Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Like dokumenter
Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Overbevisende av hjemmelaget

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Grovfjord berget plassen

Sjansesløseri av Grovfjord

Grovfjord var effektive

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Tok poeng fra serielederen

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Trippel til ingen nytte

God prestasjon av Grovfjord

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Sjansesløsing ga spenning

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Slet seg til seiermot Medkila

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Opp- og nedtur i Lofoten

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Seier med 10 mann i 70 minutter

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Seier og ung debutant

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Selvmål, rødt kort og stortap

Tap og seier i Tromsø

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Solid kamp av Grovfjord

Berget uavgjort på overtid

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Framvik-brødre med lekestue

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Utklassing på Ankenes

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Heldig poeng mot Luna

Første omgang ødela - tapte 1-4

Ubeseiret på hjemmebane

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Ledelse snudd til tap

Straffespark ødela sjansen

Grovfjord skuffet stort

Skade ødela for hjemmelaget

Poengløs og rødt kort

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Snudde for fjerde gang på rad

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Mye positivt, men tap

Grovfjord berget poeng

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Grovfjord snytt for mål!

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Sterk andreomgang ga seier!

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

FOLLO FK En status ved sommerpausen Statistikk

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Ineffektivt av hjemmelaget

Overkjørsel på Sletta

Første tap for Leknes?

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Endelig seier til Hardhaus?

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Straffedrama på overtid - igjen!

Kan Grovfjord true Medkila?

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Berget uavgjort i målkalas

Solid avslutning på Sletta

6 mål på en halv time

Treningsøvelser - BØNES G96

Oslo Fotballkrets Teoriprøve 2009

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

A-stallen A-laget 2008

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Transkript:

Dramatikk på Sletta Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 09.06.2014 da Landsås og Ronny Iversen spilte uavgjort 3-3 mot Grovfjord og Thomas Haugland. Dommeren, Stein Roar Nilssen - i bakgrunnen - kom også i fokus i dette oppgjøret. Fotball 4. divisjon Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor Tilsk.: 34 bet. Været: Lavt skydekke og tåkeyr. Ca 11 gr Målene: 22. min. 1-0 Thomas Haugland 31. min. 1-1 selvmål (Erling Eriksen) 53. min. 1-2 Ole Sundnes 64. min. 1-3 selvmål (William Jakobsen - mulig mål uansett) 66. min. 2-3 Viktor Framvik 75. min. 3-3 Viktor Framvik Grovfjords lag Nr

Navn Bytter Kort 24 Preben Schmiel 54.min 15 Even Bjørnå 14 Eirik Christensen gult 13 Erling Eriksen gult 5 Ronny Pettersen 16 Magnus Johnsen

9 Thomas Haugland 10 Eduard Chirita 11 Viktor Framvik 85.min 19 Andreas Martinsen 22 Jonas Rasmussen Ut: 46.min/Inn: 89.min Innbyttere 4 William Jakobsen 46.min

8 Raymond Johnsen 54.min Landsås startellever: Daniel Nyland, Ronny Iversen, Eirik Risbøl, Daniel Windstad, Fredrik Stenstrøm, Joakim Dahl Haraldsen, Ole Sundnes, Webjørn Myhre Hunstad, Thomas Mikalsen, Mads Mehus og Aleksander Johansen. Kriging og kjemping, selvmål, diskuterbare dommeravgjørelser, skader og praktscoring var noe av ingrediensene i dette pinseoppgjøret Et svært spennende og intensivt oppgjør gjennom samtlige 90 minutter som inneholdt alt som er mulig å få presset inn i en fotballkamp, unntatt det fine spillet. Det sistnevnte får en sleip og ujevn gressmatte ta skylden for ikke var mulig å få til. Begge lag gikk på banen for å vinne og det bar kampen også i det store og hele preg av. Det ble derfor et oppjaget og stressende spill fra avspark og som også varte kampen ut. Ingen av lagene maktet i særlig grad å tilrive seg initiativ i oppgjøret og når det også var noenlunde jevnt i sjanseprotokollen gir et uavgjort resultat et tilnærmet riktig bilde av kampforløpet.

