Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Like dokumenter
Seier med 10 mann i 70 minutter

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Slet seg til seiermot Medkila

Snudde for fjerde gang på rad

Grovfjord berget plassen

Solid kamp av Grovfjord

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Overbevisende av hjemmelaget

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Sjansesløseri av Grovfjord

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Sjansesløsing ga spenning

Straffespark ødela sjansen

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Tok poeng fra serielederen

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Ledelse snudd til tap

Seier og ung debutant

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Poengløs og rødt kort

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Grovfjord var effektive

Selvmål, rødt kort og stortap

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Heldig poeng mot Luna

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

God prestasjon av Grovfjord

Første omgang ødela - tapte 1-4

Grovfjord snytt for mål!

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

Berget uavgjort på overtid

Grovfjord skuffet stort

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Opp- og nedtur i Lofoten

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Grovfjord berget poeng

Sterk andreomgang ga seier!

Endelig seier til Hardhaus?

Tap og seier i Tromsø

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Overkjørsel på Sletta

Tomhendt fra Lofoten. Selv om Erol Mercanoglu (17) her header Grovfjord i ledelsen mot Ballstad ble det lite med poeng på turen hjem fra Lofoten.

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Ubeseiret på hjemmebane

Heldig grovfjordpoeng

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Grovfjord IL. Når han i tillegg fikk være med å vinne over Ballstad kunne det ikke bli bedre.

Tapte 0-3, men herlig innsats

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Framvik-brødre med lekestue

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

6 mål på en halv time

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Trippel til ingen nytte

Melbo seriemester! Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland

Straffedrama på overtid - igjen!

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Debutantscorer og straffedramatikk

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Annen klubbfakta pr 2015

Ineffektivt av hjemmelaget

Det holdt - såvidt. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 5-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, greit. Tiskuere: 20 bet.

Solid avslutning på Sletta

Utklassing på Ankenes

Hadde seieren i lomma, men...

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Grovfjord sliter - nytt tap

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Dramatisk på Medkilabanen

Skade ødela for hjemmelaget

Berget uavgjort i målkalas

Grovfjord IL. Seljestadlaget er i pole position og har grep om 5. plassen, og èn seier på de to siste kampene bør holde til å ende der.

Transkript:

Snudde til seier Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 26.09.2017 Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag. Grovfjord Stålbrott/Sortland 2 3-2 (0-1) Sletta stadion Dommer: Simen Albrigtsen Eilertsen, IF Kilkam Tilskuere: 31 Været: Klart, sol 11 grader Målene: 2.min. 0-1 Adrian Øyan 48.min. 1-1 Jonas Rasmussen 49.min. 2-1 Viktor Framvik 68.min. 3-1 Jonas Rasmussen 80.min. 3-2 Adrian Øyan Grovfjords lag Nr Navn Bytter Kort

25 Odd Magne Myre 15 Jacob Kulseng-Hansen 82.min 2 Jostein Kajander 13 Erling Eriksen 65.min Gult 12 Tor Andre Hansen 16 Magnus Johnsen 8 Even Bjørnå

6 Sindre Brandsegg Gult 22 Jonas Rasmussen 77.min/Inn 82.min 11 Viktor Framvik 19 Andreas Martinsen 46.min/Inn 65.min Innbyttere 17 Martin Berg 46.min 21 Joacim Martinsen

77.min Grovfjord fortsetter sin fine trend og sørget i ettermiddag for at høstens store overraskelse, Stålbrott (kun ett tap å sine siste ti kamper) måtte reise poengløse fra Sletta og samtidig overlate fjerdeplassen til oransjetrøyene. Selv om resultatet er knepen seier var det hjemmelaget som hadde kontroll på oppgjøret og mer eller mindre styrte kampen fra start til slutt. I første omgang befant spillet seg stort sett mellom 16 m og lite skjedde foran målene, med ett unntak. Bare vel halvannet minutt var spilt da Tor Andre Hansen, tilsynelatende med full kontroll, bare skulle slå ballen tilbake til egen målmann. Men pasningen var for svak og Adrian Ibrahim Øyan snappet tilbakespillet foran en utrusende Odd Magne Myre, rundet grovfjordkeeperen, og fra skrått hold trillet han sikkert ballen inn i det tomme målet Skjedde lite i første halvdel tok kampen seg stort opp etter hvilen, med et mer offensivt, løpsvillig og aggressivt Grovfjord-lag. Slettaguttene fikk større overtak allerede fra dommeren blåste i gang omgangen, og trykket mot Stålbrott-målet varte gjennom alle de siste førtifem. Etter to tidlige mål fra kort hold av Jonas og Viktor, etter oppspill sentralt i banen, var hjemmelaget i føringen og som i praksis aldri så seg mer tilbake. Vel tjue minutter var passert kom fortjent også det tredje da Jonas skled inn et overlegg fra Viktor på bakre stolpe. Dermed passerte også Jonas sitt faderlige opphav, Hugo, med flest seriemål for Grovfjord, (26-24). To minutter senere burde kampen definitivt vært punktert da Viktor ble frispilt på omkring 7-8 m. Men for mye kraft og ønske om kremmerhus gjorde at ballen i stedet ble blåst over målet til Stålbrott. Med to minus i sekken var eneste håpet for Sandnes-gutta å ta litt mer sjanser. Laget flyttet seg høyere, men ga samtidig større muligheter for Grovfjord til å spille i bakrom. Dette ble også resultatet flere ganger. Spesielt på venstresiden hvor en løpshissig og arbeidsom Viktor hele tiden tok initiativ og utfordret stålbrottforsvaret gang på gang. Hvor mange innlegg fra sin kant han serverte foran Sandnes-målet vites ikke. Utenom den tredje scoringen var det imidlertid sjelden lagkameratene var på riktig plass når ballen ble slått inn og forsøkene rant ut i ingenting. Men som vi vet, ingenting er avgjort før dommeren blåser av. Og det var ikke fritt for at det ble litt nervøse rykninger da Stålbrott

reduserte omkring 10 minutter før slutt da Øyan var frampå med et skudd som gikk via foten til en grovfjordforsvarer og i bue over Odd Magne i grovfjordmålet. Men nærmere kom aldri vesterålingene. Grovfjord fortsatte å pushe de siste minuttene, men det ville seg ikke mer til tross for sjanser.