Gutter Først kampen er allerede glemt.. Macron Eliteturnering Notodden. Skrevet av Fredrik Wille

Like dokumenter
Jaaaadaa; «kvart n neste» etter sterk andre omgang mot Bryne FK

Sterk 2-0 seier mot Ham-Kam sikret semifinaleplass på Notodden

KM-laget har definitivt tatt steg i riktig retning denne sesongen

Ytterligere bevis på at vi har tatt steg i riktig retning.

NTNUI C MAUSUND 3 2 (1 0)

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Grovfjord var effektive

God prestasjon av Grovfjord

Seier med 10 mann i 70 minutter

Oslo Fotballkrets Teoriprøve 2010

Oslo Fotballkrets Teoriprøve 2009

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

NTNUI C BYÅSEN 4 1 (1 1)

Slet seg til seiermot Medkila

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord snytt for mål!

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Innebandy i skolen Innebandy i skolen, Sogn vgs, La Santa 2012

Grovfjord skuffet stort

Selvmål, rødt kort og stortap

Tap og seier i Tromsø

Oslo Fotballkrets Teoriprøve 2012

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Ledelse snudd til tap

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Trippel til ingen nytte

Overbevisende av hjemmelaget

Seier og ung debutant

UNGDOMSTREFF I ØSTFOLDHALLEN 2013 TURNERING FOR UNGDOM ÅR. KRETSMESTERSKAP 5'er FOTBALL INNENDØRS

Uke 7 - mandag. Treninngslogg for Siri. Tidspunkt Motbakkeløp 4-2 intervall Kommentar

Informasjon om KIWI Skrim Cup 2019

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

FOLLO FK En status ved sommerpausen Statistikk

Treningsplan for Sverresborg Fotball Junior / senior 2011

Idrettstegn. Fotball

TEORIPRØVE Oslo Fotballkrets FASIT

Foreldremøte for G 2002

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Reisebrev frå Ranking U15 Haugerud September 2017

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Velkommen inn i 11-er fotballens verden!

1. Spiller i gruppe 1. fører ball skyter utenfor 16m. Forsetter å slå vegg for gruppe 2 og 3.

Sjansesløsing ga spenning

1. minutt Sesongen 2009 er i gang på en litt våt plastikkarena rett bak Nadderud Stadion. Vår hjemmebane for fø

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

9er dommerkurs Del 7 spillereglene i 9er fotball Regel 14 straffespark Regel 15 Innkast Regel 16 Målspark Regel 17 Hjørnespark

Midtstopperen. Fotballforbundets rollebeskrivelse og øvelsesforslag for midtstopperen.

Spillermøte G desember 2012 kl 18:00

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Informasjon om KIWI Skrim Cup 2017

TRENERENS LILLE JUKSELAPP

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Velkommen til Minicupfestival 2016

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Gla`grisCup Praktisk informasjon Spilleregler

Banestørrelse, antall spillere og antall involveringer

Veileder. Orkla Tine Fotballskole 2015

Mo IL Barn og Ungdom ønsker velkommen til. Randulf Alteren Cup mars 2014

Årsberetning Vassøy idrettslag 2013 side 2 av 7

Etter å ha konsumert gratis skolebrød/wienerbrød m/brus så gikk veien videre til det neste store målet, grensa til Sverige og billig

Treneren har sine egne favoritter som alltid får spille hele kampen. (2)

Gla`gris Cup Praktisk informasjon Spilleregler

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

REGLEMENT Grong Sparebank Indoor, 13 til 19 år

HOLDNINGSAVTALE MELLOM

Utklassing på Ankenes

Foreldremøte G2002. Sesongen G2002 hva vil vi?

Endelig noen som har lært at det er viktig å spise før en kamp!

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord berget plassen

Straffespark ødela sjansen

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

NFF TEORIPRØVE SESONGEN 2013.

