Offentlig journal. Vedrørende anmeldt forhold - Anmeldelsesnummer: Politianmeldelse av underslag - Søvnregistreringsutstyr

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Begynne med side:

Download "Offentlig journal. Vedrørende anmeldt forhold - Anmeldelsesnummer: 13515657. Politianmeldelse av underslag - Søvnregistreringsutstyr"

Transkript

1 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: , Dokumenttype:,, Status: J,A Vedrørende anmeldt forhold - Anmeldelsesnummer: olitianmeldelse av underslag - Søvnregistreringsutstyr 2015/ / FTLED/NNN Offl Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker Hordaland politidistrikt FTLED/NNN Guarantee of payment for medical treatment tenlandsbehandling - ***** 2011/ / TENL/RAR 326 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker Mr Owase Jeelani m.fl. TENL/RAR Godkjenning av behandling i England tenlandsbehandling - ***** 2011/ / TENL/RAR.off., offl. 13, jf fvl. 13 nr Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: TENL/RAR Side: 1 av 112

2 Svar på krav på erstatning - ***** Klage på behandling 2016/ / FTLED/NNN 433 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker Advokatfirmaet Nidaros DA FTLED/NNN Svar på anmodning om kopi av journal - Kopi av journal 2016/ / SAS/KJKN 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: SAS/KJKN Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** Kopi av journal 2016/ / SAS/KJKN 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: SAS/KJKN Svar på anmodning om kopi av journal - Kopi av journal 2016/ / SAS/KJKN 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: SAS/MTFS Side: 2 av 112

3 Svar på jobbsøknad - Marie T Kamp Jobbsøknad 2015/ / B/BNMO Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker Marie T Kamp B/BNMO Svar på anmodning om opplysninger - ***** Barnevern - nnhenting av opplysninger 2016/ / REVM/MFWA 403 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker Barneverntjenesten i Askøy REVM/MFWA Svar på søknad om forlengelse av midlertidig godkjenning av institusjon som kan gi tvungent psykisk helsevern med døgnopphold Oversending av søknad om forlenga godkjenning av institusjon som skal ha ansvar for tvungent psykisk helsevern 2008/ / SYKDV/LGE 330 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker Fylkesmannen i Hordaland SYKOSOM/TVE NE-sak nr. 2016/ ***** NE-sak nr. 2016/ / / FO/HMM 432 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker Norsk asientskadeerstatning FO/HMM Side: 3 av 112

4 NE-sak nr. 2016/ ***** NE-sak nr. 2016/ / / FO/HMM 432 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker Norsk asientskadeerstatning FO/HMM NE - sak nr. 2014/ ***** NE - sak nr. 2014/ / / FO/HMM 432 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker Norsk asientskadeerstatning FO/HMM Svar på anmodning om kopi av journal - Kopi av journal 2016/ / SAS/MTFS 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: SAS/MTFS NE sak nr. 2016/ ***** NE sak nr. 2016/ / / FO/HMM 432 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker Norsk asientskadeerstatning FO/HMM Side: 4 av 112

5 NE sak nr. 2016/ NE sak nr. 2016/ / / FO/HMM 432 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker Norsk asientskadeerstatning FO/HMM Svar på anmodning om kopi av journal - Kopi av journal 2016/ / SAS/KJKN 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: SAS/KJKN Svar på anmodning om kopi av journal - Kopi av journal 2016/ / SAS/MTFS 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: SAS/KJKN Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** Kopi av journal 2016/ / SAS/KJKN 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: SAS/MTFS Side: 5 av 112

6 Svar på anmodning om kopi av journal - ***** Kopi av journal 2016/ / SAS/MTFS 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker Van Ameyde Norway AS SAS/KJKN Svar på anmodning om kopi av journal - Kopi av journal 2016/ / SAS/KJKN 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: SAS/KJKN Svar på anmodning om kopi av journal - Kopi av journal 2015/ / SAS/MTFS 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker Van Ameyde Norway AS SAS/MTFS NE sak nr. 2016/ ***** NE sak nr. 2016/ / / FO/HMM 432 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker Norsk asientskadeerstatning FO/HMM Side: 6 av 112

7 Svar - Klage på behandling - Spesialisterklæring 2015/ / ØYE/FJEN 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ØYE/FJEN Svar på søknad om praksisplass - Xanthe McCallum Søknad om praksisplass 2016/ / AKS/DBRO 275 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker Xanthe McCallum AKS/DBRO NE sak nr. 2016/ ***** NE sak nr. 2016/ / / FO/HMM 432 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker Norsk asientskadeerstatning FO/HMM Søknad og CV m/vedlegg - Sekretær - st. ref. ( ) - Sekretær Radiologisk avdeling - st. ref / /2016 RAD/AVA Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker RAD/AVA TO ***** Side: 7 av 112

8 Svarbrev, søknad mottatt - Sekretær Radiologisk avdeling - st. ref ***** ***** Sekretær Radiologisk avdeling - st. ref / /2016 RAD/AVA Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: RAD/AVA urring - klage på faktura - Klage på faktura 2016/ /2016 VOST/LDKV 434 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker VOST/LDKV TE ***** Mulig omlegging fra takst til SF for poliklinisk psykisk helsevern og TSB (Saksnr. 16/7560) - Høringsfrist 29. mars 2016 Høring - Mulig omlegging fra takst til SF for poliklinisk psykisk helsevern og TSB 2016/ / SYKDV/LGE 008 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker SYKDV/LGE B 2 Helse Vest RHF Side: 8 av 112

9 Søknad og CV m/vedlegg - Registrering av CV for navngitte kandidatar - Drift-/teknisk divisjon st. ref. ( ) - Registrering av CV for navngitte kandidatar - Drift-/teknisk divisjon st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ERS/WCADM TO ***** Svarbrev, søknad mottatt - Registrering av CV for navngitte kandidatar - Drift-/teknisk divisjon st. ref ***** ***** Registrering av CV for navngitte kandidatar - Drift-/teknisk divisjon st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Side: 9 av 112

10 Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref ***** ***** Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref ***** ***** Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref ***** ***** Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Side: 10 av 112

11 Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref ***** Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref ***** ***** Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref ***** Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Side: 11 av 112

12 Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref ***** ***** Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref ***** Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Tilbud om jobb - Registrering av CV for navngitte kandidatar - Drift-/teknisk divisjon st. ref ***** ***** Registrering av CV for navngitte kandidatar - Drift-/teknisk divisjon st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Side: 12 av 112

13 Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref ***** ***** Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref ***** Helsesekretær. 100% fast stilling Bemanningssenteret - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Anmodning om kopi av journal - ***** ***** Kopi av journal 2016/ / SAS/KJKN 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker SAS/KJKN B 2 ***** Side: 13 av 112

14 Anmodning om kopi av journal - ***** ***** Kopi av journal 2016/ /2016 SAS/KJKN 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker SAS/KJKN TE ***** Takket nei til tilbud - Sommarvikarar som matvert i våre Spisestuer Hospitaldrift Matforsyning - st. ref ***** Sommarvikarar som matvert i våre Spisestuer Hospitaldrift Matforsyning - st. ref / /2016 HOS/VAVR Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: HOS/VAVR Søknad og CV m/vedlegg - Vikariat for helse- og treningsrådgjevar - st. ref. ( ) - ***** ***** Vikariat for helse- og treningsrådgjevar Kreftsenter for opplæring og rehabilitering (KOR) - st. ref / /2016 AKS/TAS Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker AKS/TAS TO ***** Svarbrev, søknad mottatt - Vikariat for helse- og treningsrådgjevar Kreftsenter for opplæring og rehabilitering (KOR) - st. ref ***** Vikariat for helse- og treningsrådgjevar Kreftsenter for opplæring og rehabilitering (KOR) - st. ref / /2016 AKS/TAS Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: AKS/TAS Side: 14 av 112

15 Svar på anmodning om opplysninger - ***** Barnevern - nnhenting av opplysninger 2016/ /2016 BKB/NF 403 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker Barneverntenesta i Fjell BKB/NF Levering fra Brønnøysundregistrene - Firmaattest Leveringer fra Brønnøysundregistrene / / FTLED/NLK 000 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker FTLED/NLK Brønnøysundregistrene Anmodning om redegjørelse - Anmodning om redegjørelse 2016/ / FTLED/GKO 433 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker FTLED/GKO TE ***** tkast spørreskjema, intermediærsenger Fjell ndersøkelse om intermediærsenger 2016/ / SEF/CKLE 024 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker SEF/CKLE B 2 ostboks, HBE, Fagsenteret for pasientrapporterte data Side: 15 av 112

16 Søknad og CV m/vedlegg - Assistent, vaskeri - st. ref. ( ) - ***** ***** Assistent, vaskeri Kysthospitalet i Hagevik (KiH) - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ERS/WCADM TO ***** Svarbrev, søknad mottatt - Assistent, vaskeri Kysthospitalet i Hagevik (KiH) - st. ref ***** ***** ***** ***** Assistent, vaskeri Kysthospitalet i Hagevik (KiH) - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Klage på medisinsk vurdering - Anmodning om bistand til søknad om hjemmehjelp 2016/ / FTLED/NNN 469 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker FTLED/NNN B 5 ***** nnkalling til intervju - Assistent ved Regional sikkerheitsavdeling - st. ref ***** Assistent ved Regional sikkerheitsavdeling - st. ref / /2016 AS/JOHY Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: AS/JOHY Side: 16 av 112

