17år i. Avis TELEMARK NORGESLANSERING AV RENAULT ZOE. Telemark GRATIS HJULSKIFT HOS SPORTY BIL PANGSTART PÅ ÅRETS BOBILSESONG

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "17år i. Avis TELEMARK NORGESLANSERING AV RENAULT ZOE. Telemark GRATIS HJULSKIFT HOS SPORTY BIL PANGSTART PÅ ÅRETS BOBILSESONG"

Transkript

1 TELEMARK Avis Nr. 4-2.april år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark NYE QASHQAI GJØR DET SKARPT GRATIS HJULSKIFT HOS SPORTY BIL PANGSTART PÅ ÅRETS BOBILSESONG NORGESLANSERING AV RENAULT ZOE

2 2 2. april 2014 Sjekk inn på vårt dekkhotell! Drop-In dekkskift Odd-Ivar Gundersen Ansvarlig for nyttekjøretøyavdelingen ved Skien Bil AS 1. Hva var din første bil? - Det var en rustbrun Datsun Cherry. 2. Hva kjører du nå? - Firmabil, men privat har vi en Volkswagen Touran.. Odd-Ivar Gundersen 3. Hvorfor bør kundene velge VW? - Det er mange grunner! Først og fremst er bilene driftssikre, og byr på god kjørekomfort. Dessuten er det lave driftsutgifter forbundet med en VW, og modellene holder seg godt i pris. Tilslutt vil jeg si at bilene er praktiske og løser de flestes transportbehov. SOMMERDEKKTILBUD: 195/65R15 kun 2.690,- ferdig montert 205/55R16 kun 2.990,- ferdig montert 15 felgpakke fra 4.990,- 4. Hva bør en bilkjøper tenke på når han/hun skal velge bil? - Det viktigste er at man får en bil som passer til ens behov. Økonomi er også en viktig faktor; man bør vite hvor mye man har råd til å bruke, og så velge bil ut fra det. Men bil er også følelser, det er ikke alltid at det rimeligste alternativet er det beste 5. Hva er årets biltrender? - Vi som jobber med nyttekjøretøy ser at kundene setter større krav til utstyr og motor enn tidligere. Vi selger stadig flere biler med firehjulstrekk i kombinasjon med automat og mye utstyr, gjerne lakkerte fangere og store hjul med alufelger. Fargemessig varierer det mye, men for næringskundene handler det gjerne å bli gjenkjent. De holder seg derfor ofte til de fargene de har hatt før, og farger der logoene syns godt. 6. Hvorfor/hvorfor ikke har du trua på el-bil? - Jeg tror vi kun har sett starten på el-bilsalget her i Grenland. Etter hvert som «Bypakke Grenland» tar form og bommene kommer, så vil flere og flere velge el-bil. Vi lanserte akkurat Golf som el-bil. Golf er jo den mest solgte personbilen i Norge de siste årene, så denne vil nok ta en stor del av el-bilsalget i tiden fremover. 7. Hva er ditt beste bilminne? - Det var nok å få prøve Golf GTI på Vålerbanen. Bortsett fra det var det vel da jeg som liten gutt lå og sov i hattehylla i en Opel Commodore fra Kristiansand til Porsgrunn 8. Hva er ditt verste bilminne? - Kommer ikke på noen vonde minner..! Vi tilbyr et bredt sortiment fra markedets ledende leverandører, tilpasset din bil og kjørestil. Vi hjelper deg med dekkskifte og ser til at dekkene følger krav til dato, mønsterdybde og lufttrykk. Med 250 verksteder i Norge, Sverige og Finland, er vi Nordens største fagkjede på dekk og felg. Vi dekker det meste! grenlanddekk.no Grenland Dekk AS Kjørbekkdalen 7B 3735 Skien Tlf: På jakt etter bruktbil? Det tryggeste kjøpet gjør du hos forhandler! Klikk deg inn på: Telemark Avd. Herkules Ulefossveien Skien Tlf: t Service: SIKKER BRUKTBILHANDEL Her finner du det komplette utvalg av bruktbiler som våre annonsører til enhver tid har å tilby! 9. Hva tror du blir viktig på neste års modeller? - Tror det blir viktig å kunne gi kundene det de vil ha. Flere og flere ønsker biler med firehjulstrekk, automat og moderne utstyr. Dette blir nok viktigere og viktigere å kunne tilby kundene på de modellene som kommer. 10. Hva er din drømmebil og hvorfor? - Drømmebilen må vel være en strøken Volkswagen T1 buss som ble produsert mellom med splittvindu En slik i original stand hadde vært drømmen! Utgiver / layout / produksjon: Petit Grafisk as Besøksadresse: Kjørbekkdalen 13B, 3735 Skien Postadresse: Postboks 2544, 3702 Skien Telefon: E-post: Du finner oss på Trykk Edda Trykk AS Distribusjon: Telemark Distribusjon AS NB! Kopiering av annonser, artikler eller bilder fra Telemark Motoravis er forbudt! Vi tar forbehold om mulige trykkfeil i annonsene

3 Årgang 17 - nr 5 3 Ser ut som en million Koster bare fra ,- VI HAR LEVERINGSKLARE BILER NÅ! 7 års kartoppdatering Cruise Control Bluetooth Oppvarmet ratt Oppvarmede seter foran og bak inkl. sub-woofer og forsterker Prisvinnende design, gode kjøreegenskaper og 7 års fabrikkgaranti har gjort Sportage til en bestselger i Norge. Nå er nye Kia Sportage her, med mange oppgraderinger og enda mer standardutstyr. Nye Kia Sportage har varme i rattet, god bagasjeplass og kommer både med 2- og 4-hjulstrekk. Det gjør den perfekt for norske forhold. Bestill en prøvetur i dag og opplev selv hvor mye bil du får for pengene. 7 års fabrikkgaranti på alle Kia-modeller! Veil. priser inkl. frakt og lev.omkostninger (kr ,-), levert Drammen. Lokal frakt samt årsavgift tilkommer. Forbehold om trykkfeil og avvik fra avbildet modell. CO2-utslipp fra 135 g/km, forbruk fra 0,52 l/mil v/bl. kjøring. STAR BILSALG AS Kjørbekkdalen 15A. Tlf Vis a vis Møblèr og Skeidar Alle som kjøper ny Kia Sportage i april får med gratis scooter!

