TELEMARK. Avis. 17år i. Nr januar Telemark. Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI ROMSLIG OG INNOVATIVT FRA PEUGEOT

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "TELEMARK. Avis. 17år i. www.motoravisa.no Nr. 1-15. januar 2014. Telemark. Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI ROMSLIG OG INNOVATIVT FRA PEUGEOT"

Transkript

1 TELEMARK Avis Nr januar år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark Grenland Auto AS SPORTSEDAN FRA AUDI SKODA OCTAVIA MEST SOLGTE BIL! SNART KLART FOR EL-BIL FRA KIA ROMSLIG OG INNOVATIVT FRA PEUGEOT

2 2 zoo} o}-zoo 15. januar 2013 NY KONGE I SUV KLASSEN BEST PÅ DET MESTE Mazda 3 fra ,- Mazda CX-5 fra ,- Mazda6 fra ,- Lik oss på Følg med på mazda.no, facebook.com/lassenauto eller meld deg på Mazda sitt nyhetsbrev for å få oppdatert informasjon om Mazda. Du kan også laste ned nye Mazda Apper i App Store eller Google Play. Bedriftsveien 96, 3735 Skien Tlf Mazda - forhandleren i Grenland! DET ER VIKTIG Å VÆRE SYNLIG! Petit Grafisk AS kan hjelpe deg med: Brosjyrer / DM Tidsskrift Program Foldere Årsrapporter Aviser Annonser Flash bannere Plakater Messemateriell Kursmateriell Tekstforfatter Wordpress Det koster ingenting å ta en prat med oss! Kjørbekkdalen 13b Postboks 2544 Kjørbekk, 3702 Skien Telefon E-post På jakt etter bruktbil? Det tryggeste kjøpet gjør du hos forhandler! Klikk deg inn på: Utgiver / layout / produksjon: Petit Grafisk as Telemark Besøksadresse: Kjørbekkdalen 13B, 3735 Skien Postadresse: Postboks 2544, 3702 Skien Telefon: E-post: Du finner oss på SIKKER BRUKTBILHANDEL Her finner du det komplette utvalg av bruktbiler som våre annonsører til enhver tid har å tilby! Trykk Agderposten Trykk as Distribusjon: Telemark Distribusjon as NB! Kopiering av annonser, artikler eller bilder fra Telemark Motoravis er forbudt! Vi tar forbehold om mulige trykkfeil i annonsene

3 Årgang 17 - nr 1 3 Grafisk Design: Petit Grafisk AS

4 4 15. januar 2013 SNART KLART FOR NETTBUTIKK: - Nå kan du kjøpe dekk, felger og annet tilbehør direkte fra vår nyetablerte nettbutikk, sier Knut Inge Westbye. EL-BIL FRA KIA Star Bil Småbilen Kia Soul har vært en suksess i USA og andre land i Europa, men det høye avgiftsnivået har bidratt til at den aldri har funnet veien til Norge. Når den til sommeren lanseres i en elektrisk versjon, er planen derimot at det også skal skje her hjemme. Den nye bilen får en rekkevidde på 20 mil, noe som er på nivå med de mest opplagte konkurrentene i markedet. Motoren yter 81,4 kw, og har et dreiemoment på 285 Nm. Batteriet er et lithium-ion med en kapasitet på 27 kwt. - Soul EV vil bli en spennende nyhet i et marked som er sterkt voksende, sier Knut Inge Westbye ved Star Bilsalg. LITEN FLERBRUKSBIL Soul blir ikke den første elektriske modellen fra Kia. Koreanerne har tidligere laget Ray EV, men bilen var kun å få tak i på hjemmemarkedet. Soul EV blir med andre ord deres første satsing internasjonalt, og de velger å gjøre det med en bil som har et stort bruks - område. - Soul EV er en liten flerbruksbil, som kommer med et særegent design, fortsetter selgeren. GODE YTELSER Og legger til: - Modellen er høyreist, og kan minne litt om en Mini i formen. Innvendig vil bilen få noe Kia kaller Supervision instrumentpanel, og en 8 tilleggsskjerm i midtkonsollen. Plass og øvrige fasiliteter blir som en helt ordinær Soul av den nye typen, og ytelsene vil være i tråd med andre el-biler. Toppfarten oppgis til 145 km/t. FLERE LADEMULIGHETER Han presiserer at Kia Soul EV naturligvis drar nytte av regenerativ bremsekraft. - I tillegg kan den lades fra både strømnettet og hurtigladere. I følge opplysninger fra Kia vil det ta 5 timer å lade fra ende til annen med et 230 volts nett. Hurtiglading skal ta 25 minutter med en 100kW lader. Kia Soul EV er forventet til Norge i løpet av sommeren, og det er ennå litt for tidlig å si noe om prisene annet enn at de selvsagt vil bli konkurransedyktige. Slik vil Star Bilsalg sitt nye anlegg på Rødmyr bli seende ut. - Her blir det en flott KIA-butikk, samt stort verksted og delelager. Anlegget er såvidt påbegynt, og skal etter planen stå klar til neste vinter (årsskiftet 14/15), forteller Knut Inge Westbye.

5 Årgang 17 - nr 1 5 SPECIAL EDITIONS SPESIALMODELLER MED MYE UTSTYR INKLUDERT I PRISEN! Kia Sportage Classic fra kun ,- NÅ MED STOR UTSTYRSPAKKE NYHET! UTEN TILLEGG I PRISEN! og woofer NYHET! STARTPRIS! NYHET! OG RYGGEKAMERA! Kia Picanto fra kun Kia cee d Style fra kun , ,- Vi har gjort vår bestselger enda mer attraktiv! Nå har vi et begrenset antall Kia Sportage Classic med stor utstyrspakke uten tillegg i prisen! Legg til prisvinnende design og hele 7 års fabrikkgaranti, og du skal lete lenge for å finne et mer attraktivt tilbud enn dette. Kombinasjonen stilig design, masse utstyr og gunstige priser, gjør at flere og flere velger Kia, og vi er nå et av de hurtigst voksende bilmerker i Norge og i Europa. 7 års fabrikkgaranti på alle Kia-modeller! Følg oss på Facebook! Veil. priser inkl. frakt og lev.omkostninger (kr ,-), levert Drammen. Lokal frakt samt årsavgift tilkommer. Forbehold om trykkfeil og avvik fra avbildet modell. CO2-utslipp fra 95 g/km, forbruk fra 0,41 l/mil v/bl. kjøring. STAR BILSALG AS Kjørbekkdalen 15A. Tlf Vis a vis Møblèr og Skeidar Kontakt: Knut I. Westbye: / Direkte Trond Ingvaldsen: Direkte

6 6 15. januar 2013 Grenland Bilservice OCTAVIA-SUKSESS: Nye Skoda Octavia er Telemarks mest solgte mellomklassebil i Det store nybilsalget har banet vei for mange nyere bruktbiler som det også selges bra av til glede for selgerne ved Grenland Bilservice. MEST SOLGT I TELEMARK! Grenland Bilservice melder om eventyrlig salg i fjor, mye takket være folkefavoritten Octavia som kom i splitter ny versjon. - Modellen ble en umiddelbar suksess, forteller salgssjef Bjørn Jensen. Offisielle tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV) viser at det ble solgt hele 146 nye Skoda Octavia i Telemark i Mer enn to tredeler av disse ble solgt i løpet av andre halvdel. Og det har sin naturlige forklaring. - Den nye modellen ble lansert i månedsskiftet mai/juni, og interessen skjøt fart etterhvert som den ene positive testen etter den andre tikket inn. EN VINNER Han understreker at Skoda Octavia fikk terningkast 6 i stort sett alle tester den stilte opp i. Modellen ble også utnevnt til årets firmabil i 2013 kåret av en jury bestående av norske bilimportører. I skarp konkurranse med biler som Audi A3, Opel Insignia og BMW 316 klatret nye Octavia helt til topps. - Dette er en bil som mange hadde ventet på med stor spenning. Da den endelig kom viste den seg å oppfylle alle forventninger, pluss en hel del mer, smiler Bjørn. GUNSTIG PRISET Blant superlativene som går igjen i omtalen av nye Octavia er god plass, moderne design og teknologiske løsninger, komfort og sist, men ikke minst, en svært gunstig pris. - Folk som kommer hit reagerer når de får høre hva bilen koster. De tror ikke det er sant. Men, nye Octavia har en pris som de aller fleste konkurrenter ikke er i nærheten av å matche. For eksempel får man en Elegance-versjon med 4x4 og mye utstyr for den nette sum av kroner, opplyser han. JEVNT FORDELT Octavia har bygget seg et merkenavn over tid, og at posisjonen i markedet er ytterligere befestet etter ankomsten av den nye versjonen. Det gode Octavia-salget er ganske jevnt fordelt, med en hovedvekt på stasjonsvogner med firehjulsdrift. - Vi ser at dieselmotorene, både 105- og 150- hesteren, gjør det godt. I tillegg har den største bensinvarianten med 180 hester og DSG-kasse (automat) vært meget populær. Dømt ut ifra pågangen de to første ukene i 2014 virker det som om Octavia-salget vil fortsette i samme gate. STOR KJØPERGRUPPE Ny trend er nemlig at modellen også fanger interessen til bilkunder som tidligere har sett i andre retninger Det er selgeren glad for. - Hoveddelen av Octaviakundene befinner seg fortsatt i alderen mellom 30 og 40. Vi snakker som regel om småbarnsforeldre som har behov for plass, men som ikke vil gå på kompromiss med komforten. Den nye Octavia byr på begge deler, og det er det mange som nå har fått øynene opp for. Derfor merker vi økt pågang fra folk som vi tidligere ikke har hatt som kunder.

