Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Like dokumenter
Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Slet seg til seiermot Medkila

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Grovfjord berget plassen

Solid kamp av Grovfjord

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Seier med 10 mann i 70 minutter

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Overbevisende av hjemmelaget

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Seier og ung debutant

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Sjansesløseri av Grovfjord

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Heldig poeng mot Luna

Sjansesløsing ga spenning

God prestasjon av Grovfjord

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Straffespark ødela sjansen

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Grovfjord var effektive

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Snudde for fjerde gang på rad

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Tok poeng fra serielederen

Opp- og nedtur i Lofoten

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Første omgang ødela - tapte 1-4

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Grovfjord skuffet stort

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Selvmål, rødt kort og stortap

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Tapte 0-3, men herlig innsats

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Ubeseiret på hjemmebane

Grovfjord snytt for mål!

Tap og seier i Tromsø

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Framvik-brødre med lekestue

Trippel til ingen nytte

Grovfjord berget poeng

Mye positivt, men tap

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Poengløs og rødt kort

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Ineffektivt av hjemmelaget

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Dramatisk på Medkilabanen

Heldig grovfjordpoeng

6 mål på en halv time

Ledelse snudd til tap

X-files på Stokmarknes

Utklassing på Ankenes

Grovfjord IL. Makter laget denne oppgaven vil dèt være for første gang siden toppåret sist Grovfjord vant et seriemesterskap.

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Grovfjord IL. I denne midtukekampen mot et ambisiøst hadsellag vil det bli nok en hektisk dag på jobben for gultrøyene.

Berget uavgjort på overtid

Grovfjord IL. Når han i tillegg fikk være med å vinne over Ballstad kunne det ikke bli bedre.

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Skade ødela for hjemmelaget

Annen klubbfakta pr 2015

Endelig seier til Hardhaus?

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Overkjørsel på Sletta

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

A-stallen A-laget 2008

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Mikkel - seriens beste

Tomhendt fra Lofoten. Selv om Erol Mercanoglu (17) her header Grovfjord i ledelsen mot Ballstad ble det lite med poeng på turen hjem fra Lofoten.

Fortsetter Grovfjord framgangen?

Transkript:

Tap i premieren Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 30.04.2017 Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4. På bildet har debutanten Jacob Kulseng-Hanse(utenfor bildet) scoret Grovfjords mål. Leknes - Grovfjord 29.04. kl 1400 Leknes kunstgress Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL Publikum: Ca 200 Været: Strålende sol, ca 7 gr Målene: 16.min. 1-0 Abdullah Mohammedi 26.min. 2-0 Robert Robertsen 59.min. 3-0 Nikita Kalinins 77.min. 4-0 Alexander Iversen 83.min. 4-1 Jacob Kulseng-Hansen Grovfjords lag Nr Navn

Bytter Kort 1 Karl Harald Bruun 9 Erling Eriksen 2 Ronny Pettersen 4 Stian Christensen Gult 15 Jacob Kulseng-Hansen (debutant) Gult 5 Eirik Christensen 16 Magnus Johnsen

6 Sindre Brandsegg 48.min 22 Jons Rasmussen 65.min 17 Marin Berg (debutant) 23 Stian Eilertsen 54.min Innbyttere 19 Andreas Martinsen 48.min 3 Daniel Pedersen 54.min 21 Joacim Martinsen (debutant) 65.min

