17år i. e-golf: En hit på direkten! Avis TELEMARK. Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST. Telemark KLARE FOR HØYSESONGEN

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "17år i. e-golf: En hit på direkten! Avis TELEMARK. Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST. Telemark KLARE FOR HØYSESONGEN"

Transkript

1 TELEMARK Avis Nr mars år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST KLARE FOR HØYSESONGEN TO STORE NYHETER FRA MERCEDES-BENZ e-golf: En hit på direkten!

2 2 20. mars 2014 Peugeot-kampanje hos Telemarks største mopedforhandler! Peugeot scooter til under kr ,-! Peugeot V-Click V-Clic - er kvalitetssterk tross sin gunstige pris. V-Clic er utstyrt med en sterk luftkjølt 4t motor og 2-trinns automat. Tenker du å begrense investeringen på det første kjøretøyet er dette scooteren for deg. KANON-PRISER Peugeot Kisbee Få med hjelm på kjøpet Inkludert toppboks verdi kr 2.500, Kjøp nå, betal til høsten! Få med hjelm på kjøpet Peugeot Speedfight 3 Registrering og klargjøringsomkostninger kommer i tillegg. Rødmyrsvingen 78, 3740 Skien Tlf.: Fax: Åpent: mandag - torsdag tirsd-onsd-fred Lørd NYE SOMMERDEKK? NS-20 VI HAR UTVALGET AV SOMMERDEKK TIL 4X4! Sport BlueRespons Lav rullemotstand gir lavt drivstofforbruk Kom innom oss, så sjekker vi kvalitet og mønsterdybde på dekkene dine! ALLTID GODE TILBUD HOS DEKKTEAM! DekkTeam Skien ECONO DRIVE = økt kjørelengde DIN KOMPLETTE DEKK- OG FELGLEVERANDØR Skotfossveien Skien Tlf Faks E-post:

3 Årgang 17 - nr 4 3 Transporter 4MOTION fra kr ,- eks mva Kampanje på Transporter 4MOTION! Siste sjanse for kampanjemodell! Nå har vi kampanjetilbud på Transporter kort og lang 140 hk 4MOTION - få parkeringsvarmer med fjernkontroll og tilhengerfeste inkludert i prisen! Ta kontakt med oss i dag! * Gjelder ved kjøp av ny Transporter kort og lang 140 hk 4MOTION innen Alle priser er eks. mva. Veil. pris gjelder bil ferdig levert fra forhandler inkl frakt og lev.omkost. Årsavgift kommer i tillegg. CO2-utslipp Transporter g/ km. Drivstofforbruk Transporter 0,63-1,09 l/mil. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr utover standard. Nå! Parkeringsvarmer og tilhengerfeste kr 0,-* Bi-xenon teknikk pakke Pakken inneholder: Bi-xenon lys, lyktespylere, lysautomatikk, regnsensor, automatisk avblendbart speil, coming/leaving home, kurve/tåkelys kr 5.900,- eks mva Velkommen til en hyggelig handel! Odd-Ivar Gundersen Tlf: Jan-Øivind Westeng-Hansen Tlf Skien Bil AS Telemarksveien 61, 3734 Skien - Tlf Åpningstider: man.-fre tors lør Nyttekjøretøy Kundefordel Omfattende utstyrspakke inkludert i prisen: Navigasjon El. klimaanlegg Xenon plus m/led MLF sportsratt Sportsseter Sportsunderstell Cruise control 16 alufelger Radio Concert radio/cd m/dab+ Audi music interface Kundefordel Midtarmlene foran Førerinfosystem P-system bak Speil i bilens farge Vinterhjul på alufelger Aut. avblendbart innv. speil Bluetooth med musikkstreaming Lys- og regnsensor m/fjernlysassistent , ,- Omfattende utstyrspakke inkludert i prisen: Navigasjon Klimaanlegg Xenon plus m/led Tåkelys foran Sportsseter sportsunderstell 17 alufelger DAB+ Audi drive select Audi music interface Lys- og regnsensor Avtagbart h.feste Førerinformasjonssystem Audi p-sensor bak Vinterhjul på alumiumsfelger MLF sportsratt i skinn Bluetooth med musikkstreaming Kampanjerente 1,99% Månedsleie kr 1.584,- inkl mva Innskudd kr ,- Inkl mva Kjørelengde km Kampanjeperiode frem til og med 31. mars 2014 Kjøpspris Audi A1 Sportback 1.2 TFSI 105 hk TFSI S tronic inkludert utstyrspakke ,-* Kampanjerente 1,99% Månedsleie kr 1.999,- inkl mva Innskudd kr ,- Inkl mva Kjørelengde km Kampanjeperiode frem til og med 31. mars 2014 Kjøpspris Audi A3 Sportback 1.2 TFSI 105 hk TFSI S tronic inkludert utstyrspakke ,-* * Gjelder ved kjøp av ny bil. Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr. Veiledende pris levert forhandler, inkl. frakt og leveringsomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. Velg mellom flere effektive motoralternativer. Drivstofforbruk Fra 4,7 8,9 l/100 km ved blandet kjøring. CO 2-utslipp g/km. Med forbehold om trykkfeil og prisendringer. Etabl- og måndedsomk. kommer i tillegg. Grenland Auto Langmyrvegen 1 - Vallermyrene 3917 Porsgrunn Tlf:

4 4 20. mars 2014 Grenland Auto AS UTSTYRSPAKKER: Fram til påske tilbyr Grenland Auto særdeles innholdsrike utstyrspakker på de aller fleste Audi-modeller uten tillegg i prisen. - For kundene betyr dette besparelser opptil nærmere kroner, sier Grunde Langkås og Lasse Rød. Frister med attraktive Audi-pakker Fram til påske tilbyr Grenlands eneste Audi-forhandler særdeles innholdsrike utstyrspakker på de aller fleste modeller uten tillegg i prisen. - For kundene betyr det besparelser opptil nærmere kroner, sier Grunde Langkås. Selgeren forteller om en meget god start på året mye takket være et komplett modellprogram og usedvanlig gode priser. - Audi har en veldig flott modellrekke der alle selger godt. Akkurat nå kan vi friste med priser vi knapt har vært i nærheten av tidligere, og det er det mange kunder som har oppdaget. Derfor har vi hatt en meget god start på 2014, smiler selgeren. ENESTÅENDE Utstyrspakkene han sikter til gjelder fem av de mest populære Audi-modellene, og vil fram til påske være inkludert i prisen. I tillegg kan forhandleren tilby kampanjerente på 1.99% ut denne måneden. - Dette er rett og slett et enestående tilbud, og folk bør kjenne sin besøkelsestid. Her har man mulighet til å spare store summer, understreker han. INNHOLDSRIKE PAKKER Kollega Lasse Rød trekker fram noen eksempler. - Audi A3 Sportback har vært en av våre bestselgere siden introduksjonen i fjor. Nå får du utgaven med en 1.2- liters TFSI-motor og 105 hk, for kun kr ,-. Prisen inkluderer en omfattende utstyrspakke med blant annet navigasjon, 17 tommers alufelger, Audi drive select, lys- og regnsensor, samt avtagbart hengerfeste en kundefordel på kroner, forteller han. STOR SUV Ønsker man en høyreist SUV får man nå med utstyrspakker på både Q3 (2.0 TDI/140 hk) og storebroren Q5 (2.0 TDI/163 hk). Pakkene innebærer en kundefordel på henholdsvis kr ,- og kr ,-. Fra innholdet kan blant annet nevnes: navigasjonsanlegg, skinninteriør, S-line eksteriørpakker, bluetooth og DAB+ radio, samt hengerfeste.- Det er viktig å bemerke at Q3-modellen det er snakk om er den nye kombinasjonen av quattro, automatgir og Audis velkjente turbodieselmotor, understreker Grunde. KVALITET De to selgerne er opptatt av at Audi har et bredt spekter av modeller, og at kundene er garantert driftssikre biler og mange år med problemfritt bilhold. - De mange motorkombinasjonene gjør at Audi tilfredsstiller et hvert behov og ønske. Dessuten byr våre modeller på kvalitet fra topp til bunn; her er det komfort og kjøreglede som står i fokus noe eierne vil glede seg over, avslutter de. POPULÆRE: Audi A1 og A3 Sportback har vært to av de mest populære modellene hos Grenland Auto så langt i år. Fram til påske fås begge med omfattende utstyrspakker uten pristillegg. KOMMER: Audi-imporøren har nettopp åpnet for bestilling av den nye A3 Cabriolet, som kommer til Norge om kort tid.

