town. - Vi ønsker å få fram budskapet om at Kia har en tydelig miljøprofil og en omfattende satsning på både el-biler og ladbare hybrider, sier Christoffer Hansen. HYBRIDUTGAVE: Familiebilen Kia Optima, som kom til landet i fjor, lanseres nå som ladbar hybrid. Se den på Down Town! ÅRETS BIL: - Kia Soul EV ble for kort tid siden kåret til Årets Bil i Norge, forteller Christoffer Hansen.

10 april 2015 Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRI Mercedes-Benz kaster seg for alvor inn i kampen om kunder i segmentet ladbare hybridbiler. Den tyske bilprodusenten akter å lansere ikke mindre enn 10 ladbare modeller de neste par årene. Nå er det C-klasse sin tur! Det er en stadig økende interesse i Norge for elbiler og ladbare hybridbiler. Her i landet har riktignok ikke hybridbiler like store økonomiske fordeler som elbilene, men litt mer gunstige er de likevel og i tillegg slipper du å være bekymret for rekkeviden, forteller salgsjef hos Bertel O. Steen i Telemark Karl Edvard Gran. C 350 PLUG-IN HYBRID C 350 Plug-in Hybrid heter den nye modellen og er rett og slett en kraftpakke. - Totaleffekten er på hele 278 hk/600 nm og det imponerende antallet hestekrefter hentes fra en 1,9-liters bensinmotor på 211 hk, og en elmotor på 60 kilowatt (82 hk). Til sammen sørger denne kraftpakken for en akselerasjon fra km/t på bare 5,9 sekunder. Rekkevidden på ren eldrift er 33 kilome- PEUGEOT TREFFER 100% MED SIN NYE STASJONSVOGN Vi Menn Bil - 9/2014 AUTOMATPAKKE KUN KR ,-* 6-trinns automatgir Metallic lakk Vinterhjul m/alufelg Total verdi = ,- SPAR = ,- Vi Menn Bil Klikk.no Aftenposten.no BT.no 9/ PEUGEOT 308 SW FRA KR ,- Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Drammen. CO 2 utslipp fra 85 g/km. Drivstofforbruk blandet kjøring fra 0,32 l/mil. *Gjelder alle nye 308 modeller med automat. Forbehold om trykkfeil. Bildet er illustrasjonsfoto og utstyr kan avvike. Bertel O. Steen Telemark Bedriftsveien 120, Skien, Tlf.:

11 Årgang 18 - nr 4 11 Utvendig er det få forskjeller mellom den ladbare hybriden og en vanlig C-klasse FRA MERCEDES-BENZ ter og forbruket ved blandet kjøring er på svært hyggelige 0,21 l/mil. Det skal ta to timer å få fullt batteri ved lading på 13 Ampers kurs. Det blir forøvrig ikke firehjulsdrift på denne modellen. All kraft går til bakhjulene, opplyser Karl Edvard. HØY KOMFORT Bagasjerommet blir ca 10 prosent mindre i den ladbare hybriden, sammenlignet med en vanlig C-klasse stasjonsvogn. Det betyr at vi står igjen med rundt 450 liter. C-klasse er for øvrig det siste tilskuddet i mellomklassen, og det er ingen tvil om at de på mange områder setter en ny standard når det gjelder komfort. Standardutstyret inneholder blant annet 7G-Tronic automatgir, Airmatic luftfjæring, kupévarmer og en oppgradert interiørpakke. - Kom gjerne innom og prøvekjør denne uke, oppfordrer salgssjef Karl Edvard Gran. Nye C-Klasse. Nå med ledning! C 350 e Plug-in Hybrid C 350 e Plug-in Hybrid Total ytelse 279 hk/600 Nm Gjennomsnittsforbruk 0,21 l/mil 31 km elektrisk rekkevidde Omfattende standardutstyr 7G-Tronic automatgir AIRMATIC luftfjæring Avantgarde/Exclusive eksteriør-line Pre-heating kupévarmer C 350 e Plug-in Hybrid fra kr ,-