7 Telemark Årgang 17 - nr 1 7 SIMPLY CLEVER Nye Skoda Octavia - Telemarks mest solgte mellomklassebil i 2013!* Nr. 1 Skoda Octavia Nr. 2 Toyota Avensis Nr. 3 BMW 3-serie 146 biler Nr. 3 Volvo V biler Nr. 5 Ford Mondeo 83 biler Nr. 6 VW Passat 83 biler 79 biler 74 biler Er du overrasket? Det er ikke vi... Kom og prøv nye Octavia så skjønner du hvorfor! Vi har biler på lager for rask levering! xyy ts {ntxvox{}ö }x{ yuj Ö vj n ~} } { xp Ô{nqs~u }{ntt }ru nw ~ u nurp y{r Ú 2014 Skoda Octavia Elegance TDi stv 4x4 med mye utstyr kun kr ,- For fullstendig liste over standard- og ekstrautstyr og prøvekjøring se skoda.no. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr. Drivstofforbruk og CO2-utslipp fra 3,8 liter/100km, 99 gr/km. Årsavgift kommer i tillegg.* Ref.: OFV registreringsstatistikk. Kjørbekkdalen Skien Tlf.:

8 8 15. januar 2013 Skien Bil ENTUSIAST: Dag Løvli har vært VW Boble-entusiast i hele sitt voksne liv. I dag har han tre stykker stående på gården på Stensrud. FRA BOBLE TIL E-UP! Han har hatt en fascinasjon for VW Boble i hele sitt voksne liv, men når han skulle kjøpe firmabil falt valget på en VW E-Up! Dag Løvli er medeier i Leif Olsens Begravelsesesbyrå i Skien, og den nye el-bilen fra Skien Bil skal fungere som jobbil. FORNØYD: Dag Løvli takker Jarle Midtbø fra Skien Bil for god service i forbindelse med kjøpet av ny bil. På gården på Stensrud står tre bobler oppstilt på plenen. En fjerde er henvist til låven, der en grundig overhaling venter. - Alle som står ute er i kjørbar stand. Den siste trenger en renovering, sier Dag, og forteller at de FRA BOBLE TIL E-UP!: Rett før jul gikk Dag Løvli til anskaffelse av en VW E-Up! - Bilen skal brukes i jobbsammenheng, fortrinnsvis til hjemmebesøk i Grenlandsområdet, sier han. utstilte bilene er modeller fra 1959, 1966 og Sistnevnte er importert fra Brasil, er uten varmeanlegg, og var blant de siste som ble laget med denne karosseritypen. ENTUSIAST - Jeg har hatt VW Boble helt siden jeg begynte å kjøre i 1983, så det er blitt noen stykker oppigjennom. Jeg har bestandig likt boblene, men bare de gamle karosseriene de nye er ikke boble i mine øyne, forteller Dag. Når vi spør hva det var som fikk ham til å kjøpe el-bil, er svaret sammensatt. - Jeg syns dette med el-bil er spennende. Først og fremst handler det om miljøet, men så er det også et økonomisk aspekt ved det hele. Siden dette er en jobbil var det flere fordeler ved å velge en elektrisk modell. Dessuten hadde Bypakke Grenland sitt å si, forklarer han. TIL Å STOLE PÅ Dag forteller at han vurderte el-bil i lang tid før han bestemte seg. - Inntil nylig har batterikapasiteten vært for dårlig. For at vi skal kunne bruke bilen i jobbsammenheng er vi avhengig av at rekkevidden minimum er som i en E-Up! Selv om det hovedsakelig er snakk om hjemmebesøk i Grenlandsområdet, hender det at vi noen ganger må ta turen litt lengre vekk. Da må vi kunne stole på at bilen holder hva forhandleren har lovet. Inntil videre har ikke dette bydd på noen problemer, og vi håper at det fortsetter slik, smiler han. EN VANESAK Salgssjef ved Skien Bil, Jarle Midtbø, forteller at det å kjøre el-bil krever litt ekstra av sjåføren. - Slik situasjonen er i dag, med begrenset utvalg av ladestasjoner, må man planlegge litt mer enn ved bruk av bil med forbrenningsmotor. Å kjøre elbil krever rett og slett en litt annen måte å tenke bilkjøring på, noe vi informerer om og veileder i ved salg. Men det er viktig å si at dette er noe man raskt vender seg til, presiserer han. ENKLERE MED TIDEN Når det gjelder forekomsten av ladestasjoner er salgssjefen trygg på at det vil skje mye i løpet av de neste årene. - Utviklingen går jo bare en vei; det selges flere og flere el-biler i Norge. For å ta oss selv som eksempel: Bare i år regner importør Harald A. Møller med å selge 1000 E-Up! I tillegg kommer det snart en ny E-Golf som det er minst like høye forventninger til. Det betyr at kommunene er nødt til å ta grep i årene som kommer. Jeg er derfor overbevist om at vi vil se flere ladestasjoner i Grenland om ikke så lang tid. Dermed vil det bli enklere å kjøre el-bil!

9 Årgang 17 - nr 1 9 peugeot.no Velkommen til Prøvekjøring! DETTE ER DEN BESTE PEUGEOTEN VI NOEN GANG HAR KJØRT. DAGSAVISEN, 3.OKTOBER 2013 PEUGEOT LANSERER NÅ EN VERDIG UTFORDRER TIL GOLF. BILNORGE.NO, 2. OKTOBER 2013 Inkl. frakt og leveringsomkostninger levert Skien. CO2 utslipp fra 95 g/km. Drivstofforbruk blandet kjøring fra 0,37 l/mil. Forbehold om trykkfeil. Bildet er illustrasjonsfoto og utstyr kan avvike. PRØVEKJØR NYE PEUGEOT 308 Peugeot 308 er en ny bil full av innovasjoner, med stilren design og god innvendig plass. Du får en ny kjøreopplevelse, intuitiv og intens, med helt nye Peugeot i-cockpit: Et lite sportsratt, høyt plasserte instrumenter, stor touch-screen og høy midtkonsoll. Pris fra kr ,- Send SMS med kodeord 308 til 2262 for prøvekjøring. Bertel O. Steen Skien Bedriftsveien 120, Skien, Tlf.: x4 og automatgir Testvinner i VG Kun ,-* Pris levert forhandler. CO2 utslipp fra g/km. Drivstofforbruk fra 4,4-5,7 l /100km. UTSTYR INKLUDERT: Navigasjon, ryggekamera, DAB radio, Bi-Xenon, parkeringssensorer foran og bak, bluetooth panoramatak, skinnseter med mer! Bedriftsveien 96, 3735 Skien Tlf Lik oss på

10 januar 2013 Alle som bestiller Golf, Golf stv, Passat eller Tiguan før får med valgfritt utstyr for kr ,- inkludert i prisen. Vi girer om f Tilbudene gjelder i perioden Priseks. ForbrukerLeie 1,99% rente Volkswagen Golf 85 hk TSI kr 1.546,-* pr. mnd inkl. mva * Gjelder kjøp av ny Golf frem til Alle priser er inkl. mva. Gjelder bil med listepris kr ,- og engangsleie kr ,-. Leieavtale 3år/ km. Etableringsgebyr kr 4.988,-. Termingebyr kr 106,25 er inkl. i månedsleien. Gjennomsnittlig årsleie kr ,-. Renten er subsidiert i tre år, for deretter å bli justert til normal salgsrente. Tilbudet gjelder ikke Golf stasjonsvogn. Volkswagen Golf Fra kr ,-** ** Veil. levert forhandler inkl. leveringsomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. Drivstofforbruk blandet kjøring 3,8-6,9 l/100 km. CO2-utslipp g/km. Avbildet modell kan ha utstyr utover standard. Det kritikerroste DSG-automatgiret uten tillegg i prisen! DSG automatgir Kr 0,- Gunstig finansiering på lån, leasing eller forbrukerleie i kampanjeperioden. Volkswagen Polo TSI m/dsg aut. Fra kr ,-** Kundefordel kr ,- Veil. levert forhandler inkl. leveringsomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. Drivstofforbruk blandet kjøring 4,3-5,5 l/100 km. CO2-utslipp g/km. Avbildet modell kan ha utstyr utover standard. Volkswagen Polo TSI m/dsg aut. Fra kr ,-** Kundefordel kr ,- Veil. levert forhandler inkl. leveringsomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. Drivstofforbruk blandet kjøring 4,3-5,5 l/100 km. CO2-utslipp g/km. Avbildet modell kan ha utstyr utover standard. Volkswagen up! Fra kr ,-** ** Veil. levert forhandler inkl. leveringsomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. Drivstofforbruk blandet kjøring fra 4,1-4,5 l/100 km. CO2-utslipp fra g/km. Avbildet modell kan ha utstyr utover standard. Priseks. ForbrukerLeie 1,99% rente Take-up! 60 hk BMT kr 990,-* pr. mnd inkl. mva * Gjelder kjøp av ny up! frem til Alle priser er inkl. mva. Gjelder bil med listepris kr ,- og engangsleie kr ,-. Leieavtale 3år/ km. Etableringsgebyr kr 4.988,-. Termingebyr kr 106,25 er inkl. i månedsleien. Gjennomsnittlig årsleie kr ,-. Renten er subsidiert i tre år, for deretter å bli justert til normal salgsrente.