Glenn Ringtved Dreamteam 3

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Høy stemning! G19: Sunde Mastra 5-3

V-Sentral - Midt. H-Sentral - Midt

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

REGELNYTT OG RETININGSLINJER NORSK FOTBALL SESONGEN 2007

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Mo IL Barn og Ungdom ønsker velkommen til. MoSenteret Cup til minne om Randulf Alteren mars 2013

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

PROGRAM. Velkommen til GR-cup Kvam Idrettspark, lørdag 20. september 2014 Turnering for jenter og gutter 11 og 12 år

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Solid kamp av Grovfjord

Program Kl : Kamper Jenter og gutter

Framvik-brødre med lekestue

4 5 ÅR FOTBALL ER GØY. Vending innside + såle Skudd - innside. Pasning med innside Heading Mottak - innside

Fotballturnering. Program. Østre Toten kunstgrasbane, Lena lørdag 29. september fra kl

CSK Cup april 2018

Alder 6-8 år. A) Trening Sjef over ball/ballkontroll 40% Spill med mot (1 vs 1) 10% Avslutninger på mål 10% Smålagsspill 40% 3v3

Vil med dette informere litt om klubb BDO og Team BDO, og nevne de spillerne fra Leksdal IL som har vært med på tiltaket.

Transkript:

Gutter 2002 Macron Eliteturnering 2017 - Notodden Først kampen er allerede glemt.. Skrevet av Fredrik Wille Spenningen var såpass stor før avreise fra Strupe at to av guttene (nevner ikke navn) hadde glemt hjemmedrakten! Trenerteamet tolket dette som utelukkende positivt dette var ensbetydende med at fokus var på rett sted. Takket være Raul og Linn (i tsjekkisk leiebil for anledningen), Bernt, Siri og Totto, Ole Kristian og undertegnede så skulle guttene få lov til å delta på Macron Eliteturnering på Notodden. Og som alltid på lange reiser så er det dramatikk denne gangen var det «kjerra» til undertegnede som fikk problemer i Drammen. Kent og Robert på samme side medførte i en rekke feilmeldinger når det gjaldt lufttrykket på dekkene. Heldigvis så fikk vi ordnet det og alle ankom «bluesbyen» Notodden i godt hold og alle var tilsynelatende klar for kamp. For øvrig artig at lillegutt hadde med dobbeltseng! «Hotellklasse» på skolen. Taktikkpraten ble gjennomført i klasserommet og planen var at vi skulle bevege oss tilbake til «basic». Det vil si høyt press, høy intensitet og masse løping. Og ikke minst; kynisme er viktig når man spiller cup. Reisen til idrettsparken gikk uten store problemer og «herregud» for så flott stadion var! Definitivt ingen mulighet til å skylde på fasilitetene. Denne gangen skulle vi slå Kolbotn for første gang!!

Oppvarming på Idrettsparken stadion på Notodden fantastisk bane. Godt humør på trenerbenken før kampen. Game on Kampen var kun et minutt gammel før våre gutter kunne ha fått en kjempestart på kampen. Criss brøt fint, men Ron fikk ikke stokket beina i riktig rekkefølge og avslutningen ble for svak men uansett en oppløftende start og Halden-fansen på bakerste rad var i «fyr og flamme». Dessverre så var det Kolbotn-guttene som var mest «på» fra start og de tok tidlig kommandoen. Etter fem minutter klønet vi det til og Kolbotn fikk en indirekte frispark fra fem meter heldigvis så gikk skuddet rett i muren og måltavle viste fortsatt 0-0. Heldigvis Kun tre minutter senere så opphever vi offside n og deres gode spiss kommer alene med Ludvig og er sikker som banken (og ja, vi snakker fortsatt om DNB og ikke italienske ) og scorer

greit. Tullemål og altfor enkelt. Vi kan ikke gi bort slik store sjanser mot såpass gode lag. Deretter er det Kolbotn som styrer det meste av spillet vi kommer ikke til så mange store sjanser og det er vel strengt tatt Ludvig som holder oss inne i kampen med en rekke gode involveringer. Etter femten minutter slår Elias et godt frispark, men dessverre så er ikke marginene på vår side da vi forsøker å styre ballen i mål. Kolbotn fortsetter å presse og vi henger ikke med. Vi vant vel knapt en duell på midtbanen og så tidvis ut som statister. Og det ble selvfølgelig ikke enklere da Ron fikk gult kort for farefullt spill og vi måtte spille med ti mann. Heldigvis så unngikk vi flere baklengs så måltavla viste 1-0 når den kvinnelige dommeren blåste av for pause. Pauseprat.. eller alvorsprat!! Det er ingen overdrivelse å si at Robert og Kent var misfornøyd med den første omgangen. Det minste man kan forvente er innsats og knallhard jobbing og at man forsøker å spille sammen som et lag. Ingenting av dette ble vist i denne omgangen dessverre. Mulig skuldrene var litt høye og det var mulig at guttene var slitne etter en lang biltur. Men, det samme gjaldt for Kolbotn-guttene.. Beskjeden fra trenerteamet før andre omgangen startet var relativ konkret; få opp humøret og intensiteten. Det er mulig å snu dette! Bedre trenerteam finner man ikke i klubben

