Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Like dokumenter
Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Grovfjord berget plassen

Solid kamp av Grovfjord

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Overbevisende av hjemmelaget

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Straffespark ødela sjansen

Seier og ung debutant

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Tok poeng fra serielederen

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Sjansesløsing ga spenning

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Grovfjord var effektive

Seier med 10 mann i 70 minutter

God prestasjon av Grovfjord

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Poengløs og rødt kort

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Sjansesløseri av Grovfjord

Opp- og nedtur i Lofoten

Slet seg til seiermot Medkila

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Heldig poeng mot Luna

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Tap og seier i Tromsø

Berget uavgjort på overtid

Første omgang ødela - tapte 1-4

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Trippel til ingen nytte

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Selvmål, rødt kort og stortap

Grovfjord berget poeng

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Ledelse snudd til tap

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Utklassing på Ankenes

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Overkjørsel på Sletta

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Ubeseiret på hjemmebane

Grovfjord skuffet stort

Sterk andreomgang ga seier!

6 mål på en halv time

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Heldig grovfjordpoeng

Framvik-brødre med lekestue

Solid avslutning på Sletta

Grovfjord snytt for mål!

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Skade ødela for hjemmelaget

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Tomhendt fra Lofoten. Selv om Erol Mercanoglu (17) her header Grovfjord i ledelsen mot Ballstad ble det lite med poeng på turen hjem fra Lofoten.

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Grovfjord sliter - nytt tap

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

X-files på Stokmarknes

Mye positivt, men tap

Straffedrama på overtid - igjen!

Det holdt - såvidt. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 5-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, greit. Tiskuere: 20 bet.

A-stallen A-laget 2008

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Berget uavgjort i målkalas

Transkript:

Grovfjord imponerte Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 11.05.2013 Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1) Leknes kunstgress Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes Tilsk.: Ca 70 Været: Skyet, litt yr i luften, surt. Ca 7 gr Målene: 24. min. 0-1 Lars Erik Markussen 49. min. 1-1 Runar Henriksen 65. min. 1-2 Thomas Haugland, straffe 80. min. 1-3 Stian Eilertsen 83. min. 1-4 Eirik Hjorth Minde (debutmål) Ingen kort for Grovfjord Keeperen til Leknes fikk rødt kort (2 gule) og utvist i det 64. min. Grovfjords lag

Nr Navn Bytter 1 Hallvard Markussen 5 Ronny Pettersen 20 Raymond Johnsen 21 Magnus Karlsson 2 Raymond Olsen 19 Eirik Hjorth Minde Ut: 88. min 15 Markus Johnsen Ut: 73. min/inn: 90. min 9 Thomas Haugland Ut: 90. min 4 Stian Eilertsen 18 Markus Svendsen 7 Lars Erik Markussen Ut: 65. min Innbyttere

14 Gaute Roaldsen Inn: 65. min 10 Matias Olsen Inn: 73. min 22 Jonas Rasmussen Inn: 88. min Coach: Hugo Rasmussen Ny kamp hvor grovfjordguttene viste solid innsats. Spesielt forsvaret inkl. keeper, nøytraliserte effektivt spissen Gøran Ellingsen og lot heller ikke hjemmelaget slippe til med sine farlige dødballer. Dermed var Leknes kneblet. Ikke uventet åpnet kampen med stor innsats og mye duellspill fra begge lags side. I det oppjagede tempoet var det derfor vanskelig å få til særlig godt spill og skape sjanser. I løpet av det første kvarteret noterte jeg ingen farligheter på blokka. Grovfjord spilte solid deffensivt og var kontrollert bakover. Laget fikk etterhvert utover i omgangen mer grep om kampen og mye av spillet foregikk inne på hjemmelagets banehalvdel. Etter flere nestenforsøk var det fullt fortjent at Lars Erik kunne putte på det første målet, fra kort hold, etter fin forsering på tvers i leknesfeltet og pasning fra Eirik H. Minde. Bortelaget var kompakte og konsentrerte bakover og slapp Leknes omtrent til ingen sjanser i første omgang. Det ble med èn mulighet for for de lyseblå, men den var til gjengjeld av gedigne slaget. Men spissen møtte en tiger i Hallvard, og da var den sjansen spolert. Som det andre lofotlaget, Ballstad, gikk også Leknes ut i hundre fra starten i andre omgang og satset alt framover. I en timinutters periode maktet også laget å skape mye trøbbel dypt inne på Grovfjords halvdel med lange oppspill og godt ettertrykk.

Etter et par minutters spill spolerte Leknes en stor mulighet før et angrep på høyre side ga Runar Henriksen en mulighet som han ikke misbrukte inne i feltet. På det skuddet hadde selv ikke vår glimrende keeper sjanse. Minuttet etter smalt et hardt skudd i tverrliggeren fra hjemmelaget og litt senere måtte igjen Hallvard vise sin klasse i en mot en situasjon. Men etter denne perioden med trykk dabbet intensiteten av hos Leknes, Grovfjord fikk igjen kontroll og kunne flytte spillet høyere i banen. Laget tok gode offensive initiativ og begynte å true bakrommet hos hjemmelaget. Det var i denne fasen et langt oppspill til Lars Erik førte til at keeperen felte vår angriper inne i feltet og fikk gult kort dette. I denne opphetete situasjonen som fulgte fikk keeperen et nytt gult, muligens for å ha kastet vekk ballen. Keeperen var etter ballen på straffen fra Thomas, men kunne ikke hindre det harde og velplasserte skuddet finne veien til nettmaskene. Etter at Leknes ble redusert til 10 mann forsvant mye av strukturen og innsatsen i spillet og laget maktet ikke være like truende i sine angrep. Det gjorde jobben lett for grovfjordforsvaret å renske unna de mer tannløse forsøkene fra hjemmelagets side. Kampen ble definitivt punktert da Stian ti minutter før slutt ble spilt fri på venstre kant. Forsering inn i feltet og skuddet måtte bare reservekeeperen se forsvinne inn i motsatt nettvegg. Kampens øyeblikk kom få minutter senere da Grovfjord rullet opp et mønsterangrep på høyresiden med gjenvinning på midtstreken. To til tre trekk opp til Markus Hoff Svendsen som kom på diagonalløp ut på kant. Elegant gjorde han tunnel på backen til Leknes, ned til dødlinja og innlegg der Eirik H. Minde (bildet) dukket opp foran mål og stupheadet kula kontant i nota.

Herfra og ut ga Leknes mer eller mindre opp og Grovfjord kom i posisjoner til flere scoringer, men uten få uttelling. En ny sterk prestasjon av Grovfjord i Lofoten. Med unntak av en hektisk periode i begynnelsen av andre omgang hadde laget imponerende kontroll på kampen. Ikke rart trener Raymond Johnsen var fornøyd etter en ny trepoenger i Lofoten: -Vi var veldig gode i første omgang med bra spill i alle faser og vi skapte bra med sjanser. I tillegg var vi bunnsolide bakover og vant de fleste duellene mot de fysisk robuste leknesspillerne. - I starten av andre var vi ikke helt på høyde og Leknes fikk vinne midtbanekrigen noe som skapte trøbbel bakover hos oss. Etter hvert fikk vi bedre kontroll og selv om Leknes kom til endel innlegg brøyt vi foran og fikk rensket unna og hjemmelaget skapte svært lite den siste halve timen. Etter å ha kommet tilbake til overnattingsstedet divet både Matias Olsen (bildene) og Raymond Johnsen fra rorbukaia og ut i det kalde sjøvannet (brrrrrrrr) i pur glede over seieren i dag. Kanskje dagens største prestasjoner.