Snudde for fjerde gang på rad

Like dokumenter
Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Slet seg til seiermot Medkila

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Seier med 10 mann i 70 minutter

Solid kamp av Grovfjord

Overbevisende av hjemmelaget

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord berget plassen

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Sjansesløseri av Grovfjord

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Straffespark ødela sjansen

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Tap og seier i Tromsø

Seier og ung debutant

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Sjansesløsing ga spenning

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Tok poeng fra serielederen

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Grovfjord var effektive

Opp- og nedtur i Lofoten

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Tapte 0-3, men herlig innsats

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

God prestasjon av Grovfjord

Grovfjord snytt for mål!

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Poengløs og rødt kort

Ledelse snudd til tap

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Heldig poeng mot Luna

Selvmål, rødt kort og stortap

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Sesongavslutning. Fotball 4. divisjon avd. Hålogaland

Første omgang ødela - tapte 1-4

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Heldig grovfjordpoeng

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Trippel til ingen nytte

Solid avslutning på Sletta

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

6 mål på en halv time

Annen klubbfakta pr 2015

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Skade ødela for hjemmelaget

Endelig seier til Hardhaus?

Grovfjord berget poeng

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Grovfjord skuffet stort

Ubeseiret på hjemmebane

Framvik-brødre med lekestue

På tide med seier! Lars Erik er Grovfjords mestscorede i innbyrdes oppgjør mot Leknes.

Ineffektivt av hjemmelaget

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Mye positivt, men tap

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Sterk andreomgang ga seier!

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Tomhendt fra Lofoten. Selv om Erol Mercanoglu (17) her header Grovfjord i ledelsen mot Ballstad ble det lite med poeng på turen hjem fra Lofoten.

NTNUI C MAUSUND 3 2 (1 0)

Melbo seriemester! Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland

Møter seriefavoritten

Ferien over. Skånland og Leknes møtes i kveld på sistnevntes bane og igangsetter med det høstsesongen for 4.divisjon,.

Berget uavgjort på overtid

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

FOLLO FK En status ved sommerpausen Statistikk

Utklassing på Ankenes

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Hjemmekamp på bortebane

Straffedrama på overtid - igjen!

Grovfjord IL. Makter laget denne oppgaven vil dèt være for første gang siden toppåret sist Grovfjord vant et seriemesterskap.

Oslo Fotballkrets Teoriprøve 2009

Kan Grovfjord true Medkila?

Transkript:

Snudde for fjerde gang på rad Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 04.10.2017 Fem minutter på overtid sørget Andreas Martinsen for seier 3-2 over Harstad B sist søndag. Harstad B Grovfjord 2-3 (1-2) 01.10.2017 Harstad stadion Dommer: Knut Børre Wahlquist, FK Landsås Publikum: Ca 50 Været: Sol, ca 15 gr Målene: 6. min. 1-0 Sander Ringberg 13. min. 1-1 Viktor Framvik 20. min. 1-2 Martin Berg 70. min. 2-2 Abubakar Said Abubakar (straffe) 90.+5 min 2-3 Andreas Martinsen Grovfjords lag

Nr Navn Bytter Kort 1 Odd Magne Myre 13 Erling Eriksen 46./I51./U76. Gult 10 Jostein Kajander 37./I46. 4 Eirik Christensen 12 Tor Andre Hansen 19 Andreas Martinsen

51./I79. 8 Even Bjørnå gult 16 Magnus Johnsen 11 Viktor Framvik 22 Jonas Rasmussen 74. 17 Martin Berg 79. Innbyttere 15 Jacob Kulseng-Hansen 37. 21 Joacim Martinsen

74. 9 Isak Kulseng-Hansen 76 Simen Bjøri 23 Stian Eilertsen Det spillet Grovfjord viste i dagens kamp på Harstad stadion var langt unna å skremme noen og skulle strengt tatt ikke gi bortelaget poeng etter 90 minutters spill. Men iherdig og oppofrende innsats, spesielt i de bakre rekker, sammen med ineffektive HIL-gutter ble avgjørende for at de oransje kunne sikre seg nok en seier i høst. Ikke bare har Grovfjord allerede, før siste serierunde, sikret seg fjerdeplassen i årets serie. Laget har gjort dette bl.a gjennom å ta sin fjerde seier på rad (for første gang siden 2015), og laget utførte den unike prestasjonen også i dag å snu en kamp til sin fordel, i den fjerde på rad. Mot sine siste motstandere Medkila, Ballstad, Stålbrott og Harstad B har Grovfjord kommet skeivt ut, men likevel vendt kampene og sikret seg alle poeng.