12 april 2015 Opplev nye Audi Q3 hos Grenland Auto Kontakt oss for prøvekjøring! Kundefordel ,- Følgende ekstrautstyr er inkludert i prisen: S line eksteriørpakke Navigasjonspakke Sportsseter i skinn/alcantara Innsvingbart tilhengerfeste Cruise control 18 aluminiumsfelger El. innklappbare utv. speil Audi parkeringssystem plus Komplette vinterhjul + mye mer! Følg oss på Facebook! Audi Q3 2.0 TDI 150 hk quattro S tronic ,-* eller ForbrukerLeie 4.998,- pr mnd** Åpningstider salg: Man - fre , tors , lør Grenland Auto AS Langmyrveien 1, 3917 Porsgrunn Tlf: * Tilbudspris levert forhandler, inkl. frakt og leveringssomk. Årsavgift tilkommer. Forbruk 5,2-7,7 l/100 kmved bl. kjøring. CO2-utslipp g/km. Tallene gjelder samtligemotorer somtilbys. Bildet kan avvike fra pristilbudet. Vi tar forbehold omtrykkfeil. ** Startleie/etableringsgebyr gjennomaudi Finans ,-,månedsleie 4.998,- og totalkostnad ,- vil varieremed rentenivet. 3 års bindingstid, kjørelengde km. Alle priser inkl.mva. Tilbudene gjelder fremtil 30. april KAMPANJEPRISER PÅ SOMMERDEKK Vi har Drop-In kø! VI HAR TESTVINNERNE! DE NYE EL-SCOOTERNE FÅR DU HOS OSS! Klassifisert som sykkel! Toppfart 25 km/t med pedal og elektrodrift! Rekkevidde inntil 70 km! Ingen sertifikater trengs! Anbefalt fra år og oppover! Petit Grafi sk AS - Med forbehold om trykkfeil og prisendringer. (Produsert av Continental) ContiSport Alnac 4G Summerstar Sport 3 Tiffando komplette felgpakker Komplett med felg og dekk 18 fra kr ,- 19 fra kr ,- 20 Fra kr ,- Foto: Styrk Fjærtoft Trondsen VI TILBYR: Hjulskift Dekkhotell Dekkrep. Felgretting Fra kr ,- Frontrute Rep./bytte *(Personbil) Felg rep. Med mer! FAST LAVPRIS PÅ VÅRT Dekkhotell LØRDAGSÅPENT! ÅPENT: MANDAG - FREDAG (18) LØRDAG Dekkspesialisten Skien AS Dekkspesialisten Porsgrunn AS Bøleveien 63B, 3724 Skien Hydrovegen 1C, 3933 Porsgrunn Alle priser er inkl. mva, miljøavgift og ferdig montert på felg. Hjulskift 75,- pr. felg. Ta kontakt for andre dimensjoner og dekkmerker. Følg oss på Facebook!

13 Årgang 18 - nr 4 13 LEVERINGSKLARE VOLVO! ,- XC70 - nå kr. V70 Nå kr , , , ,- Petit Grafi sk AS V60 Nå kr ,- Alle som kjøper leveringsklar Volvo i kampanjeperioden blir med oss til Volvofabrikken i Gøteborg! Gjelder så lenge beholdningen rekker. Med forbehold om trykkfeil og prisendringer.

