TELEMARK. Avis. 18 år i. Nr mai Telemark. Autostrada NYE DISCOVERY SPORT VW GOLF KNUSER KONKURRENTENE

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 7-13. mai 2015. Telemark. Autostrada NYE DISCOVERY SPORT VW GOLF KNUSER KONKURRENTENE"

Transkript

1 TELEMARK Avis Nr mai år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark Autostrada NYE DISCOVERY SPORT INTRODUSERER AUDI Q3 MED FACELIFT KOMPLETT VERKSTEDTILBUD VW GOLF KNUSER KONKURRENTENE

2 2 13. mai 2015 John André Steinhaug John André Steinhaug Salgssjef Volvo Selekt Autostrada Jorkjend Bruktbilsenter 1. Hva var din første bil? - En flott himmelblå Mazda modell med en fremdriftsvillig 1,3 liter motor ( 100km/t i fritt fall). eget behov, sikkerhet, kvalitet, komfort og ikke minst en seriøs bilforhandler som alltid tar hensyn til kunden sine krav til service og oppfølging. 2. Hva kjører du nå? modell Volvo XC60 D4 181hk AWD Summum, fantastisk komfort og sikkerhet i høysetet. 3. vorfor bør kundene velge bruktbil fra dere? - Vi tilbyr premium brukte biler som må gå igjennom Volvo sine strenge krav til kvalitet, 100 punkts sjekk både på karosseri og teknisk. Vi har høy serviceinstilling, er imøtekommende, hyggelige og ikke minst finner vi alltid løsning for våre kunder både når det gjelder bil, finansiering og forsikring - alt til kundens beste 4. Hva bør en bilkjøper tenke på når han/ hun skal velge bil? - I dagens marked med så mye å velge i når det gjelder bil er det viktig å avdekke sitt 5. Hva er årets biltrender (utseende, farge, utstyr)? - Biltrendene er alltid spennende å følge med på. Denne uken så ble el-bil nummer levert til kunde her i landet. Så vi kan vel si at kundene i Norge har kastet seg på el-bil trenden (så lenge staten lar el-bil fordelene være). I Volvo så har vi Plug-in hybrid blant annet på V60, og teknologien kommer også den nye fantastiske XC90. Farge er alltid individuelt fra kunde til kunde, men hvit, rød og sort er noen av fargene som vi selger mye av. Utstyrsnivået er som regel høyt hos våre Volvokunder, de vet hva de vil ha, og kan skreddersy sine biler til sine ønsker. 6. Hvorfor/hvorfor ikke har du trua på el-bil? - Ren el-bil har jeg vel aldri hatt troen på, men Norge er vel det største markedet i Europa for el-bil på nåværende tidspunkt. Går man litt under huden på fenomenet så er det nok noen som blir overrasket over at man kanskje ikke er så miljøvennlig allikevel. Ser man hva enkelte merker velger å satse på fremover så er nok Plug-in hybrid fremtiden. Volvo er selvfølgelig ett av disse merkene. 7. Hva er ditt beste bilminne? - Da jeg satte meg på flyet fra Torp til Frankfurt, også hurtigtoget fra Frankfurt til Munchen og hentet meg en Ferrari 360 Modena. Turen hjem var en guttedrøm verdig, bare lyden av en slik bil får nakkehårene til å reise seg. 8. Hva er ditt verste bilminne? - Da bakakselen på min gamle Mazda 323 brakk i tre i 80 km/t på E Hva tror du blir viktig på neste års modeller? - Plug-in hybrid (fremtiden i mine øyne) utstyr og lavutslippsmotorer. 10. Hva er din drømmebil og hvorfor? - Har akkurat bestilt min drømmebil; en ny modell Volvo XC60 D4 190hk Summum AWD. Fullspekket slik jeg ønsker den. Det blir den tredje XC60 på rad. Maken til kjøremaskin skal man lete lenge etter. DET ER VIKTIG Å VÆRE SYNLIG! Petit Grafisk AS kan hjelpe deg med:...neste nummer av Motoravisa kommer ut Brosjyrer / DM Tidsskrift Program Foldere Årsrapporter Aviser Annonser Flash bannere Plakater Messemateriell Kursmateriell Tekstforfatter Wordpress Det koster ingenting å ta en prat med oss! Kjørbekkdalen 13b Postboks 2544 Kjørbekk, 3702 Skien Telefon E-post Utgiver / layout / produksjon: Petit Grafisk as Telemark Besøksadresse: Kjørbekkdalen 13B, 3735 Skien Postadresse: Postboks 2544, 3702 Skien Telefon: E-post: Du finner oss på TORSDAG 3 JUNI 2015 Trykk Edda Trykk AS Distribusjon: Telemark Distribusjon AS NB! Kopiering av annonser, artikler eller bilder fra Telemark Motoravis er forbudt! Vi tar forbehold om mulige trykkfeil i annonsene

3 Årgang 18 - nr 7 3 LEVERINGSKLARE VOLVO! Få opptil kr i avslag på NYE Volvo lagerbiler! Begrenset antall! XC70 PÅ LAGER Fra kr ,- Summum aut. med mye utstyr meget godt utstyrt meget godt utstyrt DYNAMIIC-UTGAVE Petit Grafi sk AS V60 PÅ LAGER Fra kr ,- Alle som kjøper leveringsklar Volvo i kampanjeperioden blir med oss til Volvofabrikken i Gøteborg! V70 PÅ LAGER Fra kr ,- Gjelder så lenge beholdningen rekker. Med forbehold om trykkfeil og prisendringer.

4 4 13. mai 2015 PREMIUM BRUKT: Bruktbilsenteret selger utelukkende biler av høy standard. - Det vil si nyere biler som er kjørt relativt lite og som har vært igjennom en omfattende klargjøringsprosess før de blir tatt inn i butikken. De fleste modellene er fra 1-5 år gamle, og kjørt langt under kilometer, sier John André Steinhaug. FYLKETS ENESTE VOLVO SELECT-FORHANDLER AUTOSTRADA JORKJEND Autostrada Jorkjends nyetablerte bruktbilsenter har fått en god start; for kort tid siden ble butikken sertifisert som Volvo Select-forhandler, og stadig finner nye kunder fram til lokalene i Telemarksveien. Det ser ikke ut som noen typisk bruktbilbutikk i den nyoppussede bilhallen; bilene er nypolerte og det lukter av nybil. Men så har da heller ikke senteret tatt mål av seg å være noen tradisjonell brukbilforhandler. - Vi ønsker å tilby våre kunder det lille ekstra. Derfor ønsker vi også å holde en litt høyere profil enn hva som er gjengs for denne delen av bransjen, forteller John André Steinhaug. PREMIUM BRUKT Salgssjefen er tydelig på at bruktbilsenteret utelukkende selger biler av høy standard. - Vi har valgt å fokusere på premium bruktbiler, det vil si nyere biler som er kjørt relativt lite og som har vært igjennom en omfattende klargjøringsprosess før de blir tatt inn i butikken. De fl este modellene er fra 1-5 år gamle, og kjørt langt under kilometer. VOLVO SELECT Han understreker også at bruktbilmarkedet er i sterk endring, og at kundene skal kunne forvente mer enn før. - Vi ønsker å tilby den samme tryggheten som gis ved et nybilsalg. Derfor satser vi sterkt på Volvo Select-programmet, som innebærer en servicetest der de beste bilene blir skilt ut i et premium-segment. Disse bilene tilfredsstiller våre strengeste krav, og leveres gjerne med utvidete garantier. NYLIG SERTIFISERT Bruktbilsenteret ble for kort tid siden sertifi sert som Volvo Select-forhandler, noe salgssjefen er stolt over. - Det betyr at både butikken og våre ansatte holder et høyt faglig nivå, og at våre kunder er ekstra trygge når de velger å handle hos oss. Det er viktig å presisere at vi ikke bare forhandler brukte Volvoer, men at vi også har finere nye biler av andre merker. Og det vi ikke har inne kan vi skaffe i løpet av ganske kort tid. Hos oss skal kunden få den bilen de drømmer om! SATSER PÅ NETTET De ansatte er framoverlent i tankegangen, og har for lengst erkjent at langt fra all salgsvirksomhet skjer fysisk i butikken. Det gjør at de må ty til moderne kanaler. Nettet blir en stadig viktigere salgskanal, og alle våre biler publiseres fortløpende på forteller Steinhaug, og legger til at stadig flere kunder kommer fra andre deler av landet. - De har sett drømmebilen på nettet, og ringer gjerne for å få vite mer. Da skal vi sørge for at de blir satt i kontakt med en hyggelig fagperson som kan gi dem pålitelige svar på det de lurer på. Hos oss skal kundene forvente alt fra bilråd til Volvo-sertifisert service, avslutter han. SALGSSJEF: John André Steinhaug er ansvarlig for Autostrada Jorkjends bruktbilsenter i Telemarksveien.

