0%- at{ - 0-$ RISSA: Vanvik har mistet sin toppspiller Ørjan Dahl tillavtsatsende Charlottenlund,

Like dokumenter
Svekket Vanvik klar for spill

Kampen blir et gjensyn med tidligere Vanvikspiller Thomas Arntzen som gikk til Byåsen fra Freidig foran denne sesongen.

Grovfjord var effektive

anvi Marius Korshavn ga vertene ledelsen og 3-1 målet var det Frode Saghaug som sørget for.

Grovfjord IL. Været i Tromsø i formiddagstimene er overskyet og opphold, med få plussgrader. Surt med andre ord.

Overbevisende av hjemmelaget

FOLLO FK En status ved sommerpausen Statistikk

Tap og seier i Tromsø

Sjansesløseri av Grovfjord

1~,8. anvik vil spille god fotball

VELKOMMEN TIL SESONGEN

Heeeeeerlig gutta! I en intens og spennende kamp ble det til slutt 2-1 til Grovfjord. Kampfakta. Grovfjord - Skånland 2-1 (0-0)

Utklasset med Kampfakta. Grovfjord - Svolvær 11-0 (8-0) Sletta gress - våt. Dommer: Svein Rist, Lødingen IL. Været: Litt regn og ca 11 grader

TEKST INNHOLDSLISTE 3. FØR AVSPARK: Vanvik Rissa 4 FAKTA & INFO 5 SPILLERSTALL VANVIK IL 6 SPILLERSTATISTIKK 7

VanvikJ 5. divisjon 1985

Stegavik og Fjeldvær fortsetter

Samarbeid i Sund Fotballen. mellom Sund Sportsklubb og Telavåg idrettslag

Slet seg til seiermot Medkila

Straffespark ødela sjansen

Årets første poeng. Andreas Martinsen sørget for begge bortelagets mål da Grovfjord spilte uavgjort 2-2 i gårdagens seriekamp mot Høken.

Seier med 10 mann i 70 minutter

Uavgjort på Sletta. Kampfakta. Grovfjord - SOIF 1-1 (0-0) Sletta gress, lørdag kl Tilskuere. 147 bet. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL

Kan Grovfjord true Medkila?

Sjokkåpning av Vanvik

God prestasjon av Grovfjord

Grovfjord berget plassen

Endelig poeng. 4. divisjon. Mjølner 2 - Grovfjord 1-1 (1-1) Narvik stadion. Dommer: Petter Minge, IL Santor. Publikum: Ca 60

Selvmål, rødt kort og stortap

Grovfjord imponerte. Lars Erik sørget for en god start på kampen for Grovfjord i dag. 4. divisjon Hålogaland. Leknes - Grovfjord 1-4 (0-1)

Nær sensasjon. Bildet viser Stians store sjanse etter et hjørnespark i 1.omg. Kampfakta. Grovfjord - Harstad 3-4 eeo. (3-3 ord.

For tøft. for Vanvik? l '. l.

INNHOLD INNHOLDSLISTE 3 VELKOMMEN TIL SESONGEN VANVIKAN FLERBRUKS OG FOTBALLHALL 6

Uavgjort på Melbu. 4. divisjon HÅLO - 1.serierunde. Melbo - Grovfjord 3-3 (1-2) Melbu stadion. Dommer: Bengt Are Pettersen, Stokmarknes

1. minutt Sesongen 2009 er i gang på en litt våt plastikkarena rett bak Nadderud Stadion. Vår hjemmebane for fø

Tok poeng fra serielederen

Grovfjord IL. Jonas Rasmussen, med to mål, var sentral i Grovfjords seier 3-2 over Stålbrott på Sletta søndag.

Grovfjord favoritt? 4. divisjon. 3. serierunde. Lørdag 5. mai kl 1300 Medkila - Leknes, Medkila kunstgress

Grovfjord snytt for mål!

Grovfjord IL. Viktor Framvik ble kampens spiller med sine fire mål i 5-1 seieren over Kvæfjord i går kveld.

