8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Like dokumenter
Seier og ung debutant

Tap og seier i Tromsø

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Grovfjord var effektive

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Grovfjord skuffet stort

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

6 mål på en halv time

Overbevisende av hjemmelaget

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Sjansesløseri av Grovfjord

Selvmål, rødt kort og stortap

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Mye positivt, men tap

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Slet seg til seiermot Medkila

Grovfjord berget plassen

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Opp- og nedtur i Lofoten

Grovfjord snytt for mål!

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

God prestasjon av Grovfjord

Mikkel - seriens beste

Første omgang ødela - tapte 1-4

Heldig poeng mot Luna

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Ledelse snudd til tap

Seier med 10 mann i 70 minutter

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Solid avslutning på Sletta

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Sjansesløsing ga spenning

Skade ødela for hjemmelaget

Tok poeng fra serielederen

Grovfjord IL. Her blir det løpende oppdateringer om alt som har med A-laget å gjøre. Er foreløpig i startfasen, men informasjon skal komme etterhvert.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Debutantscorer og straffedramatikk

Trippel til ingen nytte

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

A-stallen A-laget 2008

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Utklassing på Ankenes

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Berget uavgjort i målkalas

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Ineffektivt av hjemmelaget

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

X-files på Stokmarknes

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Grovfjord berget poeng

Hadde seieren i lomma, men...

A-stallen A-laget 2009

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Solid kamp av Grovfjord

Poengløs og rødt kort

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Endelig seier til Hardhaus?

Snudde 0-3 til seier. Kampfakta. Medkila - Grovfjord. Medkila kunstgress - kl Dommer: Yngvar Bruun, IL Morild. Tilskuere: 55 bet.

Berget uavgjort på overtid

Grovfjord sliter - nytt tap

Straffespark ødela sjansen

Snudde for fjerde gang på rad

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Sterk andreomgang ga seier!

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

NTNUI C MAUSUND 3 2 (1 0)

Tomhendt fra Lofoten. Selv om Erol Mercanoglu (17) her header Grovfjord i ledelsen mot Ballstad ble det lite med poeng på turen hjem fra Lofoten.

Straffedrama på overtid - igjen!

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Kan Grovfjord true Medkila?

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Utfordrende lofotentur

Framvik-brødre med lekestue

Norpolen på gaffelen. Bidrag fra Svein Bertin Simonsen Grovfjord IL

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Transkript:

Tapte for Hardhaus Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 23.05.2009 Hjelpetrener Raymond Johnsen (tv) måtte, noe småsjuk og rusten, bare se langt etter en trepoenger på Ankenes stadion i ettermiddag. En gedigen forsvarsmiss et par minutter før slutt ødela dagen og sørget for at Hardhaus beholdt alle poengene etter 2-1 seieren. Kampfakta Hardhaus - Grovfjord 2-1 (0-1) Ankenes kunstgress Dommer: Stig Olav Larsen, Medkila Tilskuere: Ca 80 Været: Skyet og ca 10 gr Målene 21.min. 0-1 Alexander Karlsen Assist: Kenneth Hellberg 54.min. 1-1 selvmål 88.min. 2-1 Raymond Sandbakk Grovfjords lag Nr Navn Bytter Kort

1 Mikkel Rasmussen 2 Raymond Olsen 4 Mats Wiik 3 Raymond Sørensen 21 Håvard U. Jakobsen 54.min 11 Stian Eilertsen 23 Raymond Johnsen 66.min 9 Thomas Haugland 18 Kenneth Hellberg 7 Lars Erik Markussen 14 Alexander Karlsen