11 Årgang 17 - nr 1 11 r vinteren. Alle som bestiller Golf, Golf stv, Passat eller Tiguan før får med valgfritt utstyr for kr ,- inkludert i prisen. Volkswagen Alltrack Carat 140 TDI 4MOTION Fra kr ,-* Utstyr for kr ,- inkludert i prisen Få med bl. a. innfellbart tilhengerfeste, parkeringsvarmer, handsfree Bluetooth, xenonlys m/led og mye mer! * Veil. levert forhandler inkl. leveringsomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. Drivstofforbruk blandet kjøring 5,7-5,9 l/100 km. CO2-utslipp g/km. Avbildet modell kan ha utstyr utover standard. Volkswagen Alltrack Carat 177 TDI DSG 4MOTION Fra kr ,-* Utstyr for kr ,- inkludert i prisen Få med bl. a. innfellbart tilhengerfeste, parkeringsvarmer, navigasjon, sportspakke, media-in med ipod-tilkobling, handsfree Bluetooth, xenonlys m/led og mye mer! Tiguan Freestyle. Byr på et bredt utvalg av utstyr som gjør kjøreturen enda mer komfortabel. Nye elektriske Volkswagen e-up! Prøvekjør den hos oss! Nå med utstyr for kr ,- inkl. i prisen Volkswagen Tiguan Freestyle Fra kr ,-* * Veil. levert forhandler inkl. leveringsomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. Drivstofforbruk blandet kjøring 5,3-6,5 l/100 km. CO2-utslipp g/km. Avbildet modell kan ha utstyr utover standard. - Adaptive bi-xenonlykter med LED-kjørelys - Parkeringsassistent - Radio RCD510 med touchscreen og DAB+ - Handsfree Bluetooth - Cruise control - Multifunksjonsratt i skinn - Climatronic klimaanlegg - Adaptive tåkelys foran - Regnsensor - Elektriske innklappbare speil - 16 Portland lettmetallfelger - To- eller firehjulstrekk - DSG automatgir eller manuelt gir Fra kr ,-* * Veil. levert forhandler inkl. leveringsomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. Strømforbruk blandet kjøring: 11,7 kwh. CO2-utslipp 0 g/km. Inntil 160 km rekkevidde 20 minutter hurtigladning Høyt standardutstyrsnivå Ingen avgifter Ingen bompenger Kjør i kollektivfelt Grenland Auto AS Langmyrvegen 1 - Vallermyrene 3917 Porsgrunn Tlf: Skien Bil AS Telemarksveien Skien 20 MIN Tlf: T 160 KM

12 januar 2013 Grenland Auto AS HEKTISK: Grunde Langkås melder om godt salg og stor interesse rundt nyheten Audi A3 Sportsedan. - Det er godt trykk om dagen, smiler han. AUDI MOT STRØMMEN ELEGANT: Den nye Audi A3 Sportsedan er snaue fire og en halv meter lang. Størrelsen gir den et mer langstrakt og elegant utseende. I kompaktklassen finner vi, nesten uten unntak, kombieller stasjons vogner. Mot strømmen har Audi nylig lansert en av sine mest populære modeller i sedanversjon. Bilen det er snakk om har fått navnet A3 Sportsedan, og forhandlerne gleder seg over strålende mottakelse blant kundene. Det er blitt en usedvanlig lekker bil. Både designen og, ikke minst, kjøreegenskapene er i en klasse for seg. Den nye A3 Sportsedan byr på den samme, høye komforten som man finner i storebroren A4. Å sette seg inn i nyheten gir langt fra noen småbilfølelse selv om det er i dette segmentet den strengt tatt hører hjemme, smiler Grunde Langkås ved Grenland Auto. STOR INTERESSE Den nye A3 Sportsedan fikk stor oppmerksomhet før lansering, og interessen har langt fra stilnet. - Vi åpnet for bestilling i månedsskiftet september/ - oktober. Da modellen kom i desember hadde vi allerede solgt et knippe biler - uten at kundene hadde sett den. Etter at vi fikk bilen i butikk har salget økt ytterligere, og januar har langt fra vært noen stille måned. ELEGANT Med sine snaue fire og en halv meter er Audi A3 Sportsedan gode 15 cm lengre enn Sportback-varianten. Det har gitt den et mer langstrakt og elegant utseende, samtidig som man også har fått et vesentlig større bagasjerom (425 mot 380 liter). - Kundene som har prøvekjørt den forteller at de får «godfølelsen». Dessuten er de svært begeistret for de mange valgmulighetene. A3 Sportsedan byr nemlig på uendelig mange kombinasjoner med tanke på motorer, girkasser og tilgjengelig utstyr, forteller han. OMFATTENDE Motorprogrammet favner bredt; for dem som sverger til bensin så spenner utvalget fra en 1.4-liter med 125 hester, via en 1.4-liter med 140 hester, opp til en 1.8- liter med 180 hester. På dieselsiden leveres A3 Sportsedan med en 1.6-liter med 105 hester, og to 2.0-litere med henholdsvis 150 og 184 hester. Alle motorene, på nær den minste bensin - versjonen, fås med manuell girkasse eller Audis egen automatkasse, S-Tronic. Den største bensinmotoren og de to største dieselmotorene kan også leveres med firehjulssystemet quattro. - Det er svært gøy at en sedan-modell får en så god mottakelse, smiler Grunde, og ønsker alle lystne velkommen innom Grenland Auto for en prøvetur.

13 Årgang 17 - nr 1 13 Kjøp Audi quattro nå og få Sport Edition pakke til kun * Audi Q3 quattro Sportspakke plus og S line eksteriørpakke Audi A4 Allroad quattro Audi A3 Sportback quattro Sportspakke plus Ambition og S line eksteriørpakke Audi A6 Allroad quattro * Sportspakke plus * Veil pris , * * Veil pris ,- Veil pris ,- Veil pris ,- Kjøp Audi quattro nå og få Sport Edition pakke til kampanjepris Med Audi quattro Sport Edition får du Sportspakke plus og S line eksteriørpakke som gjør din Audi ekstra sportslig både innvendig og utvendig. På Audi A3 får du i tillegg til S line eksteriørpakke utstyrspakken Ambition, mens på Audi A4 allroad og Audi A6 allroad får du det velkjente allroad-designet med spesialtilpasset grill, støtfangere og hjulbuebeskyttere. * Gjelder ved kjøp av ny bil. Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr. Veiledende pris levert forhandler, inkl. frakt og leveringsomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. Velg mellom flere effektive motoralternativer. Drivstofforbruk 4,7 8,9 l/100 km ved blandet kjøring. CO 2-utslipp g/km. Tallene gjelder samtlige motorer som tilbys. Grenland Auto Langmyrvegen 1 - Vallermyrene 3917 Porsgrunn Tlf: CHRYSLER / JEEP / DODGE / ISUZU-SENTERET I TELEMARK! JEEP ER JEEP -ALT ANNET ER KOPIER! Jeep Compass 2,2 CRD Limited Kr ,- COMPASS NYE ISUZU D-MAX TROOPER EDITION Isuzu D-Max Trooper Edition varebil Fra kr ,- + mva Leveres også med automatgir 5 års garanti / km Japansk kvalitet! Tøffest i klassen 2 dørs & 4 dørs. Petit Grafisk AS - Skien Jeep Wrangler 2,8 CRD 200 hk aut. Varebil Kr ,- +mva Pris levert Skien inkl. Frakt og lev. omk. Årsavgift kommer i tillegg. Driv stofforbruk blandet kjøring Compass: fra 0,66 l pr mil. CO2-utslipp: fra 172 g/km. Wrangler: fra 0,83 l pr mil. CO2-utslipp: fra 230 g/km. Illustrasjonsfoto - avbildete biler kan ha ekstrautstyr. Vi tar forbehold om trykkfeil og endringer. SUVERENE SPESIFIKASJONER 3 TONN TREKKVEKT! SE DEN HOS OSS! 2 dørs Extended Cab. BILER PÅ LAGER FOR OMGÅENDE LEVERING! Hagebyvn. 38, Kjørbekk 3734 SKIEN Telefon Salg Service Verksted Delelager

14 januar 2013 Bertel O. Steen Telemark Peugeot har skapt en stasjonsvogn som er både intuitiv, moderne og stilig. Nye 308 SW er basert på Peugeots nye EMP2 modulære plattform. Dette har resultert i kompakte ytre mål, romslig kupé og bagasjerom og en vektreduksjon i forhold til utgående modell på 14o kilo. 308 SW tilbyr førsteklasses familieegenskaper, og den mest drivstofføkonomiske varianten har et CO2-utslipp på kun 85 gram per kilometer. NYE PEUGEOT 308 SW: ROMSLIG, INNOVATIV OG GJERRIG NNye 308 SW er designet for være både eksklusiv og romslig. Den er 4,58 meter lang og har et bagasjerom på 610 liter. Til sammenligning har Volkswagens Golf stasjonsvogn et bagasjerom på 605 liter og Volvo V liter. Sammen med det store volumet og de praktiske løsningene, vil fleksible løsninger være bilens styrke som familiebil. Takket være sin kompakte størrelse, fine proporsjoner og redusert vekt, fremstår 308 SW som en topp moderne bil med gode kjøreegenskaper kombinert med drivstoffgjerrige motor - alternativer, forteller Geir Arne Vale hos Bertel O. Steen i Telemark. GJERRIGE OG SPREKE MOTORER 308 SW lanseres sammen med en rekke spennende motorer. Samtlige diesel- og bensinmotorer tilfredsstiller Euro6-standard, noe som blant annet betyr NOx-rensing på dieselmotorer. For eksempel blir motoren med 1.6 e-hdi og 120 hestekrefter gjerrigste modell med et utslipp på bare 85 gram CO2 per kilometer. MODERNE INTERIØR I liket med kombikupéen har 308 SW den eksklusive og innovative interiørløsningen i-cockpit. Instrumentene er plassert over det lille og sportslige rattet og berøringsskjermen er plassert høyt i midtkonsollen. 308 SW vil gjøre hver - dagen enklere og mer inspirerende med sine unike og spennende løsninger, smiler selgeren. TIL NORGE I MAI Selv om bilen har samme betegnelse som forgjengeren, er det snakk om en helt ny bil. Peugeot har besluttet at alle deres vanlige modeller heretter skal ha en betegnelse som slutter på 08. Peugeot 308 har premiere på bilmessa i Geneve 4. mars og vi forventer å få bilen til Norge i løpet av mai, avslutter Geir Arne. Lekker: Nye Peugeot 308SW er både eksklusiv og romslig. ROMSLIG: Bagasjerommet er i toppsjiktet sammenlignet med tilsvarende bilmerker.