Grovfjord IL. Matias Olsen og de øvrige grovfjordspillerne ble tilskuere til at hilgutta førte det meste av kampen.

Heddal IL Norgescup 4/ Søndag 4. Jan. 2004

Grovfjord IL. Herlig innsats av gutta i ettermiddag og Grovfjord kunne kvittere ut en 8-2 seier mot Kabelvåg.

Seier i slitekamp. Fotballkamp 4. divisjon. Mjølner B - Grovfjord 2-3 (0-2) Narvik stadion. Dommer: Knut-Børre Wahlquist.

Heldig poeng mot Luna

Grovfjord IL. Ingen heldig start for Grovfjord i sin åpningskamp mot Leknes. Oransjetrøyene måtte se seg slått 1-4.

Sterk borteseier. Viktor jubler etter å ha gitt Grovfjord ledelsen 2-1. Senere scoret også Markus Hoff Svendsen og sikret seieren med 3-1.

Vanvik vil kjempe itoppen

Sjansesløsing ga spenning

Grovfjord IL. Etter et tidlig medkilamål sørget Andreas Martinsen (19) her for at hjemmelaget kom ajour ganske raskt.

Dødballer avgjorde. 4.divisjon Hålogaland. Grovfjord - Landsås 3-6 (1-1) Sletta stadion, glatt. Dommer: Ole Ragnar Jansen Hagen, Beisfjord IL

Grovfjord så rødt. Kampfakta. Sortland - Grovfjord 4-1 (0-1) Blåbyhallen. Dommer: Magne Johansen, Medkila. Tilskuere: 125 bet.

Innsats ga seier. Erling Eriksen eksponent for innsats og oppofrelse i kampen for seier. 4. divisjon avd. Hålogaland. Ballstad - Grovfjord 1-3 (1-2)

Mesterskap Klasse Frode Stølen Vanvik * 2 Ole Agnar Moen Bjugn * 3 Roar Forfot By skytterlag 5 49

Èn omgang nok. Kampfakta. Grovfjord - Landsås 4-0 (3-0) Sletta gress - kl Dommer: Petter Minge, Årvoll IL. Tilskuere: 71 bet.

Endelig seier til Hardhaus?

Trippel til ingen nytte

ÅRSMELDING FOR BINDAL FOTBALL FOR 2009

Grovfjord IL. Videoklipp av Grovfjords to siste mål er tilgjengelig ved å gå inn i artikkelen.

Solid avslutning på Sletta

NTNUI C MAUSUND 3 2 (1 0)

Dramatikk på Sletta. Fotball 4. divisjon. Grovfjord - Landsås 3-3 (1-1) Sletta gress. Dommer: Stein Roar Nilssen, IL Santor. Tilsk.: 34 bet.

Grovfjord reiste seg. 4.divisjon avd. Hålogaland. Grovfjord - Landsås 1-1 (1-1) Sletta gress - ennå ujevn. Dommer: Reidar Grønbeck, Kvæfjord IL

Seier og ung debutant

Tap for naboen. Martin Hansen ble dagens mann hos SOIF etter at han scoret begge målene for bortelaget som vant sin første kamp på Sletta siden 2003.

Grovfjord IL. Iflg. dommerrapporten ble også Fredrik Siem gitt to gule, men ikke rødt kort på banen av dommeren.

Grovfjord IL. Roar Christensen gjorde i år som i fjor (bildet), scoret mål mot Hardhaus i Bjerkvik.

Ga fra seg seieren. Kampfakta 4. divisjon. Høken - Grovfjord 3-3 (0-2) Bleik gress. Dommer: Viggo Berg, Hardhaus. Tilskuere: Ca 80

By skytterlag sk.l. Tore O. Moen Postboks ÅFJORD. Roar Forfot (5) 237. Herlaug Stjern (4) 230 Nr 4 15 Skudd 142 Kr 78 Kr 78

Vant på dårlig dag. 4. divisjon. lørdag 5. mai kl Stokmarknes - Grovfjord 1-2 (0-0) Stokmarknes kunstgress

Oslo Fotballkrets Teoriprøve 2012

Dramatikk på Sletta. Fotballkamp 4. divisjon serierunde. Grovfjord - Leknes 3-2 (0-1) Sletta gress, sleip. Tilskuere: 15 bet!!!

