Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Like dokumenter
Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Grovfjord berget plassen

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Sjansesløsing ga spenning

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Solid kamp av Grovfjord

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Straffespark ødela sjansen

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Overbevisende av hjemmelaget

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Første omgang ødela - tapte 1-4

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Sjansesløseri av Grovfjord

God prestasjon av Grovfjord

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Seier og ung debutant

Slet seg til seiermot Medkila

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Grovfjord var effektive

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Tok poeng fra serielederen

Poengløs og rødt kort

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Heldig poeng mot Luna

Grovfjord skuffet stort

Grovfjord berget poeng

Tap og seier i Tromsø

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Opp- og nedtur i Lofoten

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Trippel til ingen nytte

Snudde for fjerde gang på rad

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Selvmål, rødt kort og stortap

Seier med 10 mann i 70 minutter

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Grovfjord snytt for mål!

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Berget uavgjort på overtid

Framvik-brødre med lekestue

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Ledelse snudd til tap

Ubeseiret på hjemmebane

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Mye positivt, men tap

Heldig grovfjordpoeng

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Utklassing på Ankenes

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

X-files på Stokmarknes

6 mål på en halv time

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Sterk andreomgang ga seier!

Endelig seier til Hardhaus?

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Mikkel - seriens beste

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Tomhendt fra Lofoten. Selv om Erol Mercanoglu (17) her header Grovfjord i ledelsen mot Ballstad ble det lite med poeng på turen hjem fra Lofoten.

Debutantscorer og straffedramatikk

Det holdt - såvidt. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 5-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, greit. Tiskuere: 20 bet.

Tapte 0-3, men herlig innsats

På tide med seier! Lars Erik er Grovfjords mestscorede i innbyrdes oppgjør mot Leknes.

Fremgangen fortsetter?

NTNUI C MAUSUND 3 2 (1 0)

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Annen klubbfakta pr 2015

Overkjørsel på Sletta

Berget uavgjort i målkalas

Grovfjord sliter - nytt tap

Dramatisk på Medkilabanen

Transkript:

Uavgjort på Melbu Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 01.05.2013 I en fartsfylt og spennende kamp med mange dueller overrasket Grovfjord ved å ta med seg poeng fra favoritten og mesterskapskandidaten. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes Tilskuere: ca 80 Været: Skyet, opphold og ca 2 gr Målene: 10. min. 1-0 Johnny Stikholmen 20. min. 1-1 Markus Hoff Svendsen 31. min. 1-2 Lars Erik Markussen 47. min. 2-2 William Aas 60. min. 3-2 Mats Kristoffersen 72. min. 3-3 Lars Erik Markussen Grovfjords lag Nr Navn Bytter Kort

1 Hallvard Markussen 2 Raymond Olsen 5 Erling Eriksen 6 Magnus Karlsson 3 Ronny Pettersen 9 Thomas Haugland 70. min 15 Magnus Johnsen gult 20 Raymond Johnsen gult 10 Eirik Hjorth Minde gult, iflg. dommerkort 18 Markus Hoff Svendsen gult 7 Lars Erik Markussen 73. min

Innbyttere 8 Anders Christensen 70. min 21 Andreas Martinsen 73. min Coach: Hugo Rasmussen og Tor-Einar Svendsen Grovfjord hadde lagt respekten for Melbo igjen i garderoben og med tro på egne ferdigheter var laget fast bestemt på at det var mulig å hente hjem poeng i kampen. Stor innsats og et sistemål av det spektakulære slaget gjorde at guttene maktet den vanskelige oppgaven. Melbo gikk ut som forventet fra start; Med høyt tempo, stor innsats og aggressiv spillestil fikk laget et initiativ i kampen de første minuttene. Men bortelaget jobbet godt med bra deffensiv struktur og slapp ikke hjemmelaget til sjanser av betydning i denne perioden og spillet jevnet seg ut etter hvert og Grovfjord fikk kontroll. Men et lite umerksomt øyeblikk etter ti minutter gjorde at "target man", Johnny Stikholmen, ble frispilt like innenfor 16 m og med sin presise fot skjøt han sikkert og presist forbi Hallvard i målet og inn i lengste hjørne. Etter scoringen fortsatte spillet og bølge fram og tilbake. Melbo satset som forventet på lange oppspill langs kantene med villige spisser på løp og ettertrykk. Men Grovford begynte også å vise offensive ferdigheter og spiste seg lenger og lenger inn i hjemmelagets forsvarssone utover i omgangen. Til slutt fikk Grovfjord bygd opp et flott angrepsspill på dets høyre side. Etter gode kombinasjoner og perfekte løp hos flere endte ballen til slutt hos Markus som avsluttet med skudd i nota fra skrått hold.