5 Årgang 17 - nr 4 5 VÅRSLIPPET ER HER Keeway PÅ MOPED, SUZUKI OG KAWASAKI MC fra TGB Bullet RS Derbi Senda X-Treme Mistral Peugeot Speedfight Kawasaki ER-6n 4-takt Peugeot Kisbee Vi fører også: SMC Linhai TGB Kawasaki Ninja Kundefordel Kundefordel Kundefordel , , ,- Navigasjon Hellakkering Skinn/alcantara 18 alufelger Cruise-control Sound System Skipose Metallic lakk MLF-sportsratt S line eksteriørpakke Xenon plus m/led Sportsseter DAB+ Audi music interface Parkeringssystem bak Blanke sidelister/rails Vinterhjul på alufelger Hengerfeste Bluetooth med musikkstreaming Navigasjon Hengerfeste Skinn/alcantara Sportsseter 19 alufelger Sound system Lyspakke Vinterhjul Blanke sidelister Lys- og regnsensor S line eksteriørpakke Fjerbetj. kupévarmer Xenon plus m/led MLF-sportsratt Bluetooth og DAB+ Førerinfo i farger Audi music interface Lengdeinnst. av baksetet Audi p-system bak El. innklappbare speil Navigasjon Xenon plus m/led Skinn/alcantara Hengerfeste Bluetooth DAB+ Førerinfo i farger Cruise-control Metallic lakk Sportsseter Lys- og regnsensor med fjernlysassistent MLF-sportssratt 18 aluferger Sound system Fjernbetj. kupévarmer Audi music interface Parkeringssystem bak Lyspakke og skipose Vinterhjul på alufelger Kjøpspris Audi Q3 2.0 TDI 140 hk quattro S tronic inkludert utstyrspakke Kjøpspris Audi Q5 2.0 TDI 163 hk quattro S tronic inkludert utstyrspakke Kjøpspris Audi A4 2.0 TDI 177 hk quattro S tronic inkludert utstyrspakke ,-* ,-* ,-* * Gjelder ved kjøp av ny bil. Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr. Veiledende pris levert forhandler, inkl. frakt og leveringsomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. Velg mellom flere effektive motoralternativer. Drivstofforbruk Fra 4,7 8,9 l/100 km ved blandet kjøring. CO 2-utslipp g/km. Med forbehold om trykkfeil og prisendringer. Etabl- og måndedsomk. kommer i tillegg. Grenland Auto Langmyrvegen 1 - Vallermyrene 3917 Porsgrunn Tlf:

6 6 20. mars 2014 Osebakken Motorservice NYHET: - Dette er årets scooternyhet fra Kawasaki. En 300 ccm som kan kjøres fra fylte 18 år, sier Morten Haugseter ved Osebakken Motorservice. KLARE FOR HØYSESONGEN Han innrømmer at våren kom noe brått på, men Morten Haugseter fortviler ikke av den grunn. - Strengt tatt er den vel en måned for tidlig ute i år, men vi har heldigvis det meste av varer på lager, smiler han. ELEKTRISK: Den mye omtalte tohjulingen Segway er et elektrisk fremkomstmiddel som beveger seg i opptil 25 km/t. På bildet viser lærlingen Marius hvordan den fungerer. Osebakken Motorservice er fortsatt blant Grenlands største innen moped, motorsykler og ATV er og det som hører til av utstyr. I utstillingen finner man nærmere 50 ulike modeller fra markedets mest anerkjente merker. - Vi fører blant annet mopeder og scootere fra Keeway, Derbi og Peugeot, samt små og store motorsykler fra Kawasaki, Suzuki og Hyosung. I tillegg har vi ATV er fra TGP, Linhai og Kawasaki, forteller innehaveren. SEGWAY ER KOMMET Nytt av året er de mye omtalte elektriske tohjulingene, Segway. Morten har tatt inn noen eksemplarer til butikken i påvente av at de skal bli lovlige i Norge. - Det har vært stor interesse for nyheten, men vi har naturlig nok ikke solgt noen enda. Dette er et morsomt fremkomstmiddel som gjør opptil 25 km/t på det meste. Prisen vil være kroner. Etter hvert vil vi også ta inn konkurrerende merker som er langt rimeligere. Kom innom oss for å prøve våre Segwayer, oppfordrer han. PAKKEPRISER Også de som vurderer en tohjuling bør legge turen innom Osebakken Motorsenter. - Ved siden av et stort utvalg, kan vi friste med gode priser. Vi setter gjerne sammen pakker som inkluderer både kjøretøy, hjelm og hansker. Alt dette leveres til en svært hyggelig pris, sier Morten. Han minner om at det snart er tid for konfirmasjoner, og at mange ungdommer bruker gavepengene til å kjøpe seg en scooter eller en moped. - Hos oss får man mye for pengene, smiler han. FIREHJULINGER Osebakken Motorservice er et komplett motorsenter som også satser sterkt på ATV er og mindre firehjulinger. Alt fra elektriske barnemodeller til traktor - registrerte ATV er ment for profesjonell bruk, er i sortimentet. - Det er spesielt de minste modellene (50 ccm) som selger, men også noen av de helt store traktormodellene ( ccm) har gått. Folk er i ferd med å oppdage anvendeligheten til ATV ene, forteller Morten. SIKKERHET I FOKUS Han minner om at det er viktig med riktig utstyr når man sitter på ryggen av en toeller firehjuling. - Sikkerhet er viktig, og vi er opptatt av å gi god veiledning og hjelper til med å finne egnet sikkerhets - utstyr, understreker Morten. Han legger til at Osebakken Motorservice også har et eget verksted som utfører alt av service og reparasjoner. POPULÆRE: Scooterne har fått sin renessanse. Hos Osebakken Motorservice finner du et stort utvalg.

7 Årgang 17 - nr 4 7

8 8 20. mars 2014 Sporty Bil VÅRSJEKK: Hos Sporty Bil får du nå en 15-punkts vårsjekk der skift av olje (inntil fire liter) og oljefilter er inkludert i prisen kroner er så rimelig at det ikke lønner seg å la være, smiler Anders Holm. BILGLASS: - Steinsprutskader repareres kostnadsfritt for alle med hel- eller delkasko for - sikring. Er skaden så omfattende at ruta må skiftes, betaler man kun en egen andel, forteller Kim Olav Foss. TA VÅRSJEKKEN NÅ! TILBEHØR: Ikke alle er klar over at serviceavdelingen hos Sporty Bil også rommer en liten butikk. - Vi har noe på lager og resten kan vi skaffe, sier Svein Arne Bøe. Hos Sporty Bil på Klyve får du en 15-punkts vårsjekk der skift av olje (inntil fire liter) og olje - filter er inkludert i prisen kroner er så rimelig at det ikke lønner seg å la være, smiler Anders Holm. Han utdyper: - Etter vinter - måneder med saltede veier og generell tæring er det fornuftig å ta en sjekk for å forsikre seg om at bilen er i tipp-topp stand. Dette handler i første rekke om sikkerhet, men også om godt vedlikehold; jevnlige gjennomganger bidrar til å forlenge bilens levetid. 15 PUNKTER Vårsjekken må ikke forveksles med en service, men er en gjennomgang av bilens generelle tilstand. - Vi går blant annet igjennom bremsesystem, sjekker batterikapasiteten og støtdempere. Dessuten skifter vi altså olje og -filter. Skulle det vise seg at noe ikke er 100% i orden, vil vi gi kunden beskjed om det! TRYGT BILHOLD Anders forteller at de normalt ønsker at kundene skal følge servicebokens anbefalinger om vedlikehold, men at det fins unntak. - Vi vet at noen trenger en enklere form for vedlikehold på grunn av bilens alder eller andre forhold, blant annet derfor syns vi det er viktig å tilby en slik omfattende vårsjekk. Vi vil at bilen alltid skal være i god stand, slik at eieren får et pålitelig bilhold, sier han. BILGLASS Reparasjon og skifte av frontruter er et annet fokusområde for Hyudai - forhandleren. Her kan man nemlig få reparert steinsprutskader, eller byttet frontruter på dagen. - De fleste små - skader fikser vi mens kunden nyter en kopp kaffe. Skal hele ruta skiftes går det fort en halv dag, sier Kim Olav Foss. Han forteller at steinsprut-skader repareres kostnadsfritt for alle med hel- eller delkaskoforsikring. Er skaden så omfattende at ruta må skiftes, betaler man kun en egenandel. TILBEHØRSBUTIKKEN Ikke alle er klar over at serviceavdelingen hos Sporty Bil også rommer en liten butikk. Her finner man det meste av tilbehør til bilen. - Det er mange som tror at man må til spesialbutikker for å kjøpe utstyr som takbokser, ski-, sykkel- og kajakkstativer. Vi har en del på lager, og kan i tillegg skaffe det aller meste. Hyggelige priser og ansatte som er behjelpelige med montering er bare noen av fordelene ved å handle hos oss, sier Svein Arne Bøe.

