Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Like dokumenter
Grovfjord var effektive

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Grovfjord berget poeng

Grovfjord berget plassen

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Selvmål, rødt kort og stortap

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Tap og seier i Tromsø

Ineffektivt av hjemmelaget

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Overbevisende av hjemmelaget

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Sjansesløseri av Grovfjord

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

X-files på Stokmarknes

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Seier og ung debutant

Heldig grovfjordpoeng

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Seier med 10 mann i 70 minutter

Heldig poeng mot Luna

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Tok poeng fra serielederen

Slet seg til seiermot Medkila

Trippel til ingen nytte

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Grovfjord snytt for mål!

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Solid kamp av Grovfjord

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Sjansesløsing ga spenning

Framvik-brødre med lekestue

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Grovfjord skuffet stort

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Poengløs og rødt kort

Straffespark ødela sjansen

Første omgang ødela - tapte 1-4

Grovfjord sliter - nytt tap

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Utklassing på Ankenes

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Ledelse snudd til tap

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Solid avslutning på Sletta

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Dramatisk på Medkilabanen

Opp- og nedtur i Lofoten

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Ubeseiret på hjemmebane

God prestasjon av Grovfjord

Berget uavgjort på overtid

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Snudde for fjerde gang på rad

Mye positivt, men tap

Debutantscorer og straffedramatikk

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Endelig seier til Hardhaus?

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Skade ødela for hjemmelaget

NTNUI C MAUSUND 3 2 (1 0)

6 mål på en halv time

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Grovfjord vant thriller-derby

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Hadde seieren i lomma, men...

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Siste pr ) Sportslig apparat

Grovfjord IL. Når han i tillegg fikk være med å vinne over Ballstad kunne det ikke bli bedre.

Berget uavgjort i målkalas

Sterk andreomgang ga seier!

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

Det holdt - såvidt. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 5-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, greit. Tiskuere: 20 bet.

Overkjørsel på Sletta

Transkript:

Ga fra seg seieren Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 01.06.2011 Det hjalp ikke at Magnus Børseth gjorde en god kamp, med to mål og en assist. Igjen måtte Grovfjord finne seg i gå av banen med et uavgjort resultat, for tredje gang på rad. Kampfakta 4. divisjon Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress Dommer: Viggo Berg, Hardhaus Tilskuere: Ca 80 Været: Regn hele kampen, vind i 1. omgang. Ca 9 gr Målene: 13. min. 0-1 Magnus Børseth Ass. Thomas Haugland 38. min. 0-2 Magnus Børseth Ass. Erol Mercanoglu 54. min. 1-2 Trond Preben Kristiansen 56. min. 2-2 trond Preben Kristiansen 76. min. 2-3 Thomas Haugland Ass. Magnus Børseth 87. min. 3-3 Andreas Hanssen Grovfjords lag Navn Bytter Kort

Mikkel Rasmussen Markus Arentsen 68.min Erol Mercanoglu Mats Wiik Raymond Olsen Matias Olsen 57.min Jonas Svendsen Raymond Johnsen Thomas Haugland Magnus Rist Magnus Børseth Innbyttere Erling Eriksen 57.min

Magnus Johnsen 68.min Brede Gjestvang Lagleder: Kolbjørn Fagerli Planen var at dagens kamp skulle dekkes live, men forholdene lå dessverre ikke til rette for det. Derfor blir denne reportasjen skrevet etter hjemkomsten fra Andøya, ca kl 2130. Regn og surt vær gjorde at det heller ikke ble tatt mange bilder fra kampen. Det var et skuffet grovfjordlag som gikk av banen på Bleik og måtte konstantere at det ikke holdt helt inn denne gangen heller, etter 3-3 mot hjemmelaget Høken, og to unødvendig tapte poeng. Dermed har Grovfjord spilt uavgjort mot alle de nyopprykkede lagene på rad og rekke i sine siste kamper uten å kunne bokføre noe seier. At det er både skuffende og langt fra det vi hadde forventet er ikke vanskelig å forstå. Regn og sjenerende vind på skrå av banen i første omgang gjorde forholdene noe vanskelig og ingen av lagene fikk til det helt gode spillet i de første 45. Til denne kampen hadde trenerne valgt å trekke Erol ned som midtstopper for å sikre mer ro og kontroll i det deffensive arbeidet og med raske Magnus Børseth på topp i stedet. Det viste seg å være et smart og riktig valg. Grovfjord ble mer spillende ut fra egen sone og det ble etablert større forsvarstrygghet foran Mikkel. Etter å ha fått noen resultatløse cornere i begynnelsen av kampen fikk bortelaget grep om kampen og spillet. Dette ga Grovfjord tidlig ledelse etter en flott overgang med ballen hurtig i lengderetning på venstresiden. Thomas sendte kula gjennom hjemmelagets forsvarsrekke og som Magnus Børseth oppfattet raskt. Han ble spilt fri alene med keeper, og fra skrått hold skjøt han i lengste stolpe slik at ballen trillet langs streken mot den andre, men noen cm bak slik at en godt plassert linjedommer kunne godkjenne skuddet som scoring.

