Like dokumenter
FOLLO FK En status ved sommerpausen Statistikk

God prestasjon av Grovfjord

0%- at{ - 0-$ RISSA: Vanvik har mistet sin toppspiller Ørjan Dahl tillavtsatsende Charlottenlund,

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Overbevisende av hjemmelaget

Kan Grovfjord true Medkila?

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Stegavik og Fjeldvær fortsetter

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Grovfjord var effektive

Endelig seier til Hardhaus?

Slet seg til seiermot Medkila

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Første tap for Leknes?

TEKST INNHOLDSLISTE 3. FØR AVSPARK: Vanvik Rissa 4 FAKTA & INFO 5 SPILLERSTALL VANVIK IL 6 SPILLERSTATISTIKK 7

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

INNHOLD INNHOLDSLISTE 3 VELKOMMEN TIL SESONGEN VANVIKAN FLERBRUKS OG FOTBALLHALL 6

Seier med 10 mann i 70 minutter

Kommende søndag 9. januar må du ta turen til TRÆFFHUSET og oppleve en spennende og prestisjetung lagkamp i bordtennis.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

ROLLON VS HAREID ROLLONBANEN FREDAG KL DAGENS KAMPSPONSOR:

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Nyheter fra serierunde divisjonsspill 28. desember 2011

Tap og seier i Tromsø

Korgen IL. Innstranden 2. 4.divisjon HESA Søndag 19. juni kl Dommer: Knut Arild Antonsen, Dønna Dagens bedrift: mot

Lørdag 7. mars og søndag 8. mars har Vanvik Idrettslag gleden av å ønske hjertelig velkommen til Vanvikan Indoor for klassene G14, G16, J14 og J16.

Sjansesløseri av Grovfjord

Her er jentene i gang med sin "seiersdans" etter avsluttet kamp. Dansen blir forøvrig utført uansett resultat.

VELKOMMEN TIL SESONGEN

Grovfjord berget plassen

NBK Jenter 89/90/91 sesongen Laget

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Vanvik vil kjempe itoppen

Heldig poeng mot Luna

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Treneren har sine egne favoritter som alltid får spille hele kampen. (2)

ÅRSMELDING FOR BINDAL FOTBALL FOR 2009

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Kampen blir et gjensyn med tidligere Vanvikspiller Thomas Arntzen som gikk til Byåsen fra Freidig foran denne sesongen.

Grovfjord IL. Bjørn Magnus Karlsson (bildet) og hans lagkamerater vant hjemmekampen mot Harstad 2.

Da Askeladden kom til Haugsbygd i 2011

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

ROLLON VS HOVDEBYGDA ROLLONBANEN TORSDAG KL DAGENS KAMPSPONSOR:

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Møtt opp i godt tid før treningen starter ferdig påkledd med fotball utstyret på. Det er lurt å ta med joggesko til hver trening.

TEORIPRØVE Oslo Fotballkrets FASIT

4.divisjon HESA 2012

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Solid avslutning på Sletta

MIN BAKGRUNN. Trent alle aldre bortsett fra junior lag Kretslag Mjøndalen

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Vristsparket. Jan Sverre er trolig blant de høyest utdannede trenere i fotballgruppa, og helt sikkert den med mest kompetanse på loddrett vristspark

Sjansesløsing ga spenning

Gamle nyheter: Resultater fra barnestevnet 3. juni

Samarbeid i Sund Fotballen. mellom Sund Sportsklubb og Telavåg idrettslag

Haslum Vårcup Velkommen til Haslum Vårcup 2015

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Preken 31. mars 2013 Påskedag Kapellan Elisabeth Lund

Velkommen til julecupen 2011

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

TILLEGG TIL REGELVERK NPL 2016

Vikersund fotball G 99- treningsplan høsten 2012.