4 4 2. april 2014 Telemark Bil FORNØYD: For et drøyt år siden kjøpte Morten Goberg Lie en splitter ny Fiat Doblo fra Telemark Bil. - Den passer perfekt til våre daglige gjøremål, og vi er kjempefornøyde med den, sier han. DOBBEL FORSIKRING Det familiedrevne verkstedet har vært kunder av Telemark Bil i en årrekke. Og vice versa. Morten understreker at samarbeidet er en vinn-vinnsituasjon for begge firmaene. Vi bruker hverandres kompetanse ved behov. Siden Telemark Bil er forhandlere av Fiat person- og nyttekjøretøy benytter de oss til service på modeller opptil 5 tonn. Sånn er det hele veien; de sender hit alle jobbene som de ikke utfører selv. HØY KOMPETANSE Haakon Almankaas ved Telemark Bil er strålende fornøyd med samarbeidet. Og 100% sikker på at Goberg leverer fra seg topp kvalitet. - Goberg driver mye med bobiler, har høy kompetanse, plass nok og alt nødvendig utstyr som skal til for å servicere bobiler. Jeg føler derfor at det er trygt å sende våre Fiat-modeller dit, understreker han. DOBBEL FORSIKRING Bilselgeren legger til at alle EU-kontroller foretas både ved eget verksted og hos Goberg som en dobbel forsikring for kundene. - Poenget med to instanser er å sørge for at ingenting blir oversett. Slik kan kundene våre føle seg ekstra trygge på at testresultatet er riktig. VET HVA MAN FÅR Morten forteller at samarbeidet har pågått i mer enn 10 år, nesten like lenge som verkstedet har eksistert. - Vi kjenner hverandre godt etter hvert, og vet hva vi får. Derfor var det ikke noen tvil om hvor vi skulle henvende oss da vi skulle ha en ny varebil. Dobloen har akkurat den plassen vi har behov for, og passer oss ypperlig, smiler han. KAMPANJEPRIS: - Denne sjuseters Dobloen er satt ned med hele kroner. I øyeblikket får du den for bare kroner, sier Haakon Almankaas ved Telemark Bil. GLEMT FAMILIEBIL I følge Haakon er modellen blitt litt glemt, særlig som familiebil. - Folk tenker ikke på Doblo som en familiebil. Men faktisk så er dette en av de mest fleksible og romslige sjuseterne på markedet. Her har man individuelle seter, skyvedører og usedvanlig godt med plass til alle som skal med og deres bagasje, skryter han. KAMPANJEBIL Akkurat nå har Telemark Bil en sjuseters Doblo til spesialpris. - Dette er en bil som er satt ned hele kroner, og koster nå kun kr ,-. Under panseret finner man en 1.6 liters diesel med 105 hester mer enn nok til å gi bilen et ordentlig skyv, også når den er fullastet. Hos Telemark Bil finner du hele rangen av Fiat person- og nyttekjøretøyer. Legg til designikoner fra Alfa Romeo, robuste firehjulstrekkere fra Jeep, og de markedsled ende arbeidshestene til Isuzu, og du har hele utvalget. Kom innom oss for å se mulighetene i en Fiat Doblo, oppfordrer Haakon. VÅRTILBUD: Denne Fiat 500 kan bli din for kr ,-. Modellen finner du hos Telemark Bil på Kjørbekk. BENYTT SJANSEN: 29. april er siste mulighet for å få tak i Fiat Freemont på grønne skilter til kr ,-. Etter det leveres den kun som personbil, da til kr ,-.

5 Årgang 17 - nr 5 5 EUROPAS MEST PRISBELØNTE VAREBILUTVALG! Fiat Scudo - 5m3 og 6m3 3-seter Fra ,- eks. mva. JEEP ER JEEP -ALT ANNET ER KOPIER! Jeep Compass 2,2 CRD Limited Kr ,- med 4x4 FIAT 500 ITALIAN EDITION PRISBOMBE! Fiat 500 Italian edition Kun ,- "Årets varebil i Europa 2011" Doblo øker mest! Nyhet! MULTIJET, DIESEL Fiat Doblo Cargo - 3,4m3 og 4,2m3 Fra ,- eks. mva. Doblo Planbil - 4,1m3 Fra ,- eks. mva. 5-seter NYE ISUZU D-MAX TROOPER EDITION Isuzu D-Max Trooper Edition varebil Fra kr ,- + mva Leveres også med automatgir 5 års garanti / km HUSK NYE VAREBILFORSKRIFTER 29/ seter vare fra ,- + mva. Fra ,- 7-seter Fra ,- SISTE SJANSE! Nå med 4x4 Vi har biler på lager! Velg mellom 5 eller 7-seter CHRYSLER / JEEP / DODGE / ISUZU-SENTERET I TELEMARK! TELEMARK EDITION Jeep Wrangler 2,8 CRD 200 hk aut. Varebil Japansk kvalitet! Tøffest i klassen 3.5 TONN TREKKVEKT! 2 dørs & 4 dørs. Petit Grafi sk AS - Skien WRANGLER Fra kr ,- +mva Pris levert Skien inkl. Frakt og lev. omk. Årsavgift kommer i tillegg. Driv stofforbruk blandet kjøring Compass: fra 0,66 l pr mil. CO2-utslipp: fra 172 g/km. Wrangler: fra 0,83 l pr mil. CO2-utslipp: fra 230 g/km. Illustrasjonsfoto - avbildete biler kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer. Hagebyvn. 38, Kjørbekk 3734 SKIEN Telefon ,5 TONN TREKKVEKT! 2 dørs Extended Cab. BILER PÅ LAGER FOR OMGÅENDE LEVERING! Salg Service Verksted Delelager