15 Årgang 17 - nr 1 15 Aston Martin Lagonda Eksentrisk kultbil Aston Martin er kanskje mest kjent for sine sportsbiler fra blant annet James Bond filmer, men de har også laget den sjeldne luksus-sedanen Lagonda. Bare 645 biler ble bygd, for hånd, og modellen var i samme prisklasse som Rolls-Royce og Bentley. På midten av 1970-tallet var Aston Martin hardt presset økonomisk og for å få inn litt sårt tiltrengte midler lanserte Aston Martin en firedørs sedan. Lagonda var opprinnelig et eget bilmerke Aston Martin kjøpte opp i 1947, men som ikke lenger ble brukt. 21 HØYTEKNOLOGI Bilen ble designet av William Towns og inspirert av datidens origami -stil. Lagondaen var den første serieproduserte bilen som hadde dataelektronikk og digitale instrumenter. V8-motoren på 5,3 liter var levert av Chrysler. Særlig elektronikken var en katastrofe og var fire ganger dyrere å produsere enn resten av bilen. I 1980 måtte du ut med pund for en Lagonda, vesentlig dyrere enn for en Ferrari 400 eller Maserati Kyalami. Andre generasjon av Lagonda hadde smalere front og pop-up lamper. I Storbritania er cirka 80 biler fremdeles registert (2011). Aston Martin Lagonda Årsmodell HK Antall sylindere Max. hastighet 0 til 100 km/t Vekt km/t 6,2 s kg ESTETISK KATASTROFE Utseendet er like ukonvensjonelt i dag som det var da modellen ble lansert, og bilentusiaster er splittet i to når det gjelder bilens estetikk. Bloomberg Businessweek rangerte bilen blant de 50 styggeste og i Times Magazine ble den inkludert blant de 50 verste bilene som er produsert. Elektronikken var et stort problem for Lagondaen og bilen var den første serieproduserte bilen med digitalt speedometer. VI UTFØRER ALT, TIL ALLE BILMERKER! Ditt komplette bilverksted! Aircondition-service/reparasjon Autorisert bilverksted Glass-skader EU-kontroll Oppretting Lakkering GODKJENT AV Autorisert Bilskade Autorisert Bilverksted PPG-Sertifisert lakkeringsverksted STAR BIL AS REPARASJONER OPPRETTING LAKKERING Rødmyrsvingen 66 Tlf:

16 januar 2013 FORHÅNDSOMTALE VOLVO CONCEPT XC COUPÉ: TYVTITT PÅ NYE XC90 Denne uke debuterer Volvos konseptbil Volvo Concept XC Coupé under bilutstillingen North American International Auto Show (NAIAS) i Detroit. Konseptbilen er basert på Volvos nye designretning Scalable Platform Architecture (SPA). Designstudiet XC Coupé er basert på Volvos stolte historikk rundt Cross Country- og XC-produkter en nisje som Volvo Cars skapte allerede i 1997, og utviklet av Volvos nye designsjef Thomas Ingenlath og hans team. Consept XC Coupé er laget for mennesker med en aktiv livsstil og skal bringe deg trygt ut i naturen og hjem igjen LEDENDE SIKKERHETSTEKNOLOGI Konseptbilen viser også hvordan avansert ingeniørkunst gjør det mulig for Volvo å videreutvikle sin ledende teknologi på sikkerhetsfronten, uten at det går på bekostning av design, størrelse eller vekt. Takket være utstrakt bruk av høyfast stål og nye strukturelle sammensetninger gjør at bilen er mer kompakt samtidig som den er sikrere. ENDRER FORM Concept XC Coupé er en tredørs bil med fire separate seter, men når XC90 kommer i produksjon vil den ha fire sidedører og plass til fem. Mest sannsynlig vil den ha større hjul (21-tommere), mer markante hjulbuer og en høyere taklinje. Avstanden mellom dashbord og frontaksel er fortsatt et markant visuelt element. Volvo har forøvrig samarbeidet med POC, en svensk produsent av utstyr for ekstremsport. Hele bakstammen inkludert støtfangeren er laget i et matt oransje gummi. Annerledes og lekkert er det, men foreløpig kun en showdetalj. NY TOLKNING Tradisjonelle SUV-detaljer, som skjermog sidelister samt beskyttelsesplater, har fått en moderne tolkning. Som Concept Coupé har også XC-konseptet T-formede hovedlykter og en «flytende» grill. Baklyktene har også fått en ny utforming, selv om de fortsatt strekker seg høyt rundt bakluka dette er et element vil vi se på kommende Volvo-modeller. Det sies ikke noe om motorer eller andre tekniske detaljer, men regn med at også XC90 vil få et godt utvalg firesylindrede turbomotorer for bensin og diesel.

17 Årgang 17 - nr 1 17 Vi har Drop-In kø på hjulskift og dekkreparasjoner! VI REPARER ELLER BYTTER DIN FRONTRUTE! Gjelder kun Dekkspesialisten Skien VI HAR LÅNEBIL! Vi reparerer eller skifter alle typer bilglass* Vi prøver alltid å reparere først! Ingen kostnad ved reparasjon - forutsetter kasko/delkasko Ingen bonustap på din forsikring *Gjelder personbil. NYHET! DEKK HOTELL Vi tømmer lageret for vinterdekk! Gjør et kjempekupp - be om tilbud! Petit Grafisk AS - Med forbehold om trykkfeil og prisendringer. FELGRETTING Vi retter felg opptil 24, samt fikser lakkskader på dine gamle felger! Hjulskift Dekkhotell Dekkrep. Frontrute Rep./bytte *(Personbil) Felg rep. Felgretting Med mer! Følg oss på Facebook! LØRDAGSÅPENT! Dekkspesialisten Skien AS Bøleveien 63B, 3724 Skien Se våre nye nettsider på:

18 januar 2013 FRA NULL TIL Begrenset antall Rolls-Royce presenterer i disse dager en spesialversjon av modellen Ghost kalt Rolls-Royce Ghost V-Spesifi cations. Bilen får en heftig drivlinje bestående av en V12-motor på 6,6 liter med en åttetrinns automatgirkasse. Standardmotoren i Ghost har 570 hestekrefter, men i denne spesialversjonen får du km/t går unna på 4,7 sekunder. Det er ganske bra til å være en bil på 2,5 tonn. Fem unike interiørfarger er plukket ut for denne modellen, men siden du allerede kan velge mellom (!) fargevarianter høres det unødvendig ut. Av andre spennende detaljer er det verdt å nevne 21 tommers hjul i både sort og høyglans, satenginteriør, håndlaget stålluke som dekker multimedieskjermen samt en klokke i sort krom. Modellen blir tilgjengelig for bestilling kun mellom januar og juni i år. Hyundai Intrado Concept: Effektivitet og frihet Hyundai viser om tre måneder en videreutvikling av sitt nye modellformspråk Fluidic Sculpture ved konseptbilen Intrado Concept. Mesteparten er utviklet hos Hyundais forskning- og utviklingssenter i Rüsselsheim i Tyskland og oppkalt etter undersiden av en flyvinge og formgivingen som gir flyet oppdrift. Modellen er bygd av ekstremt lette og avanserte materialer og i følge Peter Schreyer, designsjef for Hyunda, viser den en effektivitet og frihet som assosieres med det å fly. Modellen kan beundres under bilutstillingen i Genéve i mars. Kia er kanskje ikke mest kjent for sine sportsbiler, men nå er noe spennende på gang. Enn så lenge har Kia kun sendt ut disse konseptbildene, men i neste utgave av Telemark Motoravis lover vi flere bilder. Modellen skal nemlig få sin debut under bilmessen i Detroit om få dager. Kilder beskriver bilen som «en kjerre som folk vil snu seg etter enten om man kjører på bane eller på landeveien». Ryktene sier blant annet at modellen får 320 hestekrefter og inneholder en firesylindret toliter med turbo. Kia GT4 Stinger Spansk orkan Etterfølgeren til Lamborghini Gallardo er nå klar for salg. Lamborghini Huracán skal overta etter storsuksessen Gallardo som sier takk for seg etter solgte eksemplarer, Lamborghinis mest solgte modell noensinne. Det behøver ikke å bli en umulig oppgave etter å ha sett disse bildene. Av tørre fakta kan det nevnes at toppfarten er smått utrolige 325 km/t og null til hundre går unna på 3,2 sekunder. Velg mellom tre ulike kjøremodus; Strada, Sport og Corsa og bruk bilens 610 hestekrefter som du selv ønsker. Modellen er oppkalt etter både en spansk okse som var kjent for sitt mot og sterke sinne og etter mayaindianernes gud for ild, vind og storm.

