Solid avslutning på Sletta

Like dokumenter
Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

Seier og ung debutant

A-stallen A-laget 2008

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Grovfjord skuffet. Kampfakta. Landsås - Grovfjord 5-3 (3-1) Landsåsbanen-kunstgress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Publikum: Ca 60 tilsk.

6 mål på en halv time

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Tap og seier i Tromsø

Grovfjord IL. Også i ettermiddag var det grunn for grovfjordspillerne å juble. Høken ble slått 7-2 på Sletta.

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

Grovfjord var effektive

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Sjansesløseri av Grovfjord

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Endelig seier. Solid andre omgang sørget for 3-1 over Landsås på bortebane. Landsås Grovfjord 1-3 (1-2) Landsåsbanen

Mikkel - seriens beste

Selvmål, rødt kort og stortap

Utklassing på Ankenes

Overbevisende av hjemmelaget

Seier med 10 mann i 70 minutter

Annen klubbfakta pr 2015

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Mye positivt, men tap

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Grovfjord berget plassen

Sjansesløsing ga spenning

Trippel til ingen nytte

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. Sportslig apparat:

Grovfjord IL. Været: Kampen startet i strålende sol og 27 grader! - skyet til. noen dråper i andre omgang

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Slet seg til seiermot Medkila

Tok poeng fra serielederen

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Grovfjord skuffet stort

Snudde 0-3 til seier. Kampfakta. Medkila - Grovfjord. Medkila kunstgress - kl Dommer: Yngvar Bruun, IL Morild. Tilskuere: 55 bet.

A-stallen A-laget 2009

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Siste endringer: Adm.

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Ledelse snudd til tap

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Storseier på Sletta. 4. divisjon, avd. Hålogaland. Grovfjord - Kabelvåg 7-1 (3-0) Sletta gress. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilsk.: 16 bet.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Heldig poeng mot Luna

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Bare poengene gledet. Kampfakta. Leknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Leknes stadion, fredag 1.mai kl Dommer: Svein Rist, Lødingen.

Opp- og nedtur i Lofoten

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Sist oppdatert ) Sportslig apparat:

Snudde for fjerde gang på rad

A-stallen Her blir det løpende oppdateringer og nyheter omkring spillerstallen. (Siste pr ) Sportslig apparat

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Skade ødela for hjemmelaget

Berget uavgjort i målkalas

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Solid kamp av Grovfjord

Straffespark ødela sjansen

Grovfjord berget poeng

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Debutantscorer og straffedramatikk

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Grovfjord IL. Her blir det løpende oppdateringer om alt som har med A-laget å gjøre. Er foreløpig i startfasen, men informasjon skal komme etterhvert.

Spillerstallen Her blir det løpende oppdateringer, nyheter og bilder omkring spillerstallen. Klubbleder: Per Sandengen tlf

Grovfjord snytt for mål!

Grovfjord IL. Grovfjord og Sindre Brandsegg spilte jevnt med Medkila på søndag, men måtte likevel se seg slått 2-1.

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Berget uavgjort på overtid

Kan Grovfjord true Medkila?

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

Ubeseiret på hjemmebane

Grovfjord sliter - nytt tap

God prestasjon av Grovfjord

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Første omgang ødela. Dessverre for Grovfjord gjorde hjemmelaget åtte av disse.

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Oppvisning på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Mjølner B 7-1 (2-0) Sletta gress. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås. Tilsk.: 24 bet.

Ineffektivt av hjemmelaget

Heldig grovfjordpoeng

Framvik-brødre med lekestue

Sesongavslutning. Fotball 4. divisjon avd. Hålogaland

Motgangen fortsetter. 4.divisjon avd. Hålogaland. Lødingen - Grovfjord 3-2 (2-1) Lødingen gress. Dommer: Kjell Olav Duås, Stokmarknes IL

Poengløs og rødt kort

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

Mål i fire 10-år. Kampfakta 4. divisjon. Grovfjord - Hardhaus 3-2 (2-1) fredag 6. mai kl Bjerkvik kunstgress

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Endelig seier til Hardhaus?

