Sterk andreomgang ga seier!

Like dokumenter
Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Tok poeng fra serielederen

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Overbevisende av hjemmelaget

Sjansesløsing ga spenning

Slet seg til seiermot Medkila

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Grovfjord berget plassen

Solid kamp av Grovfjord

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Grovfjord var effektive

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Sjansesløseri av Grovfjord

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Ubeseiret på hjemmebane

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Straffespark ødela sjansen

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Heldig poeng mot Luna

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Seier med 10 mann i 70 minutter

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Selvmål, rødt kort og stortap

Berget uavgjort på overtid

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Seier og ung debutant

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Trippel til ingen nytte

Opp- og nedtur i Lofoten

Grovfjord skuffet stort

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Tap og seier i Tromsø

Framvik-brødre med lekestue

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Grovfjord berget poeng

Første omgang ødela - tapte 1-4

God prestasjon av Grovfjord

Snudde for fjerde gang på rad

X-files på Stokmarknes

Grovfjord snytt for mål!

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

6 mål på en halv time

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Solid avslutning på Sletta

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Ledelse snudd til tap

Straffedrama på overtid - igjen!

Overkjørsel på Sletta

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Mye positivt, men tap

Heldig grovfjordpoeng

Det holdt - såvidt. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 5-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, greit. Tiskuere: 20 bet.

Debutantscorer og straffedramatikk

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Poengløs og rødt kort

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Grovfjord IL. Når han i tillegg fikk være med å vinne over Ballstad kunne det ikke bli bedre.

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Utklassing på Ankenes

Berget uavgjort i målkalas

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Hadde seieren i lomma, men...

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Skade ødela for hjemmelaget

Ineffektivt av hjemmelaget

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Grovfjord vant thriller-derby

Annen klubbfakta pr 2015

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Tapte 0-3, men herlig innsats

Utfordrende lofotentur

Transkript:

Sterk andreomgang ga seier! Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 14.09.2013 Målscorerne kunne slippe jubelen løs etter dagens seier over Landsås. Jonas Rasmussen flankert av Framvik-boys, Jonathan og Viktor. 4. divisjon avd. Hålogaland Grovfjord - Landsås 5-3 (1-1) Sletta gress Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes IL Tilsk.: 31 bet. Været: Skyet opphold under kampen, litt regn før kampstart Gule kort Grovfjord: Hugo Sæther Landsås: Espen Gundersen og Håvard Isaksen Målene: 26. min. 1-0 Viktor Framvik 30. min. 1-1 Eirik Risbøl 58. min. 2-1 Viktor Framvik 62. min. 3-1 Jonathan Framvik 83. min. 4-1 Jonas Rasmussen 85. min. 4-2 Krister Skallebø Nilsen

89. min. 4-3 Håvard Isaksen 90+3 m 5-3 Jonathan Framvik Grovfjords lag Navn Bytter Hugo Sæther Magnus Johnsen Erling Eriksen Raymond Johnsen Raymond Olsen Viktor Framvik 75. min. Markus Hoff Svendsen Thomas Haugland Stian Eilertsen Jonathan Framvik Magnus Karlsson Innbyttere

Jonas Rasmussen 75. min. Tor E Svendsen/Ronny Pettersen Coach: Tor-E. Svendsen, Hugo Rasmussen Landsås`startellever: Joakim Dahl Harlaldsen, Ronny Iversen, Espen Gundersen, Håvard Isaksen, Fredrik Stenstrøm, Simon Mikkelsen, Isak Kulseng Hansen, Andreas Knutsen, Daniel Windstad, Ole Sundnes og Eirik Risbøl. Også benyttet: Andreas Nordang Uhre, Krister Skallebø Nilsen og Lars Rikard Mikkelsen. Trener: Steinar Westerås Imponerende andre omgang av hjemmelaget. Med høy aggressivitet og stor innsats kjørte Grovfjord totalt over Landsås de første tjuefem minuttene i sluttperioden og la grunnlaget for den første seieren over harstadlaget siden 2009. Etter en jevn og litt mer grå første omgang hvor lite skjedde foran begge målene ble kampen et fyrverkeri i den andre hvor hjemmelaget koblet inn turboen og kjørte det meste de siste førtifem. Første halvdel ble mer en stillingskrig hvor spillet i hovedsaklig skjedde på midtbanefeltet. Begge lagene brukte perioden til å føle hverandre på tennene og slapp nesten ikke motstanderen til med sjanser i eget felt. Pauseresultatet forteller i grunnen det meste av hva som skjedde i omgangen.