14 april 2015 AUTOSTRADA JORKJEND VOLVO XC90 ER RETT RUNDT HJØRNET I månedsskiftet mai/juni er det klart for det som av mange omtales som «årets billansering». Vi snakker selvsagt om Volvos flaggskip XC90 i en splitter ny og forfinet utgave. Jeg gleder meg alltid til det kommer nye Volvo-modeller, men må innrømme at jeg ser spesielt fram til å presentere den nye XC90. Det har vært en lang ventetid, men nå nærmer det seg med sjumillsteg og det er moro, sier Per Rune Christoffersen ved Autostrada Jorkjend i Skien. STORT FORHÅNDSSALG Akkurat det er salgssjefen ikke alene om. - Det er tydelig at det er flere som gleder seg til lanseringen, for vi har merket økt interesse og betraktelig større pågang den siste tiden. Både her i Skien og i Norge generelt er det solgt mange eksemplarer allerede, nesten 1000 totalt, og det er et uvanlig høyt tall for enn bil som ennå ikke er sluppet på markedet. EKSKLUSIVE DETALJER Utviklingen av flaggskipet har vært en del av et investeringsprogram hos Volvo Cars som har kostet hele 70 milliarder kroner. Resultatet er, naturligvis, blitt noe langt mer enn bare en bil. - Større plass, nye seter, nettbrett-løsning, diamantslipte brytere - og nesten helt knappefritt. Dette er bare noen av detaljene ved nye XC90, forteller Per Rune. HELHETLIG LUKSUS Han legger til at det nye interiøret er det mest eksklusive som noen gang er designet for en Volvo. Det henter inspirasjon fra selskapets skandinaviske opphav, som er internasjonalt kjent for å kombinere det siste innen teknologi og vakkert design. - I nye XC90 er kun de fineste materialene brukt for å skape en helhet av luksus, smiler han. NETTBRETTLØSNING Salgssjefen legger til at det i utformingen er tatt i bruk flere nyvinninger som vil gjøre opplevelsen til noe helt spesielt. - Det mest nyskapende er en konsoll med berøringsskjerm av typen nettbrett, som utgjør hjertet i styringssystemet for bilen. Systemet er så godt som knappefritt, og gir føreren en helt ny måte å kontrollere bilen på. Dessuten gir det tilgang til en rekke internettbaserte tjenester, fortsetter han. VELGER INNSTEGSMODELLEN Du får den nye Volvo XC90 fra kr ,- og det er på ingen måte noen ribbet utgave. - For denne prisen får du en godt utstyrt Kinetic-modell med 190 hesters dieselmotor, åttetrinns automatgirkasse, syv seter og naturligvis firehjulsdrift. Den mest solgte utgaven er Inscription utstyrsversjon med 225 hester diesel, men vi har også mange bestiller på T8 Twin engine utgaven med 400 HK. Inntil bilene er på plass hos oss kan interesserte komme innom for å få all den informasjon de trenger om nyheten, avslutter Per Rune Christoffersen ved Autostrada Jorkjend i Skien. HEVER STANDARDEN: Med en unik kombinasjon av luksus, plass, fleksibilitet, effektivitet og sikkerhet vil nye XC90 heve standarden for SUV-segmentet.

15 Årgang 18 - nr 4 15 VÅRENS RÅESTE KUPP! INKLUDERT VINTERHJUL OG METALLIC LAKK SPAR ,- SPAR ,-

16 april 2015 NÅ KOMMER VÅREN! Har fått inn nye kawasaki 2015 til lager RIEJU MRT 50 Fra , DERBI XTREME 2015 pris ,- Få den til 2014 pris: ,- KJØP MOPED TIL GAMMEL PRIS NÅ KEEWAY RY6 Kun ,- RIEJU MRT 50 PRO Kun ,- Kjempesalg rest av klær fra 2014, jakke fra bukse fra 690,- 690,- KAWASAKI Z1000 PEUGEOT SPEEDFIGT 3 Kun ,- KUN FÅ IGJEN TIL GAMMEL PRIS KAWASAKI Z800 VI UTFØRER ALT, TIL ALLE BILMERKER! Ditt komplette bilverksted! Aircondition-service/reparasjon Autorisert bilverksted Glass-skader EU-kontroll Oppretting Lakkering GODKJENT AV Autorisert Bilskade Autorisert Bilverksted PPG-Sertifisert lakkeringsverksted REPARASJONER OPPRETTING LAKKERING Rødmyrsvingen 66 Tlf:

