6 mål på en halv time

Like dokumenter
Seier og ung debutant

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Tap og seier i Tromsø

Solid avslutning på Sletta

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Solid kamp av Grovfjord

Grovfjord skuffet stort

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Mye positivt, men tap

Grovfjord berget plassen

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Skade ødela for hjemmelaget

Grovfjord var effektive

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Overbevisende av hjemmelaget

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Seier med 10 mann i 70 minutter

Slet seg til seiermot Medkila

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Straffespark ødela sjansen

Mikkel - seriens beste

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Sjansesløseri av Grovfjord

Tok poeng fra serielederen

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Grovfjord berget poeng

Sjansesløsing ga spenning

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Grovfjord IL. Her blir det løpende oppdateringer om alt som har med A-laget å gjøre. Er foreløpig i startfasen, men informasjon skal komme etterhvert.

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Trippel til ingen nytte

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Ledelse snudd til tap

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Selvmål, rødt kort og stortap

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

A-stallen A-laget 2008

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Utklassing på Ankenes

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Opp- og nedtur i Lofoten

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

A-stallen A-laget 2009

Heldig poeng mot Luna

Ubeseiret på hjemmebane

God prestasjon av Grovfjord

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Debutantscorer og straffedramatikk

Snudde for fjerde gang på rad

Første omgang ødela - tapte 1-4

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Grovfjord sliter - nytt tap

Grovfjord snytt for mål!

Snudde 0-3 til seier. Kampfakta. Medkila - Grovfjord. Medkila kunstgress - kl Dommer: Yngvar Bruun, IL Morild. Tilskuere: 55 bet.

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Heldig grovfjordpoeng

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Berget uavgjort i målkalas

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Framvik-brødre med lekestue

Berget uavgjort på overtid

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Annen klubbfakta pr 2015

Sterk andreomgang ga seier!

Ineffektivt av hjemmelaget

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Siste pr ) Sportslig apparat

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Hadde seieren i lomma, men...

Det holdt - såvidt. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 5-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, greit. Tiskuere: 20 bet.

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

X-files på Stokmarknes

Transkript:

6 mål på en halv time Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 29.08.2009 Gutta hadde all grunn til å gratulere hverandre etter at Grovfjord på imponerende vis snudde 0-1 ved pause til en overbevisende 6-1 seier i ettermiddagens kamp mot Landsås. Kampfakta Landsås - Grovfjord 1-6 (1-0) Landsåsbanen Dommer: Lars Petter Gjertsen Tilsk.: Ca 50 Været: Skyet, ca 17 gr Målene: 17.min. 1-0 Ørjan Munkvold 60.min. 1-1 Richard Normann Ass.: Roar Christensen 65.min. 1-2 Thomas Haugland Ass.: Lars Erik Markussen 70.min. 1-3 Richard Normann Ass.: Jonny Hanssen 75.min. 1-4 Lars Erik Markussen Ass.: Mikkel Rasmussen 82.min. 1-5 Kent Pettersen 89.min. 1-6 Lars Erik Markussen Ass.: Thomas Haugland Grovfjords lag Nr Navn Bytter Kort 1 Mikkel Rasmussen

4 Simen Johannessen gult 19 Jonny Hanssen 23 Raymond Johnsen 8 Bjørn Magnus Karlsson 36.min 11 Stian Eilertsen 85.min 6 Roar Christensen 9 Thomas Haugland gult 21 Håvard Utstøl Jakobsen 46.min 14 Richard Normann 5 Raymond Sørensen 7 Lars Erik Markussen

36.min 16 Kent Pettersen 46.min 15 Jonas Svendsen 85.min Alexander Skredlund Joachim Enger Johannes F. Dragøy Marius Sjøvoll Oppmann: Nils Arne Sjøvoll Coach: Steinar Johannessen Årets forvandling må være karakteristikken av bortelaget da de oransje fra en variabel 1.omgang overrasket publikum og hjemmelaget med total overkjørsel og en leksjon i effektiv fotball i siste halvdel av kampen. Grovfjord kunne dermed bokføre sin første seier på den nye landsåsbanen og første borteseier over seljestadlaget på 10 år. I tillegg er dette den største seieren over Landsås i de 46 innbyrdes oppgjørene (på 23 sesonger) siden første møte i 1972. Grovfjord har heller aldri scoret så mange mål mot harstadlaget. Kampen startet imidlertid nokså jevnbyrdig med mye kjemping og stillingskrig på midtbanen, men med et lite spillemessig