TEORIPRØVE Oslo Fotballkrets FASIT

Annen klubbfakta pr 2015

Høy stemning! G19: Sunde Mastra 5-3

Sesongavslutning. Fotball 4. divisjon avd. Hålogaland

NFF vil ha stort fokus på fair play og gode holdninger for alle nivåer og serier og håper dette etterleves på best mulig måte.

Tilba.){e på Skavelmyra

Tap i Harstad. 4. divisjon avd. Hålogaland. Harstad B - Grovfjord 5-2 (3-1) Harstad stadion. Dommer: Andreas Bjerkeng, FK Landsås.

8 Eduard Chirita 54.min gult. 15 Jonas Svendsen 66.min. 10 Alexander Skredlund. Oppmann: Nils Arne Sjøvoll. Coach: Roar Christensen

Heldig grovfjordpoeng

REGLEMENT Grong Sparebank Indoor, 13 til 19 år

Oslo Fotballkrets Teoriprøve 2010

Forspilte sjanser. Kampfakta. Grovfjord - Leknes 3-3 (1-2) Sletta gress - brukbar. Dommer: Peder Martinsen, Sortland.

Starting lineup Norheimsund FK :00 League match Norheimsund FK : Baune 1 : 3. 5 Berge, Sindre. 7 Tvedt, Edvard.

Slet lenge i Svolvær. Kampfakta. Svolvær - Grovfjord 2-4 (0-1) Stranda stadion. Tilskuere: Ca 30

Èn centimeter nok. Kampfakta. Skånland - Grovfjord 2-3 (0-2) Trøssen gress - noe våt. Dommer: Peder Martinsen, Sortland IL. Tilskuere.

Spilleregler på Julestjerna 2015

WfIDIID ltrrceiid rr WV'fIDWlWll

Storsjöcupen 2-7. Juli Orklalag, over 100 spillere!

Treneren har sine egne favoritter som alltid får spille hele kampen. (2)

Snudde for fjerde gang på rad

Ferien over. Skånland og Leknes møtes i kveld på sistnevntes bane og igangsetter med det høstsesongen for 4.divisjon,.

Ledelse snudd til tap

IV'K,rv6Arv F.K.: Foran t.v.: Frode Saghaug, Rune Kaeseth, Kenneth Winge, Kenneth Røstad, Lars Erling Neergaard, Henrik Jønvik, Tho- Bjørnebo, Ronny

Sparebanken Hedmark FART CUP Søndag 6. september 2015 kl

Grovfjord klatrer. på tabellen etter at Tor Andre Hansen og de øvrige spillerne sørget for tre nye poeng borte mot Stålbrott på søndag.

Alltid alt for laget. Landslaget Menn U19 Veien mot VM 2017 Oppsummering Polishcup 2017

Grovfjord berget poeng

Hjemmekamp på bortebane

Transkript:

:2005. -. 2005: Foran fv.: Trygves Sander Fly tør, Kim Andre Moe, Rune Kasseth, Lars Erling Nergaard, Inge Lerstad, Geir Rolitre og Jan Audun Remma. v.: Nila Arild HarØY, Rainer Storheil, Kenneth Lund, Thomas Arntsen, Frode Saghaug, Marius Næss Korshavn og trener Kalle Wenes. ' ti! stede: Jan Arve Aalberg, Michael Sandvold, Froyne Lund, Tore Stegavik, Arnt Petter Ranheim, Anders Ranheim, Roger Koteng, Børge Hauknes, Hallvard Solem og Øyvind Hermstad.