17 Årgang 18 - nr 4 17 FRIHET TIL Å DRA PÅ EVENTYR DEN HELT NYE SUBARU OUTBACK MED EYESIGHT Subaru Outback 150hk diesel eller 175hk bensin Inkl. automatgir Fra ,- FRIHET TIL Å FINNE ROEN NYE FORESTER AWD NÅ MED DIESEL OG AUTOMAT A Forester Diesel/bensin automatgir Fra ,- Opplev våre romslige og familievennlige nyheter med vår anerkjente drifts- og kollisjonssikkerhet! Den helt nye Subaru Outback er allerede en testvinner og nye Subaru Forester AWD kan nå leveres med lineartronic automatgir både til bensin- og dieselmotor. *(150hk diesel eller 175 hk. bensin. (Inkludert aut.gir og metallic lakk) Priser: Outback fra ,- Forester fra kr ,-. Gjelder levert Oslo. Frakt- og leveringsomkostninger vil variere ellers i landet. Alle priser er inkl. mva. Årsavgift kommer i tillegg. Det tas forbehold om evt. endringer i spesifikasjoner fra fabrikk, endringer i bilavgifter og valutakurser, samt skrive- og trykkfeil. Bildene kan avvike fra tilbudte modell. FORBRUK: Outback 0,61 0,70 l/mil, CO g/km. Forester 0,60 0,69 l/mil, CO g/km.

18 april 2015 Skade på bilen? Vi tar jobben! Hos oss møter du en engasjert stab av medarbeidere som kan sitt fag og er stolte av jobben de gjør. God samhandling er viktig. Vi stiller høye krav til oss selv og har innsett at det er kun sammen vi kan skape gode resultater. Oppretting og lakkering av alle typer personbiler og varebiler Vi reparerer etter bilfabrikkens reperasjonsveiledninger og retningslinjer Vi bruker også kun det beste av lakk og grunningsmateriell På lag med våre kunder! Våre nye leiebiler står tilgjengelig for våre kunder til enhver tid. Også varebiler med firehjulstrekk! Telemarks mest moderne karosseri- og lakkverksted! Vi tar oss av både store og små skader på både personbiler og varebiler, små og store! Har du sjekket bilen etter sommeren? Småskader repareres hurtig og rimelig med vårt nye tilbud Spot repair. Be om tilbud! Egen avdeling for nyttekjøretøy! Vi er klar over at du som er håndverker / næringsdrivende er helt avhengig av å få utført din jobb. Derfor stiller vi til disposisjon varebiler til utlån, mens din bil står inne til reparasjon. Snakk med oss - vi stiller med varebil av typen VW Transporter 4Motion, Mercedes-Benz Vito 4x4 og Peugeot Partner (Alle med hengerfeste!). Raset industriområde Raset 69, 3735 Skien Tlf.: Faks: E-post:

19 Årgang 18 - nr 4 19 BRUKTBILKAMPANJE! NYBILGARANTI! Frem til 26/ NYBILGARANTI! Frem til 1/ NYBILGARANTI! Frem til 6/ Kia Sportage, hvit, km 184 hk, dieselautomat, 4x , Kia Rio, hvit, km 2014 Isuzu D-Max 2,5 Arctic Truck * * * diesel km, trekkvekt 3,5 tonn , ,- Ved kjøp av denne bilen får du med drivstoff for kr ,-! BRUKTBILGARANTI! 6 måneder NYBILGARANTI! Frem til 19/ NYBILGARANTI! Frem til 25/ Subaru Justy km ,- * 2011 Hyundai ix35 Premium km, diesel. 4x , Kia Carens 7 seter * * Diesel, automat, km ,- Trommedalsveien 239, Skien Tlf: Kontakt: Knut I. Westbye: / Direkte Kontakt: Christoffer Hansen: Direkte GARANTI FINANSIERING FRA KR. 0,- KONTANT * Ferdig registert! Antirustbehandling på vårt autoriserte verksted BILGLASS - REPARASJONER - EU-KONTROLL - KILOMETERSERVICE - DEKK/FELG SISTE SJANSE - vi gir 10% avslag nå i mai! Her har vi sandblåst og sprøytet med zink og er klare for behandling etter tidligere «synder». VI ER LEDENDE PÅ ANTIRUST-BEHANDLING GODKJENT AV Du får GRATIS LÅNEBIL når vi antirustbehandler din bil hos oss! Herre, Rafnesveien 10 Telefon Åpent: mandag-fredag Her er ett eksempel på tidligere rustbehandling hvor plastskjermer ikke har vært demontert fritt fram for rusten!