17 nnkalling til intervju - Matvert Spisestua. 15% fast helgestilling Hospitaldrift Matforsyning - st. ref ***** Matvert Spisestua. 15% fast helgestilling Hospitaldrift Matforsyning - st. ref / /2016 HOS/VAVR Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: HOS/VAVR Foreleggelse av begjæring om endring av gjeldsordning - Gjeldsordning 2014/ / REGN/KKL 163 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker REGN/KKL TE Bergen tingrett Avviksmelding - tskrivningsklar pasient - Bergen kommune - Avviksmelding - tskrivningsklare pasienter / / SAS/TNE 414 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker SAS/TNE TE Loddefjord helsestasjon Side: 17 av 112

18 Avslagsbrev 3 - stilling besatt, lang tid - Sjukepleiar. Vikariat i % Nevrologisk avdeling post 2 - st. ref ***** ***** Sjukepleiar, 75% vikariat Nevrologisk avdeling post 2 - st. ref / /2016 NEVROL/ATDR Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: NEVROL/ATDR Søknad og CV m/vedlegg - Assistent til fast helgestilling - st. ref. ( ) - ***** ***** Assistent til fast helgestilling sykiatrisk klinikk, Avdeling Stemning - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ERS/WCADM TO ***** Svarbrev, søknad mottatt - Assistent til fast helgestilling sykiatrisk klinikk, Avdeling Stemning - st. ref ***** Assistent til fast helgestilling sykiatrisk klinikk, Avdeling Stemning - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Side: 18 av 112

19 nnkalling til intervju - Matvert Spisestua. 15% fast helgestilling Hospitaldrift Matforsyning - st. ref ***** Matvert Spisestua. 15% fast helgestilling Hospitaldrift Matforsyning - st. ref / /2016 HOS/VAVR Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: HOS/VAVR Søknad og CV m/vedlegg - Registrering av CV for navngitte kandidatar - Voss sjukehus st. ref. ( ) - ***** ***** Registrering av CV for navngitte kandidatar - Voss sjukehus st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ERS/WCADM TO ***** Svarbrev, søknad mottatt - Registrering av CV for navngitte kandidatar - Voss sjukehus st. ref ***** Registrering av CV for navngitte kandidatar - Voss sjukehus st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Side: 19 av 112

20 ålegg om trekk i lønn - ***** ***** Trekk i lønn 2015/ / ØKONOM/OTOF 234 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ØKONOM/OTOF TE Statens innkrevingssentral Avviksmelding - tskrivningsklar pasient - ***** Granvin herad - Avviksmelding - tskrivningsklare pasienter / / SAS/TNE 414 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker SAS/TNE Granvin herad, leie- og omsorg Forespørsel om utbetaling av ytelser i utleggssak - ***** Trekk i lønn 2012/ / ØKONOM/OTOF 234 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ØKONOM/OTOF TE Namsfogden i Bergen Manglende kliniske opplysninger - ***** Melding til Kreftregisteret 2016/ / LNG/OYFL 404 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker LNG/OYFL Kreftregisteret Side: 20 av 112

21 Tilbud om jobb - Overlege, spesialist i psykiatri Kronstad DS, almennpsykiatrisk poliklinikk og akuttpost - st. ref ***** Overlege, spesialist i psykiatri Kronstad DS, almennpsykiatrisk poliklinikk og akuttpost - st. ref / /2016 KDS/LAON Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: KDS/LAON Forespørsel om utbetaling av ytelser i utleggssak - Trekk i lønn 2012/ / LØNN/GATG 234 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ØKONOM/OTOF TE Namsfogden i Bergen Ledige stillinger - 1. kvartal 2016 ndersøkelse om ledige stillinger for / / BEMA/BRJ 207 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker BEMA/BRJ TE Statistisk sentralbyrå Kopi av brev fra Helse- og omsorgsdepartementet - nnsyn i personalmappe - ***** ***** Oppsigelse 2014/ / FTLED/GKO Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ERS/TSOE TE Helse- og omsorgsdepartementet Side: 21 av 112

22 Forespørsel om utbetaling av ytelser i utleggssak - ***** Trekk i lønn 2013/ / ØKONOM/GATG 234 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ØKONOM/OTOF TE Namsfogden i Bergen Forespørsel om utbetaling av ytelser i utleggssak - ***** Trekk i lønn 2012/ / LØNN/GATG 234 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ØKONOM/OTOF TE Namsfogden i Bergen Forespørsel om utbetaling av ytelser i utleggssak - tleggssak 2012/ / LØNN/GATG 234 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ØKONOM/OTOF TE Namsmannen i llensaker Foreldrepenger fødsel - ***** ***** Arbeidsforhold / / KSK/AESN ***** Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker KSK/AESN NAV Forvaltning Hordaland 02 Side: 22 av 112

23 Forespørsel om utbetaling av ytelser i utleggssak - ***** ***** Trekk i lønn 2016/ / ØKONOM/OTOF 234 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ØKONOM/OTOF TE Namsfogden i Bergen nnkalling til dialogmøte - HMS - oppfølging - ***** ***** 2016/ / LNG/SOLDAL 1 ***** Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker LNG/SOLDAL TE NAV - Åsane Avlysning av dialogmøte - ***** HMS - oppfølging / / LNG/GMNO 1 ***** Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker LNG/GMNO TE NAV - Åsane Forespørsel om utbetaling av ytelser i utleggssak - ***** tleggssak 2012/ / ØKONOM/GATG 234 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ØKONOM/OTOF TE Namsfogden i Bergen Side: 23 av 112

24 tlysning - WebCruiter annonse Fagkonsulent ved spesialpoliklinikken Klinikk sykisk helsevern for barn og unge - st. ref / /2016 BAF/VESA Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker Divisjon psykisk helsevern / Klinikk sykisk helsevern for barn og unge BAF/VESA Endre møtetidspunkt for dialogmøte - ***** HMS-oppfølging / / MED/LRK 1 ***** Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker MED/LRK TLF NAV - Askøy Stopp av trekk i lønn - ***** Trekk i lønn 2015/ / ØKONOM/OTOF Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ØKONOM/OTOF TE Kemneren i Bergen Endre møtetidspunkt for dialogmøte - ***** HMS-oppfølging / / KSK/JTO 1 ***** Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker KSK/JTO TO NAV - Askøy Side: 24 av 112

25 Endre møtetidspunkt for dialogmøte - HMS oppfølging - ***** ***** 2016/ / KSK/KBD 1 ***** Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker KSK/MOXE NAV - Laksevåg Søknad og CV m/vedlegg - Er du sekretær på jakt etter ein spennande sommarjobb? - st. ref. ( ) - ***** ***** Er du sekretær på jakt etter ein spennande sommarjobb? - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ERS/WCADM TO ***** Svarbrev, søknad mottatt - Er du sekretær på jakt etter ein spennande sommarjobb? - st. ref ***** Er du sekretær på jakt etter ein spennande sommarjobb? - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Side: 25 av 112

26 Søknad og CV m/vedlegg - Registrering for navngitte kandidater- psykiatri st. ref. ( ) - Registrering for navngitte kandidater- psykiatri st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ERS/WCADM TO ***** Svarbrev, søknad mottatt - Registrering for navngitte kandidater- psykiatri st. ref ***** ***** Registrering for navngitte kandidater- psykiatri st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM nnkalling til dialogmøte - HMS- oppfølging - ***** ***** 2016/ / KK/MMAT 1 ***** Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker KK/MMAT TE NAV - Ytrebygda Side: 26 av 112

27 Avlysning av dialogmøte - HMS - oppfølging - ***** ***** 2016/ / LNG/ALKA 1 ***** Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker LNG/KSAE TE NAV - Bergenhus Søknad og CV m/vedlegg - Sekretær - st. ref. ( ) - ***** ***** Sekretær Radiologisk avdeling - st. ref / /2016 RAD/AVA Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker RAD/AVA TO ***** Svarbrev, søknad mottatt - Sekretær Radiologisk avdeling - st. ref ***** Sekretær Radiologisk avdeling - st. ref / /2016 RAD/AVA Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: RAD/AVA Avlysning av dialogmøte - ***** HMS oppfølging / / OTHS/KJNO 1 ***** Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker OTRE/JGL NAV - Laksevåg Side: 27 av 112

28 nntak fra dialogmøte 2 i regi av NAV - HMS - oppfølging - ***** ***** 2016/ / AKS/AMEH 1 ***** Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker AKS/AMEH NAV - Fana Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref ***** ***** ***** ***** Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref / /2016 HJER/NHWA Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: HJER/NHWA Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref ***** ***** Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref / /2016 HJER/NHWA Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: HJER/NHWA Side: 28 av 112

29 Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref ***** ***** ***** ***** Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref / /2016 HJER/NHWA Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: HJER/NHWA Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref ***** ***** ***** ***** Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref / /2016 HJER/NHWA Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: HJER/NHWA Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref ***** ***** ***** ***** Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref / /2016 HJER/NHWA Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: HJER/NHWA Side: 29 av 112

30 Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref ***** ***** Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref / /2016 HJER/NHWA Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: HJER/NHWA Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref ***** ***** ***** ***** Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref / /2016 HJER/NHWA Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: HJER/NHWA Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref ***** ***** ***** ***** Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref / /2016 HJER/NHWA Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: HJER/NHWA Side: 30 av 112

