Seier med 10 mann i 70 minutter

Like dokumenter
Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Solid kamp av Grovfjord

Slet seg til seiermot Medkila

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Grovfjord berget plassen

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Snudde for fjerde gang på rad

Overbevisende av hjemmelaget

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Sjansesløsing ga spenning

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Tok poeng fra serielederen

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Grovfjord var effektive

Sjansesløseri av Grovfjord

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Seier og ung debutant

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Straffespark ødela sjansen

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

God prestasjon av Grovfjord

Trippel til ingen nytte

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Selvmål, rødt kort og stortap

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Grovfjord snytt for mål!

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Tap og seier i Tromsø

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Poengløs og rødt kort

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Heldig poeng mot Luna

Tapte 0-3, men herlig innsats

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Solid avslutning på Sletta

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Utklassing på Ankenes

Ledelse snudd til tap

Opp- og nedtur i Lofoten

6 mål på en halv time

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Grovfjord skuffet stort

Debutantscorer og straffedramatikk

Berget uavgjort på overtid

Grovfjord berget poeng

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Mye positivt, men tap

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Annen klubbfakta pr 2015

Mikkel - seriens beste

Tomhendt fra Lofoten. Selv om Erol Mercanoglu (17) her header Grovfjord i ledelsen mot Ballstad ble det lite med poeng på turen hjem fra Lofoten.

NTNUI C MAUSUND 3 2 (1 0)

Ubeseiret på hjemmebane

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Grovfjord sliter - nytt tap

X-files på Stokmarknes

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Skade ødela for hjemmelaget

Framvik-brødre med lekestue

Straffedrama på overtid - igjen!

Første omgang ødela - tapte 1-4

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Sterk andreomgang ga seier!

Ineffektivt av hjemmelaget

Dramatisk på Medkilabanen

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Overkjørsel på Sletta

Oslo Fotballkrets Teoriprøve 2009

FOLLO FK En status ved sommerpausen Statistikk

Hadde seieren i lomma, men...

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

Transkript:

Seier med 10 mann i 70 minutter Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 06.08.2017 Nykommer Jostein Kajander sentral da Gropvfjord åpnet høstsesongen med seier 5-2 over Høken. Grovfjord Høken 5-2 (2-0) Sletta stadion Dommer: Michael Wikestad Pedersen, IF Kilkameratene Tilskuere: 37 bet. Været: Sol, lettskyet, 21 deilige røde Målene: 6.min. 1-0 Sindre Brandsegg 38. min. 2-0 Andreas Martinsen 65. min. 3-0 Lars Erik Markussen 66.min. 3-1 Tord Fjellvang Karlsen 73.min. 4-1 Martin Berg 76.min. 4-2 Mathias Hoel 81.min. 5-2 Stian Eilertsen Grovfjords lag Nr Navn

Bytter Kort 25 Odd Magne Myhre 12 Tor Andre Hansen 2 Jostein Kajander 4 Stian Christensen (K) 68.min Gult 15 Jacob Kulseng-Hansen Rødt 20.min (2 gule) 16 Magnus Johnsen 81.mn 6 Sindre Brandsegg 86.min

8 Even Bjørnå 46.min/Inn 68.min 23 Stian Eilertsen 22 Jonas Rasmussen 46.min 19 Andreas Martinsen 72.min Innbyttere 18 Ola Hoff Svendsen 46.min 7 Lars Erik Markussen

46.min 17 Martin Berg 72.min 3 Daniel Pedersen 81.min 21 Joacim Martinsen 86.min I et innholdsrikt oppgjør på Sletta lørdag ettermiddag vant hjemmelaget fortjent 5-2 over tabellnaboen Høken. Dèt etter å ha spilt med 10 mann i over èn og en halv omgang etter at Jacob måtte forlate banen knapt halvveis i første omgang.

