Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Like dokumenter
Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Solid kamp av Grovfjord

Slet seg til seiermot Medkila

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Seier med 10 mann i 70 minutter

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Overbevisende av hjemmelaget

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Grovfjord berget plassen

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Sjansesløseri av Grovfjord

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Straffespark ødela sjansen

Tok poeng fra serielederen

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Snudde for fjerde gang på rad

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Grovfjord var effektive

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Heldig poeng mot Luna

Første omgang ødela - tapte 1-4

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Selvmål, rødt kort og stortap

Sjansesløsing ga spenning

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Framvik-brødre med lekestue

Seier og ung debutant

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Grovfjord berget poeng

Grovfjord skuffet stort

God prestasjon av Grovfjord

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Opp- og nedtur i Lofoten

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Poengløs og rødt kort

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Tapte 0-3, men herlig innsats

X-files på Stokmarknes

Ledelse snudd til tap

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Ineffektivt av hjemmelaget

Snudde 0-3 til seier. Kampfakta. Medkila - Grovfjord. Medkila kunstgress - kl Dommer: Yngvar Bruun, IL Morild. Tilskuere: 55 bet.

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Mikkel - seriens beste

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Sterk andreomgang ga seier!

Sesongavslutning. Fotball 4. divisjon avd. Hålogaland

Grovfjord sliter - nytt tap

Heldig grovfjordpoeng

Grovfjord IL. De øvrige lagene ser ikke ut til å komme ut av middelhavet og blir nok værende der til serieslutt.

Grovfjord snytt for mål!

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Utklassing på Ankenes

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Straffedrama på overtid - igjen!

Kan Grovfjord vinne på Skånland kunstgress?

Grovfjord IL. Makter laget denne oppgaven vil dèt være for første gang siden toppåret sist Grovfjord vant et seriemesterskap.

Overkjørsel på Sletta

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Grovfjord vant thriller-derby

Solid avslutning på Sletta

Kan Grovfjord true Medkila?

Transkript:

Tap i Harstad Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 30.05.2017 Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1. 4.divisjon Hålogaland Medkila - Grovfjord 2-1 (2-0) Medkila kunstgress Dommer: Reinulf Svendsen, Bjerkvik IF Tilskuere: 89 bet Været: Skyet, sur vind, ca 7 gr Målene: 33.min. 1-0 Øyvind Pedersen 39.min. 2-0 Øyvind Pedersen 47.min. 2-1 Viktor Framvik

Grovfjords lag Nr Navn Bytter Kort 1 Karl Harald Bruun Gult (stå over neste kamp) 15 Jacob Kulseng-Hansen 5 Eirik Christensn 12 Tor Andre Hansen

3 Daniel Pedersen 9 Simen Bjøri 46.min 8 Even Bjørnå Gult (Stå over neste kamp) 16 Magnus Johnsen Gult 6 Sindre Brandsegg 17 Martin Berg 69.min 11

Viktor Framvik Innbyttere 21 Joacim Martinsen 46./Ut 63./Inn69. 10 Are Johannessen 63.min På dagen 50 år etter Grovfjords inntreden i seriefotball (Lødingen 28.05.1967 seier 1-0) var det med håp og ønske om at vi skulle gjenta bedriften når laget besøkte Medkila i ettermiddag. Men slik skulle det imidlertid ikke bli. I en innsatsfylt, men svært sjansefattig og ikke særlig velspilt oppgjør, noe preget av sjenerende vind, var det ikke all verden av underholdning publikum fikk overvære.

Den første halve timen av kampen var jevnspilt hvor det meste utspant seg mellom 16-metrene og lite skjedde foran målene. Men det siste kvarteret ble bortelaget noe mer passive i duellene på midtbanen og hjemmelaget fikk initiativ og et lite trykk mot Grovfjords bakre rekker. I denne perioden, som var Medkilas beste i kampen, skulle hvittrøyene få sine scoringer. Den første kom etter at Medkila fikk flyttet laget høyt i banen og med aggressive gjenvinninger kom ikke Grovfjord seg ut av egen forsvarssone. Medkila spilte seg opp på høyre kant og innlegget møtte Øyvind Pedersen inne på 5 m og kunne bare bukke ballen i mål. Noen få minutter senere doblet samme mann ledelsen på et gjennomspill sentralt. Han tok vel vare på sjansen og skjøt mellom bena på Kekk fra omkring 13-14 m. Grovfjord mistet noe av intensiteten og aggressiviteten i spillet som laget hadde på midtbanen fram til de siste minuttene inn mot pausen. Oransjetrøyene ga Medkila mulighetene å starte overganger sentralt på banen og komme dypere inn i eget felt med større trykk og tyngde, noe som til slutt skulle bli avgjørende for utfallet av kampen. Andre omgang hadde knapt startet før bortelaget reduserte med scoring av Viktor (hans første i år) på typisk vis. Et presist gjennomspill hvor Viktor parkerte medkilas forsvarsspillere og fra omkring 18 plasserte han ballen bak Daniel Nyland i medkilaburet og ga håp om mere moro for Grovfjord. Etter målet overtok Grovfjord banespillet og holdt initiativet og overtaket gjennom resten av omgangen. Men til tross for trykket mot Medkila i jakten på utligning ble det noe tafatt og fantasiløst fra 30 m og inn mot hjemmelagets mål. Det ble vel mange forsøk på enkeltmannsprestasjoner, gjerne som oppspill mot feilvendte spillere og med litt for lang avstand mellom angrep og midtbane var de kollektive bevegelsene i angrepsbølgen ikke gode nok. Det ga hjemmelaget muligheten til å falle tilbake og etablere en forsvarsmur som Grovfjord ikke fant noen mottrekk mot. Selv om laget hadde mye ballinnehav den siste omgangen skapte Grovfjord nesten ingen flere farlige sjanser utenom scoringen. Og når heller ikke Medkila maktet sette sin ene store sjanse, som ble glimrende redning av Kekk, ebbet oppgjøret ut med en knepen hjemmeseier. Grovfjord skal ha for viljen og innsatsen, spesielt i andre omgang, som var lite å utsette noe på. Men i dag skortet det mer på evnen. Synd, vi skulle så gjerne hatt med oss poeng fra oppgjøret. Hvert poeng kan telle når regnskapet skal gjøres opp til høsten.