20

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk OFV Frokostmøte 14. juni 2016 16.06.2016 1 Kjøretøyparken i Norge 1. kvartal 2016 16.06.2016 2 Kjøretøyparken fordelt på kjøretøygrupper 30.3.2016 Tilhengere;

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER.

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. ALLE TILBUD GJELDER TIL OG MED 31.08.2015. BESØK OSS I RINGERIKSVEIEN 5 TLF. 32 24 33 00 1,99% * DSG kr 0,- flytende rente fra Volkswagen Finans på up!, Polo, Golf,

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

VI INTRODUSERER NY AVENSIS

VI INTRODUSERER NY AVENSIS VI INTRODUSERER NY AVENSIS 2 NYE AVENSIS DET BESTE ER NÅ BLITT STANDARDUTSTYR Fra de avanserte sikkerhetssystemene og det brede motortilbudet til det eksklusive interiøret, de klasseledende spesifikasjonene

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life.

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Audi e-tron Changes the world. Not everyday life Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Rett til endringer forbeholdes. Importør: Harald A. Møller AS Utgave: Mai 2014 www.audi.no 02 03 04 At

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 7-13. mai 2015. Telemark. Autostrada NYE DISCOVERY SPORT VW GOLF KNUSER KONKURRENTENE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 7-13. mai 2015. Telemark. Autostrada NYE DISCOVERY SPORT VW GOLF KNUSER KONKURRENTENE TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 7-13. mai 2015 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 5 Autostrada NYE DISCOVERY SPORT INTRODUSERER AUDI Q3 MED FACELIFT KOMPLETT VERKSTEDTILBUD

Detaljer

17år i. e-golf: En hit på direkten! Avis TELEMARK. Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST. Telemark KLARE FOR HØYSESONGEN

17år i. e-golf: En hit på direkten! Avis TELEMARK. Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST. Telemark KLARE FOR HØYSESONGEN TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 4-20. mars 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST KLARE FOR HØYSESONGEN TO STORE NYHETER FRA MERCEDES-BENZ

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp!

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Bilia på Vitbank inviterer til Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Prøvekjøringskonkurranse Tegnekonkurranse for barna Enkel servering Prøvekjør ny eller brukt

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service Audi Service Garantert Audi Service Med Audi Service er ansvaret for dine garantier 100% vårt Audi Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Audis foreskrevne vedlikehold

Detaljer

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud Velkommen til jubileum Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. Oppegård Bil AS Tømteveien 3, 1410 Kolbotn. Tlf.: 24 03 53 50. www.oppegardbil.no Škoda Superb NY ŠKODAFORHANDLER I FOLLO. 1 ÅR

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar Klikk HER for prøvekjøring >> PREMIEREDAGER 17. - 26. januar NYE AURIS. Les mer på side 2-3 SE OGSÅ VÅRE KOMMENDE NYHETER! NYE VERSO SIDE 4. NYHETEN AURIS TOURING SPORTS SIDE 4. NYE RAV4 SIDE 4. NYHETEN

Detaljer

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW BMW 520d xdrive Touring Automat, Månedsleie inkl. mva. kr 5.900,- Advantage Edition inneholder blant annet: Oppvarmbart sportsratt i skinn, 18 alu.felger, takrails,

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr 1,99% Rente A-Klasse fra kr 269.90 35% egenkapital ved lån. 10% engangsleie ved leasing. 1,99% nominell rente gjelder i 3 år. Etablering- og termingebyr tilkommer. Forutsetter

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

Har elbilen kommet for å bli? Anita Svanes informasjonssjef Volkswagen

Har elbilen kommet for å bli? Anita Svanes informasjonssjef Volkswagen Har elbilen kommet for å bli? Anita Svanes informasjonssjef Volkswagen DIESELSAKEN www.189motor.no BILMARKEDET I NORGE 4 Totalmarked personbil Ledende på elbiler 21834 8824 elektriske Volkswagen (02/11)