Men en fandeninvoldsk innsats av alle gutta gjennom hele kampen gjorde at Grovfjord var det førende laget det meste av tiden etter å ha blitt èn spiller mindre på banen. Hjemmelaget tok grepet tidlig i oppgjøret og de oransje fikk også en tidlig scoring da Sindre satte ballen i nettet fra skrått hold etter litt fram-og tilbakespill i høkenboksen. Bare minutter etterpå kunne Høken fått sin utligning, men forsøket strøk bortre stolpe på utsiden etter et godt angrep på lagets venstre side. Men Grovfjord slo tilbake like etter med to svært gode muligheter uten at det lykkes gjøre nye mål. I første halvdel av omgangen ble det mange dueller, ofte lange oppspillsforsøk og det helt fine spillet på en god gressmatte så vi ikke så mye til. Det ble kanskje for mye innsats og lite ro med ballen. Etter to tøffe taklinger av Jacob Kulseng-Hansen, før halve omgangen var passert, mente dommeren at dette fikk være nok og sendte harstadværingen til en tidlig dusj. Utvisningen ga tydeligvis høkengutta inspirasjon for bortelaget maktet flytte laget høyere og fikk satt i gang angrepene fra midtbaneposisjon. Det ble et par småskumle forsøk ut av dette, men laget maktet ikke få til noe mer. I stedet var det Andreas Martinsen som etter et grovfjordangrep sørget for litt mer nervero da han på typisk vis kjempet til seg ballen inne på 5m og doblet ledelsen for hjemmelaget. Tomålsledelse til pause var i samsvar med lagenes spill og sjanser. Etter pausen kom tidligere toppscorer i klubben, Lars Erik Markussen, inn på laget. Med kjappfot Viktor forhindret fra å spille i dag pga jobb var det greit og få en inn en angriper med farten som sitt våpen. Vel fem minutter ut andre omgang ble han elegant frispilt, men dessverre for den godeste Lars Erik så maktet han ikke overliste høkenkeeperen i dette forsøket, men han skulle senere få en ny mulighet som han tok vel vare på. Den kom tjue minutter ut i omgangen da han headet! ballen i mål etter corner. Lurer på når han sist gjorde noe lignende. Men den som trodde kampen var avgjort etter tremålsledelsen fikk bange anelser da bleikgutta spilte seg gjennom på Grovfjords venstre side minuttet etterpå og Tord Karlsen sørget for litt høyere puls hos grovfjordpatriotene. Men Grovfjord skulle snart svare på denne trusselen. Bare minuttet etter at han kom inn mottok Martin Berg et innkast langt inne på Høkens banehalvdel ute ved sidelinja. Han møtte liten motstand på sitt enmannsangrep fra sin venstre kant, forserte innover mot mål noen meter fra dødlinja og fra skrått hold skjøt han i motsatt nettvegg og ga igjen ro på grovfjordbenken. Men Høken er kjent for aldri gi seg, heller ikke her. Tre minutter senere fikk

vi nesten reprise på bortelagets første mål. Angrep på venstre kan og innlegg like foran Odd Magne i grovfjordmålet. Her var Mathias Hoel på rett plass og fikk pirket ballen forbi keeperen. Nå var lagene i en periode hvor det ble mål etter mål og lagene vekslet på å score. Fem minutter senere satte kombinasjonen Sindre/Stian E slutt på denne rekken av scoringer da førstnevnte slo inn et frispark fra 16m-streken og til en umarkert Stian som kunne styre kula inn i mål fra sin posisjon like foran høkenkeeperen. Grovfjordgutta viste heroisk innsats i dette viktige og intense oppgjøret på tabellens midtsjikt. Det var nesten som vi ikke la merke til at hjemmelaget det meste av kampen var i underlegen i antall spillere pga grunn av den oppofrende kjempinga alle gutta gjorde i dag. Herlig å se! Jostein Kajander debuterte for de oransje i dag og var en bauta på banen i kraft av sin ro, erfaring og autoritet. Med disse egenskapene var han svært viktig i spillet og da det en periode blåste rundt Stian C i andre omgang. Hans tilstedeværelse skapte den nødvendige balanse og trygghet i spillergruppa, og det er ikke tvil om at han løfter laget og den enkelte spiller. Han kommer til å bety mye for laget i en hektisk innspurt av sesongen.