Heartstone. metoder, og her gjelder de kriterier som ble oppnådd først: a. En spiller eliminerer alle livene til en motstander.

CSK Cup april 2018

NFF vil ha stort fokus på fair play og gode holdninger for alle nivåer og serier og håper dette etterleves på best mulig måte.

INFORMASJON VEDRØRENDE HØSTESESONGEN OG VEIEN FREM TIL BDO-SLUTTSPILL 2015

GENERELLE BESTEMMELSER FOR HERRE-SERIENE A. Lag som uten gyldig grunn ( kfr. Kampreg. 9 ), unnlater å møte til kamp bøtelegges med kr. 10.

Turneringsreglement. Turneringsreglement

1.5. Straffesparkfeltet følger den heltrukne 6-meterslinjen på banen Straffesparkmerket er rett foran hvert mål på 6-meterslinjen.

Lørenskog IF Akademi Cup spilles etter NFFs reglementer med unntak av de endringer som fremgår av turneringsreglementet.

ShootMania Joust Regelsett

Reglement for bedriftsfotball

UOFFISIELT NM I 7 ER FOTBALL FOR EVERK HERRER

REGLER FOR TRIVSELSERIEN, TRIVSELCUP OG ANDRE TURNERINGER, NARVIK KAPITTEL 1 SPILLEREGLER. 1.1 Spilletype

Mo IL Barn og Ungdom ønsker velkommen til. MoSenteret Cup til minne om Randulf Alteren mars 2013

Kurland FK VinterCup 2018

SPILLETID: 5-er fotball: 1 x 22 minutter. 3-er fotball: 1 x 13 minutter (banestørrelse 10x15m)

Tekst til plansje nr.3 Regel.7 Tillegg i spilletiden

Lørdag 7. mars og søndag 8. mars har Vanvik Idrettslag gleden av å ønske hjertelig velkommen til Vanvikan Indoor for klassene G14, G16, J14 og J16.

KAMPREGLEMENT I SQUASH Sesongen 2013 / 2014

TILLEGG TIL REGELVERK NPL 2016

Forankring i klubben Klubben som sjef. Kampen i fokus

Fair Play Permen. Hva er Fair Play? Info fra NFF side 3. Fair Play i Spjelkavik IL, lagenes oppgaver side 4

10 RETNINGSLINJER FOR 5- OG 7-MANNS INNENDØRS FOTBALL.

Regelverk for LSK nattcup i LSK-hallen 5-er fotball Avvik fra vanlige bestemmelser er ført opp i kursiv

Spilleregler for utøvere

INFORMASJON HØSTSESONGEN 2014 Ungdom år

LAGUNEN FOTBALLFEST TURNERINGSREGLEMENT

Officiella regler! Detta är en översättning av de engelska reglerna som alltid är det som gäller!

Spilleregler Futsal barn/ungdom NFF Buskerud 2018/2019

KAMPREGLEMENT. Paragraf 1

TURNERINGSREGLEMENT FOR. (Generalsponsor Fauske Sprint) CUP Trenere, lagledere og spillere plikter å sette seg inn i og etterfølge reglementet.

- serien 2017/2018. handball.no VELKOMMEN! Sluttspill J/G 16 år april 2018 Fagerlihallen, Borgundhallen og Hatlanehallen

TURNERINGSREGLEMENT NORSK SCRABBLEFORBUND

Lag-NM Oslo. Informasjon og spilleopplegg VELKOMMEN

REGELBRUDD/ STRAFF Om en innbytter kommer inn på spillebanen før spilleren som skal erstattes helt har forlatt banen, skal:

The Gathering 2010 Counter-Strike: Source Informasjon og Regelsett

Kapittel 3. LAGSERIEN

OBS OBS OBS OBS OBS OBS

TURNERINGSREGLEMENT FOTBALL 2016

- serien 2017/2018. handball.no VELKOMMEN! Sluttspill J/G 14 år april 2018 CSK Hummelarena & Charlottenlund VGS

The Gathering 2010 Trackmania Informasjon og Regelsett

Cup Sted Tidspunkt Arendal cup Levangerstevnet Lillestrøm cup Trondheim Open Sandefjord cup Klyve minirunde Lions cup

Regler og retningslinjer for NSG Lagserie Match 2016

Haslum IL Håndball. INSTRUKS FOR SEKRETARIAT NADDERUD ARENA Generell informasjon:

FELLESINFORMASJON FOR ALLE KLASSER:

Hvordan unngå å tape en kamp på skrivebordet som er vunnet på banen

Rekrutteringsdommerkurs

CS:GO. 1.2 Alle deltakerne må være på Agderlan, i hallen. Bevis på at alle er tilstede blir sjekket når dere deltar

SPILLVEILEDNING FOR TURNERING

KAMP OG SPILLEREGLEMENT FOR DE NASJONALE MESTERSKAPENE I KRIMINALOMSORGEN FOTBALL... HÅNDBALL... INNEBANDY... BOWLING... GOLF...