19 Årgang 17 - nr Nå! Parkeringsvarmer og tilhengerfeste kr 0,- * Caddy 4MOTION fra kr ,- eks mva Transporter 4MOTION fra kr ,- eks mva Bi-xenon teknikk pakke Pakken inneholder: Bi-xenon lys, lyktespylere, lysautomatikk, regnsensor, automatisk avblendbart speil, coming/leaving home, kurve/tåkelys kr 5.900,- eks mva Kampanje på Caddy og Transporter 4MOTION! Nå har vi kampanjetilbud på Caddy og Caddy Maxi 110 hk 4MOTION og Transporter kort og lang 140 hk 4MOTION - få parkeringsvarmer med fjernkontroll og tilhengerfeste inkludert i prisen! Ta kontakt med oss i dag! Odd-Ivar Gundersen Tlf: Jan-Øivind Westeng-Hansen Tlf * Gjelder ved kjøp av ny Caddy og Caddy Maxi 110 hk 4MOTION og Transporter kort og lang 140 hk 4MOTION innen Alle priser er eks. mva. Veiledende pris gjelder bil ferdig levert fra forhandler inkl frakt og lev.omkost. Årsavgift kommer i tillegg. CO 2-utslipp Caddy g/km, Transporter g/ km. Drivstofforbruk Caddy 0,46-0,66 l/mil, Transporter 0,63-1,09 l/mil. Avbildet modell kan ha ekstrautstyr utover standard. Velkommen til en hyggelig handel! Åpningstider: mandag-fredag torsdag lørdag Skien Bil AS Telemarksveien 61, 3734 Skien - Tlf.: Søker erfaren mekaniker! Lærling kan også være aktuelt. GS Bildeler AS er landets største frittstående leverandør av reservedeler til BMW. GS Bildeler ble etablert i februar GS bildeler har vært gjennom en positiv utvikling helt fra oppstarten og leverer idag alt i BMW-deler. GS Bildeler avd Skien ligger på Rødmyr, her har vi butikk, lager og verksted. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og spennende og utfordrene oppgaver, i et godt miljø med dyktige medarbeidere. Spørsmål om stillingen rettes til: Henrik Hagerup, tlf.: eller Morten Evensen tlf.: Søknad og CV sendes på e-post til: STØRST I NORGE PÅ BMW DELER Rødmyrsvingen 60, 3740 SKIEN Telefon Petit Grafisk AS

20 januar 2013 NYE FORD KUGA 4X4 Rett og slett. Med det nyeste av teknologi. Et intelligent system for firehjulsdrift som tilpasser seg terrenget og kjøreforholdene på et øyeblikk. Active City Stop som aktiverer bremsene automatisk ved lave hastigheter for å unngå sammenstøt. Ford SYNC med nødhjelpsassistanse som også gir handsfree-kontroll over musikk, telefonoppringninger og mye mer. Kuga har blitt større og enda mer elegant. Og vi er også de første som lanserer automatisk bakluke på en SUV-modell. Imponerende enkel å betjene, selv med hendene fulle. Du beveger bare foten under støtfangeren - og bakluken åpner og lukker seg. VELKOMMEN TIL DEN KALDE, FINE TIDEN! Kuga får du fra kr ,-* Vi har biler på lager! *Prisen er inkl. leveringsomkostninger. Årsavgift kommer i tillegg. CO2-utslipp fra g/km (2,0 TDCi 140 HK 1,6 EcoBoost 182 HK Automat). Blandet drivstofforbruk fra 0,59 0,77 l/mil (2,0 TDCi 140 HK 1,6 EcoBoost 182 HK Automat) Åpningstider: Man-Fre kl Torsdag kl Lørdag kl PORSGRUNN: Vallermyrveien 36 Tlf

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14

1,99% * Vi girer om for vinteren. rente på Golf. rente på up! DSG automatgir kr 0,- Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 Vi girer om for vinteren. Tilbudene gjelder i perioden 02.01-28.02.14 rente på Golf Les mer side 4 DSG automatgir kr 0,- til Polo og Passat Business Edition rente på up! Les mer side 2/3 Les mer side 6

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN

SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN SOMMERKAMPANJE HOS VOLKSWAGEN 1,99% * flytende rente fra Finans Rentetilbudet gjelder Up!, Polo, Golf, Golf stv. Golf Sportsvan, Golf Alltrack, Beetle, Touran, Tiguan og den nye Passat. Gjelder ikke e-up!,

Detaljer

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar

Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Møller Bil Hamar Husker du snøen som falt i fjor? Vær forberedt. Kampanje på 4MOTION firehjulstrekk hos Volkswagen frem til 31.10.2013. Velg 1 av 2 pakker! Pakke 2: Pakke 1: 1,99% Valgfritt utstyr til inntil Flytende kampanjerente

Detaljer

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI

VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI Møller Bil Nesttun VELKOMMEN TIL NYÅPNING 18. - 27. JUNI TORSDAG 18. OG 25. JUNI HOLDER VI LANGÅPENT TIL KL 22! n: åpninge y n r e d n u ngåpent ni: til kl 16 ju. 0 2 Vi har la. r Lø l 16 i: til kl 22

Detaljer

Vinterkampanje desember 2015

Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje desember 2015 Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt gode tilbud på ny Audi! Hamax Auto AS www.audiforhandlere.no/hamax-auto-as/ Vinterkampanje fra 7. - 30. desember med spesielt

Detaljer

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon

Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike.» Nye Audi Q7 lanseres i juni - ta kontakt for nærmere informasjon Sommerkampanje hos Møller Bil Romerike Mer Audi, mer sport og mer teknikk Kampanjepakker til gunstige priser Kampanjerente 1,99% Fri service 3 år/45.000 km Følg oss på facebook:» Nye Audi Q7 lanseres i

Detaljer

VINTERTILBUD HOS ŠKODA

VINTERTILBUD HOS ŠKODA VINTERTILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback

PÅSKETILBUD HOS ŠKODA 1.99% ŠKODA OCTAVIA. Gromstad Motor Stoa. Nå! Kampanjerente på ŠKODA Yeti og Rapid Spaceback PÅSKETILBUD HOS ŠKODA ŠKODA OCTAVIA NORGES MEST SOLGTE STASJONSVOGN 2014. Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Frem til 1. april 2015 har vi ekstra gode priser på utstyrspakker til våre mest populære modeller!

Detaljer

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider:

s b t e e i s o Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Åpningstider: Norge s erke! lm o l g s t t e s b e i m 1 Vi feirer med gode tilbud - Bla om! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift

Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift STORKUNDETILBUD EN GJENNOMFØRT PIONER. * RENTE PÅ LEASING BMW www.bilia.no Ren kjøreglede Helt nye BMW 2-serie iperformance Active Tourer med firehjulsdrift Helt nye BMW i3. Helt nye BMW 330e Plug-in Hybrid.

Detaljer

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet!

Vi gir d. Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Bestselgeren! Nyhet! VRAKPANT Årets vrakpantkampanje er nå igang på Ås! for bi for din gamle bil uansett stand * Hyundai i20 fra kun kr 299 900,- Vi gir d Vi gir inntil KR 25 000 VI FINANSIERER FRA KR 0,- KONTANT STORT UTVALG

Detaljer

Kampanjepakker til svært gunstige priser

Kampanjepakker til svært gunstige priser Audi høstkampanje 2014 Mer Audi sport og teknikk! Kampanjepakker til svært gunstige priser BE RGE & CO - Følg oss på facebook: RS K 60 KE Kjøp ny Audi no få med vinterhjul 34.600,-! Å JUB ILEU M facebook.com/audinorge

Detaljer

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien!

Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! Velkommen til vårt nye bilsenter på Råbekken ved Dikeveien! ROLVSØYVEIEN < < FREDRIKSTAD SARPSBORG > > SMØRBØTTAVEIEN DIKEVEIEN Ford i Fredrikstad har nå flyttet inn i nye lokaler i Smørbøttaveien 11.

Detaljer

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA

NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA NÅ ER DET SOMMER HOS ŠKODA TESTVINNEREN! Les mer om ŠKODA Octavia på side 2 Kom i sommerstemning med pakketilbud og gode priser på mange av våre modeller! ŠKODA Octavia KÅRET TIL ÅRETS FIRMABIL Dagens

Detaljer

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99%

299.900,- Tradebrokers avtalerabatt kommer til fratrekk. Følelser. Og fornuft. Kampanjerente 1,99% Følelser Hjertet ditt som pumper når du setter deg inn Og fornuft A 160 Style Plus 102 hk 299.900,- Style line 16 lettmetallfelger Sportsseter Sort taktrekk LED hovedlys 8 fargedisplay Skinnratt Nye A-Klasse.

Detaljer

Vinterkampanje Tradebroker

Vinterkampanje Tradebroker Vinterkampanje Tradebroker Gjelder til 28. februar 2015 A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA,

Detaljer

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016

KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 KAMPANJEDAGER 15.-31. MARS 2016 ŠKODA OCTAVIA STV. Norges mest solgte stasjonsvogn de to siste årene! Kampanjerente til Octavia OCTAVIA STASJONSVOGN STYLE TDI 110 4x4 Nå kun 2.590,- * Les mer side 3 *Gjelder

Detaljer

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER.

SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. SOMMERKAMPANJE HOS ALBJERK BIL LIER. ALLE TILBUD GJELDER TIL OG MED 31.08.2015. BESØK OSS I RINGERIKSVEIEN 5 TLF. 32 24 33 00 1,99% * DSG kr 0,- flytende rente fra Volkswagen Finans på up!, Polo, Golf,

Detaljer

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate

2.790,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Det ikke fullt så åpenbare: Det åpenbare: Blikkfang på åpen gate Blikkfang på åpen gate A 180 Urban Pluss 122 hk kun 2.790,- pr. mnd. inkl. mva. Utstyr: Urban line 7-trinns automatgir Bi-xenon med LED Ryggekamera DAB radio Metallic lakk Forberedt for Becker navi Sportsseter

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Det må foreligge bekreftet kjøreskjema fra nærmeste avdelingsleder for å oppnå disse rabatter. Kontakt oss for å få tilsendt skjemaet. Vi håper dette gir deg sterke

Detaljer

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til.

Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. Alt som gjelder kampanjer. Og litt til. NYTT ÅR, NYE MULIGHETER! Ta en titt på våre spennende tilbud! Vi håper dette gir deg sterke argumenter til kjøp av ny BMW, Volvo og Ford. Kampanjeperiode frem til

Detaljer

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr

Das Auto. Volkswagen Tiguan. Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Mål Utvendige mål Onroad - 18 graders front Lengde, mm 4426 4433 Bredde, mm 1809 1809 Høyde, mm 1703 1703 Akselavstand, mm 2604 2604 Offroad

Detaljer

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager

Mercedes-Benz Intelligent Drive dager Mercedes-Benz Intelligent Drive dager A 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke kun 331.279,- B-Klasse 180 Sport Pluss m/kjøreassistentpakke Nå kun 369.900,- CLA 180 Urban Pluss m/kjøreassistentpakke Nå

Detaljer

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER!

KUN KR 9.900,- ÅRS ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! ŠKODA HOS GROMSTAD MOTOR STOA FEIRER 1 ÅR I NYE LOKALER 12. TIL 21. NOVEMBER! KJØP NY ŠKODA OCTAVIA - TILLEGG FOR 4x4 KUN KR 9.900,- KJØP NY ŠKODA - VINTERHJUL, LASTESTATIV OG SERVICEAVTALE (3ÅR/45.000KM)

Detaljer

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4

Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Velkommen til premiere på helt ny Audi A4 Gode tilbud på alle Audi-modeller ut januar Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 www.mollerbil.no/alesund Åpningstider: Salgsavdeling:

Detaljer

Volkswagen Passat Alltrack

Volkswagen Passat Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat Alltrack Das Auto Mål Utvendige mål Passat Alltrack Lengde, mm 4771 redde, mm 1820 redde inkludert utvendige speil, mm 2062 Høyde, mm 1550 Akselavstand,

Detaljer

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further

Høsttilbud hos Ford. Start dagen med stuevarm bil. Go Further Med forbehold om trykkfeil. Alle priser oppgitt er veiledende priser inkl.mva. Bilder er illustrasjoner og kan avvike. Kampanjeperiode: 21.10.2013 31.12.2013. Høsttilbud hos Ford Start dagen med stuevarm

Detaljer

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia

Nye Kia Sportage 279.900,- SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun. The new Kia Nye Kia Sportage SALGSSUKSESSEN HAR BLITT ENDA BEDRE! Nye Kia Sportage fra kun 279.900,- The new Kia Bedre støyisolering Nye Kia Sportage Nye Sportage er full av spennende nyheter. Bare se på den nye kraftfulle

Detaljer

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-*

2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw. Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned prisene på 2010-mod. med inntil 20.000,- I tillegg har vi hevet utstyrsnivået! NYE cee d sw Norges beste stasjonsvognkjøp i klassen! Fra kun 199.900.- * Pr mnd 1.499,-* KIA har satt ned

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr 1,99% Rente A-Klasse fra kr 269.90 35% egenkapital ved lån. 10% engangsleie ved leasing. 1,99% nominell rente gjelder i 3 år. Etablering- og termingebyr tilkommer. Forutsetter

Detaljer

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT.

NY RAV4 HYBRID. SUVen. SKAPT PÅ NYTT. NY RAV4 HYBRID SUVen. SKAPT PÅ NYTT. 2 INTRODUKSJON & DESIGN I over 20 år har RAV4 - den originale kompakt SUVen - vist hvordan en bilmodell kan tilpasses en aktiv livsstil sommer som vinter. Og nå blir

Detaljer

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk

Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk Bilmarkedet første halvår 2016 utviklingstrekk OFV Frokostmøte 14. juni 2016 16.06.2016 1 Kjøretøyparken i Norge 1. kvartal 2016 16.06.2016 2 Kjøretøyparken fordelt på kjøretøygrupper 30.3.2016 Tilhengere;

Detaljer

IMAP08. Produktkampanjer IMAP08 Q1 SENTRAL MARKEDSFØRING. Annonsenedlasting: Saab 9-3 TTiD. Saab 9-5 TiD. Saab 9-3 Cabriolet.

IMAP08. Produktkampanjer IMAP08 Q1 SENTRAL MARKEDSFØRING. Annonsenedlasting: Saab 9-3 TTiD. Saab 9-5 TiD. Saab 9-3 Cabriolet. 15:38 SENTRAL MARKEDSFØRING Side 1 Produktkampanjer IMAP08 Q1 1.8i, 1.8t og 1.9 TiD Dieselsalget i Norge har vist en kraftig økning det siste året. Vi fortsetter å kommunisere vår dieselrange med størst

Detaljer

Jeg velger meg april!

Jeg velger meg april! Jeg velger meg april! Kjøp ny Audi i april og velg 1 av 3 utstyrspakker til en verdi av ca. 25.000,- for bare 4.900,-! Møller Bil Ålesund Brusdalsveien 201, Fremmerholen Tlf. 24 03 19 00 Åpningstider:

Detaljer

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service

Med Audi Service er ansvaret. for dine garantier 100% vårt. Garantert Audi Service. Audi Service Audi Service Garantert Audi Service Med Audi Service er ansvaret for dine garantier 100% vårt Audi Service omfatter 30 viktige punkter som sjekkes og justeres. Sjekklisten er Audis foreskrevne vedlikehold

Detaljer

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud

1-års jubileum. 1-års. Velkommen til. Oppegård Bil AS. Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. jubileumstilbud Velkommen til jubileum Kampanjeperiode fredag 8. til lørdag 16. mars 2013. Oppegård Bil AS Tømteveien 3, 1410 Kolbotn. Tlf.: 24 03 53 50. www.oppegardbil.no Škoda Superb NY ŠKODAFORHANDLER I FOLLO. 1 ÅR

Detaljer

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER

UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER UEFA CHAMPIONS LEAGUE KICKOFF-DAGER NISSAN JUKE NISSAN LEAF NISSAN PULSAR NISSAN QASHQAI NISSAN X-TRAIL VI SPARKER I GANG GRUPPESPILLET I CHAMPIONS LEAGUE MED 0,25 % KICKOFF-RENTE!* 14. 30. SEPTEMBER 2015

Detaljer

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE

FORDELER MED KIA PRIVATLEIE KIA Lanseringsfest! Privatleie fra 999, NYHET! NYE KIA VENGA Plassutnyttelse sett i et helt nytt lys! KIA Venga fra kun 194.900. Kjøp KIA nå og få garanti frem til 2017! FORDELER MED KIA PRIVATLEIE LAV

Detaljer

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift

A-Klasse 0,- 14.900,- Agrols avtalerabatt kommer til fratrekk. Nå kun. Kampanjetilbud. 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift A-Klasse Kampanjetilbud 4MATIC kompromissløs firehjulsdrift Alle 4MATIC modeller leveres med automatgir. Tilbudet gjelder på A-, B-, CLA Coupé, GLA, E-, CLS og S-Klasse. Serviceavtale 4 år/60.000 km* Kr

Detaljer

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI

LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI SHIFT_ LA DEG BEGEISTRE I SOMMER KAMPANJEDAGER I MAI AUTOMOBIL-KOMPANIET AS Bjørnstjerne Bjørnsonsgt. 78 3044 Drammen Tlf: 32 21 00 00 www.automobil-kompaniet.no Åpningstider: Man-Fre 08.30-16.30, Tors

Detaljer

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive.

Annonsebilag. Radio/CD/USB/Bluetooth Streaming. Ryggesensor. Digitalt kombiinstrument. Velkommen til Åpent Hus og Volvo All-Wheel-Drive. NYHET! Volvo XC60 og XC70 fullspekket med nyheter er nå på plass i butikkene! Annonsebilag Designet for en ekstra HELT NYE 2014 VOLVO XC60/XC70 hyggelig månedsleie Foto: Terje Bjørnsen FRYDENBØ EDITION

Detaljer

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober!

FYLKESNES BIL. Velkommen til stor bilmesse! Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! FYLKESNES BIL Stor bilmesse på Bekkjarvik Gjestgiveri 2-4. oktober! Oktober 2015. Nr. 126-27. årgang EL-BILER BILREVY PÅ GJESTGIVERIET STORT UTVALG I NYE OG BRUKTE BILER! Nyhet fra 597.000,- NYE MERCEDES

Detaljer

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km

1,99% A-Klasse. Nå kr. Høstkampanje! Rente. Besparelse kr 20.740,- A-Klasse fra kr 269.900,- 3 år/45.000 km A-Klasse kr 20.74 Automatgir kr A-Klasse fra kr 269.90 levering Oslo. Forbruk blandet kjøring: 0,38-0,71 l/mil. CO2-utslipp: 98-161 g/km. Avbildet modell kan avvike fra tilbud. B-Klasse kr 20.74 Automatgir

Detaljer

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX

BILSENTERET. Fornøyde bileiere. Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Thorolf og Steinar fra Bilsenteret r2 presenterer ISUZU D-MAX Foto: Nor-Team Denne presentasjon er en annonse-forlenger fra avisen Akershus nord - Hedmark sør. Produsert av Nor-Team BILSENTERET Fornøyde

Detaljer

The 21st Century Beetle

The 21st Century Beetle Brosjyre med tekniske data og utstyr The 21st Century Beetle Das Auto Mål Utvendige mål Lengde, mm 4278 Bredde, mm 1808 Høyde, mm 1486 Akselavstand, mm 2537 Sporvidde foran og bak, mm 1578/1544 Snudiameter,

Detaljer

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks

Bli med i trekning av et reisegavekort à kr 5000,- ved prøvekjøring Tilbud på Packline skiboks Gode priser på alle Continental dekk Pølser og vafler 2014-modellene til Opel har ankommet! Helt nye Nissan Note og Nissan Micra venter på deg! Gode tilbud på nye og brukte biler Bli med i trekning av

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Golf Alltrack rosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Golf Alltrack Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 578 redde, mm 1 799 redde inkl utvendige speil, mm 2 027 Høyde 1 515 Akselavstand, mm 2 630 Sporvidde