Årsberetning. Ottestad IL Fotball

Korgen IL. Nordstranda. 4.divisjon HESA Søndag 4. september kl Dommer: Herlof Øverdal, Åga IL Dagens bedrift: mot. Dagens spillerprofil:

OBS OBS OBS OBS OBS OBS

En eksplosjon av følelser Del 2 Av Ole Johannes Ferkingstad

Starting lineup Norheimsund FK :00 League match Norheimsund FK : Baune 1 : 3. 5 Berge, Sindre. 7 Tvedt, Edvard.

Grovfjord IL. Grovfjord har spillefri denne helga, men de øvrige lagene har full runde lørdag og søndag.

Korgen. Herøy/Dønna 2

SONECUP 2010: Trond var ansvarlig for å innkalle til koordineringsmøte for sonecupene i år (2010). Følgende klubber er med:

Seier og ung debutant

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Smålagsspill. Smålagsspill - Spill to mot to. 20. desember :53. Side 1 for Smålagsspill

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Straffespark Introduksjon Scratch Lærerveiledning

Hjemmekamp i Bjerkvik

Grovfjord skuffet stort

Spill "Til topps" - transkripsjon av samtalen

1. minutt Sesongen 2009 er i gang på en litt våt plastikkarena rett bak Nadderud Stadion. Vår hjemmebane for fø

Fair Play Permen. Hva er Fair Play? Info fra NFF side 3. Fair Play i Spjelkavik IL, lagenes oppgaver side 4

Endelig noen som har lært at det er viktig å spise før en kamp!

Høy stemning! G19: Sunde Mastra 5-3

Årsmøte Hafjell Golfklubb 2012.

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Altibox Norway Chess 2016:

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Lagledermøte barnefotball Sesongen 2012

Transkript:

~oo ~. Svekket klar for spill F-F:FRODE LUND VANVIKAN: Med fem viktige spillere i avgang, og en laber forsesong, ser det dårlig ut for på papiret i 4. divisjon denne sesongen. Men, på papiret kan lag være både gode og dårlige, sluttstrek er det først en gang ute på høsten. har sagt det samme år etter år. De årene de har rykket opp til 3. divisjon, eller gått motsatt vei, har innstillingen til sesongen vært den samme. Her skal det spilles om alle poengene før det telles opp på høsten. -Vi sier som vi har gjort i alle år; vi skal ha det artig på banen, komme lengst mulig opp på tabellen, vi tar en kamp av gangen, og vinne hjemmekampene, da får vi en bra sesong, sier Tore. Stegavik, årets trener i. stiller med en sterkt VANVIK 4. DIVISJON ANNO 2001: Bakfra venstre: Lasse Bjørneboe, Tore Stegavik (trener), Rainer Storheil, Kenneth Lund, Otto Sund, Remi Lyshaug og Lars Erling Nergård. Foranfra venstre: Berje Hauknes, Håvard Lein Braa, Halvard Solem, Geir Johnny Rolitre, Anders Moksnes, Einar Buaune, Rune Kasseth og Nils Arild Harøy. Ikke tilstede: Kristoffer Fjeldvær, Øyvind Hermstad, Ståle Sæter, Ole Berget og Trond Gunnar Foss. redusert stall i sesongen 200l. Frode Saghaug, Ørjan Dahl, Ronny Harnmernes, Pål Vidar Hagen og Håvard Tysdal var alle med og bidro på en god måte i forrige sesong. Med en håndfull spillere i avgang, er det aldri enkelt å starte på en ny sesong. Kanskje er det et signal om et generasjonsskifte i laget, og det kan snu seg til det positive om de nye aktørene får mer spilletid og trygghet på banen. Det gjenstår å se. Håvard Tysdal har for ordens skyld gått til naboklubben Rissa i 3. divisjon, de andre spillerne har enten lagt opp eller flyttet. Håvard Braa og Trond Gunnar Foss er to nye spillere som har kommet opp fra egne rekker. Stegavik trener Etter forrige sesong signaliserte Kristoffer Fjeldvær og Tore Stegavik at de sluttet som trenere for, men Stegavik snudde på flisa, og står nå alene med ansvaret. Han er også med og spiller på laget, og vil få en tøff oppgave. Men, som alltid er Stegavik positiv.. -Vi tar en kamp av gangen, og teller opp på høsten. Først og fremst skal vi ha det artig på banen, sier Stegavik. Har vi forstått signalene riktig, har det ikke vært all verden til oppmøte på trening, og få kamper å Øve seg i for denne sesongen. Tre kamper har det blitt, med følgende utfall: Heimdal (tap 2-1), Ørland (tap 4-1) og Leksvik (seier 7-2). Ut fra treningskampene kan det bli en tøff sesong for, men kjenner vi laget godt, moboliserer de nok til å havne et stykke opp på tabellen i 4. divisjon. Årets sesong blir som i fjor. Her er alle lagene fra Fosen samlet. Det blir en del harde kamper mot Ørland, Bjørgan og HILlFevåg også denne sesongen. For interessen rundt om i Fosen er dette så absolutt positivt. Foruten de lokale lagene skal møte Freidig, Nidelv 2, Ranheim 2, Strindheim 2, Heimdal og Charlottenlund. Andrelagene er det bestandig spennende å møte, da de har en tendens til å stille med veldig variert mannskap på hjemme -og bortebane.