0%- at{ - 0-$ f-f: KJELL DAHLE RISSA: Vanvik har mistet sin toppspiller Ørjan Dahl tillavtsatsende Charlottenlund, men den nye trenerer, Kalle Wenes, tror likevel på en plass blant de fem øverste i årets 4. divisjon. Etter å ha trent Rissa 'fire av de siste fem årene, er Wenes klar for nye utfordringer. Selvutviklende -For meg var det utfordrende å komme til nytt beite etter flere perioder i Rissa. Da Ørland hadde trener havnet jeg her og gleder meg over å treffe nye folk, bare det er med på å utvikle meg selv som trener, sier Kalle Wenes. -Vi har ikke snakket så mye om ambisjonene, men jeg anser topp fem som aktuelt. Levanger Il, Bangsund og FK Fosen anser jeg som favoritter i avdelingen, sier Wenes. Hvor Fosen står i forhold til Vanvik får vi svar på allerede i morgen da lagene møtes til treningskamp på Nes. Mistet Dahl Vanvik-laget har fått Jan Arve Aalberg fra Rissa, men tapet av Ørjan Dahl kompenserer ikke for det. Dahl var på nivå med David Monkan i Bjørgan og tidvis vel så det, han var en trussel mot et hvert forsvar. -Ørjan Dahl har trappet ned og velger å trene en dag i uken med Charlottenlund, det passer ham bedre, sier Kalle Wenes. Veteranen Tore Stegavik har også trappet ned til mest administrative oppgaver, men i følge Wenes kan det bli bruk for Stegavik også ute på banen, Godt forsvar Lagets styrke ser Wenes i backrekka bestående av Nils Arild Harøy, Rune Kasseth, Geir Rolitrø og Jan Audun Rømma, Svakheten vil Wenes helst ikke ut med, men innrømmer at savnet av Dahl vil være sterkt. -Jeg er redd Frode Saghaug kan bli for alene som goalgetter, sier Wenes. Laget har spilt fire treningskamper: Bjørgan-Vanvik 4-0, Leksvik-Vanvik 2-2, Ørland- Vanvik 0-2, Vanvik-Rissa 2-1. I morgen møter de altså FK Fosen og seriestarten skjer med lokalderby på Skavelmyra mot Leksvik 29.april. NY MANN: Kalle Wenes er en velkjent mann i fotballmiljeet på Fosen, men nå er han ny trener i Vanvik.

Vanvik slo naboen SKAVELMYRA: Vanvik- Leksvik 3-1 (1-1). Vanvik vant nabofeiden med Leksvik på kondisjonen. Leksvik lå knepent over i spill og sjanser i første omgang, men ut over i andre omgang svant kreftene hen for leksværingene. Begge lag skal ha honnør for en uvanlig god 4.divisjonskamp i seriepremieren på Skavelmyra. Tettkamp -Jeg synes vi gjør en bra kamp, med nerver og tøffe taklingen slik det skal være i et lokaloppgjør. Alt i alt er jeg meget godt fornøyd, sa Vanviks nye trener Kalle Wenes. Dette v~ hans første seriekamp med laget. På den benken var ikke stemningen overfor kampen stort dårligere, men trener Roger Sunde. likte ikke å få to straffespark i mot. -Kollektivt var dette er bra kamp for oss, spesielt i første UTLIGNING: Ole Kristian Hovstein var god for Leksvik, her fyrer han av 1-1 scoringen etter 27 minutter. omgang der vi burde ha avgjort kampen. Men dommeren gir Leksvik to straffespark og det likerjeg ikke, sa Sunde som innrømmet at hans lag gikk tom for krefter. Revansjesugent -Vanvik var veldig tent og vi ble slitne ut over i andre omgang, sa Sunde. Frode Saghaug laget l-o på straffe før Ole Kristian Hovstein utliknet i første omgang. Etter hvilen ga Amt Petter Ranheim 2-1 ledelse til Vanvik etter retur på skudd fra Frode Saghaug. Nils Arild Harøy fastsatte sluttresultatet på straffespark etter at Frode Saghaug ble felt innenfor streken. Harøy var for' øvrig meget god og hans angriperrolle kan volde bryderi for mangt et forsvar ut over sesongen. * * * Nils A. HarØY * * Kennet Lund * Geir J.Rolitrø