6 6 2. april 2014 REKVISITA: Hos Tele Bil & Caravan får man alt tilbehør til campinglivet. STORT UTVALG: Hos Tele Bil & Caravan på Rødmyr finner du på det meste 100 bobiler, campingvogner og Isocamp-fortelt. PANGSTART PÅ ÅRETS SESONG! Tele Bil & Caravan Den tidlige våren har bidratt til rekordsalg hos Tele Bil & Caravan på Rødmyr. - Det har rett og slett vært en pangstart på årets sesong, smiler Øistein Tallaksen og Harry Lindhjem. Innehaver Lindhjem forteller at det særlig er brukte bobiler og campingvogner som har vært etterspurt så langt i år. - I perioder har vi hatt oppi 20 enheter stående med «solgt»-skilt på. Det er lenge siden det har vært så stort trøkk i markedet. Samtidig er det viktig å understreke at vi hele tiden sørger for å fylle på med nye biler og vogner, slik at kundene alltid har mye å velge i! det viktig; bilene reiser nemlig billigere på ferger, og man betaler mindre i bompenger. I tillegg har man en meget lettkjørt bil. Under kampanjedagene vil det bli gode tilbud, og selvsagt enkel bevertning til alle fremmøtte, sier han. VOGNER I VINDEN Tele Bil & Caravan har et sortiment som dekker de aller fleste behov. Opptil 100 enheter på lager på det meste; her er både bobiler, campingvogner og spikertelt fra Isocamp. - Etterspørselen etter campingvogner har tatt seg betraktelig opp de siste sesongene. For ikke mange årene siden var vi bekymret for vognenes fremtid, nå ser det helt annerledes ut. Trenden er tydelig; stasjonære vogner er i vinden, og vi har aldri solgt så mange vogner så tidlig på året som nå, sier Harry. NB! Under kampanjedagene kan du gjøre en skikkelig god handel på et utvalg med overliggere! ORIGINALEN Og med et spikertelt fra Isocamp kommer man så tett på en hytte som det er mulig. - Originalen får du hos oss; norskprodusert, beregnet for norske vintre både med tanke på snøtyngde og temperatur. Dette er veldig fleksible, modulbaserte bygg, som også ser bra ut. Her kan man blant annet få sprosser til vinduene slik at forteltet ikke bare ser ut som ei «trøtt bu», presiserer Øivind. GODT RENOMMÉ Tele Bil & Caravan lever av å selge kvalitetsprodukter, og har opparbeidet seg et veldig bra omdømme. Ikke sjelden kommer folk langveisfra for å handle, enkelte kjøper sågar usett over telefon. - Vi har et utvalg som frister kunder over hele landet, og et rykte som gjør at folk stoler på oss. Her finner de modellene som ingen andre har, gode garanti - ordninger og førsteklasses service. Da er valget enkelt, smiler Harry Lindhjem og Øistein Tallaksen. REKORDSALG: På flere av bobilene og campingvognene var det festet «solgt»-skilt. - Salget har aldri vært så bra så tidlig på året som i år, slår Øistein Tallaksen og Harry Lindhjem fast. KAMPANJEDAGER Akkurat nå er de første 2014-modellene på vei inn, og helgen 3. til 5. april inviterer de to til kampanjedager på anlegget. Vi introduserer også Globecar fra Dethleffs i nærmeste fremtid. I følge Øistein er dette en modell som virkelig har slått an andre steder i Europa. Nå er han spent på introduksjonen her hjemme. - Dette er biler på under seks meter, det vil si at de går som vanlig personbil. For mange av våre kunder er LUKSUS: - Italienske Laika byr på uovertruffen luksus, forteller Harry Lindhjem og Øistein Tallaksen.

7 Årgang 17 - nr 5 7 Vi ønsker velkommen til KAMPANJEDAGER FRA 3. TIL 5. APRIL Kampanjetilbud: Få inntil ,- i rabatt Gjør et kupp på demovogner! Midtstilt dobbeltseng/enkeltsenger. Reg. for 4 pers. Vannbåren varme Leika Kreos l 150hk / 3.0l 180 hk Utstyr: Vannbåren varme, kjøl/frys, el. vinduer, sentrallås, cruisecontroll, kjørecomputer m.m,...fra kr ,- f.reg Queen bed Heve/senkeseng Registrert for 4 pers. Kjøres på vanlig førerkort Sunlight T69 Fiat 2.3l 130 hk Utstyr: Chassis-pakke, Basicpakke, Onepakke (markise og sykkelstativ), 3-trinns gulvvarme, 230 varme i tillegg til gass, stort kjøleskap m/separat frys, 6-trinns gir, aircondition, el. vinduer, sentrallås, cruise-kontroll, kjørecomputer m.m,...kun kr ,- f.reg. Kom å se Nyheten Bavaria Bavaria FJORD, FIAT hk Utstyr: Gulvvarme, vannbåren varme, varmtvann, fast toalett, cruisekontroll, ryggekamera, elektriske speil, elektriske vinduer, kjørecomputer, sentrallås, skinninteriør, løse tepper, myggdør m.m...kun kr ,- Vi serverer pølser, brus og kaffe! Dette er bare noen få eksempler på vårt store utvalg! 5-ÅRS Dethleffs Nomad Familievogn Utstyr: Dobbeltseng, gulvarme + tilleggsvarme, eget barnerom med køyer, høy kjøl/frys, m.m,...kun kr ,- TRYGGHETS- GARANTI Vi er forhandler av: Vi hjelper deg med gunstig finansiering! Åpningstider: Torsdag - fredag Lørdag TBC - Tele Bil & Caravan as Rødmyrlia Skien Tlf: Fax: E-post:

8 8 Auto XL 2. april 2014 GODT SALG: - Vi håpet at den nye Qashqai skulle ta over rollen som Nissans bestselger, og det har den så absolutt gjort, smiler Jan Tore Hørta ved Auto XL på Kjørbekk. NYE QASHQAI GJØR DET SKARPT Nissan traff blink med første generasjon Qashqai. Nå gjør de det samme med oppfølgeren. - Det er snakk om en omfattende forbedring av en allerede bra bil, og det er liten tvil om at nye Qashqai har blitt Nissans lokomotiv blant familiebilene, sier Jan Tore Hørta ved Auto XL. LUKSUSFØLELSE: Interiøret i den nye Nissan Qashqai byr på det lille ekstra. SPORTY: Nye Qashqai har fått et sporty utseende. På sitt beste har det vært solgt nærmere 4000 biler årlig av den kompakte SUV-en. Det ga grunnlag for høye forventninger til etterfølgeren forventninger som virkelig er blitt oppfylt. - Det er ikke til å legge skjul på at vi hadde håpet på godt salg. En drøy måned etter lanseringen er vi veldig godt fornøyd; vi har solgt mange biler på kort tid, smiler selgeren. VELDIG GJENNOMFØRT Den nye modellen er et tydelig steg videre både med tanke på utseende og kvalitetsfølelse. - Designet er blitt løftet flere hakk, og det samme gjelder komforten. Innvendig har Nissan virkelig tatt grep, og på dette området tør jeg påstå at Qashqai skiller seg ut i markedet. Interiøret er utelukkende laget av kvalitetsmaterialer, og kupeen byr så absolutt på det lille ekstra i dette tilfellet et snev av luksus. Nye Qashqai er rett og slett en veldig gjennomført bil, understreker Jan Tore. STRÅLENDE TILBAKEMELDINGER Fra kundene som har kjøpt den nye modellen er det bare godord å høste. - Mange er positivt overrasket over utstyrsnivået særlig når det gjelder teknologi. I nye Qashqai sitter utstyr man inntil videre ikke har fått på biler i denne klassen. Blant annet finner man Nissans Safety Shield som nå inkluderer automatisk nødbremsesystem, bevegelses - detektorer, filskiftevarsling, gjenkjenning av trafikkskilt, samt flere andre hjelpefunksjoner. Såkalt "intelligent" parkeringsassistent skal gjøre lukeparkering og manøvrering på trange plasser til en lek, opplyser selgeren. BEDRE KJØREEGENSKAPER Nye Qashqai er første modell basert på den nye CMF-plattformen et Renault/ Nissan-samarbeid som det forventes mye av. Nyheten er blitt 40 kilo lettere enn sin forgjenger, til tross for at den er fem centimeter lengre og litt bredere enn utgående versjon. - Lavere vekt bidrar til redusert forbruk og utslipp. Samtidig er kjøreegenskapene vesentlig forbedret; Qashqai har et særdeles godt veigrep, den biter seg fast i svingene og oppleves nå som en morsom bil å kjøre. LAVE TALL Lanseringsutvalget omfatter fire turbo - ladede motorer; en bensin- og to dieselmotorer. Som alltid er både to- og firehjulsdrift tilgjengelig på Qashqai. - Bensinmotoren er på 1.2 liter/115 hk, mens dieselversjonene kommer i en 1.5/110 hk-utgave og en 1.6/130 hkversjon. Forbruket er godt under 0,5 liter/mil for begge, og den minste motoren har et utslipp på kun 99 gram/km. Nye Qashqai har for øvrig fått en ny Xtronic automatgirkasse, som fås i kombinasjon med den største diesel - motoren. Kom innom oss for å oppleve familiefavoritten fra Nissan, oppfordrer Jan Tore Hørta ved Auto XL.