Forutsetningene er: Gult kort benyttes i klassene år. Gult kort tildeles en spiller som

UNIVERSAL TENNIS RATING SPØRSMÅL OG SVAR

- serien 2013/2014. handball.no. Invitasjon. Sluttspill J/G 16 år

For at spillet skal avvikles på en rettferdig måte er det utarbeidet spilleregler.

Fotballsesongen 2013 Laglederkveld ungdoms- og voksenfotball

Lovverk for Trondheim Studentfotballforening

p u C s r io r r mars 2009

Rundskriv - 01/2019 Om regelendringer fra 1.januar

TURNERINGSREGLER 2017 for 5 er og 7 er fotball (3v3 følger rett etter)

TIL LAGENE I VOLLEYBALLSERIEN 2015/2016 Vi ber lagene gjøre seg kjent med reglementet før seriestart.

SERIEORDNING UNGDOMSFOTBALL (13-19) VÅR 2014

Norges Rugbyforbund. Turneringsutvalg

Transkript:

Heartstone Warpcrew forbeholder seg retten til å endre reglene fortløpende, uten varsel. Siste versjon vil alltid ligge på warpzone.no. Versjonslogg: Se bunnen av siden 1.Definisjoner 1. Med periode menes del av kamp som i forbindelse med serie eller turneringspill med parameterne listet i pkt. 3-1. En periode spilles til det kåres en vinner gjennom flere metoder, og her gjelder de kriterier som ble oppnådd først: a. En spiller eliminerer alle livene til en motstander. b. Spiller overgir seg. c. Spiller uteblir/trekker seg fra kampen d. Spiller blir tilkjent seier ihht. Pkt. 4-4. 2. Med kamp menes et bestemt antall perioder som tilsammen utgjør én kamp. En kamp avsluttes når en av lagene har oppnådd seier i majoriteten av kampene der det er spesifisert et oddetall mengde perioder. Der lagene spiller et bestemt antall perioder regnes kampen for avsluttet når alle periodene er ferdigspilt. Kapittel 2. Før kampen, kamp forberedelser 2-2. Felles bestemmelser for offline-arrangement 1. Det forventes at spillere er klare til kamp senest 10 minutter før oppsatt kamp start. 2. Det er viktig å informere administrator vis dere ikke er klar 10min før, vi trenger ikke beskjed om dere er på tiden

Kapittel 3. Kamp avvikling 3-1. Instillinger 1. Kart: N/A 2. Antall spillere per lag: En (1) 3. Allow Spectators: Nei 4. Kampformat: Challenge (krever at spillerne har lagt hverandre til som venner på battle.net) 3-2. Kampformat 1. I turneringsspill vil kampformatet bestå av et oddetall perioder som spilles til en spiller har oppnådd majoritet i antall periodeseire som beskrevet i pkt. 1-2 (2). Antallet kan variere for den enkelte turnering, samt spesifikke runder i turnering, men kan for eksempel være best av 1, best av 3, eller best av 5 osv. 2. Warpzone og tilhørende kvalifikasjoner og andre turneringer i WZ-regi benytter BO1 i 8.delsfinale, kvartfinale og B03 i semifinale og finale som turneringsformat. Et deck må benyttes en gang til hvis det har blitt vunnet med. Tapende spiller kan bruke samme deck eller bytte deck. 3. Det er kun tillatt med kort fra standard-decks. 3-3. Lobby, oppsett og valg av klasser 1. Spillere skal legge hverandre til på vennelisten i spillet slik at de kan kommunisere med hverandre. Dette avtales i kommentarfeltet for kampen. 3-4. Valgprossessen, restriksjoner, og sidevalg 1. Valg av helter skal fore gå manuelt gjennom ingame-chat. 2. Administrator kan pålegge restriksjoner på elementer i spillet som berører klasser, dekk, m.m, eller andre grunner som administrator måtte finne nødvendig. Dette kan gjøres før eller underveis i kampen. 3. Rekkefølgen «dekk» skal velges i er illustrert nedenfor: a. Best av 7- Pick: A-B-B-A-A-B-B-A (A=Hjemmekamp) b. Best av 5 - Pick: A-B-B-A-A-B (A=Hjemmekamp) c. Best av 3 - Pick: A-B-B-A (A=Hjemmekamp) 4. Der en spiller ved uhell velger feil «dekk» skal laget umiddelbart underrette