31 Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref ***** ***** Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref / /2016 HJER/NHWA Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: HJER/NHWA Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref ***** ***** ***** ***** Vikar for lege i spesialisering Hjarteavdelinga - st. ref / /2016 HJER/NHWA Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: HJER/NHWA Anmodning om kopi av journal - ***** Kopi av journal 2016/ /2016 LNG/ELHS 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker LNG/ELHS B 2 ***** Anmodning om spesialisterklæring - ***** Spesialisterklæring 2016/ / KHH/KRM 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker KHH/KRM Sparebank 1 Skadeforsikring AS Side: 31 av 112

32 Anmodning om spesialisterklæring - ***** Spesialisterklæring 2016/ / OTHS/NJOR 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker OTHS/NJOR Gjensidige Forsikring ASA Signert særavtale mellom Bergen Kommune, og Haraldsplass Diakonale Sykehus - Øyeblikkelig hjelp døgnopphold Særavtale mellom Bergen Kommune - og Haraldsplass Diakonale Sykehus 2015/ / FTLED/GSDR 305 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker FTLED/NLK Bergen kommune, byrådsavdeling for helse og omsorg Søknad og CV m/vedlegg - Assistent til fast helgestilling - st. ref. ( ) - ***** ***** Assistent til fast helgestilling sykiatrisk klinikk, Avdeling Stemning - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ERS/WCADM TO ***** Side: 32 av 112

33 Svarbrev, søknad mottatt - Assistent til fast helgestilling sykiatrisk klinikk, Avdeling Stemning - st. ref ***** Assistent til fast helgestilling sykiatrisk klinikk, Avdeling Stemning - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Kopi av brev til HELFO - Klage på behandlingstilbud 2016/ / HJER/KATM 433 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker HJER/KATM ***** Dispensasjon frå psykiske helsevern forskrifta - Fagleg ansvarleg for vedtak i psykisk helsevern - Anders Hartwig Søknad om dispensasjon fra forskrift i HL 2015/ / SYK/KRJB 219 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ASL/BA TE Fylkesmannen i Hordaland Søknad og CV m/vedlegg - Assistent - st. ref. ( ) - ***** ***** Assistent Sterilsentralen - st. ref / /2016 KSK/JTO Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker KSK/JTO TO ***** Side: 33 av 112

34 Svarbrev, søknad mottatt - Assistent Sterilsentralen - st. ref ***** Assistent Sterilsentralen - st. ref / /2016 KSK/JTO Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: KSK/JTO Svar på anmodning om spesialisterklæring - ***** Spesialisterklæring 2016/ / ALMKR/TRYD 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker NAV Bergenhus ALMKR/TRYD Svar på anmodning om spesialisterklæring - Spesialisterklæring 2014/ /2016 ALMKR/SKAL 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker NAV Fyllingsdalen ALMKR/SKAL Søknad og CV m/vedlegg - Studiesjukepleiar/ forskingskoordinator - st. ref. ( ) - Studiesjukepleiar/ forskingskoordinator Forskings- og utviklingsavdelinga, Forskingsposten for vaksne og Forskingseinig for helseundersøkingar - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ERS/WCADM TO ***** Side: 34 av 112

35 Svarbrev, søknad mottatt - Studiesjukepleiar/ forskingskoordinator Forskings- og utviklingsavdelinga, Forskingsposten for vaksne og Forskingseinig for helseundersøkingar - st. ref ***** ***** Studiesjukepleiar/ forskingskoordinator Forskings- og utviklingsavdelinga, Forskingsposten for vaksne og Forskingseinig for helseundersøkingar - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Anmodning om kopi av journal - Kopi av journal 2016/ / SAS/KJKN 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker SAS/KJKN TE ***** Anmodning om kopi av journal - Kopi av journal 2016/ / SAS/MTFS 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker SAS/MTFS ***** Side: 35 av 112

36 Anmodning om spesialisterklæring - ***** Spesialisterklæring 2016/ / BKB/NF 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker BKB/NF TE F Anmodning om spesialisterklæring - ***** Spesialisterklæring 2016/ / OTHS/NJOR 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker OTHS/NJOR TE NAV Askøy Liste over registrerte dødsfall januar 2016 Registrerte dødsfall 2016 Voss lensmannsdistrikt 2016/ / VOST/LDKV 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker VOST/LDKV TO Voss lensmannsdistrikt Anmodning om spesialisterklæring - ***** Spesialisterklæring 2016/ / AFROL/KSAK 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker AFROL/KSAK NAV Os Sosiale tjenester Side: 36 av 112

37 Anmodning om spesialisterklæring - Spesialisterklæring 2016/ / OL/CHRO 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker OL/CHRO NAV Laksevåg Liste over registrerte dødsfall februar 2016 Registrerte dødsfall 2016 Voss lensmannsdistrikt 2016/ / VOST/LDKV 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker VOST/LDKV TO Voss lensmannsdistrikt Anmodning om spesialisterklæring - Spesialisterklæring 2016/ / NEVROK/RMAH 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker NEVROK/RMAH TE Vest politidistrikt - Vest politistasjon Epikrise - tenlandsbehandling / /2016 TENL/RAR 326 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker TENL/RAR TE The SwedishRett Center Side: 37 av 112

38 nnhenting av opplysninger - Barnevern - nnhenting av opplysninger 2016/ / BAF/JAN 403 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker BAF/JAN TE Austevoll Kommune Barneverntjenesten Oversendelse av mandat - spesialisterklæring - Spesialisterklæring 2016/ / REHAB/LBHE 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker REHAB/LBHE TE Storebrand Forsikring AS, Helsevurdering Anmodning om spesialisterklæring - Spesialisterklæring 2016/ / OL/CHRO 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker OL/CHRO NAV Sund Side: 38 av 112

39 Melding til personvernombudet referanse 2015/ trinn 2 Forskningsprosjekt: Validering av the Edinburgh Cognitive and Behavioral Amyotrophic Lateral Sclerosis Screen (ECAS) Trinn / / SEF/CKLE 024 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker SEF/CKLE B 2 Taule, Tina Anmodning om spesialisterklæring - ***** Spesialisterklæring 2016/ / ALMKR/LAKWOL 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ALMKR/LAKWOL TE NAV Bergenhus Tilsynssak - ***** Tilsynssak 2016/ / RAD/KKV 302 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker RAD/KKV B 2 Fylkesmannen i Hordaland Anmodning om spesialisterklæring - Spesialisterklæring 2015/ / ALMKR/MHR 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ALMKR/AVKE TE NAV Laksevåg Side: 39 av 112

40 Tilsynssak - ***** Klage på ulovlig innsyn i pasientjournal 2014/ / KR/SVE 434 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker KR/DAH TE Fylkesmannen i Hordaland Tilsagn om tilskudd til Forebyggings -og tilretteleggingstilskudd - HMS-oppfølging - ***** ***** 2016/ / HMS/MVA 1 ***** Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker HMS/MVA NAV Arbeidslivssenteret Hordaland Tilsynssak - ***** Tilsynssak 2015/ / B/BNMO 302 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker BSH/GTSM B 3 Fylkesmannen i Hordaland Anmodning om spesialisterklæring - Spesialisterklæring 2016/ / ALMKR/SOBO 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ALMKR/SOBO TE NAV Bergenhus Side: 40 av 112

41 Svar på tilbakemelding i tilsynssak - Tilsynssak 2015/ / FTLED/GSDR 302 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker KR/DAH TE Fylkesmannen i Hordaland Avgjerd i tilsynssak - ***** ***** Tilsynssak 2015/ / BAF/JAN 302 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker BAF/JAN TE Fylkesmannen i Hordaland Anmodning om kopi av journal - Kopi av journal 2016/ /2016 ALMKR/AVKE 423 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ALMKR/AVKE TE ***** Oversendelse av klage - krav om retting/sletting i journal - ***** Klage - krav om retting/sletting i journal 2016/ / LNG/AETG 433 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker LNG/OYFL B 2 Fylkesmannen i Hordaland Side: 41 av 112

42 Avslutning av tilsynssak - Tilsynssak 2014/ / SYK/TRCH 302 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker SYK/TRCH Statens helsetilsyn NE-sak nr. 2015/ Sakkyndig vurdering - ***** NE-sak nr. 2015/ / / FO/HMM 432 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker HJER/KATM Norsk asientskadeerstatning Settefylkesmann - Vurdering av mulig pliktbrudd - Tilsynssak 2015/ / FTLED/GSDR 302 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker MEDLE/DGEO TO Fylkesmannen i Sør-Trøndelag Klage på behandling - Klage på behandling 2016/ / KR/HASY 433 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker KR/HASY B 2 ***** Side: 42 av 112

43 NE-sak nr. 2016/01 - Skademeldingsskjema - NE-sak nr. 2016/ / / FO/HMM 432 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker KR/DAH Norsk asientskadeerstatning NE-sak nr. 2016/ Skademeldingsskjema - ***** NE-sak nr. 2016/ / / FO/HMM 432 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker BDS/MODB TE Norsk asientskadeerstatning nnhenting av opplysninger - - ***** Barnevern - nnhenting av opplysninger 2016/ / BKB/NF 403 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker BKB/NF Barneverntjenesten i Fana nnhenting av opplysninger - ***** ***** Barnevern - nnhenting av opplysninger 2016/ / BAF/JAKR 403 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker BAF/JAKR B 2 Øygarden barnevernteneste Side: 43 av 112