5 Årgang 18 - nr 7 5 KIA FEIRER 20 ÅR I NORGE MED JUBILEUMS- MODELLER STAPPFULLE AV UTSTYR! Sportage fra SPAR ,- Sportage Jubileum fra , ,- Pr mnd fra 2.595,-* Nå får du vår bestselger Kia Sportage i en utstyrsspekket jubileumsutgave med bl.a fullintegrert NAVI, automatisk klimaanlegg, ryggekamera, skinninteriør, xenonlys, 17 alufelger og mye mer, til en helt fantastisk god pris og med Norges beste garanti på hele 7 år. Bestill prøvekjøring og les mer om alle jubileumsmodellene på Pr mnd fra 1.249,-* Pr mnd fra 1.695,-* Pr mnd fra 2.298,-* FACELIFT FACELIFT FACELIFT *Sportage: ,- kontant. Picanto: ,- kontant. Rio, Venga, C eed: ,- Kontant. 8 år. Inkl. alle gebyrer. Nom. rente 4,95%. For fullstendige betingelser se butikk. Med forbehold om prisendringer og trykkfeil. Pr mnd fra 2.425,-* Picanto fra Picanto Jubileum fra Rio fra Rio Jubileum fra Venga fra Venga Jubileum fra cee d Kombi fra cee d Kombi Jubileum fra , , , , , , , ,- Veil. priser inkl. frakt og lev.omkostninger (kr ,-) levert Drammen. Lokal frakt samt årsavgift tilkommer. Forbehold om trykkfeil og avvik fra avbildet modell. CO2-utslipp fra 86 g/km, forbruk fra 0,33 l/mil v/bl. kjøring. Trommedalsveien 239, Skien Tlf: Kontakt: Knut I. Westbye: / Direkte Kontakt: Christoffer Hansen: Direkte

6 6 13. mai 2015 POSITIVT TILTAK: To ganger i året kan alle Hyundai-eiere nyte velsmakende smørbrød mens gutta på verkstedet skifter dekk helt gratis. Da er det alltid lange køer utenfor Sporty Bils lokaler på Klyve Kim Olav i full sving. TIL TJENESTE: Anders, Svein og Roger er de blide karene du møter i serviceavdelingen hos Sporty Bil. STOR SUKSESS MED KOMPLETT VERKSTEDTILBUD SPORTY BIL I følge ettermarkedsleder Anders Holm er pågangen til verkstedet bedre enn på flere år. Han tror at et komplett tilbud er med på å gjøre Sporty Bil til et attraktivt valg for kundene. Noe av årsaken er at vi er blitt mer etablerte og har opparbeidet oss et meget godt rykte i tillegg til at vi kan presentere et verkstedtilbud som ikke alle andre har, sier Anders. POPULÆRT ARRANGEMENT - Jeg tror også at de to gangene i året vi har gratis dekkskift for alle Hyundai-eiere, har spilt en rolle. Her kan kundene komme og kose seg med velsmakende smørbrød i bilhallen og samtidig se nærmere på våre nyheter, mens våre gutter sørger for å skifte dekk på bilen. Det er mange som ser veldig positivt på dette tiltaket, og som har gjort det til en fast tradisjon å stikke innom oss. TILBUD PÅ AC-SERVICE I øyeblikket er det fullt kjør for verkstedet på Klyve. - Vi merker tydelig at kundene har begynt å tenke på sommeren. Allerede nå er det fl ere som har gjort avtaler for å sikre seg at bilen er i orden i god tid før ferien. En viktig ting i forbindelse med at vi går inn i den varmeste årstiden er at airconditionsystemet virker som det skal. Ikke bare for komfortens del, men det er også viktig for trafikksikkerheten! Når det er varmt ute skal det være behagelig svalt inne, sier Anders, og legger til at Sporty Bil nå har tilbud på AC-service; kun kr. 995,-. SOMMERSJEKK Han minner også om at regelmessig vedlikehold av bilen er mest lønnsomt over tid. - Samtidig gir det deg en trygg og, ikke minst, driftsikker bil. Det er viktig å gjennomføre en service/sjekk minst én gang i året (avhengig av bilens alder og tilstand). Her får man blant annet sjekket bremser og dekk, noe som er særdeles viktig med tanke på sikkerhet. Nå tilbyr vi hyggelige priser på sommersjekk, og som alltid har vi opptil 40% avslag på et stort utvalg dekk. Kom innom oss for å få vite mer, oppfordrer Anders. ALLE MERKER Sporty Bil har helt siden oppstarten reparert alle bilmerker, noe de også kommer til å gjøre i framtida. - Selv om vi er Hyundai-forhandler og selvsagt har et sertifi sert Hyundai-verksted, ønsker vi å tiltrekke oss et større spekter av kunder. Å ha et tilbud til alle stiller store krav til oppdatering. Vi må hele tiden henge med i utviklingen, og vi er stolte av å kunne si at det har lyktes oss! OGSÅ BILGLASS De siste årene har Sporty Bil satset stadig mer på bilglass. - Tilbakemeldinger FULL KONTROLL: Jan Erik har full kontroll på verkstedet. fra kundene forteller at de syns det er positivt at de også kan få skiftet ruter og reparert steinsprutskader hos oss. Det siste er for øvrig gratis så sant man har bilforsikringen i orden. Folk er glade for at vi har et komplett biltilbud samlet under ett og samme tak, avslutter Anders.