9 Årgang 17 - nr 5 9

10 10 2. april 2014 Jorkjend NY VOLVO Volvo V40 Privatle (Avbildet: V40 R-design) FOR PRØVEKJØRING SEND SMS V40 TIL 2330 * Pris inkl. frakt og levering levert forhandler. Gj.sn. forbruk 3,4 7,9 l/100 km, CO 2 -utslipp g/km (V40 D2-E Start/Stop V40 T5). Alle Volvos dieselmodeller har partikkelfi lter som standard. Forbehold om trykkfeil. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr. Treff Volvo på facebook. com/volvocarsno og volvocars.no. Scan QR-koden og se våre hjemmesider på din mobil!

11 Årgang 17 - nr 5 11 XC90 PÅ TRAPPENE Årets store Volvobegivenhet er uten tvil introduksjonen av flaggskipet XC90 i splitter ny versjon. Nye Volvo XC90 er en helt ny bil, bygget på Volvos nye, skalerbare plattform og åpner således for fremtidens Volvo-produksjon. - I fjor høst lanserte man konseptmodellen Concept Coupé det første innblikket i Volvos nye designretning. Deretter kom Concept XC Coupé, og nå altså Concept Estate, sier Per Rune Christoffersen ved Jorkjend i Skien. STOLT HISTORIE Det var under bilutstillingen i Genève tidligere i år at Volvo viste den tredje og siste konseptmodellen før lanseringen av nye XC90. De tre bilene er utviklet av Volvos nye designsjef Thomas Ingenlath og hans team. - Alle er basert på Volvos stolte historikk rundt Cross Country- og XC-produkter en nisje som Volvo Cars skapte allerede i Designerne har brutt med den litt sære stilen man så i tidligere konseptbiler; de nye modellene har en lett forståelig og enkel eleganse, forteller Jan Yngvar Alfredsen ved Jorkjend i Porsgrunn. SAMARBEIDER MED APPLE De tre konseptbilene fremstår som høyst moderne både når det gjelder linjeføring og ikke minst teknologi. Volvo Cars har nylig inngått en avtale med Apple om å benytte det nyutviklede Apple CarPlay i bilene sine. Avtalen gjør at nye XC90 blir en av de første seriemodellene der dette systemet er tilgjengelig. - Ingenlath har uttalt at han har hatt som mål å erstatte den tradisjonelle samlingen av knapper og brytere i midkonsollen. Svaret er altså blitt Apple CarPlay, der mye av systemets software er utviklet av Volvos egne dataingeniører, forklarer selgeren. STRØMLINJEFORMET Interiøret forøvrig forener høyteknologi med klassisk skandinavisk design. - Det er utelukkende brukt kvalitetstekstiler og mykt skinn i lyse farger for å videreføre den ytre elegansen til kupeen. I tråd med moderne skandinavisk design, er interiøret holdt i en minimalistisk, strømlinjeformet stil slik vi er blitt vant til fra nyere Volvo-modeller. For eksempel er midtkonsollen fortsatt «svevende», slår Per Rune fast. FJERDE KVARTAL Det er nye XC90 som er første modell av de tre på markedet. Foreløpig er det ikke kommet noen eksakt lanseringsdato, men Volvo Cars Norway har tidligere bekreftet at serieversjonen blir presentert på tampen av sommeren. Det tyder på salgsstart i fjerde kvartal i år. - I likhet med mange av våre trofaste Volvo-kunder er dette noe vi virkelig ser frem til, avslutter Jan Yngvar og Per Rune ved Jorkjend i Porsgrunn og Skien. KONSEPTBILENE: Slik ser Concept Coupé, Concept XC Coupé og Concept Estate ut; moderne biler med moderne linjeføring og moderne teknologi. e Volvo V40 D2 115 hk, man. kr 1 990,-/mnd Kjøpspris - kompl. bil inkl vinterhjul* kr ,- Leasing/Privatleie Forskudd kr ,. 3 år/ km. Etableringsgebyr kommer i tillegg. Tillegg V40 Cross Country kr. 350,- pr. mnd. Leasingtilbud til privat og næring. Alle priser er inkl. mva. Skien: Ulefossveien 44-48, Tlf Porsgrunn: Vallermyrveien 36, Tlf ÅPENT: Man-fre: Tors: Lør: 10-14