9 Årgang 17 - nr 4 9 Grafisk Design: Petit Grafisk AS

10 mars 2014 Nye Skoda Rapid Spaceback Elegance Turbo bensin VÅRTILBUD KUN 3 LAGERBILER! MYE UTSTYR INKLUDERT: FØR KR NÅ KR ,- SVÆRT GUNSTIG LÅN ELLER PRIVATLEIE FINANSIERING - kontakt oss Kjø Tlf. :.g r e.no SPAR OPPTIL ,- PÅ EDITION-MODELLER! KUNDEFORDEL GJELDER XV CLASSIC 1.6i LINEARTRONIC EDITION. Fra kr ,- Standardutstyr omfatter blant annet: Radio med Bluetooth telefonstøtte Regnsensor Ryggekamera To-sone automatisk ,- XV har selvsagt vår legendariske permanente firehjulsdrift. Begrenset antall XV Kundefordel kr klimaanlegg Cruise-kontroll USB og AUX-kontakt Auto start/stopp Auto Light HID (Xenon) nærlys OFFROAD PAKKE MØRKE RUTER BESKYTTELSES- PLATE BAK FORESTER Kundefordel kr ,- OFFROAD PAKKE MØRKE RUTER BESKYTTELSESPLATE BAK Standardutstyr omfatter blant annet: Radio med Bluetooth Ryggekamera Cruise kontroll Auto start/stopp X-Mode Regnsensor To sone automatisk klimaanlegg Elektrisk justering av førersetet Opptil 2000 kg tilhengervekt Forester har selvsagt vår legendariske permanente firehjulsdrift, høy bakkeklaring, og 5 stjerner i Euro NCAP Ta kontakt med: Fra kr ,- KUNDEFORDEL GJELDER FORESTER CLASSIC 2,0i LINEARTRONIC EDITION. BEGRENSET ANTALL. * Gjelder levert Skien. Frakt, leverings- og reg. omkostninger varierer utover i landet samt årsavgift kommer i tillegg. Det tas forbehold om trykkfeil og eventuelle endringer i spesifi kasjoner fra fabrikk. Bildene kan avvike fra tilbudte modell. Jens Arne Sætre Tlf: Nils Skårdal Tlf: Signe Gro Pedersen Tlf: Følg oss på Se

11 Årgang 17 - nr 4 11 La vinter være vinter og komfort være Volvo Det er ingen grunn til å la kulde, is og mørke legge en demper på humøret. Alle Volvoer er lagd for et tøft Skandinavisk klima og i Volvos berømte seter sitter du både trygt og godt. Nå har vi i tillegg kampanjetilbud på komfort- og sikkerhetsutstyr som garantert gjør livet lysere. Nye Volvo XC60/XC70 Petit Grafi sk AS - Skien SUPERTILBUD! Total utstyrsverdi kr ,- Avbildet: XC60 Volvo On Call pakke kr 0,- Appen som gjør at du og bilen snakker sammen. F.eks. kan du stille eller starte motor- og kupévarmeren fra nattbordet eller feriestedet og komme til en oppvarmet bil. VOC er full av funksjoner som gjør hverdagen enklere. I tillegg har du sikkerhetsfunksjoner hvor f.eks. alarmsentralen automatisk varsles om du har vært i en ulykke hvor airbagen utløses. Teknikkpakke kr 0,- Oppgradert lydanlegg til High Performance og 7 skjerm. Automatisk tilkobling av handsfree til mobil. Bluetooth, USB, MP3/WMA kompatibel. Audiostreaming og internettbrowser radiokanaler via internett. Heldigitalt TFT instrumentpanel hvor du selv bestemmer farge og utseende. Ryggesensor m.m. Driver Support Pakke kr 0,- En komfort- og sikkerhetspakke du vil elske. Adaptive Cruise Control gasser og bremser for deg selv ved køkjøring. Autobrems redder deg fra kollisjoner eller reduserer kollisjonsomfanget. Adaptivt fjernlys gir deg full sikt uten å blende medtrafikanter. Pluss en rekke andre geniale funksjoner. Volvo XC60 D4 AWD 163 hk, automat Fra kr ,-* FOR PRØVEKJØRING SEND SMS XC60 ELLER XC70 TIL 2330 Volvo XC70 D4 AWD 163 hk, automat Fra kr ,-* Total kundefordel kr (utstyrsverdi kr ,-) * Pris inkl. frakt-, leverings- og adm. kostnader levert forhandler. Tilbudet gjelder ved bestilling av ny Volvo ut mars 2014 eller så langt lageret rekker. Gj.sn. forbruk XC60 5,3 10,7 l/100 km, CO 2 -utslipp g/km (XC60 D3 man. XC60 T5 aut.). Gj.sn. forbruk XC705,3 10,6 l/100 km, CO 2 -utslipp g/km (XC70 D4 man. XC70 T6 AWD aut.).alle Volvos dieselmodeller har partikkelfi lter som standard. Forbehold om trykkfeil. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr. Treff Volvo på facebook.com/volvocarsno og volvocars.no. Scan QR-koden og se våre hjemmesider på din mobil! Skien: Ulefossveien 44-48, Tlf Porsgrunn: Vallermyrveien 36, Tlf ÅPENT: Man-fre: Tors: Lør: 10-14

12 mars 2014 MotorForum Telemark Outlander PHEV: IDENTISK: Av utseende er Mitsubishi Outlander PHEV identisk med en vanlig Outlander. Verdensnyhet fra Mitsubishi Mitsubishi Outlander Plug-in Hybrid (PHEV) er verdens første ladbare SUV med firehjulsdrift. Modellen kombinerer fremkommelighet, miljøbevissthet og romslighet på en helt ny måte. Og den anerkjente Mitsubishikvaliteten er selvsagt gjennomgående. Det er ikke til å komme fra at konkurrerende hybrider så langt ikke har vært noen salgssuksesser i Norge. Mitsubishiforhandlerne har derimot klokkertro på Outlander PHEV, og med rekordlavt forbruk satser importøren på at modellen skal bli gjennombruddet for ladbare hybrider her hjemme. Håpet er å selge hele 2000 eksemplarer på landsbasis i år. BENSIN OG STRØM Mitsubishi Outlander PHEV kombinerer firehjulstrekk med automatgir, med en 2 liters bensinmotor med 121 HK og en el-motor til forhjul og en el-motor til bakhjul som yter 82 HK hver. De sistnevnte kan lades, både hurtig (40 minutter gir ca. 80% batterikapasitet), og vanlig (ca. fem timer fra tomt til fullt batteri). Som en av få hybridbiler kan Outlander PHEV dra en hengervekt på opptil 1500 kilo. - Bilen har permanent firhjulsdrift, og kjører primært på strøm. Bensinmotoren brukes hovedsakelig til å drive generatoren for å gi strøm til fremdriftsbatteriet. Bensinmotoren er med å dra forhjulene under større belastninger som for eksempel å dra en henger. Batteripakken har en samlet kapasitet på 12 kilowattime, som utover normal lading får påfyll via regenerering og fra bensinmotoren, forteller Jan Skogen ved Motor Forum på Kjørbekk. STOR INTERESSE: - Spesielt eksisterene Outlander-kunder har vist stor interesse for plug-in hybriden, sier Jan Skogen ved Motor Forum. GUNSTIG TIL BYKJØRING Man kan kjøre ca. 5 mil på fullt batteri, noe som gjør Outlander PHEV til et miljøvennlig SUV-alternativ på kortere turer. Bruker man utelukkende forbrenningsmotoren vil snittforbruket likevel være pent; det ligger under 0,6 liter på mila. - Batterikapasiteten gjør Outlander PHEV til en særs gunstig bybil, både økonomisk men også med tanke på miljøet. I tillegg er den et komfortabelt alternativ; bilen er veldig godt lydisolert med ruter laget av lydabsorberende materialer er det minimalt med støy enten den kjører på strøm eller bensin, sier selgeren. OPPLÆRING Skogen er opptatt av å få frem at man må lære seg bilen å kjenne for å få maksimalt ut av den. - Forbrukstall er noe av det kundene er aller mest opptatt av. Derfor er det viktig å gjøre dem oppmerksom på at faktisk forbruk avhenger av en rekke faktorer, som for eksempel hastighet, bruk av klimaanlegg, temperatur og kjørestil. Ved å akselerere «snilt» og kjøre med passe fart og bruke klimaanlegget med omhu, kan rekkevidden økes. Dette, og hvordan man lader optimalt, er noe av det vi lærer opp nye eiere i. Vi setter av god tid til dette, og alle må signere et «kundeerklæringsskjema» for å stadfeste at de har mottatt den nødvendige informasjonen, opplyser han. 3-ÅRS SERVICE INKLUDERT Outlander PHEV har en startpris på kr ,- (Intense). Toppversjonen heter Instyle+ og koster kroner mer. Her er navigasjonssystem, stort musikkanlegg og skinnseter standard. - Begge modellene har alt man trenger, men det er likevel sistnevnte vi regner med å selge mest av. Felles for dem begge er at de leveres med 3-års serviceavtale inkludert i prisen, avslutter Jan Skogen ved Motor Forum.

13 Årgang 17 - nr 4 13 NYHET! SUKSESSBILEN OUTLANDER PLUG-IN HYBRID Inkludert 3 års fri service, leiebil og hjulskift. Dette er kanskje det smarteste bilkjøpet i 2014 TV2 Denne SUV er en verdensnyhet Hegnar.no LEASING 4.390,- Pr. mnd. inkl. mva 36 mnd. / km Forskudd kr ,- inkl. mva Fra kr ,- Ladbar Mitsubishi Outlander er nesten en genistrek Dagbladet TEST Outlander Plug-In Hybrid GARANTI 5ÅR km Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid er den perfekte bilen, om du skal til hytta, butikken eller hente i barnehagen. Smarte seteløsninger, stor bagasjeplass og opptil 5 seter. Outlander Plug-In Hybrid har god fremkommelighet, avansert sikkerhetsteknologi, lavt forbruk og høy kvalitet. 4WD diesel 150 hk fra kr ,- Forbruk: 4,9-6,9 l/100 km variert kjøring. CO2-utslipp: g/km. Avbildet modeller kan ha avvikende farge og utstyrsnivå fra pristilbud.

14 mars 2014 Grenland Auto og Skien Bil E-GOLF: EN HIT PÅ DIREKTEN!