7 Årgang 18 - nr 7 7 DISCOVERY 4 AMBISIØS ARBEIDSKRAFT SØKER NYE UTFORDRINGER landrover.no Discovery 4 leveres fremdeles som varebil Discovery 4 er eneren i varebilklassen. Den kombinerer fremragende kjøreegenskaper og unik fremkommelighet med en enestående luksusfølelse. Du får en arbeidsplass med stor lasteevne og tilhengerkapasitet på hele 3,5 tonn. Og du får 8-trinns automatgir, luftfjæring og Terrain Response. De originale baksetene følger med, og bilen kan registreres som 5-seter på et senere tidspunkt. Opplev Discovery 4 hos din lokale Land Rover-forhandler. Discovery 4 varebil TDV6 fra (eks. mva fra ). Leasingtilbud fra 3.599,- pr. mnd eks. mva.* *3 år, kjørelengde km, 15% forskuddsleie Biler på lager for omgående levering. Autostrada AS Lyngbakkvegen 1, 3736 Skien. Tlf Land Rover Discovery 4: Forbruk 3.0 TDV6 7,8l/100 km blandet kjøring. CO2 utslipp fra 207 g/km. Pris Personbil fra kr. Varebil fra kr. Pris levert Oslo inkl. frakt, leverings- og adm. kostnader kr. Forbehold om prisendringer og trykkfeil.

8 8 13. mai 2015 GRENLAND AUTO QUATTRO: - Innstegsmodellen har forhjulstrekk, men over 80 prosent av norske Q3-kunder har valgt seg en utgave med firehjulstrekk. Det tror vi vil være trenden også fremover, og den nye utgaven kommer med oppgradert quattro-system, opplyser Lasse Rød og Stian Forberg ved Grenland Auto. Introduserer Audi Q3 med facelift Det er gått tre år siden Audi lanserte kompakt-suven Q3. Nå er den kommet i en ansiktsløftet versjon som får salgforventningene til å stige. De som kjenner modellen fra før vil hurtig se endringene som er foretatt. - På utsiden er det første du legger merke til den nye singelframe-grillen, som fra nå av blir forbeholdt Audis Q-modeller. Lyktene foran og bak har fått ny design, xenon og LED-kjørelys er blitt standard og tåkelysene i fronten sitter nå integrert i hovedlykta, forklarer Lasse Rød ved Grenland Auto. BEDRE INFOTAINMENT- SYSTEM Dessuten er nye Q3 utstyrt med nye støtfangere, en linjeføring som strekker seg mer horisontalt enn hos forgjengeren. Et større luftinntak bidrar forøvrig til at bilen ser bredere ut. På innsiden er den største nyheten et infotainment-system som gir deg flere muligheter enn før. - Navigasjonssystemet gir deg tilgang til Google Earth og flere online-tjenester. Nye assistansesystemer har også funnet sin vei til Q3, sånn som blindsonevarsler, filskiftevarsler og skiltgjenkjenner (ekstrautstyr), opplyser selgeren. MER BEHAGELIG Innstegsmodellen har forhjulstrekk, men over 80 prosent av norske Q3-kunder har valgt seg en utgave med firehjulstrekk. Quattro-systemet er nå oppgradert, slik at kreftene fordeles mer balansert mellom akslingene. - For å gi fører og passasjerer bedre komfort har Audi også utviklet et adaptivt understell (DCC), som er tilgjengelig ekstrautstyr. Det bidrar til å gjøre Q3 kompakt, morsom og lettkjørt. Økt støyisolasjon er også med på å gjøre kjøreturen til en enda mer behagelig opplevelse, understreker Lasse. FLERE HESTEKREFTER De største endringene finner man likevel under panseret. Alle motorene har fått flere hestekrefter å rutte med, samtidig som forbruket er betraktelig redusert. CO2-utslippet er i snitt redusert med 23 gram, eller om lag 17%. - Kundene kan velge mellom seks motoralternativer, der FACELIFT: Det er gått tre år siden Audi lanserte kompakt-suv-en Q3. Nå er den kommet i en ansiktsløftet versjon som får salgforventningene til å stige. de minste er en 1,4-liters TFSI-bensin med 150 hk og en 2-liters diesel med 120 hk, begge med forhjulstrekk. HØYE FORVENTNINGER: Selgerne Lasse Rød og Stian Forberg ved Grenland Auto gleder seg til å selge den nye Audi Q3. HEFTIGE ALTERNATIVER Den lokale Audi-forhandleren regner med at det er 2-liters diesel med 150 hester, quattro og S tronic-automatgirkasse flesteparten vil gå for, men understreker at det fins alternativer også for dem som ønsker litt mer trøkk. - Q3 kommer også med en 2-liters diesel med 184 hester med og uten S tronic-kasse. Den sprinter til hundre på 7,9 sekunder med S tronic-kasse, og toppfarten er 219 km/t. Dessuten er den første RS-utgaven av Q-modellene kommet på markedet. Råskinnet har den prisbelønte femsylindrede turbomotoren på 2,5 liter, som nå har fått tilført 30 ekstra hestekrefter. Med denne under panseret begynner det å bli ordentlig morsomt, smiler Lasse Rød ved Grenland Auto.

9 Årgang 18 - nr 7 9 PEUGEOT TREFFER 100% MED SIN NYE STASJONSVOGN Vi Menn Bil - 9/2014 AUTOMATPAKKE KUN KR ,-* 6-trinns automatgir Metallic lakk Vinterhjul m/alufelg Total verdi = ,- SPAR = ,- Vi Menn Bil Klikk.no Aftenposten.no BT.no 9/ PEUGEOT 308 SW FRA KR ,- Pris er inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Drammen. CO 2 utslipp fra 85 g/km. Drivstofforbruk blandet kjøring fra 0,32 l/mil. *Gjelder alle nye 308 modeller med automat. Forbehold om trykkfeil. Bildet er illustrasjonsfoto og utstyr kan avvike. Bertel O. Steen Telemark Bedriftsveien 120, Skien, Tlf.: Opplev nye Audi Q3 hos Grenland Auto Kontakt oss for prøvekjøring! Kundefordel ,- Følgende ekstrautstyr er inkludert i prisen: S line eksteriørpakke Navigasjonspakke Sportsseter i skinn/alcantara Innsvingbart tilhengerfeste Cruise control 18 aluminiumsfelger El. innklappbare utv. speil Audi parkeringssystem plus Komplette vinterhjul + mye mer! Følg oss på Facebook! Audi Q3 2.0 TDI 150 hk quattro S tronic ,-* eller ForbrukerLeie 4.998,- pr mnd** Åpningstider salg: Man - fre , tors , lør Grenland Auto AS Langmyrveien 1, 3917 Porsgrunn Tlf: * Tilbudspris levert forhandler, inkl. frakt og leveringssomk. Årsavgift tilkommer. Forbruk 5,2-7,7 l/100 kmved bl. kjøring. CO2-utslipp g/km. Tallene gjelder samtligemotorer somtilbys. Bildet kan avvike fra pristilbudet. Vi tar forbehold omtrykkfeil. ** Startleie/etableringsgebyr gjennomaudi Finans ,-,månedsleie 4.998,- og totalkostnad ,- vil varieremed rentenivet. 3 års bindingstid, kjørelengde km. Alle priser inkl.mva. Tilbudene gjelder fremtil 30. april 2015.