44 Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref ***** ***** Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Lege i spesialisering, vikariat Ortopedisk klinikk - st. ref ***** Lege i spesialisering, vikariat Ortopedisk klinikk - st. ref / /2016 OTHS/JMFE Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: OTHS/JMFE Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Lege i spesialisering, vikariat Ortopedisk klinikk - st. ref ***** Lege i spesialisering, vikariat Ortopedisk klinikk - st. ref / /2016 OTHS/JMFE Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: OTHS/JMFE Side: 44 av 112

45 Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref ***** Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref ***** Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref ***** Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Side: 45 av 112

46 Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Lege i spesialisering, vikariat Ortopedisk klinikk - st. ref ***** Lege i spesialisering, vikariat Ortopedisk klinikk - st. ref / /2016 OTHS/JMFE Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: OTHS/JMFE Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref ***** Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref ***** Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Side: 46 av 112

47 Søknad og CV m/vedlegg - Registrering for navngitte kandidater- psykiatri st. ref. ( ) - ***** ***** Registrering for navngitte kandidater- psykiatri st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ERS/WCADM TO ***** Avviksmelding - tskrivningsklar pasient - ***** Bergen kommune - Avviksmelding - tskrivningsklare pasienter / / SAS/TNE 414 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker SAS/TNE Solheimsviken helsestasjon Svarbrev, søknad mottatt - Registrering for navngitte kandidater- psykiatri st. ref ***** Registrering for navngitte kandidater- psykiatri st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Side: 47 av 112

48 Søknad og CV m/vedlegg - Spesialfysioterapeut/ fysioterapeut - st. ref. ( ) - ***** ***** Spesialfysioterapeut/ fysioterapeut Barneklinikken, Habiliteringstjenesten for barn og unge - st. ref / /2016 BKB/VJAC Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker BKB/VJAC TO ***** Svarbrev, søknad mottatt - Spesialfysioterapeut/ fysioterapeut Barneklinikken, Habiliteringstjenesten for barn og unge - st. ref ***** Spesialfysioterapeut/ fysioterapeut Barneklinikken, Habiliteringstjenesten for barn og unge - st. ref / /2016 BKB/VJAC Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: BKB/VJAC Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Lege i spesialisering, vikariat Ortopedisk klinikk - st. ref ***** ***** Lege i spesialisering, vikariat Ortopedisk klinikk - st. ref / /2016 OTHS/JMFE Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: OTHS/JMFE Side: 48 av 112

49 Avviksmelding - tskrivningsklar pasient - Bergen kommune - Avviksmelding - tskrivningsklare pasienter / / SAS/TNE 414 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker SAS/TNE Solheimsviken helsestasjon Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Lege i spesialisering, vikariat Ortopedisk klinikk - st. ref ***** Lege i spesialisering, vikariat Ortopedisk klinikk - st. ref / /2016 OTHS/JMFE Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: OTHS/JMFE Søknad og CV m/vedlegg - Registrering av CV for navngitte kandidatar - Drift-/teknisk divisjon st. ref. ( ) - ***** ***** Registrering av CV for navngitte kandidatar - Drift-/teknisk divisjon st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker ERS/WCADM TO ***** Side: 49 av 112

50 Svarbrev, søknad mottatt - Registrering av CV for navngitte kandidatar - Drift-/teknisk divisjon st. ref ***** Registrering av CV for navngitte kandidatar - Drift-/teknisk divisjon st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Tilbud om jobb - Registrering av CV for navngitte kandidatar - Drift-/teknisk divisjon st. ref ***** Registrering av CV for navngitte kandidatar - Drift-/teknisk divisjon st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Bekreftelse på mottatt bekymringsmelding - Barnevern - Bekymringsmelding 2016/ / BAF/MYST 403 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker BAF/MYST TE Ytrebygda barneverntjeneste Side: 50 av 112

51 nvitasjon til Options and Outcomes in Extracorporeal Therapies, Mai 2016, Roma, talia nvitasjon til kurs/seminar / /2016 HJER/SBS 373 Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker HJER/KATM TE Medtronic Norge AS Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref ***** ***** Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref ***** Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Side: 51 av 112

52 Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref ***** Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref ***** Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref ***** Senterleiar Regionalt fagsenter for medisinske kvalitetsregister - st. ref / /2016 ERS/WCADM Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: ERS/WCADM Side: 52 av 112

53 nnkalling til intervju - 100% fast stilling for sjukepleiar Divisjon psykisk helsevern, Seksjon for alderspsykiatri - st. ref ***** 100% fast stilling for sjukepleiar Divisjon psykisk helsevern, Seksjon for alderspsykiatri - st. ref / /2016 SYKOSOM/VBH Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: SYKOSOM/VBH Søknad og CV m/vedlegg - Sekretær - st. ref. ( ) - Sekretær Radiologisk avdeling - st. ref / /2016 RAD/AVA Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: Mottaker RAD/AVA TO ***** Svarbrev, søknad mottatt - Sekretær Radiologisk avdeling - st. ref ***** ***** Sekretær Radiologisk avdeling - st. ref / /2016 RAD/AVA Avs./mottaker: Navn: Saksbeh. Avskr. dato: Avskr.måte: Avskriv lnr.: RAD/AVA Side: 53 av 112

Offentlig journal. Svar på anmodning om spesialisterklæring - ***** ***** ***** ***** Spesialisterklæring 2015/14227-2 114039/201 5 NEVROK/RMAH

Offentlig journal. Svar på anmodning om spesialisterklæring - ***** ***** ***** ***** Spesialisterklæring 2015/14227-2 114039/201 5 NEVROK/RMAH Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 7.1.16, Dokumenttype:,, Status: J,A 18.01.2016 Svar på anmodning om spesialisterklæring - ***** ***** ***** ***** Spesialisterklæring 2015/14227-2 114039/201

Detaljer

Journaldato: 07.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 30.04.2015. Klassering: AS/ENDS. Dok.

Journaldato: 07.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 30.04.2015. Klassering: AS/ENDS. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 22.05.2015 nformasjon om overføring av pasient - ***** ***** ***** ***** Overføring av pasient under tvunget

Detaljer

Dok.dato: 13.11.2015. Klassering: TEKN/NJSN

Dok.dato: 13.11.2015. Klassering: TEKN/NJSN Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 13.11.1, Dokumenttype:,, Status: J,A 02.12.201 Søknad og CV m/vedlegg - Tømrar/Snikkar - st. ref. (2842296208) - ***** ***** Tømrar/Snikkar Teknisk avdeling,

Detaljer

Offentlig journal. Svar på anmodning om spesialisterklæring - ***** ***** ***** 2016/1061-2 36855/2016 KHH/SLYB 14.04.2016 TO 12.04.

Offentlig journal. Svar på anmodning om spesialisterklæring - ***** ***** ***** 2016/1061-2 36855/2016 KHH/SLYB 14.04.2016 TO 12.04. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 14.4.16, Dokumenttype:,, Status: J,A 10.05.2016 Svar på anmodning om spesialisterklæring - ***** ***** ***** Spesialisterklæring 2016/1061-2 36855/2016 12.04.2016

Detaljer

Journaldato: 22.12.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 17.12.2015. Klassering: UTENL/RARU. Dok.

Journaldato: 22.12.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 17.12.2015. Klassering: UTENL/RARU. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 29.12.201 Betalingsgaranti - ***** ***** ***** tenlandsbehandling - ***** ***** ***** 201/14090-2 11172/201

Detaljer

Journaldato: 29.12.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 23.12.2015. Klassering: SAS/KJKN. Dok.

Journaldato: 29.12.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 23.12.2015. Klassering: SAS/KJKN. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 0.01.2016 Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** ***** Kopi av journal 201/14377-2 11440/201

Detaljer

Søknad og CV m/vedlegg - Noregs første Utgreiingsmottak treng dyktige sjukepleiarar - st. ref. (2834588935) - ***** ***** Dok.dato: 22.11.

Søknad og CV m/vedlegg - Noregs første Utgreiingsmottak treng dyktige sjukepleiarar - st. ref. (2834588935) - ***** ***** Dok.dato: 22.11. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 23.11.1, Dokumenttype:,, Status: J,A 04.12.201 Søknad og CV m/vedlegg - Noregs første tgreiingsmottak treng dyktige sjukepleiarar - st. ref. (28348893) -

Detaljer

Offentlig journal. Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/3569-2 23698/2015 SAS/KJKN 11.03.2015 16.03.

Offentlig journal. Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/3569-2 23698/2015 SAS/KJKN 11.03.2015 16.03. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 16.3.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 23.03.2015 Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/3569-2 23698/2015 11.03.2015

Detaljer

Dok.dato: 17.11.2015. Klassering: POLI/CHRO

Dok.dato: 17.11.2015. Klassering: POLI/CHRO Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 17.11.1, Dokumenttype:,, Status: J,A 02.12.201 Søknad og CV m/vedlegg - Spesialrådgjevar - st. ref. (2841724972) - ***** ***** Spesialrådgjevar Avdeling for

Detaljer

Journaldato: 08.12.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 20.11.2015. Klassering: KK/HFTH. Dok.

Journaldato: 08.12.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 20.11.2015. Klassering: KK/HFTH. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 28.12.201 Tilsynssak - ***** ***** ***** ***** ***** Tilsynssak 201/12666-2 103180/201 20.11.201 KK/HFTH

Detaljer

Journaldato: 16.12.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A

Journaldato: 16.12.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 28.12.201 Svarbrev, søknad mottatt - Lege i spesialisering, hjartesjukdommar Hjarteavdelinga - st. ref.