15 Årgang 17 - nr 4 15 Den er først forventet til landet i uke 23, men allerede nå er det forhånds bestilt mer enn 1500 eksemplarer. Det dreier seg selvsagt om vårens store snakkis i bilnorge; den elektriske versjonen av Volkswagens bestselger Golf. Den har fått navnet e-golf, og skiller seg minimalt fra utgaven med forbrenningsmotor i hvert fall visuelt. Eneste synlige forskjeller er et par karakteristiske LED-lys i front, og noen logoer hist og her som hinter om at dette er en elektrisk drevet bil. - Dette er den andre eksisterende Volkswagen-modellen som lanseres som el-bil. Etter hvert vil de andre VWmodellene følge etter, forteller Tommy Nikolaisen ved Grenland Auto. SOM VARMT HVETEBRØD Den 24. februar åpnet importøren for bestilling, og i likhet med i resten av Norge tok det helt av i Grenland. - Per i dag er det solgt 20 e-golf bare her i området. Antallet signerte kontrakter i Norge er nå oppe i over I byer med bomring står folk nærmest i kø for å kjøpe modellen, og vi merker noe av det samme trøkket her hos oss, smiler salgssjefen. Han legger til at importøren har en målsetning om å selge 2000 eksemplarer bare i år, og at de for sikkerhets skyld har bestilt inn cirka 3000 biler til lager. - Nordmenn skal slippe å vente på sin e-golf, smiler Tommy. GOD REKKEVIDDE At interessen for nyheten er stor kommer ikke som noen bombe; dette er en vanlig bil med en frisk el-motor på 115 hestekrefter, dreiemoment på 270 Nm, og en ganske så kjapp tid på 10,4 sekunder. Legger man til alle fordelene ved å eie en el-bil i Norge, er det ganske naturlig at så mange vurderer en e-golf. Bilen er utstyrt med en lithium-ion batteripakke, og rekkevidden oppgis til 190 kilometer. - Under optimale kjøre - forhold, og med en «bevisst fører» bak rattet, er e-golf faktisk en av dagens elbiler med lengst rekkevidde, forteller Jarle Midtbø ved Skien Bil. LANG BATTERIGARANTI Når det gjelder ladetider så oppgis disse å være 13 timer med 10 ampèrs kurs, åtte timer med 16 ampèrs kurs, og en halv time fra 0 til 80 prosent kapasitet med hurtiglader (40 A). Batteriene som sitter i de nye VW-modellene består at drøye 220 celler som kan byttes ut enkeltvis ved behov. Hele åtte års fabrikkgaranti skulle berolige de som er skeptiske til levetiden. - Teknologien gir en ekstra trygghet til kundene; de behøver ikke være redd for at batteriet må skiftes ut i sin helhet og dermed føre til store ekstrautgifter, forklarer Midtbø. LUKSURIØST UTSTYRT Lista over standardutstyr er nesten overveldende, især når man tar i betraktning prisen. e-golf koster kroner, levert i Grenland. Her finner vi både navigasjon med stor fargeskjerm, bluetooth og DAB +, antikollisjons - systemer med autobrems, adaptiv fartsholder, LED hovedlys, og selvsagt smart - telefonbetjening for oppvarming, lading, lokalisering av bilen og lignende. - Og lista fortsetter. Det er rett og slett imponerende mye bil for pengene, understreker de to kollegaene fra Grenland Auto og Skien Bil. RETT RUNDT HJØRNET: Snart kommer Norges mest solgte bil, VW Golf, som el-bil. HIT PÅ DIREKTEN: - Da det ble åpnet for bestilling av e-golf i forrige måned tok det helt av; hittil har vi inngått 20 salgskontrakter, sier Tommy Nikolaisen og Jarle Midtbø ved Grenland Auto og Skien Bil.

16 mars 2014 DET ER VIKTIG Å VÆRE SYNLIG! Petit Grafisk AS kan hjelpe deg med: Jan Inge Lia Daglig leder på Sporty Bil 1. Hva var din første bil? - Matt svart 71 modell Volvo 142 (eg er fra Lunde...). 2. Hva kjører du nå? - Hyundai i40 stasjonsvogn. 3. Hvorfor bør kundene velge Hyundai? - Utrolig godt utstyrt bil, Norges beste nybilgaranti og gode priser. 4. Hva bør en bilkjøper tenke på når han/hun skal velge bil? - Tenke at bilen må være praktisk, og ha gode løsninger som gjør at hverdagen blir enklere og gir en god biløkonomi. 5. Hva er årets biltrender? - El-bil er veldig in å kjøpe i Norge. Europasjefen for Hyundai spurte meg en gang: Hva er det med disse nordmennene som kjøper el-bil? Jeg svarte at når myndighetene lar el-biler slippe avgifter, parkere gratis, kjøre i kollektivfelt, lade gratis m.m., så tror mange at dette gjør bilholdet billig. 6. Hvorfor/hvorfor ikke har du trua på el-bil? - Har ikke prøvd el-bil, derfor syntes jeg det er vanskelig å si noe om dette, men tror el-bil kan få konkurranse fra av hydrogen-bil. Her skjer utviklingen fort. 7. Hva er ditt beste bilminne? - Bilferie med familien til Paris. Jan Inge Lia 8. Hva er ditt verste bilminne? - En gang i min ungdom gikk vi tom for ved på ei hytte i Rauland. Jeg kjørte på butikken for å kjøpe noen sekker, og kjøpte én for mye. Da jeg lukket igjen bakluka knuste bakruta Det var veldig bra at de solgte gaffateip i samme butikken..! 9. Hva tror du blir viktig på neste års modeller? - Først må folk like bilen. Det går mye på følelser. Det blir også veldig viktig med utslipp. Vi er mange som er opptatt av forbruk og at vi skal bevare miljøet. 10. Hva er din drømmebil og hvorfor? - En 7-seter Santa Fe. Dette er bilen som jeg kan kjøre båt, campingvogn og tunge hengere med. Jeg kan også få med meg kona, alle fire barna og hunden. I tillegg har den mye utstyr, og er utrolig god å kjøre. Brosjyrer / DM Tidsskrift Program Foldere Årsrapporter Aviser Annonser Flash bannere Plakater Messemateriell Kursmateriell Tekstforfatter Wordpress Det koster ingenting å ta en prat med oss! På jakt etter bruktbil? Det tryggeste kjøpet gjør du hos forhandler! Klikk deg inn på: Telemark Kjørbekkdalen 13b Postboks 2544 Kjørbekk, 3702 Skien Telefon E-post SIKKER BRUKTBILHANDEL Her finner du det komplette utvalg av bruktbiler som våre annonsører til enhver tid har å tilby! Utgiver / layout / produksjon: Petit Grafisk as Besøksadresse: Kjørbekkdalen 13B, 3735 Skien Postadresse: Postboks 2544, 3702 Skien Telefon: E-post: Du finner oss på Trykk Edda Trykk AS Distribusjon: Telemark Distribusjon AS NB! Kopiering av annonser, artikler eller bilder fra Telemark Motoravis er forbudt! Vi tar forbehold om mulige trykkfeil i annonsene

17 Årgang 17 - nr MOTION firehjulstrekk 9.900,- Gjelder til Golf og Golf stv. Nå kan du sikre deg topp fremkommelighet og maksimalt veigrep for kun kr 9.900,- Volkswagen er opptatt av innovasjon og ny teknologi som bidrar til økt sikkerhet. Og Golf-familien er derfor utstyrt med tretthetsvarsling, Front Assist med City nødbrems, Pre-Crash kollisjonsbeskyttelse og multikollisjonsbrems, for å nevne noe. DAB+ radio er også standard på alle Volkswagen modeller. Nå kan du i tillegg sikre deg det intelligente firehjulstrekksystemet 4MOTION til en svært gunstig pris. Volkswagen. Innovasjoner du har bruk for. Drivstofforbruk fra 3,9 5,3 l/100 km. CO2-utslipp fra g/km. Avbildet modell kan ha utstyr utover standard. Verdifulle innovasjoner inkludert: - Front-Assist med City nødbrems - Pre-Crash kollisjonsbeskyttelse - Multikollisjonsbrems - DAB+ digitalt radiomottak