10 mai 2015 Foto: Styrk Fjærtoft Trondsen NÅ PÅ LAGER! Vi har Drop-In kø! DE NYE EL-SCOOTERNE FÅR DU HOS OSS! Petit Grafi sk AS - Med forbehold om trykkfeil og prisendringer. Klassifisert som sykkel! Toppfart 25 km/t med pedal og elektrodrift! Rekkevidde inntil 70 km! Ingen sertifikater trengs! Anbefalt fra år og oppover! LØRDAGSÅPENT! ÅPENT: MANDAG - FREDAG (18) LØRDAG Dekkspesialisten Skien AS Dekkspesialisten Porsgrunn AS Bøleveien 63B, 3724 Skien Hydrovegen 1C, 3933 Porsgrunn Alle priser er inkl. mva, miljøavgift og ferdig montert på felg. Hjulskift 75,- pr. felg. Ta kontakt for andre dimensjoner og dekkmerker. Følg oss på Facebook! PEUGEOT-KAMPANJE SPEEDFIGHT FURIOUS SCOOTER EC EL-SYKKEL VÅR-TILBUD ,- FØR ,- VÅR-TILBUD ,- Fra kr ,- Kjøp nå, betal til vinteren! Registrering og klargjøringsomkostninger kommer i tillegg. Telemarks største mopedforhandler! Rødmyrsvingen 78, 3740 Skien Tlf.: Fax: Åpent: Mandag - torsdag: tirs-ons-fre: Lør: 11-15

11 Årgang 18 - nr 7 11 VÅRENS RÅESTE KUPP! INKLUDERT VINTERHJUL OG METALLIC LAKK SPAR ,- BEGRENSET ANTALL! SPAR ,- BEGRENSET ANTALL!

12 12 NÅ KOMMER SOMMEREN Har fått inn nye kawasaki 2015 til lager 13. mai 2015 RIEJU MRT 50 Fra ,- KJØP MOPED TIL GAMMEL PRIS NÅ PEUGEOT EC Kun ,- KAWASAKI Z1000 KAWASAKI Z DERBI XTREME 2015 pris ,- Få den til 2014 pris: ,- KEEWAY RY6 Kun ,- TGB X RACE Kun ,- PEUGEOT STREET ZONE Kun ,- CHRYSLER / JEEP / DODGE / ISUZU-SENTERET I TELEMARK! JEEP ER JEEP -ALT ANNET ER KOPIER! SPONSER Nye Jeep Cherokee 2.0 diesel, 170 hk, 9-trins automatgir Kr ,- Spekket med utstyr TELEMARK EDITION Jeep Wrangler 2,8 CRD 200 hk aut. Varebil Fra kr ,- +mva Pris levert Skien inkl. Frakt og lev. omk. Årsavgift kommer i tillegg. NYE BILER PÅ LAGER FOR OMGÅENDE LEVERING! SE DEN HOS OSS! D-MAX TROOPER EDITION Isuzu D-Max Trooper Edition varebil Fra kr ,- + mva Leveres også med automatgiratgir 5 års garanti / km NÅ OGSÅ SOM MAGNUM! 3,5 TONN TREKKVEKT! EKT! Hagebyvn. 38, Kjørbekk 3734 SKIEN Telefon HELT NYE JEEP RENEGADE Motoralternativer: 120 hk 140 hk 170 hk 2 eller 4-hjulsdrift og automatgir Fra ,- kr Salg Service Verksted Delelager 2 dørs & 4 dørs. Petit Grafi sk AS - Skien

13 Årgang 18 - nr 7 13

14 mai 2015 AUTOSTRADA JORKJEND AVDUKING: Publikum fulgte nøye med da Gisle Valen presenterte og avduket nye Volvo XC90. FULLT HUS DA VOLVO XC Det formelig kokte i lokalene til Autostrada Jorkjend torsdag kveld i forrige uke. 450 mennesker hadde stuet seg sammen for å overvære lanseringen av en ny bilmodell. Det er ikke hverdagskost. - Men så er da ikke bilen det er snakk om helt vanlig heller, smiler Per Rune Christoffersen. Æren for det store frem- Volvos gedigne SUV og ubestridte møtet tilskrives ene og flaggskip. Bilen som definerer Volvos alene den nye XC90, fremtidige designspråk, og som setter en helt ny standard for sitt segment. Bilen er stor og imponerende, men like elegant og linjelekker som skjønnheten selv. EKSKLUSIV - Nye XC90 er mer enn bare en bil. Det nye interiøret er det mest eksklusive som noen gang er designet for en Volvo. Det henter inspirasjon fra Volvos skandinaviske opphav, som er internasjonalt kjent for å kombinere det siste innen teknologi og vakkert design. I nye XC90 er kun de fineste materialene brukt for å skape en helhet av luksus, forklarer salgssjefen. STORFINT BESØK Til lanseringsfesten hadde Autostrada Jorkjend fått besøk av Volvos øverste sjef i Norge, Øystein Herland, som sto for selve åpningen. Ellers var det korte taler fra Autostrada-gründer Gisle Valen og Autostrada Jorkjends nye daglige leder, Brede Bomhoff. Han var tydelig fornøyd med at så mange fant veien til arrangementet mennesker var i overkant av hva vi hadde håpet på, og vi er kjempefornøyde med at så mange tok turen. I etterkant har vi fått utrolig bra tilbakemeldinger, og det er moro! NY ÆRA Den tidligere Odd-spilleren er stolt over å ha fått muligheten til å jobbe med Volvo, som er inne i en særdeles spennende tid. - Volvo er et av verdens sterkeste merkenavn, og med lanseringen av den nye XC90 markerer de starten på en helt ny æra. Modellen danner designplattformen for alle nye Volvoer, og i årene som kommer blir

15 Årgang 18 - nr 7 15 SALGSAVDELINGEN: Per Rune Christoffersen, Jon Erling Kaasa, Kjell Gunnar Hus og Jan Yngvar Alfredsen er stolte av å kunne presentere Volvos nye flaggskip. 90 KOM TIL GRENLAND det lansert nye biler på rekke og rad. For meg er det en fantastisk tid å starte med Volvo, og jeg gleder meg til årene som kommer. LANGE TRADISJONER Selv om han ikke har noen erfaring fra bilbransjen føler han seg trygg på å lykkes. - Autostrada Jorkjend er landets eldste Volvo-forhandler, og vi har ansatte med mer enn 40 års erfaring fra firmaet. For meg er dette med på å skape trygghet. I tillegg har vi en ny, fremoverlent eier. Hans store entusiasme og glød har allerede bidratt til å løfte oss; vi har nå moderne fasiliteter med et konsept som bygger oppunder vårt unike fokus på service og trivsel. Hos oss kan kundene sette seg ned i loungen og nyte en kopp kaffe mens de venter. Vi mener det når vi sier at «Kunden er kongen», smiler Brede. CONCEPT ESTATE For å understreke hva som menes når det snakkes om en ny designæra, så hadde Autostrada Jorkjend hentet inn en konseptbil til festen. - Som oppladning til lanseringen av XC90 har Volvo de siste årene sluppet tre konseptbiler. Det begynte med Concept Coupé, så fulgte Concept XC Coupé og Concept Estate. Volvo har sagt at disse modellene er neste generasjons P1800, som av mange blir regnet som den vakreste Volvo-modellen noensinne. Sjefsdesigner Thomas Ingenlath har uttalt at bilen ikke skal være noen retromodell, men at den er ment som en hyllest til P1800 modellen som mange kjenner igjen fra 1960-tallsserien Helgenen med Roger Moore i hovedrollen. Concept Estate er aldri tidligere vist i Norge, forteller Per Rune Christoffersen.