Fra vår posisjon, midt på banen, var det ikke mulig å se at ballen var over streken. Derfor godt jobba av assistentdommeren. Noen minutter senere hadde også Magnus Rist hadde en gedigen mulighet da han fikk en gratisjanse som han på uforklarlig vis klarte å rote bort fra omkring 7-8 m. Bortelaget fortsatte å ha spillet, men Høken kom opp på en del visitter via bra spill på sin gode høyre side. Gultrøyene fikk slått en del innlegg som imidlertid et hardarbeidende forsvar stort sett maktet å klarere. Unntaket var et skudd fra omkring 12-14 m som Mikkel fikk slått i stolpen og ut. Like etter denne sjansen ble Grovfjord tildelt frispark noen meter inne på Høkens banehalvdel. Erol curler ballen flott inn på bakre stolpe der Magnus helt upresset kunne løpe inn og heade kula i motsatt nettvegg. Tomålsledelse til pause var et greit resultat utfra spill og sjanser. Med god innsats og solid forsvarsspill så det lyst ved halvtid, og forventingene til at dette også skulle holde gjennom andre omgang og helt inn var derfor store. Andre halvdel startet med stor innsats fra Høkens side. Laget flyttet seg høyre i banen og la press på våre bakre rekker, men til tross for at hjemmelaget prøvde hadde Grovfjord tilsynelatende kontroll med forsøkene. Men èn ting har man lært av fotball, og det er at ingenting er sikkert og det skulle snart bli bevist i denne kampen også. Aggressive angripere hos hjemmelaget kjempet seg opp i farlig sone, på vår høyre side. Påfølgende innlegg ble headet i tverrliggeren og på returen var Trond Preben Kristiansen raskt frempå og satte ballen kontant i nettet. Dette rystet Grovfjord og skapte tilløp til ubalanse i eget lag. Bare minuttet etterpå var igjen høkenlaget på visitt inne i vårt felt, denne gangen på venstresiden. Forsvaret vårt avklarte forsøket og hadde kontroll på ballen. Men i stedet for å slå ballen framover skulle absolutt forsvareren, presset av en høkenangriper, spille seg ut ved å føre ballen i egen boks. Det endte slik det måtte, ballen ble snappet av Kristiansen hos Høken, og fra kort hold skjøt han hardt og velplassert inne ved stolpen. Juniorfeil av forsvaret. Helt unødvendig å forære hjemmelaget balanse. Etter utligningen ble det spilt litt stresset og oppjaget fra vår side og til tross for at vi hadde ballen mye utover i omgangen maktet vi ikke skape så altfor mange gode sjanser, det ble imidlertid mye nesten. Heller ikke Høken fikk mye til offensivt og kampen var inne i en noe sjansefattig periode. Men et kvarter før slutt spilte oransjetrøyene seg fri på venstre side ved Magnus Børset. Han la tilbake til Thomas som kom på løp bakfra og fra omkring 10 m satte han ballen kontant i nota. Få minutter senere hadde Erling omgangens sjanse til å punktere kampen. Men frispillingen, helt alene med keeperen, kom kanskje litt brått på og fra omkring 10 m satte han skuddet utenfor.

Høken kjempet godt etter vårt ledermål for å få en utligning. Men det så ut som om vi hadde kontroll på kampen og bare kunne styre inn resultatet. Men ukonsentrasjon og utålmodighet ble vår bane. Vi har ballen på midt på banen og en pasning sentralt blir slått på direkten, men uheldigvis for oss, til en høkenspiller. I stedet for å ta det litt med ro og slå en sikker pasning fikk Høken i stedet en kontring som endte med corner. Denne ble slått på bakre stolpe der Andreas Hanssen upresset fikk heade inn utligning. På overtid hadde Jonas Svendsen en god sjanse til å gi Grovfjord føringen i kampen igjen, men innlegget headet han bakover rett i hendene på keeper. Litt høyere bue på ballen og det kunne blitt ny ledelse. Dessverre viste det seg at det var grunn til å frykte dette oppgjøret, som jeg var inne på i min kampomtale i forkant. Høken på Bleik skal vi ta på alvor. Men likevel er det vanskelig å ikke være skuffet over at dette oppgjøret vi hadde de fleste sjanser i, og spillemessig kontroll på, ikke greier å avgjøre til vår fordel. Når vi i tillegg la for dagen den beste innsatsen siden sortlandkampen var det ekstra bittert å ikke ha med tre poeng hjem. Men unødvendige feil i farlige soner og uheldige tidspunkter gjør at vi føler at vi sitter igjen med svarteper nok en gang. Hjemmelaget var som ventet innsatsfylt og hardtkjempende, og høkengutta leverte spillemessig en god kamp, langt bedre enn det undertegnede så av laget mot SOIF i første serierunde. Tabell og resultater