18 mars 2014 SPENNENDE: Karl Edvard Gran og Espen Thorstensen med vårens nyheter fra Mercedes-Benz; GLA og C-klasse. - Interessen har vært stor, nå blir det spennende å se om salget tar av, sier de to. TO STORE NYHETER F Bertel O. Steen Telemark Til tross for en rekke forbedringer i forhold til forgjengeren, er nye Mercedes-Benz C-klasse rimeligere enn noen gang. Nå får du familiebilen til godt under kroner. Takket være lavere vekt og redusert CO2-utslipp har nye C-klasse fått en prislapp som vil friste noen og hver. - Avgiftene på de nye C-klassemodellene er lavere enn tidligere, noe som gjør at startprisen blir svært hyggelig til en Mercedes-Benz å være. Nykommeren får du fra kroner levert Skien, sier Karl Edvard Gran ved Bertel O. Steen på Kjørbekk. FORBEDRET EFFEKTIVITET Bilen lanseres med tre ulike motoralternativer i første omgang. De heter C 180 (bensin, 1.6 liter/156 hk), C 200 (bensin, 2.0 liter/184 hk) og C 220 BlueTec (diesel, 2.2 liter/170 hk). - Mercedes- Benz har arbeidet med å lage en mer luksuriøs og bedre utstyrt C-klasse, som også skal være mer effektiv i drift og langt mer hensyntagende til miljøet, påpeker han. MER PLASS, MINDRE VEKT I så måte har det viktigste grepet vært å kutte i massen. Nykommeren er blitt 100 kilo lettere, samtidig som den har vokst i alle retninger. - Nye C-klasse er 284 centimeter bred, og 468,6 centimeter lang. Det gir merkbart bedre plass i kupeen, som forøvrig byr på eleganse vi tidligere kun har sett i de større og mer kostbare modellene. Dessuten kommer nyheten med en rekke avanserte sikkerhetssystemer, noe som gjør bilen til en av de tryggeste på markedet, forteller Gran. ELEGANT: Nye C-klasse byr på eleganse vi tidligere kun har sett i de større og mer kostbare Mercedes-modeller. PRISGUNSTIG: Takket være lavere vekt og redusert CO2-utslipp har nye C-klasse fått en prislapp som vil friste noen og hver. Nyheten får du fra kr ,-. STOR INTERESSE FOR NY MINI-SUV Mercedes-Benz har i flere år hatt det mest omfattende SUV-programmet på markedet. Men det stopper dem ikke i å lansere en splitter ny modell. Fabrikkens nyeste SUV-modell har fått navnet GLA, og er nettopp ankommet Norge til stor

19 Årgang 17 - nr 4 19 RA MERCEDES-BENZ! FORHJULSDRIFT: GLA er første Mercedes-SUV med forhjulsdrift som standard. glede for mange. - Da vi åpnet for bestilling i fjor høst opplevde vi en eventyrlig pågang. På landsbasis ble det inngått avtaler om leveranse av hele 300 nye GLA er, sier selgeren. FORHJULSDRIFT Modellen er det tyske konsernets femte SUV i rekken. Med en lengde på 442 cm, en bredde på 180 cm og en høyde på 149 cm er den også den klart minste. - GLA skiller seg ut flere områder; modellen er nemlig den første Mercedes- SUV en som har forhjulsdrift som standard. Men fortvil ikke den kan selvsagt leveres med firehjulsdrift også, understreker han. FLEKSIBEL GLA benytter konsernets kompakte plattform, og er den fjerde av totalt fem modeller som skal bygges på denne. - GLA har et fleksibelt interiør; i tillegg til at baksetene kan legges ned, har de også justerbar vinkel på ryggene. Bagasjerommet har en kapasitet på 421 liter med setene på plass, og 836 liter når disse slås ned så man får med seg alt man trenger, smiler Gran. Han legger til at både Mercedes-Benz C- klasse og GLA kan ses og prøvekjøres hos forhandleren på Kjørbekk fra og med nå. SNERTEN TILVEKST: GLA er blitt en snerten tilvekst som kompletterer Mercedes-Benz utvalg i SUV-segmentet.

20 mars 2014 Jorkjend Porsgrunn 2014 Transit Custom Transit Connect Ranger Onsdag 26. mars er du invitert til å oppleve den helt nye Ford Transit Connect hos Jorkjend i Porsgrunn. - Det vil selvsagt også bli mulighet til å se nærmere på hele vår spennende varebilrange, sier salgssjef John André Steinhaug. VAREBILKVELD HOS JORKJEND Salgssjefen er stolt over den nye modellen, som allerede er kåret til «International Van of the Year 2014». - Nye Transit Connect er klasseledende på drivstofføkonomi, og har lasteplass som tilfredsstiller ethvert behov. ULIKE STØRRELSER Han forteller at alle Transit-modellene er bygd for et spesifikt formål, og den helt nye Connect er intet unntak. - Denne tøffe, praktiske og pålitelige varebilen kommer i to størrelser tilpasset ulike behov. Modellen med kort akselavstand (L1) har et lasterom på 2,9 m3, mens den største (L3) har en kapasitet på hele 3,6 m3, og kan ta med seg opptil ett tonn last. SLIK KUNDEN ØNSKER DEN Han understreker at Transit Connect tilpasses akkurat slik kunden ønsker det. - Vi kan levere og montere et bredt utvalg tilbehør for at varebilen skal passe en hver type virksomhet. Dette innebærer også montering av hyller og andre transportløsninger i lasterommet i henhold til kundens spesifikasjoner. Den nye Transit Connect er som skapt for norske håndverkere, smiler John André, og legger til at med det fleksible, doble passasjersetet kan man også ta med seg opptil to personer i varebilen. GJERRIGE MOTORER Avanserte bensin- og dieselmotorer kombinert med fem- eller sekstrinns manuelle girkasser, eller sekstrinns automatisk girkasse, gir høy effekt og stort moment. I tillegg er utslippsnivået veldig lavt. - Det er mange ting som gjør Transit Connect til det ultimate arbeidsjernet på fire hjul. For eksempel ECOnetic motoren, med et drivstofforbruk på minimale 0,41 liter per mil og et utslipp på sparsomme 109 gram CO2 per kilometer, sier salgssjefen. MODERNE SIKKERHETS UTSTYR Avansert teknologi sørger for at du er tilkoblet, underholdt, trygg og sikker til enhver tid. - Her er noen eksempler: SYNC med stemmestyring som foretar anrop og kan lese opp tekstmeldingene du mottar. Videre er den utsyrt med Active City Stop, et automatisk nødbremsesystem som slår inn dersom du er i ferd med å kollidere. Nye Ford Transit Connect får du fra kr ,- (ekskl.mva), opplyser han. MØT SAMARBEIDS - PARTNERE På kundekvelden blir det lett servering og muligheter til å treffe Jorkjends samarbeidspartnere på lasteromsløsninger (Würth) og finansiering (Ford Credit). - Velkommen til våre lokaler onsdag den 26. mars fra klokken , avslutter John André Steinhaug. VELKOMMEN: Christoffer Stulen Karlsen, Jan Yngvar Alfredsen, Geir Sørensen og John André Steinhaug ved Jorkjend i Porsgrunn ønsker nye og gamle kunder velkommen til varebilkveld i neste uke.

21 Årgang 17 - nr 4 21 Nye GLA. Alltid aktiv. Leasingkampanje Den nye sporty kompakt SUV en fra Mercedes-Benz. Med den beste aerodynamikken i sin klasse, ledende teknologiske løsninger og ikke minst; en drivstoffgjerrighet du ikke forbinder med en SUV, gir GLA deg frihet til flere lange turer. Nye GLA er alltid aktiv. Så du kan være det samme. Nye GLA 200 CDI 4MATIC Kun kr 4.132,- Pr. mnd. inkl. mva. Masse utstyr inkludert: Metallic lakk Urban utstyrsversjon Forb. Becker navi. Tilhengerfeste Adaptive xenon lykter (ILS) Mørke sideruter Oppvarmet vindusspyler EasyPack el. bakluke 17 Alu. vinterhjul Lys- og siktpakke Aut. parkeringsassistent Aut. klimaanlegg Bagasjeromspakke Kollisjonsradar Hastighetsavhengig servostyring Regnsensor Multifunksjonsratt Bluetooth handsfree Ryggekamera Forskuddsleie ,-. 36 mnd km. Årsavgift 3.869,- Tinglysning- og etableringsgebyr kr 3.990,-. Rente 4,45% nom. Inkl. lev. Oslo. Årsavgift kommer i tillegg. Forbruk blandet kjøring: 0,43-0,66 liter/mil. CO2-utslipp: g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. Importør Bertel O. Steen AS. Bertel O Steen Telemark, Bedriftsvegen 120, 3735 Skien, tlf ,

22 mars 2014 Bilskadesenteret Telemark FORNØYDE: Lakkererne hos Bilskadesenteret Telemark er glade for sine moderne arbeidsplasser. Topp moderne lakk og karosseriverksted I fjor høst åpnet Bilskadesenteret Telemark sin nye lakkavdeling. Et topp moderne verksted har bidratt til å øke effektiviteten betraktelig. Bilskadesenteret har de siste årene gjennomgått en totalforvandling. Alt fra kontorene i andre etasje til resepsjonen i første har fått en overhaling. Sist ut var lakkavdelingen, som nå fremstår som en av landets mest moderne. HØYE KRAV - Hos oss møter du en engasjert gjeng, som kan faget sitt og er stolte av den jobben de gjør. Vi stiller høye krav til oss selv, og de resultatene som vi presenterer for våre kunder. For å kunne levere kvalitet må vi ha gode forhold rundt oss. Det nye verkstedet gjør oss i stand til å opprettholde det høye nivået, sier Stian Johansen. BILSKADESENTERET TELEMARK: Vi retter opp og lakkerer alt av person- og varebiler Vi reparerer etter bilfabrikantenes reparasjonsveiledninger og retningslinjer Vi bruker kun det beste av lakk og grunningsmateriell Vi har til en hver tid leiebiler tilgjengelige for våre kunder ENKLERE OG RASKERE Den nye lakkhallen kan deles i seks separate avlukker, der hver arbeidsplass har eget avtrekksanlegg. - Det gjør det mulig for lakkereren å utføre småjobber uten å måtte gå inn i lakkboksen som før. Dessuten har vi fått UV-lamper som tørker lakk på få minutter, noe som bidrar til at vi kan holde et høyere tempo. Dette kommer kundene til gode i form av kortere ventetid og lavere priser, understreker Stian. EGEN AVDELING Han legger til at Bilskadesenteret Telemark utfører oppretting og mekaniske arbeider på alle bilmodeller, også varebiler. - Ikke alle er klar over at vi har en egen avdeling dedikert nyttekjøretøyer. Vi vet at denne kundegruppen er avhengig av fortgang når bilen er inne på verksted, og vi er derfor stolte av å være blant de mest effektive i bransjen. Moderne utstyr og teknologi sørger for at våre kunder er sikret høy kvalitet og rask levering. I tillegg får kunden låne en topp moderne varebil av oss mens bilen repareres på vårt verksted, avslutter Stian Johansen. UV-LAMPER: De nye UV-lampene gjør det mulig å tørke lakk på få minutter. Småjobber kan nå utføres utenfor lakkboksen. For kundene betyr det kortere ventetider. SMÅSKADER: Brorparten av lakkoppdragene handler om reparasjoner av småskader. Avdelingen reparerer også billykter som har fått mindre skader.