12 12 2. april 2014 Sporty Bil GRATIS hjulskift for alle GLEDER SEG: Til tross for en travel arbeidsdag gleder Kent Inge Dahl og Jan Erik Næset seg til lørdag. - Å se så mange fornøyde kunder samlet gjør at det bare er moro å jobbe litt ekstra, sier de. Hyundai-eiere Kommende helg byr Sporty Bil på gratis hjulskift for alle Hyundai-eiere. Om bilen er kjøpt hos forhandleren på Klyve, eller ei, spiller ingen rolle. Eneste krav er at man har en Hyundai, og at det er denne bilen det skal skiftes hjul på, sier Kent Inge Dahl. Han ser frem til en lørdag med full fart fra tidlig morgen til langt utpå ettermiddagen, og lover de fremmøtte mer enn bare omlegging av dekk og felger. LETT BEVERTNING - Vi har hatt dette som tradisjon helt siden Som de foregående år dekker vi til langbord inne i bilhallen, og serverer snitter, mineralvann og kaffe. I fjor hadde vi mellom biler innom, og vi forventer minst like mange i år, fortsetter han. SÅ SVETTER RENNER Teknisk leder Jan Erik Næset har de siste dagene fått muligheten til å varme opp til den store skiftedagen. Nå er han klar til å skru, og inneforstått med at svetten vil renne i strie strømmer. - Enkelte kunder har valgt å legge om allerede så jeg har såvidt rukket å komme inn i rytmen, smiler han, og legger til: - På lørdag blir nok presset noe større; i fjor strakte køen av biler seg helt ut i hovedveien, så det handler om å være mest mulig effektiv. Heldigvis er vi 12 mann på verkstedet denne dagen, fordelt på 6 stasjoner så jeg regner med at ventetiden blir minimal. FORNØYDE KUNDER Til tross for en ekstra travel arbeidsdag er ikke selgeren i tvil om at det er verdt strevet. - Vi har fått så mange positive tilbakemeldinger fra kundene oppigjennom, at dette er noe vi absolutt ønsker å fortsette med. Å se så mange fornøyde kunder samlet gjør at det bare er moro å jobbe litt ekstra, smiler han. GODE PRISER Kent Inge minner om at det også vil bli mulighet for å gjøre noen gode kjøp denne lørdagen. - Vi kommer til å ha rabatter på både dekk og utvalgte nybiler. Det er med andre ord flere grunner til å legge turen innom oss til helgen, ikke minst for å se utvalget av våre flotte Hyundai-modeller, avslutter han. POPULÆRT: Sist gang Sporty Bil inviterte til gratis hjulskift så det slik ut utenfor. GODE TILBUD: På lørdag vil det også bli gode tilbud på utvalgte Hyundai-modeller. Her den nye i10.klar FOR Å SKRU: - Enkelte kunder har valgt å legge om allerede så jeg har såvidt rukket å komme inn i rytmen, smiler teknisk leder, Jan Erik Næset. GODE TILBUD: På lørdag vil det også bli gode tilbud på utvalgte Hyundai-modeller. Her den nye i10.

13 Årgang 17 - nr 5 13 Grafisk Design: Petit Grafisk AS F

14 14 2. april 2014 Skien Motorsenter TELEMARKS STØRSTE: Skien Motorsenter har Telemarks største utvalg av mopeder. TILBUD: Akkurat nå får du denne scooteren fra Peugeot ferdig registrert og klargjort for under kroner. Sesongen i gang hos Telemarks PAKKEPRISER: Skien Motorsenter skreddersyr mopedpakker der hjelm og hansker er inkludert. største mopedforhandler De har akkurat levert seks nye scootere til LEARN kjøreskole i Skien, og pågangen i butikken er langt større enn normalt på denne tiden av året. - Kalenderen viser bare begynnelsen av april men sesongen er allerede godt i gang. Her er det full fart, sier Terje Grønvold. Skien Motorsenter startet med import av ATV-er på begynnelsen av 2000-tallet, og ble etter kort tid et av de ledende firmaene i Norge. Siden har det kommet tohjulinger til. - Det tok ikke lang tid før vi begynte å forhandle mopeder og lette motorsykler fra velkjente merker som Yamaha, Derbi og Peugeot. I dag har vi enda flere merker, og vi er nå Telemarks største forhandler av både to- og firehjulinger, samt alt av utstyr som hører til, forteller Terje Grønvold. VÅRTILBUD Akkurat nå kan Skien Motorsenter friste med gunstige priser på utvalgte tohjulinger. - Vi har for eksempel en meget populær scooter fra Peugeot, V-Clic, som vi selger for kr ,- ferdig klargjort og registrert. Dessuten skreddersyr vi pakker som inkluderer tohjuling, hjelm og PLENKLIPPERE: - Sommeren nærmer seg, og hos oss finner du et stort utvalg av plenklippere, sier Terje Grønvold. FIREHJULINGER: Skien Motorsenter fører ATV-er i alle størrelser og prisklasser. hansker. Prisene varierer fra modell til modell, så stikk innom oss for å få vite mer, oppfordrer han. PLENKLIPPERE Men utvalget omfatter også snøfresere, tilhengere og plenklippere. - Vi utvider stadig sortimentet for å kunne tilby våre kunder et mest mulig komplett utvalg. Om ikke lenge er det tid for å finne fram plenklipperen igjen. Noen vil helt sikkert ha behov for å bytte ut den gamle, og da er det greit å vite at vi har fått inn årets modeller. Hos oss finner man alt fra de minste skyveklipperne til de største traktorklipperne, opplyser selgeren. GODKJENT VERKSTED Han minner om at Skien Motorsenter har et eget verksted hvor de foretar service og reparasjoner på egne produkter, såvel som andre merker. - Vi er et godkjent moped- og motorsykkelverksted som utfører service og periodisk vedlikehold i samsvar med fabrikkenes standarder. Vi utfører også reparasjoner og taksering, for private, samt forsikringsselskaper og andre næringsdrivende. Fordelen ved å bruke oss er at våre mekanikere har lang erfaring og bred kompetanse, dessuten har vi et stort delelager som gjør ventetiden minimal for kundene, avslutter Terje.

15 Årgang 17 - nr 5 15 Vårtilbud Skien Motorsenter. Dette er billig! Peugeot V-Click Peugeot scooter til under kr ,-! V-Clic - er kvalitetssterk tross sin gunstige pris. V-Clic er utstyrt med en sterk luftkjølt 4t motor og 2-trinns automat. Inkludert toppboks verdi kr 2.500,- Tenker du å begrense investeringen på det første kjøretøyet er dette scooteren for deg. Registrering og klargjøringsomkostninger kommer i tillegg. Kjøp nå, betal til høsten! Rødmyrsvingen 78, 3740 Skien Tlf: / Fax: ÅPENT: MANDAG - TORSDAG TIRSDAG / ONSDAG / FREDAG LØRDAG VÅRKAMPANJEN ER I GANG! KJEMPERABATTER! Nå kan du virkelig gjøre et kupp både på nett og i butikk! HAR DU FÅTT KAMPANJEKATALOGEN? ALOGEN? Se vår reklamekampanje på TV2 Petit Grafisk AS STØRST I NORGE PÅ BMW DELER Rødmyrsvingen 60, 3740 SKIEN Telefon