overtak til bortelaget. Grovfjord greide å holde laget kompakt og flytte laget etter når angrepene ble satt i gang. Men et tett og sterkt landsåsforsvar, anført av Mads Tollefsen, hindret Grovfjord å skape noen klare målsjanser. Likevel så det hele nokså trygt og komfortabelt ut, og det virket som bortelaget hadde god kontroll på de noe spede angrepsforsøkene fra Landsås i denne perioden. Harde tak og mange dueller, men Grovfjord vant de fleste. Her representert ved Raymond Sørensen. Men etter å ha blitt brutt i eget angrep kontret hjemmelaget med spill opp på sin venstre side. Vi maktet ikke falle fort nok og det påfølgende innlegget endte hos en nokså umarkert Ørjan Munkvold. Alene med Mikkel gjorde han det han har gjort så mange ganger før og hjemmelaget tok føringen på sin aller første mulighet i kampen. Flere mente imidlertid at Ørjan stod i klar offsideposisjon ved denne anledningen uten at undertegnede kan gå god for det. Etter målet ble Grovfjord mer uryddig og mistet strukturen og kontrollen i spillet og det var sjelden vi kom oss inn i farlig sone til hjemmelaget. I stedet ga vi Landsås muligheter på overganger og laget hadde to store sjanser etter omkring en halvtimes spill, men udyktighet og en god Mikkel hindret flere mål til de sorte og hvite. Landsås hadde også et skudd i tverrliggeren fem minutter før omgangen var slutt. Litt utur, og vi kunne hatt en til i sekken ved pause. Grovfjord kom litt tilbake de siste minuttene med muligheter etter to cornere. Kunne vi allerede her ane at spilleendring var på gang? Jeg vet ikke hva som ble sagt i pausen, men det var tydelig at bortelaget hadde bestemt seg for at dette oppgjøret ville laget ikke under noen omstendighet tape. Ønske om revansj fra det sure hjemmetapet i vår og samtidig bryte den dårlige statistikken mot seljestadlaget de siste årene må ha vært svært stor for det var nesten et helt annet lag som kom på banen etter pause. Foran andre omgang ble det også gjort noen rokeringer som tydelig ga laget bedre balanse, større presisjon i pasningsspillet og flere oppspillmuligheter. Raymond Sørensen ble trukket ned fra angrep og til midtstopperplass. Jonny ble flyttet fram til midtbanen, mens Lars Erik fikk sin vante rolle på flankene. Dette viste seg snart å være et lykkelig valg. Grovfjord startet med høyt press umiddelbart og med løpsvillighet, duellkraft og gode kombinasjoner i midten og på kantene ble hjemmelaget presset bakover på egen halvdel. Landsås så ut til å ha sprunget av seg det meste i første og laget trøtnet tidlig i omgangen. Det ga en lekelysten midtbane og angrepsduo hos bortelaget store rom å boltre seg i og etter omlag et kvarter var Landsås såpass mørnet at overtaket begynte å gi resultater. Den siste halve timen nærmest kollapset de sorte og hvite og det ble omtrent spill mot et mål i resten av kampen. Landsåslaget var ikke til å kjenne igjen fra vårens oppgjør Sletta. Der herjet bl.a Rudi Pedersen på midtbanen, mens han i dag var nærmest usynlig.

Høyt press ga Landsås et par store muligheter underveis på overganger, men Mikkel fikk vist hvorfor han er en av kretsens beste keepere i en mot en-situasjon. Scoringene i omgangen kom etterhvert som perler på en snor med omkring fem minutters mellomrom den siste halve timen. Først ute var Richard som kranglet ballen med seg inn i feltet og gjorde det som var forventet av ham. Bortelaget snudde kampen og gikk opp i ledelsen etter at Lars Erik dro seg fri ned til dødlinja. Det presise innlegget møtte Thomas på bakerste stolpe, og fra omkring 2 m kunne han ikke feile. Thomas er skjult bak Stian Eilertsen (11). Neste mål kom etter et flott buet og innoverskrudd frispark fra sidelinja av Jonny. Richard var frempå og bredsidet ballen i mål fra kort hold. Her har du noe å lære når det gjelder dødballinnlegg, Per Mathias Høgmo. Vi på sidelinja kunne puste lettet ut da Lars Erik var frempå med godfoten på et av Mikkels lange utspill. Han vant duellen inne i feltet og alene med landsåskeeperen feilet han ikke. Kampens øyeblikk Når et lag først er i flyten og dytten er det ikke måte på hva det kan lykkes med. Så også i denne kampen. Kent Pettersen, på venstre back, hadde ballen noen meter inne på egen halvdel. Han ser at Richard sinaliserer oppspill i bakrom og drar til kula det han makter. Om det er vinden eller Møllers tran som gjør utslaget vites ikke, men ballen får skikkelig flyt, og til alles forbauselse - ikke minst for Mats Wikeland i landsåsburet som står ute på 16 m - suser ballen over alle, lander 3-4 m fra mål og spretter opp i nettaket. Utrolig, og antakelig ny klubbrekord i scoring fra langt hold (ca 60 m) i seriekamp. Det er Richards oppfatning om hva som var bakgrunn for denne usannsynlige scoringen. Vi har ikke fått den stadfestet av Kent, men vi skal få hans versjon senere. Et par minutter før slutt var det halve dusinet for Landsås. Lars Erik ble spilt fri på venstresiden, skrådde inne i feltet og skjøt i

lengste hjørnet. Hvilken snuoperasjon og ikke minst, hvilken opplevelse! Ai, ai. Takk gutter! Undertegnede rakk ikke få noen kommentarer fra trenerne siden alle hadde det travelt med å skulle rekke kampen HIL- Mjølner på Harstad stadion. Øvrige resultater og tabell.