Obo 0$- OS Vanvik kom sterkt Kenneth Lund Thomas Arntsen Arnt P. Ranheim REINA: HIL/Fevåg- Vanvik 1-3 (l-l). Med 10 mann på banen møtte HIL/Fevåg overmakten fredag kveld. Vanvik ble for sterke og vant fortjent etter en fotballkamp som ikke var god. -Jeg skjønner ikke at det ikke legges opp til mer to mot en situasjoner på kantene, sa Rosenborgs keepertrener Jørn Jamtfall som var på besøk for å se sitt gamle lag. Mye slurv Jamtfall kunne tok fått hendene fulle om han skulle rettet på alt som var skakt og skjevt på Reina denne kvelden, men vaflene var gode! Gisle 0vergård a vertene 1- o i åpningsminuttene og en stund så det ut til at hjemmelaget var på hugget. Nærkampene var tøffere enn i lokalderbyet Vanvik-Leksvik forrige helg og kortene kom jevnt. Også det røde, som tilfalt Ronald Gangstøe som måtte ut etter to gule. Det første fikk han for å sparket vekk ballen. Unødvendig, så da hjelper det ikke at det andre var diskutabelt. Vanvik kom Banens bestemann, Vanviks Kenneth Lund styrte elegant inn utlikningsmålet på frispark. Da var det spilt 32 minutter. Vel halvtimen ut i andre fikk Vanvik straffe og Frode Saghaug var sikker eksekutør. Like etter gikk spikeren i kista da Marius Korshavn nettet. -Vi hadde sjanser nok til flere mål og seieren var fortjent, sa Kalle Wenes, Vanviks trener. GOD: Vanviks Kenneth Lund (t.h.) var god på Reina, her i kamp med Tom Erik Larsen. - 13-05'. «s Vanvik topplag SKAVELMYRA: Vanvik-Fosen 3-1 (l- O). Vanvik topper tabellen etter tre serierunder i 4.divisjon. Laget vant overraskende over Fosen sist fredag. -En dårlig dag for oss i forhold til det vi kan, sier Fosen-oppmann Jarle Hopen. Jan Audun Rømma, Kenneth Lund og Remy Lyshaug sørget for at det sto 3-0 før Fosens Arnt Ole Mathisen reduserte på straffespark i sluttminuttene. Kalle Wenes har med dette fått en pangstart i sin nye klubb. Nå venter Bangsund borte i neste kamp lørdag. * * * Inge A. Lerstad * * Rune Kasseth * Kenneth Lund Første poengtap BANGSUND:.Bangsund-Vanvik 2-2 (0-2). En skade på kaptein RUlle Kasseth førte th Vanviks første poengtap denne sesoagen, Vanvik ledet komfortabelt 2-0 i Bangsund og hadde kontroll på kampen etter to kjempeflotte scoringer av Nils Arild HarØY Rune Kasseth fikk. skulderen ute av ledd og måtte ut. -Vi måtte trekke ned Nils Arild Harøy og da mistet vi trykket framover; forteller trener Kalle Wenes. Kampen var ett minutt gammel da Jan Audun Rømma la et frispark på hodet til Nils Arild HarØY og det sto 1-0. Frode Saghaug gjorde forarbeidet for andre "",,,,...u,,,. 'Vanvik står på SKA VELMYRA: Vanvik-Kattem 5-2 (2-1). Vanvik lå under 0-1, men snudde til5c2. på Skavelmyra fredag kveld. Sterkt! Nils Arild HarØY scoret de to første Van-. vik-målene. Etter sidebyttet fortsatte Frode I Saghaug f~r veteranen Tore Stegavik putte~ "pi de to siste målene. Kattem fikk sitt siste mål i sluttminuttet. Jan A. Rømma Kenneth Lund Frode Saghaug * * * Nils A. Harøy * * Jan A. Rømma * Inge Lerstad