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touareg Mål Utvendige mål Touareg Lengde, mm 4795 Bredde, mm 1940 Bredde inkludert utvendige speil, mm 2208 Høyde, mm 1732 Akselavstand, mm 2893

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Golf Cabriolet Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 246 redde, mm 1 782 Høyde, mm 1 423 Akselavstand, mm 2 578 Sporvidde foran og bak, mm 1535/1508 Snudiameter,

Detaljer

18 år i. Avis TELEMARK SKIEN BIL STØTTER OMVENDTJULENISSE. Telemark BMW 225XE ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID NY FORHANDLER AV SSANGYONG

18 år i. Avis TELEMARK SKIEN BIL STØTTER OMVENDTJULENISSE. Telemark BMW 225XE ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID NY FORHANDLER AV SSANGYONG TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 14-2. desember 2015 Vi ønsker alle våre lesere en riktig God Jul og et riktig Godt Nyttår! 1 9 9 7-2 0 1 5 SKIEN BIL STØTTER

Detaljer

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy PRESSEMELDING Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for, S-Max og Galaxy Fords storbiler med omfattende drivverksforbedringer 1,6-liters Duratorq TDCi-motor med 115 HK - ny volummotor for Mondeo, S-MAX

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr A-Klasse fra kr 269.90 levering Oslo. Forbruk blandet kjøring: 0,38-0,71 l/mil. CO2-utslipp: 98-161 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. B-Klasse kr 20.74 Automatgir

Detaljer

HVA SLAGS MILJØPROFIL SIGNALISERER BILPARKEN I DIN BEDRIFT?

HVA SLAGS MILJØPROFIL SIGNALISERER BILPARKEN I DIN BEDRIFT? HVA SLAGS MILJØPROFIL SIGNALISERER BILPARKEN I DIN BEDRIFT? 1 2 Vis at bedriften tar ansvar Firmabilene er på mange måter bedriftens ansikt utad. De blir sett av mange mennesker hver eneste dag. Derfor

Detaljer

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ!

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Vi har kuttet prisene på Sirion og Terios START ÅRET MED ET KJEMPEKUPP! SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Årsavgift, samt leveringsomkostninger tilkommer. Gj.snittlig forbruk ved blandet kjøring: Sirion: 6,3-6,8

Detaljer

nye KIA CEE D 199.900,- Inkl. lev. omkostninger* norgespremiere 7 års garanti har aldri sett bedre ut! Nye KIA rio Prøvekjør og vinn!

nye KIA CEE D 199.900,- Inkl. lev. omkostninger* norgespremiere 7 års garanti har aldri sett bedre ut! Nye KIA rio Prøvekjør og vinn! norgespremiere Prøvekjør og vinn! se side 8 nye KIA CEE D Nye KIA cee d fra kun 199.900,- kia sportage 7 års garanti har aldri sett bedre ut! se side 6 KIA Sportage fra kun 259.600,- inkl. lev.omkostninger*

Detaljer

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA, E-, CLS og S-Klasse. Serviceavtale 4 år/60.000 km* Kr

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 9-12. august 2015. Telemark SOLBERG BIL OPPGRADERT TIL FORD STORE INTRODUSERER KIA CEE D GT LINE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 9-12. august 2015. Telemark SOLBERG BIL OPPGRADERT TIL FORD STORE INTRODUSERER KIA CEE D GT LINE TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 9-12. august 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 SOLBERG BIL OPPGRADERT TIL FORD STORE STOR INTERESSE FOR CROSSOVER NY LEDER PÅ AUTOSTRADA

Detaljer

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 Bil og motor test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 12 BIL OG MOTOR KRAGERØ BLAD VESTMAR TORSDAG 19. SEPTEMBER 2013 Høy ytelse, lavt Pris fra kr: 249 900,- TESTET: Honda Civic Kombicoupé

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 4-18. mars 2015. Telemark. Volkswagen Passat ÅRETS BIL 2015 XC90 ER ALLEREDE EN SALGSSUKSESS!