8 Eduard Chirita 54.min 15 Jonas Svendsen 66.min 10 Alexander Skredlund Oppmann: Nils Arne Sjøvoll Coach: Roar Christensen Ass.coach: Steinar Johannessen I stedet for å avklare en relativ enkel situasjon ble det en unødvendig nonsjalant opptreden på 16 m av Raymond Sørensen som gjorde at Hardhaus sin raske angriper, Raymond Sandbakk, fikk snappet ballen fra ham og alene med Mikkel kunne gjorde han ingen feil og sørget for lagets første seier over Grovfjord siden 1990 (0-1), også det på Ankenes. Stadige ballstunt i egen forsvarssone av Raymond S, gjorde at det til slutt bare var spørsmål om når, og ikke om, missen ville komme. Synd, for det var bra forsvarsspill utenom og da er det unødvendig å servere motstanderen sjanser på sølvfat. Selv med sentrale aktører, som bl.a Roar og Jonny, ute maktet bortelaget å spille jevnt med og ha kontroll på kampen i lange perioder, med unntak av de første femten-tjue min. Fram til vår scoring virket det som om våre spillere ikke var skikkelig våkne og klare til innsats, og det skuffet Roar, som pga skade måtte se kampen fra sidelinja. Grovfjord lot Hardhaus ta inititiativet og styring de første minuttene og hjemmelaget bukket og takket for invitasjonen. Bortelaget ble for lite aggressive i presset og ga i fra seg rom på midtbanen og Hardhaus fikk trekke opp flere gode angrep med tilhørende innlegg. Bare en glimrende opplagt sisteskanse, Mikkel Rasmussen, holdt Grovfjord inne i denne perioden med flere gode redninger - hører du "Drillo". Etter å ha blitt noe rystet det første kvarteret maktet Grovfjord å komme seg inn i kampen og spillet jevnet seg ut. Knapt halvveis ute i omgangen fikk bortelaget regissert et flott angrep. Et presist langt oppspill til Kenneth, som helt alene på vår høyre kant, fikk rom til å forsere kjapt ned til dødlinja og det harde, flate innlegget, bak forsvaret til Hardhaus, møtte Alexander perfekt på bakerste stolpe og Grovfjord gjorde sitt første mål i første omgang i seriespill.

Alexander Karlsen (delvis skjult) dukker opp på bakerse stolpe og sørger for sitt og lagets første mål. Mål etter mål er noe som heter i fotball, og det kunne fort skjedd denne gangen også. Et kjapt angrep etter avspark ga en gylden mulighet til Hardhaus, men heldigvis endte skuddet i tverrliggeren. Få minutter senere var igjen de grønnkledte frampå. Nok en gang måtte Mikkel vise hvilken keeper han er og sørget for at Grovfjord fortsatt ikke har sluppet inn mål i første omgang i obligatorisk kamp så langt. Like før pause fikk Raymond Sørensen sjansen til å doble Grovfjords ledelse, men headingen etter corner gikk i tverrliggeren og over. Bare minuttet var gått av andre omgang da Grovfjord hadde skudd i tverrligger og returen i mål. Men linjedommer vinket for offside. -Det var ikke offside, fortalte en nøytral Per Arne Lomås etter kampen. Han stod perfekt plassert, hadde god oversikt på situasjonen og var ikke i tvil om at det var feil avgjørelse av linjedommeren. Etter dette la Hardhaus et visst press på Grovfjord og noe stresset måtte forsvaret unødvendig, tidlig i omgangen, gi corner til hjemmelaget. Innlegget ble avklart rett til værs av førsteforsvareren, og ballen som falt ned helt inne ved tverrliggeren, maktet Mikkel ikke holde skikkelig etter at Espen Møller Bakke på tvilsom måte presset både han og ballen i mål. -Scoringen burde vært annulert, sa en hardhaustilskuer etter kampen, og både Mikkel og de øvrige grovfjordspillerne reagerte på at målet ble godkjent. Fra vår posisjon er det umulig å fastslå om var riktig avgjørelse eller ei. Grovfjord gjør etter målet noen rokeringer i laget og får opp høyere aggressivitet i spillet. Laget tar over føringen av kampen, men selv med mye ballkontroll og mange angrep opp til 16 m blir vi for puslete og lite bestemte i siste del av angrepene - som oftest renner ut i ingenting. Vi skaper ingen stor målsjanse den siste halve timen. -Vi mangler offensiv kraft i laget, sier en noe oppgitt trener, Roar Christensen, etter kampen og tenker nok på at uttellingen ikke står i forhold til spill og sjanser laget har hatt i kampene så langt. Sett i forhold til i fjor har han helt rett. Etter 5 kamper i 2008 hadde laget gållet 17 ganger, mens i år er det bare blitt 5 nettkjenninger. Når det gjelder innslupne er det like mange - 8 mål - etter samme antall kamper.

I siste halvdel av omgangen har Grovfjord god kontroll på hardhausangriperne og det meste foregår mellom 16 m. Lite tyder på at resultatet skal bli noe annet enn uavgjort, men så oppstår det horrible forsvarsspillet og det ene poenget vi hadde glipper. Surt, meget surt. Resultater og tabell.