16 mai 2015 OSEBAKKEN MOTORSERVICE SYNLIG: - Med denne sykkelen fra Kawasaki skiller du deg ut i trafikken, sier Morten Haugseter ved Osebakken Motorservice. JUBILERER I 25 år har Morten Haugseter solgt mopeder og motorsykler fra sine lokaler på Osebakken. Det feirer han med et større utvalg enn noen gang. Grenlands kanskje største moped- og motorsykkelutvalg fi nner du hos Osebakken Motorservice. Morten har 33 års erfaring fra verksted og salg på alle japanske merker MC, og på alle merker av moped. Verksmester Max Isaksen har fagbrev har jobbet med Morten i 20 år. - I butikken kan du se en rekke modeller fra noen av markedets mest anerkjente merker. Hos oss finner du Kawasaki MC og ATV, Peugeot, Derbi, TGB moped og ATV 4wd, SYM, Keeway, Rieju, SMC Mistral ATV. I tillegg har vi alt av sikkerhetsutstyr, forteller innehaveren. ÅRETS NYHET Blant nyhetene finner vi en superlett el-moped fra MGB. - Victory One, er laget i flyaluminium og veier bare 50 kilo. Batteriet sørger for en rekkevidde på opptil 50 kilometer, og mopeden er sammenleggbar noe som gjør at det er enkelt å ta den med seg i en bobil for eksempel. Ellers har mopeden musikkanlegg med Hi-Fi høyttalere, vanntett dockingstasjon for iphone 4 og USB-uttak. KONFIRMANTPAKKER Vår og sommer er høysesong for Osebakken Motorservice, mye takket være ungdommen. - Mange konfirmanter går i disse dager med planer om å kjøpe seg en scooter eller moped. De som vurderer en tohjuling bør stikke innom oss for å se vårt store utvalg, og få et godt tilbud! Vi setter gjerne sammen en mopedpakke, som inkluderer både hjelm og hansker, til en svært hyggelig pris, sier Morten. KOMPLETT MOTORSENTERTER Osebakken Motorservice er et komplett t motorsenter som også satser sterkt på ATV-er og mindre firehjulinger. Alt fra elektriske barnemodeller til traktorregistrerte ATV-er ment for profesjonell bruk, er i sortimentet. I tillegg teller utvalget alt av nødvendig sikkerhet sutstyr. - Riktig utstyr er viktig, enten man bare kjører litt, eller driver med aktiv crosskjøring. Hos oss får kundene gode råd og tips til å finne det sikkerhetsutstyret de har behov for, understreker eker e Morten.

17 Årgang 18 - nr 7 17 Opplev nye Audi A1 hos Grenland Auto Kontakt oss for prøvekjøring! Forbrukerleie 1.698,-** pr. mnd. Følgende ekstrautstyr er inkludert i prisen: Komfortklimaautomatikk Cruise control Midtarmlene foran Multifunksjonssportsratt Lys- og regnsensor m/fjernlysautomatikk Førerinformasjonssystem Audi parkeringssystem bak Xenon plus Audi sound system Tilkoblingspakke Komplette vinterhjul Følg oss på Facebook! Åpningstider salg: Man - fre , tors , lør Audi A1 Sportback TFSI 95 hk S tronic Nå kr ,-* Grenland Auto AS Langmyrveien 1, 3917 Porsgrunn Tlf: * Tilbudspris levert forhandler, inkl. frakt og leveringssomk. Årsavgift tilkommer. Forbruk 5,2-7,7 l/100 kmved bl. kjøring. CO2-utslipp g/km. Tallene gjelder samtligemotorer somtilbys. Bildet kan avvike fra pristilbudet. Vi tar forbehold omtrykkfeil. ** Startleie/etableringsgebyr gjennomaudi Finans ,-,månedsleie 1.698,- og totalkostnad ,- vil varieremed rentenivet. 3 års bindingstid, kjørelengde km. Alle priser inkl.mva. Tilbudene gjelder fremtil 30. april Behov for ny Transporter med 4MOTION i år? Vi har sikret oss av de siste tilgjengelige Transporter 4MOTION som kan leveres i år - de står leveringsklare i Skien nå! Første mann til mølla! Skien Bil AS har sikret seg 20 av de siste Transporter 4MOTION som kan leveres i år. Bilene står på lager hos oss og er leveringsklare. Varebilene varierer både i farge og utstyr, men alle har bl.a. Bluetooth handsfree, radio/cd med Dab+, parkeringsvarmer med fjernkontroll, innvendig kledning, el. speil, el. vindu, sommer- og vinterhjul, tilhengerfeste, ABS, ESP, skyvedør med vindu og mye mer. Kom innom og finn din Transporter 4MOTION! Volkswagen Nyttekjøretøy. Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul. *Tilbudet gjelder for kjøp av ny Volkswagen Transporter 4MOTION lagerbil. Forbruk blandet kjøring 0,63-1,08 l/mil. CO 2 -utslipp g/km. Avbildet modell har utstyr ut over standard. Skien Bil AS Telemarksveien 61, 3734 Skien. Tlf.: Velkommen til en hyggelig handel! Jan-Øivind Westeng-Hansen Odd-Ivar Gundersen