Detaljer

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW

HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW HØSTKAMPANJE MED 1 % RENTE PÅ ALLE NYE BMW BMW 520d xdrive Touring Automat, Månedsleie inkl. mva. kr 5.900,- Advantage Edition inneholder blant annet: Oppvarmbart sportsratt i skinn, 18 alu.felger, takrails,

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Golf Cabriolet rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Golf Cabriolet Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 246 redde, mm 1 782 Høyde, mm 1 423 Akselavstand, mm 2 578 Sporvidde foran og bak, mm 1535/1508 Snudiameter,

Detaljer

VI INTRODUSERER NY AVENSIS

VI INTRODUSERER NY AVENSIS VI INTRODUSERER NY AVENSIS 2 NYE AVENSIS DET BESTE ER NÅ BLITT STANDARDUTSTYR Fra de avanserte sikkerhetssystemene og det brede motortilbudet til det eksklusive interiøret, de klasseledende spesifikasjonene

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touran Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touran Mål 1064 (1021)* 979 (952) 930 (930) 2035 Utvendige mål Lengde, mm 4527 Bredde uten speil/med speil, mm 1829/2087 Høyde med takreling, mm

Detaljer

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy

Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for Ford Mondeo, S-Max og Galaxy PRESSEMELDING Nye drivverk og Ford Auto-Start-Stopp for, S-Max og Galaxy Fords storbiler med omfattende drivverksforbedringer 1,6-liters Duratorq TDCi-motor med 115 HK - ny volummotor for Mondeo, S-MAX

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Den nye Volkswagen Touareg Brosjyre med tekniske data og utstyr Den nye Volkswagen Touareg Mål Utvendige mål Touareg Lengde, mm 4795 Bredde, mm 1940 Bredde inkludert utvendige speil, mm 2208 Høyde, mm 1732 Akselavstand, mm 2893

Detaljer

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE.

PREMIEREDAGER. Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. 25-04 JANUAR FEBRUAR PREMIEREDAGER Se og prøvekjør nye Avensis KAMPANJETILBUD PÅ FLERE AV VÅRE MODELLER! LES MER PÅ DE NESTE SIDENE. ÅPENT MAN - FRE: 8.00-16.00. TORS 26/1 OG 2/2: 8.00-19.00. LØR 28/1

Detaljer

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen.

DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. DEN NYE PRIUS Et hybridikon. Igjen. Ny Prius DYNAMISK, RAFFINERT, EFFEKTIV Akkurat slik den første Prius skrev et helt nytt sett av regler tilbake i 1997, løfter den helt nye modellen den banebrytende

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Das Auto. Volkswagen Passat Brosjyre med tekniske data og utstyr Das Auto Volkswagen Passat Mål Utvendige mål Lengde, mm 4 765 Bredde, mm 1 820 Høyde, mm 1 472 Akselavstand, mm 2 709 Sporvidde foran og bak, mm 1 552/1 551 Snudiameter,

Detaljer

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar

PREMIEREDAGER 17. - 26. januar Klikk HER for prøvekjøring >> PREMIEREDAGER 17. - 26. januar NYE AURIS. Les mer på side 2-3 SE OGSÅ VÅRE KOMMENDE NYHETER! NYE VERSO SIDE 4. NYHETEN AURIS TOURING SPORTS SIDE 4. NYE RAV4 SIDE 4. NYHETEN

Detaljer

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall

VÅRKAMPANJE. DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler. SPAR inntil. Begrenset antall ANNONSEBILAG VÅRKAMPANJE DENNE UKEN: Store avslag nye og brukte biler Langåpent: Tirs- ons- torsdag til kl. 19:00 Fredag til 16:30 og lørdag til 14:00 Begrenset antall SPAR inntil KR 99 900,- kampanjetilbud

Detaljer

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge

NYE FORD FOCUS. 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014. Ford Easy Price - enkelt å velge NYE FORD FOCU 1402 prisliste gjeldende fra 6. Oktober 2014 Ford Easy Price enkelt å velge *Miljøklasse referer til CO2 utslipp ihht tabell FORD FOCU Gir HK Karosseri l/mil CO2 Miljøklasse* Nox Bilpris

Detaljer

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side

SOMMERKAMPANJE: FINANSIERING RENTE MED1,9% Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler. Se siste side SOMMERKAMPANJE: RENTE MED1,9% FINANSIERING Tilbudet varer til 31. august 2013 og gjelder alle lagerbiler Se siste side www.renault.no NYE CLIO Leasing fra Kr.1.490,- inkl mva (30.000 kr i forskudd 36 Mnd/45.000

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn rosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Passat og Passat stasjonsvogn Mål 1782 985 (949) 1007 (972) 529 1045 973 10,5 13,4 145 12,3 2791 4767 4882 1477 890 2047 1584 1832 1568 2083 2018 3798 1506

Detaljer

den HeLt nye HYUndaI

den HeLt nye HYUndaI den HeLt nye HYUndaI Ikke følg etter. Led an. Hyundai i40 har alt. Stil, personlighet, tilstedeværelse. Gjennom i40 byr Hyundai på premium verdier og svært høy kvalitetsfølelse til en akseptabel pris.

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner April 2008 endret 14.04.2008 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

Den nye Volkswagen Caddy

Den nye Volkswagen Caddy Nyttekjøretøy Den nye Volkswagen Caddy Tekniske data modellår 2012 per juni 2011 Forbruk og CO 2 -utslipp Med manuell girkasse, drivstofforbruk (l/mil) og CO 2 -utslipp ved blandet kjøring (g/km), tankvolum

Detaljer

Har elbilen kommet for å bli? Anita Svanes informasjonssjef Volkswagen

Har elbilen kommet for å bli? Anita Svanes informasjonssjef Volkswagen Har elbilen kommet for å bli? Anita Svanes informasjonssjef Volkswagen DIESELSAKEN www.189motor.no BILMARKEDET I NORGE 4 Totalmarked personbil Ledende på elbiler 21834 8824 elektriske Volkswagen (02/11)

Detaljer

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6

test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 Bil og motor test av Honda Civic Side 2 og 3 guide til garantiheftet Side 6 12 BIL OG MOTOR KRAGERØ BLAD VESTMAR TORSDAG 19. SEPTEMBER 2013 Høy ytelse, lavt Pris fra kr: 249 900,- TESTET: Honda Civic Kombicoupé

Detaljer

Ranheimsvegen 1 på Leangen.

Ranheimsvegen 1 på Leangen. 1 Okkenhaug Bil ønsker velkommen til vårt NYE BILANLEGG Ranheimsvegen 1 på Leangen. MANDAG 5. OKTOBER ÅPNER VI DØRENE Norgespremiere på Subaru Levorg Se innsiden for gode tilbud Forfriskninger Vår nye

Detaljer

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014

PEUGEOT. O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 PEUGEOT 108 STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Juni 2014 O p p d a t e r t: 2 7.06.2014 Standardutstyr 108 Access: Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler (REF) Nødbremseassistanse

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Volkswagen Tiguan Brosjyre med tekniske data og utstyr Volkswagen Tiguan Mål Utvendige mål Lengde, mm 4426 Bredde, mm 1809 Høyde, mm 1703 Akselavstand, mm 2604 Sporvidde foran og bak, mm 1569/1571 Albubredde foran, mm 1482

Detaljer

TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER. onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april

TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER. onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april TID FOR HJULSKIFT! CONTINENTAL DAGER onsdag 1.april, tirsdag 7. april - lørdag 11. april Dette er ingen aprilsnarr! NB: gjelder listepris 3990 395 FELGPAKKE OG DEKK- Gjelder 4 stk EKSEMPEL: Kumho Ecowing

Detaljer

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger

Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect. 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger Kverneland Bil NYE FORD Transit Connect 1501 Prisliste fra 1. januar 2015 Inkludert leveringsomkostninger FORD TRANSIT CONNECT Girkasse* Totalvekt Modell Drift CO2 NOX Bilpris Avgift Veil.pris L1 (Kort)

Detaljer

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-)

fra kr 349.900,-* Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Ny Touran nå? Vi har biler for rask levering. Skinnpakke kun kr 7.900,- (Ord. pris inntil kr 19.900,-) Spar kr 12.000,- - Sportsseter i skinn - Sportsratt, girkule og håndbrekk i skinn X-pakke til Touran

Detaljer

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL

VINTERKAMPANJE FRA STENSHAGEN BIL VINTERKAMPANJE FRA Volvo XC70 D3 AWD Summum Utstyrspakken inneholder bla. Skinn interiør, Metallic lakk, Park.varmer med Volvo On Call, Cruise control m/fartsbegrenser, Tonede ruter, Firehjulstrekk, Aktive

Detaljer

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping?

sommer- KAMPANJE Toyota THH AS Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Hvor går sommerferien? Til stranda? Til fjells? Langs motorveien? På camping? Skal du ha med familien, sportsutstyr, materialer, henger, båt, hest..? Vi har bilen som passer DEG! Sjekk sommerpriser som

Detaljer

Tekniske data Gjelder modellåret 2013. Volkswagen Multivan

Tekniske data Gjelder modellåret 2013. Volkswagen Multivan Tekniske data Gjelder modellåret 13 Volkswagen Multivan De tekniske dataene inneholder blant annet informasjon om drivstofforbruk og -utslipp. Ikke alle motorer, girkasser og karosseriformer kan kombineres.

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Peugeot // 807 Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifikasjoner Januar 2008 ajourholdt 08.08.08 Standardutstyr SR Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010

Peugeot // Standard- og ekstrautstyr 207 CC Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010 Peugeot // 207 CC Standard- og ekstrautstyr Tekniske spesifi kasjoner Juli 2010 endret 20.12.2010 Standardutstyr 207 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

HVA SLAGS MILJØPROFIL SIGNALISERER BILPARKEN I DIN BEDRIFT?