Grovfjord forsøkte å komme rundt med oppspill på kantene, men oransjetrøyene fikk lite ut av dette spillet til tross for en god del innlegg. Etter mange forsøk på gjennomspill, som ofte ble avvinket for offside, skulle det lykkes med en perfekt pasning til Viktor som timet gjennomløpet perfekt, og kunne sette ballen forbi en utrusende landsåskeeper. I de første minuttene etter målet trykket hjemmelaget godt på og var nær dobling av ledelsen. I stedet fikk Landsås muligheten etter ubesluttsomhet og misforståelse i det bakre leddet hos Grovfjord og Eirik Risbøl fikk lov til å trille kula inn til utligning. Gjestene var ikke langt unna og ta ledelsen da grovfjordkeeperen mister ballen på et utkast ved 16 m. Landsås snapper ballen, men heldigvis for hjemmelaget ble skuddforsøket reddet på streken. Landsås har sin beste periode i kampen det siste kvarteret om omgangen, men til tross for at laget jobber bra blir det bare med den ene scoringen. Landsås hadde også en mulighet på et bra slått frispark fra Daniel Windstad. Men uheldigvis for bortelaget skrudde ballen like utenfor venstre stolpe. Selv om Grovfjord ikke maktet å ha noe større trykk mot Landsås i første omgang skulle det komme til å vise seg i siste halvdel at svartbuksene var blitt godt mørnet de første førtifem og var klar til å komme på gaffelen for hjemmelaget i sluttomgangen. Oransjetrøyene var de første minuttene i andre ute med et par følere før stormløpet mot landsåsmålet kom i gang for alvor. Allerede etter 10 minutter hadde Grovfjord vært farlig frempå flere ganger og burde allerede på dette tidspunktet tatt ledelsen. Men anført av hurtigtogene Framvik-brothers som fra hver sin kant skar seg gjennom landsåsforsvaret gang på gang, var det bare et tidsspørsmål før målene måtte komme. Ledermålet kom etter et vedvarende trykk med gjennvinning av både andre- og tredjeballer inne i boksen. Skuddet som til slutt ble avfyrt fikk landsåskeeperen bare slått unna til en fremstormende Viktor som fra omkring 8-10 m banket kula i nettet med fynd og klem.