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 4-18. mars 2015. Telemark. Volkswagen Passat ÅRETS BIL 2015 XC90 ER ALLEREDE EN SALGSSUKSESS! TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 4-18. mars 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 Volkswagen Passat ÅRETS BIL 2015 ELEKTRISK MERCEDES-BENZ B-KLASSE MAZDA6 MED FIREHJULSTREKK

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

Ladbar familiefavoritt blir ny

Ladbar familiefavoritt blir ny Oslo, 4. september 2015 Pressemelding Ladbar familiefavoritt blir ny Som første ladbar hybrid SUV ble den en verdensnyhet januar 2014. Outlander Plug in Hybrid EV (PHEV) er siden Europas og Norges mest

Detaljer

18 år i. Avis TELEMARK. Star Bil: Inviterer til storslått åpningsfest. Telemark PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER

18 år i. Avis TELEMARK. Star Bil: Inviterer til storslått åpningsfest. Telemark PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 2-4. februar 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 AUTO XL NY OPEL CORSA PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER Star Bil:

Detaljer

Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat Alltrack Das Auto Mål Utvendige mål Passat Alltrack Lengde, mm 4771 redde, mm 1820 redde inkludert utvendige speil, mm 2062 Høyde, mm 1550 Akselavstand,

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touran Mål 1064 (1021)* 979 (952) 930 (930) 2035 Utvendige mål Lengde, mm 4527 Bredde uten speil/med speil, mm 1829/2087 Høyde med takreling, mm

Detaljer

KLARGJØRING & TJENESTER

KLARGJØRING & TJENESTER KLARGJØRING & TJENESTER Auto Transport Service AS Auto Transport Service AS (ATS) er en av Norges største transportører av nye og brukte biler. Med våre 38 spesialbygde jernbanevogner samt 48 moderne biltrailere

Detaljer

15 år i. Se nye Subaru BRZ hos Formo. Avis. Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL

15 år i. Se nye Subaru BRZ hos Formo. Avis. Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL TELEMARK Avis www.motoravisa.no 10-2012 15 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 2 Ny Kia Cee d stasjonsvogn MODERNE FAMILIEBIL TOK MED KUNDENE PÅ DRIFTING A6 ALLROAD - RØFF VINTERBIL

Detaljer

Volkswagen New Beetle

Volkswagen New Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen New Beetle Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 129 Bredde, mm 1 721 Høyde, mm 1 498 Akselavstand, mm 2 515 Sporvidde foran og bak, mm 1 507/1 487 Snudiameter,

Detaljer

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT - DIN PARTNER I BIL MOTOR FORUM BERGEN Motor Forum Bergen er autorisert merkeforhandler for Mitsubishi og Renault. Vår viktigste oppgave er å gi deg som kunde profesjonelle råd om bil og tjenester som

Detaljer

PEUGEOT 508 RXH. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Februar 2015

PEUGEOT 508 RXH. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Februar 2015 PEUGEOT 508 RXH STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Februar 2015 Oppdatert: 10.02.2015 508 RXH og 508 RXH Line standardutstyr Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse

Detaljer

16 år i PRISBOMBE FRA MITSUBISHI. Avis. MotorForum NYE SKODA OCTAVIA ER ANKOMMET! Telemark TELEMARK

16 år i PRISBOMBE FRA MITSUBISHI. Avis. MotorForum NYE SKODA OCTAVIA ER ANKOMMET! Telemark TELEMARK TELEMARK Avis www.motoravisa.no 04-2013 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 3 MotorForum PRISBOMBE FRA MITSUBISHI NYTTEKJØRETØY UTENOM DET VANLIGE KLAR FOR VM I BILOPPRETTING NYE

Detaljer

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000!

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS VINN BIL I ETT ÅR! Gevinster til en verdi av kr 100 000! NYE CITROËN C1 - NATURALLY URBAN NYE CITROËN C1 NORDIC EDITION VTi 68 5-DØRS Besøk oss og bli med i trekningen

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

NYE HILUX. Flytter grenser!