16 16 2. april 2014 Lassen Auto BLIR VÆRENDE PÅ KJØRBEKK Etter å ha vurdert Rødmyr i lengre tid, er det nå klart at Grenlands eneste Mazda-forhandler ikke flytter fra Kjørbekk. Innehaver Kjetil Lassen har kjøpt bygget som bilforretningen holder til i, og har bestemt seg for en omfattende modernisering. Snekkerne er for lengst i gang med prosjektet, som kommer til å strekke seg over det neste halve året. Kundene må pent finne seg i litt støy og kaotiske tilstander, men til sommeren vil alt være så mye bedre. - Vi er i full gang med å gi lokalene et moderne uttrykk. Det er snakk om en totalforandring, og både fasaden og bilhallen vil fremstå som splitter ny når arbeidene er overstått. Vi håper at det meste er klart til sommeren, sier Kjetil Lassen. NY MAZDA-PROFIL I samme moment som bygget generelt rustes opp, innføres Mazdas nye merkeprofil. Går alt etter planen vil denne være på plass til høsten. - Det er kommet nye krav fra Mazda-konsernet når det gjelder utformingen av merkeforhandlerne. Vi skal selvsagt sørge for å etterkomme dem, og er stolte av å være blant de første forhandlerne i Norge som får den nye Mazda-profilen. Jeg tror at det vil bidra til å løfte oss videre, sier merkeansvarlig, Morten Løwer. POSITIV TREND - Etter at vi tok over som Grenlands eneste Mazda-forhandler har vi fått et enormt oppsving, mye takket være favorittmodeller som CX-5 og nye Mazda6. Men også vårt andre merke, Suzuki, gjør det godt om dagen. Her er det spesielt nyheten S- Cross som har bidratt til at 2013 ble et år med vesentlig omsetningsøkning og et pent resultat, forklarer selgeren. LYSERE TIDER De to legger ikke skjul på at optimismen MODERNE FASADE: Fasaden mot øst får den største endringen med nye fasadevinduer, og i tillegg skal hele bygget males i en mørk grå farge. Kun ,-* 4x4 og automatgir Testvinner i VG Pris levert forhandler. CO2 utslipp fra g/km. Drivstofforbruk fra 4,4-5,7 l /100km. UTSTYR INKLUDERT: Navigasjon, ryggekamera, DAB radio, Bi-Xenon, parkeringssensorer foran og bak, bluetooth panoramatak, skinnseter med mer! Bedriftsveien 96, 3735 Skien Tlf Lik oss på

17 Årgang 17 - nr 5 17 KOMMER: Nye Mazda2 er ventet til neste år. Her er bilder av konseptbilen Hazumi som i følge ryktene gir en pekepinn på det nye designspråket til den japanske bilprodusenten. BLIR PÅ KJØRBEKK: - Vi har bestemt oss for å modernisere bygget i stedet for å flytte, sier Kjetil Lassen og Morten Løwer ved Lassen Auto. er tilbake etter nedturen med Saab for få år siden. At svenskene kastet inn håndkleet fikk økonomiske konsekvenser også for den lokale forhandleren. - Det er klart at vi merket det den gang. Men nå har ting snudd; framtida ser bra ut, og det kjennes godt. Det er morsomt å kunne si at vi forventer en vesentlig økning i omsetningen for 2014 for begge våre merker. Med en ny Mazda2 på trappene, spennende modeller fra Suzuki og et topp-moderne bygg, har vi stor tro på at Lassen Auto vil bite godt fra seg i markedet i årene som kommer, understreker Morten og Kjetil. Foto: Mazda Bedriftsveien 96, 3735 Skien Tlf Lik oss på

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping?

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Skal du ha med familien, sportsutstyr, materialer, henger, båt, hest..? Vi har bilen som passer DEG! Sjekk sommerpriser som

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service Audi Service Garantert Audi Service Med Audi Service er ansvaret for dine garantier 100% vårt Audi Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Audis foreskrevne vedlikehold

Detaljer

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar Klikk HER for prøvekjøring >> PREMIEREDAGER 17. - 26. januar NYE AURIS. Les mer på side 2-3 SE OGSÅ VÅRE KOMMENDE NYHETER! NYE VERSO SIDE 4. NYHETEN AURIS TOURING SPORTS SIDE 4. NYE RAV4 SIDE 4. NYHETEN

Detaljer

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot.

Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot. Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er et effektivt og trendy fremkomstmiddel. Scooter er ikke bare effektivt i trafikken, men det gir

Detaljer

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk OFV Frokostmøte 14. juni 2016 16.06.2016 1 Kjøretøyparken i Norge 1. kvartal 2016 16.06.2016 2 Kjøretøyparken fordelt på kjøretøygrupper 30.3.2016 Tilhengere;

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL

PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL PÅSKETILBUD FRA STENSHAGEN BIL AS KAMPANJEPERIODE 23 MARS TIL 20 APRIL Påskefristelser fra Volvo Forsikringstilbud 3.990,- Forsikringstilbud 4.390,- Forsikringstilbud 4.390,- Tilbud V50 DRIVe Momentum

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 2013 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Retro Speedfight Jet force City Star 125 Satelis 500 Metropolis 400 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500

V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 2012 V-Clic Kisbee Viva City Viva City Electric Speedfight 3 Jet force City Star 125 Satelis 500 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er

Detaljer

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW BMW 520d xdrive Touring Automat, Månedsleie inkl. mva. kr 5.900,- Advantage Edition inneholder blant annet: Oppvarmbart sportsratt i skinn, 18 alu.felger, takrails,

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud Velkommen til jubileum Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. Oppegård Bil AS Tømteveien 3, 1410 Kolbotn. Tlf.: 24 03 53 50. www.oppegardbil.no Škoda Superb NY ŠKODAFORHANDLER I FOLLO. 1 ÅR

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION

RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION RENAULT KANGOO Z.E. ÅRETS VAREBIL 2012 RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION DRIVE THE CHANGE TID FOR ENDRINGER Renault ZE står for Zero Emission og betyr null utslipp. Renaults elbiler er enkle og funksjonelle

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr 1,99% Rente A-Klasse fra kr 269.90 35% egenkapital ved lån. 10% engangsleie ved leasing. 1,99% nominell rente gjelder i 3 år. Etablering- og termingebyr tilkommer. Forutsetter

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr A-Klasse fra kr 269.90 levering Oslo. Forbruk blandet kjøring: 0,38-0,71 l/mil. CO2-utslipp: 98-161 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. B-Klasse kr 20.74 Automatgir

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014. Telemark. Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI ROMSLIG OG INNOVATIVT FRA PEUGEOT

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014. Telemark. Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI ROMSLIG OG INNOVATIVT FRA PEUGEOT TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI SKODA OCTAVIA MEST SOLGTE BIL! SNART KLART FOR EL-BIL

Detaljer

TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER. onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april

TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER. onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april Dette er ingen aprilsnarr! NB: gjelder listepris 3990 395 FELGPAKKE OG DEKK- Gjelder 4 stk EKSEMPEL: Kumho Ecowing

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE

TELEMARK. Avis. 18 år i. www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015. Telemark. Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID SUZUKI VITARA: BESTSELGER I NY UTGAVE TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 6-30. april 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 Bertel O. Steen NY PLUG-IN HYBRID BRUKTBILER PÅ BESTILLING STAR BIL PRESENTERER MILJØBILER

Detaljer

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten.

