Grovfjord var effektive

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Seier og ung debutant

Slet seg til seiermot Medkila

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Selvmål, rødt kort og stortap

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Straffespark ødela sjansen

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord berget plassen

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Grovfjord berget poeng

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Overbevisende av hjemmelaget

Solid kamp av Grovfjord

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Seier med 10 mann i 70 minutter

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Tok poeng fra serielederen

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Trippel til ingen nytte

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Grovfjord skuffet stort

Poengløs og rødt kort

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Heldig grovfjordpoeng

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Grovfjord snytt for mål!

Sjansesløseri av Grovfjord

Sjansesløsing ga spenning

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Ledelse snudd til tap

God prestasjon av Grovfjord

På tide med seier! Lars Erik er Grovfjords mestscorede i innbyrdes oppgjør mot Leknes.

6 mål på en halv time

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Tap og seier i Tromsø

X-files på Stokmarknes

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Heldig poeng mot Luna

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Framvik-brødre med lekestue

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Dramatisk på Medkilabanen

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Ineffektivt av hjemmelaget

Ubeseiret på hjemmebane

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Fremgangen fortsetter?

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Solid avslutning på Sletta

Endelig seier til Hardhaus?

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Siste pr ) Sportslig apparat

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Utfordrende lofotentur

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Berget uavgjort på overtid

Grovfjord IL. Grovfjord har spillefri denne helga, men de øvrige lagene har full runde lørdag og søndag.

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Grovfjord sliter - nytt tap

Hektisk for Grovfjord

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Første omgang ødela - tapte 1-4

Grovfjord IL. Når han i tillegg fikk være med å vinne over Ballstad kunne det ikke bli bedre.

Berget uavgjort i målkalas

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Opp- og nedtur i Lofoten

Snudde 0-3 til seier. Kampfakta. Medkila - Grovfjord. Medkila kunstgress - kl Dommer: Yngvar Bruun, IL Morild. Tilskuere: 55 bet.

Utklassing på Ankenes

Hadde seieren i lomma, men...

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Møter serielederen. 4.divisjon avd. Hålogaland. Fredag kl 1900 Harstad B - Lødingen, Harstad stadion

Skade ødela for hjemmelaget

Transkript:

Grovfjord vant thriller-derby Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 02.07.2011 I en jevn og svært spennende kamp mot SOIF var det til slutt hjemmelaget som kunne juble mest - etter å snudd 1-3 til 4-3. Den som kunne smile aller bredest var Magnus Rist, bildet, som sørget for seiersmålet, omkring 10 minutter før slutt. 4. divisjon avd. Hålogaland Grovfjord - Skånland Sletta gress Dommer: Viggo Berg, Sk Hardhaus Tilsk.: 156 Været: Skyet, ca 11 gr Målene: 4. min. 1-0 Raymond Johnsen 9. min. 1-1 Ted Are Røkenes 17. min. 1-2 Ted Are Røkenes 48. min. 1-3 Stein Dybvik 56. min. 2-3 Stian Eilertsen 69. min. 3-3 Erol Mercanoglu 81. min. 4-3 Magnus Rist Grovfjords lag Navn

Bytter Kort Mikkel Rasmussen 15. min Erling Eriksen Raymond Olsen Roar Christensen Stian Eilertsen Raymond Johnsen Jonas Svendsen Magnus Børseth Matias Olsen 46. min gult Magnus Rist Erol Mercanoglu Innbyttere Brede Gjestvang

15. min Marius Sjøvoll Lars Sortland Markus Arentsen 46. min Lagledere: Nils Arne Sjøvoll SOIFs lag: Hallvard Markussen, Roger Boltås (gult), Stein Dybvik, Terje Balteskard, Eivind Mikkelsen, Bård Ivar Markussen, Arild Heitmann (gult), Patrick Hanssen, Stephan Hanssen, Håkon Norberg (gult) og Ted Are Røkenes. Også benyttet: Marius Sandnes, Knut Magne Eriksen, Daniel Dons Dybvik og Morten Rosvoldsve. Ikke med: Vegard Norberg, Nils Marius Granhus Hvilken avslutning av vårsesongen for Grovfjord som ikke helt har fått spillet på skinner så langt! Laget sto med bare 9 poeng etter de åtte første kampene, men etter å ha raidet lofotlagene for seks poeng forrige helg toppet det hele seg lørdag med en prestisjefull seier i lokaloppgjøret mot Skånland. Ai, ai, ai - for en inngang til Sommarhelga og sommerferien. Men utenom scoringene, og spenningen om hvilket lag som til slutt skulle vinne, var ikke oppgjøret noe fyrverkeri, og for det spillemessige vil kampen ikke bli husket etter helga.

