Solid kamp av Grovfjord

Like dokumenter
Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Seier med 10 mann i 70 minutter

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Grovfjord berget plassen

Slet seg til seiermot Medkila

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Sjansesløseri av Grovfjord

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Overbevisende av hjemmelaget

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Snudde for fjerde gang på rad

Straffespark ødela sjansen

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Tapte 0-3, men herlig innsats

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Tok poeng fra serielederen

Heldig poeng mot Luna

God prestasjon av Grovfjord

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Grovfjord var effektive

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Opp- og nedtur i Lofoten

Første omgang ødela - tapte 1-4

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Seier og ung debutant

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Trippel til ingen nytte

Poengløs og rødt kort

Selvmål, rødt kort og stortap

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Sjansesløsing ga spenning

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Ubeseiret på hjemmebane

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Tap og seier i Tromsø

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Endelig seier til Hardhaus?

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

6 mål på en halv time

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Berget uavgjort på overtid

Grovfjord berget poeng

Framvik-brødre med lekestue

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Grovfjord skuffet stort

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Sterk andreomgang ga seier!

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Sesongavslutning. Fotball 4. divisjon avd. Hålogaland

Annen klubbfakta pr 2015

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Ledelse snudd til tap

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Overkjørsel på Sletta

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Ineffektivt av hjemmelaget

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

X-files på Stokmarknes

Melbo seriemester! Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland

Straffedrama på overtid - igjen!

Møter serielederen. 4.divisjon avd. Hålogaland. Fredag kl 1900 Harstad B - Lødingen, Harstad stadion

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

Kan Grovfjord true Medkila?

Grovfjord snytt for mål!

Fortsetter Grovfjord framgangen?

Solid avslutning på Sletta

Hjemmekamp på bortebane

Dramatisk på Medkilabanen

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Tomhendt fra Lofoten. Selv om Erol Mercanoglu (17) her header Grovfjord i ledelsen mot Ballstad ble det lite med poeng på turen hjem fra Lofoten.

Heldig grovfjordpoeng

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

Fremgangen fortsetter?

Utklassing på Ankenes

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Transkript:

Solid kamp av Grovfjord Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 04.06.2017 Tomålscorer, Magnus Johnsen, med sitt første mål i oppgjøret mot Ballstad som hjemmelaget vant 4-1 4.divisjon avd. Hålogaland Grovfjord - Ballstad 4-1 (4-0) Bjerkvik kunstgress Dommer: Håkon Rinaldo Tilsk. 16 bet Været: Strålende sol, ca 11 gr Målene: 6.min. 1-0 Magnus Johnsen 16.min. 2-0 Viktor Framvik 21.min. 3-0 Magnus Johnsen 30.min. 4-0 Andreas Martinsen 80.min. 4-1 Herman Valberg Johnsen Rødt kort: Mathias Valberg Johnsen, Ballstad 90.min Nr Navn Bytter

Kort 25 Odd Magne Myre 2 Isak Kulseng-Hansen 4 Stian Christensen 5 Eirik Christensen gult 15 Jacob Kulseng-Hansen 59.min 6 Sindre Brandsegg 7 Are Johannessen

46.min 12 Tor Andre Hansen gult 11 Viktor Framvik (k) 16 Magnus Johnsen 19 Andreas Martinsen 67.min Innbyttere 18 Ola Hoff Svendsen 46.min 3 Daniel Pedersen 59.min

21 Joacim Martinsen 67.min 17 Martin Berg Hjemmelaget avgjorde dette viktige oppgjøret i tabellens midtsjikt med en knallgod og effektiv første omgang. Det kostet krefter, men gutta kontrollerte inn i andre omgang. Grovfjord la seg litt lavt i banen fra start, men høyt på egen halvdel. Laget ønsket å være kompakt bakover for ikke gi motstanderen tid og rom til å spille seg gjennom mellom lagdelene. Med knallhard jobbing og sterkt duellspill over hele banen, anført av Are Johannessen, lykkes de oransje med denne taktikken. Her lå nøkkelen til å ta gjenvinninger og sette i gang hurtige overganger. Med gode og presise opp- og gjennomspill hvor Viktor og Magnus var tildelt de offensive hovedrollene skapte gutta våre stadig trøbbel for ballstadforsvaret, som allerede etter tretti minutter hadde måttet kapitulere fire ganger for det svært innsatsfylte og angrepsvillige hjemmelaget. Bare seks minutter var gått da Magnus ble spilt fri gjennom Ballstads forsvarslinje som stod høyt på egen halvdel. Alene mot Nikolai

Dalsbotten i ballstadburet satte han ballen forbi keeperen og inn i lengste hjørnet. Ti minutter senere var det Viktors tur etter et presist og perfekt framspill av Are. Ballangsværingen gjorde det som var forventet av ham. Det tredje målet kom etter et samarbeid mellom Viktor og Magnus. Førstnevnte ble spilt opp på sin venstrekant, drar seg litt innover før han legger inn foran mål der Magnus kommer fra motsatt side, og rolig som alltid, setter han kula kontrollert i mål. Grovfjords fjerde og siste mål kom etter frisparkinnlegg fra høyre side der boksspilleren Andreas «dukk opp» Martinsen tok seg av nedfallsfrukten og sørget for en komfortabel pauseledelse til de oransje. Utover målene hadde Grovfjord i tillegg et par svært gode muligheter flere scoringer Solid deffensiv jobbing, sterke på gjenvinning og god struktur i spillet var essensen i det som kanskje er den beste omgangen Grovfjord har levert så langt i år. Ballstad var litt frempå et par ganger i omgangen, men uten å true grovfjordmålet i nevneverdig grad. Etter fyrverkeriet i første halvdel av kampen ble den andre et lite antiklimaks, i hvert fall sett med grovfjordøyne. Midtbanepropellen Are Johannessen måtte gi seg etter førtifem og med flere trøtte grovfjordbein etter innsatsen før pause var det et blekere hjemmelag som fullførte oppgjøret. Til tross for at våre gutter ikke maktet legge ned samme innsats og duellkraft, og at de presise overgangene ble færre i forhold til første, stod likevel forsvarsarbeidet ganske så solid og med kun èn baklengs like før slutt må vi være fornøyde med det totale bildet av kampen. En av trenerne, Hege Christensen, var i alle fall svært godt fornøyd med det hun observerte på kunstgresset i Bjerkvik i ettermiddag: -En strålende gjennomført første omgang hvor vi produserer mange sjanser. Flotte gjennomspill til begge våre kanter som tar vare på mulighetene. Full kontroll og en fortjent 4-0 ledelse til pause. -Litt rokkeringer i andre omgang og kanskje en smule fornøyde spillere etter prestasjonen før halvtid og vi gir fra oss litt av initiativet. Men aldri så mye at seieren stod i fare. En vel utført kamp fra vår side. Resultater og tabell