Overkjørsel på Sletta

Like dokumenter
Overbevisende av hjemmelaget

Sjansesløseri av Grovfjord

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Sjansesløsing ga spenning

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Straffespark ødela sjansen

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Grovfjord berget plassen

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Tok poeng fra serielederen

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Grovfjord var effektive

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Solid kamp av Grovfjord

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Ubeseiret på hjemmebane

Grovfjord skuffet stort

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Slet seg til seiermot Medkila

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Seier med 10 mann i 70 minutter

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Seier og ung debutant

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Selvmål, rødt kort og stortap

Opp- og nedtur i Lofoten

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Poengløs og rødt kort

Heldig poeng mot Luna

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Grovfjord snytt for mål!

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Berget uavgjort på overtid

God prestasjon av Grovfjord

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Grovfjord IL. Når han i tillegg fikk være med å vinne over Ballstad kunne det ikke bli bedre.

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Trippel til ingen nytte

Framvik-brødre med lekestue

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Første omgang ødela - tapte 1-4

Grovfjord berget poeng

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Sterk andreomgang ga seier!

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Ledelse snudd til tap

Straffedrama på overtid - igjen!

Tomhendt fra Lofoten. Selv om Erol Mercanoglu (17) her header Grovfjord i ledelsen mot Ballstad ble det lite med poeng på turen hjem fra Lofoten.

Snudde for fjerde gang på rad

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

X-files på Stokmarknes

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Heldig grovfjordpoeng

Grovfjord IL. Bjørn Magnus Karlsson (bildet) og hans lagkamerater vant hjemmekampen mot Harstad 2.

Annen klubbfakta pr 2015

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Berget uavgjort i målkalas

Utklassing på Ankenes

Grovfjord IL. I denne midtukekampen mot et ambisiøst hadsellag vil det bli nok en hektisk dag på jobben for gultrøyene.

Grovfjord IL. Her blir det løpende oppdateringer om alt som har med A-laget å gjøre. Er foreløpig i startfasen, men informasjon skal komme etterhvert.

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Siste pr ) Sportslig apparat

Det holdt - såvidt. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 5-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, greit. Tiskuere: 20 bet.

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Transkript:

Overkjørsel på Sletta Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 16.08.2013 Med to fingre i været signaliserer Markus Hoff Svendsen at han fikk æren av å gjøre Grovfjords seriemål nr 2000 siden oppstarten i 1967. Både han og de øvrige spillere kom sterkt tilbake etter den begredelige SOIF-kampen og sørget for at Grovfjord vant med overbevisende 7-0 over Leknes. 4. divisjon avd. Hålogaland Grovfjord - Leknes 7-0 (3-0) Sletta gress - strøken Dommer: Knut Børre Wahlquist, FK Landsås Tilskuere: 33 bet. Været: Nydelig sensommervær, ca 18 grader og sol Målene: 20. min. 1-0 Markus Hoff Svendsen (mål nr 2000) 28. min. 2-0 Thomas Haugland, direkte på frispark 45. min. 3-0 Jonathan Framvik 46. min. 4-0 Markus Hoff Svendsen 50. min. 5-0 Thomas Haugland, straffe 61. min. 6-0 Thomas Haugland, straffe 66. min. 7-0 Lars Erik Markussen

Rødt kort: Anders Olsen, Leknes (keeper) 34. min. Ingen gule kort Grovfjords lag Navn Bytter Hugo Sæther Ronny Pettersen Raymond Sørensen Raymond Johnsen Ut: 76. min Raymond Olsen Lars Erik Markussen Thomas Haugland Ut: 78. min. Inn: 83. min.