Detaljer

Offentlig journal. NPE-sak nr. 2015/06061 - ***** ***** ***** NPE-sak nr. 2015/06061 2015/7159-5 54870/2015 30.07.2015 20.06.2015 FOU/HUMM FOU/HUMM

Offentlig journal. NPE-sak nr. 2015/06061 - ***** ***** ***** NPE-sak nr. 2015/06061 2015/7159-5 54870/2015 30.07.2015 20.06.2015 FOU/HUMM FOU/HUMM Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 9.7.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 30.07.2015 NE-sak nr. 2015/06061 - NE-sak nr. 2015/06061 2015/7159-5 54870/2015 20.06.2015 FO/HMM 432 Avs./mottaker:

Detaljer

Journaldato: 08.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 23.10.2014. Klassering: UTENL/NNIN. Dok.

Journaldato: 08.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 23.10.2014. Klassering: UTENL/NNIN. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 22.05.2015 tenlandsbehandling tenlandsbehandling - ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** ***** 2011/6674-6

Detaljer

Offentlig journal. Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/9625-2 90098/2015 RADI/CTMA 12.10.2015 15.10.

Offentlig journal. Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/9625-2 90098/2015 RADI/CTMA 12.10.2015 15.10. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 15.10.15, Dokumenttype:,, Status: J,A 30.10.2015 Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/9625-2 90098/2015 12.10.2015

Detaljer

Offentlig journal. NPE sak nr. 2015/02118 - Skademeldingsskjema - ***** ***** ***** NPE sak nr. 2015/02118 2015/4357-6 39734/2015 FOU/HUMM 05.05.

Offentlig journal. NPE sak nr. 2015/02118 - Skademeldingsskjema - ***** ***** ***** NPE sak nr. 2015/02118 2015/4357-6 39734/2015 FOU/HUMM 05.05. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 25.8.15, Dokumenttype:,, Status: J,A 01.09.2015 NE sak nr. 2015/08 - Skademeldingsskjema - ***** ***** ***** NE sak nr. 2015/08 2015/4357-6 39734/2015 05.05.2015

Detaljer

Offentlig journal. Godkjenning av undersøkelse i England - ***** ***** ***** ***** Utenlandsbehandling - ***** ***** ***** *****

Offentlig journal. Godkjenning av undersøkelse i England - ***** ***** ***** ***** Utenlandsbehandling - ***** ***** ***** ***** Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 24.4.15, Dokumenttype:,, Status: J,A 07.05.2015 Godkjenning av undersøkelse i England - ***** ***** ***** ***** tenlandsbehandling - ***** ***** ***** *****

Detaljer

Dok.dato: 06.07.2015. Klassering: KIR/PDAH. Sekretær 100 % fast stilling Klinikk Psykisk helsevern for barn og unge, BUP Øyane - st. ref.

Dok.dato: 06.07.2015. Klassering: KIR/PDAH. Sekretær 100 % fast stilling Klinikk Psykisk helsevern for barn og unge, BUP Øyane - st. ref. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 16.7.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 31.07.2015 Tilsynssak - ***** ***** ***** Tilsynssak 2015/6903-3 59458/2015 06.07.2015 KR/TRHA Offl. 13, jf fvl. 13

Detaljer

Journaldato: 13.01.2016, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 08.01.2016 TE. Klassering: SAS/KJKN. Dok.

Journaldato: 13.01.2016, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 08.01.2016 TE. Klassering: SAS/KJKN. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 26.01.2016 Anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2016/196-2 2084/2016 08.01.2016

Detaljer

Offentlig journal. Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/9910-2 76245/2015 15.09.2015 04.09.

Offentlig journal. Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/9910-2 76245/2015 15.09.2015 04.09. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 4.9.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 15.09.2015 Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/9910-2 76245/2015 01.09.2015

Detaljer

Journaldato: 03.12.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 30.11.2015. Klassering: AS/ERRI. Dok.

Journaldato: 03.12.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 30.11.2015. Klassering: AS/ERRI. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 1.12.201 Tilsynssak - Svar på anmodning om opplysninger - ***** ***** ***** ***** Tilsynssak 201/12946-2

Detaljer

Overtakelse av kostnader til utlevering av LAR - legemidler ved kommunal utleveringsordning i Askøy Kommune. Dok.dato: 19.06.2015.

Overtakelse av kostnader til utlevering av LAR - legemidler ved kommunal utleveringsordning i Askøy Kommune. Dok.dato: 19.06.2015. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 13.10.2015 Vedrørende utlevering av LAR-legemidler Overtakelse av kostnader til utlevering av LAR - legemidler ved kommunal utleveringsordning

Detaljer

Journaldato: 25.01.2016, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 20.01.2016. Klassering: SAS/MTFS. Dok.

Journaldato: 25.01.2016, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 20.01.2016. Klassering: SAS/MTFS. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 15.02.2016 Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2016/268-2 6407/2016

Detaljer

Journaldato: 25.09.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 21.09.2015. Klassering: SAS/KJKN. Dok.

Journaldato: 25.09.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 21.09.2015. Klassering: SAS/KJKN. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 06.10.2015 Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/10653-2 83358/2015

Detaljer

Journaldato: 13.08.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 20.07.2015. Klassering: FTLED/GIKO. Dok.

Journaldato: 13.08.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 20.07.2015. Klassering: FTLED/GIKO. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 25.08.2015 Supplerende opplysninger - ***** ***** olitianmeldelse 2015/4718-5 63715/2015 20.07.2015 FTLED/GKO

Detaljer

Journaldato: 08.04.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 20.03.2015. Klassering: KHH/THDA. Dok.

Journaldato: 08.04.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 20.03.2015. Klassering: KHH/THDA. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 15.04.2015 Ettersendte opplysninger - Klage på faktura Klage på faktura 2015/3014-3 27120/2015 20.03.2015

Detaljer

Journaldato: 21.07.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A

Journaldato: 21.07.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 04.08.2015 Retur av signert leiekontrakt mellom og Stiftelsen Norsk Luftambulanse for leie av arealer ved

Detaljer

Journaldato: 23.09.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 26.08.2015. Klassering: ALMBJ/RULO. Dok.

Journaldato: 23.09.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 26.08.2015. Klassering: ALMBJ/RULO. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 06.10.2015 Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/9700-4 82772/2015

Detaljer

Journaldato: 27.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 19.05.2015. Klassering: KK/LINE. Dok.

Journaldato: 27.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 19.05.2015. Klassering: KK/LINE. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 03.06.2015 NE sak nr. 2014/06663 - Svar på sakkyndig vurdering - NE sak nr. 2014/06663 2014/21880-9 44120/2015

Detaljer

Journaldato: 28.09.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A

Journaldato: 28.09.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 06.10.2015 Søknad og CV m/vedlegg - Sjukepleiar/vernepleiar. 47% fast stilling pt på natt - st. ref. (2779961620)

Detaljer

Dok.dato: 21.12.2015. Klassering: PSYKOSOM/HISM. Dok.dato: 21.12.2015. Klassering: HUD/TEHN

Dok.dato: 21.12.2015. Klassering: PSYKOSOM/HISM. Dok.dato: 21.12.2015. Klassering: HUD/TEHN Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 24.12.1, Dokumenttype:,, Status: J,A 04.01.2016 Bekreftet mottatt - Åpen søknad - Linda Aksnes Jobbsøknad 201/1439-2 113392/201 21.12.201 SYKOSOM/HSM Mottaker

Detaljer

Journaldato: 15.02.2016, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 05.02.2016. Klassering: SAS/MTFS. Dok.

Journaldato: 15.02.2016, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 05.02.2016. Klassering: SAS/MTFS. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 25.02.2016 Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** ***** Kopi av journal 2016/1470-2 13830/2016

Detaljer

Journaldato: 24.07.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 13.07.2015. Klassering: VBUP/SSBE. Dok.

Journaldato: 24.07.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 13.07.2015. Klassering: VBUP/SSBE. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 14.08.2015 Svar - anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/8705-2 61694/2015

Detaljer

Offentlig journal. Internrevisjonsprosjekt - Avvikshandtering i helseføretaka Dokumentførespurnad

Offentlig journal. Internrevisjonsprosjekt - Avvikshandtering i helseføretaka Dokumentførespurnad Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 7.7.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 29.07.2015 nternrevisjonsprosjekt - Avvikshandtering i helseføretaka Dokumentførespurnad nternrevisjonsprosjekt - Avvikshandtering

Detaljer

Journaldato: 12.06.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 11.02.2015. Klassering: AMI/RUTS. Dok.

Journaldato: 12.06.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 11.02.2015. Klassering: AMI/RUTS. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 23.06.2015 Svar på henvendelse om prøvetaking til klamydiatest Klage - røvetakingsmedium 2014/22546-4 14631/2015

Detaljer

Offentlig journal. Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** ***** Kopi av journal 2016/2013-2 20891/2016 REHAB/LBHE 23.02.

Offentlig journal. Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** ***** Kopi av journal 2016/2013-2 20891/2016 REHAB/LBHE 23.02. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 26.2.16, Dokumenttype:,, Status: J,A 19.04.2016 Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** ***** Kopi av journal 2016/2013-2 20891/2016 23.02.2016

Detaljer

Dok.dato: 23.12.2014. Klassering: VOST/JSIV. Dok.dato: 07.04.2015. Klassering: PSYKDIV/LGEI

Dok.dato: 23.12.2014. Klassering: VOST/JSIV. Dok.dato: 07.04.2015. Klassering: PSYKDIV/LGEI Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 14.4.15, Dokumenttype:,, Status: J,A 20.04.2015 NE sak nr. 2013/03660 - Sakkyndig vurdering - ***** ***** ***** NE sak nr. 2013/03660 2013/9458-16 97976/2014

Detaljer

Journaldato: 09.06.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 05.06.2015. Klassering: SAS/KJKN

Journaldato: 09.06.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 05.06.2015. Klassering: SAS/KJKN Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 23.06.2015 Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/4243-4 50076/2015

Detaljer

Offentlig journal. Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/9577-2 77048/2015 18.09.2015 03.09.