Vi var faktisk mer «på» i begynnelsen av andre omgangen, men vi klarte aldri å få til et etablert spill. Og vi maktet ikke å få kontroll på deres gode spiss og deres gode midtstopper hadde god kontroll på vår angrepsrekke. Dessverre så var vi altfor lite besluttsomme etter både åtte og ti minutters spill i denne omgangen. Ja, Kolbotn vartet opp med ett par angrep, men man må kunne forvente at vi klarer å sparke bort en ball som ligger i ro vi må gå i «krigen» og vi må «ofre» oss. Dessverre så var vel kampen mer eller mindre over på 0-3 og det ble ikke enklere når Abdi med høy innbytterpuls fikk et gult kort. Når det er sagt; det var et strengt idømt gult kort.. Det å spille i undertall er slitsomt, men som i første omgang så klarte vi det også denne gangen. Hvem hadde trodd at det plutselig ble litt spenning i kampen igjen? Etter atten minutter så slo Uranik ett godt frispark fra trettitre meter og en av Kolbotns midtstoppere var såpass «keen» på å komme på scoringslisten så han nikket innlegget i eget mål. Måltavle viste 1-3 etter selvmålet og vi tok plutselig litt føring i kampen samtidig som Kolbotn ble litt stresset. Vi kom til noen «nesten-sjanser» - der den største var et frispark fra Uranik rett i tverrligger etter tjuetre minutter i andre omgang. Dessverre så klarte vi ikke å score på returen og kampen ebbet ut. Resultattavla viste 1-3 og man kunne konstatere at vi hadde fått en dårlig start på denne turneringen. Uansett resultat det er stas å spille «flomlyskamp» Stemningen i garderoben etter kampen var mildt sagt «depressing» - alle var skuffet og de som kanskje var mest skuffet var guttene. Robert og Kent var klar i sin tale; «vi møtte et godt lag, men man må kunne forvente mer av de beste spillerne enn det vi nettopp så». I tillegg var det fokus på at «vi hang mye med hodet» og at det var mye «sutring på dommeren og motspillere». Dette har vi snakket om før sik oppførsel tar bort fokus og tømmer oss for energi. Vi har faktisk ikke til å oppføre oss slik.. Når det er sagt; «ingenting er kjørt» - vi må ikke glemme at Kolbotn er et godt lag og de vant faktisk fjorårets cup på Notodden. Avtalen mellom trenerteamet og spillere var at denne kampen skulle glemmes så raskt som mulig og oppladningen mot lørdagens kamper skulle starte med en gang. Kort oppsummert; «presterer langt under pari, men taper kun 1-3 og det er mye å gå på og det er utelukkende positivt»!!!!

Kampens høydepunkter: Guttene får oppleve å spille på en fantastisk fin bane og noen gikk såpass langt å si at dette var den beste banen de noensinne hadde spitl på. Godt og stødig keeperspill av Ludvig og godt innhopp av Oskar i andre omgang. Til tross for tap så har man mulighet til å revansjere seg allerede i morgen og det kan faktisk ikke bli så mye verre enn det vi så i dag! Nye kamper allerede i morgen; da er det Randesund med den gamle Vålerenga-legenden Knut Henry Haraldsen som trener og Bryne som er motstandere. Da skal guttene «reise kjæringa»!!! Kampfakta Gruppespillkamp Macron Eliteturnering 2017 Fredag 24. mars 2017, Idrettsparken Nesodden Kolbotn IF - Kvik Halden 3-1 (1-0) Tilskuere: Respekt for gjengen som hadde tatt turen fra Halden!!!! Mål: 1-0 8 min 2-0 33 min 3-0 35 min 3-1 43 min Selvmål Gule kort: Ron og Abdi Laget bestod av: Ludvig, Ron, Simen, Jacob, Adrian M., Elias, Trim, Laurits, Kristian, Oskar, Max, Abdi, Criss, Ola og Uranik.