Markus Hoff Svendsen Ut: 53. min. Viktor Framvik Ut: 83. min. Jonathan Framvik Jonas Rasmussen Ut: 53. min.inn: 78. min. Innbyttere Andreas Martinsen Inn: 53. min. Even Bjørnå Inn: 53. min. Tor Einar Svendsen Inn: 76. min. Coach: Hugo Rasmussen/Tor Einar Svendsen Leknes

Startellever: Anders Olsen, Christoffer Frantzen, Håvard Benonisen, Kristian Flaaten Olsen, Asadullah Mohamedi, Leif- Ole Barth, Markus Hansen, Sigve Willumsen, Carl Fredrik Jentoft, Gøran Ellingsen og Eivind Ringstad. Også benyttet: Tobias Ingebrigtsen, Kamal Mohamed Hashi, Ruben Benonisen, Vegard Lindberg Juliussen, Alsing Selnes og Trond Jørgensen Til tross for å måtte unnvære flere sentrale spillere hadde oransjetrøyene bestemt seg for å "reise kjerringa" etter forestillingen mot SOIF for to dager siden. Og det kom til å gå utover et usedvanlig blekt og tafatt Lekneslag som hadde lite å stille opp med mot innsatsfylte grovfjordinger. Den kanskje viktigste oppgaven for Grovfjord i kveldens oppgjør mot Leknes var å bevise overfor seg selv og omgivelsene at forestillingen mot SOIF sist onsdag var et engangstilfelle og at laget har et større potensiale enn det som ble vist på Skånland kunstgress. Men for å kunne være overbevisende måtte det være i innsats i bunn for det som skulle presenteres på Sletta. Og det var tydelig at spillerne hadde jobbet mentalt med selv i løpet av disse to dagene. For selv om motstanderen i dag ikke kan sammenlignes med SOIF kom det tidlig til uttrykk i dagens kamp at det var et hjemmelag som hadde fått vinnerinnstinktet tilbake, og at spillerne var villig til å vise både engasjement og aggressivitet i alle spillets faser for å oppnå målsettingen. Til tross for at bortelaget hadde et ørlite spilleovertak de første minuttene var grovfjordspillerne med på leken fra første minutt. Tidligere stopperkjempe og veteran, Raymond Sørensen, ble hentet inn i all hast pga av fravær av de faste midtstopperne, Erling Eriksen og Magnus Karlsson. Med hans erfaring og overblikk fikk forsvarsrekka nødvendig ro og stabilitet og fikk satt det deffensive arbeidet. Bortelagets angripere, med tanksenter Gøran Ellingsen i spissen, fikk derfor svært vanskelige arbeidsforhold, og noe får halvsjanser var alt bortelaget kom til i løpet av hele kampen. Venstreback, Raymond Olsen, var offensiv i dag og ble ofte med opp i motstanderfeltet når sjansene bød seg.

Lofotingene var i kveld for øvrig bare en skygge i forhold til det laget vi så på Sletta i fjor (vant 6-0). Borte var kraft, pondus og aggressivitet som kjennetegnet fjoråres utgave og som sørget for lagets overraskende topplassering (Nr 2). Etter at Leknes hadde løpt av seg det meste det første kvarteret spiste hjemmelaget seg mer og mer inn i kampen, og etter at Markus hadde gitt Grovfjord ledelsen så aldri oransjetrøyene seg mer tilbake. Scoringen som ga ledelse og mål nr 2000 for Sletta-laget var på langt nær av det spektakulære slaget, heller tvert i mot man nesten kunne si. Markus nærmest kranglet ballen i mål, men det var like verdifullt for det. Slik opplevde han selv milepælmålet: -Jeg ble spilt fri av Lars Erik, men var presset av en forsvarsspiller. Likevel greide jeg så vidt og få ei tå på ballen og tuppe den mellom bena til keeperen. Markus ble for øvrig skadet i ankelen i denne situasjonen og måtte derfor forlate banen tidlig i andre omgang. Med gode overganger rullet hjemmelaget opp flere gode angrep både på kantene og sentralt og det fåtallige publikum ventet flere scoringer. Det skulle også snart komme. Overtaket førte til et frispark på omkring 20 m sentalt på målet. Thomas hadde fininnstilt skuddfoten og lekneskeeperen kunne bare se langt etter ballen da den føk inn - like under tverrliggeren.