2"/ "_<3 I - med rett til å tape Bjørgan- 1-0 :(1-0) F-F: FRODE LUND BESSAKER: Å være -spiller kan ikke være lett om dagen. Lokaloppgjøret mot Bjørgan i Bessaker ga like mange poeng som de øvrige kampene denne sesongen. Leser man tabellen for 4. divisjon herrer avdeling 3, er det ikke vanskelig å finne For det første ligger de på bunnen, for det andre er det bare å tenke i James Bonds baner. O seire, O uavgjort og 7 tap blir til, 007, men rett tii å avgi poeng, Fortjent seier Lokaloppgjøret i Bessaker gikk som det skulle. Bjørgan som kjemper på øverste halvdel av tabellen, var best mot bunnlaget Kampens eneste mål kom etter halv spilt første omgang. Etter en av Bjørgans over 15 cornere, ble det uttelling. Pål Johannessen slo inn, og Lars Helmer Volden satte ballen i mål med pannebrasken. Første omgang var forholdsvis jevn, og spillet bølget frem og tilbake. Med vinden i ryggen så det ut til at Bjørgan skulle kjøre over så det holdt, men målene uteble. Ikke en gang fem hjørnespark i løpet av like mange minutter ga uttelling. ryddet unna i panikk, men ballen kom fortere tilbake enn forventet, og det i et kjør. på sin side hadde ikke de helt store sjansene, og de som kom sørget midtstopper hos Bjørgan, Ståle Volden, for at ikke ble noe av. s høydepunkt i kampen, om man kan kalle det det, var når Remi Lyshaug måtte gå av banen med rødt kort, etter å ha felt Stein Are Strand som bakerste mann. Bjørgan har et stort problem på målfronten. Mot Heimdal ble det riktignok fem i nota, men eller er det heller dårlig, 13 mål på syv kamper, der hele ni forskjellige målgjørere har vært innom, vitner om at laget ikke har de helt store målkongene. STORMLØP: lå iforsvar hele andre omgang, og hadde mer enn nok med å få ballen unna. * * * Rainer Storheil * * Ørjan Dahl * Geir J. Rolitrø