Offentlig journal. Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/9577-2 77048/2015 18.09.2015 03.09. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 8.9.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 18.09.2015 Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/9577-2 77048/2015 03.09.2015

Detaljer

Offentlig journal. NPE-sak nr. 2015/07713 - ***** ***** ***** ***** NPE-sak nr. 2015/07713 2015/9266-4 72595/2015 FOU/HUMM 22.08.2015 28.08.

Offentlig journal. NPE-sak nr. 2015/07713 - ***** ***** ***** ***** NPE-sak nr. 2015/07713 2015/9266-4 72595/2015 FOU/HUMM 22.08.2015 28.08. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 28.8.15, Dokumenttype:,, Status: J,A 02.09.2015 NE-sak nr. 2015/07713 - ***** ***** ***** ***** NE-sak nr. 2015/07713 2015/9266-4 72595/2015 22.08.2015 FO/HMM

Detaljer

Offentlig journal. Søknad og CV m/vedlegg - - st. ref. (2595634405) - ***** ***** ***** *****

Offentlig journal. Søknad og CV m/vedlegg - - st. ref. (2595634405) - ***** ***** ***** ***** Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 23.4.15, Dokumenttype:,, Status: J,A 05.05.2015 Søknad og CV m/vedlegg - - st. ref. (2595634405) - ***** ***** ***** ***** Sjukepleiar i 100% vikariat Kirurgisk

Detaljer

Offentlig journal. Svar på klage på telefonkontakt - ***** ***** Klage på telefonkontakt 2015/6978-2 52938/2015 KHH/THDA 15.06.2015 26.06.

Offentlig journal. Svar på klage på telefonkontakt - ***** ***** Klage på telefonkontakt 2015/6978-2 52938/2015 KHH/THDA 15.06.2015 26.06. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 26.6.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 28.07.2015 Svar på klage på telefonkontakt - ***** ***** Klage på telefonkontakt 2015/6978-2 52938/2015 15.06.2015

Detaljer

Offentlig journal. Svar på fakturaklage - Utskrivningsklare pasienter - Fakturanummer 845674

Offentlig journal. Svar på fakturaklage - Utskrivningsklare pasienter - Fakturanummer 845674 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 20.8.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 31.08.2015 Svar på fakturaklage - tskrivningsklare pasienter - Fakturanummer 845674 Austevoll kommune - Klage på faktura

Detaljer

Offentlig journal. Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/5483-2 36837/2015 SAS/KJKN 27.04.2015 30.04.

Offentlig journal. Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/5483-2 36837/2015 SAS/KJKN 27.04.2015 30.04. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 30.4.15, Dokumenttype:,, Status: J,A 26.05.2015 Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/5483-2 36837/2015 27.04.2015

Detaljer

Offentlig journal. Tilsynssak - Anmodning om opplysninger - ***** ***** ***** ***** Tilsynssak 2016/153-3 13525/2016 RUSMED/DADW 04.02.2016 18.02.

Offentlig journal. Tilsynssak - Anmodning om opplysninger - ***** ***** ***** ***** Tilsynssak 2016/153-3 13525/2016 RUSMED/DADW 04.02.2016 18.02. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 18.2.16, Dokumenttype:,, Status: J,A 08.03.2016 Tilsynssak - Anmodning om opplysninger - ***** ***** ***** ***** Tilsynssak 2016/153-3 13525/2016 04.02.2016

Detaljer

Søknad og CV m/vedlegg - Lege i spesialisering innan hud- og veneriske sjukdomar. Faste og vikariat - st. ref. (2805181936) - ***** ***** Dok.

Søknad og CV m/vedlegg - Lege i spesialisering innan hud- og veneriske sjukdomar. Faste og vikariat - st. ref. (2805181936) - ***** ***** Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 26.10.15, Dokumenttype:,, Status: J,A 23.11.2015 Søknad og CV m/vedlegg - Lege i spesialisering innan hud- og veneriske sjukdomar. Faste og vikariat - st.

Detaljer

Offentlig journal. Supplerende opplysninger 2014/56 Kontormøbler

Offentlig journal. Supplerende opplysninger 2014/56 Kontormøbler Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 27.2.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 12.03.2015 Supplerende opplysninger 2014/56 Kontormøbler Kontrakt - Kontormøbler, konferansemøbler, venteromsmøbler

Detaljer

Offentlig journal. NPE sak nr. 2015/01693 - Svar på sakkyndig vurdering - ***** ***** ***** ***** NPE sak nr. 2015/01693 2015/3444-9 76564/2015

Offentlig journal. NPE sak nr. 2015/01693 - Svar på sakkyndig vurdering - ***** ***** ***** ***** NPE sak nr. 2015/01693 2015/3444-9 76564/2015 Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 7.9.15, Dokumenttype:,, Status: J,A 18.09.2015 NE sak nr. 2015/01693 - Svar på sakkyndig vurdering - ***** ***** ***** ***** NE sak nr. 2015/01693 2015/3444-9

Detaljer

Offentlig journal. Svar på søknad om behandling i utlandet. Utenlandsbehandling - ***** ***** ***** 2015/4872-0 76443/2015 UTENL/RARU 15.09.

Offentlig journal. Svar på søknad om behandling i utlandet. Utenlandsbehandling - ***** ***** ***** 2015/4872-0 76443/2015 UTENL/RARU 15.09. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 16.9.15, Dokumenttype:,, Status: J,A 30.09.2015 Svar på søknad om behandling i utlandet tenlandsbehandling - ***** ***** ***** 2015/4872-0 76443/2015 15.09.2015

Detaljer

NPE-sak nr. 2014/02749 - Svar på anmodning om vurdering av medisinsk invaliditet - ***** ***** ***** ***** Dok.dato: 14.09.2015.

NPE-sak nr. 2014/02749 - Svar på anmodning om vurdering av medisinsk invaliditet - ***** ***** ***** ***** Dok.dato: 14.09.2015. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 17.9.15, Dokumenttype:,, Status: J,A 30.09.2015 NE-sak nr. 2014/02749 - Svar på anmodning om vurdering av medisinsk invaliditet - ***** NE-sak nr. 2014/02749

Detaljer

Journaldato: 01.06.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 21.04.2015. Klassering: SEFI/SVOY. Dok.

Journaldato: 01.06.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 21.04.2015. Klassering: SEFI/SVOY. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 18.06.2015 Tilråding fra personvernombudet tlevering til forskning: THEMS-studien 2015/5271-2 34982/2015

Detaljer

Søknad og CV m/vedlegg - Prosjektmedarbeidar ved Nasjonalt kompetansesenter for porfyrisykdommer (NAPOS) - st. ref. (3031297343) - ***** ***** *****

Søknad og CV m/vedlegg - Prosjektmedarbeidar ved Nasjonalt kompetansesenter for porfyrisykdommer (NAPOS) - st. ref. (3031297343) - ***** ***** ***** Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 6.5.16, Dokumenttype:,, Status: J,A 27.05.2016 Søknad og CV m/vedlegg - rosjektmedarbeidar ved Nasjonalt kompetansesenter for porfyrisykdommer (NAOS) - st.

Detaljer

Innspill - Forskrift om helseforetaksfinansierte legemidler til bruk utenfor sykehus - Høringsfrist 18. mars 2015. Dok.dato: 02.03.2015.

Innspill - Forskrift om helseforetaksfinansierte legemidler til bruk utenfor sykehus - Høringsfrist 18. mars 2015. Dok.dato: 02.03.2015. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 11.3.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 19.03.2015 nnspill - Forskrift om helseforetaksfinansierte legemidler til bruk utenfor sykehus - Høringsfrist 18. mars

Detaljer

Dok.dato: 20.03.2015. Klassering: KK/IBEN. Dok.dato: 26.03.2015. Klassering: VOST/LDKV

Dok.dato: 20.03.2015. Klassering: KK/IBEN. Dok.dato: 26.03.2015. Klassering: VOST/LDKV Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 26.3.15, Dokumenttype:,, Status: J,A 14.04.2015 NE-sak nr. 2014/07339 - ***** ***** ***** NE-sak nr. 2014/07339 2015/108-4 27113/2015 20.03.2015 FO/HMM 432

Detaljer

Offentlig journal. Betalingsgaranti - ***** ***** ***** Utenlandsbehandling - ***** ***** ***** 2006/3285-32 36913/2015 UTENL/RARU 28.04.

Offentlig journal. Betalingsgaranti - ***** ***** ***** Utenlandsbehandling - ***** ***** ***** 2006/3285-32 36913/2015 UTENL/RARU 28.04. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 4.5.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 13.05.2015 Betalingsgaranti - ***** ***** ***** tenlandsbehandling - ***** ***** ***** 2006/3285-32 36913/2015 28.04.2015

Detaljer

Offentlig journal. NPE sak nr. 2015/00714 - ***** ***** ***** NPE sak nr. 2015/00714 2015/2576-4 21281/2015 18.03.2015 04.03.2015 FOU/HUMM RADI/LYBR

Offentlig journal. NPE sak nr. 2015/00714 - ***** ***** ***** NPE sak nr. 2015/00714 2015/2576-4 21281/2015 18.03.2015 04.03.2015 FOU/HUMM RADI/LYBR Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 10.3.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 18.03.2015 NE sak nr. 2015/00714 - ***** ***** ***** NE sak nr. 2015/00714 2015/2576-4 21281/2015 04.03.2015 FO/HMM

Detaljer

Offentlig journal. Avvisning på grunn av forhold ved tilbudet. Kontrakt - Blomster 2015/2707-8 57358/2015 INNKJØP/RIJU 29.06.2015 17.08.