NYE HILUX. Flytter grenser! Ny Hilux NYE HILUX Flytter grenser! Bli kjent med tidenes beste Hilux. Ny Euro 6 motor med økt dreiemoment og redusert utslipp Ny manuell og automat girkasse 3200 kg hengervekt på Extra Cab og Double Cab

Detaljer

Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner. Gjeldende fra 04/2012 ajourholdt 30.08.2012. Peugeot // Partner varebil 4x4

Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner. Gjeldende fra 04/2012 ajourholdt 30.08.2012. Peugeot // Partner varebil 4x4 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Gjeldende fra 04/2012 ajourholdt 30.08.2012 Peugeot // Partner varebil 4x4 MOTOR 1.6 HDi Sylindervolum: 1560 Antall sylindre: 4/8v Maks ytelse kw (CEE

Detaljer

MØLLER BIL SØR-ROGALAND FEIRER 90 ÅR MED TIDENES KAMPANJE 23. MAI TIL 4. JUNI

MØLLER BIL SØR-ROGALAND FEIRER 90 ÅR MED TIDENES KAMPANJE 23. MAI TIL 4. JUNI MØLLER BIL SØR-ROGALAND FEIRER 90 ÅR MED TIDENES KAMPANJE 23. MAI TIL 4. JUNI GISLE KVERNELAND MØLLER BIL SANDNES OG JÆREN OVE TUNHEIM MØLLER BIL EGERSUND MORTEN DANIELSEN MØLLER BIL STAVANGER LISE OLSEN

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 PEUGEOT 308 CC STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 Oppdatert: 01.03.2013 Standardutstyr 308 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER. onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april

TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER. onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april Dette er ingen aprilsnarr! NB: gjelder listepris 3990 395 FELGPAKKE OG DEKK- Gjelder 4 stk EKSEMPEL: Kumho Ecowing

Detaljer

Sikre biler 2013. Årlige oversikt over antallet solgte nye personbiler av de 100 mest solgte bilmodellene

Sikre biler 2013. Årlige oversikt over antallet solgte nye personbiler av de 100 mest solgte bilmodellene Vegdirektoratet Trafikksikkerhet, miljø- og teknologiavdelingen Trafikksikkerhet 24 januar 2014 Sikre biler 2013 Årlige oversikt over antallet solgte nye personbiler av de 100 mest solgte bilmodellene

Detaljer

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL Påskefristelser fra Volvo Forsikringstilbud 3.990,- Forsikringstilbud 4.390,- Forsikringstilbud 4.390,- Tilbud V50 DRIVe Momentum

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 807 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr SR Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-)

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Spar kr 12.000,- - Sportsseter i skinn - Sportsratt, girkule og håndbrekk i skinn X-pakke til Touran

Detaljer

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping?

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Skal du ha med familien, sportsutstyr, materialer, henger, båt, hest..? Vi har bilen som passer DEG! Sjekk sommerpriser som

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD TRANSIT CUSTOM 1502 Prisliste fra 26. februar 2015 Leveringsomkostninger inkludert

Kverneland Bil NYE FORD TRANSIT CUSTOM 1502 Prisliste fra 26. februar 2015 Leveringsomkostninger inkludert Kverneland Bil NYE FORD TRANIT CUTOM 152 Prisliste fra 26. februar 215 Leveringsomkostninger inkludert FORD Transit Custom Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort) 2.2L

Detaljer

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen.

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. Ny Prius DYNAMISK, RAFFINERT, EFFEKTIV Akkurat slik den første Prius skrev et helt nytt sett av regler tilbake i 1997, løfter den helt nye modellen den banebrytende

Detaljer

Den nye Volkswagen Caddy

Den nye Volkswagen Caddy Nyttekjøretøy Den nye Volkswagen Caddy Tekniske data modellår 2012 per juni 2011 Forbruk og CO 2 -utslipp Med manuell girkasse, drivstofforbruk (l/mil) og CO 2 -utslipp ved blandet kjøring (g/km), tankvolum

Detaljer