Det offensive og stressede spillet ga ingen målsjanser til noen av lagene de første minuttene. Halve omgangen var spilt da Viktor kjempet til seg ballen ute på høyresiden, dro seg oppover mot dødlinja spilte vegg med Thomas som forserte seg langs dødlinja, og fra omkring 7-8m dro han til med skudd fra skrått hold i motsatt nettvegg. Bakover hadde et hardkjempende grovfjordforsvar grei kontroll på landsåsangriperne og bortelaget skapte få farligheter. Men etter vel tretti minutters ble det balanse i regnskapet. Landsås spilte seg fri på høyre side og det antatt ufarlige innlegget traff en innløpende Erling Eriksen uheldigvis i låret og fra omkring 5-6 m gikk ballen i bue over en utmanøvrert Preben Schmiel i grovfjordburet. Både Grovfjord og Landsås yppet seg i sluttminuttene av omgangen, men uten å skape store nok muligheter til å gjøre mål. Var ikke første omgang særlig beriket med mål og kontroversielle situasjoner skulle det til gjengjeld komme i andre. Omgangen var bare få minutter gammel da kampens mest diskuterbare situasjon oppsto. Et oppspill sentralt i retning Ole Sundnes gikk grovfjordkeeperen ut for å møte. I sammenstøtet som fulgte fikk han knottene til landsåsangriperen i ryggen, iflg. andre grovfjordspillere. Grovfjordtreneren, Raymond Johnsen, var etter kampen kritisk til dommerens avgjørelse i denne situasjonen: -Angriperen hoppet inn med knottene først mot vår keeper, mente treneren. I stedet for scoring burde det vært avblåst for frispark til vår målmann. Scoringen som fulgte ble altså godkjent, mens Preben Schmiel måtte forlate banen med smerter i korsryggen etter det ublide møtet med Sundnes. Fra min posisjon, motsatt side av banen, var det umulig å fastslå hva som nøyaktig hendte i kollisjonen mellom spillerne. Etter at keeperen måtte ut var hjemmelaget nødt til å rokere på forsvaret siden venstreback Ronny Pettersen måtte knyte på seg hanskene og ta tilhold i buret. Grovfjord fortsatte og jobbe og stå på for å komme ajour i målprotokollen, men det ble for urytmisk og upresist i angrepsfasen

og hjemmelaget skulle få en ny kalddusj minutter senere. Igjen var uromomentet i Landsås-angrepet, Ole Sundnes, frampå og skapte problemer for hjemmelagets forsvar. Frispilt på venstre siden skjøt han mot et tilnærmet åpent mål. I forsøk på å avklare scoringen skled en uheldig William ballen over streken. Men sannynligvis ville det blitt scoring uansett. To strake rett i fleisen var ikke lett å fordøye hverken for spillerne eller grovfjordsupporterne. Men våre gutter ga ikke opp og heldigvis kom redusering kjapt og skapte likevel håp om poeng. Grovfjords hurtigtog, Viktor Framvik, er kjent for å la bena gjøre jobben på banen. Men i en 10-minutters periode i andre omgang viste han også fram sine hodeegenskaper. Først da han møtte et cornerinnlegg fra Thomas på første stolpe og styrte ballen mellom Webjørn Hunstad og Mads Mehus og forbi en sjanseløs Daniel Nyland i landsåsburet. Men perlen, og kampens øyeblikk, kom kvarteret før slutt. Ny dødball for Grovfjord, frispark mellom 16 m og sidelinja. Nok en gang var Thomas tilrettelegger. Det litt lave innlegget stupte Viktor fram på, ca 5 m fra mål, og på vakkert vis styrte ballen med hodet forbi en sjanseløs keeper og i motsatt nettvegg. Ikke bare Preben ble nødt til å forlate banen på grunn av skade. Også Viktor fikk en ublid behandling av Landsås da han i stor fart skulle forsere motstanderens høyre forsvarskant. Han ble taklet hardt og landet forkjært på skulderen og måtte gi seg. Hvor alvorlig skaden er vites ikke, men det var meningen at han skulle oppsøke Narvik sykehus for røntgenundersøkelse da han forlot Sletta. Vi krysser fingre og håper at det vil gå bra med både Preben og Viktor. Grovfjord trenger begge kampklar til helga når Skånland kommer på besøk. Ingen av lagene så ut til å være fornøyde med uavgjort og begge jaget scoringen som skulle gi full poengpott. Men til tross for gode muligheter maktet ingen å utnytte sjansene og dermed èn pinne til hver. Resultater og tabell