Hjemmelaget fortsatte med sitte kjappe og gode spill ved også og involvere indreløperne Stian og Markus i det offensive i tillegg til kantene, og neste mål var bare minutter unna. Etter at Viktor hadde levert varene så langt i kampen var det broder Jonathan som fikk sjansen ved neste anledning. Et oppspill like innenfor 16 m tok han vel vare på - vente opp og rappet til fra omkring 14 m. En sjanseløs Joakim Dahl Haraldsen i landsåsmålet hørte bare aluminiumsmelodien da ballen smalt i undersiden av tverrliggeren, like ved krysset, før den slo ned i bakken og opp i nettaket. Ai, ai hvilken scoring. Skuddet kom så kjapt og overraskende at undertegnede aldri rakk å få opp fotoapparatet, synd, men mål er viktigere enn bilde. Jonathan ble for øvrig en svært god venn med ramma denne ettermiddagen skulle det vise seg senere. Grovfjords kanonade var ikke slutt med dette. Laget fortsatte å stå høyt og gjennvinne ballen på motstanderens halvdel. Bare utur gjorde at ikke flere mål kom i rask rekkefølge etter det tredje. Men enten strøk skuddene like utenfor eller de ble reddet på streken i noen hektiske minutter for landsåsforsvaret. Etter omkring 70 minutter jevnet spillet seg mer og Landsås kom seg noe høyere opp i banen i forsøk på å komme tilbake i målprotokollen. Men til tross for at de sorthvite fikk lov til å spille ball et stykke inne på hjemmelagets halvdel ryddet et mer lavtliggende midtbaneledd og forsvaret greit unna forsøkene. Med få minutter igjen av kampen kom scoringen som alle trodde skulle punktere kampen definitivt. Et langt framspill til Jonas Rasmussen, som nesten stod på "offsidestreken" til et høytstående landsåsforsvar, ga han fri bane inn i til herligheten. Jonas skuffet ikke så visst ikke da han endelig fikk muligheten. Elegant dro han seg rundt en tilbakeløpende forsvarer før han rolig og behersket plasserte ballen til side for keeperen. Tommel opp for prestasjonen av grovfjordspilleren. Det kunne virke som om det ikke bare tilskuerne som trodde at kampen var over, også grovfjordspillerne så ut til å skulle gå i samme felle og sovnet litt inn mot kampslutt. Intensiteten i duellene ble til dels borte og småspill langt inne på egen halvdel ga landsåsgutta, som ikke hadde noe å tape, muligheten til å pynte på resultatet.

Bare et par minutter etter siste grovfjordscoring kom første reduseringsmål etter at hjemmeforsvaret ikke maktet å avklare flipperspill i egen boks og Krister Nilsen kunne putte ballen i mål fra kort hold inne ved stolpen. Etter scoringen ble det mer uro og nervøsitet i grovfjordlaget og Landsås turte flytte laget opp til midtbanen. Det førte til corner som Håvard Isaksen headet i mål. I denne situasjonen var det vår keeper, Hugo Sæther, pådro seg gult kort for et aktiv snakketøy til dommeren. -Han ble klart holdt i trøya ved denne anledningen og kom seg derfor ikke ut for å bokse ballen, forklarte trener Raymond Johnsen etter kampen. -Så i stedet for frispark til oss ble det godkjent mål til Landsås. Men heldigvis førte ikke målene til noe annet enn høy puls og aktiv neglebiting hos hjemmelagets supportere. For Jonathan skulle på overtid vise hvem som er sjef på Sletta gress. Nok et langt oppspill på høyre kant og hurtigtoget fra Ballangen fikk tid og rom til å forsere seg inn og avslutte med et skudd fra skrå vinkel. Landsåskeeperen fikk igjen høre aluminumssangen da ballen sneiet stolpen på sin vei til motsatt nettvegg. Minuttet hadde samme spiller alle sjansers mor til også å gjøre det sjette målet. Men mutters alene fra omkring 5-6 m sendte han kula i retning Nova-tinden og ut i evigheten. Viktor Framvik er ikke bare synonymt med løp i bakrom. Gutten jobber iherdig gjennom hele kampen og er heller ikke redd for å gå inn i dueller med susende taklinger. Trener Raymond Johnsen var selvfølgelig strålende fornøyd med seier og tre poeng i dag:

-Alt i alt en godt gjennomført kamp fra vår side. Vi spiller bra i lange periode og skaper mange sjanser, var hans knappe kommentar før han måtte haste kjapt avgårde etter kampslutt. Resultater og tabell. PS Neste lørdag skal Grovfjord til Bø for å spille mot Luna. I dag skulle vesterålslaget møtt Hardhaus på Ankenes, men måtte melde avbud pga for få spillere tilgjengelig. Vi får håpe at laget har spillere nok til å avvikle oppgjøret mot Grovfjord. Inntil vi evt. får annen beskjed regner vi med at kampen spilles som terminfestet.