Til tross for formaning i garderoben før kampen av trener, Steinar Johannessen, om å spille klokt, være årvåkne og påpasselig slik at laget ikke fikk mål imot tidlig i oppgjøret - så var det nettopp likevel det som skjedde. Et forvarsel kom etter bare to minutter med et stolpeskudd for hjemmelaget. Fire minutter senere var det at Sander Ringberg bestemte seg for å gjøre det hele på egenhånd. Han erobrer ballen like utenfor egen 16 m, drar seg oppover på sin venstrekant, unngår taklinger, glir lett gjennom grovfjordforsvaret og fra omkring 12-15 m setter han ballen til side for Odd Magne Myre i grovfjordmålet. En flott prestasjon. HILs unge, men gode mannskap, holdt trykk mot grovfjordmålet i innledningen av kampen før Grovfjord etter hvert maktet komme mer inn i spillet og fikk flyttet laget høyere. Utligningen kom ganske raskt etter at HIL-keeperen somlet etter mottak av et tilbakespill. Viktor var raskt oppe i hjemmelagets sisteskanse og fikk hindret han slå ballen utover banen. I stedet endte klareringen i bena til Viktor og derfra trillet ballen i mål. Spillet jevnet seg ut, men likevel HIL med et litt høyere gir enn Grovfjord. Men det er ikke jamngodt med uttelling i målprotokollen. Ikke lenger etter utligningen kontret bortelaget kjapt etter ei avklaring inne på egen halvdel, raskt oppspill på venstre side til Martin Berg. Han skjærer inn i 16m fra kanten og skyter et hardt skudd i motsatt stolpe og i mål og dermed hadde Grovfjord nok en gang snudd et negativt resultat til sin fordel. Selv om Grovfjord hadde overtatt ledelsen var det HIL som skapte de fleste mulighetene. Særlig kantspillet, spesielt på venstresiden, ga mye hodebry for forsvaret. Uten en god og sikker Odd Magne Myre i grovfjordmålet, som var dominerende i feltet, kunne det sett verre ut for Grovfjord til pause. Andre omgang ble i stor grad eid av hjemmelaget som med høyt tempo, gode løp og godt overgangsspill trykket de oransje tilbake til egen 16 m. Men det ble kanskje vel mange pasninger og for lite direktespill gjennom et rystet grovfjordforsvar til at sjansene stod i forhold til overtaket. I stedet fikk Martin Berg en gedigen mulighet etter 60 minutter da han ble frispilt, totalt alene på HILs

banehalvdel. Men han kom for nær HIL-keeper, Daniel Nilsen, som reddet med en god fotparade og med denne inngripen rettet opp inntrykket fra første omgang. «En halvsjanse», mente reservene litt humoristisk på grovfjordbenken om Martins mulighet. Men tigrene skulle få sin utligning da dommer Wahlquist pekte på straffemerket etter at han mente Erling var for tøff i en duell inne i feltet. Tja, kanskje. Utligningen ga selvfølgellig HIL-gutta inspirasjon og håp om å sikre seg alle poengene. Grovfjord ble til dels overspilt og nærmest «hang i tauene». Et par minutter før full tid kom «alle sjansers mor» for harstadguttene. Muligheten HIL hadde håpet på. Men overlegget fra høyre kant og til en medspiller som stod helt fri på motsatt stolpe ble utrolig nok satt i aluminiumen. Det hadde vært enklere å sette den i det tomme målet. «En 120%-sjanse», var Steinar Johannessens karakteristikk av sjansen, fra sin posisjon på grovfjordbenken. Pga av skader, kampvurdering ble Andreas Martinsen byttet inn igjen med omkring 10 minutter av ordinær tid, og med beskjed fra trenerne at han skulle jobbe på topp og forsøke å stresse HIL-forsvaret om Grovfjord skulle få sjansen inne i HIL-boksen. Andreas sin styrke er på små flater inne i motstanderfeltet. Med sin fysiske styrke og tyngde har han scoret utallige mål etter å vunnet dueller i boksen. Fem minutter på overtid og i det dommeren skal blåse av kampen er Andreas på rett sted og header den presis slåtte corneren fra Magnus Johnsen kontant i mål. Mot spillets gang som det heter. Men slik er fotballen og tre deilige poeng til Grovfjord som dermed ender på en nesten sensasjonell fjerdeplass i årets serie. Klubben blir også beste lag fra Sør-Troms. Nå blir siste runde, som spilles mot Morild på Sletta førstkommende søndag, en ren sjarmøretappe for grovfjordgutta jobben er gjort.

Mange glade grovfjordgutter i garderoben etter kampen, og trener Steinar Johannessen oppsummerer oppgjøret slik: -Vi har matchvinnere i laget. Vi har Odd Magne i mål, han var outstanding, og Tor Andre hadde mange gode involveringer. Og framover har vi matchvinner i Andreas, han er en målscorer. Vi hadde litt tur, men vi rei han av. Det var mye dårlig, men vi scorer tre da har vi gjort det. Andreas som avgjorde for Grovfjord var fornøyd etterpå: «Vi fikk vite av dommeren at hjørnesparket var det siste som ville skje i kampen og da bestemte jeg meg for at den ballen skal i mål. Veldig bra corner av Magnus, og da var det enkelt. Tabell og resultater: https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/