motstanderlaget, og aller helst administrator der det lar seg gjøre, før motstander har valgt og bekreftet sitt neste valg. Hvis dette skjer skal prosessen restartes og bringes tilbake til det stadiet rett før feilen skjedde, med de valg dette innebærer. 5. Skulle spiller eller lag ikke rekke å informere motstander, eventuelt administrator om feilen før motstanderens neste valg er foretatt, vil feilen sees på irreversibel og prossessen vil fortsette. En periode vil starte umiddelbart etter valgfasen er avsluttet med mindre administrator gir instrukser om annet. Der hvor feil oppstår i innlastingen til spillet som gjør at spiller ikke kommer inn, skal spillet pauses umiddelbart, og ikke gjenopptas før spilleren er tilbake. Hvis en spiller ikke får entret spillet, skal kampen startes på nytt. Kapittel 4. Spilleregler 4-1. Når en periode regnes som startet En periode regnes som startet når en eller flere av kriteriene nedenfor er oppnådd: 1. Når er et kort fra en av spillerne er trukket. 2. Tiden har utløpt for første turn. a. Unntak for denne regelen er når en spiller har mistet forbindelsen til spillet. 4-2. Stopp av spillet 1. Hvis en spiller med overlegg forlater spillet uten å pause eller varsle en administrator, vil det ikke bli påkrevd av motstanderlaget eller administrator å pause spillet. Pausing og stopp av spillet skal skje i tråd med følgende retningslinjer stipulert i punktene nedenfor. 2. En administrator kan beordre spillet pauset, eller pause spillet etter eget skjønn der administrator finner det nødvendig. 3. En spiller kan pause/be om at spillet pauses ved hendelser som tilsier at dette er nødvendig. Spilleren skal straks informere administrator at spillet er pauset, og hvorfor. Gyldige grunn for pause er: a. En ufrivillig frakobling fra spillet b. Teknisk feil på utstyr som skjerm, hardware, mus, tastatur o.l. c. Feil i software, enten i eller utenfor spillet. d. Forstyrrelser rundt spilleren fra omgivelsene som gjør det umulig å fortsette. 4. For øvrige bestemmelser og regler rundt utsettelse, fravær, og uteblivelse gjelder punktene i Kampreglementet Kapittel 11. 5. Et spill kan kun gjenopptas der det er blitt gitt godkjennelse fra administrator eller

begge spillerne har sagt seg enige i at spillets gang skal gjenopptas. Der uenighet oppstår, skal begge spillerne kontakte administrator. 6. Der en spiller pauser eller gjenopptar spillet på en slik måte som ikke er i tråd med gjeldende regelverk kan spilleren og/eller laget bli ilagt en straff ihht. reaksjonsreglementet. 7. Ved offline arrangement er det ikke tillat for spillerne å kommunisere seg imellom mens spillet er pauset. 4-3. Omstart av periode 1. Under følger en oversikt over kriterier som gir rett til omstart der en periode ikke regnes som offisielt startet ihht. Pkt. 4-1 (1-2). a. Hvis en spiller oppdager at en spillers class, dekk, eller brukergrensesnitt ikke har blitt lastet inn på en tilfredstillende eller korrekt måte. Spiller har da lov til å pause spillet i et forsøk på å rette disse elementene. Lar de seg ikke rette, kan perioden startes på nytt. b. Der en administrator vedtar at tekniske eller andre problemer er til hinder for en eller flere av spillerne, og spillet ikke lar seg gjennomføre på en normal og rettferdig måte. 2. Ved omstart av periode der regnes som offisielt startet gjelder egne retningslinjer under. Bestemmelser i pkt. 4-1 (1-2) er også gjeldende her. a. Hvis det i et spill oppdages en kritisk feil i spillet som enten forårsaker en urettmessig fordel til en av spillerne, endrer spillets gang på en unaturlig måte, eller påvirker spillets mekanikker. b. Hvis en administrator vedtar at perioden grunnet sikkerhetsmessige, vær, eller andre årsaker ikke lar seg gjennomføre på normal måte. Jmf. pkt. 10-3 i Kampreglement. 3. Enkelte elementer og tilstander i perioden kan beholdes og overføres til påfølgende periode der omstart finner sted. Administrator kan, hvis omstart finner sted innen 8 timer, velge å bevare flere av disse der administrator mener at dette er nødvendig for å ivareta fair play. Elementer og tilstander som kan bevares er, men ikke begrenset til: a. Valg av klasse. Herunder valgte/eliminerte klasser. b. Dekk. 4. Spillerne skal kontakte administrator og bekrefte at alle innstillinger og oppsett er klart før en periode regnes som startet ihht. Pkt. 4-1 (1-2). Det tas ikke hensyn til slike henvendelser etter en periode regnes som startet med tanke på omstart. 4-4. Tilkjenning av seier i kamp 1. Warpzone reserverer seg retten til å tilkjenne en spiller seier til tross for at en

administrator har vedtatt omstart av perioden der Warpzone finner det nødvendig. Tilkjenning av seier vil kun skje der det med liten tvil kan stadfestes at en spiller ikke kan unngå tap. Følgende kriterier vil bli brukt i en slik evaluering: a. Forskjellen i liv er større enn 25. 4-5. Etter perioden 1. Administrator skal bekrefte resultat av respektive periode og/eller kamp ved at spillerne laster opp skjermdump av scorescreen. 2. Det gis 15 minutter pause mellom perioder i en seriekamper. 3. Det gis 5 minutter pause mellom perioder i turneringssammenheng. Dette er uavhengig av hvor mange kamper perioden består av. F.eks: Best av 1, best av 3 osv. 4-6. Etter kampen 1. Resultatet leveres til gamecrew. 2. Det skal tas skjermdump av scoreboard ved kampslutt. Dette gjelder både hvor kampen har blitt ferdigspilt, og hvor kampen er blitt avbrutt.