18 18 SORENTO: KIAS MEST SOFISTIKERTE SUV I NY VERSJON FLEKSIBELT: Som femseter disponerer man 660 liter i bagasjerommet. STAR BIL Kia Sorento er flaggskipet som ble født i 2002, og som ga kred til koreanerne for å by på premiumfølelse. Da modellen kom ble den sammenlignet med både Mercedes ML og Lexus RS. Bilen som nå lanseres i Norge er tredje generasjon, og med den har Kia tatt ytterligere steg i retning luksussegmentet. Dette er definitivt Kias mest sofistikerte SUV, sier Trond Ingvaldsen ved Star Bil på Rødmyr. MYE FOR PENGENE Prisen ligger i det høyere skiktet; drøye kroner må du punge ut med for nyheten. Likevel nøler ikke selgeren med å konstatere at man får mye bil for denne summen. - Veldig mye, faktisk. Importøren har valgt kun å ta inn bilen i det høyeste utstyrsnivået - Exclusive - med syv seter, den kraftfulle 2,2-liters dieselmotoren og automatgir. I tillegg får man masse plass, godt med krefter og svært mye utstyr. RIMELIGERE VERSJON For mange vil nok prisen på drøye kroner være i stiveste laget. Det har Kia tatt konsekvensen av, og lanserer nye Sorento med den samme motoren på 200 hester, men med manuell girkasse, og en del mindre utstyr. Prisen går dermed ned fra til kroner levert Drammen. - Det innebærer en reduksjon på kroner, som vil gjøre bilen tilgjengelig for flere budsjetter. I all hovedsak er det automatgir, skinnseter og noe annet utstyr man forsaker ved å velge den rimeligste versjonen, sier Trond. HARMONISK OG ELEGANT Nye Kia Sorento er blitt lengre og lavere enn forgjengeren. Linjeføringen er relativt konservativ, men bilen fremstår både harmonisk og elegant. - Sorento er en stor bil; den deler plattform med nye Hyundai Grand Santa Fe, og har vokst en del i lengden. Modellen er nå 478 centimeter lang og plasserer seg dermed i det store SUV-segmentet, der man også finner premium-suv-er som Volvo XC90, BMW X5 og VW Touareg. PREMIUMFØLESE Interiøret er oppgradert og byr på en følelse av høy kvalitet. - Designerne har lagt vekt på detaljer som løfter helhetsinntrykket betraktelig. Her er kontrastsømmer på dashbord og dørpolstring samt polstret, myk plast med skinn-look som tar seg meget bra ut. Bilen er presist skrudd sammen, og det er tydelig at Kia har lykkes med utviklingen av et interiør som både førere og passasjerer vil trives i, smiler Trond. FLEKSIBEL Nye Kia Sorento kommer altså som sjuseter, og det mangler ikke på plass. - Baksetene kan flyttes langt i lengderetningen, hvilket gir et hav av plass også for de lengste passasjerene. Og de to bakerste plassene er brukbare selv for voksne på over 180 centimeter. For å lette adgangen til tredje seterad kan setene i rad nummer to skyves helt inntil forsetene, noe som gjør nye Sorento veldig fleksibel, forteller selgeren, og legger til at forsetene har automatisk el-instilling. MASSE UTSTYR Som nevnt er utstyrsnivået rett og slett imponerende. På listen over standardutstyr finner man blant annet automatgir, adaptive xenon-hovedlys, tåkelys med kurvelys, automatisk parkeringsassistent, tilhengerstabilitetssystem samt filskifteog blindsonevarsler.- Dessuten har nye Sorento varsler for biler som nærmer seg hurtig bakfra, varsler for kryssende trafikk bak, skinninteriør, navigasjonsanlegg med 8 tommers berøringsskjerm, adaptiv cruisekontroll, panoramasoltak med elektrisk åpning og mye mer. Kom innom oss for å oppleve Kias flaggskip, avslutter Trond Ingvaldsen ved Star Bil.

19 Årgang 18 - nr 7 19 Gjelder kun biler solgt fra lager! En stille revolusjon Fra kr ,-* Fra kr ,-* 30 MIN 6-8 T 190 KM 20 MIN 6-8 T 160 KM Volkswagen leder an på elektrisk. Volkswagen har alltid satset på på innovasjon. Derfor Derfor bør det bør heller det heller ikke være ikke overraskende være overraskende at Volkswagen at Volkswagen allerede har to elektriske modeller på allerede markedet. har to Og elektriske dette er bare modeller starten. på Hva markedet. med lille og Og praktiske dette er bare e-up! starten. med 30 minutters Hva med hurtiglading? lille og praktiske Eller e-up! e-golf som er akkurat som en vanlig med 30 minutters Golf, bare 100% hurtiglading? elektrisk? Eller Begge e-golf bilene som levers er med akkurat det ypperste som en av vanlig førerassistentsystemer Golf, bare 100% og elektrisk? innovasjoner som overgår det meste av Begge det vi bilene har sett levers fra elektriske med det biler ypperste tidligere. av førerassistentsystemer Og siden våre elektriske og biler innovasjoner også stillegående, som overgår det det fristende meste å kalle det som nå skjer for en stille revolusjon. Vi har biler på lager for rask levering GRATIS VEGGLADER (verdi ,-) ved kjøp av E-Golf og E-Up før 17. mai. * Prisene gjelder bil ferdig levert fra forhandler inkl frakt og lev.omkost. Årsavgift kommer i tillegg. Avbildet modell kan ha utstyr utover standard. **Ladetid påvirkes av temperatur, rekkevidde påvirkes av kjørestil og temperatur. Strømforbruk blandet kjøring: Golf 12,7 kwh/ 11,7 på e-up! CO2-utslipp 0 g/km. Skien Bil AS Telemarksveien Skien.skien-bil.no Grenland Auto AS Langmyrvn. 1 - Vallermyr.gr VI UTFØRER ALT, TIL ALLE BILMERKER! Ditt komplette bilverksted! Aircondition-service/reparasjon Autorisert bilverksted Glass-skader EU-kontroll Oppretting Lakkering GODKJENT AV Autorisert Bilskade Autorisert Bilverksted PPG-Sertifisert lakkeringsverksted REPARASJONER OPPRETTING LAKKERING Rødmyrsvingen 66 Tlf:

20 mai 2015 ELEGANT: Discovery Sport deler plattform med Range Rover Evoque, og utseendemessig kan den også minne litt. Men akselavstanden er økt til 274 cm., noe som bidrar til å gi den lange, elegante linjer. NYE DISCOVERY SPORT AUTOSTRADA Det er sjeldent at karakteristikker som røff, robust og elegant blir brukt om én og samme bil. Men alle beskrivelsene kler Land Rovers nye Discovery Sport! For virkelig å ta innersvingen på konkurrenter som Audi Q5, BMW X3 og Volvo XC60, har Land Rover gjort en grundig jobb med utviklingen av nykommeren. - Mye av bilen består av aluminium for å spare vekt. Chassiset er også stivet solid av. Det gjør at Discovery Sport er blitt ordentlig komfortabel og mye fastere i fisken enn forgjengeren! SÆREGEN Designmessig har nye Discovery Sport gjennomgått en liten revolusjon. - Interiøret er gitt en real makeover, og framstår mer moderne, mer funksjonelt og enda lekrere enn før. Modellen deler plattform med Range Rover Evoque, og utseendemessig kan den også minne litt. Men akselavstanden er økt til 274 cm., noe som bidrar til å gi den lange, elegante linjer. Og, ikke minst, betraktelig mer plass. Designet gjør at Discovery Sport skiller seg tydelig ut i et segment der bilene er blitt likere med åra, fastslår Grunde. MULIGHET FOR 7 SETER Til tross for at nyheten er kortere enn sine nevnte konkurrenter, har Land Rover klart å lure inn to ekstra seter bakerst. Løsningen kalles «5+2», og betyr at man har muligheten for å slå opp en tredje seterad dersom man skulle få bruk for det. - Baksetene kan justeres i lengderetningen, noe som bidrar til at det faktisk kan sitte to voksne også helt bakerst. DIT DU VIL Discovery Sport har Haldex-kobling, verdens mest utbredte 4x4-system, som inkluderer det såkalte «Terrain Response System». - Systemet gjør det mulig å velge ulike kjøreprogram, alt etter hvilket underlag man kjører på. Ved å dreie på hjulet i midtkonsollen kan du skifte mellom normal, gress/grus/snø, leire, sand og Eco. De ulike programmene gjør at Discovery Sport tar deg fram der du vil! Er du ekstra kresen, kan du oppgradere med et mer avansert firehjulstrekk-system (Active Driveline), der to clutcher hjelper til slik at alle kreftene kan flyttes til for- eller bakhjul, opplyser selgeren. KRAFTPLUGG Med 21,2 cm bakkeklaring evner fi rehjulstrekkeren å forsere 60 cm dypt vann uten vansker. Den kan også trekke 2,2 tonn om du velger bilen med automatkassen som har hele ni trinn. På motorsiden er alternativene en 2-liters turbobensin-motor på 240 hestekrefter, eller en 2,2-liters dieselmotor på 150 eller 190 hestekrefter. - Startprisen er kroner for innstegsmodellen med manuell girkasse og den minste dieselmotoren. Utstyrsnivået på nye Discovery Sport går for øvrig fra S, SE, HSE til HSE Luxury, opplyser Grunde Langkås ved Autostrada. MAKEOVER: Designmessig har nye Discovery Sport gjennomgått en liten revolusjon. - Interiøret er gitt en real makeover, og framstår mer moderne, mer funksjonelt og enda lekrere enn før, sier Grunde Langkås ved Autostrada på Nenset.