Knappe ti minutter senere ble Markus perfekt frispilt like over midtstreken og med et høytstående leknesforsvar var veien til målet helt åpent. Men i det unggutten slo ballen til side for keeperen, som var utenfor 16 m, reddet denne ballen med armen (om det var bevisst vites ikke) og fratok grovfjordspilleren en scoringsmulighet. Dermed rødt kort og tidlig dusj for Anders Olsen. Det påfølgende frisparket satte Thomas hårfint til side for stolpen. Etter utvisningen var det spill mot ett mål resten av omgangen, og det tredje målet skulle også komme før dommeren blåste for halvtid. Jonathan Framvik snappet ballen da leknesforsvaret ikke maktet å avklare i eget felt og ballangsværingen kunne rolig sette ballen til side for reservekeeperen. Leknes fikk en mental knock-out i perioder som oppleves som ugunstig å slippe inn mål i. Den tredje i sekken minuttet før pause og da det fjerde kom bare minuttet inn i andre omgang var definitivt løpet kjørt for bortelaget. Markus enkelt og uforstyrret styre inn ballen med hodet, fra omkring 7-8 m, på en presis kantpasning. Deretter fulgte en hektisk tjueminuttersperiode som ga scoringer på løpende bånd. To straffemål signert Thomas etter at Lars Erik og Jonathan ble lagt ned i feltet. Her den første straffen, keeperen går riktig vei, men ballen sniker seg under armene hans helt inne ved stolpen.

Halvveis i omgangen avsluttet Lars Erik stormløpet mot leknesmålet ved å sette ballen behersket inn fra 7-8 m på innlegg fra Viktor. Grovfjord syntes å være fornøyd sine syv scoringer og i sluttminuttene hadde hjemmelaget full kontroll og det ble en transportetappe til full tid. Men det kunne også blitt flere mål for sjansene var der. Bl.a hadde Tor Einar (far til Markus) alle tiders mulighet da han helt alene på ca 2 m fikk ballen i beina. Men bevegelsene og tankene er kanskje ikke like raske hos 47-åringen som hos sønnen. I stedet for å blåse pasningen inn på direkten ble det en bevegelse for mye og keeperen rakk tilbake og reddet skuddet. Hadde det ballen gått inn ville familien Svendsen ha erobret en annen klubbrekord, nemlig som eldste målgjører i seriekamp. I dag er det Roar Christensen (42) som besitter denne, og det spørs om Tor Einar får en lignende mulighet senere. Endelig kunne Grovfjord i dag også gå av banen uten å slippe inn baklengsmål. Det har på langt nær vært en vanlig opplevelse f de oransjekledde de senere årene for vi må mer enn to år tilbake i tid sist det samme skjedde. Nærmere bestemt 30.07.2011 da Sortland 2 ble slått 1-0 på Sletta. Etter denne datoen har Grovfjord spilt 44 seriekamper uten å oppleve smultringen. Uten å ha dykket altfor dypt i de historiske arkivene vil jeg anta at dette er negativ klubbrekord. I perioden 1995-1997, inkl. nedrykksåret 1996, opplevde Grovfjord 35 påfølgende kamper med baller i egne nettmasker. En glad og lettet trener, Raymond Johnsen, kunne smile bredt etter kampslutt: -Godt og kunne slå tilbake etter opplevelsen på onsdag. Det var en helt annen guts i laget i dag og jeg følte derfor at vi hadde bra kontroll fra start. -Motstanden idag gjorde det også nokså enkelt for oss, for Leknes var tannløse, mente treneren som kan "glede" seg over en lengre pause (tre uker) fra fotballen etter to svært hektiske uker. Men kjenner vi "Kongen" rett blir det neppe sofaen som får besøk av ham i friperioden. Til det lokker fjellene for mye. Resultater og tabell.