tuktet HIL/Fevåg F-F:KJELL DAHLE SKAVELMYRA: - HILlFevåg 2-1 (2-0). vant fortjent over HILlFevåg etter sin gode første omgang på Skavelmyra i utsattkampen onsdag kveld. 4.divisjonsoppgjøret gikk på det som i øyeblikket må være Fosens beste gressmatte. HILlFevåg manglet spillende trener og førstekeeper Erling Halvorsen. Han var opptatt med jobb i Oslo. Den tidligere målvakten Gisle 0vergård, som forlengst er omskolert til utespiller, er normalt reservekeeper. Nå måtte han sone etter utvisningen mot Bjørgan sist helg. Debutant Derfor overrasket sidebacken Kjell Rune Lian med et positivt innhopp i buret. Ja, i første * * * Marius N. Korshavn * * Børje Hauknes * Tore Stegavik omgang holdt han gjestene inne ikampen. -Dette er min første kamp i mål på A-laget, men har spilt tilsammen fire kamper på junior' og reservelag, sa Lian som knapt gjorde en feil. For det kunne faktisk gått riktig ille. Før fem minutter var gått kunne det like gjerne stått 3-0. Kaptein Geir Johnny Rolitrø sendte avgårde en «dupper» fra 35 meter som nær hadde gått inn etter to minutter. Børje Hauknes hadde to 100-prosentsjanser på rappen. Først utenfor, så reddet Lian. i bedring s første omgang er noe av det beste laget har gjort i år. Spesielt likte vi unge Marius Næss Korshavn på høyrekanten. Det var derfor ikke ufortjent at det var nettopp han som fikk score 1-0 målet etter 20 minutter. Børje Hauknes økte til 2-0 da han nikket inn en ball som nesten var inne da han berørte den. Han...tjal scoringen fra Kristoffer Fjeldvær som headet et innkast over Kjell Rune Lian og over på bakre stolpe. HILlFevåg kom i slutten av første omgang og Svein Buan var alene gjennom to minutter før sidebyttet. I andre omgang kom gjestene mer og mer til sin rett og det var greit med redusering da Tore Karlsen elegant headet ballen over -målvakten. De siste 10 minuttene kjørte HILlFevåg opp med alt de hadde. -Vi kunne fort fått et til i mot slik vi spilte, men var presset på slutten, sa Gisle 0vergård som ledet laget fra benken. MÅL: Kristoffer Fjeldvær, delvis skjult, har headet ballen som er på vei over keeper Kjell Rune Lian før Berje Hauknes i neste sekund dukker opp og header inn 2-0.

Jq~-Qi tapte SKAVELMYRA: -Heimdal 0-2 (0-1). produserte alt for få sjanser til å fortjene poeng mot sterkere Heimdal torsdag kveld. To-tre skikkelige sjanser i løpet av 90 minutter holder ikke, uten at Heimdal imponerte. -De var et bedre lag uten å være gode, og det forteller om oss enn om Heimdal, sier spillende trener Tore Stegavik. * * * Tore Stegavik * * Remy Lyshaug * Dag Ola Lerstad 1.3/8~OI -seier TRONDHEIM: Charlottenlund- 0-5 (0-3). overrasket med brakseier mot Charlottenlund på Lade kunstgress tirsdag kveld. Otto Sund ga vertskapet hakaslepp med to scoringer tidlig i kampen. Ja, han scoret faktisk allerede på s første angrep. Ti minutter før sidebyttet økte Roger Koteng til 3-0 etter kontring og da var kampen avgjort. I andre omgang pyntet Ørjan Dahl og Børje Hauknes på sluttresultatet til 5-0. De to var for beste. * * * Ørjan Dahl * * Børje Hauknes * Otto Sund knuste Ørland -Ørland 8-1 (4-0). F-F: FRODE LUND VANVIK: Topplaget Ørland ble knust av bunnlaget fredag kveld. Ydmykelse av et surt Ørlands-lag var hva vi fikk se på Skavelmyra. spilte sesongens beste kamp, og vant fortjent med litt vel store siffer. blomstret. Ørland gikk sure. Hjemmelaget scoret på sine sjanser og hadde veldig bra uttelling. Gjestene produserte lite, og konsentrerte seg mest om mannen i sort. Spillende trener hos, Tore Stegavik, karakteriserer kampen slik. -Vi scoret på riktige tidspunkt. Ørland ga opp på 5-1 og sytet hele kampen. Jeg har spilt utrolig mange kamper for, men kan si at Ørland er det laget som har sytet mest på Skavelmyra gjennom tidene. Det er ikke rart at tapet ble for stort på dem, de brukte jo all sin energi på dommeren, sier Stegavik. Ørlands oppmann Helge Pedersen er skuffet. -Dette er utvilsomt det dårligste et lag fra Ørland har prestert noen gang. Men, banen på Lundavoll er bedre, ler Pedersen og ser på det som en trøst. -Men, banen her inne er også bra, legger han til. Rolitrø konge s Geir Johnny Rolitrø var kongen på Skavelmyra fredag. Han skrudde en corner rett i mål, satte inn et frispark fra nesten 30 meter, og var nest sist på flere mål. I tillegg regiserte kapteinen det meste på en fortreffelig måte. For var det Ørjan Dahl (2), Geir Johnny Rolitrø (2), Tore Stegavik (2) og Roger Koteng (2). For Ørland var det Jan Morten Bretting som reduserte til 1-4 like etter TUNG VEI: Ørlands keeper, Jon Refsnes, måtte ta den tunge turen inn i målet hele åtte ganger mot fredag. Han kan ikke ta på seg skylden for alle målene, men et og annet kunne han nok sørget for å reddet. Uansett var det en dårlig dag på jobben for Jon og hans lag. * * * Geir J. Rolitrø * * Tore Stegavik * Ørjan Dahl