Men for begge lag er ikke kvaliteten i spillet som var (er) det viktigste. I denne type kamper er resultatet viktigere enn prestasjonen bak resultatet, og det gjelder ikke bare for spillerne, men kanskje aller mest for supporterne. Grovfjord åpnet med stor vilje og høy aggressivitet, og det så ut som om laget ønsket å gå ut på banen og ta tak og styre matche Det skulle også ikke gå mange minuttene før hjemmelaget fikk betalt for innsatsen. Skånlandforsvaret avklarte utover et grovfjordinnlegg. Erol mottok ballen og la til rette for Raymond Johnsen, som kom på løp i midtsonen, knallet til fra omkring 20 m og kula føk inn i hjørnet uten sjanse for Hallvard Markussen. Etter den lovende starten og en bra mulighet litt senere etter frispark virket det som om hjemmelaget skulle få feste grepet på kampen. Men etter de første minuttene falt oransjetrøyene overraskende fort i kvalitet og intensitet i sitt spill. SOIF inviterte seg inn i kampen, anført av midtbanegeneral Eivind Mikkelsen som fikk tid og rom til å slå presise pasninger diagonalt og lengderetning. Grovfjordforsvaret måtte konsentrere seg om jobbe hjemover for å demme opp for framspillene. I tillegg var Bård Ivar Markussen sterk i hodeduellene og vant mange baller på dette uten at Grovfjord greide å stå i mot. Hjemmelaget som tapte mange dueller på midtbanen, ble også løpende i mellom og gi rom og tumleplass for løpsvillige skånlendinger. Overtaket bortelaget skaffet seg maktet det snart å omsette i resultater. Utligningen skulle komme ganske raskt. Bård Ivar viste prov på noe som lignet brasiliansk samba i en duell ute ved sidelinja. Med et par vipp og hælspark kom han seg fri fra trengt posisjon på SOIFs høyre kant og det påfølgende innlegget bredsidet Ted Are i nota fra kort hold. Grovfjord maktet i perioden som fulgte ikke å flytte laget høyere opp i banen og holde midtbanen kompakt. Det utnyttet gjestene. Et frispark på hjemmelagets halvdel ble hurtig slått ut på kant og vi fikk nesten reprise på bortelagets første scoring. Denne gangen var det hodespilleren Ted Are som besørget scoring fra omkring 7-8 m.

Ut omgangen hadde Skånland fortsatt hånd om midtbanen, men Grovfjord greide etter hvert å samle laget bedre og holde aggressive skånlendinger unna eget mål. Bortsett fra et frispark i stolpen fra omkring 25 m av Arild Heitmann fikk ikke SOIF de helt store mulighetene i sluttfasen av omgangen. Men bortelagets forsvar, anført av Stein Dybvik, hadde heller ingen problemer med å holde de spede og tafatte angrepsforsøkene fra hjemmelaget unna, og oransjetrøyene skapte ikke reeille målsjanser de siste 40 minuttene av omgangen. Med bakgrunn i spill og sjanser var det derfor ikke noe å si på at de sort/hvite hadde føringen i målprotokollen da spillerne gikk til pause. Hva som ble sagt og gjort i garderoben før andre andre omgang tok til vites ikke. Men både mangelen på eget spill og mulige endringer i spillerformasjon ble helt sikkert diskutert. Det som ble resultat av diskusjonen skulle utover i andre omgang gi resultater i hjemmelagets favør. Men før Grovfjord hadde fått pausen ut av kroppen fikk laget kjapt en i trynet da Stein Dybvik hodestusset et frispark fra Arild Heitmann i kassa. På dette tidspunktet virket SOIF å ha en komfortabel kontroll på kampen og ingenting tydet på at Grovfjord skulle gis muligheter for å spille seg inn igjen. I andre omgang ble imidlertid duracellmannen, Jonas Svendsen, trukket inn sentralt fra sin kantrolle, og med sin innsats og løpsvillighet rev og slet han i stykker SOIFs kontruktive midtbanespill. Dette trekket skulle snart også vise seg å bli svært utslagsgivende. Skånlendingene begynte etterhvert utover i omgangen å merke kjøret fra den første, noe som gjorde at tangotrøyene fikk flyttet laget høyere i banen, og løpskapasiteten til Raymond Johnsen og Jonas gjorde at midtbanebeina til SOIF ble stadig tyngere og tyngere. Eivind Mikkelsen har tydeligvis ikke kondisjonen inne, og han forsvant mer og mer utover i kampen. Grovfjord kom oftere og oftere opp i forsvarssonen til motstanderen og reduseringen for hjemmelaget skulle komme, på et viktig tidspunkt, bare få minutter etter at Skånland doblet sin ledelse. Stian Eilertsen(bak) ble frispilt inne i feltet - et par kjappe vendinger før han skjøt. Hallvard blokkerte skuddet, men kan ikke hindre ballens videre ferd inn i nettmaskene. Magnus Børseth (nærmest) kontrollerte at ballen passerte streken.