23 Årgang 17 - nr 4 23 Skade på bilen? Vi tar jobben! Hos oss møter du en engasjert stab av medarbeidere som kan sitt fag og er stolte av jobben de gjør. God samhandling er viktig. Vi stiller høye krav til oss selv og har innsett at det er kun sammen vi kan skape gode resultater. Oppretting og lakkering av alle typer personbiler og varebiler Vi reparerer etter bilfabrikkens reperasjonsveiledninger og retningslinjer Vi bruker også kun det beste av lakk og grunningsmateriell På lag med våre kunder! Våre nye leiebiler står tilgjengelig for våre kunder til enhver tid. Også varebiler med firehjulstrekk! Telemarks mest moderne karosseri- og lakkverksted! Vi tar oss av både store og små skader på både personbiler og varebiler, små og store! Har du sjekket bilen etter vinterens herjinger. Småskader repareres hurtig og rimelig med vårt nye tilbud Spot repair. Be om tilbud! Egen avdeling for nyttekjøretøy! Vi er klar over at du som er håndverker / næringsdrivende er helt avhengig av å få utført din jobb. Derfor stiller vi til disposisjon varebiler til utlån, mens din bil står inne til reparasjon. Snakk med oss - vi stiller med varebil av typen VW Transporter 4Motion, Mercedes-Benz Vito 4x4 og Peugeot Partner (Alle med hengerfeste!). Raset industriområde Raset 69, 3735 Skien Tlf.: Faks: E-post:

24 mars 2014 Formo Bil Nye Hyundai i10: UTVIKLET I EUROPA: Nye Hyundai i10 er designet og bygget i Europa inspirert av europeiske bilisters krav og forventninger til en småbil. Et moderne utseende kombinert med bedre plass og høyere komfort skiller nyheten fra sine forgjengere. Småbil som har vokst Nye Hyundai i10 er blitt en moderne, morsom, støysvak og meget solid småbil. - Modellen er designet og utviklet ved Hyundais europeiske designsenter i Tyskland, og byr på alt du forventer av en småbil og litt til. Enten du skal på helgetur med venner, kjøre barn på trening eller bare en svipptur i nabolaget vil den gjøre jobben, sier Jens Arne Sætre ved Formo på Nenset. Enkelte motorjournalister har spådd at nyheten vil gå rett inn i toppen blant bilene i denne klassen. Det har selvsagt bidratt til å skape forventninger. - Ja, dette er en bil vi har stor tro på, sier salgssjefen, og legger til: - Nye Hyundai i10 er ikke bare utviklet i Europa, den er også bygget her inspirert av europeiske bilisters krav og forventninger til en småbil. Det har blant annet resultert i at modellen er blitt betydelig større enn sin forgjenger. MER PLASS Nye i10 er faktisk en av de største bilene i sin klasse, og kan for eksempel skryte av å være hele 12,5 cm lengre enn sin argeste konkurrent, VW Up! Dertil kommer utnyttelsen av kupeen som gjør at modellen oppleves som enda større enn de ytre målene skulle tilsi; ingen småbiler slår i10 når det gjelder plassen opp til taket. - Og det samme gjelder bagasjeromsvolumet; det rommer hele 252 liter, og øker til 1046 liter straks baksetene legges ned, forteller salgssjefen. hele veien: - Hva sier du til oppvarmet ratt og seter som er blitt enda bedre å sitte i? Eller et stilig interiør som er hevet flere hakk fra forrige generasjon? Dessuten byr nyheten på et markant lavere støynivå, og dynamiske kjøreegenskaper som gjør den morsom å ferdes i. Dette er langt mer enn bare en bybil nye i10 gjør seg også utmerket på landeveien, understreker han. GJERRIGE MOTORER Moderne bensinmotorer (1.0 liter/66 hk og 1.2 liter/87 hk) sørger for lave utslipp, gode prestasjoner, og passer som hånd i hanske til hjemlig avgiftsnivå. En egen miljømodell av den minste motoren er utviklet for å oppnå så gunstige utslippog forbrukstall som mulig. Dette alternativet har fått navnet Blue Drive, og kan skilte med et snittforbruk på 0,43 liter på mila, og et CO2-utslipp på 98 gram per kilometer. Hyundai i10 fås forøvrig både med automatgir og manuelt gir. TRYGT KJØP PÅ ALLE MÅTER Alle Hyundai-modeller er produsert etter de høyeste europeiske kvalitetsstandarder. Hyundai kan derfor tilby Norges beste nybilgaranti; syv år eller km, som også inkluderer syv års veihjelp. Dette betyr at du får et trygt og forutsigbart bilhold i mange år. - Velger du en Hyundai i10 gjør du også et godt kjøp med tanke på sikkerhet. Modellen leveres med hele seks kollisjonsputer, elektronisk stabilitetsprogram (ESP), stabilitetskontroll (VSM), ABS-bremser og dekktrykksovervåkning (TPMS); FORVENTNINGER: Nye Hyundai i10 har fått mye skryt av motorjournalistene, noe som har bidratt til høye forventninger. - Dette er en bil vi har stor tro på, sier Jens Arne Sætre ved Formo på Nenset. systemer som jobber sammen for å unngå farlige kjøresituasjoner, forteller Jens Arne. PRISGUNSTIG Nye i10 har en startpris på kroner, og leveres i utstyrsnivåene Classic, Comfort, Comfort+ og Premium. Manuelt klimaanlegg, sentrallås og varmeseter er inkludert på alle nivåer. - Mange vil klare seg med Comfort-pakken, hvor du blant annet får med oppvarmet ratt, høyderegulerbart førersete og el-vinduer. Ønsker du å fullspekke bilen inkluderer Premiumpakken alt fra bluetooth og automatisk klimaanlegg, til delskinn-interiør, cruise control og bakkestart-assistent, avslutter Jens Arne Sætre ved Formo. MORSOM Å KJØRE Nyheten har fått et sporty og moderne uttrykk, og er lett å kjenne igjen på den heksagonale grillen selve kjennetegnet på Hyundais felles designspråk. I følge Jens Arne er det lagt vekt på kvalitet og komfort MARKEDETS BESTE: Hyundai tilbyr bil-norges beste garanti; syv år eller inntil kjørte kilometer, samt syv års veihjelp.

25 . Telemark Årgang 17 - nr 4 25 Ta kontakt med: Veil. pris levert Skien inkl. frakt. Årsavgift og reg. omk. kommer i tillegg. Syv års fabrikkgaranti: For vilkår og betingelser, se www. hyundai.no. Drivstofforbruk blandet kjøring i20 Comfort 1,2l 85hk manuell: 0,47 l pr mil. CO2-utslipp: fra 114 g/km. NOx=18 mg/km. Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer. Jens Arne Sætre Tlf: Nils Skårdal Tlf: Følg oss på Signe Gro Pedersen Tlf: Se TID FOR Å BYTTE TIL SOMMERDEKK Vi har Drop-In kø! Petit Grafi sk AS - Med forbehold om trykkfeil og prisendringer. ContiSport FK 453 Tiffando komplette felgpakker NYHET! CV3 LØRDAGSÅPENT! Nå er lagrene fyllt opp med sommerdekk! Bestill time og lever dine gamle dekk og betal ved henting! CV4 Komplett med felg og dekk 18 fra kr ,- 19 fra kr ,- 20 Fra kr ,- FAST LAVPRIS PÅ DEKK HOTELL FELGRETTING Vi retter felg opptil 24, samt fi kser lakkskader på dine gamle felger! PRISEKSEMPEL: Tiffando Felgpakke med m/245/ /25-20 Nå kun ,- Dekkspesialisten Skien AS Dekkspesialisten Porsgrunn AS Bøleveien 63B, 3724 Skien Hydrovegen 1C, 3933 Porsgrunn VI TILBYR: Hjulskift Dekkhotell Dekkrep. Frontrute Rep./bytte *(Personbil) Felg rep. Felgretting Med mer! Følg oss på Facebook! Alle priser er inkl. mva, miljøavgift og ferdig montert på felg. Hjulskift 75,- pr. felg. Ta kontakt for andre dimensjoner og dekkmerker.

