Tap og seier i Tromsø

Like dokumenter
8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Seier og ung debutant

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Grovfjord var effektive

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Mye positivt, men tap

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Utklassing på Ankenes

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Overbevisende av hjemmelaget

Grovfjord skuffet stort

Sjansesløseri av Grovfjord

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Trippel til ingen nytte

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

God prestasjon av Grovfjord

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

6 mål på en halv time

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Skade ødela for hjemmelaget

A-stallen A-laget 2008

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Solid avslutning på Sletta

Første omgang ødela - tapte 1-4

Heldig poeng mot Luna

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Grovfjord snytt for mål!

Mikkel - seriens beste

Sjansesløsing ga spenning

Snudde for fjerde gang på rad

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Opp- og nedtur i Lofoten

Grovfjord berget plassen

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Solid kamp av Grovfjord

Ledelse snudd til tap

Straffespark ødela sjansen

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Seier med 10 mann i 70 minutter

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Ubeseiret på hjemmebane

Grovfjord berget poeng

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Ineffektivt av hjemmelaget

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Berget uavgjort i målkalas

Slet seg til seiermot Medkila

Poengløs og rødt kort

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Grovfjord IL. Her blir det løpende oppdateringer om alt som har med A-laget å gjøre. Er foreløpig i startfasen, men informasjon skal komme etterhvert.

Debutantscorer og straffedramatikk

Snudde 0-3 til seier. Kampfakta. Medkila - Grovfjord. Medkila kunstgress - kl Dommer: Yngvar Bruun, IL Morild. Tilskuere: 55 bet.

Tok poeng fra serielederen

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Det holdt - såvidt. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 5-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, greit. Tiskuere: 20 bet.

Grovfjord IL. Når han i tillegg fikk være med å vinne over Ballstad kunne det ikke bli bedre.

A-stallen A-laget 2009

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Sterk andreomgang ga seier!

Midtstopperen. Fotballforbundets rollebeskrivelse og øvelsesforslag for midtstopperen.

NTNUI C MAUSUND 3 2 (1 0)

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Berget uavgjort på overtid

Utfordrende lofotentur

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Dramatisk på Medkilabanen

Hadde seieren i lomma, men...

Transkript:

Tap og seier i Tromsø Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 29.03.2009 Thomas Haugland kom inn i andre omgang i dagens kamp mot TUIL 2. Han ble svært delaktig i tidenes snuoperasjon og stod fram som kampens spiller på et Grovfjordlag som fungerte svært bra de siste 45. Trener, Roar Christensen, var generelt bra fornøyd med det laget viste i helgas to treningskamper i Skarphallen. -I perioder i begge kampene var vi litt for ivrige eller passive og det fikk vi svi for, men i store deler i oppgjørene var det kjempeartig og jeg synes vi spiller meget bra, tatt i betraktning at vi ennå ikke har spilt eller trent sammen med hele troppen. -Spesielt tror jeg den deffensive delen av spillet vårt blir noe preget av dette. Kampene viste meget bra grovfjordspill i lange perioder, men i et par ukonsentrerte og svarte kvarter i begge oppgjørene falt Grovfjord sterkt i kvalitet noe laget ble hardt straffet for. Det ga seg utslag i mange og i noen tilfeller unødvendige baklengs. Når det er sagt var tross alt det meste meget positivt og synliggjorde at med fullt lag på banen skal Grovfjord kunne skape problemer for de fleste motstanderne i årets serie. Kampfakta 1.kamp Skarphallen lørdag 28.mars kl 1800 Grovfjord - Skarp 2-5 (1-1)

Mål 37.min. 1-0 Lars Erik Markussen 45.min. 1-1 58.min. 1-2 60.min. 1-3 64.min. 1-4 88.min. 2-4 Raymond Sørensen. 2-5 Grovfjords lag Bytter Kort Mikkel Rasmussen Raymond Olsen Mats Wiik Raymond Sørensen Håvard U. Jakobsen

Thomas Haugland 71.min Raymond Johnsen Roar Christensen guly Stian Eilertsen Lars Erik Markussen Eduard Chirita 78.mi Jonas Svendsen 78.min Odd Levi Paulsen Alexander Skredlund Alexander Karlsen 71.min Oppmann Roald Ramstad Første omgang i dette oppgjøret var en høydare for Grovfjord og laget viste årsbeste. Vi var både spille- og tempomessig omtrent på høyde mot et godt trent og aggressivt Skarp-lag som helt sikkert vil bli å finne i den absolutte toppen i TITOserien.