I utgangspunktet var det ventet å bli en vrien oppgave for oransjetrøyene å skulle hente poeng i dette oppgjøret. Når Grovfjord ikke maktet å sette sine muligheter i første omgang og med tap av sentrale spillere (skader)i den andre ble oppgaven for stor for et hardtkjempende bortelag. Som vanlig på Leknes ønsker hjemmelaget ta initiativet i kampen allerede fra start, og intet unntak i denne kampen heller. Allerede etter få minutter kom den første store muligheten for et aggressivt hjemmelaget, men muligheten ble blåst over. Knappe 10 min kom neste store sjanse, men ballen stusset tverrliggeren og ut. Leknes skapte stort sett alle sine angrep på venstresiden og med flere raske spillere involvert i overgangene ble det både rom og tid for de lyseblå til komme seg dypt inne på Grovfjords halvdel. Bortelagets forsvar fikk en svært travel startperiode i kampen med å klarere og rense unna, men etter vel et kvarters spill fikk Leknes uttelling på overtaket da Asadulla Mohammedi fikk stå nokså alene i boksen å motta et innlegg fra venstrekanten. Det var lite Kekk i buret kunne gjøre med skuddet fra ca 10 m. Etter målet greide imidlertid Grovfjord samle seg. Fikk strammet opp lagdelene, ble mer kompakt og hindret lofotlaget få de store rommene å spille i. Det ga Grovfjord bedre muligheter til å få overganger fra bedre posisjoner på banen og kom seg lenger inn på Leknes sin banehalvdel. Som resultat fikk oransjetrøyene noen cornere, og på ett av disse hadde Stian en stor mulighet, men dessverre føk ballen like over tverrliggeren. I siste halvdel av omgangen maktet Grovfjord holde unna i egen boks, men det deffensive var imidlertid ikke våken nok på et frisparkinnlegg fra ca 25 m og Robert Robertsen fikk upresset springe seg fri inne på 5 m og kunne nokså uforstyrret styre inn kula med hodet. En kalddusj i en god grovfjordperiode. Men Grovfjord.laget ga ikke opp og skapte et par gode muligheter i siste halvdel av omgangen, bl.a hadde Stian Eilertsen en stor sjanse da han ble spilt fri sentral, men leknesforsvaret jobbet godt hjemover og fikk blokkert forsøket. Leknes var best i omgangen sett under ett og ledelsen var ok. Men i denne type kamper er det viktig å sette de muligheter en får hvis det skal være håp om poeng, og det maktet dessverre ikke Grovfjord denne gangen.

Tidlig i andre omgang måtte både Sindre og Stian E gi seg på grunn av strekkproblemer og bortelaget mistet dermed mye av kraften og løpsstyrken på midtbanen. Når også Jonas måtte gi seg etter halvveis spilt omgang ble mye av farten i fremste rekke også borte. - Dette preget Grovfjord i resten av kampen, og vi ramlet litt sammen etter dette, mente trener, Steinar Johannessen, som også syntes Grovfjord var bra med i første omgang og skapte mange gode sjanser i denne perioden, og med litt bedre uttelling burde puttet et par ganger. Etter grovfjordbyttene fikk Leknes stort sett gjøre som det ville. Det ble imidlertid mye balltrilling og god jobbing i de bakerste rekkene hos Grovfjord ble det kun med to scoringer for hjemmelaget i omgangen. Det første etter en corner hvor en svært bestemt og pågående Nikita Kalinins vant duellen inne i boksen og headet kula kontant i mål. Siste scoring for Leknes kom etter en lang diagonalpasning hvor Alexander Iversen fikk ta ned ballen nesten inne på 5 m og kunne plassere ballen forbi vår keeper. Grovfjord fikk imidlertid pynte litt på resultatet da Jacob fikk kranglet til seg ballen inn i leknesfeltet etter corner og fikk til slutt tuppet den inn. Selv om målet ikke hadde innvirkning på sluttresultatet var det likevel viktig å få denne reduseringen. Resultatet må også ses i lys av vi manglet både Viktor og Even, som begge ikke var tilgjengelig til denne kampen, og med tre sentrale spillere som måtte gi seg utover i kampen kunne vi nesten ikke forvente at vi skulle være jevnbyrdige med motstanderen. De øvrige spillerne skal ha all honnør og ære for innsatsen og viljen til å stå på kampen ut selv etter at det ble klart at poeng ikke lenger var mulig. Det blir en viktig egenskap å ta med seg utover en travel og hektisk kampperiode som kommer. Grovfjord blir neppe det eneste laget som kommer til å tape fotballkamper på Leknes. Allerede i morgen venter et sterkt hjemmelag, Høken, på bortebane. Andøyguttene fikk en pangstart på sesongen etter å ha slått Medkila 3-2 i sin seriedebut. Nok en motiverende utfordring for Grovfjord. Hvis både Sindre og Stian E må stå over kan det bli slitsomt. Imidlertid håper vi Viktor og Even er tilbake de vil behøves.

Vi tok poeng i fjor (1-1) på Bleik, ingen grunn for å ha lavere ambisjoner i år, uansett hvordan laget blir. Flere bilder fra kampen finner du på Grovfjord ILs facebookside. Tabell og resultater