26 mars 2014 Bjørn Moens Bilverksted VIKTIG MED RUSTBEHANDLING! Noen av bildene på denne siden viser hvordan bilen din kan se ut uten at du er klar over det. - Det er ikke alle biler som er så ille som dette, men det er viktig å være klar over at det ikke er mange biler som er helt rustfrie, sier Bjørn Moen. Ved Moens bilverksted på Herre får de ofte inn biler med understell som kan skremme noen og hver. Mange eiere er ikke klar over hvordan det står til med bilen, og får seg en aldri så liten overraskelse. Derfor er den erfarne verksmesteren tydelig når han oppfordrer folk til å være på vakt. BLIR OVERRASKET - Vi har ofte kunder som kommer innom for en rustsjekk eller en reparasjon, og som blir meget overrasket over at det er rust på bilen. De ble jo fortalt da de kjøpte den at det ikke var nødvendig med noen antirustbehandling siden bilen var galvanisert og hadde rustgaranti. Men dette er ofte ikke nok, presiserer Bjørn. INGEN GARANTI - Om du har en bil med såkalt galvanisert karosseri, betyr det ikke nødvendigvis at den ikke ruster. Det er ekstreme påkjenninger bilen din blir utsatt for i løpet av en vinter. Med salt, sand, vann og store temperatursvingninger, legges grunnlaget for en real «rustfest», forteller han. Derfor bør man sjekke understellet med jevne mellomrom, og man bør også sørge for å gi bilen en grundig rust - behandling før angrepet setter inn. Begge deler kan man gjøre hos oss det første er til og med helt gratis! TECTYLBEHANDLING I følge Moen går det gjerne ikke mer enn et år eller to før rusten angriper bilens understell og bunn. - Derfor anbefaler vi sterkt at du tar en tectylbehandling også dersom du har kjøpt en helt ny bil. Fordelen ved å gjøre det på en nybil er at man slipper kostbare jobber som sandblåsing og priming. Dessuten gir du bilen et langt bedre utgangspunkt med tanke på beskyttelse. TA KONTAKT - Ta gjerne kontakt med oss på telefonnummer for time, eller send oss en på Vi sender deg gjerne en DVD i posten som viser vår rust behandling fra a-å, avslutter Bjørn Moen. ANBEFALER TECTYL: - Denne kunden valgte å tectylbehandle bilen før den kom på veien. OVERRASKELSE: Slik kan bilen din se ut under uten at du er klar over det. Ved Bjørn Moens bilverksted på Herre får du gratis rustsjekk.

27 Årgang 17 - nr 4 27 Antirustbehandling med Tectyl-produkter Autorisert VERKSTED - BILGLASS - BILPLEIE - EU-kontroll - KILOMETERSERVICE - DEKK/FELG 10% ved bestilling av time til komplett behandling i mars Her har vi sandblåst og sprøytet med zink og er klare til å påføre Tectyl etter tidligere «synder». Telemarks eneste Tectyl-forhandler GODKJENT AV Du får GRATIS LÅNEBIL når vi Tectylbehandler din bil hos oss! Herre, Rafnesveien 10 Telefon Åpent: mandag-fredag Her er ett eksempel på tidligere rustbehandling hvor plastskjermer ikke har vært demontert fritt fram for rusten! CHRYSLER / JEEP / DODGE / ISUZU-SENTERET I TELEMARK! JEEP ER JEEP -ALT ANNET ER KOPIER! Jeep Compass 2,2 CRD Limited Kr ,- NYE ISUZU D-MAX TROOPER EDITION Isuzu D-Max Trooper Edition varebil Fra kr ,- + mva Leveres også med automatgir 5 års garanti / km Japansk kvalitet! Tøffest i klassen 2 dørs & 4 dørs. Petit Grafi sk AS - Skien Jeep Wrangler 2,8 CRD 200 hk aut. Varebil WRANGLER Kr ,- +mva Pris levert Skien inkl. Frakt og lev. omk. Årsavgift kommer i tillegg. Driv stofforbruk blandet kjøring Compass: fra 0,66 l pr mil. CO2-utslipp: fra 172 g/km. Wrangler: fra 0,83 l pr mil. CO2-utslipp: fra 230 g/km. Illustrasjonsfoto - avbildete biler kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer. 3,5 TONN TREKKVEKT! 2 dørs Extended Cab. Hagebyvn. 38, Kjørbekk 3734 SKIEN Telefon BILER PÅ LAGER FOR OMGÅENDE LEVERING! Salg Service Verksted Delelager

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

Legeforeningens avtalerabatt kommer til fratrekk

Legeforeningens avtalerabatt kommer til fratrekk Sporty kompaktbil. Komplett utstyrt A-Klasse med AMG Pluss-pakke. Spar 38.221,- Kampanjerente 1 % A 180 AMG Pluss utstyr: AMG Line 7-trinns automatgir Stor 8 fargeskjerm Ryggekamera LED hovedlys Lys- og

Detaljer

Ferdig utstyrt A 180 AMG Pluss. Meget gunstig leasing.

Ferdig utstyrt A 180 AMG Pluss. Meget gunstig leasing. Agrol avtalerabatt kommer til fratrekk Ferdig utstyrt A 180 AMG Pluss. Meget gunstig leasing. Kampanjerente 0,99 % Kjøpspris 374.900,- 2.495,- A180 AMG Pluss AMG Line 7-trinns automatgir Stor 8 fargeskjerm

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

Ferdig utstyrt A 180 AMG Plus. Spar kr ,-

Ferdig utstyrt A 180 AMG Plus. Spar kr ,- Ferdig utstyrt A 180 AMG Plus. Spar kr 51.000,- A 180 AMG Plus Kjøpspris 369.900,- 2.195,- AMG Line Stor 8 fargeskjerm Lys- og siktpakke 122 Hk Bensinturbo 18 Lettmetallfelger Sportsunderstell Diamond

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service Audi Service Garantert Audi Service Med Audi Service er ansvaret for dine garantier 100% vårt Audi Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Audis foreskrevne vedlikehold

Detaljer

Nå er årets vinterkampanje. i gang hos Møller Bil i Vestfold

Nå er årets vinterkampanje. i gang hos Møller Bil i Vestfold Nå er årets vinterkampanje i gang hos Møller Bil i Vestfold Vi markerer starten på det nye året med en lang rekke gode tilbud på mange forskjellige Volkswagen modeller. Enten du er på jakt etter en Volkswagen

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot.

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot. Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er et effektivt og trendy fremkomstmiddel. Scooter er ikke bare effektivt i trafikken, men det gir

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 2012 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 2013 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr 1,99% Rente A-Klasse fra kr 269.90 35% egenkapital ved lån. 10% engangsleie ved leasing. 1,99% nominell rente gjelder i 3 år. Etablering- og termingebyr tilkommer. Forutsetter

Detaljer

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud Velkommen til jubileum Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. Oppegård Bil AS Tømteveien 3, 1410 Kolbotn. Tlf.: 24 03 53 50. www.oppegardbil.no Škoda Superb NY ŠKODAFORHANDLER I FOLLO. 1 ÅR

Detaljer

FORD Transit Connect Prisliste fra 1. januar 2016

FORD Transit Connect Prisliste fra 1. januar 2016 FORD Transit Connect 1601 Prisliste fra 1. januar 2016 FORD TRANSIT CONNECT Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort) 1.6L TDCi 75HK M5 200 Ambiente FWD 115 193 189270

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER.

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. ALLE TILBUD GJELDER TIL OG MED 31.08.2015. BESØK OSS I RINGERIKSVEIEN 5 TLF. 32 24 33 00 1,99% * DSG kr 0,- flytende rente fra Volkswagen Finans på up!, Polo, Golf,

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr A-Klasse fra kr 269.90 levering Oslo. Forbruk blandet kjøring: 0,38-0,71 l/mil. CO2-utslipp: 98-161 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. B-Klasse kr 20.74 Automatgir

Detaljer

NISSAN NV200 EVALIA. Prisliste, utstyr, tekniske data, farger NO-16C-0980

NISSAN NV200 EVALIA. Prisliste, utstyr, tekniske data, farger NO-16C-0980 NISSAN NV200 Prisliste, utstyr, tekniske data, farger 1.1.2017 01-01-2017 NV200- PRISLISTE Motor effekt Modell Bakdører Skyvedører Girkasse Totalvekt Engangs-avgift inkl. vrakpant Veil pris ekskl. mva

Detaljer

KUNDEPRISLISTE NORGE 2016 Oppdatert

KUNDEPRISLISTE NORGE 2016 Oppdatert KUNDEPRISLISTE NORGE 2016 Oppdatert 01.09.2016 Prisliste 2016 Modell Drift Best. kode HK NOx CO 2 Reg. Avgift inkl. vrakpant 2016 Veil. Utsalgspris ink. reg avgift og levering RENEGADE Longitude 2.0 MJD-

Detaljer

5HQ NM UHJOHGH BMW KAMPANJE

5HQ NM UHJOHGH BMW KAMPANJE BMW KAMPANJE Bilia har nå kampanje for deg som enten kjører fi rmabil eller har dokumentert kjøregodtgjørelse. Vi har meget gode leasingpriser på en rekke BMW modeller hvor vi tilbyr 1% rente kombinert

Detaljer

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA, E-, CLS og S-Klasse. Serviceavtale 4 år/60.000 km* Kr

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger FORD TRANSIT CONNECT Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort)

Detaljer

20.000,- i avslag på ny ŠKODA med DSG automatgir

20.000,- i avslag på ny ŠKODA med DSG automatgir KAMPANJEDAGER 08.-19. MARS 2016 Utvidet åpningstid til kl 20.00 tirsdag 15., onsdag 16. og torsdag 17. mars 20.000,- i avslag på ny ŠKODA med DSG automatgir Serviceavtale 3år/45.000km inkludert ved kjøp

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

REKKEVIDDEKONGEN. dra dit du vil uten å bekymre deg for flatt batteri.