Skarp hadde ballen litt mer enn oss i denne omgangen, men vi var hele tiden farlige på overganger og gjorde gode kontringer og vi laget også vårt første mål på denne måten. En avklaring av en skarpcorner i vårt felt ble raskt spilt opp på Eduard som gikk på et glimrende løp på vår venstre side. Han skrå innover i banen og skyter et skudd som keeperen må gi retur på, men Lars Erik som helt riktig fulgte kontringen i midtsonen var kjapt frempå og satte ballen inn fra kort hold. Men aggressive angripere hos Skarp kjempet i siste minutt til seg ballen i vårt felt og skjøt i mål fra straffemerket. Her fikk vi et eksempel på hva som skulle skje i neste omgang. Vi ble for lite bestemte og for unøyaktige i avklaringsspillet i egen boks og det ble vi straffet for. Det var dette som skjedde i første halvdel av andre omgang og som gjorde at Skarp kunne løpe over oss og punktere kampen. Det høye tempoet i første omgang hadde tatt på kreftene, men i stedet for å spille klokt, ta seg tid til å beholde ballen i laget, være sikre på oppspillene ble vi stresset og ga fra oss ballen unødvenidg fort og uten å få laget flyttet opp på banen. Dermed kunne Skarp raskt vinne ballen tilbake og presse oss bakover. I de tidligere vinterseriekampene har vi ikke møtt så god motstand og det vi opplevde i denne perioden mot Skarp var viktig lærdom å ta med seg videre, noe både trenerne og spillerne merket seg. Kampbildet jevnet seg mer ut det siste kvarteret og vi håpet at resultatet skulle bli penere da Raymond Sørensen like før slutt headet et frispark fra Raymond Johnsen i mål fra kort hold. Det var heller ikke langt fra at vi kunne redusere ytterligere like etterpå, men i stedet gjorde Skarp som i første omgang, scoret helt på slutten. Kampfakta 2.kamp Skarphallen søndag 29.mars kl 1000 Grovfjord - TUI 2 7-4 (2-4) Mål 7.min. 1-0 Eduard Chirita 23.min. 1-1 31.min. 1-2 33.min. 1-3 40.min. 1-4 45.min. 2-4 Stian Eilertsen 49.min. 3-4 Thomas Haugland

54.min. 4-4 Eduard Chirita 57.min. 5-4 Lars Erik Markussen 65.min. 6-4 Roar Christensen. 7-4 Thomas Haugland Grovfjords lag Bytter Kort Mikkel Rasmussen Raymond Olsen Mats Wiik Raymond Sørensen Håvard U. Jakobsen Alexander Karlsen 46.min - Inn igjen 88.min Raymond Johnsen 88.min Jonas Svendsen 46.min Stian Eilertsen Lars Erik Markussen

Eduard Chirita gult Roar Christensen 46.min - Ut 84. min Thomas Haugland 46.min Alexander Skredlund 84.min Oppmann Roald Ramstad En merkelig kamp og tidenes snuoperasjon av Grovfjord. Det hele startet normalt og som forventet mot et ungdommelig TUIL 2-lag, med stort sett juniorspillerne. Etter at juniorene hadde yppet seg de første minuttene, med bl.a et stolpeskudd, tar Grovfjord etterhvert over kampen og spiller seg fram muligheter etter gode angrep og flere cornere. På en av disse får Eduard ballen inne i boksen, gjør noen ballsjongleringer før han setter kula i mål fra kort hold. Grovfjord har helt grepet om spillet og kjører over TUIL, men så brytes et av våre angrep inne i feltet hos motstanderen som hurtig går i kontring og alene med Mikkel gjør angriperen ingen feil og dermed utligning. Etter dette forandrer kampen karakter. Om våre spillere er slitne etter oppgjøret fra kampen i går, eller hva som skjer, vites ikke, men vi faller til de samme syndene som i går. Intensiteten og kvaliteten i spillet blir borte og to av de neste målene til TUIL kommer etter brudd på vår halvdel og egen corner. Heldigvis får vi en viktig redusering i siste minutt etter at Stian får ballen inne i feltet, vender bort en forsvarer og skyter under keeper. I andre omgang entrer Roar og Thomas banen og det gjør at kampbildet snur 180 grader. Særlig Thomas er i spillerhumør og dominerer midtbanen ved å være ustanselig i bevegelse, offensivt og deffensivt. Han var en ballvinner og spillefordeler i

denne omgangen slik undertegnede aldri har sett han før. Grovfjord hadde fullstendig taket på kampen etter hvilen og overkjørte TUIL totalt, som bare sporadisk spilte seg opp i vår boks. I de bakre rekkene styrte Raymond Sørensen forsvaret og lot seg ikke stresse ved klokelig å holde ballen i laget til en kunne gjøre gode oppspill. Thomas sørget tidlig i omgangen for å sette standard for det som skulle komme med et perfekt skudd fra 16 m og rett i krysset. Få minutter senere var lagene like lang da Eduard vendte vekk forsvaret og skjøt i stolpen og inn fra samme avstand som Thomas. Lars Erik ville også være med på moroa og ga Grovfjord igjen ledelsen etter at Thomas på en glimrende måte hadde gjenvunnet ballen på midtbanen og den stikkeren han sendte Lars Erik tok sistnevnte vel vare på. Trener Roar gjorde noe så sjeldent som score med hodet, men det flotte innlegget fra Raymond J kunne han ikke unngå å gjøre det på bakerste stolpe. Omgangens scoringsorgie begynte med Thomas og hva var vel ikke mer naturlig enn at han også avsluttet det hele på overtid med en elegant og frekk lobb fra 16 m. Bedre kunne det ikke gjøres. Foruten målene hadde Grovfjord så mange andre gode angrep at seierssifrene kunne vært større, men vi skal være fornøyd resultatet slik det ble likevel. Denne omgangen gjorde godt for både spillere og trenere, og den bedrøvelige slutten på den første kunne blåses ut av hodene. Helgas kamper inneholdt mye positivt og ga gode tilbakemeldinger til trenerne før alvoret tar til neste søndag med cupkamp mot HIL.