Offentlig journal. Avvisning på grunn av forhold ved tilbudet. Kontrakt - Blomster 2015/2707-8 57358/2015 INNKJØP/RIJU 29.06.2015 17.08. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 17.8.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 26.08.2015 Avvisning på grunn av forhold ved tilbudet Kontrakt - Blomster 2015/2707-8 57358/2015 29.06.2015 NNKJØ/RJ

Detaljer

Journaldato: 29.01.2016, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 26.01.2016. Klassering: UTENL/RARU. Dok.

Journaldato: 29.01.2016, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 26.01.2016. Klassering: UTENL/RARU. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 15.02.2016 Betalingsgaranti - ***** ***** ***** ***** tenlandsbehandling - ***** ***** ***** ***** 2016/514-2

Detaljer

Overtakelse av kostnader til utlevering av LAR - legemidler ved kommunal utleveringsordning i Os Kommune. Dok.dato: 19.06.2015.

Overtakelse av kostnader til utlevering av LAR - legemidler ved kommunal utleveringsordning i Os Kommune. Dok.dato: 19.06.2015. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 30.10.15, Dokumenttype:,, Status: J,A 01.12.2015 Svar - Ansvar for finansiering av kostnader ved utlevering av LAR-legemidler Overtakelse av kostnader til

Detaljer

Journaldato: 19.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 08.05.2015. Klassering: SAS/KJKN. Dok.

Journaldato: 19.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 08.05.2015. Klassering: SAS/KJKN. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 02.06.2015 Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/5961-2 41009/2015

Detaljer

Journaldato: 20.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 30.01.2015. Klassering: PERS/TSOE. Dok.

Journaldato: 20.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 30.01.2015. Klassering: PERS/TSOE. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 02.06.2015 Oversendelse av etterspurt dokumentasjon Tilsyn - nnhenting av dokumentasjon - Systemtilsyn 2015/857-24

Detaljer

Journaldato: 17.06.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 12.06.2015. Klassering: SAS/KJKN. Dok.

Journaldato: 17.06.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 12.06.2015. Klassering: SAS/KJKN. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 07.07.2015 Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/7212-3 52100/2015

Detaljer

Journaldato: 04.11.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 30.10.2015. Klassering: SAS/KJKN. Dok.

Journaldato: 04.11.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 30.10.2015. Klassering: SAS/KJKN. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 02.12.2015 Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/12416-2 96044/2015

Detaljer

Journaldato: 7.1.15, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF. Dok.dato: 02.01.2015. Klassering: ME-BAR/NYF

Journaldato: 7.1.15, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF. Dok.dato: 02.01.2015. Klassering: ME-BAR/NYF Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 7.1.15, Dokumenttype:,, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for HF 14.01.2015 Anmodning om pasientopplysninger - ***** ***** ***** ***** Anmodning om

Detaljer

Journaldato: 05.10.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 30.09.2015. Klassering: FTLED/GIKO. Dok.

Journaldato: 05.10.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 30.09.2015. Klassering: FTLED/GIKO. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 13.10.2015 Søknad om avvikling av Solveig Kongsviks legat - Org.nr. 981606108 Avvikling av Solveig Kongsviks

Detaljer

Offentlig journal. Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/3167-2 19785/2015 SAS/KJKN 27.02.2015 09.03.

Offentlig journal. Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/3167-2 19785/2015 SAS/KJKN 27.02.2015 09.03. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 9.3.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 18.03.2015 Svar på anmodning om kopi av journal - Kopi av journal 2015/3167-2 19785/2015 27.02.2015 SAS/KJKN 423 Avs./mottaker:

Detaljer

Offentlig journal. Svar på søknad om utenlandsbehandling - ***** ***** ***** ***** Utenlandsbehandling - ***** ***** ***** *****

Offentlig journal. Svar på søknad om utenlandsbehandling - ***** ***** ***** ***** Utenlandsbehandling - ***** ***** ***** ***** Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A 17.06.2015 Svar på søknad om utenlandsbehandling - ***** ***** ***** ***** tenlandsbehandling - ***** ***** ***** ***** 2015/3806-5

Detaljer

Journaldato: 13.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 28.04.2015. Klassering: OK/MOPP. Dok.

Journaldato: 13.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 28.04.2015. Klassering: OK/MOPP. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 22.05.2015 NE sak nr. 2015/00175 - Sakkyndig vurdering - ***** ***** ***** ***** NE sak nr. 2015/00175 2015/849-9

Detaljer

Dok.dato: 01.07.2015. Klassering: HJER/SNBD

Dok.dato: 01.07.2015. Klassering: HJER/SNBD Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 1.7.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 29.07.2015 Søknad og CV m/vedlegg - Helsesekretær/ medisinsk sekretær - st. ref. (2698449193) - ***** ***** Helsesekretær/

Detaljer

Journaldato: 20.11.14, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF. Dok.dato: 29.10.2014.

Journaldato: 20.11.14, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF. Dok.dato: 29.10.2014. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 20.11.14, Dokumenttype:,, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for HF 28.11.2014 Vedr. NE 2013/04051 - Sakkyndig vurdering NE 2013/04051 - ***** *****

Detaljer

Dok.dato: 12.08.2014. Klassering: SEFI/SVOY. Dok.dato: 13.08.2014. Klassering: SEFI/SVOY

Dok.dato: 12.08.2014. Klassering: SEFI/SVOY. Dok.dato: 13.08.2014. Klassering: SEFI/SVOY Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 29.6.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 28.07.2015 Tilråding fra personvernombudet tlevering til forskning: Mirabegron til barn med overaktiv blære 2014/18361-2

Detaljer

Journaldato: 22.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 29.10.2013. Klassering: BDPS/MODB. Dok.

Journaldato: 22.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 29.10.2013. Klassering: BDPS/MODB. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 02.06.2015 NE sak nr. 2013/04240 ***** ***** ***** ***** NE sak nr. 2013/04240 2013/9827-4 56446/2013 29.10.2013

Detaljer

Offentlig journal. Svar på anmodning om spesialisterklæring - ***** ***** ***** ***** Spesialisterklæring 2015/3518-2 23796/2015 11.03.2015 24.03.

Offentlig journal. Svar på anmodning om spesialisterklæring - ***** ***** ***** ***** Spesialisterklæring 2015/3518-2 23796/2015 11.03.2015 24.03. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 24.3.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 09.04.2015 Svar på anmodning om spesialisterklæring - ***** ***** ***** ***** Spesialisterklæring 2015/3518-2 23796/2015

Detaljer

Journaldato: 6.6.2015-8.6.2015, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF. Dok.dato: 23.06.2015.

Journaldato: 6.6.2015-8.6.2015, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF. Dok.dato: 23.06.2015. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 6.6.2015-8.6.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF 23.06.2015 Tilsynssak - pasient - Tilsynssak - pasient - 2015/1684-3

Detaljer

Offentlig journal. Oversendelse av klagesak. Utenlandsbehandling - ***** ***** ***** ***** 55182/2015 UTENL/RARU 25.06.2015 25.06.

Offentlig journal. Oversendelse av klagesak. Utenlandsbehandling - ***** ***** ***** ***** 55182/2015 UTENL/RARU 25.06.2015 25.06. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 25.6.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 28.07.2015 Oversendelse av klagesak tenlandsbehandling - ***** ***** ***** ***** Sak/dok nr: 2013/11891-22 Løpenr.:

Detaljer

Offentlig journal. Bekymringsmelding til Barneverntjenesten. Melding til barnevernet ***** ***** ***** ***** 2015/3975-1 33361/2015 27.11.

Offentlig journal. Bekymringsmelding til Barneverntjenesten. Melding til barnevernet ***** ***** ***** ***** 2015/3975-1 33361/2015 27.11. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for HF 27.11.2015 Bekymringsmelding til Barneverntjenesten Melding til barnevernet ***** ***** ***** ***** 2015/3975-1

Detaljer

Offentlig journal. Tilsynssak - ***** ***** ***** ***** Tilsynssak 2015/4969-2 44398/2015 NEVROK/RMAH 19.05.2015 23.06.