Forsvaret til Melbo er helt utspilt og kan lite gjøre med Markus Svendsens skudd. Et par minutter senere fikk Lars Erik alle "sjansers mor" og mulighet til å føre Grovfjord opp i ledelsen da han på 5-7 m fikk servert ballen med bare keeperen mellom seg og målstreken. Men han ble kanskje litt paralysert av den store muligheten og skjøt forfjamset utenfor. Men han skulle snart gjøre opp for seg og reparere "skaden". Sjansen bød seg etter nok et godt grovfjordangrep, denne gangen på venstresiden og som Lars Erik tok vel vare på - ned mot dødlinjen og en vipp over en utrusende keeper. Ikke rart at trener hos Melbo, Thomas Rønning, slo ut med armene i fortvilelse. Omgangen ebbet ut med to store muligheter, ett til hvert av lagene. Først ute var Markus. Men han kom for nær keeper som blokkerte skuddet. Deretter smalt det i aluminiumen bak Hallvard på et skudd fra kort hold. En sterk og vel gjennomført omgang som Grovfjord kunne si seg tilfreds med, etter undertegnedes mening. De siste førtifem ble imidlertid adskillig mer slitsom sett med grovfjordøyne. Tydelig at første omgang hadde tatt mye krefter og laget kom ikke opp til samme kvalitet i spill og prestasjoner i siste halvdel, selv om innsats og vilje var til stede. Omgangen hadde ikke kommet i gang før det ble en kjapp scoring i mot. Etter en del fram og tilbake i boksen mottok William Aas ballen på omkring 12-14 m og han kunne tre den mellom både med- og motspillere og inn i buret. En kalddusj å få i mot etter den gode førsteomgangen. Grovfjord gikk litt opp i liminigen i siste omgang. Laget mistet noe

av strukturen, var ikke like tøff i duellene og småfeilene begynte å komme. Når også pasningene ble mer unøyaktige og spillerne ikke så ivrige til å gå på løp ble det mer et slit å fullføre kampen med poeng i bagasjen. Da Mats Kristoffersen etter et kvarter i omgangen ble frispilt, rundet keeper og kunne gi hjemmelaget ledelsen igjen må det innrømmes at det så tungt ut. Øyeblikket. Men heldigvis var det ikke lang tid til å deppe, før kampens øyeblikk ble skapt og målprotokollen lukket. Et langt oppspill fra egen sone i bakrom hos Melbo ble forfulgt av Lars Erik. Han er egentlig sjanseløs til å nå ballen, men presser førsteforsvarer hos hjemmelaget som slår ballen tilbake til bakerste forsvarer. Lars Erik fullfører presset mot denne og melbospilleren skal avklare situasjonen med å slå ballen utover. Men han treffer ikke godt og Lars Erik snur seg med ryggen mot for å beskytte seg. Ballen treffer vår spiss i ryggen og går i en bue over forsvarer og keeper, som står langt ute, og daler rolig inn i mål. Utrolig, kan ikke huske å ha sett noe lignende i en kamp med Grovfjord involvert. Det er ulik oppfatning om hvem ballen traff etter klarering. Fra min posisjon så det ut til å være Lars Erik, men på dommerkortet er målet notert som selvmål og at Geir Bjørsvik, melboforsvarer, står oppført som "målscorer". Vi får gjøre undersøkelser og se o vi kan få bekreftet hva som er riktig. Den siste halve timen hadde Melbo det meste av spillet og trykket på for å få seiersmålet. Men med unntak av nok et stolpeskudd hadde et hardtkjempende grovfjordlag brukbar kontroll bakover og kunne styre inn til et overraskende poeng mot storfavoritten. Trener, Raymond Johnsen, var relativt bra fornøyd etter kampen: - Jeg synes vi startet litt svakt, men spiller oss inn kampen utover i første omgang og skaper flere sjanser enn Melbo i denne perioden og ledelsen ved pause er fortjent. -Vi starter andre omgang forferdelig og de mange små feil vi gjør gir mange brudd i mot. Det blir et press i mot, men vi unngår å gi Melbo så mange store sjanser. -Alt i alt må jeg si meg fornøyd gjennomføring og poeng i dag. Vi kommer til å bli bedre utover i sesongen med mer kamptrening. Det var mye positivt å ta med seg fra kampen i dag, men vi har også noe å jobbe med det som ikke fungerte like bra, var trenerens oppsummering av lagets seriepremiere. Det lille minuset i dag var at Grovfjord pådro seg unødvendig mange kort i kampen. (Red. anm.)