Sterkt av Vanvik -----~--~~-)----------~--~--~.----------~ 01 Ob, os, ~R: Henning-Vanvik 0-1 (O-O). Vanviks Arnt Petter Ranheim ble matchvinner i kampens 5.7. minutt da Henning overraskende ble beseiret i helga. -Nå blir det toppoppgjør borte mot Ranheim neste mandag. sier trener Kalle Wenes entusiastisk. Wenes la om til 4-3-3 underveis og det gjorde muligens utslaget. I -Spilleme mente vi la om litt for sent, men det holdt. De hadde problemer med plasseringene slik det var, Arnt P. Ranheim forklarer Wenes. Vanvik hadde flere gode muligheter i andre omgang, blant annet var Nils Arild Harøy alene', Rainer Storheil med Henning-målvakten uten resultat. 1 Rune Kasseth --------------------- Kasteballuterr,. Kasseth SKAVELMYRA: Vanvik- Steinkjer Il 0-7 (0-4). Vanvik ble som et guttelag mot Steinkjers juniorer på Skavelmyra mandag kveld. For med åtte juniorer og tre seniorer uten tilknytning til Steinkjers A- lag, burde 4.divisjonslaget Vanvik greid det bedre. Mange grunner lå bak det forsmedelige nederlaget, men tydeligst var Rune Kasseths fravær i midtforsvaret. De 11 beste Han er ikke bare god selv, men han styrer også forsvaret og laget bakfra. Trener Kalle Wenes slapp også å bivåne kampen, han var opptatt i sivil jobb. Tore Stegavik ledet troppeil:e ~g ~et var det ingen grunn til a ræs= unne ham.. Han savnet også Kasseth, men konkluderte slik: -På de første målene var det helt tydelig at han var borte og vi led under det, men dette var de 11 beste for kvelden, sa Stegavik. / Rett i nota Steinkjers Christian Grande fikk putte inn tre mål før pause og delvis etter store forsvarsfeil. Ja, 0-4 sendte han rett i mål fra hjørneflagget. Hos Vanvik får Rainer Storheil bestemannsprisen på en grå arbeidsdag i 4.divisjon. Til helga venter Vuku borte og da er forhåpentligvis Vanvik tilbake der de var.. * * * Rainer Storheil ** Arnt Pt Ranheim * Kenneth Lund

Vanvik lekte med HIL/Fevåg SKAVELMYRA: Vanvik- HILlFevåg 5-1 (3-0). Vanvik lekte med HILlFevåg på Skavelmyra fredag kveld. HILlFevåg falt sammen på 3-0 og anså oppgjøret tapt. -Da de fikk to raske mål i starten på andre omgang var kampen ødelagt for vår del, sa spillende trener Lars Anders Larsen etter kampen. Fornøyd Vanvik-trener Kalle Wenes var naturlig nok mer fornøyd. -Men vi hadde sjanser nok til å få flere mål, sa han. Kenneth Lund, banens bestemann, sørget for 1-0 til vertskapet etter hjørnespark. Veteranen Tore Stegavik puttet på de to avgjørende scoringene som i realiteten avgjorde kampen i begynnelsen av andre omgang. Først ved å runde HILlFevågs målvakt Trond 0vergård da han ble alene med gjestenes keeper. På 3-0 dukket han rutinert opp ved bakre stolpe. Lang scoring, Arnt Petter Ranheim økte til 4-0 før Nils Arild Harøy sørget for det femte og siste Vanvikmålet. ffillfevågs Tom Erik Larsen fikk så kampens mest spektakulære scoring, Trøstemålet ble sendt avgårde fra 60-70 meters hold og spratt over en forfjamset Vanvik-målvakt. SCORET: Nils Arild Harøy scoret Vanviks siste mål mot HILlFevåg..** * Kenneth Lund * * Tore Stegavik * Nils ~rild Harøy