Utklassing på Sletta. 4. divisjon avd. Hålogaland. Kampfakta. Grovfjord - Høken 13-1 (5-0) Sletta gress. Dommer: Stein-Viggo Standal, Lødingen IL

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Grovfjord IL. Når han i tillegg fikk være med å vinne over Ballstad kunne det ikke bli bedre.

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Sterk andreomgang ga seier!

Transkript:

Solid avslutning på Sletta Bidrag fra Svein Bertin Simonsen 20.09.2008 -Vi satser på å avslutte hjemmekampene med stil på Sletta, sa Roar i lørdagens utgave av Harstad Tidende. Kanskje ikke til 20 i stil, men en godt gjennomført kamp av hjemmelaget endte med 6-1 seier over Hardhaus. Med sine 4 scoringer er det ikke rart at kampens store spiller, Erol, måtte svare på lokalpressens mange spørsmål. Kampfakta Grovfjord - Hardhaus 6-1 (2-0) Sletta gressbane - bra Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL Tilsk.: 60 bet. Været: Skyet, opphold og ca12 gr Målene: 11.min. 1-0 Erol Mercanoglu Ass. Runar Danielsen 43.min. 2-0 Erol Mercanoglu Ass. Stian Eilertsen 62.min. 3-0 Erol Mercanoglu 66.min. 3-1 Steffen Lockert 85.min. 4-1 Runar Danielsen - direkte på corner 88.min. 5-1 Bård Pettersen Ass. Thomas Haugland 92.min. 6-1 Erol Mercanoglu Ass. Thomas Haugland

Ingen gule kort for Grovfjord Rødt kort: Kim Larsen, Hardhaus 86.min Grovfjords lag Navn Bytter Nils Arne Sjøvoll Raymond Olsen Espen Solemdal 84.min Bjørn Magnus Karlsson Håvard U. Jakobsen Stian Eilertsen 68.min Roar Christensen 57.min Runar Danielsen Raymond Johnsen Erol Mercanoglu Martin Rypdal Thomas Haugland 57.min Bård Pettersen

68.min Alexander Skredlund 84.min Oppmann: Roald Ramstad Selv med en solid og klar seier var det på ingen måte noen glitrende forestilling hjemmelaget viste i sin avslutning av hjemmekampene på Sletta i ettermiddag. Gjennomføringen av matchen er heller å betrakte som en sterk arbeidsseier og et lag som igjen viser god moral og som står på til siste slutt selv om ikke alt fungerer som planlagt. Et svekket Hardhaus-lag, med flere suspensjoner og intern uro, var imidlertid ikke kommet til Sletta for å la seg overkjøre av tabellens "runner up", og laget skal ha all honnør for å ha kjempet godt kampen gjennom og ikke gitt hjemmelaget noe gratis. Særlig spilte gjestenes midtforsvar, ledet av Kim Larsen, meget godt og gjorde det problematisk for Grovfjords angrepsrekke. -I forhold til de siste kampene i høst hvor vi har svingt veldig i prestasjonene mellom første og andre omgang, gjennomførte vi i dag to jevne omganger til karakteren middels +, mente spillende trener, Runar Danielsen, etter kampen. -Periodevis var vi noe ruskete i pasningsspillet og vi ble ofte for upresise i oppspill bakfra og opp i mostanderens bakrom. For mange pasninger endte inn til keeperen. Jeg likte heller ikke at vi ga Hardhaus endel frispark i farlig sone noe som kunne gitt muligheter for bortelaget. -Men på tross av at vi ikke presterer på topp skal vi være fornøyd når vi likevel vinner 6-1, lager flere fine mål og skaper mange målsjanser, avslutter treneren. Mye kjemping og mange dueller i dagens kamp. Runar Danielsen jobbet godt og innsatsfylt gjennom 90 miutter. Kampens spiller, Erol, gjør sitt første mål etter et flott gjennomspill av Runar, og alene med keeper gjør han ingen feil, men setter ballen rolig til side for Hardhaus sin sisteskanse. Første omgang var preget av mye kjemping fra begge lags side noe som gikk på bekostning av finspillet. Hardhaus var bra med i denne perioden og hadde også en stor sjanse til utligning midtveis, men skuddet fra skrått hold strøk motsatt stolpe på utsiden.