HVA SLAGS MILJØPROFIL SIGNALISERER BILPARKEN I DIN BEDRIFT? HVA SLAGS MILJØPROFIL SIGNALISERER BILPARKEN I DIN BEDRIFT? 1 2 Vis at bedriften tar ansvar Firmabilene er på mange måter bedriftens ansikt utad. De blir sett av mange mennesker hver eneste dag. Derfor

Detaljer

DATCAR. Audis. leketøy. ultimate. Audi A3 e-tron A3 SportbacK som plug-in hybrid. Shooting Brake. VW Golf GTE kraftpakke! BMW X4 en designperle

DATCAR. Audis. leketøy. ultimate. Audi A3 e-tron A3 SportbacK som plug-in hybrid. Shooting Brake. VW Golf GTE kraftpakke! BMW X4 en designperle INNHOLD NESTE SIDE DATCAR 139 JANUAR 2015 Mercedes CLA 180 Shooting Brake Audis ultimate leketøy Audi A3 e-tron A3 SportbacK som plug-in hybrid VW Golf GTE kraftpakke! BMW X4 en designperle SKODA STOR

Detaljer

18 år i. Avis TELEMARK. Star Bil: Inviterer til storslått åpningsfest. Telemark PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER

18 år i. Avis TELEMARK. Star Bil: Inviterer til storslått åpningsfest. Telemark PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER TELEMARK Avis 18 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark www.motoravisa.no Nr. 2-4. februar 2015 1 9 9 7-2 0 1 5 AUTO XL NY OPEL CORSA PASSAT-SALGET GODT IGANG TELEMARKS NYE SUBARU-FORHANDLER Star Bil:

Detaljer

Kundeprisliste Amarok 1. januar 2016

Kundeprisliste Amarok 1. januar 2016 Kundeprisliste 1. januar 2016 Modellbeskrivelse Drivlinje Motor CO 2 -utslipp NO x -utslipp Registrering Registreringsavgift inkl. vrakpant Kundepris eks mva. Kundepris inkl. avg. og mva. Singel varebil

Detaljer

MÅNEDENS BIL MARS: ALFA ROMEO 159 Ti SW

MÅNEDENS BIL MARS: ALFA ROMEO 159 Ti SW MÅNEDENS BIL MARS: ALFA ROMEO 159 Ti SW VERDENS PENESTE STASJONSVOGN? Noen mener estetikk er subjektivt. Jeg er ikke helt enig. Ta for eksempel Lamborghini. Veldig få påstår at en Murcielago ser traust

Detaljer

RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION

RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION RENAULT KANGOO Z.E. ÅRETS VAREBIL 2012 RENAULT ELBILER Z.E. - ZERO EMISSION DRIVE THE CHANGE TID FOR ENDRINGER Renault ZE står for Zero Emission og betyr null utslipp. Renaults elbiler er enkle og funksjonelle

Detaljer

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life.

Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Audi e-tron Changes the world. Not everyday life Audi e-tron. Changes the world. Not everyday life. Rett til endringer forbeholdes. Importør: Harald A. Møller AS Utgave: Mai 2014 www.audi.no 02 03 04 At

Detaljer

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012

PEUGEOT 308 CC. STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 PEUGEOT 308 CC STANDARD- OG EKSTRAUTSTYR TEKNISKE SPESIFIKASJONER Mars 2012 Oppdatert: 01.03.2013 Standardutstyr 308 CC Sikkerhetsutstyr: ABS-bremser med bremsekraftfordeler Nødbremseassistanse ESP (elektrisk

Detaljer

16 år i SATSER I KOMPAKTKLASSEN. Avis. Skoda Rapid. Telemark TELEMARK SATSER OFFENSIVT PÅ NYTTEKJØRETØY AUDI A3 SPORTBACK SOM 5-DØRS KOMBI

16 år i SATSER I KOMPAKTKLASSEN. Avis. Skoda Rapid. Telemark TELEMARK SATSER OFFENSIVT PÅ NYTTEKJØRETØY AUDI A3 SPORTBACK SOM 5-DØRS KOMBI TELEMARK Avis www.motoravisa.no 03-2013 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 3 Skoda Rapid SATSER I KOMPAKTKLASSEN SATSER OFFENSIVT PÅ NYTTEKJØRETØY AUDI A3 SPORTBACK SOM 5-DØRS KOMBI

Detaljer

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Nye Volkswagen Golf

Brosjyre med tekniske data og utstyr. Nye Volkswagen Golf Brosjyre med tekniske data og utstyr Nye Volkswagen Golf Mål Utvendige mål 4MOTION GTI/GTD R Lengde, mm 4 255 4 255 4 268 4 276 Bredde, mm 1 799 1 799 1 799 1 799 Bredde inkl utvendige speil, mm 2 027

Detaljer

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000!

VINN BIL I ETT ÅR! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS. Gevinster til en verdi av kr 100 000! HØSTKAMPANJE OG MESSELOTTERI HOS VINN BIL I ETT ÅR! Gevinster til en verdi av kr 100 000! NYE CITROËN C1 - NATURALLY URBAN NYE CITROËN C1 NORDIC EDITION VTi 68 5-DØRS Besøk oss og bli med i trekningen

Detaljer

16 år i PRISBOMBE FRA MITSUBISHI. Avis. MotorForum NYE SKODA OCTAVIA ER ANKOMMET! Telemark TELEMARK

16 år i PRISBOMBE FRA MITSUBISHI. Avis. MotorForum NYE SKODA OCTAVIA ER ANKOMMET! Telemark TELEMARK TELEMARK Avis www.motoravisa.no 04-2013 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 3 MotorForum PRISBOMBE FRA MITSUBISHI NYTTEKJØRETØY UTENOM DET VANLIGE KLAR FOR VM I BILOPPRETTING NYE

Detaljer

bil Glamour og glede Egil Sandvik har 20 glamourmodeller i hus. Det er ikke rart at han gliser. side 34 T I R S D A G 4. N O V E M B E R 2 0 0 8

bil Glamour og glede Egil Sandvik har 20 glamourmodeller i hus. Det er ikke rart at han gliser. side 34 T I R S D A G 4. N O V E M B E R 2 0 0 8 bil T I R S D A G 4. N O V E M B E R 2 0 0 8 Glamour og glede FOTO: MARIT BORGEN Egil Sandvik har 20 glamourmodeller i hus. Det er ikke rart at han gliser. side 34 TEKST: ANETTE K. HALDORSEN FOTO: MARIT

Detaljer

NYE HILUX. Flytter grenser!

NYE HILUX. Flytter grenser! Ny Hilux NYE HILUX Flytter grenser! Bli kjent med tidenes beste Hilux. Ny Euro 6 motor med økt dreiemoment og redusert utslipp Ny manuell og automat girkasse 3200 kg hengervekt på Extra Cab og Double Cab

Detaljer

Tekniske data Gjelder modellåret 2013. Volkswagen Caravelle

Tekniske data Gjelder modellåret 2013. Volkswagen Caravelle Tekniske data Gjelder modellåret 13 Volkswagen Caravelle De tekniske dataene inneholder blant annet informasjon om drivstofforbruk og CO 2 -utslipp. Ikke alle motorer, girkasser og karosseriformer kan

Detaljer

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper.

Mer betyr mer. Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. nye Ny 2.2 CRDi motor og nye girkasser, samt ESC som standard er med på å gi Carnival trygge og gode kjøreegenskaper. Mer betyr mer Stor bakluke, som gir lett adkomst til bagasje og seter. Carnival er

Detaljer

Perfekte følgesvenner i hverdagen Den nye Caddy og den nye Caddy Maxi

Perfekte følgesvenner i hverdagen Den nye Caddy og den nye Caddy Maxi Den nye Caddy Perfekte følgesvenner i hverdagen Den nye Caddy og den nye Caddy Maxi FUNKSJONELLE OG FLEKSIBLE LØSNINGER Nedfellbare, sammenleggbare og uttakbare seter, nytt gjennomgående lastesystem (ekstrautstyr)

Detaljer

ITALIENSK TOPPMERKE. 16 år i. Tele Bil & Caravan introduserer. Avis MAZDA 3 MED SKYACTIVE-TEKNOLOGI. Telemark TELEMARK

ITALIENSK TOPPMERKE. 16 år i. Tele Bil & Caravan introduserer. Avis MAZDA 3 MED SKYACTIVE-TEKNOLOGI. Telemark TELEMARK TELEMARK Avis www.motoravisa.no 07-2013 16 år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 3 Tele Bil & Caravan introduserer ITALIENSK TOPPMERKE WECTOR: ET TILBUD TIL ALLE BÅTEIERE VELKJENTE VW-MODELLER

Detaljer

CITROËN DS4 Forførelse Raffinement Stil Citroën DS4 En unik bil Med sine robuste linjer og sterke personlighet er det ikke enkelt for noen å bli sammenlignet med Citroën DS4. Denne unike bilen

Detaljer

17år i KLART FOR NYE QASHQAI. Auto XL EN MODERNE KLASSIKER. Avis TELEMARK. Telemark. www.motoravisa.no Nr. 2-5. februar 2014

17år i KLART FOR NYE QASHQAI. Auto XL EN MODERNE KLASSIKER. Avis TELEMARK. Telemark. www.motoravisa.no Nr. 2-5. februar 2014 TELEMARK Avis www.motoravisa.no Nr. 2-5. februar 2014 17år i TELEMARKS STØRSTE MOTORAVIS Telemark 1 9 9 7-2 0 1 4 Auto XL KLART FOR NYE QASHQAI LANSERER NORGES BESTE BRUKTBILPROGRAM EKSKLUSIV LEVERANDØR

Detaljer