REKKEVIDDEKONGEN. dra dit du vil uten å bekymre deg for flatt batteri. NYE OPEL AMPERA-E REKKEVIDDEKONGEN Med en rekkevidde på over 500 kilometer, åpnes en helt ny verden for den som kjører elektrisk 1. Tiden da en elektrisk bil bare var egnet til korte turer er historie.

Detaljer

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT - DIN PARTNER I BIL MOTOR FORUM BERGEN Motor Forum Bergen er autorisert merkeforhandler for Mitsubishi og Renault. Vår viktigste oppgave er å gi deg som kunde profesjonelle råd om bil og tjenester som

Detaljer

NYE HILUX. Flytter grenser!

NYE HILUX. Flytter grenser! Ny Hilux NYE HILUX Flytter grenser! Bli kjent med tidenes beste Hilux. Ny Euro 6 motor med økt dreiemoment og redusert utslipp Ny manuell og automat girkasse 3200 kg hengervekt på Extra Cab og Double Cab

Detaljer

www.peugeot.no Forhandlers stempel

www.peugeot.no Forhandlers stempel Utarbeidet av: BD Network Realisering: Altavia Paris Utgiver: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Trykket i EU Delenr 93-PEU50000PAREL Forhandlers stempel www.peugeot.no NYE PARTNER

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID BRUKTBILER PÅ BESTILLING STAR BIL PRESENTERER MILJØBILER

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

FUNKSJON, ERFARING OG KJØREGLEDE

FUNKSJON, ERFARING OG KJØREGLEDE NORGES MEST VELUTSTYRTE VAREBILER FUNKSJON, ERFARING OG KJØREGLEDE PROFF I 20 ÅR NYE JUMPY FRA KR 211.900,- Høyde 1,90 m 3 lengder EN GANG PROFF, ALLTID PROFF Tlf. 69 33 07 77 bil-senter.no citroen.no

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp!

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Bilia på Vitbank inviterer til Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Prøvekjøringskonkurranse Tegnekonkurranse for barna Enkel servering Prøvekjør ny eller brukt

Detaljer

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ!

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Vi har kuttet prisene på Sirion og Terios START ÅRET MED ET KJEMPEKUPP! SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Årsavgift, samt leveringsomkostninger tilkommer. Gj.snittlig forbruk ved blandet kjøring: Sirion: 6,3-6,8

Detaljer

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant A4 Nye Audi A4 og Audi A4 Avant 02 A4» Nye Audi A4 og Audi A4 Avant. Redefinert format. Designen til nye A4-modellene er umiskjennelig Audi; Form møter funksjon gjennom evolusjon. Sett forfra er den klassiske

Detaljer

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL Påskefristelser fra Volvo Forsikringstilbud 3.990,- Forsikringstilbud 4.390,- Forsikringstilbud 4.390,- Tilbud V50 DRIVe Momentum

Detaljer

Ford Tourneo Connect

Ford Tourneo Connect Bilia prisliste Ford Tourneo Connect Prisliste pr. 03. mai 2016 Prisene er inkl. reg.omk., kr 13.800,. Årsavgift kommer i tillegg. Forbehold om prisendringer fra importør. jekk www.bilia.no for lokal veibeskrivelse

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 807 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr SR Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

VI INTRODUSERER NY AVENSIS

VI INTRODUSERER NY AVENSIS VI INTRODUSERER NY AVENSIS 2 NYE AVENSIS DET BESTE ER NÅ BLITT STANDARDUTSTYR Fra de avanserte sikkerhetssystemene og det brede motortilbudet til det eksklusive interiøret, de klasseledende spesifikasjonene

Detaljer

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life.

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Audi e-tron Changes the world. Not everyday life Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Rett til endringer forbeholdes. Importør: Harald A. Møller AS Utgave: Mai 2014 www.audi.no 02 03 04 At

Detaljer

Ladbar familiefavoritt blir ny

Ladbar familiefavoritt blir ny Oslo, 4. september 2015 Pressemelding Ladbar familiefavoritt blir ny Som første ladbar hybrid SUV ble den en verdensnyhet januar 2014. Outlander Plug in Hybrid EV (PHEV) er siden Europas og Norges mest

Detaljer

Unge vestfoldinger satser i full fart med

Unge vestfoldinger satser i full fart med Nytt Møt oss i Badeparken på årets bilmesse 1. og 2. juni. Mange gode tilbud! Unge vestfoldinger satser i full fart med Sammen med Bil-Service og Renault satser: Karin E. Fossen (Rally nr. 3 i NM) Anders

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Passat Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 765 Bredde, mm 1 820 Høyde, mm 1 472 Akselavstand, mm 2 709 Sporvidde foran og bak, mm 1 552/1 551 Snudiameter,

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

Introduksjon. Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot.

Introduksjon. Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot. 2011 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er et effektivt og trendy fremkomstmiddel. Scooter er ikke bare effektivt i trafikken, men det

Detaljer

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-)

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Spar kr 12.000,- - Sportsseter i skinn - Sportsratt, girkule og håndbrekk i skinn X-pakke til Touran

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Golf Cabriolet Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 246 redde, mm 1 782 Høyde, mm 1 423 Akselavstand, mm 2 578 Sporvidde foran og bak, mm 1535/1508 Snudiameter,

Detaljer

Ford Transit Connect

Ford Transit Connect Bilia prisliste Ford Transit Connect Prisliste pr. 2. mars 217 Prisene er inkl. reg.omk., kr 13.8,. Årsavgift kommer i tillegg. Forbehold om prisendringer fra importør. jekk www.bilia.no for lokal veibeskrivelse

Detaljer

Lohner Porsche ca 1899 modell Verdens første Hybrid

Lohner Porsche ca 1899 modell Verdens første Hybrid Lohner Porsche ca 1899 modell Verdens første Hybrid T-Ford masseproduksjon Forbrenningsmotor enorm teknisk fremgang Billig Bensin/Olje Ny teknologi må være teknisk bedre enn den gamle, billigere å lage,

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

FORD Transit Connect Prisliste fra 01. juni 2017 Inkludert leveringsomkostninger levert Ski

FORD Transit Connect Prisliste fra 01. juni 2017 Inkludert leveringsomkostninger levert Ski FORD Transit Connect 173 Prisliste fra 1. juni 217 Inkludert leveringsomkostninger levert ki FORD TRANIT CONNECT Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort) 1.5L TDCi 75HK

Detaljer

PEUGEOT. Oppdatert:

PEUGEOT. Oppdatert: PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Oktober 2016 Oppdatert: 05.09.2016 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 4007 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr Premium Sikkerhetsutstyr: 4x4 (kan veksle mellom 2- og 4-hjulsdrift) ABS-bremser med bremsekraftfordeler

Detaljer

Nye Strada. 3 år/100 000 km garanti 8 års rustgaranti 3 års lakkgaranti 3 års Fiat veiservice. www.fiatprofessional.no

Nye Strada. 3 år/100 000 km garanti 8 års rustgaranti 3 års lakkgaranti 3 års Fiat veiservice. www.fiatprofessional.no Nye Strada Garantier Fiat Auto er en av Europas største og mest innovative bilprodusenter. Topp moderne produksjonslinjer med fokus på sikkerhet og kvalitet, gjør at Fiat også kan tilby en av markedets

Detaljer

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten.

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten. Bilia Fleet Når du kjøper bil hos oss, ønsker vi at du skal bli en fornøyd kunde. Bilia er autorisert merkeforhandler for BMW, Ford og Volvo. Bilias firmabilavdeling, Bilia Fleet, har solid erfaring med

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30.april 2014. Telemark. MotorForum Telemark: NY EL-BIL FRA RENAULT ET IKON FYLLER 50 ÅR

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30.april 2014. Telemark. MotorForum Telemark: NY EL-BIL FRA RENAULT ET IKON FYLLER 50 ÅR TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 6-30.april 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 MotorForum Telemark: NY EL-BIL FRA RENAULT LOJALE KUNDER HOS SKIEN BIL INNFØRER NYTT SERVICEKONSEPT

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Golf Alltrack Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 578 redde, mm 1 799 redde inkl utvendige speil, mm 2 027 Høyde 1 515 Akselavstand, mm 2 630 Sporvidde

Detaljer

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012 Partner Mester fra november produksjon 2012 Grip Control ABS med bremsekraftfordeler Aicondition WIP Sound Radio/CD MP3, 4 høyttalere WIP Bluetooth, USB- og Jack kontakt Skyvedør høyre side med vindu 3

Detaljer

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW BMW 520d xdrive Touring Automat, Månedsleie inkl. mva. kr 5.900,- Advantage Edition inneholder blant annet: Oppvarmbart sportsratt i skinn, 18 alu.felger, takrails,

Detaljer