Mot slutten av første omgang fikk hjemmelaget mer grep om kampen og spilte seg oftere opp på kantene og legg inn i boksen, men hardhausforsvaret kjempet godt og fikk ryddet unna det meste. Men overtaket og alle innleggene, + de mange cornerne, måtte til slutt gi resultater. Det var derfor helt i orden at hjemmelaget doblet ledelsen få minutter før pause. Grovfjord gjenvant ballen høyt oppe i banen, pasning til Stian som kom seg ned til dødlinja og det perfekte innlegget hans, med godfoten, møtte Erol på nærmeste stolpe og bredsidet ballen i krysset. Kjempeflott angrep og scoring. Hjemmelaget startet andre omgang bra og hadde godt grepet på spillet, men uten å spille seg fram til altfor mange store sjanser. Imidlertid måtte bortelaget gi fra seg flere cornere og det ga til slutt tellende resultater for Grovjord. Innoverskrudd corner fra Runar slo Marcus Forsbacka ut i feltet og hvem andre var på rett sted til rett tid. Erol, som elegant headet returen i mål, og hat trick. Hardhaus ga ikke opp selv etter den tredje i sekken, men fikk flyttet laget høyere opp og i en kort periode hadde gjestene spillet på hjemmelagets halvdel. Det var kanskje ikke noe å si på at det ble en redusering etter at Steffen Lockert fikk ei scoring på et langt fremspill. Hardhaus fikk stresse hjemmelaget noen minutter, bl.a med noen lange frispark inn i feltet, men forsvaret holdt stort sett greit unna. Mot slutten av kampen kom hjemmelaget sterkere tilbake og med større løpsstyrke og høyere intensitet ble Hardhaus presset tilbake og både sjansene og målene kom etterhvert. Det fjerde målet ble også scoret etter corner, men denne gangen slo Runar selv ballen direkte i mål, og gjorde med det sitt andre seriemål for Grovfjord - i sin 51. seriekamp for klubben. Sitt første gjorde han også mot Hardhaus, i bortekampen i vår. Mål direkte på corner er en sjeldenhet. Sist en grovfjordspiller gjorde det var i 2.kval.kamp til NM-cupen i 2006 mot Mjølner da Thomas skrudde inn kampens eneste mål. Første gang en grovfjording scoret et lignende mål i seriekamp var da Karl Martin Steinmo gjorde det mot Grytøy i 3. serierunde i 1967. Kampen endte 1-0. Også Kjell Nilsen nettet direkte på corner, borte mot Hagakameratene samme år, (Seier 4-1) Så du er i et eksklusivt selskap, Runar.

Om det er flere som kan skryte på seg det samme vites ikke. Etter at Hardhaus fikk utvist sin beste spiller, midtstopper Kim Larsen, (to gule) noen minutter før slutt fikk Grovfjord lett spill og med en opplagt Thomas som dyktig servitør kunne Bård Pettersen trille inn sitt første m hjemmedebuten på Sletta - før Erol avrundet det hele et par minutter på overtid. (Har ikke bilde av det målet. Måtte sende SMS til Nordicbet av den femte scoringen.) Bård Pettersen, for øvrig søskenbarn til Håvard Utstøl Jakobsen, kom til klubben foran høstsesongen. Foreløpig har han bare vært reserve med noen få innhopp hittil. Ikke så rart når han ikke har spilt fotball på 3,5 år - i Innstrandens IL - og selvfølgelig hell ikke scoret på like lang tid. -Morsomt med fotball igjen, etter så langt opphold, forteller han, og skryter av miljøet i spillertroppen. -Det gjør at det blir artig både på trening og i kamper, forteller unggutten som var kald og rolig da han gjorde sitt første mål i den oransje trøya. -Jeg har spilt spiss før, forklarer han. Med tanke på topp-tre plassering var det veldig viktig å vinne dagens kamp. Mye skal gå i mot om vi ikke oppnår minst tredjeplass, noe som definitivt oppfyller det sportslige målet klubben har hatt for sesongen. Det som kan hindre dette er seier til Sortland over HIL og Mjølner, mens Grovfjord samtidig må tape for både Landsås og HIL. Vi krysser fingre for at dette går inn! Resultater og tabell.