Redusering og Grovfjord er overraskende kommet inn i kampen igjen. Dette ga hjemmelaget blod på tann, og håp om poeng fikk spillerene til å kjempe og stå på med enda større pondus og vilje. Innsatsen var for stor til at laget fikk til det gode spillet og målsjansene var heller sporadiske. Men til forskjell fra tidligere utnyttet hjemmelaget sine muligheter bedre, kanskje fordi spillerne var mye mer aggressive inne i boksen når sjansene bød seg. En enkel oppskrift, men den gir ofte resultater. Grovfjord fikk tildelt frispark fra omkring 25 m. Raymond Johnsens innlegg sørget Erol for havnet der det skulle. Både ved denne scoringen og den forrige virket ikke keeperspillet hos SOIF å være helt patent? Skånlandslaget greide på ingen måte å legge press på hjemmelaget i noen perioder i sluttomgangen. Bare sporadisk fikk laget flyttet opp så mange spillere at de kunne skape noe som lignet på farlige angrep. Grovfjord fikk lov til å komme på overganger og var ved flere anledninger nesten på det riktige gjennomløp. Det lykkes ikke i særlig grad, men overtaket skulle til slutt sørge for den forløsende scoringen. Innkast på høyde med 16 m og et perfekt innlegg til Magnus Rist på løp inn i feltet ga han fri bane inn mot mål. Fra omkring 10 m satte han ballen under Marius Sandnes og i nota.

Det ble noen nervepirrende minutter mot slutten, men hverken Grovfjord eller SOIF kom i posisjon som kunne gi flere scoringer. Kampen sett under ett var jevnspilt. Lagene hadde hver sin omgang og resultatet kunne blitt hva som helst. Men marginene var denne gangen i hjemmelagets favør og det ble avgjørende. Roger Boltsås, forsvarsveteran hos SOIF, hadde sitt eget utdrikningslag denne lørdagen, og ved en slik anledning ville han nok ønsket seg en trepoenger på Sletta i gave til seg selv. Men heldigvis var ikke våre gutter interessert i det. Skal spillerne gi han en gave får det bli noe helt annet i så fall. Men likevel, Roger! Gratulerer med det forestående bryllupet. Skånlandtreneren, Dag Jøran Olsen, var selvfølgelig en skuffet mann etter kampen, og det er lett å forstå. Med tomålsledelse o tilsynelatende kontroll på kampen føltes det nok uvirkelig at SOIF-laget skulle falle sammen i andre omgang og gi fra seg tre poeng - som laget nesten hadde nede i lommeforet. -Det fikk konsekvenser for oss at Bård Ivar måtte ut like før pause og at Hallvard måtte gi seg i mål halvveis i andre omgang, konkluderte han etter at det hele var over. Assistenttrener, Erol Mercanoglu, var selvsagt svært fornøyd med seier og den flotte avslutninga på vårsesongen. -Deilig med seier i dag. Det er den beste jeg har hatt i GIL-trøya siden vi slo HIL 3-1 på Sletta for tre år siden. - I dag turte vi spille slik vi skal gjøre, spesielt i andre omgang. Vi hadde stor innsats i midtbaneleddet og gutta her sprang mye. I tillegg var det godt å se at vi også kan være effektive og score på få sjanser. Det har det ikke alltid vært.

-Det var så vidt, men tre poeng var det viktigste i dag. Birger Strøm, klubbleder og optimist, var en glad mann på Sletta i ettermiddag. Slik så han kampen: -Artig kamp som endte fantastisk godt for Grovfjord. Vi var bra i andre omgang og alle spillerne jobbet hardt -Det var flott og se, og seieren kom etter innsats og glød, selv om SOIF fortjent ledet etter første omgang. Resultater og tabell Grovfjord tar en velfortjent ferie med en fin 4. plass på tabellen med 18 poeng. Tabellen hos Speaker.no er ikke korrekt. Resultatet fra kampen Ballstad - Grovfjord (1-3) er ikke registrert. Heller ikke restultatet fra Høken-Leknes (4-4) er kommet med. Grovfjord.nett ønsker for øvrig alle involverte i lokalfotballen i Hålogland Fotballkrets en god ferie og en flott sommer! Så sees vi igjen om fire uker.