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID BRUKTBILER PÅ BESTILLING STAR BIL PRESENTERER MILJØBILER

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot.

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot. Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er et effektivt og trendy fremkomstmiddel. Scooter er ikke bare effektivt i trafikken, men det gir

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER.

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. ALLE TILBUD GJELDER TIL OG MED 31.08.2015. BESØK OSS I RINGERIKSVEIEN 5 TLF. 32 24 33 00 1,99% * DSG kr 0,- flytende rente fra Volkswagen Finans på up!, Polo, Golf,

Detaljer

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life.

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Audi e-tron Changes the world. Not everyday life Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Rett til endringer forbeholdes. Importør: Harald A. Møller AS Utgave: Mai 2014 www.audi.no 02 03 04 At

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 2013 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

DATCAR. Audis. leketøy. ultimate. Audi A3 e-tron A3 SportbacK som plug-in hybrid. Shooting Brake. VW Golf GTE kraftpakke! BMW X4 en designperle

DATCAR. Audis. leketøy. ultimate. Audi A3 e-tron A3 SportbacK som plug-in hybrid. Shooting Brake. VW Golf GTE kraftpakke! BMW X4 en designperle INNHOLD NESTE SIDE DATCAR 139 JANUAR 2015 Mercedes CLA 180 Shooting Brake Audis ultimate leketøy Audi A3 e-tron A3 SportbacK som plug-in hybrid VW Golf GTE kraftpakke! BMW X4 en designperle SKODA STOR

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 2012 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud Velkommen til jubileum Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. Oppegård Bil AS Tømteveien 3, 1410 Kolbotn. Tlf.: 24 03 53 50. www.oppegardbil.no Škoda Superb NY ŠKODAFORHANDLER I FOLLO. 1 ÅR

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

17år i. e-golf: En hit på direkten! Avis TELEMARK. Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST. Telemark KLARE FOR HØYSESONGEN

17år i. e-golf: En hit på direkten! Avis TELEMARK. Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST. Telemark KLARE FOR HØYSESONGEN TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 4-20. mars 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST KLARE FOR HØYSESONGEN TO STORE NYHETER FRA MERCEDES-BENZ

Detaljer

VI INTRODUSERER NY AVENSIS

VI INTRODUSERER NY AVENSIS VI INTRODUSERER NY AVENSIS 2 NYE AVENSIS DET BESTE ER NÅ BLITT STANDARDUTSTYR Fra de avanserte sikkerhetssystemene og det brede motortilbudet til det eksklusive interiøret, de klasseledende spesifikasjonene

Detaljer

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant A4 Nye Audi A4 og Audi A4 Avant 02 A4» Nye Audi A4 og Audi A4 Avant. Redefinert format. Designen til nye A4-modellene er umiskjennelig Audi; Form møter funksjon gjennom evolusjon. Sett forfra er den klassiske

Detaljer

Introduksjon. Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot.

Introduksjon. Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot. 2011 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er et effektivt og trendy fremkomstmiddel. Scooter er ikke bare effektivt i trafikken, men det

Detaljer

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk OFV Frokostmøte 14. juni 2016 16.06.2016 1 Kjøretøyparken i Norge 1. kvartal 2016 16.06.2016 2 Kjøretøyparken fordelt på kjøretøygrupper 30.3.2016 Tilhengere;

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy PRESSEMELDING Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for, S-Max og Galaxy Fords storbiler med omfattende drivverksforbedringer 1,6-liters Duratorq TDCi-motor med 115 HK - ny volummotor for Mondeo, S-MAX

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp!

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Bilia på Vitbank inviterer til Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Prøvekjøringskonkurranse Tegnekonkurranse for barna Enkel servering Prøvekjør ny eller brukt

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping?

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Skal du ha med familien, sportsutstyr, materialer, henger, båt, hest..? Vi har bilen som passer DEG! Sjekk sommerpriser som

Detaljer

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA, E-, CLS og S-Klasse. Serviceavtale 4 år/60.000 km* Kr

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service Audi Service Garantert Audi Service Med Audi Service er ansvaret for dine garantier 100% vårt Audi Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Audis foreskrevne vedlikehold

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen.

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. Ny Prius DYNAMISK, RAFFINERT, EFFEKTIV Akkurat slik den første Prius skrev et helt nytt sett av regler tilbake i 1997, løfter den helt nye modellen den banebrytende

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014. Telemark. Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI ROMSLIG OG INNOVATIVT FRA PEUGEOT

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014. Telemark. Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI ROMSLIG OG INNOVATIVT FRA PEUGEOT TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI SKODA OCTAVIA MEST SOLGTE BIL! SNART KLART FOR EL-BIL

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 9-12. august 2015. Telemark SOLBERG BIL OPPGRADERT TIL FORD STORE INTRODUSERER KIA CEE D GT LINE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 9-12. august 2015. Telemark SOLBERG BIL OPPGRADERT TIL FORD STORE INTRODUSERER KIA CEE D GT LINE TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 9-12. august 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 SOLBERG BIL OPPGRADERT TIL FORD STORE STOR INTERESSE FOR CROSSOVER NY LEDER PÅ AUTOSTRADA

Detaljer

TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER. onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april

TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER. onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april Dette er ingen aprilsnarr! NB: gjelder listepris 3990 395 FELGPAKKE OG DEKK- Gjelder 4 stk EKSEMPEL: Kumho Ecowing

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ!

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Vi har kuttet prisene på Sirion og Terios START ÅRET MED ET KJEMPEKUPP! SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Årsavgift, samt leveringsomkostninger tilkommer. Gj.snittlig forbruk ved blandet kjøring: Sirion: 6,3-6,8

Detaljer

18 år i. Avis TELEMARK SKIEN BIL STØTTER OMVENDTJULENISSE. Telemark BMW 225XE ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID NY FORHANDLER AV SSANGYONG

18 år i. Avis TELEMARK SKIEN BIL STØTTER OMVENDTJULENISSE. Telemark BMW 225XE ACTIVE TOURER PLUG-IN HYBRID NY FORHANDLER AV SSANGYONG TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 14-2. desember 2015 Vi ønsker alle våre lesere en riktig God Jul og et riktig Godt Nyttår! 1 9 9 7-2 0 1 5 SKIEN BIL STØTTER

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

Bruktpriser og statsbudsjettet

Bruktpriser og statsbudsjettet Bruktpriser og statsbudsjettet Forutsigbarhet eller politisk hasard? Bilkonferanse 18. november 2014 Eilert Molstad DNB Finans eilert.molstad@dnb.no Politiske signaler Grønne skatter (bilavgifter, bompenger)

Detaljer

Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat Alltrack Das Auto Mål Utvendige mål Passat Alltrack Lengde, mm 4771 redde, mm 1820 redde inkludert utvendige speil, mm 2062 Høyde, mm 1550 Akselavstand,

Detaljer

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten.