1~/q-OI Dahl berger plassen -Bjørgan 5-2 (3-1) F-F: FRODE LUND VANVIK: Ørjan Dahl var banens ener i lokaloppgjøret mellom og Bjørgan lørdag. Han lagde tre mål den rette veien, og et i eget mål. Ørjan Dahl var ener, og sørget for tre (les fire) mål. Han var den store forskjellen på lagene, i tilr legg til at ville overleve i I 4. divisjon. Trangen til opprykk hos Bjørgan var ikke all verden ~ å skryte av. Trøkk var som nevnt arrig og ville ha poeng for å overleve i divisjonen. Tore Stegavik sørget for. ledelse til hjemmelaget før Olav Jenssen utlignet til l-l. Ståle Volden banket like etter inn etselvmål før Ørjan Dahl satte inn sitt første for dagen. 3-1 til ved pause. Etter hvilen var det bare Ørjan Dahl som scoret på Skavelmyra. Først økte han til 4-1, så sørget han for et selvmål, men rettet opp inntrykket med 5-2 senere. Bjørgan har fortsatt mulighet til opprykk, men er avhengig av hjelp fra nabo Ørland som møter Nidelv 2 lørdag. er sikret med seier til helga. ~-------------------------- ~$J~-ot berget RANHEIM: Ranheim 11-1-4 (1-4). Det blir 4. divisjon på Skave1myra også neste år. berget på målforskjellen. Ranheims andrelag, bestående av juniorer, gikk opp i ledelsen etter 10 minutter på eget kunstgress fredag. Så tok over, og Marius Næss Korsang (2), Tore Stegavik og Roger Koteng lagde sine mål før pause. Kotengs utligning til 1-1 var på hel volley, helt oppe i krysset. \*** ** Marius N. Korsang Ørjan Dahl * Remi Lyshaug * * * Ørjan Dahl * * Tore Stegavik * Steffen Dahl 4. divisjon menn avd. 3 Freidig - Heimdal 4-1 HIL/Fevåg - Bjørgan 3-2 Nidelv2 - Ørland 5-3 Strindheim 2 - Charlottenlund 9-1 Ranheim 2-1-4 Heimdal - HIL/Fevåg 3-0 Nidelv2 18 Il 3 4 64-32 36 Strindheim 2 18 10 4 4 67-38 34 Bjørgan 18 10 3 5 50-35 33 Ranheim 2 18 9 4 5 81-43 31 Ørland 18 9 I 8 55-62 28 HILlFevåg 18 7 110 41-64 22 18 6 3 9 42-49 21 Heimdal 18 6 3 9 38-50 21 Freidig 18 5 4 9 49-62 19 Charlottenlund 18 3 2 13 32-84 Il