Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Like dokumenter
Solid kamp av Grovfjord

Slet seg til seiermot Medkila

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Seier med 10 mann i 70 minutter

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Sjansesløseri av Grovfjord

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Snudde for fjerde gang på rad

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Grovfjord var effektive

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Straffespark ødela sjansen

Grovfjord berget plassen

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Overbevisende av hjemmelaget

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Tok poeng fra serielederen

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Sjansesløsing ga spenning

Heldig poeng mot Luna

Seier og ung debutant

Opp- og nedtur i Lofoten

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

God prestasjon av Grovfjord

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

6 mål på en halv time

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Tapte 0-3, men herlig innsats

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Tap og seier i Tromsø

Første omgang ødela - tapte 1-4

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Selvmål, rødt kort og stortap

Trippel til ingen nytte

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Grovfjord berget poeng

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Ubeseiret på hjemmebane

Berget uavgjort på overtid

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Solid avslutning på Sletta

Tomhendt fra Lofoten. Selv om Erol Mercanoglu (17) her header Grovfjord i ledelsen mot Ballstad ble det lite med poeng på turen hjem fra Lofoten.

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Framvik-brødre med lekestue

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Ledelse snudd til tap

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Grovfjord skuffet stort

Sterk andreomgang ga seier!

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Mye positivt, men tap

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Ineffektivt av hjemmelaget

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Heldig grovfjordpoeng

Straffedrama på overtid - igjen!

Skade ødela for hjemmelaget

Mikkel - seriens beste

A-stallen A-laget 2008

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

X-files på Stokmarknes

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Vil Grovfjord henge med i toppen?

FOLLO FK En status ved sommerpausen Statistikk

Det holdt - såvidt. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 5-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, greit. Tiskuere: 20 bet.

Transkript:

Endelig seier Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 07.05.2017 Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen Dommer: Reinulf Svendsen, Bjerkvik IF Tilskuere: Ca 70 Været: Lettskyet, sol, ca 4 gr Målene: 15.min. 0-1 Even Bjørnå 22. min. 1-1 Aleksander Småbakk 45+1 min 1-2 Martin Berg 63. min 1-3 Viktor Framvik Grovfjords lag Nr Navn Bytter Kort

1 Karl Harald Bruun Gult (Årets andre) 13 Erling Eriksen 86. min 4 Stian Christensen 5 Eirik Christensen 15 Jacob Kulseng-Hansen Gult (Årets andre) 16 Magnus Johnsen 83.min 8 Even Bjørnå

6 Sindre Brandsegg 17 Martin Berg 46.min 19 Andreas Martinsen 88.min 11 Viktor Framvik Innbyttere 12 Tor Andrè Hansen 46.min 9 Simen Bjøri 83.min

2 Isak Kulseng-Hansen 86.min 21 Joacim Martinsen 88.min En rufsete 1.omgang hvor grovfjordlaget ikke var helt påkoblet og som ga motstanderen vel mange muligheter. Litt tur å lede til pause. Andre del av oppgjøret var en helt annen opplevelse av et lag som koblet på innsatsturboen og styrte sluttomgangen fra start til slutt. Første omgang preget av nervøst og periodevis rotete og mye upresist spill, spesielt av Grovfjord. Bortelaget forsøkte å spille seg gjennom en motstander som var rask å falle tilbake med store deler av laget ved overganger i mot. Dette ga dårlige arbeidsforhold for Grovfjords offensive spillere som gang på gang gikk seg fast og kom til få muligheter. Men kvarteret ut i kampen var lykken litt på vår side da Even Bjørnå dro til med et skudd fra omkring 16 m. Ballen stusset via en landsåsforsvarer og utmanøvrerte keeperen og trillet inn i hjørnet.

Etter målet falt Grovfjord kvalitetsmessig og Landsås fikk gjøre det laget er best i, overganger fra egen sone. Få minutter etter grovfjordledelse var det balanse i målregnskapet. I sitt deffensive arbeid ble ballen rotet bort omkring midt på egen halvdel. Landsåsangriperen kriget til seg ballen forserte noen meter og fra ca 25 m dro han til med et fantastisk skudd dèt kan han henge på veggen hjemme og notere på sin fotball-cv. Ballen fikk en flott og presis bue før den smalt i stolpen neste helt oppe ved motsatt kryss og inn i nettmaskene. Landsås yppet seg flere ganger etter dette og hadde flere gode muligheter som kunne gitt scoringer, men prestasjonene var ikke gode nok. I stedet viste Grovfjord hvordan det skulle gjøre. Et angrep dratt opp på høyre side ble avsluttet av Martin Berg som dro seg innover parallellt med dødlinja og fra skrått hold avsluttet han med et skudd som gikk inn via keeperen. Litt mot spillets gang, men slik er nå en gang fotballen. Dette var nykommerens første seriemål i grovfjordtrøya I andre omgang snudde det seg for Grovfjord. Mer bestemthet, større innsats over hele linja og tøffere i duellene. Når Viktor også fikk gode arbeidsforhold på sin venstreside eide de oransje de siste førtifem. Laget trykk Landsås mer og mer utover i omgangen og spilte seg til etter hvert gode muligheter inne i landsåsboksen. Men de helt gode og presise løpene som sammen med den perfekte pasningen som kunne gitt flere avslutninger i nota kom ikke, med unntak av Viktors ene store sjanse som han sørget for på sedvanlig vis. Løp inn fra vingen og avslutning i kassa. -Vi visste det ville bli en «krig», oppsummerte trener Steinar Johannessen etter kampen og lagets første seier. Slik ble det, spesielt i første omgang. Det laget som vant flest dueller ville også vinne kampen. Slik ble det, vi var klart best i siste halvdel og Landsås produserte knapt målsjanser i denne perioden, kunne en smilende trener fastslå.