Alt som gjelder biler. Og tilbudene som gir deg muligheten. Bilia Fleet Når du kjøper bil hos oss, ønsker vi at du skal bli en fornøyd kunde. Bilia er autorisert merkeforhandler for BMW, Ford og Volvo. Bilias firmabilavdeling, Bilia Fleet, har solid erfaring med

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT

KOMPLETT OG PROBLEMFRITT - DIN PARTNER I BIL MOTOR FORUM BERGEN Motor Forum Bergen er autorisert merkeforhandler for Mitsubishi og Renault. Vår viktigste oppgave er å gi deg som kunde profesjonelle råd om bil og tjenester som

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp!

Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Bilia på Vitbank inviterer til Biliaweekend 17. 19. september Unik mulighet til å gjøre høstens beste bilkjøp! Prøvekjøringskonkurranse Tegnekonkurranse for barna Enkel servering Prøvekjør ny eller brukt

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER.

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. ALLE TILBUD GJELDER TIL OG MED 31.08.2015. BESØK OSS I RINGERIKSVEIEN 5 TLF. 32 24 33 00 1,99% * DSG kr 0,- flytende rente fra Volkswagen Finans på up!, Polo, Golf,

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Passat Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 765 Bredde, mm 1 820 Høyde, mm 1 472 Akselavstand, mm 2 709 Sporvidde foran og bak, mm 1 552/1 551 Snudiameter,

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Golf Cabriolet Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 246 redde, mm 1 782 Høyde, mm 1 423 Akselavstand, mm 2 578 Sporvidde foran og bak, mm 1535/1508 Snudiameter,

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-)

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Spar kr 12.000,- - Sportsseter i skinn - Sportsratt, girkule og håndbrekk i skinn X-pakke til Touran

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

MØLLER BIL SØR-ROGALAND FEIRER 90 ÅR MED TIDENES KAMPANJE 23. MAI TIL 4. JUNI

MØLLER BIL SØR-ROGALAND FEIRER 90 ÅR MED TIDENES KAMPANJE 23. MAI TIL 4. JUNI MØLLER BIL SØR-ROGALAND FEIRER 90 ÅR MED TIDENES KAMPANJE 23. MAI TIL 4. JUNI GISLE KVERNELAND MØLLER BIL SANDNES OG JÆREN OVE TUNHEIM MØLLER BIL EGERSUND MORTEN DANIELSEN MØLLER BIL STAVANGER LISE OLSEN

Detaljer

MÅNEDENS BIL MARS: ALFA ROMEO 159 Ti SW

MÅNEDENS BIL MARS: ALFA ROMEO 159 Ti SW MÅNEDENS BIL MARS: ALFA ROMEO 159 Ti SW VERDENS PENESTE STASJONSVOGN? Noen mener estetikk er subjektivt. Jeg er ikke helt enig. Ta for eksempel Lamborghini. Veldig få påstår at en Murcielago ser traust

Detaljer

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no

RENAULT Autoindex 2013. www.renault.no RENAULT Autoindex 2013 Fremgangen fortsetter www.renault.no DRIVE THE CHANGE DETTE ER AUTOINDEX 2012 Over 9.000 norske bileiere har sagt sin mening i Autoindex 2013. Svarene er delt inn i fire hovedkategorier:

Detaljer

ITALIENSK TOPPMERKE. 16 år i. Tele Bil & Caravan introduserer. Avis MAZDA 3 MED SKYACTIVE-TEKNOLOGI. Telemark TELEMARK

ITALIENSK TOPPMERKE. 16 år i. Tele Bil & Caravan introduserer. Avis MAZDA 3 MED SKYACTIVE-TEKNOLOGI. Telemark TELEMARK TELEMARK Avis www.motoravisa.no 07-2013 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 3 Tele Bil & Caravan introduserer ITALIENSK TOPPMERKE WECTOR: ET TILBUD TIL ALLE BÅTEIERE VELKJENTE VW-MODELLER

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touran Mål 1064 (1021)* 979 (952) 930 (930) 2035 Utvendige mål Lengde, mm 4527 Bredde uten speil/med speil, mm 1829/2087 Høyde med takreling, mm

Detaljer

Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat Alltrack Das Auto Mål Utvendige mål Passat Alltrack Lengde, mm 4771 redde, mm 1820 redde inkludert utvendige speil, mm 2062 Høyde, mm 1550 Akselavstand,

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 10-3. september 2014. Telemark X-TRAIL! Auto XL NYE NISSAN X-TRAIL!

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 10-3. september 2014. Telemark X-TRAIL! Auto XL NYE NISSAN X-TRAIL! TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 10-3. september 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 X-TRAIL! Auto XL NYE NISSAN X-TRAIL! STAR BILSALG: KIA SOUL SOM EL-BIL SKIEN BIL: HOLDER

Detaljer

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000!

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS VINN BIL I ETT ÅR! Gevinster til en verdi av kr 100 000! NYE CITROËN C1 - NATURALLY URBAN NYE CITROËN C1 NORDIC EDITION VTi 68 5-DØRS Besøk oss og bli med i trekningen

Detaljer

MotorGruppen. Grønn Bil - Gardermoen, 22 mai 2012. Bernt G. Jessen. Direktør Informasjon og Forretningsutvikling

MotorGruppen. Grønn Bil - Gardermoen, 22 mai 2012. Bernt G. Jessen. Direktør Informasjon og Forretningsutvikling MotorGruppen Grønn Bil - Gardermoen, 22 mai 2012 Bernt G. Jessen Direktør Informasjon og Forretningsutvikling MotorGruppen: 1.Importerer Mitsubishi (1975) og Renault (2010) i Norge 2.Konsernet eier 19

Detaljer

Introduksjon. Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot.