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten. Bilia Fleet Når du kjøper bil hos oss, ønsker vi at du skal bli en fornøyd kunde. Bilia er autorisert merkeforhandler for BMW, Ford og Volvo. Bilias firmabilavdeling, Bilia Fleet, har solid erfaring med

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touareg Mål Utvendige mål Touareg Lengde, mm 4795 Bredde, mm 1940 Bredde inkludert utvendige speil, mm 2208 Høyde, mm 1732 Akselavstand, mm 2893

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

NYE HILUX. Flytter grenser!

NYE HILUX. Flytter grenser! Ny Hilux NYE HILUX Flytter grenser! Bli kjent med tidenes beste Hilux. Ny Euro 6 motor med økt dreiemoment og redusert utslipp Ny manuell og automat girkasse 3200 kg hengervekt på Extra Cab og Double Cab

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

KLARGJØRING & TJENESTER

KLARGJØRING & TJENESTER KLARGJØRING & TJENESTER Auto Transport Service AS Auto Transport Service AS (ATS) er en av Norges største transportører av nye og brukte biler. Med våre 38 spesialbygde jernbanevogner samt 48 moderne biltrailere

Detaljer

Lokaler. Bilde fra 2008

Lokaler. Bilde fra 2008 For 30 år siden startet vi opp som forhandler for Polaris Industries. Vi følger naturlignok et behov for å markere jubileet med å feire begivenheten ved å takke alle våre kunder som har fulgt oss lojalt

Detaljer

www.peugeot.no Forhandlers stempel

www.peugeot.no Forhandlers stempel Utarbeidet av: BD Network Realisering: Altavia Paris Utgiver: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Trykket i EU Delenr 93-PEU50000PAREL Forhandlers stempel www.peugeot.no NYE PARTNER

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 4007 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juli 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr Premium Sikkerhetsutstyr: 4x4 (kan veksle mellom 2- og 4-hjulsdrift) ABS-bremser med bremsekraftfordeler

Detaljer

CITROËN DS4 Forførelse Raffinement Stil Citroën DS4 En unik bil Med sine robuste linjer og sterke personlighet er det ikke enkelt for noen å bli sammenlignet med Citroën DS4. Denne unike bilen

Detaljer

Nye Strada. 3 år/100 000 km garanti 8 års rustgaranti 3 års lakkgaranti 3 års Fiat veiservice. www.fiatprofessional.no

Nye Strada. 3 år/100 000 km garanti 8 års rustgaranti 3 års lakkgaranti 3 års Fiat veiservice. www.fiatprofessional.no Nye Strada Garantier Fiat Auto er en av Europas største og mest innovative bilprodusenter. Topp moderne produksjonslinjer med fokus på sikkerhet og kvalitet, gjør at Fiat også kan tilby en av markedets

Detaljer

Gruppe 8: Jubilerende modeller

Gruppe 8: Jubilerende modeller Gruppe 8: Jubilerende modeller Mercedes Benz 300 SL Roadster 1957 Denne bilen er i utgangspunktet konstruert som en racerbil. Mercedes fabrikken produserte i 1952 en løpsbil som de vant mange seire med

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juni 2009 ajourholdt 21.04.09

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juni 2009 ajourholdt 21.04.09 Peugeot // 4007 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Juni 2009 ajourholdt 21.04.09 Standardutstyr Premium Sikkerhetsutstyr: 4x4 (kan veksle mellom 2- og 4-hjulsdrift) ABS-bremser med bremsekraftfordeler

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 4-18. mars 2015. Telemark. Volkswagen Passat ÅRETS BIL 2015 XC90 ER ALLEREDE EN SALGSSUKSESS!

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 4-18. mars 2015. Telemark. Volkswagen Passat ÅRETS BIL 2015 XC90 ER ALLEREDE EN SALGSSUKSESS! TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 4-18. mars 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 Volkswagen Passat ÅRETS BIL 2015 ELEKTRISK MERCEDES-BENZ B-KLASSE MAZDA6 MED FIREHJULSTREKK

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 807 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr SR Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr 1,99% Rente A-Klasse fra kr 269.90 35% egenkapital ved lån. 10% engangsleie ved leasing. 1,99% nominell rente gjelder i 3 år. Etablering- og termingebyr tilkommer. Forutsetter

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD TRANSIT CUSTOM 1502 Prisliste fra 26. februar 2015 Leveringsomkostninger inkludert

Kverneland Bil NYE FORD TRANSIT CUSTOM 1502 Prisliste fra 26. februar 2015 Leveringsomkostninger inkludert Kverneland Bil NYE FORD TRANIT CUTOM 152 Prisliste fra 26. februar 215 Leveringsomkostninger inkludert FORD Transit Custom Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort) 2.2L

Detaljer

Har elbilen kommet for å bli? Anita Svanes informasjonssjef Volkswagen

Har elbilen kommet for å bli? Anita Svanes informasjonssjef Volkswagen Har elbilen kommet for å bli? Anita Svanes informasjonssjef Volkswagen DIESELSAKEN www.189motor.no BILMARKEDET I NORGE 4 Totalmarked personbil Ledende på elbiler 21834 8824 elektriske Volkswagen (02/11)

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Polo Mål Utvendige mål GTI Lengde, mm 3 916 3 915 Bredde, mm 1 650 1 650 Høyde, mm 1 467 1 459 Akselavstand, mm 2 466 2 464 Sporvidde foran og bak,

Detaljer

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar Klikk HER for prøvekjøring >> PREMIEREDAGER 17. - 26. januar NYE AURIS. Les mer på side 2-3 SE OGSÅ VÅRE KOMMENDE NYHETER! NYE VERSO SIDE 4. NYHETEN AURIS TOURING SPORTS SIDE 4. NYE RAV4 SIDE 4. NYHETEN

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touran Mål 1064 (1021)* 979 (952) 930 (930) 2035 Utvendige mål Lengde, mm 4527 Bredde uten speil/med speil, mm 1829/2087 Høyde med takreling, mm

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Golf Cabriolet Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 246 redde, mm 1 782 Høyde, mm 1 423 Akselavstand, mm 2 578 Sporvidde foran og bak, mm 1535/1508 Snudiameter,

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger FORD TRANSIT CONNECT Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort)

Detaljer

Beneteau s Antares modeller:

Beneteau s Antares modeller: Beneteau s Antares modeller: Antares 580 side 3-4 Antares 680 side 5 Beneteau er kanskje mest kjent for sine seilbåter. Verftet har etter hvert oppnådd en posisjon som et av verdens desidert største og

Detaljer

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL Påskefristelser fra Volvo Forsikringstilbud 3.990,- Forsikringstilbud 4.390,- Forsikringstilbud 4.390,- Tilbud V50 DRIVe Momentum

Detaljer

BRUKTBILUNDERSØKELSEN 2011

BRUKTBILUNDERSØKELSEN 2011 BRUKTBILUNDERSØKELSEN 11 Stemningsrapport fra bruktbilkjøperen Av Anders G. Hovde, TNS- Gallup Metode og Utvalg 725 Web intervju mot Gallups Internett panel. Galluppanelet består av 66 personer som utgjør

Detaljer