Offentlig journal. Tilsynssak - ***** ***** ***** ***** Tilsynssak 2015/4969-2 44398/2015 NEVROK/RMAH 19.05.2015 23.06. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 23.6.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 27.07.2015 Tilsynssak - ***** ***** ***** ***** Tilsynssak 2015/4969-2 44398/2015 19.05.2015 NEVROK/RMAH 302 Avs./mottaker:

Detaljer

Journaldato: 12.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 11.05.2015. Klassering: INNKJØP/CDGU

Journaldato: 12.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 11.05.2015. Klassering: INNKJØP/CDGU Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 22.05.2015 Oversendelsesbrev signert prolongeringsavtale - 401133 Kontrakt - instrumentavhengige forbruksvarer

Detaljer

Journaldato: 7.7.2015, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF. Dok.dato: 13.07.2015. Klassering: MS-DOK

Journaldato: 7.7.2015, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF. Dok.dato: 13.07.2015. Klassering: MS-DOK Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 7.7.2015, Dokumenttype: I,, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for HF 13.07.2015 Anmodning om journalkopi - ***** Anmodning om pasientopplysninger -

Detaljer

Offentlig journal. Anmeldelse - ***** ***** ***** Anmeldelse 2014/20597-1 77380/2014 FTLED/NNIN 13.10.2014 15.07.2015 FTLED/NNIN

Offentlig journal. Anmeldelse - ***** ***** ***** Anmeldelse 2014/20597-1 77380/2014 FTLED/NNIN 13.10.2014 15.07.2015 FTLED/NNIN Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 15.7.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 30.07.2015 Anmeldelse - ***** Anmeldelse 2014/20597-1 77380/2014 13.10.2014 FTLED/NNN Offl. 24 393 Avs./mottaker: Navn:

Detaljer

Journaldato: 11.06.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 08.06.2015. Klassering: INNKJØP/DGUT

Journaldato: 11.06.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 08.06.2015. Klassering: INNKJØP/DGUT Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 23.06.2015 Oversendelse av kontrakt - biomerieux Kontrakter forbruksmateriell til nukleinsyreekstraktor

Detaljer

Helsesekretær, 100% fast stilling Senter for Medisinsk genetikk og Molekylærmedisin - st. ref. 2035769714. Dok.dato: 27.03.2014. Klassering: MGM/MMFA

Helsesekretær, 100% fast stilling Senter for Medisinsk genetikk og Molekylærmedisin - st. ref. 2035769714. Dok.dato: 27.03.2014. Klassering: MGM/MMFA Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 9.10.15, Dokumenttype:,, Status: J,A 20.10.2015 Avslagsbrev 2 - stilling besatt - Helsesekretær, 100% fast stilling Senter for Medisinsk genetikk og Molekylærmedisin

Detaljer

Journaldato: 1.2.15-2.2.15, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF. Dok.dato: 28.01.2015. Klassering: IS-TEKN

Journaldato: 1.2.15-2.2.15, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF. Dok.dato: 28.01.2015. Klassering: IS-TEKN Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 1.2.15-2.2.15, Dokumenttype:,, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for HF 05.02.2015 Tilsynsrapport Haugesund sjukehus 17.09.14 Branntilsyn Haugesund

Detaljer

Journaldato: 2.10.14, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF. Dok.dato: 30.09.2014.

Journaldato: 2.10.14, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF. Dok.dato: 30.09.2014. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 2.10.14, Dokumenttype:,, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for HF 09.10.2014 Avviksmelding - Avviksmelding inn Medisinsk klinikk 2014 2014/1-118 23780/2014

Detaljer

Journaldato: 18.12.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 15.12.2015. Klassering: SAS/MTFS. Dok.

Journaldato: 18.12.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 15.12.2015. Klassering: SAS/MTFS. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 29.12.201 Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 201/14074-2 111138/201

Detaljer

Journaldato: 05.06.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 15.04.2014. Klassering: KK/GGAB

Journaldato: 05.06.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 15.04.2014. Klassering: KK/GGAB Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 17.06.2015 Svar på raksis i spesialhelsetjenesten - Jordmorutdanningen raksis for nye jordmorstudenter 2014

Detaljer

Journaldato: 29.9.2015, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF. Dok.dato: 28.09.2015.

Journaldato: 29.9.2015, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF. Dok.dato: 28.09.2015. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 29.9.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for HF 12.10.2015 NE 2015/00920 - Anmodning om ytterligere dokumentasjon NE 2015/00920

Detaljer

Journaldato: 23.4.15, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF. Dok.dato: 09.02.2015.

Journaldato: 23.4.15, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF. Dok.dato: 09.02.2015. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 23.4.15, Dokumenttype:,, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for HF 28.04.2015 NE 2013/03216 - Vedtak ***** ***** ***** ***** ***** NE 2013/03216 - *****

Detaljer

Journaldato: 20.07.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 13.07.2015. Klassering: KIR/PDAH. Dok.

Journaldato: 20.07.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 13.07.2015. Klassering: KIR/PDAH. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 04.08.2015 Anmodning om spesialisterklæring - ***** ***** ***** ***** ***** Spesialisterklæring 2015/8078-2

Detaljer

Journaldato: 20.12.2014-22.12.2014, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF. Dok.dato: 01.12.2014.

Journaldato: 20.12.2014-22.12.2014, Dokumenttype: I,U, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF. Dok.dato: 01.12.2014. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: -, Dokumenttype:,, Status: J,A, Arkivdel: SAK2 - Saksarkiv for Helse Fonna HF 30.12.2014 ttale til vedtak om tilbakebetaling av foreldet refusjon Refusjonsberettiga

Detaljer

Journaldato: 22.07.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 25.10.2013. Klassering: SFIKT/SALT. Dok.

Journaldato: 22.07.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 25.10.2013. Klassering: SFIKT/SALT. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 04.08.2015 Tilgang til EJ for Fjell kommune Tilgang til EJ for Fjell sykehjem 2013/10517-1 55675/2013 25.10.2013

Detaljer

Dok.dato: 22.04.2015. Klassering: REHAB/LSPA

Dok.dato: 22.04.2015. Klassering: REHAB/LSPA Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 22.4.15, Dokumenttype:,, Status: J,A 05.05.2015 Søknad og CV m/vedlegg - - st. ref. (2594070373) - ***** ***** ***** Helgestilling for helsefagstudent Fysikalsk

Detaljer

Journaldato: 28.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 25.05.2015. Klassering: 030.

Journaldato: 28.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 25.05.2015. Klassering: 030. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 17.06.2015 Oversendelsesbrev signert prolongeringsavtale - 400253 Kontrakt - Drift av pasienthotell 2014/22913-1

Detaljer

Journaldato: 26.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 20.05.2015. Klassering: SAS/KJKN. Dok.

Journaldato: 26.05.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 20.05.2015. Klassering: SAS/KJKN. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 03.06.2015 Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** Kopi av journal 2015/6203-2 44555/2015

Detaljer

Journaldato: 19.01.2016, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 14.01.2016. Klassering: KYST/LHMO. Dok.

Journaldato: 19.01.2016, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 14.01.2016. Klassering: KYST/LHMO. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 26.01.2016 Svar på anmodning om kopi av journal - ***** ***** ***** ***** Kopi av journal 2016/115-2 4307/2016

Detaljer

Dok.dato: 07.07.2015. Klassering: KHH/SLYB

Dok.dato: 07.07.2015. Klassering: KHH/SLYB Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 8.7.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 29.07.2015 Søknad og CV m/vedlegg - Lege i spesialisering - st. ref. (2676786999) - ***** ***** ***** Lege i spesialisering

Detaljer

Søknad og CV m/vedlegg - Ledig 70% fast stilling for sjukepleiar Ortopedisk avdeling, Lærdal Sjukehus - st. ref. (2681645001) - ***** ***** *****

Søknad og CV m/vedlegg - Ledig 70% fast stilling for sjukepleiar Ortopedisk avdeling, Lærdal Sjukehus - st. ref. (2681645001) - ***** ***** ***** Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 28.7.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A, Arkivdel: per2 29.07.2015 Søknad og CV m/vedlegg - Ledig 70% fast stilling for sjukepleiar Ortopedisk avdeling,

Detaljer

Offentlig journal. Svar på klage på parkering. Klage på parkering - Haukeland universitetssjukehus 2014/23446-2 18329/2015 HOSP/KRII 23.02.

Offentlig journal. Svar på klage på parkering. Klage på parkering - Haukeland universitetssjukehus 2014/23446-2 18329/2015 HOSP/KRII 23.02. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 23.3.2015, Dokumenttype:,, Status: J,A 09.04.2015 Svar på klage på parkering Klage på parkering - Haukeland universitetssjukehus 2014/23446-2 18329/2015 23.02.2015

Detaljer

Journaldato: 23.07.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 06.07.2015. Klassering: SAS/KJKN. Dok.

Journaldato: 23.07.2015, Journalenhet: HBE - Helse Bergen HF, Dokumenttype: I,U, Status: J,A. Dok.dato: 06.07.2015. Klassering: SAS/KJKN. Dok. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Journalenhet: HBE -, Dokumenttype:,, Status: J,A 14.08.2015 Svar på anmodning om kopi av oppdatert journal - ***** ***** ***** 2015/8247-2 59457/2015 06.07.2015

Detaljer

Offentlig journal. NPE sak nr. 2014/03262 - Svar - Klage på vedtak - ***** ***** ***** NPE sak nr. 2014/03262 91178/2014 FOU/HUMM 01.12.

Offentlig journal. NPE sak nr. 2014/03262 - Svar - Klage på vedtak - ***** ***** ***** NPE sak nr. 2014/03262 91178/2014 FOU/HUMM 01.12. Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert: 13.4.15, Dokumenttype:,, Status: J,A 20.04.2015 NE sak nr. 2014/03262 - Svar - Klage på vedtak - ***** ***** ***** NE sak nr. 2014/03262 2014/17123-15 91178/2014

Detaljer

Offentlig journal. Angåande tilsynssak som gjeld klage på behandling av ***** ***** ved medisinsk avdeling Førde sentralsjukehus

Offentlig journal. Angåande tilsynssak som gjeld klage på behandling av ***** ***** ved medisinsk avdeling Førde sentralsjukehus Offentlig journal Seleksjon: Rapport generert:, Dokumenttype:,, Status: J,A, Arkivdel: per2 28.10.2015 nnhold: Angåande tilsynssak som gjeld klage på behandling av ***** ***** ved medisinsk avdeling

Detaljer