Introduksjon. Jeg har gleden å invitere dere inn i den trendy scooterverden med kvalitetsprodukter fra den tidligere markedslederen Peugeot. 2011 Introduksjon Scootermarkedet vokser stadig i Norge. Vi begynner å se tendenser fra Europa der scooter er et effektivt og trendy fremkomstmiddel. Scooter er ikke bare effektivt i trafikken, men det

Detaljer

17år i. e-golf: En hit på direkten! Avis TELEMARK. Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST. Telemark KLARE FOR HØYSESONGEN

17år i. e-golf: En hit på direkten! Avis TELEMARK. Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST. Telemark KLARE FOR HØYSESONGEN TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 4-20. mars 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Nye Hyundai i10 SMÅBIL SOM HAR VOKST KLARE FOR HØYSESONGEN TO STORE NYHETER FRA MERCEDES-BENZ

Detaljer

Partner Basic. Standardutstyr. Ekstra utstyr: Motor

Partner Basic. Standardutstyr. Ekstra utstyr: Motor Partner Basic Radio/ CD Sidespeil,elektrisk innfellbare Gitter skillevegg m/luke Skuff under førerside Sidehengslet bakdører m/vindu/viskere og varmetråder Lengde og høydejusterbart ratt Innvendig kledning

Detaljer

Partner Basic. Standardutstyr. Ekstra utstyr: Motor

Partner Basic. Standardutstyr. Ekstra utstyr: Motor Partner Basic Radio/ CD Sidespeil,elektrisk innfellbare Gitter skillevegg m/luke Skuff under førerside Sidehengslet bakdører m/vindu/viskere og varmetråder Innvendig kledning varerom, 1/2 til vindushøyde

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touareg Mål Utvendige mål Touareg Lengde, mm 4795 Bredde, mm 1940 Bredde inkludert utvendige speil, mm 2208 Høyde, mm 1732 Akselavstand, mm 2893

Detaljer

www.peugeot.no Forhandlers stempel

www.peugeot.no Forhandlers stempel Utarbeidet av: BD Network Realisering: Altavia Paris Utgiver: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Trykket i EU Delenr 93-PEU50000PAREL Forhandlers stempel www.peugeot.no NYE PARTNER

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 807 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr SR Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ!

SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Vi har kuttet prisene på Sirion og Terios START ÅRET MED ET KJEMPEKUPP! SPAR TITUSENVIS AV KRONER NÅ! Årsavgift, samt leveringsomkostninger tilkommer. Gj.snittlig forbruk ved blandet kjøring: Sirion: 6,3-6,8

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Polo Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Polo Mål Utvendige mål GTI Lengde, mm 3 916 3 915 Bredde, mm 1 650 1 650 Høyde, mm 1 467 1 459 Akselavstand, mm 2 466 2 464 Sporvidde foran og bak,

Detaljer

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen.

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. Ny Prius DYNAMISK, RAFFINERT, EFFEKTIV Akkurat slik den første Prius skrev et helt nytt sett av regler tilbake i 1997, løfter den helt nye modellen den banebrytende

Detaljer

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant

Nye Audi A4 og Audi A4 Avant A4 Nye Audi A4 og Audi A4 Avant 02 A4» Nye Audi A4 og Audi A4 Avant. Redefinert format. Designen til nye A4-modellene er umiskjennelig Audi; Form møter funksjon gjennom evolusjon. Sett forfra er den klassiske

Detaljer

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA, E-, CLS og S-Klasse. Serviceavtale 4 år/60.000 km* Kr

Detaljer

KJØP EN NY DAILY MED HI-MATIC OG DU FÅR 50% RABATT PÅ UTSTYRSPAKKEN

KJØP EN NY DAILY MED HI-MATIC OG DU FÅR 50% RABATT PÅ UTSTYRSPAKKEN KJØP EN NY DAILY MED HI-MATIC OG DU FÅR 50% RABATT PÅ UTSTYRSPAKKEN suke Prøvekjøring 20 24 april E EN REISE TIL DU KAN VINN DU PRØVEKJØRER ITALIA OM PRAKTFULLE ILY. DEN NYE DA NEW DAILY. VAN OF THE YEAR

Detaljer

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012 Partner Mester fra november produksjon 2012 Grip Control ABS med bremsekraftfordeler Aicondition WIP Sound Radio/CD MP3, 4 høyttalere WIP Bluetooth, USB- og Jack kontakt Skyvedør høyre side med vindu 3

Detaljer

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012

Partner Mester. Standardutstyr. Motor. fra november produksjon 2012 Partner Mester fra november produksjon 2012 Grip Control ABS med bremsekraftfordeler Aicondition WIP Sound Radio/CD MP3, 4 høyttalere WIP Bluetooth, USB- og Jack kontakt Skyvedør høyre side med vindu 3

Detaljer

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 8-11. juni 2014. Telemark FORMO YACHTING INTRODUSERER BAYLINER ELEMENT

TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 8-11. juni 2014. Telemark FORMO YACHTING INTRODUSERER BAYLINER ELEMENT TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 8-11. juni 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 FORMO YACHTING INTRODUSERER BAYLINER ELEMENT ENDELIG KLART FOR NYE CHEROKEE XC-SUKSESSEN

Detaljer

ÅPNINGSTIDER UNDER TOYOTA-DAGENE: Torsdag8.ogtorsdag15:kl08:00til19:00 Lørdag10.oglørdag17:kl10:00til15:00 Øvrige dager: kl 08:00 til 16:00

ÅPNINGSTIDER UNDER TOYOTA-DAGENE: Torsdag8.ogtorsdag15:kl08:00til19:00 Lørdag10.oglørdag17:kl10:00til15:00 Øvrige dager: kl 08:00 til 16:00 TOYOTA DAGER 08.- 17. september Prøvekjør og vinn en Prius Les mer på de neste sidene RAV4 Vanguard Frittvalgtutstyrfor15000,-inkl.iprisen! ÅPNINGSTIDER UNDER TOYOTA-DAGENE: Torsdag8.ogtorsdag15:kl08:00til19:00

Detaljer

8. - 10. mars ÅPENT HELE HELGA. Fredag 8. Åpent fra 10-19 Lørdag 9. Åpent fra 10-17 Søndag10. Åpent fra 13-18

8. - 10. mars ÅPENT HELE HELGA. Fredag 8. Åpent fra 10-19 Lørdag 9. Åpent fra 10-17 Søndag10. Åpent fra 13-18 8. - 10. mars Ved besøk hos oss denne helga kan du være med i trekningen av en helt nye Hobby Premium vogn, helt gratis. Servering av nystekte lappar og kaffi og is/brus. ÅPENT HELE HELGA Fredag 8. Åpent

Detaljer