Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Like dokumenter
Grovfjord berget plassen

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Seier med 10 mann i 70 minutter

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Overbevisende av hjemmelaget

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Slet seg til seiermot Medkila

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Sjansesløseri av Grovfjord

Solid kamp av Grovfjord

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Heldig poeng mot Luna

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Surt tap i målshow. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Leknes 4-6 (1-3) lørdag 1.august kl Sletta gress, sleip

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Tok poeng fra serielederen

Straffespark ødela sjansen

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Sjansesløsing ga spenning

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Opp- og nedtur i Lofoten

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Snudde for fjerde gang på rad

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

God prestasjon av Grovfjord

Seier og ung debutant

Berget uavgjort på overtid

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Trippel til ingen nytte

Solid avslutning på Sletta

Sterk andreomgang ga seier!

Ellevilt på Sletta! Fotballkamp 4. divisjon. Grovfjord - Mjølner (3-0) Sletta gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL. Tilsk.: 27 bet.

Ubeseiret på hjemmebane

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Første omgang ødela - tapte 1-4

Grovfjord var effektive

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Straffedrama på overtid - igjen!

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Selvmål, rødt kort og stortap

Grovfjord berget poeng

Enda et tremålstap. Fotball 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Medkila 2-5 (0-1)

Skade ødela for hjemmelaget

Sterk avslutning! Startelleveren som nesten holdt på å ødelegge opprykksfestdagen for. Hardhaus i ettermiddagens kamp på Ankenes.

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Tapte 0-3, men herlig innsats

Grovfjord snytt for mål!

Sesongavslutning. Fotball 4. divisjon avd. Hålogaland

Poengløs og rødt kort

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Ineffektivt av hjemmelaget

6 mål på en halv time

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Annen klubbfakta pr 2015

Ledelse snudd til tap

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

NTNUI C MAUSUND 3 2 (1 0)

Heldig grovfjordpoeng

X-files på Stokmarknes

Fortsetter Grovfjord framgangen?

Hadde seieren i lomma, men...

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Ferien over. Skånland og Leknes møtes i kveld på sistnevntes bane og igangsetter med det høstsesongen for 4.divisjon,.

Berget uavgjort i målkalas

NTNUI C BYÅSEN 4 1 (1 1)

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Møter serielederen. 4.divisjon avd. Hålogaland. Fredag kl 1900 Harstad B - Lødingen, Harstad stadion

Grovfjord vant thriller-derby

Transkript:

Ny sterk seier Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 18.06.2016 Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta. 4.divisjon avd. Hålogaland Grovfjord - Høken 7-2 (3-1) Sletta gress - særdeles sleip Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås Tilsk.: 24 bet. Været: Grått, noe yr - ca 9 grader Målene: 10.min. 1-0 Eirik Nikolaisen 17.min. 2-0 selvmål 26.min. 2-1 selvmål (Eirik Christensen) 42.min. 3-1 Viktor Framvik 59.min. 3-2 62.min. Markus Hoff Svendsen 76.min. 5-2 Sindre Brandsegg 81.min. 6-2 Viktor Framvik 83.min. 7-2 Sindre Brandsegg

Ingen gule kort til Grovfjord Grovfjords lag Nr Navn Bytter 1 Ole Markus Simonsen 2 Ronny Pettersen 5 Eirik Christensen 4 Eirik Nikolaisen 23 Levi Alexander Verbaan 33.min

7 Eirik Myrvang 8 Even Bjørnå 17 Sindre Brandsegg 21 Peder Molund 70.min 19 Andreas Martinsen 76.min 11 Viktor Framvik Innbyttere 10 Markus Hoff Svendsen 10.min 22 Jonas Rasmussen 70.min 3 Daniel Pedersen

76.min På grunn av en våt og sleip gressmatte uteble det gode spillet, men igjen en herlig moral, innsats og aggressivitet i grovfjordlaget som på nytt ga mange mål og den tredje seieren på rad. Fantastisk etter den begredelige starten. Grovfjordgutta kunne i tredje kamp på rad juble for nok en solid prestasjon. Denne gangen var det gjestene fra Bleik på Andøy, Høken, som fikk en leksjon på Slettas sleipe og uberegnelige gressteppe, Igjen var innsats og vinnervilje hos samtlige spillere faktorene som lå i bunn for resultatet. Høken åpnet riktinok best med et initiativ i spillet de første minuttene og produserte kampens første sjanse etter bare et par minutter. Men Ole Markus reddet forsøket med en fin fotparade. Grovfjord kom seg etter hvert opp på riktig nivå og etter bare 10 minutter var gutta i ledelsen. En corner som ble klarert ut av feltet kom inn i retur og etter litt flipperspill i boksen kunne midtstopper Eirik Nikolaisen gi hjemmelaget ledelsen. Var Grovfjord dårlige på cornere mot Morild på Sletta for fire uker siden var det hjemmelaget som utnyttet disse mulighetene best i ettermiddag. Nesten reprise på første målet kom få minutter senere, man ballen ble denne gangen satt inn av en høkenspiller (selvmål).

To minutter senere var Høken nær redusering, men frisparket slo i tverrliggeren og ned på streken. Det skulle imidlertid ikke gå lenge før bortelaget kunne bokføre innskudd på målkontoen. Et godt angrep på høyresiden der det påfølgende innlegget ble slått inn like foran kassa traff ballen uheldigvis Eirik Christensen på 2-3 m fra streken før den trillet inn i buret. (selvmål). Hjemmelaget fortsatte å holde oppe trykket i spillet, og det var fullt fortjent at Grovfjord økte ledelsen like før pause da Viktor ble frispilt på venstrekant og han fullførte angrepet vi har sett så mange ganger før - skrår innover og skyter i motsatt nettvegg. Andre halvdel av kampen styrer Grovfjord mer eller mindre fra start til slutt. Dog skulle Høken få omgangens første nettkjenning da et distanseskudd snek seg under grovfjordkeeperen. Men de oransje lot seg ikke stresse av dette og var raskt tilbake med tomålsledelse på et perfekt hodestøt av Markus etter corner. Det våte underlaget ga ikke rom for finspill. Baneforholdene var en utfordring for aktørene med flere utilsiktede situasjoner. Men kjemping og innsats av Grovfjord ga likevel mange muligheter utover i omgangen og med et knapt kvarter igjen å spille fikk laget to straffespark med to minutters mellomrom etter at hhv Viktor og Markus ble lagt ned inne i feltet. Sindre sørget for en komfortabel ledelse på den første med et kontrollert skudd nede i keeperens høyre hjørne. Det andre var en panenka-variant. Men det er bare å innrømme at originalen var bedre ettersom Sindres forsvant høyt over tverrliggeren. ( Jeg ville ikke gjort det på denne måten hadde vi ikke ledet så pass

klart, innrømmet han etter kampen) Imidlertid kom to kjappe like etterpå. Først en fin curl fra skrått hold av Viktor som imidlertid fikk litt hjelp av en ujevn gressmatte for at ballen skulle finne veien til nettmaskene. Sindre avsluttet med et pent plassert skudd ved stolpen fra knapt 16 m på en 45 graders pasning fra Viktor. Trener Hege Christensen var selvfølgelig smilende og glad etter kampslutt: - En vel gjennomført kamp fra vår side. Vi gjør det vi har blitt enige om, og da får vi uttelling. God innsats, nøye i gjennomføringene og tørre prøve. Ikke minst scorer vi etter tre cornere. Guttan leverte virkelig i dag. Resultater og tabell.